|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Joru Shin Vaizard
Hozzászólások száma : 26 Age : 32 Registration date : 2008. Dec. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (11000/15000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 8:54 am | |
| - Mért edzenék veled, Teszed itt magad, hogy milyen barátságos vagy, de te csak egy szörnyeteg vagy ki az emberek vére által lett erősebb, még a saját fajtádat is felfaltad csak azért hogy elérd a mostani alakod. ~ Nem tudom mit tervez, de elégé idegesítő alak. - Ha harcolni akarsz készülj fel hogy nem edzés lesz. - Most már nyíltan előveszem zanpaktom és szabadon engedem szellemi energiám, ami kb egy átlag shinigamiénak felel meg. - Hogy döntesz, Vissza mész abba a patkánylyukba amiből előbújtál vagy felkészülsz a végre? Rá szegezem a kardom. |
| | | Adán Scytacierto Privaron Espada
Hozzászólások száma : 231 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Dec. 14. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (15500/30000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:08 am | |
| - Tudod Shin... Mindenki így áll hozzá a Hollowokhoz. Szörnyetegek, akik a saját fajtájukat is legyilkolják. Ez valóban így van. Mindannyian gyilkosok vagyunk, és valóban megöltem a saját fajtámból is jó néhány példányt. Na és a Shinigamik jobbak?- kérdeztem, miközben már komoly arcot vágtam, s kicsit dühös is lettem, amiért így gondolkodnak az emberek. - Hm? Ők, kik csak saját magukat tartják a megváltónak! Az istennek! Pedig ők a gyilkosok! Ki irtotta ki az egész Quincy társadalmat? Vagy a Bountokat? Persze megvolt az oka tudom, de nem lehetett volna másképp megoldani? Harc, és esztelen gyilkolás... Ez az, ami divattá vált ezen a világon. Hol az igazság? A béke? Harmónia? Becsület? Hol vannak ezek Joru Shin?? Meg tudod mondani!?- fejeztem be a mondani valómat, s a végére már ordítottam a sráccal, pedig nem az ő hibája, hiszen mindenki így áll az én fajtámhoz. Holott nem is mindannyian olyanok vagyunk, amilyennek mondonak minket. Legalábbis én nem. - Bocsáss meg, amiért elragadtattam magamat. Tudod nem könnyű úgy élni, hogy nap mint nap a saját fajtádat ölöd a túlélésért.- jelentettem ki, de már nem tudtam mosolyogni. Szerencsére visszatért a hideg vérem. - Nem térek vissza a patkánylyukba, hanem harcolok veled, Joru Shin. Mert én nem ilyedek meg senkitől sem.- mondtam, aztán én is a Zanpakutomért nyúltam. - Sajnálom, hogy ez történt... |
| | | Tomoyuki Shiratori Bounto
Hozzászólások száma : 39 Registration date : 2008. Dec. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Bounto Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/10000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:16 am | |
| -Kodamának igaza van, én is azt hittem...hogy a holowok állatok, de rájöttem, hohy értelmesebbek és jóval több érzés szorult beléjük...-Mondtam miközben egy fa mögül sétálltam és közben megigazítottam a kabátomat. ~Kodama szerencsére a kardom a dimenziós kapukat bír nyitni így elbírtam jönni a földre, de persze, csak kis időre...-Gondoltam magamban majd így szóltam: -Kiírtották a fajtámat...ha ez nem állati cselekedet akkor mi?...-Kérdeztem az idegentől nyugodt higaddt szemekkel. -A nevem Tomoyuki Shiratori, bounto vagyok...-mutatkoztam be, majd folytattam:-Nem szólok bele a harcba, de tudd Joru Shin, erősnek kell lenned...nagyon erősnek, hogy letudd győzni ezt az espadat. Majd leültem a fák árnyékába és onnan néztem a harcot... |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:19 am | |
| - Elég volt a rizsából. Sirohikari !!! Egy légörvény vesz körbe, lélekenergiám megnő a szél rejtekébe a maszkom is felöltöm. Majd az örvénylő szél rejtekében négyszer meglendítem a kardom négy szélpengét küldve ellenfelem felé. - Kaze no Mai! Hangom akár csak a hollowokés. Majd eltűnök a szélörvényből, egy shunpoval ellenfelem mellett jelenek meg egy feltöltött barrával és felé lövöm. Majd hátrébb shunpozom és várom mi történt, kardom védekezésre készen van a kezembe. |
Hozzászólások száma : 231 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Dec. 14. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (15500/30000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:32 am | |
| ~ Valamiféle Hollow maszk jelent meg az arcán! Ugyan ez mi lehet?~ kérdeztem magamtól, de már láttam is, amint a szélpengék felém röpülnek, s egy Sonidoval elterepoltálom magamat a levegőbe, majd egy másik Barával hárítom, amit Shin rámlőtt. - Szóval így állunk?? Akkor én is hasonlóképpen játszom!- kiáltottam fel, majd a bal kezemet végighúzva a Zanpakutomon megszólalok: - Kamu nodo! Ao Okami! Ekkor hatalmas porfelhő emelkedik fel az eleresztett lélekenergiámból, s átalakulok. Testemre felkúszik a csontpáncél, arcomon pedig kiteljesedik a farkasfej szerű maszkom. Ekkor felkiáltok: - Haru Hanone! Három sötétkék tűzpenge száguld Shin felé, amik a jobb kezemre szerelődött Zanpakutomból lövellnek ki. Ekkor egy dimenziós kaput nyitok meg, mibe gyorsan beleugrok, s Shin mögött tünk fel, majd a hátától a megfelelő távolságra egy Cerot lövök. A távolság tartás azért volt, hogy fordulásból ne tudjon megvágni. Így két oldalról érkezik a támadás. Amint kilőttem a Cerot eltűnök a kapuban. |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:41 am | |
