|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Sakurai K. Steelheart Ember
Hozzászólások száma : 24 Age : 39 Tartózkodási hely : Karakura, vagy Portland Registration date : 2013. Feb. 25. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3000/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Május 21, 2013 9:03 pm | |
| Greetings!
Bár a user még nem kívánna szólni, de mielőtt, megint utólag tenné meg, veszem a fáradságot, hogy előre bejelentsem a hiányzásunkat. Valamint, hogyha már itt vagyok, akkor egy kisebb itt nem létről is tájékoztatlak titeket. Először a kisebbiket említeném, ami jövőhéten lesz. Mivel ez a szánalmas alak, aki a userem képtelen volt teljesíteni a bent maradás egyszerű követelményét, ezért csupán holnap lesz egy könnyed vizsgája, ami már nem nyom a latba igazából semmit sem. Ebből kifolyólag a hónap vége felé, az pontosan 29-én hazaköltözik a kollégiumából, ezért elképzelhető, hogy azon a napon egyáltalán nem leszünk elérhetőek. ~Elég szánalmas, hogy egy év alatt nem tudott 30 kreditnyi tárgyat elvégezni. És még ő az én userem. ~ Másodjára egy hosszabb távú hiányzásról szólnék, ami a következő hó, június utolsó hetét fogja kitenni, hacsak nem többet. Ez a mihaszna, könnyűzenét kedvelő szánalomra is alig érdemes alak, akit van balszerencsém a useremként ismerni, a Pécs-Malomvölgyben megrendezésre kerülő Rockmaraton nevű könnyűzenei, rock fesztiválon fog részt venni. Abból, hogy ez a... a... basszusgitárral háló egyed távol lesz adódik egy előnyöm is, végre nyugtom, vagyis pontosabban nyugtunk lesz ettől. Ahhoz, hogy tud, kedves, s remélhetőleg a könnyűzenét nem kedvelő, a posztot olvasó személy, hogy melyik karakterekkel nem lesz a fentebb említett időintervallumok alatt találkozni, kommunikálni a Multi bevallás topicban megtalálod a multitestvéreimet, kikkel együtt kénytelenek vagyunk elviselni ezt az alkoholizáló rocker példányt. Jó napot! |
| | | Candy Cane Arrancar
Hozzászólások száma : 27 Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2011. Aug. 07. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (6250/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Jún. 08, 2013 7:12 am | |
| Kavics~
Öhm... visszakaptam az elméletileg javított gépet, szépen is futott egészen máig, ugyanis reggel mikor bekapcsoltam furcsa szövegekkel traktált fekete alapon xD... szóval fogalmam sincs mi a baja, problémája... hétfőn, ha minden igaz megnézik, de nem jelenti azt, hogy meg is lesz csinálva. Így előrelátható ideig megint csak esti órákban tudok lenni tesóm gépéről, amíg nem jön helyre a gépem (hangja okán inkább repülőgép, dobozba zárva ._.) nyígja... postolni igyekszem így is, de nem tudom, így hogy fogok haladni a tartozások csökkentésével. >.< Elnézést kérek mindenkitől, aki hozzászólásra vár tőlem! |
| | | Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Jún. 21, 2013 7:57 am | |
| A windowsom elszállt, meg minden baja van, vagy éppen van windows, de net nincs... *sighs* Remélem, az éjszaka sikerül megjavítani, ha nem, akkor így jártam, és nem nagyon tudok lenni határozatlan ideig. |
| | | Sierashi Katsuo 7. Osztag
Hozzászólások száma : 94 Age : 15 Tartózkodási hely : Menj a füst után Registration date : 2009. Nov. 22. Hírnév : 15
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Jún. 29, 2013 10:23 am | |
| Postagalambos züzenet: Tasu chan nagyon,de nagyon és még annál is jobban sajnálja *drámai póz, bűnbánó kiskutya szemekXD*, mert nem fog tudni post-ot gyártani az elkövetkezendő egy hétben! Netet elvitte a gonosz kobold, valamint holnaptól gitár táborban van! Azonban senki se rémüldözzön! Miután visszaérkezik a züllésből, újult erővel nekikezd a bill koptatásnak!
