|
|
| TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Márc. 31, 2009 1:58 am | |
| Szerencsére Shiori már kiismerte a mérhetetlen pancserságom, így türelmesen várta mi a nyűgöm, már megint. Újabb zsákutca. Hiába adtam oda neki a papírt továbbra se voltam képes egyetlen szót se kituszkolni magamból. Egyszerűen kimerült a tudásom annyiban, hogy beszívtam és kifújtam hatalmas mennyiségű levegőt. Tisztára olyan voltam, mint egy szabályosan működő gőzmozdony. Valószínűleg megunhatta a nagy csendet, mert hatalmas lelkesedéssel kezdett el beszélni. Őszintén szólva nem bántam. Imádtam hallgatni, amikor önfeledten mesélt valamiről. Miközben ecsetelte, hogy mennyire fantasztikus idő van most a sétához meg a teázáshoz bennem efelől egyre nagyobb kétség kezdett kialakulni. Egyetlen zavaró tényező volt az ötletben, saját magam. Valószínűleg végig olyan fogok lenni mint egy időzített kuka. Aprósággal ki lehet majd biztosítani és akkor még az atya úristennel is veszekedni fogok. Viszont, ha nem lesz rá okom meg se fogok nyikkanni. Ennél kínosabb helyzetbe nem is tudnám hozni Shiori-t. Szorgos fejvakarás kíséretében igyekeztem valami mentő ötletet kiagyalni, hogy halasztani tudjam a meghívást. Bár teljesen mindegy volt, hiszen nyolcvan év múlva is ugyanígy fogom elbaltázni a lehetőséget. Addig tornáztattam az agytekervényeimet, amíg be nem előztek a válasszal. "Erről ennyit..." sóhajtottam nagyot és próbálkoztam viszonozni a mosolyt. -Szóval csak azt akartam mondani, hogy szívesen mennék.-jó hosszú ideig még megmozdulni is elfelejtettem. Csak bámultam egy magam előtt kiszemelt pontot. -Minden rendben?- -Mi?!-pillantottam le Shiori-re zavarodottan.-Jah! Semmi, semmi.-próbáltam terelni, mielőtt nyolcszáz százalékosan látszódna, mennyire nem vagyok jól.-Öhm...-horgásztam elő a telefonomat és néztem rá a kijelzőjére.-Két óra múlva? Addig azt hiszem kényelmesen el tudunk készülődni...-céloztam inkább magamra. A válasz után odabattyogtam a szekrényhez valami kevésbé kirívó göncöt keresni, mint amikben általában szoktam flangálni. Olyan meleg volt, hogy süttetni lehetett a hasadat és két óra múlva ropogósra sültél. Vagyis valami lengébb cucc kellett. Na, de nekem még volt mit takargatni és itt nem a tetoválásaimra gondoltam. Például ott voltak a hegek és a még mindig színekben pompázó zúzódások, illetve a fél lábamra még mindig sántítottam. A végén még alám tolnának egy tolószéket vagy átsegítenének a zebrán. Ráadásul randira vagy mi a fenére készültem. Szóval jöhetett a költői kérdés."Mi a frászt szoktak ilyenkor felvenni?"
|
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Márc. 31, 2009 3:34 am | |
| Miután elhallgattam megint azt vettem észre hogy hatalmas erőfeszítéssel fókuszál egy pontra a falon. -Minden rendben?- -Mi?!-nézett rám zavarodottan.-Jah! Semmi, semmi.-Öhm...-mondta, majd előhalászta a telefonját és megnézte az időt.-Két óra múlva? Addig azt hiszem kényelmesen el tudunk készülődni... -Nekem megfelel. -bólogattam hevesen- Akkor ha nem bánod addig elmegyek zuhanyozni. -léptem oda a mellé a szekrényhez és kotorásztam elő pár tiszta ruhát. -És hogy akarunk távozni a raktárból? Menjek előre? -kérdeztem a lakótársak iránti elővigyázatosságból. Majd mikor láttam hogy megint elkezd tépelődni inkább úgy gondoltam hagyok neki gondolkodási időt. -Tudod mit, ráérsz eldönteni míg elkészülök. -mosolyogtam, majd bevonultam a fürdőbe. Most kivételesen volt melegvíz...de már úgy megszoktam a hiányát hogy szinte alig használtam el belőle. Olyan hamar lezuhanyoztam hogy még a gondolataimba se nagyon volt időm elmerülni. Ezért hajszárítás közben folytattam, aminek az lett az eredménye hogy a fejem egyik fele már csontszáraz, a másik pedig még csurom vizes volt mire észbekaptam. -Áu, de forró! -kaptam hirtelen a másik kezembe a hajszárítót. Majd mikor sikeresen végeztem még nem ártott volna emberi külsőt varázsolnom magamra. A ruhákat csak reflexből válogattam össze a szekrény előtt, de úgy gondoltam megfelelnek. Egy zöld póló egy fekete szoknyával és tornacipővel. A magassarkú cipőket zsigerből utáltam...egyszerűen nem tudtam hozzászokni az évszázados szandálviselés után. -Istenem de rég voltam így emberek között...muszáj rendesen kinéznem, nem akarom hogy Masaki szégyenkezzen velem az utcán... -ácsorogtam tanácstalanul a tükör előtt. Majd fogtam magam és így félkész állapotban kirontottam a fürdőből és elkezdtem kotorászni a dolgaim között. *Mekkora mázli hogy ez még megvan... * -örültem meg mikor a kezembe kaparintottam a szemceruzámat és némi alapozót. A sminket is utáltam..egyedül ez a két dolog amit el bírok magamon viselni. Gyorsan visszasiettem a fürdőbe a tükör elé és befejeztem a készülődést. -Azt hiszem kész vagyok... -toporogtam a tükör előtt mint egy tinédzser mikor először hívják randevúra....bár talán ez most sem áll messze a valóságtól, csak épp én vagyok kicsit idősebb.... Miután elkészültem maradt még időm a kétórás időkeretből, ezért úgy döntöttem lemegyek és uzsonnázom valamit, mert nem akartam hogy a gyomorkorgásom megint zavarba hozzon. Ahogy a hűtő előtt ácsorogtam és valami ehetőt kerestem benne valaki hátulról megszólított. -Csak nem készülsz valahová? -állt mögöttem szemöldökvonogatva Shinji. Én kicsit elpirultam, de aztán kiábrándító választ vágtam a képébe. -ÖÖ nem. -csuktam be a hűtőajtót és álltam neki szendvicset csinálni. -Gonosz vagy tudod. -kezdett el drámázni- És mikor akarod nekünk bemutatni?-faggatózott tovább. Én próbáltam ügyet sem vetni rá, ami talán kicsit letörte a lelkesedését. -Mi lenne ha inkább keresnél magadnak barátnőt ahelyett hogy engem faggatsz.. -próbálkoztam be, bár tudtam hogy ez kicsit gonosz volt. -Igazad van, de még nem találkoztam éltem első szerelmével... -folytatta a drámát, majd végre elvonult. Biztos terveket szövögetni.. -Na persze. -morogtam félig kajával a számban. Aztán végre feltűnt Masaki is. |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Márc. 31, 2009 4:23 am | |
| Hosszas szemezés után végül elkezdtem szépen kidobálni azokat a lomokat, amiket magamra óhajtok majd rángatni. Egy fekete halászgatya tele idióta zsebekkel, meg kapcsokkal. Hozzá tökéletesen passzolt a halálfejes öv, amit némi hezitálás után inkább kicseréltem a kevésbé feltűnő dobókockásra. Aztán kikotortam a legszolidabb pólómat, ami csak létezett a ruhatáramban. Egy egyszínű fekete pamutcsoda volt elől pálcikaemberkékkel. Az egyik baseballütővel ütötte le a másikat és gondolat buborékban csak ennyit mondott: "Az erőszak nem megoldás,de én imádom!"Mivel pont a jobb csuklómon volt a legrondább sárga-zöld-lila folt, ezért kikotortam egy kendőt is. Snassz vörös, némi fekete mintával. Némi elemzés után meggyőződtem róla, hogy semmi se hiányzik aztán beverettem a fürdőbe. Még a 'kész vagyok' kijelentést se vettem észre Shiori részéről. Egyáltalán őt se vettem észre. Éljen a bunkóság! Rendbe szedtem magam és kisebb kínlódás kíséretében belemásztam az összes holmiba. Amikor kiléptem, azt hittem lefordulok az illatmennyiségemtől, kissé túlzásba vittem a parfüm és dezodor használatát. -Basszus...-nyitottam ki az ablakokat.-Egy tetves drogéria elbújhat mellettem!-kapartam össze az éjjeli szekrényről a kisebb kiegészítőket. Közben azért a szorgos morgást sem hagytam abba. Pár karkötő, egy gyűrű, pénztárca, telefon és a láncok. -A kutyapórázokat lehet mellőznöm kéne...-aggattam le magamról őket, csak a kedvencemet hagytam fent. Ekkor lépett be a szobába Shiori. Végre rá is néztem, de lehet nem kellett volna, mert kissé elkábultam a látottaktól. Észbontóan nézett ki, ebben a szoknya-póló párosításban és imádtam, hogy tornacipőt vett fel hozzá. Olyan lélegzetelállító volt számomra,mint egy bálkirálynő, még ebben az egyszerű viseletben is. -Hűűűh...-köszörültem meg gyorsan a torkomat és kezdtem el gyorsan előkotorni a tornacsukámat.-Nagyon...öhm...csinos vagy!-magyaráztam az ágy alatt kotorgálva. |
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Márc. 31, 2009 8:31 am | |
| Úgy gondoltam megnézem hogy áll a készülődéssel, ezért visszamentem a szobába. Ahogy benyitottam egyből megéreztem a kölni illatot. Szinte az egész szobában érezni lehetett, de nem bántam mert imádtam az illatát. Masaki hangjára tértem magamhoz a kábulatomból. Amint láttam már éppen elkészült. Határozottan jól festett...Kinek akarok hazudni?...nagyon jól nézett ki. *És még azt mondják nincs türelme, de mire ezt a sok dolgot mind összeszedi...* -mosolyodtam el. Bár talán most a megszokottnál mintha kicsit visszafogottabban válogatta volna össze a ruháit. Nem tudtam miért bámul ennyire, de mikor meg akartam szólani, megelőzött. -Hűűűh...-köszörülte meg gyorsan a torkát és bemászott az ágy alá a cipőjéért. -Nagyon...öhm...csinos vagy!-magyarázta az ágy alatt kotorgálva. Én megint elvörösödtem és igyekeztem volna reagálni, de tudtam hogy megint elkezdenék valami hülyeségről hadoválni, mert zavarban vagyok. De azért próbáltam erőt venni magamon. -Köszönöm.. -motyogtam, majd hozzátettem- Te is jól nézel ki. Megint beállt a szokásos kínos csend míg előhalászta és felvette a cipőjét. Én közben próbáltam valamit kotorászni a cuccaim között hogy mégse legyen ilyen csend. Aztán mikor már útra készen voltunk vidáman léptem oda mellé. -Akkor indulhatunk? -kérdeztem mosolyogva, és indultam volna meg az ajtó felé, de aztán közben rájöttem hogy nem ártana feltűnésmentesen távozni...Óvatosan kinéztem az ajtón, majd mikor nem láttam senkit, ami felettébb furcsa, bár most inkább nem álltam neki problémázni ezen, sőt inkább örültem..., megfogtam Masaki kezét és magam után húztam. -Tiszta a levegő! Siessünk! -vigyorogtam miközben lerohantunk a lépcsőn, és ki az ajtón. Tisztára olyan mintha tilosban járnánk... Igazából el nem hiszem hogy azt a trappolást senki sem hallotta meg, de mindenesetre senki nem kiabált utánunk mikor kiléptünk a raktár ajtaján. -Azt hiszem ezt megúsztuk...mint valami rossz krimiben... -nevettem el magam. Ahogy sétáltunk az utcán észrevettem hogy még mindig Masaki kezét fogom. Igazából annyira nem tiltakozott ellene, ezért hagytam így...ha nem akarja úgyis elengedi, de reméltem hogy nem fogja. Sőt annyira belemerültem a dolgokba hogy egész szorosan mellette haladtam. -Szólj nyugodtan ha nem jó így neked. -néztem fel rá, mikor észrevettem hogy kicsit feszeng. Igazából én is zavarban voltam, de ebben a helyzetben kellemesebb volt az emberek között lenni, mintha csak simán egymás mellett sétálnánk. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Ápr. 14, 2009 8:43 am | |
