-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Kenpachi Ivója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster
Hozzászólások száma : 77
Registration date : 2009. Dec. 27.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag hadnagya
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te6500/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (6500/15000)

Kenpachi Ivója - Page 7 _
TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyPént. Márc. 19, 2010 11:45 pm

// Ismerkedési kísérlet - Tényleg ilyen híres ez a hely? //

Végül is a titokzatos hölgy kijelentette, hogy nem is vagyok annyira idegesítő alak, s a végén még feltett egy kérdést is.
- Köszi...- mosolyodtam el halványan a beszédének első felére, de az érdeklődésre kissé gondolkodóba estem. Bambán néztem magam elé, miközben egyik ujjammal a bárpultot kopogtattam halkan. Ezt követően egy eltöprengő vigyor tűnt fel az arcomon, és mialatt lehunytam szemeimet így szóltam:
- Nos, úgy hiszem jó irányba tapogatózol. Nem azért, ne gondold, hogy utálom a világot, vagy az életet! Én szeretek élni... De ehhez szükségem van a sajátos szabályaimra és tradícióimra, s tudod ezek néha megálljt parancsolnak nekem. Ez viszont rengetegszer a hasznomra válik, mivel így maradok meg önmagam. Mindig is szükségem volt valamire, amihez odaállíthatom a mércét, értékelhetem vele magam. Bár ez nem is fizikai tárgy, csupán egy eszme, mégis rengeteget segít. Túlélésben, alkalmazkodásban, tudni mi a jó, valamint rossz. Ez is az oka, amiért nehezebben tudok új dolgokat befogadni. Mivel akkor új szabályokat kell felállítanom.
Miután ezeket felsoroltam egy pillanatra a lány szemeibe pillantottam. Ő nem fogadta el a helyet, amit kínáltam neki.
- Ha nem, hát nem. Nyugodtan szólj, ha megunod Kenpachi-san idegeinek tépését.- közöltem vele, mialatt ugyanezzel a lendülettel visszahuppantam egykori ülőhelyemre.
- Hehe! Hihetetlen, milyen könnyen tudunk beszélgetni ahhoz képest, hogy alig ismerjük egymást. Bár ez gyakran eszerint szokott menni. Azt hiszem ekképp születnek meg a barátságok is.- állapítottam meg, mire én is kértem egy ugyanolyan narancslevet, mint a mellettem elhelyezkedő hölgy. Mivel nem rég elárultam, hol is szolgálok, a lány ismételten érdeklődni kezdett.
- Igazából csak az ízét nem szeretem a piának. Öhm, úgy vélem jól van. Bár igaz, én nem sokat beszéltem vele, viszont nagyon kedves nő.- mondtam, ezt követően én is megkóstoltam az üdítőt, amit a közelmúltban kaptam ki. Ízletesnek véltem, természetesen kiadás után azonnal ki is fizettem.
~ Hm... Talán nem kellene egyszerre ennyi folyadékot inni, mert később...~ gondoltam magamban, miközben kínos pillantást vetettem az üvegre, majd megvakartam a tarkómat. Később megtudtam, hogy a lány a hatodik osztagban tevékenykedik, mivel sikerült hozzáadnom hármat a háromhoz. Ez aztán haladás, mit ne mondjak!
- Aham, szóval a 6.Osztag!- szólaltam fel, mire végigfutott a kapitányuk, valamint a hadnagyuk ábrázata az agyamon. A gond csak ott volt, miszerint a mellettem csücsülő hölgyeményé volt a második arc. Lassan fordítottam vissza fel fejemet az illetőre, mialatt szemeim nagyra nyíltak. Elkezdtem vizsgálni szemeimmel a karjait, viszont a hadnagyi megkülönböztető jelzést nem találtam.
~ A francba! Én barom!~ merengtem, miközben fejemet fogva a pultra borultam.
~ Hogy lehettem ennyire hülye!~ szidalmaztam továbbra is magamat az elmémben.
- Sakata... Yaken...- válaszoltam arra a kérdésre, amiben a nevem után érdeklődött társalgási partnerem.
- Ön Yurenai Mistique hadnagy... Igaz?- érdeklődtem, miközben a kezeim átfogták a tarkómat a pulton heverve, s megbánással teli szemeimet a hölgyre fordítottam. Hiába, itt már nem volt mit tenni. Bár ahogyan eddig is viselkedett velem az illető, bizonyára nem fogja leharapni a fejemet, amiért letegeztem és hasonlók.
Vissza az elejére Go down
Amatsu Yukariko
4. Osztag
4. Osztag
Amatsu Yukariko

Hozzászólások száma : 122
Registration date : 2009. Mar. 29.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: hihetetlen, de hadnagy *.*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te7300/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (7300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzomb. Márc. 20, 2010 9:57 am

…::: ¤ | Ismerkedés nosztalgiával vegyítve | ¤ :::…

Furcsa módon egyszerre csak úgy éreztem, hogy már órák óta ücsörgök a székemen, de ez nem az a fajta hosszú-ideje-ott-ülés volt, ami után az ember úgy érzi, mennie kell… Azt hiszem, egyszerűen csak arról volt szó, hogy egyre otthonosabban kezdtem magam érezni ^.^ Vagyis már korántsem tűnt olyan idegennek, elképzelhetetlennek és irracionálisnak érzékeny, valamint… izé… valljuk be, kissé szégyenlős, emellett kimondottan ártatlan lelkecském számára, hogy a magam tizenhat évével… ~ Tényleg O.O Mily’ züllöttnek gondolhat itt mindenki, te jó ég >.< Na jó, azért én nem vagyok annyira fiatal, bár kétségkívül körülbelül ennyire vagyok érett… Mindenesetre talán mégsem olyan szép tőlem itt kocsmázgatni… ~ Eme csodás gondolatmenet végén tehát megállapítottam, hogy igenis jogomban áll jól érezni magam, és már majdhogynem örültem, hogy ilyen jól sikerült hozzászoknom a gondolathoz, mire majd’ frászt kaptam. Mert hát… Azért szorult nagy nehezen belém annyi önismeret, hogy tudjam, normál állapotban a szégyentől összekuporodnék a székecskén, és eszembe sem jutna olyasmi, mint hogy miért is ne ülnék itt. Tehát én bizony kezdek… ööööö… hogy is lehetne ezt szépen megfogalmazni… szóval, már kezd rajtam jelentkezni a szaké hatása O.O Na de… ha ezt tudom, akkor annyira még nem vészes a helyzet, ugye? Mert eszerint még tudom, hogy mit csinálok! ^.^ Bár gyanús… más körülmények között fél óra kéne, mire erre rájövök, szóval talán mégsem kéne megnyugodni >.<
Ám térjünk is vissza az eseményekre, na tessék, megint eltértem a tárgytól… ilyen hosszú ideig tartana nálam egy kicsi ivászat hatása? O.O A lényeg, hogy hirtelenjében nem igazán tudtam eldönteni, mennyire is jó az, hogy kezdtem feloldódni; ami azt illeti, felváltva rémüldöztem és örültem, azaz utólag belegondolva, a kettő átlagát véve nagyjából – már persze magamhoz mérten – egészen normális viselkedést mutattam fel ^.^ Emellett meg kell jegyeznem, mindezeket a beszélgetés kis szüneteiben gondoltam végig ^.^ Mert figyeltem ám!
- Hát, ez egy kicsit hosszú történet – mondta Vera, ennél a résznél pedig egyszerre feledtem minden addigi filozofálgatásomat, mert nagyon is érdekelt, hogyan lehetne kisállatot, nagy állatot… Valami jószágot szerezni. Még ha most nem is… egyszer talán jól jönne ^.^ Bár a történet nem volt annyira hosszú, de talán nem is tartozott rám, és ami igazán érdekelt, azt megtudtam. Úgyhogy el is döntöttem: amint lesz elég bátorságom kidugni orrocskámat azokon a furcsa, és kissé ijesztő kapukon át az emberi világba, próbálok összebarátkozni valamilyen kis szőrös lényecskével. Talán addigra már sikerül eldöntenem, hogy valóban szeretnék-e, és azt is, hogy milyet… bár ez persze azonnal változik, ha meglátok egyet is ^.^” ~ De vajon… ~ gondolkoztam, miközben asztaltársnőm újabb szál cigaretta után kutatott. Nem sok ismeretem volt az emberi világról, ezért… ~ Vajon ha egy állat idekerül az élők közül, számukra halott lesz? Vagy egyszerűen csak eltűnik, és itt megjelenik? És valóban itt lesz, vagy csak a lelke? Ami azt illeti, mindegy is, hiszen a kutya is itt van a maga aranyos, puha valójában, de ezek érdekes kérdések, így nem kéne őket elfelejteni. Esetleg megkérdezni, bár… az ilyesmiket talán tudni illene. ~ Miközben töprengtem, kissé talán álmatag tekintettel figyeltem, ahogy az öngyújtó ismét előkerült. Milyen aranyos volt az a kis láng… Csak fellobbant, és eltűnt, és a következő nem is lesz ugyanaz, de a lényegük egyforma. Az alakjuk ugyan más, másból állnak, talán nem is ugyanaddig élnek… De ez már igazán nem ide tartozott, elnézést ^.^” Annyiban kapcsolódik csak a mesélnivalómhoz, hogy a változás mindig is jelen van körülöttünk – egyszóval, hogy haladjak az események menetével, kissé zavarba jöttem. Azóta ismertem Mayát, amióta a hatodik osztagba kerültem, bár már nagyon régóta nem beszéltem vele… De számomra ő mindig is Maya volt, így eszembe sem jutott, hogy mint kapitányt, talán már nem illene ilyen közönségesen emlegetnem, hiszen ha Vera hadnagyként „Chizuki Maya taichou”-ként utalt rá, illene több tisztelettel beszélnem róla. Zavaromban hirtelen nem nagyon tudtam megszólalni, meg hát kissé furán hatott volna, ha bólogatok, miszerint az említett kisasszonynak valóban van egy macskája, így valóságos áldás volt az az apró, ám kissé zavarba ejtő közbeszólás… Én először fel sem fogtam, hogy hozzánk szóltak, hiszen a magam visszafogott jellemével nem nagyon értek efféle borzalmas és felháborító atrocitások, mire pedig kezdtem volna elvörösödni, Vera egészen egyszerűen megoldotta. Ez a megoldás, ez a szigorú, és méltóságteljes, és hűvös, igazi úrihölgyhöz illő hangnem egészen lenyűgözött. Hiszen velem mindvégig olyan kedves volt, soha nem képzeltem volna, hogy ilyen nagyszerűen, varázslatosan tiszteletet parancsoló módon rendre tudja utasítani az embereket *.* Nem hiába lett hadnagy, ezt értettem, de még így igazán elképesztő volt *.*
Mikor végre összekaptam magam eme nagy csodálkozásomból, hiszen az elragadtatott bámulás talán mégsem lenne illő, sőt, hosszú távon kimondottan modortalan volna, megkérdeztem:
- A táskájukba? O.O – a nagy gondolatelemezgetéseim leírása közben ugyanis elfelejtettem említeni, amit Vera mondott a Karakurában dívó kisállathordozási szokásokról. – Kutyát, a táskákba? De hát… Léteznek olyan kicsik egyáltalán? Hiszen… az ilyen állatokban éppen az a szép, hogy olyan erősek mind… még ha nem is olyan nagyok, mint ő – pillantottam le az asztal alatt szunyókáló ebecskére -, annyi fajta létezik, van köztük tömzsi, és szinte sovány, de akkor is… A kutyák azért olyan szépek, mert ahogy járnak, meg futnak, az… Szóval annyira... elbűvölő... >.< – fejeztem be enyhén túllelkesült szózatomat. Hiszen ez tényleg, micsoda dolog… Szegény kicsi állatkák, beszorítva egy szörnyű táskába, ki tudja, micsoda kacatok mellé… ez borzasztó, igazán! >.< Még szerencse, hogy a küldetések kihagyásával az ilyeneket is elkerülöm >.< Elkerekedett szemekkel bámultam újdonsült barátnőmre, miközben átfutott a fejemen, hogy ez kissé talán heves megnyilvánulás volt, és éreztem, ahogy az arcom egyre inkább rózsaszínné válik. Talán tényleg kicsit sokat ittam már >.< Nem ártana odafigyelnem, ki tudja, mikre vetemednék… >.<
- Tudnál még ilyesmiket mesélni? *.* - kérdeztem kissé higgadtabban, hiszen bármennyire is felháborított, amit hallottam, érdekes is volt ^.^ Bár ennyire szélsőséges érzelemkinyilvánítások tényleg nem jellemzőek rám… Azért remélem, nem fog őrültnek nézni miattuk. Hiába, így jár az, aki minden előzetes „gyakorlat” nélkül betér a város leghíresebb kocsmájába… ~ Mire vetemedtem? O.O Na de igazán, figyelni, és csak aztán szabad filozofálgatni, ezen úgyis sokat rágódom majd magamban… És… te jó ég, Anemone vajon mit szól ehhez? O.O
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 284
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*
Registration date : 2008. Sep. 07.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: kapitány
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te25000/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyHétf. Márc. 22, 2010 5:32 am

~ ^ ^ ~ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZó iTaLoZáSsAl ~ ^ ^ ~
Kicsit se ittas állapotban próbáltam felfogni a játék lényegét, amivel Suke próbált megszabadítani minket ruhadarabjainktól. Először nekem kellett vetkőznöm, de cseles módon, és mivel olyan hiperszuper zseni vagyok, először csak az övemet dobtam el, ami szépen földet is ért Hanácska buksiján. Miután nekem sikerült egy felesleges ruhadarabtól megszabadulni Hana következett, s ő is elhagyott egy darab anyagot puszta véletlenségből. Ettől már csak az volt fontosabb, hogy már a mellettem részegedő csajszibarack is kezdte látni a falakat, ahogy mozognak. Pedig már kezdtem örülni, hogy csak egyetlen Sukém kattant be olyannyira, hogy ilyen butaságokat lásson. A falak nem mozognak… A padló viszont annál inkább! Csodáltam azokat a személykéket, akik szemrebbenés nélkül végig tudtak mászni a padlón úgy, hogy egy csepp itóka se hagyja el az üveget, vagy épp a poharat. Milyen profi ivászok lehetnek már az ilyenek! És ráadásul nem csekély egyensúly érzékkel is rendelkezhetnek!
- Teeeeheeeee vagyol a peheeervehherz!
Makogtam Sukének olyan részegen, hogy már az is remek érzés volt számomra, ha csak két Sukét, és ugyan ennyi Hanát láttam magam előtt. Ki hitte volna, hogy ennyire leiszom magam… Egyébként is, csak Yachirut jöttem meglátogatni. Vagy… nem? O.o Esetleg valami más motivált? Surprised Lehet, hogy egyébként is csak azért jöttem, hogy a sárga földig igyam magam teljesen egyedül. Bár lehet, hogy most, hogy társaságom van még jobban élvezem a partit, mintha egyes-egyedül lennék, és vedelném magányosan a mennyei sakét.
A lapok valahogy nagyon nem akartak úgy jönni, ahogy én, vagy Hana szerettük volna, így megdumáltuk, hogy segítünk egymásnak. Elvégre… ellenségem ellensége a barátom, vagy mi! Szóval Hanácskával összefogtunk párocskám ellen, így megpróbáltuk ki okoskodni, hogy mikor nyerhetünk, vagy csalhatunk le egy-két ruhadarabot Sukcsimukcsiról. Lassacskán csak rájöttünk közös erővel a játék lényegére, így máris sikerült egyetlen egy ruhadarabot lehámoznunk szeretett férfitársunkról.
- Ezazzzz! Vetkőőőőzzzzzz! *.*
Kigúvadó szemmel figyeltem, ahogy szerelmem leveti felső ruházatát, s láthatóvá válik a görög isteneket is megszégyenítő izomzata. (kicsit se elfogult xD) Amint megpillantottam, arcom azonnal tűzvörös lett, s máris borultam le óriási vérveszteséggel a székecskémről, hiszen orrocskámból azonnal elkezdett spriccelni a vér. Partra vetett halként vergődtem a padlón, s próbáltam lenyugtatni magam, ami lassacskán és kissé nehézkesen, de sikerült. Gyorsan visszaevickéltem a székemre, majd úgy folytattam tovább a játékocskát. Miután Sukcsikácska újra osztott, azonnal belemélyedtünk Hanácskával a lapjainkba, s nagy nehezen kisilabizáltuk, hogy ismételten csak nyertünk, és az egyetlen szem férfi egyednek kell újra vetkezni. Azt hiszem nem mondok új dolgot azzal, hogy megint csak kocsányon lógó szemekkel figyeltem, ahogy Suke teljesen véletlenül elhagyja nadrágját is. Ennek következtében ismét a földre kerültem. Ez alkalommal már sokkal több idő kellett, hogy összekaparjam magam, vagyis inkább hogy Suke összekaparjon engem is, meg Hanát is. Bőgve kapaszkodtam az asztal lábába, s rikoltoztam, hogy én még maradni akarok. Tisztára olyan volt, mintha valami ovis Törpillát próbálnának hazavinni a játszóházból. Igazából úgy is éreztem magam…
Hosszas huzavona után végül elengedtem az asztal, amit már sikerült kihúzni velem teljesen a küszöbig, így sikerült egyet borulnunk is. Nem csodálkoztam volna rajta, ha hármúnk közül szerelmem lett volna a legjózanabb, hiszen azért mégiscsak ő rángatott haza mindhármónkat…
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey
Hozzászólások száma : 373
Registration date : 2009. Apr. 14.

