|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Feb. 02, 2009 6:49 am | |
| Miután végre ott tudtanm hagyni azt a sok barmot az egyik némbernek pont engem kellett kiszemelnie. Szeretetszolgálatosat játszott vagy nem is tudom, de nem nagyon akart leszállni rólam, sőt mi több még a szobámba is be akart lépni, de szerencsére jók a reflexeim így gyorsan becsaptam az orra előtt az ajtót és levetődtem az ágyamra. Hosszas kiabálás után sem akart elmenni onnan így ráhagytam a dolgot, majd egyszer megunja és elmegy innen, vagy majd hívom a hulla szállítókat, hogy töntessék el az ajtóm elől a tetemét. Már egész jól elvoltam magamnak, mikor annak a hülye vörös démonnak is ide kellett tolnia a képét, hogy leugasson. Nagy szerencséje van, hogy álltalában tudom türtöztetni magamat. -TAKARODJATOK MÁR INNEN! -Viruljon a fejed vásári bolond, már megyünk is! -SZIA ATORI! REMÉLEM EGYSZER RENDESEN IS SIKERÜL BESZÉLNÜNK! -Jah, csá balfék! -Pofádat befogtad vagy nagyon gyorsan lerendezem, hogy beférjen egy szekrény is abba a csúf pofádba vöröske. Nagyon reménykedtem, hogy nem lesz szükségem semmire ezekben a percekben, de hát persze, hogy most lettem éhes. Pár pillanatnyi morgás után felálltam az ágyamról és kimentem a szobámból, de nem volt olyan szerencsém ez a sok idióta még most is itt tolongott. Felvettem a természetes arckifejezésemet és megindultam a konyha felé, de nem is ők lettek volna ha nem kötnek belém. -Na mi van Őszapó? Eltévedtél? Már rég nem az az időszak van. Ismertem föl vörös idiótának a hangját, megpiszkáltam a fülemet aztán felé fordultam. -Ha jól hallottam, akkor hozzám ugattál pincsike... -Húh... ne mond már, hogy eljutott az agyadig. -Tudod mit? -Na mit? -Essen le a pöcsöd reggelre... Fordultam meg és vettem az irányomat a cél felé, szerencsére nem követett senki így nyugodtan garázdálkodhattam kedvemre. |
| | | Ueshima Asuka
Hozzászólások száma : 47 Age : 28 Registration date : 2009. Jan. 06. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Feb. 05, 2009 5:57 am | |
| - Szia Kawi-chan! *Futottam egyenesen a kapitányom felé. Útközben majdnem fel is buktam, de kitűnő egyensúlyérzékemnek köszönhetően sikerült megakadályoznom az esést.* - Ezt most miért mondod? Szólnom kellett volna, hogy eljövök? *Kérdeztem értetlenül pislogva. Eszembe se jutott, hogy bárkit is értesítsek az eljövetelemmel kapcsolatban. Ha kell valami, akkor úgyis megtalálnak, és tudják, hogy legutoljára Kawi-chant kerestem. Csak nem lesznek olyan dinnyék, hogy ne Kawi-chan környékén keressenek… Egyébként meg bele se mertem gondolni, hogy Mitsu-chan mit * - Ha szóltam volna, hogy a vaizard bácsikhoz, és nénikhez jövök, akkor Mitsu-chan biztos nem engedett volna el. Mindig azt mondja, hogy a vaizardok olyan sügérek, mint az unokatesónk, aki meg most van a… a… diliházban! *Mondtam el vigyorogva Kawai-channak, hogy miket is szokott Onee-chan beszélni a többiekről.* - De hát ő kezdte, Kawi-cha~~~n! *Visítottam, mikor Kawi-chan leszidott, amiért bokán rúgtam azt a goromba fiút.* - Hogy miért jöttem? *Néztem meglepetten kapitányomra, majd végre le is esett, hogy miért jöttem.* - Ja, igen… Azért jöttem, hogy valami fontosat mondjak el! *Húztam ki magam büszkén, majd elkezdtem keresgélni az emlékeim közt, hogy mit is kéne megmondani Kawi-channak. Nem igazán jártam sikerrel, így kicsit szomorúan, és bűnbánó képpel mondtam meg a kapitánynak, hogy sajnos elfelejtettem, hogy mit is kell olyan sürgősen átadnom.* - Kawai-chan, ugye maradunk még? *Kérdeztem reménykedve a kapitánytól.* |
| | | Kawaguchi Yasu Vaizard
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Feb. 11, 2009 9:06 am | |
| - Ugye nem marad itt ez a vakarcs még szilveszterre is? Néztem segítségkérőn a többiekre, miközben fájó fülemet simogattam fél lábon ugrálva, hiszen az az átokfajzat bokán rúgott, és ráadásul még bele is visított a fülembe. Mikor a kis ugrifüles elrohant mellettem, majdnem felborított, de szerencsére sikerült támaszt találnom, még pedig egy szék személyében. - Hogy mi a francot mondott az a buggyant bögyös bige?! Néztem kicsit morcosan, mikor meghallottam, hogy az említett hölgyemény hülyéknek nevezte a vaizardokat, köztük engem is. Mindenki nagy örömére, Renji és Atori elkezdett veszekedni. Kevés idő múlva, az említett vörös, nők bálványa, Hanával együtt szedte a cók-mókját, és elhagyták a terepet, hogy helyettük minket ölhessen meg Atori. Egy nagy sóhaj társaságában elköszöntem az indulóktól, és már készültem, hogy elköszönök a vörös ördögtől, mikor az a nappali túlsó végéből felém ordított. - Butus, Kutyu-sama… Mi még nem megyünk… Ugye, Kawi-chan? - Kutyu… sama…? Ennek a padlócirkálónak meg mi a fészkes fene kínja van? Pillantottam a plafonra, mikor megéreztem, hogy valaki gyomorszájon vágott. Lenéztem, és láss csodát, a kettesszámú szeplőgyáros mártotta belém pici, de nem épp gyengéd öklét. - Te kis… Ezt meg most miért, de idióta? Estem térdre a kis szemét vakarcs ökleitől. A fene gondolta volna, hogy ennek a csepp egérnek ilyen erős ütése van… A kis vörös vakarcs egy nyelvnyújtás kíséretében visszamászott drágalátos Kawi-chanjához, én pedig vöröslő fejjel lestem, és gondolkoztam azon, hogy legközelebb biztos megölöm… |
| | | Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Feb. 20, 2009 5:24 am | |
| - Ez jó ötlet, legalább megbeszélhetik a nézeteltéréseiket... *Szól a kisebb társaság felé, akik még mindig arról vitatkoznak, kinél szállásolják el Shiorit, és felmerül Masaki szobája is lehetőségként.* - Már mentek is? Atori miatt? *Fordul az emeletről érkező Hana és Renji felé.* - Azért ne vidd túlzásba... *Morogja orra alá, miközben igyekszik minél érzelemmentesebbé tenni a búcsúzkodást. Nem elég, hogy egész szimpatikusnak kezd tartani néhány shinigamit, még csak az hiányozna, hogy érzelgősködjön...* - Hm... Yasu meg a másik kis vakarcs egész jól elvannak... *Néz a páros felé, pont akkor, amikor éppen a vizard gyomra és a shinigami ökle találkoznak egymással.* |
| | | Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Feb. 20, 2009 5:38 am | |
| - Ja, igen… Azért jöttem, hogy valami fontosat mondjak el! -lelkendezett Aiko, de aztán némi töprengés után arra a felismerésre jutott hogy elfelejtette. -Semmi baj -mosolyodtam el egy kicsit kényszeredetten. - Kawai-chan, ugye maradunk még? -nézett rám reménykedő szemekkel. -Az a helyzet Aiko, hogy már nagyon későre jár, és nézd csak a többi shinigami is menni készül már. -mutattam az öltözködő Hana és Renji felé.- Meg tudod nem szabad olyan sokáig feltartani a vaizard bácsikat meg néniket. Megígérem neked hogy eljövünk még hozzájuk és akkor te is tovább maradhatsz jó? -próbáltam meggyőzni -Isten ments! -morgott oda Yasu, amire én egy csúnyán nézéssel válaszoltam. -Nem kérsz egy kis teát míg elbúcsúzom a többiektől? -kérdeztem, majd beviharzottam a konyhába, töltöttem egy csészével, és odanyújtottam neki. -Elnézést. -álltam meg az egymással épp kínos csendet ápoló párocska mellett- Én most hazamegyek, köszönöm a vendéglátást. Minden jót Masaki. -intettem neki- És örülök hogy megismerhettelek Shiori- mosolyogtam rá, majd visszaigyekeztem a nappaliba. Az ottlévőktől is mind elköszöntem, majd megkerestem Aikot hogy elindulhassunk. *Remélem hiszti nélkül is sikerül majd hazacipelnem....elég későre jár már, és nekem még van egy kis dolgom az irodában. Mindig a munka * -sóhajtottam |
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Feb. 20, 2009 5:43 am | |
| -A nyáladzós hisztirohammal csak azt éred el, hogy agyoncsaplak egy serpenyővel!- kaptam meg a választ. Visszavágni szerencsére volt időm ugyanis egy ideig lekötötte a figyelmét az épp most érkező kislány. -Szóval akkor ne kérjem sehogy....rendben akkor egyelőre hagyjuk ezt. -Megyek iszom teát. Te kérsz valamit? -tápászkodtam volna fel, mikor Hanae jött ide búcsúzkodni. -Én is örülök hogy megismerhettelek, remélem hamarosan megint találkozunk. -mosolyodtam el majd kimentem a konyhába. -Elfelejtettem megvárni míg válaszol hogy kér-e valamit. -vágtam homlokon magam- Na jó nem baj viszek neki is teát, legfeljebb ha nem kéri majd én megiszom. -Na hogy boldogulsz? -érdeklődött Shun a kanapén ücsörögve. -Hát... -részemről csak némi zavart motyogás -Kemény dió.... -bólogat hevsen Rose Megint megrohamoztam a bőröndömet és előhalásztam belőle a féltett teatartalékaimat. Egy kellemes vadcseresznyés filter mellett döntöttem, majd a konyhába érve hosszas keresgélés után sikerült megtalálnom a teáskannát a konyhaszekrény mögött. Nagy nehezen kihalásztam majd miután elmosogattam használatba vettem. -Még ennyi idő alatt sem lehet kiismerni téged, tudod. -rázta a fejét mellettem kedves őrangyalom- Pedig mennyi jó lakáshirdetést láttunk. Nem emlékszel? Egy hete még azokat nézegettük. Most meg úgy ragaszkodsz ehhez a raktárhoz mintha ez lenne az egyetlen hely a világon. -Tudod...lehet hogy az is.... -Nem értelek.... csak aztán nehogy megint magadnak okozz fájdalmat-sóhajtott egy nagyot majd megint eltűnt. Nem sokkal később el is készült. A polc leghátsó, legeldugottabb részéből még sikerült előhalásznom két teljesen épp pöttyös bögrét, majd visszaindultam. -Tessék, neked is hoztam, nem tudom mit válaszoltál, mert elfelejtettem megvárni, de ha nem kell, akkor visszaviszem. -dugtam az orra alá a bögrét. |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Feb. 21, 2009 4:12 am | |
