| Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 7:44 am | |
| Na, nesze világ! Hoztam nektek egy újabb szórakozási pontot....Hogy ki tudjátok élni fantáziátokat egyszerűen csak, toljátok ide a seggeteket. Ha a cím alapján nem világosodnátok fel...Keressetek egy olyan számot, ami a leginkább jellemzi a karakteretek személyiségét. A nyelv, stílus...meg mittom mi a fészkes fenét kell még nézni nem számít, csak klappoljon a karihoz. Itt az enyém. Aztán szólogassatok befelé, ha tudtok, suttyók! Adema - ImmortalA retkes köznép egy rohadt jó számot választott...itten van! Tessék lecsekkolni! What's up people?Hangulati síkom és rittyentős betűhányó zúzásaim: Szinkron hangom -DaIsUkE/Kagerou/The studsBuiki KaesuMarilyn Manson - The death songDeathGAZE- Fuck meLynch - Enemy-OZ- FILMYZoDiA-In the darkYaminade-GyouDir en Grey - GriefDI3SIRAE -FahrenheitGirugamesh-VolcanoColors - CrossfadeGodsmack-Stand aloneKorn-EvolutionSystem of a down-Fuck the systemIt dies today-the requiem for broken heartsDrága lusta disznó vámpíromnak,had örüljön az a szemétláda! Versailles-ZombieChester Bennington-SystemShiori^^Meglepő és mulatságos...jó röhögést- -" (Ha rajtam van, hogy elgondolkozzam a múltamon) 3 doors down -Let me goDir en Grey- Ain't afraid to dieSeether & Amy Lee -BrokenGus black-Don't fear the reaperGirugamesh -Kyo~HollowTaláltam még két szépséget....höhö...Az elsőben szinte teljesen kimerítek az amcsi káromkodást,de nekem pont ezért tetszik. Aztán ott van a második, amit vehettek figyelmeztetésnek is...szóval TAKARODJATOK ELFELÉ A KÖZELEMBŐL! Limp Bizkit-Break stuffPuddle of mudd-AWAY FROM MEAmit magamnak választottam....öhm....hol a rákba van már?! HIYORI! TE SZARKUPAC! Annyit szörfözöl a neten, hogy egy delfin is beleszédül...merre basztad el a linkem? -Mit zagyválsz agyhalott?- *egy nyalókát majszolva tűnik fel gyilkos tekintettel* -Semmit, takonygombóc!- *dünnyögi az egeret agyonszorongatva.- Hova lettek a linkjeim?!- -Ahol hagytad...ne mond,hogy még a gépekhez is hülye vagy!--Anyád hülye!- -Ott villog, te idióta!- *ráérősen rábök a monitor aljára* -Jéééj....mióta csinál ilyet?- -Hogy te mekkora degenerált szerencsétlen vagy....--Kuss legyen vagy betöröm az orrod!- *felkapja a hangfalat és a szőke unott fejű lánynak hajítja, aki elegánsan arrébb lép.* -Ezt te fogod kifizetni....-*elcsoszog a nyalókájával,de az ajtóból még kupán vágja papucsával Masaki-t.* - MOST MÉGIS HOGY FOGOK ZENÉT HALLGATNI?!- *közben a férfi eldől mint egy rongybaba és Hiyori rá ugorva ordibál.* -Eressz, te szeplős banya...ááááh! Az a lábujjam volt!- -Ott a hangsúly! Csak volt!--Nesze, teeeee!-*kapja ki a lány kezéből nyalókáját* -Itt meg mi folyik?- *Masaki a kicsi lány alatt feküdve tömködi szájába a nyalókát.* - Ennyire összemelegedtetek?-*Shinji vigyora hamar lefagy, amikor a két alak felpattan és ránéz gyilkos pillantással, majd a menekülő vaizard után vetik magukat.*
A hozzászólást Masaki Sachi összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 04, 2009 4:22 am-kor. |
|
| |
Ken Aruya Shinigami
Hozzászólások száma : 183 Age : 28 Tartózkodási hely : Szabolcsveresmart Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Ex-shinigami Hovatartozás: Lélekenergia: (13300/15000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 8:08 am | |
| |
|
| |
Roku Tatsuki 12. Osztag
Hozzászólások száma : 93 Age : 34 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 12. osztag kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (20500/25000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 8:43 am | |
|
A hozzászólást Roku Tatsuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 20, 2008 4:27 am-kor. |
|
| |
Nuri Wong Módosított lélek
Hozzászólások száma : 59 Age : 31 Tartózkodási hely : TOP SECRET! Registration date : 2008. Nov. 18. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: Módosított lélek/Karakura hőse! Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 8:56 am | |
| "Megjöttem drága hölgyeim és hoztam a parti elmaradhatatlan kellékét a zenét! Férfi tömeg áll arrébb, mert most én jövök!" sehol senki sincs a körzetében, ezért bevág egy kis táncot, de továbbra sem ér el célt. "Ennyire nincs itt hangulat?"