| ---- °o0oo0o° Pihenés ’kettesben’ °o0oo0o° ---- III. felvonás
Jó pár nap eltelt azóta, hogy összekapartak a balul elsült randi után. Viszont azóta teljesen megkukultam. Jóformán el se hagyom a szobámat. Beszélni is csak akkor méltóztatok, ha muszáj. Az evés pedig újfent ősellenségem lett. Már a látványától tiltakozni kezd a gyomrom. A büdös nagy igazság egyszerűen hangzott, nem találtam önmagamat. A nagyszájú, mindenkivel ordítozó Masaki valahol eltűnt félúton, helyette meg maradt egy vegetáló roncs. Persze az még rátett egy lapáttal, hogy folyton Shiori-n járt az eszem. Mégse voltam képes akár egy pillanatra is ránézni. Féltem, ha a szemébe nézek szánalmat látok, semmi többet. Másrészt meg minden vágyam lett volna neki elmondani az egész történetet. Tartoztam neki ennyivel. Na meg, bíztam is benne. A raktárban egyes egyedül bízom feltétel nélkül, mégis csak fejben szövegelek... Kis idő múlva már mérgesen vágom földhöz az ipod-ot. Az orrom előtt viharzott ki, mert totális bunkó módjára vonogattam a vállaimat. Azt csináltam, mintha az se érdekelne, ha felkötné magát. Pedig megnyugtat, ha itt van. Jobban mint a barokk, csillogóan tiszta szobám. Jobban mint a kedvenc zenéim. Jobban mint a napok óta játszódó csendkirályosdi. Mégsem állítom meg. Meg se nyikkanok. Kivárom, amíg becsukódik az ajtó, aztán zaklatottan levágódom az ágyról és beloholok a fürdőbe. Kell néhány perc, hogy összeszedjem magam. Bedugom a jéghideg víz alá a fejemet. Egy csöppnyi megváltást remélek a rám folyó víztől. Valami kis szikrát, hogy mihez kezdjek. Egy útirányt, amin elindulhatok. Azt nélküle is tudom, le kell csillapodnom. Vissza kell zökkennem a megszokott kerékvágásba. Ehhez meg az kéne, hogy ne zárkózzak el megint mindentől és mindenkitől. Akármennyire is tisztában vagyok vele, nem találom a lábaim előtt az utat. Egy helyben toporgok és idegesen keresgélem merre tegyem meg az első lépést. Végre elzárom a csapot és próbálok egy törölközőre bukkanni. Rövidesen már szitkozódva rúgok bele a mosdókagylóba. Idegesít minden. A szappan alakja, az idétlen színe, az, ahogy a tükör fénye elvakít a rá eső fénytől. De leginkább az bosszant, akit látok magam előtt. Úgy ráncolom a homlokom és fintorgok,akár egy eszelős sorozatgyilkos. A szemeim véreresek, az íriszem meg túlzottan vörös. Lefogadnám, hogy a sötétben még világít is. Csüggedten temetem arcomat a tenyerembe. Kivételesen jól esik a vízcseppek halk hangja. Addig se érzem, teljesen egyedül vagyok. Rászánom magam és kerítek egy törölközőt. Megtörlöm az arcomat, de nincs kedvem kimenni. Úgyis csak az üres szoba fogadna. A sebeim meg már nem vészesek, hogy ágyhoz legyek kötve. Leülök a hideg csempére és meredten kezdem el nézni a plafont. Megunva az egyhangúságot a fejem felé emelem a kezemet és játszadozni kezdek a fénnyel. "Sírni lenne kedvem, mégis képtelen vagyok rá. Ordítani szeretnék, mégse teszem. Vergődni, hisztizni, tombolni akarok, mégse moccanok meg. Csendesen várok a csodára. Ez sosem változik meg. Örökre ez marad nekem. Magányosan félre húzódni és belül összetörni millió darabokra." Nem azért tettem, mert gyengeségnek éreztem volna,ha valaki szenvedni lát. Csupán képtelen voltam bárkinek is őszintén megmutatni ki is vagyok valójában. Már ha tudnám. Itt kezdődik a legnagyobb bökkenő. Fogalmam sincs, milyen is vagyok. -Egy ostoba, vén, hülye vagy, Masaki Sachi!-húztam fel a térdeimet és hajtottam rá a fejemet. Döntés áll előttem. Erre kell egyedül koncentrálnom. Az ismeretlen választása, amivel vállalom, hogy vakon bízok Shiori-ban. Vagy kizárom őt és megkímélem saját magamtól. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Ápr. 14, 2009 9:47 am | |
| És megint minden ugyanolyan lett. Mintha az elmúlt jópár nap meg sem történt volna. Masaki ugyanolyan konokul zárkózott magába mint ezelőtt. Egész nap ki sem mozdult, és jóformán alig evett. Mikor már nem szorult ápolásra, megint nem lehettem mellette egész nap, mert tudtam hogy úgyis azt hinné hogy szánalomból teszem. Kerülte a pillantásom. Ordított róla hogy nyomja a szívét valami amitől szeretne megszabadulni, és mégsem volt képes beszélni róla. Legbelül haragudtam rá ezért, de talán mégis inkább csak magamra voltam dühös, hogy nem tudtam éreztetni vele hogy öntse ki nekem a lelkét. Próbáltam hasznossá tenni magam a házban, hogy ne kelljen egész nap a szobában ülnöm, és néznem ahogy kínlódik. Önző húzás volt, utáltam is magam érte, de amíg nem tudom kitalálni hogy mivel adhatom egyértelműen a tudatára hogy nyíljon meg előttem, addig felesleges feszélyeznem a jelenlétemmel. Pedig mennyire hiányzott. Olyan kutyául éreztem magam, hogy egy szomorúbohóc elbújhatott volna mellettem. Alig vártam hogy eljöjjön végre az este és legalább álmában mellette lehessek. Aztán reggel kezdődött minden elölről. A szótlanság, és a folyton elfordított tekintet. Bármit kérdezte, bármivel próbáltam a kedvében járni, mindenre egy érdektelen vállvonás volt a válasz. Ilyenkor mindig megfájdult a szívem, de igyekeztem elnyomni az érzést, nehogy még ezzel is bűntudatot ébresszek benne. Délután azonban már nem bírtam tovább. Épp egy ki ételt próbáltam volna beleimádkozni végre, de erre is ugyanaz volt a reakció, mint bármi másra. Vállrándítás, és az ipod fülhallgatója a fülébe. Nem akartam kiborulni, de már nem tudtam tovább mosolygással elfedni a lelkiállapotomat. Ki kellett mennem kiszellőztetni a fejem. Amint becsuktam magam mögött az ajtót máris kibuggyantak a könnyeim. -Ez nem igaz, hogy nekem folyton sírnom kell. Lehetnék mostmár kicsit erősebb...-robogtam le a lépcsőn a szememet törölgetve. Az utcán sétáltam és hagytam hogy a kellemes tavaszi szellő megszárítsa az arcomat. Szükségem volt most erre, egy kis környezetváltozásra. Azonban hamar rájöttem hogy így sem érzem jobban magam. A séta előbb sietséggé, majd lassan már futássá alakult, és pár perc múlva újra a raktár ajtajában kötöttem ki. Vissza akartam menni. Meg akartam kérni hogy mondja el nekem mi bántja, hogy könnyítsen a lelkén. *Legfeljebb visszautasít, de soha nem tudhatom meg ha meg sem próbálom* -bámultam a lábam alatt a lépcsőfokokat. Ahogy benyitottam a szobába, üres volt, de a résre hagyott fürdőajtón megláttam a földön ücsörgő Masakit. Csendesen közelebb lépdeltem és megálltam előtte. A csempén ücsörgött, és arcát a felhúzott térdeibe temette. -Meg fogsz fázni. -mondtam halkan, majd kinyújtottam felé a kezem. De erre sem reagált semmit. Ekkor fogtam magam és leültem mellé. -Te akartad... -hajtottam a vállára a fejemet- Miért nem bízol meg bennem? -kérdeztem egy kis szünet után- Én szeretném betartani az ígéretünket...hiányzol...hiányzik a mosolyod. Szeretnék belelátni a lelkedbe hogy segíthessek megint magadra találni. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Szer. Ápr. 15, 2009 4:46 am | |
| Soha életemben nem éreztem magam ennyire összekuszálódva. Egy mérleget toltak elém azzal a céllal, hogy próbáljak egyensúlyozgatni. Közben az érzéseim meg az összes létező kombinációban váltogatták egymást a mérleg másik szárán. Annyira kiszolgáltatott és sérülékeny vagyok, mint egy pár napos kutyakölyök, ahogy itt támasztom a fejemet és ringatózom. Velük ellentétben, nekem viszont csak annyit kéne megtanulnom, hogyan legyek képes viszonozni a felém érkező bizalmat. Váratlan ötlettől vezérelve elkezdek dúdolászni. Sosem szerettem hallani a dörmögésem, ebben a percben mégis ez tud a legkevésbé érdekelni. Utálhatom később is magamat! Egyenlőre erre a lassú dallamra van szükségem! Annyira jó énekelni! Nem értem miért, hiszen a szövegére sem emlékszem. Biztosan fülsértő is lehet hallani a trillázásom, mégsem akarom abbahagyni. Illik a hangulatomhoz, illik az érzéseimhez, illik mindenhez, ami most az agyamban motoszkál. Mindig is ezért nyúztam megállás nélkül a zenelejátszóimat. Bár nem tudtam beszélni arról, amit érzek, a számokat hallgatva olyan volt, mintha megértésre találtam volna. Másik oldalról nézve meg irigykedtem. Szerettem volna én is így szavakba önteni a lelkemet, csak nekem nem ment. Nagyon régen valamilyen szinten még képes voltam írni. Legalább hét füzet van teletömve mindenféle gondolatokkal. "Lehet el kéne őket olvasnom..." Sóhajtottam egyet és kezdtem el győzködni a lábaimat, hogy álljanak fel. Sehova sem jutottam, mert megszólalt előttem a legkedvesebb álmom. Bevallom összerezzentem ijedtemben. El is felejtettem, hogy pár perce felfigyeltem a szobában mocorgó személyre. Csendesen kivártam mit is szeretne. Nem morogtam, nem vontam vállat, nem emeltem fel a fejemet. Csak ücsörögtem tovább. Jól esett, hogy aggódik értem a bunkó viselkedésem ellenére. A falaim viszont erősebbek voltak, hogy ennyitől összedőljenek. Sajnos túl jól építettem fel őket. Erősebbek mint vártam. Sokkal messzebbre sodor tőle, mint szeretném. -Te akartad... -landolt mellettem a csempén és dőlt a vállamra. Újabb sóhajjal vettem tudomásul a történéseket. Még a vállamat rángatni se volt kedvem. Főleg azok után, hogy meghallottam a kérdését. Ledöbbentem a sokktól. Közel sem erről volt szó, de ezek szerint az eddigi viselkedésemmel csak arról győztem meg,hogy nem elég jó nekem. Úr isten! Pont az ellenkezőjéről van szó. Túlságosan nem érdemlem meg. Túl jó nekem! Minden szó nélkül felkászálódok a földről és visszaviharzok a szobába. Keresni kezdek. Kivételesen nem érdekel a felfordulás, amivel az egész folyamat jár. -Várj egy kicsit!....Kérlek!-szólok a hátam mögé halkan. Rá még mindig nem tudok nézni. A viselkedésért viszont jöttem valamiféle válasszal. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Szer. Ápr. 15, 2009 6:40 am | |
