Na jo, azt én is megprobálom:
Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Khm...hát általában igaz, de azért van egy határ
U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Ez igaz, néha a jég alaku zanpakuto hozzám képest kellemesen meleg
R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// Nem éppen, de szívesen osztok puszikat XD
E: You are really loveble //szeretni való vagy// Lehet benne valami, de errol inkább másokat kéne megkérdezni
N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// Fatális tévedés
A : You like to drink. //szeretsz inni// Nagyon igaz XD
I : People love you //az emberek imádnak// Ezt toluk kéne megkérdezni, de szerintem nem igaz...
M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// Hát nem is tudom... *pirul rendesen*
I : People love you //az emberek imádnak// Ez valami vicc akar lenni???
S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// Ha felduhítenek nagyon igaz
T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// Ujabb jokora tévedés, ezt nyilván magárol írta valaki
I : People love you //az emberek imádnak// Mutass nekem egy ilyet!
Q : You are a hypocrite //Álszent, beképzelt féreg...na jó csak az első// A "nem én csináltam a ..." kezdetu szabályszegéseimre igaz
U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Csak így tovább és mellettem megfagy mindenki
E: You are really loveble //szeretni való vagy// Találj nekem egy embert, akinek ez a véleménye!