|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kamitora Kenzo Bannolt/Halott
Hozzászólások száma : 60 Age : 34 Tartózkodási hely : A pokol trónján vagyok Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Egy balesetben elhunyt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Hétf. Okt. 20, 2008 9:18 am | |
| K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// A : You like to drink. //szeretsz inni// M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// I : People love you //az emberek imádnak// T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// A : You like to drink. //szeretsz inni// K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// E: You are really loveble //szeretni való vagy// N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// Z: Always be remembered //Sosem felejtik el// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// Nos akkor ez azt jelenti hogy egy rosz örült vad alkesz vok aki szereti a családját szeret csókolózni. De nem szeret minden ember csak egy-kettő és útálnak ha jól tom :lol!: De én ez vok megszoksz vagy megszöksz? :lol!: |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Okt. 21, 2008 6:05 am | |
| - Hisagi Shuuhei írta:
- H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal//
I: People love you //az emberek imádnak// S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// A: You like to drink. //szeretsz inni// G: You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// I: People love you //az emberek imádnak//
S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// H: You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// E: You are really loveble //szeretni való vagy// I: People love you //az emberek imádnak// Erre mit lehet mondani szívem? Szeretni való,akár egy Amaya-féle plüssmackó *mehehexD* A rideg résszel nem tudok egyet érteni,de lehet csak azért, mert elfogult vagyokxD Ellenben egy elmélkedő, bölcs megjegyzéses mondat elférne még ott! *kukacoskodik* |
|
| |
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Okt. 21, 2008 6:07 am | |
| MaSaKi PaPa! Nem csalódtam benned!! Egyszer elmehetnék megnézni is ezeket az előadásokat? *bociszemek* Úgy biztos sokkal izgalmasabbak lehetnek!XD |
|
| |
Kuro Umes 3. Osztag
Hozzászólások száma : 183 Age : 34 Tartózkodási hely : 3. osztag/ 9. osztag Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 3. osztag Hovatartozás: Lélekenergia: (11800/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Okt. 22, 2008 3:17 am | |
| |
|
| |
Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Okt. 22, 2008 5:58 am | |
| |
|
| |
Saitou Michiyo Shinigami
Hozzászólások száma : 20 Age : 32 Tartózkodási hely : Vésztő Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (12000/25000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Okt. 22, 2008 7:55 am | |
| S : F'ing crazy//Kibaszottul őrült// A : You like to drink//szeretsz inni// I : People love you!//az emberek imádnak// T : You're loyal to those you love//család centrikus vagy// O: Awesome kisser//Lenyűgözően csókolsz// U : You really like to 'chill// Hajlamos vagy rideg lenni//
M : Best kisser ever//Valaha élt legjobb csókmester// I : People love you//az emberek imádnak// C : People cant help staring at you//Az emberek nem tudják megállni, hogy ne bámuljanak// H : You have a very good personality and good looks//kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I : People love you//az emberek imádnak// Y : Best bf/gf anyone could ask for//Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// O: Awesome kisser//Lenyűgözően csókolsz//
Ezeket akár a társkeresőbe is beírhatnám (persze 1-2 kivételével) |
|
| |
Tadeo Dellomeurtre Privaron Espada
Hozzászólások száma : 175 Age : 34 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: 106. Privaron Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (25500/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Okt. 22, 2008 8:30 am | |
| Ha már ennyien megcsinálták...