| Csak ültem ott mellette és behunytam a szemem. Reméltem hogy talán most válaszol valamit. A fürdő csendjét, csak a visszhangosan csepegő csap időközönként lehulló vízcseppje törte meg. Folyamatosan mérte az időt. A csendben, szó nélkül eltöltött perceket. Kezdtem tényleg azt hinni hogy velem van baj. *Mit tehetnék? Vagy talán mégsincs jövője ennek az egésznek? De máris fel akarom adni? De ki vagyok én ahhoz hogy csak úgy a kétszázéves múltjáról faggassam. Senki...egy jelentéktelen senki, akit eddig szinte csak látásból ismert. Amilyen fájdalmas sebeket őrizhet, csodálom ha egyáltalán magában képes megőrizni ezeket...és én azt kértem hogy beszéljen róluk. Honnan vettem én ehhez bátorságot?....Naív vagy Shiori, és folyton ez a veszted...azt hiszed az emberek csak úgy megváltoznak és képesek mindenen túllépni ha a sebeik látszólag már begyógyultak? Pedig te is nagyon jól tudod milyen összetört szívvel élni.* -húztam fel a térdeim. -Ne haragudj. -mondtam halkan a saját térdeimbe temetkezve, de azt vettem észre hogy eltűnt mellőlem. Felkaptam a fejem és láttam hogy beviharzott a szobába és elkezdett mindent szétdobálni. Gondolataim mélyéről nagy nehezen visszatérve feltápászkodtam és odasétáltam a fürdőajtóhoz. Nem tudtam mit gondoljak ezen a hirtelen jött megmozduláson, de jobbnak láttam ottmaradni ahol vagyok, mert annyira el volt merülve a dolgok széthajigálásában hogy szerintem észre se vett volna. -Várj egy kicsit!....Kérlek!-szólal meg az egyik szekrényben kotorászva. -Rendben. -válaszoltam gépiesen kezemmel ajtófélfának támaszkodva. Nem mertem megkérdezni mit keres...de biztos valami fontos dolog lehetett ha ennyire elszántan kutatta, úgy hogy megfeledkezett a szobájában uralkodó kényes rendről. *Szobája...* -ahogy gondolatban kimondtam ezt a szót, hirtelen mindent olyan idegennek éreztem magam körül. A tárgyak és a bútorok ismeretlennek és távolinak tűntek akárcsak a gazdájuk. *Biztos mindnek van története. Nekem is van pár holmim amihez különösen ragaszkodom, és sokkal többet jelent számomra mint amennyit látszólag ér. És én itt állok, egy kívülálló, aki csak úgy belecsöppent az életébe. Távol a megszokott, biztonságot adó dolgoktól. Ha őszinte akarok lenni magamhoz, mindig is tudtam hogy felforgattam az életét. Már biztos rég túl tette volna magát azon a szörnyű estén is, ha nem kellene közben velem foglalkoznia. Shinji is azt mondta hogy pár nap alatt rendbe szokott jönni, de én nem úgy veszem észre....viszont amit Shinji "rendben'-nek hív, az megintcsak nem az aminek lennie kellene. Bár láthatnám végre hogy önmagát adja. Mindig csak pár pillanatra van részem benne, de azért a pár pillanatért elcserélném fél életemet.* -repkedtek össze vissza a fejemben a gondolatok, úgy mint a szobában szanaszét hajigált holmik. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Szer. Ápr. 15, 2009 11:19 pm | |
| Lassan túljutottam az összes létező fiókkal megáldott bútoron,de nem akadtam rá a keresett dologra. Ha jobban belegondolok jó nagy tróger vagyok. Mindig annyit motyogtam magamban, erre ezt a fontos tárgyat csak bedobtam valamelyik eldugott zugba. Pedig azt érdemelte volna, hogy az éjjeli szekrényre tegyem minimum egy vitrinbe! Ideges is lettem pár pillanat alatt. Én járatom a számat, amikor így bánok még ezzel is!Orrba kéne vágni, ahányszor csak sajnáltatom magam, mert egy érzéketlen kőbunkó vagyok. Pityergek fél sort a szánalmas életemen, aztán belehajítom az első kukába a siratott valamit, bármit! Ha úgy nézzük Shiori-val is ezt csinálom. "Hányok magamtól!" Vágtam bele mérgemben a szekrény ajtajába. A hatalmas csattanás úgy visszhangzott az egész szobában, mintha légkalapáccsal kezdték volna átrendezni a helység arculatát. Szinte éreztem, hogy ettől megrémült a mögöttem ácsorgó, de ki ne tette volna? Egy idegsokkos erőszakossá válik. Jobb lenne minél távolabb futnia tőlem. Vissza se nézzen, csak menjen! Nem éri meg rám pocsékolni az idejét! Időnyerés gyanánt megdörzsöltem a homlokom. Megint le kellett nyugodnom. Ezt kezdtem a legjobban unni. Hetekig ilyen állatkerti ragadozónak lenni és várni a csodát, hogy véglegesen lenyugodjanak az idegeim. Addig meg maradnak a dühkitöréseim. Ha valami apróság nem úgy sül el, ahogy a hatalmas mikróba agyammal eltervezem ütök minden kezem ügyébe eső tárgyat. -Sajnálom...-fordítottam kicsit oldalra a fejem, bár az se biztos Shiori még egy légtérben tartózkodik velem. Elég hatásos szokott lenni a magánműsorom. Egy sóhaj után lassan elléptem a szekrénytől. Ha már nekiláttam keresni befejezem. Szerencsétlen kézfejem hevesen tiltakozott a mozgatás ellen. Az egész karom lezsibbadt, de nem érdekelt. Túl jól bírtam a testemet ért támadásokat. Nálam egy zúzódás egyenlő volt egy hétéves kislánnyal, aki megvágja a kisujját egy papírlappal. Újabb bizonyítéka mennyire nem vagyok még emberre emlékeztető lény sem. Az utolsó hely, ami eszembe jutott az ágyam alatti papírdoboz volt. Ebben tartottam a Seiretei-ből nálam ragadt holmikat. Megfogtam a poros tároló szélét és kihúztam magam elé. Néztem pár pillanatig a feliratot, aztán szétnéztem. Szükségem volt valamilyen vágóeszközre. Rövidesen megakadtam tekintetileg az éjjeli szekrényen pihenő ollón. Amint felfogtam agyban is már nyúltam is érte. Határozott mozdulattal szétvágtam a gondosan ráhelyezett legalább hetven rétegnyi ragasztót, aztán tessék. Ott a shinigami életem. A tetején naná, hogy a viseltes kapitányi haori lapult. Fintorogva fogtam meg az anyagot és pakoltam ki a földre. Alatta néhány kék kesztyű virított. A viselésére Yasu mellékhatásaként szoktam rá még anno. Aztán rengeteg apró hajgumi. "Az idióta hajam..." Emlékeztem vissza a befonott búrámra, meg arra mennyit kínlódtam vele. Túljutva a kellékeken leginkább irodai lomokba lehet botlani. Plusz Hiyori egy papucsába, aminek az aljára hatalmas betűkkel egy köszöntő áll. Hatásos szülinapi ajándék volt, meg kell hagyni. Végül a sok tárgy után milliónyi papír hever a doboz alján. Meg egy hadnagyi karszalag. Lenyúltam, miután előléptettek. Tetszett a kinézete. Kaptam is érte két hónapnyi közmunkát, de akkor se adtam vissza. Egy halvány mosoly után lepakolom a többiek közé. Kisebb szenvedés után elzavartam az undorom és lapozgatni kezdtem a papírhalmot. Akadtak közötte érdekes példányok. 'Súlyosan bántalmazta egyik beosztottját!...Inzultálta az egyik kapitányt!...Elfogadhatatlanul viselkedett a bla,bla év, bla,bla hónapjának, bla,bla napján a 3. kapitányi gyűlésen!..."Tiszteletlenül beszélt felettesével! Közönséges szavakkal illette a Gotei 13, összes vele egy rangon álló személyét!..."Megtagadta a negyedik osztag kérését és bántalmazta a takarításra küldött tiszteket"...' Megemelve a következő hivatalos levelet egy kép esett le mellém. Végre megtaláltam azt az kicsi tárgyat, ami miatt ekkora kupit rendeztem. Egyenlőre viszont csak nézem, megbűvölten. Most, hogy megtaláltam szinte teljesen rám zuhant az egész múltam. Ez a kép mindig emlékeztetett arra ki voltam és mivé lettem. Magában hordozott mindent rólam. Legalábbis számomra. Rászánva magam szomorúan szedem fel a szőnyegről. Rá akartam pillantani pedig jobban tudtam mindenkinél mi van rajta. -Megengeded, hogy meséljek neked?-szólaltam meg végre. Még mindig nem voltam biztos itt van e szobában,de nekem akkor is megérte, ha az üres szobával kell beszélhetnem. Ha most itt van, ebben a percben és igenlően fog válaszolni, úgy érzem képes leszek végre elárulni magamról valamit. Az előbbi pillantástól arra a kis képre, teljesen megváltozott minden, amit gondoltam. Szabadulni akartam. Kibeszélni minden létező érzést magamból és az a tárgy erőt adott, hogy ezt meg tudjam tenni. Éppen ezért kerestem ennyire... |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Csüt. Ápr. 16, 2009 2:29 am | |
| A gondolataim megint messze jártak. Felidéztek mindent ami igazolást adhatott arról hogy talán mégsem vagyok egy jelentéktelen senki. Rájöttem hogy megfeledkeztem pár fontos dologról. *Nem szabad minden alkalommal ennyire magam alá kerülnöm. Akkor is tudtam mit vállalok azzal ha kimondom az érzéseimet, és most sem szabad megfeledkeznem róla. Egy percig sem mondta senki hogy könnyű lesz, és azt sem hogy ezentúl semmi rossz sem fog történni. Sőt lehet hogy inkább az nem lenne normális dolog, ha csak úgy varázsütésre változnának meg a dolgok és velük együtt mi is. Bonyolult szerkezet az emberi lélek. Ezért is olyan nehéz meggyógyítani ha egyszer összetört.* -igyekeztem elhessegetni a rossz érzéseimet, mert rájöttem hogy ezzel senkinek nem vagyok hasznára. Idő közben helyet kerestem magamnak az egyik földre hányt párnán, és onnan figyeltem tovább Masakit. *Ideje lenne belátnod hogy neki sokkal nehezebb ez mint neked...és ahelyett hogy folyton kiborulsz, inkább azzal kellene segítened neki, hogy a félreérthető viselkedéseddel nem sodrod folyton vissza az önutálatba* -sóhajtottam egy nagyot, miközben felszedtem a földről egy darabjaira esett mp3-lejátszót és azt próbáltam összerakosgatni. Több kevesebb sikerrel ugyan, de kezdte visszanyerni régi formáját. Mikor végre sikerült minden darabját a helyére pattintani, Masaki akkorát csapott a szekrényajtóba hogy ijedtemben elejtettem a ketyerét és újból darabjaira esett szét. *annak azt hiszem már úgyis mindegy volt* -sandítottam arra lemondóan. -Sajnálom...-dugta ki a fejét féligmeddig a szekrény rejtekéből. Majd odaviharzott az ágyhoz, és előhúzott alóla egy méretes papírdobozt. Biztos ez lehetett az amit keresett, mert kissé lenyugodva telepedett le az ágyra hogy számba vegye a doboz tartalmát. Sorban kezdte kipakolni a dolgokat a földre. *Ezek a kincsei? Ezek szerint nem csak én őriztem meg néhány dolgot Seireiteiből* -pillantottam a haorira- *Az enyém is megvan még...bár ki tudja mikor vettem elő utoljára...volt az vagy jó ötven éve is...azt hiszem akkor volt a kapitánnyá választásom százéves évfordulója. Emlékszem de rosszul viseltem...vagy egy hétig a szokásosnál is depressziósabb voltam. Lehet nekem is szembe kellene néznem a régi emlékeimmel, és megbarátkozni velük végre...hiszen azon nem tudok változtatni hogy a múltam részei, csak azon hogy minden alkalommal fájdalom önti el a szívemet ha rájuk bukkanok.* -ücsörögtem a párnán, amikor megint arra lettem figyelmes hogy megszólalt. -Megengeded, hogy meséljek neked?-kérdezte a kezében egy kis képecskének tűnő papírdarabot szorongatva. Én megint ledermedtem egy másodpercre. Annyira vágytam hallani ezt a mondatot, de most hogy szembekerültem vele, hirtelen nem tudtam megszólalni. Majd összeszedtem minden lelkierőmet, és odasétálva leültem mellé az ágyra. Innen közelről láttam csak, hogy mennyi mindent rejt még az a doboz, de nem szerettem volna bámulni ezért inkább Masakira néztem. -Igen. *Ez minden? Csak ennyit vagy képes kinyögni? Pedig hányszor elképzelted már ezt....* -szidtam le magam a rövid válaszért, ezért még hozzátettem- Szeretném hallani. -mondtam, majd egy mosollyal nyomatékosítottam a szándékomat. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Csüt. Ápr. 16, 2009 4:53 am | |
