-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

A shinto templom titka //LEZÁRVA//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Lala & Lily
Arrancar
Arrancar
Lala & Lily

nő
Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Sep. 08.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 57. Arrancar, Slarin fracciónja(i)
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te8500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (8500/15000)

A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptySzer. Márc. 25, 2009 9:00 am

- Eegen...
- Mert téged már megint sehol sem találtak, szokásodhoz híven...
~ Mondjuk addig jó, amíg távol van... ~
*Vágnak vissza, magukat büszkén kihúzva - teljes tudatában vannak küldetésük fontosságával és azzal, hogy egy másik espada fracciónja helyett küldték őket... Az már más kérdés, hogy a szóban forgó fracción végül maga is beesett. Az épületben terjengő bűzhöz már eléggé hozzászoktak az utóbbi percekben, így nem sokat foglalkoznak vele.*
~ Jönnek... ~
~ Keressünk valakit, akivel eljátszadozhatunk... ~

*Pillantanak egymásra némán, majd nesztelenül elrejtőznek az oszlopok mögött, Lala az egyik oldalra, Lily pedig a másikra, és onnan figyelik a shinigami-különítményt, erőben nagyjából hozzájuk passzoló ellenfél után kutatva. Aztán észreveszik az egyik hadnagyot //Katai//, aki néhány lépéssel le van maradva a maradék többiektől. A csapat egy része ugyanis már szétszéledt...*
~ Nos, mi legyen? ~
~ Válasszuk le őt is... Az a másik hadnagy túlságosan erős, még egymagában is nehéz lesz legyőzni valamelyikünknek... ~
~ Igen... De még várni kéne... ~

*Tárgyalják meg maguk közt a dolgot, szüntelenül figyelve és elemezve a kiszemelt célpont mozdulatait. Egyelőre azonban még nem lépnek közbe, ahhoz túl közel van a többi shinigami...*

A hozzászólást Lala & Lily összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 25, 2009 11:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
Kinuye Hikari

nő
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te5000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 4:49 am

*valahol a csoport végén bandukolt, mivel már vége volt a megbeszélésnek mikor odaért, de sikerült beérni a többieket. Ahogy haladtak a templom felé, úgy lett a környezet egyre veszélyesebb. Ez a veszélyérzet, mint valami vírus úgy kezdett el szétterjedni a shingiamik, és persze a vaizardok között is. Már csak azt vette észre, hogy egyre több ember fogyott el előle. Rengetege szétszéledtek. Viszont így már rálátást nyert a shintou templomra, de még valami szemet szúrt neki. Nem messze előtte, mintha a hadnagyát látta volna. Odalopakodott hozzá óvatosan, majd a szívrohamot hozva Kataira mellé lépett, és megnézte az arcát, hogy tényleg ő e az*
- Nahát! Katai-fukutaicho! Ön is itt van?
*mondta szinte boldogan. még jó kedve volt. Illedelmesen köszönt a 3.- osztag hadnagyának is*
- Üdvözlöm Hana-chan! *hajolt meg menet közben, majd a másik lány felé fordult, akit nem ismert, így gondolta, hogy egy tiszt, de felé is meghajolt*
Amane Syneza Hiszame
Arrancar
Arrancar
Amane Syneza Hiszame

nő
Libra Dog
Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Mar. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 23. Arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te5000/10000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: A shintou templom titka   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 7:58 am

Pár perccel később Kitsune-chan jött föl az emeletre. Nyilván elég hülyén nézhettem ki, amint éppen magammal vitáztam, így egy kicsit zavartan mosolyogtam rá.
-Üdv!-szólított meg, majd ő is elfoglalta a helyét a mellettem lévő ablaknál. is ideig csak csendben bámultunk ki az ablakon, míg egyszerre csak Kitsune megszólalt:
-Remélem nem fogjuk nagyon letarolni ezt az erdőt...-sóhajtotta, majd oda nyújtott nekem egy csésze teát.-Tessék!
-Köszönöm, Kitsune-chan.-elvettem tőle és kedvesen mosolyogtam rá. Ezután csak vártuk, hátha történik valami érdekes.
Minél jobban telt az idő, annyival jobban lehetett érezni, amint a Shinigami erők egyre közelebb érnek a templomhoz. Ezt gondoltam Kitsune is érezte, aki mintha kicsit szomorúnak tűnt volna, csak tudtam volna miért. Nem tudtam pontosan hány Shinigami, vagy esetleg más jöhet, de becslésre kilencen lehettek.
~Heh, nem megmondtam...nem csak Tadeoék fognak harcolni.
~*hehehe*...Csak kilencen? Mennyi legyen ebből a miénk?
~Egy.
~Egy?! Megvesztél?! Azért föl sem érdemes innen kelni!
~Ne legyél bolond...nem érzed? Ezek nem a mi súlycsoportunkba tartoznak...Így is csoda lesz, ha max eggyel elbírunk.
~*Cöh* Gyáva vagy, mint mindig.
~De még élek...Ha te irányítanád a testem egészét akkor már rég meghaltál volna.-erre a mondatomra elhallgatott a másik énem. Ránéztem a mellettem ülő rókalányra, aki valamilyen oknál fogva az ablakon hajolt ki és valamit mintha keresett volna.
-Mi a fene lehet ez az illat?-hallottam, amint halkan megszólal.-Ostoba növények...-ekkor fölugrott az ablakba és rám nézett-Megyek, kicsit szétnézek! A többi a tied lehet!-majd kiugrott az ablakon és én még az ablakból láttam, hogy futni kezdett.
-Na azt hiszem én is előkészülök.-mondtam, immár egymagamban, miközben letettem a csészémet.
-Végre! Akkor mi is eléjük megyünk?
-Természetesen.-elmosolyodtam, majd az ablaknak vettem az irányt.-Ideje, hogy végre te is jól érezd magad.
-Ez az!*háháháháhá* Köszönöm...Akkor végre harcolhatok a te testedben?
-De csak mértékkel!-válaszoltam, miközben kiálltam az ablakba.
-Végre...végre!
Majd leugrottam és őrült szaladásba kezdtem az érkező Shinigamik felé. Mikor már úgy éreztem, hogy elég közel járok már hozzájuk, fölmentem egy nagyobb homokbuckára, hogy onnan szemeljem ki az áldozatomat. Kis gondolkodás után rájöttem, hogy itt bizony aligha van velem egyszintű ellenfél, de nagy nehezen kiválasztottam egy fura szőke hajú férfit. Csak követem őket, mivel tudom, ha megtámadom őt, akkor a többi széttépne.
~Csak tudnám, hogy csaljam ki egyedül őt...
Cande Jaegerjaques
Espada
Espada

nő
Hozzászólások száma : 118
Registration date : 2008. Nov. 14.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te16000/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (16000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyVas. Márc. 29, 2009 5:06 am

