|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Raizetzu Koroida 5. Osztag
Hozzászólások száma : 36 Age : 31 Tartózkodási hely : Ahova a szükség hívja ^^ Registration date : 2009. Jan. 21. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 5. osztag tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/10000)
| |
| |
Sukkecu Eiji Különleges karakter
Hozzászólások száma : 89 Age : 32 Tartózkodási hely : Idegszanatórium Registration date : 2009. Feb. 26. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Márc. 04, 2009 9:11 am | |
| S:F'ing crazy //Kibaszottul őrült// ¤ Ahonnan származom életben sem maradtam volna, ha nem vagyok defektes^^""¤ U:You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// ¤ Előfordul...-zavarodott mosoly* K:You're wild and crazy // Örült és vad vagy// ¤ Öhm...milyen téren is kell ezt érteni? Belezavarodtam...¤ K:You're wild and crazy // Örült és vad vagy// --- E:You are really loveble //szeretni való vagy// ¤ Attól függ mikor találnak rám^^"¤ C:People cant help staring at you --- U:You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// ---
E:You are really loveble //szeretni való vagy// --- I:People love you //az emberek imádnak// ¤ A kék hajammal nem nevezném hírességnek...bár az előadásaimon határozottan jót szoktak nevetni, amikor szétesik aaaa....hoppá...szóval néha érdekesen mozgok¤ J:People Adore you //az emberek körülrajongnak// ¤ Akár egy cirkuszi bohócot!* I:People love you //az emberek imádnak// ---
Érdekes személyiség vagyok...O.o...gyorsan beiratkozom valami illemtanodába! El kéne egy kis etikett!
N:Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// ~Megeshet...~ A:You like to drink. //szeretsz inni// ~Teafüggő vagyok!~ G:You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// ~Ez így van! Szeretem kézben tartani a dolgokat!~ E:You are really loveble //szeretni való vagy// ~Húh,de nem hinném...~ K:You're wild and crazy // Örült és vad vagy// ~Pokolian...~ I: People love you //az emberek imádnak// ~Annyira, hogy legszívesebben élve eltemetnének...~ H:You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// ~Egy szadistának száz százalék!~ I: People love you //az emberek imádnak// --- R:You love to kiss //Imádsz csókolózni// ~Nem nyilatkozom...~ O:Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// ~Erről se!~ |
|
| |
Delora Hernandez Arrancar
Hozzászólások száma : 37 Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town Registration date : 2009. Apr. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Május 04, 2009 5:58 am | |
| D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// -Hűh egyből a lényegre térünk? ^^" azért ez nem kötöm mindenki orrára.... E: You are really loveble //szeretni való vagy// -hát eddig különösebben nem tűnt fel, de ha te mondod L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// -köszönöm a bókot....igyekszem O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -megeshet R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// -ha egyszer nincs kivel.... :/ A : You like to drink. //szeretsz inni// -nem szoktam italba fojtani a bánatomat, vagy az örömömet...találok rá kulturáltabb módot ^^"
H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// -ezt csak mások láthatják E: You are really loveble //szeretni való vagy// -ezt sem én döntöm el ^^" R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// -nem igazán hiszem, hogy az annyira könnyű lenne A : You like to drink. //szeretsz inni// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// E: You are really loveble //szeretni való vagy// Z: Always be remembered //Sosem felejtenek el// -hát odaát nem hiszem hogy egykönnyen megfeledkeznek a nevemről, bár idővel úgyis elkopik, és talán csak egy régi mendemonda lesz belőle.... |
|
| |
Chizuki Maya Vaizard
Hozzászólások száma : 595 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2009. Apr. 13. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: 3. osztag ex-taichou Hovatartozás: Független Lélekenergia: (36000/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Május 04, 2009 6:33 pm | |
