|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. Ápr. 29, 2009 2:26 am | |
| A székén teljesen kinyúlva húzta a lóbőrt. Szörnyen kimerítette, hogy fél napon keresztül dolgoznia kellett. Túlságosan megerőltette az olvasás és írás kombinációja. Láthatóan még egy bombatámadás sem tudta volna magához téríteni, annyira mélyen durmolt. Ennek hatalmas tanúbizonyítéka volt, hogy egy morgás kíséretében fordult egyet a széken, amitől gyönyörűségesen kiterült a padlón. Útközben azért beleütközött a feje a párkányba, székbe és a padlón is koppant, Nobu mégis zavartalanul folytatta az álmát. Végül csak felébredt méghozzá egy hajókűrt dobhártyaszaggató hangjára. Ráérősen pillantott fel, de az orráig sem látott el a kómás állapota miatt. Kisebb nyögések kíséretében felült, ekkor kapta a hideg zuhanyt, szó szerint. Egy vödör jéghideg víz landolt az arcában. -Kö...szönöm...-dörmögte az orra alatt hevesen fújkálva a lefolyó vizet. -Végre felébredt! Ez a pokollepke lassan három órája szobrozik az asztalán.- -Tényleg?- -IGEN!-förmedt rá mérgesen a tiszt. Ettől persze az ártatlan hadnagy összerezzent ijedtében. Nehézkesen kiegyenesedett és fejét vakarva gondolkozott ő kicsoda, micsoda és mit keres itt. Miután megkapta az összes kérdésére a választ fogadta az üzenetet és szabadon engedte a lepkét. Harmadik próbálkozásra sikerült is a kezét kinyújtania az ablakon. -Elismételné kik sérültek meg miért?- Némi morgás kíséretében megkapta a választ. Aztán berögződött mozdulat gyanánt elkezdett vetkőzni. Miután az öve landolt csak az ajtó csapódását hallotta maga mögött. -Ennek meg mi baja?-ütközött neki az egyik szekrénynek, ahol tartalék cuccot hordott az ehhez hasonló eshetőségek miatt. Hanyagul magára szedett egy tiszta felsőt és ahogy esik úgy puffan elvvel élve megkötötte az obi-ját. Kibotorkált az irodájából és szép lassan elindult a nem is tudta hova osztaghoz. A friss levegőn némileg észhez tért, így épp időben leesett neki rossz irányba tart. Egy határozott hátraarcot követően végre célba vette a gyengélkedőt. Már az épületben botorkált, amikor leesett neki kik is sérültek meg. Fél perc alatt kipattant az összes maradék álom a szeméből. A himbálózó csoszogásról szempillantás alatt váltott át rohanásba és a szoba ajtajáig nem is lassított. Épp egy ápolónő lépett ki az orra előtt. Nobu-nak már nem volt ideje behúzni a kéziféket, csak annyit tehetett, hogy az ajtófélfát használva inkább be és nem az ápolónőre esik. -Auuu...ez fááájt...- -Jól van, uram?-termettek rögtön mellette segítőkészen. -Ááááh....minden oké!-pattant fel és vigyorodott el meggyőzően. Miután a nővérke kiment és becsukódott az ajtó pánikolva kapott a fejéhez és járt egy kitartó tíz perces "aj-aj" táncot. -Azt hiszem a belépőmet megint látványosra alkottam!- fordult a két ágy felé zavarodottan mosolyogva.- Nagano Nobu, a hadnagyotok! Azért küldtek, hogy szidjalak össze-vissza titeket, amiért megsérültetek! -vágott komoly arcot végigpillantva mindkét betegen. -Na, de előtte! Ki vele! Ki nyert? Meddig tartott? Nagyon megsérültetek? Mit mondott a doki? Mennyi ideig kell bent maradnotok?-húzott gyorsan a két ágy közé egy széket és huppant le rá. |
| | | Sensai Hinode 7. Osztag
Hozzászólások száma : 73 Age : 31 Tartózkodási hely : 7. osztag 12. szoba, vagy a környéken Registration date : 2009. Mar. 28. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 7. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. Ápr. 29, 2009 6:48 am | |
| Éppen a kínos csend volt soros a teremben, amikor egy csattanást hallottunk kintről, majd a nővér és egy férfi rövid szóváltását. Nobu volt az, a hadnagyunk. Elég szép beesést láthattunk tőle, de szerencsére nem tűnt túl komolynak. Még egy gyors fájdalom-tánc is belefért, mielőtt üdvözölt volna minket. Elmesélte, miért jött, na meg egy csomó kérdést tett fel, amikre még mi sem nagyon tudtuk a választ. -Szia Nobu! -mosolyogtam rá, hátha nem fogja magát annyira ügyetlennek érezni, meg amúgy is örültem, hogy látom. -Üdvözletem, Nagano hadnagy! -Hívj csak Nobunak! -Öhh, rendben. -Nem tartott valami sokáig.. És az eredmény... Szerintem a lehető legrosszabb embereket kérdezted, mivel mind a ketten közelebbi kapcsolatba kerültünk a homokszemcsékkel. A doki szerint nem súlyos, néhány nap és hazamehetünk. -Na egy jó hír.. -fújt egyet.- De ilyet még egyszer ne csináljatok! Komolyabb baj is lehetett volna. -Nyugi legközelebb okosabbak leszünk! -kacsintottam, de Nobunak elakadt még a lélegzete is.- Csak vicceltem! -Hinode! Ilyenekkel inkább ne.. -nyelt egy nagyot.
A hozzászólást Sensai Hinode összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 04, 2009 5:31 am-kor. |
| | | Hawasaka Hideaki Kidoushuu
Hozzászólások száma : 24 Registration date : 2009. Apr. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, 5. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Május 05, 2009 4:20 am | |
| Éppen a vörös arcát próbálja takargatni, mikor egy csattanás hallatszik majd szó szerint be esik a hadnagy az ajtón. Kicsit kezdi kínosan érezni magát a történtek miatt, főleg hogy most a felettesük is be esett hozzájuk. -Üdvözletem, Nagano hadnagy! Köszönti hivatalosan, ahogy azt kell. De meg kell hagyni le esik az álla majdnem szó szerint, mikor Hinode simán le tegezi a felettesüket. Az Akadémián az ilesmiért komoly büntetés járt volna. -Öhh, rendben Nobu...hadnagy!- Egyszerűen képtelen tegezni a felettesét, hiába a felszólítás rá. -Kicsit komolyabban vettük a dolgot mint kellett volna. Inkább csak kimerültünk egy kicsit, semmi komoly sérülés- ~Na jó ez kezd egyre kínosabb lenni..~ Próbál nem oda figyelni arra hogy hogyan kacsingatnak itt egymásnak, elkezd fütyörészni ami nem megy igazán neki, mivel nem is tud fütyülni, de hátha észre veszik magukat. |
| | | Sanada Akechi 7. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7. osztag kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/20000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Május 05, 2009 5:21 am | |
| Értesítést kaptam, hogy két ember az osztagomból kicsit jobban megsérült a kelleténél egy edzés közepette. Mivel már végeztem a rengeteg papírmunkával, elindultam meglátogatni őket, a hónam alatt egy doboz süteménnyel. Az ajtóra a következő feliratot ragasztottam ki: Sziesztázok Természetesen ez nem volt igaz, csakhogy semmi kedvem nem volt 50db papírhegyet találni az asztalomon, ha visszaérek. Útban a 4. osztag tartózkodási helye felé, mindenki hajlongott, ésüdvözölt, nekem meg már teljesen elfáradt a szám a sok köszöngetéstől. - Szép jó reggelt!!... Üdvözletem!... Helló!...- hangzott végig az úton a hangom. ~ Legközelebb hozok valami maszkot, vagy kirakok egy kétoldalú táblát a hátamra az elején egy Jó napot felirattal a hátán meg egy Viszont látásrával.~ merengtem. Már éppen a gyengélkedőn voltam, ahol leállítottam egy shinigamit. - Elnézést kérek! Meg tudná mondani merre találom a két személyt, akik a 7. osztagból valóak?- érdeklődtem. - Jó napot Sanada kaptányúr!! Öt ajtóval odébb uram!- jelentette ki a férfi. - Köszönöm.- szólaltam meg, ezt követően elindultam abba az irányba, amerre a Shinigami mutatott. Bentről már hangokat hallottam, majd bekopogtam, s bedugtam a fejem, fülig érő vigyorral. - Tiszteletem!^^ Megláttam, hogy már Nagano- san is idebent ül. - Gondoltam meglátogatom a beosztottjaimat, csak annyit kérek, hogy ne kezdjetek el ti is hajlongani! Jobban belegondolva ez elég nehéz lenne nyakig bekötve. Hehe!- vakartam a tarkómat röhögve. - Ő... Ja igen! Hoztam nektek egy kis süteményt. Remélem jónak fogjátok találni.- mondtam, majd a két betegágy között lévő éjjeli szekrényre helyeztem. - Legközelebb azért legyetek óvatosabbak! Elvégre mégis csak edzésről van szó.- mondtam kissé komolyabb arccal, miközben kinéztem az ablakon. |
| | | Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. Május 11, 2009 1:20 am | |
| Meghallva a megszólítást Nobu majd nem helyben szívinfarktust kapott. Ha hivatalosan nevezték mindig görnyedt hátú, őszülő öregembernek érezte magát. Ezt persze a hiúsága rosszul viselte világ életében. Ahogy mondani szokták ő még hetven évesen is bőrszerkóban fog motorozni és fütyülgetni a lenge öltözékbe bújt hölgyeknek. Igazi gyerek volt, akinek nem akaródzott felnőni. A tiszt helyesbítése után vigyorogva ült le és kezdte el hallgatni mi volt, merre, meddig. Hinode megjegyzésén, újfent sikerült szédülés és eszméletvesztés közeli állapotba kerülnie. Sosem szerette a felesleges hősködést, főleg nem azoktól, akiket kedvelt. Nagy fújtatások közepette megtörölgette a homlokát és hátradőlt a székén. Érdeklődve figyeli a heves reakciókat mutató Hideaki-t. Természetesen nem tudta hova tenni a problémája okát, ezért teljesen ártatlanul rákérdezett mi a baja. Némi vontatott válaszadás után, csak még furcsábban pislogott rá. -Biztos nem ütötted be túlzottan a fejedet?-erre meg Hinode-tól kapott nevetést.-Mindenki ellenem van? Mi rosszat mondtam már megint?-vágott sértődött fejet. Kicsivel később nyílt a kórterem ajtaja és az újdonsült kapitány lépett be rajta. Nobu persze hátradőlve a székkel figyelte ki érkezik, de amikor tudatosult benne ki is az elemi erővel vágódott hátra a meglepődöttségtől. -Öhm....jól van Nagano-san?- -Tökkéleteseeeen!-pattant fel gyorsan és állította fel a széket is kisebb szerencsétlenkedés után. Egy gyors meghajlással köszöntette a felettesét. Várt még egy keveset, aztán visszahuppant a székére. Kissé sajgott szegény dereka, de megint nem kezdhet rá a fájdalom táncára. Naponta elég egyszer leégetnie magát egy valaki előtt. Figyelmesen hallgatta a kapitánya szavait, de a szemeivel nem bírt elszakadni a sütitől. "De jól néz ki...." Araszolt egyre közelebb az éjjeli szekrényen hagyott finomsághoz. Épp belekukucskált, amikor rácsaptak a kezére. -Az a miénk!- -Jól van mááááár...-TTT.TTT -Ha kérdezted volna adok belőle!- -Tudoooom...-TTT.TTT Folytattak rövid eszmecserét Hinode-val a lehető leghalkabban, mert nem szerettek volna udvariatlanok lenni a felettesük jelenlétében. A műsor után Nobu fülig érő vigyorral ült vissza székére és majszolt egy jókora szelet édességet. Valahogy úgy festhetett mint a világ legboldogabb kisgyereke. |
Hozzászólások száma : 73 Age : 31 Tartózkodási hely : 7. osztag 12. szoba, vagy a környéken Registration date : 2009. Mar. 28. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 7. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. Május 11, 2009 8:25 am | |
| Lassan az egész 7. osztag bent volt a kórteremben, és egyre frusztráltabban éreztem magam, hiszen végül is az én ötletem volt ez a harc, ami miatt most itt vagyunk. Szegény Nobut kitörte a frász, Hideaki pedig zavarában fütyörészett mikor megérkezett a kapitány. -Jó napot, kapitány! -köszöntöttem félszegen. Lesütöttem a szemem, várva a leosztást, de ehelyett sütit adott nekünk. Nobu persze hozta a formáját, leesett a székről, ami miatt kissé megijedtem, féltem, kárt tesz benne még ez is, nem csak a belépője. Ám kiderült, felesleges volt aggódnom, tökéletesen rendben volt minden, hiszen a sütit látva rátámadott. -Az a miénk! -hajoltam az asztal felé, és egy kicsit rácsaptam a kezére, miközben körbenéztem, hogy a kapitány látja-e, de ő épp Hideakit faggatta. -Jól van mááááár... -húzta vissza a kezét, és gyerekesen elhúzta a száját. -Ha kérdezted volna adok belőle! -néztem rá bocsánatkérő szemekkel, és a sütisdoboz felé nyúltam. -Tudoooom... -piszkálta a lepedőt az ágyamon. -Tessék! -nyújtottam oda neki egy szeletet.- Vigyázz, elég omlós! -vette el és egy gyermeki vigyorral köszönte meg. ~Ilyenkor meg tudnám zabálni!! -mosolyodtam el én is, miközben visszaült a székre nyammogni. -Legközelebb azért legyetek óvatosabbak! Elvégre mégis csak edzésről van szó. -figyeltem fel végre a kapitányra, aki kinézett az ablakon, majd hozzám fordult.- És te hogy érzed magad? -Egész jól, még egy kicsit fájnak a sebek a kötés alatt, de ez így van rendjén. -szégyelltem el magam ismét. -Nagyon nem tetszik nekem, hogy ilyen magán akciókat csinálnak az osztagban... -kezdte, én pedig egy nagyot nyeltem.- de szerencsére nem lett komolyabb baj. Legközelebb azért szóljatok, ha ilyesmire készültök. -Ígérem, nem lesz több ilyen. -tördeltem az ujjaimat a takaró alatt. |
