|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 10, 2009 1:27 pm | |
| Az újságokat lapozgatva hallottam fél füllel Hana szitkozódásait,amit általában komoly csörömpölés kísért. Eleinte még felnéztem, hogy mit művel, de miután megszokottá vált, már arra se méltattam az esetet, hogy megnézzem. Az egyik lapváltásnál megtalált a felismerés is. Hana végig tiltakozott az egész hadművelet ellen, még a bilincs szótól is menekült volt Alaszkába. Erre most még ő keresi fanatikusan. -Te, Hana!- -MIVAN?!- -Ho...hóóó! Nagyon belemerültél te ebbe. Felszínre került a mocskos kis titkod!- -Milyen titok? Mibe merültem el? Meg miért mocskos???- -Végül is nem mocskos...- -De miiiiii?????- -Kezdesz pánikolni!-vigyorogtam elégedetten. -Inkább frászt kapni! Az ember utolsó életképes agysejtjét is képes vagy kiirtani.- -Köszönöm a bókot!- -Szívesen!-fordult vissza a ládához. Újra beállt közöttünk a csend, mivel jobbnak láttam ha befogom a számat. Ezt a nőszemélyt, ha túlságosan felidegesítem képes lesz kivágni az ablakon mérgében. Épp vissza akartam tréni az olvasgatáshoz, amikor az ajtóból megszólalt egy hang. -Már kezdtem azt hinni, hogy ki is próbáltátok az ágyamat.- -Jesszus!-ugrott egyet Hana ijedtében. Mondjuk ez a reakció tőlem sem állt távol. Ahogy Lisa tekintete a mellettem heverő újságkupacra tévedt és kezdett barátságtalan lenni elővettem a megnyerő mosolyom, aztán tisztes távolságba húzódtam tőle. -Azokat nem adom!-nyomatékosította is a dolgokat.-Ennyire kincses sziget a szobám?- -Nem, nem! Csak fogalmam sem volt merre keressem. Az a vörös karácsonyfa meg használhatatlan ilyen szempontból.- -Oh, értem. Itt az első fiók az ajtó mögött.-csaptuk mindketten látványosan fejbe magunkat, hogy az ennyire kézenfekvő megoldást képesek voltunk kihagyni.-Valami baj van?- -Dehogy, csak Hana-nak egy észlény, és neki hála csak ott nem néztünk szét.- -Hogy mi?-jelent meg töménytelen mennyiségű vörös x a fején. Mielőtt visszavághatott volna Lisa átnyújtott egy vörös, szőrős bilincset . Amikor kattant Hana kezén a cucc, csak akkor tűnt úgy, hogy magánál van. -Ez meg is volna!- -Teeeee....-kezdett eldurranni Hana agya. -Most mi a bajod?- -Nem gondoltam, hogy komolyan meg fogod csinálni!-T.T -Tudhatnád, hogy ilyesmivel nem szoktam viccelni.- -Ti aztán szép pár vagytok!- -MIIIII?!-förmedtünk egyszerre a perverz fantáziáját beindító Lisa-ra.-SEMMI KÖZÖM EHHEZ! -Ne beszélj velem egyszerre!- -Francokat! Te beszélsz egyidejűleg velem!-a vitatkozás tovább folytatódott egészen addig, amíg leértünk a földszintre, ahol Masaki a konyhából épp egy bőröndökkel felpakolt egyedet osztott ki. |
| | | Kawaguchi Yasu Vaizard
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Jan. 14, 2009 6:54 am | |
| - Öhm… Szia, Shiori. *Köszönt fejsimogatás kíséretében, mivel a lány ki tért vetődése elől, így a földön kötött ki. Elfogadta a segítséget, és feltápászkodott. Végig hallgatta Shiori magyarázkodását, közben bólintott párszor.* - Hát… Mondhatjuk annak is. Épp Masakit öltöztetjük be Mikulásnak. *Mondta vigyorogva, majd Shiori reakcióját meg se várva, elkezdte kérdésekkel bombázni.* - Merre jártál? Hogy érezted magad? Miért nem voltál ilyen sokáig? Itt maradsz szilveszterre is? *Hirtelen eszébe jut, hogy az előbb Shun fején landolt a tejes pohár, így jobbnak látta, ha elbújik a kitörni készülő vulkán elől. Beszaladt a konyhába, és elbújt a pult mögött, hogy Shun ne hogy észre vegye. Bár amilyen szerencséje van, biztos feltűnik a lánynak, hogy ott van…* |
| | | Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 15, 2009 5:56 am | |
| - Ezt elcseszted. Legalább azt megvárhattad volna, amíg kimegyek a konyhából... *Les be a konyhaasztal alá, ahova Yasu elmenekült. Egyelőre azonban nem csinál semmit vele, hanem szótlanul kisétál, hogy néhány szót váltson Shiorival. Éppen akkor ér be, amikor a nő megidézi zanpakuto-ját. Érdeklődve nézi végig a jelenetet, amit leművel Masakival.* - Elég érdekes módot választottál a bemutatkozásra. *Pillant vigyorogva az érkezőre, majd a felé intézett kérdés hallatán folytatja.* - Eegen, én vagyok... *Gyújt rá egy újabb szál cigire, majd enyhe értetlenséggel néz ismét Shiorira - mi a fenéért is mondta, hogy halad a korral...? Akkor eszmél fel, mire is célzott ezzel a másik, amikor elkezdi tapogatni a nyakán lévő tetoválást.* - Jéé, nem is vettem észre, hogy neked is van... *Lép közelebb csodálkozva, és onnan veszi szemügyre a mintát. Na, igen, a Shun vállain és hátán tekeredő sárkányhoz képest tényleg nem valami nagy Shiori tetoválása...* - Egyébként hol a fenében voltál eddig meg minek tűntél el szó nélkül? *Kérdezi meg, visszatérve az eredeti témára. Ekkor ismét zajt hall a lépcső felől.* - Látszik, hogy nem vagytok gyakorlottak a betörésben... *Fordul vigyorogva az emeletről levonuló Hana és Renji felé, akiket Lisa követ. Aztán ártatlanul elmosolyodik, amivel azt próbálja jelezni, hogy semmi köze nincs a bilincskutató páros ötletéhez (ami persze nem igaz) - a másik vaizard tekintetéből ugyanis nem éppen a felebaráti szeretet süt Shun felé...* |
| | | Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 15, 2009 6:03 am | |
| -Szóval ő is shinigami volt.. -vontam le a következtetést- És azt nem tudjátok miért nem jött veletek? -Hát igazából mindig elég zárkózott volt. Főleg azután hogy meghalt a kapitánya, ő volt az egyetlen aki előtt valaha megnyílt. Sajnáltam is nagyon, főleg hogy utána őt nevezték ki az osztaguk élére...- ám ekkor hirtelen befejezte, mert az épp támadni készülő Masakira vetette magát. -Szegény...biztos nem lehetett neki könnyű. -néztem arrafelé, majd úgy döntöttem keresek pár ragtapaszt Masaki tűpárnának. Felmentem az emeletre és elkezdtem a fürdőszobában keresgélni. A rengeteg holmi között végül találtam egy doboz sebtapaszt is. Mikor igyekeztem vissza a nappaliba, a lépcsőfordulóban találkoztam Hanával és Renjivel is. Kicsit megdöbbentem mikor láttam Hana kezén a bilincset. -Azt hittem ezt nem gondoltátok ennyire komolyan ^^"" -mosolyogtam kínosan, majd a lépcső alján meg is találtam az épp környezete minden egyes lényét és tárgyát szidó Masakit. -Tessék ragtapasz. Úgy nézel ki mint egy kezdő akupunktúraorvos gyakorlótere..-nyomtam a kezébe, majd kimentem a konyhába. Úgy gondoltam egyenlőre hagyom hadd üdvözöljék a többiek Shiorit, biztos sok megbeszélnivalójuk van. Nem akartam ott lábatlankodni. A konyhában meglátom a konyhapult mögött nem valami professzionálisan rejtőzködő Yasut. Először úgy teszek mintha nem venném észre és neki látok egy újabb adag tea főzésének. Majd mikor elkészültem vele töltöttem magamnak és hátraszóltam. -Te is kérsz? |
