Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Feb. 25, 2010 5:58 am
Egyelőre csak ennek az egy darabnak a személyében, de azt hiszem találtam egy igazán Mamoruhoz illő dallamot. És talán még egy cseppet a szövege is ideegyeztethető amit a videó mellett/alatt lehet fellelni ^^ Pandora Hearts ost 2 -Melody
Azért majd még igyekszem bővíteni a listát ^^
Chizuki Maya Vaizard
Hozzászólások száma : 595 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2009. Apr. 13. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: 3. osztag ex-taichou Hovatartozás: Független Lélekenergia: (36000/45000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Pént. Márc. 19, 2010 8:21 am
Aloha!
Nos, kezdeném azzal, hogy ugyebár kedves Mayácska dalra fakadni is szokott, igencsak gyakran ( példának okáért ott a detox játék Slarinnal! ) Szóval, ilyen hangja lenne neki^^
A többi meg:
River Arrancar
Hozzászólások száma : 106 Age : 46 Tartózkodási hely : Palace of dah Bigboss Registration date : 2009. Dec. 28. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Lemezlovas Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (8000/15000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Márc. 23, 2010 10:08 am
Igen, valóban voltam már őrültek házában, ám sajnos mindegyik ápoló megőrült, mire a kezelésemnek vége lett volna. Vagy halott. Ezek a véletlen balesetek...
Alexander van der Meer Arrancar
Hozzászólások száma : 13 Tartózkodási hely : Ahol jó nők vannak ;) Registration date : 2010. Mar. 06. Hírnév : 0
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szer. Jún. 09, 2010 5:06 pm
Hoztam többet is, csak hogy legyen mit hallgatni!
// Na meg hogy Slarin örüljön, mert van valami apró közös bennünk, de az sem direkt. csak azért, mert annyira el van kúrva a világ, hogy ilyesmi megeshet. Most se rám figyel, aki vagyok olyan szerény és fracciónja vagyok. Nem. Valamelyik kuka mögött józanodik biztos az az alkesz marha>.>//
Zel Syneza Ka'abel Privaron Espada
Hozzászólások száma : 263 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház Registration date : 2009. Feb. 25. Hírnév : 28
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szer. Júl. 07, 2010 1:26 am
Nos, hosszú gondolkodás után két szám mellett tettem le voksom, melyek a legtöbbször mennek postírás közben. Normál, dárkos hangulat: BATTLE THEME:
Komoki Daniel Hiroto Módosított lélek
Hozzászólások száma : 75 Age : 32 Tartózkodási hely : Otthon, NTV Registration date : 2009. Apr. 18. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Díszlettervező Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Szept. 05, 2010 10:22 pm
Egy egész csudálatos albumot találtam, ami szerintem passzol Balthi-hoz, bár kiszöszmötöltem ötöt, hogy ne tegyek be túl sokat. Aki akarja úgyis végig tudja hallgatni, mert az egész "mű" fent van tube-on!