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, 5. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. Május 11, 2009 9:04 pm | |
| Úgy látszik lassan beszivárog az egész 7. osztag a gyengélkedőre, pedig jobban szeret egyedül lábadozni. Bár hogy a kapitány eljött, az várható volt azok után hogy kiütötték egymást. -Kapitány!- Üdvözli, bár látja hogy nem igazán tetszik neki hogy ennyire le amortizálták egymást. Fel is állna hogy üdvözölje a kapitányt de félúton megszédül a kimerültségtől, inkább vissza ül az ágyra. Nem szeretne szinte az egész osztag előtt pofára esni. - Legközelebb azért legyetek óvatosabbak! Elvégre mégis csak edzésről van szó.- -Igenis, Kapitány! többé nem fordul elő!- Szólal meg, meg könnyebbülve. Minimum egy alapos fejmosásra számított. Míg Hinode és a hadnagy a sütin veszekszenek, gyorsan lenyúl 2 darabot, de nem elég gyors így a gyomra egy hangos morgással jelzi hogy itt az ideje megtölteni valamivel. Elvörösödik, mivel az egész teremben lehet hallani, gyorsan beleharap a sütibe. |
| | | Sanada Akechi 7. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7. osztag kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/20000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Május 12, 2009 3:14 am | |
| Nagano- san rögtön rávetette magát a süteményekre. A két ágyban fekvő Shinigami közül még csak Hinodét ismertem, a másik ezüstös fiúval még nem találkoztam. Egy kicsit leszidtam őket, amiért így elverték egymást, de kizárólag azért volt, mert nem szerettem volna, ha legközelebb is itt kötnének majd ki. -Igenis, Kapitány! többé nem fordul elő!- szólalt meg az ezüstös hajú srác. - Ennek igazán örülök!- jelentettem ki mosolyogva. Hinode az ujjaival játszott, úgy tűnt már kicsit megkönnyebbült. Hirtelen az órámra pillantottam. - Hú!! Már ennyi az idő!! Most jut eszembe, nekem megbeszélésem van!! A fene egye meg!- vakartam zavarodott fejjel a tarkómat. - Sajnos most el kell mennem, örülök a találkozásnak! Ha egyszer lesz egy kis időtök, ugorjatok be hozzám, és ott majd jobban megismerjük egymást. Vagyis ez csak rád vonatkozik barátom. A többiekkel már találkoztam.- nevettem el magamat, ekkor elkezdtem vakarni a tarkómat. Nyilvánvalóan a sérült Shinigamira céloztam, aki Hinode mellett gyengélkedett. - Perszeee ez nem azt jelenti, hogy ti nem jöhettek legközelebb. Gyertek ti is nyugodtan!- magyaráztam ki magamat Hinode és Nagano- san előtt. - Nagano- san majd vigyáz rátok ugye? Hehe!- nevettem el magamat, aztán elköszöntem, kiléptem az ajtón. A folyosón sietve szedtem a lábaimat.
|
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Május 19, 2009 12:22 am | |
| Nobu szemei csillagokként ragyogtak, annyira örült annak a kis sütinek. Legszívesebben könnyeket hullatott volna, mert mérhetetlenül jól esett neki az a kis édes élvezet. Az igazsághoz persze hozzátartozott, hogy pokoli éhes volt, mivel a késői ébresztőnek hála kongott a gyomra az ürességtől. És valljuk be ez a kis étek megmentette a többiek füleit a kétségbe esett pocakja korgásától. Amíg elégedetten dünnyögve fogyasztott fél füllel hallgatta a kapitánya szavait is. Már elsőre is az volt a benyomása nagyon korrekt és forrófejűnek kicsit sem mondható személyt kaptak az osztag élére. Először érezte hosszú idő után, hogy megnyugodhat, mert biztos kezekben vannak a beosztottjai. Bár azt is sejtette nem fogja könnyedén megúszni a lazán kezelt munkaidejét és folytonos elmaradásait a papírmunkával. "Tényleg muszáj lesz egy harmadik ébresztőórát is vennem..." Sóhajtott fel lemondóan. Erre persze szinte mindenki rám nézett, amire csak zavartan legyintgettem. Beszélni úgysem sikerült volna értelmesen, mert épp tele volt a szám. Hamarosan arról is megbizonyosodik nem csak ő küzdött éhséggel. Hideaki hasa hangosan felmordul, amin elsőre csak nagyokat pislog, majd igyekszik csak mosolyogni nehogy megsértse az így is zavarba jött tisztet. -Esetleg hozzak be valami finomságot nektek? Kezdek én is nagyon vágyni egy kiadós ebédre...na, meg nektek is szükségetek lenne rá! Egy kis extra segítség, hogy hamarabb rendbe jöjjetek!-teszi fel az ajánlatát fejét vakarászva. A válasz még várat magára, mivel a taicho sietősen távozni készül. Nobu persze azonnal felkászálódik a székéről és kihúzza magát, amit hatalmas ropogással vesz tudomásul a háta. Erre csak elfojtottan felszisszen, pedig kedve lett volna ordítani egyet. -Értettük, Sanada kapitány úr!-hajoltam meg egy kicsit.-További szép napot! És persze! Bízza csak ide! majd vigyázok a kötözött hadtestre!-vigyorodik el büszkén magára bökve és várja ki csendesen, amíg becsukódik az ajtó.-Hjaaaaj...-vágná le magát a székre, de természetesen elnézi a távot és a padlón köt ki. Mivel lusta felállni onnan törökülésbe helyezkedik, szépen körbeigazgatva maga körül hakama-ját és úgy figyeli az ágyon fekvőket. Fél perc eltelte után persze tovább fészkelődik, mivel zanpakutou-jának nem tetszik az újdonsült helyzete. Kisebb kínlódás után leköti magáról a saya-t, ám az utolsó rántás erőteljesebbe sikeredik, így a markolattal gyönyörűen orrba vágja magát. Kisebb nyöszörgés után elvigyorodik mintha mi sem történt volna és letéve maga mellé fegyverét bámulja felváltva a két sérültet. -Jaaaj...ne legyen már ilyen feszült hallgatás! Vegyétek úgy, hogy egy barátotok van itt!-legyintget és próbál megnyerően vigyorogni továbbra is.
|
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Május 19, 2009 11:19 pm | |
| Csak vigyorogni tudtam Nobu felsóhajtásán, majd a tiszt gyomorkorgása is mosolyt csalt az arcomra. -Esetleg hozzak be valami finomságot nektek? Kezdek én is nagyon vágyni egy kiadós ebédre...na, meg nektek is szükségetek lenne rá! Egy kis extra segítség, hogy hamarabb rendbe jöjjetek! -kérdezte, de mielőtt válaszolni tudtam volna rá, a kapitány sürgősen távozni kényszerült valami megbeszélés miatt. Nobu gondjaira bízott minket, aki csak zavartan mosolygott a feladatán. Felpattant, és azt hittem, soha többé nem fog járni, akkorát roppant szegény háta. Egy gyors tiszteletkör, és egy ismételt esés: melléült a széknek. Már azon gondolkoztam, hogy kellene hozni még egy ágyat és ő is befekszik, úgy összetöri magát. Nem zavartatta magát, leült és megint beszélni kezdett, hogy oldja a hangulatot. Eközben a szobatársam megette a sütijét és elégedettem vigyorgott. Erről eszembe jutott az előbbi ajánlat. -Én kérnék valamit, ha már felajánlottad... -vigyorogtam vissza rá, de mielőtt felpattant volna folytattam- azt, hogy ne törd össze magad, elég ha mi vagyunk itt bekötözve. -Megpróbálhatom, de nem ígérek semmit. -vakargatta meg tarkóját, miközben kényelmesebb testhelyzetre váltott.- Elég nehéz ilyen magassággal normálisan közlekedni. -Aham.. de akkor sem szeretném, ha esetleg nagyobb bajod lenne és be kellene feküdnöd ide. -piszkálgattam megint a takaróm szélét.- A társaságoddal nem lenne bajom, csak mégis.. Érted! -néztem rá a szemem sarkából. Nem igazán tudtam kiolvasni mire gondolhat, ezért inkább elhallgattam. Ekkor vettem észre, hogy Hideaki ismét fütyörészik zavarában. |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. Május 30, 2009 3:37 am | |
| A kapitány a rövid látogatást követően lelép, ismét hármasban maradnak a teremben. Az éhségét már csillapította az előbbi pár sütivel így az már nem fenyeget senkit, hogy ismét korogni fog a gyomra. Hirtelen fáradtság önti el, és egyre sűrűbben pislog hogy távol tartja magától az álmot. Talán jobban kimerítette magát mintsem gondolta volna. Ismét kínos hallgatásba merül, ámbár lehet hogy ez csak neki kínos a másik kettőnek nem. ~Biztos hogy van valami köztük..mindenesetre ez nem az én dolgom..de visszafoghatnák maguk, nem hiszem hogy a kapitány örülne neki, nem szólva a többi felettesükről~ Mire idáig jut a gondolat menetben, addigra már fél álomba merült, és Hinode amit fütyörészésnek vélt, az tulajdonképpen csak horkolás. |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. Jún. 03, 2009 2:43 am | |
| Amikor az ágyról megszólaltak Nobu szó szerint kocsányokon lógó szemekkel meredt rá. Nagyon boldog és izgatott lett, hogy van kérés. Hiszen úgy tartotta a mondás ha valaki kíván valami ételt, akkor annál nincs komoly baj! Ő pedig ezt a pár szót kétkedés nélkül hitte el. Végtére is volt benne egy aprócska valóság tartalom is. Legalábbis ezzel szokott védekezni, amikor rákérdeznek. Hatalmas csillogó szemekkel hajolt aprókat a beszélő felé, de orra esett, meghallotta mi is a kérés tárgya. Csalódottságát széles mosollyal igyekezett leplezni és zavarában újfent rákezdett a feje simogatására. Nem szívesen akart igent vagy nemet mondani erre, mert egyik választás sem lenne igaz. Nobu biológiailag vonzotta a bajt! Egyszerűen nem volt más magyarázat rá. Hiába figyelt, pásztázta a terepet. A sors fintora mindig megtréfálta. Például ha egy tükörsima felületen és óriási térben sétálgatott képes volt a cipőfűzője a kettős görcs ellenére is másodpercek alatt kioldódni, ami természetesen stílusos elvágódáshoz és talajtakarításhoz vezetett. Számára az esések nap részét képezték. Azért a kérőt is szerette volna valamivel megnyugtatni, mivel nem szerette ha aggódnak érte. Szóval maradt a köztes úton és a "megpróbálom" szót felcsapva szótárából válaszolt. -Értem, értem! Hidd el nincs baj! Ezek a balesetek már fel se tűnnek nekem és nem is fájnak!-győzködte tovább a másikat nyugtatóan vigyorogva.- Teljesen jól vagyok! Látod?-húzta ki magát szuperhőst megszégyenítő módon. Azonban hamar rá kellett jönnie ez a póz mindenre jó, csak nem hosszútávra. Ráadásul annyira kényelmetlen volt, hogy az összes létező izma belefájdult. -Látom, látom! Jól van már!- -Akkor jó...-szusszant egy hatalmasat.-Mert SuperNobu szeme majd nem kiesett az erőlködéstől...-látva a megijedt szempárt, gyors tiltakozó csápolásba kezdett.-Vicceltem! Ne rémüldözz!- -A frászt hoztad rám!-landolt egy párna az arcában a sértődött mondatot követően. Nobu szája persze ettől sírósra görbült és gyermeki megbánást reprezentálva igyekezett kiengesztelni Hinode-t. Ám nem a terve váltott ki önfeledt mosolyt, hanem a rémült szökkenése, miután mögüle felhorkantak. -Jééé! Észre se vettem, hogy elaludt!- pislogott sűrűn még mindig a párna csücskét szorongatva. -Bevallom, én se.- -Tényleg! Te nem vagy fáradt?-fordult a lányhoz hatalmas lendülettel. Persze ennek azonnal meg is lett a következménye. Gyönyörűen ráesett a már amúgy is sérült tisztjére. Azért becsületére legyen szólva a kezeit kitette védőhálónak, így nem csapódott be teljes súllyal Hinode ölébe. Körbetekintgetve meggyőződött róla nem rántott magával semmilyen szerkezetet, majd villámgyorsan felállt. -Annyira sajnálooooom!-tördelte az ujjait kínjában.