A két törpe hisztije az agyamra ment. Ha nem állt volna előttem a Jégkirály, biztos hogy agyon verem mindkettőt, és leszartam hogy gyerekek e vagy sem... Viszont az egyre sűrűbben érő lélekenergia löketek, zavarni kezdtek, és inkább azzal foglalkoztam. Láthatóan nem csak én véltem felfedezni ezeket az erőket, a csapat nagy része már el is indult, gondolkodás nélkül. Én sem sokáig haboztam.
-Kehh, azt hiszem szétrúgok pár segget...-jelent meg kaján vigyor arcomon, és pár sonido-val eltűntem. A sötét folyosókat szelve kerestem a velem azonos szinten álló ellenfelet. Követtem a lélekenergiát. Mikor velem szemben mozgást észleltem, a mennyezeten futó csövekre ugrottam és úgy folytattam tovább utamat. A csúszós trutyitól szinte öklendezni kezdtem, mikor megpillantottam az ellenfelem. ~Hm, egy ismerős alak... ez jónak ígérkezik...-vártam, hogy áldozatom közelebb kerüljön hozzám. Elengedtem egy nagyobb energiahullámot, így kissé megrendült, és megállt. Mivel nem volt annyi esze, hogy felskubizzon a plafonra, ezért egy fordulattal lehuppantam a földre, szembe vele.
-Búú!-mondtam vérfagyasztó hangon, majd egy hátra szaltóval, kicsit hátrébb tértem. -Hát ismét találkozunk, drágám?-folytattam, s kardom markolatára tettem kezemet. -Kár, hogy be kell törnöm azt a helyes pofikádat... shinigami... Vagy mondjam inkább, hogy Vaizard...?-mondtam kaján vigyorral, és vártam a reakcióját. Biztos meglepte, hogy tudom mi is ő valójában...
//Yuu kedves... Véged van!//
Clarie Toshihiko
Módosított lélek
Módosított lélek
Clarie Toshihiko

nő
Aries Horse
Hozzászólások száma : 54
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Rang: Módosított Lélek; 3. osztag, 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te7500/12000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (7500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyVas. Márc. 29, 2009 6:17 am

Kicsit megrettentem, hogy nekem tényleg itt a helyem, mikor Hana rémisztgetni kezdett. Igaz fel voltam készülve a legrosszabbra is, de azért nem szívleltem volna, ha egy szörnyecske leharapná a fejemet.
-Miért reménykedtem, hogy ebben nincs benne tövig a keze Hueco Mundo-nak?! Ez nem lesz jó! Együtt kellett volna maradni! Vagy csak én gondolkodom rosszul?-nézett felém hatalmas kérdőjelekkel.
-Ne nézz rám!-fakadtam ki végül
-Bocsi! Mit mondasz? Kint várakozzunk vagy menjünk beljebb? Jó lenne azelőtt dönteni, mielőtt valamilyen arrancar ránk száll...-ebben a pillanatban érkezett meg köreinkbe a 8. osztag hadnagya, Katai Siraseru személyében.
-Hana-hadnagy, Ön szerint ez így rendben lesz? Nem kéne megpróbálni összeterelni a báránykákat mielőtt rajtunk ütnek és egyesével levadásznak bennünket?-mivel hadnagyon nem válaszolt rögtön, csak a szétszéledő bagázst figyelte, én sem szerettem volna beleszólni a dolgokba... egyenlőre azt teszem, amit a feletteseim mondanak. Azonban engem is nyugtalanított, hogy a társaság nagy része egymás piszkálásába vezette le feszültségeit. Lehet meg is látszott rajtam, ugyanis Katai nyugtatni kezdett.
-Nyugalom, Hana mellett biztonságban érezheted magad. A lényeg, hogy maradj velünk és ne bóklássz el fölöslegesen, mint a többiek, mert abból jó nem származik.-mondta mosolyogva, ami talán egy kicsit segített nekem, hogy összeszedjem magam.
-Értettem! Igyekszem jól teljesíteni! Nem szeretnék bebukni már az első küldetésemen... ^^
Egy kis tanakodás után, úgy döntöttünk, hogy a templom felé vesszük az irányt. Hana ment elől. Hátam mögött kicsit lemaradva, Katai haladt.
Az erdő fáit kellemes szellő lengette, a kitaposott ösvényen pár levél suhant át. A templom ijesztő volt. Koros, piszkos és romos. Mikor Hana kinyitotta a hangosan nyikorgó kaput, rögtön megcsapta az orromat valami gyomorfelforgató szag. Egyből a ruhám ujjához nyúltam, és azzal próbáltam eltakarni a nózimat. Sajnos még így is éreztem ezeket a szagokat. Ahogy beljebb értünk, a végtelen folyosókat szelve, hatalmas erőt éreztem, amitől megrogytam és a földre estem.

-Mi a fene...?-kérdeztem, és láttam, hogy a két hadnagy rendíthetetlenül áll a saját lábán. ~Hát persze... hisz ők mindketten erősebbek nálam, nekik ez meg sem kottyant...-próbáltam talpra állni.
-Clarie! Jól vagy?-nyújtotta Hana kezét, hogy felsegítsen.
-Igen, már jobban vagyok... Mi volt ez az energia?

A hozzászólást Clarie Toshihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 15, 2009 1:32 am-kor.
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te13300/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (13300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 02, 2009 8:08 am

- Sétálgattam, talán már az is bűn, vakarékok? -.- Ha kinyitnátok végre azt a csipás szemeteket, talán mást is észre vennétek az édibédi hülyeségeken kívül, csesszétek meg!
Vágtam vissza a barbipótlékoknak, de hirtelen néhány ismeretlen lélekenergiát éreztem meg. Azonnal rájöttem, hogy ezek természetesen shinigamik csak is shinigamik lehetnek…
- Na, majd találkozunk, anyuci kedvenc talpnyalói!
Köszöntem el a két idegesítő csajtól, majd elindultam jó szokásomhoz híven megkeresni az ideális ellenfelet. Mindenkit megnéztem egy pillanatra, de egyikkel se igazán akarózott most verekedni… Az egyik túl erős volt, a másik túl gyenge… Úgy gondoltam, hogy inkább megvárom azt, amelyik a leghamarabb megtalál. Mindig is szerettem bújócskát játszani az esetleges ellenfelekkel, akiket ezzel valószínűleg már az őrületbe kergetek a küzdelem végére. Most azonban nem igazán bujkáltam. Egyszerűen leültem a földre, és vártam, hogy melyik balek próbál velem kikezdeni. Nos, ha valamelyik tápos shinigamival akadok össze, akkor valószínűleg pechem lesz, de ha valamelyik gyengus szarzsákot fogom ki, akkor val’szeg előbb unom halálra magam, mint hogy az, halálra sebezzen…
Sierashi Masaru
10. Osztag
10. Osztag
Sierashi Masaru

Férfi
Leo Dog
Hozzászólások száma : 66
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 0. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te7000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 02, 2009 8:44 am

*Mogorván baktat a templom felé, miközben még mindig alig akarja elhinni, hogy nem elég ennyi kiküldött arrancar a hollowk szállítására... Ráadásul pont őt kellett kirendelni, hogy hátulról fedezze a bandát, anélkül, hogy tudnának róla. És figyeljen mindenkit, nehogy valami hülyeséget csináljanak.
Aztán ekkor észreveszi a közelben feltűnő shinigamikat, és villámgyorsan elrejtőzik a közeli fák közt. Szóval ez volt az eredeti ok, amiért neki is csatlakoznia kellett... Alaposan végigméri az ellenfeleket, és hosszas mérlegelés után végül kiválasztja azt a shinigamit, akit majd meg fog támadni. Egy hadnagyot, méghozzá a legerősebbet a jelenlévők közül... És aki, ha jól gondolja, igen nagy szerepet játszott abban, hogy ellopták Hueco Mundóból a tekercset...
Végül megfelelő távolságból követi a shinigami-csapatot a templomba. Itt aztán egy pillanatra elszörnyed, amikor orrát megcsapja az eszméletlen bűz, majd erőt véve magán, tovább folytatja útját. Ekkor már az oszlopok mögött keres rejtekhelyet, és hamarosan meg is pillantja az elképedve Alegrára meredő ikreket... Alig látható mosoly fut végig arcán, amikor meglátja fracciónjai meglepetését, majd jelez nekik, hogy maradjanak csendben. Ha jól sejti, Lala és Lily az egyik, Hana közelében lévő shinigamit pécézték ki... Remek, így legalább jobban szétzavarhatják őket...*
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Hírnév : 40

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Ápr. 03, 2009 12:49 am

Először gyorsan tisztázom is, ki kivel is fogja összeakasztani a bajszát! Ha valamit elírtam szóljatok rám nyugodtan!

