|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 4:23 am | |
| Az egyik oldalon találtam...ott jót szórakoztak vele...gondoltam ide is behozom:P A játék szörnyen bonyolult...rakd ki a neve és tudd meg milyen vagy....de izgulokXD
A : You like to drink. //szeretsz inni// B : You love a certain someone //szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt// C : People cant help staring at you D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// E: You are really loveble //szeretni való vagy// F : You are dead sexy //szívdöglesztő vagy// G : You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I : People love you //az emberek imádnak// J : People Adore you //az emberek körülrajongnak// K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// P : You are popular with all types of people //Korosztálytól, személyiségtől függetlenül kedvelnek// Q : You are a hypocrite //Álszent, beképzelt féreg...na jó csak az első// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni//-Nem unja már ezt a témát?- -" S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// V : You are not judgemental //Nem vagy határozott emberke// W: You are popular //Menő vagy// X : You never let people tell you what to do //Nem engeded,hogy parancsolgassanak neked// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Z: Always be remembered //Sosem felejtik el//- Mi ez Trója?O.o
ÉN: A: You like to drink. B: You love a certain someone. R: You love to kiss. A: You like to drink. I: People love you.
R: You love to kiss E: You are really loveble N : Easy to fall in love with J : People Adore you I : People love you
szörnyen vicces....- -" |
|
| |
Ken Aruya Shinigami
Hozzászólások száma : 183 Age : 28 Tartózkodási hely : Szabolcsveresmart Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Ex-shinigami Hovatartozás: Lélekenergia: (13300/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 4:52 am | |
| K:You're wild and Crazy E:You are really loveble N:Easy to fall in love with A : You like to drink. R: You love to kiss U : You really like to 'chill Y: Best bf/gf anyone could ask for A : You like to drink. :P |
|
| |
Daisetsu Hattori Vaizard
Hozzászólások száma : 135 Tartózkodási hely : Debrecen Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (41000/55000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:00 am | |
| D - You are great in bed //jó vagy az ágyban// A - You like to drink. //szeretsz inni// I - People love you //az emberek imádnak// S - F'ing crazy //Kibaszottul őrült// E - You are really loveble //szeretni való vagy// T - You're loyal to those you love //család centrikus vagy// S - F'ing crazy //Kibaszottul őrült// U - You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni//
H - You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// A - You like to drink. //szeretsz inni// T - You're loyal to those you love //család centrikus vagy// T - You're loyal to those you love //család centrikus vagy// O - Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// R - You love to kiss //Imádsz csókolózni// I - People love you //az emberek imádnak// |
|
| |
Ootoribashi Roujuurou Admin
Hozzászólások száma : 277 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 20
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:03 am | |
| Ezt én is kitöltöm, zárójelben néhány aizenes megjegyzéssel XD
A : You like to drink. //Teát.// I : People love you. //Inkább az arrancarok...// Z: Always be remembered. //RemélemXD// E: You are really loveble. //Hinamorinak biztos...// N : Easy to fall in love with. //Ehh, ez egy shounen-, nem pedig egy shoujo-sztori...//
S : F'ing crazy. //Hát igen...// O: Awesome kisser. //Nem nyilatkozom:P// U : You really like to 'chill. //Elvégre főgonosz vagyok, vagy mi a fene...// S : F'ing crazy. U : You really like to 'chill. K : You're wild and crazy. //Lásd az S-re adott megjegyzést.// E: You are really loveble. |
|
| |
Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:07 am | |
| Nem csalódtam benned Aizen...XDXD....A magyarázó válaszok ütősek lettek! De gondolom a megszokott rezzenéstelen arcoddal közölted ezt mind!XD
Daisetsu...hááát....Üdv a klubban! *kaján vigyor...és az ego-ra céloz*
Ken...legalább lesz kivel menni kocsmázniXD |
|
| |
Roku Tatsuki 12. Osztag
Hozzászólások száma : 93 Age : 34 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 12. osztag kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (20500/25000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:17 am | |
| R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni//
T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// A: You like to drink. //szeretsz inni// T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// I: People love you //az emberek imádnak// |