| Fel akartam nézni, mert semmilyen zajt nem hallottam magamon kívül, de pár pillanat múlva besüppedt mellettem az ágy. Megnyugodtam, hogy Shiori még itt van velem. El se akartam hinni. Még mindig kitart mellettem. Már csak fogalmaznom kellett. Sose tudtam beszélni. Főleg nem kulturált egyed módjára. Az meg nem hiányzott, hogy rákezdjek "Tod, volt egy kis buzipalánta szarjankó...". Nem azért, mert hangulatromboló lett volna és féltem végleg kiábrándul belőlem. Egyszerűen csak tisztelettel akartam beszélni életem legfontosabb személyéről. Aki nem álmaim nője, nem is a féltő szemekkel figyelő anyám volt, hanem a kisöcsém. Jó pár torokköszörülés és fejvakarás eljátszása után bizonytalanul odanyújtottam Shiori-nak a szorongatott képet. Ideje volt neki is látnia. Tisztán emlékeszem arra a napra, amikor készült ez a kép. Tűvé tettem az egész emberek világát, hogy kerítsek egy fényképezőgépet. Vagy legalábbis annak az egyik ősét. Követte a fene figyelemmel, hogy miket találnak fel és minek nevezik el őket. Kész szerencse volt, hogy shinigami-ként engedtek csak úgy flangálni és behozni mindenféle lomot. Pedig akkor még elég rendesen kezdő voltam a szakmában. Miután sikerült kerítenem egy masinát, jöhetett a tortúra hol készüljön a remekmű. Napokig hallgattam, merre, meddig kéne mennünk és főként mikor a nap folyamán. Végül kirángattam az öcsémet a házból és kivittem egy rétre. Persze nem tetszett neki. Egy óra alatt barmoltam szét a gondosan felállított tervét. Addig durcázott, hogy fogtam magam és egyedül beállítottam mindent. Meg kerítettem valakit, aki meg is csinálja a felvételt. Beálltam mögé és fél kézzel átkaroltam, nehogy el tudjon szökni. Jöhetett is a kínzás. Kegyetlenül megcsikiztem a szabad mancsommal. Mielőtt összeesett volna elordítottam magam, hogy nyomja meg a gombot vagy micsodát az önkéntes segítőnk. Ettől a képen úgy festünk mint két elmeháborodott. Én csápolok ezerrel és épp hátraesni készülik, míg az öcsém könnyezve nevet a szorításomban. -Ő a kisöcsém, Hiroto Sachi.-kezdtem el kínomban babrálni a doboz szélét, hogy innen meg merre folytassam a történetet. -Tokyo-tól nem messze születtünk. Egy kis földünk volt. Az apánk egy iszákos idióta volt. Nem izgatta mi történik velünk...- megvakartam az orromat. Muszáj volt bevetnem ezt a kényszer cselekvést különben megint földhöz vágok valamit. Azonnal döntöttem is, hogy nem feszegetem tovább ezt a részt. -Apánk tizennégy évesen megvert és rám gyújtotta a házat, így haltam meg. A buta kisöcsém meg próbált kimenteni. Megfulladt a sok füsttől. Tudod...ezek után próbáltuk kideríteni mi történt, meg jöttek a hollow-k és shinigami-k. Szokásos rész. Aztán két év múlva kerültünk át Seiretei-be. Azt mondták odaát megtaláljuk egymást. Persze! Körülbelül a Peremvidék két legtávolabbi végébe keveredtünk. Én elmentem halálistenkedni. Reméltem ebben a rangban könnyebben megtalálom. Kegyes hazugságnak bizonyult. De csak összeakadtunk. Épp engem próbált meglopni...-mosolyodtam el halványan. Mennyivel jobb lett volna,ha akkor nem talál meg. Lehet még mindig élne odaát. Elég lenne, csak tudnom, jól van. Igaz megígértem, nem hibáztatom magam, de nem megy. Annyira sajnálom a történteket. Ha tehetném visszamennék és én halnék meg helyetted. Nem ezt érdemelted. -Sajnos megtaláltuk egymást...Kérhetnék két percet?-álltam fel az ágyról és kezdtem el mászkálni fel alá a szobában. Kezdődött nálam az idegprobléma és jobbnak láttam gyorsan levezetni. Még egy ideig körbejártam, aztán rázendítettem rendet rakni. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Csüt. Ápr. 16, 2009 7:41 am | |
| Hosszas tépelődés után a kezembe adta a fényképet amit annyira keresett. A képen két önfeledten mókázó alak volt. Beletelt pár másodpercbe mire leesett hogy az egyikük Masaki. Kicsit zavartan néztem fel rá. *Ilyen volt valaha? Milyen vidám, és menyire boldognak tűnik.... De ki ez a fiú? Várjunk csak! ő lenne az öccse? Emlékszem mintha említette volna már...* -kutattam serényen az emlékeim között. -Ő a kisöcsém, Hiroto Sachi. -kezdett bele a történetbe. *Akkor ezek szerint jól emlékeztem...milyen aranyos kisfiú. Látszik hogy nagyon közel állhattak egymáshoz.* -pillantottam vissza a képre, majd hallgattam tovább. Mikor az apjáról kezdett beszélni, láttam rajta hogy nagyon rosszul érinti a téma. Ahogy haladt előre a történetben ki is derült hogy miért. *Értékelhettem volna jobban is a gyerekkoromat. Megvolt mindenem...szüleim akik szerettek, testvéreim, barátaim...és én ennek ellenére folyton elégedetlen voltam...egy elkényeztetett kis úrilány. Az emberek rossz tulajdonsága, hogy általában csak akkor tudnak értékelni valamit, miután elvesztették...* -babráltam a kezemben a képpel, de vigyáztam nehogy megsérüljön, mert tudtam milyen felbecsülhetetlen értéket képvisel- *De akadnak akik erre a kezdetektől fogva képesek. Kimutatni valakinek mennyire fontos, és éreztetni hogy mindig számíthat rád. * -ezeket olvastam le a képről. Mikor elmondta hogy halt meg, összerezzentem és ijedten néztem fel rá. Én Soul Societyben születtem, így nem tudom elképzelni milyen lehet meghalni...pláne ilyen körülmények között...ha csak rágondoltam beleborzongtam. *Kínok között várni hogy vége legyen mindennek, és elszakadni azoktól akiket szeretsz. Bár talán mikor otthagytam Seireiteit kicsit én is meghaltam. A családomat azóta sem láttam...de könnyebb nekik, ha megpróbálnak elfelejtetni, és élni tovább az életüket. Nehéz volt arra a döntésre jutnom, hogy nem keresem fel őket többet, de mindannyiunknak így a legjobb... * Csak ültem ott mellette csendben és hallgattam a történetét. Közben sorra jelentek meg előttem a saját múltam képei. Aztán elmondta hogy Soul societyben újra megtalálta Hirotot. *Történnek az életben megmagyarázhatatlan véletlenek* -mosolyodtam el én is kicsit. -Sajnos megtaláltuk egymást...Kérhetnék két percet?-pattant fel hirtelen és kezdett el a szobában járkálni és rendet rakni. -P..ersze.. -motyogtam kicsit zavartan továbbra is az ágyon ücsörögve. -Nagyon szeretted őt igaz? -nézegettem a nevető fiúcskát. *Vajon mi történhetett vele...ami miatt Masaki az lett aki...? Mert most már biztos hogy hozzá van köze...* -meredtem szomorúan a lomokat nagy műgonddal a helyére pakoló Masakit. Zavart a csend. Nem tudom milyen indíttatásból, lehet hogy emiatt, de úgy éreztem nekem is beszélnem kell egy kicsit. Hátha attól megnyugszik. -Tudod, a mi családunkban én va...voltam a legkisebb. Volt egy bátyám és két nővérem, de egyedül csak én lettem shinigami...a családunk szerencséjére. -törölgettem le a szemem sarkában felgyülemleni készülő könnycseppeket. Nem akartam sírni...nem szabad ilyen gyengének lennem többet. -Sosem hagyták hogy azt csináljam amit akarok...néha órákig duzzogtam emiatt egy fa tetején. De aztán mindig megenyhültek. -mosolyodtam el az elfelejtettnek hitt régi emlékképen. Közben megint Masakira néztem és remélem hogy képes lesz folytatni. Annyira szerettem volna megtudni mi történt vele...talán azután kicsit jobban megérthetem az érzéseit. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Pént. Ápr. 17, 2009 1:21 am | |
| Nem sokáig bírtam a sétálgatást. Nem kötötte le eléggé a figyelmemet, így jöhetett a bevált kényszercselekvésem. Leguggoltam a hozzám legközelebbi szekrény elé és nekifogtam beteges precízséggel visszatenni mindent a helyére. Addig forgattam egy tárgyat, amíg pontosan ugyan úgy nem állt, mint mindig. Szerintem megőrülnék,ha egyszer átrendezném a szobámat. Máshol lenne minden. Már az ötlettől is kirázott a hideg. Valami miatt a rendrakás ezen fajtája mindig kikapcsolta az agyamat. Holtkóros módjára babráltam. Nem is gondolkoztam, csak csináltam. Berögződött mozdulatok önkívületi állapotban. Így lehet a legkönnyebben leírni. Persze ebből az állapotból könnyedén ki lehetett zökkenteni. Elég egy apró nesz, vagy hang és csettintésre térek magamhoz. Szerencsére most is hamar visszazökkentem a valóságba Shiori hangjának hála. A kérdésére csak bólintással válaszoltam. Sose tudtam senkinek se elmagyarázni milyen kapcsolatban álltam Hiro-val. Önmagamban mindig azt mondogattam „két test egy lélek”. Ő volt a felnőtt realista, én meg az álmodozó gyerek. Fiatalabb létére gondolkodásban fényévekre járt tőlem. Gyakran kioktatott, ha ökörséget csináltam és szavak nélkül is tudta éppen mi jár a fejemben. Ő gondoskodott rólam, amikor nekem kellett volna ezt tennem. Csak annyit voltam képes cserébe adni, hogy vigyáztam rá. De ebben is elbuktam, ahogy minden másban is az életben. Felálltam egy halom összehajtogatott ruhával és egyesével visszatettem őket a helyükre. Meglepett, hogy mesélni kezd magáról Shiori, de nem bántam. Végtére is semmit se tudok róla. Hiába ismertem már több mint száz éve, egyszer sem beszélgettünk önmagunkról. Röviden megfogalmazva, felszínes munkaviszonynak hívtam a kapcsolatunkat. Az is csoda volt, ha köszöntünk egymásnak. Emiatt most furcsán éreztem magam. Egy szobában tartózkodtunk és az életünkről meséltünk. Éles fordulat volt ez a helyzet, viszont a jó irányba sodródtunk. Legalábbis reméltem. Ezt akartam hinni. Ebben szerettem volna bízni. Mosollyal nyugtáztam az apró történetet. Lehet nem érezte olyan szörnyűnek mint az enyémet és ezért mondott csak ilyen keveset vagy nem gondolta ide illőnek a sajátját. Sajnos hajlamosak vagyunk lebecsülni a saját szenvedéseinket másoké mellett, mert az agyunk azt mondja ’ez közel sem olyan borzasztó!’ Szerintem nem erről szól ez az egész. Sokkal egyszerűbb a megoldás és sokkal bonyolultabb az érzés, amivel jár. -Ne hibáztasd magad, amiért ilyen életet kaptál! Az ember már csak ilyen! Megrögzötten keresi a tökéletest, bármilyen helyzetben, bármilyen korban. Közben meg nem is tudja létezik e, képes e megérinteni, egyáltalán észre tudja e venni. Egyszerűen csak bízik abban, nem az ostobasága hajtja előre. Én úgy hiszem te sem tehetsz erről. Mindenki elégedetlen azzal, amit kapott. A lényeg, hogy fogadd el és ne tagadd le ezt az érzést!