-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

A shinto templom titka //LEZÁRVA//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Suzumiya Shoko

Suzumiya Shoko

Férfi
Hozzászólások száma : 306
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te0/0A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (0/0)

A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Júl. 28, 2009 9:11 am

Kitsune látszólag ne húzta az időt, seperc alatt nekitámadott a kapitánynak. Tőrjét maga előtt tartva szemből rontott neki a shinigaminak, aki már tudta, hogy ebben a helyzetben mi lesz a legmegfelelőbb cselekedet.
- Mamori Hikaritori! - szólította védőshikaiát, melynek következtében kardja ezernyi apró fénypontra bomlott. Kardja markolatával maga elé mutatott, melynek eredményeképp a fénypontok előtte kúp alakba tömörültek és a felé tartó penge hegyének ellennyomtak, majd visszalökték, így Kitsune pár méterrel hátrébb került. Ekkor Shoko villámlépést használva közelíteni kezdett az espada irányába.
- Miért nem dobot már el azt a kést? - kérdezte hangjában egy kis kíváncsisággal, miközben tervének következő mozdulatát vitte végbe. - Hikariouji! - szólította immáron támadóshikaiát, s a kitartott markolatra visszaépülő pengék összeállását, a kard fémes izzását követően egy föntről lefelé irányuló, kereszt irányú támadással próbálkozott. Arra számít, hogy Kitsune kivédi, így lehetősége akad arra, hogy az espada fegyverét felhevítse kardjának izzó pengéjével, s így arra kényszerítse, hogy Kitsune eldobja fegyverét...

A hozzászólást Suzumiya Shoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 21, 2009 6:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://onepszj.forumotion.com
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te13300/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (13300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Aug. 04, 2009 6:31 am

- Chö… Ennek az idiótának is csak a pofája volt nagy…
Néztem, ahogy a kis rohadék még vergődik néhány sort, majd elindultam szétnézni egy kicsit, hátha akad valaki, aki nem döglik meg ennyitől. De amilyen rohadt nagy szerencsém van általában, tuti, hogy valami kis gyenge akárkit találok. Kezdtem nagyon unni, hogy mindig valami cseszett szájhőst találok, aki pofázik folyamatosan, és fényezi magát. Még jó hogy nem azt mondja, hogy ő Superman. Komolyan, ha legközelebb ezt a dumát adja elő valaki, megkérem, hogy vigyen el egy körre a hátán, vagy hogy pattogtasson nekem kukoricát a lézerszemével. A templomban még mindig túl nagy volt a csend, ami kezdett idegesíteni, mert egyre inkább az a rohadt hullatelep jut róla eszembe, amitől a hideg ráz. Na nem mintha félnék, vagy valami…
Sensai Hinode
7. Osztag
7. Osztag
Sensai Hinode

nő
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 73
Registration date : 2009. Mar. 28.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 7. osztag hadnagya
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te6500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Aug. 04, 2009 9:37 pm

Egyik reggel pokollepke érkezett az 1. osztagból:
Sensai hadnagy! A Sinto templomban folyó küzdelemben sajnálatos módon elvesztettük az egyik emberünket. A Gotei 13 úgy döntött, Ön, mint frissen kinevezett hadnagy, most bizonyíthatna nekünk. Ezért Maga veszi át a helyét. Egy tiszt várja kint, aki elvezeti a templomhoz. Remélem sikerrel jár! Szerencsés lenne, ott megkeresnie a többieket, hiszen tele van veszéllyel az épület. El ne felejtse magával vinni a kardját!
Ken Aruya kapitány

~Hát ez remek... Rengeteg rémtörténetet hallani arról a helyről, és most nekem kell odamennem. -pakoltam fel magamra a kardomat, ettem még pár falatot, majd kiléptem a hálómból. A tiszt már ott várt, de kértem tőle egy percet, hogy beszéljek a kapitányommal. Miután gyorsan elköszöntem tőle, indultunk is.
Már a bejáratot látva borsódzott a hátam, de muszáj volt bemennem.
A fal nyirkos, puha volt, a fáklyák fénye alig világította meg az előttem elterülő padlót. Hangokat hallottam az egyik irányból, így arra fordultam, remélve, hogy az SS-beliekkel találkozom, és nem más lénnyel. Már csak pár oszlopnyira lehettem, amikor az egyik oldalsó folyosóban megéreztem egy arrancar lélekenergiáját.
~Még csak öt perce vagyok itt, de máris harcolnom kellene? -görbült le a szám.

-Hm, csak nem egy mitugrász shinigami? -fordult felém az eddig háttal álló lány.
-Sensai Hinode, a 7. osztag hadnagya, a nem mitugrász shinigami. És te ki vagy? -próbáltam magam erősnek és bátornak mutatni.
Hokorashii Hito

Hokorashii Hito

Férfi
Libra Goat
Hozzászólások száma : 108
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te10000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (10000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyHétf. Aug. 10, 2009 9:35 am

Kardom pengéjét megfogta Tadeo, s egy Cero-t töltött a kezében. Ekkora támadásban képes lenne szellemi részecskékre bontani engemet. Ez a mondat az arcomon is megnyilvánult. Szemeim kitágultak és enyhe sápadtság is elfogott. A balkezemmel félresöpörtem a Cerot töltő kezet és a csuklónál megragadtam, majd felléptem Tadeo térdére, s a másik lábammal oda-vissza erősen megrúgtam. Az elengedett Cero az erdő jelentős részét tönkre tette. A kardom lengedezni kezdett, innen tudtam, hogy elengedte a kardom, és az energia anomália a hűlt helyén, azt jelentette, hogy Sonidoval máshova került. Egy fán állt Tadeo és ekkor megéreztem, hogy hányan vannak a házban közelítőleg, hogy hány hollow és Shinigami van bent, igaz a pince eléggé zavaros volt, lehet, hogy a pince olyan fallal van felépítve, amely eltakarja a lélekenergia részecskéket, de némely speciális jelenlétet érezni lehetett. S ekkor a balkaromon egy nagy sebet éreztem. A Cero megégetett, miközben az kialakult Tadeo tenyerében. Nem volt annyira vészes, de azért oda kell figyelnem. Egy nagy sóhajtás után a kardom hegyével felrajzoltam egy négyszöges jelet a sérült karomra.
- Bakudou 58: Kakushitsuijyaku követő fecskék!
A jelek erőteljesen világítani kezdtek kéken, majd madarak serege kelt útra, de csak egy kis része ment a Shinigamikhoz.
- Moshi! Itt Hokorashii Hito a 4. osztag egykori hadnagya. A pincében érdekes energiamozgolódás van érvényben, valószínűleg a fejlesztett hollowok azok, úgy gondolom, hogy nem ott van a kutatáshoz szükséges eszközök és eredmények, az is lehetséges, hogy evakuálják a tudóst vagy tudósokat, ezért fent állhat a lehetőség, hogy speciális, egyedi hollwok fognak rátok törni, hamarosan én is beérkezem a házba.

- Nehogy valamilyen egosita állatnak nézz, mert tudom, hogy veled egykönnyen nem végeznék, és gondolom, itt nem maradsz, ezért arra gondoltam, hogy velem jössz… helyszínt váltunk!
Megindultam és Shunpoval próbáltam minél előbb az Espada elé érni és egyszerű kardsuhintást intéztem, feléje, amit akárki kivéd, majd a ruháját megragadva mögéje kerültem és nagy erővel a ház felé löktem. Majd újra Shunpoztam és erősebb kardcsapásokkal illettem a 6. Espadat, amivel gyorsítottam a házba ütközést. Ekkor kicsit meglepett, mert valhogy én zuhantam be a házba és nem fordítva. Egészen a pincéig hatolunk. Ott vörös szempárok néztek és az álltalunk keletkezett lyukakon a speciális hollowok kimenekültek, sőt, néhányan ott maradtak, hogy szétmarcangolhassanak, de Tadeotól tartottak.
http://samuraiwar.aforumfree.com/
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te25500/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzer. Aug. 12, 2009 10:08 pm

Némileg rosszul érintett a büszkeségem ilyen módon való megtépázása, de mit tehet bárki is, ha más értékekkel áll szemben?! Nos, lehetne próbálkozni az unszimpatikus fél befolyásolásával és nézőpontjának változtatásával vagy félreteszi az elvárásait a sértett fél ezzel alkalmazkodva, de sosem átvéve a másik stílusát. Elnézve Hito harci lendületét mindenféle kommunikáció eredménytelennek tűnik. Valószínűleg az első mondatomat se tudnám befejezni valamelyik testrészemre irányuló ütés, vágás kettőse miatt. Ennél fogva továbbra is úgy határoztam maradok a csendes megfigyelő szerepében. Inkább leporoltam a lábnyomokkal gazdagodott ruhámat megszokott rideg arckifejezésemmel, még azt sem mutatva, hogy érzékenyen érintett a csuklóm nyomorgatása. Helyette azon rökönyödtem meg, amit az ellenfelem művelt.
Láthatóan nagyon fair játékosnak képzelt, hiszen teljesen elfelejtkezve rólam állt neki technikáját használva üzenetet továbbítani a társainak. Mit ne mondjak, ha nem ragadt volna rám némi jóindulat már régen beleállítottam volna Kárhozott lélek pengéjét a szívébe és feladatomat letudva távoznék egy elveszett shinigami-t keresni, azonban hátbatámadást még a legprimitívebb lény sem érdemelt. Így nyugodtan karba tettem a kezeimet és türelmesen vártam mikor irányul megint felém figyelme. Ez rövidesen be is következett, de azt hiszem pályát tévesztett Hokorashii Hito! Ugyanis könnyedén parancsolgatott nekem, mintha egy lenézendő beosztott lennék. Távolról sem tetszett, hogy ennyire arcátlanul követelőzik semmit sem adva a véleményemre. Az pedig még engem is kihozott a béketűrésemből, hogy cselnek használta ezt a hegyi beszédet. Persze olyan szinten még nem lettem ideges, hogy ez kívülről is látszódjon, de annak határozottan örültem, hogy a háztörő terve fordítva sült el.
-Sokat képzelsz magadról!- sétáltam be a törmelékek között, ahol kísérleti hollow-k alkottak körülöttem gyűrűt. Láthatóan céljuk volt széttépni engem is, de valami gátolta őket ebben a tervükben. "Micsoda undorító lények! Szánalmasak! Még saját akaraterejük sincs!" Villant fel Kárhozott lélek és sújtott le kegyetlenül a közelében tartózkodó bábukra.
-Mi az újabb csapdád, Hokoroshii Hito?- léptem közelebb hozzá magabiztosan, hiszen én voltam szájhős. Valóban nem tartottam az újabb haláltól.
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
Sierashi Yuusuke