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 15, 2009 6:43 am | |
| Yasu egyből a kérdéseivel kezdett bombázni, bár mondjuk azért számítottam ezekre a "hol jártál" "mit csináltál" kérdésekre, de választ hirtelenjében egyikre se tudtam választ adni. Szerencsére egy időre meg is úsztam ezt a részt, mivel Yasu egyből a kérdései után bemenekült az utána viharzó Shun elől a konyhába. Azonban nem telt el sok idő máris megjelent Shun. Először a tetoválásaimról kezdett kérdezgetni, de aztán rátért arra a kérdésre... - Egyébként hol a fenében voltál eddig meg minek tűntél el szó nélkül? -Hát sokfelé jártam ^^" egyszer még Európában is voltam, a háború után.... -kezdtem bele, de inkább nem folytattam- Igazából magam sem tudom, de akkor úgy éreztem el kell mennem.... -préseltem ki magamból ezt a pár szót, de szerencsére egyenlőre ennyivel is beérte, és az épp leérkező két shinigami felé intézett néhány megjegyzést. De ezután Masaki vetődött felém, igaz Shinjinek sikerült hárítania, de amit mondott az sajnos elért hozzám. -Amúgy a tökömet se érdekli mi a faszt keresel itt, Shiori. Sőt, fel is fordulhatsz! Engedélyt adok rá! A saját otthonomban meg úgy mászkálok ahogy akarok! Ha zavar kérj előre időpontot a titkárnőmtől!-bökött határozottan Yasu felé-És kapsz olyan dátumot, amikor én kurvára nem leszek a közelben. A túlméretezett szaroddal meg villogj máshol. A belvárosban biztos megkapod az áhított hírnevet...nyomorék! -Komolyan ezt gondolod? -léptem oda elé- Azért jöttem mert hiányoztatok.. -próbáltam visszatartani a könnyeimet. -Te is te tuskó! -címeztem felé ezt az utolsó mondatot kissé fennhangon, aztán gyorsan megdörzsöltem a szememet, és visszasétálva leültem a bőröndömre, és azon gondolkoztam hogy elmegyek. A fejemet a kezembe tetettem, majd mikor felnéztem egy lány állt velem szemben és egy csésze teát tartott a kezében. -Szia, Hanae vagyok. Épp most készítettem zöldteát, gondoltam hozok neked is. -nyújtotta felém a csészét. -Köszönöm. -vettem el- Én pedig Shiori vagyok -mosolyodtam el majd belekortyoltam a teába. -Azt hiszem ez nem lesz hosszú látogatás.... -ücsörögtem még mindig a bőröndömön. -Adj nekik egy kis időt...főleg Masakinak...biztos nem gondolta komolyan...ha jól sejtem te is ismered már elég régóta.... -próbált felvidítani Hanae |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 15, 2009 7:14 am | |
| Az előbbi cirkuszi mutatványos hirtelen átváltozott egy sírós kis csicskába, amitől azt hittem sokkot kapok. A szemöldököm hevesen rángatózott, de ahhoz semmi kedvem sem volt, hogy hallgassam a kórus kántálását egy hónapig, hogy elkergettem mimózaszálacskát. Ezért egy megszokott cöh eleresztése után kommentálás nélkül, levakartam a biztonsági övként funkcionáló fogkrém reklámot magamról. A lelki terrorista munkám végeztével foglaltam helyet az egyik legtávolabbi sarokban. Láthatóan kizárt az elit köreiből, hiszen mindenki hiper gyorsasággal fordult előre a mai drámai előadás főszereplőjére. -Te agyalágyult!-vágott kupán az emeletről leugorva Hiyori.-Most hallgathatom ennek a szerencsétlennek a depressziós hisztijét!- -Kuss, sárgaláz!-fogtam meg a bemelegítője derekát.-Ahogy elnézlek te szarrágó, rád férne egy kis hűtés!-rúgtam arrébb az útban heverésző dolgokat és tartottam a lehető legtávolabb magamtól a veszett fenevadat. -Eressz el! Komolyan mondom kiheréllek, ha most azonnal le nem teszel, seggfej!- -Fel se érsz addig pöttöm panna!-rúgtam ki a frissen felrakott bejárati ajtót, még egy ku*va csavar is fejbe baszott örömokozás céljából.-Éééés...repülés!-dobtam bele egy traktornyi hókupacba a nyomorékot.-Rád fért a fürdés! Legyél hálás pattanás tenyészet!-vonultam vissza a kinézett sarkomba, miközben a többieknél elkezdett beállni a jégkocka szindróma. -Kö-szi-szi, Mas...sss...aki!- -Gondoltam lefagyasztom ezt a ku*va jó hangulatot!- -Sihi-került!-bújt közel egymáshoz a kanapé tartalma. -Mint a verebet a baszott dróton...-ültem vissza helyemre. -Tessék ragtapasz.-támadott le Primadonna a semmiből, amitől majdnem felugrottam a csillárra ijedtemben.- Úgy nézel ki mint egy kezdő akupunktúraorvos gyakorlótere..- -És akkor mi a f*sz van? Elrontja a szexi képemet? Egy frászt!-fordultam el az útközben kezembe nyomott ragtapaszokkal.-MI A FÉSZKES FENE EZ???? Ki a tetű tart ilyen dedós szarokat???! Csicska! A tiéd ez a retkes kihalt őstulok gyűjtemény?-lebegtettem a dinoszauruszos ragtapaszokat.-Fel nem teszem ezeket a vackokat a képemre!-lassan kezdtem rájönni, hogy minden szempár égeti a felsőmet, akár egy lézerpuska. -TE ANYASZOMORÍTÓ, SZARKEVERŐ, SZEMÉTLÁDA!- -Mi van hótündérke? Elolvadt tőled az összes tetves hó?- -MEGÖLLEEEEEEEEEEEEEEK!-viharzott hurrikánt gerjesztve nyílegyenesen felém, a sárga méregzsák. -Hajaj! Támad a Mars! Hívjátok az ufológusokat!-vigyorogtam elégedetten. |
| | | Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Pént. Jan. 16, 2009 9:58 am | |
| Épp azon voltam, hogy valamilyen módon megfojtsam Renji-t a bilincsel, amikor megláttuk, hogy újdonsült taggal bővültünk ki. Gyorsan arrébb is léptem a vörös karácsonyfától és zavarodottan vigyorogni kezdtem. A köszönés kicsit váratott magára, hiszen még következett egy Hiyori fürdetőshow Masaki módra. -Helloka! Én Hana vagyok! Ő pedig a madárijesztő!- -Egy frászt! Szióka, Renji vagyok!-mutatkoztunk be sajátos módon, hiszen ha a vörös egyed emelte fel a kezét, akkor az enyém is követte marionettbábként. Gondolom azonnal meg is volt rólunk a véleménye. -Indulás, te idióta! Szeretnék leülni!- -De én még beszélni szerettem volna...- -Beszélsz máskor!-vonszoltam a kanapéhoz.-Amúgy is fagyponton vagyunk!- -Melegítselek?- -Magadat, kályha!-akartam volna karba tenni a kezeimet, de a pótalkatrész miatt ez sem sikerült. Egy sóhaj után arrébb tessékeltem Kensei-t, hogy le tudjak ülni. -De én így nem férek ide!- -Jót állsz magadért!- -MEGVAN! Ülj az ölembe!- -Álmodban!-vágódtam le elég nagy lendülettel, ahhoz, hogy Renji egyensúlyát veszítse és elvágódjon.-Mássz le rólam!- -Te ráncigáltál!-szenvedtünk látványosan, hogy a lehető legtávolabb kerüljön tőlem. Közben Masaki egy rejtélyre bukkant. A dinós ragtapaszok gazdájának kérdése azonnal Yasu-ra terelődött, aki heves tiltakozásba kezdett és nyomozást rendelt el.-Szerencsére mi kiesünk, mert nem lakunk itt!- szedtem el az elégedetten vigyorgó Kensei-től a takarót. Kezdett nagyon idegesíteni, hogy ennyire az arcára fagyott a mosoly, ezért a szabad kezemmel orron nyomtam.
