Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Feb. 17, 2009 1:53 am
Próbáltam olyan számokat összeszedni, amik még beleférnek egy határba, és nem sok mindenkit bántok meg.. de épp az ellenkezője sikerült, úgyhogy hallgassátok élvezettel!! xD
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Hétf. Márc. 30, 2009 12:27 am
Hosszas keresgélés és némi gondolkodás után találtam rá az engem leginkább jellemző zenére. Így, aki szeretné megérteni legbelsőbb énem, az hallgassa: -Hans Zimmer - One Day című szerzeményét, mely egyben a nagysikerű Pirates of the Carribean - At the world's End film egyik betétdala is.
Kazuo Sachiaru Shinigami
Hozzászólások száma : 80 Age : 41 Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town Registration date : 2008. Sep. 09. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Független Lélekenergia: (5000/15000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Hétf. Márc. 30, 2009 2:31 am
Jajj, hát szervusztok, mucikák... Gondoltam összegerebjézek néhány cuki kis számocskát a kedvenc nótáim közül, remélem tetszik. :3
Hozzászólások száma : 75 Age : 32 Tartózkodási hely : Otthon, NTV Registration date : 2009. Apr. 18. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Díszlettervező Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Hétf. Május 11, 2009 2:08 am
Nagyban böngészget az oldalon és nézegeti kik milyen zenei beállítottásgúak. Aztán elkapja a hév és úgy dönt ő is feltölti a saját profilját vagy valami hasonlót... -Annyira jóóóól néz kiiiiiiii>.<....és a taichooo?TTT.TTT-
ONE OK ROCK - Yume yume
Két szám, ami egy fontos emberkéhez köt...-elpirulva birizgálja a cd borítóját- Avril Lavigne - Complicated^^
Michelle Branch - Everywhere
Zel Syneza Ka'abel Privaron Espada
Hozzászólások száma : 263 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház Registration date : 2009. Feb. 25. Hírnév : 28
Hát igen xD ...Mit ne mondjak elég beteg zenék, de szerintem tökéletesen illik Zelre^^.
Suzumiya Shoko
Hozzászólások száma : 306 Tartózkodási hely : még a 6. osztag Registration date : 2008. Nov. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: eltávozott karakter Hovatartozás: Lélekenergia: (0/0)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Május 26, 2009 3:00 am
az én karakterem zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=5q6skxRLnsI tiszteletet parancsoló, nagyszabású, megmozgatja a fantáziát fellángolások és nyugodalom, elsöprő tettvágy és látványos zárás erre a zenére lehet harcolni, mindig ez jár a fejemben, amikor harcoló postot írok
Viola Kriess 9. Osztag
Hozzászólások száma : 96 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 17. Hírnév : 0
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Május 26, 2009 3:13 am
Mivel ide nem magamat kell jellemeznem a zenével hanem a karakterem, aki mint tudjuk nagy piás. Így ezt a számot találtam neki. Fall Attack - Igyál, ha fáj
katonai indulónak pedig ezt gondolnám / csak ilyen amvben találtam/
Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Szept. 05, 2009 1:36 am
Dvd állványa előtt járkál izgatottan, miközben ujját rágcsálja aggodalmasan. Nincs a helyén szeretett albuma! Tudja is nagyon jól fejében, ezért le fogja szidni bejáró nőjét. Mindenesetre nem adhatja fel! Meg akarja mutatni a világnak szeretett zenéjét, amely meglepődő módon két dolog miatt jellemzi igazán Umi-t. Az egyik a zene stílusa. Közel áll a sajátjához. A második pedig, hogy szeretett énekesnője és bandája hozta össze!
Mivel igazán hozzáillő zenéről van szó, ezért kitartó kutatásának eredeményeként végre sikerült felmutatnia egy igazán "Umi-s" muzsikát! Szerintem, ha rákattintotok a linkre máris látni fogjátok: napsütötte főutca, emberek, butikok és az ütemesen hátsóját riszáló énekest, ahogy szatyrait boldogan lóbálva sziporkázik vásárló körútja kellős közepén... Bee gees - Stayin alive
A hozzászólást Hoshi Ikari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 06, 2009 1:57 am-kor.
Himura Takeshi 11. Osztag
Hozzászólások száma : 73 Age : 32 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Aug. 19. Hírnév : 0
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Szept. 05, 2009 9:35 am
Nos akkor én sem maradok ki a sorból. Bleach Beat Collection: Grimmjow Jeagerjaques(Suwabe Junichi) - BrEaK
ez se maradhat ki ha már 11.osztag: Bleach Beat Collection: Zaraki Kenpachi (Fumihiko Tachiki) - COME to LIKE it. This FIGHT Now
aszem ezek jellemzik leginkább stílusát, jellemét. Ezt csak azért mert tetszik, kicsit *mindjárt itt a világvége*stílusú, talán ismerős valakinek a Bleach movie 2: Diamond Dust Rebellion című filmből ez a zene (Erre rohadt jól lehet harcolni):
Desmond Phellera Espada
Hozzászólások száma : 340 Age : 63 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2009. Jul. 25. Hírnév : 56
Karakterinformáció Rang: Segunda Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (48500/65000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Szept. 27, 2009 5:40 am
Ezek csak a legfontosabb dalok, egyszer chaten már felsoroltam még néhány együttest, amelyekre ennek a karinak (és Suwunnak) szoktam reagot alkotni. Azonban a Theme song alatt első sorban ezek a fontosak Slarinnak. ^^
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Szept. 27, 2009 6:13 am
Frissítés; már épp ideje volt, a régi számai mellé újak érkeztek. Na meg, a tudathasadása miatt a legtöbb Suwun-zenét is fel lehet osztani Verás, vagy éppen Suwunos zenére. Avagy a light vagy a sötét énje. Íme hát a frissített lista, régi kedvenceim mellé néhány újat is vegyítek.