| Mikor meglátom a tűzet csak elmosolyodom. - Kaze no Yoroi... Hangom alig hallatszik még is megjelenik a láthatatlan fal, ami körbe véve megvéd. Mikor a támadások becsapódnak, nagy fűst keletkezik. Mikor eloszlik úgyan ott állok egy karcolás sincs rajtam. - Ennyi telik egy Espadátol, a dimenziók között bujkál, nem mer a szemem elé állni.- mondom recés Hollow hangon, majd kacagok. Kardom még mindig magam elé tartom és védekezem. |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 9:50 am | |
| Megjelenek Shin előtt a levegőben. - Nem kellene ilyen önteltnek lenned. Ne hidd, hogy ezzel befolyásolni tudod a harcmodoromat. Tehetsz akármilyen sértéseket felém, de egyáltalán nem hat meg. Inkább úgy mondanám... szánalmas.- jelentettem ki, majd gondolkodni kezdtem. ~ Azzal a pajzzsal nagyon jó a védelme, de ez nem azt jelenti, hogy ettől még nem lehet megsebezni.~ gondoltam magamban, aztán harcolni kezdtünk. Egy ideig egymás kardját ütögettük. A levegő, s a föld beleremegett. Szerencse volt, mivel az emberek ilyenkor nem voltak az utcán, így a sérülések száma minimális lesz. Közben csak azon járt az eszem, hogyan tudom megsebezni. Ekkor eszembe jutott valami. Mikor összecsaptam vele, egy Haru Hanonet küldtem szemből rá, majd hátrébb kerültem Sonido segítségével. ~Nem nagy támadás, s lehet be sem válik, de kell egy kis idő, mire kitervezek valamit.~ gondoltam magamban. |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:04 am | |
| Kitérek balra a tüzes karmok elöl, majd ellenfelem után shunpozom és egy erőteljes lefele sújtó csapást mérek rá. Majd folyamatosan támadom, nem hagyva esélyt neki arra hogy ismét bujkáljon. - Én szánalma... Érdekes felvetés. Sárga szemem megvillan, majd az egyik csapásnál megszólalok. - Kaze no Mai. A csapással együtt egy szélpenge is ellenfelem felé tart közvetlen közelről. Ha védi is folytatom a vad támadást, de figyelek a védelmemre is. |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:13 am | |
| A hatalmas szélpenge felém tart, én pedig rálövök egy másik Haru Hanonet, s ettől egy nagy robbanás keletkezik. - Igazán nem értem miért vagy ilyen ellenszenves. Gyűlölsz azért... amit nem is tettem meg veled. A Hollowok miatt elszenvedett fájdalmaid miatt most engem okolsz igaz?- kérdeztem meg a fiút, miközben belül szomorú voltam, hiszen nem akartam így összeveszni senkivel. Szinte tudtam, hogy meg is ölne, amiért Arrancar vagyok. Na és akkor mi lenne? Halál? Talán lenne, aki sajnálna engem. A barátaim. Egy Sonido segítségével kiteleportáltam a robbanás hevéből, ami több méteres körzetben pusztított. - Tudom sokat beszélek, de csak egy kérdésem lenne, mielőtt folytatjuk. Nem muszály válaszolnod, de azért érdekelne...- szólítottam meg a háztetőről, miközben a Hold fénye a hátam mögül világította be a teret. - Vannak barátaid Shin?- kérdeztem tőle, majd már védekeztem is, hiszen bármelyik pillanatban rámtámadhat. |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:26 am | |
| Mit se törődve a traccspartival megtámadtam, a feje felé vágok egyet. Látszólag a penge nem éri el, de a "láthatatlan" meghosszabbítása a kardomnak még megvághatja az arcát. - Nagyon félvállról vesz engem Espada, ez nem traccsparti. Tovább folytatom a támadását, minden erőmet bele adom a vad támadásokba, mely olyan erővel zúdul ellenfelemre, hogy a föld megreped alatta. ~ Mit gondol hol van? Valami nyugdíjas klubba. |
| | | Tomoyuki Shiratori Bounto
Hozzászólások száma : 39 Registration date : 2008. Dec. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Bounto Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/10000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:35 am | |
| -HÁHÁHÁ.....-Őrült nevetésbe kezdtem a csata láttán és a vaizard láttán miképp próbálja provokálni Kodamát. -Ez nem fog menni barátom..amikor még én küzdöttem Kodamával....nem láttam értelmét, hogy provokáljam ez nem fog hatni rá.-Gondoltam magamban. -Na de most elmegyek járok egyet, a harc kimenetelét már úgyis tudom...-Mondtam a két félnek. Majd ismét elséltam... |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:36 am | |
