|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Diego Canino Espada
Hozzászólások száma : 304 Age : 32 Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches Registration date : 2012. Jan. 04. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40100/45000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Dec. 16, 2012 12:13 am | |
| A chaten fent vagyok a héten is, ha kellek valakinek, de senki semmilyen postot ne várjon tőlem csütörtökig, nem érek rá. |
| | | Murasakibara Hina 12. Osztag
Hozzászólások száma : 14 Age : 31 Tartózkodási hely : 12. osztag Registration date : 2012. Sep. 04. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 8. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Dec. 20, 2012 10:28 am | |
| Sajnos kénytelen vagyok írni ide. Géphalál, valamint legfőképp betegség miatt, nem tudom, hogy mikor leszek képes posztot produkálni. Remélhetőleg hamar sikerül meggyógyulnom és akkor igyekszem posztolgatni. Nagyon-nagyon elnézést kérek mindenkitől. ><
//Karik megtalálhatóak a multis topicban// |
| | | Tsukatani Midori Ember
Hozzászólások száma : 71 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town, szobám, valamelyik üzlet, suli Registration date : 2011. Jan. 29. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: Divattervező tanonc, Raion tag, Karakura Raizer Fantasy Girl Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7700/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Dec. 22, 2012 8:48 am | |
| Nem akartam ilyen hamar írni, de kénytelen leszek, mert szeretnék inkább előre szólni róla, minthogy gond legyen belőle később :/ Február végén lesz a felvételim középsuliba, de Január végéig le kell még tudnom három vizsgát (ebből az angolba bele se kezdtem még ._.), úgyhogy nagyon rá kell húznom tanulásra, szóval előre szólok, fogalmam sincs hogy leszek addig. Igyekszem gyakran postolgatni most így karácsony környékén, de nekem két ünnep között meg hétvégén se nagyon van szünetem, akkor is tanulok, max éjszaka tudok majd összehozni pár postot, ha lesz hozzá erőm ^^" Tényleg nagyon sajnálom, pláne hogy ennyi időre eltűntem, igyekszem behozni mindent, de nem merem biztosan kijelenteni, hogy Február-Márciusig megbízható vagyok, mert nem így van. Igyekszem, ennyit tudok ígérni. Karik a multilistában és köszönöm megértésetek, igyekszem! ><- Spoiler:
Boldog karácsonyt és ne kövezzetek meg T.T
|
| | | Genki Takashi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 192 Age : 39 Registration date : 2011. Jun. 17. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Dec. 26, 2012 11:08 am | |
| Sziasztok! Most sikerült géphez, pontosan nethez jutnom. Sajnos, a T-online nem kultiválja, ha az ember nem kap fizetést és fizetésképtelen pár hónapig. Egyszóval otthon, most baromira nincsen net, majd lesz, ha végre a fizetésemből meg tudom oldani,. de lehet addigra a villanyt kapcsolják le. Így működik a dolog, ha az ember egy fizetésből akar eltartani 3 embert. Mindegy lényegtelen, az én dolgom, rátok annyi vonatkozik, hogy majd valamikor elintézem, hogy legyen megint netem. Addig ideiglenesen nem vagyok elérhető, értsd nem tudok írni sehová! Mivel halvány lila gőzöm sincs, hogy miként fogom tudni megoldani, hogy megint klappoljon minden, ezért nagy fájdalommal, de megkérek minden mesélőt, aki mesél valamelyik karimnak, hogy meséljen ki. Nyugodtan vágjon ki, mint macskát .... nem kívánom feltartani a sorrendet és lehet, hogy hónapokig. Így év végén nagyszülőknél vagyok, meg leszek kicsit tesóéknál, max egy picit feljövök majd fórumra, ha tudok. De sokat nem leszek. Remélem, max január közepéig, legrosszabb esetben végéig fog húzódni. Előbb utóbb kapok fizetést és akkor beintek minden számlásnak... meg megfizetem a tartozást az anyuknak is. Nem tudom, mikor leszek megint. Nagyszülőkhöz, meg csak azért nem fogok költözni, hogy netezzek. Kellemes ünnepeket. ^^ |
| | | Hiroshi Kaito Quincy
Hozzászólások száma : 38 Age : 28 Tartózkodási hely : Csatatér Registration date : 2009. Aug. 30. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4900/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Jan. 03, 2013 5:59 pm | |
| Nem hiányzást jöttem bejelenteni hanem csak annyit, hogy személyes okokból kifolyólag vagy ma este vagy holnap délelőtt tudom majd megírni a tartozásaimat! Előre is bocsi, akik rám vártak esetleg! (Nyugi vagy ma este vagy holnap délelőtt le lesznek tudva! >.<) |
| | | Nara Tsubame 9. Osztag