| C: People cant help staring at you *értetlenül néz* Nem is! TTT_TTT H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// * hát igen.. de a végén még elpirulok XD * I: People love you //az emberek imádnak// * ahh, ez már köztudott tény.. * Z: Always be remembered //Sosem felejtik el// * a mit? tudtomon kívül megváltottam a világot, v mi? * U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// * ez igaz.. de csak amikor kivagyok, és már mindenki baszogat h mi bajom.. há' haggyanák má' XD* K: You're wild and crazy //Őrült és vad vagy// * nem vitatkozom...* I: People love you //az emberek imádnak// * a fanok betörik a ház ablakát, és elkezdenek bemászni* verjem! miért nem titkolják? XD
M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// * ez is igaz, mit szerénykdjek? Király vagyok XD * A: You like to drink. //Szeretsz inni// * höhh.. télen jó kis citromosteát, aztat XD * Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő akitől bármit kérhetsz// * ez 100% - ig igaz... * A: You like to drink. //Szeretsz inni// * hehh... mondom, hogy citromosteát! >.< * |
|
| |
Sakuranbo Kai 4. Osztag
Hozzászólások száma : 40 Age : 38 Tartózkodási hely : Lelkek világa, 4. osztag. Registration date : 2009. Apr. 28. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 4. osztag 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Vas. Május 10, 2009 12:47 am | |
| Ez elég érdekes játék, kipróbálom én is. ^^
S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -nem érzem magam annak^^ A : You like to drink. //szeretsz inni// -zöld tea a kedvencem K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// -vad? a hajszínem miatt? :O U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -van, mikor befordulok ^^" R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// -tényleg? ez még nekem is új A : You like to drink. //szeretsz inni// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// -majd meglátjuk ^^ B : You love a certain someone //szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt// -ezt is.. O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -nem kérdeztem még..
K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// A : You like to drink. //szeretsz inni// I : People love you //az emberek imádnak// -rajongótábor? *.* |
|
| |
Zel Syneza Ka'abel Privaron Espada
Hozzászólások száma : 263 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház Registration date : 2009. Feb. 25. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (17500/30000)
| Tárgy: Betűrakó^^ Hétf. Május 25, 2009 8:19 am | |
| Z: Sosem felejtik el //Remélem is^^// E: Szeretni való vagy //Én???*.*// L: Borzasztóan hülye vagy //Nem ellenkezem ^^"//
S: Kibaszottul őrült //Ehh...xD Sztem is xD// Y: Legjobb barát, akitől bármit kérhetsz //Hát azt nem állítom, hogy a legjobb, de igen tőlem bármit lehet kérni^^// N: Könnyen szerelembe esel //Bazz ez a betűrakó tud valamit O.o xD vajon meddig megy még ilyen jól?XD// E: Szeretni való vagy //De jó ^^ // Z: Sosem felejtik el //De jó ismét^^// A: Szeretsz inni //Nem tagadom xD//
K: Örült és vad vagy //Nah eddig tartott xD..A vadat vissza kell utasítsam xD// A: Szeretsz inni //Már megint?XD// A: Szeretsz inni //Oké...Én valami nagyon alkeszos lehetek xD// B: Szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt //Igen?O.o Kit?XD// E: Szeretni való vagy //Nah ez már túl hízelgő xD// L: Borzasztóan hülye vagy //Anyádat sértegessed! xD...De am igaz xD ^^"//
Háát nekem szinte mindegyik jó lett xDxD
A hozzászólást Zel Syneza Kaabel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 04, 2009 7:42 am-kor. |
|
| |
Warau Amejisuto 2. Osztag
Hozzászólások száma : 38 Age : 41 Tartózkodási hely : SS Registration date : 2009. May. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 2. osztag 5. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Május 28, 2009 12:39 am | |
| W: You are popular //Menő vagy// --- tényleg? A : You like to drink. //szeretsz inni// --- vezetek és iszok ^^" R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// --- ha van kivel, miért ne? A : You like to drink. //szeretsz inni// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// --- ja, meg hajlamos vagyok hajlakkos lenni, öcsém, az a szöveg.. -.- "