A sorrenddel kapcsolatban szeretnék változást eszközölni! Vagyis szeretném,ha a párosok tagjai egymás után írnának! Így jobban le tudják követni a velük kapcsolatos eseményeket! Tehát az új sorrend:
(értelemszerűen Shoko az első, Kitsune a második, Hayashi a harmadik...stb, stb)

Suzumiya Shoko - Momichi Kitsune
Hayashi - Hrafn Zuniga
Hokorashii Hito - Tadeo Dellomeurtre
Sierashi Yuusuke - Cande Jaeggerjacques
Hana Shuuhei Akamoto + Clarie Toshihiko - Alegra Alameda
Hirobumi Baisotei - Amane Syneza Hiszame
Katai Siraseru + Kinuye Hikari - Lala és Lily
(nem akarja bevenni az 'and' jelent a bill, bocsika!>.<)

A 'felfedező csoport' szinte minden tagja a templomban kötött ki. Komoly játszadozási lehetőséget biztosítva ezzel az ott lapuló arrancar-oknak. Hueco Mundo örömére alig maradtak páran együtt. A többiek magányosan bolyonganak a veszélyekkel teli labirintusban.

Vigyázzatok! A padló és falak tele vannak csapdák végeláthatatlan rendszerével. Illetve azt sem tudjátok melyik folyosó vezet egy olyan terembe, ahol kísérleti hollow-k vannak elhelyezve!

A helyzetet csak tovább nehezíti az elviselhetetlen bűz és sötétség. Lassan haladtok a kiismerhetetlen épületben, miközben körülöttetek szempárok kísérik lépteiteket! Már csak az ellenfeleiteken múlik, mikor támadnak meg titeket...
Suzumiya Shoko

Suzumiya Shoko

Férfi
Hozzászólások száma : 306
Registration date : 2008. Nov. 30.

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te0/0A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Ápr. 03, 2009 5:58 am

Megérkeztem az erdőbe és még mindig éreztem azt az ismerős reiatsut. A fák lombját meg meglobogtatja néha a szél. Egy elsuhanó árnyékra lettem figyelmes, amit követni kezdtem, be az erdő belsejébe. Futottam utána árkon bokron keresztül, de csak akkor bírtam utolérni, amikor megállt egy kisebb tisztáson. A nap sugarai rávetültek és végre megtudtam, hogy kivel van dolgom. Egy pár rókafül meg egy édes mosoly, bizony, Kitsune volt az.
-Rég láttalak Shoko-moko, játszani jöttél velem?
-Valami olyasmi...-Összeráncoltam a homlokom, megszorítottam a kardom markolatát, nem volt kedvem húzni az időt holmi harcról lebeszélő tárgyalással, Kitsunénál ez úgysem válik be, így hát felugrottam magasan a levegőbe és byakurayel tüzet nyitottam rá. Kitsune befutott az erdőbe én pedig folytattam a lövöldözést, aminek eredményeképp az erdő egy kisebb részét letaroltuk. Rájöttem, hogy így úgysem fogok véget vetni a dolognak, ezért leereszkedtem és előrántottam a kardom.
-Egy kicsit feszült vagy, nem de?-mosolygott és fejét kicsit jobbra döntötte.
-Hát te sem vagy szívbajos...

A hozzászólást Suzumiya Shoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 23, 2009 6:18 am-kor.
http://onepszj.forumotion.com
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
Momichi Kitsune

nő
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Registration date : 2009. Mar. 17.

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te9000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Ápr. 03, 2009 6:40 am

Végre sikerült Shokot leválasztani a többiektől, s az erdő belseje felé terelgetni. Gyorsan mozogtam, egyre messzebb csalva társaitól. Egy kis tisztáson megálltam, hogy had érjen utol, hiszen csak meg kéne már tudnia, hogy kivel is lesz egy szerintem komolyabb harca.
- Rég láttalak Shoko-moko, játszani jöttél velem? - kérdeztem tőle, amikor elért hozzám, és nem is olyan messze állt tőlem. Eléggé provokálóan mosolyogtam, mire ő kevésbé kedvesebb hangon, mint amit én megütöttem, válaszolt.
- Valami olyasmi.... - összeráncolta a homlokát. Már kardja markolatát szorongatta, hogy előrántsa, de én hátrább ugrottam, mire ő felpattant a levegőbe, s már egy kidouval rám is támadt. Természetesen az erdő felé vettem az irányt, mert tudtam, hogy ott sokkal nehezebb a terep. Habár emiatt a döntésem miatt az út ahol végighaladtunk eléggé szét lett szedve, pontosabban a fákat eléggé letaroltuk, kiégettük.
Mikor már mindketten untuk, megálltunk, s újra megszólaltunk.
- Egy kicsit feszült vagy, nem de? - mosolyogtam kedvesen.
- Hát te sem vagy szívbajos................. - állapította meg Shoko. Előrántotta kardját. Én is hasonlóképen jártam el csak a tőrömet szedtem, elő, a csizmám szárából. Kezdetnek az is bőven megetette. Végül is nem akármilyen csontból kovácsoltattam.
- Mire várunk még? kezdődjék hát a mókázás! - nekirontottam tőrömmel az elszántnak tűnő shinigaminak.
Hayashi
Bannolt/Halott
Bannolt/Halott
Hayashi

Hozzászólások száma : 39
Registration date : 2009. Feb. 27.
Hírnév : -7

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag, 12. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te5000/10000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyKedd Ápr. 07, 2009 10:22 pm

Nem tudom hogy hogyan, de valahogy sikerült leszakadnom a társaimtól, mivel nem tudtam, hogy merre vannak, ezért elindultam keletre, remélem hogy erre vannak a társaim.