|
| | | Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 17, 2009 6:32 am | |
| Hana-ba úgy festett belebújt egy agresszív pokolfajzat. Mindenkivel csak kiabált és még szegény Kensei-t is orron nyomta. Inkább nem fűztem mondanivalót a dologhoz, csak az épp felém néző Yasu-ra kezdtem pislogni. -Azt mondtam, hogy attól még lehet a tietek! Fent voltatok az emeleten! Könnyedén letehettétek a fürdőben.- -Jah, valószínű Sherlock, hogy ragtapasszal járkálok és mániám, hogy minden helyen otthagyok pár darabot ajándékba.- -Így volt?- -Idióta, még jó, hogy nem!-tiltakoztam karmozdulatokkal, amit Hana is érzékelt a bilincsnek hála. -Teeeeeeee!-jelent meg milliónyi vörös x a feje körül.-KI MONDTA, HOGY CSÁPOLJ?!-vágott a változatosság kedvéért engem is orrba. A vérző alkatrészemre Kensei-től kaptam zsebkendőt, hiszen immáron egy cipőben jártunk. Egy alig érthető köszönömöt engedtem útjára és elfoglaltam magamat a vérzés elállításával. -Jó nagyot ütöttél!- -Megérdemelted...már egy ideje!- -Neked is kéne egy nyakleves!- -KÖTÖZKÖDSZ?!-változott át Hana egy szempillantás alatt démoni teremtménnyé. A szemei csak úgy ontották a villámokat. -Atyám!-törölgettem tovább az orromat.-Eszemben sincs, Hanácska drága.- -Ajánlom is!-nyomott egy másik zsepit az orromra.-Ott még szivárgott!- -Kötyönöm!- -Nincs mit!-csak ezek után tűnt fel, hogy egy sötét árnyék közeledik Terminátor üzemmódban Masaki felé. A következőkben korhatárt és emberi brutalitást felülmúló jelenetek következtek. Még én is elszörnyedtem, hogy mit művel az alacsony szőkeség. A műsornak hamar vége szakadt azonban Hiyori vér utáni szomja nem akart csillapodni. Egy hatalmasat nyeltem és imádkoztam magamban, hogy engem hagyjon békén. -Halálfélelmem van! Komolyan mondom!-suttogott mellettem Hana, elbújva a takaró alatt. |
| | | Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 17, 2009 8:00 am | |
| Megpróbáltam pihenni ma teljesen megerőltettem magam a semmittevésben, de valakiknek halaszthatatlan volt zajongni, így egy fikarcnyit sem tudtam pihenni. Elég nagy kiabálások és veszekedések törték meg néha a csendet, az én fejem meg egyre jobban nőtt, már ott tartott, hogy lassan felrobban. De ezt megpróbáltam megakadályozni, körülbelül egy marék fejfájás csillapítót zuhantottam magamba. De a csendvágyam még most sem tudtam kielégíteni. Fogtam a párnámat és a fejemre húztam, de ez sem segített sokat. Pár pillanat múlva már az ajtóban álltam és szorongattam a kilincsemet. Erősen fontolgattam, hogy átmegyek a tömeghez, de abból nem lesz köszönet. Biztos vagyok benne, hogy kifogom jelenteni a 3. világháborút, ha öt percen belül nem hagyják abba. Mivel már hat perce álltam az ajtóban, hirtelen kirontottam a szobából és a hangok irányába lépkedtem. -Nem tudnátok befogni a szátokat öt rohadt percre? Már mióta azt hallgatom, hogy szidjátok egymást vagy, hogy szenvedtek… A berontásom elég nagy csendet hozott, de aztán egyre mérgesebb pillantások vetültek rám. -Most meg mi a faszt lestek? -Szamarat bazdmeg! Talán szevasztok vagy valami… -Aha… szevasz bazdmeg! Így jó? -Remek, bazdmeg. -Akkor jó… na befogjátok? -Nem!!! Hangzott el az egyöntetű válasz egyszerre mindenkitől. -Inkább fogd be te és maradj itt a seggeden. Egy hatalmas morgás közepette levetettem magam egy székbe, ami a legtávolabb volt mindenkitől. Innen tisztes távolságban nézhetem a sok idiótát. |
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 6:22 am | |
| - Nem az enyém az a dínós ragtapasz… *Ordította ki morcosan a konyhából.* - Nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire gyerekes… Szerintem indítsunk nyomozást. *Vetette fel az ötletet, és azonnal le is támadta Renjit, aki balszerencséjére a közelében volt. Válaszul csak egy ordítást, és néhány veszélyes karmozdulatot kapott, amit Hana is megérzett a bilincsnek közönhetően.* - Istenem… így sosem jutunk előrébb… *Fogta a fejét, ami már kicsit kezdett sajogni.* - Én Hiyorira tippelek… - MI VAN? *Üvöltött az alany, majd néhány pillanattal később egy repülő papuccsal is szemben kellett magát Yasunak találnia.* - Na látjátok… ilyen érzés, amikor valamiért titeket gyanúsítanak… Ha abból indulunk ki, hogy ki néz ki gyereknek, akkor rajtam kívül Hiyori is szóba kerülhetne, hiszen ő is egy gyerekre hasonlít… - Hasonlít a Hawaii-on napozó nagynénikéd egy gyerekre! Idióta! *Dobta Yasu felé Hiyori a másik papucsát, amit ezúttal a fiúnak sikerült kikerülnie.* - Szia, Atori… |
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 7:10 am | |
| - Szóval nem akarod elmondani. Mindegy... *Jelenti ki. Unottan figyeli Masaki kirohanását, miközben ismét szippant cigijéből, az újabb adag füstöt pedig a másik vaizard arcába fújja, mintegy bosszúból.* - Mi a francért kellett megbántanod?-.- *Lépked egyenesen Masaki elé, majd mélyen a szemébe néz, lehordása nyomatékosításaként pedig rálép a másik lábfejére, és erőteljesen meg is tapossa, mintha csak egy csikk lenne. Végül rávigyorog, és visszasétál Shiorihoz - közben azért fél szemmel figyel, hogy tudjon védekezni, ha szükséges.* - Te meg ne törődj vele, tudhatnád, hogy milyen... *Kacsint rá, mikor visszaér az immár egyik bőröndjén ülő lányhoz.* - Mondjuk plusz száz év alatt már volt időnk megszokni a stílusát... *Piszkálja meg egyik fülbevalóját, és ismét a falhoz támaszkodik. Hogy aztán a következő pillanatban jéggé fagyjon - Masaki ugyanis kidobja Hiyorit a hidegbe és elfelejti bezárni az ajtót...* - Gyere már be gyorsan, vagy kizárlak, a rohadt életbe is! *Sétál vacogva a bejárathoz Hiyorit keresve, majd, miután a szőke szeplőgyűjtemény be méltóztatott vonulni, megpróbálja visszatenni az ajtót keretébe.* - Örülnék, ha segítene valaki, aki lehetőleg ért is ehhez a szarhoz, ha nem akartok lefagyni... *Kiált hátra a többieknek, végül hevenyészve megpróbálja összerakni a bejáratot, és a kanapéhoz sétál, hogy leüljön a karfájára.* - Te még élsz, Atori? Gyakrabban is kimászhatnál onnan... *Köszönti "kedvesen" az emeletről érkező újabb vaizardot, majd Yasu hisztijére kezd figyelni. A fiú ugyanis nehezményezi, hogy őt "gyanúsítják" a dinoszauruszos ragtapasz tulajdonjogával...* - Belőled jobban kinézném, hogy ilyen cuccaid vannak, Yasu... De Mashiro is esélyes rá... |
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 7:12 am | |