Férfi
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te68000/100000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzer. Aug. 12, 2009 10:53 pm

Egyáltalán nem ijedt meg tőlem, s kaján vigyora sikeresen húzza felfele az agyamat. Karom lazán lóg az oldalam mellett, de a legkisebb mozdulatra is odafigyelek. Érzékeim kiélesednek, bár ez nem igazán szerencsés, hisz' így jobban érzem a fojtogató bűzt. Igazán kiszellőztethetnének itt néhanapján. Kötekedő szavai leperegnek rólam, már régóta tudom mi célt szolgálnak az efféle beszólongatások. A koncentrációm megtörésére pályázik, d e sajnos csalódnia kellesz. Arcomon gúnyos mosoly villan, miközben ő egy sonidoval közelebb lép és pengéje az én kardomhoz ütközik. A mozdulatot csupán elmosódva érzékeltem, ami egyre több okot add az idegességre. Úgy látszik nem épp egy gyenge ellenfelet kaptam ki magamnak. Arcunk néhány centiméterre van egymástól és búgó hangja ismét felhangzik a szűk folyosón.
- Na, mivan, shinigami? Gyerünk, mutasd az igazi erődet! - szól vigyorogva, majd egyre inkább hátrafelé taszít. Azonban fizikai erőmnek köszönhetően állom a sarat, így kiegyenlítettek az erőviszonyok. Egyik szemöldököm kérdőn felemelkedik, miközben hátrébb próbálom taszítani. Ha akcióm sikeres lesz ismét leeresztem Zanpakutoumat, s csak utána válaszolok.
- Az igazi erőmet? - kérdezek vissza tetetett értetlenkedéssel, de közben képemen magabiztos vigyor pihen. Azonban ez hamarosan gyilkos vicsorrá változik. - Nincs szükségem rá, hogy szólítsam „azt". Veled még maszk nélkül is elbírok. Bocs, Cica, de nem pazarolok feleslegesen lélekenergiát.
Kijelentéseim nélkülözik a realitást, hisz' fogalmam sincs milyen erős a csaj. Azonban az egom nem hagyja, hogy valós gondolataim a felszínre törjenek. Sosem szabad a gyengeség jelét mutatni, mert akkor már rég vesztettél is. Magabiztosan állok, egy pillanatra sem olvasható le kétség az arcomról. Hirtelen Shunpora kapcsolok, majd a levegőbe szökkenek. A fejem súrolja a plafont, ám sikerül az ütközést elkerülnöm. Kardomat magam elé rántom, azután egy döféssel próbálkozok. Akár sikeres a támadásom, akár nem, újra alkalmazom a villámtáncot, s kissé távolabb jelenek meg tőle. Szabad kezembe lélekenergiát koncentrálok, míg gyorsan elhadarom az idézés szövegét. Így sokkal erősebb lesz a támadás, ami egy ilyen szintű ellenfélhez el is kél. Az orrom alatt mormogom a szavakat, aminek köszönhetően balom vörösen felizzik. Tekintetem hirtelen felvillan, míg elkiáltom a Kidou nevét.
- Hadou 31: Shakkahou! - vérvörös energianyaláb szeli át a kettőnk között lévő távolságot, s rettentő sebességgel tart az Espada felé. A démonmágia erejébe beleremegnek a falak, úgy tűnik kissé túllőttem a célon... Ismét... Elgondolkodva várom kis akcióm eredményét, miközben azért fohászkodom, hogy nehogy a fejemre szakadjon az egész kóceráj. Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy több tonna kő alatt végezzem!
http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Cande Jaegerjaques
Espada
Espada

nő
Hozzászólások száma : 118
Registration date : 2008. Nov. 14.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te16000/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (16000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Aug. 25, 2009 10:44 pm

Úgy tűnik a kettőnk szópárbaja rohadtul nem vezet semmire, csak a gyomrunk hűlhet ki. Mivel ez az ipse annyira el van magától szállva, rögtön nyomja a sódert, hogy ő simán elintéz akár fél kézzel is. Hagyjuk már, nála sokkal erősebbek is küzdöttem, és még mindig egyben vagyok. Legrosszabbik esetben, a gonoszokhoz illően szépen eltűnök egy időre. Inkább mentem a bőrömet, majd a többi idióta küzd vele tovább. Kurvára nem hiányzik nekem, hogy elpatkoljak...
Hamarosan egy támadásba kezd, shunpoval a levegőbe kerül, majd egy egyszerűbb döféssel próbál felnyesni. Persze ezt a technikát, még talán álmomban is visszaverném, nem pont ilyenkor, mikor a topon vagyok agyilag. Kissé berogyasztom lábaimat, majd kardomat magam elé tartva várom a támadása célba érését, amit igyekszek hárítani. A kardja a falba fúródik, aminek hatására megrepedezik. Sajnos én nem tudok visszatámadni, ugyanis villámtánccal messzebb kerül tőlem. Egy újabb technikáját alkalmazza, valamit elmotyog az orra alatt, aztán már csak arra leszek figyelmes, hogy egy vöröses fény közelít felém óriási sebességgel. Meghökkenve állok ledermedve, aztán utána ismét sikerül visszazökkennem a jelenbe. Egy sonidoval igyekszem kikerülni a teljes becsapódást, ám ez a valami olyan erővel rendelkezett, hogy a folyosó meg is sínylette kissé. Nem volt már túl biztonságos a terep, a mennyezet nagy része leomlott, s a falaknak is csak egy pöccintésnyi erő hiányzott, hogy ledőljenek. Valahogy a sarokba érkeztem földet, s ahogy próbálok feltápászkodni két köhögés között, egy rossz mozdulatnak hála a lábamra esik egy adag tégla. Jajveszékelésem közepette egy kiálló kőre lépek, ami a padlón kissé lejjebb csúszik. Pillanatokon belül az egész kóceráj kezd összeomlani. Mivel egyikőnk sem nagyon tudja mit tegyen, ezért sürgősen valami kiutat keresünk. Hamarosan meg is találjuk a falon azt a rést, amin távozhatni tudunk. Ebben az esetben nem hiszem, hogy menekülés közben harcolnunk kéne, ezért bevetődök a kiúton. Sajnos arra egyikünk sem számított, hogy a fal másik felén egy hatalmas semmi van, így ügyesen esni kezdtem. Szerencsére mégiscsak macskából vagyok, így sikeresen túlélem a landolást is. Csodálkozva pillantok fel. Úgy tűnik a laborba pottyantam. Itt még undorítóbb bűz terjengett, ezért az első pár percben tényleg azt hittem, olyat okádok, hogy a tegnapi reggelim is visszajön. Egy csomó fura lötty bugyogott a rengeteg üvegben, ami kicsit sem volt megnyugtató. Már alapból a hely igen bizarr volt. Egy picit sikerült is összeszarnom magam a félelemtől, főleg mikor furcsa hörgések visszhangja rázta meg a helyet. Nemsokára ellenfelem is befut, akivel egyelőre nem nagyon törődök. Most valahogy a hely feltérképezése sokkal sokkal érdekesebbnek tűnik...
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te33500/45000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzer. Aug. 26, 2009 11:07 pm

Megkönnyebbültem sóhajtottam fel és némileg el is töltötte kicsiny szívecském az elégedettség, amikor befejezte a bújócskát leendő ellenfelünk. Végre méltóztatott odacsoszogni hozzánk. Járatni is kezdtem a reggeli-ebéd menüjénél tartó kobakomat mihez kezdjünk. Ugyebár, ha csak sok 'ööö' hagyná el a számat rávéshetném a harmadik osztag ajtajára, hogy dedóképző. Arról már nem is beszélve, hogy a tisztem védelmére is elő kellett pattintani egy tervet. Nyöszörögtem is rendesen. Kész tortúra ezekben a helyzetekben felelősségteljes hadnagyot alakítani, amikor fényévekre álltam az érett felnőtt éveimtől. Lélekben még alig tapostam az általános első osztályt.
Visszakanyarodva a kislányos hisztimről a közeledő személyhez jöhetett az újabb sokk. A homályban szinte világított a lila sörénye. Máris látványosan csaptam magam fejbe. Sajnálatos módon már összefutottam ezzel a kocsmából szabadult nőszeméllyel, bár szerencsémre nem kellett sokáig támasztanom vele a pultot. Szidtam is az összes létező shinigami istenséget, már ha lennének, de ilyesmin nem akadok fent. Szépen találtam ki személyeket, akiket nyugodtan okolhattam az efféle luckyluzer véletlenekért. Muszáj feltalálni magát a halálistennek! Kész mázli, hogy mi tulajdonképpen nem istenek csak kísérők vagyunk. Elég kínos lenne, ha a szomszédokat ócsárolnám mérgemben. Jönne is kapásból a fűnyírós válasz! Ebből az újabb felesleges gondolatmenetből Katai kijelentése vágott tarkón.
-Yokai!-kacsintottam felé széles mosollyal. Igazából el se jutott hozzám a hír, hogy harc előtt ácsorgunk és nem sütiért állunk sorba.-Bízd ide a védelmet! Addig figyelnél a hátamra?- kapartam elő Kin-it, máris rugdosva szegénykémet a shikai alakjába, amit rajtam kívül tulajdonképpen a kutya se vett észre. Katai meg csak pislogott hatalmasakat. Igen, a beavatás rész elmaradt. Miután a roppant 'bonyolult' művelettel megvoltam, ledöftem Clarie elé a katana-t és voálá! Az aranyszínű pajzs pillanatok alatt körbevette. Sok sikert a rossz lánykáknak, hogy ebből kiszedjék!
- Ha...Ha....Hana?-
- Tessék?-tapadtam rá érdeklődve a falamra, amin kevés híján átestem. Mindig hajlamos vagyok elfelejtkezni arról, hogy engem nem tart meg. Egy újabb vigyor után beavattam a tisztem. Kicsit váratlanul csalapáltam előtte Kin-ivel, úgyhogy érthető a begazolása. Túlesve a kiselőadáson immáron ketten néztünk farkasszemet az ellenfelekkel.
-Melyiket szeretnéd?-ütögettem hátba a fonalat vesztett hadnagy társamat. Láthatóan lemaradt pár körrel, így kicsit megpróbáltam visszarázni a valóságba.
-Jaaaj, ne bambulj már ennyire! Még a végén kénytelen leszek hátsón billenteni!-bökdöstem meg túláradó életerővel. A mókámat a lila rém közbeszólása szakította félbe. Igazán 'kedvesen' igyekezett emlékeztetni arra, hogy vele kéne perpatvart rendeznem Katai 'molesztálása' helyett. Egy durcás nyelvnyújtás után szembefordultam vele és védekezően emeltem magam elé a pengét. Ha már ennyire türelmetlen kezdje nyugodtan a nyitótáncot.
Clarie Toshihiko
Módosított lélek
Módosított lélek
Clarie Toshihiko