| A fülemet piszkálva, megszokott halálra unt fejjel vártam ki a vezető gól után az egyenlítőre játszó béke sziget lakójának szövegelését. Nem sikerült hozzáfűznöm bármit is, mert próbáltam beazonosítani a fű magasságú zöldséget. Aztán meg Hanae is letámadott, hogy veszik a sátorfát és tovább állnak. -Nah, szasz Primadonna!-engedtem el egy halvány vigyort.-Ez a miniatűr ördög meg kicsoda?- -A tisztem.- -Ne basszá már ki velem! Ránézésre szaporodnak az Amaya-k?! Azt az egyet se élem túl nem, hogy egy hadseregnyit!- -Na igen...-^^"-Azért ott még nem tartunk!- -Méééég...- -Na, tényleg indulunk!- -Vettem!-vágtam rá ku*va gyorsan. Fingom se volt mit kéne még mondani vagy csinálni. Nem értek én ezekhez a búcsúzgatós enyelgésekhez. -Vigyázz magadra!- -Káh! Hülye kijelentés! Elpusztíthatatlan vagyok mint a sok gaz a kertben!-aztán becsapódott a minimorisz is. Gondolom úgy vette le én valami nagy haver lehetek és akkor már úgy köszön el, hogy tisztességesen lerúgja a bal vesémet. -Vakard már le magad zöldike!- -Elég lesz, Aiko!-szedte le a tépőzárakkal rajtam csüngő csitát, mielőtt kitört volna belőlem egy cifra káromkodás. Utána még beköszönt a másik két halálosztó is és elhúztak az alvégen. Pár pillanatra úgy tűnt ettől beáll a globális csend, de hamar szerte oszlott ez a remény, miután a két agyatlan szőke egymásnak esett. Addig nem zavart az eset, amíg engem hagynak békében, úgyhogy levágódtam a kanapén megüresedő helyre. A magányom naná, hogy nem tartott tíz másodpercnél tovább, mert feltűnt két bögrével a kezében az elsősegélynyújtás császárnője. -Tessék, neked is hoztam, nem tudom mit válaszoltál, mert elfelejtettem megvárni, de ha nem kell, akkor visszaviszem. - -A faszomat...semmit se nyögtem rá.-szedtem el tőle az egyik pöttyös förmedvényt.-Aggyad! Ha már izzadságos melóval kihoztad a picsába bevágom!-kezdtem el fújkálni nehogy leégessem az egész arcberendezésemet vele. A következő momentumban megtépázott reklámhős csapódott be pár milliméterre mellém. Ez a művelete is bőven elég volt, hogy a fél bögre tartalma rajtam kössön ki. Forró tea a hasamra és combomra, minden vágyálmom fő értelme. Kis ideig tartó szemöldök rángatás után akkorát ordítottam, hogy a Marson is lehetett hallani. -A ku*va isten basszon pofán, te szerencsétlen gecigyáros anyaszomorító nyomorult!-mászkáltam hűtés céljából fel-alá a helységben.-Ne mutogasd nekem a nyolcvan karátos mosolyodat, baszd ki!-húztam be neki azonnal. -Már megint az orrom....-nyöszörgött a sarokban ücsörögve. -Heh! Fel kéne húzni a beled átöltözni, mi?-feszített csípőre tett kezekkel a világ uralomra törő női diktátor.-Ide csürhe!-gyűjtötte maga köré az egész tetves bagázst, amiből rögtön tudtam mi fog kisülni...
|
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Feb. 22, 2009 2:55 am | |
| //Születésnap//
A mikulásparti lezárult, szerencsére mindenki túlélte. Ám alig telt el két hónap a vaizardok máris újabb lehetőséget találtak a raktár rombadöntésére....
-Te jó ég, már csak egy hét. -bámulta csodálkozva a telefonját Shinji, majd sokat sejttető rejtélyes vigyor ült ki az arcára. Én értetlenül néztem körbe, a többiek nyilván tudták miről van szó, mert hasonlóan vigyorogtak. Én megköszörültem a torkomat, majd félszegen megszólaltam. -Öö mi lesz egy hét múlva? -Tényleg te új vagy itt. -csápolt Shinji -A talpóbunkó szobatársad szülinapja. -vette át a szót Hiyori miután ártalmatlanította a fellelkesült Shinjit. -Szép hagyomány hogy minden évben leitatjuk a szülinapján. -vigyorgott Shun. -Áhám értem.... -Nem vagy túl lelkes. -méregetett Shinji- Pedig irtó vicces, hidd csak el nekem. *Kedves hagyomány....* -sóhajtottam,majd inkább elvonultam a heves tervezgetésbe kezdő társaságból. Úgy döntöttem benézek a városba és veszek neki valami ajándékot. Egyelőre azonban semmi ötletem nem volt. Sétáltam az utcán, nézegettem a kirakatokat, gondolkodtam hogy vajon minek "örülne" ,ha lehet ezt így mondani nála.... *Elfelejtettem megkérdezni a többieket hogy mit szoktak adni neki. De nem baj majd csak kitalálok valamit még van egy hetem.*- dörzsöltem meg a homlokom, mert már belefájdult a nagy gondolkodásba. Úgy döntöttem betérek egy kávézóba, mert a mászkálásban igencsak összefáztam. Vettem magamnak egy forrócsokit, és miközben azt iszogattam tovább sétáltam az utcán. Az egyik bolt előtt kicsit elidőztem mert elég érdekesnek tűnt. Egyedi feliratokkal díszített ruhadarabokat kínált a kirakat. Egyelőre nem tudtam a méretét, de kinéztem egy "Charismatic Bastard" feliratú pólót. -Úgyis folyton azt mondja el akarja ijeszteni magától az embereket.... -konstatáltam, majd hazamentem. Még aznap kifürkésztem a szekrényben a ruhái között az egyik pólóját, így másnap el tudtam menni és megvenni a ruhát. Épp hazafelé tartottam mikor egy antikvárium előtt mentem el. Hirtelen ötlettől vezérelve benéztem. Szeretem a régi dolgokat. Sok dolgot ami itt van láttam mikor még újként árulták. Elidőztem itt egy darabig, nézelődtem. -Nahát ez de szép. -emeltem fel egy kis kézzel faragott dobozkát- És majdnem pont olyan a mintája mint a bútoroknak a szobában.Ha abból indulunk ki hogy a szobája elvileg az ízlése szerint van berendezve akkor ez még talán tetszhet is neki.... A boltban nem csak európai régiségeket árultak hanem különböző keleti dolgokat is Indiából meg csoda tudja még honnan. Időközben rájöttem hogy az illat ami belépéskor megcsapta az orrom egy iszonyat erős arab kávé illata volt. Miután már vagy egy fél órát eltöltöttem ott, megrohamoztam a pénztárat és immárom újabb két dologgal gazdagodva indultam hazafelé. A raktárban gondosan becsomagoltam a dobozkát amibe előtte belepakoltam a kávét. *Rossz nézni reggelente ahogy földhözvágja magát hogy felébredjen....* Úgy gondoltam ezt nem a "hagyományos ünneplésen" adom neki oda, ezért a pólót külön papírba csomagoltam. miután mindennel megvoltam bepakoltam a csomagokat a ruháim közé a szekrénybe. Csak nem kutat közöttük.... *Azért arra nagyon kíváncsi leszek hogy a többiek mit terveznek...lehet hogy túl konzervatív vagyok de ez a leitatás nekem nem igazán tetszik, de hogy jövök én ahhoz hogy megbontsam a "régi hagyományt"....* -sóhajtottam majd becsuktam a szekrényajtót. Ahogy teltek a napok a vaizard lakótársaim arcán egyre állandóbb lett a vigyor. Masaki pedig a szokottnál is mogorvább lett.Főleg mikor elérkezett február 21.-e... Csak azt nem értem hogy Shinji miért van abban a hitben hogy ez Masaki 274. születésnapja, mikor én határozottan úgy emlékszem hogy a 238. Legalábbis ha tudok még számolni....a legutolsó szülinapja amire emlékszem még a vaizarddá válásunk előtt volt a 174. És azóta száz év telt el. Te jó ég de gyorsan halad az idő... Megint eltelt egy újabb század.* Próbáltam nem túl látványosan együttérző arcot vágni mikor napközben megláttam a sugdolózó többiek között rángatózó szemöldökkel szitkozódó Masakit. |
| | | Sierashi Yuusuke Daitenshi
Hozzászólások száma : 914 Age : 31 Tartózkodási hely : Karakura városa Registration date : 2009. Jan. 19. Hírnév : 127
Karakterinformáció Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (68000/100000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Feb. 22, 2009 7:04 am | |
| Egy ajtó tűnik fel a semmiből, majd hirtelen kinyílik és én zsebre dugott kézzel kilépek az emberek világába. Elgondolkozva nézek fel az égre, azután megigazítom a hátamon lévő katanát és útnak indulok. Miközben ráérősen sétálok, zsebemből előveszek egy doboz cigit és rágyújtok. Jól esően kifújom a füstöt, miközben egy shunpo után eltűnök az utcáról. Pár száz méterrel arrébb Urahara boltja előtt tűnök fel újra. ~ Milyen régen is jártam már itt… Majdnem száz éve!~ - gondolom és eldobom a csikket. ~Annak idején csak leléptem és annyi… Vajon emlékeznek még rám?~ Megrázom a fejemet, azután a bejárat felé veszem az irányt. Félre tolom az ajtót és belépek a boltba. - Hollow! – hallom meg Jinta ordítását, majd félre lépek, hogy elkerüljem a felém repülő baseball ütőt. ~ A fenébe! Megint elfelejtettem elrejteni a reiatsumat…~- szidom meg magam és magyarázkodni kezdenék, amikor meghallom Urahara hangját. - Áhh, Yuusuke-kun! Öröm újra látni téged. – szól vidáman. A kis srác értetlenül nézz kettőnkre, s morogva kifelé veszi az irányt. - Úgyszintén így érzek, Kisuke-san! – biccentek neki, miközben körbenézek a boltban. – Semmi nem változott… Még mindig illegális cuccokat árulsz? – kérdezem nevetve. - Nah, de barátom! Ne sérts meg! Tisztelem a törvényt… A magam módján. – mondja, és más felé tereli a szót. – Mi járatban vagy? - Nos, szeretném felkeresni a „többieket”… - nyögöm ki végül. - Akkor ide kell menned! – szalad hátra a bolt hátsó részére, majd visszatérte után egy papírdarabot nyom a kezembe. – Itt megtalálod őket, de vigyázz a modoruk még mindig a régi. - Ne félts engem!
