Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Ápr. 07, 2011 10:39 am
Némi vacillálás után én is hoztam Renének egy kis muzsikát. Vacillálás, mert alapvetően sok Tool és APC szám passzol a személyiségéhez, úgyhogy szinte random választottam ki a következő számot, főleg a szöveg miatt. A Perfect Circle - The Hollow
Desmond Espada
Hozzászólások száma : 87 Age : 63 Registration date : 2010. Dec. 01. Hírnév : 32
Karakterinformáció Rang: Segunda Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (45000/65000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Ápr. 16, 2011 11:01 am
Teljesen random került bele a playlistembe, zombi módra vernyákolás közben pedig beugrott, hogy mennyire illik a karihoz a dal. Tudom, nagyon nőies a kari........ xD
Hozzászólások száma : 94 Age : 15 Tartózkodási hely : Menj a füst után Registration date : 2009. Nov. 22. Hírnév : 15
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Hétf. Szept. 19, 2011 2:54 am
*Álldogál a Télapótól (fejvesztés terhe mellett és zöldség terror fenyegetése miatt) hamarabb megkapott bőrdzsekijében. Kezében, szintén vörös pocakostól kért gépfegyverrel és mellette kukoricát pattogtató masinával. Kúlosan majszolja az első adag popcorn-t, miközben zenelejátszón szólnak harci himnuszai, illetve csodálja a lángokba boruló épületeket. Kissé nagy a szél, ezért gyorsabban terjed a tűz, mint általában. Mit tehetne ekkor a szemlélődő? Előre gondolkozik, tehát bekészít egy összecsukható kempingszéket, melyre dolgát végezve kényelembe helyezkedik!X"D Ha valaki szól, esetleg bemutatja poroltó tehetségét!*o* Addig:* -"Ég a gyertya ég...~♪"-
Hozzászólások száma : 224 Age : 39 Tartózkodási hely : Filmstúdió, Dojo, klubok, hotelek, otthon, macskalakban Registration date : 2009. Feb. 16. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: színész/idol Hovatartozás: Független Lélekenergia: (17000/26000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Feb. 16, 2012 5:23 am
Cső emberek, és macskák :< Munkaköri kötelességeimnek eleget téve, tessék lehet hallgatni :/ (~ez a szám annyira Daecsi, képben és szövegben is, hogy tökéletesen így kell elképzelni az első klipjét is amit a Popcorp gondozásában kiadattak vele XD~) Kim Hyun Joong - Lucky Guy
Ez meg a privát kedvenceim közül való, értékelendő infó stalkerek : < (~ördögfattya országos britpop fan, csak nem igazán reklámozza, de aki szemfüles az a brit akcentusos inglishén észreveheti, már ha kiérthető a japánból... XD~) Frenz Ferdinand - The fallen
A hazai szubkultúra is előkerül néha... csípem ezt a bandát! (~ez meg valamiféle battle theme song lehet, bár még nem igazán harcolt XD De mondjuk úgy, hogyha nagyon felbosszantják, akkor lynch-re postolok vele ^w^) lynch. - Devi
Additional info from Daemon: Ja és Hyuna jó bige... : < (*fészpalmol* mert ez elmaradhatatlan... XD hát igen, nem sokan néznék ki belőlem, de pl erre a számra már rengeteg postot megírtam tahókirállyal XD)
Masachika Ryuutarou Daitenshi
Hozzászólások száma : 80 Age : 37 Tartózkodási hely : Ji'pó 10km-es körzetében Registration date : 2012. Mar. 14. Hírnév : 18
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Márc. 20, 2012 11:35 am
Nyálamat csorgatva ábrándoztam a tökéletesen ívelt hegyes, dombok vidékein, ahol egyetlen szégyentelen csúcsos bögytartó sem volt - sajnabajna az én alakhoz idomuló támasz tenyeremet se hívták segítségül - és a gonosz plasztikai sebészek se tömködtek vizes lufikat csudi formás karcsú üvegecskék kebleibe. Minden szép, bájos, elbűvölő, aranyló érmékben gazdag és vér serkentően tökéletes volt. Igazi álmaim, ne továbbja! Ki se akartam belőle pottyanni, de valami vészmadár pihe tollas terrorista bevonyított a magán partimba. Hozzá se kéne fűznöm a nehéz agyi melóval összetákolt világom