-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Hiányzások

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Diego Canino
Espada
Espada
Diego Canino

Férfi
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 304
Registration date : 2012. Jan. 04.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te40100/45000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (40100/45000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyVas. Dec. 16, 2012 12:13 am

A chaten fent vagyok a héten is, ha kellek valakinek, de senki semmilyen postot ne várjon tőlem csütörtökig, nem érek rá. Sad
Vissza az elejére Go down
Murasakibara Hina
12. Osztag
12. Osztag
Murasakibara Hina

nő
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2012. Sep. 04.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 8. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te6500/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (6500/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 10:28 am

Sajnos kénytelen vagyok írni ide. Géphalál, valamint legfőképp betegség miatt, nem tudom, hogy mikor leszek képes posztot produkálni. Remélhetőleg hamar sikerül meggyógyulnom és akkor igyekszem posztolgatni. Nagyon-nagyon elnézést kérek mindenkitől. ><

//Karik megtalálhatóak a multis topicban//
Tsukatani Midori
Ember
Ember
Tsukatani Midori

nő
Gemini Dog
Hozzászólások száma : 71
Registration date : 2011. Jan. 29.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Divattervező tanonc, Raion tag, Karakura Raizer Fantasy Girl
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te7700/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (7700/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzomb. Dec. 22, 2012 8:48 am

Nem akartam ilyen hamar írni, de kénytelen leszek, mert szeretnék inkább előre szólni róla, minthogy gond legyen belőle később :/ Február végén lesz a felvételim középsuliba, de Január végéig le kell még tudnom három vizsgát (ebből az angolba bele se kezdtem még ._.), úgyhogy nagyon rá kell húznom tanulásra, szóval előre szólok, fogalmam sincs hogy leszek addig. Igyekszem gyakran postolgatni most így karácsony környékén, de nekem két ünnep között meg hétvégén se nagyon van szünetem, akkor is tanulok, max éjszaka tudok majd összehozni pár postot, ha lesz hozzá erőm ^^" Tényleg nagyon sajnálom, pláne hogy ennyi időre eltűntem, igyekszem behozni mindent, de nem merem biztosan kijelenteni, hogy Február-Márciusig megbízható vagyok, mert nem így van. Igyekszem, ennyit tudok ígérni. Karik a multilistában és köszönöm megértésetek, igyekszem! ><
Spoiler:
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
Genki Takashi

Férfi
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te25700/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (25700/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Dec. 26, 2012 11:08 am

Sziasztok!

Most sikerült géphez, pontosan nethez jutnom. Sajnos, a T-online nem kultiválja, ha az ember nem kap fizetést és fizetésképtelen pár hónapig. confused Egyszóval otthon, most baromira nincsen net, majd lesz, ha végre a fizetésemből meg tudom oldani,. de lehet addigra a villanyt kapcsolják le. Így működik a dolog, ha az ember egy fizetésből akar eltartani 3 embert. Mindegy lényegtelen, az én dolgom, rátok annyi vonatkozik, hogy majd valamikor elintézem, hogy legyen megint netem. Addig ideiglenesen nem vagyok elérhető, értsd nem tudok írni sehová! Mivel halvány lila gőzöm sincs, hogy miként fogom tudni megoldani, hogy megint klappoljon minden, ezért nagy fájdalommal, de megkérek minden mesélőt, aki mesél valamelyik karimnak, hogy meséljen ki. Nyugodtan vágjon ki, mint macskát .... nem kívánom feltartani a sorrendet és lehet, hogy hónapokig. Sad Sad Sad Így év végén nagyszülőknél vagyok, meg leszek kicsit tesóéknál, max egy picit feljövök majd fórumra, ha tudok. De sokat nem leszek. Remélem, max január közepéig, legrosszabb esetben végéig fog húzódni. Előbb utóbb kapok fizetést és akkor beintek minden számlásnak... meg megfizetem a tartozást az anyuknak is.

