|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tanaka Hitoshi 6. Osztag
Hozzászólások száma : 116 Age : 29 Tartózkodási hely : A világ végén Registration date : 2009. Aug. 07. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 6. osztag kapitánya ; a Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (10500/25000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Márc. 18, 2010 4:03 am | |
| Sziasztok!
Sajnálatomra- talán mások örömére vagy ilyesmi- úgy tűnik hogy határozatlan ideig nem fogok tudni posztolni ^^" Ennek az oka az, hogy nagyon úgy fest, hogy ki lesz köttetve az internetem, és nem tudom mikor fogok újra jönni, és aktívkodni. Így hát remélem a legjobbakat, és remélem hamarosan visszajövök! Előre is köszi a megértést mindenkitől, és a legközelebbi viszontlátásra. |
|
| |
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Ápr. 01, 2010 4:17 am | |
| Háj-hó, megint! xD
Szerintem nem lesz meglepő, ha ismét azért tűnök el, mert bedöglött szeretett számítógépecském. *.* Bár ahogy most elnézem, kezd javulgatni, de nem hiszem, hogy a folytonos szidás segítene. xD *igen, csodával határos módon elindult a gépe, és most arról ír *.* *
Tehát, nem tudom, hogy mikor óhajt a drága gépen véglegesen megjavulni, szóval valószínű, hogy megint eltűnök néhány napra, vagy pedig több napra. Az is lehet, hogy majd csak hébe-hóba leszek. Attól függ, hogy a gép hogy óhajt működni ^^"
Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra, meg satöbbi. T_T
No, pápá! |
|
| |
Watanabe Yuusuke 10. Osztag
Hozzászólások száma : 404 Tartózkodási hely : Otthon a családommal Registration date : 2009. Jul. 09. Hírnév : 23
Karakterinformáció Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (34000/45000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Ápr. 09, 2010 1:37 am | |
| Sziasztok!
Jövő héten néhány napot nem vagyok, mert a laptopom még szervizben van, a koleszban meg nincs gépem. ^^ Igyekszem vissza. T.T (a játékaimból ne, hagyatom ki magam, mert szerintem 2-3 nap nem oszt nem szoroz xD)
Suke |
|
| |
Ranil Carrolobacco Privaron Espada
Hozzászólások száma : 82 Tartózkodási hely : Las Noches... Registration date : 2009. Nov. 25. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 3. Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (11500/25000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Ápr. 13, 2010 7:40 am | |
| Banvanza ^^
Nálam beköszöntött az érettségire-tanulni-kellene-időszak, így mostantól ritkulni fogok ^^" Persze igyekszem majd postolgatni, csak előre is elnézést a fennakadásokért, amiket majd okozok ^^ A karik a következők lennének, amik aljas módon játék-torlaszolók lesznek :
~ Chizuki Maya ~ Ranil Carrolobacco ~ Kuroi Seiun ~ Shihuru Natsuki ~ Katsuya Youko ~ Matetsaku Kai ~ Cedric Yoshigana ~ Caquel Nouriiikioushioun ~ Carl Heller ~ Negomatsu Rika |
|
| |
Aiko Shin 7. Osztag
Hozzászólások száma : 23 Registration date : 2009. Oct. 24. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 4. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Ápr. 20, 2010 10:24 am | |
| Egy darabig én is szaggatottan leszek, államvizsga miatt.
Nakite Kensei Aiko Shin |
|
| |
Tanaka Hitoshi 6. Osztag
Hozzászólások száma : 116 Age : 29 Tartózkodási hely : A világ végén Registration date : 2009. Aug. 07. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 6. osztag kapitánya ; a Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (10500/25000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Május 02, 2010 6:47 am | |
| Sziasztok^^ Húúú de régen voltam errefelé. No de legalább most tudok szólni hogy kábé 1 hónapig nem tudok lenni személyes okok miatt :/ remélem nem lesz gond addig is jó játékot mindenkinek. |
|
| |
Hrafn Zuniga Exequias
Hozzászólások száma : 52 Age : 39 Tartózkodási hely : Közöd? -.-" Registration date : 2009. Jan. 14. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: Exequias tag Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (13300/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Május 14, 2010 1:53 am | |
| Sziasztok!
Igen, megint én... Úgy tűnik, hogy újabban nem túlságosan kedvel a gépem... Először a monitorom ment tönkre, majd az alaplapom, most meg megint van valami kínja. Épp ezért valószínűleg megint nem tudok lenni egy ideig, mert szervízben lesz a gép. A játékokból nyugodtan ki lehet hagyni, vagy a jelenlévő karijaimból njkkat csinálni, vagy nem tudom, ugyanis fogalmam sincs, hogy mikor tudok majd megint lenni. Ez majd attól függ, hogy mikorra csinálják meg a gépem, meg hogy lesz-e még valami kínja.