A : You like to drink. //szeretsz inni// M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// --- lányok, a szobám nyitva áll MÉG előttetek, de nem tudom meddig E: You are really loveble //szeretni való vagy// --- ohh, rajongói leveleket várok xD J : People Adore you //az emberek körülrajongnak// --- *fut* I : People love you //az emberek imádnak// --- elég lesz már, elkopik a fényem a végére ^^" S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// --- nekem te csak ne szójá' be! U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// --- az mi a szösz? O.o O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// --- köszi, de te honnan tudod? O.o
|
|
| |
Viola Kriess 9. Osztag
Hozzászólások száma : 96 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9.osztag 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Jún. 01, 2009 6:58 am | |
| S:F'ing crazy /Kibaszottul őrült/ (már rég nem titok) O: Awesome kisser /Lenyűgözően csókolsz/ ( hüü ... izé ... nem mondok semmit) R: You love to kiss /Imádsz csókolózni/ ( Jó tudni magamról) I : People love you /az emberek imádnak/ ( *kiröhögi a belét* engem? Na jó ez a örültség) K : You're wild and crazy / Örült és vad vagy/ ( Hát az vagyok, de ezt is tudják, én valami titokra vágyom nem olyanra amit 100 éve tok) A : You like to drink. /szeretsz inni/ ( A karakterem az biztos ... * gondolkozik megváltoztassa -e nevét Sorikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazera*) Z: Always be remembered /Sosem felejtik el/( Hát ritka az ilyen hülye ember mint én) E: You are really loveble /szeretni való vagy/( FATAL ERROR)
K : You're wild and crazy / Örült és vad vagy/ ( szálljunk már le a témáról) O: Awesome kisser /Lenyűgözően csókolsz/ ( ne hangoztassuk már ennyire) M : Best kisser ever /Valaha élt legjobb csókmester/( Nem ritka ez az M betű hány reinkarnációja van neki? O.o) O: Awesome kisser /Lenyűgözően csókolsz/ ( Mindjárt befejezem ezt az egészet mi ez társkereső?) K : You're wild and crazy / Örült és vad vagy/ ( Komolyan kezdd elegem lenni) I : People love you /az emberek imádnak/ ( ismételten FATAL ERROR)
Na ebből lehet látni, hogy pár dologban téved. Viszont biztos van akinek megfelel. Rám csak pár dolog igaz ezekből, tehát nekem valami mást kell keresni. |
|
| |
Love Triste
Hozzászólások száma : 79 Tartózkodási hely : Hueco Mundo Registration date : 2009. May. 06. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Décimo/10. Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (14000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Jún. 01, 2009 7:35 am | |
| L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// - TT_TT Nem is igaz TT_TT O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// - Ohh köszi ^^ V : You are not judgemental //Nem vagy határozott emberke// - :O Sajna megesik ^^" E: You are really loveble //szeretni való vagy// - Én is szeretlek titeket ^^
T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// - A gyereknevelés nem az erősségem ^^" R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// - Bizonyos személlyel ^^ I : People love you //az emberek imádnak// - Én is imádlak titeket ^^ S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// - Nem is igaz TT_TT T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// - Najó, talán ellenék velük ^^ E: You are really loveble //szeretni való vagy// - Még mindig szeretlek titeket ^^ |
|
| |
Saburo Kiyoshi Arrancar
Hozzászólások száma : 26 Registration date : 2009. Feb. 09. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 56. Arrancar, Tadeo Dellomuertre fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| |
| |
Suzumiya Shoko
Hozzászólások száma : 306 Tartózkodási hely : még a 6. osztag Registration date : 2008. Nov. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: eltávozott karakter Hovatartozás: Lélekenergia: (0/0)
| |
| |
Momichi Aki Ryakuren 4. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Age : 30 Tartózkodási hely : Yume mellett xD Registration date : 2009. Mar. 25. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/25000)
| Tárgy: Betűrakó^^ Hétf. Jún. 29, 2009 4:58 pm | |
| |
|
| |
Komoki Daniel Hiroto Módosított lélek
Hozzászólások száma : 75 Age : 32 Tartózkodási hely : Otthon, NTV Registration date : 2009. Apr. 18. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Díszlettervező Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Jún. 29, 2009 7:44 pm | |
| - Taiiiiiii-chooooooooooooooo! De hiperdögösen festeeeeesz!!! - monitorra nyálazva haldoklik a gyönyörtől. - Hazuki-chaaaaaaan...kawaiiiiiiiii neeeee!!!! - ugrál földöntúli boldogságban és hullatja szívecskéit.