CLOTHES OFF!
Right Said Fred- I'm too sexy
Butterfly
A hozzászólást nAsI-nUrI összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 06, 2009 4:31 am-kor. |
|
| |
Akito Masayuki 10. Osztag
Hozzászólások száma : 13 Registration date : 2008. Nov. 07. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:02 am | |
| |
|
| |
Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:10 am | |
| -Lássuk csak, hát elég nehéz esetnek tartom magam... Ha a lelkivilágomat nézzük akkor talán ez illene rám: Oasis-Sad songnézhetjük viszont titkos szerelmetes viszonyomat is Ulquiorrával ^^" Futatsu no Kodou to Akai Tsumi (Ulquiorra besétál zsebretett kézzel) -Ebben én is felszólalnék. Javaslatom ez lenne, bár ez jobban tükrözi az én nézőpontomat. És ráadásul a többi mind csak szemét... Franz Fredinand -The dark of the matiné -Szeretem ez a számot is ^^ Nem is tudtam hogy hasonlít az ízlésünk. De azért nem kellene mindent leszemetezned, lehetnél kicsit nyitottabb is... -Hmm...
A hozzászólást Kawazoe Hanae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 29, 2008 9:13 am-kor. |
|
| |
Hayashi Yuuta Ember
Hozzászólások száma : 61 Age : 50 Registration date : 2008. Nov. 29. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: magánnyomozó Hovatartozás: Független Lélekenergia: (12000/26000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:12 am | |
| Kivágja az ajtót. - Mi is itt vagyunk! - Bizoooony~!Unott tekintetet vet Hoshikóra, majd zsebéből elővesz egy papírt: - Yoko Kanno: Blend In! Miután felhangzik a zene, mindketten egyszerre kezdenek el énekelni, elég hamisan, de hát a szándék a lényeg... - They work hard to blend in Just a few to mention So it seems We have been together in good and bad times We've fought the crimes for years Is this all life has to give? We have been apart and lost our feelings Well, when the night comes fallen in Then I know why I choose this life Oh, let it be a trend You talk to me Early in the morning We're here all day and night Oh, we have been through the good and bad times We are working side by side Is this all life has to give? They work hard to blend in Just a few to mention So it seems They work hard to blend in But it's all pretending Like a dream |
|
| |
Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:12 am | |
| Olyan sokan írtak...khm....szóval...izé....nem is nagy itt a forgalom. Mindegy! Jó példát mutatok és beteszem ide az én zenéimet is! *kaján vigyor* Essünk is neki a témának!
Jah, az a vaksi Gin kikönyörögte, hogy őt se hagyjam ki, ezért zárójelben engedélyeztem neki egy számot. Tudom, tudom nagylelkűségem felbecsülhetetlen...Chevelle-the redFranz Ferdinand-Do you want tovalami hippi is legyen márXDThe offspring-Want u bad Remélem érted a célzást, béjbíí! *szemöldök rángatás* Nah, azért szebben megfogalmazva. Annak a gyönyörű nőnek, aki megszelídített! Kissu, Kuro!