- pislogtam nagyokat, miután leesett, hogy hangosan mondtam ki a monológom. Zavarodott fejvakarászás után gyorsan arrébb mentem a következő lomtárolómhoz. Kitartóan ácsorogtam előtte, tanácstalanul. Nagyon úgy állt a helyzet én jobban belepirultam a szavaimba, mint Shiori. Elvégre nem szokásom másoknak ilyen szépen elmagyarázni a nézeteimet. Ráadásul ennyire összeszedetten piszok régen beszéltem utoljára. Miután kellően összeszedtem magam folytattam a rendrakást. Megint tartottam pár perces csend szünetet. Addig is egy kupacba kanalaztam a mondandómat, hiszen a tetőpont még javában hátra van a történetemben. Érthetően szerettem volna elmagyarázni és tapintatosan. Nem akartam, hogy kiboruljon Shiori, bár ennek az esélye elég kicsi volt. Ettől függetlenül még próbálkozni akartam a kíméletes felvezetéssel. - Szóval Hiro hozzám költözött és jól megvoltunk, de egy harmadik személynek muszáj volt feltűnnie. De hát, dráma nélkül nem élet az élet. Ez a harmadik egy csodaszép nő volt. Mellékesen ő is shinigami volt. Hamar beállt nálam az ilyenkor megszokott állapot. Rózsaszín köd, földöntúli boldogság és társai. Észre se vettem, hogy az orromnál fogva vezet…- ültem le törökülésbe a szőnyegre. Elkezdtem bámulni az előttem lévő porcelán szobrot. Jobbnak éreztem, ha gondolkodás mentesen mondom innentől kezdve. -Az egész átverésre későn jöttem rá…addigra már egy pincében voltam leláncolva. Kiderült csak kísérleti nyulat kerestek és én tökéletesen megfeleltem az elvárásaiknak. Az isten játékukról nem tudott a Gotei 13, bár fogalmam sincs, hogyan tudták eltitkolni. A céljuk eleinte a hollow-vá válás titkának megfejtése volt, de amint rájöttek, hogy egyszerű pusztításra még jobb vagyok, inkább erre a témára koncentráltak. Különböző szereket próbáltak ki rajtam és nézték a hatásaikat. Jó pár hónapnyi kínszenvedés után számukra tökéletesen használható szérumot hoztak össze. A félig elért eredményét láttad te is a parkban. Egy dühöngő állat, fékezhetetlen gyilkolási vággyal. Minden mozdulatomra emlékszem ilyen állapotban is. Viszont csak az utóbbi húsz évben vagyok valamilyen szinten képes kontrollálni. A mai napig nem szabadultam meg tőle és hordozgatom a mellékhatásait. Ettől vörösek a szemeim és vagyok túlzottan agresszív. Ha pedig nem vezetem le a feszültséget egy pont után az lesz az eredménye, hogy újra átváltozok.-tartottam egy pillanatnyi szünetet, mert elvesztettem, hol is jártam. -A hatása kezdetben rövid ideig tartott, de ahogy gyűlt a szervezetemben a mennyisége, úgy nyúlt egyre hosszabbra a tombolással eltöltött idő. Amikor már több órán át voltam átváltozva elérkezettnek látták az időt, hogy éles helyzetben is kipróbáljanak. Kivittek Rukongai-ba és nemes egyszerűséggel szabadon engedtek…- „rengeteg ártatlant öltem meg. Már megszámolni se tudom mennyit. Minden egyes arcot fel tudok idézni. Sosem lesz tőlük nyugtom. Örökké hallani fogom a sikolyaikat és könyörgéseiket. Érezni fogom magamon a kétségbeesett szorításukat. És minden vörös lesz, újra és újra.” -…Rövidesen azt is elérték, hogy azt tegyem, amit mondanak. Személyes kivégző osztagnak használtak. Körülbelül ekkor találtam végre egy lehetőséget, hogy el tudjak szökni. –folytattam egyre zaklatottabban a mesélést. Dühös, csalódott és megkeseredett voltam egyszerre. Gyűlöltem még csak belegondolni is, de be kellett fejeznem. Bánnám, ha nem tenném meg, főleg, ha már eddig elmondtam. -Nem jutottam messzire. Elkaptak, de nem maradt büntetés nélkül a próbálkozásom. Beváltották a fenyegetésüket...Belökték hozzám...az öcsémet, aztán megkaptam az újabb adag vörös folyadékot…Küzdöttem, de…Istenem!- temettem bele a tenyerembe az arcomat. Közel álltam nagyon ahhoz, hogy elbőgjem magam, akár egy óvodás. Túlságosan felkavart ez a rész. Megint ott éreztem magam a cellában. Láttam Hiro élettelen testét, a rólam csöpögő vérét és a rácsoknál elégedetten vigyorgó nő arcát. A testvérem elé térdelve sírtam, aztán üvöltöttem. Onnantól kezdve mélyen gyűlöltem magamat és mindenkit. Senkit sem akartam a közelembe engedni. Csak meg akartam halni. - Megöltem…-Ugyan olyan elevenen éreztem a tehetetlenséget és fájdalmat. Megint meghaltam lélekben, ahogy akkor is. Újra magamat hibáztattam a történtekért. Újra átjárta az összes porcikámat az utálat. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Pént. Ápr. 17, 2009 7:06 am | |
| -Ne hibáztasd magad, amiért ilyen életet kaptál!....-szólat meg váratlanul a ruhákat pakolgatva. Olyan gyönyörűen beszélt, hogy abban a pillanatban úgy éreztem, hogy képes vagyok hinni neki. És megváltozni. Elfogadni végre, hogy a múlton már nem tudok változtatni....pedig mennyire szerettem volna.... Azt vettem észre hogy ő maga is meglepődött azon hogy ezt mondta. Tényleg nem hallottam még így beszélni, de remélem nem ez volt az utolsó alkalom. Miután úgy tűnt elég erőt gyűjtött lekuporodott a szőnyegre és folytatta a történetet. *Nem, nem, nem lehet...ilyen nem történhet meg senkivel! Egy ember nem képes ennyi szörnyűséget túlélni.* -meredtem magam elé könnytől homályos tekintettel ahogy hallgattam. De mindennek amit mondott megcáfolhatatlan bizonyítékát viseli magán. Mikor a Rukongaiban történtekhez ért, hirtelen felkaptam a fejem. *De hisz...én hallottam erről...erről a rejtélyes vérengzésről az egyik kerületben, amiről aztán semmit sem tudtak kideríteni, ezért igyekeztek minél jobban eltussolni...akárcsak a mi esetünket...erről híres Seireitei...fenntartani a béke és nyugalom látszatát...* -kezdtem el remegni- *Emlékszem én akkortájt a 2. osztagban szolgáltam, így volt némi rálátásom ezekre az ügyekre is....*-tudatosult bennem egyre jobban- *Istenem, akkor ez tényleg valóság? Nem akarom elhinni...ekkora teherrel nem lehet élni! Hogy tud ilyen erős lenni?* -néztem fel rá reszketve. Minden porcikám remegett. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni ezt a sok szörnyűséget. Masaki tenyerébe temette az arcát és láttam rajta hogy újra átéli az egészet. De a legrosszabb még csak ezután következett.... *Hogy lehet egy ember ennyire kegyetlen? Romlott lelkű démon, aki még a hollowoknál is rosszabb...örökös kín a pokol legmélyebb bugyrában...nem, ez sem lenne elég nagy büntetés annak a nőnek aki ezt tette vele* -öntött el a tehetetlen düh. Még mindig a kezemben tartottam a képet. Nem akartam hogy eláztassák a rá hulló könnyeim, ezért letettem az ágyra. Még egyszer utoljára rápillantottam a kisfiúra, majd összeszedtem minden lelkierőmet és felálltam az ágyról. Botladozva odasétáltam az újból összetört, és lelkét mardosó kínok között vergődő Masakihoz, és letérdeltem elé. Bizonytalanul átkaroltam a nyakát. Nem tudtam mit mondjak...képtelen voltam holmi üres részvétet kifejező szavakkal dobálózni...nem, ő ennél sokkal többet érdemel. -Nem a te hibád volt.... -szólaltam meg bizonytalanul, de amit néhány perccel ezelőtt mondott az erőt adott ahhoz, hogy végre megpróbáljak szembenézni ezzel az emlékkel- Tudom hogy könnyű ezt mondani, de...én is tudom milyen az mikor magadat hibáztatod valaki haláláért....-meredtem a szemközti falra üres tekintettel- Még senkinek nem beszéltem róla, de úgy érzem tartozom azzal hogy neked elmondjam mi történt mielőtt kapitánnyá neveztek.... -nyeltem egy nagyot és szorosabbra fűztem az ölelést- Haruo úgy halt meg, hogy engem védett, feláldozta magát értem...sokáig ostoroztam magam, és gyűlöltem az azóta eltelt életem minden egyes percét, amit az ő halálával nyertem. De aztán szép lassan beláttam, hogy csak feleslegessé, és hiábavalóvá teszem az ő áldozatát, ha folyamatosan pusztítom önmagam....az elhatározás meg is volt, de cselekedni nem tudtam....túl gyenge voltam hozzá -kis szünetet tartottam- Tudom hogy fáj a szíved...és azt is tudom, hogy én sosem leszek képes felfogni azt a sok szenvedést amiben részed volt....de azt azonban hiszem, hogy Hiro nem hibáztat téged, és azt szeretné hogy boldog legyél.... -törölgettem meg a szememet- Haruo utolsó szavai is ezek voltak...megígértette velem hogy nem hibáztatom magam a történtekért....ez volt az az ígéret amit sokáig nem tudtam betartani. -patakzottak a könnyeim miközben szép lassan elengedtem. -Köszönöm....köszönöm szépen, hogy megosztottad ezt velem.-*El sem tudja képzelni mennyit jelent ez nekem*- Sajnálom hogy emiatt újra fel kellett idézned minden rosszat. Nem tudom...nem tudom hogyan, de szeretnék segíteni...tudom hogy mindannyiunknak magának kell megbirkózni a saját démonaival, de én itt leszek melletted és mindig számíthatsz rám. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Csüt. Ápr. 23, 2009 6:14 am | |
