HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Eliana del Barros

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Eliana del Barros Cl0te25900/30000Eliana del Barros 29y5sib  (25900/30000)

Eliana del Barros _
TémanyitásTárgy: Eliana del Barros   Eliana del Barros EmptyPént. Jún. 11, 2010 11:07 pm

NÉV: Eliana del Barros
SZINT: 2. szint
LÉLEKENERGIA PONT: 28900 LP
PÉNZ: 59000 ryou
AJÁNDÉKOK, JUTALMAK:
.......Kezdőtőke: 5000 LP és 4000 ryou
.......Harctér: 1800 LP és 19000 ryou
.......Küldetések: 12500 LP és 15000 ryou  
.......Statisztika ellenőrző: 700 LP
.......Arénaedzés: 5000 LP
.......WINTER WAR: 2000 LP és 2500 ryou
.......Nyereményjáték: 1500 LP és 26500 ryou és 3 ingyen technika
JELENLEG FOLYÓ KÜLDETÉSEK ÉS KÜZDŐTEREK:
.......Zsarnoki elnyomás – ""Küldetés""
.......Csúszós Vakvágány – Küldetés
KASZT: 24-as számú Arrancar
FRACCIÓN: 1, Adán Scytacierto fracciónja
....................2, Desmond Phellera fracciónja
TESTVÉR: Léón del Barros fogadott testvére
NEM:
KOR: 20 évesnek látszik (de nem sokkal idősebb)
KIADÁSOK:
Spoiler:
 

KINÉZET:
Alap kinézet: Rövid fekete haj, mélykék szemek. Arcának jobb felén maradt meg egyedül a maszkjának egy része. A homlokától egészen az arccsontjáig. Maszkján világoskék csíkok találhatóak.  Fehér félcipőszerű lábbelit visel, hosszú fekete térdzoknival, és rövid fehér szoknyával. Felsője ki van vágva a nyakánál, és nem hosszú (hasa kilátszik). Egyik ujja a ruhának nincs, ezen a karomon viselek egy karkötőt, a másik ujja hosszan meg van hagyva.  Oldalamon hordom zanpakto-mat.
A resurrection alak: Maszkom úgy változik, hogy a homlokomon, mint egy korona jelenik meg. A homlokomat és a szemem felett nem sokkal fed, és véd. A mintázata maradt kék. Szememen ezüstszínű szemhéj festék van, mely kicsit tovább ér, hogy jól kihangsúlyozza a szememet. Füleim lesznek, melyek alapból szürke színűek, és a végük fekete. Farkam is lesz, mely a farkasokéhoz hasonlítható (történetemből kiderül) ez is szürke. Karmaim vannak, bár nem az élesebb fajtából. Ruházatom is másabb lesz. Hosszú fehér szoknya van rajtam, mely a jobb lábamnál van felvágva. A felsőm alaphossza nem változik, viszont a felsőmet lehúzom, hogy kilátszódjon a vállam. A felső mindkét ujja hosszú. Mezit láb vagyok. A kaszám a hátamon van.
Szép lány, viszont sokan inkább elkerülik.


JELLEM:
Belevaló lány. Viszont körülötte elég fagyos néha a hangulat. Egyrészről forr a haragtól, és csinál őrültséget, másrészről olyannyira elkomolyodik, hogy félelmet kelt az emberekben.  Szeret vitatkozni, de közben észreveszi és megmondja a nagy igazságokat. Egyrészről egy szeleburdi gyerek, egy haláltól se félő örült harckedvelő, másrészről egy hideg gyilkos. Az embereket és a shinigami-kat gyűlöli. Aizen-t, akinek az erejét köszönheti, ki nem állhatja. Ha tehetné, megölné. Viszont mivel környezete meghajol előtte, így mint akinek a fogát húzzák ő is fejet hajt, és undorral teljesíti kérését. Nem az a behódoló fajta. Életcélja, hogy legyőzze azt a lányt, és ezért mindent megtesz, hogy erősebb legyen. Valójában nem szereti a mostani életformáját, de az életéhez ragaszkodik. Minden reggel rémálomból felriadva ébred.