Alig tíz perc múlva az ismerős raktár épület előtt álldogálok. Nagy levegőt veszek és lassan belépek a hatalmas ajtón. - Halló! Van itt vala... - kezdenék bele mondandómba, amikor egy páros lábnak köszönhetően átrepülök a fél termen, s hatalmas csattanással landolok az össze-vissza álló dobozok között. Vérző orromat markolva nézek fel támadómra. Egy vigyorgó, szőke lánnyal találom magam szembe. - Mi van, hülye? - kérdezi, miközben a jól ismert gúnyos vigyor kúszik fel az arcára. - Eltévedtél? - Én is nagyon örülök, hogy látlak Hiyori-chan. - szólalok meg, mikor sikerül elállítanom a vérzést. - Ne szólíts így, te köcsög! - kiáltja, majd öklével belapítja a képemet. ~Miiiéééééért?~ - kérdezem magamtól, s a könnyeimet törölgettem. - A modorod, hál' istennek a régi... A többiek is meg vannak? - teszem fel a következő kérdést. Kikászálódok a dobozok közül és leporolom a ruhámat. Rágyújtani készülök, s remélem, hogy a többi Vaizard nem ilyen morcos, mint Hiyori. Ha viszont igen, akkor nagyon vigyáznom kell magamra. |
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Feb. 22, 2009 10:18 am | |
| //Születésnap//
- Egy hét? Mihez is? *Jelenik meg váratlanul Shinji és Shiori mellett. Aztán eszébe jut a megoldás: Masaki születésnapja... A fenébe is - már megint elfelejtette, ahogy minden ilyesmit.* - Szép hagyomány, hogy minden évben leitatjuk a szülinapján. *Kapcsolódik bele a beszélgetésbe vigyorogva.* - Legalább egyszer látnod kell, hogy megváltozik ilyenkor... - Arról persze megint elfeledkeztél, hogy ilyenkor te vagy az este másik "fénypontja". - Miért is? - Hagyd, Rose, úgyse tudja sosem, miket csinál akkor! - Ez a legjobb az egészben... - Leszállhatnátok rólam! Sosem csináltam semmit! *Gyújt rá idegesen, majd lezárásként mogorván felvonul szobájába.* - Csak nem sértődtél meg? - Egy fenét! Csak még kéne valami ajándékot szereznem annak a marhának! *Csapja be maga mögött hangosan az ajtót.* - Ő is minden évben berúg, aminek az a hatása, hogy mindenkihez túlságosan kedves lesz... Ha ezt észreveszed rajta, menj minél messzebb a közeléből, ha nem akarod, hogy például megölelgessen. - Sejtheted, ki ilyenkor a fő célpontja... *Hallja még lentről Lisa magyarázatát és Kensei megjegyzését - biztos Shiorit világosítja fel éppen... Pedig ő ezekből semmire sem emlékszik... Mit képzelnek ezek, hogy csak úgy kitalálják a hülyeségeiket vele kapcsolatban...! Pedig sajnos mindez igaz attól még, hogy erről Shunnak lövése sincs. Ugyan többet kell innia ahhoz, hogy padlóra kerüljön, mint Masakinak, azonban legalább annyira kifordul önmagából ekkor - annyi különbséggel, hogy másnap aztán egy másodpercre sem emlékszik az egészből, így meg van győződve róla, hogy a többiek agyszüleményei ezek a sztorik... De nem is gondolkozik tovább ezen, hiszen még mindig nincs meg az ötlet, hogy mit vehetne ajándékba társának. Pár perc alatt végül dűlőre jut: rajzol neki egy portrét és bekeretezi... Az persze mellékes, hogy az utóbbi mintegy húsz-harminc évben gyakorlatilag mindenkinél ezt az ajándékot süti el... Így hát villámgyorsan előkotorja ceruzáit és néhány rajzszént, majd nekilát Masaki megörökítéséhez. Az említett nap elérkezte a szokásosan indul számára: kintről beszűrődő ordítozás, mint ébresztő, majd nagyjából félórányi szenvedés után lebattyogás a konyhába, ahol tölt magának egy nagy adag kávét. Azonban ekkor valami szokatlan történik: Hiyori egyenesen az ajtó felé "repül", és orrba rúg valakit... Mondjuk ez így önmagában nem lenne szokatlan, azonban legjobb tudomása szerint mindenki az épületben tartózkodik...* - Yuusuke...?! *Néz nagyokat, amikor felismeri az érkezőt. Nemrég még neki kellett segíteniük, hogy legyőzze a belső hollowját, jelen állás szerint pedig úgy tűnik, eldöntötte, hogy ide is költözik. Ráérősen a becsapódás helyszíne felé sétál.* - Eegen, még mindenki megvan. *Kotorja elő fél kézzel öngyújtóját - másik kezében még mindig kávéját szorongatja, majd tüzet ad az érkezőnek.* |
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Feb. 23, 2009 1:04 am | |
| //Születésnap//
Egész héten a baszott idegrendszeremet gyilkolták a pisis módjára kuncogó idióták. Mindig előre lehet tudni, mikor lesz a tetves világra jövő napom, mert a sok suttyó már jóval előtte elkezd sztorizni, milyen oltári vicces, amikor mattra ázva táncolok az asztalon. Legalább vigasztal a tény ilyenkor nem csak én égek be. A lyuggatott fémtelep is rendesen benyakal ezen a híres napon és úgy kiüti magát, hogy három napig másnapos. Öröm nézni, ahogy szenved az ólomsúllyal megrakodott fejével. Persze az elmés ajándékaiktól is sírógörcsöt lehet kapni a fájdalomtól. Minden évben túlteng bennük az újabbnál újabb ötletek tárháza az ajándékot illetően. Sárga bilifej adja a tortát, aztán arra hivatkozik, hogy egy csóró köcsög és nincs több léje. Latex cica valami legújabb trendi-bendi tünemény ruhával böki ki a szememet, amiben vakuljak meg, de sose tudok belebújni, mert nemhogy az elejét nem látom,de arra se jövök rá hova való ruhadarab. A szemüveges alsógatya leső mindig ad valami "csak-nem-való" mangát, meg két évre elegendő óvszert. Komolyan mondom úgy tesz mintha minden áldott este megfúrnék valami bigét pedig már elregéltem neki hova dugja a színes zacskókat. Aztán ott van a kétajtós szekrény, aki mindig halálra ropogtatja az összes porcikámat felköszöntés gyanánt. Igaz ebben is van valami pozitívum. Nem kell mennem csontkovácshoz. Szal, tőle kapom mindig a piát. Kívülről fújja mik a kedvenceim és erre az egy napra mindegyiket bevásárolja. Mire mindet végigkóstolom egész Afrika ivóvíz készlete helyre áll, aztán lehet feltolni a szobámba talicskával, mert a világomat se tudom, csak mutogatok, hogy világbéke. Végül,de nem utolsó sorban a terrorista lelkek legalacsonyabb és leghalálosabb tagja szeplős Juli. Nah, tőle kapom a legnagyobb ajándékot. Nem üt meg egy egész napig! Sírni tudnék az örömtől! Általában ezt még megspékeli valami szellemes bizbasszal. Tavaly például egy olyan deóval szúrta ki a szememet, ami hollowriasztó. Persze kipróbáltattam fogpaszta reklámmal. Az ég világon semmit se ért, de olyan kiütéses lett tőle, hogy szemet gyönyörködtető látvány volt, ahogy két hónapig szenvedett. Ebből is látszik, hogy a zöldbokor kísérleti vackait sose használd, mert beutaló a kórházba. A hasztalan ajándékok sora itt még nem ér véget. Heh! Ott van a tántoríthatatlan fan-om! Csicska, mindig valami gyerekes lommal halmoz el. Tavaly kaptam egy bögrét, amin kismillió szívecske volt meg az illő szöveg, hogy boldog szülinapot. Szerencsére nem maradt sokáig egybe ez a szánalmasan giccses szarság. Egy nappal később csurka hercegnő szétvágta non-stop gyárkémény fején. De egy ajándékkal még nincs vége, nála! A baszott bögre mellé még kaptam egy karatézó beazonosíthatatlan állat plüsst és a napszemüveges nyulat ábrázoló mobiltartót. Füstölgő bádogdoboz szokott a legkreatívabb lenni. Vagy elfelejti vagy megkínál cigivel, mert jól tudja úgy se vennék el egy rühes szálat se. Idén,ha bepróbálkozik ezzel csak azért is elszedek a féltett egészségőrző pirulájából. Ettől száz, hogy felrobban! Annyira skót a cigijével mint más az alsógatyájával... Ki van még? Hachigen-től könyvet kapok, mert tudja mit szeretek olvasni. Urahara ad valami lomot a boltból, hátha belehalok tesztelés közben...Mittom ki maradt még ki. A piros betűs ünnepnap úgy indult, ahogy eddig az összes többi hajnal. Godzilla lent bontotta a konyhát a sok ember meg sikítozott a rémülettől. Filmet is lehetne ebből forgatni, tutira mindenki elpatkolna, amikor felbukkan a képernyőn csorba csík a szőke csurkáival. Tőlem a megszokott reakció érkezett. Levágódtam az ágyról ezzel felébredve és azonnal nekiestem korán reggel koptatni a káromkodási táramat. Miután elfogyott a szuszom rendbe szedtem magam és levánszorogtam egy "megszólalsz-meghalsz" fej kíséretében. Az átlagnál nagyobb köd fogadott odalent, ami vagy azt jelentette, hogy medvesajt duplázta az egy huzamra elszívandó cigik számát, vagy újabb gyárkémény tag érkezett köreinkbe. -Áh, jó reggelt ünnepelt!