Türelmeteket és megértéseket köszöni a Nikka üzenettovábító Zrt. XDXDXD
(Érintett karakterek: Hayakawa Tasumi és multijai) |
| | | Neliel Tu Oderschvank Mesélő
Hozzászólások száma : 46 Age : 32 Tartózkodási hely : :3 Registration date : 2012. Nov. 17. Hírnév : 4
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 02, 2013 8:30 pm | |
| Szép jó reggelt :3 Szombat éjjelig vidéken esz a fene, gazdálkodom és efféle, a végtelenfogócska izgalmával vetekedő tevékenységet űzök, akinek pedig hiányzik néhány posztocska, ne csüggedjen, kap helyette karfiolt, ha hazaértem ^w^ Multijaim a multilistában is lehetnének, de még nincsenek, szóval valószínűleg azok a karakterek tartoznak hozzám, akik az elkövetkezendő napokban nem nagyon lesznek aktívak... Vagy nem Addig is hiányoljatok lelkesen :3
Hime~chan |
| | | Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Júl. 04, 2013 12:53 am | |
| Halihó!
Már rég nem írtam ide... Szóval az van, hogy időhiány miatt úgy döntöttem leadom minden karakterem és egy új (még készülő) karakterrel folytatom a játékot az oldalon amire persz már van engedélyem is A Kirával folytatott küldit persze ha folytatódik még befejezem... |
| | | Amatsuji Youko 1. Osztag
Hozzászólások száma : 63 Age : 511 Registration date : 2011. Jul. 14. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: 1. osztag tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Júl. 04, 2013 8:09 pm | |
| Kavics! A mai naptól (2013.07.05.) vendégem lesz, így előreláthatólag hétfőig nem leszek gépközelben úgy, hogy postolni tudjak. Előre is elnézést azoktól, akik még mindig postra várnak tőlem! |
| | | Ayasegawa Yumichika Globális moderátor
Hozzászólások száma : 122 Age : 32 Registration date : 2012. Jan. 06. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 09, 2013 9:04 am | |
| Üdv!
Szólnék, hogy holnaptól (07. 10) nyaralni vagyok vasárnapig és aki posztot vár tőlem, annak még várni kell rám egy kicsit (vagy nem annyira kicsit). |
| | | Raimaru Minashaku 6. Osztag
Hozzászólások száma : 201 Age : 25 Tartózkodási hely : Pont itt Registration date : 2012. May. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 6. tiszt (érdemen alul) Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 15, 2013 3:48 am | |
| Na, a következő két hetem elég sűrű lesz bizony. Tehát programjaim:
- Július 16.-20 Ministráns tábor
Július 22.-25. Balatonakarattya
Július 17.- augusztus 02. Siófok
- Augusztus 05.-09. Mátraszentimre
A hozzászólást Raimaru Minashaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 03, 2013 4:59 am-kor. |
Hozzászólások száma : 63 Age : 511 Registration date : 2011. Jul. 14. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: 1. osztag tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10000/15000)
| | | | Ivela nella Sinestesia Arrancar
Hozzászólások száma : 16 Tartózkodási hely : Las Noches - 2. torony ^.^ Registration date : 2012. Jul. 11. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 15, 2013 9:20 am | |
| Üdv mindenkinek ^.^ Azért írok, hogy szóljak, ismét szünet következi a postolókámat tekintve, méghozzá csütörtök estig mindenképp - leghamarabb pénteken fogok postolni oda, ahova holnap délelőtt nem sikerül. ^.^ Multik nagyjából ismertek, de kis segítségnek itt egy helyes kis lista (nem kell félni, nem hosszú) ^.^ :
- Wang Liu Mei
- Kiyo Phellera
- Yoshida Yoriko
- Yamasaki Shizuo
- Himeji Himeko
|
| | | Tsugahara Nakamura 9. Osztag
Hozzászólások száma : 77 Age : 34 Registration date : 2011. Sep. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9. osztag 5. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12200/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 23, 2013 6:12 am | |
| Üdv.
No vések ide egy rövidkét: 07.27-től egészen 08.04-ig nem leszek elérhető nyaralás okán.
Megértést köszönöm. |
| | | Shihouin Ryouichi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 49 Age : 136 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, Shihouin birtok Registration date : 2012. Aug. 24. Hírnév : 11
Karakterinformáció Rang: A 2. osztagj tisztje; Névtelen egység tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (8200/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Júl. 25, 2013 4:39 am | |
| Kavics! Mi ez a fényezés rontó köszönés, heh?! Megmutatom, hogy kell: Yo’!