Az adminos teendőket amint tudom, ellátom. Attól, hogy nem vagyok itt, ne rágjátok a moderátorok, vagy a többi játékos fülét, hogy csináljon már valamit, mert úgyse tud! Majd ha visszajövök, mindenkit, akit kell beteszek a csoportjába, meg egyebek. Tehát csak tessék nyugodtan várakozni, mert ÚGYIS MEGCSINÁLOM!
Köszönöm a figyelmet, remélhetőleg sikerül véglegesen megcsináltatni a gépet, és többé nem lesznek ilyen hosszú hiányzásaim, és rövid jelenléteim. Max. fordítva.
Sziasztok, Hrafn Zuniga aka. Shihouin Yoruichi |
|
| |
Kuro Umes 3. Osztag
Hozzászólások száma : 183 Age : 34 Tartózkodási hely : 3. osztag/ 9. osztag Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 3. osztag Hovatartozás: Lélekenergia: (11800/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Május 17, 2010 6:55 am | |
| Gondolom már észrevettétek, hogy egy ideje nem vagyok igazán aktív az oldalon. Sajnos nem elég az egyetem, még hétvégén sem tudok írni, ugyanis a gépem hadirokkant lett néhány hete. Szóval a karaktereim, név szerint: ☼Kuro Umes ☼Naito Suisen ☼Sensai Hinode ☼Sakuranbo Kai ☼Warau Amejisuto ☼Amargo Flamenco ☼Nekura Kata ☼Neliel Tu Oderschvank ☼Buum határozatlan időre inaktív. ^^" Köszi a megértést! |
|
| |
Hitoshi Retasu 8. Osztag
Hozzászólások száma : 66 Registration date : 2009. Nov. 18. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 4. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Jún. 18, 2010 7:41 pm | |
| Sziasztok! Sajnálatos módon nekem is be kell ide írnom T_T Az elkövetkezendő 2-3 napban nem igen leszek gépközelben. Rájuk Vonatkozik: -Hitoshi Retasu -Yamato Katsurou -Hidetada Naoki -Arikirinkato Rinkachiku |
|
| |
Yurenai Mistique 6. Osztag
Hozzászólások száma : 373 Age : 31 Tartózkodási hely : szlovákia Registration date : 2009. Apr. 14. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 6. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19800/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Jún. 24, 2010 6:38 am | |
| Hello! Na megint jövök jelenteni, hogy kb. 2 hétig egészen biztosan nem jutok rendesen net közelbe, utána még egy hét eléggé kétséges, így szerintem nagyjából július végéig nem leszek túl aktív. Akikkel jelenleg játékban vagyok, azoktól elnézést kérek, amint feljutok pótolok egy-egy posztot, addig is remélem van egy kis türelmetek. Üdv: Misty
ui.:ugyanez Belre is vonatkozik, bár azt hiszem vele most nincs zajló játékom |
|
| |
Zendo Salo Bounto
Hozzászólások száma : 56 Age : 29 Tartózkodási hely : Karakura town Registration date : 2010. Jun. 10. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Bounto Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Jún. 26, 2010 7:37 am | |
| Sziasztok! Semmi ok a pánikra, mert nem olyan sokat leszek távol, csak holnap, de nem biztos, csak ne hiányoljatok, mert lehet, hogy megyek valami kirándulásra! ^^
További jó írást! |
|
| |
Kaguyama Gaara 7. Osztag
Hozzászólások száma : 24 Age : 31 Registration date : 2010. Jan. 10. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7.osztag tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Jún. 26, 2010 11:08 pm | |
| Sziasztok!
Sajnos július 2.-ig nem leszek gépnél. |
|
| |
Zel Syneza Ka'abel Privaron Espada
Hozzászólások száma : 263 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház Registration date : 2009. Feb. 25. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (17500/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Jún. 27, 2010 3:29 am | |
| Szejjasztok! no lassan ideje volt már egy kis kiruccanásnak szóval : júli. 22-30-ig több mint valószínű hogy nem leszek, mivel utazunk Horvátba *.*, de majd ott is gondolok rátok, miközben sütetem a deltás testem X"D csak gondoltam előre szólok, mert nem tudni, hogy mi jön addig közbe |
|
| |
Morita Kyousuke 8. Osztag
Hozzászólások száma : 44 Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenütt. Registration date : 2010. May. 06. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/10000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Júl. 07, 2010 1:34 pm | |
| Sziasztok!
