-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Kenpachi Ivója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Amatsu Yukariko
4. Osztag
4. Osztag
Amatsu Yukariko

Hozzászólások száma : 122
Registration date : 2009. Mar. 29.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: hihetetlen, de hadnagy *.*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te7300/15000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (7300/15000)

Kenpachi Ivója - Page 6 _
TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptySzer. Dec. 02, 2009 7:54 am

Hát, az korántsem mondható el rólam, hogy valami alkoholista természet lennék, vagy ilyesmi… De azért egyáltalán nem olyan borzalmas dolog ez a szaké ^.^ Jaj, most félre ne értsen senki, egy szóval sem mondtam, hogy képes lennék ebből nagy mennyiségeket fogyasztani, sőt… Eléggé aggódtam, hogy talán… na… különös változásokat idézne elő a viselkedésben. Amit az imént ittam, nem volt nagy mennyiség, úgyhogy a dülöngéléstől nem tartottam, de hát… hogy is mondjam… Tapasztalatok híján kissé tartottam a következményektől ^.^” Mindenesetre azt el kellett ismernem, hogy meglehetősen finom, még annak ellenére is, hogy mégiscsak alkohol van benne… Viszont főleg az nyűgözött le, hogy teljesen átmelengetett. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy ez talán az első intő jel volna, de eszembe jutott, hogy épp az imént forráztam le kis híján a kezem, szóval rájöttem, igazán túlzásba vittem az aggodalmaskodást… Talán a személyiségem része, de hát… Érdekes amúgy, hogy bár a kis porcelánedény forró volt, az ital csak kellemesen meleg, nem is nagyon értettem, hogy lehet ez, de elfogadtam kész tényként, mert nem akartam most ezen gondolkozni… Elvégre igazán kedves volt Verától, hogy elhívott ide, nem akartam megbántani azzal, hogy nem figyelek rá, vagyis hogy megint elgondolkodom, amire a beálló rövidke csendben pedig nagy esélyem volt. De elfoglaltam magam az iszogatással – ez most úgy hangzott, mintha valami megrögzött ivó lennék ^.^” – és csak arra eszméltem fel, hogy a barátnőm csészécskéje, vagy minek is nevezzem ezt, halkan koppant az asztalon. Ahogy rápillantottam, láttam, hogy elégedetten mosolyog, én meg lenyeltem az utolsó kortyocskákat, és még egy ideig szorongattam az edénykét, és néztem a belsejét… Olyan jó meleg volt a fala, már nem forró, pont megfelelő *.* Viszont hirtelen eszembe jutott, hogy ezt talán nem illik, úgyhogy kissé ijedten, gyorsan tettem le. Pirultam is rendesen, nem mertem nagyon felnézni, de persze nemsokára rászántam magam, hiszen aki ilyen kedves volt velem eddig is, valószínűleg nem arra készül, hogy leharapja a fejem, és hát nagy szemtelenség is volna tőlem végig magam elé meredni… Ezért aztán végignéztem, ahogy mosolyogva cigarettára gyújt, és egészen megnyugodtam. Valahogy olyan otthonos volt ez az egész, ücsörögni a félhomályban, pár pillanattal ezelőtt még egy kellemesen meleg porcelánt szorongattam, és közben egyre jobban megismerhetek valakit, aki egyre szimpatikusabb… szóval semmi feszélyezettség nem volt a levegőben, és szégyelltem elrontani ezt a jó hangulatot.
- Remélem, hogy azért nem tartottalak fel semmiben… - mondta, miután fellobbant a kis láng az öngyújtó végén. Hiába, ez tényleg nagyon szép napnak tűnt, lám, az új szerkezet kifogástalanul működik ^.^ Persze, kínos lett volna, ha megkérdezi, hogy kérek-e egy szálat… Mert hát ugye antialkoholista mivoltom mellett nem is dohányzom, nem mintha olyan jó lennék, csak sosem éreztem rá túl erős késztetést. Épp, hogy tizenhat éves voltam, amikor meghaltam, és azt hiszem, lelkileg ezen a szinten is maradtam. De nem bántam, mert azért volt bennem annyi egoizmus, hogy ne utáljam magam. Mindegy, szóval nem is igazán tudtam volna visszautasítani, hogy ne bántsam meg, de legalábbis jó ideig hezitáltam volna, ám szerencsére ezt elkerültem, tehát minden jó volt úgy, ahogy van. Illetve jó lesz, ha végre összekapom magam annyira, hogy válaszoljak, hiszen rögtön hozzátette, meglehetősen aggódó arccal, hogy reméli, nem volt semmi dolgom… Még meg is hajolt picikét előttem, amihez egyáltalán nem voltam hozzászokva, úgyhogy szép rózsaszínes lettem... Tényleg kedves tőle, hogy így nyugtalankodik miattam, az a legkevesebb tehát, ha megnyugtatom, főleg, hogy tényleg nem volt semmi dolgom ^.^ Bele is kezdtem hát a történetbe, hogy kerültem én végül erre a környékre, bár azt igazából jobban belegondolva most sem tudtam, merre is van ez az „erre”… Jobban belegondolva, mindezidáig valami csodában reménykedtem, ami majd hazavezet. És persze, ha már idáig eljutottam, a csatornás részletet sem hagyhattam ki. Bár igazából sokkal jobb lett volna, ha figyelem az arcát, miközben beszélek, hiszen utólag belegondolva nagyon érdekelt volna az azonnali reakciója, de késő bánat. Mert hát mégiscsak egy hadnagy előtt meséltem el a szerencsétlenkedésem, úgyhogy egyre nagyobb szakértő lettem az asztal karcolatainak mintájában, ahogy egyre-másra azt bámultam… Ahogy egyre jobban belemerültem az események részletes ecsetelésébe, valahogy egyszerre csak az edzőterem berendezéséről kezdtem el beszélni, és kissé megszeppentem, amikor erre ráeszméltem. Úgyhogy innentől kezdve elég összefüggéstelenül próbáltam megértetni magam…
- Izé, csak azt akarom mondani – nyökögtem nagy zavaromban – hogy nagy szerencsém volt az elrendezéssel, hiszen… Ha az a báb nem ott lett volna, akkor valószínűleg a vízbe esek, ami azért annyira nem lett volna kellemes… ^.^” Az a fura – tettem hozzá elgondolkozva – hogy alig ütöttem meg magam… Lehet, hogy a megdöbbenéstől nem éreztem?
Ahogy kérdőn ránéztem Verára, hirtelen rájöttem, hogy az elmúlt öt percben gyakorlatilag végig én beszéltem, ráadásul arról, hogy milyen ügyetlen vagyok >.< Lehet, hogy így hatott rám a szaké? Mindenesetre új ismerősömön nem látszott, hogy unta volna magát, vagy csak én láttam rosszul… A lényeg, hogy amellett, hogy tudott rendesen beszélni – velem ellentétben - , kiváló hallgatóság is volt, vagyis egyszer sem szólt közbe… Pedig kívülről hallgatva biztosan furcsán hathatott szakadozott monológom. Úgyhogy csak nagy-nagy csendben, lehajtott fejjel vártam a reakcióját, bár talán csak egy pillanatig tartott az egész, mindenesetre hihetetlenül hosszú időnek tűnt. Talán mert ebben a pillanatban vettem észre a lábunknál heverésző kutyust, és újfent érdekelni kezdett a fajtája… Meg nem is tudtam nagy hirtelen mit mondani, hiszen annyi eszem még nekem is volt, hogy ne kérdezzem meg, neki volt-e dolga, mert hát pont ő mesélte, hogy hosszú ideje ez az első szabad hétvégéje. De azt megjegyeztem, hogy legközelebb talán hagynom kéne Verát is beszélni ^.^”
Vissza az elejére Go down
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 284
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*
Registration date : 2008. Sep. 07.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: kapitány
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te25000/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Dec. 03, 2009 7:15 pm

~ ^ ^ ~ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl ~ ^ ^ ~

Alighogy összefutottunk, Hana máris a nyakamba borult. Hirtelen köp-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, és a fulladozástól. A hirtelen támadást egyszerűen betudtam a lány egyszerű kattantságának… Csontropogtatása közben én is megpróbáltam visszaölelgetni, több-kevesebb sikerrel.
- Ööö… Azért, mert nem hittem, hogy ennyire fontos mások számára is.
Válaszoltam az első feljövő kérdésre kissé elpirulva, de szemlátomást meg se hallotta, hiszen tovább hadarta mondandóját. Másik dolog, amit sikerült összekaparnom mondandójából az az volt, hogy nem kell megharagudnom Sukére, amiért ide jöttek. De ki akarta érte bántani? Surprised Tekintetem hirtelen kedvesemre siklott, és láttam, hogy tényleg kicsit zavarban van, amiért itt találkozunk. Pedig nem is értem, hogy miért… De olyan kis aranyos, és haragudni meg abszolúte képtelen vagyok rá. *-*
- Öhm… Köszönöm.
Mondtam még mindig kicsit elpirulva a mondatáradat végén, amikor végre valaki gratulált a kapitányi kinevezéshez. Amint elengedett, tüdőm azonnal felszabadult, azonnal vettem egy mély levegőt, hogy visszatérjen arcszínem a normál színéhez.
- HOZOM AZ ELSŐ KÖRT! Addig vágjátok kényelembe magatokat!
Mondta Hana, és azzal a lendülettel el is húzott, aminek következtében kettesben maradtunk Sukével. Szegény még mindig zavarban volt a hirtelen találkozás miatt.
- Öö, izé...szia!
Mondta, majd megcsókolt, és aztán következett a magyarázkodás.
- Tudod az úgy volt...hogy...ellógtam a munkából és összetalálkoztam Hanával, és összebarátkoztunk, és és úgy volt hogy eljövünk ide megünnepelni a kinevezésedet, meg mulatni egyet...
Kicsit vicces volt, ahogy próbálkozott a helyzet elmagyarázásával, így egyszerűen képtelen voltam meg állni, hogy ne nevessem el magam.
- De de jobb is, hogy összetalálkoztunk, mert így hárman ünnepelhetünk! Ne haragudj..
Mondta, és magához ölelt. Olyan édesen mondta ezt, hogy még ha akartam volna se tudtam volna haragudni rá. Hiába… túlságosan is imádom az én egyetlenem *-*
- Ugyan már… Egy párkapcsolat nem csak a szerelmen alapszik, hanem a bizalmon is.
Pusziltam meg, majd hirtelen megfogta a kezem, és elkezdett egy üres asztal felé vonszolni. Igaz is… Ez teljesen kiment a fejemből. Még asztalt is kéne keríteni, ahol ünnepelhetünk. Elvégre kapitány lettem! Igaz, már nem tudom naponta idegesíteni drága volt kapitányomat, de azért mindenképp meg fogom próbálni. Így legalább olyanokat is kipróbálhatok, amiket hadnagyként nem mertem. (Rettegj, Akiyama Akane! xD) Amint megérkeztünk a kinézett asztalhoz, azonnal levetettük magunkat a székekre, és vártuk, hogy visszatérjen Hana a piával. Nem is kellett sokat várni, hiszen már látható volt, ahogy egy nagy mennyiségű sakéval rohangál össze-vissza.
- Igaz is! Gratulálok kedvesem! Te vagy az én kis kapitányom!
Húzott magához, majd csókolt meg. Kezdtem egyre inkább úgy érezni, hogy el leszek kényeztetve, a sok csókkal, de nem bántam.
- Mitsu taicho...
Mondta viccesen, és hajolt meg. Kicsit furán hangzott még ez az egész. A fülemet is hozzá kell szoktatnom, ráadásul az aláírásom is változni fog, hiszen mégse írhatom úgy alá, hogy „Hadnagy”… Időközben Hana is megérkezett, a rekesznyi sakéval, aminek a többségét valószínűleg ő fogja meginni. Kezdtem kicsit sajnálni Hisagit, hiszen nem lehet könnyű a józan Hanával se, nem hogy a részeg verzióval.
- Hűha…
Mondtam kuncogva, amint letette a hozományát. Suke máris öntött mindhármunknak, és már kezdetét vehette a lerészegedési kísérlet, ami nagy bizonyossággal tökéletesen fog folyni. Szó szerint.
- No hát akkor, igyunk Mitsura, akit frissen neveztek ki kapitánynak, igyunk Hanára, akivel ma ismerkedtem meg és remélem, hogy örök barátságra tettünk szert, és még egyszer igyunk Mitsura mert szeretem!
Mondott egy amolyan pohárköszöntőt, aminek következtében ismét csak halványrózsaszínre változott arcszínem. Valószínűleg így is maradok majd, hála a sok ivásnak. Örültem, hogy Suke is kezd összeismerkedni a többiekkel.
- Öh, igaz is, Ti mióta ismeritek egymást?
Kérdezte kissé meglepődve szerelmem. De mondjuk már abból kellett volna sejtenie, hogy mindketten hadnagyok vagyunk. Izé… Már csak Hana hadnagy. T_T
- Ööö… Rég óta. Talán már ismertük egymást akkor is, mielőtt hadnagy lettem. Ugye?
Pislogtam Hana felé, hogy bizonyítást nyerjen állításom. Igaz, nem volt a legjobb a memóriám, de azért arra nagyjából emlékezni szoktam, hogy kivel, és hol találkoztam. A mikor viszont néha már elveszik a semmiben. Jól van na… Ha egyszer ilyen rövid ésszel áldott meg az isten, akkor nem tudok vele mit kezdeni…
-Mellesleg már csak azért is kéne ismerünk egymást, mert én is hadnagy voltam.
Nyújtottam ki Sukére a nyelvem, majd megpusziltam.
- Egyébként Hana… Hogy van Hisagi és Hitomi. Egyáltalán drága férjecskéd tud arról, hogy te megint a kocsmát járod?
Kérdeztem tőle vigyorogva. Nagyjából fél Seireitei hallott már Hana ivólátogatásairól, és nagy valószínűleg ezt Hisagi próbálja korlátozni. Na meg persze ott van a lányuk, akinek jó példát kéne mutatni… De csak kéne…
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te33500/45000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyVas. Dec. 06, 2009 7:12 am

¤¤¤ // BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl KöRíTvE - MiTsU bEkApCsOlÓdÁsA \\ ¤¤¤

Vidáman szökdécselve sprinteltem végig az asztalok között. Csípőből kentem kit melyik sarkpontról keríthetek elő, de egyenlőre jobban lefoglalt a terepfelmérés. Érdekelt változott e bármit is a látkép, azóta a borzalmas másfél éve, hogy be sem tehettem ide lábacskáimat. Úgy festett maradt minden a régi. Még a hűtő is ugyanott volt, ahová betettük a kimono felsőt vagy az asztal, amin őrült táncot lejtettünk, sőt még az általam okozott mélyedés is ott éktelenkedett. Az emlékektől visítva fetrengtem volna a padlón. Szörnyen hiányoztak és nehéz ilyenkor elfogadni a dolgokat. Na de, jelenleg nem bili feneke alatti hangulatomat akarom alkoholban feloldani, szóval be is kanyarodtam az első célállomáshoz köszönni. Egész békésen elsztorizgattam, szorgalmasan szidva Ikkaku-t, hiszen Namie távollétében enyém volt a nemes feladat, majd még négyszer megismételve lendületes tockos osztó köszöntésem haladtam egyre közelebb szomjas torkok Mekkájához. Nagyon rám fért volna! Kezdtem kiszáradni a sok meséléstől. Mindenkinek el kellett regélnem életem történetét rövidített változatban és velem állandóan fellelhető hírmorzsa, vagyis szavalhattam megállás nélkül, hogy beleférjek az előre kiszabott húsz perces keretbe.
Elérve a pultot, nyúltam ki a fán. Nincs mit szépíteni, kijöttem a gyakorlatból, ez pedig kikészít. Senki sem szeret szembesülni vele milyen koros lett! Oxigénért hörögve kiböktem mit kérek az energikusan pattogó Yachiru-nak, aztán megropogtattam befásult tagjaimat. Elszántam magam! Senki sem tántoríthat el! Megszületett az elhatározás, sokat vedelek és elmúlik a lámpalázam. Ennél jobb orvosság úgy sincs, ha meg már van mit ünnepelni rendesen adjuk meg a módját. Magabiztosan is lavíroztam az alapozásul szolgáló sake mennyiséggel. Akik ismernek most biztos nem szólnak be, vagy löknek meg, mert akkor elszabadul a pokol. A felbecsülhetetlen értékű nedűnek ha csak egy cseppje is kárba megy én téglát hajtogatok a merénylőből!
-Visszatérteeeeeeem!- pakoltam le a terhemet széles vigyorral. Tudnám mi nem tetszett nekik a mennyiséggel. A végén még kiderül én bírom itt a legjobban az alkoholt keresztbe harapom a karszalagom. Szörnyű lenne! Hova fajulna a fiatalság? A vén jobban bírja cérnával? Borzalom! Ráztam ezerrel a fejemet, miközben hátba veregettem Suke-t. A harmadik félre csak mutatóujjamat emelgettem. Tőle amúgy is jobb félni, mint megijedni.
-Csitte és tölts! Neked meg nem ér nevetni!-
Levágódva a székre helyezkedtem el, de miért is ne pont most jutott eszébe köszöntőt regélni hős szerelmesnek, aminek hála kis híján belefulladtam a poharam tartalmába. Nagy igyekezetek közepette felkászálódtam a székről, há nehogy már tiszteletlen legyek. Ezerrel emelgetve a karomat dünnyögtem elismerően, majd csaptam le az első köröcskét. Kisebb kacsintással fogadtam a barátságunkra irányuló szavakat, majd irultam-pirultam az utolsó mondaton. Mindig élmény szerelmes párok vallomásait hallgatni, emiatt fanoltam ezerrel. Viszont a sake-nak hatványozottan jobban rajongtam. Szinte szívecskéket szórtam puszta levegővételeimmel, annyira jól esett a szervezetemen végigsüvítő finomság. Már csak a beszélgetés beindulása hiányzott, amit egyetlen férfi tagunk rövidesen beindított. Kissé ciki kérdéssel szó mi szó. Nagyon nem voltam képben mikor láttam meg először a fékezhetetlen ex-ötödik osztagost, de nem tegnap volt az biztos!
-Oh-öh...perszeeeee! Majd egy időben végeztük el az akadémiát, erről meg nem is beszélve! Minden gyűlésen fárasztottalak, neee? -
Böktem oldalba némi visszakérdezés vagy esetleges véleménykérés megelőzése végett. Valahogy nem ment volna gördülékenyen hantázni a témával kapcsolatban. A tényleges időpontokról vagy első találkozásról halvány Uruha lila derengésem sem támadt, szóval terelni kellett valahogy. Bár ne a férjem irányába tereltek volna. Frászt is kaptam fél perc alatt. Szépen az asztalra köpve az imádott italomat, sprinteltem befogni Mitsu száját. Sajnos ebben az ivóban még a falnak is füle akadt, így bárki könnyedén elhinthette férjecskémnek az eseményeket. Hiszen ellenkező esetben reflexből térnék ki a "részegek voltak, hallucináltak" mentegetőzéssel, viszont friss kapitányunk nevének említésével kellemetlen küszöbkoptatásaim támadhatnak.
-PSSSZT!- gördült le egy izzadtság csepp, miközben szétnéztem. Mindenki ugyanúgy mulatott, ebből arra következtettem nem hallották a számomra végzetes kérdést. Bődületes szikla gurult le a mellkasomról és rögtön eleresztettem az eddig önkényesen elhallgattatott nőszemélyt.
-Gondolom nyilvánvaló a válasz. Nem, nem tud róla... könyi, könyi ne szólj róla egy szót se! Nem akarok lebukniiii! Légysziiiiii! Kérhetsz cserébe bármit! Megcsinálom a papírmunkád egy hétig vagy főzök egy romantikus vacsorához, csak...csak...hagyjátok meg az inkognitómat!-vetettem be boci szemecskéimet, látványosan pitizve. Még Suke-t is odarángattam magam mellé, hátha említ pár jó szót a nevemben, persze ilyenkor néma mint a csiga! Tipikus férfi! Ha közelben az asszony ki se meri nyitni a száját. "Most, de utállak>.
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi
Hozzászólások száma : 404
Registration date : 2009. Jul. 09.
Hírnév : 23