T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// A: You like to drink. //szeretsz inni// D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// E: You are really loveble //szeretni való vagy// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz//
D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// E: You are really loveble //szeretni való vagy// L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// E: You are really loveble //szeretni való vagy// U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// E: You are really loveble //szeretni való vagy//
Sok dolog, ami még szellemként se volt szokásom...A rengeteg hízelgő leírás mellett az L betűs válasz igazi villámcsapás volt...Köszönöm, aki kitalálta. Ezek után azt hiszem csak ennyit mondhatok el magamról egoista-szoknyavadász-agyatlan tuskó. |
|
| |
Minamoto Muramasa 9. Osztag
Hozzászólások száma : 41 Tartózkodási hely : Keress meg! ;) Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Rang nélküli tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Okt. 23, 2008 11:23 pm | |
| H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// -> Hát izé... Rajongóim elvárják. Nem rég megakartam tanulni Aizen-sama legendás egy kezes zselémentes hajhátranyalását, de rájöttünk, hogy nekem nem áll jól. Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// -> Ezt még nem tapasztaltam. O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -> Igyekszem U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -> A shinigamik miatt! S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -> Nem tapasztaltam... U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -> Hagyd már el ezt a témát, mert kiszúrom a szemeidet, eltöröm a lábaidat aztán futhatsz amerre látsz! Félreértés ne legyen belőle: nem vagyok őrült ^^" K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy// -> Nem érted?!!! E: You are really loveble //szeretni való vagy// -> Teljesen igaz XD
I : People love you //az emberek imádnak// -> Én vagyok a sztár! T : You're loyal to those you love //család centrikus vagy// -> no comment A : You like to drink. //szeretsz inni// -> Teát, bár Aizen-sama Ichimaruval jobban szeret TT_TT C : People cant help staring at you -> öhöm H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// -> Már meséltem I : People love you //az emberek imádnak// -> Ezt is -.-" |
|
| |
Akiyama Akane 5. Osztag
Hozzászólások száma : 153 Age : 33 Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 5. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (45500/65000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Okt. 23, 2008 11:35 pm | |
| A : You like to drink. //Csak akkor, ha Mitsuko kikészít.// K : You're wild and crazy. //Mi a fenét vártok attól, akinek még a zanpakuto-ja is az?!// I : People love you. // Tényleg?O.o Jól leplezik.// Y: Best bf/gf anyone could ask for. //Nem volt még szerencsém hozzá.// A : You like to drink. //Bevallom, Amaya miatt is néha.// M : Best kisser ever. //He?! O.o Micsoda imidzsromboló teszt...// A : You like to drink. //Na jól van, a többi tiszt miatt is.//
A : You like to drink. //HÉ! >.<// K : You're wild and crazy. //Na, ez legalább nagyjából igaz.// A : You like to drink. //BAN-KAI!// N : Easy to fall in love with. //Mik ki nem derülnek a shinigamiról... O.o// E: You are really loveble. //Csak jól leplezem. De tényleg! Még Amayának is segítettem Las Nochesben!// |
|
| |
Ninomiya Mitsuko 8. Osztag
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.* Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Okt. 23, 2008 11:43 pm | |
| Nem gondoltam volna, hogy ennyire piás, taichou. XD Megnézném részegen... *elképzeli* *fetreng a röhögéstől XD* |
|
| |
Katsumi Sakei Quincy
Hozzászólások száma : 4 Registration date : 2008. Oct. 22. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (4000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Pént. Okt. 24, 2008 12:31 am | |
| Sálálálááá K You're wild and crazy [Nem én mondtam. ] A You like to drink. [Aljas rágalom! Én? Soha! Én nem szoktam inni, mindig csak eszek. ] T You're loyal to those you love [Nem-nem. Neeeheeeem. ] S F'ing crazy [Ezek a kedves szavak. Mindjárt elpirulok. ] U You really like to 'chill [Naés?! O.O ] M Best kisser ever [Erről nem tudok nyilatkozni. -.-] I People love you [Jó nekik…] S F'ing crazy [Én szóltam... ] A You like to drink. K You're wild and crazy [ Najólvanmá'!] E You are really loveble [Kivéve, amikor nem.] I People love you [*ááásít*] Hehe. Nem is tudtam, hogy ennyire őrült vagyok. 4xesen bahh. xD |
|
| |
Eve Lachance Ember
Hozzászólások száma : 41 Age : 36 Registration date : 2008. Oct. 04. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (3500/12000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Pént. Okt. 24, 2008 6:02 am | |
| E: You are really loveble. //Ezen még valaki csodálkozni mer?// V : You are not judgemental. //Kétlem, hogy ez igaz lenne, mivel újságíró lennék, vagy mifene... ^^" E: You are really loveble. //Na igen...//
L: You are really silly. //Ehe... -.-" Nézz tükörbe... -.-// A : You like to drink. //Öhm... *pirul*// C : People cant help staring at you H : You have a very good personality and good looks. //Na, ez igaz!// A : You like to drink. //Na, ennyire azért nem. -.-// N : Easy to fall in love with //Lehet van benne valami...// E: You are really loveble. //Tudom.// |
|
| |
Mina Tanako 2. Osztag
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 2. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (8000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Pént. Okt. 24, 2008 6:52 am | |
| M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// Hát persze, hogy az... -.-"" I: People love you //az emberek imádnak// Jó tudni... N: Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// Chö-chö-chö ... na és akkor mi van? A: You like to drink. //szeretsz inni// Nem nyilatkozom...
