-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te33500/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (33500/45000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyVas. Szept. 04, 2011 6:38 am

Bomba jó rajtaütés, avagy a Nőegylet akcióba lép!

Megeszem a tejszínhabbal bélelt kalapom! A kis földi ürge, nagyon ravasz! Addig tekerte a tekervényes észjárással értelmetlen mondatból, még értelmetlenebb zagyvaságot kihozott fecsegésem, szinte éreztem, lefőznek, akár a frissen darált kávészemeket. Nagyon ott volt a tornaszeren! Az efféle kivételesen kivételezett tehetségek mellett, pedig nem sétálhatok el karba tett kezekkel! Ezt a tökéletesen végrehajtott tripla fordulatos választ, akár ellenség, akár barát, akár kettő között eltévedt turista, jutalommal kellett nyugtázni! Kellékek hiányában, kénytelen lesz beérni halálos gyorsasággal felvértezett leleményességemmel, ami egy alkoholos filcből állt. Eredetileg azért hoztam, ezzel véssünk „x”-et a szent lista törvényeinek éppen megfelelő hímek homlokára, de egy apró kivételt tehetünk. Elvégre én vagyok kivitelező, vagy végrehajtó, vagy behajtó. Tökéletesen mindegy, mert ehhez van kedvem és úgyis megcsinálom, mert nekem tök poén, na meg elismerésem ékes bizonyítéka! Szóval, elégedett mosollyal lepattintottam a filc kupakját, tízest rajzoltam kicsi turbános janicsár homlokára és mesterművemet megpaskolva, ajándékoztam meg sziporkázó vigyorom, mind a harminckét fogat keretbe foglaló reflektor fényével. Ünnepi alkalmakra, méltán becsben tartom, szépségkirálynői integetésem és vakuként felsejlő vattababa beszédközpontom tájékáról felsejlő fényáradatom, mely eltökélten hirdeti istennői mivoltom felsőbbrendűségét, na meg a sok colgate fogkrém fogyasztását, aprócska zsebből kivillanó tükörrel megsegítve. Profizmus, kérem szépen! Aki tud az tud! Rajtam nem fognak ki a bűvész trükkök, kivéve, amik igen! Például ez a hírhedt bealtató tarkón suhintás! Vinné el a kertész lámpása, mert nem jöttem rá magamtól. Tiszta égés már, hogy körbecsapkodtam Iszmáel összes nyakcsigolyáját, de az istennek se terült ki tőle! Kész szerencse medál, volt olyan kedves megmutassa hol rontottam el. Nem igaz már, néhány milin múlt. A pikácsúba!
-Áháhááá! Már értem! Hogy a szúette falécbe nem jutott ez eszembe! Kösszentyű a korrigálást, mégdúsztomsincskivagy, de ne félj! Ez csak tesztelés volt, hogy tudod e mit tudok, amit szándékosan rosszul tudatosítottam a tudatodban! Mi értelme ennek a sok és ködös beszédnek? Apropó! Kéne kódnyelv! Szerinted is zseniális ötlet?-
Kacsintottam rá, hüvelyujjam felvillantva, hogy ő is megérezhesse a belőlem áradó elismerés lökéshullámait, na meg a lazaságom határtalanságát. Mondjuk a hitelességhez kéne hátra hagyott tisztem legyező tehetsége, de most beérem azzal, fél kézzel hosszú lepedőszerű ruhámat lengetve terpeszkedem dicsőséges reklám beállásban. Ahonnan sikerül szemre vételeznem micsoda játékgyár lappangott úgyismegtudomkivagy tundra bugyogójának, feneketlen mélységein! Oldra biccentve fejem, küldök az elhullatott arzenálra egészséges terminátor fintort, halkan mormolva az „bugyeszbavissza” szlogent, mialatt derengeni kezd információra moccanó fülem előbbi bemozdulása, méghozzá határozottan arra a szóra: kollegina. Ettől az emlékfoszlánytól máris beindult sanda méregetésem, hátha bummbumm, kicsi rétespusztán mézédes szellője keveredett tekintetem elé. Éppenséggel voltam olyan szórakozott, mint mindig, ne foglalkozzam az árulkodó jelekkel, de miután elém vetődve tisztelgett, lassan, igen lassan fejtetőn ütött minden igazságok üllője, hogy bizony bizony, kezdetét veheti totális megsemmisítéssel járó villámtámadásunk!
-HŰJAEJÖJE! Mármint, khm! Lelkesedése lekötelez, katona! –
Ha már kommandósat játszunk legyünk hitelesek. Jól kidomborítva idomaim, viszonoztam a homlok pacsit és nem bírva hűséges beosztottam felém és kristálytiszta célokkal fennálló szervezetünk irányába mutatott elkötelezettségét, újabb könnycseppeket morzsolok szét a meghatottság jegyében. Persze nem az én stílusom a merev hadászati közvélemény kutatás, ezért egy felvonásra szabott drámámat könnyedén zárom azzal, kíséretem vállára csapva izzik fel tekintetemben a pokol emésztő lángja, melyet azzal térítek a teljes giccsparádé határára, diadalittasan csípőre vágott karokkal talpalok fel a fogalmam sincs milyen céllal útban hagyott rizses zsákok tetejére.
-Csapjunk a lovak közzé, Bummbumm! Ráncigáljuk meg a hímek nagyra becsült bajszát! MVAHAHAHA! – némi hatásszünet, csak a rend, illetve feldolgozottság három pontot jelző kereső kedvéért. – Terv? –
Fagyik le álmatlan éjszakákat okozó maffia tündérlány vigyorom. Tökéletes fellépésemben keletkezett némi káosz, hiszen rátapintottak az egyetlen gyenge pontra. Azonban nem én lennék az elnök, ha nem lennék gyorsan választott mázlista, plusz ne lenne tehetségem az improvizáció kimerítő művészetében. Ennek a hálás képességnek birtokában, szinte azonnal képes voltam egyszerű, ám annál nagyszerűbb választ regélni a semmiről.
-Az úgy lesz, hogy megyünk, aztán odaérünk és ezekkel a bitang csukákkal jól rájuk rúgjuk az ajtókat! Elsütünk egy Charlie angyalai pózolást, ami foghíjas lesz, mert nincs harmadik tagunk, de ha kell lecsapunk valamelyik őrre, közénk állítjuk– levegővétel – és jöhet a tűzijáték! Összes létező bombát, lőszert, technikát rájuk szabadítjuk, aztán a túlélők közül kimazsolázzuk ezeket!-
Bizalmam töretlen jeleként előre tartom a körülményesen összetekert levelet, ami még körülményesebben festett, főleg így a félhomályban. Hát, most, na! Három napja van nálam, még szép került rá étlap, itallap és egyéb beazonosíthatatlan paca a kicsike szakadásnyomokról nem beszélve. Pontosan így akartam, mert ettől néz ki antik pergamennek. Ez adja a koros, bármelyik pillanatban szétporladhat szexepiljét! Az egészből terjed a kávé, lekváros pirítós, sushi és természetesen évszázados történelem illata, mintha generációk óta hétpecsétes titokként rejtegetné szent célt szolgáló klubunk! Ennél jobban meg se csinálhatta volna a véletlen! A helyzetet meg Bummbumm, aki elrévült tekintettel spékelt, áthittal kitartott karomat megragadva húzott be a sötét susnyásba, nehogy ellenséges erők tehessék rá kacsójukat magasztos szervezetünk krumpli fajtákat felsoroló titkos receptjére. Kiváló és elismerést megérdemlő mozdulatának, csak egyetlen szépséghibája támadt. Egy tüskebokor kellős közepében rángatóztam pókhálóba akadt légyként, igen közel a sikító frásszal összekötött felugrással kacérkodva, ám elnökként uralkodva fájdalmamon gubbasztottam rejtekünk mélyén, hogy el-elcsukló hangon közölhessem fedőnevünk és tervünk végrehajtásának kezdeti paramétereit.
-Álnév? Mi sem egyszerűbb, drága társam! Én Sasha, te Masha! Mellékesen dícséretes reflexek, Bumm…mármint Masha! Épp annyi a probléma berántottál egy tüskebokor kellős közepébe és mindjárt bőgni fogok a hátsómba álló tövisektől, de semmi baj! A riadalomtól támadt egy remek megközelítési tervezetem!-
Dörzsöltem össze tenyerem, miközben lassú mozdulatokkal arrébb jajongtam a bőrömet karistoló tüskéktől. Fránya ellenfeleim, viszont igazán megizzasztották tornász képességeim. Hiába a lézerfényt kerülő talajtorna bemutatóm, sok sok forgással, bukfenccel és ugrással, sikerült beakasztani leleményes álruhám csücskét az egyik átkozott bökőtűbe. Ennek hatására földig érő lepedő anyagom jó néhány szakadással lerövidülve díszítette fel a komplett bokor sort. Ettől kedvem lett volna a maradékot letépve szitkozódni, ám fejemben kavargott a küldetés sikere! Mázlimra, adott annyi erőt, tájékozott megfigyelőként körbefordulva – hanyag mozdulattal forgolódva – kiszúrhattam sas szemeimmel az egyik fa alá halmozott gally készletet. Kapásból láttam magam előtt ajtóhoz jutásunk kulcsát!
- Látod azokat a gallyakat, Masha? Markolj fel párat és előre! Egész az ajtóig bokorként nyomulunk előre!-
Bevárva Bummbumm érkezését, igazi rajzfilm sztárra váltottam, csak az érzés, na meg lopakodás kedvéért. Mesterien lábujjra emelkedtem, behúztam nyakam és seggbe rúgott gólemként előre görnyedve osontam, megváltó kupacunk takarásáig. Mielőtt gyorsan kézbe ragadtam volna rejtő fedezéket adó ágaimat, gyorsan szétnéztem jön e valaki. Fő az óvatosság, ahogy hűséges társam kérte. Illetve, muszáj volt egy korty sake-t legurítani a nagy stresszre. Kell a fűtőanyag, inspiráció és gyilkos leheletet biztosító kellékem segítsége, hogy még pontosabb találatot mérhessek a krumpli földeket bitorló egyleti gépek alkatrészeire! Miután túlestem a kötelező alkohol körön, kapásból törpejárásban iszkoltam a falhoz, hogy arcomat gallyakkal takarva sündöröghessek a bejárati ajtóhoz. Elvégre alap a fő nyílászárón érkezünk! Túl megfontolt, egyértelmű és épeszű lenne, ha hátulról, vagy pincéből próbálnánk betörni. Ez így sokkal félelmetesebb, jobban illik spontán taktikánkhoz, és nem tudom miért gondolom még ezt, de most ehhez van kedvem. Szóval, kúsztam, másztam, araszoltam, lopakodtam igazi becserkésző fenevadként, míg teljes életnagyságban elém nem került a bűnbarlang titkait rejtő faretesz, csak szeretne minket távol tartani ereje.
-Mehet a menet, Masha? Háromra berúgjuk!-
Kérdeztem hátam mögé nyakamat ropogtatva, majd laza eleganciával széthajigálva rejtekem. Immáron, nem volt szükség rejtőzködésre, csak szilárd elhatározásunkat felvonultató támadásunk nyitánya hiányzott. Naná, annyira buzgott bennem a győzelmi trófea, családunk táplálása és Kohaku alfanőstény sütijének illata, hogy hezitálás nélkül megtorpedóztam saját felvetésem.
-Szerintem ne húzzuk az időt…HÁROM!-
Lendítettem súlyos acéllal bélelt cipőmet egyetlen céllal felszerelve, megnyissa előttünk leendő foglyaink és dicsőséges küldetésünk kapuját. Valamiért már ekkor támadt egy sanda gyanúm nem fog simán menni a dolog, mégis rendíthetetlen amazonként, inkább a pillanatra koncentráltam. Szándékától eltéríthetetlen harcosként eresztettem éterbe harci üvöltésem, több-kevesebb részlettel. Valószínűleg egy hangosodó, majd elhalkuló operett áriára hasonlított, mikor valaki a ruhatárban ácsorog és kész mixként éli meg a műsort a sok nyíló és csukódó ajtótól…
-HJAAAAAAAAAAAAAA! NYÁPICOK! - Visszacsapódik az ajtó, mert rosszul kivitelezett időzítésemnek hála Bummbumm lecsúszott a közös erőt felvonultató belépőről. Szerencsére az ismétlés már gördülékenyen megy. Mindketten egyszerre esünk a fának, melynek, elsősorban elszántságunknak köszönhetően, természetesen nyekeregve dől ki helyéről. – HIJÁÁÁÁ! Mindjárt más! Khm! Nem moccanni, fatökűek! Ez egy NET rajtaütés! Aki ellenáll megismerheti a szenvedés leggyötrőbb fokozatait…ÉÉÉÉS kúlpóz!-
Vissza az elejére Go down
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
Yoshida Yuko

nő
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben
Registration date : 2011. Feb. 12.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag, 3. tiszt, a Megfigyelőrészleg vezetője
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te12900/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (12900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Szept. 17, 2011 9:34 am

Hát most mit mondjak? Jaj, tudom is mit! Eme kérdés amúgy sem szerepelhet egy tudós elméje között, mindig mindent tudnia kell, s csak az átmeneti vírus zavara miatt hozakodhatott elő fejemben a kérdőszó, amelyet valójában a 10-es szám váltott ki, amit drága Kollegina biggyesztett homlokomra. Teljesen logikus, hogy sokkhatásnak lettem részese emiatt fél minutumig, hiszen fő-fő ellenségeim számkódja ez! Remegő kezemet emeltem az áldozatul esett testrészem irányába, csupán mesteri hidegvéremnek köszönhettem, hogy nem kezdtem el földön vergődve hisztizni a számsor miatt, hanem elkönyveltem az elkönyvelhetetlennek tűnő történést. Neutral
- Kódnyelv… - igazítottam meg ruhámat nyakrészénél, ahogy egy kisebb torokköszörülést követően zártam elmémben felmerülő stresszes élményt, s végre lehetőséget adtam az újabb opció feldolgozására tudatomnak. Cseppet sem rossz ötlet főleg, hogyha ezt a „tudatos tudatalattidnak a tudatában a tudatának” nyelvet kívánjuk felcsapni eme célra, esetleg lehetnének kézjelek is, bár az igen ingatag alkalmazás terén, hiszen ha hátunk mögé kötözik kacsóinkat egy ballépés miatt, akkor nem tudunk kommunikálni mutogatással.
- Az ötletet helyeslem Elnök, viszont konkrétan az utóbbi percekben alkalmazott nyelvtörőkre érti ezt a „kitüntetést”, mely a kettőnk közötti kommunikálást szolgálná a rajtaütés során? Vagy esetleg egy másikra gondolt? – teszem fel érdeklődésemet biztonság kedvéért a témával kapcsolatban, nem árt eme komoly helyzetben biztosra menni, mielőtt a végén tényleg oda lesz a vacsora és Kohaku-dono csupán egy – egy jókora nyaklevest ad nekünk a sikertelenség miatt semmi mást. Kellemetlen bevallani, de ha elbukunk még igaza is lesz, csak egy a bökkenő. Nem fogunk csak úgy vereséget szenvedni holmi tucat hímegyedtől! Mennek szépen a gyűjtőhelyre, ott a helyük legalább végeznék a munkájukat rendesen és nem lazsálnának naphosszat, mely oly’ hatalmas elfoglaltságnak nőtte ki magát náluk. -_-’’ Gondolat úti szidalmazásomat Elnökünk csodás szavai csitítja le, tekintetem megcsillan a fantasztikus prezentálását látván, nem hiába lett a gyengébbik nem fantasztikus farkas vezére. Persze az előbbi, csak a hímek szerint gyenge. Neutral No, de nem haboztam hatalmas tapssal kifejezni gratulációmat nagyszerű Elnökünknek.
- Jól mondja Elnök! *o* - dicsérem a csillagos égig és tovább, hiszen legfőbb vezérünk ennyit igazán megérdemel, önbecsülését jobb a megfelelő színtől ezerszer feljebb tartani, ezen múlhat drágalátos Egyletünk akciójának sikere. Főleg, hogy ösztönzése olyannyira kihatott rám, hogy már látom gondolatomban kirobbantani a bizonyos hímegyedeket fészkükből. Viszont az apró momentumos lefagyása a Tervet illető kérdésemre arra mer következtetni, hogy valójában semmiféle elképzelése sincs az akció kivitelezésével kapcsolatban, de tévednem kellett, mivel volt ötlet rendesen a tarsolyában, bár meg kell hagyni igencsak érdekes kombót eszelt ki. Surprised Az biztos, hogy igencsak látványos lesz a belépőnk. Cool Mondandója során a filmszalag csak úgy tekerte gondolati síkomon a megtenni kívánt eseménysorozatot, míg azok az álnok hímegyedek meg nem zavartak minket! Mad
Megragadtam, aztán meg rántottam is magam után a bozótosba fantasztikus Elnökhölgyünket, de csak óvatosságra intő szavaim után észleltem a kellemetlen dolgot, miszerint egy adag Rózsabokor és Tűztövis mutánsnövények között landoltunk. Minden bizonnyal a férfiegylet – igen szigorúan kis F mostantól – aljas műve lehetett. Felkészültek váratlan látogatóik ellen: jelenleg ezek mi lennénk. Bár, miket beszélek? Neutral Lehetetlen, efféle feltételezésem tudományos támaszpontok nélkül teljes egészében alaptalan, hiszen semmiféle kézzel – szemmel fogható bizonyíték sincs arra, hogy a hímegyedek telepítették volna ide ezt a susnyást.
- Sasha, Masha remek nevek lesznek az akcióhoz Elnök, kívánom szónokolni: Sasha! – dicsérem agyba, főbe ötletét, miközben a végére hangom el-elcsuklik, amiért akrobatikus mozdulatokat téve rántom ki pórul járt vállamból a beleragadt rózsatöviseket. – Igen, a megállapítása valóban tényleges dolgokra alapozódik és tökéletesen megértem a helyzetét. Sajnálatos mód sikerült kiszemelnem rejtekhelynek az egyetlen itt elhelyezkedő Rózsabokrot, illetve Tűtövist. Legközelebb esküszöm, hogy a rajtaütés és saját egészségünk érdekében jobban szemügyre veszem a természet lágy ölét, amikor búvóhelyet spécizek ki magunknak a hímegyedek elől! – biztosítom Elnök asszonyunkat arról, hogy ilyen hibát csak egyszer vétek, főleg Juunibantaios létemhez hűen, melynél nem igen megengedettek a ballépések, mert bármikor egy kísérlet sikere múlhat cselekedetemen. S eme dolgot hasonló elvekre alapozván monologizáltam el az Elnökhölgynek, megfűszerezve egy aprócska bocsánatkéréssel szövegemben. – Roppantul örülök, hogy eme szenvedésbe, melybe sikerült belekevernem, ilyen ihletadó hatással van Önre, Sasha! – felelem, ahogy nagy akrobatizálva sikerül a rövidúton kijutnom a védelmet adó tüskebokor barátaink mélyéből. S bár igyekeztem lelkesedésemet minél jobban beleültetni szövegembe, a kellemetlen bökések, melyek még levágott úton is értek a növényzetből nem igen hagyták, hogy örömömet teljes egészében kifejezzem hangomban. Így néha egy – két „áú, jáú” és további színes társaival gazdagodott szövegelésem. De sikeresen kievickéltem a bokrok nélküli terepre, így figyelmemet teljes egészében az Elnök asszonyra vezethettem.
Újdonsült ötlete Elnökünknek viszont igencsak meglepett, még furcsállva végig is mértem miatta, hiszen most kínzott meg minket pár bokor, s máris azzá azonosulna? Lehet, hogy tüskéjük speciális méreganyagot tartalmazott, mely így fejti ki kegyetlen hatását? Hogy jómagunk is annak hisszük magunkat ami? Igencsak kellemetlen még belegondolni is, de nincs mit tenni, a Nőegylet sikere múlik ezen, így nem haboztam! „Csapjunk hát bele!” - ahogy mondani szokták kevésbé tudományos logikával felépített fajtársaim. A felsorakoztatott gallyrengeteghez szökkenve veszek fel pár ágat, s szorgosan utánozni kívánt Elnök asszonyt követve osontam utána, nehogy elrontsak bármit is a megközelítős tervben, még csúsztam is, másztam is akárcsak Ő, bár kevésbé precíz mozzanatokat sikerült produkálnom. De elmondhatom, hogy legalább megpróbáltam. Lehet, hogy alacsony vagyok meg névlegesen hajlékony a terepkúszás – mászás nem erősségem, ezt pedig kitűnően vázolja globális lemaradásom is, mivel míg az Elnök asszony már az ajtónál akciózott, jómagam még csak valahol a gurulós, bukfenc résznél tartottam az osonás mutatványnál. Egy igencsak mellésikeredet átfordulást téve, majdnem nyakamat kitörve tápászkodom fel és jobbommal Elnök asszony felé nyúlva esik ki pár gránát és géppuska fehér hacukám alól, miközben egy „Várj!” szót eresztenék el felé, de sajnálatos mód kissé későn reagáltam, mert addigra a fergeteges magánakciója már be is sült. Fél pillanatig még jómagam is csak földbegyökerezett lábakkal állok, mire rájövök, hogy voltaképpen magamat éppen oda szükségeltetik vonszolnom Elnök asszonysághoz, mielőtt a második felvonulásról is lemaradnék. Újraindítva támadó hadműveletünket követve az imént látott mozdulatsort, melyből tökéletesen kimaradtam, mérek egy erőteljes rúgást pár fegyverrel bélelt bakancsommal, mely csak erre az alkalomra lett felhúzva. S lám tökéletes összhangban lévő ajtórúgásunk 100%-os sikert aratott, most már csak a férfiegylet elintézése volt hátra, no meg egy – két érett legény beszerzése és kiporolása, majd továbbszállítás Kohaku-dononak, a díszvacsoránkért. Cool
- Rettegjetek, hímegyedek! Twisted Evil - vettem elő kapásból három fegyvert, egyet – egyet kezeimbe, harmadikat pedig számba, mint valami profi harcművész ki három katanával zúzza a jónépet, és így pózoltam az Elnök mellett, teljes szerelésben felszerelkezve. No meg a reflektorfénnyel való megvilágítással, mely szigorúan Juunibantai titok, miképp sikerült kivitelezni, hogy bevilágítson minket, mert a végén kockáztatnám a „NET” rajtaütést. Neutral
Hímegyedek memóriaállapota tökéletesen leolvasható volt képeikről a csodás pózolásunkra tett megjegyzésekről nem is beszélve! A sok – sok bamba arc mellyel felénk vizslattak és lesújtó szövegük, csupán egy apró szemforgatást konstatáltam minderre, s arra sarkalt, hogy a küzdelmet jómagam, személyesen indítsam el, aztán lesz, ami lesz!
- Fogjad, Sasha! – dobtam egy gránátot az Elnökhölgynek biztonságosan álnevén nevezve, hogy bebiztosítva a kisebb metódusba tömörült hímegyedek felé hajítsa, míg jómagam a kezemben tartott fránya géppuska egyikének a beüzemeltetésével voltam elfoglalva. Szidtam Newtont, Kopernikuszt és még sorolhatnám mely’ zseniális elméket, miközben a fránya halálos lőfegyvert párszor a falnak ütöttem teljes erőmből, hogy szuperáljon rendesen a szent cél érdekében. – A Bogáncs jelképes osztagában így hozzák rendbe a gyatrán működő mechanikus fölszereléseket! >-> – mondtam szaggatottan minden egyes falra ütésem közben, a haragomat teljes egészében kifejezve szövegemben, melyet mellé társítottam, mire végre kilőtte magából azt a fránya „nagy BÁDÁBUMM” felíratott. Melyet ezután nyomban a felém közelítő pár hímegyedre szegezhettem. – Ül, marad, és jól viselkedik. Vonul sarokba, különben lövök! >-> Ez nem vicc, se nem gyakorlat, őszintén beszélek és nem kommunikációs fejlesztésre gondolok ez alatt, hanem, hogy tényleg komolyan, komolyan! Neutral - intek másik gépfegyveremmel az említett irányba, hogy értsék is alultáplált elméjükkel konkrétan mire is gondolok. S nem veszem közben észre magamat, vagyis azt, hogy merő véletlenből az egyik robbanófegyvert sikeresen leejtettem, mely a sarokba invitált hímegyedek irányába gurult… hopszbumm? Surprised
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te33500/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyKedd Szept. 27, 2011 11:02 pm