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te34000/45000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (34000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Dec. 10, 2009 12:10 am

<[ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl KöRíTvE - MiTsU bEkApCsOlÓdÁsA ]>

Míg Hana elvonult feltérképezni a helyet, meg italért, én addig helyet kerestem Mitsuval. Biztos jó régen volt már Hana utoljára itt az ivóban mivel elvileg el van tiltva az ivástól, de hát csak "iszogatni" jöttünk ide, szóval még ha ki is derülne a turpisság, akkor sem lenne baj. Persze nem fog kiderülni. Találtunk egy ürest asztalt, és ott vártuk kettesben a kis társaság harmadik tagját. Közben meggyóntam Mitsunak a "bűnömet", aki nem haragudott meg rám, és ennek örültem is. Elvégre megbíztunk egymásban, és ez is nagyon fontos része volt egy párkapcsolatnak. Megbeszéltünk a dolgot, és annyi volt. Mindenkinek ki jár egy kis szórakozás néha, és ez ránk is vonatkozott, szóval jogosan voltunk itt mindannyian. Körül is néztem a helyiségben. Voltak rendesen, nem hiába volt a város legkedveltebb alkoholelosztója ez a hely. Sok tiszt megfordult itt munka előtt/KÖZBEN/HELYETT/után. Inkább a közben és a helyett volt a jellemzőbb, mint nálam is. Nem baj, szerettem a helyet és a piáját is! Jónéhányszor hömbölögtem itt már, és a szívemhez nőtt.
Hana gyorsan visszatért, méghozzá nem is kevés itallal. Először nagyot néztem, hogy annyi hova fog elfogyni három ember között, aztán arra jutottam, hogy Hana minden bizonnyal magasabb szinten műveli az alkohol pusztítást, mint én. Mikor Yuu-channal voltunk itt utoljára, akkor kevesebbet ittunk..bár csak ketten voltunk, de akkor is. Gyorsan elhallgattatott minket Mitsuval Hana, aztán töltöttünk magunknak. Nem értettem, hogy Mitsuval miért bánik olyan óvatosan, elvégre nem egy ketyegő bomba. (xD)
Gyorsan összeütöttem egy pohárköszöntőt és elkezdtünk beszélgetni. Nem volt jobb ötletem, ezért bekezdtem egy tök cikis kérdéssel a dolgot. Hát ezvan, előbb kellett volna gondolkoznom, mert egyértelmű volt. Hana is hadnagy volt, meg Mitsu is, ergó ha más miatt nem is, akkor emiatt tuti ismerniük kellett egymást. Nem gáz..úgyis elfelejtik holnapra, hogy miről volt szó.
- Igen, tudom, közben rájöttem szívem... - bökködtem meg játékosan párom oldalát.
- Az akadémián is együtt végeztetek? Akkor tényleg nem vagy idős Hana! Szóval ne izélj nekem a koroddal! - mondtam vigyorogva a lánynak.
Jól indult a beszélgetés, én ennél még csak jobb lehet! Újratöltöttem magamnak a csészémet, mivel kifogyott hirtelen. Nem is emlékeztem rá, hogy mikor ittam ki, csak kiürült egyszer. Ebből is látszik, hogy ha jó a társaság, úgy be tudsz rúgni, hogy észre sem veszed. Lehúztam a csésze tartalmát gyorsan, hogy erre emlékezzem, és még egyszer újratöltöttem, majd tovább figyeltem a beszélgetést.
Míg én kettőjükről érdeklődtem, Mitsu a családjáról. Épp a mellettünk lévő asztalnál ülő társaságot figyeltem, mikor azt vettem észre, hogy egy kéz suhan át az arcom előtt. Hana riadtan fogta be Mitsu száját valami miatt.
- Mi történt? o.O -kérdeztem meglepetten, miközben araszoltam kettejük felé, mert Hana közben engem is húzott közelebb hozzájuk.
- Nem mondjuk el senkinek, ne aggódj. Különben is, én hívtalak el téged Hana, szóval még ha ki is derülne, az én hibám lenne, szóval elvinném a balhét, ne aggódj! - kacsintottam és paskoltam meg a lány fejét.
Megnyugtattam Hanát, majd visszaültem a helyemre, a sakém mellé, mert az ottmaradt mikor helyzetet változtattam Hana keze által. Egyfajta bocsánatkérésként gyorsan le is húztam a csésze tartalmát, majd megint újratöltöttem. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy ma még párszor újratöltöm ezt a csészét.
- Igaz is Mitsu! Ha már itt tartunk, Te hogy-hogy itt lógunk-lógunk? -kérdeztem vigyorogva, majd megcsiklandoztam páromat, viszont gyorsan abba is hagytam, nehogy kapjak a fejemnek, vagy valami.
- Na de igyunk hölgyek! Elvégre ezért vagyunk itt! - nyomtam a lányok kezébe a csészéjüket és megint kiitam a csésze tartalmát. Kezdett hatni a "gyógyszer", borvirágos arccal töltöttem újra Mitsunak és Hanának a poharát. Jobb lesz, ha kicsit visszafogom magam, mert még el se kezdtük, és máris tetemes mennyiséggel ittam meg. Max majd valaki hazavisz, vagy befekszem egy árokba, és el leszek ott reggelig. Bár most itt volt Mitsu is, szóval lehet nem kellett volna, de biztos elnézi, elvégre Ő is iszik rendesen.^^ Jó volt a társaság, a pia is, ám valami hiányzott. Valami, ami az ilyen alkalmakkal járt, és igencsak kezdett hiányozni. A cigi. Csak volt most egy kis bökkenő, mégpedig az, hogy egyik lány sem tudta, legalábbis reméltem, hogy nem tudta, hogy cigizek. Nem nagyon bírtam már tovább, gyorsan előkotortam egy szállal és rágyújtottam. Mélyet szippantottam a cigiből, és fellélegezve dőltem hátra. Egyvalamit elfelejtettem viszont, a lányokat.
- Hoooppááá...ugye nem zavar titeket? o.o - nyögtem ki, miközben félre ment a füst, és elkezdtem krákogni.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te25000/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Dec. 10, 2009 3:22 am

A váratlan találkozás Sukével és Hanával kissé meglepett, hiszen nem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen helyen futunk össze. Kíváncsi voltam, hogy mit is kereshetnek itt, ám sejtettem, hogy nem cukorkát akarnak vásárolni. Bár ki tudja… Yachirunál minden lehetséges… Miután megtudtam, hogy a lerészegedést kísérlik meg, úgy döntöttem, hogy csatlakozok hozzájuk, elvégre én is épp ezért jöttem. Egy kicsit kikapcsolódni. Szép sorjában jöttek az érdekesebbnél érdekesebb kérdések. Először Sukétől, aki az ismeretségünkről kérdezősködött. A saját válaszom után még Hana is hozzá pakolt egy gondolatot, amire én hevesen bólogatni kezdtem, még ha nem is biztos, hogy igaz volt. Végül is úgy se kezd el utána kutakodni, vagy valami… Ugye? O.o
Amint túl voltunk az első szívrohamon, következett a második, amit ezúttal én okoztam Hanának. Na igen… Kicsit olyan kérdést sikerült feltennem, ami enyhén szólva is felizgatta. Mint valami dilinyós vetődött rám, és tapasztotta be számat kezével, hogy még csak egy hangot se tudjak kinyögni, közben pedig rángatta magával Sukét. Majdnem sikerült egy szép hátast dobnom, ahogy megtámadott… Sejthettem volna, hogy Hisagi nem tud a kis kocsmalátogatásáról, hiszen ha tudna, valószínűleg őrjöngve rontana be, hogy hazarángassa asszonykáját.
- Ohhééé~!
Nyögöm, miközben Hana kezét próbálom arcomról levakarni. Nem mondhattam nemet Hana édes boci szemeinek, már csak azért se, mert bármi megtörténhet annak érdekében, hogy még csak véletlenül se tudják meg, hogy itt állomásozott. Mondjuk azért egyszer kíváncsi lennék egy Hisagi-féle kirohanásra. Biztos nem vázákat csapkod a földhöz rózsaszín köténykében, és fejkötőben. xD
Amint sikerül megszabadulnom Hana kezétől, máris kezdődhetett a parti érdekesebb része. Az apró csészét teletöltöttem, majd boldogan gurítottam le tartalmát. Kissé megborzongtam, ahogy az éltető nedű lecsorgott a torkomon. Idejét se tudom már, hogy mikor volt utoljára ilyen kis lerészegedés.
- Igaz is Mitsu! Ha már itt tartunk, Te hogy-hogy itt lógunk-lógunk?
Tette fel Suke hirtelen a kérdést, aminek hála az újabb pohárka saké a gyomrom helyett a falra került. Köhécselve próbáltam nem megfulladni a maradék, félrenyelt alkoholtól. Nem várt kérdés volt, most mit mondjak… Ha néhány igazán életmentő hátba veregetésének köszönhetően sikerült nem megfulladnom, majd végül rávettem magam, hogy válaszoljak is a kérdésre.
- Hát az úgy volt, hogy… hogy… gondoltam, meglátogatom Yachirut, mert már olyan régen találkoztunk. És… és… úgy gondoltam, hogy hozok neki cukorkát!
Mondtam kissé zavarban. Szerencsére a kis rózsaszín „tünemény” épp akkor terrorizált egy csapat shinigamit, amikor valami ürügyet kellett kitalálnom. Azt azért még se mondhattam Sukének, hogy azért jöttem ide, a kapitányi szerelésem nélkül, hogy seggrészere igyam magam… Mit gondolna rólam, te jó ég?! O.o Ráadásul lehet, hogy el is tiltana úgy, mint Hisagi Hanácskát, azt meg nagyon nem akarom!
Sajnos a mentségemnek egy apró, kicsi, icipici részlete volt buktató… Nem volt nálam cukorka… És ha netalántán Suke kérdezne róla, akkor én valószínűleg meghaltam volna…
- Tényleg, még meg se köszöntem a gratulációkat...
Vakartam meg a tarkómat kissé zavarban. Igen… Végre kapitány lettem. Igaz, sose szerettem volna az lenni, de tovább kell lépni, ha lehetőség adódik rá. Nem akartam elhagyni a kapitányt, de mégis megtettem. Viszont így már sokkal jobban idegesíthetem, mint ahogy előtte, hiszen nem tud büntetni, vagy hasonlók.
Időközben egy újabb pohárka sakét gurítottam le, ami már úgy tűnt, kezd hatni. Már tudtam ülve is szédülni. Mondjuk néha pia nélkül is sikerül lefordulnom a főnöki székemből. Tudom… nem vagyok teljesen normális, és egy rakás szerencsétlenség vagyok, de attól még én vagyok. És én úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok!
- Khm… nem.
Néztem kissé rosszallóan a füstölgő Sukére, majd elkezdtem nézelődni is, hátha sikerül még valami ismerős alakot összekaparnunk, de semmi… Senki más az ég adta egy világon.
- Eh … Remélem mi nem fogunk Yachiru áldozatául esni…!
Sokkoltam le, amint megláttam, hogy a kis tornádó már egy asztallal közelebb van hozzánk, mint néhány perccel ezelőtt. Komolyan sikítottam volna, ha elkezdett volna minket szadizni. Vagy meg nem is tudom, mit csináltam volna, de az biztos, hogy nem szép dolgot. Pánikolva ittam ki egy újabb csésze sakét, és pillantottam felváltva Hanára, és Sukére.
A széken való kácsongásom úgy tűnt, sikeres volt, hiszen hirtelen elvesztettem uralmamat a szék felett, és dobtam vele egy gyönyörűséges hátast. Nagy csattanással sikerült földet érnem, aminek köszönhetően elég sokan felénk néztek.
- Hehe… Hopikácska…
Hangos röhögés közepette kecmeregtem ki a földön fekvő székből, és próbáltam talpra állni több kevesebb sikerrel. Nem tudom, hogy mennyi sakét ittam, de az biztos, hogy már elég nagy mennyiséggel gurítottam már le. Szépen lassan sikerült a széket is felállítani.
- Jól vagyok, minden okés!
Kiáltottam csápolva, majd visszazuhantam a székemre, és széles vigyorral tekintettem a másik két jelenlévő ivópajtimra.
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

nő
Virgo Snake
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te25250/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (25250/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Dec. 10, 2009 1:32 pm

…::: ¤ | Ismerkedés nosztalgiával vegyítve – Yuki és Vera találkozása | ¤ |:::… 

*Tudjátok, milyen érzés, ha a lelked mélyén ott egy hatalmas üvegkalitka, mely a fél éned tartja fogva? Érzed, hogy nem vagy egész, azonban még sem akarsz egyesülni azzal a másikkal, aki odalent senyved. Állandó vívódás saját magaddal, vagyis csak a másik feleddel… A háború a Test és az Elme uralmáért pedig végeláthatatlannak tűnik; elkeseredetten próbáljuk legyőzni a másikat, hogy az örökre eltűnjön.
Viszonylag friss nekem ez a több személyiséges dolog, mikor is alakult ki? Pár hónapja? Igen, körülbelül akkor kezdődött, amikor a kapitányom tett arról, hogy megrendüljön belső világunk. Így alkalmam volt újjászületni; bár eddig is ott voltam, azonban az elnyomás hatására szinte már el is felejtettük, hogy még létezek. Viszont ott voltam végig… Ott bujkáltam valahol, egy kicsiny résbe préselve magamat. Csak vártam a megfelelő pillanatot, a kellő alkalmat, egy lehetőséget; s lám, a várakozás megtette hatását. Megkaptam azt a lökést s energiát, ami szükséges volt ahhoz, hogy felébredjek. Újjászületésem persze egyik felünk sem viseli jól, a háború pedig megkezdődik. Lehet, hogy ő azt képzeli, hogy erősebb és dominánsabb, de azért engem se kell félteni. Kiállok magamért, ha kell. Jó, néha tényleg azt érzem miatta, hogy hasztalan vagyok és felesleges, és úgy érzem, hogy jobb, ha könnyekbe fojtom bánatom. Vagy hogy inkább a nyakamat kéne fojtogatni. Megesik néha, hogy efféle sötét gondolatokon merengek, de azért többnyire sikerül átvészelni ezeket az időszakokat is. Pont az olyan pillanatokért, amilyen ez a mostanikocsmázás is.
Az üvegketrec falán már dorombol énem másik fele. Igen, kifejezetten dühös; voltaképpen először sikerült kitörnöm a csapdából, hogy végre én legyek az, aki az Elmét uralja. A legnagyobb hatalom, ami valaha is a kezemben volt; nem, azt hiszem, nem is lenne szükségem másra. Elégedett lennék, ha legalább ennyit megtarthatnék.
A dörömbölés egyben figyelmeztetés is; tudom, hogy még nem vagyok képes olyan erős védőfalat építenem magam köré, mint amilyet Suwun szokott csinálni. Az övé szinte áttörhetetlen. Csak a véletlen műve, hogy először bár, de sikerült a felszínre törnöm. És persze Suwun harcainak, ami az utóbbi időben annyira kimerítette őt. Félek, hogy nagy károkat fog okozni, ha egyszer megnyeri a köztünk lévő csatát. De az üvegfal még kitart… addig is én jól érzem magam. Tudni fogom, mikor kell visszavonulni. Jobb esetben Suwun csak köszönés nélkül távozik, rossz esetben pedig távozás után leckézteti meg Yukit. Igen, arra a képességre gondolok. Végtére is nem kell itt lennünk ahhoz, hogy belefurakodhassunk az agyába… nem mintha én furakodni akarnék. Csak Ő. Hogy engem kínozzon azzal, hogy őt kínozza.
Nagyot szívok a cigarettából, miközben igyekszem a gondolataimat elzárni Suwun elől. Nem akarom, hogy ötleteket merítsen egy lehetséges tortúrához. Figyelem inkább Yuki meséjét arról, hogy hogyan is került ide. Kuncogok egy kicsit, amikor a csatornás esetet említi meg, hiszen nem mindennap találkozik az ember vagyis shinigami valakivel, aki néha véletlenül beleesik a csatornába. Fura képessége lehet a zanpakutojának. Azt nem állítom, hogy olyan hú-de-nagy harcművész lennék; értem a dolgom meg minden, de az irodai csendes munkát jobban szeretem, mint a komoly csetepatékat. Na nem azért, mert lusták vagyunk, csak ismerjük a képességünket. Inkább hátvédnek vagyunk jók; ha nem muszáj, akkor nem harcolunk. A megtévesztés az igazi fegyverünk.*
- Akár egy rejtett képességed is tompíthatta az esést… Végtére is, bárkivel megeshet, hogy az ilyen balesetek fedik fel előttük az eddig nem ismert képességeiket.  - *gondolkozok el Yuki
kérdésén, miközben eloltom a cigimet. Ezután persze rögtön töltöm az új adagot
a pohárkákba; hisz csak nem szomjazhatunk. :3*
- Bár azt azért furcsának tartanám, ha egy
ilyen apró ügy miatt kerülne felszínre az egyik nem ismert képességed… Magamból kiindulva legalábbis. Engem a harcaim tettek olyanná, amilyen vagyok, mármint a képességek terén. Na persze, még bőven kell tanulnom, bár annak is örülnék, ha a kardom néha nem nőne túl rajtam. 
- *tekintek lefele a zanpakutomra, ami most kivételesen higgadtnak mutatkozik. Bár látom, hogy kardom lelkének szemei nyitva, hisz kíváncsi rá, mit művelek most, hogy ebbe a világba jussak, mégsem őrjöng, s nem kíván senkit se szétaprítani darabokra. Most csupán csendesen megfigyel; ez igazán az én napom, hiszen még Ő sem avatkozik bele abba, amit művelek. Bár könnyűszerrel megtehetné, hogy kínzó rémképekkel árasztja el az agyam, mégis, most minden egészen tiszta…
A kutyám megmoccan, s direkt úgy terül el, hogy a fejét Yuki lábán pihentesse. Hiába, öreg ő már, s már elszokott az aktivitástól. Amúgy sem azért hoztam magammal, hogy harcra fogjam, neki nem ez a feladata. Csak hogy ott legyen nekem mint valaki, akit képes vagyok szeretni, de legalább őszintén megérteni.*
- Jaj, bocs érte… - *szólok elnézést kérő hangon miközben a lábam alatt igyekszem rendre nevelni szegényt, miszerint nem alszunk el idegenek lábára támaszkodva.*
- Már nem fiatal szegény, a nap nagy részét pedig átaludja, de hát nem tudok élni nélküle… - *mosolygok. Végtére is tényleg ez az igazság. Ha ő nem lenne, én se születtem volna újjá, még most is  lehetőségre vadásznék abból a bizonyos résből. S persze közösen hallgatnánk Suwunnal azokat az őrjítő hangokat…*
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te33500/45000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Dec. 14, 2009 6:53 am

// BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl KöRíTvE - MiTsU bEkApCsOlÓdÁsA \\

Volt egy sanda gyanúm, nem először fogok agyvérzést kapni Mitsu társaságában, bár eddig legalább nem jutottunk el odáig, hogy bosszúból leordítva a hajamat és borítja rám az asztalt. Szegénykénél a nyugtató néha nagyon el tud szaladni. Mindenesetre hatalmasat sóhajtozva huppantam be székecskémbe. Mázlimra még az adósság törlesztést is kiblicceltem, így ha ezután jut eszébe tudok védekezni. "Gonoszságom határtalan!" Pacsizgattam szorgalmasan, miközben arról sem felejtkeztem el a másik madárka milyen csodásan árult el. Merő véletlenségből pont akkor csaptam hátba, amikor inni készült, ezzel eget rengető krákogásba kényszerítve. Pedig én csak be akartam vonni a muriba! Semmi szándékosság nem volt a mozdulatomban. Álcán jelenként azonnal hadoválásba fogtam, hogy még angyalibb legyek még előzékenyen hagytam rajta segíteni bájos, de még leendő menyasszonyát. Az előadásnak percek alatt vége szakadt, szóval folytatódhatott a sake-zás. Eleinte kicsit bajba is kerültem, mert hatványozottan megtoltam bűvölési időmet, mely arra szolgált, hogy ódákat zengjek a meleg szeszről. Biztos némiképp furán hatott, miután nagy nehezen benyakaltam szétfolyva az asztalon vigyorogtam törhetetlen lendülettel. Nos, ez az állapotom háromszázhatvan fokban sprintelt körbe, amikor a drága, felbecsülhetetlen értékű, átlátszóan tiszta finomság a falon landolt. Mit ne mondjak úgy lesápadtam egy másodperc alatt, hogy egy szellem pénztárcáját kitéve tűnt volna el. Téboly egyesek mire nem vetemednek. Pocsékolni ezt a gyönyörűséget?! "Őrület!" Tátogtam görcsbe rándult karokkal néhány könnycseppet hullatva eltávozott sake-nak. Igaz, már régen más téma merült fel. Épp a cukorka meg Yachiru, egyenlő látogatási oknál dekkoltunk. Szerencsére a képtelen képregény visszarántott eredeti értelmi síkomra, szóval csendesen kuncogva szórakoztam felhőtlenül az elég üveges kifogáson. Valószínűleg minden óvodás idegesen rúgta volna bokán Mitsu-t, de imádott párja, csak némán hallgatott.
-KÉÉÉSZ!- vonyítottam fel hangosan az asztalt csapkodva, amire köbö az egész helység felfigyelt. Lányos zavaromban nem hagyhattam a szégyen szótárba vételét! Székre állva üvöltöttem le minden kíváncsit, egy rögtönzött magyarázattal, aminek semmi értelme nem volt, de maximálisan elérte a műsorom nézettségi indexének nullára esését. Már csak két ivópajtimnak kellett kiötölnöm icuripicuri hantát. Csodálatosan körbe is írtam, milyen vicces a felnőtt pink lány szobája. Egyedi cukorka mintás tapéta, gumimaci alakú ágy, stb-stb. Emlékszik a fene mit zagyválok össze fél perc alatt, ha nem akarok valakit lebuktatni. Inkább kihagyom az újdonsült kapitány által végrehajtott kivégzést!
-Te...te-te...tetete! Mióta dohányzol? Alkalmi izé? Mármint tudod, azok a hébe-hóba gyújtogatók?-Tapadtak szemecskéim a füstölgő rúdra. Fel se tűnt káros szenvedéllyel él, bár úgy látszik más se tudott róla. Jahaj, ez csúnya baki volt! Sose titkolózz az asszony elől, mert megjárod! Látványosan homlokon is csaptam magam, amit egy szinkron csattanás követett. Kissé megfagyott a vérem, mennyire visszhangzik a helység, de férfi tagunk rémült arcából rájöttem nem én okoztam ekkora házimozi rendszeres stereo hatást. Oldalra sandítva premier plánban láthattam a pöppet illuminált állapotban magát felkanalazó Mitsu-t!
-Innye! Neked aztán szó szerint tetőfokára hágott a hangulatod! Semmiség! Fogsz még esni!-
Veregettem vállon önzetlen szimpátiám jeleként. Ha én össze tudnám számolni hányszor mutattam be ezt a mozdulatsort...Meg se próbálom! A végén túlterhelném rendszerkémet. Helyette bájosan rámosolyogtam Suke-ra, nehogy sokkot kapva vegetáljon az est hátralevő részében. Töltöttem is gyorsan újabb adagot, szigorúan kerülve nemtársam poharát. Kinyögtem a levezényelő mondatot és túlesve sokadig körünkön döbbentem rá valamilyen részt elfelejtettem kommentálni. Ezt nem hagyhattam annyiban! Én mindenhez fűzök személyes véleményt. Már csak le kellett esnie a témának. "Csapás előtt!" Pörgettem a közelmúltba az eseményeket. Derengett valami Yachiru-val volt, de mi a fene? Elvágódás meg Yachiru. Cukorka és Yachiru. Aztán bevillant!
-TÁMADÁS!- pattantam fel orbitális mértékben rávágva az asztalra.- Höhö! Mármint nem úgy, csak lesett, ami az előtt volt, hogy volt és nem beszéltem róla! Szóval értitek, ugye? És...és...ééééés! Nem hinném idejönne hozzánk! Ha mégis, szedjük a nyúlcipőt! Én nem kérek a Yachiru terrorból!-
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te34000/45000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (34000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptySzer. Dec. 23, 2009 9:30 am

<[ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl KöRíTvE - MiTsU bEkApCsOlÓdÁsA ]>

Ahogy teltek múltak a percek, úgy ürítődtek ki a sakés csészék, és persze töltődtek is újra, hisz ezért voltunk itt. Inni, ünnepelni, kicsit kirúgni a hámból. Más kérdés volt, hogy kinek mit jelent a "kicsit" kirúgás a hámból. Úgy néztem, hogy Hanánál a sárga földig való ivást jelentette, meg Mitsunál is kb, csak kicsit más kiszerelésben, ja meg nálam is, egy kis árokban alvással vegyítve. Na nem baj, ez a nap erre volt szánva, még ha nem is olyannak indult, amilyenre végződött, de hát ez benne a legjobb, hogy sosem tudhatod, hogy hol kötsz ki a végén!
Kezdett hatni az alkohol jótékony hatása, és kezdett mosódni néha-néha a kép, vagyis ezzel az is járt, hogy egyre viccesebb kedvemben lettem, és ezt ki is használtam Mitsunál, mikor elkezdtem faggatni vigyorogva, hogy mégis hogy is került ide. Szerelmem egyből be is adott valami tök kamu dumát, és persze azt hitte, hogy el is hiszem neki. Hát perszeee!
- Ahhaaam...Yachirut..biztosan....! - bólogattam nevetve Mitsu próbálkozásán, majd megcsókoltam. Ezután eszembe jutott, hogy már régen néztem a sakés csésze mályére, ezért pótoltam is az elmaradást rendesen. Illetve csak pótoltam volna, merthogy hirtelen a semmiből előkerült egy kéz, ami úgy hátba csapott, hogy belefejeltem a csészémbe. Salétól csöpögős arccal néztem körül, hogy mégis mi a fene történt, és ki volt az a tökkelütött, aki nem bírt magával, és belém ütközött, majd szemeim Hanán állapodtak meg, aki nagyon magyarázott valamit, de ráhagytam, mert különösebben nem hagyott bennem mély nyomot a baleset. Égető érzést éreztem közben aziránt, hogy rágyújthassa kegy szál cigire is, mert ugyebár az nem hiányozhatott innen. Ez meg is történt, csak későn vettem észre az epic failemet, mikor már a jelen lévő lányok is tudták, hogy dohányzom, pedig nem akartam elárulni magam...így sikerült. Azért, mivel rendese és gondoskodó vagyok, megkérdeztem, hogy nem zavarja e őket a füst.
- Ömm....15 éves korom óta?...Igen azt hiszem azóta...de ha zavar...akkor... - motyogtam valamit csendesen, aztán gyorsan elnyomtam a cigit, de már mondjuk mindegy volt, csak a miheztartás végett csináltam. Nem vagyok én papucs. (xD)
Iszogattunk serényen tovább, és kezdett olyan érzésem lenni, hogy mozognak a falak a helyiségben. vagy az emberek mozogtak a falakhoz képest, és ettől úgy láttam, mintha a falak mozogtak volna? Vaaagy, tényleg a falak mozogtak? Vagy csak az alkohol hatásától odaképzeltem az egészet, és igazából senki sem mozgott, csak én dülöngéltem egyhelyben? Épp megkérdeztem volna Hanát, hogy most melyik is lehet az igaz a három opció közül, mikor egy csattanást hallottam jobb oldalról.
Oldalra fordultam, hogy megkérdezzem Mitsutól, hallott e valamit, vagy mi lehetett ez a csattanás, de azt kellett látnom, hogy Mitsu nincs a helyén. Kiment volna a mosdóra? Annyira nem voltam még részeg, hogy ne vettem volna észre. Aztán végre megtaláltam kedvesem, mégpedig fekve, a széken, a földön. Első pillanatban megijedtem, aztán napirendre tértem a dolog felett, nyilván belőle így hozta ki az alkohol a dolgokat. Hana is megjegyezte, hogy fog még néhányszor esni, és való igaz, kénytelen voltam igazat adni neki, bár cseppet sem voltam biztos benne, hogy mi nem fogunk fetrengeni 1-2 óra múlva a földön.
Azért felsegítettem kedvesem a földről gyorsan, és visszaültettem a székére, és újra töltöttem a csészéjét is, mert ilyen jószívű vagyok, és meg sem fordul a fejemben, hogy leitassam társaimat.(...xD) Hanána kis újratöltöttem, nehogymár egyedül érezze magát a sakéjával.
- Kedvesem, mielőtt legközelebb hanyatt esnél, szólj kérlek, hogy megelőzhessem, rendben? - vigyorogtam rá Mitsura, miközben adtam neki egy puszit.
Ránéztem Hnaára, aki látszólag valamin nagyon gondolkodott, majd rácsapott az asztalra, és magyarázni kezdett. Ezt is betudtam a saké gyógyító hatásának, ami arra volt hivatott, hogy a zagysejteket irtsa nagy számban.
- Nem fog idejönni...csak nem..nincs nálunk cukorka...legalábbis nálam, meg Mitsunál biztos nincs..! - jegyeztem meg gonoszan, még Mitsu előbbi magyarázkodási próbálkozására utalva. Kezdett igencsak hatni az alkohol, meg is látszott rajtam, na meg az ivótársaimon is.
Mivel most nem történt semmi, körbenéztem a kocsma falain, megbizonyosodva arról, hogy tényleg nem mozognak e, de sajnos azok egyre jobban dülöngélten jobbra-balra.
- Te Hana...csak én látom úgy, vagy tényleg mozognak a falak? - nyögtem ki egy apró csuklás után.
Amatsu Yukariko
4. Osztag
4. Osztag
Amatsu Yukariko

Hozzászólások száma : 122
Registration date : 2009. Mar. 29.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: hihetetlen, de hadnagy *.*
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te7300/15000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (7300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyVas. Jan. 03, 2010 6:03 am

…::: ¤ | Ismerkedés nosztalgiával vegyítve – Yuki és Vera találkozása | ¤ |:::…

Úgy tűnt, Vera nem szörnyedt el a történetemen, vagyis hát, amikor végre összekaptam magam, hogy felpillantsak, nem nézett olyan furcsán, ahogy az őrültekre szokás, és ez megnyugtatott ^.^ Egyébként is, micsoda hülyeség tőlem, hogy csak ülök, és bámulom az asztalt? >.< Mindenesetre örültem, hogy asztaltársnőm nem nevetett ki hangosan a csatornáért, teljesen normálisan… öööööö… na jó, szóval ez nézőpont kérdése, de szerintem kimondottan helyesen reagálta le kissé talán furcsa történetemet ^.^ Vagyis nekem jólesett… De most nem is ez a lényeg, hagyjuk az én lelkecskémet, legyen az bármilyen érzékeny is, és maradjunk a történetnél! >.< Ugyanis azt mondta, hogy talán egy rejtett képességem segített abban, hogy most ne legyen tele kék, zöld, meg egyéb színpompás foltokkal az alfelem, bizony ^.^ Igazából akkor egyáltalán nem értettem, hogy ez mit jelentene, egyszerűen nem jutott el a tudatomig, de így utólag visszagondolva jól hangzik ^.^ Bár még mindig nem hiszem, hogy lenne bármilyen különleges képességem, soha életemben, meg shinigamiként sem, szóval általánosságban véve egyáltalán nem fordult elő, hogy ilyen gyanúra adtam volna okot… Nem csináltam soha semmi különlegeset ilyen szempontból, és ahogy a barátnőm – remélem, joggal nevezhetem így – mondta: „Bár azt azért furcsának tartanám, ha egy
ilyen apró ügy miatt kerülne felszínre az egyik nem ismert képességed…” Elmesélte, hogy az ő képességei harc közben fejlődtek olyanná, amilyenek (már értem, miért vagyok én egy helyben ^.^”), logikusan nézve tehát nem valószínű, hogy egy csatornába való pottyanás olyan életveszélyes helyzetnek minősülne, ami ilyesmit kiválthat. Persze, amilyen gyakran én veszélybe kerülök… Talán unatkozott a képesség, és gondolta, akkor most hasznosítja magát? Akkor viszont lehet, hogy szándékosan csinálta Anemone az egészet… Sőt, valószínűleg neki van újabb technikája, amit most mutatott meg! De ez nem is garantált, úgyhogy nincs értelme, hogy ezen gondolkodjak… Mindenesetre érdemes lesz ezen gondolkozni… Csak ne felejtsem el imádott kardocskámat is megkérdezni, ő valószínűleg tudni fogja ^.^ És nem kizárt, hogy valami egészen egyszerű magyarázat van… Szóval térjünk vissza az eredeti témához.
Az biztos, hogy Vera egyáltalán nem egoista, legalábbis szerinte még sokat kell fejlődnie… Pedig hadnagyként minden bizonnyal így is nagyon erős, és persze ügyes. Bár nem is tudom, hogy mit vártam, amikor megtudtam, milyen magas pozíciót tölt be… Talán valahol azt gondoltam, hogy egy második tisztnek már nincs is mit tanulnia? De az furcsa, hogy néha fölékerekedik a kardja… Ilyesmik jártak a fejemben, miközben újra felvettem a csészét, amiket Vera újratöltött, én pedig eddig hozzá sem nyúltam. Talán jobb is, ahelyett, hogy azon gondolkodtam volna, hogy mi lesz, ha túl sokat iszom… A lényeg, hogy kissé helyrerázódott az önbizalmam, amit igencsak megtépázott Anemone magánakciója – úgy tűnik, nem csak ő ilyen önfejű. Nem szabad ugyanakkor elfelejtenem, hogy Verashunak biztosan komolyabb problémái vannak, mint nekem, így aztán gondolom, az ő esetében jogos, ha néha-néha a zanpakutoja magától cselekszik… Már rég meg kellett volna tanulnom, hogyan irányítsam a kardocskám, de azt hiszem, nem is akartam nagyon, nem akarom korlátozni… Pedig hát úgy tűnik, néha nem ártana. Sosem értettem a neveléshez, hiába…
Arra rezzentem össze, hogy valami puha, szőrös ért a lábamhoz. Még szerencse, hogy már megittam, ami a porcelánedénykében volt, mert különben biztosan magamra borítottam volna, pedig hát csak a kutyus volt az ^.^ A gazdája mentegetőzve próbálta odébb ösztökélni, de gyorsan megszólaltam:
- Hagyd csak ^.^ Nagyon aranyos *.* - és lehajoltam kicsit, hogy elérjem a selymes bundájú kis – vagyis nagy - jószágot. Verashu közben mosolyogva mesélte, hogy öreg kutyus már, és hogy sokat jelent neki…
- Nagyon szép – mondtam elragadtatva, miközben felegyenesedtem, bár hirtelen nem voltam benne biztos, hogy ezt már mondtam-e. – Tulajdonképpen… Honnan került hozzád? Csak… mert nem nagyon láttam még háziállatot itt ^.^” Bár egyszer valaki mesélte, hogy Rukongai egyes részein sok a kóbor macska… És Mayának is van egy, ha minden igaz, de kutyát már nagyon régóta nem láttam. Talán csak azért, mert ritkán mozdulok ki… - tettem hozzá elpirulva. Ami azt illeti, kutyám addig sem volt, amíg éltem, de semmi bajom nem volt velük, és most valahogy elkezdett hiányozni egy háziállat >.< Valószínűleg ez csak hirtelen jött érzelemhullám, de azt hiszem, ezentúl egy ideig sokkal jobban fogok figyelni arra, látok-e kutyát, macskát… Lehet, hogy eddig is jó sokkal találkozhattam volna, csak nem vettem észre… Ez magamból kiindulva egyáltalán nem kizárt.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyPént. Jan. 08, 2010 12:42 am