I: People love you -Tényleg?*.* - Y: Best bf/gf anyone could ask for - Jaj, el fogok pirulniii! - csillogó szemekkel riszálja hátsóját A: You like to drink. - HOGY MI?! NEEEEEEEM! - sötét felhővel feje felett sír egy elhagyatott sarokban S: F'ing crazy - Nem iiiiiiis! - hisztérikusan sír I: ______ N:Easy to fall in love with -Butaság! Az én szívemben csak egy embernek van helye! - mered az óriási Aki-sama poszterére O: Awesome kisser -Nem tudom...-zavarodottan körözget a tollával
Y: ______ U: You really like to 'chill - Álmomban sem vagyok ez! -nyelvét nyújtva durcizik M: Best kisser ever - Kínos helyzetbe akarsz hozni mindenáron? - legyezgeti a paprikavörös arcát E: You are really loveble - Ha az én imádott egyetlenem szeretne bőven elég volna! - ábrándozik az asztalon könyökölve |
|
| |
Yasuji Chiyoko 4. Osztag
Hozzászólások száma : 134 Age : 35 Registration date : 2009. Jan. 23. Hírnév : 20
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jún. 30, 2009 2:00 am | |
| Y: Best bf/gf anyone could ask for: kyaaa *.* hát na, nem tehetek róla.. *elpirul*A : You like to drink..: Miiii, één? Nem is igaz.. T-T Na jó, csak ha zavarban vagyok... Meg ha mókázás van... Na jó, lehet, hogy tényleg szeretek..S : F'ing crazy: Maaaaaaah, miért mondják ezt mindig? T-TU : You really like to 'chill: Valóban szeretek henyélni^^J : People Adore you: : Tényleg????? ***.***I : People love you: Kyaaaa, nemár >.< ***.***C : People cant help staring at you: Hiába no, ha egyszer ilyen kis csinos vagyok >.< *bazsalyog*H : You have a very good personality and good looks: Naaa, elég már, teljesen zavarba jövök >.<I : People love you : Na de ennyire? *.*Y: Best bf/gf anyone could ask for : Ez olyan édes *.*O: Awesome kisser: *vörös mint a paradicsom*K : You're wild and crazy: Vad? ééén? *bájos szempillarezegtetés xD*O: Awesome kisser: Nahát, nahát.. *szégyenlősen körbepislog xD* |
|
| |
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25250/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jún. 30, 2009 6:41 am | |
| V : You are not judgemental //Nem vagy határozott emberke// [ööö...mióta is?] E: You are really loveble //szeretni való vagy// [ha épp azt a látszatot akarom kelteni] R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// [ehh... férfiak..] A : You like to drink. //szeretsz inni// [mértékkel] S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// [ehh... honan jöttél rá?] H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// [hehe... addig jó, míg ezt hiszed] U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// [na és? ki kérdezett?]