A pózolás igazán felemelően sikeres akció nyitánynak bizonyult. Nem lehetek szerény, de ki kell jelentenem mindkettőnknek komoly színészi vénája van, amiért az összes akciófilm rendező egymást leütve licitálna értünk. Bumbumm egyedi fegyvercsócsálással összekötött veszély villantása, mely egy éhes triceratopsz fémhiányára emlékeztetett, igazán művészi, na meg ijesztő volt, tekintve elképzelni se bírom, hogy vannak még fogai, ilyen fémreszelő megmozdulást követően. Végtére is, ez is csak erőnket mutatja! Fokozza napi egy bögre boci tejen feltápolt izomfaktorunk, ami a hímek orcájába dörgöli a kegyetlen igazságot, bizony mi még szájjal is szétbírnánk tépni csökevényes testüket! Azonban a Nőegylet igazság keresztjével felvértezett katonái nem élnek efféle alantas és lealacsonyító módszerekkel! Mi csak vesztegetünk, csalunk, lopunk, illetve rabolunk! A kettőnek semmi köze egymáshoz, így minden nemű rágalmazó levél fogadásától, persze elsősorban a gyávamód magukat sértettnek beállító férfi söpredék panaszaitól elzárkózom, kivéve, ha nagyon, de nagyon helyesek, magasak és sportolók, mert akkor adok annyi esélyt, míg kitálalják bajaik, vödörbe csorgatom szigorúan unalomtól folydogáló nyálamat! Amíg ez a csodálatos, akarom gondolni gyászos nap bekövetkezik, ideje csatlakoznom büszkeségtől dagadó mellemmel, Masha testvérem mozdulatához, szóval félúton megdöglött daru pózban széttárva karjaimat és egyik lábamat felemelve rúgok előre. Persze hangolásra szigorúan ügyelve! Nem lehet, csupán a póz kúlos! Gyors megmerényelésre készültünk, ezért időt se akartam hagyni a töketlenkedő tömegnek valami képtelen képregény mázli faktorával élve elcsaklizzák előlünk a kezdeményezés szelét! Jó előre kigondoltam mit fogok tenni, hiszen két kerek egész számmal nagyobb, félelmetes támadó parittyaként funkcionáltatható bakancsom sose látott technikák bevetésére adott lehetőségeket. Emiatt be se fűztem rendesen és bár úgy jártam benne, akár törpe a magas sarkú gumicsizmában, jelenleg roppant hatásos nyitánynak bizonyult. Csodálatos ablakrepesztő hangszálaimat megrezegtetve lereptettem sárga csíkos zoknimról, hogy művészi félkörben piruettezve hasítsa végig döglött keselyű kecsességével az étert, majd fület simogató csattanással épüljön bele a fél méterre üldögélő ellenség arcába. Minden nőiességem szégyenére kicsit sajnáltam szegény párát, de ezzel kapásból lefektettem a kártyákat, melyen a hóhér gigantikus csuklyája lebegett fejszével a kezében! Bizony-bizony, gyáva kukaclóbáló csőcselék! Rettegjetek, mert megérkeztünk! Velem van Bumbumm kimeríthetetlen fegyverarzenálja és roppant egyedi, ám annál működőképesebb villámszerelési technikája, mellékesen megjegyezném látszat ellenére nem barbár módszerrel ütögeti a fegyverét, hanem kifinomult és hozzáértő szakavatottsággal, ez a megtévesztésre szolgál! Az én kezemben, pedig itt az igazság bajnok széruma a kicsiny gránát, mely könnyeket fakaszt és lábamon még ott díszeleg a seggbe rúgás fokozott fájdalmának surranója!
-MVAHAHA!-
Lepi el környezetem a testemből szivárgó sötét aura, hogy fekete hajszálaim boszorkányosan égnek meredve, vörös robotként izzó szemekkel hozza mindenkire a szívelégtelenséget. Sőt, lehengerlő sikerem érdekében, még ördögi megszállottként torkom mélyéről feltörik az elégedettség gonosz hahotája. Sajnálatos módon, csak másodpercekre, mert sikeresen benyeltem valami szöszféleséget és krákogások közepette voltam kénytelen fulladozni szent tagsági kártyám szégyenfoltjára. Azonban kitartásom és elkötelezettségem mellett szóljon az akciónk kezdeti sikerének tagadhatatlan csendülése, na meg Masha fantasztikus túszejtő szövege, adott annyi erőt, mellkasomat döngetve egyenesedhettem ki lebilincselő rajtaütésünk helyszínén. Minden pontosan tervünk, vagyis nem létező tervünk szerint alakult. Győzelmünk tagadhatatlan, megkérdőjelezhetetlen, elviselhetetlen és még így tovább volt. Egyszerűen fantasztikus, ha minden a tökéletes mederben csordogál. Imádom, amikor minden annyira, de annyira egyszerű, mint az egyszer egy!
-Masha roppant helyesen beszél! Mindenki iszkiri, különben megkóstolhatjátok a Pokol legmegrázóbb gránátjának hatásfaktorát! Kehehe…HEEEH?!-
Dermedek le a falra kenődve, mikor szemeim látómezőjét az a kép kezdi terrorizálni, Bumbumm egyik fegyvere galád mód kiszabadult rejtekéből és szabotázs akciót próbál végrehajtani azzal, ellenség felé csúszik. A hirtelen támadó, illetve semmiből érkező sokktól hajamat tépve vonyítok fel és hősökhöz méltóan adva a drámai hatásra, néhány másodpercig kimerevedett riadalommal arcomon vonaglom. Persze küldetésünk mindenek felett álló sikere és mennyei ízekre éhes gyomrunk korgása, felvértezett akkora elszántsággal bikaként fújtatva kaparjam meg talpam alatt a talajt és farkasszemet nézhessek a hím csoportosulással. Egyértelmű volt mi fog következni! Vérre menő fegyver szerzési kísérlet fogja kezdetét venni, melyben kizárt veszíteni fogok. Nem győzhetik le briliáns elménket és hozhatják szégyenbe magasztos célokat képviselő egyletünket! Épp, emiatt, kivárva a startjelzést, megannyi komisz férfival egyszerre, tankként elrugaszkodva a talajtól vetődök áruló fegyverünk irányába. A nagy taccsot követően, kénytelen voltam konstatálni nem jutottam elég messzire, hogy beteríthessem szerzeményem. Épp addig küzdöttem előre ujjaimmal pöckölni bírhassam, de nem, nem adom a győzelmi trófeát! Másik lábamat fejem fölé lendítve küldöm előre maradék bakancsomat, hogy kezemre húzva csaphassam le az összes odacsődülő hangyát, vagyis kegyelmet nem ismerve verjem szanaszét a fegyver közvetlen közelében matató kézfejeket.
-MASHA! Rajtad a sor! Dobd meg őket a speckós gránátokkal, vagy bármivel, amihez kedved szottyan! Mutasd meg a nyápicoknak, kik itt a főnökök! Ha elég ügyesek leszünk, rendezhetünk lasszós versenyt, hogy ki kap el több menekülő hím bocikát! HEHEHEEE! Neteneee! Nincs nyúlka piszka, te vandál!-
Miközben ádáz közelharcot folytattam a szemtelenül testrészekre is nyomuló perverz tömeggel, minden reményem Bumbumm elképesztő képességeibe fektettem. Itt volt az ideje felfednem az ütőkártyámat, hiszen ki más képviselhetné jobban a nőegylet széles csoportjának még szeleburdibb birtokán poroszkáló tagjai között a kiszámíthatatlanság és övön aluli meglepetések díszes rangját, mint imádott kísérőm?! Talán egy fantáziátlan bohóc, mert az totál uncsi és mindenkit ledöbbentene, mekkora borzasztó műsort kerekít. Na, de továbbra se kókadhatott figyelmem! Le kellett foglalnom a tömeget, míg társam akcióba lépett. A küldetés vezetőjeként nem vallhattam szégyent, ezért ütöttem, rúgtam, haraptam és ördögi vigyorral érzékeny pontokra térdeltem, csak a hangulat fokozása kedvéért.
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
Yoshida Yuko

nő
Capricorn Pig
Tartózkodási hely : A megfigyelőrészlegnél vagy a laborban, robbanásoktól védett és pillangó mentes övezetben

Karakterinformáció
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te12900/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (12900/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Okt. 15, 2011 4:46 am

Remek, tökéletes, fergeteges, fantasztikus, csodálatos, elképesztő, káprázatos, felfoghatatlan, lehetetlenség leírni mennyire nagyszabású, oltári és még sorolhatnám a magasztos jelzőket, hogy lassacskán hű társam Sasha a csillagos égig szárnyaljon a többi nevezetes akcióhősök közé. A küldetés nyitányát micsoda pompás bakancshajító manőverrel kezdeményezte! Egyszerűen képtelen vagyok szavakba önteni, így epekedve reménykedem, hogy majdnem padlót súroló szám is bőven elég ennek kifejtéséhez és nem veszi túlontúl hős szívére szótlan dicséreteimet. Ahogy beléjük fojtotta a sértő szavakat, magam sem csinálhattam volna jobban! S mit volt mit tenni, Sasha Elnöknek dobtam gránátomat, hogy azzal küldje a levegőbe eme kóceráj egyik számára szimpatikus sarkát a hímegyedekkel együtt, legalábbis lehetőleg ama szögét az épületnek, ahol a rémült kis egerek tornyosulnak félelmükben. Az oroszlánszívűek bátorkodtak közelebb merészkedni fantasztikus duónkhoz, miközben jómagam hátráltattam akciónkat gépfegyverem alternatív rendbehozása miatt, amiért valamiért nem szuperált rendesen. Kellemetlen lesz a továbbiakban, ha minden egyes gépezetből sikerült elraknom a prototípust! :/ Nem fogom túl sokáig húzni az Orosz gépszerelési manőverrel, hiába van belőle szakoktatásom, ezt nem lehet, minden egyes másodpercben alkalmazni. Vannak helyzetek, amikor visszaüt, már jártam párszor úgy. Ezt pedig senkinek sem kívánom - ez nem igaz, a Juubantai és az alacsony IQ-val rendelkező hímegyedek nyugodtan megkóstolhatják a visszaütéssel járó kellemetlenségeket! Neutral
Hála a magasztos Einstein pengeélű eszének, s az Orosz tudomány speciális fegyver karbantartási módszerének, amint felfedte magát a fegyver titkos különlegességét tekinteteink előtt magával hozva a sokkos arckifejezéseket. Magamban kacarászom, számítottam rá, hogy a díszes társaság nem ezt várta, persze ki hitte volna, hogy eme fegyver ezt rejti magában? Cool De pont ez kellett rajtaütésünkhöz, fegyverem zászlajával mutatom az araszolási útirányt, ahova szól csoportosulásuk egy másik már sokkalta inkább veszedelmesebb lőfegyvert túloldali markomban tartva és a hímegyedek irányába szegezve a nagyobb hatás elérésének kedvéért. Viszont fegyverarzenálomat majdhogynem elejtettem, ahogy meghallottam Sasha Elnök krákogását. Torok probléma, oda se neki! Megoldható, gyógyítható helyzet nehogy tovább rontson az akciónkon; Tik-tak cukorkával kínálom hát.
- Neszke Sasha, torkod akciónk keresztülhúzásának megakadályozását húzzuk keresztül ezzel a torok akciót keresztülhúzható megakadályozóval! – vetem be kiszemelt kódnyelvünk alkalmazását és csak remélem, hogy megérti Sasha, bár az Ő fejéből pattant ki kommunikációnk ilyesfajta típusa. Ha nem más maximum a dobozból rájön, hogy mi a teendő nem hiába Ő az Elnök, erről pedig tett az akciónk előtt is több ezer tanúbizonyságot! Így hát biztosan mondhatom, hogy tényleg megérdemli szeretett egyletűnk vezéri székét!
- Hallhattátok Sasha kollegámat, igazat szól úgy bizám’! Ne akarjátok, hogy beguruljak nyámnyilák! Neutral Oooo – óóó – hopszSurprised – nézek szélsebesen száguldó bombán után, mely szempillantás alatt hagyta el a fegyverarzenál fészkemet és indult fejébe vett útjába: a hímegyedek irányába. Jómagam már csak bottal üthetem guruló bombám nyomát, minden Sasha Elnök mancsába maradt. A belassult percek hatására az egész eseménysor képét megnevezhetetlen sebességgel játszódik le látómezőm előtt. Minden egyes lépés, ugrás, vetődés, kenődés, csapódás és társai oly’ lassúsággal tárul mindnyájunk elé, hogy még a nem Diesel benzint használó csiga is röhögve lehagyna minket. Egy véletlen puffanás hagyja el működőképes lőfegyverem csövét, s a belőle kiszáguldó golyó a plafonban csattan, s mindez rajtjelzésként alkalmazkodva a tömeg számára hirtelenjében felgyorsult képözönnel, ezzel együtt sebességgel ugrott a díszes társaság a bomba után. Szívem majd kiugrott helyéről fegyvereimmel egyetlen látó szememet takartam, hogy ne láthassam a korhatárral megspékelt verekedést, hanem inkább lelki szemeim előtt hagyhassam kibontakozni a „Tengeri élet titkai” című rögtönzött természeti filmet, mely részletezi a Medúzák egész terebélyes életét. Az apró film képkockái nem tartottak sokáig, hamar meg kellett állítanom, amikor Sasha Elnök feladatra ösztökélt. Körbeírt „Bombát ide!” szövege csodás volt először nekem sem eset le a feladat aprócska paraméterei, csak félperces tompa mély gondolkodás után, miközben meredten figyeltem a tömegverekedést, ahogy elemeltem a lőfegyvereket szemem ügyéből. De amint tudatosult a tudatosulni való elmém rejtett zugában máris nyúltam köpönyegem után, hogy pár efféle helyzetre fejlesztett mini bombákat a robbanófegyvert veszélyeztető koszos kezek tulajdonosai fejére dobálhassam, ez által eszméletvesztés mámorába, azon belül kevésbé édes álmokba taszítsam őket az ekkor felbukkanó konfetti eső közepette, melyek a kis bombácskák hordoztak magukban, hogy amikor a szükség követeli, felfedhessék leltárukat.
- Bruhahahhahaha le a koszos mancsokat Sasháról ti utolsó paraziták! – ördögien hangzó kacajom kíséretében hajítottam el markomban még egyáltalán fölöslegesként tartogatott pisztolyokat, ezt követően kaptam elő köpönyegem alatt rejtett legnagyobb, legtitkosabb, leghangosabbat szóló, leginkább hasznavehetőbb fegyvert: egy páncélökölt! Széles vigyor kíséretében üzemeltettem be a „NET" titkos rajtacsapásának érdekében, majd szegeztem a jónép felé, hogy lássák nincs mese!
- Kezeket hátra, arccal a ház Északi és Nyugati szárnyához, egy pisszenést se halljunk különben… Bumm. Neutral Gyors átnézés fog következni, így értékeiteknek búcsút inthettetek. Feltéve, ha van olyan tulajdonotokban. Rolling Eyes Ha van már nem sokáig, mint imént mondtam. Twisted Evil - hangoztatom a parancsarzenált a még nem kiütött csak ütésre készen vagy már ütött, esetleg rossz felé matató hímegyedeknek, ellenkezést nem tűrő hangon, hogy Sasha barátom gond nélkül kezébe vehesse a bombát, no meg az irányítást. Az Elnöké lesz most a szó, rendre pofozza a társaságot kiszűri kik mennek A Pincébe, vagyis a levesbe és kik lesznek akciónk apró lapos pitealapjai. Sasha, Tiéd a szó! Cool – adom át a stafétát, napszemüveget helyezve közben arcomra, fogvájót fogva hófehér fogsorom közé megcsillogtatva színészi vénámat, nehogy lemaradjak az Elnök asszony mellett kreativitásban! Surprised Az egy hatalmas szégyenfolt lenne nem csak díszes becsületemen, avagy Bogáncs jelképes osztagomon, hanem a Nőegylet számára is.
- Szerintem a két baloldali mehet a bablevesbe. :/ Mármint abba a levesbe, amit eredetileg nem nevezhetünk nevén, de a levest ne mondjuk spontán levesnek, hanem fényezzük valamiféle menőbb levessel a levesek érdekében, mert lehet nem leves, ha most leves. Érted? Surprised – kérdezem Sashától kissé agyonbonyolítva a már amúgy is bonyolult helyzetet. De ennek ellenére remélem „vágni” fogja, miképp értem, hogy modern kifejezéssekkel éljek. – Inye, nyomás a helyedre ott a sarkon! – mondom balommal említett hímegyed irányába nyúlva, megfeledkezve a markomban tartogatott mini bombáról, mely automatikusan megiramodott repülő alakzatba vágva magát egy random útirányt kiszemelve magának, de meggondolván magát a becsapódást illetően tett 180°-os mozdulatot és száguldott tova a helyiségben körbe – körbe keringve a terem magasra nyúló mennyezetén.
- Hopsz. *<*” Vigyázz Sasha, ha eltalál, energia kisülésben lesz részed! O_o" – intem elővigyázatosságra Sasha Elnököt, amint leesik fegyverarzenálom, mely tagja is került szabadlábra merő figyelmetlenségből, vagyis inkább véletlenségből, hogy pontos legyek. Neutral
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyHétf. Okt. 24, 2011 3:52 am