| - Istenem!! Miért nem tudsz egy pillanatra nem bunkó lenni? Egyáltalán nem veszlek félvállról, sőt, ha ez megnyugtat, eddig a legerősebb ellenfelem vagy.- mondtam, miközben a támadásokat védtem, de úgy láttam Shin most csak arra tud koncentrálni, hogy beleverjen a földbe, s a hatalmas ütések egy helyre összpontosulnak. - Ostoba...- jelentettem ki halkan, majd amikor az egyik ütés épp a fejemet találta volna el Sonidp segítségével mögé kerültem, majd Barákat kezdtem rá lövöldözni, s mivel ő annyira a csapásokra koncentrált, ezért nincs ideje létrehozni a pajzsot maga körül. Ez a támadás, amúgy is a leggyorsabb Arrancar technika. A hatalmas Bara eső, viszont most a háta mögül zúdul rá, teljesen váratlanul. - Minden esetre nagyon jó harcos vagy. Nem dicséretnek mondtam. Ez csak az igazság...- szólaltam meg, majd tovább lövöldöztem hátulról, de egyik kezemmel megnyitottam egy dimenziós kaput, ha feltűnik valahol váratlanul, akkor egy másodperc alatt el tudjak rejtőzni a dimenziós kapuban. |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 10:49 am | |
| Mikor eltűnik előlem, a kardom a földbe csapódik egy húsz méterek körzetbe bezúzva a talajt. A port kihasználva amit kavar, kishunpozok , látom amint a rengeteg bara becsapódik be oda ahol nem rég álltam még nagyobb port kavarva. ~Lehet azt a bountot is elintézem kezd idegesíteni. - Kaze no mai- suttogom a levegőbe és erősen meglendítem a kardom, egy nagy szélpengét küldve ellenfelem felé aki még mindig a porba lövi a barákat. |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Csüt. Dec. 25, 2008 11:16 am | |
| Szerencsémre ott volt a dimenziós kapu, s gyorsan bele tudtam ugrani, ám még így is megsebesített a Kaze no Mai. Amikor kijöttem a dimenziós kapuból már vérzett a mellkasom, de szerencsére csak eléggé felületi seb volt, így még harcképes voltam. - Szép támadás volt Joru Shin. Ezzel tied lett az első betalált csapás.- szólaltam meg, miközben a vér csöpögött le a csontpáncélomon. ~ Azért elég nehéz elhinnem, hogy egyáltalán nem tudom megsebezni, de minden esetre nagyon jól harcol. Még a legerősebb támadásaimat is védi, ráadásul rögtön vissza is támad. Erős.~ gondoltam magamban, majd elrejtőztem az egyik dimenziós kapuban, így ő nem láthatott. ~ Ez most nem éppen tiszta lépés lesz, de nincs mit tenni.~ gondoltam, majd a dimenziós kapuban egy sötét kék gömböt kezdtem formálni. Ez volt a Kjutai Cero. Mikor elég nagy lett, egy másik dimenziós kapuból a háta mögé vittem, s azonnal felrobbantottam. Több Cero kezdett el belőlle kijönni, amik minden irányba, köztük Shin irányába is közelítettek. Arra is gondoltam, hogy védeni fogja a különleges pajzsával a támadást, ezér megjelentem egy másik dimenziós kapuban, majd egymás után rálőttem a maradék két Haru Hanonémet. Talán kettő azért majdcsak áttörné a védelmét. |
| | | Joru Shin Vaizard
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Pént. Dec. 26, 2008 7:19 am | |
| Mikor eltűnik a szemem elől meglendítem a karom és felvonom levegőből álló pajzsom. - Kaze no Yoroi!! ~Már megint bujkál alattomos harcos, utálom az ilyeneket... Mikor megérzem a szellemi energiáját arra fele fordulok és látom, amint rengeteg Cero száguld felém és ellenfelem szellemi energiája ismét eltűnik majd mögöttem jelenik meg. Arra fele vettem magam, az eközben becsapódó cerok nagy részét felfogja a pajzsom, az tüzes karmokat pedig kikerülöm, az utolsó cerot kénytelen vagyok a kardommal kivédeni, az ereje miatt horzsolások és vágások keletkeznek az egyik karomon, de nem törődök vele hanem egy shunpoval behatolok a dimenzió kapuba, ellenfelem mellé és alulról felfele vágok egyet, a kezembe lévő kardal, de ez csak elterelés a másik kezembe töltök egy barát, majd közvetlen ellenfelem képébe lövöm, és kishunpozom a dimenzió kapuból. |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Pént. Dec. 26, 2008 7:37 am | |
| A Bara miatt ismét megsérültem, majd kijöttem a dimenziós kapuból, s elég messzire repültem Shintől. Ekkor a Holdra pillantottam, aztán gonosz mosollyal Shinre. Zsebre tett kézzel, összevagdosott ruhával bámultam. - Jó, ha tudja az ember mikor kell feladni nem de?- tettem fel a költői kérdést, aztán még hozzátettem: - Szép harc volt. Gratulálok Joru Shin! Te nyerted ezt a játszmát. Remélem még találkozunk, ám most, ha megbocsátasz...- szólaltam meg, ezt követően már el is mentem Sonido segítségével. Shiratori mögé teleportáltam magam. Meálltam előtte, és egy dimenziós kaput nyitottam. - Gyere Shiratori! Hazatérünk... Las Nochesbe.- jelentettem ki, és mikor már a Bounto is belépett azonnal bezártam a kaput. Így már semmilyen támadás nem érhetett minket el. Amég a sötétben ballagtunk végig vigyorogtam annak ellenére, hogy veszítettem. - Látod Shiratori? Az ilyenek miatt kell új világot létrehozni.- fejeztem be a mondanivalómat. |
| | | Sawamura Seiji Vaizard
Hozzászólások száma : 40 Registration date : 2008. Dec. 17. Hírnév : 0
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Szomb. Dec. 27, 2008 9:53 am | |
| Seiji hirtelen észbe kap, hogy otthon felejtett valamit. Hirtelen nem számított annyira fontosnak megtalálnia a srácot, ezért hazarohant.