Karakterinformáció
Rang: 6. osztag kapitánya
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te19800/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzer. Márc. 24, 2010 3:02 am

Meg kell hagyni szép magyarázatot levágott az embere, de attól még mindig marad nagyjából ugyanaz a véleményem: Ki kell ugratni kicsit a páncéljából, vagy az életben nem fog egy valódi mosolyt már magára erőltetni. De azért elég érdekes, hogy vannak itt olyan személyek is, akik önként és dalolva fogadnak el saját szabályokat a már létező majd ezer mellé. Vagy lehet, hogy csak nekem állítottak fel annyit? Az se lenne nagy csoda. Oké ez már nagyon megy át egoba, ideje visszafordulni. Nekem mindenesetre ez is sok, ami van, a felét alapból figyelembe sem veszem, különben semmit nem tudnék csinálni. Bár érdekes felfogás, hogy saját szabályok betartásával érhető el a fejlődés. Ha ez nekem lenne, az életben nem tudnék még csak kapcsolatot sem teremteni a kardommal... A mércéje viszont kicsit erős, mivel önmagát is korlátozza. Vagy inkább megtartja, ahogy ő fogalmazott? Nem hiszem, nekem legalábbis tuti nem válna be a dolog. Ami engem gyakran helyre ráz az inkább Ciara vagy Yurei Kouji, és tőlük nem is tudok olyan könnyen megszabadulni sem...
-Tradiciók önmagad megtartásáért? Érdekes. Szerintem ez teljesen felesleges, mivel mindenkinek, aki itt él, van egy társa, aki szépen mondva helyre rázza, ha kell. Nem? - utalok a kardomra, mivel engem ő szokott helyre tenni, mikor már tényleg nagyon elfutottak velem a lovak. Hogy a beszélgető tásam is rájöjjön mire gondolok, még meg is érintem a markolatát. Persze azonnal kezdené is a rizsát, csak éppen most a legkevésbé sem érdekel a véleménye mindezekről. Amíg meg nem történik, hogy jó alaposan letol, addig tudom, hogy belül vagyok a korlátokon. Bár én nem szükítem, inkább tágítom a sajátjaimat, ezzel megőrizve a teljes viselkedési formámat ebben az egyéneket nem mindig toleráló társadalomformában is. De végül is, mikor nem így volt? Na jó, voltak korszakok, amikor az egyéni gondolkodás döntötte el a nemzet jövőjét, de legtöbbször nem volt másra szükség, csak egy engedelmes tömegre, aki egyetlen nagy eszme célkitűzéseit végre tudja hajtani. A történelemből tanulni kéne, de nem nagyon sikerül, mivel most is egy ehhez nagyon erősen hasonlító társadalomban élünk. Persze most azért van egy kis szabadságom, de csak mert sikerült elég magas rangra kerülnöm. Ha nem lennék hadnagy, biztosan büntetésben tölteném a küldetések közötti idő java részét, és nem Kempachinál iszogatva. Ja, igen, róla majdnem el is feledkeztem. Merre járhat? Aha, a másik oldalon van. Oké, de jobb lesz mostantól szemmel tartani, mert elég kiszámíthatatlan ötletei vannak az én pultról való eltávolításomra...
A kis megjegyzése a barátsággal kapcsolatban szerintem 100%-ig igaz, elvégre a rangom miatt eddig egyetlenegy normális barátságot sem kötöttem, csak amikor mélyen kussoltam róla, milyen szerepkörben is tevékenykedem valójában a 6. osztagnál.
-Valahogy megértelek. Addig van érdek nélküli barátság, amíg nem túl sokat tud az ember a másikról. - bár ez nálam nem egykönnyen vitelezhető ki, mivel kicsit túl sok információ jut a tulajdonomba egy-egy érintésből. Persze most már valamennyire tudom ezt korlátozni, de régebben eléggé kivitelezhetetlen volt a dolog, nagy sajnálatomra. Viszont most majdnem lezuhantam. Maya nagyon kedves nő? Mi lett vele? Hova tűnt az a hadnagy, aki fegyelemmel tartott piszok nagy rendet az osztagánál? Mindenki változik, úgy tűnik ő kifejezetten jó irányba. Vagy ezt lehet a hadnagya számlájára írni? Hanáról van pár infóm, és asszem az eddigiek alapján eléggé szabadelvű a kisasszony. Majd kiderül, úgyis lassan esedékes lesz egy újabb találkozó.
-Jó hallani ezt az emberektől. Maya nagyon kedves és kötelességtudó, úgy látom már sikerült megkedveltetnie magát a tisztekkel. Felesleges volt az aggodalom... - fejezem be az újabb értelmes hozzászólást kicsit elgondolkozva, és direkt ügyelve rá, hogy ne tudja kivenni belőle, most ki és aggódott mi miatt. Bár szerintem nem vette észre, éppen elég sokk volt neki, hogy rájött, ki is vagyok. Legalábbis a viselkedéséből és a gesztusaiból erre tippelek, ráadásul a pillantása éppen a hadnagyi karszalagomat kutatja. Pech, hogy az ott maradt az irodafiókom legaljában. Na ennyit a kötetlen beszélgetésről, fogadjunk mindjárt bevágja az illem szerinti megszólítást! Már itt is van, ilyen találatokkal néha ki kéne próbálnom a lottót is. Kicsit meg kéne nyugtatni, hogy emiatt a kis malőr miatt a feje még a helyén marad, mivel eleve eszem ágában sem volt a rangomat hirdetni. Bár éppen elég hangosan mondta ahhoz, hogy a közelünkben ülők egy kicsit felfigyeljenek rá. Ha még magázni is kezd, itt elszabadul a pokol.
-Örülök, hogy megismerhetlek Jaken. Igen az vagyok, akinek gondolsz. A Mistyből, az idegtépésből, vagy a 6. osztagból jöttél rá? Egyébként a rangjelzést hiába keresed, direkt nem vettem fel...- próbálom oldani a hangulatot, több-kevesebb sikerrel. - Jaj ne vágj már ilyen képet! Hadnagy vagyok, és? Ez semmin nem változtat, azt az egy eshetőséget leszámítva, ha elkezdesz magázni. Nem szeretem, ha valaki azt teszi, ezen kívül hanyagoljuk a Yurenai hadnagy, Yurenai kisasszony és hasonló megnevezéseket is! Misty vagyok és kész! - próbálom tisztázni előtte, hogy engem az fog nagyon zavarni, ha nem úgy viselkedik velem szemben, ahogy eddig tette.
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te6500/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzomb. Márc. 27, 2010 10:27 pm

Végül a 6.Osztagban tevékenykedő hölgy elárulta, tényleg ő az, akire gondoltam. Ez kínos volt számomra, de mivel megkért, ne viselkedjek hivatalosan, próbáltam mindent megtenni, ami csak kitelhetett tőlem.
- Öhm... Rendben van, megteszek minden tőlem telhetőt.- jelent meg arcomon egy halvány mosoly. Körbenéztem egyszer a kocsmában, viszont szerencsére annyira hangosan nem szóltam el magamat. Megvakartam még egyszer a tarkómat, ezt követően ismét a nőre koncentráltam.
- Az, amit mondott... Jaj! Bocsáss meg! Tudod, kicsit nehéz most csak úgy tegeznem téged ezek után, mert mindennél többre tartom a tiszteletet. Bár, ha már így alakult ez az este, kicsit talán lazábbra is vehetek.- bámultam magam elé, majd ismét ittam egy keveset.
- Szóval, amit a Zanpakutodról mondtál. Hát, mit ne mondjak, igen szerencsés vagy Misty. Az enyém egy kissé másfajta típus. Igazából most is meg van sértődve már csak azért, mert betettem ide a lábamat. Valószínűleg holnapig nem is fog majd hozzám szólni. Úgyhogy el tudod képzelni mi lenne akkor, ha még a többi határt is túllépném. Ő még így is konzervatívabb nálam, nem még akkor. De, azt hiszem ez ekképp is van rendjén.- jelentettem ki egy bólintás kíséretében. Kicsit meg voltam lepődve saját magamon, elvégre ugyanolyan könnyedén beszéltem, mint az előtt, hogy megismertem volna beszélgető partnerem igazi kilétét.
- Ő inkább elvárja tőlem, hogy viselkedjek akképpen, ahogyan az ő eszméinek is megfelel. Cserében pedig segít megerősödni.- közöltem a lánnyal, azután fészkelődni kezdtem a székemen, mivel picit zavaró volt folyton oldalra fordulgatni, amikor beszélek, ezért elfordítottam a széket is.
~ Így már mindjárt kényelmesebb.~ gondoltam magamban.
- Visszaemlékezve, a kapitány mesélt nekem róla, hogy ő is tagja volt egy időben a 6.Osztagnak. Ezek szerint ti együtt szolgáltatok egy ideig?- érdeklődtem, mivel nagyon kíváncsi voltam, s amúgy is mindig szerettem múltbéli történeteket hallgatni. Hihetetlen, de néha az ember olyan fordulatokat tud meg, amik komolyan érdekfeszítőek. Én meg szinte rajongója voltam az ilyen eseteknek.
- Tudnál mesélni azokról az időkről nekem?- kérdeztem meg, azután nagyra nyílt szemekkel vártam a hölgy reakcióját, valamint nagyban reménykedtem, megoszt majd velem egy pár izgalmas történetet. Már előkészítettem magamat, miszerint megpróbálom majd film módjára leforgatni a történeteket a fejemben.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te19800/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzer. Márc. 31, 2010 5:02 am

Hát mi ne mondjak, láttam már rugalmasabb tisztet is. Szinte szemmel követhettem, ahogy forognak az agykerekei és minden egyes mondatom szépen lassan a helyére kerül a fejében. Végül mintha vagy mázsás súlyt raktam volna rá, szinte elgyötörten egyezett bele a kérésembe. Nem értem mi olyan nehéz benne, nem azt kérem, hogy kussoljon, vagy hajtson le két szakét, hanem egyszerűen tegezzen és ne leplezzen le. Nem olyan nehéz, csak kerülnie kell a hadnagy megszólítást. Szerintem simán menni fog, maximum amint megpróbálná kimondani, pár gyilkos pillantással jutalmaznám.
-Köszi a megértést. - jelentem ki, mivel semmi kedvem a vigyázó pillantásokra minden nagyobb iszákos felől. Meg Kempachi is azért tűr meg ennyire, mivel nem rontom az üzletét a jelenlétemmel, sőt ha hülyeségből beugrom a pult mögé, máris növekszik a rendelések száma...
Tisztelet sokra tartása? Van benne valami, tényleg szép dolog lenne. Igaza van abban, mennyire fontos elméletileg, kár, hogy ez nálam nem válik be. Mellettem aztán el is felejtheti, hiszen én is azt teszem. Ráadásul nem is kicsit, és eddig még nem nagyon ütöttem meg miatta a bokámat. Legalábbis amikor utoljára próbáltak velem büntetést végeztetni miatta, rásóztam az egyik tisztre az osztagból. Szegény, utána hetekig útált. Előfordulhat, hogy elfogy a türelmük, de remélem az nem mostanában következik be.
-Nyugodtan vedd lazábra, mivel engem nagyon nem érdekel a tisztelet. Akkor vagyok boldog, ha kivívom, és nem az ölembe hullik. Az inkább zavar, mikor ismeretlenül is egy hadnagyi rangjelzés miatt próbálnak nekem nyalizni... - teszem még hozzá, hogy tudja milyen is vagyok valójában. Szeleburdi, nem törődöm és szabályszegő. Lehet, hogy ki is hagytam még pár nem túl kecsegtető vonást. Elvből nem törődök vele, ha ezt a szememre vetik, mivel nem olyan jó dolog az egyhangú és szabálykövető élet.
A zanpakutommal szerencsés vagyok, na igen. Főleg ha nem kell jobban megismernie az embernek. Sajnos nem olyan jó dolog olyan társsal együtt lenni, akinek mindig igaza van, nem tud veszíteni és ráadásul imádja ledöbbenteni a nagy közönséget egy-egy megjelenéssel, nem éppen helyénvaló öltözetben. Ennél asszem egy konzervatívnak is jobban örülnék, mivel nem kell mindig hallgatnom rá, és eszébe sem jut a kapitányomat orrvérzéshez juttatni. Bár jelenleg ő is hallgat nagyokat, de azért, mert tetszik neki a műsor. Amint laposodik a hangulat, tuti tiszteletét teszi. Hogy miért is nem tanultam én meg rendesen kordában tartani? Ja persze, mert ezt vele nem lehet megtenni.
-Azért az se rossz, ha egy kard konzervatív. Az enyém éppen az ellenkezője, ezer örömmel éget le nagyközönség előtt, amikor megjelenik alulöltözve... - ezt inkább tovább nem részletezem, ha eléggé ismerni fog, úgyis megtapasztalja. Addig meg örülök, hogy nem mindenki látta. Bár az új kapitányomnak semmi problémája nincs vele, de nem is csoda. Hitoshitól, az egyik legnagyobb perverztől, mi mást várhatna az ember? Szerintem őt az sem zavarná különösebben, ha Yurei Kouji egész nap az irodájában mászkálna, az egyik kb. két három anyagdarabból álló, ruhának nevezett készítményében. Oké, én se vagyok szívbajos, de azért nálam van egy határ. Ami persze neki nincs meg. De legalább önmagát ő nem látja, velem ellentétben. - Nekem sem ártana megerősödni, csak éppen kicsit más módon gondolja ezt a szellem. Csak akkor ad át nagyobb adagot az erejéből, ha teljesen megbízok benne és figyelembe veszem a javaslatait... - ami eddig csak egyszer sikerült, bár azt az érzést nem könnyű felülmúlni. A tudása még mindig hihetetlen, és nem gondoltam volna, hogy ilyen pontosan tud mindent. Milyen kár, hogy ezt az állapotot a testem nem képes sokáig elviselni ájulás nélkül...
Közben Yaken felém fordult és a Mayával el töltött időről kérdezget. Nos, rossz ajtón kopog, abban én semennyit sem tudok neki segíteni. Bár magam is kíváncsi lennék rá, ő hogy tartott rendet az osztagnál. Talán lekapom valamelyik régebbi tisztet a közeljövőben és kikérdezem. Nekem elég jól megy, de talán csak azért, mert volt idejük megszokni a női hadnagyokat.
-Bocsi, de erről sokat nem tudok mondani. Engem közvetlenül Maya helyére hívtak át a 10. osztagból, előtte ott voltam 4. tiszt. Mayával véletlenül ismerkedtem meg, és összebarátkoztunk. Amíg ki nem nevezték kapitánynak, csak látogatóban voltam néha a 6. osztagnál. Képzelheted a meglepődésemet, mikor kiderült, hogy ő maga ajánlott a megüresedett rangjára... - na igen, ráadásul éppen mellettem állt, mikor ezt közölték velem. Nem hittem volna, hogy ennyire meg tudta szokni a szeleburdi természetemet. Azért néha jó dolog egy kis nosztalgia. Mondjuk annak még nem nevezhető, hisz csak pár hete, vagy inkább egy hónapja vagyok hadnagy. Az alatt kapitányváltás is volt már, és az sokkal érdekesebb eseménynek számított. - Mást vártál, igaz? Mindegy, mesélj most kicsit te a 3. osztagról, ott még nem nagyon jártam. - csak ha éppen kellett egy ellenfél harchoz, de akkor is csak a külső részeket barangoltam be...
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyVas. Ápr. 04, 2010 11:26 pm