Meghatottam morzsolom el a figyelmesség és odaadás könnycseppjeit, melyek serényen gyülekeztek Bummbumm mozdulatát követően. Méltán büszke egyletünk igazán csodálatos társakkal van csurig töltve, hiszen egyértelmű nem pusztán büszke nők járják ezt az utat, de olyan mindenre elszánt harcos amazonok is, akik küldetés teljesítése közben sem feledkeznek meg bajtársaikról. A férfi csőcselék ezt a fajta gondoskodást és törődést nem érthette meg. Egyikük sem lenne képes kiélezett, életveszélyes harci helyzetben, társa torokgyulladását elűző cukorka után nyúlni. Maga a hősiesség! Masha az igazi szívvel lélekkel egyletünket szolgáló és révbe juttató társ, akire halálom, nem fogok elpatkolni, senkinek se jusson eszébe, de majd sok sok, hihetetlen sok évszázad múlva, mert legyünk optimisták, ha ez netán bekövetkezne teljes nyugalommal hagyhatom rá és mennyei királyságunkat megvalósító zsoldosainkra együtt életre keltett vállalkozásunk. Épp ezért, elszántságtól fűtve még nagyobb gőzfelhőket fújok ki orrom, hogy ragadozóként vetődve csaphassak le a kicsiny dobozkára. Megkaparintva szerzeményem tigris bukfenccel pattanok fel, nehogy átmeneti magamat kicselező cselemmel kötényt adjak saját lábamnak és az ellenfél rúgjon gólt, aztán nézhessünk, mint Rozi a moziban, miféle letargikus tragédiába csöppentünk, ahol Rómeó nem udvarol Júliának, hanem szétrúgja a nemes popóját. Mindegy, mert erre nem kerülhet sor, míg velem van Bummbumm kifogyhatatlan ötletarzenálja! Az ő eszével és az én szerencsétlenkedésemmel, mármint szerencsével megáldott mozdulataimmal eleve sikerre vagyunk koronáztatva! Nem hiába tehettem meg töretlen lendülettel talpra szökkenek és bizalmam töretlenségét kifejezve mutathatom igazi reklámarc profilból hüvelykujjam, csak, hogy adjak a látszatnak, ha már egy kukkot se értettem miféle keresztülhúzó kötélről tudakol a tudakozó! Nálam csak foglaltat pityegett a vonal, mert maximálisan lefoglalt Masha állítása. Úgy vélte a kis fehér bogyó segíteni fog rajtam, szóval milliárdos százalékossággal megbíztam szavaiban. Naná, be is mutattam mennyire! Az egész doboz tartalmát számba töltöttem és dicsőséges hősként hajítottam el az immár üres műanyagot, hátha eltalál valami felénk settenkedő hímet.
Maradjunk annyiban, ami ezután következett felért egy modern tánc, parázsjárás és nyári napokon hőséget legyező szenvedéssel. A maroknyi és teljesen átverésre játszó, kicsi gömböcske akkora felfordulást okozott, szégyenszemre csak ácsorogtam földbe gyökerezett lábakkal, télire kaját pofazacskóba raktárazott hörcsögként. Odáig remekül működött minden, feltankoltam, de mit kellett velük kezdeni? Nem, mintha az egylet tagjaként bemocskolhattam volna hófehér szervezetünk zászlóját, kifog rajtam néhány, húsz-harminc porba fingó, mikroküki golyócska! Nincs az a különleges sake, mely eltántoríthatott volna a helyzetfelismeréstől, mitévő legyek, mint hangya a gatyában, ha már szeretne onnan sugármeghajtással menekülni. Rikkantani kívántam Masha-nak, csak hallhassa ötletétől megújult hangszálaim rezonálását, de emberi nyelv helyett csupán egy lenyelt szappanbuborék szörnyeteg bugyogott bennem. Helyesebben megfogalmazva, kész tölténytár kandikált ki számból, mely körvonalazta egy igen nyálas, ám annál hatásosabb gépfegyver bevetését. Épp, mikor a kötelesség és haza sütemény illatától meghitt légköre követelte önfeláldozóan mentsem Bummbumm ismeretlen földekre tévelyedő gránátját. Mindezt szigorúan korhatárra figyelve szuperlassított felvételben, andalító zongora kíséretre eltorzult arcvonással, hogy az igazi balhét képsíkból kiugorva, figyelmes édesanyaként ártatlan gyermekek lelkére, csupán hanghatások felmutatása mellett teljesíthessem. Volt ott nagy csattanás, egymásra átkok kajabálása, csihi puhi hangzavar, szanaszét repülő bútorok csörömpölése, harcba vonuló amazon visongás, indián gurgulázás, fájdalmas ordítás, sérült hörgés, bakancs kongás és még folytathatnám, de tisztelettel a tizennyolc éven aluliakra a többit rábízom a homály sokat sejtető, áldásos fedésére, melyet azzal szakítottam félbe beindítottam a tiktak sorozatot. Tökéletesen üzemelő, gyárszalagról friss festék szaggal legurult fegyverként küldtem szembe az engem eltávolítani próbálkozó férfi vandált tetemes nyállal süvítő bogyó hadtesttel.
-HÁH! Tökéletes fegyver, Masha! Bele se merek gondolni mi lett volna, ha Mentos-t adsz!-
Csillantak fel szemeim elismerésem tetőfokán pöffeszkedve, miközben western párbaj tagjaként ruhámba töröltem számat. Nehogy már nyálas képpel állhassak fel a tettek mezejének férfi tetemekkel kikövezett ösvényére, melyet Bummbumm bombái méltán rettegést és észvesztő menekülést kiváltó durranásai mesterien terítettek lábam elé. Az ellenséges erők úgy hulltak a konfetti esőben, akár szilveszterkor a petárda szólamra serényen visongó malacka szívelégtelenségben! Szívet melengető látvány volt, micsoda utolsókat rúgó gurgulázással terülnek ki a színes karneváli kavalkád nőiséget hirdető tengerében. Még szép, maradék cipőmet neki hajítottam a ventilátor messzi távlatokból felsejlő zöld gombjára, hogy turbó fokozatú szélerősségben magasodhasson szuperkatonai fokozatokba páncélökölt felvillantó Masha. Igazi tömegek fölé tornyosuló fenyegetés volt, melytől szívemhez kapva sóhajtottam fel. Ha tehetném, most mondanám, igen, az én lányom, de nem hagyhattam cserben szükség órájában, hogy alantos férfi testek között heverészek. Kézen átfordulva térdeltem az immáron teljes dicsőségben állíthatom, túszok felé, majd fejemről leemelve a sapkát rázom meg rémült szemeik előtt. Ideje volt kiteríteniük zsebeik tartalmát, alapítványunk közösséget támogató céljainak elérésében.
-Köszönöm, Masha! Szép munka! Ide az értékekkel, nyápickáim! Miután végeztek a leszereléssel, visszaspuriztok a helyetekre! Akik napocskás matricát kapnak, azok mindenféle hirtelen, félreértendő és gyanúra adó mozdulat nélkül, szigorúan tarkóra tett kezekkel letérdelnek a…vhoa, kártyáztatok? Ki nyer…khm….szóval, asztal mellé térdeltek! Nem pisszeg, nem mocorog! Csendben üldögél!-
Villantottam fel, eddig övemre tekert kötélhalmazomat, had érezzék, ki dominál a házban ma este. Nem baj, ha tele rottyintják a nadrágot, valami nagyon csúnya és fájdalmas dolog van kilátásban, ezért tovább mutatva színészi adottságaim ütögettem kötöző célszerszámom tenyerembe, mialatt szemfüles ragadozóként jártam fel-alá, valóban minden értéküket átadják e virágtermesztő piacra betörni óhajtó egyletünk részére. Tökéletesen gördülő alakításom közben, azért Masha társaim szavaira is hűségesen kagylóztam. A válogatás alkalmával nem ártott minden érvre és ellenérve agyi tekervényeimet megfeszítve koncentrálni, nehogy terményünk ballépésem miatt ne legyen tökéletes.
-Értem, vagyis nem értem miért bableves…ne legyen egzotikusabb, vagy azért bab, mert az szinte minden kertben van és ettől olyan házias jellegű? Oh, a leborult szekér tehéntrágyára lesznek rizspálinkák, mert bele fogok kavarodni! Így ni! Felvetéssel egyet értek! Őket visszük!-
Lehelek rá a kicsiny napocska mintás nyomdára, melyet szeretett kislányom hagyott nálam és anyai kötelességemből kifolyólag szent küldetésünkön használok fel. Mértani pontossággal Masha által említett tagok homlokára biggyesztem a jeleket és kizárólag észlelhetőségi okokból kifolyólag csodálom néhány másodpercre. Mindent a tökéletes végrehajtásnak áldozok, ami majd nem belefullasztott saját nyálamba, hiszen közvetlen fülem mellett egy óriási zümmögő légy szállt el, amiről némi információ áramoltatással később kiderült, hogy Bummbumm életre kelt bombája. Ha pedig ez az aprócska szépséghiba nem generált volna teljes idegsokkos jobb szem rángatózást, még azt is megtudakoltam, ha valamiféle fatális véletlen folytán megszellentett volna tábortűzben folyosóra szenesedett mályvacukorként végzem. Azt semmi esetre nem vállalnám el, ezért földre vetődve pucsítok, de nem ám félelemtől vezérelve húzom be fülem-farkam, védelmi zóna kialakításában reménykedve kúszok el a kártyás asztalig, hogy alá bújva mérhessen fel a kaotikus jajveszékelésben és mindenfelé futkorászó áldozatoktól zsúfolt terepet. Társam, semmi esetre sem féltem. Tapasztalt nőegyleti tagként biztosan tudja mi a teendő, gyorsan bújjon egy feláldozható hím mögé, ezzel segítve amazon lelkét jobb búvóhely találásában.
-Öregasszony tyúkszemére mondom, ezek a férfiak elátkoztak minket! Nem baj! Uraljuk és megoldjuk a káoszt, mert rajtunk nem foghat ki semmi és senki! Van is egy tervem! MASHA! Háromra rúgd ki az ajtót! Én kiütöm a fránya mód elszökött bombát a kertbe! A szétszéledő férfiak, ugyanis tuti megpróbálnak eliszkolni a gyáva férgek, majd kötéllel vadászunk rájuk és végre megvalósítjuk régi álmom, akarom mondani megvalósítjuk azt a lehetőséget kötéllel fogjuk be őket! Vadiúj vadnyugat SS kiadásban! JIHÁÁÁÁÁ! Készen állsz?-
Tettre éhes tűzben izzó szemekkel szorítottam ökölbe karjaimat, miközben ördögi vigyorral foszforeszkáltam a teljes sötétség légterében. Maga a sátáni bikavadász készült feltörni belőlem, aki cowboy kalapot ragadva fog bociként sereglő férfiakat becserkészni. A régóta dédelgetett, igazi megsemmisítő csapástól, akkora lángcsóvák csaptak fel környezetemben, még a hakama-m alja is felgyulladt, így kénytelen voltam néhány másodperccel késleltetni legújabb mentő akciónk, míg eloltottam fránya spontán tüzem…
Yoshida Yuko
12. Osztag
12. Osztag
Yoshida Yuko

nő
Capricorn Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Nov. 12, 2011 5:35 am

Az események csak úgy peregtek; a korhatárkarikával ellátott pillanatokat hiába igyekeztem cenzúrázni egy Medúzákról szóló igazán unalmas természeti filmmel – ez van, ha az ember nem szereti a tengeri élet titkait - így sem tudtam kizárni elmémből a hangokat, melynek sztereója túlszárnyalta a képzeletbeli síkom hangfrekvenciáját. S midőn problémát jelentett, hogy hagytam kicsúszni a kezemből azt a fránya robbanót! Mint ha egy egyszerű labda lett volna és egy precíz rúgásom hatására elkövethettem volna vele egy száznyolcvan fokos mozzanatot, mellyel feje tetejére állíthattam siker övezte ösvényünket. Most már nem látom azt a gyönyörűségesen tiszta fényt az alagút végén, mely jelezte oly’ tiszta, s gyönyörűséges győzelmünket! T^T Vagyis helyesbítve… a pisztolyokkal eltakart, csukva tartott látókáim miatt, az ég adta világon semmit sem látok. De ez már a részletek a legapróbb részleteihez tartózó részletek, mely a legkevesebbek figyelmét kelti csak fel, nekem is csupán a folyton – folyvást zakatoló logikám hatására sikerült levonnom ezt a megállapítást. Neutral
De nem pepecselhettem tovább, hívott a kötelesség mennyei útszakasza és velejáró feladat, mely szerint a koszos mancsok tulajdonosait azon nyomban hatástalanítanom kellett. S vidáman fogadtam Sasha Elnök örömét a torok ellenkezését berekesztő cukorkákkal kapcsolatban és midőn szerencse valóban, hogy nem a másik zsebbe nyúltam, amelyben az említett másik torokproblémák megoldója leledzett. Azzal tényleg nem aratott volna, ily’ csodás klassza sikert az égig magasztalt vezetőnk! Surprised
- Ugyan Elnkhm.. Sasha! Ennyi a minimum, vagyis majdnem ennyi az a minimum, aminek a minimuma az én minimumom, amit minimálisan minimalizálhatok a minimumnak, hogy aztán a minimálisan minimum… vagyis akarom mondani, ez már a maximum. Szóval a maximum előadást tarkíthassa az én minimum, a te maximumodhoz! Vagy valami ilyesmi Surprised – azaz naná’, hogy mindent megteszek Elnökünk látványos támadásainak színesítéséért! De a pozitív és negatív pórus e mennyiségi kifejezésébe jócskán csak belecsavarodtam mostan, a végére már én is elvesztettem a maximum és minimum sokaság között a fonalat. Pedig a világ madzag nélkül, csak káosz! Ahogy most az én felfogásom is az, ennek hiánya végett. Midőn kellemetlen is ez az üresség! T-T
De ez most nem a letargia pillanata, de nem ám’! Menő vigyázzállásban szalutálok, páncélöklöt a vállamnak támasztva, fogvájóval tarkította signal fehérséggel ellátott, rendezett fogsorom között, s aranybarna íriszem még aranyozottabban és vidámabban ragyog a bekerített hímegyedeket látva, mint valaha. S némán hallgattam, ahogy Sasha elnök kiadja az ukázt a nyámnyila csoportosulásnak a fal mentén. A nyelvbotlást hallván jómagam kíváncsian odakígyózok a tett helyszínéhez, mely némi üzemzavart diktált Sasha elnöknél, szemügyre akartam venni azt a játékot, mely merészelt bekavarni gyönyörű monológízációjába!
- Aszta kanaszta! Surprised – szigorú pillantásom a felismerés hatására rögvest elpárolgott, ahogy jobban megtanulmányoztam az asztalon sorjázó lapokat és kirajzolódott lelki szemeim előtt a kártyalapok állásából az ott folytatott játék lényege. Kicsit zavartan hajolok el onnan, torok köszörülve, zavart tarkóvakarás kíséretében, ahogy az Elnökre vezettem tekintetemet. – Akarom mondani a mondanivalót, hogy jobbnak ítéltem az ítéltetni valót, mely szerint a bölcselőbbnél is bölcselőbb lenne, hogyha a konkrét leveses feladatra koncentrálunk, mintsem másra szegezzünk koncentrációnk koncentrációját – hadartam el, tovább oldalazva, mielőtt túlontúl feltűnő lenne rögtönzött, értelmetlen szövegem alaptalansága és annál is nagyobb zavara. Jómagam is szemmel követtem héjaként köröző Elnököt, mely mozzanatára kezdtem úgy érezni lassacskán elszédülök már magától a látványától is, de még a szédítő hatás ellenére sem jelentett gondot kiszúrni két igen tetszetős babot a kosárkába, melyet a Nőegylet legjobb konyháshölgyének vihetünk segédmunkásnak, ezzel növelve ínycsiklandozó ételeinek mennyiségét. *3*
- Öhm… a miértjét inkább ne részletezzük, csak igyekeztem rögtönzött szavaimmal élni a helyzettel kapcsolatban, bár meglehet, kicsit sántít az alkalomhoz, mintsem egybe vág :/ - szólok sziporkázásaimat negatív fényben feltüntetve. De elég éltető erőt adott sikeres munkaerő kiszúrásom, s személyesen Sasha értet egyet felvetésemmel! *.* Igen életképesnek látszódtak arra a helyre, amit nem nevezünk nevén, csak tudjuk, hogy van, s tilos a belépés. De ottan annak meg tilos a lelépés, azon nyomban szóvá teszem csodás Elnökünknek, hogy szökevényünk akadt, ki nem tudott túl messzire menni a repülővé átváltozódó bombám útonállása miatt. Nem is tudtam, hogy az ABP 22-es modellt is magammal hoztam! Surprised Vagyis így elmémben is akarom mondani, micsoda szörnyűség! O_o Hiszen ez egy veszélyes kézi gránát, vagyis inkább önálló robbanópanellel felszerelt repülő egység, mely hatalmas károkat képes okozni, akár egy érintéssel is. Földre vetem magam, majd klasszikus guruló manővert téve – jó kis bombaösvényt hagyva magam után, mely öltözetem rejtekéből potyogott ki e tettem miatt közben – a fölöttem elreppenő vadászrepülőgép elől, hogy biztonságba húzhassam meg magam egy – két földbegyökerezett lábú, szürke egér mögött. S eszeveszett sebességgel zakatolt eközben elmémben az ötletekkel ellátott kisvonatom, ahogy a megoldáson törtem kőkemény kobakomat.
- Nem hiszek az efféle humbugokban, Sasha. De ebben a vészhelyzetben egyet kell, hogy értsek veled! – hát jó… naná’, hogy nem az én ügyetlenkedésem hatására pottyant ki markomból ez a veszedelmes szerkezet! Minden bizonnyal az egyik hímegyed tehet róla, a mi csodálatos egyletünk hős matrózai, s vezetői sosem hibáznak éles helyzetekben, ha mégis megtörténik az a regényeken található szövegekből idézve: „csupán a véletlen műve lehet”! Semmi több! A „NET” hatalma ugyanis nagyobb ennél, hamarosan zsákmányokból gazdagabb is! Cool
- Vettem Sasha vezér! Készülj a legeslegtökéletesebb szervára! Indítom a hazafutást! Egy - az akció heves hevében bólintottam rá a fergeteges Elnöktől hangoztatott ötletre, nem volt idő számítgatni sikerünk esélyeit ebben a kritikus helyzetben, mivel a szürke egér védőfalam eloldalazott valamerre. Gyávák! >-> Mit volt, mit tenni… rajt készen, villámtáncikálásra készen állva indultam az egyes számra, majd a kettes során végig spuriztam a helyiségben, hogy a hármast áriázva, kántáljam és egy fegyverekkel bélelt bakanccsal vessem rá jobb patámat az ajtóra. Hangosan recsegve fájdalmát, nyikorgásával nem tetszését nyersen kifejezve tárta fel magát előttünk, utat adva egy háló nélküli szervának.
- Mehet, Sasha! – sürgetem meg nagyszabású Elnökünket az akció végrehajtásának és annál is inkább sikerének érdekében, hogy utána kaphassak némi prezentációt a vadnyugatos vadászást illetően, mert a főnökünk sejtései bebizonyosodtak! Mint holmi birkák, úgy száguldottak kifelé a nyitott ajtón a még nem vagyon lehúzott, illetve meg jelelőlelten társaság. – Nem ártana csipkedni magunkat Sasha, különben Seretei határán kaphatjuk el a menekülőket! – szólok elégedetlenül megállapítva az eloldalazó egyénekről a dolgokat, majd reflexszerűen lebukva adtam utat a kipöccintett járműbombának, ahogy az fejem fölött épp, hogy csak elsüvítet. Tarkómat végig simítva áldottam az eget a rám sugárzott szerencsét illetően, amiért fejem még mindig a helyén van, s nem valahol elfelé gurgulázik valahova messzire tőlem.
- Tökéletes, Sasha! Akkor hát mutasd be, mit is kellene tenni pontosan! Kicsit híján vagyok eme szakképesítésből – ösztökélem a vadi új bemutatóra Elnökünket, s buzgón keringő kíváncsiságomat aligha tudtam féken tartani a kötelességtudatom mellett, mely eszeveszettül aggódott és azt állította, hogy „el fogjuk bukni” a küldetést, hogyha nem vigyázunk. :< De ki vagyok én, hogy ezt elhiggyem neki? Itt van velem az Elnök, tuti siker lesz! *<* Csak, hogy modern szavakkal éljek… bruhahahahaha... végetek hímegyedek! Twisted Evil
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Férfi
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te26400/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzer. Aug. 22, 2012 9:18 am

Vörös fokozat
- Férfiegylet gyűlés -

Minden férfi életében eljön az idő, mikor kihívásokkal kell szembenéznie, és ha az élet nem adja meg a lehetőséget rá, akkor szimplán és egyszerűen megteremti az alkalmat, csak hogy természetét kielégíthesse. Bár nem panaszkodhatok arra, hogy hiányában lennék a leküzdendő akadályoknak, hiszen néha mind Reika-chan, mind Tsuki ki-kikezdi a birkatürelmem és próba elé állítanak viselkedésükkel, ám én mégis úgy döntöttem, hogy ideje egy új kihívást keresni. Azaz pontosabban keresni nem kellett, az orrom előtt volt. Számtalan bátor kémet nyelt el a pincefogság, mire a Nőegylet bizonyos titkait felfedték előttünk, így hát nem hagyhattam, hogy áldozatuk veszendőbe menjen. Minden információ a rendelkezésemre állt ahhoz, hogy társaimmal véghezvigyük a lehetetlent, és betörjünk Seireitei legjobban védett épületébe, a Nőegylet székházába. Nem volt különösebb oka tettemnek, talán csak a felgyülemlett feszültséget kívántam ily módon levezetni ezzel a szupertitkos akcióval, melyről csak az a néhány kiválasztott tudott, akiknek segítségét igénybe vettem a misszió alatt.
Társaimmal az éj leple alatt közelítettük meg a célpontot. Három védvonalon kellett átjutnunk, a Kagami-birtokőr erőtere, a porta és a 12. osztag kiborgjai mind potenciális veszélyt jelentettek a küldetésünk sikerére, ám bíztam benne, hogy kellően felkészültek vagyunk. Elsősorban két kidouban járatos szárnysegédem közreműködése volt megnyugtató, Shin-san és Shizuo-san asszisztálása ugyan is elengedhetetlen volt ahhoz, hogy csapatunk jelenlétére egy halvány reiatsuminta se utaljon, amíg el nem hagyjuk az ellenséges területet. Míg ők ezen dolgoztak, addig én törődhettem a kidou-pajzzsal, mely a székházat körbevette. Azt hiszem köszönettel tartozok Reika-channak, amiért az ő épsége érdekében beleástam magam a pajzstechnikákba, ugyanis anélkül valószínűleg nem sikerült volna rést ütnöm ezen az energiamezőn. Nemhiába védik ilyen kidouk a főnemeseket, már így is gondot okozott, holott csak egy ember munkája. A bejutást követően Keisuke-sant Shizuo-san gondjaira bíztam, az ő feladatuk volt Yuko-san teremtményeiről gondoskodni, a csapat maradéka pedig ezután Anao-san jelzésére várt, aki a portást kellett lefoglalja annyira, hogy ne vegye észre a jelenlétünkre utaló nyomokat. Innentől kezdve már csak annyi dolgunk volt, hogy a másnapi teaszertartáshoz felhasználható összes teafüvet elcsenjük, és a helyére odabiggyesszük az üzenetet, melyet remélhetőleg el fognak tudni olvasni a macskakaparásom ellenére:

Hölgyeim!