Egyre inkább éreztem, hogy ezalatt az iszogatósdi alatt sorban fognak jönni a halál közeli élmények. Először majdnem megfulladtam a sakéban, aztán meg most attól rettegek, nehogy Yachiru ide merészkedjen, hogy aztán terrorban tartson minket „küldetésünk” közben.
Úgy tűnt, hogy már nem csak nálam hatott az isteni nedű, hiszen Sukének, és Hanának is kezdett egyre jobb kedve lenni. Csak most kezdtem rájönni, hogy Sukét még nem igazán láttam így. Kicsit mulattatott is a dolog…
A fenekem még mindig sajgott egy kicsit az eséstől, de majd úgyis elmúlik. Remélem…
- Oké… Majd ha képes leszek előre látni a jövőt, akkor szólok.
Nyújtottam ki felé játékosan a nyelvem. Nem lett volna rossz dolog a jövőbe látni. Legalább akkor előre értesültem volna arról, hogy kedvesem gyárkéményként funkcionál már egészen 15 éves kora óta… Nem baj, a lényeg, hogy még korán értesültem róla, na meg az se utolsó szempont, hogy épp enyhén spicces állapotban tudtam meg. Talán ha józan vagyok, akkor még morogtam volna miatta, de most valahogy nem. Nagy valószínűséggel a pia miatt volt.
Hana hirtelen akciója miatt majdnem felborultam a székkel, de szerencsére ezúttal sikerült belekapaszkodnom az asztalba. Néhány pillanatig morogtam, amíg visszarántottam magam, majd megpróbáltam nem leharapni a fejét, amiért sikerült ennyire a szívbajt rám hoznia. Kis híján szívinfarktust kaptam az ijedtségtől.
- Hana… Megkérhetlek… hogy legközelebb szólj… ha hirtelen kedved támad ugrálni, és ordítozni…? Nem szeretnék idő előtt elhalálozni.
Mondtam vigyorogva, majd hátba veregettem. Aztán hirtelen eszembe jutott valami… Már rég volt a kezemben a sakés csésze… Gyorsan pótoltam is az effajta hiányosságot, hiszen még a végén kijózanodtam volna, azt meg nem szerettem volna… Jó volt ilyen állapotban szórakozni, és lejáratni magam. Jól esett…
- Aham, igaz…
Bólogattam helyeslően Suke mondókájára, amikor hirtelen le is esett, hogy a nincs-nála-cukorka kategóriába engem is besorolt.
- Mivan?! Ki mondta… hogy nálam nincs cukorka. Már mondtam, hogy… izé… kinek is… ja, Yachirunak hoztam a… a… mit is? Ja igen! A cukorkát.
Na igen… enyhén látszott, hogy egyrészt hazugság, másrészt pedig már kezdtem egyre illumináltabb állapotba kerülni. Már lassan azon se csodálkoztam volna, ha óriási Yachirukat kezdtem volna halluzni az asztal közepére…
- Fúúúúúújj…! Nekem valami mozog… az asztalon!
Mutattam elborzadva a falapos asztalra, amin a repedéseket sikerült gilisztáknak néznem… Ijedten kaptam fel a csészémet, és az egyik üveg sakét, mondván nehogy véletlenül egy csúzsó-mászó is belekerüljön. Kár lett volna azért a sok finom itókáért. Már azért is fájt a szívem, ha arra gondoltam, hogy egy csészényi a falon landolt, egyenesen a számból. Szörnyű, hogy ennyire képes vagyok pocsékolni…
A poharam ismét megtöltöttem a kezemben lévő üvegből, majd felhörpintettem. Boldogan folytam szét a széken, és már nem sok hiányzott ahhoz, hogy tényleg részeg legyek. Kíváncsi voltam, képes vagyok-e még a két lábamon állni, vagy segítségül kell-e hívni melsőpraclijaimat is. Kissé imbolyogva álltam fel, és próbáltam egyensúlyozni, miközben újabb csészécske sakét próbáltam önteni magamnak, kisebb nagyobb sikerrel. Azon se csodálkoztam volna, ha az üveg tartalmának fele inkább mellé, mint bele ment volna. Ahogy rájöttem, hogy állni még talán képes vagyok, a menés viszont már egyáltalán nem ment volna. Csalódottan huppantam vissza a székre, és fojtottam bánatom a piába.
- Hümm… Lassan megint rendelni kéne… egy új adagot.
Pillantottam a kicsit megcsappant italkészletre.
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyKedd Feb. 02, 2010 10:46 pm

// BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZó iTaLoZáSsAl \\

Valahogy oly látványosan sikerült kiakadt ábrázatot vágnom, hogy nemes egyszerűséggel kiterültem az asztal bársonyosan kemény tetején és becsócsálva a szálkákat motyogtam meglepődött státuszomban. Annyira nem vettem észre, ahogy vak melléüt egy légynek! De még jelét se mutatta! Há ez légfrissítő szettet hord az alsógatyájában vagy mi az isten?! Az kizárt, hogy az én véreb, nyomozói őshonos kutyuli szaglásomat átverje! Nála kell sántítania az ördögpalántának! "Egészen tuti!" Beszéltem le magammal a szitut és vigyorogtam a pohárkámra, amit hála az égnek valamelyik eltévedt őrangyalom mindig újratöltött. Kezdtem magam nagyon úriasan érezni. Fordulok kettőt-hármat és csiribáá csurig lesz! Lehet kifogtam egy aranyhalat! Kár, hogy nem emlékszem rá. De azok a dögök általában nagyon, nem? Vagy a vagy aaaa...miről pofázok itten az agyalapi mirigyeimben?! Bambultam be, miközben duplafrontos hallójárat támadást kaptam. Szerencsétlen nagyot hallásom! Ekkora terrort, azért nem kívántam volna neki. Muszáj is volt X-be pakolt kacsókkal tiltakozni. Túl sok lesz mán a jóból! Egyre se bírok figyelni, nem hogy négyre! Ráadásul mindkét esetben rá kellett tapasztani a szemgolyóimat valamilyen tárgyra. Há normálisak ezek?! Nem! Nem érdekel!
-Milyen fal?-
Nyilvánultam meg értelem legalsó fokán, majd kivártam, hogy Suke irányba lője a fejemet és igeeeeen! Há, naná, hogy én kicsit se láttam miről beszél. Nálam nem a falak mozogtak, hanem én. Lengedeztem a hűs, esti szellőben jobbra-balra, utánozhatatlan dinamikával. Csalapáltam is lemondóan, hogy hülye szerencsétlen! Megártott neki a nikotin tapasz! Na, de szívtelen perszóna sem vagyok, szóval felkanalaztam magam, odatámolyogtam az érintett égimeszelőhöz és ráhajoltam, ami olyan csudásan összegyütt, hogy befejeltem azt a mocsok falat. Simogatva sérült büszkeségem ráztam elementális erővel kobakomat. Én még bevert ábrázattal se vágtam minek meg hogyan kéne itten szambát járnia. Szal, visszabotorkáltam és megütögettem Suke vállát. Már amennyire sikerült. Szerintem a szelleme több anyai együttérzést kapott.
-Hája én nem látooooom...de ninseeen semmi baaaj!-
Fejeztem be a hadműveletem és ácsorogtam sírásra görbülő fejecskével. Elfelejtettem, hol ülök! Vagyis tudtam, hogy Mitsu mellett ülök, de elvesztettem melyik égtájon van az a Mitsu! Tudtam, tudtam itten kell lennie a közelben, de közelebbi vagy távolabbi közelben? A szélrózsa melyik szirmát kell tépkednem? És melyik Kuchiki kertben leledző cseresznyefát rázzam BANKAI címszón? Ja, nem azt mán csináltam. Nem értem mér nem jött be, pedig eszméletlen lelkesen visítoztam és ráztam egyszerre...Nincs igazság! Hol is tartottam vagy inkább nem tartottam, mert itten szobrozok és fogalmam sincs mi a fene van. Jaaah! VÖRÖS BÖGYÖÖÖS! Csettintgettem látványosan, miközben nyelvemet kinyújtva nyújtogattam kecses nyakamat, ami lassan fel fog érni egy zsiráf méretű falegelő mérettel. Sajna ez se vált be! A sötétben vöröske ismertetőjelét nem bírtam felfedezni, így hánykolódhattam tovább a tengeren világító torony jelzésétől mentesen. Kezdtem rögvest készülődni egy hajat tépve térdre borulsz és siratod szerelmed oltári menő hős szerelmes előadásra, mert csak sok ipse vedelt mindenfelé és Mitsu bizonyítottan nem tartalmaz nyomokban hím géneket! Ez osztán kiborító! Elvesztem a senki földjén - szerencsétlen júzer csak Suke mellett állXD-! Már épp a szék lábával mesterkedtem eret vágni, amikor felcsendült szépséges szomszédom mennyei hangszálának csengő-bongó áriája. Loholtam is eszemet vesztve, hogy beölelhessem, de pont akkor dőlt hátra, így az ölében kötöttem ki. Két kapálózás után felkanalaztam magam és tömény 'hoppá' kíséretében pislogtam rá csak áldozati bárány vagyok arcocskával. Azért biztos, ami biztos vettem a nyúlcipőt és csiga tempójával kiegyenesedve borultam be a székemre. Kimerítő kör volt! Ennek bizonyítéka az az egy szem izzadtság cseppecske, amit mostan töröltem le a homlokomról. Viszont, ha azt gondoltam öt perc mosolyszünet következik akkor tévedtem, mint Kolombusz India és Amerika felcserélésével! Mán a Mitsu is kezdte a hallucinálgatást. Há mán beleszagoltam abba a páleszba, hogy mi az anyámmal vegyítették, de semmi. Viszont ha már ennyire kedve támadt valami gilisztákat látni, horgásszuk ki őket!
-Figyiiii! Fogjuk ki őkeeet! Lesz kukac a tecquilla-baaaa!-
Fordultam felé szélesen csapkodva mancsaimmal. Ehhez azért eszközök kellettek volna. Csak nem gubbaszthatunk az ujjunkat belógatva, há mi lesz, ha jön egy cápa?!O.O A, kéne még! Szeretném mind a tíz mutogató eszközöm megtartani, persze a helyén. Teszi ki a vitrinbe a pont,pont,pont! Na, de horgász cucc! Be kellett szerezni őket! Nekem meg már alakult is az ötletem mit, merre, meddig guberáljak össze. Ottan landolt egy felmosó. Az pöpec lesz botnak! Lerángatok egy kis szúnyoghálót, amire rálökjük kapásocskákat...öhm...kő még valami? Jajaaa! Csalinak lenyúlom a mattrészeg pasiktól a mogyit! Huhuu! Gyerünk,gyerünk! Lopásra fel! Neeem, csak kölcsönveszem! Én egy glóriás angyalka vagyok!
-Hozok cuccoooot! -
Jelezgettem az asztal szélét csapkodva és imbolyogtam el a kívánt irányok környékére. Kicsit nehezebben ment megvalósítani lángelmém elgondolását, de oda se neki. Megvárnak azok a kukacok, vagy micsodák...Tarháltam fel a lomomat minden élő és élettelen formát skalpolva feltankolt horgász kellékeimmel. Én észre se vettem, szóval értetlenül hurrogtam le az emberkéket. Velem csak ne kezdjenek kifelé! Bár kicsit furcsálltam, hogy manapság az lenne a trend, hogy szidva, ingerülten zengünk romantikus ódákat, de betudtam lemaradásom a koromnak. Elérve a célt hajítottam le mindent székecskémre és feszítettem csodálatos ötletgazdai fényemben. Aztán belecsücsültem nemtársam ölecskéjébe és szorgalmas magyarázat közben nekikezdtünk összedobni a pecabotot. Ő szépen tépkedte a felmosó szálait, én meg hatalmas erőfitogtatással tartottam neki. Kimerülve ettől a megterhelő munkától rábíztuk egy szem férfinkre, hogy készítse el a zsinórt és varázsoljon a végére mogyorót. Röpke egy órás elfoglaltságunk eredményesen zárult. Megcsináltuk! Kár, hogy már a francnak se volt kedve horgászni. Inkább rugózni kezdtem Mitsu ölében, hiszen tetemes késéssel, de eljutottak hozzám szavai. Én is akartam inniiiii!
-Majdan fogunk később kukacokaaat...okééé?-
-Jól vaaan!-
-Ije-ijeeeee...Mennyünk pijáééééér!- Csaptam rá egy isteneset a combjára, amiért azonnal a földön kiterülve imitálhattam partra vetett ebihalat. Vergődtem is ezerrel, főleg az eget rengető letolásért, hogy itten be-ki-fel-le-össze-vissza támadok aljas módon. Szánom-bánom bűnöm, de tényleg! Attól még jól esett! Höhö! Feszes a hölgyemény! Kukukuuu! Na, ne melegedjek már, mert itt sírom el magam! Ott tartottunk alkohooooool! Pattantam fel csillogó szemecskékkel és vetődtem a már elindult Mitsu után. Már épp egy karnyújtásra volt, amikor újabb terror ötlete körvonalazódott ki részegen is full üzemmel járó szürkeállományomból. LOVACSKÁZÁS!*.* Még szép, hogy ki nem hagytam a kínálkozó hát adta lehetőségeket. Felkommandóztam egy székre és zsupszííí! Rája pattantam vöröske hátacskájára. Totál élveztem a szitut, úgyhogy bele is csaptam a lecsóba. Karomat lengetve visítoztam ezerrel. És az volt az egészben a legjobb, hogy Mitsu tényleg eljátszotta a paci szerepét. Vágtattunk! Nagyon tuti vooooolt*.*!
-GYITEEEEEEEEEEEEEE! JIHÁÁÁÁÁÁÁ! KÁÚÚÚGÖRLÖK AKCIÓBAAAAAN!-
Virultam látványosan egészen az út végéig. Ugyanis törvényszerű volt, hogy egyszer elérjük a zsákutca falát és be kell fékezni. Hát ez elég hirtelen megtörtént, aminek hála lendületesen zakóztam be a pult mögé. Nagy csörömpölések, jajveszékelések és ária után néma csend telepedett a felfordulás helyszínére. Én azonban elpusztíthatatlan vagyok! Főleg, ha piák közelébe pottyanok. Ugráltam is lelkesen két üveg fogalmam sincs micsodát markolászva. Igaz, szegény fejem és hátsóm sajgott, de nem izgatott, mert pultos lettem*.* Bele is lendültem a szerepbe két másodperc alatt! Feszítettem a lapra könyökölve és bájosan vártam a rendeléseket. Persze több se kellett Mitsu-nak. Jött az ő is akarja szöveggel! Én meg nem vagyok bunkó, hogy a lelkébe tiporjak. Nyújtottam a kacsómat és berángattam a pult felett. Láthatóan az eredeti csapos nem vígadott akciónknak, de már ismert annyira rám hagyja, különben balhézom és becsukom egy üres sörös hordóba!
-Szolgáljuk ki magunkaat!-
Paskoltam vállon a mellettem vihogó társacskámat. Ha már itt vagyunk tegyük hasznossá időcskénket és vedeljünk kidőlésig!
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 5:58 am

<[ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZáSsAl KöRíTvE ]>

Hö, kezdett hatni a saké. Nagyon is. Már azt láttam, hogy nem az emberek mozognak, hanem a falak. Bár lehet, hogy a falak is mozogtak suttyomban, csak nem vallották be, és csak én láttam, mert nekem volt hozzá szemem, a többi shinigaminak meg fel sem tűnt, mert nem figyelték a falakat! Persze, ki lenne olyan hülye (rajtam kívül), hogy a falakat nézegesse? Majd innentől fogva jobban oda fogok ezekre a dolgokra figyelni, nehogymár itt suttyomban mozogjanak a falak! Aztán majd hirtelen összedől ettől a ház, és nem lehet többet idejönni inni! Mi lesz akkor?! Nem bírnám ki! Karakurából kéne beszereznem a sakét, ott pedig jóval drágább, meg nem is olyan minőségi, mint itt. a mindegy, egyelőre hanyagoltam a falakat, de eldöntöttem, hogy néha félszemmel rájuk nézek, nehogy már nekem elmásszanak innen. (xD) Most épp nagyobb gondok voltak itt készülőben, mint a falak, merthogy mikor újra akartam tölteni a sakés csészémet, felhördülve konstatáltam, hogy kifogyott az alkohol belőle! Szóltam volna Hanának, hogy basszus, elfogyott a saké, és újra kéne tölteni, de nem igen fogta fel úgy tűnt, hanem még az előző falas kommentárom foglalkoztatta. Gyorsan el is felejtettem a sakét, és lelkesen mutogatni kezdtem neki, hogy melyik falak mozognak, még a fejét is irányba állítottam, de semmi. Úgy tűnt, hogy az aljas falak csak nekem mozogtak, vagyis csak rajtam múlt az ivó sorsa! (xD)
- Áh, ne törődj velük, majd én kordában tartom őket! - veregettem hátba a lányt. Látszott rajta, hogy Őt is kezdte meglökködni az alkohol jótékony hatása. Nyilván nem velem volt a baj, hanem Hana kezdett részegedni. Még kicsit meg is lökködtem a lányt, hogy átérezze, hogy mit is csinálnak a falak, de semmi hatás. Még a végén úgy tűnt, hogy én látok rémeket, pedig az lehetetlen, én láttam, ahogy mozognak! Áh, nők...nem érdekli őket a világ sorsa, ez mindig is a mi feladatunk lesz.
Félre is tettem kicsit a falas dolgot, és pislogva, jókedvűen nézegettem körbe az ivóban, hogy mi a helyzet. Kedvesemet próbáltam bemérni, hogy merre lehet, és kis idő múlva meg is találtam, bár kissé mintha mosódott volna a feje, de betudtam az elfogyasztott alkohol mennyiségének ezt a furcsa dolgot. épp mentem volna megölelni, mikor hirtelen beúszott valami a képbe, mégpedig Hana személyében. "O.O" Fejet vágva néztem, ahogy a két lány burul egyet, majd egy "Höhö" kíséretében letudtam a dolgot egy vállvonogatással, és megint ádáz arccal nézegettem a falakat, hogy épp melyik mozog, és merre tart.
- Izé...miért kell a gilisztákhoz pecabot? O.o - kérdeztem tök komolyan Hanától, mikor feldobta az ötletet, hogy fogjuk ki a kukacokat, amik Kedvesem szerint az asztalon voltak. Nem tudtam, melyikőjüket sajnáljam jobban, aki gilisztákat hallucinál, vagy aki ki akarja a hallucinált gilisztákat fogni. (Véletlenül sem az a baja, hogy ki kell fogni a gilisztákat, hanem az, hogy miért kell hozzá pecabot..xD).
- Hát mindegy, próbáljuk meg őket kifogni akkor! - lelkesültem be én is, miután megmagyaráztam magamban, hogy ha Mitsu látja a gilinyókat, akkor azok biztos ott vannak. Míg Hana elmászott horgász kellékeket szerválni, gyorsan odacsusszantam Mitsuhoz, és átöleltem
- Szívem, ezt el ne mondd senkinek, mert kitörne a pánik, de mozognak a falak! O.O - mondtam tök komolyan Szerelmemnek, majd gyorsan visszamásztam a helyemre, mikor Hana visszatért a kuncsorgott dolgokkal, mert Ő már egyszer lehülyézett, amiért elmondtam neki, hogy márpedig igenis a falak mozognak. Sikerült megint elfelejtenem a másodperc tört része alatt az ádáz falakat, mert a kezembe nyomtak drótokat, meg mogyorókat, hogy csináljak zsinórt, és a végére kössem rá a mogyorót, ezzel is létrehozva a csalit. Bele is kezdtem nagy elánnal, még a nyelvem is kinyújtottam a nagy igyekezetben és koncentrácóiban, és mikor kész lett az első remekmű, fel is pattantam és gyorsan megmutattam asztaltársaimnak a zseniális alkotásom. De nem igen érdekelt senkit sem, mert közben elmásztak piárt azok ketten, szóval ott maradtam nagyokat pislogva a csalival a kezemben. Ezért szórakoztam ezzel egy óráig?!
- Kell a francnak csali! - mérgelődtem magamnak, majd hozzávágtam valamelyik tiszt fejéhez a csalit, és visszaültem duzzogni az asztalhoz. Teltek múltak a percek, de nem igen jöttek a nőstények a piával, így kezdtem eléggé unatkozni már. Rágyújtottam addig egy újabb szál cigire, de az első slukk után krákogva dobtam el a nikotin rudacskát, mert megláttam, hogy mit művelnek azok ketten ott a pultnál.
- Mi a..?! - kérdeztem magamtól elképedve, mikor láttam, hogy lovagolnak(!!!) a kocsmában. Nem hogy én itt csak iszogatok, meg hozzá sem érhetek a Menyasszonyomhoz a nagy tömeg miatt, Ők meg itt...szórakoznak! T.T Ez több a soknál! tüstént vissza kell őket cipelni az asztalhoz, a piákkal együtt.
- Hééé! Valaki szomjas ám itt! Hol késik a saké?! - kiabáltam oda a "csaposlányoknak" és közben türelmetlenül doboltam az asztalon ujjaimmal. Miután elindultak visszafele a csajok, jobban szemügyre vettem mindkettőjüket, és..elképedve vettem észre, hogy így részegen jóval nagyobbnak tűnnek a kebleik, mint amúgy. (Nem mintha amúgy kicsik lennének..xD). Ilyen jótékony hatású lenne az itteni saké? Ezek után csak ezt itatok majd a lányokkal!
- Izé...megnőttek a ..melleitek csajok? - mutattam rá a bizonyos testrészeikre, miután visszatértek az asztalhoz, és öntöttem magamnak egy jó csésze sakét, majd a felétől rögtön meg is szabadította ma csésze tartalmát, közben serényen vigyorogtam az érintettekre. Igen jónak jól fog még folytatódni ez az este! Maguktól nőnek a lányok mellei, mi lehet ennél jobb? Ez a mennyország! *.* (xD)
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 7:00 am