Misty megköszönte, amiért nem leszek vele a továbbiakban túlzottan udvarias, s egy mély bólintással jeleztem, igazán nincs mit meghálálnia. A tiszteletről való megjegyzését is igen nagy figyelemmel hallgattam.
- Azt hiszem van igazság abban, amit mondasz, és nyugodj meg, én nem fogok nyalizni! Nem vagyok az a típus, aki úgy próbál meg följebb kerülni a ranglétrán, hogy a feletteseivel jó pofizik. Én csupán megbecsülöm azokat az embereket, akiknek már többet sikerült letennie az asztalra, mint nekem. Elvégre mindenki a saját maga malmára hajtja a vizet, nem?- érdeklődtem, miközben egy halvány mosoly jelent meg az arcomon. Tekintetem egy kicsit bárányossá változott, azután csak néztem a távolba, viszont valószínűleg közelre sem láttam. Az enyhe bambulás után lehunytam szemhéjaimat, ezt követően ismét beleittam a narancslébe. Mikor a lány szemeibe tekintettem újból beszélni kezdtem:
- Bár, talán vannak olyan emberek, kik csupán abból az okból próbálnak jobban a közeledbe férkőzni, mert felnéznek rád. Esetleg a reakcióik néha tűnhetnek eltúlzottnak is, de nem biztos, hogy hátsó szándékokkal vannak teli. Persze őket és a nyalizókat meg lehet különböztetni. Mondjuk felém még senki nem közeledett így, ám gondolom neked már volt szerencséd hasonló esetekhez.- mondtam. A hölgy ezután azt állította, nem is rossz, amennyiben valakinek túlságosan maradi a Zanpakutoja, mivel az övé kissé merészebb akciókat is be szokott vállalni. Erre egy kaján vigyor jelent meg az arcomon, viszont ekkor egy hajba túrásos fejvakarással lepleztem a dolgot.
~ Hehe! Remélem ez a mai nap alkalmából is be fog következni.~ gondoltam magamban. Emlékek ébredtek fel bennem az Assei Kazokuval való szócsatáinkról, amik általában valami olyan okból történtek, amikor újításokat akartam bevezetni az életembe. Na, azért nem lehetett okom panaszra, mert tényleg nem sokszor adódott efféle alkalom, bár egy idő után vagy én beszéltem a fejével, vagy csak mind a ketten úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna az égvilágon. Vajon ő valóban ennyire zárkózott, vagy csak fél a változásoktól? Erre még én magam sem tudtam teljes mértékben rájönni, ám valószínűleg nem mutatná meg felém az érzelgősebb oldalát, már ha van neki olyan egyáltalán. Ebben sem voltam biztos... Túlságosan titokzatosak vagyunk mind a ketten, s nem szeretjük kimutatni az érzelmeinket. Ez mindig is így volt, valamint úgy hiszem így is marad a jövőre nézve. A hosszú merengésből egy nagyobb kiáltás ébresztett fel, amit az egyik Shinigami adott ki magából, miután sikeresen feldöntött egy asztalt.
- Hoppá...- suttogtam egy kissé gúnyos hangvételben.
- Különben jól megvagyunk, ugyanis sok mindenben közösek a tulajdonságaink, ezért csak ritkán fordulnak elő veszekedések. Bár, ahogyan te mesélted, gondolom nálatok ez többször is megtörténik. Mármint ezalatt az összetűzéseket értem.- szólaltam fel. Misty ezután jobban is beavatott a kardjával való kapcsolatába, pontosabban annak is az erőszerzésről szóló részébe.
- Értem. Nos, engem szerencsére mindig támogat Assei Kazoku és sosem habozik, hogy a maximumot nyújtsa, amikor együtt szállunk harcba. Persze a Bankait még nem sikerült elérnem, de nagyon remélem, hogy egyszer arra szintén sor kerül majd.- közöltem a lánnyal. A kapitányommal való kapcsolatukról nem sokat tudott mondani, viszont az a kevés információ is eléggé hasznos volt. Legalább ennyivel is okosabb lettem.
- Hááát, őszintén szólva nem.- tettem egy egyszerű vallomást. Mi értelme lett volna hazudni, vagy füllenteni? Amúgy sem az én kenyerem.
- A 3.Osztagról? Rendben van, mondhatok pár szót. Szeretek ott lenni, mert nyugodt egy hely és ki tudok jönni a többi Shinigamival. A rangom is megfelelő, mert azt hiszem én vagyok az, akire nem bíznak nagy feladatokat, viszont alá sem becsülnek.- mosolyodtam el, elvégre ezek a tények az én életfelfogásomnak nagyon kedveztek.
- Tudod, van egy csodaszép kert, ahol általában sziesztázok. Ott van még Maya kapitány és Hana hadnagy irodája, amik szép rendben vannak tartva, plusz a taichou saját szobája, ami szintén mutatós. A többi tulajdonságban azt hiszem olyan, mint más osztagok területei. Legalábbis ennél több részletet még nem láttam.- regéltem el az eddigi észrevételeimet.
- Na és azóta, hogy Maya taichout előléptették még egyszer sem látogattad meg?- érdeklődtem, aztán a válaszra várva csendben maradtam.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyPént. Ápr. 16, 2010 6:15 am

Miután kifejtettem bővebben is, miért nem szeretem a hadnagyi karszalag viselését, vagy bárkinek is elmondani a rangomat, szinte teljes mértékben egyet értett velem. Bár azt leszögezte, hogy ő nem ilyen. Remélem is, hogy igazat mond, mivel semmi kedvem a mai napomat is egy csalódással gazdagítani. Azt inkább nem említem neki, hogy engem árverni kb. annyira jó ötlet, mint Hueco Mundo kellős közepén kiereszteni egy shinigaminak a lélekenergiáját, ha nem még rosszabb. Akit én leleplezek, az ajánlom, hogy tűnjön el nagyon messzire, vagy halálosan meg tudom keseríteni az életét. Szó szerint a sorsot hívja ki maga ellen, aki becsapni próbál. Nem vagyok nagy hatalmú, de simán megkeserítem az életét. Nem olyan nehéz, egy-két félre értés és baleset elég hozzá, amit könnyen meg tudok oldani.
-Örülök, hogy ezt hallom. Bár mindenki ilyen lenne. - válaszolok neki és ezzel rá és veszem magamat, hogy a tudatom újra a beszélgetés körül forogjon. Persze lehet, hogy nagy hiba volt ezt tenni, mert éppen most tart kiselőadást arról, hogy nem mindenkit lehet elsőre megítélni. Neki talán tényleg nem jönne be ez a módszer, de nálam hatékonyabban senki nem tudja alkalmazni. Ha valakinek olyan érdekes, és legtöbbször zavarba ejtő képességei vannak, mint nekem, akkor nagyon hmar megtanulja, hogyan állapítsa meg egy pillanat alatt az emberekről a valódi viselkedésüket és céljaikat. Na jó egy pillantásból nem is, de egy érintésből én sajnos már le sem tudnám azokat tagadni. Szerencsére általában senki nem jön rá, hogy azt a pici kellemetlenséget én okoztam neki, különben már rég lebuktam volna. Befejezte, akkor válaszolni is kéne végre. Mi lenne, ha egyszerűen csak próbálnék nem lelepleződni.
-Hát nem is tudom. Elég jó emberismerő vagyok, így egy idő után mindenkinek rájövök a valódi céljára. - mondom vidám hangon, remélve, hogy azért ezt nem fogja halálos fenyegetésnek venni. Elvégre pont nem annak szántam, a legkevésbé sem. Csak éppen ez volt a tőlem telhető legdiplomatikusabb válasz, ezért ezt kellett használnom. Lehet, hogy megint sikerült vele magamat kicsit elásnom, vagy jókora slamasztikába kergetnem, de azért remélem, hogy nem így lesz. Mindkét megoldás eléggé nem engem tükrözne, elvégre a gyors döntéseim még nem jelentik azt, hogy meggondolatlan lennék. Inkább minden lehetőséget megfontolok, és igyekszem a legbiztonságosabbat választani, bár nem mindig van olyan.
Közben Yaken próbálja palástolni a mosolyát, amit újabban minden hím nemű egyed produkál, ha a kardomról van szó. Valamennyire sikerül is neki, fel sem tűnne, ha nem lennének olyan kíváncsiak a szemei. Lefogadom reménykedik benne, hogy Yurei Kouji nem hagyja ki az alkalmat, hogy egy kocsma közepén égessen le. Én éppen az ellenkezőjét remélem, semmi kedvem a szokásosnál is jobban megszívni. Nem mondom, hogy ne jelenjen meg, mert azt nem tilthatom meg neki, ezért csak annyit kérek tőle mindig, hogy ne tömegben. Ez nem nagy kérés, főleg amellett, amit el kell tőle viselnem néha. Legalábbis szerintem elég kicsi. Bár nem állok le vele erről vitatkozni, annyira azért nem vagyok elszánt. Akkor a hét végéig ki sem kerülnék a szobámból, pedig még jó pár nap hátra van belőle...
Hirtelen megmerevedtem, majd szemmel követtem az egyik tisztet, aki eléggé labilis léptekkel elindult kifelé, de út közben sikeresen feldöntött egy asztalt, ami éppen az útjában volt. Bár érdekes utat járt be, majdnem megkerülte az egész helyet az ajtó felé menet. Legalábbis remélem oda tart, vagy Kempachi röppályán küldi el az utca másik oldalára a pulttól.
-Tipikus példája a túl sokat ivóknak. Kár értük, kicsit kevesebb szaké mellett remekül szórakoznának. - jegyzem meg, mivel igaz, hogy ital párti vagyok, de a részegséget nagyon nem bírom. Nem is voltam az, mióta shinigami vagyok, meg előtte se nagyon, mert nem tudhatom, miket kiáltanák magamról világgá, amikor nem vagyok beszámítható. Mindig van egy határ nálam a piával, amit nem lépek át, mivel utána már csak lefelé lehet menni.
-Valójában mi nagyon sok mindenben különbözünk. Ez egy törékeny egyensúlyt állít fel közöttünk, amit ha nem bontunk meg, a határ a csillagos ég. - csak sajnos a probléma ott van, hogy kezdőként én nagyon is feldöntöttem, és azóta sem siekrütl teljesen visszanyernem ezt az állapotot. Bár egyértelmű javulásra utal, hogy most már nemcsak vitázik velem, hanem néha előre figyelmeztet is egy esetleges támadásra. Próbálom érthetően és a lehető legkevésbé kompromitáló módon megosztani a legfontosabb tudni valókat a férfival. Azért annyira még nem bízok benne, hogy ennél többet mondjak. - Bankainál még én sem tartok, ahhoz Yurei Kouji még túl passzív, és én sem vagyok elég erős. - bár szerintem egyre közelebb kerültünk hozzá, főleg az elmúlt időszakban.
Újabb mesélés következik, ezúttal a 3. osztagról. Yaken leírásából ítélve remek hely lehet, egyszer tényleg meg kell néznem, lehetőleg a közel jövőben. Mayának mindenképp tartozom egy látogatással, és közben kicsit körbe is nézhetnék. Ha ott is olyan segítőkész shinigamik vannak, mint a 6. osztagban, biztosan jól fogom érezni magam. Az utolsó kérdése azonban kicsit elbizonytalanít, így egy nagy levegőt veszek, mielőtt válaszolnék rá. A hangomban enyhe szomorúság lappang, amit elnyomni nem tudom, és nem is akarok valójában. Ha kiérzi ő is, talán a további kérdéseket a témával kapcsolatban meg fogom úszni.
-Maya előléptetése egy hónapja történt, akkor voltam nála, de azóta nem. Sajnos rögtön utána neveztek ki a helyére, ráadásul Suzumiya kapitány nem egész két héttel később eltünt. Akkor én kaptam elég sok feladatot, utána pár napja új kapitány került a helyére, akivel még kicsit meg kellett ismertetnem az osztagot. - magamat nem, a miénk elég régi ismerettség, ha azt vesszük. És így utólag elmondva még nem is látszik annyira, mi minden szakadt hirtelen a nyakamba. De nem bánom, mindig is nyomás alatt teljesítettem a legjobban.
-Egyébként remélem nem bántad meg, hogy ide jöttél. - váltok témát és veszem vissza a vidám arcomat. Ez persze nem álarc, a hangulatváltozásaimtól szimplán migrént kap bárki. Most éppen túlestem a szomorú részen, és munkál bennem egy kis alkohol, szóval pörgésre vissza állhatok...

//Bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, de kicsit sok feladatom volt//
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyKedd Ápr. 20, 2010 8:24 am

Misty kijelentette, hogy boldog lenne, amennyiben minden shinigami olyan lenne, mint én, ám ezzel túlságosan nem értettem egyet, mert akkor valószínűleg mindenki a fákon aludna naphosszat. Nyilván valóan nem akarta, hogy a hasamból beszéljek, vagy esetleg hazugságokat állítsak a saját felfogásaimról. Szerencsére ilyen dolgokról szó sem volt. Miközben a szemeibe pillantottam, hirtelen elkaptam a tekintetemet róla, majd ismét beleittam az üdítőmbe, viszont ez most huzamosabb ideig tartott.
- Áhhh...- adtam hangot az ízek élvezetének, de ekkor nagyra nyílt szemekkel és felfújt pofazacskóval emelkedtem meg a széken.
~ A fenébe... Ez a büfögés akkora lett volna, ha kijön, hogy holnap már az egész kocsma hallókészülékkel jött volna.~ gondoltam magamban, egy másodperc töredéke alatt pedig ismét visszaváltozott arckifejezésem az eredetire. Eztán a hölgy közölte velem, jól ki tudja ismerni az embereket. Egy bólintással jeleztem neki egyetértésemet, elvégre erről már tanulságot tett az este folyamán. Én nem egy afféle fickó voltam, aki titkolnivalókkal rendelkezett volna, vagy túl színes belsővel. Tény, nekem is megvoltak a saját színészi képességeim ilyen téren, ám ezeket nem sűrűn kamatoztattam. Csak egy egyszerű halálistennek tartottam magamat, viszonylag olyan élettel, amire nem lehetett panaszom. Jobbat, s rosszabbat senkinek nem kívántam volna, de biztosan voltak olyan személyek, kik eme két eltérő kategóriába tartoztak. Ha a modern fiatalok nyelvén akarnék fogalmazni, azt mondanám: nekik ezt dobta a gép. Misty állítása szerint ő és Zanpakutoja a teljes ellentétei egymásnak.
- Értem. Hát, el sem tudom képzelni mit kezdenék akkor, ha Assei Kazoku a fordított énemként viselkedne. Valószínűleg úgy nézne ki.- biccentettem fejemmel a padlón landolt shinigamira, akit éppen a társai kaparásztak össze onnan. A mondatom végén egy apró kuncogást ejtettem meg behunyt szemekkel.
- Vagy én tagadnám le őt, vagy ő engem, bár elnézve a makacsságunkat, mindketten megtennénk. Jó, talán én mégsem vagyok annyira konok, mint ő...- próbáltam minél részletesebben kimagyarázni magamat, mialatt az asztalon zongoráztam jobb kezem ujjaival. A kapitányom és a nő kapcsolatáról való kérdésemre egy csöppet mintha szomorú arcot vágott volna. Nehezen, de belekezdett a beszédébe, amit én is komor arccal hallgattam meg. Sajnos már későn esett le, hogy érzékeny pontra nyúltam, hiába, azt hiszem ez volt a "felszabadulásom" eredménye. A sok éves tapasztalatom alatt nem sok emberrel merültem ennyire mély beszélgetésbe, csak egy-két igenis, vagy értettem kifejezés után elhúztam a cipzárt a számon, s teljesítettem a kötelességemet.
- Bocsáss meg, ha tapintatlan voltam az imént!- kértem elnézést a magam udvarias beszédstílusában.
- Előfordul, hogy a dolgok összejönnek, főleg a mi munkánkban.- szólaltam meg ismét ezzel lezárva a témát, hiszen egyáltalán nem állt szándékomban Misty fájdalmait a felszínre erőszakolni.
- Öhm, nem, kifejezetten boldog vagyok.- jelent meg egy apró mosoly az arcomon, miközben a hölgy felé fordultam.
- Nem sok olyan alkalom volt még, hogy az estém ilyen kellemes beszélgetésbe torkollott. Bár, ha te nem lettél volna itt, valószínűleg felszívódtam volna az első öt perc után.- vakartam meg a halántékomat. Körültekintettem, azután észrevettem egy csomó szórakozásra alkalmas masinát.
- Van kedved játszani valamelyikkel?- kérdeztem tőle az egyik játékgépre mutatva, nem mintha életemben egyszer is hozzányúltam volna akármelyikhez is.
- Ha igent mondasz, kérlek elmagyaráznád hogyan is működnek az olyanok.- kezdtem el kissé kínosan nevetni, miközben megvakartam a tarkómat.

// Semmi gond, mindenkivel előfordul. ^^ //
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

nő
Virgo Snake
Hozzászólások száma : 458
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te25250/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (25250/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyKedd Ápr. 27, 2010 6:45 am

| Ismerkedés nosztalgiával vegyítve |

*Nos igen, szomorú, de ezek a mai emberek már egy ilyen eltorzult világban élnek. Patkánnyal kevert kutyákat cipelnek a táskájukban, meg minden. Szívesen megnézetném ezekkel az emberekkel a Lassie hazatér című filmet, amiben remekül szemléltetik a kutyák helyét a világegyetemben. Az ember mellett, legjobb barátként. Mellett, nem pedig a táskájukból szaglászva. Amúgy is, vannak lábaik nekik is, tudnak járni meg minden. Szóval, hát izé… Megvan már a rendeltetésük, vagyis hogy szépek, nagyok és hűségesek legyenek, valamint kedvedre dögönyözhesd a nagy bundájukat is, és ha eldobsz egy gallyat, akkor hozza vissza neked! Surprised Macska is vissza szokta hozni, hogy aztán elhajíthassam újra, de csak ha épp nem azzal tölti el a nap 24 óráját, hogy kedvenc helyén, az irodám sarkában kempeljen, várva, hogy óránként megvakargassam a füle tövét. Hiába, Macska egy igazi álomkutya, majdnem olyan, mint Lassie! Csak lustább, meg öregebb, és egy kicsit nagyobb.
Igen szokatlan tőlem, hogy én állok a reflektorfénybe, hisz én mindig is jobb szerettem inkább mellékszereplő lenni. Ez meg is adatik nekem jelenlegi pozíciómban, és tökéletesen megfelel az, hogy csak a háttérből irányítom a dolgokat. Nem is látnak sokat emiatt az irodán kívül, mert hát na… Nekem ott mindenem megvan. Ott van Macska, meg mindig van mit csinálni, hiszen a papírmunkák csak arra a napszakra tűnnek el, amíg vége nincs a munkaidőmnek, hisz másnapra úgyis mindig kapok újakat. *.* Igen, én szeretem a papírmunkát, aktakukac vagyok, jó? >_> Szerintem remek időtöltés, már-már pótolja egy-egy igazi flesselés (hallucinálás Vera módra) élvezetét, és ami azt illeti, én tökéletesen bele tudok merülni. Ha egyszer elkezdem, akkor nem bírok leállni vele, és úgy vettem észre, hogy a taichou is nagyon elégedett a munkámmal, és neki köszönhetem Macskát is, meg minden. Szóval, a munkamorállal aztán nincsen semmi gondom, köszönöm szépen az amúgy fel nem tett kérdést, szeretem a mostani munkámat, mert na… >.< Mondjuk ezt már tuti közöltem jó sokszor, és kezdem úgy érezni, hogy ismét csak saját magamat ismételni. Szóval lehet, ideje lenne megtörnöm ezt az idióta rutint, ami sokkal nehezebb, mint azt bárki gondolná. Mert Vera az... Vera. Szóval értitek, na. >.<;;;;;
Kifejezetten önző lehet tőlem, hogy a reflektorfénybe állok és mesélek magamról, meg mindenről, de főleg a kutyának nem nevezhető, kopasz patkányokról, akiket egyesek ölebek helyett dédelgetnek. Azonban Yuki úgy tűnik, őszintén érdeklődik. Nem, nem lehet… Irántam senki sem szokott őszintén érdeklődni! Engem vagy utasítanak, vagy utálnak, és valljuk be, okkal utál engem a fél osztag, mert hát, a másik énem egy kicsit elviselhetetlen némber, aki kihasználja még a szeretett és semmiről se tehető taichoumat is. Kai is utál, az egész osztag utál, még Suwun is és én is utálom magamat. Vagyis semmi kétség, Yuki is csak a képzeletem szüleménye, és nem lehet több egy képzelt barátnál. Elég érdekesen festhetek, ahogyan a levegővel beszélgetek lelkesen, meg mesélek a semminek. Azonban nem ez az első ilyen alkalom, meg lehet, hogy már mindenki elkönyvelt valami őrült kis fruskának, és valljuk be, hogy igazuk van, hiszen valóban vannak olyan szokásaim, amik egy normális embernek nincsenek. Például végtelenül nagy idiótaságokat vagyok képes beképzelni. Többek között bögrékkel veszekszek munkaidőben, meg tollak terrorizálnak szavakkal, meg ilyenek. Vagyis valószínűleg Yuki is csak a képzeletem játéka. Úgyis kiderül, ha az. Például átváltozik egy rasnya, csápos szörnyeteggé, ahogyan az általában lenni szokott, ha megint egy képzelt barátom van.*
- Ööö… Persze… Csak nem igazán tudom, hogy miről mesélhetnék még… - *oltom el a cigarettámat, és szórakozok azzal, hogy a hamutál szélére söpörjem a cigarettacsikk segítségével a felgyülemlett hamut. Jó játék, tudom, de mindendohányossal megesik, na.*
- Mondjuk előbb rendelhetnénk valami szendvicset, biztosan kapni itt azt is. A tegnapi brokkoli túladagolás után most egy darabig biztosan nem eszek meg semmi zöldséget. Tudod, egyszer csak átjött az irodába Masa-chan és Katsu-chan, a Sierashi ikrek. A mi osztagunkban vannak ugyanis, és hát, tudod, hogy van ez… Az anyjuk brokkolit akart velük etetni, és nekik sok volt, de valószínűleg bajba kerültek volna, ha nem eszik meg. Szóval, sose tudtam ellenállni a bociszemeknek, meg olyan szépen kérték, hogy segítsek nekik megenni, szóval segítettem… Szerinted nem kellett volna? - *ejtem le a földre az újabb szál cigarettát, amit meg szerettem volna gyújtani, és hatalmas, kerek, naivságot tükröző szemeim meresztem rá a képzelt lányra. Hiszen biztos, hogy képzelt, és ha csak képzelt barát, akkor miért is ne mondhatnék el neki ilyen dolgokat.*
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyKedd Május 04, 2010 6:42 am

Ez a hely mindig is kellemes hangulatot árasztott és képes volt megnyugtatni, vagyis inkább lenyugtatni. Mikorra ideérek általában már csak egy energiagombóc vagyok, akit nagyon ki kéne fárasztani, és erre tökéletes ez a hatalmas forgatag, ami itt fogad. A sok hatás, hangok, emlékek, jelenbeli képek, múlt és persze az örökös viták Kempachival hatásosak, ilyenkor két óra után már úgy érzem képes is lennék aludni. De ha találok valami elfoglaltságot, akkor remekül bírom továbbra is a pezsgést. Ha jól emlékszem, az Emberek Világában volt egy könyv a hozzám hasonlóakról, de ott ezt betegségnek tekintették. Azt hiszem álmatlanság volt a neve. Micsoda badarság, méghogy betegség. Egyszerüen csak én munka közben szinte félálomban vagyok, akkor alszom, így utána nem vagyok fáradt, és azért bírom remekül a napi öt óra alvásminimum mellett is a dolgokat. És valljuk be, ki nem örülne neki, hogy naponta legalább három óra plusz ideje van szórakozni, amikor senki és semmi nem zavarja. Szerintem nincs az az őrült, aki hajlandó lenne erről lemondani bármi miatt is. Ahhoz túlságosan ragaszkodóak és túl szép ajándék ez. Már persze annak, aki el tudja ütni az időt. Az éjszaka csendje nem mindig megnyugtató, Ciara elmondásai alapján például halál unalmas is tud lenni...
A gondolataimmal siekrült magamat annyira elfoglalnom, hogy majdnem be is estem a pult mögé. Jól is nézett volna ki, ha egy hadnagy hátrábukfenccel kerül be oda. Ráadásul én még szinte nem is ittam, így azzal sem tudnék védekezni, hogy megártott a szaké. Bár egyesek, például Yachiru egészen biztosan nagyon élveznék a műsort, és követelnék, hogy ismételhessék meg. Ajjaj, ettől előre félek. A bénázás azonban szerencsére nem következett be, hála a nem csekély egyensúlyozási képességeimnek. Sikerült megkapaszkodnom a pult szélében feltűnés nélkül, pontosabban csak egy egészen apró megingást produkálva. De közben az egyik részeg fazon siekresen hanyatt esett székestül, így ezt nyugodtan bárki az ijedtség számlájára írhatta nálam. Csak én fogom tudni, hogy következőre óvatosabb legyek, amikor veszélyes helyen ülve belemerülök a gondolataimba, mert a végén telibe találom a poharakkal teli polcot, és az elég fájdalmas megismerkedés lenne.
Mikor Yaken megszólalt, jöttem csak rá, hogy még mindig mellettem ül, és éppen az általam is kinézett tisztet jelölte meg szöges ellentéteként. Ez már jól is kezdődik, akkor biztosan nem a legidegesítőbb fajta. De azért szerintem egy zanpakutou se lenne képes megtagadni a mesterét, akármennyire is különbözik tőle. A fordítottja sem valószínű, bár én néha tényleg a legszívesebben pár kilométerrel lejjebb süllyednék, mikor Yurei Kouji produkálja magát. Vagy inkább őt földelném el? Igen, ez utóbbi a valószínűbb. Bár nincs messze egyik sem. Talán annyi lenne a második előnye, hogy ebben az esetben senki nem tudja őt látni vagy hallani. Vajon van ilyen kidou? Inkább nem gondolok rá, mert a végén kiszúrja és hallgathatom a napi monológot.
-Az nem lehet túl jó. A makacsságnál kevés rosszabb tulajdonság van, bár a pimaszság, amit Yurei Kouji produkál, nagyon nincs messze tőle. - és akkor még mondhatni kifejezetten enyhén fogalmaztam. Sokkal egyszerűbben is le lehetne írni a viselkedését, csak azzal magamat ásnám el, elvégre ő még mindig a lelkem része, vagy mi a fene. Bár néha erősen kételkedem ebben. A kapitány miatti hangulat változásomat viszont a shinigami felfogta, és békén hagyott. Vagyis majdnem, még egy bocsánatkérésre futotta az erejéből, bár szerintem ezzel sokra nem ment. Véletlenül talált olyan témát, ami engem mélyen érint, és szerintem ezért nem kell elnézést kérnie. Valószínűleg a helyében én is ezt tettem volna, a mentegetőzése felesleges. De ha ettől jobban érzi magát, akkor megvárom, amíg befejezi, és csak utána állítom le.
-Valójában nem akkora baj, hogy rákérdeztél, jó érzés, hogy végre ki merem mondani. - nem mintha eddig nem mertem volna gyávaságból, egyszerűen csak túlságosan fájt rá gondolni is. Szinte olyan volt, mintha azzal, hogy eszembe jut, megmásíthatatlan ténnyé válik, amin nem tudok változtatni, akármennyire szeretnék is. Az idő múlásával tényleg az lesz, azonban előtte van még egy kis esély. Hiába nem láttam Shoko jövőjét, sem a sajátomat, a reményt még nem adtam fel. A legkisebb jelre is reagálni fogok, bármi is lesz az...
Yaken újra beszélni kezd. Játék, hát mit ne mondjak, nem is rossz ötlet. Bár kezd kicsit érdekes lenni a társalgás, túlságosan is komoly, de ez talán enyhítheti. Vidám mosollyal az arcomon érek le a földre, a pultos legnagyobb örömére, majd indulok el egyenesen a gépek felé. Ezekkel régen nem játszottam már, pedig egyenesen imádtam velük próbára tenni a "szerencsémet". Bár ide jobban illene a tudás szó.
-Válaszd ki melyik szimpatikus, és én szívesen elmagyarázom a szabályait. - zárom rövidre a beszélgetést, mivel nem nagyon tudok dönteni közülük...
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyVas. Május 23, 2010 2:51 am