// folytatás a Vaizardok búvóhelyén// |
| | | Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Vas. Dec. 28, 2008 5:22 am | |
| Yoshizawa Kodama és Joru Shin 1000 ryou-t kapnak. |
| | | Nuri Wong Módosított lélek
Hozzászólások száma : 59 Age : 31 Tartózkodási hely : TOP SECRET! Registration date : 2008. Nov. 18. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: Módosított lélek/Karakura hőse! Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Szomb. Jan. 17, 2009 5:37 am | |
| /Nasi a városban/
Egyre biztosabb volt benne, hogy hatalmas szívét nem tudja értékelni a tejfölös szájú gyerek, hiszen Nasi büszkeségét félre téve arra vetemedett, hogy lealacsonyodom és megpróbáljon segíteni a fiúnak egy életképes párkapcsolatot kialakítani. Erre milyen választ kaptott? Üldözést! Csak, mert segíteni akart. "Hát ezt érdemlem?" Sírt szökőkútként funkcionálva,amivel természetesen kicsit sem hatotta meg a tüzet okádó Justin-t. "El kell menekülnöm! Nem tudom elnyomottként megmenteni a hatalmas nő melleket! Muszáj lesz megszabadulnom ettől a behemóttól!" Ekkor támadt egy isteni szikra a csöppnyi szivacsos fejében. Gyorsan irányt változtatott és egy kiáltás kíséretében az előbbi pincérlány válla felé ugrott. Mondani se kell, hogy Nasi elmérte a távot és hamarabb kezdett lefelé zuhanni mint kellett volna. Végül mancsával sikerült a lány hajában megkapaszkodnia. Minden erejét összegyűjtve tornázta fel magát a gyönyörű teremtés, kecses vállára. Nem kis meglepetésre a plüss macska azonnal szerelmes lett a lány "felszerelését" meglátva és kerítői posztját azonnal elfelejtve kezdett heves udvarlásba. A rémülettől, hogy egy játék beszél messzire hajította a lélekben darabokra tört Nasi-t. "Miért? Oh, miért édesem. Hisz, olyan szépen kezdődött a kapcsolatunk!" A célt így is elérte, mert a hisztériára hatalmas tömeg vette körül a lányt, elzárva ezzel a szőke útját is. A plüssmacska diadalittasan porolta le magát és eresztett el egy utolsó monológot. -Most megkaptad, ami neked járt! Nem bántál velem tisztelettel! Elhagylak, te fatökű idióta! Egy lúzer vagy a nőknél! Semmit sem konyítasz ehhez a gyönyörű nemhez! Remélem darabokra szed a tömeg vagy legalább letapizhatsz pár mellett...NEEEEM! Mégsem! Nem érdemelnéd meg, hogy azokhoz a bűbájos pontokhoz érj!-lassan rájött, hogy annak a bizonyos szőke személynek látja a haját, akitől ennyire el akart szökni, úgyhogy gyors futásba kezdett és az első adandó mellékágazásnál lefordult. Ahogy lélekszakadva rohant egy nagyobb kupac emberbe botlott. Nasi a sok nőt meglátva a mennyekben érezte magát, több se kellett neki. Bemászott az egyik hatalmas méretekkel megáldott nő táskájába. -Micsoda kincsek vannak itt? Úgy érzem megtaláltam álmaim asszonyát!-tűnt el a holmik között, hatalmas érdeklődést mutatva. Még az sem tudta zavarni, hogy a csoport jelenlététől kellemetlen érzése volt, ami Justin-ra emlékeztette és a lélekenergiájára. |
| | | Justin Awesome Ember
Hozzászólások száma : 106 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Nov. 22. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Ember, Dobos (Devil Smile), Pincér (Trinity Nightclub) Hovatartozás: Független Lélekenergia: (8500/12000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 6:36 am | |
| /Nasi a városban/
~Kis nyavalyás, velem nem baszol ki ilyen könnyen!-raktam le a táskámat, majd kivettem belőle a gördeszkámat. Kisujjamat megnyalva a szélirányt mértem… öhm… hogy minek azt nem tudom. Aztán céloztam ééééés… -Nyaaaaaaúúúú!!-hallattszott, mikor bikázva eltaláltam a nő táskáját. A nagy lendülettől, ugyanis kirepült a nőci kezéből a táska. Majd a segítőkész ifjút játszva odarohantam. -Jaj, hölgyem! Elnézést kérek! Megbotlottam, és azért repült ki a kezemből a deszkám. Kérem, hadd segítsek önnek összepakolni! (esélyes dolog, hogy ilyen erővel tud egy deszka egy épp elbotló ember kezéből kiesni…) ’-Oh, milyen kedves vagy, fiatalember! Megköszönném a segítséget!