| Miután befejeztem a teafőzést gondoltam Shiorinak is viszek belőle, mert amint láttam Masaki szépen elintézte. Bemutatkoztunk majd elkezdtünk beszélgetni. -Azt hiszem ez nem lesz hosszú látogatás.... -ücsörgött a bőröndjén. -Adj nekik egy kis időt...főleg Masakinak...biztos nem gondolta komolyan...ha jól sejtem te is ismered már elég régóta.... -próbáltam kicsit felvidítani- De tény hogy tény hogy kell némi elhivatottság ahhoz hogy esélyt adjon neki az ember ^^"" -tettem hozzá -Az biztos... -kortyolt bele a teájába. Ebben a pillanatban elviharzott mellettünk és Hiyorit, szinte bajárati ajtóstól kivágta a hóba. Majd elvonult a kedvenc sötét sarkába. Mindenki gyilkos pilllantásokkal nyugtázta hogy az elkövetkezendő pár percben halálra fogunk fagyni...Észre sem vettem de sikerüt egy doboz dínós ragtapaszt megtalálnom, ami megintcsak olaj volt a tűzre ^^" Persze a fő gyanusított egyből Yasu lett, mint általában ha valami gyerekes dologról van szó. De ő határozottan tagadva még oknyomozó vizsgálatot is követelt. Ám közben Hiyori is megkezdte bosszúakcióját. Már megint kezdtem megsajnálni ezt a marhát. -Bakudo 39 Enkosen. -céloztam a két ajtófélfa közé- Amíg senkinek nem támad kedve összetörni addig talán nem fogunk halálra fagyni! -intéztem egy hangos kommentárt a szoba felé -Megyek hozok még teát ^^ -fordultam Shiorihoz , majd megint a konyha felé vettem az irányt. A lépcső mellett elhaladva viszont majdnem szívrohamot kaptam. Atori rontott ki a szobájából, kicsit sem ideges hangulatban ^^"" -Izé öhm, esetleg te kérsz teát? ^^" -próbálkoztam félszegen- Most készítettem. Amúgy én még be sem mutatkoztam rendesen... -jutott eszembe hirtelen- Én Hanae vagyok, te pedig Atori igaz? |
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 7:17 am | |
| - De tény hogy tény hogy kell némi elhivatottság ahhoz hogy esélyt adjon neki az ember ^^"" mondta Hanae -Az biztos... azt hiszem rátapintottál a lényegre.. -kortyoltam bele a teámba. Hanae egy kidouval próbálta szigetelni az ajtót, azután elment még teáért, majd megjelent előttem két másik shinigami, akik össze voltak bilincselve. -Helloka! Én Hana vagyok! Ő pedig a madárijesztő!- -Egy frászt! Szióka, Renji vagyok!-mutatkoztak be sajátos módon -Sziasztok, én Shiori vagyok. -mondtam félszegen mosolyogva, inkább nem firtatva ezt a bilincs témát... *tényleg elég sok minden változhatott Seireiteiben....*-könyveltem el magamban miután Hana elrángatta Renjit. Majd Shun is intézett hozzám néhány vigasztaló szót ami bevallom tényleg jól esett ^^ *Talán mégsem vagyok annyira nem kívánatos vendég* -Hát igen, száz év azért tényleg sok idő -sóhajtottam Ezután Masaki kezdett el műsorozni a dinoszauruszos ragtapaszon. *Nem hogy örülne hogy Hanae törődik vele...* -néztem kicsit szúrósan, majd eszembeötlött a felismerés. Én egy utazóbőröndön ücsörgök, amiben elsősegély dobozt is tartok.... Belenyúltam az egyik oldalzsebbe, és kihorgásztam belőle egy doboz sima sebtapaszt. Majd felálltam és odasétáltam a közben Hiyori által mégjobban megtépázott Masakihoz. -Remélem ez megfelel? -nyújtottam oda neki- ...Nem kezdhetnénk előlről? Mert amint látom szokás szerint megint jól elcsesztem mindent... -néztem rá majd elmosolyodtam. -Szia Shiori vagyok, emlékszel még rám? Annak idején a 10. osztag kapitánya voltam. Láttam a szemében a szokásos "cöh" nézést, de reménykedtem hogy nem vág semmit a fejemhez ^^" -Ugye ittmaradsz még egy darabig? -termett a közelben Shinji hogy esetlegesen megint bevesse az élő bilincs szerepét. -Hát mivel igazából jelenleg nem nagyon van hol laknom... -néztem a bőröndjeim felé. -Semmi akadálya -vigyorgott szokásához híven Shinji -Már csak az a kérdés hogy melyikünk szobájába költözhetnél be egyelőre, mert idelent a nappaliban elég fagyos a hangulat. -nézett Masaki felé, majd folytatta- Hm.. Lisának elég nagy szobája van, de azt inkább nem ajánlanám... -vakargatta a fejét -Mi van velem? -robogott le a lépcsőn egy nem túl bíztató borítójú mangát olvasgatva az emlegetett vaizard. -Semmi, semmi...-szólt oda, majd folytatta- ..igazából Masaki szobája is elég tágas... -egy "még egy szó és meghalsz" nézés után Masaki felől hirtelen végeszakadt a mondatnak. - de... Ne aggódj majd kitalálunk valamit -vigyorodott el megint majd elviharzott. Én még mindig ott ácsorogtam az ezidőalatt a ragtapasszal bíbelődő Masaki előtt és kissé kínosnak éreztem ezt a csendet. -Izé.. segítsek? |
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 7:59 am | |
| Amikor a koszos kis csitri sötét árnyéka beterített egyre jobban tudatosult bennem, hogy a szellemirtók se tudnának mit kezdeni ekkora kibaszott sátáni teremtménnyel. A szőke démon nem is húzta az időt azonnal nekem is esett és csépelt, ütött, rúgott, karmolt, harapott ahol csak tudott. Kész pankrációt vágtunk le az egész nappaliban hemperegve. Az adott kapok játékot, csak a berendezési tárgyak és a többiek sínylették meg, hiszen ha nem találtuk el egymást a maradék nyomorékon landolt az isteni áldás. A pohár végképp akkor telt be nálam, amikor a kis nyomorék majomként el nem kezdett rajtam csimpaszkodni, de úgy, hogy a karomba mélyesztette a komplett fogsorát. Ha előre tudom inkább kérek egy lenyomatot a fogorvosától. Válaszként az orránál fogva igyekeztem lefeszíteni, miközben felborítottam az olvasó lámpát, keresztül estem a dohányzó asztalon belezakózva Lisa ölébe. A perverz libának se kellett több, olyan helyre nyúlt amiért egy Hiyori pofonnal ajándékoztam meg. Magyarul lendítettem a kezemen csüngő idiótát és jól fejbe kúrtam a tapizós kurvát. Végül a kannibálnövendéket Shinji hámozta le rólam. -Most már igazán lenyugodhatnátok. Masaki megkapta, amit érdemelt...valószínűleg a veszettséget is. Te pedig leamortizálhattad a szerinted gázul kinéző nappalinkat.- -Nem azt mondtam, hogy gázul, hanem, hogy ízléstelen menedékház hajléktalanoknak, mert úgy néz ki mintha az első, legolcsóbb szarokat dobáltátok volna össze egy kibaszott helyre!-vonultam el a sarkomba bekötözni az útközben felvett függönnyel a karomat. Alig végeztem az anyag méretre cincálásával, amikor feltűnt az a lusta méregzsák. Természetesen most is nekiállt vakerálni, hogy fogjuk be a pofánkat, de szart se ért el vele, úgyhogy finoman megkértem vonszolja a valagát a kibaszott kanapéhoz és kussoljon el. -Remélem ez megfelel?-néztem fel a ragtapaszt nyújtogató Shiorira. Az életmentőnek számító modern kori tapadós vacaknak felettébb tudtam örülni, de egy köszönömöt most sem eresztettem el, csak kikaptam a cuccot a kocsonyaként remegő kézből és elkezdtem bíbelődni a védőfólia eldobásával. -A fasznak kell erre is ilyen baszott vackot baszni. Elvérzik az idiótája mire sikerül neki letépni ezt az...ÁTLÁTSZÓ IZÉT!-szenvedtem immáron azzal, hogy ne tapadjon mindenhová a rühes ragtapasz. - ...Nem kezdhetnénk előlről? Mert amint látom szokás szerint megint jól elcsesztem mindent... - -Heh?