Blink 182-First date Ezt is neked Kuro...a klippen lehet röhögni,de a szöveg magáért beszél...a vacsi előtt ezt hallgattam*kacsint*xD//Hello mindenki! Sikerült egy lehetőséget kérnem Abarai barátomtól és egy kicsit visszatérni a fórum életébe...már szörnyen hiányzik a munka. Na, de itt is van a számom!
Gin
A hozzászólást Abarai Renji összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 22, 2009 8:35 am-kor. |
|
| |
Cielo Sanchez Privaron Espada
Hozzászólások száma : 62 Age : 38 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Nov. 03. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 103. Privaron espada Hovatartozás: Lélekenergia: (13500/15000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:21 am | |
| Némi csekély érdeklődést erőltetve az arcára végigolvassa az eddigi hozzászólásokat és úgy dönt követi a birkákat, ha már megszoksz vagy megszöksz van, mivel ahhoz hogy elszökjön, már túlságosan is kényelmesen is berendezkedett -Én ezt választottam Abingdon boys school- Howling részemről ennyi a téma, nem óhajtok több szót ejteni róla |
|
| |
Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:30 am | |
| Nobu teljesen eltűnve a kanapé mögött kotorászik a cd-k és dvd-k végeláthatatlan halmazában. Hosszas dobálgatás után diadalittasan ugrik fel. -Megvagy!- a többi színes zenét tartalmazó kupac között szlalomozva ér el a hifihez.- Akkor most megmutatom ki vagyok! Hegyezzétek a fületeket!-
Nightmare-Morpho -Tudod mit kéne tenned, de nem sikerül megvalósítanod...élsz pedig nem látod értelmét...*buborék=ő is elveszett lélek* VelBet -Torinitii -Változatos stílusilag,mint az életem. Illetve szeretem az ilyen zenéket... Deadman- Addictional cause for sorrow - Azt hiszem a szám hangulata a szöveg értése nélkül is átjön...melankólia, fájdalom, keserűség...*buborék=mindig ezt koptatja,ha dípel* Psyche - Zilch - Egy lélek, akit megsebeztek és számon kéri, miért illetve leírja hogyan szenvedett...*nagy példaképe Hide*.** Alice Nine-Velvet -*buborék=ha már Tora...*A szám szövege tiszta én! A sötétségből a fényre jutni érted, miattad, veled! Szeretlek Hino-chaaaaan*csillogó szemekkel üvöltözik* R指定-Mamo *buborék= féktelennek érzi magát számírás közben,de hamar elmúlikXD* Silence -【オレンジ色のobjet】 Egy nagyon érdekes szám, ami furcsa hatással van rám minden egyes hallgatásnál...*buborék=elmélkedős zene*
A hozzászólást Nagano Nobu összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 06, 2009 7:32 am-kor. |
|
| |
Mina Tanako 2. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 2. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (8000/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:35 am | |
|
A hozzászólást Mina Tanako összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 20, 2008 4:21 am-kor. |
|
| |
Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:39 am | |
| - Muszáj folyton ordítoznotok, Masaki?! És a közös gépet is tönkreteszitek már vagy tizedjére... Jelenik meg ő is az ajtóban, Shinji válla fölött nézve át. - Egyébként is milyen hülyeséget csináltok már megint?! Kérdezi a falnak támaszkodva, miközben rágyújt. - Hadd idézzek, fémgyűjtemény... "Ha a cím alapján nem világosodnátok fel...Keressetek egy olyan számot, ami a leginkább jellemzi a karakteretek személyiségét. A nyelv, stílus...meg mittom mi a fészkes fenét kell még nézni nem számít, csak klappoljon a karihoz."Válaszol Hiyori dühösen, Shun pedig elröhögi magát. - Választhatok neked ilyen dalt, mágnesfóbiás? (a géphez tolakszik, és villámgyorsan pötyög néhány percig, majd diadalittasan kijelenti: ) - Nesze, itt vannak!Siouxsie and the Banshees - Nicotine Stain (Szöveg)Hair - Air (Szöveg) |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 9:54 am | |
|
A hozzászólást Hana Akamoto összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 03, 2010 10:39 pm-kor. |
|
| |
Hisagi Shuuhei Globális moderátor
Hozzászólások száma : 121 Tartózkodási hely : Híd alatt, híd alatt a Margit híd alatt... XD Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : -1
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 10:09 am | |
|
A hozzászólást Hisagi Shuuhei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 03, 2009 4:55 am-kor. |