T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// ^^ ez van... sprite!! A: You like to drink. //szeretsz inni// Öhm... U-N-C-S-I !!! N: Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// Ezt már megbeszéltük... A: You like to drink. //szeretsz inni// JAJJ KUSS MÁR !!!! -.-"" K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// Nem is ^^ *eldugja a kalapácsot a hátamögé amivel az előbb a billentyűzetet verte* O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// Ne csüngj már ezen a témán.... -.-"" |
|
| |
Namie Fujishima 13. Osztag
Hozzászólások száma : 131 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Oct. 28. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: 13. osztag hadnagya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 1:43 am | |
| N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// A : You like to drink. //szeretsz inni// M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// I : People love you //az emberek imádnak// E: You are really loveble //szeretni való vagy//
F : You are dead sexy //szívdöglesztő vagy// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// J : People Adore you //az emberek körülrajongnak// I : People love you //az emberek imádnak// S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// I : People love you //az emberek imádnak// M : Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// A : You like to drink. //szeretsz inni//
Asszem ezt magyaráznom sem kell... xDxD Király vagyok! xDxD :dance2: :dance1:
A hozzászólást Namie Fujishima összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 06, 2009 1:56 am-kor. |
|
| |
Cande Jaegerjaques Espada
Hozzászólások száma : 118 Registration date : 2008. Nov. 14. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 1:55 am | |
| Komolyan gondoltátok, hogy az egész nevemet leírjam? Na ne szopass! XDDDC : People cant help staring at you[ [aham...]A : You like to drink. //szeretsz inni// [esélytelen]N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// [a nagy faszt!]D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// [alap dolog]E: You are really loveble //szeretni való vagy// [ennyi!]J : People Adore you //az emberek körülrajongnak [esetleg a talpnyalóim]A : You like to drink. //szeretsz inni// [még mindig esélytelen]E: You are really loveble //szeretni való vagy// [így van!]G : You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// [teljes mértékben igaz!!!]E: You are really loveble //szeretni való vagy// []R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// [sosem tagadtam]J : People Adore you //az emberek körülrajongnak// [már mondtam]A : You like to drink. //szeretsz inni// [MÉG MINDIG NEM!!!]Q : You are a hypocrite //Álszent, beképzelt féreg...na jó csak az első// [anyád! XDD]U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// [Pfff.... aljas rágalom!]E: You are really loveble //szeretni való vagy// [mondtam én!]S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// [És büszke is vagyok rá! ]Ezért vigyázz, nehogy az utamba állj!! Vagy meglakolsz !!! |
|
| |
Takao Ryu 11. Osztag
Hozzászólások száma : 7 Age : 34 Registration date : 2008. Dec. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag, 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 2:54 am | |
| T://család centrikus vagy// Karaj akkor naon jó nekem A://szeretsz inni// Mint az atom K:// Örült és vad vagy// Honan tudtad? A://szeretsz inni//Jó már részeg vagyok O://Lenyűgözően csókolsz//Köszike R://Imádsz csókolózni// JAja az előbb leírtam Y://Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Akkor egy kilo 20 ezrest kérekXP U://Hajlamos vagy rideg lenni// A haverok megmondják Akkor a családom boldog, egy vad piás vagyok, és rideg na erről enyit. |
|
| |
Azura Yadra Diaz Arrancar
Hozzászólások száma : 16 Age : 32 Tartózkodási hely : Retsu rémálmaiban XD Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 28. Arrancar Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 7:57 am | |