|
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Csüt. Jún. 04, 2009 6:14 am | |
| Nagyon aggódtam Nobuért, hiába bizonygatta, mennyire jól van. Még egy kis bemutatót is rögtönzött, amivel a frászt hozta rám. Cserébe kapott is egy jól irányzott párnát az arcába. Gyermekien elhúzódó száját nézegettem, de hirtelen akkorát szökkent, mint egy gazella. A mellettem fekvő tiszt elaludt, és a horkantása kissé megijesztette a hadnagyot. -Tényleg! Te nem vagy fáradt? -fordult felém, de végül az ágyamban kötött ki a lendületétől. -Nem... -néztem az éppen rajtam fekvő Nobura. Nem sok hiányzott, hogy elnevessem magam, de két okból sem tettem meg: a Hideaki aludt és Nobu megint az ujjait tördelte szégyenkezve, miután felpattant az ágyról. -Nyugodj meg, nem esett bajom. A sebeimet sem érintetted. -Biztos? Mutasd! -bökdösött a levegőbe az ujjával, hiszen az előző eset után valószínűleg nem jött volna a közelembe. -Öhm, mutassam meg? -Persze csak a kezeden lévőt.. -pirult el zavarában. -Tessék.. -nyújtottam felé, pedig teljese felesleges volt. -Rendben.. -roskadt bele a székbe egy "alapos" vizsgálat után. -Jajj, ne vágj már ilyen fancsali képet! -csúsztam kicsit közelebb hozzá.- Van még süti, nyugodtan vegyél! -Most nem vagyok éhes.. -bámulta továbbra is a padlót. -Ne csináld ezt... mondom, hogy semmi bajom. -hajoltam az arca elé.- Mosolyt kérek! -vigyorogtam rá. |
| | | Namie Fujishima 13. Osztag
Hozzászólások száma : 131 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Oct. 28. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: 13. osztag hadnagya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12000/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Pént. Ápr. 09, 2010 7:10 am | |
| Hatalmas meglepi! – Magunk mellett még sokkoljunk le mindenkit ^^... XDReggel még a szokottnál is nehezebben tudtam magamhoz térni. Nem értettem, pedig aránylag időben elaludtam. Még Kaien néha-néha fel-felhangzó horkolása sem tudott zavarni, olyan szinten kiütöttem magamat. Hiszen ha jobban belegondolok, egész nap a jól megszokott papírmunkámmal szenvedtem, ami valljuk be, aligha ment zökkenőmentesen. Egész nap csak futkorásztam, mint az a bizonyos mérgezett egér. Ráadásul egész nap rám-rámtört a szédülés, amit nem is tudtam, miért érezhetek. Pedig biztos voltam benne, hogy romlott kaját sem ehettem, hiszen egész nap alig nyammogtam össze valamit, leginkább csak teáztam. Akárhogy is, azért boldogsággal töltött el az a tudat, hogy este úgy huppanhattam bele a frissen mosott ágyneműbe, hogy nem kell azon agyalnom órákig, hogyan hozom be ezt a mérhetetlen lemaradásomat. Viszont a hajnali órák mégsem telhettek el túlságosan nyugodtan. Fájt a fejem, amire negyedóránként felkeltem, ráadásul még a hányinger is rendesen kerülgetett. Tehát fejemet a két párna közé gyűrve igyekeztem minden pozícióban álomba ringatni magamat, kevés sikerrel. Már azon gondolkodtam, hogy a mellettem szuszogó illetékest felzaklatom, szenvedjünk együtt. De nem volt szívem, hiszen olyan aranyosan tud aludni, bűn lett volna felébresztenem. Jó neki, hogy ilyen zavartalanul tud aludni. Mégis, annyira furcsának tartottam, hogy mellette akár bombát is lehetne robbantani, de mikor csak egy apró suttogás elhagyja a számat, olyan sebességgel pattannak fel szemei, mint aki nem is alszik. Nem is emlékszem már rá, hogyan és miként sikeredett végül elaludnom, arra a háromnegyed órára. Csak azt tudtam, hogy baromira fáj a napfény. A szemeimet is alig tudtam kinyitni, ide még a pajszer is kevés lett volna. Végülis, mikor nagy nehézségek árán fel tudtam kelni, Kaien-t már sehol sem találtam magam mellől. El is kámpicsorodtam egy csöppet, s majd nagyot sóhajtva a halkan ketyegő órára pillantottam, vesztemre. Ahogy megláttam, hány óra van, azt hittem lemegyek hídba! Na jó, akkor biztos voltam benne, hogy az nem menne túl könnyedén, de azért gondolati síkon megpróbálkoztam a hidazással. Az állam azért szépen leesett az eredeti helyéről, hiszen már dél volt! Muszáj voltam felkelni, mert mára volt megbeszélve a nőegyleti gyűlés is. egyik porcikám sem kívánta, de hát megígértem, hogy elmegyek. Szerencsére, nem is lesz ott mindenki, csak egy-két érintett az ügyben. Mert hogy ugye a kisgyerekek akcióját valakinek fedeznie kell, és mivel ez a fürdőkörletben történt, nos mégis kik rendezzék el? A nők -.-” Na igen, ilyenkor bezzeg jó, ha van nőegylet >.> Gyors öltözés, összeszedés önmagamat, kis kaja, aztán go, a gyűlésterem! Nagyokat lépdelve szeltem végig a folyosókat, egyenesen a teremig, ahol már javában folyt a megbeszélés. Szokásomhoz híven, ismételten elkéstem. Azt furcsállom, hogy az esküvőmről nem késtem el. Pedig de vicces lett volna, ha a pap bealszik az oltárnál... Már csak azért is, mert nem is volt templomi esküvőm... Mindegy, érezzétek az iróniát >.< Hebegve-habogva hajolgattam pár sort, a nagy elnézést kérések közepette. Ami már csak azért is volt rossz ötlet, mert ahogy hajoltam, ismét rám tört a hányinger. Na de nem akartam túl nagy cécót keríteni ennek az egésznek, így picit imbolyogva elslattyogtam az egyik üres székig. Bekapcsolódva a történésekbe –aminek 90%-át nem is értettem- néha-néha rásandítottam a mellettem valamivel szorgosan szöszmötölő barátnémra, Hana-ra. Ugyanis, őt is iderángatták, pedig aznap még ügyeletben sem volt. Úgy tűnik a vezetőség mindenféleképpen a nőket akarja megróni -.-”. A további beszélgetés csak abból állt, hogy jól eldumálgattunk Hana-val. Hiszen én személy szerint a közelben sem voltam a balesetnek, így hát úgy gondoltam a többiek majd megoldják, hogyan vakarják le a mennyezetről a sok párizsit... Nem az én gondom. Az majd nagyobb lesz, ha a tegnapi sietségemben elrontottam valami aláfirkantanivalót. Viszont egy pár kuncogás után ismét éreztem valamiféle émelygést, és egyszerűen nem tudtam, mire véljem. A mosolyom hamar is az arcomra fagyott, s már a fejemet fogtam. Biztos voltam benne, ha most nem veszem az irányt a mosdó felé, nem csak a felvágottal fog meggyűlni a bajuk a tagoknak... Egy szót sem tudtam kinyögni, hiszen bekövetkezett az, amitől a legjobban féltem. Felpattanva a helyemről indultam meg szélsebes vágtában az ajtó felé, egyenesen a mosdóhoz. Kis híja volt, hogy rossz helyre kerüljön mindaz, minek ki kellett, jönnie belőlem... - Namie, minden rendben?- Ehhe... neheemtudooohooo~m...- Micsoda?! Ne hozd rám a szívbajt! –kopogott egyre hevesebb ütemben az ismerős hang. Megmosakodtam, majd mikor úgy éreztem, nem kell többször használatba vennem a wc-t kitántorogtam.- Mi volt ez? Halálra rémítettél! –ugrott felém Hana, s szorosan ölelgetni kezdett. - Ne nagyon nyomorgass, mert még jöhet egy adag... - Bocsánaat!- Semmi... eh, nem tudom, mi van ma velem... Sőt, már tegnap is fájt a hasam, meg hányingerem volt...- Nem kajálhattál össze valamit?- Biztosra veszem, hogy nem. Alig ettem, ma is csak pityizáltam...- Lehet az a baj! Akárhogy is legyen, uzsgyi a 4. osztaghoz!- Jaj, ne, csak dokikat nee! T.T Nagyon muszáj?- Még a végén összeesel itt nekem! Na hajrá, iparkodj! Elkísérlek, hogy ne félj egyedül!- Nyemakaroo~m! –nyüszítettem anyukáját vesztett kiskutyaként, s alig akartam elindulni. Nem is tudom mi vett rá, lehet egy újabb émelygés, de végül csak eltántorogtunk az osztagig. - Gyere be veleeem! Nemmerekeegyedüül! T.T- Jól van, rendben, ha megígéred, nem csinálsz padáriát! - Igyekszeem. Vajon én is kapok majd nyalókát? - Befelé! –lökött rajtam egyet, így beljebb kerülve a helyiségben. Mint valami megilletődött kis szende lány ácsingóztam, várva az egyik orvosra... Reménykedtem benne, olyan jön, akit már ismerek, vagy mindenesetre nő nemű. Rengeteg cikázó gondolat közepette rezzentem össze párszor, amik után megnyugodva láttam magam előtt egy mosolygós hölgyet, az osztag orvosi egyenruhájában... |
| | | Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Vas. Ápr. 25, 2010 2:32 am | |
| Hatalmas meglepi! – Magunk mellett még sokkoljunk le mindenkit ^^... XD
Szokásosan szokatlan és emiatt meglepően kiakasztó volt a reggeli rituálé. Ahelyett, hogy aludhattam volna kicsiny párnáim takarásában, kergethettem egy szem leányom, kit elkapott a hiperaktivitás. Ráadásul hajnali nyolckor! A régóta kikönyörgött kimenőm kezdetén! Ne már! Ez tragédia! Azonban a ház épsége megkövetelte tőlem, hogy azelőtt csípjem el körzött bűnözőm, mielőtt minden úszna zsírkrétában és az összes létező ruha földön kötne ki. Ugyanis imádott Hitomi-m manapság rákapott pucér hátsóval futkározni bejárati ajtó és emelet távolsága között. Tehát ideje volt levágódva pihepuha ágyikómból, becserkészni ébresztő kis kakasom és keríteni bombaerős kávét. Betuszkolva székébe imádkoztam a lecsöpögő fekete lötty illat formájú hatásában, de ezen törekvésem szappanos vízzel együtt folyt le valamelyik szennyvízgyűjtő szívébe. Semmit sem használt! Kész se volt az életerőm és takaríthattam a bombaként ezeregy felé repült ételmaradványokat. Hányszor képzeltem el felmosóval küzdve, milyen csodálatosnak kéne lennie egy szünnapnak. Na, de a keserédes nyöszörgés nem az én stílusom! Szépen csillogni fog minden, lekötöm örökmozgót, aztán szétterülhetek a kanapén valamilyen csöpögős novellával a kezemben. Csodálatos lett volna, ha épp két perccel később be nem toppan valaki és el nem rángat nőegyleti gyűlésre. A fene vigye el! Semmi kedvem odamenni! Azért kellek, mert szülő vagyok?! Ez annyira, de annyira...vááh! Még szót se találok rá. Kimondhatatlan lelki seb! Soha nem fog begyógyulni, ráadásul a kávémat se sikerült legurítani. EL VAGYOK ÁTKOZVA!... Fújtatással körített, szapora menettel löktem be a gyűlésterem ajtaját. Érezzék csak, mennyire szenyák, hogy ide merészeltek rángatni. Rosszalkodás. Mekkora bűn! Nem ezért vannak negyedik osztagos takarítok? Tudtommal ők rohangálnak felmosóval és gumikesztyűvel! Mi a fenének kellünk ide?! A gyerek úgyis rosszalkodni fog! Hiába büntetik meg, csak jobban fognak próbálkozni! Fegyelmezzék őket a nagyra becsült szüleik! Haza akarok