- A francba! Minek kellet nekem eljönnöm ide? Utálom ezt a helyet! Morgolódok magamban, amikor hangokat hállok. Nem tudom, hogy honnan jött az a hang, de egyszer csak még hangosabban hállom.
- Üdvözletem Hayashi, örülök hogy megismerhetlek! Köszön nekem fenn hangon. Én erre megfordulok, és meglátom, hogy egy arrancar áll velem szemben, legalább nem lesz unalmas az út, sec-perc allat feldarbolom ezt a kis mitugrászt.
- Megakarsz halni? Hát jó, ezeket véd ki ha tudod! Bakudou 01: Sai!! és most meghalsz te ostoba!!
"Ó, Nagyúr a hús és csont burka,
minden teremtmény, szárnyak suhogása,
Te, ki az Ember nevét hordozod,
Pokol és Zűrzavar
Tenger hullámzó akadálya,
Indul dél felé." Hadou 31: Shakkahou
Ezek után hatalmas füst keletkezett én meg vártam, hogy mi lett az arrancaral.
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te13300/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (13300/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 23, 2009 9:13 am

Unatkozva üldögéltem a padlón, és egyre inkább kezdtem érezni, hogy kezd befagyni a seggem, hála a jéghideg kőnek. Hirtelen valami kis halvány lélekenergiát éreztem, ami egyre közeledett. Gyorsan felálltam, és leporoltam magam.
~ Na, de jó… Valami kis gyengus idiótát vetett erre a rossz nyavaja… ~
Morogtam egy sort, majd előkaptam a két katart és sonidoval a háta mögé kerültem.
- Üdv, hullajelölt.
Köszöntem rá. A shinigami azonnal megfordult, így egymással szemben álltunk.
- Megakarsz halni? Hát jó, ezeket véd ki ha tudod! Bakudou 01: Sai!! és most meghalsz te ostoba!!
Ó, Nagyúr a hús és csont burka,
minden teremtmény, szárnyak suhogása,
Te, ki az Ember nevét hordozod,
Pokol és Zűrzavar
Tenger hullámzó akadálya,
Indul dél felé. Hadou 31: Shakkahou

Kiáltotta el magát. A támadás nem volt valami nagy szám, egy debil hollow is eltáncolt volna előle, így tettem én is. A gömb a falban ért célt, így egy kisebb robbanás következett be, aminek köszönhetően porfelhő alakult ki körülöttem. Miután leülepedett a por, azonnal támadtam, és sikerült meglepnem a shinigamit, és így az egyik katarom a gyomrában kötött ki. Gyorsan kihúztam, majd egy sonidoval igyekeztem olyan helyre menni, ahol sötét, vagy legalábbis fél árnyék van. A shinigami nagyobb mennyiségű vért hányt, majd térdre rogyott.
- Ennyi voltál, szarházi…
Hokorashii Hito

Hokorashii Hito

Férfi
Libra Goat
Hozzászólások száma : 108
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te10000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (10000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Ápr. 24, 2009 12:24 am

Gyalogoltunk és épp a templombejáratánál tartottunk, amikor valami kardsercegést hallottam, mintha, valaki kihúzta a tokjából. Először arra gondoltam, hogy valaki elcsatangolt és saját útba kezd. ~ Magán akció, mi? ~ Gondoltam magamban és kimentem a templomból. Egy lépést meg téve, arra gondoltam, hogy azért a biztonság kedvéért kardot rántok és óvakodok. A fal mellett végig settenkedtem és benéztem az egyik ablakon. Egy vörös hajú Espada állt közel az ablakhoz. Az egyik pillanatban még ott állt, a másikban az arcomba érő süvítést éreztem és ugyanaz majdnem levágta a fejemet. kikerülő technikát alkalmaztam (összeesés, majd a mélypontban a kard elhelyezése és az emelkedés során egy alsó vágást ejtek. A hajam ugyan hátul egy kicsit megritkult, de egyelőre nem a kinézetem érdekelt. A kardok sercegtek, meg lett az első holtpont. A többiek segítségét nem várhatom, hiszen ők már bent kutakodnak, vagy sem. Most nincs segítség.
- Mi a neved Espada? Az én nevem Hokorashii Hito.

Snupoval feljebb kerültem és egy csapást intéztem felé, de egy szintre kerültünk és próbáltunk küzdeni így egyre feljebb és feljebb. Mivel a Sonido gyorsabb, mint a Snupo, ezért a következő pillanatokban a ház falát éreztem az arcomon, majd az erdőbe zuhantam. Fejemből ömlött a vér, de nem értem rá kezelni, vagy valami, ez a horzsolás nem érdekelt. Beljebb futottam az erdőbe, majd hátráltam egy két métert és figyeltem a környezetemet. Tadeo mögöttem jelent meg és egy forgó szúrást intéztem felé. A fában bent maradt a kardom, viszont elég arra, hogy meglepjem az Espadat. Ellenfelem vágását egy lendületes forgással a kardom markolatán kikerültem (mielőtt 1 teljes kört forogtam volna, a jobb kezemet leemeltem róla így el kezdtem Tadeo irányába fordulni). Amikor újra 2 kézzel markoltam meg a kardom, a lendületem az Espada fele irányult. Páros lábbal beleszálltam bele, de nem engedtem el a markolatot. Guggolva a penge lapján ékeztem. Elkezdtem mosolyogni felé. Ez remek pillanat lett volna, hogy felvegyem a maszkot, de még játszani akartam a nélkül. Látni akartam Tadeo alapból mit tud.
Energiát gyűjtöttem a kezembe és megfogtam a markolatot. A kardba vezettem a lélekenergiát és legurultam róla. Guggolva érkeztem a földre és a kardot rántottam magammal. A mögöttem levő fa is kettéhasadt s egy energia hullám közeledett Tadeohoz. Ez piskóta volt kikerülni, hiszen egy kicsit túlzottan sok energiát fektettem bele. Lehet hogy erős volt a támadás, de egyben gyors nem lehetett. Elsuhantam mellette és kétfán ugrálva Tadeo felé szálltam háttal neki és egy csapást akartam intézni, de sikertelen lett. ~ Eléggé éber, nagyon vigyázni kell vele.~
http://samuraiwar.aforumfree.com/
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te25500/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 30, 2009 12:59 am

Nyugodtan vártam, hogy a kiszemelt ellenfelem is bejöjjön a templomba. Azonban a bejáratot alig átlépve meggondolta magát. Visszalépett a szabad levegőre. Meg is lepett vele, de ahhoz nem volt elég, hogy felemeljem a tekintetem a súlyos kőpadlóról. Megelégedtem a reiatsu-ja nyomon követésével, bár felettébb érdekelt mi járhat az emberek által oly nagyra becsült fejében. "Vajon fél vagy egyszerűen csak kíváncsi, hogy gyerek módjára leskelődik egy ablakon?"
Leptem meg egy gyors sonido-val. Egészen jól reagált a 'köszöntésemre'. Kezdtem úgy érezni igazán izgalmas személybe futottam, lehet akad egy szép napom. A sors iróniája miatt, talán pont a Lelkek Világában. A hév természetesen nem kapott el kellően, így továbbra is kerültem a szemkontaktust illetve a mozdulataim is ugyanolyan kimértek voltak.
Lényegre törő kérdést szegezett azonnal nekem. Mondjuk valami szebb bemutatkozás jobban elnyeri a tetszésem, de mit lehet tenni, ha nem tanítják a nagyra becsült shinigami akadémián, hogyan illik feltenni egy ilyen roppant egyszerű dolgot. A helybeliek amúgy sem a jó modorukról voltak híresek. Leengedve magam mellé Kárhozott lelket halkan láttam neki válaszolni.
-Örvendek a találkozásnak, Hikorashi Hito.-biccentek kicsit a fejemmel tiszteletem jeléül. Ha kinevet csak a primitív mivoltát bizonyítja be úgyis, ha meg nem tudja értékelni ezt a régóta fent álló szokást, akkor csak a taníttatását okolhatja. - Tadeo Dellomeurtre vagyok. - válaszoltam jéghideg hangon.
A rangomat nem tartottam fontosnak. Nem tűnt kevés értelemmel megáldottnak, emiatt hamar rá kell jönnie ki is lehetek. Túlesve a protokollon nem is húzta az időt, azonnal nekem esett. "Egy kis erődemonstráció...ám, legyen!"
Az első pár percről már elég sok mindent lehetett leszűrni. Gyors, energikus és technikás. Talán egyetlen problémája, hogy túl hamar akart lenyűgözni a tudásával. Ha így halad ellövi az összes ütőkártyáját, mielőtt még odáig eljutnánk, hogy aktiválom a zanpakutou-m. A hátam mögül érkező támadást úgy hatástalanítottam, hogy a pengét lefogtam. Ezzel elértem a hatástalanítását, másrészt fix ponton tudtam tartani. Nem akartam sok időt hagyni, ezért egyidejűleg emeltem a másik karomat is. Egy cero-t indítottam útjára és az ellövés pillanatában engedtem csak el a pengét. Hátrébb sonido-ztam egy fára, mert reméltem érkezik az ő válasza is, amit őszintén szólva nem szerettem volna teljes közelségből megtapasztalni.
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
Sierashi Yuusuke