Megnyugodtam, mikor Misty nyugtázta, hogy az ő kardja sem sokkal jobb az enyémnél, csak az éppen nem makacs, hanem pimasz.
- Szerencsére nálunk nincsenek ilyen gondok. Ha valamelyikünkre illene a pimasz kifejezés, az valószínűleg inkább én lennék. Nem nagyon lehet rólam ezt képzelni, ugye?- érdeklődtem, miközben a hölgyre tekintettem, utána ismételten bambulni kezdtem magam elé.
- Persze én sem vagyok túlzottan az, csak Assei Kazokunál jobban.- magyaráztam ki magamat, hiszen tényleg nem illett rám ez a tulajdonság túlzottan, de ami a kardomat illette. Hát, sokkal inkább viselkedett arrogánsan, mintsem incselkedjen velem. Belőlem is néha csak azért törtek elő az olyan viselkedési formák, mert már meguntam az örökös felsőbbrendű viselkedését. Mégis miben volt ő valaha jobb nálam? Semmiben. Amióta csak először találkoztunk állandóan volt valami, amin el tudtunk társalogni, s akármennyire tartotta magát magasabb fokú személyiségnek, mindig hasonló véleményre jutottunk. Tehát ebből adódóan nem tarthatná magát kiemelkedőbbnek.
~ Azt hiszem, ezt meg is fogom neki mondani legközelebb.~ gondoltam magamban, miközben megvakartam az államat. Visszatérve a múltra, örültem, hogy nem sikerült megbántanom a lányt, mivel eddig is tökéletes társaságban bizonyult, nem szerettem volna elrontani ezt az estét egy rossz beszólással, esetleg megbántó kifejezéssel. Mielőtt még elballagtunk volna a játékgépekhez, tudomásomra adta, segíteni fog megértetni a lényegüket, hiszen számomra mind ismeretlenek voltak.
~ Ha már ennyien játszanak velük, csak lehet bennük valami varázs, amely megfogja az embereket. Igazság szerint el nem tudom képzelni, hogy mi is lehet az, de remélem ma meg fogom tudni.~ merengtem a sétálásom alatt. Kissé manőverezni kellett a sok részeg shinigami között, amíg eljutottunk a célig, ám végül is sikerült.
- Hááát, rendben van...- szólaltam meg, miközben megvakartam a halántékomat. Lassan végighúztam a tekintetemet a szórakozásra kitalált eszközökön, utána rámutattam egyre.
Kenpachi Ivója - Page 7 Feel
- Az ott jó lesz.- jelentettem ki, majd mosolyogva pillantottam rá a 6. osztag hadnagyára.
~ Remélem nem nyeli be az összes pénzemet, mert amúgy sem hoztam túl sokat magammal.~ töprengtem el, majd karba tett kezekkel vártam Misty megnyilvánulását, utána pedig valószínűleg ki fogom próbálni a gépet, már ha megértem elsőre a szabályokat.

// 1000x bocsi, hogy nem írtam korábban, csak kiment a hülye fejemből. Tényleg, remélem nem haragszol! ^^" //
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzomb. Jún. 05, 2010 4:43 am

Hát ez jó, az eddigiek alapján Yakent sok mindennek el tudnám könyvelni, de 1000%, hogy a pimasz nem lenne köztük. Legalábbis az én szempontomból biztosan nem, hiszen önmagamat felhasználva hasonlítási alapnak azt hiszen megtaláltam a nemesi viselkedés és jólneveltség példaképét. A következő mondatánál viszont az hiszem, majdnem sikerült lefordulnom a pultról. A nevetés legalábbis kirobbant belőlem, és félő volt, az egyensúlyomat vesztem közben el. A könnyeim is potyogtak majdnem, annyira vicces volt ez. Amikor már az oldalam is szúrni kezdett, egyszerüen megfogtam és igyekeztem az önuralmamat visszanyerni. Persze azt közben próbáltam nem észrevenni, hogy a pult másik oldalán valaki tányérnyi szemekkel figyel, és beszélgetőpartnerem is eléggé értetlen pillantásokat vet rám. De nem csodálkoztam rajta, hiszen ő nem tudta, mi játszódik le a fejemben. Mikor pár mély levegővétel segítségével megnyugodtam, kicsit közbe néztem. Szerencsére senkinek nem tűnt fel a kitörésem, így nem kellett kínos magyarázatokat adnom. De talán Yakennek nem ártana egyet juttatni.
- Bocsi, csak éppen azt gondoltam, te mellettem olyan vagy, mint egy nemes. Erre kimondtad a kardod nevét, Assei Kazoku... - igyekeztem épkézláb módon rámutatni, mi a fene okozta nálam ezt a hirtelen vidulást, hiszen annyi szakét még biztosan nem ittam, hogy ennyire jó kedvem legyen. De el kell ismerni, elgondolkodtató neve van. Ha az alapján kéne megítélni, én egy büszke, felsőbbrendű testtartással rendelkező, középkorú férfire fogadnék szellemnek, akin valami jókora címer díszeleg. Mulatságos lenne, ha kiderülne, hogy tulajdonképpen nem is tévedtem akkorát. De lehet, hogy egészen más. Elvégre Yurei Kouji neve hallatán senki sem egy alulöltözött, vak lányra gondolna, inkább egy titokzatos, keleties nőszemélyre fátylakkal és érdekes motívumokkal az arcán.
- Hm, azért egyszer megnézném, hogy néz ki Assei Kazoku. - jegyzem meg csak úgy mellékesen, hiszen szerintem a képzeletem és egy érintés úgyis az eszembe fogja vésni a külsejét. De akkor is, ha ilyen a gazdája, őszintén érdekel, neki milyen a viselkedésmódja...
Végül csak sikerült teljesen lenyugodnom, és hajlandó voltam az ülőhelyemet is feladni, csakhogy ezúttal a játékautomatákat vegyük célba. Mielőtt még messzebb kerültem volna a pulttól, azért megittam a maradék üdítőmet is. Semmi kedvem nem volt a részeg tömegben menőverezni egy üveggel, mert félő volt, hogy valaki rám borítja az egészet. Így is néha kellett egy-két gyors oldalra lépés, hogy egészségesen és tisztán kerüljek oda a kinézett gépekhez. Pechemre ezeket a fajtákat ismertem kevésbé, de nem lehet gond, mivel ezek az egyszerűbbek közé tartoztak. Ha a pókert nézi ki, nagyobb bajban lennék.
- Ez nem olyan nehéz. Be kell dobnod egy érmét, utána van egy indító gomb, azt ha lenyomod, már csak el kell találnod milyen minta lesz a képernyőm. Ha sikerül, akkor visszanyered a pénz és még valamennyit. - próbáltam érthetően magyarázni, és közben nagyon reméltem, hogy még véletlenül sem kevertem össze a gépeket, mivel tőlem az ilyen kitelik. Ez viszont csak akkor fog kiderülni, ha kipróbáljuk. - Kezdjek én? - teszem fel a kérdést, miközben magamban megpróbálom újra átgondolni, mit is mondtam, és miben tévedhettem. Egyenlőre ez utóbbit nem találtam, de még nincs vége a napnak, hogy úgy mondjam.

//Amúgy semmi baj, nálam sem mindig van ihlet//
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag
Hitoshi Retasu

Férfi
Hozzászólások száma : 66
Registration date : 2009. Nov. 18.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te5000/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyCsüt. Jún. 17, 2010 4:22 am

[|°A Váratlan találkozás azaz Re-chan találkozik Mitsuval *.*°|]

Az irodámban üldögéltem és egy iratot böngésztem valamilyen hollow támadásról szólt. Igazán ritka volt, hogy irat volt a kezemben. Nem is tudom, hogy minek nézegettem, hiszen már vagy három órája olvasgatom ugyan azt a nyamvadt kis iratot, ami másfél oldalas volt. Miután a hatodik csésze kávémat is letoltam úgy döntöttem, hogy itt az ideje valami erősebb itókának, mert ez a kávé most olyan mintha sima vizet iszogatnék. Miután nagy nehezen kikászálódtam a székemből megkerestem Mamono Kosakut és feltéptem az irodám ajtaját. Eleinte nem tudtam, hogy hova kéne mennem így csak sétálgattam Soul Society utcáin. Útközben találkoztam pár ismerős arccal. Többek közt azzal a tiszttel is találkoztam, aki átadta még anno a hadnagyi felkéréses levelet. Azóta se állt szóba velem. Nem is értem mi a baja. Lehet, hogy az a baja, hogy én töltöttem be a hadnagyi posztot és nem ő? Ki tudja. Az emberek olyan apró dolgokból csinálnak hatalmas problémákat, hogy csak, na. Út közben elgondolkoztam azon, hogy vajon mit csinálhat most Vera vagy Mitsu Taichou. Már nem is emlékszem mikor láttam utoljára Mitsut. Már nem is emlékszem arra, hogy néz ki meg ilyenek. Csak arra emlékszem, hogy milyen kis butus voltam még akkor mikor a 8. Osztagba kerültem. Akkor még egy kis tudatlan kölyök voltam most pedig a 11. Osztag hadnagya vagyok. El se tudom hinni, hogy ilyen „kevés” idő alatt ennyit vittem véghez. Ahogy haladtam az utcákon sorra találkoztam az ismerős arcokkal, akik csak meghajoltak köszönés képen, de semmi kézfogás meg semmi. Ezt nem is értettem. Attól, hogy Hadnagy lettem ugyan olyan vagyok, mint a többiek. Semmivel se érek többet, mint ők. Mondjuk engem nehezebb pótolni, mint őket, hiszen ők csak egyszerű tisztek, míg én Hadnagy vagyok. Na, de azért ne szálljak el magamtól, mert többet érek az egyszerű tiszteknél, mert nem vagyok az az egoista típus. Még mindig az utcát róttam mikor megakadt a szemem Kenpachi Ivóján. Ekkor eszembe jutott, hogy eredetileg azért jöttem el az irodámból, hogy igyak valami erősebbet a kávénál. Az utca másik oldaláról kellett átsétálnom ahhoz, hogy be tudjak menni. Az úton néhány ember gyorsan arrébb ugrott mikor meglátta a hadnagyi karszalagomat, de voltak olyanok, akiket nekem kellett arrébb lökni, hogy bejussak. Benyitottam és hirtelen a jó kedv vette át az uralmat a testemen. Szólt az emberek világából származó muzsika, ami nem is volt olyan rossz, mint gondoltam. Volt pár részeg fazon, akik táncoltak, de a többiek a pultnál vagy az asztaloknál tartózkodtak. . Szép lassan és óvatosan közelítettem meg a pultot ugyanis most voltam itt először. Mikor odaértem a pulthoz egyből szólítottam is a pultost.
- Üdvözletem. Mit hozhatok? - Kérdezte a pultos. Míg oda nem ért ismerős arcokat keresgéltem. Mikor megszólalt szép lassan odafordultam és rámosolyogtam.
- Egy sakét legyen szíves. – Mondtam nyugodtan majd mikor meghozta a sakét egy húzásra megittam a kitöltött adagot. Jól esett és egyből fel is ébredtem tőle. Miután ittam még egyet elindultam felfedező útra, vagyis elindultam keresgélni pár ismerős arcot. . Nem tudom, hogy mennyi ideig bolyongtam az ivóban mikor megakadt a szemem egy vörös hajú nőszemélyen. Eleinte nem akartam hinni a szememnek, mert nem is gondoltam volna Mitsuról, hogy itt fogok egyszer találkozni vele. Nem volt olyan közel, hogy egy lépésből ott teremhettem volna mellette így beletelt pár percbe, míg eljutottam ahhoz az asztalhoz ahol ült. Mivel háttal ült nekem észre se vehetett. Vettem egy nagy levegőt majd megszólaltam.
- Elnézést. Mitsukohoz van szerencsém?

http://hellhousefrpg.forumotion.net
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyPént. Jún. 18, 2010 12:45 pm

Indulásunk előtt Mistyből furcsa reakciók törtek ki, hirtelen azt hittem, rosszul lesz. Hát, nagyszerű lett volna, amennyiben egy hadnagyi rangon álló személyt az én társaságomban ért volna valamiféle probléma. Valószínűleg előállítottak volna, azután magyarázkodhattam volna vallatóknak, amihez aztán pláne nem volt semmi kedvem.
- Minden rendben van?- kérdeztem tőle, miközben felállva a székről kétségbeesetten nyújtottam ki felé a jobb karomat, nehogy a földre huppanjon. Eléggé hülyén vette ki magát a helyzet, amikor közelebbről szemügyre véve a dolgot rájöttem, csupán a kacagás tört elő a hölgyből. Zavarodottan kezdtem megvakarni a halántékomat, egyáltalán nem értettem a helyzetet.
~ Mégis mi lelte?~ merült fel agyamban egy kérdés, amire nem sokkal később meg is kaptam a választ. Értetlen mimikával pislogtam a lányra, mikor kiderült, hogy a Zanpakutom neve hozta ennyire izgalomba. Megjegyzése alapján azt tudtam levonni, érdeklődést mutatott a fegyverem szellemének kiléte iránt.
- Öhm... Attól tartok, nem igazán tudom neked megmutatni.- jelentettem ki, mire ő már fel is állt a helyéről, utána elindultunk az általam kiszemelt masina irányába. Mikor már ott voltunk, megmutatta a dolog kivitelezésének a módját, amit enyhén furcsának találtam.
- Ebben leli annyi ember az örömét? Őszintén szólva, bőven nagyobb durranásra számítottam.- fordítottam el csalódott tekintetemet. Bár, néhány fickónak, a maga meglehetősen labilis állapotában, már igazán mindegy volt a játék. Fejemet balra fordítva kicsit, sikerült ismét elkandikálnom a rengeteg merengéseim közepette. Ha valaki nekem tegnap mondta volna, hogy eme este ilyen körülmények között fog végbe menni, bizonyára lehetetlennek minősítettem volna kijelentését. Az is előfordulhatott volna, miszerint egy gúnyos kacagással hagytam volna faképnél a jövőbe látó egyént. Számomra, aki eddig csakis a feladatainak, s a shinigami létnek, na meg az alvásnak szentelte létezését, eléggé nagy újítások következtek be az életben. Már csak ezzel az ivós incidenssel is. Noha magamnak hazudtam volna, amennyiben tagadtam volna, egyre jobbak kezdtem élvezni a helyszínt. Még nem is töprengtem el rajta, viszont abban a tudatban éltettem magam, hogy Mistyt mindenki nagyon kedvelhette a saját osztagában, mivel véleményem szerint fölöttébb rendesen viselkedett. Ahogyan pedig én a halálisteneket ismertem, a kicsapongóbb személyiségek, minden bizonnyal előnyben részesítették a hölgy elengedett viselkedési formáját. Szerény személyemnek ezzel nem volt semmi gondja, bár ez a dolog nem is rám tartozott. A való világba visszarángatott a kedves kérdést, amit a lány intézett felém.
- Igen, azt hiszem eleinte megnéznem, te miképp csinálod.- feleltem, válaszomat meg egy bólintással is megborsoztam.
- Sok sikert!- biztattam a lányt, majd megvakartam az államat. Még mindig nem hagyott nyugodni a gondolat, mit vélhetett ő oly viccesnek Assei Kazokun. Minden esetre úgy döntöttem, hogy megpróbálom neki elmagyarázni a kinézetét.
- Mellesleg, a Zanpakutom nagyjából olyan magas, akár a gazdája. Arcra, testalkatra majdnem teljesen ugyanilyen, egy kicsit idősebbnek, érettebbnek tűnik. Nemesi ruhát visel, ami sötét, kékes árnyalatokban pompázik. Ja, és egy köpenyt is hord a hátán. A haja elölről oldalra van fésülve, valahogy így.- mondtam, mialatt két kezemmel megkíséreltem két szélre széthúzni frufrumat, bár ezen mozzanatsoromat még én is nevetségesnek ítéltem, ezért a végét nem tudtam megállni, egy visszafogott kacaj nélkül. Reméltem, csöppet komikus cselekményeimmel nem hoztam ki Mistyből a koncentrációt, nem szerettem volna, amennyiben miattam rontja el a játékot.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te25000/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyVas. Jún. 20, 2010 8:51 pm