Kérem ne vegyék zokon figyelemfelkeltő akciónkat, helyette szívvel-lélekkel javaslom, hogy a mai foglalkozás helyett menjenek haza, és töltsenek el egy kellemes délutánt a családjukkal, párjukkal. Adják meg nekik azt az örömet, amit csak egy nő adhat meg egy férfinek, cserébe mi is gondoskodni fogunk arról, hogy jól érezzék magukat. Legyen ez a nap az örök férfi-nő rivalizálás békenapja.

Legmélyebb tisztelettel,
A Férfiegylet

Nos, nem vagyok a szavak embere, így talán rá kellett volna bíznom ezt az üzenetet másra, de bíztam benne, hogy az ártani akarás szándékának mindennemű csíráját elfojtottam vele. A csendes kiosonást követően jöhetett a fellélegzés, ám örömködést a részemről senki sem tapasztalhatott, egyszerűen csak elbúcsúztam és hazamentem. Bíztam benne, hogy Reikát még ébren találom, a tanulás sok szabadidejét leköti. Talán túl sokat is...

Másnap kora reggel már az Aka Korusetto nevezetű létesítményben segédkeztem Ayumu-sannak abban, hogy zökkenőmentes gyűlést bonyolítsunk le. Köszönettel tartoztam neki, amiért engedte, hogy egy olyan helyre hozzuk ezt az eseményt, amelyre a Nőegylet valószínűleg nagyon nehezen fog rátalálni. Ki gondolná, hogy egy bordélyházba húzódtunk be székhelyül? Az időpontválasztás nyilvánvaló okokból esett a kora délelőttre, éjjeli akciónk megtorlásának esélye ugyanis a békés szándék ellenére is a fejünk felett lebegett. Ám ha nem találnak minket otthon, miután felfedezik a csalafintaságot, akkor legalább elodázhatjuk a büntetésünket, és hátha mire visszaérünk, lenyugszanak a kedélyek Neutral Az előkészületek megtétele után egy bőrönddel a kezemben vártam az egylet tagjait a bejáratnál. Fejemen természetesen napszemüveg volt, kosodém meg nyitva, ahogy ez a hagyományokhoz illik; fejemben pedig azon aggodalom cikázott, miszerint mindenkinek elküldtem-e a meghívót, aki jelezte az újjáalakult Férfiegylet felé a tagsági szándékát .__. Minden érkező kezébe nyomtam egy napszemüveget és a bárban elrendezett asztalok felé irányítottam őket, melyeken már ott volt a kancsó szaké is, majd jómagam is csatlakoztam a társasághoz, mihelyst úgy tűnt, már senki sem fog érkezni.
- Khm... köszöntök minden kedves érdeklődőt. Mielőtt bármibe is belekezdenénk, szeretnék köszönetet mondani azért, hogy most itt vannak, és lehetővé tették ennek a nagyszerű egyletnek a felélesztését. Yuuken-san, lenne olyan kedves, hozni még két széket, hogy ne legyen olyan, akinek állnia kell? Neutral - fogtam bele a gyűlés levezetésébe egy köhintést követően. Megpróbáltam minél inkább felemelni a hangom, hogy mindenki számára jól hallható legyen, csak az zavart, hogy a vártnál többen jöttek el, így a székek száma nem volt kielégítő. Bíztam benne, hogy ha már a szőke férfi tartózkodik a legközelebb az üres székekhez, majd segít átpakolni kettőt.
- Kezdetnek sajnos a bürokrácia mocsarába kell belegázolnunk, ugyanis szervezetünk nem működhet hatékonyan egy elnökhelyettes nélkül, aki gondoskodik az összejöveteleink különböző javakkal való ellátásáról. Egyszerűbb nyelvre lefordítva szükségem van valakire, aki az étel- és italutánpótlást megoldja, valamint a különböző tevékenységeinkhez biztosítja az eszközöket. Yuuken-san, lenne szíves ezeket a papírokat kiosztani? Neutral - nyújtottam át az üres cetliket neki, majd visszafordultam a társasághoz - Aki szeretné betölteni a pozíciót, az kérem jelentkezzen. Ha több jelöltünk is lesz, szavazni fogunk, a cetlik ezért vannak Neutral - magyaráztam a magam kényelmes beszédtempójában, arcomról szokás szerint a teljes apátia tükröződött vissza. Elhallgattam, hogy ha valaki szólni kívánna, akkor még véletlenül se fojtsam belé a szót, és addig is lusta mozdulatokkal rágyújtottam. Sok dolgunk van még, hiszen muszáj lesz elmondanom, hogy a Nőegylethez miképpen is illene viszonyulnunk, valamint nem ártana letisztázni az egyletünk célját sem, noha utóbbihoz majd ötleteket is gyűjtenem kell. A szórakozás csak ezután jöhet, biztos vagyok benne, hogy egyesek alig várják, hogy előkerüljön a kártya Neutral

Spoiler:
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Férfi
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te18700/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (18700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 23, 2012 9:36 pm

//VÖRÖS FOKOZAT, FÉRFIEGYLET GYŰLÉS!//

A nap kellemes és meleg volt. Lementem az edzőterembe kicsit gyakorolni, lévén hogy szerencsémre tudomást sem vettek rólam, és nem nyomták a kezembe minden folyosón a felmosó vödröt Very Happy . Mikor visszatértem a szobámba, az ágyamon egy üzenet várt rám, csak arra várva, hogy kibontsam és elolvassam. Ezt meg is tettem, és a macskakaparásból kibogozva ezt a rövid írást vettem ki:
„ Ma sötétedés után egy órával gyere a Shinigami nőegylet székházához!! Ne késs el, ne hozd a kardodat!
Férfiegylet elnök, Kawashima Ichika”
Megértettem az üzenetet, eleget is tettem a kérésnek/parancsnak, nem tudom eldönteni, mi volt ez. Mindenesetre, ahogy az üzenet is szólt, sötétedés után egy órával a megjelölt helyen voltam. a gyors bemutatkozás után Kawashima Ichika elnök úr és két társa, Amatsu Shin és Yamasaki Shizuo belefogtak a munkába:
Míg Ichika-san a pajzs áttörésével foglalkozott, Shin-san és Shizuo-san a reiatsunkat fedték el teljesen. Az első réteg megvolt. Jött a második. Ezzel már nehezebb dolga volt az elnök úrnak. Pedig ő volt a Kidoushuu alakulat kapitánya, ezt szintén a bemutatkozásnál tudtam meg. Minden perc számított, Ichika-sannak pedig minden erejére szüksége volt a pajzs áttöréséhez. Megvolt a második, és a harmadik is. Ezután két emberre bízta a 12. osztag teremtményeit. Az egyik közülük szintén Yamasaki Shizuo volt. Majd valami Anao jelére vártunk, aki lefoglalta a portást annyira, hogy ne nagyon vegyen minket észre. Mikor besurrantunk, elvettünk minden teafüvet, amit csak találtunk, az elnök pedig odabiggyesztett egy üzenetet a tea hűlt helyére. Nem olvastam el, hiszen nem is akartam. Majd az akció utáni kora reggelen az Aka Korusettoban kerestünk menedéket, belépve mindenkinek kezébe nyomódott egy napszemüveg a kapitány kezéből. Odajött minden maradék egylettag is. Csend lett, a kapitány pedig felszólalt. Az eleje nem volt túl különleges, minden beszéd körülbelül így kezdődött. Aztán egy szőke embert megkért, hogy hozzon még két széket, hogy mindeni le tudjon ülni. Én magam biztos helyen voltam az első sorban, hiszen én haza sem mentem, nem volt, aki otthon várjon engem. Majd a beszéd folytatódott:
Most arról volt szó, hogy kell egy elnökhelyettes, aki az utánpótlást biztosítja, és ezért szavazást tartottunk, erre mindenki kapott egy kis cetlit. Majd az elnök rágyújtott, és várta hogy valaki felszólaljon.

A hozzászólást Dadogós Mmmi..mmmii.. lla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 24, 2012 7:21 am-kor.
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
Hamada Izanagi

Férfi
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2012. Aug. 15.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te7000/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 23, 2012 10:31 pm

Ismerkedés a férfiegylettel

A mai napom is szokásosan indult. Reggeli meditáció, majd reggeli, beszélgetés a lélekölőmmel, séta Soul Society területén, majd hazaérve ebéd. Vagyis azt hittem, hogy nyugodtan ehetek, de nem, ugyanis az asztalon egy levél várt rám, hogy szeretnének látni a férfi egylet központban. Úgy döntöttem, hogy mielőtt bemegyek az egylet főhadiszállására. És így is tettem. Ráérősen megettem a ramenem, majd vagy 3 tucat sushit. A készülődést se vittem túlzásba, hiába volt nem sok cucc, amit magammal kell vinni, mégis nem akartam rohanni. Komótosan felkötöttem a zanpakutom és mellé a wakizashit, amit általában magammal hordok. Elindulok a központba, ahol várnak. Nem tudom, hogy hol is lehet a találkozó, így kérdezősködni kezdek, persze főleg a férfiaktól, hiszen mégis csak férfi egyletről van szó, nem lenne szerencsés, ha a nők is tudnának róla. Elég sokat kellett várnom a válaszra, mivel a legtöbben vagy csak annyit mondtak, hogy "nem tudom!", de volt aki bunkó módon csak egy "nincs időm!" felkiáltással le is rázott. Végre volt valaki, aki el tudta magyarázni, így el is indultam a mutatott irányba. A központban nem volt senki, de valaki ismét útbaigazított, hogy egy bordélyházba vonultak. Oda is könnyen eltaláltam. Megérkezve a kapuban álló fickó egy napszemüveget nyomott, majd egy asztal felé tessékelt. Miután mindenki megérkezett a korábbi fickó beszélni kezdett. Kezdésnek köszönetet mondott a tagoknak, majd valakit megkért, hogy hozzon még széket, hogy ne legyen olyan, aki áll. Miután már mindenki ült egy cetlit osztottak ki mindenkinek, majd közölték, hogy kéne valaki, aki bevállalja az elnökhelyettes címet. Nem nagyon ismerem a tagokat és lehet, hogy vezető típus vagyok, de nem tudom, hogy képes lennék-e annyi időt erre fordítani. Jelentkezek, majd ha szót kapok, felállok és jelzem, hogy esetleg, ha senki más nem vállalja, akkor és csak akkor elvállalnám a posztot. Remélem lesz más is, aki vállalja és akkor nem nekem kell. Biztos lesz valaki, hiszen a tagok többsége öreg motoros, én pedig csak egy újonc vagyok.
Shihouin Yuuken
Shinigami
Shinigami
Shihouin Yuuken

Férfi
Capricorn Tiger
Hozzászólások száma : 57
Registration date : 2012. Aug. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: A Shihōin-ház XXIII. feje
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te19000/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2012 2:02 am

[Vörös fokozat - Férfiegylet gyülés]
Lehunyt szemekkel élvezte, ahogy a hajnali szellő átvág a szobán, enyhén felborzolva amúgy tökéletesen lesimított hajzatát. Korai ébrenlétének két oka is volt, ezek közül az egyik megszokottnak számított, míg a másik már közel sem ennyire. Ahogy teltek az évek egyre kevesebb időt tudott alvással tölteni, szervezetének feleannyi is elég volt, mint ifjonti korábban. Sokkalta jobban kedvelte mostanság a csendes meditációt, ami körülbelül ugyanannyira pihentető volt számára, mint a mindenki által megszokott pihenési forma. Lassan fújta ki a benntartott levegőt, miközben smaragdzöld íriszei is felbukkantak, szinkronban a horizont alatt felsejlő napkoronggal. Elérkezettnek látta az időt a készülődéshez, lévén a délelőtt korai óráiban egy megbeszélésre volt hivatalos, ez volt az a másik indok, amiért éberen várta a napfelkeltét. A férfi shinigamik érdekvédelmi szervezete igazából valószínűtlenül kevés befolyással bírt, valamilyen érthetetlen okból kifolyólag a nők sokkalta összetartóbbak voltak ilyen tekintetben, közös célokkal rendelkeztek, s ezeket a lehetőségeikhez mérten meg is valósították. Yuuken valójában csodálattal adózott Nekik emiatt, némi hasonlóságot vélt felfedezni a saját mentalitásából ebben. Ugyanolyan szenvtelen módon lett volna képes lerombolni bármelyik ellenlábasának házát, mint ahogy azt az említett egység tagjai is megtették a férfiak bázisával szemben. Nem remélt semmilyen támogatást Kawashima bandájától, véleménye szerint csupán a gyengék tömörülnek csordába, ahol képesek egymást védelmezni, holott valójában mindenkinek a saját boldogulásáért kellene felelnie. Mindenesetre szórakoztatóbbnak tűnt részt venni a meetingen egy ostoba estélynél vagy bálnál, amire általában hivatalos szokott lenni.

A Vörös Fűző nem volt ismeretlen jelenség a főnemes előtt, habár személyesen egyszer sem járt még ennek a környéknek a közelében sem. Terjengtek pletykák a Seireiteiben a köznemesek között, miszerint olyasfajta szerelemre találtak ezen a helyen, amit máshol keresni sem érdemes. A pénzért vásárolt kedvesség azonban semmit sem ér, üresfejű libák szórakoztatnak elhízott tisztviselőket. Eme megállapítás érdekes párhuzamot mutat Soul Society egész valóságával, ahol mindenki a Negyvenhatok Tanácsát próbálja meg kiszolgálni képességeikhez mérten, cserébe pedig csupán ámító szavakat kapnak. Az omladozó oromzat láttán a Shihouin-ház rangidős tagja némileg fanyar mosolyt vágva simított végig ruházatán, aminek árából egyértelműen meg lehetett volna vásárolni az egész környéket… kétszer. A romos épületek közötti sikátorokból rosszarcú egyének villogtatták feléje kapzsi pillantásukat, azonban mozdulni egyáltalán nem mertek. A szőke férfi öntelt arckifejezése szinte ragyogott kék zekéje felett, ahogy könnyed mozdulattal lenyomta a kilincset és belépett az épületbe. Kellemes meglepetés fogadta, a belső tér kialakítása már sokkalta jobban megfelelt az ízlésének. Köszönt a jelenlévőknek, majd miután helyet foglalt, intett az egyik pincérnőnek és beszélgetésbe bonyolódott vele. A felszolgált ételek és italok származási helye felől érdeklődött, értelemszerűen nem evett és ivott akármiből, ami elé tettek. A Keinek nevezett kurtizán – abban egyáltalán nem kételkedett, hogy az-e – kellemes társaságnak bizonyult, talán egykoron valahol társalkodónői képzést is kaphatott. Olyannyira belelovalta magát az ecsetelésbe, hirtelen fel sem fogta, miszerint az adott szavak hozzá lettek intézve. Némileg zavartan pillantott fel, tekintetét végighordozta a megjelent személyeken.

- Elnézést Mitsuya-kun, nem figyeltem! – vallotta be halovány mosoly kíséretében, s csak azután válaszolt, hogy a kérdés ismét elhangzott. – Á, értem! Megtenném szívesen, azonban úgy vélem, azon férfiúk, akik nem képesek maguknak széket szerezni egy tárgyalóasztalnál, nem is érdemesek arra, miszerint részt vegyenek egy efféle gyűlésen. Javaslom, nézze át a meghívottak listáját, tudtommal nem várunk hölgyvendégeket, mindenki gondoskodjon a saját magáról.

Negédes szavai úgy hagyták el ajkait, akár a méreg, gúnyos hangszínéből egyértelműnek tűnt, eszében sincs vezetőként kezelni a Kidoushuu parancsnokát. Fiatalabb korában sem rajongott túlzottan a bűvészekért és ez azóta sem változott. Némi mérlegelést követően rendelt egy pohárka cukrozott citromlevet, azt talán még ezen a helyen sem tudják helytelenül elkészíteni. Jobbját az asztal lapján pihentette, mutatóujja ütemes dobolásával keltett zajt, miközben az elnök beszédet tartott. Gondolkodnia sem kellett, hiszen a szavakat csakis hozzá intézhették, egy közrendű halálisten fizetéséből nem telik túlzottan sok dologra. Meg sem várva a monológ végét emelkedett fel ültéből, a felé nyújtott papírokat pedig teljesen figyelmen kívűl hagyta, sosem vett át semmit saját kezűleg. Gyors mozdulattal vette el és oltotta be a füstölgő halálrudat az említett papírosok tetején, éppen annyira belenyomva, hogy ne legyen már képes lángra kapni. Baljával bíztatóan megpaskolta a szónok vállát, ezzel biztosítva a beszéd megfelelőségéről.

- Amennyiben megengedi Mitsuya-kun, átvenném a szót! – szólalt meg erélyesen, ezt követően intett a jelentkező shinigaminak, tegye le a kezét. – Zsugoriságnak tartanám, ha az előbb említett kötelezettséget másvalakire hárítanám önmagam helyett. A legtöbben már ismernek, tudják, milyen körökben mozgok. Természetesen felajánlom családom egy havi jövedelmét az egylet számára, amiből finanszírozhatnak minden kiadást. Remélem ezzel megfelelő mértékben hozzájárulhatok a testület akadálymentes működéséhez!

Fejtegetésének végét követően visszatelepedett az asztalfőhöz legközelebb eső székéhez, ahol már várta az időközben kiszállított gyümölcslé. Elégedetten hümmentve vette kezébe a poharat, ezt követően a fény felé tartva vizsgálta meg mennyire tiszta is az. Bólintásával jelezte, hogy mindent rendben talált, azután zsebéből egy fehér zsebkendőt vett elő, amivel körbetörölte az üveg száját. Miután elvégezte a szokásos rituálét, csak aztán kóstolta meg a fanyar gyümölcs levét. Sosem szerette az édeset…
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Férfi
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te17600/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (17600/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2012 9:52 am

Férfiegylet gyűlés
Miért egy ilyen helyen? o.O?