Mától számítva úgy két hétig nem leszek. Elnézést kérek mindenkitől, akivel játékban vagyok, és amilyen hamar tudom pótlom az elmaradásaimat velük szemben. ^^”
|
|
| |
Sierashi Yuusuke Daitenshi
Hozzászólások száma : 914 Age : 31 Tartózkodási hely : Karakura városa Registration date : 2009. Jan. 19. Hírnév : 127
Karakterinformáció Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (68000/100000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Júl. 11, 2010 9:43 am | |
| Üdvözlet! Szeretném jelezni, hogy július 12.-étől, egészen 17.-ig nem leszek elérhető, nyaralás miatt. Akiknek tartozom (vagy tartozni fogok) várjanak türelmesen, amint visszatértem, pótolok mindent. |
|
| |
Luzbel del Admarth Pablo Privaron Espada
Hozzászólások száma : 74 Age : 28 Tartózkodási hely : Sátorbugyifalva! xD Registration date : 2008. Dec. 31. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: privaron espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (17300/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 12, 2010 3:25 am | |
| Sziasztok! Szomorúan, de be kell jelentenem, hogy kb. 2 hétig nem leszek mert megyek végre nyaralni. Legyetek jók ha tudtok és akiknek tartozom esküszöm, hogy bepótolom nekik Akikre vonatkozik:-Akihiro Haruya -Ariwara Ryuuji -Hitoshi Retasu -Ilforte Grantz -Yamato Katsurou -Arikirinkato Rinkachiku |
|
| |
Sakata Yaken 8. Osztag
Hozzászólások száma : 77 Age : 30 Tartózkodási hely : Soul Society/Seireitei/8. osztag területe Registration date : 2009. Dec. 27. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 8. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Júl. 18, 2010 3:09 am | |
| Üdvözletem!
Egy hétig nem leszek, mivel nyári táborban fogok tartózkodni. Karaktereim: - Sakata Yaken - Adán Scytacierto |
|
| |
Nara Shiratori 9. Osztag
Hozzászólások száma : 361 Age : 154 Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda Registration date : 2010. Jun. 21. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40600/45000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Júl. 23, 2010 9:30 am | |
| Ciaossu!
Jővő héten (Júl. 26. - Aug. 1.) nyaralni menyek, tehát nem tudok lenni. Köszönöm a megértést. |
|
| |
Sakai Hitomi Daitenshi
Hozzászólások száma : 242 Age : 35 Tartózkodási hely : Karakura, Tokió, vagy ahová Yuu-chan rángat Registration date : 2010. Mar. 02. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: A Daitenshi és a Raion tagja Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (33500/40000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Júl. 24, 2010 12:58 am | |
| Elképzelhető, hogy ritkásabban leszek egy darabig, a küldikbe igyekszek írni valahogy. A karijaimat a színválasztós csetszínem alapján ki tudjátok találni
A hozzászólást Sakai Hitomi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 31, 2010 5:25 am-kor. |
|
| |
Hakuro Akira
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2010. Jul. 22. Hírnév : -3
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Júl. 24, 2010 8:26 am | |
| Hellósztok!
Therfore Rodrigez és Meido Yonkou nem lesznek egy darabig, ugyanis a user elment nyaralni. Ha bármilyen dolog is állna miatta, azért én kérek elnézést ^^" Tisztelettel Hosijo Ren & Hakuro Akira |
|
| |
Kamioka Rosa 5. Osztag
Hozzászólások száma : 219 Age : 31 Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén Registration date : 2010. Mar. 19. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16400/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Júl. 29, 2010 4:58 am | |
| Sziasztok ^^
Sajnos bizonyos ideig nem leszek, mivel netem sincs és más dolgok is közbejöttek. >.< Köszönöm a megértést igyekszem minél hamarabb újra lenni...
Karakterek:
Kamioka Rosa Saito Hiraku Eliziana Aberquero |
|
| |
Tanaka Hitoshi 6. Osztag
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Júl. 29, 2010 10:33 pm | |
| Halihó^^ Lehet hogy pár embert ezzel megint felhúzok, vagy valami de kábé 1 hétig ismét nem tudok lenni. lehet hogy kevesebb de lehet hogy több idő lesz majd kiderül ^^ Az összes karakteremre vonatkozik. |
|
| |
Konami Rika 10. Osztag
Hozzászólások száma : 39 Age : 27 Registration date : 2010. Jun. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Júl. 31, 2010 5:05 am | |
| Mindenkitől elnézést kérek akivel épp játékban vagyok, mert szarrá ment a gépem. Valamikort a jövőhét folyamán tudok lenni legközelebb. Bocsi. Rika. |
|
| |
Yurenai Mistique 6. Osztag
Hozzászólások száma : 373 Age : 31 Tartózkodási hely : szlovákia Registration date : 2009. Apr. 14. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 6. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19800/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Aug. 02, 2010 9:46 pm | |
| Üdv ismét! Lassan ez az oldal lesz a legnépszerűbb nálam, mivel kénytelen vagyok szólni, hogy vasárnapig megint szinte 0 az esélye, hogy gép közelbe kerülök, ugyanis a Balatonnál leszek Remélem ennyit mindenki tud várni a reagjaimra, hétfőn mindent pótolok. Addig is sziasztok! |
|
| |
Konami Rika 10. Osztag
Hozzászólások száma : 39 Age : 27 Registration date : 2010. Jun. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Aug. 17, 2010 1:21 am | |
| Üdv!!! Kötetlen időre nem leszek de szerintem csak ezen a héten meg talán a következőn nem leszek!!!Mert a ház körül kell segítenem mivel felújítjuk a házat!!Elnézést kérek azoktól akikkel éppen postolok, amint tudok írok!!!! Még egyszer elnézést kérek!! Rika |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
|
| |
|