-néztem fel ritka értelmes fejet vágva, amire talán csak egy agyongyógyszerezett nyomorék képes az elmegyógyintézetben. -Szia Shiori vagyok, emlékszel még rám? Annak idején a 10. osztag kapitánya voltam.- -Most azt várod...-morgás.-Masaki Sachi, nyomorék! Örvendek a tehénszarnak, hogy felém csusszantál! Az a vörös, bolha méretű, degenerált gyökér az ex-hadnagyom. Így jó lesz, cseszd meg?!-ezek után bukkant fel a jó tündér és kezdett el pofázni, hogy hova, merre, meddig pakolja le a szégyenlős idiótát a házban. Inkább meg se szólaltam, úgyis csak olyasmit vágtam volna be, hogy "aludj a tetves kutya ólban" vagy "fagyj meg odakint, lúzer". Azonban a helyzet gyökeresen változott, amikor az én szobám is felmerült az ötletek között. Azonnal kódoltam is a bilifejűnek "ha rám tukmálod, megöllek", aztán folytattam a ragtapaszokkal való szenvedést. -Izé.. segítsek?- -Nem...-némi szünet.-Figyú, Teréz anya! Menj szépen és mászkálj másnak az idegén, oké? Kurvára nincs szükségem a szánalmadra! Tipli!-még mindig sátrat vert rajongóként álldogált előttem.-Mondani akarsz valamit? Mert akkor fénysebességgel nyögd ki!- |
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Nappali Vas. Jan. 18, 2009 8:36 am | |
| Szerencsékre a Hiyori vs Masaki féle freestyle bokszmeccs nem terjedt át másra, csak a sok elhajigált tárgy. Még a takaró alatt is gyakran kaptam Kensei-től és Renji-től instrukciókat, hogy merre húzzam a fejemet. A fedezékem akkor foszlott semmivé, amikor Masaki becsapódott a kanapé másik felére. -Áááh, nincs fedezékem!- -Inkább örülj, hogy élsz!- -Örülök, nem látszik? Az a fickó még bizalomgerjesztőbb mint Masaki.- -Ki? Jah, az a karót nyelt, savanyú képű fickó mindenkitől két kilométeres távolságban.- -Ej, micsoda leírás...-villogtak a kérdőjelek a fejem felett, hiszen Renji csak arról beszél így, akit nem, hogy nem kedvel, de egyenesen meg tudna ölni.-Talán ismered?- -Szerencsémre nem.- -Áááááh...-villogtak még erőteljesebben a mondatvégi írásjelek, hiszen így végképp értelmetlen volt az ennyire kézzel fogható ellenszenve. Magam elé kezdtem képzelni, ahogy egymásra dobálnak kígyót békát. Aztán kezdtem áttérni egy másfajta képzelgésre. "Vajon milyen a szobája? Vannak barátai? Miért ilyen fagyosszent mindenkivel? Egyáltalán minek utál mindenkit?" -Vége a háborúnak!-szakította félbe az eszmefuttatásomat. -Tényleg?-pislogtam nagyokat.-Egy kicsit arrébb mennétek? Összenyomtok!-^^" -PERSZE!-szólalt meg egyszerre a Kensei és Renji kórus. -Köszi! Am, Renji!- -Hmm?- -Nem lehetne most már leszedni ezeket?- -Mit tervezel Hanácska?!- -Semmiiiiit!- -Perszeeeeee...szóval?- -Szeretnék beszélni vele!- -HOGY MIH????????- -Nem ajánlom, Hanácska! Az irántad érzett tiszteletem jeléül pedig egyenesen kérlek, hogy hagyd békén.- -Jaj, már. Nem hinném, hogy megölne.-kínos csend Kensei részéről.-Ugyan. Szamárság!-biztattam magamat. -Légysziiiiii!-fordultam bociszemekkel Renji felé. |
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Jan. 19, 2009 1:30 am | |
| Hana megint előállt egy hajat tépő ötlettel. Beszélni akart minden áron a túl sok savanyú káposztát evett vaizarddal. Őszintén szólva még a gondolattól is hideglelést kaptam, de ha elképzeltem a jelenetet, akkor már egyenes a frász kerülgetett. ~Renji gondolat pálcika emberkékkel illusztrálva: A szoknyás fekete sörényes egyed széles mosollyal odaugrik az ördögszarvakkal ábrázolt, tüzet köpködő alakhoz. Barátságos és követhetetlen szövegelésbe kezd, sok szívecskével megspékelve, amire a másik nemes egyszerűséggel csak annyival válaszol, hogy ráköpi a tüzet a hosszú fekete hajszerűségre, amitől a Hana pálcika szenesre égne, az ördög meg eleresztene egy elégedett vigyort. Ezek után a kép átváltana egy még pokolibb teremtményre, Hana enyhén szólva idegbeteg férjére....~ -Hahóóóóó!-nyeltem nagyot a dolgokat magam előtt látva.-Akkor leveszed?- -Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!-ordítottam kicsit hangosabban mint kellett volna, hiszen mindenki engem kezdett el nézni.-Öhm....mit néztek?! Csináljátok azt, amit eddig!- -Ez meg mi volt?- -Semmi, csak....ööh...csak nyomatékosan a tudtodra adtam, hogy nem fogom levenni a bilincset egészen addig, amíg itt tartózkodunk!- -Jaj, ne mááááááár! Ne legyél ilyen gonoooooosz!-kezdett bele a hisztibe, mivel tudta, hogy a tűréshatárom fél perc, ha ezt műveli bárki a közelemben. A szemöldököm igen erősen rángatózott a takaró rugdalása jelenetnél, a krokodilkönnyeknél pedig egyenesen füstölni kezdett a fejem és morgó hangokat kezdtem kiadni. -Nem bírod sokáig!-gúnyolódott Hana.-Naaaaaaaa?- -Gáááááááááááááááh!-újabb túlzottan hangosra sikerült véleménynyilvánítás.-Rendben, de ha megöl nem magyarázkodom a férjednek és én itt se voltam!- -Okééééééééééééééééé!-kezdett már meg ugrálásba, amitől az egész kanapé tengeri beteg lett. -Hana, Hana....elég lesz már!-szorítottam vissza ülő helyzetbe a fejénél fogva.-A kulcs valahol a zsebemben van.- -Akkor keresd! Ne akard, hogy én motoszkáljak arrafelé!- -Háhááááá! Szörnyen vicces volt!- -Tudom! Na siess már, mert elmegy! Nagyon unja a banánt!- -Helyes, menjen csak.-kupán vágás érkezik Hana-tól. -Ha bemegy, mert nem találtad meg azt a vackot és nem tudok vele kommunikálni orrba rúglak!- -Megint az orrom?- -Jaaaah!- -Tessék! Meg is van!-kezdtem el csigatempóval a zár felé közeledni, de a Hana sárkány felbukkanása után gyorsítottam a tempón.-Nah, szabad vagy!- -Juhéééééééé!-ugrott el a kanapétól és robogott az áldozata felé. -Szerintem balhé lesz!- -Szerintem Atori feláll és nemes egyszerűséggel távozik!-válaszolta Kensei. -Fogadjunk?- -Nanááá!-egyeztünk meg azonnal a dolgokban.-Csak tudnám a másik fogadás hol tart...- -Azt én se tudom...- -Szerintem tűrni fogja egy ideig, meg vissza fog szólni, amitől Hana vérig sértődik és otthagyja.- -Ez azt jelenti beszállsz, Lisa?- -Gondolom...- |
| | | Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Nappali Kedd Jan. 20, 2009 8:24 am | |