A férfiegylet csínyében, amit a nőegylet ellen követtek el sajnos nem tudtam részt venni, mivel arra az estére én is be voltam osztva a fekvőbetegek felügyeletére. Pedig olyan jó kis vicces csíny lett volna, és én mindenképpen szerettem volna segíteni, benne lenni, de a munka közbe szólt. T.T Erről az elnöknek is szóltam, hogy sajnos nem tudok részt venni. Ellenben a másnap reggeli gyűlésre már szerencsére el tudtam menni. Bár a helyszín az…
A műszak után csupán egy gyors mosakodásra volt időm, aztán némileg sűrűbben pislogva útnak indultam ezen a korai időpontban. Minthogyha csak egy egyszerű sétára indultam volna, az egyenruhám lazábban volt rám kötve, és a zanpakutoum se függött az oldalamon. Bele tellett egy-két órába, mire megtaláltam a bordélyházat… Embarassed vagyis a gyűlés helyszínt. Kawashima-taichou, az egylet elnöke már a bejáratnál állt egy bőrönddel. ~Bőrönddel? o.O? Azzal meg vajon mit akar?~ Közeledtem felé a kérdő gondolattal a fejemben, miközben az egyenruhám felső részét a férfiegylet hagyományai szerint szétnyitottam, s feltettem a napszemüveget, amit még az egylethez való csatlakozáskor kaptam. Cool Igen én ilyenekről is tudtam ám! Bár csak a jelentkezés, felvételkor elmondottakból, mivel sajnos ez lesz az első egyletgyűlés, amin részt fogok venni. ^^” Valamint a napszemüveg a lassan alváshiányos tekintetemet is jól rejtette, így legfeljebb csak a járásomban, tartásomban tűnhetett fel némi anomália, ami arra utalhatott, hogy legalább egy napja nem aludtam.
- Konichiwa, elnökúr! – Hajoltam meg felé enyhén, hogyha jobban meghajoltam volna, akkor talán a taichou lába elé estem volna, s ott helyben el is aludtam volna. ^^” – És újfent elnézését kérem, amiért az éjjeli akcióban mégsem tudtam részt venni. Be lettem osztva a fekvőbetegek megfigyelésére. Sajnálom.
Odabent egy úgymond félreesőbb székre ültem le, nehogy valakinek útban legyek. Ahogy az asztalnál ültem tudatosult bennem, hogy mégis milyen helyen vagyok. o.O? ~Mégis mit keresek én egy ilyen helyen? o.o? Valyon Misa, Chiyo-san Sakura, Akira, Kira, Amatsu-fukutaichou, Ta..ki, Rosui-neesan mit szólnának, hogyha tudnák, hogy milyen helyre jöttem? Embarassed Lehet, hogy el kellene rohannom? Nem, nem tehetem, hiszen a férfiegylet gyűlésén vagyok, igen, én csak a férfiegylet gyűlésén vagyok! Ott vagyok!~ Általában mindent gyorsan felfogtam, viszont most valamiért belassúltam. Alig hogy sikerült lenyugtatnom magam, hogy jobb, hogyha úgy gondolkodom, hogy nem egy bordélyházban vagyunk, hanem a férfiegylet gyűlésén, máris újabb meglepetésben részesülhettem. Ez nem volt más, mint a környék, vagyis az, hogy ez egy olyasféle hely, ahol Sakura-neesanék mellett felnőttem, telis-tele olyan gonosz, rossz felnőttekkel. Idefele nem is egyet láttam, de ők csak a sikátorokból, sarkok mögül néztek. ~Bármikor rám támadhattak volna hátulról. o.o!~ A szemeim tágra nyíltak – bár ez a napszemüveg miatt nem látszódott – , lélegzetem szaporább lett, ahogy a szívverésem is, de hamar ráeszméltem, hogy most biztonságban vagyok, és nincs baj. ^^” Le is nyugodtam, s ahogy körülnéztem, szerencsésen nyugtáztam, hogyha észre is vette valaki az előbbi ijedséget rajtam, nem törődött velem, így senkinek sem okoztam gondot.
Amint az elnökúr bejött máris megnyitotta a gyűlést. Köszöntött mindenkit, s megköszönte, hogy lehetővé vált, hogy az egylet újra működhet. Aztán Yuuken-sant megkérte, hogy hozzon még két széket, hogy biztosan legyen mindenkinek ülőhelye, viszont Shiouin-dono a kérést elutasított, hogy az, akinek nincs helye, az tudjon magának széket hozni. Ebben talán igaza volt, bár azért akár lehett volna annyira figyelmes, kedves az egylettársaihoz, hogy kettő széket legalább közelebb húzzon az asztalhoz, hogyha már meg lett kérve. Megdöntöttem a székem, s a jobb kezemmel egy, a közeli asztalnál lévő széket kisebb zajjal közelebb húztam az asztalunkhoz. Razz ~Akkor is ide lett hozva egy szék. Razz ~ Rövid időre, enyhén rá is öltöttem a nyelvem.
- Nem gondolod, Chiru-chiru, hogy ezzel esetleg megsértettél másokat? Főleg Shiouin-donot?
~Lehet, de így legalább hogyha valakinek kell majd szék, minden probléma, bajokozás nélkül fog találni ^^ ~

Ez után a Kawashima-taichou megkérdeztem, hogy ki vállalná azt, hogy támogassa az egyletet. Mivel az én fizetésem csekély ilyesmihez, főleg, mivel a vanília lopja a pénzikémet. >.> Az egyik újonc jelentkezett, de Shiouin-dono leintette, s elvállalta a felkérést, a családja egy havi jövedelmével. Igazán nagylelkű felajánlás volt tőle. Miután leült a kezemet a magasba emeltem, hogy jelezzem a szándékomat, hogy szólni kívánnék, viszont az egyik felszolgálóhölgy azt hitte, hogy neki intek így elindult felém. ~O.O~ Embarassed Kissé pirulva álltam fel… vagyis fejeztem be az ülést, s keltem fel a székről, hogy a két, kicsit remegő lábamon álljak. ~><~ Aztán szóra nyitottam számat, hogyha már a felszolgálóhölgy erre tart kérjek egy teát, aztán felajánljam a szolgálatomat az egylet felé, miszerint szívesen elvállalnám a papírmunkákat:
- K-kisasszony, kérem, hozzon nekem egy zöld teát. Embarassed – Aztán az egylet tagok felé irányítottam tekintetemet. – Elnézést, hogy kéretlenül megszólalok, csupán azt szeretném mondani, hogyha az elnökúrnak is megfelel, valamint mindenki másnak is, akkor az esetlegesen felmerülő papírmunkák elvégzését elvállalnám, szívesen. Papírmunka alatt értem a tagok névsorát, esetleges elérhetőségeiket, a kiadások és bevételek nyilvántartását, valamint a teendők felírását. – Eztán meghajoltam, s újra helyet foglaltam. Úgy párperc múlva a kisasszony kihozta a teámat, s biztosított, hogy nyugodtan szóljak, hogyha valamire szükségem van, amit a kelleténél halkabban megköszöntem, miközben az arcom egy árnyalatnyival vörösebbre váltott. Shijin-chin nevetett, én meg kicsit összébb húzódtam, és sajnáltam, hogy a napszemüveg csak a szememet takarja. Embarassed Viszont a tea iszogatásával ideiglenesen tudom takarni az arcomat, bár rövid időre, s csak részben, de ez is több a semminél. ~><~
Keisuke Isami
10. Osztag
10. Osztag
Keisuke Isami

Férfi
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 143
Registration date : 2010. Jul. 17.
Hírnév : 57

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te23400/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (23400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyHétf. Szept. 03, 2012 9:21 am

Vörös fokozat
- Férfiegylet gyűlés -

Éppen ideje volt annak, hogy végre megtoroljuk mindazt a megaláztatást, amit el kellett viselnünk a Nőegylettől. Nem hiába adtam ki a feladatot a kis Naokinak, lopjon bugyit Kotomitól, hiszen szívemen viselem a fiatalság sorsát, éppen ezért még időben meg kell tanítanom őket az élet nagy fortélyaira. Kíváncsian várom hát a tervünk. Biztosan kiakasztunk egy tangát zászlóként a Nőegylet székházára! Vagy meztelen nős plakátokkal lepjük meg falaik! Még az is lehet, a zuhanyzóikat is sikerül bekamerázni. Cool
Lelkesen pöccintem fejemre egyennapszemüvegem, melyet büszkén viselek az egyleten kívül is, éjjel meg nappal is, kint meg bent, hegyeken túl és erdőn át, de még fürdés és szinte már alvás közben is, már amíg Kotomi le nem rángatja rólam. Fogják még emlegetni ezt a napot, az egyszer biztos. Cool
Gondolnám, most jól odasózunk nekik és megszégyenítjük mind, mikor meghallom, Kami milyen szerelmes levelet írt nekik a nevünkben. Kis híján a cigaretta is kipotyog számból, ahogyan döbbenten kamillázok és bálnamód tátom számat, hogy akkor most mifaszvan, meg hát mégis milyen dolog már csak ezért betörni a Pokolba?! Minimum falfirkákkal akarom a tudtukra juttatni, mi van, hisz a világ akkor jó, ha a férfi autót, a nő pedig háztartást vezet, csak Kotomi meg ne hallja gondolataimat, még a végén elnáspágol a húszmilliós hakudájával a sejhajomat. Felháborodásom jeléül tiltakozok egy darabig, csináljunk végre valami normálisat, de neeeem, nekünk baszottul fontos diplomatáskodni, mintha egy cseppet is érdekelne engem bármiféle egyenrangúság! Nem, nem, nem, nem, nem, nem jó ez így... Kami, barátom, ezt még át kell gondolnunk párszor.
A másnapi gyűlésre lila (*>*) foltokkal bár, de büszkén érkezem kedvenc és egyetlen keresztfiam, Naokit magammal rángatva. Himével sikerült elhitetnem, hogy csak napszemcsit megyünk venni a helyi piacra, ő meg ugyan kérdezősködött sokat, meg követett is, míg végül egy cukorkabolt láthatatlan üvegajtója meg nem állította. Mindig vannak terveim arra, hogyan rázzam le a kellemetlenkedőeket. Szegény Hime azt hiszi, megrontom a gyereket, pedig csak igazi férfit nevelek belőle. Olyan lesz majd, mint én. Cool Már csak a robbanásokról kéne leszoknia, gáz egyfolytában petárdává válni minden szirszarért.
Könnyed intéssel jelzem, szolgálják ki napszemüveggel az ifjúság nagy reményét, ez ugyanis az első lépés férfivá válásához. Maradt a szaké (megoldjuk), valamint a nőzés (ha tanul tőlem, megoldja helyettem). Itt-ott csak-csak belém nyilall a fájdalom, tudniillik, Yukko ellenem programozta be az összes robotját, így tökéletes voltam arra, hogy magamra vonjam minden figyelmüket az ostobáknak. Nálunk, a 10. osztagban viszont zsenik vannak csak, és könnyedén túl jártam az eszü... aúcs! Szóval átvertem őket, mint a sicc. Cool Mindez csak néhány lila foltba és kisebb áldozatokba került. Bár örültem volna, ha legalább normális cuccost csinálunk szerelmes levelek írogatása helyett...
- Izgatott vagy, öcskös? – igazítom meg Naokin a szemüveget, majd lazán hátradőlök az egyik széken. A Nőegylet itt sohasem találna ránk, az egyszer biztos. Szép dolog a szerelem, de vak azért nem vagyok, s mindig is imádtam ezekben a szemüvegekben, hogy sosem veszik észre a jó nők, ha megnézem őket. Kár, hogy olyan műek nekem, a sportosabb, természetesebb csajokat szeretem egyszerűen.
Miután megkínálom szakéval és dohánnyal Naokit, hallgatom a széken hintázva elnökünk elcsépelt szövegét. Nagyon hatásos lehet másoknak, én azonban a rövid tényeket szeretem. Meg ja, talán neheztelek rá a béke-napos programja miatt. Igaz, talán valóban kijárna nekem és Kotominak egy olyan nap, amikor nem egymás cukkolásából áll a randink, de egyszerűen sosem bírom ki. Szinte könyörög azért, hogy provokáljam. Neutral Nem hiába imádom azt a nőt. Cool
Sóhajtok egyet Yuuken-san válaszára, bár meg kell valljam, igazat kell adnom neki. Ennyire nem lehet senki sem teszetosza, hogy ne tudjon önmagának széket hozni. Hátratett kezeim összekulcsolom tarkómon, miközben a blablablát hallgatom, nekem túl sok a szöveg és nem szeretem a felesleges papolást. Buzdítani két szóban is lehet, meg még különben is meg kéne beszélni, mifaszvoltezazegész, meg mi az már, hogy békenapot hirdetünk? Mik vagyunk mi, grínpísz? Na ugye, hogy ugye!
- Jól van, akkor Shihouin-san fizet. – emelkedem fel a székről, mikor az befejezi mondandóját. Még többet és még körmönfontabban rizsázik, mint ahogyan azt Kami tette az előbb, akitől amúgy egyáltalán nem szoktam meg ezt. Bele fogok bolondulni, ha mostantól így kell itt beszélni. @_@
- Jobb kéz kell vagy pénztárca? A Nőegylet ellen nem elég a szaké. Meg aztán, nélkülem nem mennél semmire az ostoba tyúk cyborgjai ellen. Wink – vágom be előbb Kami, majd a többiek felé a szavazz rám mosolyt. Nincs szükségünk pénzre, vagyis hát van arra is, de ide kurázsi is kell! Bátorság kell, és elég mersz, hogy kellően megtoroljunk mindent a Nőegyletnek! Ünnepelt hősként biccentek vigyorogva, és ülök vissza helyemre. Még csak az kéne, hogy egy sznob legyen az alelnök. Mi lesz a vége? Holnap már rózsával a számban kell üdvözölnöm a nőegyleteseket?
Genki Naoki
10. Osztag
10. Osztag
Genki Naoki

Férfi
Hozzászólások száma : 25
Registration date : 2012. Aug. 29.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te5000/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyKedd Szept. 04, 2012 1:05 am

Vörös fokozat- a felnőtté válás útja

Elfojtottam egy ásítást, nem akartam, hogy Keibá azt hihesse, álmos vagyok. Való igaz, nem aludtam sokat, bevetésen voltam az éjjel, amivel bebizonyítottam, hogy én is méltó vagyok rá, hogy ma Keibával tarthassak, és végre igazi férfivá válhassak. Még mindig elképesztő, hogy milyen csodálatosan zseniális tervet voltam képes kidolgozni arra, hogy megszerezzem Sakai fukutaichou bugyiját, és ne tudja meg, hogy én voltam, hai. Akkor apa megölne. monoklis
Számtalan terv közül végül az „N” lett az, amit választottam, mint Naoki. Nem véletlen hát, hogy ez lett a végleges, bár a „G” is játszott, a többi csak azért volt, hogy áthaladjak az ABC-n. A terv tökéletesen ment, akár a karikacsapás, semmi fennakadás nem volt a végrehajtásban, pedig teljesen egyedül csináltam.

First Phase: Room break
Már az észrevétlen kijutás problémát okozhat, ha olyanokkal laksz egy házban, mint az Omnitsukidou yonsekije, vagyis a papa, vagy két másik osztag sansekije, mama és Taki. Nekem, a nagy Naoki-samának azonban ez nem okozhat semmiféle problémát, elvégre én leszek az új Hitsugaya Toushiro. De persze a legfontosabb, hogy ott van nekem Natsuki-chan, akire mindig számíthatok, és egy nagy rakat párnával aludt a szobámban, betakarózva, hogy ne tűnjön fel a hiányom.
A szökést elősegítette, hogy apu nem tartózkodott otthon, mert dolgozott, úgyhogy könnyedén kimásztam az ablakon. Hála az Omnitsukidous véremnek, ami apa szerint évszázadok óta öröklődik, ösztönösen olyan csendben tudok sétálni, mint egy teknős… illetve hal… vagy nem tudom, legyen akkor szarka. Nem vette észre senki a távozásomat, eltűntem az éjszakában. Így hát megkezdhettem utamat, hogy újabb kalandokkal találkozhassak, veszélyekkel, melyeknek végén egy női alsónemű, és az elismerés vár rám. :OO:

Second Phase: It’s a trap!
Akármennyire ügyes vagyok, tisztában voltam vele, hogy nem vagyok képes átejteni a Niibantai hadnagyát, az pedig esélytelen, hogy be tudjak hozzá lopakodni, ha apu a házban van, már problémás a kijutásom, Kotomi-san pedig hasonlóan ügyes, mint apu. Sajnos a ruhaszárítóján sem láttam semmit, úgyhogy jó, hogy terveztem, nem csak belógni próbáltam.
Nem tudom, hogy Keibá rájön-e, ha másikat hozok, de sajnos be kell vele érnie egy alantasabbal, Kotomi-san túl jó hozzá, hogy átejtsem… még. Egy év múlva már könnyedén menne a bugyi lopás tőle is. Hai. Bár ha úgy vesszük, az övét lopom el. Cool
A szomszédban lakó lány is omnis volt, de az sokkalta könnyebb célpont, mert csak egy éve fejezte be az Akadémiát. Még nincs felkészülve az olyan zseniális trükkökre, amiket a nagy Naoki-sama ki tud eszelni. Keibá mondta, hogy a nők három dologért bolondulnak, amivel tökéletesen manipulálni lehet őket: az ékszerekre, Rexre vagy kekszre, már nem tudom, nem értettem pontosan, illetve a ruhákra. Mivel az elsőhöz nem volt elég a zsebpénzem, a másodiknál pedig fogalmam sem volt arról, hogy akkor most kutyára vagy rágcsára gondolt, elterelésnek be kellett érnem a harmadikkal.
Még korábban vettem egy pár cipőt, egy szoknyát és egy blúzt, amiket az erdőben rejtettem el az „N” fizikai valóvá válásáig. Most már nem volt más dolgom, mint elhelyezni őket a lány ajtaja előtt, majd elrejtőzni az ablaka alatt, és várni a reggelt. A legjobb az egészben, hogy még aludhattam is egy kicsit, mert amikor kijött meglocsolni a virágait, úgyis felkeltem, és amikor meglátta a ruhákat, elkezdte próbálgatni őket, örült, és gondolkozott, hogy visszaváltsa-e, volt időm behatolni, és elemelni egy fekete női alsóneműt a szennyes kosárból. Ezzel kezdetét is vette az „N” legördögibb fejezete. Twisted Evil

Third Phase: The gift
Nem akarok hazudni Keibának, úgyhogy a terv része az is, hogy Kotomi-san bugyiját lopom el. Ezt pedig úgy lehet a legjobban megcsinálni, ha nekiajándékozom a szerzeményemet, hogy azután visszalopjam. Keibá szerencsére nem kötötte ki a körülményeket, például hogy közvetlenül Kotomi-sanról kell-e lopni. Az rendkívül bonyolulttá tette volna a dolgomat, a „D” terv, ami erre irányult, számtalan kockázati tényezőt hordozott magában. Így viszont nem is kell találkoznom Sakai hadnaggyal ahhoz, hogy elemeljem tőle a bugyiját, amiről nem is tudja, hogy az övé. Twisted Evil Hai.
Sietnem kellett, még haza kellett érnem reggelre, mielőtt valaki felébreszt minket, és kiderül, hogy nem vagyok otthon. Először halkan letettem a bugyit az ablaka alá, majd ráírtam egy papírra az „Ajándék Kotominak, hai” feliratot. Ezután csak le kellett tépnem a papír sarkát, hogy ne tudják meg, hogy én voltam, és el kellett emelnem az immár Sakai fukutaichouhoz tartozó fehérneműt. A „hai” feliratú papírt útközben lenyeltem, hogy soha ne találhassa meg senki. Ezen felül valószínű meg kell tanulnom bal kézzel írni, hogy átejtsem az íráselemzőket, akik a papa munkatársai, hai.

MISSION COMPLETE

Amikor Keibá lerázta anyut, csendben átnyújtom neki a fekete bugyit, amit, ha nem vesszük szigorúan, Kotomi-santól szereztem.
- Ügyes voltam, hai? :OO:- tudnom kell a véleményét, mielőtt megérkezünk a titkos főhadiszállásra, és végre én is megkapom a napszemcsimet. Cool Ez akkor már azt jelenti, hogy igazi férfivá váltam? Miközben ezen agyalok, Keibá megigazítja a szemüvegemet, ami egy kissé ferdén volt rajtam.
- Igen, hai. De csak egy kicsit, hai.- én is hátradőlök a székemen, ahogy Keibá, mert az menő, de elég gyorsan sikerül vele hanyatt esnem, és magamra vonni minden tekintetet. Ráadásul a napszemüvegem újra félrecsúszott. - Suimasen, hai! :OO:- gyorsan felugrok, visszaülök a székemre, és miközben a szőke bácsi beszél, megpróbálok minél inkább csendben maradni, és kisebbé válni.
- A… Arigatou, hai!- Keibá most… tényleg megkínált engem cigivel és piával? O.O Hát ez… SZUPER! Hai. Nem is tudom, melyikkel kellene kezdenem, és mivel nekem a téma úgyis túlzottan érthetetlen, megpróbálok gondolkozni ezen. Mivel a szaké robbanékony, én pedig mindig mindent felrobbantok, ha előbb gyújtom meg a cigit, abból baleset lehet, és megint ki fognak nevetni. Tehát előbb innom kellene. De mi történik, ha bennem robban fel? O.O De ilyenről még nem hallottam, úgyhogy mégis inkább a szakéval kezdem.
Felemelem az italt, és habozva pillantok előbb rá, majd körbe mindenkin. Ha most kis kortyokban iszom meg, az nagyon kellemetlen lenne, mindenki azt gondolná, hogy puhány vagyok, úgyhogy egyben kell lehúznom. Nagy levegő… asztalról felemel… lehúz. Ez nem is volt vészes, hai... Ez keserű, és olyan, mintha égne! Meg fogok halni! O.O
A köhögésem néhány másodperc múlva elmúlik, csak a kellemetlen, égető érzés marad meg. Miért szeretik ezt az italt? -.- Olyan keserű, és fáj meginni. Mondjuk ez a kis szédülés tényleg kellemes utána, hai. És ha ez a menő, miért ne, hai? Miután Keibá meggyújtja a cigit, beleszívok abba is, szintén egy köhögő rohamot elérve, de úgy tűnik, hogy minden menő dolognak velejárója, és mivel Keibá nem köhög, egyszer biztosan el fog múlni. Ez a menőség ára. Hai.
Mivel még mindig a menő cuccok kábulatában vagyok, lemaradok annak az előzményéről, amiről Keibá beszél. A lényeg persze az, hogy ő a legmenőbb, úgyhogy biztosan neki van igaza, úgyhogy úgy döntök, nekem is muszáj egyet értenem vele.
- Hai, hai.