~ ^ ^ ~ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZó iTaLoZáSsAl ~ ^ ^ ~

Egyre érdekesebb volt az iszogatás, és én egyre jobban élveztem. Igaz, Hanával sikerült egyet borulnunk, meg már egyszer magamtól is borultam, de attól még szipcsi-szupcsi volt az egész. Már elkezdtem gilisztákat is halluzni, és ettől kicsit megijedtem. Főként mivel utálom a gilisztákat… Hana ötletén szinte azonnal felderültem, miszerint horgásszunk gilikékre. El is száguldott a megfelelő kellékekért, én meg egyedül maradtam az én Üngyümbüngyümnyuszómuszócicanadrágommal (Sukével xD). *.* Drágaságom elárulta, hogy a falak galád módon elsétafikálnak megszokott helyzetükből. Ezt meg úgy adta elő, mintha legalábbis az ufók jöttek volna ide, hogy elvigyék a fél shinigami társadalmat.
- Nem mondod, édes Nyuszkópamacsom!
Pislogtam kedvesemre úgy, mint aki még életében nem hallott a fal nevű valamiről, majd két kicsi és szép szemecskémet a fal felé irányítottam, ám az meg se moccant. Betudtam annak, hogy Édesegyeltennyuszópamacsszívemcsücske már kezd kicsit részeg lenni. Bár nem is csodáltam, amilyen mennyiséget mi hárman betermeltünk azóta, hogy levetettük popsijainkat a székekre.
Nem sokkal később Hanuci-babuci megérkezett a cumókkal, és láthattunk is hozzá a horgászfelszerkó előkészítéséhez. Még el se készültünk a csalizével, meg a többi bigyómicsódával, de Hanának máris új ötlete támadt. Máris húztunk itókáért, hiszen időközben sikerült kifogynunk belőle haaaaatalmas nagy bánatunkra. Útközben Hanával még lovacskásat is játszottunk, meg minden, és én tökre élveztem! De tényleg! *.* Igaz, a hátam majd beszakadt a hirtelen rám vetődő pajtinőcitől, de sebaj! Majd a 4. osztag elintézi, hiszen úgy is ott kötünk ki, ha ennek az egésznek vége. Visítva rohangáltam Hanával a hátamon. Hirtelen lovacskázásunknak azonban vége szakadt, hiszen elértünk a szákutcába, ahol sikeresen beborítottam „gazdimat” a pult mögé. Nem is ő lett volna, ha nem kezdett volna el rögtön pultosnéniset játszani.
- Énishaaaaaad, énishaaaaaaaaad!
Pattogtam, mint valami pattilabda, amikor túl erősen vágják a földhöz. Mivel már számított is rá a pultosnéjne, máris átráncigált, és kettesben nyomtuk a dolgot. Ittunk, piát osztogattunk, meg megint ittunk, és megint piát osztogattunk. Csodálkoztam is rajta, hogy ugyan miért nem kergetnek minket innen a búsba, de aztán rájöttem, hogy biztos Hana már protekciós, vagy mi a nyavaja ezen a helyen, hiszen elég gyakran járt ide, és amortizálhatta le a helyet. Még bele se éltük igazán magunkat az új játékba, amikor Suke kezdett ordibálni, hogy már vigyük azt a sakét, mert különben szomjan hal. Hát könyörgöm! Jöjjön érte! Surprised Na de azért csak sikerült visszavánszorognunk a helyünkre, miközben dőlöngéltünk jobbra-balra a megivott piamennyiségtől, de azért próbáltuk úgy csinálni a munkát, hogy egy csepp itóka se vesszen kárba, hiszen akkor hiába tettük volna meg ezt a hatalmas utat.
- Nőttek? Surprised Nekem nem tűnt fel?
Kérdeztem meglepődve, majd szemeim hatalmas melleimre tévedtek, s nyugodtan elkezdtem őket gyömöszölni, s próbáltam megállapítani, hogy tényleg nőtt-e, vagy ez is betudható-e Puncsospincsikutyumnak. Bár mondjuk kételkedtem benne, hogy a melleim nőhetnek még ennél nagyobbra is, hiszen már így is majdnem akkora, mint két jól megtermett dinnye. Ha még nagyobbra nőnének, már valószínűleg azt hinnék a piacon, hogy dinnyéket próbálok lopni! Azonban nagy sajnálatomra (vagy Sukéére) nem nőttek meg a melleim, még csak egy centivel se lettek nagyobbak. Szóval ez is valami hallucinálás lehetett neki. Azonban az, hogy most még nem érzem a különbséget, nem biztos, hogy nincs is, szóval lehet, hogy mégis van, csak már olyan részeg vagyok, hogy már nem érzem.
- Nekem nem nőttek, Cukormókusperzsacica.
Mondtam még mindig csodálkozva, majd Hana felé fordultam, hogy leellenőrizhessem, neki se nőttek-e a mellei. Mert mondjuk az már szemétség lenne, hogy neki nőttek, nekem meg nem, szóval ezt az ügyet mi hamarabb ki kell vizsgálni!
- Haaaanaaaa~~~! Neked nőőőtteeeeeek?~~~
Kérdeztem mohón melleire pislogva, mint valami perverz idióta, aki még életében nem látott női mellett, holott neki is van sajátja, ami mellesleg jó nagy. Félkómásan nyomkodtam meg Hana mellét mutatóujjammal, mintha ez teljesen természetes lenne, pedig abszolúte nem az. Még a végén valami perverz leszbikus nőci leszek, aki örömét leli abban, ha más lányokat tapizhat. O.o Suke bezzeg nagy valószínűleg élvezi a műsort… >.>
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Feb. 15, 2010 3:25 am

Igazán otthonosan forgolódtam a poharak és piák, illetve még több alkoholos üvegek között. Maga volt az önkiszolgálós paradicsom ne továbbja, hiszen rendes-szorgos-figyelmes és végletekig szerény pultos szerepemben mindent végigkóstoltam, amit csak kiadtam. Nehogy már panasz érje a főnök csengőit! Itten nem adunk ki kókler szeszt, amíg itten verem a pultot meg egy-két poharat szilánkosra, de ez átlagos teljesítmény. Majdan rózsaszín leányálom gyertyás bulijára elverem a vagyonom pohár készletekre. Addig is koccintottam minden bájos foghíjas mosollyal rám irányuló élőlénnyel és kipattanva féktelen elmém rejtett zugaiból kivitelezni próbáltam ama sunyi tettem, hogy mekkora poharat vagyok képes betuszkolni piros dáma dekoltázsába. Maradjunk annyiban már a feles pohárka legdizájnosabban karcsúsított modellje is megszenvedte a bejutást, de a fáradtságos munkát hatalmas sikollyal és tapssal hálálták meg a környéken tartózkodó hímek. Persze a benne bugyborékoló piáról sem felejtkeztem el és lévén, hogy gőzölgő tudatomig még eljutott a tény itten visong a jeleneten kívül tartózkodó és hősiesen türelmetlenkedő uraság derékon ragadtam asszonykáját, feláldozva magam a romlatlan női báj védelmében. Megdöntöttem a hölgyeményt, így a fini nedű rajtam kötött ki, mivel fizikai képtelenségnek bizonyult tartani a súlyát és közben zsonglőrködni egy kicsinyke pohár után. Fulladásos hörgésemet osztatlan siker követte, amit a pulton hajlongva szorgalmasan fogadtunk. Sőt színházi darabom párja még kacsintás kíséretében át is adta férfiak orrvérzését előidéző helyecskéről kiszabadított poharát. Úszva sikerünk tengerében távoztunk, egyenlőre. És még szép, hogy bezsebeltünk három üvegnyi sake-t, tök ingyen! Vajon mér műsoroztam...kukuku!
Egymásra borulva szédelegtünk célállomásunk felé, amit szerencsére a fehér pontként világító hajkorona tökéletesen betájolt, kivéve amikor egyszerre lett belőle négy, de a végső eredmény levonása képen megmarkoltam és a jajveszékelésből kiindulva máris boldogan vigyorogtam, hiszen jó helyre érkeztünk! Mielőtt székünkre vágódhattunk volna, viszont Suke felvette az évezred problémáját! Ez egy olyan megmagyarázhatatlan mérföldkő a tudományok sötét bugyrában, melyért Nobel-díjjal kéne őt jutalmazni! Hát rajta kívül egyetlen élőlény sem fedezné fel ezt a problémát! Sas szemei páratlan tehetséggel vették észre nőies idomaink abnormális növekedését, amiből én kimaradtam, mert nem gondoltam, hogy centivel kéne mérnem a kis hamisokat! Azonban, ha azt mondják nőttek, akkor biztos nőttek! Bár őszintén szólva én már jobban örülnék, ha nem puffadnának sehová se. Szeretnék fennakadás nélkül kijutni az ajtón! Mindenesetre megér a téma egy komoly mérési felvetést, szóval kidöntöttem a sajátjaimat és hosszasan nézegettem őket, hátha meg is szólalnak vagy kitesznek egy méret fecnit. Aztán meg bepróbálkoztam hozzámérni vöröskéhez, aki készségesen felém fordulva bambult. Szépen körbetaperoltam előbb az övét aztán a sajátomat, majd egyszerre a kettőt. Végül nyelvem kinyújtva hánytam vetettem a témán arra jutottam, hogy homályos látásom, illetve beszámíthatatlan állapotom következtében alkalmatlan vagyok a rejtély kivizsgálására.
-E nem lelesz jóóóó!-
Csalapáltam az orrom előtt, szorgalmasan járatva bonyolult agytekervényeim. Igazából rap-re repkedő vattacukor bárányokon kívül semmi sem tombolt a légüres agyamban, de meglátva férfi tagunk kíváncsi orrvérzését egyből elkapott felismerésem lámpafényes megoldása. Elvégre ő vetette fel vagy nem vetette csak megállapította a megfejtendő dolgocskát, szóval reménykedve részrehajlástól mentes diplomáciai határtalanságában rántottam elé bögyikéjét. Orrát bökdösve igyekeztem tudatosítani, hogy övé a megtisztelő feladat, hiszen gyakorlati ténykedés nélkül nem adom át a trófeát Mitsu-nak! Ez a cuccos immáron egy komoly probléma! Én meg amúgy is mindenről akarok tudni, szóval depressziós rángást kapnék, ha nem kerülne napvilágra melyik női kerekség rendelkezik terebélyesebb helyigénnyel.
-TEJEEEE! Gyere közelebb!-
Fogtam meg a képét és toltam bele a négy dombos tájkép mindent kitöltő részletébe. Előtte azért hatalmas gondossággal szétnyitottam a szerencsére ha jó helyen rángatod megfelelő belátást nyújtó szerkóinkat. Elvégre látványtechnika maximális kivizsgáláshoz ez szükséges lépés volt. Illetve máris arra tért ki kifogyhatatlan ötlettáram mivel mérjük le. Mármint mi legyen a mérce! Ott volt a halálán hörgő férfink bejelölgetése filccel vagy valamilyen szalag alkalmazása, ami akár az obink is lehetne! Nem is vesztegettem a drága időt. Kicsit hátrébb támolyogva nekifeszültem a végeláthatatlan kihívásnak, mert azt a hajózási csomót kifabrikálni sose nem könnyű, hát még ittasan! Csak nem adtam fel! Hát hova lenne a büszkeségem! Na meg mihez kezdenénk, ha nincs mivel mérni? Úgy kell felfogni ezt a szitut, hogy én menthetem meg a világot egy eldöntetlen kérdéstől! Plusz segíthetek Suke-nak közelebb jutni a hírnevet jelentő deszkához, ami remélhetőleg nem veri fejbe, mert rossz helyre lép, vagy micsoda. Már igazából azt se tudom mire gondolok, vagy nem gondolok, mert most csak kalózokat látok a lelki síkomon, akik karddal pöckölgetve próbálkoznak cápáktól hemzsegő vízbe hajítani egy sírógörcsben hadonászó szerencsétlent. Meg állok értetlenül, hogy az minek van csíkos rabruha a félszemű kalóz bácsin...
-Várjatooook! Adok izé-mijaz-mánt! Naaah! Huh, de bonyi! Szovaaaaal! Iten eee! Ezzel mérjééé!-
Hajítom a rángógörcsben heverésző Suke képébe az övemet és fogadom karjaimat széttárva a hátam mögött keletkező füttyvihart. Dicsak, de híres lettem!*.* Persze fel se fogtam épp azért, mert sztriptízelek egy hormontúltengéses bár mértanilag kiszámolt közepén, vagyis kimorzsáztam, mert akkor nem jegyezném meg, de mindegy is, mert bepiált fejjel lélek legyen a talpán, aki értelmet húz ki az alapjáraton is szórakozott kobakomból. Inkább lendületesen hátra fordultam és szexi formációban felcsörtetve egy szomszédos asztalra lerángattam magamról fekete felsőmet -köbö, mint egy viszketőporos menekülése a kiütések világából, hála a részeges koordinálatlanságnak- és elhajítottam nyálukat csorgató rajongóimnak. Van még otthon egy rakat! Meg a hírességek is folyton promócióznak ilyen aljas húzásokkal, akkor én mér ne tenném?! Eldobálva hétmillió csókot és derékfájásig tartó hajolgatást visszavágódtam két társamhoz, illetve a még mindig kérdéses problémához. Mivel még mindig nem nagyon volt eszénél döntőbírónk, ezért háta mögé evickélve csaptam vállon. Tisztára úgy éreztem magam, mint a bokszolók edzője, akik nézve a csemetéjük véres vödörbe köpködését hadoválnak mindenféle taktikai cuccost. rögtön vérszemet is kapva láttam neki alakítani a filmekből csórt képkockákat, amolyan hommade verzióban. Meg azt hiszem kicsit erélyesebben szorongattam a vállát, mint kellett volna. Remélem azért a közeli ordítástól nem süketült meg!O.O
-Éhébresztőőő! Vár rád a feladaaaat! Harcos vagy! Meg tudod csinálnii! Vedd fel azt a szalagot és méééérj!-
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

nő
Virgo Snake
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te25250/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (25250/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Feb. 15, 2010 3:16 pm