kapásból cafatjaira esve hullott porba. Nem problémázunk! Behurrogó bagoly növendékre magasról téve, fordultam egyet. Még friss a pite! Látom a kicsike szilánkokat, szal össze tudom sepregetni a lényeget. Egye fene! Egyetlen csoda bukszával beérem a folytatásban! Már, annyira belelendültem, kajak érzem, hogy taperol. Ez az, bébi! Abba ne hagyd! Vidd, ami kell, csak matass mélyebbre hatóbban...HÉKÁS!O_O Arról nem volt szó, megharapsz! Ácsi bácsi, maga nem mohácsi! Mióta támadnak vissza a fejbeli lények? Itt gáz van! Önálló életre kelt a bige és most bosszút áll, vagy mi az isten már ez?O_O Minek rángat?!O_O Hova akar ez vinni? -Ne~heee~h!- Csalapáljunk egy egészségeset. Oda se neki a képzeletbeli puszipajtik, azért képzeletbeliek, mert frankón nem tipegnek három "d"-s almás kosárban. Bűzlik valami! Kizárt én! Tisztességesen fürdök és nem minden ünnepien ritka másnap. Itt a szituba gördült rizs szem. Valami nincs a helyén, mert kajak mozgok! Ennek fele se tréfa! Kénytelen leszek utána járni, pedig baromira nincs kedvem kinyitni a szemem. Tudod, mennyi meló szétfeszíteni a tiltakozó reluxát?! Slussz poénnak, szétégeti érzékeny retinám a sok napfény. Rám még a gyertya lángja is káros UV sugarakat lövöldöz. Széltől óvnom kell! Muszáj lassan, mondom szecska lassan résre nyitni. Nem akarok vakonddá változni. Fő az elővigyázatosság és gyorsan utánam vágtató halál! Kölyök veszély!O_O SOS! Segítség! Delta, tangó, Moulin Rouge! Csenevész keselyű bajban! Szét akarja szedni egy elvetemült cukorka faló! -Mevan?- Így kell ezt! Lazán, foghegyről odadobni a kérdést. Ha már ennyire nem kopik le, megfejelem egy érdeklődésnek látszó bizgentyütyűvel. Bízom a magasságosban, gyorsabban kinyögi, hamarabb lehűtöm a lelkesedés hiányommal és bánatában elviharzik a verőfényes honolulu lányok közé kókusz koktélt vadászni. -A cicám fent ragadt a fán! Segíts lehozni!- -Ehehöjahm...NEM!- Kész! Ennyi! Téma lezárva! Sebtében vissza a fekhelyre. Kicsike pozitív csodálatom még elérheti feltámasszam hamvaiból az előbbi szépséges ábrándjaimat. -Elárulom a nagypapádnak, hogy itt szoktál lógni!- -Hije~hol az a fa?- Nem igaz, hogy ezek a ragacsos életszívó kis mitugrászok, képesek elérni engedelmes pitigépként pattanjak fel, hol mi szőrös karmoló pamacsokat operáljak le gazokról. Nincs igazság! Sztrájkolni fogok! Nem is! Egyenesen bírósági végzést kérek! Több méteres körzetembe egyetlen magasságommal egyező, vagy kisebb teremtényt se engedjenek, kivéve, ha meghaladja átmérője a kilencvenes álomhatárt! Akkor minden akadály nélkül színem és szemem elé járulhat. Hangulat teremtésnek béke ölelés is simán jöhet. Na, de hol a fenében tartottam? Ne, égjek már be, céltalanul ácsorgok, amikor a gravitáció egyértelműen lefelé húzza a fejem. Jah, meg van! Azért bámulom ezt a száraz facölöpöt, rajta a nyávogó csomó! Világos! Akkor essünk neki! Varázsoljuk le a kicsikét. Egy, nyakroppantás ide. Egy, csukló körzés oda. Lábak tökös legényként berogyasztva. Tüdő megszívva vidéki levegővel. Mehet a menet! Jól irányzott medve puszival képen lököm a törzset, aki jó áldozatként megadóan recseg és nagy robajjal kidől. Ennyi az egész! Lökhetek rá gyerekjáték vigyort. Kár, hogy nincs jelen női pontozó bíróság. Akkor dülleszthetném a melótól verejtékes izmokat. Kíváncsi vagyok, mennyire szaladnának meg az egyes mögötti nullák... -Tess! Ott szalad! Ha sietsz utoléred!- Nem gondoltátok felmászom?! ÉN?! Hogy ODA! MÁSSZAK?! Ki van csukva! Pocsékolnám a drága időm liftezéssel. Mi van, fent ragadok? Megvág egy szemtelen gally? Arrébb kotor a szőrme? Á-áá! Ez a megoldás gyorsabb, fájdalom mentesebb és bitang jól esett. Küldit meg csont nélkül teljesítettem. Lekerült a bundás. Most, pedig kotrás! Nem akarok itt lenni, amikor megtalálják a bódéra dőlt fát...