A hozzászólást Genki Naoki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 23, 2012 10:57 am-kor.
Amatsu Shin
1. Osztag
1. Osztag
Amatsu Shin

Férfi
Leo Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2011. Jul. 06.

Karakterinformáció
Rang: 3. tiszt
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te5000/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyKedd Szept. 04, 2012 3:41 am

~ Vörös fokozat ~
Napszemcsit fel!

Sohasem gondolná az ember, hogy milyen rövidek lehetnek egyes éjszakák. Természetese az előbbi nap éjjeléről beszélek. Megkapva az értesítést Ichikától rögvest indultam is, hisz miféle férfiegylet tag lennék, hogyha csak gy kihagyok egy ilyen nagyszabású speciális eventet, mint, hogy betörjünk a Nőegylet székházába egy kis szabotázs okán. Meg különben is, csak úgy magára is tök poén lenne a dolog.
Igazán jó csapatot alkottunk Ichikával, Shizuoval, Keisukéval, meg a többiekkel A nőegylet tagjai nyugodtan meghátrálhatnak örökre, hisz ha a férfi egylet megerősödik akkor semmi sem áll majd az utunkba és miénk lesz egész Seiretei. Úgy bizony! Cool
Most viszont visszatérve a mai napra, cseszettül szarul vagyok. Miért nem lehet ezeket az átkozott íróasztalokat kényelmesebbre csinálni? :/ Muszáj volt az esti akció után egyből idejönnöm, hogy reggel ha valaki keresne akkor úgy tűnjön neki, mintha teljes beleéléssel bújnám az iratokat és dolgoznék.
- Azt a sok szép kicicomázott mogyorófavesszejét... - nyújtózódom és ropogtatom meg a végtagjaimat amik a kényelmetlen alvástól alig akarnak életre kelni. Ráadásul még tükörbe sem néztem. Na nem baj, majd valahogy szerzek ide egy kanapét vagy valamit, hogy ez még egyszer ne történhessen meg velem.
- Huh? Hát ez mi? - csúszik le az orrom hegyére a napszemüvegem mikor meglátom az előttem pihenő lapot. Ja igen, én képes vagyok napszemüvegben aludni Nem süti ki a nap a szememet álmomban és ott is király vagyok. Cool
- Férfiegylet... gyűlés... ma... - próbálom álmos szemeimmel kivenni a futkározó szavak jelentését, mígnem villámcsapás szerűen csap belém a felismerés, hogy tegnap mintha mondta volna Ichika, hogy ma gyűlést fog tartani. Ráadásul nem lenne jó ötlet lekési egy ilyen dolgot. :/
Keresve egy tükröt vagy legalább tükröződő felületet álltam meg előtte, hogy az össze-vissza álló hajamat pár laza kézmozdulattal tökéletessé varázsoljam, valamint az orrom hegyén pihenő napszemüveget is egy mozdulattal az őt megillető helyre toljam vissza.
Kilépve az irodácskám ajtaján zsebemből azonnal elővettem a cigis dobozt és szinte sírva fakadtam. Mindössze két szál volt benne, ami azt jelentette, hogy be kell szerezzek még egy dobozzal, vagyis valakitől kunyerálnom kell majd egy szaké meghívást.
- Igazán adhatnának több fizut, hogy akarják, hogy egy halálisten normálisan tudjon élni ennyicske pénzzel?- vakargattam meg a tarkómat azon gondolkozva, hogy talán beszélnem kellene a pénzproblémákról a hadnaggyal, lévén a kapitányt nem lehet csak úgy elérni. De ez még a jövő zenéje, nekem most az a legfontosabb, hogy szerváljak magamnak egy új doboz cigit útközben.
A séta igazán ébresztő hatással volt rám és ráadásul a cigit is szinte féláron kaptam meg. Mindig is tudtam, hogy a napszemüveg csodákra képes, nem hiába ez a férfiegylet megkülönböztető jele.
Belökve az ajtót, számba a füstölgő rúddal haladtam a társaság fele, ahonnan Ichika szőke feje szinte kivilágított. Legalább az biztos, hogy őt könnyű észrevenni a tömegben. Ráadásul épp akkor érek be, mikor valami elnökhelyettes pozícióról zagyvál. És többet beszél, mint amennyit szokott. o.O lehet, hogy már az ivás közepén vannak és én lemaradtam minderről? Az nem lehet, egyszerűen szürreális lenne. O.O
Csendben, a falnak dőlve hallgatom végig először az élre vasalt tejföl felszólalását. Nem igazán hiszem, hogy épp a legjobb helyen kezdett el felvágni azzal, hogy hú de gazdag. Rajta kívül itt mindenki a havi fizuból él meg és az nagyon nehéz dolog ám. Úgy biza.
Keisuke felszólalása már jobban tetszik, sőt, határozottan egyet is értek vele részen. Viszont ki lennék én? Újra kérdem ki lennék én, ha hagynám csak úgy harc nélkül egy ilyen zsíros kis pozícióért való harcot csak úgy elúszni. nekem is van a tarsolyomban amit tétek feltehetnék.
- Szép... szép... - tapsoltam meg mind a kettőt mikor befejezték az érvelésüket, ugyanakkor közelebb sétáltam az asztalhoz is, de leülni nem ültem le, hisz még mindig szörnyen fáj a derekam az egész éjszakai ülve alvástól.
- Abban, hogy Shihouin-san fizessen teljesen egyetértek. Viszont csak nem hagyhatom, hogy harc nélkül elorrozzátok az orrom elől azt a pozíciót. Ennek értelmében magam is tétet teszek arra, hogy az itt összegyűlteket meggyőzzem. Lévén szerény személyem felelős azért, hogy a jelentések az első osztagban rendben és zökkenőmentesen kerüljenek az őket megillető helyre, így alelnökként határozottan biztosítani tudom, hogy a Férfiegylet bármelyik megmozdulása úgy menjen végbe, hogy az teljesen legális legyen és az operációk nyomát se lehessen felfedezni. - mondtam lazán széttárt karokkal, mintha csak osztanám az észt vagy valami, habár van ott ész, csak gyakran elfelejtem használni, de a megfelelő időben úgyis sikeresen felhasználom.
- Egy szakét kérnék. Cool -közöltem az egyik valakivel aki ott abban a helyiségben kiszolgáló szerepet tölt be és teljesítheti a kérésemet. Ezt követően pedig ismét a falnak dőlve várom meg, hogy mik a következő napirendi pontok, hogyha nem ez volt az utolsó, meg naná, hogy érdekel, hogy kié lesz az alelnöki poszt.
Shihouin Ryouichi
2. Osztag
2. Osztag
Shihouin Ryouichi

Férfi
Capricorn Hozzászólások száma : 49
Registration date : 2012. Aug. 24.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: A 2. osztagj tisztje; Névtelen egység tagja
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te8200/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (8200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyVas. Szept. 09, 2012 4:50 am

Vörös fokozat – Férfiegylet gyűlés

A napokban volt szerencsém hallani a Férfiegylet globális visszavágásáról a Nőegylet felé. Hehehe, meg is érdemlik a legutóbbi húzásuk után, bár jómagam nem vettem részt fizikálisan a hadművelet végrehajtásán– sorry, a nőknél ijesztőbb hollowok nincsenek –, így szellemi jelenlétemmel kellett megelégednie a kis csapatnak, kik kockáztatva életüket betörtek a Nőegylet féltve őrzött területére. De sebaj, kitűztek az esemény utánra egy nagy találkát, melyre én is meghívott voltam természetesen, mint veterán egylettag nem is meglepő. Ezért, amit elérkezett az időpont, amit rakhatott volna Kawashima taichou későbbre is, mert van, aki szeret sokáig aludni. ._.” Na, mindegy, így legalább megláthatom, hogy kinek volt sikere túlélni az éjjeli akciót.
Kimonomat szokott módon, a kosodét nyitva hagyva vettem magamra, s napszemüveggel sétáltam végig az utcán a megadott helyszín irányába. Legutóbb elvesztettük egyletünk székhelyét, így újat kellett keresni. Sajnos a keresésben nem volt lehetőségem részt venni és, mivel még nem jártam itt, ezért már igazán érdekel, hogy miféle helyet találtak nekünk a többiek. Surprised
Eltátott szájjal nézek szembe az Aka Korusettoval, amint megpillantottam az előtt állva volt kapitányomat. Még napszemüvegem is félremozdul a nagy csodálkozás során arcomon, győzöm megigazítani. Látva, hogy nem csak engem ért ennyire nagy meglepetésként az új férfiegylet székhelye, hanem egy fekete hajú kis halálistent is, hátba lapogatom, hogy összeszedje magát, mielőtt örökre gyökereket vetnie erre a szent helyre. Egy üdvözlő intéssel köszöntöttem Kawashima taichout, miközben besétáltam a helyiségbe, mely igen érdekes látványt nyújtott belülről a mindenütt piros színével, akárcsak a megnevezése.
Az egyik székre letéve magamat néztem körül a gyülekező társaságon, nem egy új arcot is volt sikerem felfedezni, de a veteránok között is volt bőven résztvevő. Ezek szerint egészen jól átvészelték az éjszakát, ez igazán figyelemre méltó teljesítmény. De tényleg egy csomó új és régi arc, olyan jól érzem itt magam, meg ott van még Jii-san is. Mi? Jii-san? Mit keres ez itt? O.o”
- Yo, Yuuken-jii! – mindenesete intek azért az öregnek, arcomon széles vigyorral, a napszemüveget is feljebb tolva arcomon, hogy lássa a rokonságból többen is felütik itt, ezen a helyen a fejüket a gyűlés miatt és nem csak ő van jelen. Ezután visszadőltem kényelmesen a székemben, majd amint Kawashima taichou belekezdett a monológizációjába győztem magamat ébren tartani. Olyan komoly hangvételű szónoklatba kezdett bele, mintha beugró személyt kellene játszanom egy nemesi körben, amit nem hiába kerülök el odahaza nap, mint nap… mondhatni pontosan az ilyen dumák miatt szoktam beteget jelenteni az efféle események előtt, úgy ki tudják készíteni az embert, főleg engem, hogy bwáh@.@
Amint a téma kezdett érdekessé válni úgy kezdtem én is magamhoz térni és odafigyelni jobban a szóba került témára, amiben semmi nő, pia vagy bármi lényeges nem szerepelt, csupán a Férfiegylet jövője, ami persze szintúgy fontos, mint a felsoroltak, csak nahkhm… mindegy. Neutral
- Vigyázz Yuuken-jii, hogy kinek a fizujával játszadozol! Abba a kasszába folyik bele az én munkám aranya is, vili? >o>;; – öklömet rázom Jii-san felé, amint lezárta szónoklatát. Oké, hogy ilyen nagylelkű, nincs is vele gond, csak a pénzem, a pénzem! Nem egyszer hangoztatta, hogy az nem csak az övé vagy az enyém, hanem az egész családé, szóval jól gondolja meg, mire szórja el! ._. Nem mintha sajnálnám a férfiegylettől, erről szó sincs, csak… Rolling Eyes hagyjuk. Neutral
- Höh, tetszik a fukutaichou szónoklata! – bökök a napszemcsis hadnagy felé, miközben lezseren visszadőlök székemben, ahogy csillapodott bennem a pénzzel kapcsolatos dolog, amit Jii-san felhozott. Csak ezután pillantom meg a pár székkel odébb ülő kis kidous tisztet, legalábbis én így raktároztam el elmémben annak idején, akit pátyolgattunk, így vidám vigyorral neki is odaintettem. Szinte fel sem ismertem a napszemüvegben a srácot.
- Hé, hé, hé meg ne fullj’ kissrác, igyál rá! – veszem el a felszolgáló által hozott teát, hogy a köhögő görcsben szenvedő kölyöknek odaadhassam. Látom a hadnagy még a fiatalabb körökből is vezeti be a társulatot a nagyok életébe ez jó hír. Lesz rendesen utánpótlása az egyletnek. Cool
- Jó duma! – tapsolom meg a harmadik felszólalót. Ez egyre érdekesebbé kezd válni, kíváncsi vagyok még hányan fognak felszólalni ezért a becses pozícióért, amit Kawashima taichou meghirdetett. Szoros meccsnek ígérkezik, annyi szent, már most jóízűt szórakozok rajta, azért rendelek mellé magamnak egy pohár sakét, nehogy elunjam a témát.
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
Genki Takashi

Férfi
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te25700/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyVas. Szept. 23, 2012 11:36 pm

Milyen remek időtöltés lesz a mai. Végre férfiegylet gyűlés. Ennél jobb nem is lehetne. Szórakozottan, zsebre vágott kezekkel sétálok a helyszín felé, amiről időközben kiderül, hogy egy bordély. Hát ennél jobb helyet nem is választhatott volna Ichika-sama a gyűlés helyszínének. A gyűlés korai időpontjára azért kellett, mert valami huncutságot elkövettek a nőegylet ellen. Micsoda érdekfeszítő események sorozatát indíthatja el egy egyszerű... tealopás. Picit megkésve érkezem, a többiek már jelen vannak, már a napszsemcsiket is kiosztotta Ichika-kun. Én is átveszem az enyémet és felteszem. Kicsit megigazítom magamon és majd egyöntetűen eldöntöm, hogy tökéletesen jól áll rajtam.
- Köszönöm és bocsánat a késésért. Volt egy kis papírmunkám, amit be kellett fejeznem.
Első körben fel sem tűnik az asztalnál helyet foglaló apróság, aki nem más, mint az én fiam. nagyjából azután veszem észre, hogy kiszúrtam Keisukét, aki a gyerekek keresztapja. A szakáét és cigit volt idejük eldugni, elvégre én még Ichikától átvettem a napszemcsit, meg bocsánatot kértem a késésért.
- Naoki! Jössz, ide gyorsan! Ki engedett be téged ide?
Kérdezem a fiamat, elvégre ne mászkáljon már ilyen fiatalon egy ilyen helyen. Nélkülem. Keisuke felé fordulok és miközben Naoki feltehetően mentegetőzik, ami engem nem igazán érdekel, elvégre sose mentegetőzz. A barátaidat nem érdekli az ellenségeid, meg úgyse hisznek neked. Végül megszólalok.
- Keisuke-san, ha még egyszer a megkérdezésem és a tudtomon kívül behozza ide a fiamat... vagy maguk szó nélkül engedik, hogy itt töltse az idejét, úgy, hogy én nem tudok erről... Kénytelen leszek jelentést tenni Verashu-taichounak. Mindannyian tudjuk, hogy a kapitány a Nőegylet tagja.
Remélem felfogták a többiek, hogy ez egy igen komoly fenyegetés. A legnagyobb nyugalommal és mindenféle félelem nélkül adom át a nőegylet egy tagjának a férfiegylet teljes névsorát. A különböző csínyek kiötlőinek a névsorát és a tea lopás kitervelőjének és végrehajtóinak a kilétét.
- Köszönöm a megértésüket. Naoki, hozd ide a széked. Itt fogsz ülni mellettem és ha anyádnak egy szót is szólsz erről... elintézem, hogy az akadémiát, még legalább kétszer végig kelljen járnod. Legalább szóltál volna nekem, hogy ide jössz.
Mondom végül pedig megsimogatom a fiam buksiját. Egyáltalán nem zavar, hogy itt van a fiam is. Csak tudjak róla.
- Én a Shihouin testvéreket jelölöm közösen alelnöknek.
Szólok hozzá a témához.
- Így garantáltan nem fogunk kifogyni a szakéból.
Kacsintok a fiamra végül rendelek magamnak is egy szakét, a fiamnak meg egy teát. Szigorúan alkohol nélkül. Az oké, hogy itt van, de ne igyon. Azt már nem tűröm el.
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
Kuchiki Samanuske

Férfi
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te9000/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyKedd Szept. 25, 2012 7:02 am

Vörös fokozat – Milyen gyűlés? Meg hol a fenébe vagyok?

Ismét egy igazán intenzív napon van túl. Nem gondolta volna, hogy a 4. osztagosok élete ennyire fárasztó tud lenni, főleg, mert néhány marha a 11-ből azt gondolta, hogy lehet ugratni azért, mert négyben van. Nos, de legalább utána azt a pár izommarhát, így panasz se lehetett Samanuskera. Ám ideje a fárasztó napot megünnepelni. Arról fogalma sincs, hogy holnap szolgálatban van, vagy nincs, de nem is izgatja nagyon, majd kimagyarázza valahogy, vagy megint mehet a csatornába, annyi baj legyen. Ám most irány a kedvenc helye. A bordély. Csak törzsvendég ott, már saját kis szobája is van, és a kedvenc hölgyek is ott várnak rá. Sőt, manapság Ikichinek is szereztek csajt, tehát minden adott egy jó bulihoz. Persze a kis rosszaságnak máshol kell csinálnia, mert hát na, az perverz. De félre a komolytalansággal, fürdés, aztán szárítás, jöhet a vadító szag, ruhát fel (ami az avin látható), hajba a díszt, pénzt a zsebbe, persze cigit is kell vinni, és ami még csak kellhet, ja, persze egy napszemüveg. Attól lesz igazán kemény, és csábos a külseje. S végre várja az éjszaka. Megérkezve pedig már vezetik is a helyére. Piák tömkelege, a kép pedig csak egyre homályosabb. Csak annyit tud észlelni, hogy az elején csúnyácska hölgy, egyre csak vadítóbbnak látszik. Lehet az alkohol hat a nemi vágyakra? De hogy be tudja indítani az embert, az biztos…
Reggel van, vagy délután? Fogalma sincsen, de nem is akarja tudni, fáj a feje, fáj mindene, azt se tudja, hogy merre van. Homályos képek vannak meg az éjszakából, azt tudja, hogy nem egy üveg töményt elfogyasztott, talán került bele valami méreg is, mert piszkosul hasogat a feje. Hunyorítva tapogatja a szekrényt, keresve a szemüvegét, és amikor megvan, csak felteszi, talán használ az erős fény ellen, ami gonoszul csak éppen pislákol, de arra vár, hogy az áldozat megszokja, majd olyan erővel kezd el tűzni, hogy kiégesse mindenki szemét. A hölgyre inkább nem is néz, nem akarja az este… valamilyen emlékeit elrontani, inkább csak felveszi a bokszerét, rágyújt egy cigire, a maradékot berakja az alsójába, ha mégis kéne, akkor elérhesse. Meggyújtja a kis katonát, a gyújtót pedig szintén az alsó derékrészébe rakja, a gumi segítségével fogja meg. Ideje valami WC-t keresni.
Vakargatni kezdi a férfiasságát, majd amikor megunja a sétálást, benyit egy helyre. Elsőnek nem tűnik fel neki az, hogy nem egyedül van, sőt, akad pár más személy is, akik egy asztalnál ülnek, és szemüveget viselnek. Inkább kábán odamegy egy szobanövényhez, kihúzza a hátsójából a bokszerének a felét, majd hangos, recsegő, hosszú szellentések közben előveszi a farkát, és lepisálja a szerencsétlen virágot. Kiveszi a szájából a cigit, hamuzik, majd ismét bekapja, ekkor kezd el feltűnni neki, hogy nem pont ilyenek itt a mellékhelyiségek, legalábbis nem erre emlékszik. Körbehordozza a tekintetét, majd visszafele, és végre megakad a szeme az asztaltársaságon. Lassan emeli fel a szemüvegét, majd inkább visszaengedi, előrefordul, és mintha nem történt volna semmi, befejezi a dolgát.
- Oh anyám, ez de jó volt.- megrázza a férfiasságát, majd elteszi, és egy vázából önt a kezére vizet, mert hát fő a higénia. Keres egy üres széket, és helyet foglal a többiek közt. A társaság neméből nagyjából tud valamire következtetni, és ez pont jó, egy ideje már kacérkodott a tagsággal. Bár lehet, hogy ezt csak álmodja, és még mindig részeg, de legalább jó az álom. Főleg lehet azért álmodik, mert csak egy bokszer van rajta.
- Hali, Ku… Kuchi… megvan Kuchiki Samanuske vagyok. Bocsi, csak marhára fáj a fejem, na, de van felvétel, meg mi a téma?- kérdezte egy barátságos mosoly társaságában, vagy legalábbis olyasmi, ma nincs a toppon. Lehet, hogy pár pohárka felfrissítené, de azt majd kicsit később, most fontos dolgokról van szó, és azok… majd kiderül biztos. Inkább szemügyre veszi a tagokat, és hát nem sok ismerőst lát, bár ketten valamiért rémlenek neki, csak tudná hol láthatta őket? Na mindegy, ráér később is ismerkedni. Meg megkeresni Ikichit...
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

nő
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te40700/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (40700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 18, 2012 6:51 am