S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// W: You are popular //Menő vagy// [tudom] U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// [tudod, itt RÓLAM van szó... nem rólad...] |
|
| |
Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Vas. Júl. 12, 2009 7:34 am | |
| *Elegánsan berepül a helyiségbe - az ajtóban természetesen látszik egy papucsos láb és valamivel feljebb a láb tulajdonosának kárörvendő vigyorgása -, majd sikeresen lefejeli a számítógépasztal lapjának szélét. De legalább ez megállította száguldását, mely talán a falat áttörve folytatódott volna...* - Eh, mit mondtál, Hiyori?! Töltsem ki ezt a vackot én is? De mi a fenének?! *Az ajtóban fellelhető lábról a másodperc törtrésze alatt lekerül a papucs, és egyenesen Shun fejét találja el (ami már egyébként is fáj az előző és a megrepedt asztal szerint is túlságosan közeli kapcsolattól), ezzel rövid úton megszüntetve a morgás fő forrását.* - Mit kell ezzel csinálni? *Bogarássza hunyorogva a monitoron lévő utasításokat, miközben fél kezével a papucs-becsapódás helyszínét dörzsölgeti fájón és magában azt a pillanatot átkozza, amiért segített megtanítani a szőke szeplőgyűjteményt pontosan célozni... Végül aztán erőt vesz magán, és nekilát a feladat megoldásának.*
W: You are popular //Ennyire jól titkolná mindenki?// A : You like to drink. //És bírok is! *még mindig gőze sincs arról, miket művel részegen - túl jó műsornak tartják a többiek nézni a szerencsétlenkedéseit*// K : You're wild and crazy //*heves bólogatás pár másik vizard részéről, de ez gyorsan abbamarad, amikor szembesülnek Shun gyilkos (és minden bizonnyal őrült) tekintetével*// A : You like to drink. //Muszáj ezt ennyire hangsúlyozni?// H : You have a very good personality and good looks //Ez csak természetes, kár, hogy egyesek nem képesek értékelni... *szúrós pillantás a piercingek fő ellenzője, egy hullámos szőke hajkorona felé*// I : People love you //Kár, hogy az emberek...// S : F'ing crazy //Aki röhögni mer, itt helyben megfojtom!// A : You like to drink. //Komolyan mondom, átkereszteltetem magam...//
S : F'ing crazy //Nem nyilatkozom... *gyanús köhécselés a háttérből*// H : You have a very good personality and good looks //Na, ez a beszéd! Csak nehogy elvörösödjek a végén...// U : You really like to 'chill //A többiek szerint csak arra vagyok hajlamos...// N : Easy to fall in love with //Csak meg ne tudják ezt mások O.o// |
|
| |
Oshiro Ito Mamoru 5. Osztag
Hozzászólások száma : 21 Age : 34 Tartózkodási hely : Rózsakert Registration date : 2009. Jun. 19. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 5. osztag 4. tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szomb. Júl. 18, 2009 10:25 am | |
| O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -[*köhint egyet és kicsit elpirul*] S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -[*csak néz elkerekedett szemekkel, mert ezt nem tudja mire vélni] H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// -[Köszönöm a bókot *udvariasan mosolyog*] I : People love you //az emberek imádnak// -[Azért nem kell túlzásokba esni kérem *megint zavarba jön*] R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// -[Kezet csókolni mindenképp diktálja az illem] O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -[*újból elpirulva köhint*]
I : People love you //az emberek imádnak// -[*legyint egyet*] T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// -[*nosztalgikusan elmosolyodik*] O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -[*most már végképp zavarban van*]
M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// -[*játszik a sétapálcájával a kezében*] A : You like to drink. //szeretsz inni// -[kellemes társaságban belefér pár pohárka] M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// -[*iszik egy pohár vizet*] O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -[*kimegy levegőzni*] R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// -[*vissza se jön*] U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -[kerülöm a felesleges konfliktusokat]
Szegény Mamorut sikerült totális zavarba hozni a szerintem az egyik leg csók-centrikusabb névvel XD |
|
| |
Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szomb. Júl. 18, 2009 11:42 pm | |
| Nobu mint mindig, most is békésen alszik a padlón. Feje alá egy elcsent párnát biggyesztett, így legalább megkíméli magát a nyaka teljes elhalálozásától. Szokásához híven annyira horpaszt, hogy észre sem veszi az irodájába tévedőt. A szőke hölgy barátságosan elmosolyodik az alvó látványától, majd gonoszan csillannak fel szemei és filctollat előkapva lát hozzá mindenféle ábrát biggyeszteni a szundító arcára. Közben az asztalon landol egy papír, amit előző nap töltetett ki a kapitányával...