ZANPAKUTO: Nieve Cristale
Alap forma: Zanpakto-m fekete színű hüvelyén van egy fehér szalag, mely nincs teljesen lekötve, és a lélekenergia áramlásával együtt lobog. Innen húzom elő zanpakto-mat, melynek markolata és pengéje fehér, keresztvasa pedig szürke. Pengéjén van egy hópehely minta, ami ugyan úgy szürke színű.
Ressurrection forma: Kasza, melynek élei élesek, és a szélén misztikus íráshoz hasonló felirat van. A felirat a kasza pengéjének felső részen fut végig és szürke színű. Maga az egész fegyver fehér, és pengével ellenkező végén van egy energia gömb, melyben kék és fehér színű szellő áramlik. A szellőben apróbb hópelyhek látszanak. A gömb nem túl nagy, és a kasza rúdjának vége úgy van kialakítva, mintha rögzítené ezt a részt (három nyúlvány, mely nem éri körbe).  A rúd egyenes, és fehér színű. A rúd közepén a szürke hópehely minta fellelhető.

ZANPAKUTO FELOLDÁSA:
Congelar en mi corazón Nieve Cristale (Fagyaszd meg a lelke legmélyét Hókristály)

RESURRECTION TECHNIKÁK:
Noche de Paz
Ez egy gyilkos támadás, de nem kivédhetetlen. Lényege, hogy a kaszát megforgatom ekkor hópelyhek milliónyi jelennek meg, majd egy lendítéssel az ellenfél felé küldöm. Ilyenkor, mint egy erősebb szél hópelyhekkel zúdul rá, melytől reflexből behunyja szemét, és arca elé rakja kezét. A hideg csípős szélvihar zúdul rá, viszont ez csak egy elterelő mozdulat. Ekkor odatermek, és suttogom, hogy „Halott vagy” ekkor a kaszát a mellkasába vágom. Ha nem védi ki, akkor itt vége is az életének, és a harcnak.
Masacre escalofriante
Itt csak a kaszát, harci tudásomat, és gyorsaságomat használom. Gyorsan és váratlanul közel megyek az ellenséghez, majd igyekszem valahol megvágni. Ellenfél azt hiszi, hogy ez egy egyszerű vágás. Viszont a vágás után eltelt néhány másodperc múlva a vágás, és környéke megfagy. Lélekenergia nagyságától és vágás nagyságától függően változik a megfagyott terület nagysága. Ha nem figyel oda, akkor szépen lassan teherré és használhatatlanná teszem végtagjait.