Férfi
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te68000/100000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 30, 2009 9:21 am

Beljebb haladva a szag kezd szinte elviselhetetlenné válni. Pár méter megtétele után rájövök, hogy jobb ha inkább a lábam elé figyelek. Nem sok hiányzott az előbb is, hogy elcsússzak valami kúladarabon. Nagyon szar lehet ilyen dzsúvában elhasalni, szal' inkább nem próbálom ki. Nagyon koncentrálok, hogy nehogy pofára essek, amikor hirtelen egy nagyobb lélekenergia löketet érzek. Rögtön megfeledkezek eddigi gondjaimról, s fejemet forgatva kutatok az erő tulajdonosa után. Alig gondolom végig ezt, máris megjelenik egy arrancar.
- Búú! - kiált rám, aminek következtében majdnem lefosom a bokámat. Nem nagyon értem, hogy minek ijesztget, egy már amúgy is félelmetes helyen. - Hát ismét találkozunk, drágám?
- Úgy tűnik... - válaszolok neki, miközben fejemet kissé félre döntöm egy mosoly kíséretében. - Bár a legutóbbi találkozásunk, mintha kissé kellemesebb helyen lett volna.
- Kár, hogy be kell törnöm azt a helyes pofikádat... shinigami... Vagy mondjam inkább, hogy Vaizard...? - folytatja, majd amikor megemlíti, hogy mi vagyok kissé elkomorul az arcom. Mozdulni sincs ideje, hisz' shunpomat alkalmazva jelenek meg előtte. Tenyeremet a szájára tapasztom, miközben a csípőjénél fogva a falhoz szorítom. Acélkék íriszemet az övébe mélyesztem, azután válaszolok neki.
- Nekem se sok kedvem van átszabni a csinos kis arcocskádat... - kezdek bele, újabb vigyort felvillantva. - Viszont vigyázz, hogy mit beszélsz. Nem akarlak bántani, de ha elárulod a titkomat, akkor először megöllek és csak utána kezdek el menekülni.
Azután hátrébb lépek, s hagyom hogy feldolgozza az előbb hallottakat. Lassan a hátam mögé nyúlok és megmarkolom Dotonryuu markolatát. A penge érces hangot adva kúszik elő sayájából. Lélekenergiám kissé megemelkedik, s hagyom hogy ezt ő is megérezze. Megforgatom a kezemben a fegyvert, azután felé mutatok vele.
~Ez érdekes lesz...~ - gondolom, majd Zanpakutuomat féloldalasan magam elé emelem, így véve fel szokásos védekező pozíciómat.
http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Cande Jaegerjaques
Espada
Espada

nő
Hozzászólások száma : 118
Registration date : 2008. Nov. 14.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te16000/30000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (16000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Május 22, 2009 6:15 am

-Hohó, látom, ma valaki nagyon tüzes... -kezdtem bele egy kaján vigyor kíséretében, ahogy igyekszem levegőhöz jutni.
-Jaaaaj, a kislegény most meg villogtatja a kardját... hűha, ez már igen! Most jönne az a rész, hogy elkezdek sikítani és össze vissza bőgöm magam....-fogtam bele Yuusuke szapulásába -Na, de hogy örülj, és ne unatkozz, nekem is van áám, egy kardocskám!-húztam elő tokjából Tigret, s én is szabadon engedtem egy kisebb lélekenergiát. Mivel nagyon irritált, hogy felém mutogat a béna katanájával, egyre jobban kezdtem dühbe gurulni. Valahogy most a szokottnál is jobban vágytam egy jó harcra így nem sokat tököltem, hanem pillanatokon belül egy sonidoval előtte termettem, s kardjához szegeztem az én kardomat.
-Na, mivan, shinigami? Gyerünk, mutasd az igazi erődet!-vigyororgtam a képébe

//Gomene, de időhiány miatt csak ilyet tudtam összeszenvedni... a következő hosszabb lesz T_T //
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
Kuchiki Hana

nő
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te33500/45000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptySzomb. Május 23, 2009 12:52 am

Elég felhúzott a sok tökkel ütött hősködése, de ahogy elnéztem a helyzetet a többségük már így is harcba bonyolódott. Így meg ítélet napig tartana őket összeterelni, ráadásul mi se tudnánk rendesen együtt maradni. Úgy voltam vele legalább a hármas kemény mag tartson össze. Már csak azért is, mert bődületes hiba lenne magára hagyni az újdonsült tisztemet kapásból az első küldetésén. Kisebb fejvakarás után közöltem Katai-al is a véleményem. Aztán tartottunk egy rövidke kupaktanácsot és megindultunk felfedezni a templom belsejét. Elvégre valakinek nem ártott volna az eredeti feladattal is foglalkozni, ami magára az épületre és semmikép sem önkényes kardvillogtatásra irányult. Odaérve a bejárathoz mit ne mondjak elég állott levegő fogadtatott bennünket. Szerencsét is adtam az eszemnek, hogy nem ettem semmit.
-Ej, itt aztán régen szellőztettek! És még a világítással is spórolnak a surmók! Lábakra ügyelni!-masíroztam továbbra is "csoport" elején.
Egyre kevésbé tetszett a csend. Semmi nesz, semmi mocorgás, csak az a hátborzongató némaság, ami fenyegetően küldte a jeleket, hogy pillanatokon belül kitör a háború. Az egész egy ócska horrorfilm díszleteire hasonlított. Na jó! Ezektől mindig is tele lett a liberóm. Szóval egyre közelebb lopózott hozzám az üldözési mániám. Egyre többet tekintgettem körbe. Úgy éreztem valaki vagy valakik figyelnek. Legszívesebben befékezve ordítoztam volna, hogy bújjon elő a mocska, ne húzza tovább az agyamat, de felelősségteljes hadnagyként inkább visszafogtam magamat. Nagyokat fújtatva dünnyögtem magamnak, de ez is hamarosan megszakadt. Finom reiatsu hullám érkezett szándékosan nekünk címezve palackpostán. Persze kapásból az irányába fordultunk, ezért észre se vettem, hogy Clarie mennyire rosszul viseli a megpróbáltatást.
Leesve a tantusz villámgyorsan felsegítettem a tisztecskémet és aggodalmasan leporoltam a ruházatát. Sejtettem nem lesz könnyű menetünk, de azt semmikép sem akartam, hogy baja essen.
-A fogadóbizottság kissé népes, nem igaz?-fordultam oda Katai-hoz, miközben morcosan rángatózott a szemöldököm.- Na ebből mára elég lesz! Fejezzétek be a bújócskázást és másszatok elő! - kiabáltam kissé raplisan. Hát igen, a türelem sosem tartozott az erényeim közé. Azért annyi gógyim még volt a nagy jelenetem közepette, hogy megfogtam a tisztem kezét és a hátam mögé navigáltam.
Clarie Toshihiko
Módosított lélek
Módosított lélek
Clarie Toshihiko