Nem tudom, mikor leszek megint. Nagyszülőkhöz, meg csak azért nem fogok költözni, hogy netezzek.

Kellemes ünnepeket. ^^
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
Hiroshi Kaito

Férfi
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te4900/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (4900/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyCsüt. Jan. 03, 2013 5:59 pm

Nem hiányzást jöttem bejelenteni hanem csak annyit, hogy személyes okokból kifolyólag vagy ma este vagy holnap délelőtt tudom majd megírni a tartozásaimat! Smile
Előre is bocsi, akik rám vártak esetleg! (Nyugi vagy ma este vagy holnap délelőtt le lesznek tudva! >.<)
Nara Tsubame
9. Osztag
9. Osztag
Nara Tsubame

nő
Scorpio Dragon
Hozzászólások száma : 20
Registration date : 2012. Dec. 27.

Karakterinformáció
Rang: nincs
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te5500/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (5500/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyHétf. Jan. 07, 2013 4:57 am

Kavics~ Anyahajó

Sajnos megint gépügy okán kell írnom ide. :/ A holnap/holnaputáni (?) nap folyamán szervizben lesz a gépem, ezért ritkábban leszek. Postolni igyekszem (tesóm, anyum gépén), de már megírt hsz-ket előreláthatóan csak hétvégén fogom tudni beküldeni. >.< 1,5 - 2 hétig tart kb. ez az állapot, nem tudom pontosan, hogy jutok megint rendesen géphez. >_< Ezért előre is elnézést kérek azoktól, akik postot várnak tőlem, igyekszem lépést tartani! >o<

Multik: multilistában...
Tomoyori Emi
Ember
Ember
Tomoyori Emi

nő
Hozzászólások száma : 12
Registration date : 2012. Nov. 27.

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te3000/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (3000/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Jan. 16, 2013 11:06 am

Én valaki nevében írnék, igaz nem hatalmazott fel rá. De fontosnak tartom, hogy Kirino Sakura és akárhány más karaktere van, minden bizonnyal nagyon sokáig nem tud egyáltalán írni. Tudtommal megvonták az internet hozzáférését, de ennek indokát nem közölném, hiába tudom sem rám tartozik kiteríteni a magánéletét. Gondoltam szólok, hogy tényleg senki ne számítson a jelenlétére mostantól, nem tudni meddig. Amint visszatér, feltételezem szólni fog. De nem tudom meddig lesz távol, ezt ne kérdezze senki!
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

nő
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te24700/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (24700/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Jan. 23, 2013 12:16 am

Üdvölet! ^w^

Ne ijedjen meg senki, nem megyek sehova, nem szabadultok meg ilyen könnyen tőlem. Cool
Drága gyermekeim apja (Genki Takashi) jelentkezett, és üzeni, hogy leghamarabb MÁRCIUSban lesz nete, már ha lesz. Kalandokból, amit esetleg feltart meséljék ki, mert kétséges, hogy mikor fog tudni posztolni. Ettől függetlenül mindenkit üdvözöl, és hiányoztok neki. ^_^

Multik:
  • Genki Takashi
  • Kamioka Shinrou
  • Sirenia de Rose
  • Lucas Miridien
http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Natalie Salazaar Granz
Espada
Espada
Natalie Salazaar Granz

nő
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 160
Registration date : 2011. Mar. 24.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: Tudós
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te40550/65000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (40550/65000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Jan. 23, 2013 11:17 pm

Sziasztok!

Előre szólni szeretnék, hogy péntek délutántól ki tudja meddig nem leszek. Hétvégén biztosan nem, a többit még nem tudom. Multikat mindenki tudja, aki meg nem, az így járt. Wink
Riichi Sato
Ember
Ember
Riichi Sato

Férfi
Gemini Buffalo
Hozzászólások száma : 96
Registration date : 2009. Aug. 25.
Hírnév : 8

Karakterinformáció
Rang: Ember; Énekes
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te3500/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (3500/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyHétf. Jan. 28, 2013 11:32 am

Határozatlan ideig nem tudok foglalkozni a postírással, több okból kifolyólag. Ne tessék megijedni, nem olyan komoly dolgokról van szó. Smile
Ha valahol akadályoznám a játékot, nyugodtan hagyjatok el, vagy meséljetek ki.
Még egyszer bocsánat, és igyekszem mihamarább újult erővel nekilódulni!