| Miután szépségesen levetettem magam a székembe, rögtön jöttek a köszönések. Persze, ilyenkor mindenkinek feltűnök. -Csáó Yasu... -Oh szia... köszönöm Shun a bókot... rég kaptam ilyen csodálatos megjegyzést... te eszetlen füstölgő acélbódé... -Mi van?? Te beszélsz?? Életemben nem láttam ennyi vasat egy élőlényen. -Kussolsz! Ha nem tetszik nyomd ki a szemed! -Tahó paraszt! -Az már rég volt... Sóhajtottam nagyot, aztán hátradőltem, de két perc nyugtom sem volt, mert ismét zaklatni kezdett valaki. -Izé öhm, esetleg te kérsz teát? ^^" - Most készítettem. Amúgy én még be sem mutatkoztam rendesen... Én Hanae vagyok, te pedig Atori igaz? Felvont szemöldökkel néztem fel a kocsonyaként viselkedő lányra. -Ha nem vettelek volna jobban szemügyre... rögtön azt hinném, hogy epilepsziás rohamod van... vagy esetleg parkinzonkóros vagy... különben lökhetsz abból a teából... legalább addig is lesz mire figyelnem a sok ökrön kívül... Gyorsaságomat bevetve fogtam meg a kezét és ráztam meg egy kicsit. -Ohó... nagyon okos vagy anyuci! Valóban Atorinak hívnak... komolyan, el kellene menned a telejósdába... remek megérzéseid vannak... Hanae. Mondtam a végét halkan, aztán elengedtem a kezét. -Igazából a többiek mondták, hogy hívnak... meg sikerült is rájönnöm a modorodból. -Ha valami nem tetszik el lehet táncolni a képem elől... -Nem azért mondtam! Csak... Masakin kívül, te vagy ilyen harcias... -Masaki egy pöcs! -Mit mondtál baromarcú? -Azt, hogy Masakina kellene egy csöcs! -Anyádé. -Azé ugyan nem, te szarházi! -Gyorsan rakd a pofádat vigyázz állásba, vagy oda megyek, de szétkaplak... -Sokat kell még enned ahhoz. Különben is... udvarolj tovább Rómeó!!! -Azt hiszem, megyek a teáért... kezd sok lenni nekem ez a feszültség. -Menjél, de ha kihűl a tea a nyakadba öntöm! -Öhm... A kis csend beállta után amit én rohadtul élveztem. Eltarthatott volna még vagy 20 évig. De nem, vörös ördög ordítozni kezdett. Valami ellen rohadtul tiltakozott, a mellette ülő nőszemély meg erőszakosan követelőzött. Úgy döntöttem ehhez nem fűzök kommentárt, inkább csendben maradtam és a földet kezdtem nézegetni. Még az is szórakoztatóbb volt, mint ez a sok hülye egy rakáson. De ismét nem tartott sokáig a nyugalmam. Az előző nőszemély lépett elém hatalmas vigyorral az arcán. -Hát te meg megint mi a jó életet akarsz? Várj... az előző csaj... öhm... Hanae... teát főzött... fogadjunk te meg sütit sütöttél. -Nagyon rosszul sütök... csak akkor kérj a sütimből, ha meg akarsz halni! -Na akkor gyorsan süss valamit... vagy felakasztom magam. -Öhm... inkább nem állnék most hozzá sütögetni. -Basszameg. Néztem le ismét a földre. -Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... be sem mutatkoztam Hana vagyok!! Nagyon örvendek... te pedig... öhm... hogy is hívnak? -Gyere ide! -Mi? -Engem úgy szoktak hívni, hogy gyere ide! Téged nem? -A nevedre vagyok kíváncsi... -Szar neked. Ha ennyire tudni akarod Atori vagyok. Emeltem föl a kezemet és nyújtottam oda Hanának, de ekkor a vörös ördög kipattant magából. -Ne érj hozzá Hana!!! Megöl! Kibelez!! Elvisz a pokol legmélyebb bugyrába... -Na ebből kurvára elegem van. Álltam fel a helyemről és indultam meg a szobám irányába. Több mint egy napig senkit nem érdekelt, hogy hol vagyok meg mit csinálok, most meg hirtelen mindenki engem vesz észre. -Áh... ne is hallgass rá. Hülye! Fogta meg a karomat valaki hátulról. Természetesen az előző "ismerkedős" lány volt az. |
| | | Ueshima Asuka
Hozzászólások száma : 47 Age : 28 Registration date : 2009. Jan. 06. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Nappali Szer. Jan. 21, 2009 8:59 am | |
| - Taichou-cha~n! Taichou-cha~n! Rohanok egyenesen a 13. osztag kapitányi irodája felé, mert szerettem volna egy fontos hírt közölni vele. Bejelentkezés nélkül rontottam be az irodába, de senkit se láttam, így kicsit szomorkásan elindultam a kertbe, de útközben véletlenül meghallottam, hogy valaki arról beszél, hogy az Emberek világában van. Gyorsan elmentem a szobába, és elkezdtem feltúrni a ruhásszekrényem. Találtam egy aranyos kék szoknyát, és hozzá egy sárga békucis pólót. Felöltöztem, és már indultam is az átjáró felé. Úgy gondoltam, hogy először azt a vicces zöld bácsit kellene megkeresnem, hiszen ő mindent tud, ami a shinigamikkal kapcsolatban történik az Emberek világában. Nem kellett sokat sétálnom, míg megérkeztem ahhoz az üzlethez. - Mit keresel itt, kölyök? Nem találod anyucit? Kérdezte a kint sepregető vörös hajú fiú, aki a kérdése mellé még elég vicces képet is vágott, így válasz helyett, csak kinevettem. - A furi Zöld bácsit keresem. A fiút valószínűleg meglepte a dolog, hogy egy 8 éves kislány ugyan minek keresi a Vicces bácsit. Morogva besétált az üzletbe, és néhány pillanat múlva már meg is érkezett a keresett bácsival egyetemben. - Nahát! Ninomiya kisasszony húga, ha nem tévedek. Mi járatban errefelé? Kérdezte barátságosan Furi bácsi, én pedig illedelmesen elmondtam neki, hogy kit keresek, és miért. - Hm… Kawazoe kisasszony? Lássuk csak… Lássuk csak… Áh! Azt hiszem tudom, hogy hol van, de neked nem biztos, hogy jó ötlet lenne oda menned. - De egy nagyon fontos dolgot kell elmondanom neki! Erősködtem, mert ezt az üzenetet mindenképp át kellett neki adnom. Végül Vicces bácsi beleegyezett, de velem akart jönni legalább a bejáratig, ahol majd át ad Kawi-channak. Már az utca elején lehetett hallani az ordibálást. Amint megérkeztünk, berontottam az ajtón. - Sziaszto~k!!! Kiáltottam el magam amint beléptem a raktár helységbe, és végig néztem a furibbnál furibb alakokon. - Itt van Kawi-chan? Pislogtam rájuk ártatlanul, és vártam a reakciókat, és a választ a kérdésemre. |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 22, 2009 8:06 am | |
| *Továbbfolytatta nyomozását a dínós ragtapasszal kapcsolatban. Egy idő után megunta, mivel úgy tűnt, hogy a kutyát nem érdekli, hogy ő most épp nyomoz, így hát levetette magát a kanapéra, és hallgatta a többieket. Egy ideje már a kanapén ült, mikor egy újabb valaki érkezett. Egy kislány állt az ajtóban, és valami Kawi-chan-t keresett.* - Mi van, kicsi lány? Elszöktél anyuci mellől? *Kérdezte pislogva a kislánytól.* - Miért jön mindenki ezzel az anyucis dologgal?! Én Kawi-chan-t keresem! Valami fontosat kell neki elmondanom! *Kezdett hisztizni a csepp csajszi, ami csak idegesítette Yasut. Sosem szerette a hisztis lányokat, de megpróbált vele normálisan beszélni, mert nem szerette volna, ha még jobban rákezdené.* - Nos, talán azért, mert nem nézel ki 5 évesnél többnek. És esetleg megmondanád, hogy ki az a Kawi-chan? *Pislogott rá még mindig értetlenül.* - Ki kérem magamnak! 8 és fél éves vagyok! Kawi-chan pedig a kapitányom! *Folytatta egyre erőteljesebben a hisztit. Yasu az utolsó mondat kicsit meglepte, de leesett neki, hogy a kicsi lány nem más, mint egy shinigami.* - Áhááá! Szóval te egy shinigami lennél? *Kérdezte érdeklődve, amire a válasz egy egyszerű bokán rúgás volt.* - Au…! Te kis… *Nyivákolt Yasu a fájtalomtól.* - Persze, hogy shinigami vagyok! Mégis mit hittél, hogy én vagyok a húsvéti nyuszi? *Nézett morcosan a kislány Yasura.* - Kawi-cha~n! *Visított egy nagyot Yasu fülébe, és már el is tűnt a szeme elől, hogy aztán Hanaére vethesse magát.* - Szóval Kawi-chan, Hanae… Értem én… |
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 24, 2009 2:29 am | |