nő
Aries Horse
Hozzászólások száma : 54
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Rang: Módosított Lélek; 3. osztag, 4. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te7500/12000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (7500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyHétf. Jún. 15, 2009 1:50 am

Ha nem lett volna nekem már annyi elég, hogy a számomra igen erős energiahullám máris földre kényszerített, már csak a horrorisztikus környezet is kezdett szép lassan betenni. Pislákoló fények, az egyre bűzösebb szagok terjengése, az ijesztő hangok, s a neszek visszhangzása. Szívem szerint most fordultam volna vissza nyomban, de ha már egyszer elvállaltam a feladatot, muszáj véghez vinnem bármi áron is!
Ahogy egyre beljebb értünk, a sok sok folyosót végigszelve, újabb hangokra lettünk figyelmesek, így akarva akaratlanul is a kardomhoz kaptam.

- Na ebből mára elég lesz! Fejezzétek be a bújócskázást és másszatok elő!-kiáltozott előre, a már amúgy is ideges hadnagyom, s a háta mögé terelt. Nem is kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a sötétből előmásszanak a furcsa alakok, így pillanatokon belül mindenki kardot rántott.
~Nagyon úgy tűnik, hogy nem valami gyengécske ellenfeleink lesznek....
~Khihihi! Ne aggódj már annyit! Írtó nagy buliban lesz részünk!
~Persze, ettől félek én nagyon...
-váltok pár szót Viperaval, de nem sok időm marad az elmélyült beszélgetésre. Míg az ellenfél nem támad, addig én is úgy döntök védekező pozíciót veszek fel, s várom hadnagyom parancsát.
Sierashi Masaru
10. Osztag
10. Osztag
Sierashi Masaru

Férfi
Leo Dog
Hozzászólások száma : 66

Karakterinformáció
Rang: 0. tiszt
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te7000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Jún. 19, 2009 9:26 am

*Némán támaszkodik a búvóhelyéül szolgáló oszlopnak, szemeit lehunyva. Rezzenéstelen mosollyal arcán füleli kiszemelt áldozatainak lépteit és esetleges társalgását. Már egészen megszokta ezt az undorító bűzt az utóbbi percekben... Időnként pedig hátrapillant az oszlop mögött, hogy lássa is, mit csinálnak leendő ellenfelei.*
~ Egy kis erőpróba nem árthat... ~
*Fordul át halvány mosolya ragadozóvigyorba, ahogy megakad szeme a hadnagy közelében ácsorgó tiszten. Elég különösnek érzi a lány megjelenését... És a hadnagyot sem ártana tesztelni egy kicsit. Vagy akár eljátszadozni velük...
Emiatt aztán váratlanul kiereszti addig elrejtett lélekenergiájának egy kisebb részét. Nem túl erősen, de azért épp elég mennyiséget ahhoz, hogy meg lehessen érezni. Magánakciójának meg is van az eredménye: a tiszt, aki az előbb annyira felhívta magára figyelmét, mintha megtántorodna már ettől a reiatsuhullámtól is... Furcsa - egy átlagos shinigaminak nem kellene így kiakadnia egy ilyen apróságtól, legalábbis Alegra szerint. Így viszont ideális célponttá válik a lány... Meg is van a haditerve: valahogy elvágja a két halálistent egymástól, és először a hadnagyot intézi el véglegesen - hogy az később ne tudjon közbeszólni -, majd foglalkozhat immáron az elég gyengének tűnő tiszttel... Úgy érzi, addigra már a maradék ereje is megfelelő lesz. Az ikrek pedig majd lerendezik a másik két shinigamit. Eddig jut el gondolatmenetében, amikor megszólítja a hadnagy őket.*
- Ó, csak nem unták el a várakozást?
*Lépdel ki rejtekhelye mögül méltóságteljesen, szúrós tekintetét felváltva függesztve két ellenfelére. Fejével alig láthatóan int a másik két halálisten felé, jelezvén, hogy az ikrek is felfedhetik magukat, Alegra pedig lassan előhúzza kardját, és néhány méternyire megáll Hanától és tisztjétől.*
- Remélem, elnyeri tetszésüket szerény kis fogadóbizottságunk...
*Jegyzi meg színpadiasan, és gyorsan a háta mögött megjelenő két fracciónra, majd a shinigamikra pillant.*
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyHétf. Júl. 13, 2009 11:26 pm

Nah, most jött el az ideje, hogy belepofátlankodjak a körbe! Drága Hirobumi Baisotei barátom annyit sírtál, hogy nem tudsz írni erre most lenne lehetőséged, de felszívódtál! Ezek után nekem ne nyávogj! Viszont ebből a küldetésből kipenderítelek, mert unom, hogy áll az egész!! Panasszal meg fordulj az adminhoz,ha ez nem tetszik neked!
Ezek után feltenném a kérdést, hogy mindenki képes lesz az idejét tekintve rendesen írni? Mert ha nem megkérném lépjen ki! Elég küldetés fagyott már be így is...Úgyhogy mindenki szépen nézze meg a határidőnaplóját és jelezze ha nincs elég ideje vagy úgy jár mint Bai-Bai(sotei)!

Szóval! Némi módosítás ezek után!
Kinuye Hikari megkérhetnélek, hogy írj? Mert akkor te kapnád meg Amane Syneza Hiszame-t! (Ergo feljebb jössz pár poszttal a sorrendben) Remélem Katai nem fog rosszul érinteni, hogy kiszedem mellőled a beosztottad...

A többiek maradnak ugyanúgy!