-ahogy lehajoltam és a nő cuccát dobáltam vissza a méretes táskába, feltűnt az én kis barátom, ahogy serényen igyekszik bemászni egy O.B. Tampon dobozába. ’-Tudja, fiatalember, jó hogy segít… most is úgy fáj a derekam… biztosan az idő miatt ma is olyan nagy kánikula volt, hogy-- ~Csak lökje a szöveget, nyanya, addig sem figyel, mit csinálok…-miközben megigazította a nő a haját, gyorsan zsebre dugtam Nasit a dobozzal együtt. -Nos, meg is volnánk, és még egyszer bocsánat az előbbiekért!^^-nyomtam a nő kezébe a nagy, lila bőrtáskát ’-Jajj semmi! Én vagyok hálás, fiatalember! -Na hát akkor én mennék is… mert… és viszlát…^^””””-tipliztem le szélsebesen. A táskámat felvettem és kiérve az étteremből, a deszkámra pattantam. Sokáig száguldoztam, a zötyögős utakon. A lakótelep szélén volt a játszótér, ahol a haverokkal a legtöbb időt ütjük el a semmittevéssel. A deszkámról leszálltam és a legközelebbi padra vetődtem. Olyan szépen ültem le arra a padra, mint egy 80 éves hadirokkant. Megdörzsöltem a szemem, s sóhajtottam. A zsebemben még mindig nem volt mozgásnak jele, gondoltam Nasinak vagy a torkára szaladt az egyik tampon, vagy tudta, ha előjön, szétzúzom a fejét. Szép, komótosan belenyúltam a zsebembe, és elővettem, a drága barátomat (Nem, nem azt, amire gondoltok, hanem Nasit! XD). A dobozzal együtt vettem elő, mivel a feje tövig bele volt szorulva. Másik kezemmel, a farkánál megmarkolva kihúztam a buzinagy fejét. -Blee, pfúj!-hajítottam el messzire a tamponos dobozt, ne is lássam többet, rendesen ki is rázott a hideg. Aztán a macskára szegeztem a tekintetemet, akit még mindig a farkánál fogva lógattam. -Még, hogy tudsz viselkedni…-*áll fel a padról lassan.*-…és, hogy csöndbe leszel…-*és fordul azzal szembe.*-…meg nem szólsz be faszomságokat…-*emeli magasba azt a kezét, amiben Nasit tartotta*-…és nem csinálsz jeleneteket?! A ku*va ÉLETBEEEEEE!!!!!!!!-lettem rákvörös egy pillanat alatt, s lendítettem a kezem. Erőteljes mozdulatokkal csapkodtam a plüsst a padra. Tízszer… nem, nem is… vagy húszszor odavágtam. Szinte zene volt füleimnek, mikor hatalmas feje sípolva odavágódott az amúgy is nedves padra. -A gyönyörű arcom! Te őstulok! Fejezd be! Szétszakadnak a töméseim! Nyomorult fajtádat, hogy nem tudod, mi a kegyelem! Te anyaszomorítóóó… te plüss-szomorítóóóó, teeee!!! -Csak azt kapod, ami jár neked! -És ezt érdemlem, mert segíteni akartam, hogy becsajozz? ÚTÁLLAK!!! -Hál’ Isten, legalább nem lesz lelkiismeret fulladozásom! -Az furdalás! Lelkiismeret furdalás, te agyoniskolázott! -Kit érdekel?! Áh, már görcs állt a karomba! -Úgy kell neked, taknyos!-lihegve dobtam le a földre a kitartóan szónokló plüssmacskát. Nyüszítve és sírdogálva porolta le magát. Kicsit lenyugodva ültem vissza a piros padra. Előrehajolva a fejemet fogtam, s nagyokat sóhajtoztam. -Most boldog vagy, hogy kiverted belőlem a szuszt? Mi az, nagymenő, ennyire vagy képes? Te tuskó, látszik, hogy nincsenek barátaid! Istenkém, mi a fenéért próbálok jót nevelni beléd, mikor te egy lehetetlen alak vagy! Figyelsz te rám egyáltalán! Hé, neked lököm a vakert, legalább idebagóznál egy percre, mikor jól letollak! -Elegem van… elegem van belőled! Értetlen vagy a végtelenségig…-*nagy sóhaj* tartottam az össze-vissza pattogó, csatarázó Nasi elé a táskámat.-Fáradt vagyok, zúzzunk haza! A plüssjáték csak nézett nagy szemeivel értetlenül, mintha azt várta volna, hogy újból begurulok, és megint szétverem, vagy visszavágok valamivel, de nem tettem. ~Még hogy én vagyok a lehetetlen alak… önkontroll, önkontroll… számolj el nyugisan 5ig… szúúú-szááá… nyugi, öregem!-*sóhaj* próbáltam magam nyugtatni. *Kegyelemdöfés*-Bármeddig is leszünk mi „barátok”… sosem fogsz elég jól ismerni, Nasi… ezt garantálom!-mondtam gúnyosan, s kacsintottam is a hecc kedvéért.-Ezért, inkább ne pattogj, vagy itthagylak! |
| | | Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 7:43 am | |
| /Váratlan összefutás! Avagy! Az őrült és az ördög találkozása!/