| - Hát igen, száz év azért tényleg sok idő... - Különösen Masakival súlyosbítva... *Jegyzi meg Shiori hallatán.* - Hát... Felőlem az én szobámba is jöhetnél, csak bírnod kell a füstöt... *Fűzi hozzá, amikor társai azt kezdik el tárgyalni, hol szállásolják el az imént érkezett vaizardot.* - Többek közt ezért kéne leszoknod a dohányzásról... *Hallja a következő pillanatban háta mögül. Kisebbet ugrik ijedtségében - exkapitánya ugyanis előbb még a kanapén ücsörgött...* - Mi a fenéért kell mindig rám hoznod a szívbajt?! - Csak nem rossz a lelkiismereted? - Egyébként se kéne felvágnod a shunpóddal... *Zárja rövidre a beszélgetést. Ekkor azonban ismét nyílik az ajtó... És hirtelen nem is látja, hogy belép rajta valaki. Aztán tekintete a földre szegeződik - így már észreveszi az apró shinigamit.* - Hacchi nagyon elrontott valamit ezen a korláton, ha mindenki bejöhet... *Mondja bosszankodva - cigarettáját ugyanis épp ebben a pillanatban szívja el véglegesen...* - Ki a fene az a Kawi-chan...? - Gondolom, Hanae... *Mutat Rose a kapitányra, akit éppen akkor támad le az ismeretlen vörös vakarcs, mialatt Shun elnyomja a csikket.* - Csak engem ne kereszteljen át... Elég hallgatni Mashirótól a becézgetéseket... Egyébként Kensei-ék megint fogadnak? *Kérdezi meg pár másodperc után.* |
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 24, 2009 2:32 am | |
| -Ha nem vettelek volna jobban szemügyre... rögtön azt hinném, hogy epilepsziás rohamod van... vagy esetleg parkinzonkóros vagy... különben lökhetsz abból a teából... legalább addig is lesz mire figyelnem a sok ökrön kívül... -szólalt meg Atori. -Rendben ^^ -mosolyodtam el kicsit fellélegezve hogy hajlandó szóba állni velem. Nem telt el sok idő, és a két nehézfejű már egymásnak is esett. Szerencsére még csak szóváltás szintjén, de nagyon remélem hogy nem fognak verekedést rendezni, ugyanis a nappali már így is siralmas állapotban volt. -Azt hiszem, megyek a teáért... kezd sok lenni nekem ez a feszültség. -Menjél, de ha kihűl a tea a nyakadba öntöm! -morogta oda Atori -Öhm... -de inkább nem szóltam semmit. Kezdtem egyre gyakorlottabb lenni abban, hogy hogy viseljük el a kicsit problémás embreket. Ami valljuk be egy kapitánynak nem is olyan rossz tulajdonság.... Megint megcéloztam a konyhát, és töltöttem egy adag teát Atorinak. Úgy gondoltam a hőfok még épp megfelelő ahhoz hogy ne borítsa a nyakamba, szóval egyből ki is vittem neki. Éppen Hana próbálkozott ismerkedni, de ő sem járt sokkal több sikerrel mint én. -Tessék. -léptem oda és adtam oda a teát- Szerintem még nem olyan hideg hogy a nyakamba kelljen borítanod, de döntsd el te. Ám ekkor ismerős hangra lettem figyelmes. - Sziaszto~k!!! Itt van Kawi-chan? -kiáltotta el magát valaki -Aiko? -bámultam arra hatalmas szemekkel- Hát te mit keresel itt- siettem oda hozzá- Remélem szóltál valakinek Seireiteiben hogy utánam jöttél, mert biztos aggódnak érted. -hajoltam le hozzá. Aztán észrevettem hogy Yasu épp a bokáját és a fülét fájlalja. -Ejnye Aiko. Nem szabad csak úgy bántani a többieket... -néztem rá kicsit megrovón- De mondd csak miért jöttél utánam. -mosolyodtam el megint. |
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 24, 2009 2:35 am | |
| -Izé.. segítsek?- törtem meg a csendet. -Nem...-némi szünet.-Figyú, Teréz anya! Menj szépen és mászkálj másnak az idegén, oké? Kurvára nincs szükségem a szánalmadra! Tipli! Mondani akarsz valamit? Mert akkor fénysebességgel nyögd ki!- morgolódott miközben még mindig a ragtapaszokkal szenvedett. -Na add ide... -mondtam ügyet sem vetve az előbbi lehordására, majd szedtem el tőle ami a tenyerébe volt ragadva és rányomta az egyik vállán lévő Hiyoriharapásra. Lehet hogy ezzel egy halálos ítéletet írtam alá, de rossz volt nézni ahogy látványosan szenved az orrom előtt. A háború alatt megtanultam sebeket ellátni, így ez a kontár munka sértette a szememet. -A többit is.... -szedtem ki a másik kezéből a dobozt, majd elkezdtem a lehető legszakszerűbben, és legkevésbé kifogásolhatóan egyenként felpakolni rá ragacsokat. Csak reménykedni mertem hogy vág hozzám semmit ami a keze ügyébe akad.... -Nem is lesz elég ennyi.... -konstatáltam mikor kiürült a doboz- Hozok még... -mentem vissza a bőröndömhöz, és halásztam elő belőle egy újabb dobozzal. -Nemsokára esteledik -néztem ki közben az ablakon- Lassan meg kellene kérnem valakit hogy hadd aludhassak nála...nem volt semmi ez a nap... -sóhajtottam. - Hát... Felőlem az én szobámba is jöhetnél, csak bírnod kell a füstöt... -szólt oda Shun. -Köszönöm, de sajnos nem igazán bírja a tüdőm a füstöt. -válaszoltam kissé zavarban Masaki közben elkezdett vitázni Atorival, de mire visszaértem szerencsére épp abbahagyták. -Hiyori mindig így helybenhagy? -kérdeztem mikor már vagy a harmadik harapásnyomot fedeztem fel. -Gondolom szó sem lehet róla hogy te szállásolj el igaz?.... -néztem rá miközben a homlokára nyomtam egy sebtapaszt- És ha szépen kérem? A reakcióra kicsit várnom kellett hiszen éppen ebben a pilanatban toppant be egy kislány. De Hanae azonnal a pártfogásába vette. Ha jól értettem őt kereste, ugyanis az osztagában szolgál. |
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. Jan. 24, 2009 5:57 am | |
| Nem tudom milyen komoly amnézia szállta meg ezt a hibbant tyúkot, de minden áron ő akart teleszórni azokkal a francos ragacscsíkokkal. Úgy festett akármit csinálhatok, akár fejre is állhatok és egyensúlyoztathatok a seggemen egy kacsát, akkor is itt mászkálna körbe-körbe azokkal a szarokkal. Szívem szerint mustárgázért könyörögtem vagy egy orvlövészért, aki végre leszedi rólam, de az az áruló seggarc szőke teflonfej ott kuksolt az oldalamon ugrásra készen, ha valamit is csinálok a sebtapasszal túlszerelt ápolónénivel. -Azt hagyd vagy eltöröm a kezedet!-morogtam mint egy veszett kutya, hiszen a csípőmhöz ne nyúlka piszkáljon ez az idióta. Viruljon a feje, hogy egyáltalán elviseltem az eddigi elsősegély nyújtási buzgalmát. -Rendben, rendben!-kaptam végre levegőt is, mert arrébb húzta a loboncát a képemből.-Akkor azt rád hagyom!- -Ajánlom is, nyomorék!- A muníció körülbelül itt adta meg magát. Mellettem kész papírhegy éktelenkedett, lassan egy baszott konténerbe se lehetett volna begyömöszölni. Az élvezetemet csak fokozta, hogy kezdett tundra éghajlat lenni abban az egy száll alsógatyában. Lassan úgy éreztem a taknyomból is jégcsap keletkezik. A hőmérsékletem vészesen vált pokoli hangulatúvá miután a szürke skizofrén faszkalap is beszólt. Már szerettem volna felállni, hogy megmutassam neki az öklömet is közelebbről és adjak egy kis lenyomatot róla, amikor a biztonsági őrt játszó fogkrémek királya bevetette magát. Akkorát ugrott a levegőben, hogy Jackie Chan elsüllyedhetett szégyenében. Természetesen a GPS-el belőtt cél én voltam. A marhája arra nem számított, hogy süket, vak és értelmi fogyatékos vagyok ezért szépen arrébb álltam és jót vigadtam azon, hogy beépítette magát a padlóba. -Cöh...asszed kifogsz rajtam? Te istenverte tömegszerencsétlenség két várossal arrébb is hallották, ahogy szirénázol a levegőben.