-erre csak egy hanyag arcbeveréssel válaszoltam fogpaszta reklámnak. -Csá!-köszöntem oda hanyagul a földön bagózó kellően fogadtatott vendégünknek, aztán bemásztam a konyhába. -Késtél az ébredéssel, faszkalap!-vágtak kupán serpenyővel.-Ma neked kellett volna elmennek tojásért!- -Pofád befogod! Még csak fél dél van! Lazán visszaérek az aranytojó tyúkkal is!- -Akkor húzzál már a francba! Kajás vagyok!- -Kibírod még pattogó gumilabda! Előbb megiszom a fekete löttyömet!- -Csipkedd magad göndörke!-távozott izompólós mozgással a méregtől. -Nah?- -Mit nah, nyomorék?!- -Mikor megy már?- -Ne sírjon a szád! Kávézik, aztán elmegy a fenébe!- -Oké-oké! Hallotta mindenki? Akkor majd tudunk készülődni!- "Ezek mekkora mesebeli barmok! Az nem tűnik fel nekik, hogy a Holdról is hallanám mit szövegelnek annyira halkan nyomják sódert?!" -Idióták...-szóltam el magam hangosan is. -Nah, igen. Tisztán lehet hallani az egészet.- -Jah! Annyi az eszük mint egy rakás bolhaszarnak!-dőltem hátra a székben. -De legalább próbálkoznak meglepni.- -A legnagyobb ajándék az lenne,ha elfelejtenék és békén hagynának erre az egész napra!-tápászkodtam fel és basztam bele a mosogatóba a bögrémet, hátha leesik a tömegnek, hogy még mindig hallok minden szót. -Miért ne...- -Mentem!-hagytam faképnél az épp fogalmazó szerénkét a konyhában.-Még valami kell a boltból?- -Nekem kéne fogselyem!- -Esélytelen, hogy bemenjek neked a városközpontba!- -Nesze a lista!- -MIVAN?!-néztem végig az A/4-es papíron.-Óh,hogy baszna titeket agyon a cifrafosás! Lejárom a sarkamat,mire ezt a sok lomot begyűjtöm! Honnan a faszból tudjam mi a rák ez a Juvena?- -Az nekem testápoló!- -Akkor így írd le egyértelműen,te szerencsétlen nyomorék!- -Inkább takarodj a fenébe! Ha így haladsz holnapra se érsz vissza!- -Kapjátok be a farkamat!-vágtam be a bejárati ajtót,de majdnem visszafordultam a perverz ribanc beszólása után. -Ha kiteszed minden további nélkül...- -POFÁD BEFOGOD!-ordítottam vissza és indultam el végre bevásárolni. |
Hozzászólások száma : 914 Age : 31 Tartózkodási hely : Karakura városa Registration date : 2009. Jan. 19. Hírnév : 127
Karakterinformáció Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (68000/100000)
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Feb. 23, 2009 4:32 am | |
| - Yuusuke...?! - hallatszik ki egy ismerős hang a másik helyiségből, ami a felém szálló kávéillatból ítélve a konyha lehet. Pár másodperc múlva feltűnik a hang tulajdonosa is. - Igen, én vagyok. - szólok mosolyogva. - Jó reggelt, Shun! - Eegen, még mindenki megvan. - válaszol a Hiyorinak feltett kérdésemre, miközben meggyújtja a cigimet. Pár slukk, és máris jobban érzem magam a szeplős ördög támadása után. Ekkor megjelenik Masaki is. - Csá! - köszön, de látszik a fején, hogy legszívesebben ember(vagy Vaizardot) ölne. - Szevasz! - biccentek neki, majd a nyomába szegödve bevonulok a konyhába és intek az ott tartózkodóknak. Valószínűleg a lány is velünk tart. - Van még itt hely egy kóbor Vaizardnak? - kérdezem egy vigyor kíséretében a többieket. Eközben Masakit elküldik a boltba, aminek látszólag nem nagyon örül. Legalábbis erre következtettek a folytonos káromkodásból. ~ Bár, így visszagondolva, régebben sem volt épp az illendőség mintapéldánya.~ - gondolom magamban, majd ismét Shunra pillantok. - Mi baja van? - kérdezem a távozó Vaizard után nézve. - Úgy csinál, mintha ma lenne a mit t'om én... 278. születésnapja... Eközben a hamuzót magam elé húzva elnyomom a csikkemet. Rossz szokás, de mostanában egyre inkább láncdohányossá válok. Ennek eleget is téve újabb szálat veszek elő, s ezúttal saját ezüst öngyújtommal gyújtom meg azt. ~ Vajon befogadnak?~ - fut át az agyamon a gondolat. - ~ Remélem, hisz' akkor sem utasítottak vissza, amikor szükségem volt rájuk. Az igazat megvallva, nekik is köszönhetem, hogy ma itt vagyok. Ha ők nincsenek és én pedig nem lettem volna elég erős, talán felemésztett volna a belső hollowom.~ Körbe pillantok a konyhában. Hiyori, hála az égnek, megtalálta magának Shinjit, így épp őt tette a földdel egyenlővé. ~Velük ellentétben, engem még nem fedeztek fel Seireiteiban, de ami késik nem múlik. Jobb hamarabb bebiztosítani magát az embernek. Egyetlen bal lépés, s én is száműzött leszek. Az igazat megvallva, nem is bánnám annyira. A folytonos ugráltatás... Kell ez nekem? Kellene egy kis nyugi...~ - gondolkozom, miközben valószínűleg roppantul érdekes arcot vághatok. |
| | | Kikuchi Aya Shinigami
Hozzászólások száma : 77 Age : 37 Tartózkodási hely : legtöbbször a vaizardocskákkal együtt, a raktárban *.* Registration date : 2009. Feb. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag volt kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Feb. 23, 2009 8:39 am | |
| //Születésnap//
Dúdolgatva sétálok az utcán, és néha-néha betévedek egy-egy ajándék, vagy ruhaüzletbe, hátha találok valamilyen ajándékot a kis ünnepeltünknek. Igaz, még két hét van a születésnapjáig, de jobb, ha előbb megveszem, hiszen sosem lehet tudni, hogy mi jöhet közbe. Épp egy sportüzletnél haladtam el, mikor észre vettem, hogy Toshi szólongat. ~ SÜKET VAGY, BAZDMEG?! ~ Jajj, bocsi, kicsit elbambultam… Mit is mondtál? Válaszoltam kicsit zavartan. ~ Azt mondtam, hogy trappolj be abba a rohadt sportüzletbe, mert már tudom, hogy mit veszünk Masakinak. Szépen beszambáztam az üzletbe, és vártam nővérkém utasításait. Kiderült, hogy futócipőt szeretne venni neki, ezért elballagtam a cipőosztályra, hogy ki nézzek neki egy csini kis cipőcskét. Találtam is neki egy tündi-bündit, de nem volt olyan méretben, amilyet Toshi szeretett volna, mert csak 2 számmal kisebb volt. De azt mondta nem baj, így megvettem azt. Már csak nekem kellett kitalálni, hogy mit vegyek neki, de nem volt semmi ötletem, végül eszembe jutott, hogy nem messze van egy jópofa kis üzlet, ahol sok vicces dolgot lehet kapni. Sokáig keresgéltem a megfelelő ajándékot, de végül megtaláltam az ideálist, ami egy fekete csörgő óra volt. Nekem személy szerint tetszett, mert fel lehetett venni a saját hangod, ami aztán reggel ébresztett. - Azt hiszem, ezzel meg vagyunk! Könyveltem el, és már indultam is haza, a nyugis lakásomba.