Hozzászólások száma : 61 Age : 33 Tartózkodási hely : Kei nyomában*.* Registration date : 2009. Sep. 25. Hírnév : 11
Karakterinformáció Rang: Devil Smile énekese Hovatartozás: Független Lélekenergia: (6500/12000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Pént. Okt. 23, 2009 9:42 am
Oha~yoooooooooo! Mindekinek jár ez a music bejegyzés, úgyhogy én is berakom ide magamat!*pucsít és hosszú égkék műszempilláival sűrűn pislog, mert ez csábos! Ő amúgy is egy díva! One day bődületesen híres lesz!* Füleket hegyezni, watch-olni a monitort és induláááás! Have a nice day, minna! *kislányosan ugrálva integet*
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 07, 2009 9:28 am
Nos úgy néz ki találtam egy-két olyan számot ami jobban illik a karimhoz és a stílusához.
Na szóval akkor itt van két theme song hétköznapokra, inkább az első az ami dominál, a második meg azért mert illik a jelleméhez: So Scandalous Never lose myself Azért kell neki battle theme is, az első a pörgősebb, a második a nemanyira pörgős csatákhoz: Step up Schlachtschiff És még itt vannak a hero theme-k, alkalma válogatja, hogy melyik passzol a szituhoz: Harmonize Konfrontation Kb ennyi lenne.
Watanabe Yuusuke 10. Osztag
Hozzászólások száma : 404 Tartózkodási hely : Otthon a családommal Registration date : 2009. Jul. 09. Hírnév : 23
Karakterinformáció Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (34000/45000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szer. Dec. 02, 2009 11:47 am
Na akkor már én is megmutatom mit szoktam post írás közben hallgatni. Bár elég monoton, mivel válogatós vagyok ilyen téren és csak 3-4 együttestől hallgatok zenét.
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Dec. 06, 2009 2:19 am
Végre elhatároztam magam, hogy komolyan összeszedem a számokat >.< Remélem nem kell többször szerkesztgetnem a höszikémet XD Tehááááát... az én témazené(i)m a következő(k):
Hozzászólások száma : 118 Registration date : 2008. Nov. 14. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (16000/30000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Dec. 06, 2009 3:51 am
Megtaláltam a végleges Cande-theme song-ot. Nem is olyan rég botlottam bele ebbe, s azóta rengetegszer meghallgattam. Nem túl híres, de kurva jó Girugämesh szám!
A hozzászólást Cande Jaegerjaques összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 24, 2010 8:39 pm-kor.
Sukkecu Eiji Különleges karakter
Hozzászólások száma : 89 Age : 32 Tartózkodási hely : Idegszanatórium Registration date : 2009. Feb. 26. Hírnév : 6
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Dec. 08, 2009 8:05 am
Körömreszelővel fogait piszkálva horgászik elő egy gumilabdát, melynek közepére kényes pontossággal ül le. Kisebb fészkelődés után elkezd vele pattogni a szoba négy sarka között, egyre hányinger keltőbb formációkban. ~Hogy fogalmazzam meg? Hogy fogalmazzam meg! Hogy fogalmaz...zam meg? Micsoda kínos helyzet! Elviselhetetlen, megbocsáthatatlan...Miről is gondolkozom? Ohóóó! Tudom, bevillant! Épp készül leugrani nyelvem hegyéről!~ -SZEMÉLYISÉG TESZT!- Visszhangzik a kerek tárgy pukkanásával terjedő hang az egész osztag területén. Ettől természetesen földre vetve magát remeg. Köztudott tény rajong kapitányáért, de ha mérges jobb köddé válni... Dawn of Ashes-Scalpel(VERA) Phapsody of Fire-When demons awake(SUKE) Malice Mizer-Beast of blood TreFko-Mental Hospital
A hozzászólást Sukkecu Eiji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 05, 2010 9:34 pm-kor.
Kinjo Sora Yasushi Vaizard
Hozzászólások száma : 78 Age : 65 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Sep. 21. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (14000/15000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Dec. 15, 2009 3:03 am
Az én témazenéim ^^ :
Cephalus Ó-Madaidhín Espada
Hozzászólások száma : 64 Registration date : 2009. Jan. 09. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: 10. Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (22000/30000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szer. Dec. 23, 2009 11:45 am
Végre megtaláltam a számot, aminek a hangulata, és nagyrész a szövege is tökéletesen illik Cephhez :3 (Mondjuk a teljes IAMX-diszkográfia ez a kategória )
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló?
Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló?