| ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Flavia nella Sinestesia Espada
Hozzászólások száma : 75 Age : 80 Tartózkodási hely : Szükség szobája Registration date : 2012. Apr. 22. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tres espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (20400/30000)
| Tárgy: Death Ball 2 Szer. Szept. 04, 2013 7:49 am | |
| Én is találtam egy jelentkezőlapot! ^_^ |
|
| |
Sayuki Daisuke Shinigami
Hozzászólások száma : 102 Age : 278 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2013. Mar. 31. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Kensai Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11400/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Csüt. Dec. 26, 2013 9:32 am | |
| Akkor láttam, hogy egy vadállat bukkan föl a tengerből. Hét feje és tíz szarva volt, szarvain tíz királyi korona, fejein pedig istenkáromló nevek.Küldetést hirdetek. Engedély van, mesélő van, aki ellenőrzi. Első körben képzőművész/ művészettörténész/ esetleg festmények eladásából élő karaktereket várok, illetve csatlakozhatnak azok, akiknek van ilyen ismerősük, és elképzelhető, hogy csak úgy szívességből velük tartanak. Később mások is jöhetnek; viszonylag hamar tudnak csatlakozni azok, akiket különböző ereklyék felkutatása érdekel, illetve valamivel később olyan önkéntes világmegmentők, akik akkor is ugranak, ha a fenyegetés meglehetősen... szokatlannak tűnik (internetelérés kötelező). Jelentkezési határidő: első körösöknek legyen mondjuk január 5., vasárnap. Többieknek majd lesz külön hirdetés, amikor aktuális. Első körösök, művészek! Kiindulópont: már egy ideje nem láttátok egyik közös (ember) ismerősötöket, aki amellett, hogy néha vett tőletek egy-egy jobban sikerült alkotást, civilben festmények hitelesítéséből élt. Jó lenne kideríteni, mi történhetett vele. - Spoiler:
Az avantgárd művészeti irányzatok 1905-1945 "A művészet nem a láthatót adja vissza, inkább láthatóvá tesz." (Paul Klee) A szó eredete: "avant garde": francia katonai műszó, jelentése előörs A fogalom meghatározása: az új, minden eddigi hagyománytól tudatosan eltérni akaró művészeti irányzatok összefoglaló neve a 20. század első felében. Céljuk: már nem a látvány valamilyen mértékű visszaadása, hanem a dolgok mögött rejlő gondolati tartalmak érzékeltetése (ilyen értelemben a szimbolizmushoz kapcsolható). Ehhez a művészet hagyományos eszköztára nem megfelelő! Törekvéseik, eszközeik:
- Hagyománybontás: a régi értékek teljes lerombolása vagy átértelmezése
- A művészi formanyelv radikális megújítása minden művészeti ágban
- A teljes emberi és művészi szabadság megvalósítása – a konvenciók hiánya
"Mi a szabad intuíció határtalan tartományába lépünk!"
- Társadalomformáló programjuk is van, mert az emberek tudata másképp nem alakítható át
- A művészeti ágak közelednek egymáshoz (a film hatása igen erős), tiszta műfajokról már csak ritkán beszélhetünk
Témaválasztás: A 20. századi ember megváltozott élete, elidegenedettsége, létminősége, az embert fenyegető veszélyek vagy az előtte megnyíló lehetőségek. Ebben erősen érezhető a korabeli polgári filozófiák (pl. egzisztencializmus) és lélektani irányzatok (Freud, Jung) hatása.
598 |
|
| |
Hernando Rivera Arrancar
Hozzászólások száma : 73 Age : 28 Registration date : 2013. Apr. 07. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: festőművész Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5800/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Jan. 03, 2014 3:57 am | |
| Lepacsizva. Ecset csőre töltve, ceruza betárazva, indulhat a világmegmentés. |
|
| |
Komoki Daniel Hiroto Módosított lélek
Hozzászólások száma : 75 Age : 32 Tartózkodási hely : Otthon, NTV Registration date : 2009. Apr. 18. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Díszlettervező Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Jan. 03, 2014 4:50 am | |
| a-ha...ha én beleférek a felté-té...feltét...telbe, a-a...akkor je-je...jelentkeznék!- infó:
Karakter díszlettervező szakon tanul a Musashino Művészeti Egyetemen. Ha még se felel meg a feltételeknek, akkor bocsánat!TAT
|
|
| |
Sayuki Daisuke Shinigami
Hozzászólások száma : 102 Age : 278 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2013. Mar. 31. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Kensai Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11400/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Jan. 03, 2014 5:43 am | |
| Beleférsz Találd ki, hogy honnan ismerted az említett illetőt, de szerintem taníthatott az egyetemen téged (ha máshogy nem, extra kreditért felvett tárgyként), vagy ilyesmi. |
|
| |
Shiroichi Anao 10. Osztag
Hozzászólások száma : 368 Age : 44 Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között Registration date : 2010. Dec. 03. Hírnév : 77
Karakterinformáció Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3* Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40700/45000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Kedd Jan. 28, 2014 1:31 am | |
| Szeretnék jelentkezni! - Chaten említettek alapján:
csütörtökön sulim van délután, csak este 8-9 között tudok gépközelben lenni, míg pénteken délelőtt, azonban délután és szombaton kérdőjeles a jelenlétem, bár szerintem meg tudom oldani az írást onnan is, de így előre nem tudom megjósolni... vasárnap késő délután felé viszont tudok lenni, szóval ha nagyon tartom fel a sort, akkor ki lehet rakni. Anao szobája: Anao szobája nem nagy 4x6 méteres szoba, belmagassága 2,8 méter. Van egy kétszárnyú szekrénye, benne rendezetlenül ömlesztve ruhái, a szoba közepén van az ágya, egy tatamin, mely körül elszórva különböző holmijai találhatók. Van egy kis, kör alakú szőnyege, ami alatt egy rozoga padlóléc van, ez alatt őrzi munkásságáért kapott vagyont, melyet különböző dolgokra gyűjt. Természetesen egy malacperselybe dobálja pénzét. xD Szobája elmaradhatatlan eleme PONPON a jegesmedve plüss és PONPONKavics, meg simán Kavics. xD A földön találni még rajzlapokat, zsírkrétákat, filceket, ceruzákat, amelyen Anao kiéli kreativitását. Van egy-két polca, ahol különböző dolgokat tart, képeket, talált kavicsokat. De a szobájában más dolog nem igazán van. A szoba, amúgy is úgy néz ki ezzel a pár holmival is, mintha egy tatár had vágtatott volna át rajta. |
|
| |
Urufu Yashuhiro 3. Osztag
Hozzászólások száma : 104 Tartózkodási hely : Soul Socety, Seireitei Registration date : 2012. Aug. 09. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Sanseki Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15100/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Kedd Jan. 28, 2014 2:30 am | |
| Konbanwa, Hitsugaya-san!
Jelentkezni szeretnék a villámküldetésébe, a Vérvonatra. Viszont nem otthonról indulnék, hanem a 3. osztag társalgójából. Mivel talán az egész osztag beférne, de a fele biztosan, ezért a belméretei a következők lehetnek: 50x40 méteres alapterületű, ami a belmagasságát illeti a falak ~4 méter magasságúak, s a tető közepénél a belmagasság eléri a 7 métert is. A berendezését főleg székek, fotelek, kanapék és asztalok teszik ki. Tételezzük fel, hogy a kaland indulása előtt két nappal az egyik shinigami itt tartott egy születésnapi bulit, így az asztalok az ablakok - amik az egyik hosszabbik falon vannak - alá lettek tolva, míg a székek, fotelek, pamlagok, kanapék meg a többi falra. S egyelőre még nem lett vissza rendezve, vagy újra átrendezve a helység. Az ajtó, ami toló ajtó az az ablakokkal szemközt van elhelyezkedve úgy, hogyha az ablakoknak háttal állunk, akkor a fal bal oldalról az első negyedének a közepén található. A világítást az ablakokon beszűrődő fény adhatja, valamint a plafonról lelógó, kettő sorban - a plafon, vagyis tető hosszanti harmadoló vonalain elhelyezkedő gerendákról - lógó 14 lámpás adja.
Hogyha erre tévedne egy másik 3. osztagos is, és ő ténylegesen tudja a társalgó méreteit, berendezését, akkor kérem szóljon nekem, s én javítom a leírást. |
|
| |
Raimaru Minashaku 6. Osztag
Hozzászólások száma : 201 Age : 25 Tartózkodási hely : Pont itt Registration date : 2012. May. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 6. tiszt (érdemen alul) Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18700/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Kedd Jan. 28, 2014 6:44 am | |
| Nos helló! Jelentkezem arra a véres vagonra, vagy mi a szöszre, szóval a szobám méretei:
Kb. 4x6 méter, az ágynak használt tatami a fal mellett van, mellette egy komód, amin Hatare fekhelye van. A szekrényben az egyenruhák úgy-ahogy szépen fel vannak aggatva, az egyéb cuccok viszont annál rendezetlenebbül vannak, bár az sem borzalmas. A tatami mellé van éjszakánként fektetve a zanpakutou, hogy akármikor kéznél legyen. Az asztalon általában van teríték, és egy másik kisebb komódban van egy kis szeszes ital, vendégvárásra. Egy íróasztal is van, mellette egy szál gyertyával, ha valamit próbál csinálni éjszakában, bár ilyen nemigen fordul elő. |
|
| |
Chiruochiba Airisu 4. Osztag
Hozzászólások száma : 202 Age : 118 Tartózkodási hely : Talpa és haja között. Registration date : 2012. Feb. 01. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (17600/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Feb. 07, 2014 11:08 am | |
| Üdv shinigami társak!
Mivel a holnapi nap folyamán - elméletileg délelőtt - induló villámküldetésre csupán egy biztos jelentkezőt tudok eddig, ezért a holnapi napon még bárki csatlakozhat a játékba, ennek feltétele, hogy öltsön jelmezt!^^ Bár egy jelmezes partira, ki az, aki nem ölt jelmezt? |
|
| |
Nara Shiratori 9. Osztag
Hozzászólások száma : 361 Age : 154 Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda Registration date : 2010. Jun. 21. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40600/45000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Feb. 07, 2014 11:30 pm | |
| Jelentkezek a farsangos villámküldire |
|
| |
Takagi Akira 9. Osztag
Hozzászólások száma : 121 Age : 236 Registration date : 2013. Jul. 19. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13900/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Feb. 07, 2014 11:33 pm | |
| *Ő is kézhez kapta a farsangos meghívót, úgy hogy el is menne rá.* Jelentkeznék Risu-féle villámküldire. |
|
| |
Washi Doru 4. Osztag
Hozzászólások száma : 14 Age : 28 Tartózkodási hely : Erdőn-mezőn. Registration date : 2014. Feb. 02. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5400/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 1:28 am | |
| Amennyiben van még lehetőség, én is örömmel jelentkeznék a farsangi vk-ra. Na vajon minek fogok öltözni? Na minek...? Igen, annak. *.* |
|
| |
Hozzászólások száma : 202 Age : 118 Tartózkodási hely : Talpa és haja között. Registration date : 2012. Feb. 01. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (17600/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 1:33 am | |
| Washi Doru-san! Igen, még van lehetőség csatlakozni, a küldetés Itt már elindult. Úgy gondoltam, hogy a második kör végéig, vagyis a harmadik mesélős poszt beérkezéséig lehet szabadon csatlakozni a játékba. |
|
| |
Nara Yuki Hajime Kidoushuu
Hozzászólások száma : 105 Age : 29 Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén Registration date : 2011. Jun. 12. Hírnév : 10
Karakterinformáció Rang: Fuku Kidouchou Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (20700/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 1:56 am | |
| Én is jelentkeznék a Farsangos villámküldetésre |
|
| |
Mizushima Tenkai 10. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Tartózkodási hely : Általában az osztagnál. Registration date : 2013. Sep. 23. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 4. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5600/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 2:25 am | |