| Ha már Retsu-kun is kitöltötte, én sem maradhatok ki: A: Szeretsz inni- Inkább nem szeretek szomjan halni... Z: Sosem felejtik el- Hát igen... Ilyen ez a pop-szakma... U: Hajlamos vagy rideg lenni- Főleg télen... R: Imádsz csókolózni- Te tudod... :unsure: A: Y: Legjobb barátnő, akitől bármit kérhetsz- Jaja... Kéred Retsu cuccait? A: D: Jó vagy az ágyban- ~Én mindenben jó vagyok...-.-"~R: A: D: I: Az emberek imádnak- Muszáj nekik A: Z: Hmmm... Lehet, hogy elvonóra kéne mennem? |
|
| |
Hayashi Yuuta Ember
Hozzászólások száma : 61 Age : 50 Registration date : 2008. Nov. 29. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: magánnyomozó Hovatartozás: Független Lélekenergia: (12000/26000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 8:38 am | |
| H : You have a very good personality and good looks //Ez csak természetes. Mi mást vár el az ember Karakura sztárnyomozójától?// A : You like to drink. //Whiskey!*.*// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Természetesen bármit kérhetnek tőlem... Hoshiko, veszed el az enyves mancsod a whiskey-mtől!// A : You like to drink. //Eegen.// S : F'ing crazy //Nem. Sármos, udvarias, izmos, szexi... De nem őrült!// H : You have a very good personality and good looks //Mintha csak magam mondtam volna.// I : People love you //Tudom. Hát lehet ellenállni egy ilyen férfinak?//
Y: Best bf/gf anyone could ask for //Ez még mindig igaz. (De ettől még nem fogok pénzt adni, hogy megvehesd a kedvenc mangáidat, Hoshiko.)// U : You really like to 'chill //*Tüsszent.*// U : You really like to 'chill //Hoshiko, te kapcsoltad ki a fűtést...?// T : You're loyal to those you love //Mindenkit szeretek! Kivéve azokat, akiket nem.// A : You like to drink. //Ha egyszer nincs más dolgom... Ebben a mai világban szörnyű egy magánnyomozó élete...//
És mivel Hoshiko itt rágja a fülem, álljon itt az övé is:
M : Best kisser ever //Biztosan igaz^.^// A : You like to drink. //Ha Yuu-chan adna a whiskey-jéből, talán szívesen innék...// T : You're loyal to those you love //Yuu-chanra néha már apámként tekintek... Ő is mindent megtiltott...// S : F'ing crazy //Nem iiis T_T// U : You really like to 'chill //Egészségedre, Yuu-chan!^.^// S : F'ing crazy //Ez még mindig nem igaz-.-// H : You have a very good personality and good looks //Naná! Én vagyok a titkárnők gyöngye^.^// I : People love you //De jóóóX3// T : You're loyal to those you love //Erre már válaszoltam...// A : You like to drink. //Egyértelmű. Ha nem innék, akkor előbb-utóbb szomjan halnék, nem? O.o //
H : You have a very good personality and good looks //Mindig nekem kell elterelnem az őrök figyelmét, amíg Yuu-chan beszökik az irodákba...// O: Awesome kisser //Köszi^.^// S : F'ing crazy //Legfeljebb őrült fangirl...-.-// H : You have a very good personality and good looks //Yuu-chan üzeni, hogy a város sztárügyvédjéhez ugyanilyen tökéletes asszisztens illik...// I : People love you //Ezt ők is tudják, ugye?// K : You're wild and crazy //Mit képzeltek rólam? T_T// O: Awesome kisser //Ha már ennyiszer emlegetik az ilyesmiket, biztos igaz^.^// |
|
| |
Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 9:53 am | |
| Öhm ... nos ... nem tudom mi izgalmas van ebben, de ha már megnéztem a többiekét, akkor én is megmutatom nekik én milyen vagyok valójában!
A: You like to drink. //szeretsz inni// Hát, hogy a fenébe ne szeretnék inni, ha nem innék, már rég szomjanhaltam volna... úh, de sügér vagy -.-"" T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// Ezt meg hol álmodtad gyepmester? O.o O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// Na és ezt honnan a faszból tudod? R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// Mész a picsába!!!! -.- :mad: I: People love you //az emberek imádnak// Hát én ezt nagyon leszarom! Én viszont ÚTÁLOM a többi embert... erről ennyit!