|
| |
Amaya Ureshii 13. Osztag
Hozzászólások száma : 129 Age : 31 Tartózkodási hely : Taichou vagy hadnagy környékén Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 13. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18300/30000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 10:42 am | |
| -Ide mit kell írni, Tatsu-chan?- -Öhm....olyan számokat...-túl hosszan gondolkozott el, hogy Amaya kivárja a végét. -Amiket szeretek? Vagy amiket te hallgatsz? Vagy amiket utálok?- -Lassíts! Egyszerre csak egy kérdés, ahogy megbeszéltük!- -Tudom!- mosolyog ártatlanul, amire a kapitánynak csak egy lemondó sóhajtás volt a válasza. -Olyan számokat, amiket szeretsz.- -DE JÓÓÓÓÓ!- elviharzok a szobámba előszedni a leges legjobb számokat a világon. A szorgos keresgélés végeredményével boldogan szökdécselek vissza a kapitányi irodába.-TESSÉÉÉÉK!- adom át a borzalmasan színes cd tokokat.- Kihúztam lilával azokat a számokat amikre gondoltam!- -Rendben...akkor felteszem őket!- -Köszike, Tatsu-chan!- LollipopC-uteKat-tun-SignalDBSK-Purple lineWoo YunSuper Junior-Super girl
A hozzászólást Amaya Uresii összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 15, 2009 8:12 am-kor. |
|
| |
Lucho Privaron Espada
Hozzászólások száma : 82 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Oct. 09. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Primera Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (11000/30000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Nov. 29, 2008 11:10 am | |
| |
|
| |
Zealot Hollow
Hozzászólások száma : 9 Registration date : 2008. Oct. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (8000/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Vas. Nov. 30, 2008 5:12 am | |
|
A hozzászólást Zealot összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 06, 2008 7:27 am-kor. |
|
| |
Tadeo Dellomeurtre Privaron Espada
Hozzászólások száma : 175 Age : 34 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: 106. Privaron Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (25500/30000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Hétf. Dec. 01, 2008 4:33 am | |
|
A hozzászólást Tadeo Dellomeurtre összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 06, 2009 2:13 am-kor. |
|
| |
Videl Usuge 11. Osztag
Hozzászólások száma : 5 Age : 34 Registration date : 2008. Sep. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Dec. 04, 2008 5:54 am | |
| |
|
| |
Akiyama Akane 5. Osztag
Hozzászólások száma : 153 Age : 33 Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 5. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (45500/65000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Dec. 06, 2008 1:05 am | |
| |
|
| |
Sierashi Masaru 10. Osztag
Hozzászólások száma : 66 Age : 30 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 0. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Szomb. Dec. 06, 2008 1:23 am | |
| |
|
| |
Koshirou Owando Akadémista
Hozzászólások száma : 71 Registration date : 2008. Oct. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5500/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Dec. 09, 2008 4:38 am | |
| Én nem vagyok ilyen bőbeszédű! ^^ Kedvencem a zenekar, a kari személyiségéből pedig nem tudom ki mit érzékel. ^^ Nine Inch Nails - Ghost IVIlletőleg még talán-talán: Nine Inch Nails - Just as you imagined[Sajnos nem a legjobb a zene minősége] Meglepődtem, mikor találtam bleach-es videot velük. o.O Kellemes zenehallgatást mindenkinek! |
|
| |
Takao Ryu 11. Osztag
Hozzászólások száma : 7 Age : 34 Registration date : 2008. Dec. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Csüt. Dec. 18, 2008 1:49 am | |
| |
|
| |
Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Kedd Jan. 06, 2009 5:44 am | |
|
A hozzászólást Atori Isuka összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 03, 2009 5:03 am-kor. |
|
| |
Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? Pént. Jan. 09, 2009 7:32 am | |
|
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 14, 2009 6:26 am-kor. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? | |
| |
|
| |
| Character theme song...vagy mondjam inkább katonai induló? | |
|