| Jelentkezem én is |
|
| |
Hidetada Nishigami 11. Osztag
Hozzászólások száma : 147 Age : 52 Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom Registration date : 2013. Jan. 09. Hírnév : 10
Karakterinformáció Rang: Alkoholista tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13400/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 2:59 am | |
| Akkor én is jelentkezek erre a Farsangi bulájra ... |
|
| |
Masachika Ryuutarou Daitenshi
Hozzászólások száma : 80 Age : 37 Tartózkodási hely : Ji'pó 10km-es körzetében Registration date : 2012. Mar. 14. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Yuu házi bolondja (Tenshi) Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (15600/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 5:07 am | |
| Ha még jöhetek a farsangolásra, akkor csatlakoznék!*-* |
|
| |
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 5:25 am | |
| Masachika-san! Még lehet csatlakozni. A küldetést itt találod. |
|
| |
Raimaru Minashaku 6. Osztag
Hozzászólások száma : 201 Age : 25 Tartózkodási hely : Pont itt Registration date : 2012. May. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 6. tiszt (érdemen alul) Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18700/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Szomb. Feb. 08, 2014 6:51 am | |
| Énisénisénis, szeretnék farsangolni! Jelentkezem! |
|
| |
Aikawa Chiyo 11. Osztag
Hozzászólások száma : 398 Age : 33 Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P Registration date : 2012. Feb. 21. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: 11. osztag tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (31700/45000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Kedd Feb. 18, 2014 8:00 am | |
| Akkor én is jönnék Művészkedni nyomozgatni |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Márc. 07, 2014 12:48 am | |
| Hazakísérhetlek, Picúr?*-* Egyértelmű, hogy teljes mértékig, hogy totálisan, de benne vagyok, mert hátra nem hagyunk embert a kocsma túra végeztével és az én szeretett, nagyra becsült, egyetlen, utánozhatatlan májgyilkos alkesz rokonomat bármikor egyben ágyikójába juttatom!- Rizsa nélkül:
Önkéntesen és soron kívül jelentkezem Nishi közlegény megmentésére!*-*
|
|
| |
Amatsuji Youko 1. Osztag
Hozzászólások száma : 63 Age : 511 Registration date : 2011. Jul. 14. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: 1. osztag tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Márc. 07, 2014 2:09 am | |
| Én is jelentkeznék Nishi villámküldetésre, a chaten megbeszéltek alapján >.< |
|
| |
Ayumu Michiyo 7. Osztag
Hozzászólások száma : 144 Age : 31 Tartózkodási hely : itt is, ott is :D 7. osztag, 10. osztag és még Karakurát is megszálltam... muhahaaa >.< Registration date : 2011. Apr. 24. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (21100/30000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Márc. 07, 2014 2:25 am | |
| Én is szeretnék Nishi-menteni, ha lehet! *w* |
|
| |
Shima Eizo 11. Osztag
Hozzászólások száma : 54 Tartózkodási hely : Valahol lófrál Registration date : 2014. Jan. 21. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus Pént. Márc. 07, 2014 4:22 am | |
| Kerekedjünk fel együtt az igazság nevében, és mentsük meg Nishi-samat az árkoktól, bokroktól, és egyéb félelmetes szörnyetegektől! |
|
| |
Aikawa Chiyo 11. Osztag
Hozzászólások száma : 398 Age : 33 Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P Registration date : 2012. Feb. 21. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: 11. osztag tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (31700/45000)
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus | |
| |
|
| |
| ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus | |
|