[|°A Váratlan találkozás azaz Mitsu találkozik Re-channal *.*°|]

Nahát, nahát, nahát… megint sikerült valahogy elkeverednem az egyik kedvenc helyemre a városban, pedig tényleg nem akartam ide jönni. De most mit csináljak, ha az esküvői előkészületek miatt kicsit ki vagyok, és szeretnék kikapcsolódni. Szerintem erre a legjobb hely az ivó, ahol nemrégen még Hanával, és kedves párommal bontottuk le majdnem a helyet. Régi szép idők… Akkor is csak így bekeveredtem a kedvenc helyemre, és úgy döntöttem, hogy iszok egy keveset. Aztán belegabalyodtam Sukéékbe, és a kevésből sok lett. Nagyon sok… Majdnem a detoxban kötöttünk ki. Sőt, lehet, hogy ott is jártunk, csak nem emlékszem rá!
Szóval, megérkeztem, és máris betámadtam a pultot, hogy beszerványoljak néhány üveg fincsi sakét. Meg is tettem, vagyis most már egy tökéletes asztalnál ülök, ami nem ugrál, és nem is mozog úgy, mint egy giliszta. Fújj, de utálom a gilisztákat. Nagyon, de nagyon! >.< Csak mert olyan gusztustalanok egytől egyig. No mindegy… Szóval ott csücsülgetek az asztalkámnál, és iszogatom a fincsi sakémat, amikor valaki nagy meglepetésemre, észre vett. Na nem úgy értem, hogy amúgy senki se vesz általában észre, mert amúgy elég feltűnő vagyok a nagy melleimmel, hanem úgy, hogy meg is mer szólítani. Igaz, az efféle emberkék rövidtávon a 4. osztag hullaházában végzik, de mivel most viszonylag jó kedvem is volt a drága, és kedves itókámtól, talán megkímélem az életét, és csak a gyengélkedőig küldöm.
- Miva’? – fordulok hátra.
Elkerekedett szemmel vizsgálom meg az érkezőt, akiben egy ismerőst vélek felfedezni. Hát ki más lenne, mint a drága jó Re-chan, aki nem is olyan rég vált hadnaggyá. Valószínűleg pont ezt akarja megünnepelni, és épp ezért érkezett mindenki kedvenc ivójába Kenpachihoz. Vagy nem. Ez a két lehetőség van, de én mindenképp az elsőre szeretnék szavazni, ha ez lehetséges. Mindegy, nem ez a lényeg! Még sikerült annyira megőriznem lélekjelenlétem, hogy hellyel kínáljam a régi tisztemet, szóval innentől már nem kellett egyedül kibambulnom a fejemből, miközben két másodpercenként újabb pohárkafrissítő nedű csordul le kiszáradt torkomon. Jól van na… az esküvői előkészületek képesek ki is nyírni a shinigamit, ha nem vigyáz. És hát én már közel voltam ahhoz, hogy levetem magam Seireitei egyik legmagasabb épületének tetejéről. Nem azért, mert nem akartam hozzá menni egyetlen szerelmemhez, hanem mert egyszerűen kikészített a hajtás, hiszen nem sokára tényleg itt van a hatalmasnagybanzaiparti.
- Mi járatban errefelé, Re-chan? – kérdem tőle még mindig meglepetten.
Igazán érdekel, hogy mit kereshet itt. Lehet, hogy a 11. osztagban a piálási mánia is ragadós, nem csak az agresszivitás? Mondjuk lehet, hogy én tökéletes példa lennék erre, hiszen pont a 11. osztagnál szoktam rá a sakézgatásokra… De hát ha egyszer folyton jó volt a hangulat… Most mit csináljak ezzel az egésszel? Surprised
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag
Hitoshi Retasu

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te5000/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyHétf. Jún. 21, 2010 12:48 am

Az ivóban igazán jó volt a hangulat. Nem is gondoltam volna, hogy egy üveg saké után az emberek ilyen boldogok tudnak lenni. Nekem körül belül három üveg saké után lenne, ilyen jő kedvem, de az más tészta. Mitsun kívül láttam még pár ismerős arcot, akiknek intettem is. Meg kell, hogy mondjam Mitsu nem sokat változott az óta mióta elhagytam a 8. osztagot. Na, jó én se sokat változtam, de azért valamennyit még is csak ><. Nyugodtan nézelődök mikor Mitsu megszólal.
-Miva’?- Mondta miközben hátra fordult. A szemei elkerekedtek miközben elkezdett vizsgálni. Nem is tudom mennyi vizsgálgatás után esett le neki, hogy ismer, de az a lényeg, hogy megismert ugyanis hellyel kínált. Eleinte nem akartam leülni, de miután egy részeg csávó majdnem fellökött úgy döntöttem, hogy inkább leülök, mert a végén még kinyírnám azt a nyomorék részeg állatot. Miután leültem rendeltem magamnak egy üveg sakét.
- Mi járatban errefelé, Re-chan? – Kérdezte. A hangjában lehetett hallani, hogy egy kicsit meg van lepődve, hogy itt talál engem. Vártam még a válasszal ugyani mikor kérdezett megérkezett az isteni nedűm, amivel olthattam az alkohol szomjamat. Mikor a számhoz emeltem az üveget egy részeg hátba csapott ezért kiömlött a szomjoltóm fele. Nagyon ideges lettem. Felálltam és Mitsu felé fordultam.
- Várj, egy percet mindjárt itt vagyok. – Mondtam majd odamentem a részeghez és egy szép gyomrost adtam neki. Tudtam, hogy nem ennyi lesz a bunyó, mert a csávó felállt és nekem jött egy törött sakés üveggel. Nem volt valami ügyes a csákesz mert egyből elvettem tőle az üveget és a földhöz csaptam. Az üveg darabjaira tört, de a csávesz nem adta fel. Mivel untató volt, hogy csak egy ember ellen küzdök egy szép jobbhoroggal kiütöttem és visszamentem Mitsuhoz.
- Bocsánat, de volt egy kis elintézni valóm. – Mondtam majd visszaültem a helyemre és megittam a maradék sakémat.
- Jaj.. El is felejtettem válaszolni a kérdésedre. Először s ünneplem, hogy hadnagy lettem másodszor pedig untam az irodámat meg a kávét és úgy gondoltam, hogy jól fog esni egy kis szíverősítő. – Fejeztem be a mondanivalómat majd kértem még egy kis sakét. Miután azt is megittam hátranéztem, hogy mi van azzal a balfékkel, akit az előbb kiütötte. Még mindig a földön fetrengett, de már eszméleténél volt.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyCsüt. Jún. 24, 2010 12:33 am

Kissé meglepett, hogy itt láttam Re-chant, de hát miért ne jöhetne ő is olykor-olykor piálni? De legközelebb majd szólok azért Sukének, meg Verának, hogy tartsák szorosabb pórázon a tisztjeit, mert még a végén elkanászodnak. Jól van, hogy én se tartom őket, de nekik már úgyis mindegy, hiszen velem, vagy nélkülem, de úgy is a sakémennyországba jutnak. Ha nem is ma, de néhány nap, hónap, vagy év múlva biztosan, ha rajtuk múlik. Nekünk már úgyis mindegy… Meg egyébként is! Az ivás bűn, és ezt nem ezt mondom! Mondjuk nem én vagyok az egyetlen, aki az úgymond bűnöző életet választotta, hiszen nem mondható éppenséggel üresnek az ivó, szóval jó sok bűntársam van, ami igencsak megkönnyíti a dolgomat. Legalább már nem egyedül iszok, ha iszok, márpedig inni fogok.
Bamba képpel figyeltem, ahogy hajdani tisztem ellátja a másik shinigami baját. Jézusom, mióta ilyen nagyon agresszív, ez a kölyök, de most komolyan? Ki nevelte ilyenre? Ha Suke, akkor biztos, hogy bemorculok rá, amiért tönkre tette a drága jó Re-chant. Mert hát Vera biztos nem tette volna, hiszen ő tök kedves, meg aranyos, igaz kicsit fura, de azért szerethető emberke, és egyáltalán nem nézem ki belőle, hogy bárkit is képes lenne elrontani. Igaz, nem ez lenne az első eset, hogy valakit töktorálra félreismerek. Mindegy, szóval bambán figyeltem Re-chant, ennyi a lényeg. De most komolyan, hogy lett ennyire verekedős? Surprised Ahogy visszaérkezett, kiitta a sakés csészéjét, majd lehuppant mellém, mint aki épp most mosta fel a követ. Hát nem mondom, érdekes, de komolyan… No mindegy…
- Vhuhoooo! Ez tök szupi hír, Ree-chaaan! – borulok a nyakába és ölelgetem meg volt tisztecskémet, majd felmerül a nagy kérdés: - Hol lettél te hadnagy?
Na igen, ez tényleg egy tökéletes kérdés, hiszen lövésem nincs is róla, hogy most épp hol keresnek hadnagyot, vagy hol nem. Egyáltalán azzal se vagyok tisztában még, hogy mi megy az én osztagomban, és ez kicsit gáz, főleg mivel én vagyok a kapitány. No, de nem baj, majd Yakennel rendbe hozzuk a dolgokat, és akkor minden szupi lesz, és én leszek az istenkirály… nő… Mert hát nő vagyok, és király nem lehetek, csak királynő, és istenem… már megint tök hülyeségeket hordok össze, és látszik az is, hogy cseppecskét már sokat ittam, ami hát nem túlságosan jó, mert akkor hadarok, hülyeséget beszélek, meg stuff.
- Úúú-ú-úúúú! Tessék, még fincsikécske sakééééét! – kezdem el beleborítani a nagy mennyiségű itókát a kicsi csészéjébe, minek következtében a fele az asztalon, majd a padlón köt ki. Hát igen, már megártott az a mennyiségű pia, amit ledöntöttem, mióta itt bagzok, és hát most istenem! Kicsit becsiccsentettem, és most jó kedvem van. Miért ne lehetne most jó kedvem, ha egyszer jól érzem magam, és minden csodás, és hamarosan itt az esküvőm és… Jézusom, hamarosan itt az esküvőm is, én meg itt szerencsétlenkedek és piálok, mint valami idióta, aki nem tudja, hogy hamarosan férjhez meg! O.o Mondjuk tényleg tökre elfelejtettem, mert drága szerelemmel elvagyunk, meg minden, meg felesleges a házasság is, de hát ha egyszer megdumáltuk, akkor már jó lenne meg is csinálni. És hát meg is csináljuk, méghozzá hamarosan, ami tök jó, mert már ideje, meg minden, és én annyira élvezném, főleg mert olyan sok szép dolgot összevásároltam, meg a ruha, meg a díszítések, meg maaaaaah…. Mindegy. Lényeg, hogy meg lesz az esküvő, és már megint tök értelmetlen baromságokról dumálok, holott fogalmam sincs, hogy ez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy én most Re-chan társaságában szívom magamba a jó kis itókát, mint a mosogatószivacs!
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag
Hitoshi Retasu

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyCsüt. Jún. 24, 2010 5:25 am

Kenpachi ivója… Nagyjából tiszta hely, de nyugodtan nem lehet mondani. Komolyan mondom, hogy ilyen hangos kocsmába nagyon rég voltam sőt! Nem is voltam… Tinédzser fejjel nem is akartam mondjuk nem is éltem olyan sokáig, hogy elmehettem volna bulizni vagy akármi… Hála annak a sok kis buzinak akik miatt verekedésbe keveredtem. Ha nem ütök vissza, akkor nem biztos, hogy meghaltam volna és lehet, hogy még most is az élők sorában lennék. Most mondjátok meg őszintén mire jó az, hogy ok nélkül nekiesünk egy másik embernek? Szerintem semmi maximum csinálunk egy szép kis priuszt magunknak, ha elfajulnak a dolgok. Ekkor jutott eszembe, hogy az, aki megölt engem ráfogta egy ártatlan gyerekre és szegény büntették meg. ebben az volt a legrosszabb akkor és ott, hogy akkor már nem tudtam jelezni, hogy nem is az a kis törékeny srác tette, hanem az, aki azt mondta, hogy szegény kis nyomoronc gyerek volt. Tudom, hogy nem szép dolog így beszélnem róla, de ha egyszer tényleg az volt? A kis tinédzser még mindig megvan bennem, hiszen olykor gondolkodás nélkül cselekszem. Vagy ez is a 11. osztag számlájára írható? Szerintem nem. Ez az esztelenség egyszerűen a megmaradt tinédzser énemnek tudható. Vagy ki tudja, hogy minek. Abban biztos voltam, hogy ez az egy dolog nem a 11. osztagnak köszönhető, hiszen már azelőtt is megvolt bennem csak akkor nagyjából tudtam rajta uralkodni nem úgy, mint most. Szeretem ezt az osztagot meg minden, de nem a legjobb hatással van rám… Mondjuk még a kapitánnyal se beszéltem olyan sokat, de ahogy kivettem a stílusából nem is az a típus, aki szeret beszélgetni. Mondjuk Kainál már csak Watanabe Taichou lehet jobb kapitány, de tulajdonképp nem is tudom hiszen Watanabe Taichout személyesen nem is ismerem csak hallásból. Azokat az információkat is a drága Verától kaptam mikor elmentem hozzá bemutatkozni. Azok voltak ám a szép percek. Megismertem egy tökéletes embert. Lehet, hogy róla kén példát vennem, mint hadnagy? Biztos vagyok benne, hogy ha kettőnket összehasonlítanának, Vera lenne a jobb hadnagy, hiszen ő sokkal többet foglalkozik a papírmunkával, mint én. Mondjuk, a mi osztagunkban senki sem ismeri, a papírmunka fogalmát ugyanis szökő évente van egy kisebb papírmunkák, de azt is szeretjük ellustulni. A 11. osztag inkább a harc híve. Most komolyan… Képzeljétek elé Kai Taichou egy olyan asztal mögött, ami tele van papírokkal. Na, tessék ismét sikerült elterelnem az eseményekről a figyelmet. Megint mást helyeztem előtérbe… Nem hiszem el. Szívem szerint fognám a cókmókomat és lelépnék, de nem tehetem, hiszen akkor mi lenne szegény Mitsuval? Hagyjam itt egyedül iszogatni? Soha. Na, hol is tartottunk az eseményekkel? Ja igen. Mitsu nagyon örült a hadnagyi kinevezésemhez, de miután kimondta azt, hogy ez nagyon jó jött egy kérdése.
-Hol lettél te hadnagy? Ennél a megjegyzésnél majdnem kiköptem a sakémat mert ha jól emlékszem, akkor ő is ott volt mikor letettem az esküt a Gotei 13-ban szolgáló kapitányok és hadnagyok előtt. Most komolyan ilyen rövid az emlékezete vagy nem volt ott… Vagy az is lehet, hogy nem ez az első adag sakéja. Nem is tudom.. Mondjuk biztos, hogy nem kis mennyiséget ivott, mert tölteni akart a kis csészécskémbe, de nem úgy sikerült, ahogy gondolta, mert az egész asztalt és a földet is beterítette a kiömlő saké.
- Most komolyan mondja, hogy nem tudja? A 11. osztag hadnagya lettem. - Mondtam mosolyogva majd kértem még egy üveg sakét a kiömlött helyett. Biztos voltam benne, hogy örülni fog a következő adagnak.
Amatsu Yukariko
4. Osztag
4. Osztag
Amatsu Yukariko