N: Easy to fall in love with -Nyugi! Ez nem igaz! Viszont kiszeretnem belőlük már annál nehezebb!- zavart fejvakarás A: You like to drink - Nah, ez sajnos igaz...-meglátva a szúrós pillantást Hinode részéről az egyik sarokba kucorodva derpizik G: You never let people tell you what to do -Könnyen befolyásolható vagyok!- felháborodva bökdösi a papírt,aztán észbe kap és meghúzva magát ücsörög tovább a székén. A: _____________ N: _____________ O: Awesome kisser *fülig pirulva tátog, majd elfordul és birizgálja a haját*
N: _____________ O: _____________ B: You love a certain someone -Tényleg?-meglepetten pislog U: You really like to 'chill -Én?-könnybe lábadt szemekkel mutogat magára |
|
| |
Yamato Katsurou Vaizard
Hozzászólások száma : 30 Age : 28 Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town Registration date : 2009. Jul. 19. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11500/15000)
| Tárgy: Betűrakó^^ Hétf. Júl. 20, 2009 11:35 am | |
| |
|
| |
Watanabe Yuusuke 10. Osztag
Hozzászólások száma : 404 Tartózkodási hely : Otthon a családommal Registration date : 2009. Jul. 09. Hírnév : 23
Karakterinformáció Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (34000/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Júl. 29, 2009 2:11 am | |
| Ha már betévedtem ide akkor én is.. W: You are popular //Menő vagy// -valóban? o.O A: You like to drink. //szeretsz inni// -néha egy csésze saké belefér..vagy több ^^ T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// -őőő.. O.O A: You like to drink. //szeretsz inni// -bevallom..igen N: Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// -hát ha van kibe.. A: You like to drink. //szeretsz inni// -igen szeretek de hanyagoljuk már ezt a témát xD B: You love a certain someone //szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt// -aláírom..^^ E: You are really loveble //szeretni való vagy// -na ezt még nem hallottam senkitől xD Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// -természetesen U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -ha olyan a hangulatom oO U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// - azért ennyire nem >.< S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -ha sokat iszom, valóban xD U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// - mondom hogy nem T_T K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// -Hell yeah xD E: You are really loveble //szeretni való vagy// -igen? *.* |
|
| |
Maki Kenta 4. Osztag
Hozzászólások száma : 71 Age : 33 Tartózkodási hely : Jaa~h... Registration date : 2009. May. 22. Hírnév : 8
Karakterinformáció Rang: 4. osztag 4. tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (10500/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Júl. 30, 2009 2:22 pm | |
| Nyűű mi ez a murisnak látszó játékocska? *.* Én is én is én is *.*
M: [Valaha élt legjobb csókmester] // Öhm... az az micsoda? A: [Szeretsz inni] // Úh, a fincsike almalé, de jó *.* K: [Örült és vad vagy] // ÜüüüÜÜüüüÜÜüü nem iiiis!! T.T I : [Az emberek imádnak] // Tudóóóm, hogy szejetneeek! *.* -hatalmas vigyor-
K: [Örült és vad vagy] // ÜüüüÜÜüüüÜÜüü mondom, hogy neeeem! T.T -hüppög- E: [Szeretni való vagy] // Úgy, mint a nagy plüssnyuszim? **.** N: [Könnyen szerelembe esel] // Az olyan, mint az osztagunk előtti gödör? Mert abba sokszor elesek T.T T: [Család centrikus vagy] // Nem akajok mosógéppé válniiii! TT.TT A: [Szeretsz inni] // Najóó, a kakajóót is imádoom! *.* |
|
| |
Nekura Kata Ember
Hozzászólások száma : 24 Age : 36 Tartózkodási hely : Karakura town plázája, discoi Registration date : 2009. Aug. 03. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: A legbájosabb plázacica *.* Hovatartozás: Lélekenergia: (3000/12000)
| |
| |
Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Karakterinformáció Rang: FaTal erroR! énekese Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (23500/26000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szomb. Szept. 05, 2009 12:46 am | |
| Teljes extázisba esve csápol és a világ túlsó feléről is észlelhető csillogással veti bele magát a neve elemzésébe. Imádta mindig is az efféle babrákat! Ráadásul még hitt is abban, ami kijött az elemzésekből. Gondolom nem is meglepő, hogy megszállottam hisz horoszkópjában.