Alig bírtam kivárni ezt a napot, hiszen eljött végre Masaki-kun szülinapja, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hótrészegre issza magát, és akár még meztelenül is táncolhat az asztal tetején. Az maga lenne a mennyország… Gyorsan befejeztem az álmodozást, és összepakoltam a dolgaim, hogy végre elindulhassak a vaizardok tanyájára. 1-2 óra séta után végre megérkeztem, és máris felrántottam a bejárati ajtót. - Megjöttem babukái~m! Vigyorogtam, mint a vadalma, közben meglóbáltam a fehér, ezüst csillagos, és vörös-fekete csíkos ajándék tasakokat, amiben benne voltak a becsomagolt ajándékok. - Hol van az ünnepeltünk? Néztem szét kicsit csalódottan, hiszen sehol sem láttam, de hamarosan meg is kaptam a nem éppen kedves választ Hiyori-santól. - Elküldtük vásárolni, amíg ennek a csináljuk a buliját. - Áhá! Értem! Vágódtam le a kanapéra a cuccaimmal egyetemben, és vártam, hogy mikor érkezik meg Masaki-kun. |
| | | Fujishiro Ranmaru Shinigami
Hozzászólások száma : 16 Registration date : 2009. Feb. 22. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Elszökött Shinigami Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/25000)
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Feb. 24, 2009 7:53 am | |
| //Születésnap//
Nyugalmas nap volt Karakura város elhagyott gyárrészlegeiknél. Ám valójában sürgés-forgás volt az egyik eléggé lepukkant raktárban, amit erős mágiával biztosítottak. Egy bizonyos személy születésnapjára készülődtek, akit vagy szeretnek, vagy rühhelnek. Jó magam egyikbe sem tartozom, mert már nagyon régóta voltak valódi érzéseim, de inkább hagyom az egészet. Zsebre tett kézzel sétáltam a földes úton, miközben fekete utazó köpenyem csak néhány helyen súrolta a poros talajt. Egy kis szürke, becsomagolt tárgy pihen karjaimban, ami hasonlít picit egy téglára. Akik azt gondolják, hogy téglát vettem a szülinaposnak, tévedtek. Majd kiderül, mi is az. Néhány kanyar, s máris egy nagy, szürke épület elé érkezem, ahová nyugodt léptekkel belépek. Ám amint lemegyek egy szintet, hangos rikácsolás, beszélgetés, no meg veszekedések támadják érzékeny füleimet. Dühödten fogom be minkettőt, s próbálok a tömegből a fal felé botorkálni. Igaz, nem fog megszűnni a zaj, de mégis jobb, hogy nem a pofámba ordítanak. -És én még azt hittem, itt nyugalom lesz... - hajtom le mosolyogva fejemet. Körbenézek a társaságon, s szemem megtelepedik Shiori-n. Unottan ellököm magam a faltól, és néhány Vaizard-nak köszönve elballagok a lányhoz. Zsebre tett kézzel, és egy apró mosollyal nézek rá. -Yo, Shiori-chan! - köszönök neki. -Öhm...Ja, szia! - köszön vissza. Mosolyogva leülök mellé, majd a forgolódó bagázst nézem, ahogy Masaki mindenkit fejbe akarna vágni valami nehéz tárggyal. -Ch...És pont Masaki miatt forgolódik mindenki... - motyogom. -Mit vettél neki? - kérdezem hirtelen ötlettől vezérelve. -Csak egy pólót...Remélhetőleg tetszeni fog neki. Na és te? - -Egy díszpisztolyt... - mondom nemes egyszerűséggel. -Díszpisztolyt? - -Jah... - -Szerintem...Masaki nem olyan, aki szereti a régi tárgyakat... - -Azt én is tudom...De az ötleteim közül ez az egyetlen egy dolog, amit ha valakinek nekivágnak, nem törik el... - húzódik szám vigyorra. |
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Feb. 24, 2009 8:41 am | |
| //Születésnap//
Már hónapokkal azelőtt a bizonyos nap előtt elkezdtem készülődni az én drága és egyetlen ex-kapitányom születésnapjára, aki olyan nekem, mintha az apukám lenne. És tényleg olyan. -.- Tehát el sem tudtam képzelni, hogy mit kéne vennem neki, de végre megvilágosodtam. Elhatároztam, hogy egy rózsaszín, nyuszis mamuszt veszek neki, amit őszintén reméltem, hogy tetszeni fog neki.
Eljött Masaki szülinapja, és már annyira be voltam zsongva, mint ahogy még Masaki sem. Szegényt már kora délben elküldték bevásárolni egy hatalmas lista társaságában, amit csodával határos módon nem szaggatott milliméternél is kisebb darabkákra, inkább csak morgósan elballagott. Gyorsan felrohantam, és becsomagoltam az ajándékot, majd szépen óvatosan az ágyra helyeztem, végül elhagytam a szobám. - Masaki köbö mikor ér vissza? Kérdezem, miközben cammogok le a lépcsőn. - Majd amikor megjön, fanboy. - Aha… azt rögtön gondoltam, szeplőbajnok… Vágok vissza Hiyorinak. - Esetleg egyéb beszólás Masakival kapcsolatban? Vetem le magam a kanapéra, ahol már ültek néhányan.
|
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Feb. 25, 2009 3:27 am | |
| Épp Masakiba próbáltam lelket önteni mikor újabb potenciális raktárlakójelölt köszönt be az ajtón. Yuusuke volt az aki nemrég tett szert hozzánk hasonló erőre. -Szia Yuusuke! -köszöntem oda neki, majd folytattam volna a lelkitámaszt, de ünnepeltünk úgy döntött faképnél hagy. Miután kilépett az ajtón nekiláttunk a készülődésnek. -ööö egyáltalán mit kéne csinálnunk? -tettem fel a számomra egyelőre nem világos kérdést. -Takarítsál, meg tegyed el a törékeny szarságokat bazd meg! -vágott hozzám egy seprűt Hiyori. Miután kihámoztam az arcomból, nekiálltam sepregetni, és figyeltem a többiek lázas készülődését. Mindenki tudta a dolgát, tette amit az elmúlt jópár évben mindig tett. Kicsit kívülállónak éreztem magam. Miután végeztem egy darabig csak ácsorogtam, majd befutott egy újabb ismerős. -Yo, Shiori-chan! - sétált oda hozzám Ranmaru -Öhm...Ja, szia! - köszöntem neki vissza. Beszélgettünk egy kicsit, majd megkérdezte mit vettem Masakinak. -Csak egy pólót...Remélhetőleg tetszeni fog neki. Na és te? - érdeklődtem mosolyogva. -Egy díszpisztolyt... -válaszolta Egy kicsit meglepődtem.Hirtelen azt hittem ő is látta már a szobáját, de mikor folytatta egyből világossá vált a miértje. -Az ötleteim közül ez az egyetlen egy dolog, amit ha valakinek nekivágnak, nem törik el... - vigyorodott el -Á hát erről van szó! -világosodtam meg- Hát az egyszer biztos, de ha valakit fejbevágnak vele az biztos nem fog ennek örülni ^^" Elpakoltam a seprűt, majd leültem a kanapéra. Nem sokkal később a türelmetlenkedő Yasu huppant le mellém. -Látom te már nagyon izgatott vagy. De sajnos ahogy azt a listát elnéztem egy darabig még biztos házon kívül lesz Masaki. -konstatáltam, majd megláttam a tortával a kezében vigyorgó Shinjit. -Nézzétek ez az eddigi legszebb! -pakolta le az asztalra. -Minden évben ezt mondod.... -rázta meg a fejét Rose. Miután mindenki kigyönyörködte magát Shinji ajándékában, elvonult hogy előkészítse a sajátját. Ránéztem az órára és láttam hogy van még egy kis időm, ezért úgy döntöttem lemegyek a föld alatti terembe egy kicsit gyakorolni. Mióta itt lakom minden nap beiktattam egy kis edzést, mert ahogy a többieket elnéztem, eléggé kijöttem a gyakorlatból...Kevesen tudják, de néhány évig szolgáltam a 2. osztag titkos alakulatában is, ahol lehetőségem volt eltanulni néhány harci mozdulatot. Ezeket előszeretettel alkalmaztam és fejlesztettem tovább még shinigami koromban, mivel a bankaiomat nem használtam ha nem volt feltétlen szükséges. Rég harcoltam már így, és mióta újra nekiálltam gyakorolni jöttem rá hogy mennyit fejlődtem vissza. Most újra azon dolgozom hogy megint elérjem legalább a régi szintet. Ma azonban valahogy nem tudtam rendesen koncentrálni így fél óra után abba is hagytam az gyakorlást. Felmentem a szobába és gyorsan lezuhanyoztam. Nem hiszem hogy máris visszaérne, de azért a törölközőt az ajtóra tettem.... Miután felöltöztem előszedtem az ajándékokat. A pólót levittem a többiekéhez a torta mellé, a másikat viszont fent hagytam a dohányzóasztalon. Egy címkét hagytam rajta hogy "Masakinak". Gondoltam jobb lesz ha ő találja meg, mert így könnyebben eltüntetheti miután kibontotta... Levonultam a nappaliba ahol Mashiro már nagyban magyarázta a többieknek hogy hogy kell majd meglepetést kiabálni ha belép az ajtón.