menni! Inni és enni akarok! Nyűgösségem még egyetlen megmentőm jelenléte sem oszlatja el. Namie sem tud segíteni a tavaszi fáradtságon. Főleg, hogy kirohant. Menekült? Micsoda?! Nem, nem! Nem hagyna martalékul az éhes hiénáknak. Amúgy se festett egészségesen. Tiszta szellemlepedős fehérségű volt és a sietős távozás. Csak nem? Beteg? Ideje lesz utána nézni! A pokol megvár! Gyors bűnbánó biccentés, aztán futás! Százas zsebkendőre biztos, mellékhelységben lesz! Természetesen, nyomozó ösztöneim jó irányba zavartak. Azonban barátném súlyos beteg kinézete kevés híján szívinfarktusba kergetett. Rosszabbnál és rémesebben viseltem, ha egy rokon vagy szeretett egykor emberke ismeretlen bacit nyel be. Pont a megnyugtatásom végett, meg persze az egészsége érdekében, azonnal negyedik osztag felé navigáltam. Én annyira nem kedveltem itt flangálni. Úgyhogy kisebb nógatás és bociszem kellett becsalogatásomra. A szokásos orvos kinézet, fertőtlenítő szaga és beképzelt halálos betegség bőven elérte ugyanolyan sápadt ábrázattal ücsörögjek, mint Namie. Kóros fantáziálásom miatt pedig kevés kellett plafonról lecsüngve fújtassak a váratlanul elém kerülő női mosolytól. Reflexeim, illetve a karomat szorító kéz elérte csak halvány sikolyt produkáljak. Majd tolhattam rendelőbe shinigami társamat, aki gyenge ábrázata ellenére hevesen tiltakozott a bemenet ellen. Harci elszántságommal viszont sikerült rendelőbe veretnünk. Büszkeségem plafont vert, de jobban szemügyre véve a steril környezetet villámgyorsan sikított menekülési ösztönöm. Ezt nem tehettem! Ki kellett tartanom! Szóval lehuppantam a székre és ártatlan szemekkel pislogtam. Láthatóan kísért betegem is átvette szende kislány benyomásom, amivel annyi probléma támadt, senki sem felelt az érkező kérdésekre. Végül muszáj volt némi felvázolást tartani, úgyhogy nekilódultunk felváltva mutogatni és összehordani mindenféle barokk körmondatot, amiből garantáltan nem derül ki semmi. Hatalmas előadásunkat, pedig eldöntendő kérdések követték, mint a lázas, hasfájás, fejfájás vagy hányinger cuccok. A helyeslően bólintott adatok rémesen hasonlítottak valamire. Derengett már megesett velem, de egyenlőre nem akart elérni a felvilágosodás. Törtem én a kobakomat nem is keveset, amiből maszk és légfrissítő használata lett. Néha, szörnyen túl tudom képzelni a helyzeteket. Sóhajtoztam bőszen, miközben a vizsgáló néni asztalra parancsolta Namie-t és vizsgálódni kezdett. Tisztes távolból kimondhatatlanul jól éreztem magam, de kisebb nyüszítés után kötelezően oda kellett battyognom az asztalhoz. -Ezért szólni fogok, hogy ne kapj nyalókát!- duzzogtam látványosan egy kifestővel szemezve. Jelenleg erős késztetésem volt, hogy néhány oldalt kiszínezzek... |
Hozzászólások száma : 131 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Oct. 28. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: 13. osztag hadnagya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12000/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. Május 01, 2010 1:56 am | |
Perceken belül bent is termett a helyiségben a hóhér hófehér köntösben. Már csak a csuklya hiányzott a fejéről, és biztos lettem volna a dolgomban: kiugrom az ablakon. Ha már más kiút nem volt, és az ajtón kijutni nehezebb lenne, megteszi a tárva-nyitva hagyott albakocska is. Már bőszen tervezgettem gondolatban miképpen, hogyan, és milyen technikával szaltózzak kettőt-hármat a megváltó fény felé, mikor rémálmom megtestesítője mukogni kezdett hozzám. Idegesen és feszengve ácsorogtam nem messze Hanától, és néha-néha el-elhagyta számat valamiféle hangnak nevezhető meleg levegő. Pusztán a jelenlététől sikerült átkapcsolnom az adásszünetes csatornára, és csak néztem felé meredten, kigülledt szemekkel. Igaz néha szóra nyitottam a számat, de csak tátogtam, mint az aranyhal az akváriumban. Kétségbeesetten csápoltam a közönség segítségét várva, de szerencsétlen dokinak nem könnyített helyzetén. Meg is érdemli, szenvedjen csak az összes, aki fapálcikát dugdosott a torkomba! Gyermekkorom legmesszebbre nyúló rémséges élménye, még mai napig sem hevertem ki. Viszont a nyalóka gondolata továbbra is ott motoszkált elmémben, ezért felcsillant annak a reménye, ha normális szavakat tudok egymás mellé pakolgatni, talán megjutalmaznak vele. Megrázva kobakomat igyekeztem összeszedni a gondolataimat, s már épp fogalmaztam a mondatok hosszú sorát, mikor a szellembőrbe bújt hölgyemény felparancsolt az asztalra. Mint valami vágóhídi marhát, mikor a hideg és irtózatos fémlapra raknak fel! Nem kicsit sikerült telirakni a nacimat, vajon milyen szörnyű kezeléseknek és vizsgálódásoknak vetnek most alá. Remegtem, mint a kocsonya a hűtőben, s szorgalmasabban kezdem el szedni a levegőt. Mikor egy gurulós székecskével megérkezett a közvetlen közelembe, s kényelmesen helyet foglalt mellettem, kezdődhetett is a műtét. Kínomban halkan nyüszítettem, ahogy arra szólított fel, hogy húzzam fel a ruhámat. Összeszorított szemekkel tettem azt, amire parancsoltak, minél gyorsabban túl akartam lenni a beavatkozáson. Fogaim továbbra is kocogtak számban, de próbáltam erős maradni. Ám mikor a jéghideg praclijával elkezdte nyomkodni a hasamat, kis híja volt, hogy ne vágjak a fejéhez valamit. Mindezek után, pedig valami zselés trutyit nyomott rá, ami még hidegebb volt, mint az előző akciója. Keresztbe fordult szemekkel hörögtem Hana felé, valami segítőkéz reményében. Ennyi szenvedést átélve, pedig mit kaptam? Szépen megszidott, ráadásul még azzal is fenyegetőzött, hogy nem kapok nyalókát! Mindenki olyan kegyetlen velem! T-T Könnyes kutyaszemekkel meredtem rá Hana-ra, aki akkora már valami tök más dologgal szemezett. Na szép, ilyenek az igazán jó barátok. Hagyják, hogy kicsit szenvedj, aztán amikor teljesen kész vagy majd jól megmentenek. Szép, szép, mondhatom. T^T” Mindezen szenvedések, és kínok közepette szellem mugrisunk sem maradt tétlen; egy ugyanolyan gurulós polcra felpakolt szerkentyűt húzott maga mellé, és az egyik alkotóelemét elkezdte tologálni a pocakomon. Ez nem rallyverseny az Isten szerelmére! Bár mondjuk egész kellemes volt, szinte majdnem sikerült megnyugodnom. Azonban lassan kezdtek összeállni a puzzle darabkái. Valahonnan, nem tudom honnan, de ismerős volt a jelenet. Matematikázva eljátszogattam gondolatban, mikor kijött az egyenlőségjel utáni végeredmény. Persze annak is idő kellett, hogy leessen, de mikor a földön kötött ki, és óriásit koppant, sikeresen kitágultak szemeim, és falfehéren meredtem a plafonra. Végtére is lelki „nyugalmomból” egy böködés zavart föl, s egy hang, ami arra kért, lessek már rá a monitorra. A doktor bőszen mutogatott össze meg vissza, s hevesen magyarázott. Annyi szakszót, mint akkor, még életemben nem hallottam. Egyhuzamban meg aztán végképp nem! Egyszerű emberi mivoltomból adódóan, pedig nemes egyszerűséggel tettem fel egy rövid kérdést, mihelyst befejezte a fejtágítást: - T-t-terhes... vagyok?- dadogtam extra értelmes arccal. Ha minden igaz, és a dokiknál a bólintás az igenlő válasz, akkor meg kellett értenem a reakcióját. Leesett állal pislogtam több másodpercen keresztül, tovább bámulva a semmibe. Mindezek után sikerült csak lassan oldalra fordulnom baránémhoz, majd vissza a monitor felé, előre mutató ujjal. - Ha-ha-hallod ezt? Izé... látod?- tettem fel költői kérdésemet felé, reménykedve abban, hogy hozzá is eljut ez az üzenet. - Kisbabám lesz!- sivítottam fel, teljes extázisban. Végre eljutott agyamig, hogy mi is történik velem valójában. Legszívesebben még a köpönyeges nő nyakába is szívesen rácsimpaszkodtam volna, annyira boldog voltam. Már nem számított kapok-e jutalmat, vagy sem, hisz az anyaság gondolata jobban izgatott, mint eddig bármi más is. Viszont volt még egy megválaszolatlan kérdés. - Mégis... Hogyan sikerült össze?- simítottam végig képzeletbeli kecskeszakállamat, s járattam a fogaskerekeket. Az esküvőt követte az a bizonyos mézeshét. Csodálatos helyen voltunk, és végig csak a pihenésnek éltünk. Mindezekből szép asszociációs játékot kerekítve gördült le egy a felismerésnek elkönyvelhető izzadságcsepp. - Áh, már megvan...!- emeltem a magasba mutatóujjam kínos nevetéssel. – Mindegy is, a lényeg, hogy sosem kedveltem Kaien „meglepetéseit”, de ez... Pozitív csalódás, és és és... Uram atyám, el sem tudom mondani mennyire boldog vagyooook!!- csapkodtam, majdhogynem elszálltam, s nyüszítve, könnybe lábadt szemem a boldogságtól. |
| | | Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Pént. Május 28, 2010 11:38 pm | |