Hozzászólások száma : 122
Registration date : 2009. Mar. 29.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: hihetetlen, de hadnagy *.*
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te7300/15000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (7300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyPént. Júl. 02, 2010 1:02 am

Teljesen fellelkesültem mindazon, amit Vera mondott… Minta valami érdekes, távoli, egzotikus, meg minden ilyesmi… mintha valami ilyen helyről mesélt volna. ~ Pedig hát, ha rendesen végezném a dolgom, akkor ez teljesen természetes lenne, ehelyett itt élek bezárkózva, és nem csinálok semmit! Mondjuk, azt nem hiszem, hogy beleőrülnék az unalomba, sosem zavart az ilyesmi, csak hát… dolgozni is kéne. Bár az is biztos, hogy ha nem ittam volna semmit, akkor most nem lennék dühös magamra, inkább csak szomorkodnék, szóval ez egyáltalán nem normális, de nem is baj ^.^” Még… De persze, az elmélkedés helyet inkább figyelni kéne… sokadszorra is ~ Bár sajnos, asztaltársam tanácstalanul gondolkozott, miről mesélhetne még. Az, hogy együnk valamit, nem hangzott rosszul, sőt… Nem ihattam annyit, hogy ne emlékezzek, reggeliztem-e, viszont tényleg nem sikerült. Ezt csak a dekoncentráltságomnak köszönhettem, ahogy azt is, hogy itt voltam, ami persze nem baj, mert jól éreztem magam – kicsit gyanúsan jól, de azért úgy éreztem, magamnál vagyok. Vagy legalábbis ezzel próbáltam magam nyugtatgatni ^.^” Szóval meg kéne próbálnom kicsit összeszedettebben viselkedni, na. És még ha nem is Karakuráról, meg általánosságban véve az Emberi Világról (ez milyen fellengzősen hangzott...) beszélt a hadnagy, azért érdekes volt a brokkolis történet is. Ezek valahogy… mind teljesen hétköznapi dolgok voltak, olyanok, amikben valaha azért nekem is részem volt, de már rég nem történt velem semmi ilyesmi… Nem tűnt fel, hogy hiányozna. És félreértés ne essék, eszem ágában sem volt azt kívánni, bárcsak brokkolit kéne ennem, vagy hasonló szörnyűségeket, de jól esett hallani róla, szó szerint szívmelengető volt. Meg aztán… a bociszemek, vagyis jelen esetben Vera nagy, ártatlan szemei… Teljesen összezavarodtam tőlük.
- …Szóval, sose tudtam ellenállni a bociszemeknek, meg olyan szépen kérték, hogy segítsek nekik megenni, szóval segítettem… Szerinted nem kellett volna? – kérdezte, még a cigarettáját is elejtette.
- Már miért ne kellett volna? – kérdeztem kissé megszeppenve. – Hiszen… - folytattam tétován – természetes, hogy segítesz nekik… Lehet, hogy még akkor is segítettél volna, ha nem úgy néznek rád, nem?
~ Furcsa… Vera úgy kérdezte, mintha… bármi ellenezni valót találhatna bárki abban, amit tett. Persze, a gyerkőcök kicsit kevesebb vitaminhoz jutottak, de hát az nem akkora baj, hogy felháborodjak rajta, én is utálom a brokkolit, vagyis utáltam. ~ Ő csak egyszerűen, őszintén megkérdezte, hogy ez baj-e, mintha neki nem szabadna segítenie… Persze, lehet, hogy csak én fújtam fel, természetesen ismét az alkohol miatt, valószínűleg kicsit máshogy láttam a dolgokat, mint amilyenek. Az természetes, hogy az ember segít, ha tud, pláne, ha szépen néznek rá… ~ Na igen, az ember segít. De bárhogy is, én már nem az vagyok; hanem egy emberi lélekből született… valami, amit halálistennek neveznek. Ahhoz képest… még mindig ugyanúgy gondolkozom, mint egy ember. Ez nem rossz, vagy jó, csupán egyszerűen megváltoztak körülöttem a dolgok, és én nem változtam velük, olyan maradtam, mint voltam. Még ha el is fogadtam, hogy van egy kardom, aki néha beszél hozzám, és néha lepotyogok pár emeletnyit, mindez… még mindig idegen tőlem. Úgy tekintek erre az egészre, mintha valami… varázslat lenne, ami különbözik a világomtól, nem része annak… ezért megbízhatatlan, hiszen bármikor eltűnhet. Használom, amit kaptam, de nem hagyatkozom rá, hiszen ha eltűnne… félek, hogy anélkül tényleg semmit sem tudnék tenni. Ezért nem hiányoztak a hétköznapi dolgok, mint a család, az, hogy meg kell enni a brokkolit, hogy nem mehetsz felelőtlenül bárhová – egyik sem hiányzott. Mert úgy éltem, mintha csak egy álom lenne, ami előbb-utóbb véget ér, és én újra „normális” életet élek, olyat, mint régen. A háziállatok meg… Nekem is volt, és eltűnt, ezzel nem volt semmi különös, beletörődtem. De hogy a régi életemből én tűntem el… Nem tudtam, nem tudom elfogadni, hogy én ezeket elvesztettem. Talán visszaszerezhetném, de azért tennem is kéne valamit. És ezt nem akartam… mert nem bízok a mostani világomban. Hosszú évek óta itt vagyok, és meg sem próbáltam megszeretni, megismerni, a része lenni annak, ami körülvesz, mert nem hittem el, hogy már nem vagyok ember… A lelkem, ahogyan gondolkodom, nem változott, de minden más igen. És én csak azért, mert magamat nem láttam megváltozni, másról sem hittem el, hogy már nem ugyanaz… De most miért jutott mindez az eszembe? Valahol mindig is tudtam talán, ahogy azt is, hogy gyáva vagyok megváltozni. Ha visszamennék az emberek közé, akkor… látnom kéne, szembesülnöm kéne azzal, hogy már nem tartozom közéjük, még ha valahol mindig is tudtam. Én nem attól vagyok gyáva, hogy félek harcolni, az más. Nem akarok harcolni, ártani másnak, ez rendben van, bár talán kissé abszurd. Én attól vagyok gyáva, hogy nem merem elhinni, hogy elszakadtam a régi életemtől; még azt is tudom, hogy ez milyen szánalmas. Így még sosem mondtam ki… Na igen, ittam, valószínűleg ettől, fogjuk rá ^.^” De még akkor is, mit akarok én most ezzel? Talán most már szembe tudok vele nézi? Ugyanolyan gyáva vagyok, persze megpróbálom… ha már ennyit gondolkoztam ezen, és tudom, hogy igaz, még csak az hiányzik, hogy az esélyt se adjam meg magamnak >.< Na de… Te jó ég, mióta ülök én itt magam elé bámulva, ilyen negatív gondolatokkal, még ha tudom, hogy igazak is? O.O Jaj, Vera most mit gondol...? ~
- Ööööö… ne haragudj, elgondolkoztam ^.^” – hadartam gyorsan. Még ha kissé össze is zavarodtam mindattól, amin töprengtem, félre tudtam rakni, az ilyesmit még én sem felejtem el. És az igazán udvariatlan lenne, ha ezt most még egyszer végiggondolnám, főleg, hogy gyakorlatilag Vera segített nekem minderre rájönni, még ha akaratán kívül is… talán nem változom meg olyan gyorsan, idő kell hozzá, de ha nem hív meg ebbe a kocsmába, mikor mondtam volna ki magamnak mindezt? ^.^”
- Amúgy te szereted a brokkolit? – mosolyogtam, elvégre ez elég fura kérdés, én meg ilyenekkel bombázok egy hadnagyot... – sokan nem szeretik… A gyerekek többsége utálja, szóval szerintem tényleg rendes volt tőled, hogy segítettél nekik eltüntetni ^.^

Ne haragudj, hogy ilyen sokáig tartott >.< Bocsi >.<
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyKedd Júl. 06, 2010 12:46 am

- Vhoaaaaa! Ez szuhupeeeeer! – csapkodom boldogan Re-chan hátát nem foglalkozva azzal, hogy ez neki fáj-e, vagy sem. Örülök, na. És már kicsit fel is öntöttem a garatra, szóval már nem igazán vagyok teljesen színjózan. Ha nem tetszik, lehet elmenni, nem érdekel, de én most így érzem jól magam. Ha meg valaki be mer miatta szólni, azt felrúgom, és aztán jajgathat nekem a 4. osztag gyengélkedőjén, hogy Ninomiya tájcsó lekaratézta. Így jár az, aki beszól egy vérbeli kapitánynak. Nem… nem repedezik a plafon, és remélhetőleg nem is fog, mert én tényleg jó kapitány vagyok. Legalábbis szerintem az vagyok, és ez így van jól. Nekem tetszik a dolog, és Yaken is elvégzi helyettem a dolgok nehezebb részét, így több szabadidőm is van. Épp ezért is lehetek most itt, hogy leigyam magam. Persze azért jó lenne, ha Suke is itt lenne… Hiányziiiiiiik T_T Igazából nem is értem, hogy ő miért nem jött, pedig olyan jókat iszogathatnánk így hármasban, hogy csak na! *.* Múltkor Hanával is milyen jól elvoltunk már! Igaz, nem emlékszem, hogy mi történt azon az este, de biztos jól éreztük magunkat, ha még mindannyian élünk, és nem ugrottunk egymás nyakának…
Némi erős agymunka után leesik, hogy melyik osztagot is mondta Re-chan. A 11. osztag, ami azt jelenti, hogy Kai osztaga. Vajon együtt van még Verácskával? Biztos, mert hát olyan édesek voltak együtt múltkor a karaoke bárban, hogy nagyon! Annyira összeillenek... Mondjuk azért kicsit sajnálom Verát, hogy egy újabb tiszt hagyta ott az osztagát. Biztos összetört miatta szegényke. Lehet el is megyek majd valamikor felvidítani, és viszek neki csokit, meg cukorkát, meg nem tudom mit. Tök buli lesz majd! Csajos estét tartunk, és kibeszéljük az összes olyan pasit, akit ismerünk! Viszek majd neki piát is, és majd partizunk, meg minden. >.< Bár nem tűnt olyan bulizós típusnak, de nem baj. Majd megoldom.
- És? Hogy tetszik a 11. osztag? – teszem fel végre az értelmes kérdést amíg még tudok érthetően beszélni. Ki tudja, hogy mikor felejtek ki egy-két betűt, esetleg szót a mondandómból, mert hát most egyenlőre viszonylag értelmes vagyok, mert még nem ment annyira agyamra a pia, de ki tudja… Később már az is lehet, hogy egyáltalán nem fogok tudni beszélni, mert a detoxban leszek hótrészegen, teljesen kiütve.
- Ugye azért majd meglátogatsz a 8. osztagban? – kérdezem hatalmas bocsiszemekkel. – Meg azért Verát is látogasd meg néha. Biztos örülne neked. – mondom vigyorogva, mert hát lehet, hogy tényleg örülne neki Vera ha meglátogatná.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzer. Júl. 14, 2010 3:26 am

Oké, egy kicsit sikerült magamat elragadtatnom, de akkor is, annyira vicces volt, hogy véletlenül ráhibáztam az igazságra. Talán Yaken nem vette túl nagy sértésnek, csak éppen 90%-os eséllyel nem is jött rá, valójában mi a fene olyan iszonyúan furcsa nekem ebben az egész helyzetben. Már régen megszoktam, hogy ha érdekel valami, azt ki tudom deríteni, de még nekem is lehet új, hogy ennyire rá tudtam hiábzni erre a kardszellemre. Végül azonban csak megnyugodtam és nem kellett hozzám senkit sem kihívni.
- Bocsi, tényleg nem téged nevettelek ki, csak az ilyeneken mindig jót tudok vidulni. - teszem még hozzá, és közben próbálom nem elképzelni, mennyire is tart az előbbi kirohanásomért hibbant nőszemélynek. Ha szerencsém van, amit eddig produkáltam, az már elbizonytalanította, és ezt fel sem veszi, csak éppen azon gondolkodhat, hogy melyik zárt osztályról is szöktem én meg tulajdonképpen. Egy biztos, ha valaki meglátta volna a vidám fejemet, ezer százalék, hogy elkéri a nevét annak, amit szívtam. Elvégre mi más váltana ki az emberből ilyen kacagást?
Végül a tömegen átnyomakodva megtaláltuk a játék gépeket, és én meg is kaptam a kezdés lehetőségét. Azért jól láttam, hogy társam valami jobbra számított, de ez nem szegte a kedvem. Sajnos, túl jól ismerem ezeket a gépeket én is. Egyetlen céljuk, hogy elhitessék a gyanútlan emberrel, van esélyük nyerni benne. Ilyenkor újra és újra próbálkozik valaki, míg végül teljesen a rabjává válik. Nekem nem a kedvenceim, Kempachiról sem tudom miért szerezte be őket. Egy biztos azonban, már nem egy teljesen rákattant tisztet kellett kitiltania innen miattuk. Oké, a nem túl józanok elszórakozhatnak vele, de azért nem ártana tenni rá egy felső határt, ha nem akarják túlságosan nagy hatással alkalmazni pénz elnyerésre.
Én csak pár próbát tettem vele, miközben fél füllel még mindig Yaken magyarázatát hallgattam, ezúttal a kardszelleme kinézetéről. A fene, ha ilyen pontosan tudok tippelgetni, ezt máskor is ki kéne próbálnom. Közben pedig a gép elnyerte tőlem az első pár érmét. Kicsit bosszús arcot vágtam, de csak azért, hogy a következő próbánál az eredmény hihető legyen.
- Utolsó próba! - jegyeztem meg csak úgy magamnak, de közben már tudtam, hogy ez nem is olyan biztos. Megint bedobtam egy érmét, vártam, tippeltem, és láss csodát: nyertem is. Először pislogtam párat, majd egy vékony mosoly húzódott az arcomra. - Hm... nem tudtam, hogy ilyen hatásos, ha fenyegetem a gépet. - ejtettem ki csendesebben a szavakat, utána pedig aprót kacagtam, mivel a két dolognak az ég adta világon semmi köze nincs egymáshoz. De persze ezt nem mindenki tudja, addig is örüljünk a szerencsémnek. Közben az elmémben sikeresen kirajzolódott Assei Kazoku alakja, aki szerintem eléggé türhetőnek számított a maga nemében. Bár a haját nem sikerült elképzelnem, abból csak az jött ki, hogy megint kicsit kacagtam Yakenen.
- Hát kicsit érdekes felfogásod van magadról. Nem kéne annyira negatívnak lenned, még egy-két ilyen és én simán meghalok melletted a nevetéstől. - mondom ki körülbelül három levegővétellel, miközben próbálok megnyugodni. Vissza kéne nyernem a rendes beszédkésségemet, ráadásul ha így folytatom, bosszantóan fog szúrni az oldalam is, hogy figyelmeztessen, kicsivel több oxigénre lenne szüksége. Nagy nehezen felegyenesedem, majd újra rá pillantok. Ha egyszer ilyen pontos leírást tudott adni, nem leszek az adósa. Csak éppen, nekem nincs kedvem tépni a számat.
~Ha kijöhetsz, hajlandó vagy normális ruhára váltani? - teszem fel magamban a kérdést Yurei Kouji-nak.
~Igen, csak engedj már el! - jött a válasz, ami cseppet sem nyugtatott meg, mivel jól kihallottam belőle a türelmetlenséget is. De most már nincs más választásom, el kell engednem a kedvenc közveszélyes őrültemet.
- Köszi a leírást, cserébe bemutatom Yurei Kouji-t! - mondtam, miközben a katanámat megérintettem. Csak ennyi kellett, máris mellettem termett kedvenc kardom szelleme. Hát, asszem következőre meg kéne beszélnem vele, mi a minimum elvárásom "normális" ruhánál, mivel az extra rövid szoknya még nálam is biztosítékot üt ki, ha két centivel feljebb csúszik. - Jut eszembe, ne hátrálj el tőle, ha feléd nyúl. A kisasszony vak. - azt nem kell tudnia, hogy ennek ellenére mindent érzékel nagyon pontosan. Jól tudom, az alkalmat nem hagyná ki, hogy valakit kicsit közelebbről is megszemléljen, persze tapintással. Egyetlen szerencsém emellett, hogy összesen egy perce van, utána mindenképp eltűntetem. Bár, szerintem egy ilyen helyen, tőle még ez is sok itt tartózkodási idő...