A holnapi naptól a harmadik osztag erőskezű hadnagyánál fogok nyaralni három napig, munka és főnemesi dolgoktól kíméljetek! Mei-san, ezúttal papíros engedélyem van arról, hogy Shi-channal aludhatok! ˇoˇ
A holnapi naptól vasárnapig nem leszek gépközelben! Ha igen, akkor sem tudok postolni :oElőre is elnézést kérek azoktól, kik hozzászólást várnak tőlem! Multik, akikkel van játékom, szerintem tudják… |
| | | Hitsugaya Toushiro Mesélő
Hozzászólások száma : 51 Registration date : 2012. Nov. 17. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: Ex-kapitány, gyereksztár Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (0/0)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Aug. 09, 2013 10:20 am | |
| Sziasztok!
Holnaptól több, mint egy hétig semmilyen formában nem leszek elérhető, se poszt, se pü, se chat, akinek pedig megvan a telefonszámom, az ne hívjon, nem tudom felvenni. A karaktereim ismeri, akivel van játékom.
Diego |
| | | Wolloh Del Desierto Arrancar
Hozzászólások száma : 147 Age : 81 Tartózkodási hely : Hierro-jában Registration date : 2012. Mar. 17. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (18000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Aug. 13, 2013 7:12 am | |
| Hola!
Most péntektől (aug. 16.) egészen a következő vasárnapig (aug. 25.) legfeljebb telefonon lesz elérhető a júzer. Mi, a karakterek pedig egyáltalán nem. Elnézést is kér a júzer, amiért nem fog tudni posztolni, meg egyéb. Viszont ígéri, hogy igyekszik az addig felhalmozódott tartozásaihoz megírni a posztokat, s amik elkészültek, azokat azon nyomban beküldi, ahogy újra haza ért.
Jók legyetek, és egyetek sok shinigamit! |
| | | Fukuyama Hidekazu 3. Osztag
Hozzászólások száma : 45 Age : 93 Tartózkodási hely : Sanbantai területe Registration date : 2010. Feb. 28. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Sanbantai, Juuseki Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10400/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Aug. 14, 2013 5:19 am | |
| Sziasztok Igen én is élek még bármennyire meglepő azonben nem a legjobb hirrel jottem el hozzátok. Családi okok miatt kikapcsolták az internetünket, ami rendezve lett, de édesanyám nem óhajtja visszakapcsoltatni az internetet, tehát nem tudok játszani, sajnálkatos módon :'( Pedig mindenki nagyon hiányzik Na, majd beszerzek ilyen telenorors modemes cuccost és visszatérek! Üdv, Jirou, Shen |
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Aug. 16, 2013 4:02 am | |
| Kavics~ Augusztus 22.-től egészen 28/29.-ig nem leszek majd internet közelben, így azon az egy héten nem fogok postolni. Előre is elnézést kérek azoktól, kik hozzászólást várnak tőlem! 22.-ig azonban igyekszem minél több helyre írni, majd kiderül (vagy beborul), hogy mennyit sikerül ^^
Karik: akikkel játszom úgy is tudják. |
| | | Hamada Izanagi 3. Osztag
Hozzászólások száma : 34 Age : 32 Tartózkodási hely : 16. századi japán Registration date : 2012. Aug. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Aug. 23, 2013 7:36 pm | |
| Hétvégén nem nagyon leszek, vagyis jóval kevesebbet, mint szoktam |
| | | Ukitake Juushirou Mesélő
Hozzászólások száma : 15 Age : 30 Registration date : 2013. Jul. 25. Hírnév : 10
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Aug. 24, 2013 9:40 am | |
| Halihó! Ismételten hiányzást jelentenék be, bár az érintettek többsége úgyis tudja, de azért jelzem itt is, nehogy valaki hiába keressen. ^_^ Holnaptól (aug.25.) gólyatáborban leszek, utána költözök fel Pestre koliba, tehát a jelenlétem úúúúgy... szeptember közepéig kétséges - koliban ugyan van net, de ki kell tapasztalni a dolgokat meg minden, azért 1-1 napra biztos leszek, olyankor majd talán csinálok valamit, talán nem, meglátjuk mire lesz energiám. No akkor érintett karakterek:
- Wang Liu Mei
- Kiyo Phellera
- Yoshida Yoriko
- Yamasaki Shizuo
- Ivela nella Sinestesia
- Himeji Himeko
|
Hozzászólások száma : 46 Age : 32 Tartózkodási hely : :3 Registration date : 2012. Nov. 17. Hírnév : 4