A kifestőkönyvek pipacsvirágos, rózsaszín mezőit hamarosan a rusnya doboz kütyü és zselés cucc váltotta fel. Nem elég, nem bújhatok kifestőket még le is árnyékolják a képzelgési zónámat. Azonnal érkezett is, nálam természetesnek nevezett reakcióm, hogy kedvesen legyezgettem a monitort menjen arrébb. Nem igazán esett le minek magyarázok és főként, minek van előttem-kicsit-mellettem! Szükségesnek bizonyult némi szájtátási idő, aminek pontos leteltével összerezzenve kukkantottam, hol barátnőmre, hol az orvosra, hol újdonsült ismerősömre. Az a dolog ugyanis nem óhajtott realitás talaján fejbe vágni, miért került ide ez az ismerős szerkentyű! Természetes, hogy őrület, elsőként a halálos betegség álá daganat cikázott agyhelyem területén. A felvetéssel csupán azon problémaköröm támadt, hogy lehet egy halott test beteg?! Nah, de gyorsan túl kellett rajta jutnom, mivel a kérdésre maguktól válaszoltak az eme falak között, múmia formációban töltött heteim. A bizonyosság erejétől körmeimet rágva készültem siratni csodás, cserfes, friss házas Namie, immáron rövid éveit! Azonban a mozgó paca és magyarázási értelmetlenség szöget ütött üszkösödött kobakomban! Pontosan, de tök ugyanilyen kiselőadást kaptam, köbö három évvel ezelőtt, amikor a sütik hadteste közölte velem nem gyomorrontásom van. A hír erejétől némán tátogva mutogattam képernyőre és célszemélyre egyaránt. Mikor, pedig erősítő kérdés is érkezett végképp elpattant a tűréshatárom. Pattogva forgolódtam jobbra, balra, összevissza és ordítoztam megkönnyebbültem a csodálatos hírt. Hatalmas őrjöngésembe hamar csatlakozott a zselés szörnyeteg, így egymás kezét szorítva könnyeztünk széles vigyorral. Igazából nem akartam túlontúl magyarázni, milyen folyamat eredményeként termett a pöttöm Namie hasába, ezért a fondorlatos gondolkodás alatt némán, bölcsen és izzadtságcseppel homlokomon vártam az eredményt. Szerencsére nem kellett elmutogatnom, bár tudom, hogy a kesztyű és toll segédletével könnyen ment volna az eset. A végén még mehetek felvilágosítónak a kamaszkor előtt toporzékoló ifjoncokhoz. Viszont, most nem ezt elsüllyesztettem valamelyik titkos rekeszbe, mert olyan boldog voltam, majd kiugrottam a bőrömből. -ANYUCI...ANYUCI....ANYUCI....ANUYCI LESZEEEEEL! ÚRISTEEEEEN! EZ FANTASZTIKUUUUUS!- Ugráltam kifogyhatatlan lendülettel, immáron azokon a vizeken evezve, hogy micsoda gyönyörű dolog ez! Ráadásul Kaien tuti fantasztikus apa és játszótárs lesz az anuyka közreműködésével együtt. Ez a pocakban lapító pöttöm nagyon szerencsés és boldog kisbaba lesz, ebben biztos voltam! Én pedig, mint tapasztalt anyuka, majd mindenben segítek! A cseperedő Hitomi pedig biztosan örömmel vigyázna a pöttömre! Bambultam el a jövőt képzelegve, hatalmasan óriási sóhaj kíséretében! Csodálatos volna! Már csak ki kell várni, hogy akkora legyen meg tudják mondani a nemét. Legalábbis nem ajánlom az anno módszerünket, hogy ha megszületik megtudod. Szinte teljesen megőrültem a kíváncsiságtól! Piszkosul hosszú ez a kilenc hónap, úgy, hogy tippelgetve veszel mindent és a falat vakarod, amikor tündéri, pöttömke, cuki, egyszerűen édes fiúcska vagy lányka dolgokba botlasz és nem mered megvenni. Hányszor szakadt meg a szívecském! Mondjuk így is van pár használaton kívül maradt fiúcska ruha, meg ott vannak a gyorsan kinőtt cukorságok, amiket oda tudok adni! Elvégre nem valószínű lesz több pöttömöm és így nem vesznek kárba! Ettől persze, csillogtak rendesen a szemeim, amit az egyre kérdőbben pislogó barátnőm nem nagyon tudott hova tenni. -Ne aggódj miattam! Csak elképzeltem milyen lesz, ha összeeresztjük a törpéket! Meg bevillant, hogy mennyi dologban tudok segíteni! Ja, és van rengeteg ruhácska, játék, meg etető, pelenkázót, kiságy, amit szívesen odaadok, ha kell! JÉZUSOOOOM! Totálisan, fatálisan, kriminálisan felpörögtem! Szörnyen boldog vagyok és alig várom, hogy elájuljon a hírtől Kaien!- Magyaráztam egyetlen szuszra, hadarva és transzba esve kapálózva. Hihetetlen volt az egész, mégis annyira szép! Ki sem tudtam fejezni, mennyire boldog vagyok! Ölelgettem szanaszét Namie-t, miután letörölgették és felállt a hazugság vizsgálóról. Legszívesebben a szuszt is kiszorítottam volna belőle, de ilyenkor nagyon érzékeny még a pocak, ráadásul ott a kicsi is! Az egész tisztára olyan, mintha az én gyerekem lenne. Nagyon furi, de túlságosan szép a világ, hogy ezen problémázzak. -Hol-hol-hol, jár most, Namie?- Forgolódtam a doktornéni felé, szinte kislányos zavarral, plusz kíváncsisággal spékelten. Gyönyörűen belekukucskáltam a dokumentumokba, szigorúan úgy, hogy a kismama hónom alatt helyezkedve láthasson mindent. Reméltem minden okés, meg mindketten makk egészségesek! Előtte, azért mondja el, hányadik hetet tapossa a terhes szépség. Tettem szám elé mancsaimat izgatottan, miközben végig sugároztam Namie felé: minden rendben. |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd Júl. 20, 2010 5:30 am | |
Még mindig alig bírtam felfogni, igen ez velem történik, és igen itt és most. Legszívesebben sírógörcsöt kapva rohangásztam volna körös-körül a helyiségben, s torkom szakadtából ordítoztam volna. Annyira hihetetlenül boldognak éreztem magam, mint még soha! Biztos voltam benne, most jöhet bármi, semmi sem veheti el a jókedvem. Talán még a papírmunkákat is szívesen töltögetném. Bár jobban örülnék neki, ha most csak hagynának, hagy szárnyaljak a csodálatos örömködfelhők között. Miután végül lehámoztak a szerkentyűről, felpattanva vártam a diagnózis eredményét. Hála Istennek, mindent rendben talált a kedves doktornő. Elmesélte mire kell számítanom az elkövetkező hetekben, mit szabad és mit nem szabad csinálnom. Végezetül a legfontosabb kérdésre is választ kaptunk, amitől egy kissé meg is lepődtem. - Már az ötödik hétben vagyok? Kezdtem el kikerekedett szemekkel számolgatni az ujjaimon, hogy meggyőződjek valóban helyes a megállapítás. Viszont a doktor a lelkemre kötötte mostantól nincs semmi megerőltető munka, s tessék rengeteget pihennem. Hát mégis mi lehet ennél is szebb? Végre egy ideig nyugalmam lehet! Ez csodás! Leszámítva a rosszulléteket. Bár a hölgy azt mondta, idővel csillapodni fognak. Nagyon remélem, igaza lesz. - El sem tudom képzelni, hogyan adjam elő ezt Kaien-nek! Tettem hirtelen kezemet a szám elé a megrémüléstől. Olyan hevesen vert a szívem, azt hittem hamarosan kitáncikál a helyéről. - Ó, Hana, köszönöm szépen! Vetődtem felé, hogy jó alaposan viszonozzam a nyomorgatását. Olyan szinten meghatott a felajánlása, hogy ismét sírva fakadtam a boldogságtól. - De még mennyire jó lesz! Szinte már látom magam előtt, ahogy a kis ördögök szaladgálnak a tengerparton! Ajh, de jó lesz! Mindig is erre vágytam. Egy igazán szerető férj, aki mellett családot alapíthatok. Teljes szeretetben felnevelni egy gyerkőcöt. S mindenki együtt lehet jóban és rosszban. Mindig van velem egy férfi, aki megvéd, s vigyáz rám. És van egy aprócska gyermek, akit hatalmas szeretettel felnevelhetünk, s támogathatunk. Nagyon remélem, jó anya válik belőlem. - Mondd csak, Hana, nincs kedved átjönni hozzánk? Valahogy félek egymagam bejelenteni a nagy hírt. Kapsz finom teát is, ha el tudsz jönni! Nevettem el magam, még mindig barátnőm nyakába borulva. |
| | | Kagami Ai 3. Osztag
Hozzászólások száma : 302 Age : 31 Registration date : 2011. Apr. 04. Hírnév : 95
Karakterinformáció Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (51050/65000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. Ápr. 16, 2011 3:01 am | |
| /Így jár az, aki a szobáját robbantgatja /
*Képek lebegnek a szemeim előtt ezekben az órákban. Álom vagy csupán illúzió szülte képzelet? Egyik sem. Csupán a szobám ablakában kémlelem a kinti tájat s gondolkodom. A múltkori csatám történései a legfőbb téma, s ebből is az, amit az a nyomorult mondott nekem. Még mindig ugyanarra a véleményre lyukadok ki, hogy az arrancarok a föld legalja s hogy az összeset ki kéne írtani. De még is vajon az lenne- e igazából a helyes döntés... Nyelek egyet erre a gondolatra és megrázom a fejemet. Tekintetemet az ágyamon fekvő nyakláncra helyezem. Pár pillanatig teljesen ingataggá változnak érzéseim. Talán e miatt van az is, hogy Fuhaku nyugtalankodásában átránt a lelkem világába. A szemeim előtt elsötétül a kép s majd át kerülök úgy mond arra a melankolikus pusztára, amelyben az ég még mindig sötétlő káosz zuhatagként csap a sivár pusztára. Fuhaku lassan lépdel elém, majd rám magasodva áll meg előttem.* - Még is hova gondolkodsz? ...Tudd a helyed shinigami! *Hirtelenjébe ezeken a szavakon meglepődve tekintek fel rá. Valamiféle belső ösztön vagy netán sugallat mintha azt tudatná velem a zanpakutom más mint eddig is szokott lenni. Percekig csak állok előtte némán még szemeim az ő szemeibe pillantanak. Nem tudnék a fehéren lángoló szemekből bármit is kivenni. Tehát csupán arról lehet szó, hogy az általam használt szavakkal próbálja valamire felhívni a figyelmem. Rövid időn belül az érzések felerősödnek bennem. Bár gondolkodásba került, még is rá jöttem mire akarja ezzel felhívni a figyelmem. Bólintok egyet.* - Köszönöm... *Büszke pillantásokat vetek rá, ő pedig kitárja szárnyait és fejét lehajtja egy fajta tisztelgés szempontjából. Ezt követően pedig ez a kép kezd egyre jobban elhomályosulni. Hideg szél csapja meg a bőrömet amint érzem, hogy a valóságban lehetek kinyitom a szememet és látom, hogy a nap néhány centivel már közelebb jutott a horizont aprócska csíkjához. Tehát nem egy - két perc telt el mióta a zanpakutommal néztük egymást és a puszta tekintetünkből akartunk valamit átadni a másiknak. Igazán kár, hogy Fuhaku ritkán ilyen. Pedig elbírnám viselni, ha egy csata közben nem akarna ordítozni a fejemben, hogy szét cincálja az ellenfelét. Csodálkozom, hogy nem kapok tőle migrént. Le is huppanok az ablakomból, hogy az ágyamhoz menyjek. A még földet érek nagyon is jó, de amint érzem a súlyom megingok. A lábam még mindig nem az igazi ezért a mankómat veszem magamhoz, hogy azon támaszkodva induljak meg. Nem rég elég rondán megsérültem egy erős ellenfél keze által. Tulajdonképpen még mindig a betegszobán kéne ücsörögnöm pár napot, de az nem én lennék. E helyett inkább végezném a dolgom és olvasgatnék könyvet, hogy tanuljak vagy edzőtermeznék. Habár az utóbbira nincs még esélyem, előbb rendesen el kell, hogy múljon a mellékhatás. Még nem mozgattam be rendesen a lábam inszalagjait. Szépen lassan elsántikálok az ágyamig s leülök rá. Az ölembe veszem a zanpakutomat és kihúzom egy picit a tokjából, nem teljesen úgy ahogy félig. Majd megsimítom.* - Legközelebb én nyerek... *Suttogom s majd vissza tolom a helyére. Lassan ideje lenne átöltöznöm és munkába állnom. Habár tisztában vagyok azzal, hogy Yasuji taicho nem fogja hagyni, hogy ilyen állapotban elvégezzem a tehendőimet, de majd kitalálok valamit. Tehát most egy fehér yukatát öltök magamra melynek nincsen ujja. Tulajdonképpen a szabómmal varrattam a fehér köpeny helyett. S mivel a zanpakutomra most nem igen lesz szükségem az ágyamon hagyom. A mankomra ránehezkedek s elindulok a szobámból kifelé. Lassan haladok előre a folyosón a betegszoba felé. Találkozok néhány kollégámmal is, de egy köszönésen kívül nem sokra futtya. Igazából nem is nagyon akarok velük vegyülni. Szeretem ezt az osztagot de nem vagyok szeretet szolgálat ezt azért kössük ki. Tehát megérkezek a betegszobára ahol nem többet s nem is kevesebbet látok, mint hogy valaki éppenséggel sérülten ül az egyik ágyon. Oda sétálok...* - Üdvözletem. Mennyire fájnak a sebei? *A fájdalom ugyebár egy szubjektív dolog éppen ezért fel kell tennem ezt a kérdést neki. Mivel magánál van nem kell elemeznem a sérülését, egyszerűen kérdezni is tudok...* |