Hozzászólások száma : 20 Age : 24 Tartózkodási hely : Seireitei Registration date : 2012. Dec. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: nincs Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5500/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Jan. 07, 2013 4:57 am | |
| Kavics~
Sajnos megint gépügy okán kell írnom ide. :/ A holnap/holnaputáni (?) nap folyamán szervizben lesz a gépem, ezért ritkábban leszek. Postolni igyekszem (tesóm, anyum gépén), de már megírt hsz-ket előreláthatóan csak hétvégén fogom tudni beküldeni. >.< 1,5 - 2 hétig tart kb. ez az állapot, nem tudom pontosan, hogy jutok megint rendesen géphez. >_< Ezért előre is elnézést kérek azoktól, akik postot várnak tőlem, igyekszem lépést tartani! >o<
Multik: multilistában... |
| | | Tomoyori Emi Ember
Hozzászólások száma : 12 Registration date : 2012. Nov. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (3000/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 16, 2013 11:06 am | |
| Én valaki nevében írnék, igaz nem hatalmazott fel rá. De fontosnak tartom, hogy Kirino Sakura és akárhány más karaktere van, minden bizonnyal nagyon sokáig nem tud egyáltalán írni. Tudtommal megvonták az internet hozzáférését, de ennek indokát nem közölném, hiába tudom sem rám tartozik kiteríteni a magánéletét. Gondoltam szólok, hogy tényleg senki ne számítson a jelenlétére mostantól, nem tudni meddig. Amint visszatér, feltételezem szólni fog. De nem tudom meddig lesz távol, ezt ne kérdezze senki! |
| | | Rosui Kagehime 10. Osztag
Hozzászólások száma : 164 Age : 32 Registration date : 2012. Feb. 16. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: 10. osztag 3. tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (24700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 23, 2013 12:16 am | |
| Üdvölet! ^w^
Ne ijedjen meg senki, nem megyek sehova, nem szabadultok meg ilyen könnyen tőlem. Drága gyermekeim apja ( Genki Takashi) jelentkezett, és üzeni, hogy leghamarabb MÁRCIUSban lesz nete, már ha lesz. Kalandokból, amit esetleg feltart meséljék ki, mert kétséges, hogy mikor fog tudni posztolni. Ettől függetlenül mindenkit üdvözöl, és hiányoztok neki. ^_^ Multik:
- Genki Takashi
- Kamioka Shinrou
- Sirenia de Rose
- Lucas Miridien
|
| | | Natalie Salazaar Granz Espada
Hozzászólások száma : 160 Age : 31 Registration date : 2011. Mar. 24. Hírnév : 31
Karakterinformáció Rang: Tudós Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40550/65000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 23, 2013 11:17 pm | |
| Sziasztok! Előre szólni szeretnék, hogy péntek délutántól ki tudja meddig nem leszek. Hétvégén biztosan nem, a többit még nem tudom. Multikat mindenki tudja, aki meg nem, az így járt. |
| | | Riichi Sato Ember
Hozzászólások száma : 96 Age : 39 Tartózkodási hely : Japán, Nyugat-Tokió, Karakura Town, PMC, NCI Registration date : 2009. Aug. 25. Hírnév : 8
Karakterinformáció Rang: Ember; Énekes Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3500/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Jan. 28, 2013 11:32 am | |
| Határozatlan ideig nem tudok foglalkozni a postírással, több okból kifolyólag. Ne tessék megijedni, nem olyan komoly dolgokról van szó. Ha valahol akadályoznám a játékot, nyugodtan hagyjatok el, vagy meséljetek ki. Még egyszer bocsánat, és igyekszem mihamarább újult erővel nekilódulni!
Multikat kábéra ismeritek, mindenkinek kellemes estét! |
| | | Naganori Asami 5. Osztag
Hozzászólások száma : 13 Registration date : 2013. Jan. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Jan. 29, 2013 6:57 pm | |
| Elnézést kérek, de sulis és egyéb magánéleti dolgok miatt lesznek hiányzások, biztos időtartamot nem tudok mondani. Az elmaradásokat igyekszem pótolni. |
| | | Tsugahara Nakamura 9. Osztag
Hozzászólások száma : 77 Age : 34 Registration date : 2011. Sep. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9. osztag 5. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12200/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Feb. 08, 2013 5:14 pm | |
| Sajnos ide kell írnom. Jelenleg egy céges gépről írom ezt a pár szót, a lényeg, hogy a gépem megadta magát, és már el sem tud indulni. A problémát megpróbálom a lehető leggyorsabban orvosolni, így egy kis türelmet kérek tőletek. Jelenleg egy folyamatosan haladó küldetésen vagyok (Égett lapok) megpróbálom rendbehozni a dolgokat 18-ig, de nem merek ígérni semmit sem.