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 25, 2009 6:47 am-kor. |
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Feb. 25, 2009 6:27 am | |
| //Születésnap//
- 'Reggelt, Masaki! *Fordul egy pillanatra az ünnepelt felé, majd egy hajtásra kiissza a maradék kávét bögréjéből. Ezt követően belehajítja a mosogatóba az edényt - természetesen azért nem a helyiség másik végéből, hanem közelebb megy, hogy lehetőleg ne törjön el semmi -, majd ő maga is rágyújt, és zsebre vágja a sárkánygravírozásos öngyújtót.* - Valahol csak lesz... Lisa szobája elég nagy például... *Vigyorodik el, amikor meghallja Yuusuke kérdését. Kíváncsi, milyen arcot vág majd erre a válaszra...* - Majdnem... a 238. szülinapja van most, azt hiszem. *Támaszkodik neki az asztalnak, tovább füstölve. Ezalatt Masakit jó szokás szerint elszalajtják Shinjiék a boltba, hogy a további készülődés során ne legyen láb alatt... Persze azzal mindenki tisztában van, hogy ez az igazi ok...* - Te még rosszabb vagy, mint Shun... *Hallja hamarosan a minden bizonnyal Yuusukénak szánt megjegyzést háta mögül.* - Ezt elismerésnek veszem. *Fordul reflexszerűen hátra, hogy a másik képébe fújja a füstöt. Így azonnal észreveszi az újabb érkezőt - vagy inkább érkezőket.* - Babukád a fene... *Motyogja halkan. A tudathasadásosnak álcázott szadista kiképzőtiszt is megjött már... Öntudatlanul is kihúzza magát, hogy még véletlenül se adjon okot mondjuk egy háromszáz körös futásra a raktár körül... Bár egyelőre úgy tűnik, ezúttal a hisztis változat van fölényben.* - Szia... *Kiált az ajtó felé, amikor Ranmaru is megjelenik. Na, ez is nagyobb "ünnepség" lesz, mint az eddigiek...* - Díszpisztolyt? *Terem rögtön Shiori és Ranmaru mellett, amikor meghallja a bűvös szót. A többiek tudhatják már, hogy gyengéi a régi, szépen kidolgozott pisztolyok, főleg zanpakutójának shikai-formája miatt... Mindenesetre már van egy terve: ezt az ajándékot mindenképp kölcsönkéri majd az ünnepelttől... Pár perc múlva felbaktat szobájába, hogy az addigra már becsomagolt arcképet lehozza, és úgy várja Masaki visszatérését.* |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Feb. 26, 2009 11:08 pm | |
| //Születésnap//
Ezek a szemétládák annyi szart összehordtak a kibaszott listán, hogy egy hét is kevés lett volna beszerezni ezeket a lomokat. Ráadásul még a kalapos természetbarát ürgéhez is el kellett másznom valami kimondhatatlan nevű gyógyteáért kapafog vigyornak. Az a nyomorék inkább vedelhetne mimikai ráncokat lefagyasztó csodalöttyöt, mert a mosolyával el lehet kergetni Kambodzsába meg vissza. A vörös takonypóc pillanatok alatt leradarozta, hogy arrafelé kolbászolok. Nem is váratott magára sokáig a furkósbottal való letámadás. A kis nyomoréka majdnem telibe kapott a túlméretezett játékával. Ráadásnak a kurvára sok segélycsomagtól ki se láttam mi a franc folyik előttem. -Maraggyá má' nyugton nikkelbolha.-eresztettem el laza mozdulattal a nehezékeimet, amik betakarták az idegesítő beföttes üveg fejét.-Háh, vigyázzá rájuk!- -Még nem végeztem veled langalLÉTRA! Egyszer akkor is kitapasomon a beleidet! Nem felejtettem el, hogy múltkor vicces kedvedben cukros ragasztót borítottál a képembe!- -Legalább nem kellett egy ideig borotvákoznod...-mentem neki valami kőfal jellegű kurvára nem a bejárathoz tartozó izébe. -Sachi úrfi! Úgy örülök, hogy végre megjött!-pakolt a fejemre egy kibaszott papírcsákót és fújta azta a szart a képembe, ami úgy néz ki mint a duda. -Boldog Szülinapot a kedvenc vaizardom-nak!-pattogott a látóképembe Urahara konfettit dobálva. -Kuss!-ütöttem le a vén bugrist. Bolhafingnyi kedvem se volt a műsorához.-Azzé' kössz!-nyögtem ki gyorsan mielőtt a monstrum elkezd pityeregni és úszhatok a tengerben. -Tetyék a aándéa!-fogta az orrát és földről felém nyújtott egy érdekes ízléficamos csomagolású bigyót. Kikaptam a kezéből és eldaráltam mi kéne nekem. Miközben a bús képet vágó mély depresszióba zuhant szemüveges kiszolgált, Urahara fejbe vágott a legyezőjével és kikérte magának, hogy nézzem meg mit kaptam. Eleve rossz előérzetem volt. Egy, az öreg nem százas. kettő, mindig valami hasznáhatatlan vackot sóznak rám. Az idegrángás azonnal elkapta a szemöldököm, amikor megláttam a virágmintás köpenyt. -Látom tetszik!- -Anyáddal szórakozz!-vágtam hozzá az egész csomagot, hogy rendesen koppanjon az üres fején. -Jaj, már!-vakarászta a púppal gazdagodott búráját.-Ez egy különlegesen neked készült köpeny!- -Annyira eltaláltátok az ízlésemet, hogy az már fáj...-mutogattam a színes virágokra és a kószán előforduló pillagókra. -Még kísérleti fázisban van.- -Akkor fix, hogy nem működik. Nálad még a tesztelt cuccok is selejtesek. És mit tudna ez a csiricsáré?- -Folyamatos összeköttetést biztosít a zanpakutou-d szellemével! Mivel nyilvánvaló tény, hogy nem szeret veled kommunikálni ennek a köpenynek a segítségével bármikor zaklathatod! Próbáld csak ki!- -Nem tűnt fel, hogy nincs nálam katana?!- -Oh, milyen kár! No, nem baj! Majd kérek tájékoztatást!- -Sohanapján kiskedden távrecsegek milyen fasza élmény volt, oké?- -Remek! Majd kérem a lakótársaid segítségét...- Pár perc múlva a csomagom is megérkezett, úgyhogy továbbálltam. Szokásos stílusban elköszöntem és a látótérből kiérve kukába akartam dobni az ajándékom, de valami baszott piócát szereltek belé, mert nem tudtam lehámozni a kezemről, ha elhajítani készültem. "A sunyi szemétládája! Beleszerelt valami szart, hogy ne tudjak megszabadulni tőle! Hogy vinné el a globális felmelegedés az egész pereputtyával együtt!" Értem a raktárhoz idegbajosan. Kivágtam az ajtót és rádobtam a díszes bandára a csomagokat. -Válogassatok!-egy másodperc néma csend után rázendített a kórus, hogy felköszöntsön a jeles nap alkalmából. A hamis mérce megütötte a főnyereményt, kedvem lett volna kiásni magam az épületből. -Micsoda színes cucc az! Csak nem Urahara?- -Deh!-tettem le percíz óvatossággal a kanapéra nehogy rám ragadjon.-Am, kössz!- -Ajándék osztáááás!-ugrándozott túlspilázva a feszülős gúnyák hódolója. -Huh, de izgi!-forgattam meg a szemeimet. -Tőlem a tortát kapod, mint mindig! Most mond, hogy nem ez az eddigi legszebb!- -Ugyanúgy néz ki, bazd ki! Csak erről még nem ettétek le a díszítést...- -Legalább egyszer megdícsérhetnéd.-lett azonnal mérhetetlenül szomorú fogpaszta reklám. Legalább addig se villogtatja a protkóját. -Pia! Most hoztam neked ilyet is!- -Ne kúrj már ki velem! Honnan az ördögből szerezted be?!- -Az államtitok, de remélem tényleg olyan ütős, mint ahogy áradoztál róla.- -Úgy ki fogja vágni a biztosítékot, hogy két napig leszel másnapos! Kössz, öreg!-voltam az ajándéktól szokatlanul lelkes. Mindenki nézett is nagyokat mi a bajom.-Ne bámuljatok, inkább jöjjön a következő!- -Tesséééék, Masakiiii!-ugrott a nyakamba Yasu, akinek a polip csápjait alig bírtam magamról lehámozni. -Jó van máááár!-hagytam egy kicsit élvezkedni, ha már egyszer ritka nap van viruljon a képe.-Tippelhetek?- -Ahaaa.- -Lássuk csak...szőrös? Rikító színű?- -Hóóóó, olyan okos vaaaagy!- -Keh, nehéz kitalálni az eddigi lomjaid után, hogy mit fogsz adni.-vágtam elég flegma fejet meglátva a mamuszt.-Azta a kurvaaa...-kezdtem el csendesen morogni. -Tetszik?-semmi válasz, csak szorongatom agresszívan a dobozt.-Naaaaa?- -Ez egy elcseszett....ül-erőlködés-jóhóóóó-vágom földhöz kínomban a csomagolást.-ajándék!- -Annyira örülööööök! Ennyire bejön neked?- -Borzasztóan!-pakoltam le fintorogva az asztalra és álltam tőle biztonságos távolságba. -Kész vagy a következőre?- -Ne kíméljetek! Még a végén túlélem a napot...- -Öhm...-^^" nyújtotta át minden további szó nélkül az ajándékát Sio. Egy lelkierőt gyűjtő sóhaj után nekiestem szétcincálni a színes papírt, addig is levezettem a szőrös undormány után felgyülemlett feszültséget. Egy póló volt benne. Látszólag semmi érdekes sem volt rajta, de amikor megláttam a feliratot nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. -Hát ez...-mutogattam rá tanácstalan fejjel.-Ez baszott jó!-kezdtem el röhögni, mert nem bírtam tovább cérnával a mai napot. |
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Feb. 27, 2009 7:22 am | |