| | | Yoshida Yuko 12. Osztag
Hozzászólások száma : 103 Age : 28 Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben Registration date : 2011. Feb. 12. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12900/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. Ápr. 16, 2011 9:18 am | |
| /Ezúttal véletlen baleset volt! TToTT/
A mai nap folyamán sikeresen végeztem a munkálataimmal a laborban így előbb eljöhettem. Pedig mindig túlórázni szoktam és sokáig ott maradok, sőt gyakran előfordult a kezdetleges szolgálataim során, hogy nem is tértem nyugovóra, hanem csak másnap este mentem haza. De a mai nap fontos feladat várt rám kis rendetlen szobámban. Ahogy beléptem a szobámba rögtön kitettem egy: „Ne zavarj, hogyha kedves az életed!” felíratott tartalmazó táblát az ajtóra, mielőtt megismétlődne a legutóbbi rémeset, amikor is a vekker utolsó ketyegése kezem alatt végezte, amiért felmert kelteni, persze aznap mindenképp be kellett volna menni a laboratóriumba így nem aludhattam el, ezért nagy céltudatosan egy kis kezdő benyitott, hogy felébresszen. Persze nem hallotta a rólam keringő rémhíreket még az osztagban, így nem is tudhatta mire vállalkozik. Természetesen a hirtelen jött ébresztés miatt nem gondolkodtam rögtön hozzávágtam a bombát, ami természetesen be volt kapcsolva és hát… az újoncot nem kellemes élményben részesítettem. Na, de na, ha odafigyelt volna a többiek figyelmeztetésére, akkor tudta volna, hogy Én eleve közveszélyes vagyok és nem biztonságos packázni velem. Főleg, hogyha nem alszom ki magamat. Oké... ennyit a nosztalgiáról, munkára fel! >__< Leülve rögtön papírokkal és különböző alkatrészekkel teli íróasztalomhoz, azonnal szerelgetni kezdek. Masamune-Taichou tanácsából kiindulva, újra akarom hasznosítani az elhasznált robbanó fegyvereim törmelékét, ezáltal nem kell mindegyiket érzelgős búcsú kíséretében eltemetnem. És így azzal a kevéske fizetésemmel is spórolni tudok, ami az esetleges alkatrészek ismételt megvásárlására szokott elmenni, illetve a környezetet is kímélem a nem lebomló hulladékoktól. ^__^ Be kell vallanom, zseniális egy ötlet. *>* ~ Még is mit vártunk egy ilyen zseniális elmétől, mint Én? ~ Zanpakutom kis lakója szokatlan egoizmusra hajló szövegére vigyorogva bólogatok, mire tudatosul bennem mondatának tartalma. Még a csavarhúzót is kiejtem kezem ügyéből, mikor leesik a lényege. - Ezt nem vártam volna tőled, Undertaker! – csodálkozok rá szövegére, majd visszavéve a kezembe az eszközt folytatom a bomba restaurálását. Jó pár órás munkát vett igénybe, melybe teljesen belemerültem, de legalább sikeresen végeztem vele! *>* Boldogan tettem az asztalra az immáron eredeti állapotában lévő bombát, majd homlokomat megtörölgetve az ablak felé nézek. Kicsit elfáradtam, főleg, hogy nem ettem ma még semmit és hát a szemem enyhén kopog az éhségtől, gyomrom hangosan kommentál is nem tetszése miatt. De nincs mit tenni, ez a munka mindennél fontosabb volt számomra, olyannyira, hogy a létfenntartáshoz való szükségletek felől is megfeledkeztem. Ahogy belemerültem az ablakból látható táj nézésébe látom, hogy a nap már egészen lemenőben van, akkor nem kicsit tartott sokáig a munkám. Halványan elmosolyodtam a szép látvány miatt, mikor szobám kicsinyke ablaka előtt a rémisztő fekete pille elrepült előtte. Elkerekedett szemekkel néztem az áthaladó szárnyast, majd ösztönből megragadtam az újonnan összerakott fegyvert és a detonátort lenyomva rajta már hajítottam is ki az ablakon. Vagyis hajítottam volna ki, mert a célzásom nem volt pontos, az ablak széléről pattant vissza a veszélyes robbanó eszköz. Kérdőn oldalra döntött fejjel nézem a boldogan tovább röppenő kis pillangót, majd szemeim a szobámban ragadt bombára téved. Szinte elfehéredve néztem egy ideig farkasszemet a koponya külsejű eszközre, majd már föl is pattantam és készültem meglépni a szobából, hogy megúszhassam a robbanást. Az ajtóhoz iramodtam, de az zárva volt és a kulcsot pedig nem leltem sehol, annyi időm pedig nem is akadt, hogy keresgélni kezdjek, indulás az ablakhoz! A kis ablakon szerencsére még kifértem kis termetem miatt, de annyi időt pocsékoltam el az ajtónál, hogy amint kitettem a lábamat a vészajtónak használt ablakból, már fel is robbant, ezzel a levegőbe röpítve szobámat. A robbanás okozta széltől előre zuhantam és beütöttem fejem, emiatt elvesztettem eszméletemet. Emiatt nem is emlékszem többre, hogy mekkora károkat okozhatott a kicsi, de igazán veszélyes fegyver és, hogy még mik is történhettek utána. De, ami igazán foglalkoztatott, hogy hogyan is kerülhettem ide… Sajgó fejemet fogva, tanácstalanul nézek körül és megállapítom, hogy valószínűleg a Yonbantai gyengélkedőjén heverészek. Ritkán jutok el ide, pedig eléggé veszélyes helyzetekbe szoktam keverni magamat. Igyekszem magamat ülőhelyzetbe hozni, több-kevesebb sikerrel, mert jó pár helyen csak úgy sajognak a végtagjaim. ~ Hé, Yuko-chan jól vagy? ~ hallottam Undertaker aggodalommal teli kérdését, nem szoktunk gyakran beszélgetni, de amikor már Ő is aggódik ott tényleg nagy a baj. ~ Persze, még jó egy kis… egy kis robbanás még nem fog kinyírni… ~ mondom kisebb erőltetett mosollyal, hogy lenyugodhassam, miközben sikerült felülnöm. Ekkor látom, hogy a kötéseim nagy része, amik a maradandó égési sebeim eltakarásáért szerepelnek, annak nagy része darabos vagy hiányzik, sőt véresek is, ami elég nagy szó, mert már egész jól begyógyultak a sebek a kenceficéknek köszönhetően, de ez az ismételt robbanás miatt, ami érte őket, kicsit sem csoda, hogy így jártak. És, ha a sebeim még nem lennének elég probléma számomra fehér kabátocskám is kissé szakadtan járta meg az eseményeket. Kellemetlenül felsóhajtok, szerencsém, hogy a bomba később robbant, mint ahogy kellett volna, mert feleennyire se úszhattam volna meg. Gondolataimból egy ismeretlen hang ráz ki, kérdése alapján megállapítom, hogy valószínűleg a negyedik osztag tagja lehet, mert nem minden jött ment sérült tiszt tesz fel ilyesmit, de hogyha Ő sincs túl fényes állapotban, akkor miért is dolgozik? Oo - Ööö… Yo'! – köszönök, legalábbis igyekszek valami hasonlót összehozni, túlságosan zavaros még számomra minden, de az érdeklődése sebeim iránt sikeresen visszatérített eredeti valómhoz. – Még, hogy fájnak? Ugyan! Ezek csak karcolások, meg se kottyantak. >.<” – mondom arcomra erőltetett vigyor kíséretében, egész strapabíró általában a fájdalommal szembeni tűrőképességem, de ez most valahol elveszett. – Vagy is… ez nem igaz. Fáj mindenem… - motyogom bevallva az igazságot. Talán ez jobban fáj, mint a sebek… De mit tehetnék az önbecsülésem mindig az egekben van és most valahova elvitte ez a fránya robbanás. TT>TT |
Hozzászólások száma : 302 Age : 31 Registration date : 2011. Apr. 04. Hírnév : 95
Karakterinformáció Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (51050/65000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. Ápr. 16, 2011 12:39 pm | |
| *Nehezemre esett nem beállni a munkába. Úgy éreztem ha nem dolgozok, akkor majd a gondolataim mélyre fognak taszítani. Valahogy nehezemre esik elfogadni a tényt, hogy shinigami létemre nem tudtam legyőzni egy arracart. Ez tulajdonképpen a büszkeségemet súrolja némi képp. Éppen ezért úgy érzem egyre több munkát kell, hogy elvállaljak annak érdekében, hogy megerősödjek. Csak ez nyújt a számomra megnyugvást, hogy nem az ágyban feküdve várom, hogy történjék valami. Csak is én vagyok az aki megváltoztathatja a történteket. Tehát most az egyetlen célom, hogy megerősödjek és legyűrjem azokat amik fenyegetőek lehetnek azokra nézve akiket megakarok védeni. Általában inkább nagyobb operációkat vállalok, hogy a taichomnak kevesebb dolga legyen, de most lévén, hogy nem vagyok olyan állapotban nem tehetem. Nem valószínű, hogy órákig talpon tudnék maradni ilyen sérülésekkel magamon. A mellkasom még tele van kötésekkel, de ezek nem látszódnak a ruhám miatt ugyebár, ettől függetlenül érzem még a sebeimet. Egy gyenge köszönésre tellik a betegtől amelyre némiképp felhúzom a szemöldököm. A helyzet az, hogy most nincs ingerem az ilyesmikre. Nyúzott vagyok és a határozottságom ellenére nincs kedvem elmagyarázni, hogy örülnék, ha legalább normálisan köszönnének ha a 4. osztaghoz jönnek. Én egyáltalán nem fogadom el a tényt, hogy jó páran lenézik a 4. osztagot, mert szerintük semmire sem jók vagy olyan munkát végeznek ami lényegtelen meg egyebek. Pedig ha mi nem lennénk, akkor jó sokan meghaltak volna már. Tehát az a minimum ha rendesen köszönnek mikor ide betérnek. Leülök az ágya mellé mert elfáradtam az állásba, ettől függetlenül gyógyítani még tudok nem arról van szó, csak fizikailag vagyok sérült. Végig pillantok a srácon majd a szemeibe pillantok határozottan mert nem igen hiszem el, hogy ilyen sérülésekkel ne fájjon neki valami. Valahogy ez egy olyan dolog amit sehogy sem tudnék elhinni. Tehát lehet itt bolondságokat mondani, attól még én át látok rajta. De nagyon úgy néz ki a tekintetem meghozta a gyümölcsét, hiszen alig pár pillanat alatt be is vallja, hogy fáj mindene. Éppen ezért fel állok s a homlokához nyúlok. Felfedezek nála némi lázat amelyre el is húzom a szám.