Köszönöm a figyelmet,
Abarai Renji - globális moderátor
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
Kinuye Hikari

nő
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te5000/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyPént. Júl. 17, 2009 8:16 am

Az eddig nyugodt espadák és arrancarok hirtelen mozgásba lendültek. Ez kissé nehezítette a helyzetem, mivel a sajátomnak kinézett arrancar is mozgásba lendült. Egy ideig próbáltam követni csupán csak a lélekenergiáját, de hamar elveszítettem. Nagyot sóhajtottam, miközben Katai-sama után mentem. Egy kissé le is maradtam mögöttük, hátha szerencsém van. Körülöttünk mindenhonnan éreztem a különböző lélekenergiákat. Nem kellett sok agy, hogy rájöjjek, hogy szinte teljesen körbevettek. Itt már nem bírtam tovább. Nagyot sóhajtottam.
Láttam, ahogy a kis csapat ami mögött mentem, bemegy a templomba, ahonnan elviselhetetlen bűz áradt ki.
~Na neeeem, én oda be nem megyek.~
Jelentettem ki csak csupán magamnak, majd megtorpantam az ajtó előtt. Sok mindent elviselek, sok minden őrültséget csinálok is, de hogy én abba bűzkamrába bemenjek, inkább a halál.
Tehetetlenül forgattam a fejem, hogy most mit is csináljak, majd hirtelen megpillantottam és megéreztem az általam kiszemelt arrancart. Örömömben felugrottam, majd majndem tettem egy tripla axelt. De úgy gondoltam, hogy ezt inkább most kihagyom. Boldogona, már ha nem is szökdécselve, de szinte könnyed lépésben közeledtem felé. Érzékeltem, hogy egy szőke pasas után megy, majd megtorpan. Feladta az üldözését. Bár így nekem háttal ált, szóval nem tudtam megnézni a kinézetét, de azt láttam, hogy férfi.
Kényelmesen mögébaktattam, majd megkocogtattam a vállát.
- Kukucs!
köszöntem már már kedvesen. Miközben ezt tettem rá kellett jönnöm, hogy lehet hogy ő, ezt támadásnak veszi, vagy rossz néven, és miközben én gyanútlanul ott állok mögötte, a kardal felém csaphat. Míg ezt végiggondoltam hátra is ugrottam.
- Mi a neved?
Meg sem vártam, hogy megforduljon. Csak kérdeztem, remélem, ebből már értette, hogy vele kívánok harcolni.
Amane Syneza Hiszame
Arrancar
Arrancar
Amane Syneza Hiszame

nő
Libra Dog
Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Mar. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 23. Arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: A shintou templom titka   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyVas. Júl. 19, 2009 1:18 am

Sehogy sem bírtam közel férkőzni sajna a kis szöszkéhez, pedig úgy akartam volna csatázni vele. Dühöngtem is ezen egy jó ideig, miközben követtem őt. Lehet jobban jártam volna, ha bent maradok én is a templomban, mivel ez így nagyon nincs rendben. Egyszer szeretnék harcolni is akkor is rosszul fogok hozzá.
-Jájj! -kiáltottam föl mivel éppen elestem egy nagyobb homokbuckában és hát az én cipőmben nem a legkönnyebb a futás. De hát csoda volt, hogy még ezt is összetudtam hozni magamnak, Aizen-sama nem nagyon figyel sajna az emberek ízlésére.
Mikor már-már teljesen oda ért az áldozatocskám kezdtem föladni, hogy ma harcolni is fogok, de mikor leálltam kicsit duzzogni, éreztem, hogy valaki megkoccintja a vállam. Majd kiugrottam a bugyimból annyira megrémültem. Nem gondoltam volna, hogy bárki is utánam settenkedik.
-Kukucs!
-Wáááh! -pattantam föl, miközben a szívemre tettem a kezem és erőteljesen lihegtem.
-Mi a neved? -hallottam ugyan azon a hangon a kérdést a hátam mögül, majd miután sikeresen túléltem, hogy ne vizeljem össze magam, megfordultam és megpillantottam a rám ,,támadó" lányt.
-Mit csinálsz te?! Tudod, hogy megijedtem? -duzzogtam ott és toporzékoltam, majd fölmértem a lányt és csak akkor jöttem rá, hogy egy Shinigami volt. -Talán neked kéne először bemutatkoznod ezek után neked kéne elmondanod a neved? -vágtam vissza, miközben elfordultam, sértődötten és tovább durcáztam. -Na jó most kivételt teszek...Az én nevem Amane Syneza Hiszame, de nyugodtan szólíts Hiszának. -mosolyogtam rá, majd ekkor gondoltam csak bele, hogy miért is jött ide hozzám. -Velem szeretnél harcolni? -tettem a mutató ujjamat a számra és vágtam ,,értelmes" fejet mellé. Majd hátra néztem és láttam, hogy az idáig kiszemelt áldozatom már éppen behatolni készül a templomba. -Hát jó! -ugrottam egyet örömömben. -Akkor megtudhatom a te nevedet? -mosolyogtam rá újra, majd vártam, hogy viszont választ kapjak és, hogy óhajt-e lépni esetleg valamit.

U.I.: Hikari drága xD...attól még, hogy a személyes profil adatokban a férfi jel van kirakva a karakter nem lesz férfi xD...légyszíves írd át, hogy Amane férfi volna, mert kicsit hülyén nézne ki xD...Köszi^^.
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
Katai Siraseru

Férfi
Hozzászólások száma : 146
Registration date : 2008. Dec. 04.

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te9500/10000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptySzomb. Júl. 25, 2009 1:47 am

A mindenfelé harcba bonyolódó társainkkal inkább nem foglalkozva úgy döntöttük, hogy hármasban folytatjuk a küldetés valódi céljául kitűzött feladat elvégzését. Hana-hadnagy határozott mozdulatokkal nyitott be az előttünk álló kapun. De, ami utána fogadott bennünket, arra egyikünk sem volt felkészülve. Olyan áporodott szag csapta meg az orrunkat, amire a gyomrom tartalma azonnali evakuálást próbált elrendelni és ezt a kényszert csak igen nehezen sikerült leküzdenem, és ahogy láttam a többiek is hasonló gonddal küzdenek.
~Ha ide bemegyünk ezt a ruhát úgyis el kell égetni! - gondoltam gyorsan végig és azzal letéptem a gi-m ujjából egy jókora darabot, amit az orrom elé kötöttem.
~Ilyen szaggal Soul Society-be nem engednek vissza. A kapunál lelőnek! De az épület hogy bírja ezt ki? Ez a bűz házat bont!!! - szenvedtem tovább magamban, mivel a rongy nem sokat segített a hely elviselésében.
-Ej, itt aztán régen szellőztettek! És még a világítással is spórolnak a surmók! Lábakra ügyelni! - jegyezte meg Hana némi helyzetiróniával.
Erőt véve magunkon - és persze magamon is - tovább sétáltunk a monstrum belsejébe. Néhány lépés után gyengén, de érzékelhető volt három vagy négy lélekenergia forrás. Nehéz volt pontosan eldönteni, mert igyekeztek elrejteni jelenlétüket és mindezek mellett két reiatsu nagyon hasonló is volt, mintha egy azon lénytől származnának.
Felkészültünk a minket figyelők fogadására, de igyekeztünk együtt maradni. Ám egy "finomkodó" lélekenergia lökettel után Hana-hadnagy elég ideges lett. Eléggé frusztrálta, hogy játszadoznak velünk az ellenfeleink. A legnehezebben Clarie viselte a megpróbáltatásokat, akit a reiatsu áram a földre kényszerített. Hadnagya pillanatok alatt mellette termett és felsegítette, mialatt én próbáltam fedezni őket. Ekkor fedeztem fel, hogy Hikari távolról követett minket, de már Ő is beért az épületbe és az egyik reiatsu forrás már indult is felé.
-A fogadóbizottság kissé népes, nem igaz? - fordult felém Hana mogorva tekintettel.
-Na ebből mára elég lesz! Fejezzétek be a bújócskázást és másszatok elő! - kiáltott dühösen!
Megdöbbenve ezen a reakción, a "Ne, Hikari még messze van!" szavakat akartam kimondani, de ekkor megjelentek az ellenfeleink.
-Ó, csak nem unták el a várakozást? - lépett ki az árnyékból egy elég erősnek tűnő arrancar. Királyi magatartást mutatva közelített felénk szemeit hármunk között járatva.
-Remélem, elnyeri tetszésüket szerény kis fogadóbizottságunk... - faggatózott kissé teátrálisan, mikor feltűnt mögötte a másik két arrancar, akiknek nagyon egyforma, sőt inkább tökéletesen egyforma reiatsujuk volt.
Clarie-t közre fogva védtük magunkat, mert így vagyunk a legkevésbé kiszolgáltatva az ellenfeleinknek. Mindezzel nem foglalkozva az arrancarok hatalmas magabiztossággal álltak előttünk, mintha nem is érdekelné őket, hogyan különítsenek el minket egymástól.
-Igyekezzünk együtt maradni, úgy lesz a legnagyobb esélyünk! - javasoltam a többieknek kissé feszülten, bár próbáltam higgadt maradni.
~Hikari, vigyázz magadra! Sietünk segíteni! - erősítettem magam azzal, hogy a tisztem számít rám a bajban.