…::: ¤ | Ismerkedés nosztalgiával vegyítve| ¤ |:::…

*Cigaretta cigarettát követ, hisz hiába, a saké ezt hozza ki belőlem. Nem tudom, megmondani, miért, de annak ellenére, hogy normális esetben alig szívok el egy-két szálnál többet naponta, ha alkohol kerül a képbe, akkor a tüdőmnek annyi, még ha a májamnak nem is. Sosem volt rám jellemző az, hogy leittam volna magam a sárga földig, s hogy bármilyen jelét is adjam az illuminált állapotnak. Maximum feloldódottabb leszek tőle, de semmi komoly. Meg persze hirtelen minden olyan jópofának és viccesnek tűnik, és az egyik ilyen kis ivászat alkalmával meg is szédültem kicsit, de talán mert egy kicsivel sikerült többet innom az átlagosnál. Egy alkalommal csupán. Szóval a mértéktartás úgy általában véve benne van az életemben, mert hát milyen példát mutatnék, ha minden szabadnapomon egy részeg libává változnék? Surprised A kapitányomról sem tudnám elképzelni, hogy teljesen kikel magából, s tombolva támadna neki minden nőnemű lénynek, aki az átlagosnál nagyobb mellmérettel rendelkezik (szerencsére én nem tartozom közéjük xD), csak hogy végül egy árokban keljen fel valamikor hajnalban, egy ismeretlen ivócimbora mellett, az alkohol bűzétől felfordult gyomorral és igencsak másnapos fejjel. Még szerencse, hogy a tévképzetemet a kapitányomról nem volt, mi romba döntse, mert hát összetörne a szegény pici szívem, ha tudnám, hogy ezeknek a félelmeimnek igencsak nagy a valóságalapjuk, és amíg én, vagyis inkább Suwun vért izzadok a papírok fölött, addig kedves Watanabe-taichoum vetkőzős pókerezik Mitsu taichouval meg valami másik shinigamival. xD
Szóval lelki világom védve van eme rémképek elől, és nem kell ilyen szörnyűségektől tartanom, meg valami különös oknál fogva azt is hajlandó elnézni nekem, vagyis a kutyának, hogy hozzádörgölőzött a lábához, és emiatt kis híján felborította a szakés csészét.*
- Hát, ez egy kicsit hosszú történet. - *teszem le a kiürült szakés csészét, és oltom el a cigarettámat, ami a végét járta már. Természetesen nem fogom Yuki orrára kötni a betegségem, mert így is túl sokan tudnak róla. A kapitányom, és persze a kutya, akinek egyenlőre még nevet sem adtam, de hát ki is feltételezné rólam, hogy majdan egy szép estén Macskának fogom elnevezni csak azért, hogy legyen okom pezsgőt vetetni? Surprised Neeeem, én nem vagyok olyan számító… Csak egy kicsit őrült, meg néha kicsit spontán, de azért nem adnék egy ilyen furcsa nevet a kutyának. Én aztán soha…*
- Watanabe taichouval vittük el Karakura Townból, az Emberek világából. - *adom meg a magyarázatot röviden, hiszen Soul Societyben tényleg elég nehéz találni bármilyen háziállatot. A Yuki által említett kóbormacskákat én nem számítom annak, meg hát ki tudja, milyen betegségeket képesek terjeszteni, és lehet, már az is fertőző, ha rájuk nézel. Meg aztán, a rukongai-i szegénységet elnézve tényleg nem csodálkoznék azon, ha mindenféle betegség is felütné ott a fejét. Ilyenkor azért hálát adok a Sorsnak, amiért én egy egész jó körzetbe kerültem, és még a bejutás a Lélektovábbképző Akadémiára sem volt olyan nehézkes, mint ahogyan azt olyan sokan mesélték, akik a szegényebb körzetekből valóak voltak.*
- Eredetileg venni akartunk valamit az állatkereskedésben, de nem találtam semmit, ami megtetszett volna. Tudtad, hogy az emberek világában sokan a kézitáskájukba gyömöszölnek ilyen miniatűr patkány-kutyákat? Rengeteget láttam belőle Karakura Townban, alig hittem el, amit láttam. - *függesztem rá elkerekedett lélektükreimet asztaltársamra, míg ujjaim máris a cigarettás dobozomnál matatnak, hogy újabb nikotinrudat vehessek elő. Egy ideig csak körzök felette a kezemmel, azt fontolgatva, hogy érdemes-e rágyújtanom ismét, hisz a szokásos napi 2-3 szál adagomnak máris a többszörösét sikerült elfogyasztanom, de végül úgy döntök, hogy engedek a kísértésnek. Az is segít a döntésben, hogy eközben még a cigarettás doboz is megszólalt a fejemben, hogy gyújtsak rá, mert biztosan szükségem van rá, és nélküle nem tudok élni. A hangok is megmondták, és ők mindig igazat mondanak. Tudom jól, hogy csak jót akarnak nekem azzal, hogy kivetítik egy normális ember számára élettelen és néma tárgyakba a gondolataimat, és néha jó hülyének néznek amiatt, mert leállok bögrékkel veszekedni munkaidőben, de amióta a kutyám megvan, legalább már egész tűrhető az állapotom. Kibírom, hogy ne szóljak vissza, miszerint „Rendben, legyen hát”, ,de csak mert nem célom céltáblává válni, ahogyan az sem, hogy mindenki megtudja, hogy egy kicsi… baj van a fejemmel. A betegségem ellenére én igenis, kötelességtudó vagyok, és igencsak kiveszem a részem a munkából, és nem élném túl, ha a kis problémám miatt szégyenfolt keletkezne a szeretett aktáimon. >.<*
- Maya? Chizuki Maya taichoura gondolsz? Nem is tudtam, hogy van macskája. - *gyújtok rá ismét, mert hát a már említett hangok tanácsolták. Aztán újabb szemöldökfelvonás következik a részemről, amikor Yuki megemlíti, hogy nem sokat szokott kimozdulni. Pedig én igazán igyekeznék a lehető legtöbb embert megismerni a helyében. Persze, ő nem kénytelen a másik személyiségét elviselni, és nincs is olyan lelki börtönbe zárva, amilyenbe én. Attól félek, hogy a mai nap további részén még nagyobb kínokat kell átélnem, mint eddig. Suwun nem az az elnéző fajta, és remélem, hogy nem akarja majd megölni Yukit, csak mert szóba álltam vele. Mondjuk biztos nem, mert az rosszat tenne a karrierjének, vagyis a karrierünknek, vagyis máris nem éri meg neki, ha rajta tölti ki bosszúvágyát. Vagyis megint maradok én, de már egész jól viselem azt, amit kiszabott rám a Sors. Bár ha lenne lehetőségem rá, akkor biztosan teljesen megváltoztatnám az életünket, de így, hogy alig tudok érvényesülni, máris kudarcba fulladt a dolog.
A szomszéd asztaltól néhány suhanc, nálam alacsonyabb rangú tiszt zavarja meg a gondolatmenetem azzal, hogy átszól, hogy mi lenne, ha odaülnénk hozzájuk, és meghívnának valami erős italra, ám ezzel el is érik, hogy felébresszék bennem pillanatnyi Suwunságom, és a lehető leglenézőbb hangnemben odalökjek nekik két szót: nem és köszönjük. A ridegség a hangomból még engem is megrémít pár másodpercre, s a lassan rám nehezedő álmosodás pedig egyértelmű előjele annak, hogy másik énem lassan fel szeretne ébredni, de nem, most még nem engedem! Talán ki tudok még tartani egy kis időre. Legalább addigra, amíg ezt a kis szakét elfogyasztom, ami valljuk be, egész jó úton halad.*
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Feb. 15, 2010 10:53 pm

Ezek a rohadt falak még mindig mozognak! És még mindig nem látja senki sem őket, csak én. Hogy lehet így figyelni másra, ha egyszer a világ megmentésén kell fáradoznia a shinigaminak? Pedig lenne mivel foglalkozni, történetesen azzal a négy nagydarab dinnyével, melyek nem messze helyezkednek el tőlem és partizgatnak ide oda himbálózva. (XD) De nem, ugye nekem a falakat kell, hogy mikor kell bedobnom magam, és életemet kockáztatva védeni a mell...izé, a nőket és a gyerekeket a világban rejtőző gonoszság elől. Ez a faladatom! Szüntelenül figyelni a falakat, meg minden mást, hogy mikor támadnak rá az ártatlan polgárokra. Egy frászt! Levettem gyanakvó pillantásom a pult melletti gonosz falról, és egyből befókuszáltam a társaságom két nőnemű tagjának két-két ékességét. Hogy ne nőttek volna?! Ha én mondom, akkor biztos, hogy úgy van. nekem különleges szemeim vannak az ilyesmihez és ha én úgy látom, hogy nőttek, akkor bizony nőttek. >< Ám mielőtt szó szerint kézbe venném a dolgokat, van egy kis dolgom. KIFOGYOTT A SAKÉS CSÉSZÉM ÚRISTEN! Ezen változtatni kellett.
- Dehogynem nőttek, majd mindjárt megmagyarázom! - Mutató ujjamat felemeltem, mutatva a csajoknak, hogy egy perc, mindjárt megyek én, és sebézi tudásomat felhasználom rajtuk, de előbb újra kell tölteni a dolgokat. Amúgy is egészen véletlenül, valahonnan előkerült 3 kancsó saké, és ki kellett használni az ilyen mennyei adományokat, mert nem minden nap talál az ember ingyen sakét, amiért fizetni se kell, csak iszod, és kész. Na szóval igen, töltöttem a csészébe a nedűt, meg mellé is. Sőt inkább mellé, mert ahogy néztem, az a fránya csésze mindig el akart mászni előlem, és cikcakkozott a kezemben. (Igazság szerint a kezem imbolygott, meg a fejem, de sebaj..xD). Áááá! Nem ment...T.T Pedig én mindent megtettem azért, hogy közelebb kerüljek az alkohol bódító hatásához, amihez már igazából nem kellett, mert így alig találtak volna már vért az alkoholszintemben..
- Jóóóóó! Tudjátok mit? Nemérdekeeel! Mindjárt megyeeek! >.< - ordítottam torkom szakadtából az alig 2 méterre lévő Hanáéknak, és fogtam a kancsót, majd annak rendbe és módja szerint belehúztam a tartalmába egy nagyot. Cuppantottam egy nagyot, majd kezemmel megtöröltem számat, és a probléma felé fordultam. Forgott is a világ, mint a ganajszóró, jó is volt az! Hirtelen eszembe jutott, hogy még van itt valami, még mielőtt rátérnék a lényegre. A falak. (Ki hitte volna..xD) Gyorsan odasandítottam megint a pult felé, hogy meglessem, minden rendben van e, és még nem nyelt e el senkit a fal, vagy valami de nem. Igazából nem mozogtak már többé...hanem folytak. FOLYTAK A FALAK BASSZUS! O.O Fejet vágva ordibáltam valamit a fal mellett iszogató tisztnek hogy menjen onnan, mert befogja szippantani a gonosz faldémon, de áh, hülyének néztek...mindegy, Ő bajuk, most fontosabb dolgom volt, mégpediiig..
- Na, jövööök! - pattantam fel jókedvűen a nők irányába, egyből megfeledkezve a folyó falakról. Nem hagyhattam ki magam egy ilyen jó dologból! Meg amúgy is. Ki más értene ehhez jobban, mint én, akinek speciális szemei vannak ehhez? Ők meg persze, hogy nem látják, hisz naponta találkoznak velük, én meg nem minden nap látom őket, úgyhogy biztos, hogy nekem van igazam. Na jó, ez csak Hana esetében volt igaz, mert Mitsuét azért elég gyakran látom, de akkor is nőtt. A falak is mozognak, hát a mellek is nőnek! Odatébláboltam a lányok elé, és először odahajoltam közel az érintett testrészekhez, hogy szemügyre vegyem őket. Háát...távolról úgy tűnt, hogy nőttek, de semmi. Kezdtem gondban lenni, és épp beütött volna a "visszanyal a fagyi" szindróma, mikor Hana csodálatos ötlettel állt elő! Így már mindjárt könnyebben ment a dolog. Csillogó szemekkel vettem el tőle a kérdéses ruhadarabot, majd előkerült a semmiből a szemüveg, a tudóssapka, meg az orvosi köpeny meg egy kis füzet, meg ceruza, hogy legyen mire jegyzetelni a technikai adatokat, és máris munkának láttam.
- Ha összeadod a méterüket, osztod néggyel, illetve kiszámolod aaa hajlási szövet, térfogatot, meg a felszínüket, és ezeket mind leintegrálod... - mi a franc az az integrálás? Néztem is révedező tekintettel kicsit a testrészeket, hogy miről is beszéltem az előbb, majd arra jutottam, hogy gőzöm sincs, szóval folytattam a méricskélést.
- Igen..szóval, ezen kívül már csak gyököt kell vonni, éééééés.... - néztem kicsit a lapomat, amire elvileg a számítási dolgok voltak felírva, de nem láttam számokat, csak valami pálcika emberkéket nagy mellekkel, meg magyarázattal, hogy melyik Hana, melyik Mitsu. Csúnya kudarcba fulladt a dolog. Nem érdekes, nem kellenek ide számok, megmondom én anélkül is!
- Sajnálom Hana, Mitsué valamivel nagyobb. De ne szomorkooodj, a tieiddel sincs semmi baaaj! - ölelgettem meg alaposan az érintettet, majd elégedett, de kissé fehér fejjel (az orrvérzés miatt..xD) visszaültem az asztalhoz inni egy jót, és integettem a nőstényeknek is, hogy jöjjenek már. Csésze már nem kellett nekem, kancsóból vedeltem a cuccot. Férfiember így iszik! Kezdtem kifogyni az ötletekből, szóval csak ittam, ám két korty között beütött a csodás ötlet, és sugárzó arccal néztem a lányokra, közben magamat istenítettem, hogy mekkora jó vagyok már! Rácsaptam egyet Mitsu combjára, majd egyből mondani kezdtem a csodálatos ötletemet.
- Csajok...mi lenne, ha játszanánk egyet? Vetkőzőspókeeeer! Aki veszít, vetkőzik! - húztam elő teljesen véletlenül egy kártyapaklit a zsebemből, ami egy órája még nem volt ott, és fogalmam sem volt, hogy került oda, de ott volt, és fel kellett használni a szent cél érdekében. Választ se várva kezdtem keverni a paklit, majd osztottam is egyből, nehogy lefújhassák az akciót idő előtt. Gyorsan magam elé kaptam a lapokat, meg a pókerfacet aztán sasoltam a kártyalapjaimat. Höhö, a szerencse az én oldalamon állt, jobb lapokat nem is kaphattam volna.
- Három áááász! Lehet vetkőzniii! - csaptam az asztalra a lapokat, majd diadalittasan néztem a lányokat, és vártam, hogy kiderüljön, nekik milyen lapjaik vannak.
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
Ninomiya Mitsuko

nő
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyKedd Feb. 16, 2010 6:32 am

~ ^ ^ ~ BúFeLeJTő ÉdEsSéGöZöN nÉmI bArÁtKoZó iTaLoZáSsAl ~ ^ ^ ~
Kezdtük már magunkat igencsak jól érezni, aminek nem is értem, hogy mi lehetett az oka. Hanával értetlenül álltunk a dolgok előtt, miszerint mellünk nőtt néhány méretet. Az kicsit furika volt, hogy mindez úgy történt meg, hogy én ebből semmit se érzékeltem. Talán lehet, hogy automatikus mellnagyobbítót építettek belém az ufók, akik lehet, hogy legutóbbi görbe estém alkalmával elraboltak? O.o Én nem akarok fura, zöld emberkéket kipottyantani azon a nyíláson, ahol majd a saját kölköm távozik belőlem. Fujj! Surprised Milyen lenne már ha egy ufót nevelgetnék és dédelgetnék úgy, mintha a saját gyerekem lenne? Azért ettől kicsit sikerült elbambulnom, és le se esett, hogy Sukcsikácska most már erőteljesen számolja a melleink növekedésének okát, és hogy miért is nőtt annyit, amennyit, meg hogy izé, meg bizé. Kissé kezdett úgy tűnni néhány perces bamba ácsorgás után, hogy kedveském nem igazán tudta kiszámolni melleink térfogatát, kerületét, növekedési arányát és egyéb hülyeségeit. Ettől függetlenül tátott szájjal néztem rá és Hanára, hiszen csak most tudatosult bennem, hogy milyen kis okos férjecském lészen hamarosan. Nem is tudtam, hogy ilyen sok matekos valamiket tud, szóval most ledöbbenve, és bambán pislogtam az egyre részegebb Sukére.
- Vhoaaaaa! Tudtam ééééén!
Visítottam kezemmel az égben kapálózva, majd nyelvemet Hanácskára nyújtottam ezzel is kifejezve, hogy én nyertem. Ki mondta, hogy hiányzik belőlem a versenyszellem? Annak most és azonnal gyártok egy fényképet, és bemutatom a nyertes dinnyéimet, hogy milyen szép kerekek, meg sat. *.* Szóval boldogan ugráltam egy sort, mielőtt még ismét rám köszöntött volna a nyálcsorgatós és bambulós korszakom. Fejemből kinézve próbáltam felfogni a körülöttem történő eseményeket, azonban ezekből nem igazán sikerült semmit se értelmeznem. Úgy tűnt, agyam már kevésbé képes az információk befogadására, mint általában. Igaz, lenne neki hely, de valahogy képtelen lennék beleszuszakolni a dolgokat a fejembe. Valami – talán a levegő – távol tartja az értelmes gondolatokat szép kis buksimtól.
Az újra rám törő bambaságomat félbevágva igyekeztem asztalunkhoz, ahol már ott ácsingózott a három üveg saké. Szemcsillogtatva kaptam meg az egyiket, és mivel már enyhén remegett a föld, úgy gondoltam, hogy ideje kezembe venni az irányítást. Jóóó alaposan meghúztam az üvegcse tartalmát, és a fincsike nedű végig csurgott nyelőcsövemen. Szédelegve pakoltam le az asztalra a kiürülőben lévő porcelán üveget, majd tovább vizslattam a praclijaimat, amik valahogy nagyon nem akartak a földdel egyhangúan mozogni. Folyton kicsúszott a lábam alól az a fránya talaj. Már komolyan azon kezdtem gondolkozni, hogy szólok a tulajnak, hogy nevelje meg a padlóját, különben morc leszek rá, és kinyírom. Ki hallott már izgága padlóról? Hallatlan, hogy a mai talajoknak mikhez van képük… Szörnyű!
- Ööö… Hát ha elmondikázod szé-szépen a játékszabályocskákat, akkor játszizok veled!
Mondtam továbbra is enyhén bamba ábrázattal fel se fogva, hogy miben is akarok részt venni. Legalább a körünkben lévő férfiaknak lesz egy kis örömük ebben az egészben, hiszen láthatják, ahogy folyamatosan levesszük a ruhácskáinkat, és hogy egyre több minden látszik ki testrészeinkből. Boldogan huppantam le a székre, és vártam, hogy osszon nekem kedvesem. Gyanútlanul vizslattam a kapott lapokat, s próbáltam őket értelmezni, ami nem igazán ment.
- HEEEEEEH?!
Visítottam hangosan, amikor leesett, hogy mi is folyik itt. Mancsaimat pofimra tapasztva szörnyülködtem kedvesem perverz hajlamain, de azért próbáltam eleget tenni kérésének, így eltávolítottam a fekete ruhámon csodálatosan világító hófehér kendőt. Egyelőre elégedjen meg ezzel, hiszen a későbbiekben úgyis kapni fog még tőlünk néhány ruhácska darabot. A kendőmet boldogan hajítottam magam mögé, majd feszülten vártam a következő leosztást. Közben már azon gondolkodtam, hogy az alattam izgő-mozgó földet, hogy is nyugtathatnám meg. Talán a Sukétől kapott sake ártott meg neki úgy, ahogy nekünk fog holnap. Hiszen ma még semmi hatása nincs a csodás alkoholnak, egyelőre csak annyi, hogy a kelleténél talán jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ami nem is baj. Viszont a következő nap… O.o Olyan másnaposak leszünk, hogy felváltva rohangálunk a mellékhelységre, hogy könnyítsünk magunkon! Surprised
- Méééég! >.< Most tuti, hogy te veszted el a rucidaaaaaat!
Vinyítottam hangosan Sukére, miközben az asztalt csapkodtam a tenyeremmel. Az üvegek az asztal mozgása következtében táncikálni kezdtek, és már azon filóztam, mikor borulnak fel. Mondjuk lehet, hogy az nem lett volna jó, mert egyrészt, akkor pocsékba ment volna a fincsi pia, másrészt meg a föld még jobban el kezdett volna imbolyogni alattunk, ami bizony a mi testi épségünket tekintve nem lett volna épp jó dolog. Ki tudja, hogy miféle balesetet szenvedünk az enyhén spicces padlónk miatt? Surprised És tehát mivel nem szerettem volna, hogy a padló alkohol mérgezésben kinyúljon, ezért inkább befejeztem az asztal csapkodását, s feszülten vártam, miféle leosztásokat is kapunk egyetlenemtől. Reménykedve fürkésztem a lapokat, s már azon fantáziáltam, hogy milyen ruhadarabok fognak lekerülni kedvesemről. Már a gondolattól, hogy kedvesem „véletlenül” elhagy néhány ruhadarabot, orrvérzésem támad. Ezt azonban próbáltam visszatartani, s csak magamban fantáziálva próbáltam én nyerni a mostani játszmát.
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyKedd Márc. 02, 2010 5:22 am