Multikat kábéra ismeritek, mindenkinek kellemes estét!
Naganori Asami
5. Osztag
5. Osztag
Naganori Asami

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2013. Jan. 11.

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te5000/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (5000/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyKedd Jan. 29, 2013 6:57 pm

Elnézést kérek, de sulis és egyéb magánéleti dolgok miatt lesznek hiányzások, biztos időtartamot nem tudok mondani. Az elmaradásokat igyekszem pótolni.
Tsugahara Nakamura
9. Osztag
9. Osztag
Tsugahara Nakamura

Férfi
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 77
Registration date : 2011. Sep. 27.

Karakterinformáció
Rang: 9. osztag 5. tiszt
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te12200/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (12200/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyPént. Feb. 08, 2013 5:14 pm

Sajnos ide kell írnom. Jelenleg egy céges gépről írom ezt a pár szót, a lényeg, hogy a gépem megadta magát, és már el sem tud indulni. A problémát megpróbálom a lehető leggyorsabban orvosolni, így egy kis türelmet kérek tőletek. Jelenleg egy folyamatosan haladó küldetésen vagyok (Égett lapok) megpróbálom rendbehozni a dolgokat 18-ig, de nem merek ígérni semmit sem.

Megértéseteket és türelmeteket, köszönöm.
Shuko
Hollow
Hollow
Shuko

Férfi
Hozzászólások száma : 92
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te15900/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (15900/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 8:29 am

Határozatlan időre eltűnök a fórumról >< Aki esetleg játszik vele, attól itt kérek bocsánatot, de nem fogom tudni folytatni a játékaimat. Minden jót.
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
Genki Takashi

Férfi
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te25700/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (25700/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyKedd Feb. 26, 2013 12:49 am

Hogy a jó büdös .... *********
Ergo, ha 8 napon belül nem jelentkezem és nem vagyok fönt, akkor valami agyfasz gikszer megint közbe jött és határozatlan időre ismét nem leszek.

Amennyiben 8 napon belül esetleg azután eltűnök, akkor ténylegesen írjatok ki mindenféle küldiből. Jövök, amikor tudok, ne várjatok rám semmivel.

Majd valamikor leszek.
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyHétf. Márc. 04, 2013 12:44 am

Határozatlan ideig nem leszek elérhető.
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
Ootoribashi Roujuurou

Férfi
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyKedd Márc. 05, 2013 6:05 am

Mivel mindenki úgy gondolja a tanárok közül, hogy csak és kizárólag az általa oktatott kurzus létezik az egyemen, ebből kifolyólag egyik napról a másikra többoldalnyi házikat kapok megoldásra, határozatlan ideig valószínűleg nem fogok tudni postot írni (mondjuk nem mintha eddig annyira égett volna a kezem alatt a billentyűzet), ezért nyugodtan hagyjatok ki a küldetésekből vagy bármilyen más játékból.
Fukuyama Hidekazu
3. Osztag
3. Osztag
Fukuyama Hidekazu

Férfi
Taurus Goat
Hozzászólások száma : 45
Registration date : 2010. Feb. 28.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Sanbantai, Juuseki
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te10400/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (10400/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzomb. Márc. 30, 2013 9:40 am

Üdv Smile

Kedd estig sajnos nem leszek post képes, ugyanis elutaztam. Csak alkalmanknt tudok addig feltekinteni, hogy mi a helyzet Smile

Az utóbbi időben használt karakterek:
Fukuyama Hidekazu, Luzbel, Anshel, Hiroshi Kaito, Allen...
Urahara Kisuke
Globális moderátor
Globális moderátor
Urahara Kisuke

Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 210
Registration date : 2011. Aug. 03.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: Kalapos tudós
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te0/0Hiányzások - Page 8 29y5sib  (0/0)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Ápr. 10, 2013 4:19 am

Haliho!