nő
Aries Horse
Hozzászólások száma : 54
Registration date : 2009. Mar. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Módosított Lélek; 3. osztag, 4. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te7500/12000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (7500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyPént. Szept. 11, 2009 9:59 pm

Az akció után éreztem, hogy kezdek egyre jobban elgyengülni. Nem fért a fejembe, hogy hogy volt képes egy pillanat alatt ez a lélekenergia a földre kényszeríteni. Hát ennyit ért a rengeteg edzés és tanulás?!
Hadnagyomnak hála katanajaval megidézte a shikai formát, és egy nagy pajzsot képzett előttem. Egy kis iső elteltével a két shinigami az ellenségünk elé lépett. Szégyelltem magam. Én úgy jöttem ide, hogy harcolni fogok, erre pedig a társaimat tartom csak föl. Legszívesebben tincsenként szaggatnám ki a hajamat, hogy ennyire hasznavehetetlen vagyok. Mondjuk már az évek múltán hozzászokhattam volna, hogy mindig ez van. Vagy elrontok valamit, vagy csak feltartom az embereket... Ahogy csak figyelni tudtam a pajzs mögül a lassan elkezdődő küzdelmet, a depresszióm egyre jobban kezdett eluralkodni felettem.

~Najó... mégis mi a fenét csinálok?! Ez már tényleg nagyon szánalmas...
Rázom meg a fejemet
~Clarie szedd össze magad! Igenis, ha muszáj segíteni fogsz a társaidnak!
Igyekeztem összeszedni magam, kisebb-nagyobb sikerekkel. A pajzsra lapulva, hatalmas szemekkel figyeltem az eseményeket, és próbáltam mihamarabb visszaszerezni azt a csöppnyi erőmet.
Sierashi Masaru
10. Osztag
10. Osztag
Sierashi Masaru

Férfi
Leo Dog
Hozzászólások száma : 66

Karakterinformáció
Rang: 0. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te7000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzomb. Szept. 12, 2009 4:00 am

*Unott arccal figyeli és hallgatja a shinigamik rögtönzött kupaktanácsát, és a különös tiszt védőpajzs mögé rendelését. Így még talán jobb is - legalább eggyel kevesebb irányba kell figyelniük, bár ránézésre amúgy sem zavarna valószínűleg túl sok vizet a zöld hajú lány...*
- Talán egy kicsit foglalkozhatnátok mással is, mint egymással...
*Sóhajt fel az ikrek újabb csatározásának szem- és fültanújaként, viszont a balát észrevéve feladja próbálkozásait fracciónjai megfékezésére. Rájön ugyanis, hogy a látottak alapján veszekedés közben is képesek nagy erővel támadni...
Inkább hagyja a testvérpárt, tegyenek, amit jónak látnak, ő maga pedig Hana felé tesz pár lépést rezzenéstelen arccal. Gondolatban az épület alaprajzát próbálja meg felidézni, amit még Las Nochesben mutattak neki. Jól jönne, ha eszébe jutna néhány titkos helyiség tele vérengző kísérleti patkányokkal...*
- A kardoddal is böködheted, legalább kevesebb dolgom lesz...
*Telepszik ki arcára farkasvigyora, amikor feltűnik neki, hogy Hana a másik hadnagyot mivel próbálja magához téríteni.*
- Látszik, mennyire felkészületlen Seireitei... Elég egy espadának megjelennie, és máris ledermednek a hadnagyaik...
*Folytatja az idegtépést, amivel remélgetőleg sikerül elvonnia a shinigamik figyelmét céljáról. Futólag hátrapillantva látja, ahogy az ikrek rájönnek felettesük tervére, és szokásos stílusukban igyekeznek segíteni neki a terelgetésben...*
- Csak nem arra vársz, hogy én támadjak először?
*Beszél tovább jéghideg hangsúllyal, amint észreveszi, hogy Hana védekezésre kezd berendezkedni egyelőre. Bár az gyanús lehet, hogy az egyébként szűkszavú Alegra most szinte megállás nélkül mond valamit... Ezalatt jobb tenyerében lélekenergiát kezd el összegyűjteni.*
- Ahogy gondolod... Cero!
*Lövi el az energiagömböt látszólag a hadnagyok felé, de az utolsó pillanatban kicsit változtat a célzásán, így a cero elvileg a shinigamik elé csapódik majd be... Viszont ez remélhetőleg elég ahhoz, hogy az esetleges elugrásnál pontosan a legközelebbi, alig észrevehető verembe pottyanjanak be a halálistenek...*
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
Kinuye Hikari

nő
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Registration date : 2008. Dec. 26.

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te5000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Szept. 22, 2009 6:16 am

Valahogy mindig is jó érzéssel tölt el, ha ráijeszthettem valakire. No ez most is úgy volt. Vigyorogva raktam csendben a lány sikítását. Kérdésem hallatán hátrafordult, és eléggé, számomra idióta kérdéssel állt elő, ami így hangzott:
-Mit csinálsz te?! Tudod, hogy megijedtem?
- Tudom ez volt a célom feleltem két duzzogás és toporzékolása közben. Rendkívül jól mulattam rajta. Lehet hogy végre valaki, aki nem veszi komolyan a halál komoly harcokat?
- Talán neked kéne először bemutatkoznod ezek után neked kéne elmondanod a neved?
Csak felvontam a szemöldökömet, majd gondolkozásba kezdtem. Bárhogy is erőltettem az agyam nem sikerült olyan esetet találnom, mikor ha megkérdeztem bárki nevét, ő visszavágott volna, hogy előbb én mondjam. Jah de! Már emlékszem, az óvodában volt, egy kiskölyöknél aki ugyenezt eljátszotta. Boldogan nagy levegőt vettem, hogy ezt megosszam újdonsült....újdonsült kimmel is? Na mind1. De erre nem került sor. Megszánt engem.
-Na jó most kivételt teszek...Az én nevem Amane Syneza Hiszame, de nyugodtan szólíts Hiszának
-Amane szizena hiszema miszema? - Néztem rá elég sületlenül. - Te jó ég, hogy lehet, ilyen névvel élni? Na ó lehet maradunk a Hiszánál, nekem ez a szizena hiszema miszema túl komplikált.
De a bemutatkozásomig még mindig nem jutottam el.
- Velem akarsz harcolni? - rakta mutatóujját a szájára, majd hátrafordult, mintha valakit keresne. Úgy látszott nem találta meg, így nem maradt sok választása. - Hát jó! Akkor megtudhatom a te nevedet?
- Naná hogy veled. Na jó csak téged láttalak meg itt először. Voltám már abban a templomban? Megy be a halál oda, kiráz tőle a hideg, mint egy rossz szellem kastély. Kinuye Hikari, de maradjunk a Hirakinál, nem nagyon szeretem ha becézgetnek. Szóval kérlek ezt mellőzd majd.
A következő pillanatban eltűntem a szeme elől egy Shounpuval. A következő másodpercben már a feje fölött voltam néhány méterrel. A két kezemet magam elé tartottam kinyújtva, a kéz éleimet összeillesztettem, majd halkan mormolni kezdtem.
-Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása, Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar Tenger hullámzó akadálya, Indul dél felé. Hadou 31: Shakkahou.
És a már jól ismert vörös tűzágyú indult meg Hisza felé. És a robbanás is bekövetkezett, de mivel nem sűrűn bízok a véletlenekben, és feltételezem, hogy nem is találtam el, leshounpuztam a lányhoz. Kardom, persze tokostól a kezemben volt. A robbanás helyén álltam, várva, hogy a por eltűnjön, mert így nem sok midnent láttam, és érzékeltem. Kezem a markolaton pihent, bár még most nem szívesen használtam volna Fusicsót.
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Hírnév : 40