|
| |
Hirako Shinji Admin
Hozzászólások száma : 380 Age : 31 Registration date : 2008. Sep. 30. Hírnév : 35
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:21 am | |
| K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Én??? Sose C : People cant help staring at you H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// Ez igaz... I : People love you //az emberek imádnak// Ez is igaz. *Elkezdi számolni a fangirl hadat* K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// I : People love you //az emberek imádnak// Ez is igaz. *Elkezdi számolni a fangirl hadat* B : You love a certain someone //szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt// Én csak a banánt szertem (A gyümölcsöt a félreértés ellen) Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Hát, igen én vagyok a legjobb bnő akitől bármit kérhetsz és Renji vajon miért nem tőlem kért ájánlást? A : You like to drink. //szeretsz inni// K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Mennyi hazugság -.-" Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Hát, igen én vagyok a legjobb bnő akitől bármit kérhetsz és Renji vajon miért nem tőlem kért ájánlást? A : You like to drink. //szeretsz inni// |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:22 am | |
| Na köszi...igazán kiköthetted volna, hogy csak keresztnevet írjanak...most körmölhetek ujjkimerülésig!!!XD
Dai....nem is vártam mást! Te EgoPistaXDXD
(K:You're wild and crazy U:You really like to 'chill C:People cant help staring at you H:You have a very good personality and good looks I: People love you K:You're wild and craz I: People love you)
H:You have a very good personality and good looks A: You like to drink. N: Easy to fall in love with //Hisagi ezt nem láttadXD// A: You like to drink.
S: F'ing crazy H:You have a very good personality and good looks U:You really like to 'chill U:You really like to 'chill //Nem isTT-TT...max a hangulatot fagyasztom be,amikor elvágódom hulla részegenXD// H:You have a very good personality and good looks E:You are really loveble I:People love you
A: You like to drink. K:You're wild and crazy A: You like to drink. M:Best kisser ever //Ennyi...Kirá' vagyokXD// O: Awesome kisser T:You're loyal to those you love O: Awesome kisser //Azért mostmár zavarba jöttemxD//
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ!
Na, ezt pipálja le valakiXDXDXD Egyenlőre én vagyok a legrészegebb, legridegebb...legegoistább szerzet az egész földkerekségenXD
DAI....*nyújta a kezét* KÉREM A POCKY-M!!!!XDXDXD
A hozzászólást Hana Shuuhei Akamoto összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 20, 2008 5:32 am-kor. |
|
| |
Hirako Shinji Admin
Hozzászólások száma : 380 Age : 31 Registration date : 2008. Sep. 30. Hírnév : 35
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:24 am | |
| Már értem miért tagadtattalak ki a családból ^^" |
|
| |
Hisagi Shuuhei Globális moderátor
Hozzászólások száma : 121 Tartózkodási hely : Híd alatt, híd alatt a Margit híd alatt... XD Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : -1
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:25 am | |
| H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I: People love you //az emberek imádnak// S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// A: You like to drink. //szeretsz inni// G: You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// I: People love you //az emberek imádnak//
S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// E: You are really loveble //szeretni való vagy// I: People love you //az emberek imádnak// |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:32 am | |
| - Kuchiki Byakuya, írta:
- Már értem miért tagadtattalak ki a családból ^^"
Én is értem miért fojtanálak bele egy kanál vízbe! *ráadják a kényszerzubbonyt* |
|
| |
Retsu Aigoro Privaron Espada
Hozzászólások száma : 84 Tartózkodási hely : A kényelmes ágyikó XD Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 2. Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (15000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:33 am | |
| R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// No comment E: You are really loveble //szeretni való vagy// Hát persze! T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// No comment S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// Jó tudni -.-" U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Póbálkozom, de nem megy