Gondoltam sétálgatok már egy kicsit ezen a szemetes, ronda és visszataszító utcán. Úgy is mindenki nyafog otthon, hogy nem teszem ki a lábamat a szobámból. Aztán jött az a mondtat hogy, pontosan idézzek: -Olyan büdös a szobád, mint egy pumaketrec! Nos igen. Aki nem szereti a füstölőt annak biztos olyan szaga van. Bár nem tudom, hogy lehet a levendulának pumaketrec szaga, vagy talán a pumaketrecnek van levendula illata? Ugyan mindegy, ha kizavartak, akkor már tényleg sétálnom kellene. Valahol a város vásárló negyedében forgattam magamban a kilométerórát, mikor egy kisgyerek megállt előttem és hatalmas boci szemekkel kezdett bámulni rám. Nemes egyszerűséggel lehajoltam hozzá aztán elvigyorodtam. -Mi a francot lesel szaros? A kisgyerek szeme egyből könnybe lábadt és sikítozva szaladt el a körzetemből. Elengedtem egy elégedett vigyort aztán ismét elindultam. Egy pillanatra néztem oldalra, mert valami megtetszett az egyik kirakatban. Pontosabban egy fekete karkötő amin halálfejek voltak. Éppen közelebb akartam lépni a bolthoz, mikor valaki nekem rohant. Olyat zuhantam hátrafele, hogy öröm volt nézni. A szatyrok tartalma körém hullott, volt ott minden. Hajcsat, fésű, melltartó, toll, felakaszthatós plüssnyúl. -A rohadt mocskos… mássz már le rólam te túlnevelt tehén… a melltartódat meg vidd a fenébe! Keltem ki magamból rögtön, a számomra még ismeretlen nő felemelte a fejét. Természetes, hogy az összes haj ami a fején volt az arcomba hullott. Kapkodni kezdtem mint egy idegbeteg, hogy elsöpörjem az orromtól a tincseket, aztán egyszerűen lelöktem magamról a lányt. Körbenéztem, majdnem leszakadt a pofám mikor megláttam azt a sok cuccot. -Mi a picsa? Megjött a segély? Esetleg te veszed meg mindenkinek a holmiját? Válaszolj már… vagy még a nyelved is kiesett a helyéről? |
| | | Atamagahen Haseru Hidari Ember
Hozzászólások száma : 115 Age : 39 Tartózkodási hely : 35f 41' ÉFSZ, 139f 46' KFH Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: US-ARMY, Őrnagy Hovatartozás: Xcution Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 8:09 am | |
| - 0o°- Váratlan összefutás! Avagy! Az őrült és az ördög találkozása! - 0o° -
Egy végre megjöttem kiáltással és vásárlási lázzal túlfűtve szemeztem a milliónyi bolttal. Annyira izgatott voltam, hogy végre le tudtam lépni a homokkal túlságosan is lehangolt porfészekről. Az sem tudott zavarni, hogy a póttestem egy kicsit alul volt öltöztetve, bár a mostani hátsókifagyós divathoz tökéletesen passzolt a rövid, kockás szoknya és piros fodros blúz. Igaz a fehér szoknya és lapos cipő nem képviselte a világomat, de kicsit sem tudott zavarni a dolog. Úgy gondoltam belebújok a frissen vásárolt kollekciómba. -Háááááh, mivel is kezdjem...Jaaaaj, annyira be vagyok sóóózvaaa!-rohangásztam a kirakatokat nézegetve. Rövidesen sikerült csitítanom magamat és elkezdtem szép sorjában haladni. Minden megnéztem és mindent megvettem, amire csak futotta. A sor végén rászántam magam, hogy keresek egy éttermet és átvedlek, úgyhogy a sok szatyorral elkezdtem robogni. Természetesen nem láttam semmit, így hamar be is következett egy frontális ütközés. Egy csinos szépfiút terítettem be a lomjaimmal, miközben én lefejeltem az aszfaltot és jajveszékeltem, hogy dudorom nő és elrontja a gyönyörű arcocskámat. -A rohadt mocskos… mássz már le rólam te túlnevelt tehén… a melltartódat meg vidd a fenébe!- -Hááááááááh? Neked aztán szép szöveged van. Meghódítottál már vele bárkit is?-meghallom a további szövegét.-MI AZ, HOGY TÚLMÉRETEZETT TEHÉN????-vágtam fejbe az előbb felvett szatyorral. Szerencsémre jó alaposan fejbe kólintottam, mert abban volt a Cielo-nak vásárolt kakukkos óra.-Háhá! Így barátságosabb a fejed!-húztam még a fejére is egy zacskót, amire "I Love plushies" volt vésve hatalmas smiley-kkal. -Pedig egész helyes lennél, ha nem pattognál mint egy géppuska.-nyújtottam nyelvet, miközben összegóráltam a cuccaimat.-Jaaaj, most mekkora felfordulás lett itt! Oooh....