| - Majdnem... a 238. szülinapja van most, azt hiszem. - válaszol Shun. - Mennyiiiii? - kérdezem meglepett arccal, mint abban a hülye lottós reklámban. - Fiatalabb, mint hittem... - vigyorodok el. - Te még rosszabb vagy, mint Shun... - szól Rose, miután már harmadszorra fújtam a nyakába a füstöt. Ezer wattos mosoly jelenik meg az arcomon a „dicséretet" hallva. - Ezt elismerésnek veszem. - szól bele a beszélgetésbe a piercingtündér is. Azután valami pisztoly miatt eltűnik a közelünkből. - Ugyan... Még a végén elpirulok! - mondom, miközben legyintek a kezemmel. >Mint valami rossz buzi!< - hallom meg Dotonryuu nevető hangját. Figyelmen kivül hagyom Zanpakutoum beszólását és tovább folytatom gondolat menetemet. - Hol tartok én napi 2-3 doboznál, mint Shun? Naponta másfél... Igen, annyi még meg van. Eközben megjelenik Shiori is. Az asztaltól integetek neki, majd viszonozom köszöntését. - Jó reggelt! Ezután Masaki is visszatér a bevásárlásból és valami virágos-pillangós rongyot szorongat. Heveny röhögőgörcs kap el amikor meglátom, s pár másodpercre eltünők az asztal alatt. Miután kiörömködtem magam, a jókedvem átcsap a rémületbe. ~ Nem vettem neki semmi!~ - gondolom, miközben Masaki nyugodt vérmérsékletére gondolok. Fejemet össze-vissza forgatva nézzek körül a konyhában valami után, amit majd ajándékként odaadhatok neki. Pár másodperc múlva tekintetemet megragadja egy igazán ronda mályva színű kötény. Eközben mindenki az ünnepelt körül tüsténkedik, így nem veszik észre, hogy pár változtatást eszközölök a ruhadarabon eltüntetem a csipkéket, meg a többi frinc-francot, majd katanámat visszalökve tartójába én is beállok a sorba. Közben megdicsérem magam, hogy milyen ügyes vagyok. Nem hiába... Néha, még én is meglepődök azon, hogy mennyi mindenhez értek. Miután röhögve kibontja Shiori ajándékát én következek. - Sajnos, nem volt időm becsomagolni... - szólok, miközben a tarkómat vakarom. - De azon gondolkodtam, hogy talán örülnél valami hasznos dolognak. Ha talán egy kis főzőcskézéshez támadna kedved... Fejezem be monológomat, majd hozzá vágom a szétszabdalt kötényt. Pár pillanatig dermedten mered a rongydarabra, majd elsötétül a tekintete. - Menj, anyádba! - kiáltja, majd a legközelebbi dísztárgyat röhögő valóm felé hajítja. A nagy nevetés miatt, nincs időm elhajolni, így szép koppanás után, átesve a kanapén eltűnök az ünneplők közül. |
| | | Kikuchi Aya Shinigami
Hozzászólások száma : 77 Age : 37 Tartózkodási hely : legtöbbször a vaizardocskákkal együtt, a raktárban *.* Registration date : 2009. Feb. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag volt kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Márc. 01, 2009 7:55 am | |
| //Születésnap//
Nyugodtan ücsörögtem a kanapén, és figyeltem, ahogy a többiek sürögnek-forognak Masaki kedvéért. - Nincs kedved megmozdítani a csinos kis popsidat, hogy segíts nekünk? Förmedt rám Hiyori, amire én csak egy egyszerű „nincs”-csel válaszoltam. Majd azt hiszi, hogy felállok, és takarítok? Na, azt lesheti azokkal a kókuszgolyó nagyságú szemeivel… - Szia, Ranmaru-kun… Köszönök az újabb érkezőnek, és elkezdek fülelni, hogy miről is társalog Shiorival. Elkerekedett szemekkel hallom, hogy Ranmaru díszpisztolyt fog adni Masakinak. Kicsit elmosolyodok az ötleten, hiszen Masaki nem olyan ember, aki az ilyesmikért rajong, mert az inkább Shun… Nem is kellett sokág várnunk a társaság kéményére, hiszen amint meghallotta, hogy miről van szó, máris ott termett. - Szia, Yasu. Köszönök a fiúnak, aki szintén csatlakozik hozzánk a kanapén, és máris Masaki felől kérdezősködik. Néhány perc múlva már az ünnepeltünk is megérkezett, és a többiek már le is rohanták. - Masaki babaaaa Vetettem rá magam az ajándék szatyrokkal egyetemben - Ezt tőlem kapod, babuci. Nyújtottam át a fehér-ezüst csillagos szatyrot, ami után egy gyors csere következett. - Ezt meg tőlem kapod, idióta. Leszarom, ha nem tetszik, mert úgyis hordani fogod. Adta át Toshi a vörös-fekete csíkos tasakot, amit kicsit sem lehetett kicsinek nevezni… |
| | | Fujishiro Ranmaru Shinigami
Hozzászólások száma : 16 Registration date : 2009. Feb. 22. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Elszökött Shinigami Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/25000)
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Márc. 04, 2009 3:51 am | |
| Lassan én is lehuppanok egy fekete kanapéra, majd megtámasztom államat. Unottan nézek körbe, ahogy fejem felet repülnek el a kellékek, amit nagy valószínűség Shun dobál. Sóhajtva hunyom le a szemem, s próbálom azt a csöndet elképzelni, amit elképzeltem. Ám hirtelen egy atomrobbanás szerű jelenség történik, mikor a szülinapos, Masaki, belép a szobába. Mindenki örjöngva pattan fel, s adja át az ajándékait. Nem is tudom, mit szerethetnek annyira ebben a srácban. Na mindegy, mivel én még újonc vagyok, inkább átadom az ajánékot, azt jól van. Nyöszörögve állok fel a kényelmes fotelról, s sétálok a tömeghez. Sóhajtozva vakarom meg tarkómat, s látom én következem. -Boldog...???- nézek egy pillanatra bambán, mire Yuusuke odasúgja. -238 éves! - súgja. -Jahm, igen...Boldog 238. Születésnapot!...Nesze az ajándék! Ha lehet, ne törd el azonnal.- dobom mosolyogva a srác kezébe, majd hátat fordítva neki visszasétálok a puha fotelba. Ismét nyöszörögva leülök, s döbbenten veszem észre, hogy egy halvány mosolyt látok Masaki arcán. Talán örülne az ajándékomnak?! Vagy csak egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan tudná mindenkinek az életét megkeseríteni? Ki tudja. Mindenesetre nem vagyok jó ebben a "jajdejóhogymégmindigélsztecukorfalat" dologban. Sajnos ez az érzelem már nagyon régen elveszett, s egy csoda kéne, hogy visszatérjen. Fejemet unottan a konyha felé fordítom, s az ajtóban meglátom Shiori-chant. Talán ő az egyetlen, aki még kedvesen tud hozzámszólni, nem pedig úgy, hogy "bazdmegmenjmánarrééébb!". Sok időbe telik, de azért rászánom magam, s lassan újra felállok a foteltól, s a lány felé sétálok. Komoran megállok nelőtte, s néhány percig állok előtte. -Beszélhetnék veled?...- kérdezem tőle hirtelen. Remélhetőleg igent mond, s akkor egy időre a konyhába menekülünk. Fáradtan dőlök a konyhalapnak, s nézek a lány szemeibe. -Miért kedveli szinte mindenki Masaki-t? Szinte csak káromkodni tud...Legalábbis ezt tapasztalom...Neked mi a véleményed erről, Shiori-chan?- kérdezem tőle. |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Márc. 05, 2009 8:44 am | |
| //Születésnap//
- Látom te már nagyon izgatott vagy. De sajnos ahogy azt a listát elnéztem egy darabig még biztos házon kívül lesz Masaki. Hallom Shio válaszát, ami kicsit lelombozott, mert szerettem volna minél hamarabb letudni az ajándékozást, hiszen már nagyon kíváncsi voltam Masaki reakciójára, mikor meglátja az ajándékot. Minden évben km hosszúságú bevásárló listát kap, és mindig csak órák múlva érkezik meg a bevásárlásból. Most azonban a szokásosnál hamarabb tért vissza a hatalmas pakkokkal, amiket azonnal földhöz is vágott. Gyorsan felszaladtam az ajándékért, és vártam, hogy sorra kerüljek. Magamhoz vettem a csomagot, és már indultam is vissza. - Tesséééék, Masakiiii! Ugrottam a nyakába az ajándékkal egyetemben. - Jó van máááár! Tippelhetek? - Aha. Bólogattam olyan hevesen, hogy majdnem elszédültem. - Lássuk csak...szőrös? Rikító színű? Kezdte el a barkóbát Masaki. - Hóóóóó, olyan okos vaaaagy! Dicsértem, hogy egyből eltalálta, hogy milyen az ajándéka. - Keh, nehéz kitalálni az eddigi lomjaid után, hogy mit fogsz adni. - Tetszik? Kérdeztem izgatottan, de egyenlőre még semmi életjelet nem adott, már lassan arra gondoltam, hogy meg kéne nézni a pulzusát, nem-e kapott csendben szívrohamot, vagy valami... - Naaaa? Vártam türelmetlenül még mindig a reakciót. - Ez egy elcseszett.... jóhóóóó ajándék! Vágta földhöz a csomagolást, amit én úgy értelmeztem, hogy nagyon tetszik neki. - Annyira örülööööök! Ennyire bejön neked? Ujjongok ugrálva, hogy sikerült olyan ajándékot választanom, ami tetszik Masakinak, és nem vágja rá, hogy egy rakás szar. - Borzasztóan! Jött a válasz, ami miatt csak még jobban elkezdett nőni az örömöm. - Jajj de jó! Ugye hordani is fogod? Kérdeztem tőle, de már jött is a következő emberke az ajándékkal. - Annyira örülök, hogy tetszik neki... Mondtam Kenseinek, aki már átadta Masakinak az ajándékot, ami szokásához híven egy üveg volt, ami Masaki kedvenc itókáját tartalmazta. - Tudod, hogy úgy sem fogja felvenni... Próbálta elrontani a kedvem, de egyelőre még nem sikerült neki, mivel most olyan, mintha a fellegekben lennék... Még mindig annyira örültem, hogy Masakinak végre tetszik valami, amit én adtam neki, nem pedig ordít, meg hasonlók... Már gondoltam is rá, hogy kicsit mintha megváltozott volna... -Tudom, de az most nem érdekel, mert most azt mondta, hogy tetszik neki, és nekem most csak ez számít... Indultam meg a konyhába, hogy kicsit lehűtsem magam egy pohár vízzel. |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Márc. 05, 2009 8:48 am | |
| //Születésnap//