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 22, 2009 8:24 am

A harcok tovább folytatódnak, változatos részsikerekkel mindkét világ képviselői számára. Lassan kezd hasonlítani harcuk egy kegyetlen játék váratlan fordulataihoz. Ezt jelképezi az is, hogy Seiretei oldaláról új résztvevő érkezik és lám, rögtön csatlakozik a gyomorforgató templom belsejében küzdő felekhez. Vajon még az előcsarnokban találja a hatosfogatot -Hana Shuuhei Akamoto, Himura Takeshi, Clarie Toshihiko - Cielo Sanchez, Lala, Lily- ? Megeshet csak a kőkemény agresszióval megáldott Hrafn Zuniga lesz az ajtó túloldalán...
Másik, szintén csapdába sétált párosunk -Cande Jaegerjacques, Sierashi Yuusuke- egyenesen a laboratóriumba érkezik, ahol a rejtélyes tudós bujkál. Nincs tekintettel fajra, nemre, erkölcsre, hitre. Az ő szemeiben mindenki egy újabb kísérleti alany, így az espada sincs biztonságban. Jelenleg is figyeli Cande fintorait, ahogy elhalad az évtizedek alatt gyűjtögetett trófeái előtt. Miután pedig megérkezik a kapitány is, óvatosan az asztalon heverő homokóráért nyúl, majd némán megfordítja. Arcán torzult, vicsorgó mosoly jelenik meg, miután mozgásba lendül a rejtélyes szerkezet. Az összes helyszínen tartózkodó, kezdi érezni nyugtalanító hatását.
A templom belsejében kutakodók, hirtelen a múltban találják önmagukat, legalábbis a bűz megszűnése, fáklyák fénye, ezeréves kosz és pókhálók eltűnése ezt sugallja. Valóban ez történt?
Velük ellentétben az erdőben harcoló felek már kevésbé kellemes eseményekkel állnak szemben. Fel-fel villanó rémképek és erősödő hangok kezdik összezavarni ítélő képességüket. /Ezt a következő körben fejtem ki részletesebben, mert a jelenleg külön mesélést nem kapott dupla párosnak fog számítani./

Külön mesélés!
1. csapat: Hana-Clarie + bekapcsolódik ide: Himura Takeshi
Abban az esetben, ha csapdába sétáltok komoly probléma lép fel. Nem elég, hogy láb törésre is alkalmas távot zuhantok, de a már említett kísérleti hollow-kal rekedtek egy tömlöcben. Az egyetlen kiút az ellenség elzárta érkezési lyuk. Ha a falon akartok új ajtót készíteni, jobb ha megfontoltak vagytok. A ketrecben tartottak szökését ugyanis bombákkal igyekeznek gátolni, melyeket a téglákon-alatt-között-felett húzódó hajszálvékony zsinegek milliói tartanak átmenetileg veszélytelen állapotban. Egyetlen erőteljesebb mozdulat és jön a híres bumm. Kérdés! Van gyenge pontja?
2. csapat: Cielo-Lala-Lily
Maradtok őrködni vagy utána néztek a különös "fiatalodásnak", esetleg segítetek a bombák robbanásában? Vajon belebotlotok az eddig különös módon háttérbe húzódó Cielo-val?
3. csapat: Cande-Yuusuke
Az elindítását követően apró hiba csúszik bele őrült tudósunk tervébe. Meglöki a kémcsövekkel tarkított állványt. Döntsétek el harcoltok e tovább, összedolgoztok vagy külön-külön eredtek a fura lény után.
4. csapat: Hinode-Hrafn
Kezdtek belemelegedni a harcba, amikor nálatok is megváltozik a helység. Azonban tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy egy vaskos könyv pottyan le kettőtök közé.
5. csapat: Shoko(eltávozott)-Slarin
//Kitsu-t saját kérésre kizárom a küldetésből. A helyét Slarin Sleryrrlyn'dreskel veszi át!//
Beomlik alattatok az avar és egy hosszú folyosóra keveredtek. Ha fényt kreáltok, láthatjátok a falakon végestelen végig húzódó, első ránézésre értelmetlen rajzokat.

A Chizuki Maya -Tadeo és Cephalus-Hikari párosok egyenlőre nem kapnak külön mesélést. Barátkozzatok a mészárlásra emlékeztető neszekkel.

FIGYELEM!

Mivel akadt probléma az erő, beosztás és egyéb dolgokkal, hála annak, hogy ennyi ideje húzódik a küldetés, előkerestem a Katai által gyártott táblázatot, ahol még a lélekenergia is fel van tüntetve. Ennél nagyobb segítség azt hiszem nem kell. Mivel azóta történetek változások igyekszem, csak azok adatát feltüntetni, aki még most is részese ennek a játéknak.

Hana Shuuhei Akamoto
18 500
Sierashi Yuusuke
10 500
Hokorashi Hito
10 000
Kinuye Hikari
5 000
Clarie Toshihiko
1 000
* Sensai Hinode
5 000

Tadeo Dellomeurtre
12 000
Cande Jaegerjacques
10 000
*Slarin Sleryrrlyn'dreskel
10 000
Lala & Lily
7 000
Hrafn Zuniga
5 000

Post-írási sorrend:Slarin Sleryrrlyn'dreskel, Suzumiya Shoko, Hrafn Zuniga, Sensai Hinode, Chizuki Maya, Tadeo Dellomeurtre, Sierashi Yuusuke, Cande Jaegerjacques, Hana Shuuhei Akamoto, Clarie Toshihiko, Cielo Sanchez, Lala & Lily, Kinuye Hikari, Cephalus-Ó-Madaidhín, Himura Takeshi

A hozzászólást Abarai Renji összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 16, 2010 11:59 pm-kor.
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te48500/65000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 5:58 am

*A fák illata egy pillanatra elbódít, ahogy az idegen erdőben követem azt a két, magasabb reiatsut; életemben – jó, gyakorlatilag halott vagyok - először járok Soul Societyben. A fák tapintása nem különbözik az emberi világban megtalálhatóaktól, mégis mintha egészen más lenne. Talán csak az a tudat hiteti ezt velem, hogy ez Soul Society. Egy magamfajta lénynek ez olyan, mintha az ember egy hatalmas asztalt talál megrakva mindenféle csemegével. Igazi lakoma is várhatna itt rám, bár igazság szerint egészen más célból érkeztem ide.
Kerekre tágult szemekkel figyelem az arrancart, aki egy shinigamival harcol. A lélekenergiámat mindeddig elrejtettem. Tudom jól, hogy más arrancarok és espadák is vannak itt rajtam kívül, ám Aizen-sama is csak az utolsó pillanatban hívatott magához, hogy elküldjön életem első Soul Society-s túrájára. Azt hittem, a mai napom azzal fogom tölteni, hogy végre befejezzem a képregény első kötetét; most, hogy már nem csak a fejlődésemre koncentrálok, van időm vele is foglalkozni. Még pár oldalt kell megrajzolnom, a történet is lassan kikerekedik. Azután persze jön a legmacerásabb dolog, a kiadás, meg hogy Soul Societybe is eljusson a kész művem. Nem mondom, nem lesz egyszerű, pláne mindezt úgy csinálni, hogy végig inkognitóban maradhassak. Nem akarom, hogy bárki ezzel nyaggasson. Képzelem, Ceph hogy befanulna, ha megtudná, én ilyenekkel is foglalkozom. >_> Na jó, egyszer talán rajzolok neki valami szépet… Talán.
Szóval, a mai napot ahelyett, hogy a képregényemmel töltöttem volna, Gin vigyorát kellett elviselnem, aki egy kopogás után pofátlankodott be a szobámba. Nem hozzá vagyok hűséges, hanem Aizen.samához, őt csak hajlandó vagyok elviselni. A kis hadseregünk egyik fontos tagja. Attól még nem kell szeretnem őt. Tousen legalább nem zavar sok vizet. Bár elég félelmetes figura, nem szeretek a közelében lenni. Ijesztő egy fickó.
Szóval, a hívásra válaszolnom kellett, így hamarosan Aizen-sama személyesen adott nekem egy feladatot. Gyorsan felvázolta, hogy mi a küldetés. S amikor megkérdeztem, hogy mit tegyek egy olyan shinigamival, aki az utamba áll, két szóban azt is elmagyarázta nekem. Egy gonosz vigyorral adtam tudtára, hogy megértettem mindent.
Tíz perc múlva már egy kihalt folyosón találom magam. Megtaláltam a módját annak, hogy ide jussak. A furcsa firkák a falon nem egy rajzművésztől származnak… Nosztalgiával gondolok a saját, jelenleg félbehagyott kreálmányaimra, valamint a Rembrandt albumomra, amit pár napja sikerült megszereznem egy kisebb, emberek világában tartott túrámon. A reiatsum természetesen még mindig elrejtem; espadaként ez az első küldetésem shinigamik ellen. Nem hiszem, hogy olyan fantasztikus képességű kémeik lennének, hogy megtudnák, új espada lépett színre. Vagyis gyakorlatilag először kaphatnak hírt rólam. Már ha a shinigami túléli a találkozást.
Egy pillanatra valami furcsa érzés fog el; távoli hangok, s egy-két rémkép az, ami próbál elbódítani. Nem igazán tudom mire vélni a dolgot, s igyekszem ezt a külső hatást kizárni. Egyszerűen őrjítő, pedig én igazán nem tartom magam őrültnek. Jó, néha hamar felkapom a vizet, de szeretem a személyiségemet épen tudni. Talán egyszer volt olyan, hogy valaki őrült nőszemélynek nevezett, csak mert szerinte túl heves a harci stílusom.
A hangokat s képeket végül sikerül kizárnom, amikor egy hatalmas robajra leszek figyelmes. Érzem, hogy ez most a valós síkon történik, nem pedig csak a fejemben. Ezután pedig csak várok. Hiszen innen érzem egy shinigami lélekenergiáját. Nekem csak annyi a dolgom, hogy megmutassam a kardomnak, milyen szép is tud lenni egy shinigami belülről.
Amikor megérkezik, egy sonidoval lopózok mögé. Ebben a pillanatban engedem csak szabadon a lélekenergiám; nem vagyok az az aljas fajta, ennyi esélyt adok neki a védekezésre. Nem mintha sok esélye lehetne ellenem.*
- Üdv, shinigami. - *szólítom meg egy nőhöz képest mély, komoly csendülésű hangomon. A kardommal a feje felé csapok, s ha a halálisten nem reagál a kellő pillanatban, pár pillanat múlva a földön landolhat egy fej. Arckifejezésem most nem csúfítja grimasz, ugyanis nincs miért vigyorognom. Inkább a közöny olvasható ki rólam. Ha megérdemli, akkor láthatja, milyen szépek is a fogaim. Már ha sikerül egyáltalán megmentenie a fejét. Ruhám most is jól takarja a lapockámon virító 5-ös számot. Nem szeretek felvágni. Az nem az én műfajom.*
Suzumiya Shoko

Suzumiya Shoko

Férfi
Hozzászólások száma : 306
Registration date : 2008. Nov. 30.

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te0/0A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzer. Dec. 02, 2009 7:59 am

- Gááhhááá!
Kiáltja elcsukló hangon eme rövid monológját, mikor a kába alatt lévő föld nemes egyszerűséggel megindul alatta és ő egyenest lezuhan a mélységbe... A mélységbe, ami ebben az esetben pár méternek felel meg, s hősünk puffanó-nyekkenő hangon jelzi, hogy megtalálta a "talpalávalót".
Az átláthatatlan sötétségben tágra nyílt szemmel fekszik a földön. Semmi neszt nem ejt, még légzését is próbálja visszafogni. Hallásával a környezetét fürkészi. Sehol semmi. Arra számított, hogy a nagy valószínűséggel közelben földet ért privaron espada motoszkálására lesz figyelmes, ám ez elmaradt. Perceken keresztül feküdt így a földön, mire sűrű szemöldökrángás közepette szitkozódva felugrott és körbenézett. A még mindig jelenlévő sötétségtől még most sem lát semmit, így inkább a földön kezd matatni, hogy elhagyott zanpakutoját újra kezébe vehesse.
A poros földet tapogatja, miközben párszor elbukik a lehullott törmelékben. Mégsem adja fel, hősiesen keres, kutat, mindaddig, amíg egy hideg pengét meg nem érint. Óvatosan kitapogatja, hogy melyik oldalon van a fegyver markolata, majd miután jobb felé indul el, s tényleg az kerül kezébe, erősen megmarkolja, s még szinte fel sem veszi a földről, máris megidézi a kard védőshikai formáját. A sok apró fénylő pont, mintha tündérek lennének, úgy cikáznak fel-le jobbra, s balra, hogy a shinigami megfelelően ki tudja venni környezetét.
A hely egy barlang, legalábbis folyosó szerűség, melynek falait rajzok díszítik. Közelebb lép hozzájuk, s kezét a falnak támasztja. Lassan végigsimítja a kissé érdes falon. Sosem látott még ilyen furcsa firkálmányokat. Talán jelentenek valamit? Erre aligha fog választ kapni... Nem tesz jót a szemnek sokáig ilyen sötétben kóvályogni, már csak azért sem, mert megerőlteti magát. Így hát kedvenc shinigamink elindul egy felfedező útra, melynek a végét most még sűrű homály... akarom mondani sötétség fedi!
Ahogy ott ballag, hirtelen egy női hang üti meg a fülét. Ez a hang nem csak női volt, de egyre közeledett is, sőt ezt mind a háta mögül játszotta el! A tulajdonosa pedig egy karddal próbálja meg bebizonyítani, hogy nem fog könnyen barátkozni. Hősünk életét csupán a feje köré gyülemlett védő fényecskék mentik meg attól, hogy pár centivel kevesebb legyen. Az idegen hölgyemény fegyverét a fénypontok ugyan visszalökni nem tudják, azonban elég időt hagynak ahhoz, hogy Shoko pár méterrel arrébb menjen shunpoval. Most már jobban is szemügyre tudja venni a hölgyeményt, akiről mint kiderül, egy arrancar. Valószínűleg erős is, hisz' akkor nem tudott volna ilyen észrevétlenül felbukkanni a shinigami háta mögött. Furcsa helyzet ez, szerencsétlen férfi csak a fejét tudja fogni azon, hogy már megint egy nő ellen kell kiállnia, aki szintén erősebb nála... Megvan a megoldás! El kell futni.... Nem, az sem jó, hát akkor meg a becsület lenne oda, nem igaz? De ha kiáll, akkor is... Uhh, ördögi kör ez és nem lehet belőle jól kijönni.
- Üdvözletem széphölgy! Muszáj harcolni? Nem lehetne inkább megbeszélni a dolgot nyugodt körülmények között?
Kérdezi sűrű tarkóvakargatás közepette. Talán a leányzó is jobban hajlik a humánusabb megoldásra. Vagy nem...
http://onepszj.forumotion.com
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te13300/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (13300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzomb. Dec. 19, 2009 9:07 am

Unott képpel vánszorogtam a folyosókon, s próbáltam megtalálni a többieket, amikor hirtelen egy másik degenerált shinigami lélekenergiáját éreztem meg. Megálltam egy pillanatra, majd megfordultam.
- Hrafn Zuniga, 66. arrancar… Tadeo Dellomeurtre fraccionja.
Morogtam a kérdésre válaszként. Kissé irritált, hogy még nekem kell válaszolgatnom holmi idiótáknak, akik nem képesek minket békén hagyni. Rendben, hogy most mi hatoltunk be, de akkor is… Ők meg önkényesen ölik a fajtánkat, szóval ennyit az önjelölt igazságosztókról.
- Ha ugyan olyan senki vagy, mint az előző szarházi, akkor húzz el a picsába, amíg szépen mondom.
Húztam elő két fegyverem a combomon lévő tokokból, majd azonnal úgy helyezkedtem, hogy egy esetleges támadást ki tudjak védeni. Úgy tűnt, hogy egyelőre nem nagyon akar támadni, így elhatároztam, hogy én fogom bevetni magam, így egy sonidoval felé kerültem, majd zuhanórepülésben, megpróbáltam telibetrafálni a szőkeséget. Ha sikerül, akkor igazolom a gondolataimat, miszerint egy újabb rohadt senkiházival állok szemben, akit két percen belül lenyomok. Ha meg nem, akkor valószínűleg elég sokáig fog tartani.
A támadás után kissé távolabb próbálok kerülni, ám ekkor a hely hirtelen megváltozott. Kezdett idegesíteni nem csak a harc, de már a hely is, amikor egy könyv ért földet kettőnk között.
- Ez meg mégis mi a búbánatos nyavaja akar lenni?
Bökök a földön fekvő könyve felé fegyveremmel. Ennél már csak az lesz nagyszerűbb, ha ellenfelem még ki is röhög kérdésem miatt, hiszen nyílván való, hogy egy redvás könyv hever kettőnk között…
- Azt ne mond, hogy ez akar a shikaiod lenni, szöszi… Menten a gatyámba csinálok a félelemtől, komolyan… Esetleg lesz még kandalló is, meg finom, meleg tejecske is kiscicával?
Sensai Hinode
7. Osztag
7. Osztag
Sensai Hinode

nő
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 73
Registration date : 2009. Mar. 28.

Karakterinformáció
Rang: 7. osztag hadnagya
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te6500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyHétf. Dec. 21, 2009 10:25 pm

~Ezek szerint nem lesz túl könnyű dolgom, ha fraccion ez a lény! Vigyáznom kell, nehogy valami butaságot csináljak! Legjobb védekezés a támadás, de nem ebben a helyzetben! -győzködtem magam, hogy maradjak a hátsómon, és ne hősködjek. Elvégre is nem kéne egyből megöletnem magam.
Úgy alakultak a dolok, ahogy vártam: az arrancar rám támadt, de egy gyors shunpoval -a szúrások elől menekülve- mögé érkeztem. A katanámat kivettem a sayából és védekezni kezdtem. A kis pengék hatalmas szikrákat vetve csattogtak a zanpakuton, miközben Hrafn arca szinte eltorzult a vicsorgástól. Újabb támadást indított volna, mikor megváltozott minden: a fal poros szürkéből nedves feketére változott, a fáklyák feletti pókhálók eltűntek, és a semmiből egy könyv pottyant elénk. Elég réginek látszott, kemény bőrfedése kopott és mintás volt.
Rossz érzésem támadt, mintha valami fenyegetően sötét dolgot rejtene magában. Dermedten meredtem rá, és az elmélkedésemből ellenfelem hangja rázott fel.

-Azt ne mond, hogy ez akar a shikaiod lenni, szöszi… Menten a gatyámba csinálok a félelemtől, komolyan… Esetleg lesz még kandalló is, meg finom, meleg tejecske is kiscicával?
-Ennyire te sem lehetsz hülye! Egy könyv, mint shikai... -nevettem el magam, álcázva a félelmeimet.- Ne aggódj, shikai lesz, még ha tejecske nem is! -emeltem ismét magam elé a kardom- Hippaku giragira!
Szinte fehér fény ölelte át a fémet, de nem történt semmi. Hiába hívtam újra, a a kard nem változott át. Lepillantottam a földre, ahol a könyv borítóján lévő nyomat izzott.
~Talán ez szívta el a lélekenergiámat? -néztem a fura színben játszó anyagot.