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Aug. 28, 2013 8:55 pm | |
| Szép jó napocskát :3
Sajnos láthatóan keveset voltam a napokban, túlóra és gép hiány miatt, és ez a hétvégén is így lesz, mert gólyatáborba megyek. ^w^ Elnézést azoktól, akik posztra várnak tőlem, hétfőn érkezem haza, sajnos előbb posztolni nem fogok tudni. >_< A karaktereket remélem mindenki betéve tudja. ˘o˘
Majd érkezem :3 |
| | | Eliziana Aberquero Espada
Hozzászólások száma : 167 Age : 113 Tartózkodási hely : Hueco Mundo Registration date : 2010. Jun. 22. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Quinta Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (21950/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Szept. 02, 2013 11:03 am | |
| Hiányozni fogok 4.-étől 8.-áig sajnos. Egyáltalán nem leszek gépközelben ez alatt az idő alatt úgyhogy ebből kifolyólag posztot írni, vagy feljönni se fogok tudni. Valamikor 8.-án, délután vagy estefele már leszek, de addig ha nem jelentkeznék ne keressetek. És nem igaz bár, de nem hagyhatom ki: "Öt nap múlva, hajnalban, Kelet felől érkezem!" ^.^
(A karaktereket megtaláljátok a megfelelő topikban, ha nem tudnátok, hogy kik tartoznak hozzám >.<) |
| | | Hernando Rivera Arrancar
Hozzászólások száma : 73 Age : 28 Registration date : 2013. Apr. 07. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: festőművész Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5800/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Szept. 04, 2013 7:41 am | |
| Aloha mindenkinek! Nos, én holnaptól néhány napig biztosan nem leszek netközelben. Legkorábban szombaton jövök fel ismét, de valószínűbb, hogy vasárnap-hétfőn. I"ll be back. Hernando |
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Szept. 08, 2013 2:36 am | |
| Üdvölet! :3
Főiskola lebontása, és kollégium elpusztítása okán, sajnos néhány napig nem leszek, még rá kell ébresztenem a vezetőség tagjait, hogy a net nem is olyan rossz dolog. ^w^ Amint leszek posztolok, ha addig valaki tövig rágná a körmét, hagyjon ki a játékból, pótolok. ^o^
Pusszantalak titeket :3 |
| | | Sayuki Daisuke Shinigami
Hozzászólások száma : 102 Age : 278 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2013. Mar. 31. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Kensai Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11400/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Szept. 10, 2013 5:10 am | |
| No most meghatározatlan ideig kicsit el fogok tűnni, mert egyetem meg ilyen csacskaságok. Periodikus időközönként vissza-vissza nézegetek, hétvégenként még az is lehet, hogy írok, de a biztonság kedvéért ezt így idebiggyesztem, hogy ne lepődjön meg senki, ha mégse. |
| | | Kazuho Kira Daitenshi
Hozzászólások száma : 115 Age : 31 Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás) Registration date : 2012. Feb. 23. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Szept. 28, 2013 7:27 am | |
| No töhát. Páran már tudják, többiek még nem.
Október elsejével Pesten fogok dolgozni, így hazaköltözök Tökölre, a "családi fészekbe". Tekintve azonban, hogy pár hónapja engedélyeztem szüleimnek, hogy egybenyissák a szobám öcsémével így jelenleg nemhogy gépem, szobám sincs a lakásban. Ennek okán valószínűleg, mivel egy kocka kisöcsivel vagyok "megáldva" iggencsak szórványosan fogok az oldalon lézengeni, egyelőre határozatlan ideig (Fordítás: amíg nem lesz saját gépem). Viszont, ez nem jelenti azt, hogy nem figyellek titeket. A figyelő szemem rajtatok tartom, és lopva postolni is fogok, tehát senki nem marad nélkülem, tegyétek le a zsepiket. Chat berkeiben nem valószínű, hogy megjelenek, de lélekben veletek leszek.
Fear Not, For I Am Watching You.
ui:. Búcsúajándékként megnézhetitek a "konkurens" selejtoldal lángolását, mivel Kedvenc Compact Companionommal Kivégeztük őket. Ha mocorognak, lépjetek rájuk. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
| | | |
| |
|