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Ápr. 19, 2012 9:31 am
Mondhat bárki bármit, de szerintem Hajimehez legjobban klasszikus zenék illenek. Igazából ha vele postolok az ilyen stílusú dalokra könnyebben is megy. Vagy ami még gyakrabban szól azaz OST-ok különböző animékből. >.< Egy - két ízelítő az adott zenékből: track 1 track 2
Érdekesség képen, a karakter előtörténetét erre a három dalra írtam. Így visszanézve... nem is tudom, hogy miért ez a három bömbölt akkor... xD track 1 track 2 track 3
Hayashi Aoi Ember
Hozzászólások száma : 77 Age : 26 Tartózkodási hely : Karakura Raizer Team főhadiszállásán, Midori~onee-channél, Karakura Highschool ESUO-ESU clubjában, betámadva Souru Society valamely pontját, helpelni Holmes-mesuta~nak the detectiv feladatokban *3* Registration date : 2011. May. 15. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Karakura Highschool harmadik évfolyamos diákja, Seitokai - Junior alelnöke, Karakura Raizer Team al'vezetője, Raion tag, Michiwonka szerelmgyár alkalmazottja Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (15000/26000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Pént. Ápr. 20, 2012 12:27 am
Ez a három dal az, ami hamar felélénkíti bennem Aoi jellemét. Sajnos huzamosabb ideig képtelen vagyok hallgatni őket, de a három közül valamelyik mindig bekerül a lejátszási listába, hogyha Aoi postról van szó. ._. songu wan songu tsuu songu tsurii
És végül a Karakura Raizer Tuxedo-cat induló: songu~
Hiraikotsu Omote 6. Osztag
Hozzászólások száma : 108 Age : 34 Tartózkodási hely : Seireitei Registration date : 2009. Jan. 22. Hírnév : 1
Hozzászólások száma : 66 Age : 33 Tartózkodási hely : mezőkön innen, és túl, a keleti fertályvégben/olykor a Kyouraku birtokon Registration date : 2011. Jun. 03. Hírnév : 4
Hozzászólások száma : 96 Age : 39 Tartózkodási hely : Japán, Nyugat-Tokió, Karakura Town, PMC, NCI Registration date : 2009. Aug. 25. Hírnév : 8
Karakterinformáció Rang: Ember; Énekes Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3500/12000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Dec. 18, 2012 3:07 pm
Ez a két klip, és dal szinte üvöltött azért, témazenének válasszam! Az első klip perfekt Rii, a második szövege pedig a későbbiekben még jelentősebb lesz...
Theme song: Jung Yunho - Checkmate (solo version)
Battle theme song: f(x) - Beautiful Stranger
Seoung Yong Sook Fullbringer
Hozzászólások száma : 17 Age : 38 Tartózkodási hely : Nyugat-Tokió, Karakura Town Registration date : 2012. Nov. 25. Hírnév : 3