Hatalmasat csettintve búslakodtam a kellemetlen híren. Tudtam én mindig, hogy nagyok az isten adományai és Mistu nem panaszkodhat, de azért lelkem legbelsőbb, legeldugottabb bugyrában fájt az igazság. Francokat! De tökéletes ürügy volt, hogy extra adagot gurítsak le! Meg persze bibiliai szűziességgel fogadtam egy szem férfink ölelését. Már amennyire még láttam melyik klónját is kell fogadnom. Végül is megoldotta magától, úgyhogy semmi probléma. Én meg addig is ihattam ellenőrzés nélkül. Ha már az én gyenge fizikai képességeimet terhelte a felelősség egybe hozza ide három kancsónkat ennyi kijár! Mindenesetre álmomban sem hittem volna két és fél korttyal ki lehet üríteni. Mostan vagy nagyon szomjas vagyok, vagy nem tudom! Azért ekkora mennyiség ilyen könnyen eltüntetni? Próbálkoztam is bemászni a pia tartójába, meg szorgalmasan ráztam hátha agyvérzést kapok, mert csak hittem a templomi misére menet nincs benne több, ami landolt volna a földön, de szerencsére nem! Úgyhogy ráztam tovább, meg próbáltam előre hajolva nézni a földet. Elvégre már sziámi ikreket láttam mindenből és bár szesszel sosem játszom hátha voltam akkora balek félre pislantottam, ennek következtében meg kiborítottam.
Huh, de nehéz meló volt orra bukás veszélyét elkerülve sandítani a padlóra, ami mozgott! IGAZA VOLT SUKE-NAK!O.O Kalapáltam a kezeimmel sápadtan. Illetve kerestem merre az arra, hogy elújságolhassam nagy híremet. Valakit találtam is, de pár perces kérdezz-felelek játék után rájöttünk egyikőnk sem azzal csacsog, akivel akart, úgyhogy bájosan mosolyogva távoztam. Vagyis előtte tartottam egy asztalra mászást, szemellenzéses tengerkémlelést és közvetlen orrom előtt meg is láttam a fehér pacát. Jó lapon álltam! Zseni vagyok! Ezzel ráértem foglalkozni! Most el kellett mondanom a nagy hírt! Tudni fogja igaza volt! Terültem ki az asztalon, némi fejvesztett süllyedést alakítva karjaimmal és lábaimmal. Megunva a játékot vagy ráébredve nem vízben vagyok megragadtam Suke felsőjét. Tágra nyílt szemekkel meredtem rá és szavaim ütemében ráztam szegény áldozatomat.
-Mo-zog-nak a fa-lak és még a ta-laj iiiis! Láttaaaam!...Amúgy miről van szó, mert láttam, hogy mondasz valamit meg aztán Mitsu is...-
Hadonásztam némi szünet után a fonalat hajkurászva. További ámokfutásomtól megmentették világunkat, mert beavattak valamilyen pókert fogunk játszani. Azt se tudtam mi az, de csináljuk! Amúgy is melegem van! Mi az nekem, ha egy szál semmiben leszek...HOGY MICSODA?!O.O Ne már hogy, de már hogy ekkora perverz legyen Suke! Szentséges gumibogyószörp! Ez valami, valami...semmi nem jut eszembe, úgyhogy marad a kimondhatatlanul elképesztő! Na, de jönnek a szabályok. Csak nem bonyolultak. Bár részegen elég tág fogalomnak minősíthető a komplikálatlanul beforgatós dolgok átlátása. Nem baj! Egy próbát tettem! Szépen lecsúsztam az asztalról, négykézláb elevickéltem a székemig. Útközben,hogy ne legyen annyira feltűnő az akcióm előadtam kutya vagyok. Még ugattam és le is pisiltem az asztal lábát. Remélem a gazdim megdicsér! Apropó! Ki a tulajom?! Lesz a Mitsu!*.* Másztam hozzá pitizve buksisimogatást kapni, ami meg is érkezett, úgyhogy dolgom végeztével kapartam magam székemre. A lendülettel együtt viszont telibe kapott egy fehér anyag is. Mint később kiderült lánytársam kendője volt, de nem baj. Attól én még bőszen előadtam semmit sem látok és valaki menten meg. Természetesen csak magamnak, mert a szerelmetes pár már nagyban vetkőztek! Ja, hogy a játék! Negyedjére csak sikerült becsatlakoznom! Igaz a lapokig nem láttam el, nem hogy rájöjjek mikor nyerhetek. Szóval remek kilátásaim voltak a valóságban előadott meztelenkedésre.
-Bezaaaa! Teje, Mitsu! Mikor nyerek?-
Gyulladt fel a lámpácska, miután mindkét szandálommal lecsaptam valakit vagy valamit a mögöttünk elterülő ivó berendezéséből. Azonban még nagyobb felismerés ragadt meg. Dolgozzunk össze! Ha már azt se tudjuk mi fán iszik, eszik, termesztik a pókert dupla részegséggel csak kiötlünk valamit. Pislogtam kíváncsian női társamra.
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster
Hozzászólások száma : 77
Registration date : 2009. Dec. 27.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag hadnagya
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te6500/15000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Márc. 15, 2010 6:52 am

// Ismerkedési kísérlet - Tényleg ilyen híres ez a hely? //

Nagy döntésre szántam el magamat, miszerint be fogok nézni a Kenpachi Ivója nevezetű kocsmába. Egyszerűen nem értettem, hogy a fenébe tudtam ennyire ostoba lenni, amiért egyáltalán megfontoltam a dolgot. Út közben háromszor is visszafordultam, viszont mindig sikerült erőt venni magamon.
~ Nem! Ha már elindultam, akkor nem fogok meghátrálni!~ gondoltam magamban, miközben ökölbe szorítottam a kezemet. Olyan volt ez számomra, mintha legalább a halállal néznék szembe, vagy egy sereg Hollowwal egyedül.
~ Ha barátokat akarok szerezni, akkor nem aludhatok egész álló nap a szobámban. Pedig de jó is lenne.~ merengtem, s ez idő alatt az államat vakargattam, számon meg egy halvány mosoly tündöklött.
~ Civilizáltabb helyen is tudnál új ismeretségekre szert tenni barátom.~ mondta Assei Kazoku.
~ Tudom...~ válaszoltam neki elmémben, azután sóhajtottam egyet.

Végül célomhoz érkeztem, és nagy levegővétel után benyitottam. Valami olyasmi látvány tárult a szemem elém amire számítottam... Józan emberek nem nagyon voltak, vagy ha mégis, akkor azok erősen dolgoztak jelenlegi állapotuk legyűrésén.
- Te... Szent... Isten...- hagyták el számat a szavak időközönként. Fejemet az ég felé emeltem, valószínűleg égi áldásra vártam. Hát nem jött. Ebből adódóan nem volt mit tenni, be kellett hatolnom az épület belsejébe.
~ Sakata Yaken! Még egy lépést teszel, s elbúcsúzhatsz tőlem!~ szólított meg a saját Zanpakutom, mire unott képpel pillantottam rá a kardomra.
~ Legalább befogod a szád egy időre...~ vágtam neki vissza, aztán a pulthoz ballagtam komótosan, a saját kis tempómban. Félig lecsúszott szemhéjakkal, valamint olyan mimikával, akárcsak annak van, akit most visznek a kivégző osztag elé, megszólítottam a csapost.
- Jó estét! Egy fél literes Coca Colát kérnék.- adtam le a rendelést, amire a férfi eléggé furcsa fejjel nézett rám vissza.
- Talán valami baj van?- kérdeztem, fejem meg kicsit oldalra billentettem. Az illető megrázta kobakját, pillanatokon belül elém illesztette az üdítőt, ami már legalább egy éves volt.
~ Hát, azt hiszem itt nem sűrűn isznak ilyet.~ állapítottam meg, és kifizettem az italt.
~ Erősen kíváncsi vagyok, hogy fogok én itt új emberekkel megismerkedni.~ futottak végig a gondolatok az agyamon, mialatt fapofával beleittam a Colába.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey
Hozzászólások száma : 373
Registration date : 2009. Apr. 14.

Karakterinformáció
Rang: 6. osztag kapitánya
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te19800/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Márc. 15, 2010 8:11 am

Ma mi legyen? Még csak hat óra, a napnak messze nincs vége. Ki kéne valamit találni. A papírmunka már készen van, leadva, és aláírva/aláíratva, kinek, hogy tetszik. A kapitányom napi kiselőadását is túléltem, ráadásul az újoncok kiakasztása is megvolt. Az osztagnál mára már nincs feladatom, csak ülnöm kellene a helyemen, és vigyorogni, mint a vadalma. Az meg persze nekem nem megy...
Ez a hely egyre unalmasabb lesz, minnél jobban megismerem. Annyira zavarja egyeseket a rang, hogy lassan semmivé fog válni a pörgős, szabályszegő lány, aki vagyok. Én nem bírom már ezt a bezártságot. Ha nem mozdulok gyorsan ki, itt nagyon nagy bajok lesznek, és előbb-utóbb elköpök valami nem túl szépet. De mit csinálhatnék? Ciara beteg, a kis kirándulások kilőve. Mayának van elég dolga nélkülem is, és az összes többi ismerősömet látogattam már az elmúlt időszakban, ráadásul senkire nem akarom magamat ráerőltetni. Ki az akivel már rég találkoztam, és el tudnám rángatni kicsit bulizni? Van pár ötletem, de annak nagy része eléggé perverz, szóval jól be kéne csípnek, hogy rá tudjanak venni bármire is. Talán lenézhetnék Kempachihoz. Úgyis rég nem jártam nála, ráadásul meg tudnom figyelni, mennyire gyakran lógnak az osztag elméletileg tiszteletre méltó és jó magaviseletű tagjai a szakésüvegek körül. Ha kiderül, hogy túl sokszor, én abból sem csinálnék nagy hajcihőt, csak éppen magukkal kéne vinniük. Egy kis italozás úgyis könnyebben összehozza az embereket, mint egy hadnaggyal való beszélgetés. Akkor mindenki olyan karót nyelt...
Oké, akkor spuri mielőtt jön az újabb ellenőrzés. Nem mintha fel tudnának tartani, csak éppen nem túl jó ötlet pont a hadnagynak veszekedést kezdeményeznie, és embereket bántania. A karszalagra semmi szükség, úgyis bérelt helye van az asztal utolsó fiókjának mélyén, éppen itt az ideje, hogy vissza is kerüljön oda. Tök fölösleges, a legtöbben ismernek, az akaratomat meg enélkül is tudom érvényesíteni. A villámlépés jó dolog, ha nem akarom, hogy észre vegyenek. Amilyen a sebességem, mire beazonosítják a lélekenergiát, pár kerülettel odébb járok. Azért Kempachi előtt kicsit lassítok, semmi kedvem nagy feltünést kelteni.
A belépés után regisztrálom, hogy a legtöbben már eléggé kapatosak, de szerencsére az osztagból nem sok embert látok, vagy csak nem ismerem az itt lévőket. Vannak itt nagyobb asztaltársaságok is, akik ha jól látom, remekül szórakoznak. Még sincs annyi illuminált állapotú alany itt. Nekem édesmindegy, csak bulizni akarok. Mivel nem túl sok szabad hely van, és főleg olyanok mellett, akiknél félő, hogy rám borítják a poharuk tartalmát, megcélzok egy szimpatikus személyt. Lehuppannék az egyetlen shinigami mellé, akinek ránézésre nem szesz van a poharában, de az utolsó pillanatban csak meggondolom magamat. Inkább a bárpultra ülök fel, mivel eléggé kétes eredetű folt van a széken. Most már csak rendelni kéne, vajon merre lehet a kedves pultos?
-Hányszor kell még neked elmondanom Misty, hogy a pult nem ülőhely? - darálom magamban szinte egyszerre az emlegetett szamárral, aki a kis akciómat persze, hogy észre vette. Megmosolygom kicst a helyzetet, majd felé fordulok.
-Neked is szia, és én is örülök, hogy újra látlak! - játszom a sértődöttet, majd elő a kedves kislány képét. - Akkor először is kérnék egy kisebb adag szakét, utána válaszolok a kérdésedre. - veszem elő a bűbájos énemet, már ha olyan van nekem egyáltalán. - Egyébként a hatás eléggé változó, hogy megjegyezzem elég egyszer, hogy meg is tegyem, legalább milliószor. - vágok ártatlan szemeket, majd megkóstolom a mellém letett italt. Közben kedves barátom elnéző mosollyal figyel, micsoda szerencse, hogy már megszokta a viselkedésemet.
-Javíthatatlan vagy! - teszi még hozzá.
-Így igaz. Különben pedig ne mond, hogy nem örülsz nekem. Éppen ideje kicsit feldobni ezt a helyet... - teszem hozzá, majd szemügyre veszem a mellettem ülőt, aki eléggé fapofával issza az italát. Mit ne mondjak, kacagni lett volna kedvem rajta. Nem tudom mit adtak be neki, de van egy olyan érzésem, a vicces kedvű Yachirunak köze van a dologhoz. Jobb, ha vigyázok a sajátommal. Talán kicsit rá kéne ébreszteni, hogy el van tájolva.
-Én a helyedben szeszes itallal próbálkoznék, ha biztos akarok benne lenni, hogy nem szúrtak ki velem. - szólítom meg, mire tányérnyi méretű szemeket mereszt szinte rám. - Bocsi, de elég feltűnő, hogy egyedül nálad nincs az egész helyiségben valamilyen erősebb ital. - jegyzem meg, miközben újabb kóstolót csinálok az enyémmel, ami szerencsére még mindig eredeti állapotában van...
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te6500/15000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Márc. 15, 2010 9:14 am

Telt az idő, s a feszültség kifejezés az én állapotomban olyan gyenge fogalmazásnak minősült, amit el sem lehetne képzelni. Egyre inkább fontolgattam magamban, hogy hazamegyek. Assei Kazoku adta a sértődöttet, s nem is szólalt meg.
~ Most azt várja, hogy majd én kérjek tőle elnézést, utána meg előjöjjek a "Bocsi, neked volt igazad, kérlek ne haragudj!" dumával. Hát tudja mikor!? Fene essen bele, állandóan megalázkodom előtte, utána meg hallgathatom az elfojtott egoista szövegelését, amit úgy ad elő, mintha semmi nem történt volna, mégis sugárzik belőle az önteltség. Milyen kiábrándító...~ gondoltam magamban, de lassan kezdett ez is a nehezemre esni, mert mellettem két fickó olyan jól szórakozott, hogy na még! A gond csak ott volt, amikor ez kezdett rám is kihatással lenni. Csúnya pillantásokat vetettem az egyikre, viszont az már a világát sem tudta, a másiknak meg csak a feje hátulját láttam. A zajok, amiket csapott viszont annál jobban irritáltak. Kicsit nagyobb lendülettel helyeztem az italomat az asztalra. Amint meghallottam a koccanást a pulton, ijedten néztem meg, nem-e eltörött az üveg.
- Hú... Semmi baja.- suttogtam, miközben beletúrtam a hajamba.
~ Vajon velem van a baj, vagy a tőlem különböző emberek a hülyék?~ kérdeztem magamtól tanácstalanul, mialatt könyökömmel rátámaszkodtam az asztalra.
~ Hiába, én nem szeretek inni... Nem azért, mert félek attól, hogy berúgnék, vagy valami, csak utálom az ízét. Nem erőszak a disznótor! Jobban belegondolva meg én milyen lennék már másnaposan? Így is mindig erőt kell magamon vennem, mert elaludnék. Másik lehetőség, miszerint fél percenként ásítozva lavíroznék végig Seireiteien. ~ töprengtem tovább, majd ismét sikerült innom egy nyelést a Colából. Abban legalább volt koffein, arra meg nekem eléggé nagy szükségem volt. Közeledett az este, már éjjeli hat óra volt. Ilyenkor normális esetben a kádamban aludtam volna, jó meleg vízben, de a mai nem ilyen volt. Törjünk ki az unalomból mi? Francokat! Nekem jó volt az életem, ahogy volt. Nem vártak el tőlem sok mindent, amit meg igen, azt tudtam teljesíteni, mondhatni minőségi szinten. Legalábbis reméltem. Elvégre ezt jelentette Shinigaminak lenni, nem? Megmenteni életeket, elvégezni a feladatokat, legyőzni a gonoszt. Hirtelen sikerült valakinek meglöknie, amitől majdnem leestem a székről.
- Hé!- szóltam hátra felháborodott hangon.
- Mi va'?- kérdezett vissza a fickó.
- Melyik osztagban vagy?- érdeklődtem, a férfi pedig egy hármast mutatott a jobb kezén, mivel a beszéd nehezére esett.
- Tényleg?- tettem fel a kérdést bájos hangon, miközben újra a pult felé fordultam.
- Még találkozunk...- jelentettem ki ördögi hangon. Nagyjából öt perc múlva egy hölgy ugrott fel az asztalra. Szemeim sarkából rápillantottam.
~ Hm... Már láttam ezt a nőt valahol. Annyira ismerős. De valamiért most nem ugrik be.~ gondoltam magamban, azután ismételten meghúztam az üvegem tartalmát. A szénsavtól egy kicsit megrezdültem, majd egy büfögést nyomtam el magamban, ami kiengedve elég nagyra sikeredett volna. Oda sem néztem, viszont hallgattam, amint a lány szócsatába száll a pultossal.
- Én a helyedben szeszes itallal próbálkoznék, ha biztos akarok benne lenni, hogy nem szúrtak ki velem.- szólított végül engem is meg, mire odapillantottam rá.
- Nos, köszönöm az ajánlatodat drága hölgyem, ám én nem iszok.- jelentettem ki, mialatt egy halvány mosollyal ránéztem.
- Bocsi, de elég feltűnő, hogy egyedül nálad nincs az egész helyiségben valamilyen erősebb ital.- nyilvánította újból ki a lány a véleményét.
- Az megeshet... Lehet, hogy a személyiségem varázsa miatt tűnök ki.- szólaltam meg, s sóhajtottam egyet. Ezek után pár pillanat hallgatás következett, de ha már itt voltam, úgy véltem szóba kellene állnom valakivel.
- Tudod, szerintem ittasság nélkül is lehet jót szórakozni. Ez a sok fickó itt, meg sem próbálja ezt. Miért nem golfoznak, vagy karaokeznak? Ahhoz nem kell totál részegnek lenni, ráadásul még az időt is el tudnák vele ütni.- nyilvánultam meg, kíváncsi voltam mit szól a felfogásomhoz a lány.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Kenpachi Ivója - Page 6 Cl0te19800/30000Kenpachi Ivója - Page 6 29y5sib  (19800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyHétf. Márc. 15, 2010 11:12 pm