* - Nem mondanám, hogy ez olyan egyszerű lesz...először is ki kell tisztítanom a sebeidet, majd levinnem a lázad..ezután kapni fogsz egy gyógynövény teát amit meg kell innod, hogy a szervezeted méregtelenítsen. A helyzet az, hogy véleményem szerint füstöt is nyelhettél a szagodból ítélve. Mi történt? *Teszem fel neki a kérdést majd a csuklóját veszem a kezembe és megnézem a pulzusát. Ez egy olyan hagyományos gyógyítás, hogy talán mindenki tudja aki rendelkezik némi ésszel. Igazából meg ebben az állapotában nem alkalmazhatok kidout mivel lázas. Akár kártékony hatással is lehet rá, tehát más féle eljárást kell alkalmaznom legaláb bis addig még a láza le nem megy. Elindulok az egyik közeli szekrényhez még ő meséli a történteket. Majd egy kis pakolászás után kötszerrel és minden egyébbel térel vissza. Majd egy speciális kötszeres kendővel kezdem el tisztogatni a sebeit. Kissé csípheti, de ezt nem lehet nem elkerülni. Sajnos ez a módja annak, hogy ne fertőződhessenek el, illetve ne történjen meg egy fajta gyulladási veszély amely pontosan a láz alatt állhat fel. Nem szeretném ha rosszabb állapotba kerülne, mert onnan már jóval össze tettebb lenne ki kerülnie. Más részt meg milyen lenne már ha nem tudnék meggyógyítani valakit? Az rendesen a padlóra vágna, hogy nem elég, hogy egy arrancar legyőzött még gyógyítani sem tudok 4. osztagos létemre. Nem az egyszerűen nem történhet meg. Szóval most keményen és szigorúan fogok eljárni a fiú esetében. Ahogy végzek a tisztogatással elindulok a fürdő felé.* - Most pedig kérlek vedd le a felsődet még vissza nem jövök... *Út körbe egy fehér lepedőt kapok fel az egyik tologatós szekrényről és azzal indulok meg. Nincs messze tehát hamar oda érek s majd a vizes törölközővel vissza. Tév hit, hogy full hideg törölköző a jó a lázra. Nem, ez is csak félhideg, de megfogja érezni.* - Emeld fel a kezeidet... *Szólok neki majd amint megteszi szépen körbe tekerem a hideg törölközővel. Nem lehet kellemes, de ez van. Majd hátra döntöm az ágyon s egy hidegvizes borogatást teszek a homlokára. Sóhajtok egyet majd egy bíztató félmosolyt intézek meg felé. Akármennyire is..azért nem véletlenül vagyok ebben az osztagban..* - Szerencséd volt, hogy ennyivel megúsztad...de legközelebb légy óvatosabb. Remélem tanultál az esetből. *Elhajolok tőle s megint csak elindulok a beteg szoba egy másik pontjára, hogy néhány perccel később egy gyógynövényes teának nevezett löttyel térjek vissza amit magam kevertem az imént. Ebben azt hiszem már gyakorlott vagyok, elég sokat tartózkodom a gyógynövényesben. Szóval nem volt nehéz ezt össze dobni a betegemnek. A tarkója alá nyúlva enyhén felemelem a fejét.* - Idd meg az érdekedben... *Csak ennyit mondok, nem egyebet s ha engedi akkor megdöntve a poharat az ajkaihoz érintem így lassan de biztosan megihatja a keveréket. Nincs valami jó íze, de legalább hatásos. Amint a pohár tartalma szépen kiürült le teszem az ágy melletti szekrénykére s leülök az ágya mellé. Fel sóhajtok.* - Egyébként mi a neved shinigami?
|
| | | Yoshida Yuko 12. Osztag
Hozzászólások száma : 103 Age : 28 Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben Registration date : 2011. Feb. 12. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12900/15000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Vas. Ápr. 17, 2011 8:53 am | |
| Sosem volt semmi bajom a 4. osztaggal, csak egyszerűen félek a Yonbantaitól, talán butaságnak hat, de a tagjai néha igen is rémisztőek, és még ránk a 12. osztagosokra teszik, azt a jelzőt, hogy ijesztőek. Pedig szerintem egyáltalán nem így van. Velős példa rá eme Yonbantai tag, aki olyan határozottan tudott nézni egyetlen látó szemembe, hogy képes volt kihúzni belőlem az igazat a fájdalmaimmal kapcsolatban. Tény, hogy becsületem nem engedte volna meg, hogy bevalljam, de aki ilyen tűrőképességgel rendelkezik, mint jómagam is, nem szívesen árulja el, hogy igen is most fáj mindene. A bűntudat szikrája csillan meg szememben, amiért ilyen ostoba füllentéssel akartam megmenteni a magamban felállított tekintélyemet, ezzel veszélybe téve saját egészségemet. Nem, mintha félném a halált, csak még van pár dolog az életemben, amit meg kell tennem és addig nem lenne célszerű elpatkolnom… Magamat emésztő gondolataimból a homlokomat érintő hideg kéz ráz ki. Kérdőn tekintek fel a Yonbantai tagjára, aki közben elkezdi mondani a gyógyításom lépéseit. Egyikkel sincs probléma, de a gyógynövény italra kicsit elhúzom a számat, tisztán emlékszem az ízére az Akadémiáról. Nem szeretem, olyan pfúj íze van, a gondolatától még a hideg is kiráz, de ha ez kell a rendbe hozásomhoz nincs mit tenni. Viszont, azt nem értem, miért nem kidout alkalmaz, azzal, sokkal egyszerűbb lenne nem? De, az se kizárt, amiért Ő is beteges állapotban van, nem tud mágiát alkalmazni. Vajon hol szerezhette a sebeit? - Ennyire érezhető? – teszem fel az amúgy is egyértelmű válaszra a kérdés, közben bele szagolok fehér kabátomba, erősen érezni a beszívott füst kellemetlen szagát, kis fintorral arcomon el is húzom tőle a fejemet. Ha, rendbe jövök első dolgom lesz megfürdeni, azért hosszú távon, ezt én se bírom, de nőből vagyok szóval nem meglepő. - Hát tetszik tudni… eléggé rossz viszonyban vagyok a pokollepkékkel és a munka, amit űzők az is igen veszélyes. Robbanó eszközök készítése a mániám és ezúttal rám járt a rúd, amiért lepke gyilkosságba kezdtem. – mondom kicsit elbambulva magam elé közben, amint visszaidézem a baleset történését, nem vagyok híve a szép fogalmazásnak, ezért is rövidebbre és lényegre törőbbre fogom a folytatását. - Ehh… a lényeg, hogy egy ilyen kis hírvivő átokhoz akartam vágni egy bombát, de mellé céloztam és ez lett belőle. – fejezem be az igen rövidre sikerült mesét a történtekről, pontként egy kellemetlen sóhajt használok, amiért belegondolok, hogy egy ilyen kicsinyke dolog miatt orvosi ellátásra szorulok. Addigra a szekrényben kutakodó hölgy, aki ellátásomat magára vállalta már vissza is ért kezében az ismerős orvosi köcölékekkel. Sebeimet egy kendővel kezdi el törölgetni, eleinte nem értettem mire fel ez a cselekedett, de amikor iszonyatosan csípni kezdett az a pont, ahol az anyag ért rájöttem mire is volt ez jó. - Ano… amúgy Ön honnan szerezte a sebeit, ha szabad kérdeznem? – teszem fel kérdésemet kisebb sziszegésekkel karöltve, de muszáj beszélgetnem, hogy elterelhessem figyelmemet a fájdalomról, ami a sebek tisztítása közben felmerül. Remélem, nem sértem meg, ha kíváncsiskodok emiatt egy kicsit, de érdekel, hogy mi történhetett vele. De a kötésekből és a mankóból ítélve rosszabb állapotban lehetett, mint most. - Hogy mi? O_o… - nézek döbbenten utána, az érdekes kérése miatt. Nem értem mi lényege van annak, hogy leveszem a felsőmet… bár nem én vagyok a doktor, de remélem, nem fogja hátráltatni a mellkasomon elhelyezkedő kötés. Amint visszatért egy törölközött hozott kezeiben, fogalmam sem volt róla, hogy mit szeretne ezzel csinálni, de jobbnak láttam engedelmeskedni, így amikor utasította, hogy emeljem fel a kezemet rögtön cselekedtem. De, talán azért nem kellet volna az egekbe nyúlnom velük, mint akit karóhoz kötöznek épp, mert fáj mindkét karom. TT-TT De inkább elviseltem volna ezt az eget rengető fájdalmat, mint a hideg törölközőt, amit rám csavart közben. Soha többet nem emelem föl a kezeimet, az már biztos! >.> Szinte jégszoborrá válok a hideg miatt, ami ér még mozdulni se tudok, szerencsémre a Yonbantai ápolótiszt kisegít ez ügyben és hátradönt, ezzel kényelmes pozícióba kerülve az ágyon. - I… igen t… tanultam… - didergek, mert a testem hőmérséklete megjelentősen ellene van a kicsit is hűvösebb dolgoknak. Ne tessék félreérteni, csak túlságosan melegvérű vagyok Én ehhez. Ahogy kezdem megszokni a hideget úgy kezdek el fáradni is és kicsit bóbiskolni emiatt. Kissé álmoskás tekintettel nézek fel az ismét mellettem lévő Yonbantai tagra, nem nagyon értem hirtelen mit szeretne, de az orrom alá tartott pohárból kikövetkeztetek arra, hogy valószínűleg meg kellene innom, így a segítségével sikeresen lement az első korty ami… ~ ATYAÚRISTENEZMÉGMINDIGNEMFINOM ~ hadarom el magamban a szöveget, ami azon nyomban átsuhan gondolatomon, még az álmosságomat is elkergette az ital íze. Összeszorított szemekkel próbálok a rossz ízű gyógyital helyére képzelni valami mást, egy pohár vizet vagy narancslevet, de nem nagyon sikerül, de legalább ellenállás nélkül sikerül letudnia az italt, gondolom, ritkán van ilyen nyugis tisztel szerencséje, mint jómagam. Nem, mintha hagytam volna úgy amúgy, hogy ezt megitassa vele, ha tudnék egy fél centit is mozdulni jelenleg. Ahogy a pohár kiürül és tartalma immáron bennem van nyelvemet kiöltöm a rossz íz után, közben megborzongok, ez valamiféle kényszeres cselekedett, de nem tehetek róla. Nincs jó íze! TT-TT- Yuko… Yuko Yoshida. – felelek kérdésére immáron összeszedve magamat egy normális válasz erejéig. – És téged... akarom mondani Önt, hogy hívják? – igyekszek illedelmesen viselkedni, ha már meggyógyít, ennyi még is kijár a Yonbantai tagoknak. |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. Ápr. 18, 2011 10:52 pm | |