-kezdtem el sírni.-Összetört a pandás kulcstartóóóóóóm...Öhm...azt a csinos melltartót, ami a felsődre akadt neked adom!Legalább elmondhatod, hogy találkoztál nővel!-vettem fel az utolsó szatyrot is, de majd megszakadtam tőlük. -Áh, nem lenne kedved segíteni cipekedni? Meghívlak valami kajára!-eszembe jut, hogy rendesen a pénztárcám mélyére néztem már így is.- Neeeee?-hajoltam a robbanásveszélyes arcához teljesen közel.-Most te kukultál meg!-vigyorogtam és hátat fordítva neki csaptam rá a hátsómra, hogy megnyalhatja a csinos seggemet, ha ekkora lúzer, hogy nem fogadja el az ajánlatomat. |
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 8:34 am | |
Elég türelmesen hallgattam végig a „tehén” nyavalygását. A vége felé már valami olyat is hadovált, hogy menjek el vele kajálni. De ha már ennyi mindent összevásárolt, akkor, hogy a fenébe akar még kajálni is. A zacskót levettem magamról és hozzávágtam a lányhoz, aztán feltápászkodtam. -Már, hogy a fenébe beszéljek, ha neked úgy pörög a nyelved mint a ringispil? Folyton csak lököd a rizsát… A seggre csapós témán felvontam a szemöldökömet, aztán jó hátra húztam a kezem. Kivártam a megfelelő pillanatot, majd olyat csaptam a „Rinya” seggére, hogy csak úgy csattant. Hatalmas sikítás az ő részéről, az én részemről hatalmas nevetés. -Van még kedved leülni ezek után valahova? Csodálnám, ha járni tudnál… Kezdtem el cikizni, mire olyan idegbeteg fejet vágott, hogy azt hittem rögtön kitör egyszerre a 3. 4. 5. világháború. Aztán megpróbált felém lépni, de mintha valami megakadályozta volna benne. -Te szent isten … így olyan fejed van mintha lenyeltél volna két egész citromot… -Ha a kezeim közé kerülsz tuti meghalsz! -Ohó… álmodik a nyomor cicuska. -Cicuska a jó édes nénikéd… az te barom! -Szia én meg Atori… Nyújtom felé a kezemet. A röhögést még most sem bírtam abbahagyni, de aztán a rinya szemei egyre bánatosabbak lettek így gyorsan vigyázzállásba vágtam a pofám. -El ne kezdj nekem bőgni. Inkább kajálni is elmegyek veled, csak ne kezd el megint a rinyálást… mondjak valamit ami biztos, hogy megnyugtat téged? -Mi van? -Mondjak vagy ne? -Mondjad. -Tök jó segged van! Kezdtem el olyan szinten röhögni, hogy meg kellett támaszkodnom az egyik boltnak a falánál, vagy különben tuti, hogy elesek. -Te meg egy oltári nagy tahó vagy! -Köszönöm a bókot… Hagytam abba nagy nehezen a nevetést megint, aztán kikaptam a „Rinya” kezéből a szatyrokat. -Na mozgás… most már azért is elmegyek veled kajálni… még a szatyrokat is viszem, hogy neked elég legyen hazacipelned őket… Adtam meg magamat, mert láttam, hogy „Rinya” mindjárt elsírja magát. -Na hova akarsz menni? |
| | | Atamagahen Haseru Hidari Ember
Hozzászólások száma : 115 Age : 39 Tartózkodási hely : 35f 41' ÉFSZ, 139f 46' KFH Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: US-ARMY, Őrnagy Hovatartozás: Xcution Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 8:51 am | |
| - 0o°- Váratlan összefutás! Avagy! Az őrült és az ördög találkozása! - 0o° -
A hátsóm megütése olyan pofátlan húzás volt, hogy kezdett tetszeni a bunkó képe. Azért megmozdulása vért kívánt a részemről és a hátam mögött már izzítottam is a kezemet, hogy viszonozzam a kedves megmozdulását. -Tök jó segged van!- -Tényleg?-vágtam ártatlan fejet és kezdtem el forgolódni, hogy én is megnézhessem.-Ennek igazán örülök!-vigyorogtam a boldogságtól, mert így nem volt hiába a sok koplalás és videós torna. Egy gyors torokköszörülés után azért a fejéhez vágtam, hogy mekkora bunkó. A szatyraimat elszedve indult el nagy léptekkel, úgyhogy alkalmam is nyílt egy hátba támadásra. Gyors futásba kezdtem és jó alaposan megmarkoltam a hátsóját. -A te alvázadra sem lehet panasz!-kaptam el a lábammal a lehulló szatyrot.-Ezzel óvatosan...megölnek,ha baja lesz!-lendítettem fel a lábamat és kaptam el a szökni próbáló színes zacskót.-Csak nem lefagytál szépfiú? Akarom mondani Atori. Egész pofás kis név. Én Elmira vagyok!