| Ennél mélyebbre nem tudok süllyedni. Elértem a végtelen óceán fenekét. Nincs hová mennem már. Fulladozom az önsajnálatban, marcangolom megállás nélkül a félig begyógyult sebeimet és szünet nélkül rázom a láncaimat. Menthetetlenül belenyugodtam abba, hogy előbb utóbb elfogy a levegőm, mégis minden apró hálóra rávetem magam. Csimpaszkodom rajta. Próbálok átgázolva rajta a felszínre kerülni. Félek bevallani, de ugyanezt teszem Shiori-val is. Lerántom magam mellé és végignézem, ahogy a saját mérgemtől minden eltűnik, amit szerettem. Egyszer átéltem már. Az öcsémet is így öltem meg. Folyton mentegetőztem, de be kellett látnom gyenge voltam megvédeni. Túlságosan lekötött a nyomorúságom. Önző voltam. Ha nagyon akartam volna le tudom állítani magam. Igenis meg tudtam volna tenni! Egyszerűen csak az érdekelt, hogy vége legyen. Mindent azért tettem, hogy saját magamnak jó legyen. Azért öltem meg, mert azt reméltem én is meghalok. "Senki sem számított, csak én. Én, én, én, én! Most sem játszhatnék istent. Ki vagyok én, hogy ezt tegyem?! Senki! Egy utolsó féreg!" Nem dönthetek Shiori élete felett. Emiatt folyton kerestem a választ. "Hogyan menthetném meg?" Minden nap csak ezen gondolkoztam, hiába. Semmi sem biztos és én rettegek ettől. Annyira jó lenne valamilyen elmozdíthatatlan dolog, ami megnyugtatna. "Szerelem...nem elég." Vak vagy. Átsiklasz a hibáid felett és hajszolod a boldogságot. Nem látsz túl az előtted felhúzott paravánon, miért is tennéd?! A legjobb módszer, hogy az ember agya csődöt mondjon, ha átéli ezt az érzést. Az ölelés magamhoz térített kicsit. Legalább félbe szakadt az elmélkedésem. Továbbra se bírtam dűlőre jutni, de ordítani tudtam volna, annyira szükségem volt Shiori törődésére és szavaira. Megbolondulnék,ha csak öt percre lenne távol tőlem. Nem találnék értelmet, ha elvesztenék bármit is, ami őt juttatja az eszembe. Minden egyes szavában hinni szeretnék. Nyugalmat akarok végre találni. Bele akarok törődni a múltamba és elfogadni azt, aki visszanéz rám a tükörben. -Belefáradtam...könyörgöm segíts rajtam!-öleltem szorosan magamhoz, miközben továbbra is sirattam önmagam.- Egy kétarcú érme vagyok és sosem tudom melyik minta fog felülre kerülni. Ebbe beleőrülök! Fogalmam sincs kicsoda vagyok és mit keresek itt. Miért élek még mindig? Mi értelme van, hogy téged is tönkre teszlek?-törtek elő belőlem a kétségeim. Képtelen voltam a számat féken tartani. A szavak jöttek maguktól. Szinte könyörögtek, hogy hangosan is mondjam ki őket. A falaim pedig pillanatok alatt repedeztek be és omlottak össze. Újra a világ szeme elé kerültem és vártam, hogy ítéletet mondjanak felettem. Bár az utolsó szó már nem érdekelt. Elmondtam, amit akartam és csak ez számított. Végre valahára kihasználtam a lehetőségemet. Nem volt fontos, hogy sírok, hogy zaklatott vagyok, hogy megnyíltam valaki előtt is. Meg akartam könnyebbülni. Le akartam rázni magamról az összes kart, ami lent tartott. Friss levegő! Ennyit akartam. Ténylegesen új életet kezdeni, megtalálni önmagam és feltétel nélkül szeretni azt, aki mellettem volt, mikor még csak egy eltévedt árnyék voltam. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Csüt. Ápr. 23, 2009 8:14 am | |
| -Belefáradtam...könyörgöm segíts rajtam! -ölelt magához szorosan- Marcangolod magad belülről, és figyeled ahogy elrohan melletted az élet. Nem panaszkodsz, és már nem is sírsz. Úgy érzed szép lassan meghal a lelked. Tenni akarsz ellene, de túl gyenge vagy hozzá hogy újra visszalépj a mindennapok örök körforgásába. Céltalan és felesleges az életed. Folyton a "mi lett volna, ha..." illúzióját hajszolod, ahelyett hogy inkább a jövővel foglalkoznál. Üres lelked titkon csodára vár, bár tudja, az álma sosem válhat valóra. De ekkor feltűnik valaki, aki még nálad is mélyebb sebeket hordoz és kinyújtja feléd a kezét. Mindennél jobban szeretnél enyhíteni a fájdalmán, és reménykedsz hogy a saját életed is újra célt talál. Segíteni bármi áron, támaszt nyújtani és táplálni a lelkét. De ehhez az kell, hogy saját magadon is segíts...Vagy talán a kettő együtt jár? Begyógyítjuk egymás sebeit. Odaadunk egymásnak egy darabot a saját szívünkből, hogy az aztán mindig erőt adjon a másiknak, ha úgy érzi nem bírja tovább, és elbukik. -Egy kétarcú érme vagyok és sosem tudom melyik minta fog felülre kerülni. Ebbe beleőrülök! Fogalmam sincs kicsoda vagyok és mit keresek itt. Miért élek még mindig? Mi értelme van, hogy téged is tönkre teszlek?-buktak ki belőle sírás közben a mondatok. Próbáltam kicsit megnyugtatni azzal, hogy a vállára hajtottam a fejem, és gyengéden simogatni kezdtem a hátát. -Együtt megtaláljuk a választ! Ígérem.... -szorítottam magamhoz még jobban- Ne félj, nem hagylak magadra. Azt pedig verd ki a fejedből hogy tönkreteszel...úgy érzem én is csak akkor találhatok magamra, ha melletted vagyok. Benned újra találtam célt az életemnek, pedig azt hittem nekem már nincs helyem ebben a világban. A te célodat is megtaláljuk! Biztos lesznek még nehézségeink, az élet ugyanis semmit sem ad ingyen, de együtt megbirkózunk vele. Én erőt merítek belőled, hogy aztán segíthessek folytatni az utadat. Nem hagyjuk hogy eltántorítsanak minket...Én ebben hiszek.... -mosolyodtam el egy kicsit- Végre úgy érzed hogy képes vagy újra élni, mert nem vagy egyedül. Üres lelked megint érzésekkel telve olvasztja magába a jót és a rosszat, hogy aztán harmóniában egyesítse őket, és megtalálja azt a békét, amit a másik felé sugározva a legtöbbet segíthetsz. Egy biztos pontot nyújtani a világban, ahol mindig megértésre és szeretetre találhat. *Most hogy beengedtél a lelkedbe, remélem nem fordulsz újra magadba, és hagyod hogy próbáljak segíteni. Különös.., de a saját sebeimet máris gyógyulni érzem...* |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Május 05, 2009 8:47 pm | |
| „Hogyan írnám le magam?” Van egy sötétben ácsorgó alak. Nem mozdul, nem beszél, még azt sem észleled, ahogy levegőt vesz, csak áll egyetlen helyben. „Az ok?” Egyszerű. Fojtogatja a lelkéből táplálkozó lánc. Úgy öleli körbe az egész testét és préseli ki belőle az életet, akár a megvadult indák. Kezdetben harcolt a szabadságáért, de az idő elteltével elvesztette reményét. Nem volt miért küzdenie. „És mi lett vele?” Amikor már nem látott fényt valaki megérintette a jéghideg lelkét. Erőt adott neki és olyan szeretetet, ami hirtelen rántotta vissza az élők sorába. A nem várt történéstől pánikba esett és hátrálni kezdett, de nem hagyták magára. Ő pedig lassan rájött képes a megmentőjéhez bizalommal fordulni. Végre el tudta mondani mit érez. Ettől a lánca végre engedett a szorításon és hagyta őt levegőhöz jutni. A rá nehezedő súly csökkentével szíve egyre inkább megkönnyebbült. Amit egész végig keresett keserű napokon át ott hevert a karjai között. Hanabi Shiori az ő jövője, a megmozdíthatatlan szilárd pontja, amire mindig is vágyott. A gyönyörű, dallamos hang minden egyes szavában hitt. Végre belátta egyedül semmit sem tud majd megoldani és azt, hogy őrültség visszafognia magát. Mivel nem kihasználni fogja a felé irányuló segítséget, hanem elfogadni. Nem lesz gyenge a másik szemében, ha elmondja az aggodalmát, bánatát az érzéseit. Nem nevetik ki, ha sírni látják és nem tűnik érzelgősnek, ha megöleli a számára legfontosabb embert. Épp ellenkezőleg! Ezzel bizonyítja be a leginkább mennyire szereti. Feltétel nélküli szeretet. Most kezdi csak igazán megérteni mit is jelenthetnek ezek a szavak. Már csak egy valamit kívánt volna. Elmondani hangosan is mit gondol. Idáig egyszer sem mondta el őszintén, értelmes mondatokba foglalva mit jelent neki. Pedig attól is hatalmasat dobbant a szíve, ha szimplán csak meglátta az álomszép szempárt. Akkor is képes volt elbűvölni a szépségével, amikor mordulva fordult egyet az ágyon. Neki örökre a földkerekség legmesésebb teremtménye lesz Shiori. Minden nap újra beleszeret ebbe a csodálatos angyalba és kicsit sem tudja megunni. Felkészülve az eget rengető tettre végre engedett a szorításon és befejezte a sírást. Vett néhány mély levegőt, miközben próbálta megfogalmazni a mondandóját. Nehézkesen akart megszületni a végeredmény, bár gyakorlottnak sem számított az efféle megnyilvánulások terén. Tudta nem kéne túl sokat agyalnia rajta, de a ’csak-beszélj-arról-amit-érzel’ szavak csak hallásra tűntek egyszerűnek. Jó néhány nekifutás is kellett mire hang is elhagyta a száját és nem csak némán tátogott, akár egy aranyhal. Szándékosan nem húzta el a fejét Shiori vállától. Ha a szemébe nézne végképp biztos, hogy meg se mukkanna. -Annyi mindent szeretnék megköszönni neked.-kezdett neki a beszédének lágy hangon.-Új életet adtál nekem. Meghallgattál és a pocsék modorom ellenére is itt maradtál. Visszahúztál a napfényre átnyújtva az élet reményét. Melletted biztos vagyok benne, hogy teljesen meggyógyulhatok! Lehet nincs még meg teljesen az életem célja, de azt máris tudom, hogy boldoggá akarlak tenni! Látni szeretném az őszinte mosolyodat minden áldott nap! Mindennél fontosabb vagy és nem szeretnélek elveszíteni. Nélküled nincs értelme a létezésemnek!-tartott egy pillanatnyi szünetet, mert kezdett elcsuklani a hangja. -Ígérem megváltozom! Olyan ember leszek, aki megérdemel téged! Megtanulok, majd rendesen viselkedni, beszélni és megtalálom a módját, hogyan tartsam előtted örökké nyitva a szívem! Szeretlek, Shiori!-fejezte be egy nagyot sóhajtva és adott egy gyengéd csókot a lány nyakára. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Szer. Május 06, 2009 9:12 am | |
| Néhány percig csak ücsörögtünk ott a földön egymás karjaiban. Miután a mondandóm végére értem, csak hallgattam, és figyeltem ahogy egyre jobban megnyugszik és sikerül abbahagynia a sírást. Csend ölelt körbe minket, a nappaliból felhallatszódó szóváltások már oly annyira részét képezték a mindennapi életünknek hogy az ember már ügyet sem vet rá. Ez most is így történt. Teljesen belefeledkeztem az ölelésébe, most hogy közelebb éreztem magamhoz, mint bármikor ezelőtt. Éreztem ahogy a mellkasában vergődő szíve lassanként békésebb ütemre váltva dobog. Majd egyszer csak nagy levegőt vett és megszólalt. Kicsit meglepődtem, hiszen nem kellett volna semmit mondania, nem volt rá szükség, hiszen tudtam mit érez. Legalábbis azt hittem. A mondatok, amik elhagyták az ajkait egytől egyig hatoltak egyenesen a szívem felé. Ezek a szavak...nem is tudom voltam-e egyáltalán már ilyen fontos bárkinek is. Annyira örültem, bár a lelkem mélyén kicsit kételkedtem vajon megérdemlem-e mindezt. Ennek ellenére minden egyes könnycsepp ami most lecsordogált az arcomon, hordozott magában egy kicsit abból határtalan boldogságból ami most a szívemben honolt. *Hányszor mondjam még neked, te bolond hogy ezért nem kell megváltoznod? Én nem amiatt szeretlek ahogy beszélsz, vagy ahogy viselkedsz, hanem amiatt amit már nagyon rég óta senki más nem látott...ez pedig a szíved.* -Nekem bőven elég ha nem rejted el többé előlem a szíved... -hunytam be a szemem, de a könnyeim továbbra is diadalittasan görgedeztek végig az arcomon, hirdetve a boldogságom. Az utolsó rövid mondata volt a legszebb mind közül. Szeretlek, Shiori!-fejezte be ezzel a gyönyörű szóval a mondandóját. Féltem hogy fel fogok ébredni, féltem hogy ez az egész csak egy álom, egy tündérmese, amivel a saját lelkem próbálja enyhíteni fájdalmát, de a nyakamon érzett gyengéd csók meggyőzött arról, hogy nem álmodom. -Én is szeretlek. -suttogtam halkan, de határozottan a fülébe, majd megpusziltam az arcát. Olyan régen ki akartam mondani ezt a szót újra, de féltem csak megrémítem vele, és elfordul tőlem. Pedig mennyire vágytam rá azóta hogy először elhagyta a számat. Nagyon nem akarózott akár csak egy kicsit is távolabb húzódni tőle, elég volt csak gondolnom rá, hogy elengedem, máris minden porcikám tiltakozott ellene. -Nem bánod, ha kicsit még itt maradok? -kérdeztem félszegen, miközben visszahajtottam a fejem a vállára.- Tudom butaság, de még mindig félek egy kicsit, hogy ez csak egy álom, és ha elengedlek elillan. -folytattam. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Vas. Május 17, 2009 11:53 pm | |