-Akadt egy kis probléma... -néztem ellenfelemre, aki egyáltalán nem volt meglepődve. Vagy csak nem látszott rajta?
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
Chizuki Maya

nő
Hozzászólások száma : 595
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te36000/45000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyPént. Dec. 25, 2009 1:39 am

Mély sóhajt engedtem kiszakadni a mellemből, miközben igyekeztem minél észrevétlenebbül gyalogolni a templom felé. Nem mondhatom azt, hogy számítottam volna egy ilyen gyors "bevetésre". De legalább... majd elújságolhatom Hanának, hogy túlestem az első kapitányként véghezvitt küldetésen! Milyen jó is lesz, ha majd a nyakába ugorhatok, és kikönyörgök tőle egy pohár jó meleg mentateát! *.*
Félrehajtottam az utamat álló növényzetet, és megláttam. Nagy volt, és félelmet keltő... Kirázott tőle a hideg. Valamiért olyan érzésem volt, mintha egy egészen csinos kis problémába készülnék belemászni. Mondjuk, ez egy eléggé nyilvánvaló tény volt eddig is. Hiszen mi másért kértek volna önkéntest, és lehetőleg kapitányt hogy utánuk jöjjön? De nagyon remélem, nem lesz bajuk... Mellesleg, mintha néhány ismerős lélekenergiát is éreznék itt... Linzer? Ő... ő meg hogy kerül ide? Édes, drága jó Istenem! Könyörgöm, ne kerüljünk egy légtérbe! Vagy valami... nem akarom már most azt, hogy szembe kelljen szállnunk! És itt... itt nem játszhatnánk meg magunkat! Ez ... valamelyikünknek muszáj lenne meghalni! Nem szeretném... Még mélyebb sóhaj szakadt fel belőlem, és ráléptem egy ágra.
~ Idióta nőszemély! Nézz jobban a lábad elé! Hiszen így teljesen tökéletesen feleslegesen igyekszel magad álcázni! - kaptam meg az oktatórohamot, amitől megint magamba szálltam. Nehéz beismerni, de Shiro mindig jókor szólalt meg. Néha még sikerült is magához térítenie...
Mikor beléptem a templomba, nem fogadott semmi más, csak a csönd, a homály, és valami furcsa szag. Amit az ősrégi templomoknál szoktam érezni.
- Hahóó... - suttogtam, bár gyanítottam, hogy úgysem hallja meg senki sem. De ha mégis... legalább nem kell itt rettegnem egyedül a sötétben.
http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te25500/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyPént. Dec. 25, 2009 8:15 am

Felhőkarcolóként vetettem árnyékot lábaimnál heverő áldozatomra. Ebben a percben groteszk különbség húzódott közöttünk. Megelevenedett a farkas és nyúl története, bár a valóságban korán sem volt igaz. Pillanatnyi megingás volt ellenfelem részéről, ezt pedig ki kellett használnom. Gyorsan végezhetek az értelmetlen öldökléssel! Sajnáltam, de nem volt visszaút! Precíz pontossággal tartottam Kárhozott lélek pengéjét Hokorashii Hito mellkasára. Kegyelmet nem ismerve lendítettem karomat, azonban váratlan meglepetés térített el szándékomtól. Egy eddig ismeretlen lélekenergia tartott a templom bejáratához. Nem hagyhattam ellenállástól mentesen garázdálkodni!
-Azt ajánlom éld túl és tűnj el innen!-
Fordítottam hátat, kísérleti hollow-k társaságában hagyva ellenfelem. Rajta múlik túléli-e. Mozgékonyságából kiindulva hamarosan kiszabadulhat. Nem számít! További sorsa már nem érdekelt! Egyedül arra koncentráltam időben útját álljam nem kívánatos személyünknek. Nagy galibát okozhat. Nem lehet tudni az ikrek még mindig a bejáratnál harcolnak e. Ha igen, valószínűleg segítségükre siet, ezzel gátolva közbelépésem és elszeparálási kísérletem. Mihamarabb oda kellett érnem! Nem is szükséges rejtőzködésre játszani. Észrevétlen támadás lehetetlen, hiszen egyetlen bejárattal rendelkezik az épület. Vagyis a kezdeti előny ellenfelemnél volt. Egyetlen jól kivitelezett támadással felszelhet. Csodálatos kilátások, kár, hogy nem izgat. Értem talajt a sötét kövekre, pontosan egy nézelődő shinigami mögé. Hezitálás nélkül szegeztem hátának nodachi-m. Némi nyomatékosítás gyanánt vakító haori-jához érintve a penge hegyét.
-Mélységesen sajnálom, de nem engedhetem tovább!-
Eresztettem le fegyverem, valószínűleg megrökönyödést kiváltva. Lehet egy elátkozott világ patkánya vagyok, mégse vetemednék undorító húzásokhoz. Köszöntésem figyelmeztetésnek szántam. Kissé hangosan hívta fel magára a figyelmet. Ez betudható tapasztalatlan fiatalságának, vagy vakmerő hősködésének. Ki tudja! Innen nem jut tovább, erről gondoskodom!
-Mi rémített meg, hogy veszéllyel nem törődve kiabáltál egy hollow-któl hemzsegő templomban?-
Léptem közelebb. Most volt időm csökkenteni a távolságon. Addig szerettem volna tanulmányozni, amíg nem kényszerülök védekezésre. Bosszúságomra Kárhozott lélek igen messzire sodor áldozataim többségétől...
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
Sierashi Yuusuke

Férfi
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te68000/100000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyVas. Dec. 27, 2009 8:57 pm

Höhö, úgy tűnik sikerül a fejünkre robbantanom az egész kócerájt. Legalábbis erre következtetek, miután a falak remegni, a vakulat pedig hullani kezd. Követhetetlenül shunpozgatok a lehulló kődarabok között, miközben egy gonosz hangocska egyre csak azt suttogja a fülembe, hogy „Meg fogsz dögleni!". Próbálok nem foglalkozni vele, hiszen hányszor suttogta már ezt nekem az évek során. Az Espada hirtelen eltűnik a látómezőmből, de hamarosan észreveszem az egyik falon tátongó embernagyságú lyukat. Mások biztosan elgondolkodnának rajta, beugorjanak-e, ám nekem van most fontosabb elmélkedni valóm is. Egy határozott csukafejessel vetődöm be egy újabb ismeretlenbe, majd félkézzel landolok a földön, azután innen egy félszaltóval talpra ugranék, ha az első másodpercekben nem létesíteni az arcom közelebbi kapcsolatot a szoba padlózatával. Fájdalmas jajdulással konstalálom, hogy nem tört el az orrom, viszont rohadtul fáj. Könnyező szemmel üldögélek egy kicsit, eközben előre hátra ringatom magam. Ekkor hirtelen remegés fut át a termen, aztán látszólag visszapörög az idő. A műszerekről és a sarkokból eltűnnek a pókhálók, az ezeréves por is elpárolog. Meleg fénnyel fáklyák villannak, s én jobbnak látom magamhoz ragadni Zanpakutoumat. Mindig is jó volt a reiatsu érzékelésem, így a kémcsövek meglökése nélkül is tudtam volna, hogy van még valaki rajtunk kívül a szobában. Rövid gondolkodás után máris megvan a tervem.
- Bocs, Cica, de nem érek rá veled játszadozni. - lököm oda gúnyos vigyorral a képemen, ami még mindig vöröslik az előbbi fájdalmas találkozástól. - Küldetésem van, szal' próbálj meg nem az utamba kerülni, ha még játszadozni akarsz a fonalgombolyagjaiddal.
Utolsó mondatomat még megtoldom egy kacsintással, majd reakcióját meg sem várva vettem magam a tudóska után. Gyorsan szedheti a lábát, mert nem látom hol van. Gondterhelt sóhaj szakad fel mellkasomból, miközben Dotonryuut féloldalasan magam előtt tartom, s így nyomulok egyre előrébb. Egész hangulatos kis őrültgonosztevő főhadiszállásocska lett ebből a helyből, miután eltűnt a posványszag és a kosz. A fény is jól jön, legalább nem kell vakoskodva botorkálnom egy szűk járatban. Óóó, mennyivel kényelmesebb így, hogy világosságban járkálok egy szűk járatban! Áldom az eget, amiért nem vagyok klausztrofóbiás, különben már rég végtermékkel lenne tele a gatyám. Ámbátor ÉN vagyok az ügyeletes hőscsávó, ennek köszönhetően bátran lépek a veszély elébe, s beleröhögök a Halál pofájába!
~Úristen, meg fogok halni... ~ - fut át a gondolat gyorsan az agyamon, tudván, hogy a filmekben mindig a szépfiút ölik meg másodjára. Mert ez megint csak olyan, mint egy rossz horror, ahogy a legtöbb küldetésem is ilyesforma. Miért mindig nekem kell elkapni az elmebeteg gyökereket?! Nem tetettem be Chiyo-channal egy kis flaskányi saket, amit most már nagyon bánok. Csak néhány szál cigaretta van nálam, ezért az ő feladatuk lesz megtépázott idegeim nyugtatása. Gyorsan körbenézek nincs-e a közelben Hana, s mikor meggyőződtem biztonságomról, rágyújtok. Sűrű, sötétszürke füst száll a plafon felé és máris sokkal idillikusabb a környezet. Láncdohányos mivoltomat bizonyítván, nem telik bele fél percbe, hogy egy tövig égett csikk tündököljön kezemben. Azonban az energiarudacskának hála érzem, eltölt az Erő, valamint a bátorságom is a régi. Kúlsági mutatóm ismét az egekben szárnyal, így nincs ami vagy aki megállíthatna!
http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Cande Jaegerjaques
Espada
Espada

nő
Hozzászólások száma : 118
Registration date : 2008. Nov. 14.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te16000/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (16000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyHétf. Dec. 28, 2009 12:38 am