Gondolom már feltűnt mindannyitok számára, hogy az elmúlt időszakban nem igazán vagyok. Ennek oka leginkább a nálunk zajló költözés + felújítási folyamatok, valamint ugyebár a magánéleti programok megszaporodása. Szeretnék mindenkitől kis türelmet kérni. Ha úgy érzitek valami sokkal fontosabb mindannál, amit velem elkezdtetek. Nos, személyes egyeztetés után természetesen megszüntethetővé válhat egy-egy játék.

Köszönettel: Nati és multija(i)
Sakurai K. Steelheart
Ember
Ember
Sakurai K. Steelheart

Férfi
Aries Buffalo
Hozzászólások száma : 24
Registration date : 2013. Feb. 25.

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te3000/12000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (3000/12000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyCsüt. Ápr. 11, 2013 9:23 am

Remélem az általános harmadikat itt már mindenki kijárta, és megtanult olvasni, hogyha nem, akkor gyerünk vissza, hátha még egy kis ész is kerül a fejetekbe. Aki viszont kijárta, az figyeljen, remélem az még megy, shounen hősök. Neutral A júzer hétvégére haza utazik, ezért nem lesz se chat-en, se pü-ben elérhető, facebook-on, vagy skype-n talán elérhető lesz, de a telefonszámán, vagy személyesen biztosan elérhetitek. Mielőtt még azt kérdeznéd, hogy mely karakterek fognak a hétvégén, igen még pénteken is szünetelni, menjetek be a Multibevallás topicba, és ott keressetek engem és multitársaimat. Neutral Hogyha ezek után még van kérdésed, csak annyit mondanék, hogy az óvódás ballagó tarisznyával együtt nem adnak eszet. Neutral Szóval igyekezz növeszteni, mert a végén csupán életképtelen báb leszel mások kezében. Bár ilyenek is kellenek, de azért remélem, hogy itt nem ilyenek vannak. Neutral
Vasárnap este, vagy hétfőn valamikor újra találkozhattok itt a júzerrel, addig is posztoljatok! Neutral
Amatsuji Youko
1. Osztag
1. Osztag
Amatsuji Youko

Férfi
Aquarius Hozzászólások száma : 63
Registration date : 2011. Jul. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: 1. osztag tagja
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te10000/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (10000/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyPént. Ápr. 12, 2013 6:39 am

Kavics~ Anyahajó

Nos, azt hiszem itt az ideje szólnom erről… >.< Alig egy hónapom van vissza a vizsgákig emiatt az időm, amit írásra tudok szánni igencsak lecsökkent, közrejátszanak ehhez beadandók, tanulnivalók és személyes okok is, amit itt nem firtatnék >-< Mindenesetre igyekszem rendszerezni a dolgot és írni mindenfelé, főleg a határidős helyekre, ahogy az időm és energiám engedi, de ha valahova mégis késnék és nem kívántok várni nyugodtan hagyjatok ki az adott játékból. Esetleg, ha tényleg rendkívül fontos lenne, hogy írjak Privát Üzeneten keresztül, esetleg skypen nyugodtan lehet szólni róla és meglátom, mit tehetek az ügy érdekében.
Multik: vannak, de még mennyien ._. a listában a legtöbbje meglelhető x"D

Megértéseteket köszönöm!

Urufu Yashuhiro
3. Osztag
3. Osztag
Urufu Yashuhiro

Leo Hozzászólások száma : 104
Registration date : 2012. Aug. 09.