Férfiegyletgyűlés

Amikor a Kidóstájcsó szólt, hogy rajta szeretne ütni a Nőegyleten kicsit furcsálltam, hogy ez a játék a két egylet között miért is fajul el ennyire, miért nem elég kártyázni meg szórakozni? De hát mit volt mit tenni segítettem, mert mi kár eshetett volna a Nőegyletben? Yukkocchan robotemberei elég jól védik ahhoz a székhelyet, vagy mégsem? Legalább tesztelve lenne a nagy védelmi rendszer, aminek a felállításáról múltkor beszéltek! Surprised Lehet, hogy még örülnének is neki és Kohaku-sama még több citromos süteményt adna nekem ezért a munkámért! *o*
Kicsit meglepődtem a feladaton, amit nekem kellett végrehajtanom, a portás mindig olyan gonosznak tűnt, alig mertem vele eddig beszélni. T^T De most meg rá vagyok kényszerítve, amiért valahogy el kell terelnem a figyelmét és ez tűnt a legjobb ötletnek. Rendben, legyen… ._. de nem hittem volna, hogy ez a tettem rémálmaimban fog visszaköszönteni. Szerencsére a PonPonról és kavicsokról és a zöldségháborúról szóló történeteim egész jól lekötötték figyelmét észre se vette, hogy Kidóstájcsó és csapata közben a háttérben szervezkedik. Azonban igazi nagy megkönnyebbülés volt, amikor eloldalazhattam előle, mielőtt rájött volna a cselszövésre, aminek én is részese voltam. Csak tudnám, hogy pontosan miért is kellett lekötnöm a figyelmét. T^T Azt hittem mikor végeztük, hogy elmondják nekem, de tévedtem. Annyira örültek a sikernek, hogy ezért a másnapi gyűlésükre, amelyről beszéltek, biztosan elmegyek, hogy megtudjam mire is volt ez jó, ha már nem osztották meg velem! ._.
Másnap Shiz-chin a testőrömet kértem meg arra, hogy vigyen el a gyűlésükre, amiért Simán Csak Keisuke-sama már elment a kicsi Naocchannal együtt, Himmecchan szerint valami piacra napszemüveget venni, de kétlem én, hogy oda mentek volna. Inkább nem mondtam meg Himmecchannak, hogy itt valami turpisság van, nehogy aggódjon, de mivel a kicsi Naocchan az én keresztfiam is, majd szemmel tartom őket! De várjunk, Simán Csak Keisuke-sama csak nem tesz vele rosszat! Akkor pedig nincs mitől aggódni. Surprised
- Hé, Shiz-chin majd ha odaértünk kártyázunk ugye? *o* – kérdezem tőle menet közben, Simán Csak Keisuke-sama ellen nem vicces kártyázni, mert mindig megver. De Shiz-chinnél általában győzők! Szóval, ki kell használnom a lehetőséget. ˇoˇ
Amikor megérkeztünk a székhelyhez kérdőn pillantok az épületre, csak akkor hallottam erről a létesítményről, amikor Ayucchinnel először találkoztam és beszéltem vele a férfiegylet gyűléshelyét illetően.
Vigyorogva vettem elő kavicsokkal kirakott és szárazvirág díszekkel teleaggatott menő napszemüvegemet és raktam fel arcomra, majd csápolva üdvözöltem Kidóstájcsót, akit már messziről is felismertem. Vagyis gondoltam, hogy ő lehet az, bár így a napszemüveg mögött nézve a világot nem vagyok egészen biztos a dolgomban. Surprised
- Jajj, nézd Shiz-chin! Keisuke-sama és a kicsi Naocchan is itt van! Menjünk oda! *o* – lököm fel majdnem, ahogy mögötte beléptem az épületbe és nyomban felfedeztem Simán Csak Keisuke-samat egy asztalnál Himmecchan fiának a társaságában. Tudtam én, hogy nem holmi piacra mentek csupán. Cool Nem csoda, hogy Keisuke-sama biztos állítja, hogy okos vagyok! *w*
- Hoooy~ Naocchan te is eljöttél? *-* – vigyorogva pattanok le melléjük egy székre, nem is tudtam, hogy a kicsi Naocchan is játszik a férfiegylettel. - Keisuke-sama mondta már, hogy nagyon vicces és szórakoztató a játék, amit a két egylet művel egymással? – kíváncsiskodok, majd eszembe jut, hogy mit is akartam… mit is akartam? scratch Áh, megvan! Surprised
- Kártyázzunk! *w* – veszem elő Simán Csak Keisuke-sama pakliját, mert azt hoztam el a 10. osztagból, mivel az akadt a kezembe, remélem nem fog megharagudni érte. Bár ő is itt van és akár ő is játszhat velünk. Amikor a Kidóstájcsó beszélni kezd, nem igen figyelek mondandójára, egészen addig, míg azzal nem szembesülök, hogy játszópartnereim valamiért nem a játékkal foglalkoznak. ._.
- Milyen választás, miről van szó? – döntöm oldalra fejemet értetlenkedve és próbálom összerakni a kobakomban, hogy miről van szó azokból a beszédekből, amiket most hallok, de nem igen sikerül.
- Shiz-chin, te érted… ugye? o.o” – fordulok felé, hátha ő elmagyarázza nekem, most miről van szó pontosan vagy csak én nem értem, hogy miért nem szeretnének kártyázni? ._.
Fon Seiran
2. Osztag
2. Osztag
Fon Seiran

Hozzászólások száma : 41
Registration date : 2011. Sep. 24.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Sanseki, Kanritai (檻理隊) parancsnoka
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te16500/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (16500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Nov. 02, 2012 12:55 pm

*Minden olyan volt, mint általában az lenni szokott. Nem telt ez a nap sem másképp, mint a többi; azzal a kivétellel, hogy reggel óta tudom, mi vár ma rám. Ettől egész nap egy sejtetős mosoly húzódott arcomra, amint belegondoltam; hogy miféle szórakozást választottam két műszak közt. Kissé hanyagul is hagyom a szobámat, amikor a birtokról távozom. Egy szimpla kimonot választok, valamint a kihagyhatatlan napszemüvegem, amit gyakran látok egy másik osztag hadnagyán is. Sokan nem is tudják, hogy mit jelent; akik meg igen, valószínűleg azok tuti a férfi egylet tagjai. Vagy kémei? Rolling Eyes Hamar meg is érkezem a helyszínre, habár már maga a jelenlétem is legendába illő. Elég régóta vagyok már a férfi egylet tagja, de nem sok ilyesfajta gyűlésen voltam. Ideje egy kicsit szocializálódni, s hogy lássák nem is vagyok mindig karót nyelt...még a ruhám is lazább valamennyivel. Szóval rögvest ledobom magam az egyik székre. Alig is telik el egy kis nyugodt idő, máris észre veszek valamit, valakit, akit lehet nem kellene. Kicsit lejjebb pattintom a szemüvegem, mire az- meg-megcsillan.*
~ Mit keres itt az a dilinyós? @.@ ~ *Pillantok Shiroichi Anaora, akit legutóbbi kalandunk során is a Féregbolyba akartam vinni. Egyáltalán, hogy i engedhetik be őt egy ilyen helyre? >..> Furcsán pislogok felé, majd inkább az iménti témára kezdek el koncentrálni. Valahogy nem is tudom, hogy mit is akarunk elérni? Számomra tök egyértelmű, hogy mi lesz. Így aztán élek a cserépszavazással. Nem értem, hogy Kami mit szórakozik azzal, hogy ki legyen az egylet alelnöke.. Keisuke Isami és kész Neutral. Még akkor is, ha egyébként van miért utálnom, meg egyebek. Húgomnak megszentségtelenítője, tönkre tételének okozója..meg miegymás, de az egylet dolgok mások, mint a magánélet. Egyszer meg kell majd kérdeznem tőle egyébként is. Majd azon a napon, amikor felfedem mindenki előtt másodlagos kilétem...talán akkor ráér. Habár már egészen értelmetlen is volna ilyen dolgokba beleszólnom, amikor Ai már nincs itt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy hiányzik. Van egy fajta hiányérzetem; de nagyobb bennem a büszkeség. A húgom a királyi testőrség tagja; létezik ennél nagyobb büszkeség? Nem hittem volna, hogy képes lesz majd ilyen magaslatokig elérni. Ez is azt mutatja, hogy ő egy igazán erős nő; mind lelkiekben, mind pedig a lélekenergiáját tekintve. Az én dolgom pedig innentől kezdve talán egy kicsit a családomra is irányulhat. Vannak ott is bőven elintézni valóim. Vagyis kellene, hogy legyen, csak eddig bőszen távol maradtam a nemesi dolgoktól. Lassan pedig kénytelen leszek felvenni a státuszt; Yuuken- san néha különleges megerősítéseket kér. Az említett főnemesre téved tekintetem néhány pillanat erejéig. Kissé nehezemre esik még mindig az, hogy ne jusson eszembe Azashiro eltűnése általi felfordulás; amelyben egy Shihouin is részt vett. Elég kellemetlen atrocitás volt, de megoldották. Hosszas gondolkodások alatt azért csak visszatévedek arra, hogy most a férfi egyletben ülve várunk.*
- Kawashima-san, csak egy kérdésre! *Jelzek, hogy szeretnék tőle kérdezni valamit.*
- Mondja, mik lesznek az egylet előre látható programjai? *Mert vélhetőleg van ilyen. Amilyen időközönként pedig ráérek ilyesmire, nem árt, ha tudom mikor lesznek ilyenek. Esetenként jó lenne részt is venni benne, és nem csak levegőben lenni tagnak. Valami nőegylet elleni támadásban magam is részt vennék.*
Yamasaki Shizuo
Kidoushuu
Kidoushuu
Yamasaki Shizuo

Férfi
Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2012. Jun. 14.

Karakterinformáció
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te11500/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Nov. 03, 2012 3:44 am

Vörös fokozat
Gyűlünk

Normál esetben az éjszakáját inkább kidou tekercsek tanulmányozásával szerette eltölteni, nem pedig kockázatos akciókkal a shinigami hölgyecskék egyletének székháza ellen. A cyborg-akadálynál már kezdte érteni, Isami miért tartja bizonyos egyedeiket őrültnek: ennek a robotseregnek a kiagyalóját mindenképp annak kell neveznie. Miféle elmeháborodott perszóna állhat egy ilyen életveszélyes csapda hátterében?! Bár ami azt illeti, tippje akadt, és ezzel az azonosítással az „őrült” jelző egy kicsit kevesebb éllel csengett a fejében. De attól még ott csengett. Utóbbi ugyanezzel a hevességgel villogott kapitánya neve mellett is számára: egy ilyen akció után a levelet elég enyhe üzenetnek tartotta, de megjegyzés nélkül hagyta, még ha nehezen is sikerült megállnia. Különös módon ennél azért többre számított, ha már életüket kockáztatva betörtek a szigorúan őrzött létesítménybe. Minden esetre sikerült lenyelnie az átvitt értelemben értett békát, és másnap reggel kicsit nyúzottan-nyűgösen kikászálódnia az ágyából, hogy elinduljon az egylet gyűlésére.
Meglepődött, hogy nem kell egyedül mennie. Észre sem vette, hogy Anao-chan csatlakozott hozzá út közben, csak annyi tűnt fel neki, hogy a lila frizurás kapitányi személy ott sertepertél mellette a bordélyház felé. Hát mi tagadás, nem sok kellett hozzá, hogy oldalra ugorjon meglepetésében, de ilyen heves reakciókat azért mégsem akart megejteni az út közepén.
– Hát persze – válaszolt kicsit szórakozottan a lány kérdésére. Csak sejtette, hogy valamiféle játékkihívást kapott. Anaotól valamiért mást nem tudott elképzelni, arra pedig örömmel igent mondott – ha már a nagyra becsült tekercseket egyesek ragaszkodása miatt a könyvtárban kellett hagynia. -.-” Nem nehéz kitalálni, hogy nem önként tette, és erre valami olyan indoklást kapott felettesétől, hogy illendő lenne odafigyelnie a gyűlés témájára, mert fontos, vagy valami ilyesmi. Azt majd meglátja, mennyire fontos az a dolog, ami miatt oda lett rángatva, és annak fényében dönti majd el, melyik a szórakoztatóbb: a társalgás, vagy a játék.
A kijelölt helyre odaérve maga is felteszi napszemüvegét, és annak takarásában lép be a létesítménybe Anao előtt, ha már valamikor valamilyen okból a lány testőre lett, ideje komolyan venni a feladatot, és időnként figyelembe venni a testi épségét: először meggyőződik a hely ártalmatlansága felől, és majd akkor beinvitálja a pártfogoltat is… Gondolná ő. Csakhogy Anao gyorsabbnak bizonyul nála, és hamarabb siet be az épületbe, minthogy odébb tudna állni útjából, minek köszönhetően kis híján el is taknyol. Sóhajtva követi hát a szeleburdi kapitányi személyt Isami és a Naocchannak nevezett kisgyerek felé, hogy ő maga is ott foglaljon helyet, Anao oldalán. Éppen csak sikerül leülnie, és próbálná figyelemmel követni a környezetében zajló párbeszédet, meg a nagyobb volumenű témát, amikor a hiperaktív nőszemély előveszi a kártyapaklit. Ja, hogy erre bólintott rá? Tökéletesen rendben van, sokkal érdekesebbnek tűnik, mint a pia beszerzése körül folyó vitatkozás, de persze fél füllel arra is figyel, miközben Anao kiosztja a lapokat. Meg sem lepi, hogy kártyapartnere még nála is kevésbé figyel. Már-már elvigyorodik, ahogy Anao felteszi a nagy kérdést, és magyarázatot vár tőle.
– Alelnököt választunk. – közli tömören, majd sorban végigmutogatja neki a jelölteket, és összefoglalja kampánybeszédeik tartalmát. Ezt követően oldalra sandít, ahonnan az a pernahajdernek tartott Shihouin Ryouichi tesz egy üdvözlésnek nevezhető mozdulatot felé. Szája vicsorra emlékeztető vigyorra rándul, ahogy hajdani osztagtársa felé pillant. Nem elég, hogy a szemtelenje annak idején megkeserítette az életét, nemrég tudomására jutott, hogy most a húgára pályázik. Az Ő húgára. Na ez már tényleg több a soknál, nincs az az isten, hogy ő ezt hagyja. Azt aztán nem. Nincsenek ők olyan viszonyban, hogy sógorjelöltként kezelje azt a megátalkodott alakot. Halk morgás kíséretében leteszi a kezében lévő kártyalapokat, természetesen mintával asztal felé fordítva, majd Anaora mosolyogva felemeli a cserépszavazáshoz kellő cetliket és egy íróalkalmatosságot is fog. - Nos, kire szavazunk, Anao-chan? – még hogy ő magára vállalja a döntést ennyi jó ajánlat között? Nem, ezt már nem. Majd arra fogja, hogy ő a pártfogoltja szavazatát támogatja, és ennek megfelelően körmöli le a nevet mindkettejük cédulájára. Most, hogy a kötelességek elhárultak, nyugodtan visszatérhetnek a kártyapartihoz. Cool
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Férfi
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te26400/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 08, 2012 4:13 am

Vörös fokozat
- Férfiegylet gyűlés -

Mit ne mondjak, jól esett, hogy ilyen sokan tették tiszteletüket ezen a délelőtti órán ezen a meglehetősen kockázatos helyen egy ilyen gyűlés kedvéért. Persze kellemes meglepetés volt, ez is bizonyítja, hogy mi férfiak is tudunk összetartóak lenni, ha arról van szó, és nem csak a Nőegylet privilégiuma mindez. Kétségtelen, hogy szervezettségben felülmúlnak minket, hiszen jól bejáratott programjaik vannak rendszeres gyűlésekkel, szóval van még hová fejlődnünk, de azt hiszem az első lépést már mi is megtettük. Mellesleg sokkal fejlettebb programokra nem számítok, mint hogy hétvégenként összeüljünk szakézni és kártyázni, miközben beszélgetünk az élet nagy kérdéseiről. A társaság egy része hozzá is fogott már az említett tevékenységekhez, és én sem voltam már messze attól, hogy csatlakozhassak hozzájuk azon férfitársaimmal, akik még az én nem túl szívderítő arcom bámulását látták jobb elfoglaltságnak Neutral
Yuuken-san meglátásában volt valami kézzelfogható igazság, így némi töprengés után bólintottam és ráhagytam a segítség elmulasztását, még ha nem is értettem teljesen egyet a felfogással, amit képviselt. Főleg, mivel közben Airisu-san volt olyan kedves, hogy a maga lehetőségei közé szorítkozva minden tőle telhetőt megtett azért, hogy székeket szolgáltasson a későn érkezőknek is. Például a bordély belsejéből érkező fiatalembernek, akinek kelletlen köhintéssel igyekeztem tudtára adni, hogy valószínűleg rossz felé jár. Még az én arcomra is kiült egyfajta rosszalló grimasz a közjátékot látva, nem számítottam efféle balesetekre. Azt hiszem váltanom kell majd néhány szót Ayumu-sannal, hogy a jövőben a hasonló incidenseket megelőzzük.
- Takashi-san, jobb szeretném, ha egymás között intéznék el Keisuke-sannal az efféle félreértéseket, és nem vonnának bele semmilyen egyletet. Tisztelem a lojalitását a kapitányához, de neki semmi köze ehhez, ahogy a Nőegylettel való fenyegetőzés is túlmegy egy bizonyos határon Neutral - figyelmeztettem a szintén kissé késve betoppanó férfit. Ahhoz nem volt jogom, hogy beleszóljak, hogyan neveli a fiát, azonban azt hiszem nem én volnék az egyetlen, aki szívesen látna a köreinkben valakit, aki minden további nélkül veszélyeztetné az egylet zavartalan működését, mikor már annyi nehézségen kellett keresztül mennünk az évtizedek folyamán. Bíztam benne, hogy felismeri, kissé túllőtt a célon.
- Khm... Köszönöm a felajánlásokat, különösen Yuuken-sannak és Airisu-sannak. Ha minden igaz, akkor Yuuken-san, Keisuke-san és Shin-san vállalkozna a feladatra, szóval közülük válasszatok. A papirosokat félbehajtva juttassátok el hozzám Neutral - szólaltam meg, miután eleget vártam arra, hogy jelölhessék magukat vagy másokat a társaság tagjai. Különösen a 4. osztagos nagylelkűségének örültem, és bár nem fejeztem ki hangosan, mivel nem kívántam befolyásolni a szavazást, egyetértettem Keisukével abban, hogy a Shihouin családfő kissé talán félreértette a feladatkört. Én őt inkább egyfajta mecénásként, támogatóként tudtam elképzelni, mivel tevékeny segítségre tőle az előbbiekből kiindulva nem igazán számíthattam. Bevallom kissé zavart az attitűdje, bár kétségtelenül elismerése méltó volt bizonyos szempontból az, ahogy gesztusaival megpróbált fölém emelkedni tekintélyben. Ez speciel nem is volt nehéz, egyáltalán nem vagyok vezető típus, csakis a rangomnak köszönhettem azt, hogy egyáltalán parancsokat, utasításokat fogadnak el tőlem.
Ami a másik két jelöltet illeti, legszívesebben azt mondtam volna, hogy osszák meg a pozíciót egymás között, és akkor azt hiszem mindenki békére lelne talán, de ha már demokratikus módszert választottam, akkor nem fogok félúton változtatni. Annyi előjogot azért megtartottam magamnak, hogy a szavazatommal kivártam, hogy szükség esetén én dönthessek a végeredményről. Már amennyiben szoros lesz a harc a jelöltek között Neutral Mindezt arra alapozva, hogy a jobbkezemmel nem árt, ha egy húron pendülünk, ugyebár.
- Jó kérdés, Seiran-san. Ami azt illeti, az egylet hivatalos célja a férfiak életkörülményeinek javítása volna Seireiteien belül, úgyhogy ha valakinek van a témakörbe passzoló problémája, az ne habozzon felvetni azt. Ugyanakkor amennyiben szeretne valaki valamilyen programot tartani azon túl is, hogy egy-egy pohár finom szaké mellett beszélgetünk és kártyázunk, nyugodtan hozakodjon elő vele Neutral - válaszoltam a 2. osztagos kérdésére a fejemet vakarva, majd úgy határoztam, hogy ideje újból megkísérelni rágyújtani, ha már ilyen galádul megmerényeltek az imént. Jólesően fújtam ki a füstöt, mihelyst meggyulladt a dohányrudacska, remélem nem kapta telibe véletlenül a mellettem ülő főnemest. Muszáj volt kihasználnom a nyugtató hatását amikor csak lehetett, Tsuki közelében nyilván nem pöfékelhettem, és Reika-chant is igyekeztem megkímélni tőle újabban.
- Szeretném még felhívni arra a figyelmet, hogy nem célunk a Nőegylettel való rivalizálás, ellenségeskedés. Ha ehet, inkább törekedjünk a békés egymás mellett élésre Neutral Azt hiszem, ennyit akartam mondani, köszönöm, hogy meghallgattatok Neutral - fejeztem be, ezek után már csak annak a kihirdetése maradt, hogy ki lesz az alelnök, és ha bármi felmerülne közben, akár megoldandó probléma, akár program, azt vagy a következő alkalommal foguk megbeszélni, vagy pedig rám és a megválasztott segítőimre fog vonatkozni. Addig is, amíg ez kiderül, ideje volt belevetnem magam a szokásos tevékenységeim körébe, és miután jómagam is rendeltem egy adag szakét, csatlakoztam a kártyázó csoportokhoz.