//bocsi a késésért, kicsit el voltam havazva ^^"//
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag
Hitoshi Retasu

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyVas. Júl. 25, 2010 2:33 am

A sok alkohol elveszi az ember eszét. Vagyis az enyémet elveszi, ha megiszok egy mennyiséget. Ez a mennyiség meghaladja az öt üveg sakét. Nem tudom, hogy Mitsunak mennyit kell innia, hogy berúgjon, de ahogy észrevettem már elég soka ivott. Hogy lehet ilyen felelőtlen? Egy kapitány. Ha így látja meg a főkapitány, akkor biztos, hogy pakolhatja a cuccait kifelé az irodából. Ha ezt én csinálnám, azt csak ráírnák a 11. osztag számlájára, de ha szegény Mitsut találják, így akkor nem hagyják szó nélkül. És még én védtem akkor mikor megkérdezték, hogy nincs e egy kis sakéja. Akkor azt mondtam, hogy hogy merészel, ilyet kérni egy kapitány sosem iszik. Erre tessék, itt találom a volt kapitányomat meta részegen. Fasza. Ráadásul engem is próbált leitatni. Jó ünneplek, de azért nem ennyire. Meg egyébként is elég sok dolog van már a 11. osztag számlájára írva. Nem szeretném gyarapítani a dolgokat. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy egy kocsmában futok össze a volt kapitányommal. Már azon se lepődnék meg, ha előkapna egy cigit és rágyújtana. Ezek után bármit el tudok képzelni róla. Nem ilyennek ismertem meg annak idején. Teljesen megváltozott, de vajon mitől? Lehet, hogy történt valami, amiről nem tudok? Nem csodálnám, ha lemaradtam valamiről. A 11. osztagban elég nehezen jut infóhoz az ember. Teljesen más a 11. osztag, mint a többi. Nem azért mert sok balhéja van, hanem azért mert ebbe olyan semmilyen alakok tartoznak, akik nem tudta mit kezdeni zanpakutojukkal. Mondjuk ez nem igaz. Nekem sikerült kiismernem fegyverem és tessék, itt vagyok. Mi lett velem, hogy belementem egy ekkora őrültségbe? Biztos, hogy megkattantam. Soha életemben nem voltam ilyen tahó és erőszakos, de mióta itt baszom a rezet nekem is egyre több balhém van. Mi lesz velem istenem. A végén még bekattanok és a harc lesz a mániám. Na, ez az egyetlen dolog, amiben különbözöm, az osztagbeliektől én nem vagyok a harc megszállottja. Vannak más megoldások is a harcon kívül. Ebben az osztagban mindenki csak a harcról meg a tetteiről beszél. Eddig egyetlen egy normális beszélgető társsal sem találkoztam ebben a tetves osztagban. Mindig más osztagokba mentem át trécselni ha olyan kedvem volt.
- Hát mit ne mondjak, elég sok balhénk van a szerencsétlen kis nyomoroncok miatt, de próbálok ura lenni az ilyen helyzeteknek. - Mondtam mosolyogva majd kinyújtottam a jobb hüvelykujjam jelezve, hogy minden tutkó. Kicsit elkalandoztak a gondolataim így egy kisebb fáziskéséssel tudtam csak válaszolni. Aztán meg hallgattam és helyeslően bólogattam, hogy azt higgye, hogy fel is fogom, amit mond. Valami olyasmit is említett, hogy majd meglátogatom e őt és Verát. Ilyen hülye kérdést. Ha nem szenvedek alkohol hiányban, akkor biztos, hogy meglátogatom őket, de ha van egy kis hiányom, akkor, nem mert leragadok a kocsmában.
- Még szép, hogy meglátogatlak titeket. - Mondtam majd ismét eleresztettem egy mosolyt majd megsimogattam a vállát. Lehet, hogy van pasija és az is lehet, hogy itt van, valahol és ha meglátja, hogy simogatom a barátnőjét akkor szusit csinálna a heréimből és azért nekem még azokra szükségem van. Hogy csinálnék kis Re-chanokat ha egy idegbeteg diótörőset játszik rajtam? Surprised Éppen ezért nem mertem többe csinálni. Még szeretnék minimum egy gyereket szóval inkább nem is próbálkozom. Mondjuk biztos, hogy foglalt. Egy ilyen nagy csö…. khm ilyen formás n nem lehet egyedül. Meg kell hagyni, hogy elég szemre való csajszi, de istenem, hogy gondolhatok ilyen dolgokra? Hiszen a volt kapitányom. Remélem, nem tud olvasni a gondolataimban. Ha igen akkor nekem itt van végem.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptySzer. Aug. 18, 2010 8:52 pm

[|°A Váratlan találkozás, azaz Mitsu találkozik Re-channal *.*°|]

Már kezdek enyhén spicces állapotba kerülni. Ez már csak abból is látszik, hogy összefüggéstelenül, és érthetetlenül kezdek beszélni. Hát most na, jól szeretném magam érezni… Ennyire nagy baj az, ha szeretnék ünnepelni magamban, vagy esetleg Re-channal? Surprised Nem. No, akkor? Surprised Rádásul azt is ünnepelni kell, hogy Re-chan hadnagy lett a 11. osztagban. Ki hitte volna, hogy egyszer ilyen sokra viszi… Mondjuk most így nem tudom, hogy Kait, vagy az új hadnagyát sajnáljam jobban, hiszen mindkettő megéri a pénzét.
Próbáltam figyelmesen hallgatni volt tisztem mondandóját, de valami mindig elterelte a figyelmem. Néha egy hupilila medve sétált át az asztalok között, olykor pedig megjelent egy alacsony, göndör hajú fazon, aki folyton valami gyűrűről dumált, meg hogy el kell pusztítani. O.o Elég elnyűtt pofázmánya volt szerencsétlen törpének, de minden esetre elmakogtam neki, hogy nem tudom, hogy miről beszél, ráadásul jó lenne, ha elhúzna mihamarabb, mert a szenvedő kis képét bele verem a magát tengernek képzelő falba. Nem vagyok agresszív típus, de most a sok saké kihozta belőlem.
- Hát ajánlom is, hogy látogass, különben naaagyon morc leszek, és az meg neked nem szupcsi, szóval érted… – hadarom el mindezt egy levegővétellel, majd nyúlok is a következő adag piáért, és már döntöm is magamba. Elégedett sóhajjal nyugtázom, hogy még egy pohárka lecsusszant, majd óvatosan felpattantam a székről vigyázva, hogy nehogy megint megforgassam a világot hatalmas lendületemmel. Ki tudja, hogy miféle szörnyűségek történhetnek, ha megint forogni kezd miattam a világ? Surprised Lehet, hogy megint meglátogat Vuk, aki újabban az egyik legjobb pajtásommá nőtte ki magát. Csak nehogy más is meglássa, mert még a végén elvinnének a detoxba, vagy tudom is én. Egyáltalán… van Soul Societyben olyan, hogy detox? O.o Mondjuk ha a 4. osztagról van szó, nem kizárt, hiszen náluk köbö minden van, amit csak el lehet képzelni.
- No, én asszem megyek, Re-chan, mert még meg kell mosnom a… porszívós kefét, vagy mit. Mert legutóbb, mikor porszívóztam, összeszedtem vele sok kis mütyűrt, és ezért piszkos lett, és hogy ne legyen megint minden piszkos, mikor porszívózok, meg kell mosnom a porszívó keféjét – magyaráztam nagy lelkesedéssel, majd jó alaposan beölelgettem Re-chant. Természetesen mindezt kissé imbolyogva tettem...
- Hasta la vista, bébi... - intek Re-channak, majd egyenesen (szlalomozva!) elindultam haza, hogy bedőlhessek végre a jó puha ágyikóba Szukcsi mellé, az én egyetlen szem Jegesmackóm mellé, hogy felkeltsem iszonyatszexi leheletemmel. Ez van, ha valaki sokat iszik… :/ De hát az én egyetlenem is fel szokott néha önteni a garatra, és akkor meg én szaglászom éjszaka, ha fel nem ébredek, és kezdek el kóvályogni a lakásban valami légfrissítő után kutatva, hogy beletolhassam a szájába.
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

nő
Virgo Snake
Hozzászólások száma : 458
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 7 Cl0te25250/30000Kenpachi Ivója - Page 7 29y5sib  (25250/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 EmptyCsüt. Szept. 02, 2010 11:57 am

Sosem voltam válogatós, mert nem és kész. >< Az semmire se jó, ha elkezdesz hisztizni, hogy jaj, te ezt nem eszed meg, mert ez meg az van benne, meg nem is a stílusom, a másik énem pedig biztosan kitekerné a lelki nyakam a lelki börtönömben, és hát az nem kellemes, meg alapból az sem kellemes, hogy szépen el vagyok temetve és feledésre kárhoztatva, csak mert az a némber úgy döntött, hogy majd ő rendezi a közös életünk. >.> Igenis, létezem, ismerjenek már el! Ha pedig nem elég a gyümölcscsokor és a sok virág, amivel az irodám díszítette ki, akkor kénytelen vagyok még feltűnőbbé tennem jelenlétem és igenis, jogom van barátokra szert tenni! Talán ha némelyik tisztet sikerülne közelebbről megismernem… Mint azt a Kait, aki mondjuk eléggé dühösnek tűnt Suwun miatt, de hát azok után, amit művelt vele, nem is csoda, én sem lettem volna boldogabb az ő helyében. Mondjuk mindeddig sikerült megúsznunk a nagyon megalázó helyzeteket és vereségeket, és nem azért, mert nem járnék el harcolni, mert igenis, eljárok! Surprised Néha. Amikor éppen olyan kedvem van. >.> Most mi van? Surprised Nem szeretheti valaki a papírmunkát? Surprised Sokkal jobb, mint egész nap egy acéldarabbal hadonászni, miközben attól rettegsz, hogy valaki véletlenül megtalálja a módját annak, hogyan csapja le a fejedet a nyakadról. >.> Abban semmi érdekes nincs, egy szükséges rossz, meg persze Kagami is kiélheti a beteges, szadista hajlamait, tényleg nem olyan nagy cucc. Végignézni, ahogy a társaid meghalnak, s rideg pofával nekirontani a következő ellenfélnek… Efféle élmények mellett nincs szükség az érzelmekre, így én is felesleges egzisztencia vagyok, akinek meg se kellett volna születnie, létre se kellett volna jönnöm. De valahogy mégis itt vagyok, az elfojtott s magában tartott érzések sokasága az emberiség nyomaival tarkítva, s mindezt azért, hogy egy kicsit elviselhetőbbé és stressztől mentesebbé tegyem az életünket. Nem mintha ezt Suwun egy kicsit is díjazná, hiszen én csak a kolonc, a szükséges rossz vagyok számára, akit nehezen tud lerázni. S vagy megtalálja a módját a visszafojtásomhoz, vagy pedig mégis sikerül kitörnöm úgy, hogy többé senki se legyen képes visszaparancsolni abba a kriptába, hogy hibernáljam magam és újabb évtizedekig, vagy tán évszázadokig elő se merjek bújni onnét. Bár ha tudok, akkor mindent megteszek azért, hogy végre egy kis szabadságot, függetlenséget nyerjek.
- Nem tudom… Talán néha kicsit kihasználható vagyok, de Chiyo-chan biztosan nem lenne boldog, ha megtudná, hogy igazából én tüntettem el azt a sok vitamint, nem pedig a fiúk, de ha pedig elmondom neki, akkor meg az ikrek fognak rám haragudni. Ördögi kör. – nyújtózok egyet ültömben, hogy ezzel kicsit elmacskásodott végtagjaimat is megmozgassam, cigarettám pedig az egyik zsebembe süllyesztem. Kicsit érzem már az alkohol bódító hatását, hiszen sohasem bírtam nagy mértékben, bár ennyi szakénak csak annyi hatása van, hogy egy kicsit becsiccsentve érezzem magam és nagyokat mosolyogjak az enyhén hullámzó falakra. Talán az álmosság is kezd kicsit úrrá lenni rajtam, erre utal az ásítozásom, s biztos vagyok benne, hogy ha egyszer végre hazaérek, a szemeim egyből leragadnak majd, hogy békétlen álomra hajtsam a fejem. Majd Macska vigyáz rám, ő mindig mindenre tud vigyázni, biztosan megóv minden bajtól. ><
- Hát, köszönöm szépen a társaságot, de azt hiszem, már ideje elmennem, még ki kell aludnom magam. >< Még biztosan összefutunk… remélem. És üdvözlök majd mindenkit az osztagnál. ^^ – állok fel végre elhatározásom után az asztaltól indulásra, miszerint szépen hazamegyek és alszok egy jót; persze tudom, hogy ez azzal jár, hogy megint nem engednek előtörni szép, hosszú időre, de ez van, amúgy sem tudok ellene mit tenni. Egyenlőre. Na majd ha Suwun megint le lesz fárasztva valami harccal. >< De legalább hosszú idő után először sikerült jó emlékeket és egy jó ismerőst is szereznem, hiszen Yukariko személyében egy igazán kedves és önzetlen teremtést ismertem meg. Sérülékeny, túlzottan sérülékeny, az a típus, akit talán túlságosan is óvni kell. Ám biztosan a sarkára tud állni és remélem, hogy még megtalálja a rendeltetését és azt a helyet, ahová valóban tartozik. S én… Engem már vár a szobám a 10. osztagnál, hogy másnap már az újabb és újabb papírokkal foglaljam el magam.

Spoiler:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 7 Empty

Kenpachi Ivója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Város-