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te15100/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (15100/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzer. Ápr. 24, 2013 6:48 pm

Utólag is, illetve előre is fogadjátok a bocsánatkérésemet. Azt hittem, hogy hiába sűrűsödnek be a dolgaim, csak lesz némi szabadidőm, de nem így lett, valamint nem így lesz. Így utólag szólnék, hogy bizonytalan ideig csupán a határidős, illetve a nagyon sürgős - hogyha valaki jelzi, hogy vele az a játékom nagyon sürgős, akkor az válik azzá - játékokba igyekszem írni. Mihelyt újra felszabadulok máshova is elkezdek posztolni.
Türelmeteket és elnézéseteket kérem.
Jó játékot, mindenkinek!
Multik a Multi bevallásban megtalálhatóak.
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

nő
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te31700/45000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (31700/45000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzomb. Ápr. 27, 2013 8:40 pm

Halihó
Hála az év végi hajtásnak suliban, sajnos ezen a héten nem, vagy csak nagyon korlátozott mennyiségben fogok tudni itt lenni. Előre is bocsánatot kérek a játékos társaimtól. A jövőhéten, ha minden igaz, már gőzerővel újra leszel Embarassed
integet

A hozzászólást Aikawa Chiyo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 23, 2013 7:17 am-kor.
Wang Liu Mei
3. Osztag
3. Osztag
Wang Liu Mei

nő
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 158
Registration date : 2011. Sep. 10.
Hírnév : 48

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te24000/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (24000/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyHétf. Ápr. 29, 2013 3:02 am

Halihó!
Gondolom, sokaknak már feltűnt, hogy mostanában nem igazán vagyok a toppon aktivitás terén. Namármost ez sajna az írásbeli érettségik végéig csak rosszabb lesz, utána - remélhetőleg - visszatér valamennyire a postolókám. Május 10. előtt mindenesetre ne nagyon várjatok tőlem postot, mert kicsit bezsúfolódott minden erre a két hétre. >.<
Érintett karikat legtöbben ismerik, többieknek azért spoilerben leírom a listát Wink

Karakterek:
Hamada Izanagi
3. Osztag
3. Osztag
Hamada Izanagi

Férfi
Leo Monkey
Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2012. Aug. 15.

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te7000/15000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (7000/15000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptySzomb. Május 11, 2013 12:58 am

Utólagos elnézést kérek az eltűnésért. Rengeteg dolog jött közbe és elfeledkeztem az itteni dolgaimról. Még van egy vizsgasuckom, és utána nyárra, bár munkát kell keresnem, megpróbálok minél többet lenni.
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Férfi
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Lélekenergia:
Hiányzások - Page 8 Cl0te18700/30000Hiányzások - Page 8 29y5sib  (18700/30000)

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 EmptyPént. Május 17, 2013 1:45 am

Halihó!
Tudom, fáj és vérzik szegény szívetek, hogy itt kell egy hozzászólásomat olvasnotok T.T de annyit azért szeretnék elmondani, hogy habár user usert, kari karit nem biztos hogy szeret. *user lecsapja a drámázó karit* Szóóóval, kedves új, és nem új userek! Legfiatalabb társatok, a 13 éves szerepjáték-virtuóz, és mindenki aranyhajú gyöngyszemefénye Május 22-től 25-ig (jegyezzétek fel, mert fontos a dátum Wink ) Kárpátalján lesz, mert iskolája megnyert egy ilyen jellegű pályázatot, és a hetedik évfolyamra esett a választás, hogy ezt a kirándulást megtegye. Előre kér szépen mindenkit, hogy ne harapják le aranyfényű fejét, ha nem tud írni, az ezért lesz Smile . Csókoltat minden nőt (elolvad sorban tőle mindegyik, of kórsz Cool ), és keze fogását fogadja el mindenki más! A biszexuálisak nem kapnak semmit Neutral xD Na hali!
Ajánlott tartalom

Hiányzások - Page 8 _
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 8 Empty

Hiányzások

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Off :: Csevegő-