Úgy tűnik a mellettem ülő morcos shinigami kicsit félre értette a szándékomat, mert pontosan úgy reagált rá, mintha la akarnám itatni. Na jó vicc, a részegeket én sem bírom, ráadásul még magamat sem szándékozom azzá tenni, nemhogy mást. De azért én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy egy kis alkohol kedvcsinálónak nem árt, és ez ellen senkinek nem lehet egy szava sem. Amíg az emberen nem látszik, hogy sokat ivott, én nem szoktam miatta problémázni. Bár ha neki tiltja a vallása, vagy valami, hogy igyon, akkor nem erőltetem. Csupán segíteni próbáltam, mivel ismerem kicsit a helyet, és tudom, hogy van itt egy vicces kedvű kislány, aki előszeretettem szúr ki a nem éppen szemfüles vendégekkel. Ha ezt akarja csak tessék, én senkinek semmit nem teszek kötelezővé, főleg nem a munkán kívül. De az arckifejezéséből ítélve akkor sem pont az volt a poharában, amire számított. Ha nem, hát nem. Tudok én mást is ajánlani, ha már egyszer ennyire tiltakozik. Úgyis azért jöttem, hogy kicsit jól érezzem magam, ahhoz pedig nálam szinte hozzá tartozik, hogy valakinek kicsit megpróbálom magasabbra juttatni az agyvizét.
-Igazad van, tényleg lehet másképp is szórakozni. De nem mindenki szeret énekelni, valamint egy jó baráti társaságnál nem az alkohol mennyisége a döntő, hanem a hely hangulata. Abban pedig Kempachi nagyon profi. Kár, hogy te ezt nem veted észre... - utalok az emberekre, akik már messziről is jól láthatóan remekül szórakoznak, nevetgélnek, ráadásul ahogy elnézem még el sem fogyott előlük az alkohol, szóval ráadásként majdnem teljesen józanok is. Na meg persze ha a tulaj éppen mögöttem áll még mindig engem fixírozva, nem túl jó ötlet őt kihagyni egy ilyenből. A hírverés szintén nem árt, bár szerintem kevesen vannak, akik még nem ismerik legalább hallásból ezt a helyet. Azt megértem, ha páran nem akarnak bejönni, de azért nem olyan szörnyű itt. Én kifejezetten élvezem, ha az emberek közt lehetek, és ennél keresve sem találok népszerübb helyet.
-Misty, szándékozol még az idén le is szállni? - kérdez közbe újra Kempachi, ezzel felhívva a figyelmet magára, és hogy már megint sikerült kicsit elgonolkodnom. Ja persze, a pult elméletileg az ő területe és nem szereti, ha ott lebzselnek az emberek. Pont elég neki, hogy tőlem el kell tűrnie néha.
-Nem éppen, mivel nem ártana a bárszéknek egy újrakárpitozás. Annak pedig gondolom nem örülnék, ha valamelyik fiú ölébe ülnék. - fordulok felé mosolyogva, mire megint nem tud mit mondani. Na igen, szócsatában elég nehéz engem leverni. Meg amúgy sem könnyű, de ebben akkor is viszem a pálmát.
-És még csodálkoztam, hogy gyakran változnak a kapitányaid! - dobott oda nekem még egy megjegyzést, amire eléggé szúrós tekintettel válaszoltam. Ennyire azért nem vagyok szörnyű. Tudom, hogy mostanában három kapitányom is volt, ami eléggé közelít egy rekordhoz, de azért ennyire nem szörnyű a helyzet.
-Ez azért nem volt szép. Eddig még egyet sem üldöztem el, csak előléptettek. - vágok vissza sértetten, mire megint mosolyogni kezd. Csak nekem lehet olyan szerencsém, hogy rekord idő alatt ennyi kapitányt megjárok. De most már nem érdemes erről vitázni, az egyetlen eredménye az lenne, hogy kicsit felhúzom Kempachit is. ami mondjuk nem olyan nagy baj, mivel az eléggé rendszeresen sikerül, de ma nem szándékozik egyikünk sem szerintem a gyengélkedőn kikötni. Meg persze arra én lennék az esélyesebb alany... - Tudod mit, inkább adj egy narancslevet. És ha nem nagy kérés előttem nyisd ki az üveget, Yachiru ígért nekem valami meglepit a múltkor, és semmi kedvem most megkapni. - teszem hozzá, mire nagy kacagások közepette elfordul. Nekem ekkor jut eszembe, hogy még mindig itt van a shinigami, akivel az előbb dumáltam. Akkor ideje lenne hozzá is visszafordulni.
-Na, tetszik a műsor? - teszem fel neki a kérdést, mivel eléggé úgy tűnik, rajtunk szórakozott olyan nagyon jól. Meg is tudom érteni, nagyon tudok parádézni, ha olyan a kedvem. - Egyébként melyik osztagban vagy? - teszem még hozzá, mivel nagyon nem ártana kicsit tájékozódnom is...
Sakata Yaken
8. Osztag
8. Osztag
Sakata Yaken

Férfi
Capricorn Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Márc. 18, 2010 3:38 am

A lány kijelentette, hogy részben igazam van, de nem mindenben értett egyet velem.
- Talán igazad van... Sajnálom, néha kellemetlen alak tudok lenni. Azt viszont nem vontam kétségbe, hogy Kenpachi-san nem lenne tehetséges a szórakoztatásban. Igazából minden ember máshogyan érzi jól magát.- jelentettem ki, miközben sóhajtottam egyet, utána belekóstoltam a Colába. Már alig volt pár korty az üvegben, viszont azt még tartogattam. Két kezemmel átfogtam az üveget, utána némán bámultam magam elé. Nézegettem a pult mögött lévő italokat, de nem tudtam eldönteni mit kérjek újból. Lehet, miután bevégeztem a mostanit, már nem is leszek szomjas. A Shinigami lány ismét vitatkozni kezdett a csapossal, majd megemlítette, hogy amiatt nem ül le, mert kivetni valót talált a saját székében. Ekkor fölkeltem a helyemről, majd a pultnak támaszkodtam.
- Ülj csak le nyugodtan. Én már amúgy is meguntam.- kínáltam fel a lehetőséget. Igazából egyáltalán nem volt kedvem állni, viszont azért egy nőt nem hagyhattam hely híján. Lehetséges, nem vagyok egy jó parti, soha nem is állítottam, viszont a bunkó kifejezés sem illett rám soha. Legalábbis remélem...
- Ne aggódj, annak a széknek nincs semmi baja.- mondtam újból, azután tekintetem jobbra fordult, ahol épen szkanderezett két "jó vágású" alak.
~ Micsoda primitív módja ez az erőfitogtatásnak.~ gondoltam magamban. Nem tehettem semmit, bármennyire is kíséreltem meg lazítani, néhány illető még mindig irritációt keltett bennem. Minden eshetőségre nagy levegőkkel, s pozitív merengésekkel nyugtattam magamat, próbáltam relaxálni. Egy kis idő után már a feszültség érzete is kezdett elmúlni. Egy kellemes dallam jutott ekkor az eszembe, amit felidéztem magamban, azután pár percre kizártam a külvilágot. Eme tevékenységem sem tartott túl sokáig, ezt követően szótlanul koncentráltam tovább a lányra és a csaposra.
~ Több kapitány? Előléptetések? Fenébe is, miért nem jut az eszembe ki ez a nő...? Már kezd idegesítő válni a dolog.~ futott végig a gondolatsor az agyamon. Miután kikért egy narancslevet, egy kérdést is intézett felém. A válaszom csak egy halvány mosoly volt. Később a rangom felől is érdeklődni kezdett.
- A harmadik osztagban szolgálok, jelenleg ötödik tisztként.- közöltem vele, utána meg megittam a maradék Colát. Az üveg aljára pillantottam, majd kicsit előrébb toltam magamtól az asztalon azt. Egyenlőre nem kértem semmit, főleg azok után, amiket arról a Yachiru nevű illetőről beszéltek.Őszintén szólva nekem sem volt hangulatom semmilyen meglepetéshez.
- Öhm... Te melyik osztagban tevékenykedsz?- viszonoztam én is a kérdést, s vártam a lány válaszát.
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Márc. 18, 2010 3:41 am

Én megmondtam! Órák óta hangoztatom már, hogy csak mozognak azok a galád falak, és tessék! Most Hana is megmondja. Hát mégse én vagyok részeg! *.* (xD) Mindig magam előtt látom, ahogy elkezdenek úszni, és minden közel lévő gyanútlanul iszogató shinigamit beszippantanak. Ez szörnyű! És nem tehetek ellene semmit, mert mással kell foglalkoznom. Amúgy is inkább a vetkőzős pókert választanám érthető okokból. De melegséggel tölti el piciny szívemet, hogy Hana is meglátta a falakat, és már nem néz komplett őrültnek, csak simán hülyének. (xD) Na de vissza az eredeti tervhez. Épp kártyát keverek, majd osztok, közben pedig gonosz vigyorral nézem Kedvesem elhűlését, hogy vetkőznie kell. Hát igen. Amúgy nem tudom miről beszél. Nem az a perverz, aki nézi, hanem aki csinálja, és épp a nők vetkőznek most, szóval... (xD)
- Már elnézést, de Te vetkőzöl, nem én. Akkor most ki a perverz hmm hmmm? - kérdezem nyelvnyújtva kedvesemtől.
Kicsit értetlenül nézek Hanára, mikor azt kérdi Mitsutól, hogy Ő mikor is fog nyerni. Micsoda kérdés ez? A válasz egyértelmű, magától értetődik, hogy semmikor. Majd esetleg ha Ők megszabadultak már minden felesleges ruhadarabtól, akkor engedek nekik kicsit, addig nem. Ilyenkor köszönettel adózom Yuu-channak, amiért néhányszor bealázott pókeren, és megtanultam játszani, így ilyenkor a magam malmára tudom hajtani a vizet.
Üdvözült fejjel követtem a fehér kendő csodálatosra sikerült röppályáját, amitől Mitsu vált meg az első körben, és néhány másodperces nyáládarat után (mikor elképzeltem, hogy még mi jön ezután) össze szedem magam, majd újra lapokra kezdek koncentrálni. Megint nekem volt szerencsém a színsorral, így egy diadalittas asztalra csapás után könnyektől áztatott szemekkel nézem végig, ahogy Hana kendője is elszáll, és az örök vadászmezőkön folytatja tovább ruhatartó életét. Hiába, zseni vagyok, meg részeg. Egy pillanatnyi szünetet tartok, míg megrövidítem az asztalon lévő sakés csészében lévő nedű életét, s már folytatom is ruhamegszabadító hadjáratomat. Azthiszem ma rekordbevételt könyvel majd el az ivó, legalábbis ha abból indulunk ki, hogy csak mi hárman mennyit ittunk. A többi vendéget akkor még bele sem számoltam. Jó üzlet vagyunk mi ennek a kocsmának, az biztos. Na, de vissza az eredeti dolgokhoz. Megint én osztok, mivel a lányok nem tudnak, vagy nem akarnak, vagy nem látnak már az alkoholtól. Inkább mindhárom együttvéve, szerintem. Szokásos pokerface fel, majd egyből el is fehéredek, mikor meglátom a lapjaimat. egy kettes meg egy király. Az egyik legrosszabb leosztás. Idegesen megnyalom ajkaimat, majd lemondok arról az álmomról, hogy ebben a körben valamelyik nőnemű ivótársam esetleg melltartóban fog előttem ücsörögni. Kipakolásnál bosszúsan húzom el számat, majd veszem le ruhám felső részét. Nem mintha szégyellnem kéne bármit is. A sok edzés, és harc megedzett, és tökéletes felsőtesttel rendelkezem így már, ami gyönyör minden női szemnek, de remélem legfőként Mitsunak. (Kicsit se volt egoista XD)
- Remélem örültök..>.> - mondom kissé morcosan. A terv csak addig volt jó, míg Ők vetkeznek, de onnantól már nem annyira szórakoztató, ha én is neki kezdek. Úgy gondoltam, hogy ennél rosszabb úgy sem lesz már, mivel én vagyok itt a pókerkirály. Tévedtem. Néhány perc múlva méár egy szál boxerben füstölgök az asztal mellett.
- Remélem boldogok vagytok. Azthiszem mára ennyi elég volt a pókerből. Attól még lehet vetkőzni, nem tiltottam meg! - próbálkozok egy utolsó reménysugár bevetésével, hátha, míg körbeszemlélem az ivót és meglátom az órát. Már éjfél is elmúlt, vagyis lehet lassacskán el kéne indulni haza, hogy reggelre, munkaidőre hazaérjünk. (xD) Lassan, de tuti biztos léptekkel felállok az asztaltól, összeszedem levetett ruháimat, majd halál nyugodtan egy szál boxerben elindulok kifele. Egy pillanatra hátra fordulok, hogy akkor most Mitsuék jönnek, vagy sem, ám Ők még mindig tök vidáman üldögélnek az asztalnál.
- Na, gyerteeek, indulni kéne haza! - mutogatom kezeimmel az irányt, hogy merre is van az a haza. Persze tök más irányba mutogattam, de nem baj. Rájövök, hogy ez nem vezet semmire, így visszaindulok az asztalhoz, hogy felnyaláboljam a nőszemélyeket. Mégsem kéne őket itt hagyni, hogy totál részegre igyák magukat! Bár az már megtörtént, így nincs mitől félnem, valamikor csak haza jutunk majd.
Yurenai Mistique
6. Osztag
6. Osztag
Yurenai Mistique

nő
Sagittarius Monkey

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 EmptyCsüt. Márc. 18, 2010 11:37 pm

Minden ember máshogy érzi jól magát... Hm, ez igaz. Érdekes gondolat, de meg kell adni, nem rossz. Bár mondjuk olyan, hogy én igazán jól érezzem magam, nagyon nincs. Maximum ha nem félnék annyira, hogy úgy néznek rám, mint egy zárt osztályról szabadult idegbetegre, amint bárkinek is elárulom mire vagyok képes én, és a kardom. De ez persze nem fog megtörténni, nem ettem még meszet. Bár van egy olyan érzésem, az említett "személy" a végén még tiszteletét teszi a sokaság előtt, ha kicsit is megsértem...
-Szerintem te nem kellemetlen alak vagy, hanem egyszerűen olyan, aki sokat megélt, és kiábrándult valamennyire a világból. Eltaláltam? - tippelek, mivel ezt az egy fajtát messziről felismerem, régen közéjük tartoztam. Ja és jelenleg majdnem a szöges ellentéte vagyok. De ez már eléggé mellékes, főleg ebből a szempontból. Mindenesetre érdekes fiú került mellém, asszem megint jó tündért fogok játszani. Jótündér? Ez még viccnek is rossz, engem előbb lehet boszorkánynak nevezni. Vagy éppen kibírhatatlan, szabályszegő némbernek, bár aki utoljára ezt vágta a képembe pár hétig padlót sikált.
A kis vitám Kepmachival neki is felkeltette az érdeklődését, mint hallótávolságon belül szinte mindenkinek, mivel azonnal előbújt belőle az úriember, és átengedte a saját székét. Szegény fiú. Még nem tudja, hogy nekem eszem ágában sincs leszállni a pultról, és csak azért használtam ezt az indokot a maradásra, hogy Kempachi ne pattogjon annyit. Legfeljebb goldolatban, bár ott már szerintem legalább százszor jól el is átkozott. Az pedig piszkosul nem érdekel, tudom, hogy akkor is kedvel, és az egyik törzsvendége vagyok. Ráadásul a múltkori tengerparti buli után még egy rossz szava sem lehet. Na, akkor szereljük le a kiscserkészt is. Kempachi éppen a narancslevet keresi nekem, szóval nem fogja hallani, amit mondok:
-Köszi, de nem. Csak idegesítésnek ülök én a pulton, és egyenlőre nagyon élvezem az eredményét. - teszem hozzá, mivel mindig is jó bulinak tartottam az emberek idegeinek tépázását. A shinigami nyilván nem ért meg, de nem is várom el. Kevesen képesek követni az én nyakatekert logikámat és zavaros, hirtelen ötleteimet. Persze csak azért, mert rajtam kívül kevesen tudhatják, hogy úgysem lesz semmilyen rossz hatása a dolognak. Azért olyan hülye én sem vagyok, hogy magam alatt vágom a fát. Előbb ültetek mellé egy újabbat, hogy biztosan tartson. Közben a fiú nyilván eléggé elkalandozott a gondolataiban, de végül csak helyre rázta magát. Most nyilván a tőlünk hallottakon agyal, és próbál rájönni, mi is lehetek én. Természeti katasztrófa, ez az alap, de ezen kívül. Ha rajtam múlik, nem említem a rangomat, amíg nem kérdi. De végre fogta magát és a kérdésemre is válaszolt. Harmadik osztag? Szóval Maya alatt szolgál. Remek.
-Oh, szóval Chizuki kapitány alatt szolgálsz. Kezdem érteni miért tartod távol magad az italtól, ő kifejezetten nem szívleli a részeg tiszteket. És vele mi van mostanában? Rég nem láttam... - folytatom a szövegelést, miközben megkapom a narancslevet, természetesen előttem kinyitva. Vidáman iszok bele, hiszen most már tudom, senki nem kevert bele pezsgőcukrot, vagy hasonló idegesítő ízesítőt. - Melyik osztagban tevékenykedem? Hát, szorozd be kettővel a sajátod és megkapod a számot, hogy melyik kapitány idegeit nyírom éppen.- bár ő legalább valamennyire kezelni is tud. Már ha az annak számít, hogy nem próbálja meg a merev szabályokat rám erőltetni. - Estleg elárulnád a nevedet is? - teszem fel a kérdést, mivel rájövök, hogy azt még mindig nem tudom...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kenpachi Ivója   Kenpachi Ivója - Page 6 Empty

Kenpachi Ivója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Város-