I: People love you //az emberek imádnak// Hogy kapjon el a szapora a tömött buszon, ami forgalmidugóban van!!! -.-"""" S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// Na végre egy igazság is a sok hülyeség között! U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Hopp! Hát... ez is igaz, nem is kicsit! K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// Természetesen. A: You like to drink. //szeretsz inni// Te meg feküdj a fűnyíró alá.... -.-"""
Öhm... a véleményem csak annyi, hogy ennek a fele sem igaz!!! Hát most nézzetek már rá erre a sok hülye feltételezésre... kinéznétek belőlem?? Ne!! Ne válaszoljatok... tudom, hogy nem nézitek ki belőlem, viszont mondok erre valamit... remélem görcsbe rándul a szátok mikor ezt elolvassátok!! |
|
| |
Kinuye Hikari 8. Osztag
Hozzászólások száma : 72 Age : 33 Tartózkodási hely : 8. osztag Registration date : 2008. Dec. 26. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 8. osztag tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Jan. 06, 2009 10:11 am | |
| K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy - mh, ebben van valami // I : People love you //az emberek imádnak - kivéve akik nem // N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel - hehe, ez nem igaz// U : You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni - főleg azok iránt, akik bosszantanak// Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// E: You are really loveble //szeretni való vagy - erről nem is tudtam// H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal - mh, ebben talán van valami XD// I : People love you //az emberek imádnak - ehhez már fűztem kommentet// K : You're wild and crazy // Örült és vad vagy - az biz // A : You like to drink. //szeretsz inni - ki nem?// R: You love to kiss //Imádsz csókolózni - no comment -.-"// I : People love you //az emberek imádnak - ööö az jó?// |
|
| |
Akito Masayuki 10. Osztag
Hozzászólások száma : 13 Registration date : 2008. Nov. 07. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Szer. Jan. 07, 2009 6:02 am | |
| A: You like to drink. //szeretsz inni// Ohó... beletelne egy hétbe mire felsorolnám az összes piát amit szeretek XD K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// Nem is tudjátok mennyire... MUHAHA I: People love you //az emberek imádnak// Hát persze, hogy imádnak ... főleg akkor fognak imádni, mikor a sírom fölött állnak... XDXD T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// Hát, hogy a fenébe ne... már van hat feleségem meg száz gyerekem XDXDXD Nálam nem család centrikusabb senki !! O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// Kipróbáljuk? M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// Mostmár aztán tényleg kipróbáljuk ... A: You like to drink. //szeretsz inni// :koccint: Már annyira szeretek inni... hogy most is részeg vagyok!!! XDXD S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// TUDOM! A: You like to drink. //szeretsz inni// *Akááácos úúúúúút.... ha véééégig megyeeek raaajtaaaaaa* XD Y: Best bf/gf anyone could ask for //Legjobb barát/nő, akitől bármit kérhetsz// Persze-persze ... mondani mindent lehet. ^^" U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// Hideg?? O.o ... ja, hogy rideg... asszem nem ittam még eleget, nem látom rendesen a betűket... XDXD K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// Már megbeszéltük mennyire! Ne akard tudni, milyen vagyok hiperszupergigamigacsúcsmenővadul... XD I: People love you //az emberek imádnak// Mi?? Imádnak??? Hééé... figyu már... tényleg imádtok???? *tücsökciripelés* ... tudtam én! XDXD Na... ebből kiderült, hogy elkell mennem elvonóra, ideggyógyintézetbe fognak zárni rövid időn belül, annyira imádok csókolózni, hogy az valami elképesztő, ha még ez a fószer is tudja, hogy remekül csókolok / ... O.o ... XD / ... meg elvileg néhány ember """"""""""szeret"""""""""" .... XDXDXD Hát ez valami vicc lehet! XD |
|
| |
Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Csüt. Jan. 15, 2009 11:29 pm | |
| Még egy valami amit kíváncsiságból bepótolok.... lássuk mit rejt a nevem. H : You have a very good personality and good looks //kellemes megjelenésű egyed vagy tele jó tulajdonságokkal// -hát ez majd kiderül ha már elég ideje lakom együtt az emberekkel, mert egyedül élvén nem volt aki megmondja ^^"A : You like to drink. //szeretsz inni// -nem vagyok alkoholista -.-N : Easy to fall in love with //Könnyen szerelembe esel// - mi lett volna velem ha ez igaz lenne O.o (több mint 200 év alatt....) A B : You love a certain someone / /szeretsz egy bizonyos "top secret" személyt// -igen? jó tudni róla.... bár akármi megeshet... mire jók a titkok I : People love you //az emberek imádnak// -sokáig határozottan az ellenkezőjét tapasztaltam... -.-S : F'ing crazy //Kibaszottul őrült// -azért ez kicsit talán túlzás ^^"" bár a tény hogy beköltöztem a többi vaizardhoz feladva az évszázados nyugalmat talán nem az én indoklásomat támasztja alá XDH IO: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -? -.- (ezt egyedül csak szegény Haruom tudhatta) de még semmi sincs veszve ^^R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// ezt már megtárgyaltuk...IHát... még jó hogy azt mondják hogy a szem a lélek tükre ^^" mert ez nem igazán az amire számítottam...bár ki tudja... XD
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 17, 2009 8:45 am-kor. |
|
| |
Naito Suisen Arrancar
Hozzászólások száma : 113 Age : 40 Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD Registration date : 2009. Feb. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 29. arrancar Hovatartozás: Lélekenergia: (9000/15000)
| |
| |
Atamagahen Haseru Hidari Ember
Hozzászólások száma : 115 Age : 39 Tartózkodási hely : 35f 41' ÉFSZ, 139f 46' KFH Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: US-ARMY, Őrnagy Hovatartozás: Xcution Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Vas. Feb. 08, 2009 3:28 am | |
| Juuuuj, ez annyira jól néz ki! És már mennyien megcsináltáááák!:hullám: A szépség királynőjének is kötelező ezt kitölteni, úgyhogy nem is váratom tovább a rajongó táboromat! :mwahaha:
Lássuk csak...melyik nevemmel csinizzem? Az eredetivel? Áh, neeeeeem... :pukk: Maradjuk az ismertebb spanyolosan tüzes nevemnél!