HOLLOW TECHNIKÁK:
Sonido
Olyasmi mint a Shinigami-k Shunpo technikája. Ennek segítségével elképesztő sebességet tudok elérni, de csak viszonylag kis távolságon hatásos.
Gargantana
A Hueco Mundo-ból valamelyik világba történő átlépéshez használom. Egy kavargó szellemi részecskékből álló, koromsötét tér, átjáró. Ha az emberi világ felől nézzük, akkor a Hueco Mundo egyenesen előttünk található, ám ahhoz, hogy oda lehessen jutni, koncentrálni kell a szellemi részecskéket és így egy ösvényt hozunk létre.
Pesquisa:
Segítségemre van, hogy megérezzem, és pontosan felderítsem mások szellemi energiáit. Hasonlóan működik, mint egy hangradar.
Claro de luna (Holdfény)
Színe világosszürke, és karommal indítom el támadást. A kezdőpontja a karomon levő karkötő. Hold alakú energia, amely megkötözi az ellenfelet a karjánál vagy a lábánál, több indítása esetén pedig akár mindkét ponton. A sarlókat gondolati úton tudom irányítani.
Ardiente Garra (Izzó Karom):
Fehér színű megelevenedett lélekenergia, mely a kezeim végén veszi fel a karom formát. Komoly sebzésekre képes, de csak ha jó helyen találják el a kívánt pontot, valamint, ha megfelelő energiát áldozok bele, mivel attól is függ, hogy betalál-e, hogy mekkora az energiám, vagy hogy milyen állapotban vagyok.
Barra:
Hasonló a Cero-hoz, de annál jóval kisebb erejű, ellenben sebessége húsz-szorosa annak. A Cero-val ellentétben a Bara nem sugár, hanem egy gömb alakú lövedék.
Cero:
A Cero a Hollowok legerősebb és legpusztítóbb technikája. Csak Menosok, vagy annál magasabb rendű Hollowok tudják használni. Az én Cero-m színe világosszürke.
Raikou no heki (Villám-szúrás)
A zanjutsu technika. Ránézésre úgy tűnik, mintha a kardomból és kardot tartó kezemből több lenne, valójában ez azért van, mert gyors egymásutáni, több szúrást hajtok végre, akár tucatnyit is másodpercenként. Gyors szúrások. A fegyverforgatási tehetségem mellett Sonido gyorsaságomat is használom.
Ashige (Rúgás)
Speciális Hakuda technika. Spiccbe tartom a lábamat, s megcélzom vele az áldozatot. Összeköttetésben áll a gyorsaságommal. Ha elég gyorsan hajtom végre, felér egy penge által okozott, nagy erejű kárral. A rúgás akár áthatolhat a belső szerveken.
Lluvia (Eső)
Testemből ötven darab Barra-ra hasonlító reitsu gömb száll az ég felé, amiket a gondolataimmal tudok irányítani. A sebességük megegyezik az enyémmel, és találat esetén égési (fagyási) sérüléseket okoz. Egy találat esetén még nem olyan, viszont ha a fele célba ér, akkor súlyos sérüléseket tud okozni. Sok Reitsu-mat emészti fel, ezért csak ritkán használom.
Tornado (Tornádó)
Egy fújással tudom aktiválni. Egy kis légkarikaként indul és a fújás ereje és sebességétől függőn alakul a mérete. Teljes méretében egy-két méter átmérőjű kör. Támadások blokkolására használom.
Ojo de murciélago (Denevér Szem)
A szemem átváltozik a denevérekéhez hasonlóvá, és a szemhéjamon fekete szemhéjfesték lesz látható. Maga a mérete nem csak a jellege lesz olyan. Ezzel képes leszek denevéreket idézni, vagy a közelben lévő denevéreket irányítani. A denevérek nem a vérre mennek, hanem az energiára. A célpont Reitsu-ját ütemesen szipolyozzák ki. Ha a denevért sikerül levágni, akkor az általa elszívott erő visszatér. Viszont ha a denevér sikeresen elér hozzám, akkor az általa elszívott erő belém száll. A denevérek száma és mérete függ az erőmtől.
Ojo de lobo (A farkas szeme)
A szemem jellege olyan lesz, mint a farkasoké szokott, és a szemhéjamon barnásszürkés festék látható. Így megidézni és irányítani tudom a farkasokat. Hisz én is farkas volnék. A farkasok megharapják az ellenfelet, elkezd jobban fázni, éhesebbnek érzi magát, és úgy fogja érezni magát, mintha figyelnék. Ha megöli a farkast, akkor ez az érzés eltűnik.

HASZNÁLT SZÍNEK:
Post szín: #475485
Beszéd szín: #bec1cd

DOKUMENTUMOK:
Előtörténet: http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1369-eliana-del-barros
Wiki: http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliana_del_Barros

STATISZTIKA:
Spoiler:
 


UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS IDŐPONTJA:
 2014. 08. 04.


A hozzászólást Eliana del Barros összesen 85 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 04, 2014 5:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kon

Kon

Hozzászólások száma : 333
Registration date : 2011. May. 01.
Hírnév : 6

Eliana del Barros _
TémanyitásTárgy: Re: Eliana del Barros   Eliana del Barros EmptyVas. Május 29, 2011 4:49 am

Összesen: 73 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 51 pont az LP után
  • 13 pont jár a hierróra LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 1 pont a fracciónság végett

Képzettségek:

10 pont fegyveres harc
10 pont pusztakezes harc
15 pont hollow képességek
12 pont sonido
10 pont resurrección
16 pont hierró
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Eliana del Barros

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Adatlapok-