Megértéseteket és türelmeteket, köszönöm. |
| | | Shuko Hollow
Hozzászólások száma : 92 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2012. May. 02. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Karasu Vex fracciónja Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (15900/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Feb. 21, 2013 8:29 am | |
| Határozatlan időre eltűnök a fórumról >< Aki esetleg játszik vele, attól itt kérek bocsánatot, de nem fogom tudni folytatni a játékaimat. Minden jót. |
| | | Genki Takashi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 192 Age : 39 Registration date : 2011. Jun. 17. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Feb. 26, 2013 12:49 am | |
| Hogy a jó büdös .... ********* Ergo, ha 8 napon belül nem jelentkezem és nem vagyok fönt, akkor valami agyfasz gikszer megint közbe jött és határozatlan időre ismét nem leszek.
Amennyiben 8 napon belül esetleg azután eltűnök, akkor ténylegesen írjatok ki mindenféle küldiből. Jövök, amikor tudok, ne várjatok rám semmivel.
Majd valamikor leszek. |
| | | Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Márc. 04, 2013 12:44 am | |
| Határozatlan ideig nem leszek elérhető. |
| | | Ootoribashi Roujuurou Admin
Hozzászólások száma : 277 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 20
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Márc. 05, 2013 6:05 am | |
| Mivel mindenki úgy gondolja a tanárok közül, hogy csak és kizárólag az általa oktatott kurzus létezik az egyemen, ebből kifolyólag egyik napról a másikra többoldalnyi házikat kapok megoldásra, határozatlan ideig valószínűleg nem fogok tudni postot írni (mondjuk nem mintha eddig annyira égett volna a kezem alatt a billentyűzet), ezért nyugodtan hagyjatok ki a küldetésekből vagy bármilyen más játékból. |
| | | Fukuyama Hidekazu 3. Osztag
Hozzászólások száma : 45 Age : 93 Tartózkodási hely : Sanbantai területe Registration date : 2010. Feb. 28. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Sanbantai, Juuseki Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10400/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Márc. 30, 2013 9:40 am | |
| Üdv Kedd estig sajnos nem leszek post képes, ugyanis elutaztam. Csak alkalmanknt tudok addig feltekinteni, hogy mi a helyzet Az utóbbi időben használt karakterek: Fukuyama Hidekazu, Luzbel, Anshel, Hiroshi Kaito, Allen... |
| | | Urahara Kisuke Globális moderátor
Hozzászólások száma : 210 Age : 31 Registration date : 2011. Aug. 03. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: Kalapos tudós Hovatartozás: Független Lélekenergia: (0/0)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Ápr. 10, 2013 4:19 am | |
| Haliho!
Gondolom már feltűnt mindannyitok számára, hogy az elmúlt időszakban nem igazán vagyok. Ennek oka leginkább a nálunk zajló költözés + felújítási folyamatok, valamint ugyebár a magánéleti programok megszaporodása. Szeretnék mindenkitől kis türelmet kérni. Ha úgy érzitek valami sokkal fontosabb mindannál, amit velem elkezdtetek. Nos, személyes egyeztetés után természetesen megszüntethetővé válhat egy-egy játék.
Köszönettel: Nati és multija(i) |
| | | Sakurai K. Steelheart Ember
Hozzászólások száma : 24 Age : 39 Tartózkodási hely : Karakura, vagy Portland Registration date : 2013. Feb. 25. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3000/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Ápr. 11, 2013 9:23 am | |
| Remélem az általános harmadikat itt már mindenki kijárta, és megtanult olvasni, hogyha nem, akkor gyerünk vissza, hátha még egy kis ész is kerül a fejetekbe. Aki viszont kijárta, az figyeljen, remélem az még megy, shounen hősök. A júzer hétvégére haza utazik, ezért nem lesz se chat-en, se pü-ben elérhető, facebook-on, vagy skype-n talán elérhető lesz, de a telefonszámán, vagy személyesen biztosan elérhetitek. Mielőtt még azt kérdeznéd, hogy mely karakterek fognak a hétvégén, igen még pénteken is szünetelni, menjetek be a Multibevallás topicba, és ott keressetek engem és multitársaimat. Hogyha ezek után még van kérdésed, csak annyit mondanék, hogy az óvódás ballagó tarisznyával együtt nem adnak eszet. Szóval igyekezz növeszteni, mert a végén csupán életképtelen báb leszel mások kezében. Bár ilyenek is kellenek, de azért remélem, hogy itt nem ilyenek vannak. Vasárnap este, vagy hétfőn valamikor újra találkozhattok itt a júzerrel, addig is posztoljatok! |
| | | Amatsuji Youko 1. Osztag