-vakarásztam unottan a fülemet és foglaltam újra helyet a sarkomban. -Pedig annyira igyekeztem...-sípolt akár egy utolsó stádiumban szörcsögő tüdőbeteg Darth Vader. -Mert egy rohadt nagy lúzer vagy, Shinji!- -A nevemen szólítottál!- -Kussolsz Kőmíves Kelemenné!- A jó tündér is visszatért időközben és folytatta a foltozásomat. Komolyan mondom egyszerűbb lett volna, ha betekernek budipapírral és hagynak megdögleni múmiaként. -Hiyori mindig így helybenhagy? - -Közöd?- -Akkor ne mond el.- -Cöh...- -Gondolom szó sem lehet róla hogy te szállásolj el igaz?.... -a homlokom landolt cucc után, asszem elszakadt a cérna. Szó szerint hallottam, ahogy sátáni zene megy és mellettem lépked a kaszás. Képzeletben már ki is kaptam a munkaeszközét a rusnya kezéből és ízekre szedtem a szoba tartalmát.- És ha szépen kérem?- -A nyáladzós hisztirohammal csak azt éred el, hogy agyoncsaplak egy serpenyővel!-ekkor jött be a zöld kiscsíra. Azt hittem hallucinálok, mert a libuska pont úgy festett mint az ördögi palánta Amaya.- Na bassz!-töröltem meg a szemeimet.-Kurvára a pokolra jutottam! Ott tényleg egy zöldövezetből szabadult törpe áll?-
A hozzászólást Masaki Sachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 21, 2009 3:48 am-kor. |
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Jan. 26, 2009 8:08 am | |
| Annyira nem is volt vészes a külön sátrat vert vaizard mint rebesgették a verebek. Na, igen sose hallgass a pletykákra. Igaz, hogy mogorva volt és hasonlóan szép a stílusa beszédileg mint Masaki-é. Természetesen a vörös karácsonyfák léglocsogósabb vénasszonya nem bírta ki jajveszékelés nélkül, amitől az újdonsült beszélgetőpartnerem mint a villám iszkolt a szobája felé. Renji-nek még küldtem egy "megöllek" pillantást, aztán a menekülő után robogtam. - Örülök, hogy megismerhettelek, Atori!- ráztam meg a kezét. - Akkor sok sikert a vigadáshoz.- indult el újra. - Ne csináld már! Ígérem, hogy nem fognak többet beszólni!- - Eressz már! Kurvára szabadulhatnékom van ezektől a díszpintyektől!- - Miért nem költözöl el?- - Nocsak! Még a végén kiderül valakinek van esze ezen a kibaszott helyen!- - Áh, köszi! -vakarásztam a fejem, de mire magamhoz tértem az orromra csapta a szobája ajtaját. - TE IDIÓTA! MAJDNEM ODACSUKTAD AZ ORROM! -rúgtam bele morcosan az elég kemény fának. Legalábbis a lábamnak jobban fájt. Elő is adtam egy indiántáncot és mindkét kezemmel befogtam a számat, hogy ne kezdjek el kínomban üvöltözni. - Tanulság! Húzz el a picsába! - - Én nem is bántottalak! Kössz a vendégszeretetet, HÜLYEEEE BUNKÓÓÓÓÓÓ!- kiabáltam a nyílászárónak, remélve, hogy még egy kicsit tovább tudom idegesíteni. - Amúgy miért vagy ekkora paraszt? - - Nem telik rizsföldre! Kotródj már innen! - - Mi lesz ha nem? - - Akkor rohadj meg az ajtóm előtt! - - Okééé! -vágódtam le a földre. Nagyon idegesített, ha valaki így viselkedik, úgyhogy már csak azért is a szobája előtt maradtam. "Lehet tényleg itt fogok elpatkolni! Egy ideje semmi mozgást se hallok! Él még?" kagylóztam valami nesz után, teljesen rátehénkedve az ajtóra. |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. Jan. 29, 2009 5:37 am | |
| Kensei és én egyszerre dőltünk előre a fotelban hatalmasra nyílt szemekkel, amikor megláttunk, hogy Hana kezet szándékozik fogni Atori-val. Nem is bírtam ki vészjóslás nélkül. Azonnal kígyót békát kezdtem ordibálni. A mellettem ücsörgő vaizard a mondat felétől kezdve röhögésben tört ki és ez csak rosszabbodott miután a két "csevegő" partner eltűnt a nappaliból. Kensei hahota koncertje a plafonig lőtte fel a mérgemet. Egy ideig csak némán néztem rá gyilkos szemekkel, de semmit sem használt. - MI AZ ISTENT RÖHÖGSZ?! -ordítottam teli torokból a fülébe. - Áh, teee őőőrüüüüüüüüült! -előre hátra dülöngélt a kanapén. - MEGSÜKETÜLTEM!- hangzott elég kétségbeesetten, de a következő mondata már elég kardélre hányós stílusban hangzott el- MEGÖLLEK!- - Állj be a sorba! -mutattam a hátam mögé. - Inkább kikerülöm és hamarabb öllek meg! - - Ahhoz nekem is lesz egy-két keresetlen szavam...-hajoltunk egyre közelebb egymás fejéhez. - Nyugalom! -csapott mindkettőnket fejbe Lisa egy erősen szorongatott manga-val. Egy kicsit még maradtam csendben a hátsómon, de újra bevillant a kép, mely szerint kinyuvasztanak, ha baja esik annak a máltai szeretetszolgálatot játszadozó Hana-nak. Nem volt mit tenni felálltam a kanapéról és az emelet felé vettem az irányt. Útközben lassan elkezdtem leszedegetni a díszeimet, lassan úgyis menni fogunk. A nyíl egyenes folyosó két oldalát kémlelve meg is láttam Hana-t a földön ücsörögni. -Te mi a frászt csinálsz? - - SZTRÁJKOLOK! - - Úgy látom szörnyen sikeres.- - Már beszélgettünk az ajtón keresztül. Ugye? -kopogtattam meg a fát. - Húzz már innen a büdös francba! -szűrődött ki Atori ordibálása. - Azta! Ilyen jó témákat jártatok körbe? - - Nem tudom ki kergette vissza a szobájába. -szemrehányó pillantás. - Hát bocs, de ijesztőbb mint egy olyan izé az Alien-ből.- - Ejha...honnan ismered azt a filmet? - - Szoktam én is unatkozni. -fejvakarás. -Köszönj el szépen a "barátodtól". Szerintem lassan indulunk. -nyújtottam a kezem, hogy felsegítsem. - NEM! Akkor is kicsalogatom onnan! -sóhaj a részemről. - Szerintem Hisagi nem örülne, ha itt éjszakáznál...pláne, ha ezt mind a földön tennéd. Ide jönne aztán púposra verne mindenkit...És szerintem nem lenne jó vége, ha összeakasztaná a bajszát a becses vaizard társasággal, főleg nem ezzel a tuskóval itt bent. - - Van benne valami. - - Akkor indulás, hazafelé Shuuhei asszonyság. - - Ezt még egyszer meg ne halljam! Úgy hangzik mintha hetves éves vén lennék!- - TAKARODJATOK MÁR INNEN! - - Viruljon a fejed vásári bolond, már megyünk is! - - SZIA ATORI! REMÉLEM EGYSZER RENDESEN IS SIKERÜL BESZÉLNÜNK! - - Jah, csá balfék! -toltam gyorsan a nappali felé Hana-t, mielőtt kidugja az orrát ez az idióta és megint képtelenség lesz elcipelni a "fan-ját". - Hanae, mi azt hiszem lépünk. Te is jössz a törpével? - a kis ártatlanság villámgyorsan támadott le és rúgott bokán. Hana közben végigrohangászott mindenkin és könnyes búcsút vett. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nappali | |
| |
| | | |
| |
|