| *Elhatározásom és eltökéltségem végett sikerült idáig eljutnom, hogy vissza jöhessek a betegszobára gyógyítani. Furcsa, hiszen nekem is a betegágyban kéne feküdnöm, e helyett azonban másokat gyógyítok meg inkább. Ennek nem fog örülni Chiyo- taicho ha meglát, de szerencsére most nincs itt, úgy hogy ettől nem kell tartanom. A többiek meg majd mondhatnak akármit amúgy se tudnák bizonyítani semmivel, vagy tudom is én. Hallgatva Yuko történetét kicsit elbambulva gondolkodok a dolgokon. Az a helyzet, hogy más felé járnak a gondolataim és ezáltal nehezemre esik koncentrálni, de ettől függetlenül még igyekszem magamba foglalni azt amit a lány mond. Fel is pillantok rá egy idő után, de ahelyett, hogy reagálnék inkább azt kezdem magamba ecsetelgetni, hogy hordhatna lányosabb ruhákat is. Egészen fiatal ő még az olyasmivel mint amiket művel.* - Miért állsz rosszban a lepkékkel? Ha megzavarnak téged az két okból lehet...vagy nem végzed rendesen a dolgod vagy új munkát kapsz... a hírekről meg amúgy sem árt ha nem maradsz le... *Félig meddig megdorgálva is érezheti magát. Komoly volt a hangerő amellyel beszéltem hozzá. De azért a végén egy fél mosolyt megejtek, hogy érezze azért nem kell félnie tőlem. Nem is tudom mikor viselkedtem utoljára így bárkivel is. A helyzet az, hogy nem túl sűrűn vagyok civilizáltak közelében, hiszen vagy elvonulok vagy a többi osztaghoz küldenek ki gyógyítani. Az utóbbinál inkább a harcosabb osztagoknál vagyok. No meg a gyakorlaton felügyelnem is kell a többiek munkáját és akkor még ott vannak az iratok is. Szívesen végzem a munkámat, csak valahogy a lazítás mint tevékenység többnyire kimaradnak a napjaimból ezért nem mindig megy másokkal a kommunikálás úgy, hogy ne lennék túlzottan derogáló. A kérdése gyanánt kicsit meglepődök.* - Ugyan..ez semmiség..csak egy küldetésen történt...de felépülök, ettől függetlenül ne gondold hogy ne tudnálak meggyógyítani... *Nem akarom, hogy ilyen állapotban is kivételezzenek velem azaz félre tegyenek. Attól még, hogy sérüléseim vannak még ugyanúgy tudom végezni a munkámat. Sőt, talán még jobban is, hiszen áttudom érezni a betegek fájdalom érzetét. Ebből a szempontból ha úgy vesszük előnyösebb, hogy sérült vagyok. De igazából az lenne a cél, hogy felgyógyuljak és még többet megbírjak tanulni. Ezek után az első dolgom lesz, hogy beszélek a kapitányommal és szabadságot veszek ki, mely alatt intenzítven fejleszteni fogom mind a shikai és mind a kidoumat. Nem volna rossz dolog, hiszen ha tudok rá szakítani időt szépen nyugodtan akkor erősebbé válhatok. Ezenfelül pedig lesz időm gondolkodni azon, hogyan is tovább. Hiszen a vannak másfelé is kötelezettségeim ami azt illeti. Most pedig Yuko gyógyítására fogok koncentrálni még fel nem gyógyulok, habár ismerem magam úgy is lesz egy rakat betegem még én is meggyógyulok végül. Egy kicsit megilletődök ami azt illeti a leányzó stílusán. Már mint azon, ahogy szól. Most vagy el kéne hinnem, hogy tanult illemet vagy egész egyszerűen rendesen meg lett nevelve a tanusított viselkedése ellenére? Akárhogyan is szimpatikus.* - Yuko...szép név.. a nevem Kagami Ai... *Mutatkozok be én is hiszen ez így illendő. Egy ellenségnek nem híresztelném a nevemet, de most nem a csatatéren vagyok csak egy egyszerű betegszobán ahol a betegnek joga van tudni a nevet ahogyan szólíthat. Különben is szívesen osztom meg vele, mert van olyan sejtésem, hogy sokat fogunk itt találkozni mert lehet nem ez lesz az egyszeri alkalom, hogy gondjai lesznek a bombákkal. Van egy kettő vissza térő betegszoba vendég, talán ő is közéjük fog tartozni.* - Mond csak Yuko melyik osztagban szolgálsz s mi a feladatod? *Érdeklődöm, hiszen én is tudni akarom már, hogy melyik osztagban képes ekkora káoszt okozni egy ilyen kis csöppség. Azért nem sűrű, hogy egy kislány robbantgasson egy osztag területén. Tehát tudni szeretném hol engedik ezt meg. Lenne egy két tippem, de nem akarok felesleges előítéletekkel előállni, hiszen az senkinek sem okozna kellemes pillanatokat. Eddig egyetlen osztag van amelyet nem kedvelek annak ellenére, hogy hajdanán mennyire beakartam oda kerülni. Valahogyan változott a véleményem, talán a kapitányváltás miatt lehet...* |
| | | Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. Ápr. 20, 2011 3:18 am | |
| Látogatás a gyengélkedőn- Találkozás Yukariko-channal Megint szép napunk van. Annyira, de annyira hogy kedvem lenne most a szabadban csinálni valamit. Mondjuk edzeni az sosem, árt, főleg hogy eddigi harcaim során mindig a padlón kötöttem ki. Ez annyira gáz. De sajna nincs, mit tenni majd sokkal többet edzek. Sőt ha már itt tartok, akkor inkább egyenest az osztaghoz megyek, hogy az eddigi büntetéseimet, azt a jó száz kört az osztag körül lefussam. Nos, igen ez az elhatározás szép és jó és már indulnék is, ha nem lennék… ~ Ostoba? ~ Mi? Nem. ~ Akkor idióta, hülye ma…~ Nem, nem és nem. És ki kért meg, hogy közbeszólj?! Attól, mert hallod a gondolataimat még nem kéne belemotyognod! ~ Hogy a fenébe lehet ilyen kekeckedős perverz zanpakutóm~ ~ Hé, kikérem magamnak most nem is csináltam semmi olyat. Plusz miért ne mondhatnám rád hogy idióta, ha egyszer az vagy. ~ még hogy én idióta, na, ez már mindennek a teteje. Miért mert már megint itt kötöttem ki? ~ Pontosan. Én és a doki is mondta, hogy pihentesd a lábad, de te nem hallgattál ránk. Neked inkább még meg kellett küzdened egy aranyos lánnyal. ~ mi van? De, te akartad annyira… tudod, mit inkább hagyjuk. De hova a fenébe tűntek az orvosok már reggel óta itt vagyok, de még egy sem jött. Még jó hogy azt mondták tegnap délután, hogy: „ Jól van, holnap reggel majd megcsináljuk, az újabb röntgent a lábáról addig kérem, maradjon, itt éjszakára nem lenne szerencsés így oda és vissza sétálgatni.”Aztán elment és azóta hírét se láttam. Pedig jó lenne, ha minél hamarabb végeznénk. Kiráz a hideg az ilyen helyektől. Úgy néz, ki csak én vagyok most az egyetlen, aki ellátásra szorul. De akkor kérdem én hol az orvos? Már egy órája várakozom. Csend van, síri csen. Meg kell, mondjam ez kicsit ijesztő. Még mindig sehol senki. Bár az előbb volt itt egy takarító, de már ő is elment. Ez így elég uncsi. Pont mikor ezt gondolom, egy kéz érintését érzem vállamon. Az ágy szélén ülve már épp fordulok hátra, hogy megnézzem, ki az mikor a kéz mely vállamon pihent most hátra húz így akaratlanul is elfekszem az ágyon. Alig hogy ez megtörténik, kezem lefogja valaki. Hamar meg is pillantom a személyt, aki nem más, mint l élekölőm emberi alakban. - Ookami-chan már megint… na ne eressz el különben... – zanpumra már megint rá jött az öt perc. Reggel megúsztam a molesztálását hála annak, hogy itt kellett töltenem az estét, de úgy néz ki, hogy a mait nemtudom elkerülni. Mivel jobb lábam sérült a balt emelem, vagyis emelném rúgásra de… - Mi mikor csinálta? A franc fejezd be te perverz…- Most végre valahára elkaptalak. – kardom lelke elég perverz és nem egyszer majdnem meg is tapasztalhattam. Persze csak a szerencsén és a jól irányzott rúgásaimnak köszönhetem, hogy még nem erőszakolt meg. De most a fene enné, meg le van kötözve a lábam. És amúgy is mi az már, hogy a saját zanpum akar megerőszakolni. - Hé van itt valaki egy perverz meg akar erőszakolni! Segítség! – segítségért kiabálok, miközben próbálok szabadulni. Ookami-chan vigyorából nem sok jóra tudok következtetni ám ekkor mosolya, eltűnik, az arcáról kutyafülei lekonyulnak, majd eszméletét vesztve dől le mellém az ágyra. Felnézek, ekkor látom meg megmentőmet. Egy gyönyörű lányt barna hajjal. Kissé liheg minden bizonnyal idáig futott mikor meghallott. Kezében egy megviselt irattartónak kinéző valamit tart.
A hozzászólást Haiiro Kira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 20, 2011 3:42 am-kor. |
| | | Nara Shiratori 9. Osztag
Hozzászólások száma : 361 Age : 154 Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda Registration date : 2010. Jun. 21. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40600/45000)
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. Ápr. 20, 2011 3:37 am | |
| Látogatás a gyengélkedőn - Avagy kapjunk szemüveget Valahogy mostanában nem haladok úgy a munkámmal, mint általában. Lehet, hogy ezt betudhatom annak, hogy nem épültem még fel teljesen a legutóbbi küldetésen szerzett sérülésekből, annak ellenére, hogy kívülről már semmi jele, hogy néhány napja még a 4. osztagnál voltam, hogy ellássák a sebesüléseimet. Ahogy telt az idő egyre rosszabb lett. Elkezdett fájni a szemem és a látásommal is gondok kezdtek lenni. Ugyan küldetésünk nem zárult teljes sikerrel, hisz nem sikerült megmenteni az eltűnt shinigamikat, de legalább megállítottak azt a személyt, aki előidézte. Ennek ellenére én büszke voltam minden sérülésre, amit szereztem, mert tudtam, hogy jó cél érdekében kaptam őket. Bár úgy tűnt nekem, hogy mindent rendesen látok, amikor azonban az iratokat kellett olvasnom, csak akkor jártam sikerrel, amikor nagyon közel hajoltam hozzájuk. Egy ideig bár próbáltam folytatni a dolgomat, de nem sokáig tartott és elegem lett. Ezt így már nem tudtam elviselni, ha így folytatódik, már nem leszek képes elvégezni a munkámat. Segítséget pedig nem vagyok hajlandó kérni senkitől, hogy helyettem megcsinálják, mert azzal beletaposnának az önbizalmamba. Mivel én nem voltam orvos, annak ellenére, hogy képes vagyok a gyógyításra, így nem tudtam megvizsgálni és megállapítani, hogy mi is a bajom. Így nem volt más választásom, mint elmenni a 4. osztagba, hogy valaki megkeresse a fájdalmaim és látásom romlásának okát. Valahogy az odavezető úton mindent rendesen láttam, lehet, hogy csak allergiás lettem az iratokra vagy a ráírt dolgokra. Mivel nem volt gondom az odajutással, így elég gyorsan megtettem a távot és már a keresett osztag épülete előtt voltam. Amint beléptem az ajtón egyből tudtam, hogy merre kell menni, hisz nem először járok itt. Tudniillik a 4. osztag az egyetlen a Gotei 13-ban, ahol már a legtöbb shinigami életében egyszer biztos megfordult, ugyanis nem sokan vagyunk, akik sokáig kihúzzák anélkül, hogy ne szereznének egy-két sebesülést. Most is, mint legutóbbi látogatásom alkalmával, nyüzsgés volt a folyosókon. Ahogy haladtam a gyengélkedő felé többen köszöntek nekem, mert felismertek vagy meglátták a karszalagomat, és én is vissza nekik. Elérkeztem célomhoz, ahol szintén zajlott az élet, átlagosnak volt mondható a betegek létszáma, bár én ezt nem tudhatom teljesen biztosan, hisz nem járok ide minden nap és nem tudom milyen itt az átlagos. Na, de mindegy is. Körülnéztem és kerestem egy unatkozó tisztet, aki a segítségemre lehet, azonban nem jártam sikerrel, mindenkinek volt dolga. Nem is volt meglepő, mert a 4. osztagosoknak több munkájuk van, mint a többi osztagnak. Amikor alaposabban átnéztem a helységben lévő személyeket, megpillantottam az osztag hadnagyát is, amint segédkezik a betegeknek. Meg volt, hogy kitől kérek segítséget, így legalább ismerem is, aki meg fog vizsgálni, legalábbis látásból, mert már találkoztunk a hadnagyi gyűlésen; ezért elindultam feléje. - Jó napot Amatsu fukutaichou! Volna rám ideje? Meg kéne valakinek vizsgálnia a szemem, mert valami nincs rendben vele. – köszöntem a 4. osztag hadnagyát, majd ismertetem vele a kérésemet. Remélem bele fog egyezni, mert akkor tudnám biztosan, hogy jó kezekben leszek, hisz ő lenne a második legjobb orvos a Gotei 13-ban. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gyengélkedő | |
| |
| | | |
| |
|