Hozzászólások száma : 63 Age : 511 Registration date : 2011. Jul. 14. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: 1. osztag tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Ápr. 12, 2013 6:39 am | |
| Kavics~
Nos, azt hiszem itt az ideje szólnom erről… >.< Alig egy hónapom van vissza a vizsgákig emiatt az időm, amit írásra tudok szánni igencsak lecsökkent, közrejátszanak ehhez beadandók, tanulnivalók és személyes okok is, amit itt nem firtatnék >-< Mindenesetre igyekszem rendszerezni a dolgot és írni mindenfelé, főleg a határidős helyekre, ahogy az időm és energiám engedi, de ha valahova mégis késnék és nem kívántok várni nyugodtan hagyjatok ki az adott játékból. Esetleg, ha tényleg rendkívül fontos lenne, hogy írjak Privát Üzeneten keresztül, esetleg skypen nyugodtan lehet szólni róla és meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. Multik: vannak, de még mennyien ._. a listában a legtöbbje meglelhető x"D
Megértéseteket köszönöm! |
| | | Urufu Yashuhiro 3. Osztag
Hozzászólások száma : 104 Tartózkodási hely : Soul Socety, Seireitei Registration date : 2012. Aug. 09. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Sanseki Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15100/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Ápr. 24, 2013 6:48 pm | |
| Utólag is, illetve előre is fogadjátok a bocsánatkérésemet. Azt hittem, hogy hiába sűrűsödnek be a dolgaim, csak lesz némi szabadidőm, de nem így lett, valamint nem így lesz. Így utólag szólnék, hogy bizonytalan ideig csupán a határidős, illetve a nagyon sürgős - hogyha valaki jelzi, hogy vele az a játékom nagyon sürgős, akkor az válik azzá - játékokba igyekszem írni. Mihelyt újra felszabadulok máshova is elkezdek posztolni. Türelmeteket és elnézéseteket kérem. Jó játékot, mindenkinek! Multik a Multi bevallásban megtalálhatóak. |
| | | Aikawa Chiyo 11. Osztag
Hozzászólások száma : 398 Age : 33 Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P Registration date : 2012. Feb. 21. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: 11. osztag tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (31700/45000)
| | | | Wang Liu Mei 3. Osztag
Hozzászólások száma : 158 Age : 30 Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán Registration date : 2011. Sep. 10. Hírnév : 48
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (24000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Ápr. 29, 2013 3:02 am | |
| Halihó! Gondolom, sokaknak már feltűnt, hogy mostanában nem igazán vagyok a toppon aktivitás terén. Namármost ez sajna az írásbeli érettségik végéig csak rosszabb lesz, utána - remélhetőleg - visszatér valamennyire a postolókám. Május 10. előtt mindenesetre ne nagyon várjatok tőlem postot, mert kicsit bezsúfolódott minden erre a két hétre. >.< Érintett karikat legtöbben ismerik, többieknek azért spoilerben leírom a listát - Karakterek:
- Wang Liu Mei
- Kiyo Phellera
- Yoshida Yoriko
- Yamasaki Shizuo
- Ivela nella Sinestesia
- Himeji Himeko
|
| | | Hamada Izanagi 3. Osztag
Hozzászólások száma : 34 Age : 32 Tartózkodási hely : 16. századi japán Registration date : 2012. Aug. 15. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Május 11, 2013 12:58 am | |
| Utólagos elnézést kérek az eltűnésért. Rengeteg dolog jött közbe és elfeledkeztem az itteni dolgaimról. Még van egy vizsgasuckom, és utána nyárra, bár munkát kell keresnem, megpróbálok minél többet lenni. |
| | | Raimaru Minashaku 6. Osztag
Hozzászólások száma : 201 Age : 25 Tartózkodási hely : Pont itt Registration date : 2012. May. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 6. tiszt (érdemen alul) Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Május 17, 2013 1:45 am | |
| Halihó! Tudom, fáj és vérzik szegény szívetek, hogy itt kell egy hozzászólásomat olvasnotok T.T de annyit azért szeretnék elmondani, hogy habár user usert, kari karit nem biztos hogy szeret. *user lecsapja a drámázó karit* Szóóóval, kedves új, és nem új userek! Legfiatalabb társatok, a 13 éves szerepjáték-virtuóz, és mindenki aranyhajú gyöngyszemefénye Május 22-től 25-ig (jegyezzétek fel, mert fontos a dátum ) Kárpátalján lesz, mert iskolája megnyert egy ilyen jellegű pályázatot, és a hetedik évfolyamra esett a választás, hogy ezt a kirándulást megtegye. Előre kér szépen mindenkit, hogy ne harapják le aranyfényű fejét, ha nem tud írni, az ezért lesz . Csókoltat minden nőt (elolvad sorban tőle mindegyik, of kórsz ), és keze fogását fogadja el mindenki más! A biszexuálisak nem kapnak semmit xD Na hali! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
| | | |
| |
|