| Halk suttogó válasza gyönyörűen visszhangzott a füleimben. Mámoros boldogság járta át a lelkem, miközben a testemen végigsuhant egy jeges fuvallat. Örökös reakcióm, ha hallom a hangját, ha megérint a csodálatos ujjaival,ha rám tekint gyönyörű szemeivel vagy érzem mennyei illatát az orromban. Sosem elég egyikből sem, de nem vágyok többre annál, amit kapok. Az oka talán az, hogy végre kezdek megnyugodni minden nap ő fog mellettem lenni, ha felébredek és örökké átélhetek, hogyan hat rám a puszta jelenléte. Ennél hatalmasabb ajándék úgysem létezik számomra. "Hanabi Shiori! A rabod vagyok!" Mosolyodtam el őszinte örömmel és húztam még egy kicsit közelebb magamhoz a kijelentését követően. Nekem is hihetetlennek tűnt a helyzet, mégis valami meggyőzött, nem álmodom. Lehet csak a béke és szeretet utáni vágyam volt ennyire erős, de nem tudott érdekelni. -Akkor ne engedj el! Fogd mindig a kezem, hogy esélyem se legyen eltűnni...- hajtottam rá óvatosan a fejemet az övére és kezdtem el játszadozni egy meseszép hajtinccsel. Felőlem akár két napig vagy hat évig is így maradhatunk. Úgysem unom meg, hogy ennyire közel legyen hozzám. Megnyugtat és boldoggá tesz, ha itt van velem. Ő hordoz minden jót, ami csak előcsalogatható belőlem. "Akármennyire is tiltakozol, te örökre az angyalom maradsz!" Közben újra sikerült egy kicsit könnyebbé válnom. Megint éreztem, milyen az, ha valaki segít levenni rólad a plusz terheket. A pillanat különlegessége mégis az volt, hogy Shiori ilyen hamar meggyőzött a bizalmával. Kicsit megrémített ez a gyorsaság. Féltem sok lesz neki, hogy ennyire hirtelen adtam oda a szívemet. Nem attól tartottam, kihasznál. Inkább az aggasztott, hogy sok lesz neki egyszerre érzékeli mi mindent rejtegetek magamban. Szinte minden létező érzés ott kavarog bennem, némelyik talán túlzottan is felnagyítva. Tudom, ez nem kivételes adottság vagy bármi ehhez hasonló, hiszen mindenki magában hordozza az átélt perceket. A legkedvesebbtől a legjelentéktelenebbig minden ott van bennünk, csak éppen nem veszünk róluk tudomást. Pedig a szívünk olyan, akár egy fekete doboz. Az egész életünket rögzíti és elraktározza. Csupán figyelem és kitartás szükséges, hogy meg tudd érteni és látni mindazt, ami vagy. Viszont hajlamosak vagyunk egyre inkább az eszünket előtérbe helyezni. Azzal gondolkozunk és ott döntjük el mit érzünk. Hibát hibára halmozunk és kitalálunk magunknak mentségeket. Önkényesen szépítjük az emlékeinket és szép lassan elfelejtjük milyen ténylegesen ha megbántanak, csalódunk, szenvedünk vagy önfeledten örülünk. Közben pedig észre se véve, a szívünk majd megszakad. Én is ezt tettem. Fejben éltem, hagyva csendesen meghalni a lelkemet. Most viszont hatalmas kőként vágott mellkason az, aki ténylegesen vagyok. Különösen nehéz lett a bal oldalam és egyszerre kavargott bennem rengeteg érzés. Mégis a legerősebb a szeretet és féltés volt. Ezeket tisztán ki tudtam venni. Már nem csak fejben lett biztos, hogy mindennél jobban szeretem. Valóban megmentett, ezért bólogattam némán a kérésére. Segített megkeresni az ajtómat és erőt adott kinyitni azt. Ezért én is reméltem innentől fogva előtte mindig nyitva lesz a szívem. Ha már sosem leszek képes méltón meghálálni neki, amiért visszaadta az életemet azt azért még megígérem, mindent meg fogok tenni és törlesztem a tartózásom amennyire csak lehetséges.
|
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Vas. Jún. 14, 2009 6:50 am | |
| __/--- Eper, eper... szerelem! ---\__
Hohó, olyan választ kaptam, ami a lehető leggyorsabban pöccentette ki a biztosító tűt vagy mi a francnak hívjákot. Kész tűzijáték gyár robbantam is fel bennem a másodperc töredéke alatt. Az meg már csak díszítőelemnek számított, hogy a gyönyörűség még jobban az orrom alá dörgölte a hófehér bőrét. Szemöldökömet felhúzva vizslattam a reakciót. Őszintén szólva azt hittem aranykereszttel fog kupán vágni és elkergetni a sötét Erdélybe valami ördögűző latin szöveggel, ehelyett biztosított a teljes odaadásáról. Szerintem egy zombi hormonjai is beindultak volna erre, fittyet hányva a biológiai halál fogalmára. Nálam sem maradt el a dolog. Jobban be voltam indulva mint egy kék tablettával túladagolt nyugdíjas. Természetesen az egészségünk érdekében visszafogtam a bennem garázdálkodó őrültet. Helyette a negyvewattos, szóval még fényévekre lévő vigyorommal Fogpaszta reklámtól, végighúztam az ujjaimat a patakként kanyargó vérfolyamon, közben egy pillanatra sem elhúzva a fejemet Shiori közeléből. Miután elértem a kulcscsontját befékeztem és suttogva kezdtem el beszélni. -Ki akarod hozni belőlem a perverz kisördögöt? Mert, ha ez a tényállás maximálisan sikerült.- -Ugyan hova gondol, uram!- erre a kekeckedésre úgy gondoltam kellő módon reagálok, ezért a rajta pihenő karomat átcsúsztattam a haját összefogó kezéhez, amit finoman még egy kicsit meghúztam oldalra, majd megkoronázva az egészet óvatosan beleharaptam a nyíltan felkínált bőrfelületbe. Persze nem vacsorának szántam a kannibalizmus jegyében, úgyhogy nem mélyesztettem az áldozatomba túlzottan a fogaimat. Majd harapdálom a Csurkás Terrorista bokáját, ha mintát akarok a fogsoromról! Azért a műveletem után adtam még rá egy gyógyításra nem éppen, de legalább nyugtatásra tökéletesen szolgáló csókot. -Csábítóbb falat vagy mint a palacsinta.-kacsintottam rá, de rögtön át is tértem a sajnálkozó szerető szerepemre még egy szemernyit. Ha már ő ilyen formában válaszolt jöttem egy hasonló stílusú válasszal. Szorgalmasan szemem előtt tartva a kézfejemet szörnyülködtem a látványosnál is feltűnőbben. -Mérhetetlenül sajnálom, nem tudom mi ütött belém! De nyugodjon meg szívem hölgye! Nem fog meglátszani a nyoma, így kínos helyzetbe sem kerül népe előtt!- tartottam magam elé mindkét kezét biztatás gyanánt. Persze ezután normalizálódtam is azonnal és közel rántva magamhoz csókoltam meg Shiori-t. Nem kapkodtam el semmit sem. Hosszúra akartam nyújtani ezeket a perceket. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Vas. Jún. 14, 2009 7:55 am | |
Úgy láttam tetszett neki a válaszom, mert a perverz vigyorából semmit sem visszavéve folytatta a a nyakam feltérképezését. Az ujjai egészen a kulcscsontomig vándoroltak, miközben ide-oda barangoltak a bőrömön. Behunytam a szemem, és nyugodt mosollyal tűrtem a mozdulatsort. Aztán megint éreztem a leheletét, majd egy másodperc múlva azt hogy beleharap a nyakamba.Hirtelen kinyitottam a szemem és levegőt is majdnem elfelejtettem venni. A vörös szemek, a harapás...most már teljesen úgy éreztem magam mintha egy vámpírtörténet kezdene megelevenedni. Én meg alakítanám a várkastély ártatlan szűzleányát. Csak éppen ott hibázik a dolog hogy, nem vagyok se nem szűz, se nem olyan ártatlan mint amilyennek lennem kéne... De majd megpróbálok hű lenni a szerepemhez. De azért segítségért kiabálni nem fogok az ajtóm előtt álló testőrségnek. Hogyisne! Hogy tönkretegyem ezt a játékot. Különösen izgatónak tartottam ezt a lépését. Igaz megszólalni nem igen tudtam, ezért egyből látványos bocsánatkérésbe kezdett. -Cseppet sem kell aggódnia éjszaka szülötte nemes uram. Büszkén viselném magamon a jelét, hogy megtisztelt ezen nemes gesztussal. -emeltem az arcához a kezemet miközben ő még fogta. Aztán magához húzott és megcsókolt. Lassan és szenvedélyesen, semmit sem elsietve élveztük a csókot. Amíg ki nem fogytam a szuszból. Levegő után kapkodva a tekintetem az éjjeliszekrényre és a rajta pihenő eperlekvárosüvegre tévedt. Támadt is egy ötletem. Elszántam vigyorogva pattantam fel, és kaptam fel az üveget, de azután visszahuppantam mellé. *Ezt még én sem gondolhatom komolyan...de mi a fenének kezdem már megint ezt a vitát önmagammal. Azt teszem amit akarok. Nem érdekel mit gondolnának róla az emberek. Az én életem és az én szerelmem, aki most jelen pillanatban számít* -Mit szólnál hozzá ha még élethűbbé tennénk ezt a vámpíros játékot. -tekertem le az üveg tetejét, majd belenyúltam az ujjammal. Először egy adagot a szájába adtam, majd mikor már eltüntette az ujjamról a lekvárt egy kicsit a nyakamra kentem. -Ha többet akar, szolgálja ki magát uram. -vigyorogtam miközben lepakoltam magam mellé az üveget. -Most legalább megszolgálhatod az akadémiai hírnevedet. -mosolyogtam kipirulva- Bizony még én is hallottam Masakiról a sötét és félelmetes vámpírról...De tudod mit én nem félek tőled. -hajoltam közelebb hozzá kihívóan. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Vas. Jún. 14, 2009 11:44 pm | |