E: You are really loveble //szeretni való vagy// -Oh, még jó hogy! Főleg ha leveszem a felsőmet!XD L: You are really silly //Borzasztóan hülye vagy// -Most miért?TTTT.TTTT M: Best kisser ever //Valaha élt legjobb csókmester// -Alapfogalom! Sok gyakorlás a kulcsa!*kacsintás* Kinek segítsek be?*szemöldök rángatás* I:People love you //az emberek imádnak// Tényleg? Akkor úgy fejezik ki a szeretetüket, hogy átsétálnak rajtam? R:You love to kiss //Imádsz csókolózni// -Húh, de még mennyire. Kipróbáljuk?XD A:You like to drink. //szeretsz inni// -IGEEEEN! COCA COLA LIGHT FOREVER!
G:You never let people tell you what to do //nem hagyod,hogy irányítsanak// -Egy cselekvés közben könnyen meg lehet győzni az ellenkezőjéről!XD U:You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// -ÉÉÉN?!*értetlenül pislog* E: You are really loveble //szeretni való vagy// -Ezt jó többször hallani!XD R:You love to kiss //Imádsz csókolózni// -Még mindig imádom ezt az "melót"!XD R:You love to kiss //Imádsz csókolózni// -Na jó...most már valakin bemutatom!XD E: You are really loveble //szeretni való vagy// -Jaj, ne hízelegj már teee!*megpöcköli a monitort* R:You love to kiss //Imádsz csókolózni// -Gáh...-*rángatózik a szemöldöket* HAD MUTASSAM MÁR BE VALAKIN! ADDIG NEM HAGY BÉKÉN!XD O:Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// -Komolyan nyitok egy csók tanodát! Ki akar lenni az első tanulóm? *kis szünet* VALAKI JÖJJÖN MÁÁÁÁÁR! *hisztizik* |
|
| |
Irusi Tedeko Shinigami
Hozzászólások száma : 58 Registration date : 2009. Feb. 04. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (11000/25000)
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ Kedd Feb. 17, 2009 7:59 am | |
| I: People love you //az emberek imádnak// - Muszáj volt lebuktatnod?! *belever egyet a monitorba* R: You love to kiss //Imádsz csókolózni// - *tovább veri a képernyőt* U: You really like to 'chill //Hajlamos vagy rideg lenni// - Végre valami pozitívum! S: F'ing crazy //Kibaszottul őrült// - Ooh, még a végén elpirulok... I: People love you //az emberek imádnak// - Kussolsz!
T: You're loyal to those you love //család centrikus vagy// - *szemöldöke hevesen rángatózni kezd* E: You are really loveble //szeretni való vagy// *úgy gondolja lekell vezetni a feszültséget, elkezdi a kardja szellemét ütni* D: You are great in bed //jó vagy az ágyban// - tapasztalat? -.-" E: You are really loveble //szeretni való vagy// - *Meg se szólal* K: You're wild and crazy // Örült és vad vagy// - *tovább veri a képernyőt* O: Awesome kisser //Lenyűgözően csókolsz// - szállj már le erről a kibaszott témnáról! -.-" |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betűrakó^^ | |
| |
|
| |
|