Ha ilyen baszott nagy mázlim lenne a leprás lottón, már rég valahol a vérben mereszteném a valagam, kezemben egy óriási koktéllal. Hogy én mindig a lehető legbetegebb küldetéseket fogom ki, az hót ziher! Most is ezen szörnyülködhetek. Olyan érzésem van ebben a teremben, hogy akár melyik rohadt pillanatban a fejemre zuhanhat egy komplett vegyszeres polc. Viszont kurvára nincs kedvem a rohadt-hulla-kislány szerepéhez, ezért igyekszem nem meglökni semmilyen kedves kis berendezési tárgyat. Na meg persze az sem hiányozna, hogy kevesebb séróval térjek haza. Alapból is szaggatom az idegbajtól, nem kell, hogy rásegítsenek, hogy végleg megkopaszodjak.
Ahogy a placcot kukkerkálom, egyre több furcsa bizbaszt vélek felfedezni. Az egyik asztal mellett elhaladva, muszáj volt satuféket nyomnom, hisz rengeteg színes bugyogó hogyishívják volt egy kupacban. Valóban olyan volt ez az egész szitu, mintha egy pszicho-triller-be pottyantam volna. Kezdem egyre jobban undorodni a szagoktól, amik feltehetően azokból a szarokból törtek ki. Sajnos azzal sem voltam előbb, hogy befogom az orromat, hisz olyan szinten könnyezett a szemem, hogy azt vártam melyik percben fog kifolyni. Hamarosan nagy robajra lettem figyelmes, így kapásból hátrafordultam. Szó mi szó a nagy kussban azért hajmeresztő érzés volt ez a nagy zörgölődés. Legszívesebben olyat ordítottam volna, hogy szerintem még én magam is belesüketültem volna, ám az önbecsülésem –és persze a rangom- miatt nem engedhettem meg magamnak. De szívesen megtettem volna. Kurvára.
Hogy dobjon még a hangulatom, kis kedvencem máris belekezdett a szapulásomba. Majd pillanatokon belül felpattant és a GagyiDoki után eredt. Még időt sem adott nekem arra, hogy visszaugassak neki! Hol itt a tisztelet?! Ész megáll, ezek a mai shinigamik még szópárbajozni sem tudnak! Hangosan fújtatva mutattam be neki a háta mögött, mikor eszembe jutott, hogy küldetésen vagyok. Vagy valami hasonló rákon. Célom volt, hogy elkapja azt a bazári majmot, így több szót nem is fecsérelve sonidoztam utánuk. Ahogy az öntelt ficsúrt beértem, hatalmas ötletem támadt. Ha lett volna szabad kezem, még csettintek is. Gyors léptekkel értem mellé, s igyekeztem neki gagyarászni:
- Shinigami! Mit szólnál ahhoz, ha együtt kapnánk el ezt az elmebajost? Kössünk szövetséget! Hisz mind a kettőnk célja az, hogy az ürge meg ne szökjön. Nos, mit válaszolsz?
Reménykedtem benne, hogy bedől neki. Soha nem lennék olyan hülye, hogy egy shinigamival dolgozzak össze, az ő javukra. Ez csak egy játék. A cél érdekében képes voltam színjátékra. Még akkor is, ha szívem szerint a legelső adandó alkalommal a pokolra küldeném. Más terveim voltak vele. Nem hagyhatom, hogy a shinigamik kezére jusson a fószer.
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te33500/45000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzer. Dec. 30, 2009 10:40 am

Úgy, de úgy felpofozgattam volna párnaként a lila fejű ocsmányságot! Mégis kiféle-miféle csacsiügetésről álmodott?! Semmi rosszat nem csináltam, de olyan hangsúllyal döfköd belém fogpiszkálókat, amitől kiráz a hideg. Persze nem én lennék, ha magamra venném a kekeckedéseit. Ellegyezgettem negatív hullámait feneketlen bendőbe! Najó! Piszkosul bosszantott! Bárcsak egyszer fognék ki átlagos Hueco-i állampolgárt! A világ legboldogabb embere lennék, de folyton ezek a felsőbbrendűségi génekkel befecskendezett agyalágyultak csengetnek be ajtómon! Hányszor mondjam még, nem kérek cserkész sütit?! Persze nem Hana a Hana, ha megtorlatlanul hagyja az esetet. Szépen arcomhoz kaptam kacsomat és grimaszok hadát bevetve aktivitiztem el rendszámomat! Kicsit se bizonyult játszópajtinak, mivel válasz helyett rám uszított kék labdacsot. Le is gördült egy könnycseppecske! Egyszer lenne az ember, korának megfelelő gyerek, erre megsemmisítik vágyait! Olyan sokat kértem volna? Nehogy már telhetetlen legyek? Megszállt, Hitomi?! Sandítottam gyorsan körbe. Szerencsére nem pattogott a körzetben. Anyai szívem szörnyet halna, ha ebben a tizennyolcas karika feletti fertőben hiperaktívodna.
Hatalmas szomorkodásos terepszemlém közepette, azért készültem védekezni. Gyönyörűen orcám elé kaptam Akai-t és edzettem magam az erők becsapódására. Hát kicsit másképp történt az eset mint, ahogy gondoltam! A fejemben olyan képek cikáztak, amelyeken orbitális robbanás, ruhacincálás, erőlködő üvöltés és karcolások ezrei szerepeltek. Ehhez képest a cucc előttünk fogott talajt. Volt csitt-csatt-bimm-bumm, de nem tökéletes agyzsigereim alapján! Pislogtam is értetlenül, majd eltűnt a padló! Hát rögtön leszakadt az állam és lett tele a bugyim! Ki a fene ne parázna be, ha konkrétan csak a sötétség van alatta, semmi szilárd valamicsoda?! Jött is a zuhanás! Ezt a részt borzalmasan viseltem, szóval nem fogtam vissza torkom bugyraiból távozó áriámat. Derült égből villámcsapás mennyit zakóztunk lefele! Mér kezdtem unni! Őrület! Aztán megpillantottam tisztecskémet, akire rögtön lecsaptam! Pracilijait megfogva másztam hátára és imitáltam repülést, kevéske sikerrel. Végül jött a becsapódás! Művészi alakzatokban jajongva adtam hálát kialvatlan életünknek! Kész csoda egy részletben maradtunk.
-Mekkora hűhóó...ÚRISTEN! Kiroppant a derekam!-
-Őrült! Azt hittem baj van!-
-Bohocsiiii!-
-Inkább másszunk ki innen!-
-Jo-jóóóó! Mindjárt rajta leszek a témán...-
Húztam parányira méreteimet, amikor feltűntek a helység tulajai. Sok pindurka, mérges lidércecske! Csodás a világ! Épp túlélek egy szabadesést, erre jönnek a rajongók! Durcáztam látványosan, csípőre tett kacsókkal. Hirtelen annyira tuti mókának tűnt levegőbe repíteni az egész templomot! Lódultam is volna húst aprítani, amikor az egyik szerencsétlen beindított valami szerkezetet és kisebb robbanás kíséretében állították irányba frizurámat. Kár, hogy az apróbb lángocskák megszálltak. Rohangásztam is kétségbe esetten. El akartam oltani, mielőtt fáklyává válnék. Természetesen Clarie nem hagyta félkegyelmű felettesét elszenesedni, így biztonsági őröket kenterbe verő vetődéssel terített vízszintesbe és csapkodott, amíg füstön kívül semmi más nem maradt kobakomon.
Clarie Toshihiko
Módosított lélek
Módosított lélek
Clarie Toshihiko

nő
Aries Horse
Hozzászólások száma : 54
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Rang: Módosított Lélek; 3. osztag, 4. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te7500/12000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (7500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptySzomb. Feb. 13, 2010 7:40 am

Már épp kezdett volna megnyugodni a pajzs mögött, mikor az ellenség eltűnt a föld felszínéről. Ám a pillanatnyi helyzet nem volt több egy pillanatnál, ugyanis a padló széttört alattuk! Hatalmas robaj, és megannyi szálkaszilánk repdesett fel a levegőbe. Az óriási porról szót sem ejtve! Őrült az, aki ekkora sokkban nem ordít torka szakadtából! A két shinigami időt sem hagyva a másiknak sikítozott sokáig. Clarie már azon sem lepődött volna meg, ha sosem ér véget a zuhanás. Ettől az érzettől pedig már lassan az émelygés kapta el. Szíve olyan hevesen vert, hogy azt sem tudta, mikor fog a helyéről kiszakadni.
Belegondolni sem mert, mi várja majd lent őket. Első gondolata ahhoz vezetett, hogy valami csonthalmazok felett fognak szuronyokra érkezni, de azt is eltudta volna képzelni, ha valami savas tóba placcsannak bele. Még a könyne is kicsordult, ám Hana jelenléte nem hagyta, hogy teljesen eltörjön az a bizonyos mécses.
Leérkezésük nem volt kényelmes. Mint az várható volt. De legalább nem nyársalódtak fel, s fürdőt sem vettek a savastóban. Viszont hadnagya csak megijesztette olyan szinten, hogyha fehér fal elé állították volna, biztosan beleolvadt volna, úgy lesápadt. Kínjában már kiabált is, talán ez is okozta vesztüket. Hisz a tömlöc birtokosai hörgése egyre hangosabban, s tisztábban hallatszódott. Az apró fényben is kikörvonalazódott a rengeteg hollow alakja, akarva akaratlanul is. Őszintén szólva, Calrie teljesen beszart a látképtől. Büdös is volt, ijesztő is, ráadásul még ennyi szörny is körbevette. És a hab a tortán, hogy hadnagya kobakja lángolni kezdett! Kétségbeesett jajgatását nem is akarta sokáig tűrni, így jobb ötlet híján leteperte a nőt, s igyekezett a porba "nyomkodni" búbját. Persze azért nem akarta nagyon megkínozni Hana-t, de csak úgy tudta eloltani a parazsat, ha rengeteg földet dog a fejére. Máskülönben az egész haja leégett volna! Szegényt sajnálta is rendben, de ezt szóban nem tudta kifejezni, hisz nem volt rá se idő, se lehetőség! Hisz a hollow-ok nem voltak olyan aranyosak, hogy megvárják, míg mindketten egymásba borulnak könnyes szemekkel. Ezért a pillanatnyi sokk után Clarie be is állt védekező támadásba, kardját maga elég tartva. Mindketten tudták, hogy innen ki kell valahogy szabadulniuk. De persze semmiképp nem volt biztonságos a hely. Hisz az előbbiekből tanulva, bárhol lehet bomba. Dadogva ugyan, de Calrie sutyorogni kezdett hadnagya felé.