Már miért is ne, Shiori fogyott ki hamarabb a szuszból, úgyhogy kénytelen voltam elengedni. Még a végén megfulladna nekem, amit semmi pénzért sem vállalnék be. Igaz akkor próbálkozhatnék az újjáélesztéssel, na de még senkin se teszteltem ezt a nem létező tudásom! Inkább nem! Túl nagy kockázatot jelentene. Előbb ugranék le a Mont Everest csúcsáról egy szál alsógatyában hullára fagyva mint, hogy neki essen baja. Kisebb elégedett vigyorgás közepette akartam előadni egy újabb monológot, de faképnél lettem hagyva. Tipikusan olyan fejet vághattam, mint az összetört szívű szerető, akit kikosaraztak kitartó udvarlás után. Már éppen látványosan akartam ájuldozni, amikor visszatértek mellém a lekváros üveggel. Sóhajtottam is egy oltárit megkönnyebbülésem jeléül. Utána meg azt figyeltem mit akar kezdeni vele. Nem gondoltam volna, hogy tényleg tartunk egy vámpír vacsorát. Igaz az eper nem a leghitelesebb cucc, de ha már annyira odáig vagyok érte mint ötéves a nyalókáért, akkor miért is ne?! A kérdésére csak hihetetlen átéléssel bólogattam bambán vigyorogva. Úgyis tudja, hogy róla mindenhonnan leszedném az eperlekvárt, bár ha kettőjük között kéne választanom lenne félperces dilemmám. Szóval tartottam tovább a tejbetök stílusomat és vártam nyugodtan hol lesz felszolgálva a desszertem. Persze az ujjával kezdtük. Bemelegítésnek tökéletes is volt. Szépen körbetakarítottam a nyelvemmel, miközben végig simogattam a tenyerét. Na meg tartottam a szemkontaktust, amibe rendesen belepirult. Biztos kissé látványos jelzéseket küldtem neki a pislantóimmal. Az első feladat kipipálását követően adtam hódolatom jeléül egy csókot a kézfejére, majd a vállához hajoltam és megvártam, amíg az ujjaimmal is odaérek. -Készüljön fel szép hölgyem, hogy tetőtől talpig lekvárban fog úszni!-finoman megfogtam a vállainál fogva és löktem rajta egyet, de félúton elkaptam, mielőtt rondát zakózott volna az ágyamra. Azért kék-zöld foltokkal nem akartam megajándékozni. Lepakolva emberibb módon az ágyamra megtámaszkodtam mellette mindkét oldalt és közel hajolva néztem rajta végig. Ráülni biztosan nem fogok, mert sérvet kap a pihe könnyed súlyomtól, de ez a közelség határozottan az ínyemre volt. -A koporsómat is elő kéne kerítenem?-húztam végig a mutatóujjamat az állától indulva egészen a köldökéig, szép lassan felgyűrve a felsőjét. Aztán nekifogtam letakarítani Shiori nyakáról az édességet. Szigorúan csak a nyelvemet használva, egészen addig, amíg csillogó tiszta nem lett. -Mennyire is csikis, ma cherry?-simítottam végig a szabaddá vált hasát továbbra is letörölhetetlen vigyorral. Nyúltam is az üvegért, amit szemöldökvonogatás kíséretében meglóbáltam párszor Shiori arca előtt. Kicsit megdöntve vártam ki lassan, amíg elkezd araszolni a pirosas lekvár, majd egy gonosz mosoly után megráztam az üveget, így egy nagyobb adag landolt a célterületen. -Oh, szörnyen restellem az ügyetlenségem!- -Elég hihetetlen kedves uram, hogy ez véletlen volt.- -Ily esetlenül lebukni!-nyújtottam ki a nyelvem és kezdtem el szétkenegetni a színes édességet. -Mit rajzoljak rá? Tájképet? Smiley-t? Portrét rólad? Pálcikaembereket? -szórakoztam látványosan, párszor eltüntetve egy kicsit a mennyiségből. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Hétf. Jún. 15, 2009 3:21 am | |
*Tetőtől talpig lekvárban? Na várj csak akkor te sem úszod meg...nem csak neked jár a jóból* -malmoztam a vállaimon lévő kezén, miközben folyamatosan egymás szemébe néztünk. Különös hogy mennyire nem tudom kiolvasni a szeméből hogy mire készül...csak bámulom, bámulom, elveszek benne de nem jutok közelebb rejtegetett szándékaihoz. Bár ebből a lelankadni nem akaró vigyorból annyit ki tudok következtetni, hogy szerintem nem is kellene tudnom mit gondol. Épp kezdtem volna belevörösödni ebbe a gondolatmenetbe, mikor vízszintesben találtam magam az ágyon, miközben álmaim vámpírja fölöttem támaszkodott és épp azon ügyködött, hogy az eleget tegyen a felhívásomnak. Túl is teljesítette a feladatot, hiszen rég nem volt már semmi a nyakamon, mikor továbbállt onnan. Nem mintha ellenemre lett volna a dolog, sőt imádtam. -Hm..szerintem a koporsóban kicsit szűkösen lennénk, szóval én inkább az ágyra szavazok. -kuncogtam fel, mikor a hasamhoz ért az ujja. -Most már hiába tagadnám hogy csikis vagyok igaz?... -sandítottam rá csalódott arckifejezést mímelve. Ezután "teljesen véletlenül" a fél üveg lekvárt a hasamra borította. *Te álnok...tudod kinek adod ezt be* -néztem felvont szemöldökkel mikor megjátszotta az ártatlant. De jelenleg jobban lefoglalt a morcoskodásnál, az hogy eszméletlenül csikis voltam, főleg a hasamon. A nevetéstől alig tudtam válaszolni. -Mit szólnál mondjuk egy denevérhez, hogy stílusosak maradjunk. -törölgettem meg a szememet hogy lássak is valamit mikor végre sikerült abbahagynom a nevetést, mert egy kicsit felfüggesztette a csiklandozós hadműveletét. *Nem is tudom mikor nevettem ennyit legutóbb.* -gondolkodtam el egy kicsit, aztán kapva a lehetőségen szerezve némi rajzolóanyagot egy szép kis szívecskét rajzoltam az arcára. Még ki is színeztem. -Ez gyönyörű lett. -csodáltam meg a művemet. De közben azt vettem észre hogy a lekvár kezdett megolvadni és önálló életre kelni rajtam. Folyt jobbra-balra, fel-le, hiszen vízszintesben voltam még mindig. -Ajaj, azt hiszem jobb lesz ha mielőbb igyekszik megalkotni a remekművét, mert a végén nem marad mivel rajzolni. -karoltam át a nyakát és kicsit feljebb emelkedtem. Ezzel némileg egy irányba terelve a vörös patakocskákat. Az én mesterművemnek azonban úgy döntöttem mennie kell. Nem is tétováztam sokat még közelebb húzódva az arcához szabadítottam meg a lekvárszivecskétől. Csodálatosan éreztem magam, eltekintve az engem beborító ragacstól. De ha belegondolok hogy fognak megszabadítani tőle, máris más megvilágításba került az olvadozó piros trutyi. Nem is csodálom hogy ilyen hamar halmazállapotot váltott, mert nekem kezdett igazán melegem lenni. Ezt kipirult arcom is elég nyilvánvalóan jelezte. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Jún. 16, 2009 8:08 am | |
A mesterművem diplomás alkotókat igénylő koncentrációt igényelt, főleg ha azt néztem, hogy pálcikaembereket se tudtam rajzolni vonalzó frontvonalra állítása nélkül. A kért állatfajzat meg jóval meghaladta ezt a kvótát. Voltak rusnya lehetőleg még flancos redős szárnyai meg az a télapó test! Kész évszakváltás lesz, mire kikaristolom a színes cuccból! Ráadásnak az a trutyi nehezített pályát is rittyentett két perc elteltét követően. Araszolt az anyám tyúkjába is, én meg kanalazhattam összefelé őrült módjára. Legalább volt fogalmam mit érezhet az árkot építő szakmunkás, ha megnyitják a zsilipet... -Ennél ügyesebben már én se tudom kapkodni az ujjaim. Talán az Ön szerény személye kissé túlhevült a nyári napon és ez okoz kellemetlen baklövéseket vagy csak az én személyem váltotta ki ezt a hatást?-sandítottam rá kitartóan mosolyogva, miközben végleg feladtam a szárnyas vérszívó megalkotását és inkább elkezdtem a köldökébe és térségébe kergetni a ragacsot. Amúgy se ment a figyelés, hiszen éppen az arcomon láttak neki szépészeti beavatkozást lezavarni. Ilyenkor aztán kitartóan lehet próbálkozni, hogy felidegesítsenek vagy lerángassanak az ágyról. Beakasztottam a tapadókorongokat, mert nagyon is az én szerény ízlésemre volt a kényeztető játék. Nem tehet róla, egy játékos házi öleb vagyok, aki imádja ha cirógatják a füle tövét és cserébe pisloghat Naprendszer méretű szemekkel. Kellemes borzongást követően megfogtam az állát, hogy ne tudjon messzire menekülni aztán szorgos hümmögés kíséretében körbeízlelgettem az ajkairól a lekvárt. Naná, hogy így határozottan, fényévekkel finomabb volt a cuccos. Elégedetten bólogattam is, de lassan meg kellett már kegyelmeznem Shiori-n is. Illetve az ágyneműm épsége miatt se lett volna utolsó szempont eperteleníteni a másikat. Megvártam, amíg kényelembe helyezi magát a bemutatóm után, majd vettem a bátorságot, de, hangsúlyozom DE szigorúan a felső felett visszalófráltam az összegyűlt finomsághoz. Elsőre az árok körüli részt kellett felsepregetni, ezt könnyedén megvalósítottam picike csókokkal, miközben néha szivattyúként hörpintettem fel egy kis anyagot. Mire végeztem a kültérrel kezdtem magam nyalókával túladagolt kiskölyöknek érezni, viszont a cél előtt nem adhattam fel. Túl csábító volt az a kicsi kút, szinte vonzott magához. Eleinte szép lassan apadt a vízszint, utána jöhetett a gyorsítás. Kíméletlenül kiszívtam az összes felesleges lekvárt némileg megkínozva ezzel a bőrikéjét. Még nem terveztem pihenőt tartani, emiatt ráharaptam a felső szélére úgy toltam felfelé Shiori nyakáig. Közben a szabaddá vált mancsaimmal pedig körbetérképeztem a fellelhető domborzati térképet. |
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! Kedd Jún. 16, 2009 9:32 am | |
Ádáz szívecskeeltüntető akcióm sem maradt megtorlatlanul. Nem szabadultam míg akárcsak egy apró foltocska is maradt a szám környékén. De nem is tiltakoztam ellene. Eszem ágában sem lett volna megmoccanni sem onnan, ha nem éreztem volna hogy a lekvár mindjárt érzékeny területekre téved. Nameg lefelé a lepedőre. Masaki nagy nehezen lehámozva magát rólam hagyta hogy megint vízszintesbe helyezkedjek, és nekiállt végleg búcsút venni az összes édességtől. Csodálom hogy nem kapott még cukorkómát ennyi lekvártól...én pedig csuklást a sok nevetéstől. Egyelőre mindketten jól bírtuk a kiképzést. Bár szerintem egy ilyen "kiképzésre" nem sok mindenki mondana nemet... Egyből megnőne a hivatásos katonák száma ha ez hadi tananyag lenne. De jelen pillanatban, ez csakis a mi kettőnk játéka volt. Nem is törődtem semmi mással. Lehet hogy még azt sem vettem volna észre ha valaki feltűnne egy sarkig kitárt szobaajtóban hatalmasra kerekedett szemekkel. Sőt lehet hogy még el is ájulna. Azért pár arckifejezést mondjuk megnéznék, arra vonatkozólag hogy most épp mit művelünk. Tényleg, lehet azóta már összeesküvéselméleteket gyártanak odalent... De csak had egye őket a fene...akkor se hinnék el ha a saját szemükkel látnák, akkor meg minek törjem magam magyarázattal. Nagy elmélkedésem közepette Masaki az akciója közben még mindig annyira csiklandós területekre tévedt hogy szinte egy percre sem tudtam abbahagyni a nevetgélést. Mikor végre eltűnt az összes jó nagy levegőt véve sóhajtottam fel, hogy végre kapok egy kis pihenőt, azonban csalódnom kellett. -Hm, szélesítjük a látókörünket? -vontam fel a szemöldököm ahogy a fogával feljebb húzta a felsőmet. Én pedig nem átallottam mindkét kezemmel beletúrni a kincstári értékű, nap mint nap a fürdőszobában órákon át egyenessé varázsolt és hajába. Kárpótlásképp kapott egy puszit a homlokára. Közben éreztem hogy a kezével sem tétlenkedett. Úgy gondoltam ezzel én sem maradok adósa. Felemeltem az egyik kezem és benyúlva a pólója alá, apró kis spirálokat rajzolgatva haladtam felfelé a hátán. Aztán ameddig felértem, ott áttértem a másik oldalra és folytattam az utam lefelé. Az érintései egyre bizsergetőbb érzést hagytak maguk után, ami kezdett egyre inkább rózsaszín ködöt generálni az agyamban. Csak éppen azt nem vette számításba, hogy én már egy jó ideje ebben a ködben úszkálok. Nem is nagyon bántam hogy kezd megint ritkulni a ruházatom, mert istenesen kezdett melegem lenni. Míg egyik kezemmel továbbra is a csípője környékén időztem a másikkal pedig az ajkait rajzolgattam körbe. -Valahol itt van szárnyad legalja igaz? -vigyorogtam miközben a gerince vonalán húztam az ujjam egészen a nadrágjáig. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! | |
| |
| | | | TAKARODJ A KÖRZETEMBŐL SZOBA! | |
|
| |
|