Spoiler:
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

nő
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te40700/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (40700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 5:49 am

Férfiegyletgyűlés

Csodálkozva nézek végig a nagy eseményen, mert milyen hihetetlen, hogy ilyen fontos dolgok is vannak az egyletjátékban, mint az alelnökválasztás, teljesen olyan, mint a kapitány és a hadnagy egy osztagban! Nagyon érdekes! Körülnézek, hogy kik is a jelentkezők, köztük látom Simán Csak Keisuke-samat is. De nem olyan érdekes, mint a kártyajáték, amibe Keisuke-sama is jobban tenné, hogyha beszállna és nem csak a választósdival foglalkozna. ._. De igen meglepő, hogy Shiz-chint is jobban érdekli ez, mint a játék! T^T Nyerésre álltam, egy hajszál választott el tőle!
- Na de Shiz-chiiin~! T3T – nézek a letett lapokra, melyek rögtön megindítják a fantáziámat. Mi lenne, ha meglesném, milyen mintájúak is a lapjai? Nem csalnék, csak kíváncsiskodnék és az nem egy és ugyanaz, nem igaz? - Hm… talán, talán, talán…aaa… – pillantok rá a három lehetséges jelöltre. Igazából kettőjüket nem is igazán ismerem és Simán Csak Keisuke-samara haragszom, mert megvert Fekete Péterben, de ez nem azt jelenti, hogy nekem is gonosznak kellene lennem.
Merengésem során arcomat felfújom, mint egy pocok, amikor Keisuke-sama felé nézek, mert nem tudom eldönteni, hogy most mi legyen, ezért csodás ötlet jut eszembe! *o*
- Shiz-chin szavazzunk mindenkire! – szinte érzem, ahogy a kis lámpaégő felvillan fejem mellett, miközben előhozakodok egy ilyen briliáns ötlettel, mintha csak Rikocchantól tanultam volna ezt el. Sőt, még Katsu-sa is biztosan megirigyelte volna, hogy így vág az eszem, mint a borotva. Cool De meglepetten tapasztalom, hogy hoppá csak két cetlit kaptunk… na, álljon meg a lámpás menet! Mégis mit jelentsen az, hogy Kidóstájcsó nem adott lapot kavicsnak? Kavics is érző lény, neki is joga van szavazni! ._.
- Várj, Shiz-chin! Kidóstájcsó nem adott papírt kavicsnak, kérj még egy cetlit, mert ez így nem jó, a kavics nem maradhat ki! T^T – toporzékolok a lábammal az asztal alatt, mert ez így tényleg nem lehet, nem ér, kavics mellé még PonPonkavicsot is odarakom, hogy lássák igenis ők is érnek annyit, mint mi. Oké, ezért PonPonkavicsnak is járna egy papír, de úgy veszem, hogy a két kavics add le egy szavazatot, mert Kidóstájcsó kettőt nem, de azért biztosan ad legalább még egy cetlit nekünk, igaz? Neutral
Miközben arra várok, hogy Shiz-chin a kavicsoknak gyűjtsön be cetlit a Kidóstájcsótól, Naocchanra nézek és az apusára, mert mint látom ő is eljött! Kíváncsian hajolok a papíros fölé, amire Naocchan készül irkálni. De ügyes! Nem is tudtam, hogy tud írni! Surprised Látszik, hogy az én keresztfiam is. Cool
- Mondd csak Naocchan, te kire fogsz szavazni? – teszem fel hirtelen a kérdést mellette. - Ugye tudod, hogyha Simán Csak Keisuke-samara szavazol attól még nem biztos, hogy hagy téged nyerni a kártyajátékban? ˇoˇ – jobb ha tudja még engem is helyben hagyott, olyan gonosz és kegyetlen volt, pedig olyan közel voltam a nyeréshez! Ezután visszavezetem a tekintetemet az asztalra, ahol ott vannak Shiz-chin kártyái. Miközben ír, van rá lehetőségem, hogy megnézzem… biztos nem venné észre. Nem, azt nem szabad… TTwTT”
- Naocchan a következő körbe te is és apukád is beszáll a játékba? *o* – kérdezem tőle, hogy eltereljem a mumusféle gondolatot a fejemből, meg mert olyan jó, ha minél többen játszunk! - Shiz-chin te is hívj be két játékost a következő körbe, hátha szeretne valaki még játszani! Surprised – mondom neki, rácsapva gyöngéden az asztalra párszor, hogy rám figyeljen és hagyja egy picikét a cetliket, még én sem írok ilyen sokáig, mint Shiz-chin. ._.
- Heee? Kidóstájcsó ezt úgy érted, hogy nem lesz több ilyen izgalmas játék a két egylet között? – lepődök meg, amikor kicsit belehallgatok Kidóstájcsó elnök beszédébe, miszerint békét kötnek, és nem háborgatják a lányokat, pedig olyan vicces volt ez az egész, most miért? T3T
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Férfi
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Registration date : 2012. Feb. 01.

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te17600/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (17600/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 03, 2013 5:58 am

Férfiegylet gyűlés
Miért egy ilyen helyen? o.O?

A dolgok annyira kesze-kuszán, gyorsan történtek legalábbis számomra, hogy talán kész csoda volt, hogy a saját felszólalásomat, felajánlásomat sikerült megtennem.
Meglepett, hogy Shiroichi-taichou é Naoki is részt vett a gyűlésen, az is, hogy Keisuke-fuutaichou olyanokkal kínálta, amikkel nem lett volna szabad, amit el is akartam mondani neki, de egyrészt hatalmas csattanással a szék kiugrott alólam, s a földre kerültem, valamint másrészt Genki-san, Naoki apja, megelőzött, s a nőegylettel fenyegetőzött, amit az Elnök úron kívül talán mindenki más is ellenzett. Illetve a furcsa alak felbukkanása is érdekes volt, mivel Kuchikinek mondta magát, valamint volt egy olyan érzésem, hogy mintha láttam volna már valahol „Kuchiki Samanuske”-sant. Valamint az alelnöki posztért Shiouin-dono mellett Keisuke-fukutaichou, és Amatsu-san is jelentkezett, bár Amatu-san felszólalását csak hallottam, mivel akkor még az asztal szintje alatt voltam, s mire újra fölé kerültem egy papírlap volt előttem, vagyis majd mindenki előtt, bár egyesek előtt sake és kártya is volt.
~Mit is kellene a cetlivel csinálnom?~ Kérdeztem magamtól, de Shijin-cin válaszolt:
- Talán erre kellene ráírnod, hogy kire szavazol.
~Hát persze! De kire szavazzak? Mind a hárman komoly embernek tűnnek… Na, jó Keisuke-fukutaichou nem annyira hiszen Naoki-kunt sakeval kínálta.~
- Akkor őrá már nem fogsz szavazni? Hogyha tanácsolhatom, akkor ne az amúgy is elfoglalt nemesre szavazz.
~Biztosan nem lehet nagyon elfoglalt, hiszen ide jött. Viszont inkább azért szavazok Amatsu-sanra, mivel amit ő mondott az tényleg olyan alelnökös volt.~
Így már írtam is a papírdarabra a nevét… vagyis csak írtam volna, mert az eszköz, mivel az ismerős nevet felírhattam volna nem állt abban a pillanatban a rendelkezésemre. A ruhám öblébe nyúltam, hogy valami író eszközt találjak, s találtam is. Egy krétát, ami a követő fecskék megidézéséhez volt mindig nálam.
Cirip… Cirip…
Kisvártatva vissza is rejtettem a helyére, hogy az írónádamat megtalálva, s azt használva felírjam a papírdarabkára az „Amatu-san” nevet. Félbehajtottam a lapot, s elgondolkodtam egy pillanatig, hogy honnan máshonnan is lehet ismerős a neve. Azért csak egy pillanatig, mivel hamar rájöttem, hogy a kedves hadnagyom is Amatsu. ~Minden bizonnyal rokonok.~ Már csak a szavazat az elnök úrhoz való eljuttatásáról kellett volna gondoskodnom. ~De hogyan?~ Gondolkodtam el. Odasétálni nem kívántam... Embarassed Mást sem akartam megkérni… Aztán egy vicces ötletem támadt. Előkaptam a kis könyvemet, amiben pár versecském rejtőzött, s kitéptem belőle egy lapot, amiből papír repülőt hajtogattam. Very Happy Beletettem az „utast”, s Kawashima-elnökúrat megcélozva útnak indítottam a repülőt, ami talán óvatosan a „célszemély” előtt landolt volna, hogyha egy visszafogott Shouval nem segítettem volna rá a papírjárműre. Így viszont az egyenesen az éppen cigarettára gyújtó Kawashima-elnökúr mellkasának csapódott, s enyhén összetörve zuhant elé az asztalra. Kínos, gyerekes vigyorral néztem rá bocsánat kérően, amiből valószínűleg csak a vigyort és a fejvakarást láthatta a napszemüveg áldása miatt. Viszont a lényeg, hogy a szavazatomat célba juttattam, szóval a küldetés végül is sikeresen zárult le. Cool
Hátra is dőltem magamra büszkén a feladat kreatív megoldásától, viszont eszembe jutott, hogy mit is ajánlottam fel, így újra kézbe vettem a könyvecskémet, valamint az írónádamat, s fölálltam is álltam, ahogy az egyletelnökünk befejezte a mondandóját.
- Elnézést, egy kicsit mindenki figyelmét szeretném kérni. – Szólaltam föl egy kicsit félénken. – Kérem egyelőre mindenki próbáljon beszédképes józanságban maradni, hogy összeírhassam kezdetnek az egylet taglistáját, s vele együtt azt is, hogyha van valakinek, valami fontos gondolata az egylettel kapcsolatban, bármi, de tényleg. ^^ Ezt a listát miután rendszereztem és letisztáztam, majd az elnökúrhoz, valamint az alelnökhöz eljuttatom egy-egy példányban. Elnézést és köszönöm. – Azzal meg is indultam a körutamnak, hogy mindenkit felírjak, valamint az esetleges ötleteiket, gondolataikat megjegyzéseiket.

Spoiler:
Shihouin Yuuken
Shinigami
Shinigami
Shihouin Yuuken

Férfi
Capricorn Tiger
Hozzászólások száma : 57
Registration date : 2012. Aug. 17.

Karakterinformáció
Rang: A Shihōin-ház XXIII. feje
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te19000/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzer. Jan. 09, 2013 4:01 am

[Vörös fokozat - Férfiegylet gyülés]
Szemhéjai alig észrevehetően rebbentek meg, amikor a számára ismeretlen taichou közelebb rángatott egy széket. Kifejezéstelen arccal helyezte vissza poharát az asztalra, egyetlen pillantással sem illette a férfit, aki észrevehetően a birkalelkűek csoportjába tartozott, azaz bőszen égett benne a csordaszellem, s alig várta, hogy egy juhászt követhessen. Yuukent ugyan nem feszélyezte túlzottan a közeg, azonban tisztában volt vele, miszerint egyáltalán nem illik bele ebbe a finoman szólva is sokszínű társaságba, ahol egyedüli farkasként nem bírta komolyan venni úgynevezett vetélytársait. Az igazat megvallva hidegen hagyta az egylet sorsa, további fejlődése, csupán kedvtelésből érkezett, néhanapján muszáj volt kiszakadnia a nemesi ügyekkel teli, szürke hétköznapokból. Smaragdzöld íriszei élesen villantak meg a Juubantai hadnagyának szavait hallva, s ajkain önkénytelenül is gúnyos mosoly árnyéka suhant végig, igazán mulatságosnak találta szónoklatát. Ugyan személyesen most találkozott először Keisuke Isamival, Suwun kapitánytól mégis eleget hallott már róla, s arról a tényről, mely szerint távozása óta módszeresen teszik tönkre egykori osztagát. A szőke főnemes nem sokra tartotta az efféle szájhősöket, ráadásul látván miféleképp mutat követendő példát az alig tizenéves gyermeknek, véleménye csak még inkább negatív színezetet kapott. Fejét csóválva intett nyugtatóan unokatestvére irányába, mióta azzal a William nevezetű egyénnel járkált, minden egyes garast igyekezett a fogához verni, mintha anyagi gondjaik lettek volna… Részéről a pénz csak egy eszköznek számított, bármikor szerezhetett magának még, s ennek nem sok köze volt származásához. Részéről a gyűlés alapvetően érdektelenségbe fulladt, illetve riválisai slendrián világszemlélete egyértelműen elnyerte a többség tetszését.

- Ön valóban kivételes személy, Isami-san, sokat hallottam már a képességeiről! – biccentett kedélyes mosoly kíséretében. Egy újabb bazári majom kiképzése minden bizonnyal hosszú időbe telik, a Férfiegylet pedig nem várhat. – Viszont a világban több kell egy szervezet fennmaradásához egyszerű talpraesettségnél, támogatókra van szükség, valamint olyan vezetőkre, akik józanul gondolkodva képesek olyasfajta döntéseket hozni, amelyekkel felvirágoztathatják azt. Talán meglepő lesz, de az élet nem csupán szaké-vedelésből áll. Smile

Kételkedett benne, hogy gondolkodásmódjával egyetértőeket talál a társaság soraiban. S miután a később érkezettek is megjelentek, már abban sem volt teljesen biztos, következő alkalommal is eljön-e az efféle rendezvényekre. A büszke Kuchiki-ház sarja leginkább egy kiégett alkoholistára hasonlított, könnyítése az egyik vázában csupán megerősítette ezen feltételezést. A 10. osztag kapitányának feltűnésén akár csodálkozhatott is volna, azonban láthatóan senki sem lepődött meg jelenlétén, ezek szerint valamiféle kettős ügynök lehet a lány, másra gondolni sem mert. Az eluralkodó fejetlenség kezdte igazán zavarni, a mellette füstölgő elnök meglátása szerint képtelennek bizonyult bármiféle fegyelem betartatására, ami nem is csoda, hiszen még a függőségén sem képes uralkodni. Rövidesen megérezte a reá szegeződő figyelő tekintetet, kerülve a feltűnést igyekezett szemkontaktust kialakítani a Fon-klán képviselőjével, aki újabban az Ő régi beosztását töltötte be. Hamarosan vonásain évek játékának köszönhetően felderengett a felismerés álarca, citromlével teli poharát üdvözlésre emelte. Azashiro Kenpachi szökése kellemetlen história lehetett számára, ráadásul pont a nyugalmazott elődjére bízták a helyzet megoldását, mily’ sértő! A Shihōin-ház XXIII. feje nagyon is jól ismerte a Seiran nevezetű egyén családját, évszázadok óta közülük kerültek ki a személyi testőreik, megtiszteltetésnek számított a hűbérúr védelméért felelni vagy akár meg is halni, ha ezt kívánja a kötelesség. Elgondolkozva kortyolt bele ismét italába, vajon még mindig ennyire elvakult hűség fűzi össze a két famíliát? Amennyiben megkopott volna a kötés, ideje ismét megerősíteni, ki tudja mikor jön jól egy igazán önfeláldozó barát? A Takashinak nevezett férfiú igencsak szimpatikusnak tűnt számára, ugyanolyan keménykezűnek látszott a hirtelenszőke kölyökkel – aki vélhetőleg a fia lehetett -, mint ahogy Ő maga mindenkivel, így hát jelölését hallva köszönetképpen biccentett felé.

- Fájó szívvel ugyan, ám magukra kell hagynom Önöket, elszólít a kötelesség! – emelkedett fel komótosan ültéből, zekéje belső zsebéből egy nagyobb erszényt véve elő, amit könnyedén dobott az asztal közepére. A tasak szája kibomlott, jól láthatóan érmék gurultak ki belőle. – Fogyasszanak bátran, az Én vendégeim! Ryouichi-chan, remélem számíthatok Rád, amennyiben bármi fontos elhangzik, kérlek, tudasd majd Velem! Uraim és hölgyem, további szép napot!

Határozott, hosszúra nyújtott léptekkel szelte át a helyiséget, nem tellett bele pár percbe, s máris visszafelé tartott kúriájába. Yuukenben határozott vélemény alakult ki a kis kompániáról, amit egyáltalán nem lehetett kedvesnek elkönyvelni. A Nőegylet szervezettségét és összetartását bizonyára képtelenek lesznek ilyen tagokkal lemásolni, hiszen ahhoz inkább a közügyek, s nem a pohár fenekére kellene nézniük.
Shihouin Ryouichi
2. Osztag
2. Osztag
Shihouin Ryouichi

Férfi
Capricorn Hozzászólások száma : 49
Registration date : 2012. Aug. 24.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: A 2. osztagj tisztje; Névtelen egység tagja
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te8200/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (8200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Feb. 15, 2013 11:39 pm

Vörös fokozat – Férfiegylet gyűlés

Szórakozottan kortyolgatok az italomból, amit egy csínos hölgy – bár nem volt olyan szépséges, mint Shizuka-chan <3 – volt oly’ kedves és felszolgált nekem. Igazán szórakoztató téma ez az alelnökválasztás, már most egymásnak ugranak a tagok, mi lesz még később?
Kényelmetlenül fészkelődöm a székemben, teljesen olyan érzésem van, mintha kést állítanának a hátamba és kínzásképpen még forgatnák is, persze nem túl halálos helyre beleszúrva, hogy órákig szenvedjek. Rémes, nem is tudom hova tenni ezt. Próbálom ráfogni arra, hogy biztos csak a kialvatlanság az oka, de egy a bökkenő, én mindig kialszom magam. O.o’ Napi tíz órát ágyban töltök, ami bőven elég arra, hogy kipihenjem magamat. Lehet, hogy Rishi karmolásai viszketnek, múltkor nem voltam a toppon, mikor az a csíkos fenevad a torkomnak ugrott, csak mert nem foglalkoztam vele és levelet írtam. Mégis, hogy magyarázza meg a lélek egy nagymacskának azt, hogy bocs, de a kötelesség fontosabb, mint az ostoba játék? Neutral Jó tipp azoknak, akik esetleg nagy vadmacskát akarnak tartani, hogy semmiképpen egy félrelökéssel prezentáljuk azt, hogy nem érünk rá, mert esetleg, ha a csíkos fenevadnak rossz napja van, akkor tizennyolc körömmel és hegyes szemfogaival ugrik. Sőt, egy még jobb tipp, kismacska méreten belül tartsunk házi kedvencet, ha el akarjuk kerülni az esetleges halálos küzdelmeket, ami egy nagymacskával szemben fennállhat.
- Yohóó, Yuuken-jii, hallod van egy rajongónk. Cool – pöccintem feljebb szemüvegemet az orrnyergemen, miután jobb irányból elhangzott az első, határozott szavazat szakaszvezetőm szájából, Yuuken-jii és a legnagyobb Shihouin, vagyis én felém. Tudtam, hogy jó fej csávó de, hogy ennyire!
Kezeimet fejem mögött kulcsolom át és jobb lábamat beakasztva az asztal egyik tartógerendájába kezdek hintázni a székemmel. Kezd érdekessé válni a csatamező, és ilyenkor fő a kényelem, mondjuk egy nagykiszerelésű popcorn igazán jöhetne még a party élmény fokozására, de hát kis költségvetések között a komfort helyzet is megteszi.
- No, Yuuken-jii, lazulj már, ez nem egy köznemesi gyűlés. :/ - szólok elhúzott szájjal, ahogy hallom miképpen oltja be a hadnagyot. Keisuke-kun sem hiszem, hogy pont úgy értette, szerintem csak szórakozásból szólalt fel és Yuuken-jii csak eltúlozza. Rolling Eyes
- Mi van? Hogy többet nem ütjük össze a levet a nőkkel? Abba mi a partytime? Ne csináld már nagyfőnök! Bár gyakran a kegyetlen női kéz alatt ragadunk, de előbb – vagy inkább utóbb – mi győzedelmeskedünk majd, figyeld csak meg! Cool – napszemüvegem megcsillan az ablakon beszűrődő napfénytől. Még, hogy nem lesz többé a női és férfi nem között ellenségeskedések, lehetetlen. Neutral Kiknek is köszönhetjük, hogy régi klubhelyünk odaveszett… na, kiknek, hm? Hát persze, hogy a gyönge nádszálvirágoknak… jam, gyöngék…
Fejemet megdörzsölöm, ahogy hirtelen fájdalom nyílalt belé, ahogy belegondoltam régi akadémista társam agresszív megnyilvánulásaira, vagy Nee-san egyes, kissé fájdalmas tanítgatásaira, sőt még Shishi-chan is néha kegyetlenebb volt a kelleténél, bár egyem szépségesen erős kacsóját. TwT Megrökönyödött sóhajjal kortyolok bele inkább italomba, nem is akarok gondolni erre, inkább hallgatom a többieket, nekem perpillanat halványlila elképzeléseim sincsenek, azon kívül, hogy felszólaltam az ellen, hogy a nőket békében hagyjuk. Neutral

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Empty

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Shinigami egyletek-