A : You like to drink. //szeretsz inni// Almalevet ^^" I : People love you //az emberek imádnak// Fangirlek százai hevernek a lábaim előtt XD G : You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// Rettegj Aizen! O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// *Az össze fangirl felkiált* Hiszem ha látom/érzem! XD R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// Majd kiderül később O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// Az előbbieket tudom mondani |
|
| |
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 5:35 am | |
| Na, most én jövök. Kíváncsi vagyok, mi jön ki. XD S: F'ing crazy. //Őőő... nem hinném, bár lehet van benne valami XD//H: You have a very good personality and good looks. //Hát alap. XD Még Ichigo is kifeküdt a jó testem miatt. XD//I: People love you. //Hát ha Byakuyát embernek vesszük, akkor nem biztos... //H: You have a very good personality and good looks. O: Awesome kisser. //Biztos... Nem szokásom magamat csókolgatni, csak nyalogatni, azt is tisztálkodás céljából. ^^"//U: You really like to 'chill. //Csak egy pöppet...// I: People love you. //Ezt jó ennyiszer hallani.//N: Easy to fall in love with. //Hát nem igazán... //Y: Best bf/gf anyone could ask for //Hát igen... Soi Fong és Kisukének lenne mit mesélni// O: R: You love to kiss. //Biztos... Én erről nem tudok ^^"//U: I: People love you. //Már kezd kicsit unalmas lenni. //C: H: I: |
|
| |
Amaya Ureshii 13. Osztag
Hozzászólások száma : 129 Age : 31 Tartózkodási hely : Taichou vagy hadnagy környékén Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 13. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18300/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:13 am | |
| Olyan sokan írtak ide, hogy én is ki akarom próbálni!!!!!*ugrál izgatottságában*
Valaki segítene lebetűzni?*továbbra is vigyorog* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:30 am | |
| U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni//
I : People love you //az emberek imádnak// T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// A : You like to drink. //szeretsz inni// C : People cant help staring at you H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I : People love you //az emberek imádnak// |
|
| |
Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:32 am | |
| Na lássuk csak mit rejteget a nevem ^^" K : You're wild and crazy //Én? O.o jó tudni ^^"// A : You like to drink. // Hát teát én is biztosan// W : You are popular // amennyire a kapitánysággal együtt jár XD// A : You like to drink. ... Z: Always be remembered // nem is lenne rossz ^^// O: Awesome kisser // Ulqut kérdezzétek // E: You are really loveble // erről is ^^// H : You have a very good personality and good looks // milyen kedves ^^// A : You like to drink. // már megint - -"// N : Easy to fall in love with // de nem vagyok csalfa // A : You like to drink. //ez már nem igaz - -"// E: You are really loveble Határozottan érdekes... |
|
| |
Roku Tatsuki 12. Osztag
Hozzászólások száma : 93 Age : 34 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 12. osztag kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (20500/25000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:33 am | |
| Na várj drágaságos kicsi hadnagyom, majd én segítek neked ^^ .
A: You like to drink. //szeretsz inni// M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// A: You like to drink. //szeretsz inni// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// A: You like to drink. //szeretsz inni//
U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// E: You are really loveble //szeretni való vagy// S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// I: People love you //az emberek imádnak// I: People love you //az emberek imádnak//
A kis alkoholista... aztamindenit... hát ez komolyan... elviszlek egy elvonóra az tuti!!!! Amúgy... szépen kiszíneztem neked ^^ XDXD |
|
| |
Ninomiya Mitsuko 8. Osztag
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.* Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:37 am | |
| Na, most én jövök. *szemöldök rángatás*
N : Easy to fall in love with. //Lehet benne valami. ^^"// I: People love you. //Még jó hogy... Engem nem lehet nem szeretni...// N: Easy to fall in love with. O: Awesome kisser. //Hát na ja. XD// M : Best kisser ever. //Jajj, még elpirulok... XD De amúgy ezt honnan tudod? O.O// I : People love you. Y: Best bf/gf anyone could ask for. //Jajam. *erőteljesen bólogat*// A : You like to drink. //Sometimes... //
M : Best kisser ever. //Na igen... Ezt már hallottuk...// I: People love you. T : You're loyal to those you love. //Tényleg? O.o Erre még nem jöttem rá. ^^"// S : F'ing crazy. //Talán igen, talán nem. Attól függ, honnan nézzük. XD// U : You really like to 'chill. //Még nem tapasztaltam, de lehet, hogy tévedek.// K : You're wild and crazy. //Ehe... -.-" Szálljunk már le erről a témáról, légyszi XD// O: Awesome kisser.