H: Kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal [ riszálja a hátsóját boldogságában és teljesen oda van, hogy így ismeri a cucc ] O: Lenyűgözően csókolsz [elvörösödik és egy helyben hintázik zavarában ] S: Kibaszottul őrült [ Összetört ] H: - I: Az emberek imádnak[ Kihúzza magát és rákacsint a lapra ]
I: - K: Örült és vad vagy [ Elásta magát szégyenében ] A: Szeretsz inni [Könnyezve előveszi újra az ásót ] R: Imádsz csókolózni [ Nála vörösebb ember nem létezik ] I: -
U: Hajlamos vagy rideg lenni [ Felháborodottan toporog, csípőre tett kezekkel ] M: Valaha élt legjobb csókmester [ Még mindig talpig vörösen birizgálja a haját ] I: -
A: - R: - I: - |
|
| |
Tanaka Hitoshi 6. Osztag
Hozzászólások száma : 116 Age : 29 Tartózkodási hely : A világ végén Registration date : 2009. Aug. 07. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 6. osztag kapitánya ; a Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (10500/25000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szomb. Szept. 05, 2009 2:21 am | |
| Ezt én is kipróbálom:D T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// mióta?*.* A: You like to drink. //szeretsz inni// najó nem tagadom. N: Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// A: You like to drink. //szeretsz inni// K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// A: You like to drink. //szeretsz inni//
H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// Lebuktam, nem tagadom XP I: People love you //az emberek imádnak// nem mindenki... T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// mióta?*.* O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// passz S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I: People love you //az emberek imádnak// Ennyi lettem volna
A hozzászólást Tanaka Hitoshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 26, 2009 6:36 am-kor. |
|
| |
Himura Takeshi 11. Osztag
Hozzászólások száma : 73 Age : 32 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Aug. 19. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag, 6. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szomb. Szept. 05, 2009 6:20 am | |
| H : //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// Mondj már egyet. I : //az emberek imádnak// De mért? M : //Valaha élt legjobb csókmester// U : //Hajlamos vagy rideg lenni// Na igen ha valaki akkor basztat amikor álmos vagyok. R : //Imádsz csókolózni// A : //szeretsz inni// De csak mértékkel. (mérték a vödör)
T : //család centrikus vagy// Kamu. A : //szeretsz inni// -||- K : // Örült és vad vagy// E : //szeretni való vagy// Ilyet se mondtak még nekem. S : //Kibaszottul őrült// Lehet van benne valami. H : //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// A doki szerint gyógyítható. I : //az emberek imádnak// De csak mert nem verem meg őket.*gonosz vigyor* Fú...ez még hasonlít is rám kivéve a család centrikust, na nem baj majd lecsapom a T-t a nevemből és jó is lesz. XD Aszem el kéne a 4.osztag pszichológusaival beszélgetnem egy kicsit. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ | |
| |
|
| |
|