- V-v-valahogy oda kéne ezeket cs-csalni, ahol bomba van elhelyezve. Fel tudnánk akkor őket robbantani, mi pedig utána kereshetnénk kijáratot... Bár nem tudom, h-hogy kivitelezhető ez...
Cielo Sanchez
Privaron Espada
Privaron Espada
Cielo Sanchez

nő
Aquarius Tiger
Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2008. Nov. 03.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 103. Privaron espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te13500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Feb. 23, 2010 3:17 am

Egy újabb jelentéktelen feladat... Csak tudnám miért kell minden apró cseprő ügy lebonyolítására is riadóztatni a fél espadát... Megértem, hogy mostanában fokozott a háborús helyzet Soul Society és Las Noches között, de ha minden egyes küldetésre kivonul a fél haderő, akkor ki marad odaát védeni Aizen-samát, ha esetleg rajta ütnek a palotán a shinigamik?... Bár igaz, hogy mi csak feláldozható lovagok vagyunk Aizen sakktábláján, akik csak kicsivel vitték többre, mint a mezei gyalog szerepét betöltő arrancarok. Az életünk árán is védjük a királyt, aki teljhatalmú uralommal bír felettünk. Mi pedig követjük, mert gyengék vagyunk szembeszállni vele... Szinte kétlem, hogy annyira sok arrancar lenne, aki meggyőződésből dobta oda a sokszázévnyi szabadságát azért, hogy egy valaha ellenségként ismert shinigami előtt boruljon térdre. Mindenki gyáván félti az életét, ezért inkább meghunyászkodik, ha szembetalálkozik egy erősebbel... Akármennyire szánalmas, én is ugyanezt teszem. Engedelmeskedem, mert nincs más választásom, ha talpon akarok maradni ebben a hierarchiában. Harcolok, és erősödöm, hiszen ingatag a pozícióm. Minden egyes nap azzal a tudattal hajtom álomra a fejem, hogy ki tudja, holnap talán valaki az életemre tör mert a helyemre pályázik... Hiszen volt már rá példa... Ambiciózus arrancarok gyilkoltak le orvul egy espadát, hogy aztán elfoglalják a helyét. Épp ezért, mégiscsak teljesítenem kell minden feladatot, ami lehetőséget ad arra, hogy erősebb legyek... És ezért vagyok most itt, ebben a visszataszító romos templomban, ahol mindenféle elmebeteg kísérleteket végeznek a mezei hollowokon...
*Úgy tűnik a shinigamik, se bízzák a véletlenre a dolgaikat mostanság* -álltam a csarnok tetején lévő egyik oszlop tövében, elrejtve lélekenergiám, ahogy a két nőt figyeltem, akik szinte minden gond nélkül belesétáltak a számukra elrendezett csapdába. Hatalmas jajveszékelések közepette estek bele a kísérleti hollowokat fogva tartó verembe, ahova be kell valljam még én sem szívesen merészkedem be. De nem volt mit tenni, egy kicsit mégis közelebb kellett osonnom, hiszem innen már nem tudom szemmel tartani őket. Rájuk támadni, viszont hatalmas ostobaság lenne, anélkül, hogy látnám mire képesek...
*Egy darabig még hagyom, hadd szórakozzanak a hollowokkal, aztán utána lépek színre, és készítem elő a trófeájukat Aizen-samának.* -fogalmaztam meg a haditervem, amit elindultam egy kerülőúton, amivel közvetlen a verem falának túloldalára juthatok. Élesítenem kellett még ott pár bombát. Miután ezt elintéztem, visszasiettem a csarnokba, és megálltam a verem szélén, lebámulva az odalent szerencsétlenkedőkre. Szólni nem állt szándékomban, hiszen előbb utóbb úgyis észre vesznek maguktól is, addig pedig legalább nem kell hallgatnom a szokásos, rizsát a jó és rossz párharcának végkimeneteléről, és mindenféle fennkölt szöveget arról, hogy hogy fogják felszabadítani a lelkem Aizen gonoszsága alól. Mintha lenne arra még remény... Olyan régóta bolyong már sötétségben, hogy számára már nincs megváltás. Nincs akit szeressen, és nincs aki szeresse. Ezen alapvető érzelmek híján pedig csak a fájdalom, és az üresség marad, aminél pedig a pokol legsötétebb mélysége sem hozhat rosszabb sorsot...
Lala & Lily
Arrancar
Arrancar
Lala & Lily

nő
Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Sep. 08.

Karakterinformáció
Rang: 57. Arrancar, Slarin fracciónja(i)
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te8500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (8500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyKedd Ápr. 06, 2010 4:24 am

- Vigyázz már, te szerencsétlen!!!
*Horkan fel Lily idegesen, és nyakánál fogva rángatja vissza testvérét a csapdától minél messzebb, Lala pedig a nem éppen finom bánásmód hatására szolid fuldoklásba kezd. Eddig ugyanis, általános higgadtságán felülkerekedve, válaszként pofákat akart vágni annak a hadnagynak, mígnem kis híján beleborult ő is a csapdába, ahonnan végül kelletlen gondolatbérlője rángatta ki... Még hogy meg kelljen menteni bárkinek is, ráadásul pont Lilynek!*
- Eressz el, tudom, mit csinálok! >.>
- Látszik... Épp készülsz önként elpatkolni...
- Egy fenét... Egyedül is el tudom intézni mindet...
*Kapálózik Lala, ahogy próbál megszabadulni testvére szorításából, ami aztán kisebb verekedéssé fajul a páros tagjai közt. Hiába, ugyan lilásrózsaszín hajú lány a nyugodtabb általában véve, azonban ha nagy ritkán felhúzza magát, jóval idegbetegebb képes lenni, mint Lily... És ezt a másik arrancar is tudja, így hát nem fogja vissza magát ő sem - hiszen ezúton legalább kitombolja magát, és visszatér a normális üzemmódba.*
- Most az átlagosnál is hülyébb vagy... >.>
- Cöh, ne beszélj így a nővéreddel!
- Nem vagy a nővérem!!! >_<
*Visszhangzik kiáltozásuk a teremben, ahogy egyre jobban belelovallják magukat kettejük párharcába. Már szinte szikrákat vet tekintetük egymásra, és egyértelműen lerí róluk, hogy egy cseppnyi vízben képesek lennének megfojtani a másikat - no persze csak akkor, ha Las Nochesben ez nem minősülne indokolatlan vízpocsékolásnak. Bár... kétségkívül mindkét fél hihetetlenül meggyőzően tudná előadni a maga igazát ilyen szempontból.
Szóval a lényeg az, hogy néhány másodpercen belül valamelyik fél jóvoltából már a padlón folytatódik civakodásuk, a tompa puffanásuk a földre pedig nagy porfelhőt kavar fel...*
- A füleeee~m! Ezért megfizetsz! >.>
- Akkor előbb térj magadhoz végre!
*Hallatszanak a mondatfoszlányok a csetepaté közepette, miközben a lehető legkevésbé foglalkoznak azzal, hogy esetleg egy kósza shinigami könnyedén hátba támadhatná őket. Azonban hamarosan abbamarad a csatározás, mégpedig amiatt, mert feltűnik nekik, hogy senki sem szándékozik leállítani őket...*
- Alegra-sama...?
- Hova tűnt...?
*Válnak szét egy pillanat alatt, és egymásnak háttal lesik a környéket. Ötletük sincs, miért hagyta őket magukra espadájuk, ráadásul szó nélkül... Egyébként is, máskor biztosan már rég szétcsapott volna köztük a megszokottnál jobban elfajuló vita legelső jelének láttán... Aztán hirtelen észrevesznek egy újabb alakot. Vagyis, pontosabban szólva, először csak a lélekenergiáját érzik meg...*
- Cielo?!
*Nyekkennek fel végül egyszerre meglepetten, amikor végre beazonosítják az espadát.*
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
Morita Kyousuke

Férfi
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2010. May. 06.

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Cl0te6500/10000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 29y5sib  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 EmptyCsüt. Jún. 03, 2010 2:17 pm

Éppen a napi semmit tevésemet töltöttem, amikor rám szállt egy pokol lepke, ami azt az üzenetet hozta, hogy küldetés van kilátásban, és hogy induljak meg a gyülekező pont felé hátha a későbbiekben szükség lesz rám. Persze „ha nincs ló jó a szamár is” alapon hívtak szóval túlzottan nem borítja fel a ”napi teendőimet”. Majdhogynem utolsónak érkeztem, de azért még nem maradtam le semmiről. Pár méterre tőlük pont olyan távolságban heveredtem le a földre, hogy még hallani lehessen a feladatunk főbb információt. Miután az utolsó ember is betoppan felültem és egy kicsit jobban szemügyre vettem a társaim. Eléggé színes volt a felhozatal. Szinte minden osztagból volt itt ember a hadnagyoktól kezdve a különböző tisztekig. Nagyokat pislogtam, amikor észrevettem azonban hamar vissza kellett zökkennem, mert már jött is a felvilágosító beszéd a feladatunkról. Az egészből annyi jött le nekem hogy van valami furcsa templom, amit ellenőriznünk kell. Ennyi embert mozgósítani egy rutin felderítéshez enyhetúlzásnak éreztem. Amikor vége lett az eligazításnak meg is indult a tömeg a templom felé én azonban ott maradtam még heverészni gondolván, hogy úgy se lesz rám szükség. Némi idő elteltével viszont növekvő lélekenergiát pontosabban szólva lélekenergiák éreztem a templom felöl. Rossz érzés kezdett elfogni ezzel kapcsolatban ezért inkább feltápászkodtam és megindultam követve az energiák irányát. Némi gyalogtúra után oda is értem a célterülethez. Lepusztult egy épület volt, már ha ezt lehet annak nevezni. Feltett szándékom volt, hogy utánuk megyek a templomba, de amikor ajtót nyitottam képen vágott a penetráns hullaszag.
- Basszus!... – és ezzel el is léptem az ajtótól remélhetőleg olyan távolságra ahol már nem fogom érezni ezt a bűzt.
- Nincs az a pénz, amiért én bemenjek oda! – motyogtam magamnak azonban szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy már nem vagyok egyedül. Egy újabb ismeretlen lélekenergiára lettem figyelmes nem is messze tőlem. Azonnal az irányába kaptam a fejemet és egy férfi állt ott. Ahogy jobban szemügyre akartam venni egyből szemet szúrt az orrát eltakaró hollow maszk darabka. Biztosan egy arrancar még egyel se találkoztam csak hallottam róluk, de egyszer ennek is be kellett következnie.
- Üdvözletem. – intek felé – Gondolom nem ezért vagy most itt, hogy körbevezess a kis búvóhelyeteken ugye? És gondolom… - hagyom abba a mondatomat egy fejvakarás és némi gondolkozás erejéig – a harc se lesz elkerültető…
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 3 Empty

A shinto templom titka //LEZÁRVA//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Küldetések Soul Societyben :: Lezárt küldetések-