Nem értem, hogy mit kell ennyire foglalkozni ezzel a csókos dologgal, meg hogy ki mennyire őrült. ^^" Egyébként meg jókat derültem ezeken a bigyókon. XD |
|
| |
Kagari Zekka Quincy
Hozzászólások száma : 93 Age : 36 Tartózkodási hely : műterem, pláza, idolok környékén Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:37 am | |
| Én is kíváncsi vagyok ^^ K : You're wild and crazy // mik ki nem derülnek ^^"// A : You like to drink. // én is csak teát XD// G : You never let people tell you what to do // határozottan határozott vagyok ^^"// A : You like to drink. // miért akarnak lealkoholistázni...// R: You love to kiss // hm... ^^// I : People love you // elég ha csak egy // Z: Always be remembered // a végén még híres quincy leszek :O // E: You are really loveble // észrevettem ^^"// K : You're wild and crazy K : You're wild and crazy // eh na hát ezt jó tudni....// A : You like to drink. Daisetsu szivem ajánlom figyelmedbe ^^ bár fele sem igaz ^^" |
|
| |
Amaya Ureshii 13. Osztag
Hozzászólások száma : 129 Age : 31 Tartózkodási hely : Taichou vagy hadnagy környékén Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 13. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18300/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 6:49 am | |
| - Roku Tatsuki írta:
- Na várj drágaságos kicsi hadnagyom, majd én segítek neked ^^ .
A: You like to drink. //szeretsz inni// M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// A: You like to drink. //szeretsz inni// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// A: You like to drink. //szeretsz inni//
U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// E: You are really loveble //szeretni való vagy// S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// I: People love you //az emberek imádnak// I: People love you //az emberek imádnak//
A kis alkoholista... aztamindenit... hát ez komolyan... elviszlek egy elvonóra az tuti!!!! Amúgy... szépen kiszíneztem neked ^^ XDXD KÖSZÖNÖM TATSU-CHAN!*nyakába ugrik tiszta csokisan, amitől rendesen maszatos lesz a kapitány*
De szép színes lett....Alkoholista? Az mi?*ártatlan arc* És az elvonó?*semmit sem ért* Inni szeretek nagyon őszilevet! Mi az, hogy csókolózni? *végképp nem érti a dolgokat* |
|
| |
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 7:13 am | |
| Hiyori az a kibaszottul nagy seggfej*papucsos fejbeverés...nagy púp...szitkozódás...torok köszörülés és Masaki újra nekilát a dolognak* Szóval...az a csurkás fa....zon óhajának megfelelően...NESZTEK, BASSZÁTOK MEG!
M:Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// -A fasz de tudja...Vélemény?- A:You like to drink. //szeretsz inni// -Azt az anyaszomorító mindenségét! Majd száz éve nem ittam cseszd meg a hülye kitöltöd!- S:F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -Ellenvetés?...Na azért!- A:You like to drink. //szeretsz inni// *veri a monitort* K:You're wild and crazy // Örült és vad vagy// -Vad? Mi vagyok én Tarzan? Hova a kurva életbe tetted el Chita jelmezed Hiyori?- I:People love you //az emberek imádnak// -Hol? A Marson biztos...-
S:F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -Muszáj ennyire taglalni?!*kezd nagyon mérges lenni* A:You like to drink. //szeretsz inni// *Shinji-t képen veri az egérrel* C:People cant help staring at you -Mi a fasz van?- H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// *értelmes fejjel pislog maga elé* -Kellemes megjelenésű vagyok egy hónap "nem fürdök le" sztrájk után...- I:People love you //az emberek imádnak// -Hiyori! Ilyen pólót kérek karácsonyra. Milyen kibaszott menő lennék már ebben a szarban! -Ez egy kibaszottul nagy Luzerség volt...remélem őnagysága örül, hogy kitöltöttem...- -Hogy picsába ne örülnék?! Voltál akkor idióta, hogy megcsináld!- -Átvertél,te kis szemétláda?- -Alap...-elégedetten vigyorog. Közben Masakinak elpattan az agya és hozzávágja a billyentyűzetet.-EZ MAJDNEM ELTALÁLT!!!- -Ott van a NEM!- nyugodtan ül. amííííííg.... -Azt a túlméretezett, degenerált fejedet pillanatokon belül lecsavarom az összeaszalódott giliszta testedről, baszd ki!-ráveti magát Masaki-ra és egymást gyepálják.... -Vegyetük ú bietyűztet!- jegyzi meg Shinji az orrát fogva. -Mih?- piszkálja az egyik piecingjét Kenshin -Tyemmi!-adja fel a magyarázkodást. |
|
| |
Sierashi Masaru 10. Osztag
Hozzászólások száma : 66 Age : 30 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 0. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 7:23 am | |
| A : You like to drink. L: You are really silly. //Ezt kikérem magamnak!XD// E: You are really loveble. G : You never let people tell you what to do. R: You love to kiss. A : You like to drink.
A : You like to drink. L: You are really silly. A : You like to drink. M : Best kisser ever. E: You are really loveble. D: You are great in bed. A : You like to drink.
Ehh... kinek is van a legpiásabb neve?XD |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 7:36 am | |
| Ha már ilyen sokan kipróbálták én is csatlakozom^^
R:You love to kiss. //Imádsz csókolózni// E:You are really loveble //szeretni való vagy// I:People love you //az emberek imádnak// M:M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// E:You are really loveble //szeretni való vagy// I:People love you //az emberek imádnak//
A:You like to drink. //szeretsz inni// S:F'ing crazy //Kibaszottul őrült// A:You like to drink. //szeretsz inni// M:M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// I:People love you //az emberek imádnak//
Nem érzem a magaménak ezt a meghatározást,de egy tapasztalattal mindenképp gazdagodtam^^" |
|
| |
Koshirou Owando Akadémista
Hozzászólások száma : 71 Registration date : 2008. Oct. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5500/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 7:51 am | |
| Kívácsni voltam, ígyhát kitettem. K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// O: Awesome kisser // Lenyűgözően csókolsz// S : F'ing crazy // Kibaszottul őrült// H : You have a very good personality and good looks // kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I : People love you // az emberek imádnak// R: You love to kiss // Imádsz csókolózni// O : Awesome kisser // Lenyűgözően csókolsz// U : You really like to 'chill // Hajlamos vagy rideg lenni// És most arra jutottam, hogyha ez igaz lenne, akkor én lennék az alfahím a shinigamik között... |
|
| |
Shiroyuki Minori 6. Osztag
Hozzászólások száma : 41 Age : 29 Registration date : 2008. Sep. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (7500/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 8:46 am | |
| Mik ki nem derülnek rólam. M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// I : People love you //az emberek imádnak// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// I : People love you //az emberek imádnak// Bár sztem ezeknek az állításoknak egy részét eddig csak a taichou-m tudja alátámasztani xD És mellesleg tele vagyok pozitív tulajdonságokkal. =3 |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ | |
| |
|
| |
|