-táncikáltam előtte hátrálva, hogy még véletlenül se tévedjek túl közel hozzá. -Szóval merre akarsz kajálni, rinya?- -Jaj, máááár...-löktem oldalba.-Pedig eddig tök jó fiúka voltál, hogy nem vágtál gúnyneveket a fejemhez.-húztam a szavakat már-már idegesítően túl, akár egy nyávogó kismacska.- Az a gyorsbüfé jól néz ki! Te mit szeretnél enni? Én ezer éve nem jártam kajáldában, úgyhogy bármit be tudnék falniiii!- -Bármit, mi?- -Jaj, te kis perverz!-nyújtottam ki a nyelvemet.-Majd ha jobban összemelegedtünk lehet róla szó!-kacsintottam rá és fordultam el kuncogva, hogy heves morgásba kezdett nem tetszése jeléül. Hirtelen faképnél hagytam és a kiszemelt gyors büféhez rohantam. Mondanom se kell, hogy annál a fura színű izénél majdnem elütött egy olyan kocka alakú bigyó, amiben az emberek szoktak ülni és messzire tud gurulni, de csak annyival válaszoltam, hogy ráugrottam a motorháztetőre és felemeltem a szoknyámat bemutatva a bigyóban ülőknek a gyönyörű bugyimat. -Ezt skubizd meg fapofaaaaaaaa!-egy kárörvendő mosoly után távoztam is és a büféhez viharzottam.- EJhaaaaaa! Tök jól néz kiii! Gyere már, Atori! Lemaradsz a tápról és mehetsz füvet legelni a gyepreeeee!-ordítoztam hátrafelé. |
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái Hétf. Jan. 19, 2009 9:23 am | |
Mikor belemarkolt a seggembe, azt hittem, hogy visszakézből olyat adok neki így hirtelen, hogy egy év múlva se lehet fellocsolni. De aztán türtőztettem magam. Így kettőnket összevetve a perverzségünk megütötte a csillagos eget is. „Rinya” folyamatosan a seggét meg a bugyiját mutogatta, én meg nem tudtam hova nézni. -Ejhaaaaaaaaaaaa! Tök jól néz kiiii! Gyere már Atori! Lemaradsz a tápról és mehetsz füvet legelni a gyepreeeeeee! -Ne ordíts már bazdki! Majd odaérek amikor odaérek! -Miért beszélsz így velem? -Óh, kuss már. Kezdtünk el veszekedni. De ezt mindenki hallotta ugyan is volt köztünk egy kicsike távolság és, hogy biztosak legyünk abban, hogy mindkét fél remekül hallja a másik mondandóját, torkunk szakadtából ordítoztunk. Miután odaértem a gyorsbüféhez rátettem a kezemet Elmira vállára. -Na gyorsan válassz valamit, mert itt őszülök meg melletted. -Ne nyafogj már… -Te kussolsz… válogass! Elég hosszas nyáladzás, fejkapkodás és hirtelen mozdulat elteltével éreztem ahogy Elmira átkarolja a derekam. -Riny… azaz Elmira… tudod mi a furcsa? -Na? -Hogy rohadtul idegesít, hogy átkaroltál… Löktem el magamtól, majd támaszkodtam neki a falnak. -Most gátat akarsz dönteni azzal a hatalmas nyáltengerrel ami a szádból folyik ki, miközben nézegeted a kajákat… vagy végre választasz valamit, amivel elapasztod a nyáltermelésedet? Ezt a mondatot hamar megbántam, hiszen Elmira majdnem az egész büfét felvásárolta, utána persze egyből rám nézett édes-bédes-cuki-muki ártatlan kislányos tekintettel. -Most meg mi van? -Itt a számla! Nyomta a kezembe a fecnit. Azt hittem rögtön otthagy a lélek, mikor megláttam a végösszeget. Komolyan, ha nem ment volna távolabb tőlem Elmira tuti, hogy meg fojtom. Hatalmas zsörtölődés után kifizettem a kaját, aztán levetettem magam az egyik padra. Gondoltam kapok egy kis szabadidőt, de ekkor „Rinya” letelepedett mellém a kajájával együtt. Mint a többi nő, ő is rögtön keresztbe csapta a lábát, az tök mindegy volt, hogy szinte mindent láttam amit az a kis szoknya „takart”, az volt a fő, hogy kényelmesen ül. Az egyik kezemet felemeltem és az egyik ujjammal vakarni kezdtem az orromat. Szeretem a csendet, de ez már túl idegesítő csend volt. Főleg ezzel a „Rinyával” összezárva. -Miért vagy ilyen kussba? -Az előbb azt mondtad kussoljak… most meg különben is eszek… szóval ne szólj közbe. -Óh, bocsáss meg Rinya… hopp… Elmira. -Miért vagy ekkora tahó? -Annyi közöd van hozzá, mint a lajhárnak a sprinthez. Miután Elmira elfogyasztotta azt a tömérdek mennyiségű ételt, felálltam aztán a kezembe kaptam a szatyrokat. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karakura Town utcái | |
| |
| | | |
| |
|