A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 2uivjus
Lala & Lily
Arrancar
Arrancar
Lala & Lily

nő
Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Sep. 08.

Karakterinformáció
Rang: 57. Arrancar, Slarin fracciónja(i)
Hovatartozás:
Lélekenergia:
A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Cl0te8500/15000A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 29y5sib  (8500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyVas. Júl. 26, 2009 12:20 am

*Érdeklődve lesnek ki időnként a két másik oszlop mögül, ahogy figyelik a shinigamicsapat maradékát. Mintha direkt arra játszanának ezek a halálistenek, hogy minél feltűnőbbek legyenek... Pedig most még az ikrek is képesek csendben maradni, hogy ne vegyék észre őket rejtekhelyükön, és hogy váratlanul rajtaüthessenek célpontjukon. Vagyis talán mégsem...*
~ Ne mocorogj már annyit! Vagy azt akarod, hogy észrevegyenek? ~
~ Mi van?! Mindig is te voltál a türelmetlenebb... ~
~ Ó, igen? Akkor miért neked ráncosodik a homlokod?! ~

- Egy fenét!
*Sikerül a kelleténél hangosabbra az utolsó mondat - hiába, az ikrek sosem tudták megállapítani maguknak, hogy csak gondolatban "társalognak-e" vagy szóban is... Erre jó példa többek közt a fenti eset. Csak reménykednek abban, hogy nem hallotta meg egyik leendő ellenfél sem Lily kitörését, és jobban összehúzzák magukat az oszlopok mögött.*
- Alegra-sama?!
*Ejtik ki felettesük nevét a következő pillanatban, ismét megfeledkezve magukról. Ez pedig csak újabb vitát szül kettejük között...*
~ Miért nem vagy képes legalább egyszer csendben maradni? ~
~ Ezt én is kérdezhetném tőled, _húgom_... ~
~ Még mindig a nővéred vagyok... ~

*Hát igen. Ha nem a hangerejük árulja el őket, akkor minden valószínűség szerint a folyton dühösen szikrázó szemeik... Alegra-sama helytelenítő fejrázását elkapva azonban kelletlenül bár, de ideiglenes fegyverszünetet hirdetnek egymás közt.
Meglepetten figyelik a zöld hajú tisztet, akinek még az a reiatsu-löket is láthatóan megártott, amit az előbb felettesük indított feléjük. Nem gondolták volna, hogy ilyen shinigamikat is kiküldenek egy veszélyesnek ígérkező küldetésre... De nem foglalkozhatnak sokáig vele, mivel nem a zöld hajú és a hadnagya az ikrek elsődleges célpontja. Sokkal érdekesebbnek tűnik az a férfi, aki a közelükben van...*
- Csak nem untátok el a várakozást?
*Szólalnak meg egyszerre, amikor az intés láttán kilépnek ők is az oszlopok mögül. Ez pedig elégnek bizonyul arra, hogy kitörjön a csatározás megint kettejük közt...*
- Mondtam már, hogy ne beszélj akkor, amikor én!
- Szerintem meg te szólaltál meg később...
*Fordulnak villámló tekintettel egymás felé, látszólag nem törődve a többiekkel, és folytatják a vitát. A legkisebb neszre azonban egyszerre nyújtják tenyerüket a shinigamik felé, és lőnek feléjük egy kék-lila színekben játszó barát...*
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 EmptyHétf. Júl. 27, 2009 12:10 am

Lassan, de biztosan minden arrancar összefut kiszemelt áldozatával. Sőt, egy shinigami már jobblétre szenderült könnyelműségének hála. Talán ez figyelmeztetés volt a jelen lévők számára, hogy vegyék komolyabban a közelgő veszélyt. Ráadásul a halálistenek közül nem mindenki jutott be a templomba ezzel tovább nehezítve a könyv megszerzésének lehetőségét. Tulajdonképpen csak négy bátor jelentkező vállalkozott a mérhetetlen bűz és sötétség elviselésére. Sikerre vihető ezek után a feladat? Hogyan lesznek képesek újra csapatba szervezni az erejüket? Egyenlőre azonban a saját életük védelme jobban leköti a figyelmüket.

A templomban tartózkodók közül a még összefogó hármast (Katai Siraseru, Hana Shuuhei Akamoto, Clarie Toshihiko) úgy tűnik mintha terelgetnék. Na, de mégis merre? Nem nehéz kitalálni. Bár a kapott espada nem híres ilyen piti húzás bevetéséről, most mégis vállalja. Ha nem veszitek észre időben a cselt, egy kisebb verembe pottyantok, ahol az arrancar-ok mellett egy tucatnyi kísérleti "patkány" fog rátok várni.
Hasonlóan kellemetlen sors várhat a szópárbajon túleső duó-ra is(Cande Jaegerjacques, Sierashi Yuusuke). Csupán itt a véletlen műve lenne, ha valamelyikőtök rálépne arra a hibás kőlapra, ami valahol a teremben található. A vész bekövetkeztét követően elkezdene beomlani az a hely ahol álltok (Legalábbis látszólag) arra sarkallva titeket, hogy az oldalt húzódó kicsike résen át távozzatok. Ha ezt megteszitek közelebb kerültök a könyv tartózkodásához, mivel egyenesen a laborban találjátok magatokat. A sok színes folyadék és berendezés között pedig nem éppen könnyű lesz a harcotok...

//Hrafn Zuniga keresi bátor ellenfelét! Aki erő és ész terén elég rafináltnak érzi magát az mihamarabb küldjön pm-et! Sajnos nem adhatok hetven küzdőfelet, így a leggyorsabb shinigami/vaizard fogja megkapni a lehetőséget!//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A shinto templom titka //LEZÁRVA//   A shinto templom titka //LEZÁRVA// - Page 2 Empty

A shinto templom titka //LEZÁRVA//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Küldetések Soul Societyben :: Lezárt küldetések-