Kisvártatva meg is érkezett az ünnepelt és és Mashiro rákezdett a fogadtatásra. Muszáj volt énekelni is, ugyanis előtte mind meg lettünk fenyegetve....pedig bevallom nem szívesen dalolászom, de hát azért ez egy szülinap. Láttam hogy a hócipője tele van az egésszel, de hősiesen állta az ajándékok okozta megpróbáltatást. Yasu ajándékánál már majdnem elszakadt a cérna, de csodálkoztam is hogy nem fakadt ki. Ahogy egyre régebb óta figyelem, annál világosabbá kezd válni számomra hogy nem olyan amilyennek láttatni akarja magát. Először talán csak ezt akartam hinni...de most már kezdek egyre biztosabb lenni benne. Az elmélkedésemet azonban félbeszakította hogy én jövök az ajándékozók sorában. -Kész vagy a következőre?- kaptam kézhez a csomagomat. -Ne kíméljetek! Még a végén túlélem a napot...- -Öhm...-^^" dugtam az orra alá, és megvártam ahogy kicsomagolja -Hát ez...-mutogatott rá tanácstalan fejjel.-Ez baszott jó! -Ne vedd a szívedre a feliratot, csak gondoltam kedveled az ilyen elmés megnyilvánulásokat... Mert én nem gondolom hogy izé..-kezdtem el megint motyogni, de inkább gyorsan felpattantam és jó szokásomhoz híven megrohamoztam a hűtőszekrényt egy kis hideg narancsléért. A konyhaajtóban ácsorogtam és figyeltem ahogy a többiek intézik még az ajándékozást. *Most már megint mi a fenéért kezdtem el magyarázkodni?....komolyan mondom lassan már én sem értem minek jártatom a számat egyáltalán. Miért akarom annyira hogy tudja hogy mit gondolok róla?Tetszett neki a póló nem? Akkor meg mi a probléma?... Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel, főleg mióta vaizardként élek az emberek világában. Nem akartam ragaszkodni senkihez, mert tudtam hogy úgyis el kell hagynom egyszer. Szokatlan újra ez a világ ahol az embereknek az idő ugyanazt jelenti amit nekem, és megint van esélyem arra hogy önmagam legyek.Most hogy megint érzem van hogy hova tartoznom,és mintha újból kezdene feléledni bennem egy érzés amit már azt hittem sosem fogok újraérezni.....* -hirtelen azt vettem észre hogy Ranmaru áll velem szemben *na de elég legyen*-ráztam meg a fejem hogy visszatérjek a valóságba. -Beszélhetnék veled?...- bökte ki csak úgy hirtelen -Persze nyugodtan. -mondtam kicsit meglepve. -Miért kedveli szinte mindenki Masaki-t? Szinte csak káromkodni tud...Legalábbis ezt tapasztalom...Neked mi a véleményed erről, Shiori-chan?- kérdezte. *Hajaj, na erre most mégis mit mondjak* -álltam ott teljesen tanácstalan fejjel- *Még magam sem tudom kedvelem-e....vagyis kedvelem, de hogy úgy na szóval....áá megfájdul a fejem, annyi marhaságot hordok itt össze...fáradt vagyok biztos ez az oka, ha alszom egy jót biztos kitisztul a fejem....* -ÖÖ hát...-próbáltam kinyögni valamit nagy nehezen, mert láttam hogy közben Ranmaru elég furcsán bámul rám- Igazából nem tudom..még nem gondolkodtam rajta, de jó kérdés. -kezdtem el kertelni- Talán ha megismered akkor megkedveled. Elvégre a többiek már több mint száz éve laknak vele együtt.... -próbáltam valami érdemleges magyarázattal szolgálni, bár ez az én kérdéseimre nemigazán ad választ. *Biztos csak a kimerültség, hiszen ma még edzeni is voltam...* -nyomatékosítottam magamnak, majd megint belekortyoltam a narancslevembe. |
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Márc. 06, 2009 7:07 am | |
| //Születésnap//
*Mashiro intésére beletörődően társul a kórus többi tagjához felköszönteni a visszaérkező Masakit. Kitapasztalta már, hogy a zöld hajú idegölő mire képes, ha nem úgy történik valami, ahogy elgondolta... Eléggé meg kell erőltetnie magát, hogy ne mondjon semmit arra a "gyönyörű" köpenyre, amitől a szülinapos olyan lelkesedéssel próbál megszabadulni. Aztán végül elérkezik az ajándékosztás. Shinjit szokás szerint letargiába dönti Masaki, míg utána Kensei ajándékát meglepően boldogan fogadja... Az szintén különleges, hogy ezúttal igyekszik nem beletiporni legnagyobb fanboyának, Yasunak lelkivilágába... Pedig az a szőrös papucs eléggé, nos, idétlen, legalábbis Shun szerint...* - Egyre jobban célzol. *Jegyzi meg, amikor Yuusuke nemes egyszerűséggel eltűnik a kanapé mögött, miután a szétvagdalt kötényt az ünnepelt jól hozzá vágta. Ráérősen megvárja, míg az előtte lévők végeznek az ajándékok átadásával, majd ő is beáll a sorba, kezében a becsomagolt képpel, és a szokásos vigyor kíséretében átnyújtja azt.* - Csak nem egy rajz? - Csak nem röntgenszemed van, hogy így rájöttél? - Nem, baszd meg! Már húsz éve adod azokat a szarokat mindenkinek, volt időm kiismerni... - Jól van, na! Kérsz egy szálat? *Szedi elő zsebéből cigijét, "úgysem fog kelleni neki"-alapon. Aztán nagyokat néz, amikor Masaki, szokásával ellentétben, ezúttal tényleg vesz is belőle pár szálat... * - Hogyhogy veszel belőle?! *Kérdezi bosszúsan. Ez tényleg egy rendkívüli születésnap...* |
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Márc. 06, 2009 8:02 am | |
| Úgy éreztem ez az ingyen kajáért álló sor soha a büdös életben nem fog elfogyni. Az ajándékokról már nem is beszélve egy-kettő annyira ötletes volt, hogy sírhatnékom lett volna, de nem volt hagyma kéznél úgyhogy visszafogtam magamat. Meglepő módon egy telibe kapta az ízlésemet. Az a díszpisztoly szó szerint szíven talált. Majdnem eleresztettem egy orgiához hasonlító felnyögést annyira szép volt. Persze az azonnal leesett, hogy pár pillanat múlva mellettem fog teremni a fémpaca. Már számoltam is visszafelé, de csak négyig jutottam... -Keh, aszittem már nem fogsz jönni. Mielőtt kérdeznéd kurvára nem adom neked!-aztán ránéztem a csomagra, ami nála volt. Egy kómában vegetáló csipkerózsikának is lett volna egy sejtése mit adhat, ezért el is lőttem a verziómat és be is talált. Az a sértődött fej megért egy misét, már ordítottam is lelkiekben, hogy valaki fényképezze le, mert albumba illő fejet vágott be Shunci bádogdoboz. Miután magához tért megjegyezte, hogy egyre jobban célzok, amire nem maradt el az elmés beszólás se. - Gyúrok, baszd ki! Meg azzal az égimeszelővel szoktam kosarazni!-böktem a piáim közelében szöszmötölő izomkirakatra. -Hogy legyen valami lyukérzéked?- -Kuss! Közöd annyi ehhez mint egy döglött madárnak a szabadeséshez!-Ezek után a hét lakat alatt őrzött cigijével megkínált. Egy gonosz vigyor után elszedtem párat, nem is maradt kellő hatás nélkül. Azt hittem hozhatom a defibrillátort úgy kiakadt. Párszor csettintettem az orra előtt, amire már válaszolt. Lehet csak tranzba esett, mert a cigije elszedése kapcsolja be valamelyik hipnotizőr hókuszpókuszát. Szépen eltessékeltem az útból, hogy az extázisban csápoló buggyant nőszemély is oda tudja nekem adni az ajándékait. -Köszi, nyuszifalat!-vettem el két ujjal a szatyrot és tettem úgy, akár egy ágról szakadt buzi a közértben. -Cöh...milyen göncöt sózol már rám?- -Befogod és inkább a kibontással foglalkozz!- -Igen is, törzsőrmester!-borítottam ki a szatyorból az agresszívvá vált tanyasi liba ajándékát. Békésen koppant egyet a padlón, majd gyorsan lehajoltam érte mielőtt lekaratéz mérgében. -Eh...-emeltem fel a fél pár cipőt.-Legyen miben rónom a büntető köreidet? Jó poén volt, de valamit elkúrtál! Ebbe az én szartaposóim száz, hogy nem fognak beférni!-vettem magamhoz a másik szatyrot is. -Heh!-ráztam meg a dobozkát.-Pfűű...lesz mire kelnem! Ez amúgy milyen élőlényt ábrázolna? Amőba?-guggoltam még mindig a tömeg közepén. Olyan érzésem volt, mintha valami bűnbak verésre készülnének vagy minimum boszorkányűzésre, de mit vakeráltam volna nekik? Jaj, menjetek már, mert nem kapok levegőt? Gyönyörűen hangzana az én búrámból. -Menjé már az útból!-torkaszakadtából csak a csurkás nyomi tud így kiabálni meg is nyílt előtte az út hozzám egy szempillantás alatt. Bármelyik diktátor sírva könyörgött volna neki tanácsadásért, hogy ők is el tudják ezt érni. - Tessék, nyomorék! Örüljé, hogy eszembe jutott a szánalmas szülinapod!- -Huh,de kedves vagy!-egy jól irányzott pofán csapás a papucsával. -Kibontani! Most!- -Bontom már, ne raplizz itt!- -Kuss!-újabb ütés a papucsával. Egyszer el fogom égetni az összes lábbelijét, mert kurvára unom ezeket a csapkodásokat. Nem vagyok egy kibaszott légy, hogy le kelljen ütni. -Öh....Ez mi a rák?-álltam tanácstalanul az izé előtt, amit a kezemben fogtam. -Káh, te aztán le vagy maradva a korral! Ez egy olyan vacak, amivel ki tudsz nyitni valami szart!- -Ez aztán ritka értelmes volt szöszke pankrátor! És miért ilyen hangyafasznyira apró meg mi a franchoz van?- -Gyere, te idióta!-vonszolt a fülemnél fogva a föld alatti edzőteremhez.-Most nyomjad meg!-Tisztára mint valami James Bond. Az a kis pittyegő hang meg a sokat sejtető nyekergés. -Egy szoba?- -Nézzél már beee!-rúgott be az ajtón.- Untam hallgatni, hogy nyávogsz mint egy pisis, úgyhogy itt egy billiárd szoba. De ha bármi eltörik itt én felnyársallak, kibelezlek, megetetlek egy grízli medvével és beledoblak egy feneketlen kútba!-magasodott felém oltári elmebeteg fejjel. -Vettem, nah ne horror filmezz itt!- -Azééé...-lökött visszafelé. Kezdtem magam flipper pályán érezni ettől a sok ide-oda ütközgetéstől.-Menjé felfelé! Koccintanod kéne a sok nyomorékkal! Meg a zöld pincsi még nem adta oda az ajándékát!-
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nappali | |
| |
| | | |
| |
|