-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Óvárosi Karakura Állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Justin Awesome
Ember
Ember
Justin Awesome

Férfi
Hozzászólások száma : 106
Registration date : 2008. Nov. 22.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Ember, Dobos (Devil Smile), Pincér (Trinity Nightclub)
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te8500/12000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (8500/12000)

Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptySzomb. Jan. 07, 2012 8:24 am

Unalmasnak nem mondható lófrálás

Nyúlfarknyi Abby reakciókhoz kezdtem hozzászokni, akár a sündisznó a valagát takaró tüskékhez. Pusztán annyi különbséggel, engem abszolút nem zavart ez a kurta beszédkészség. Vagy mi. Betondzsungel leomlása következett be szívemről, aztán sóhaj, mivel nyugtáztam hogy minden rendben van. A lány felsegítése után pedig azért egy utolsó pillantást vettem a kijelzőre, melyen szerencsétlen módon csak az a járat neve pislákolt, amelyikkel majdnem elüttettem magamat egy pár perccel ezelőtt. Csak az bosszantott, nem volt elég pénz nálam ahhoz, hogy taxit hívjak. Olyan gusztustalan módon éreztem magam, amiért hanyag voltam, hogy szíves örömest egy kanál vízbe dugtam volna a kancsó fejemet. Ráadásul még magam köré invitáltam volna egy csoport ovist, akiknek homokozólapátjával elnáspángoltattam volna magamat, mert megérdemlem.
Heves tarkóvakargatások közepette nemcsak bolhás kutyának éreztem magamat, hanem eszembe jutott rendelkezek két hallójárattal, és nem ártana néha ráfigyelni azokra a bizonyos körülöttem mászkáló hangokra, neszekre, akármikre. Szal' megerőltettem magamat, és visszafordultam Abby-hez hogy megtudakoljam minek kér tőlem bocsánatot... megint. A végén már tényleg úgy hiszem, csak béna lúzer vagyok, aki mindenkivel kicsesz. Pedig merészkedtem azt hinni nincsen bennem ártó szándék. Mik ki nem derülnek egy este alatt, kész rémálom!
- Hagyd csak... nekem kellett volna sietni... öhm, hát...
Rökönyödtem meg egy pillanatra a furcsa ajánlat hallatán. Kezdtem nagyon a vesztemet érezni. Férfi nem vall be ilyet se magának, se senkinek, főleg nem az érintettnek de... olyan gondolatok keringtek körül-körül abban az ételolajjal működő agyamban, meglehet többet szeretne tőlem ez a csaj. Én meg rátettem egy benga nagy lapáttal, hogy lekaptam. Mennyire gáz! Kibaszott hormonok, meg minden bánat! Ekkora gyökér is csak én lehetek. Pedig azt hittem helyén van az eszem, erre meg. Tökre becsapok egy nőt, akit hozzáteszem, egy órája ismerek. És ilyet tettem vele. Na most aztán remélem megfőlök a saját levemben, de rendesen.
- Ne haragudj... biztosan így is már a tö-... azaz a hócipőd teli van velem. Majd elidőzök az egyik padon. Fel van töltve a lejátszóm!
Kapom elő a zsebemből a kis kütyüt, aztán vigyor mellett meglóbálom a levegőben. Naná, nem vagyok túl meggyőző. Az ijesztően mérges pillantásra meg fülem-farkam behúzva tudnék eloldalogni, mielőtt utolér a vég. De már késő, megcsináltam magamnak a parádét. Lassan kéne jegyeket szedni, mert kezdődik a showműsor. Tényleg durván kajás lehetek, ha leragadok annál a dolognál, hogy szívesen bevernék a pofazacskómba egy kiadós vödörnyi popcornt.
- Bocsi, meg sem szólaltam... különben is így betarthatom az ígéretemet, miszerint hazakísérlek.
Sóhajtok apró nevetéssel. Jobb kedvre derültem, már nem olyan fagyos a hangulat, mint eddig. Megbánni meg mégsem bántam meg, amit tettem. Csak szokatlan volt ez a viselkedés még nekem is. Attól függetlenül, hogy magamat irányítom. Azaz remélem. De még mindig azt állítom nem hiszek a hókusz-pókuszokban.
Ezek után nem is akartam több időt elfecsérelni ebben a segglyukfagyasztó hidegben, hanem menetbe vágtam magam és vártam a további utasításokat. Hiszen halvány fingom sem volt, merre lakik ez a bige. Majd kézbe kapva a GPS-hez való útmutatásokat mentem is irányba, szorosan haladva Abby mellett.
- Egyedül laksz? Biztos van pasid, nem?
Puszta kíváncsiság. Nagyon reméltem helyeslő választ kapok, úgy annyira nem lesz para a dolog. Vagyis abból a szempontból de, ha esetleg ököllel kínálnak meg egy pohár víz helyett. De ez van, meg is kaphatnám, amiért lelkileg megcsalattam csóri csajt. Hátha abból tanulok valamit, és ez is motivál arra, hogy leálljak minden gyógyszerről, fájdalomcsillapítóról.
- Bocsesz, ne gondold azt hogy ki akarok veled kezdeni. Bár erre gondolhattam volna előbb is... mekkora barom vagyok.
Röhögtem el magam kínomban. Buziskodni nem akarok a gondolattal, hogy még jobban meg akarjam bántani Abby-t. Akkor már most le kéne tisztázni a dolgokat, különben csak behülyítem, aztán pajszerral kéne lefeszegetnem magamról, ami nem túl fasza helyzet.
Vissza az elejére Go down
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Yukezo

Férfi
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te52100/65000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 05, 2012 12:11 am

Vigyházzzh, mmerrrrrrt jönnnnekkh a mzukokosok,
Avagy Vex - Yuke harc újratöltve

Vonatozok hazafelé. Végeztem egy kis könyvelési munkát nem messze innen. Alig fél óra az út. Az ablakból már megpillantottam Karakura lakóházai, és magas épületeit. Egyre inkább kezdi kinőni magát a város. Megrántom a vállam, és felnézek a csomagjaimra. Arra a sokra. Egy aktatáska, benne laptop, papírok, egy-két írószerszám. Minden, ami egy üzletkötőnek kell. A nagy melegre való tekintettel most csak egy ing, meg egy nyakkendő volt rajtam. Még a hajamat is levágattam. Nehéz visszaruccanni a Karakurai életembe most, hogy Soul Societyben is rengeteg teendőm van. Itt is előléptettek. Most én vagyok a főnök, így senki sem keres. Az előző főnök szomorú körülmények között sajnos elhunyt, én magam temettem el a lelkét. Meglepődött, mikor megértette, hogy én shinigami vagyok, és csak mosolygott, mikor elmondtam, hogy én már 200 éve ezt a szakmát űzöm. Ennyivel egyszerűbb az életem. Senki sem akar keresgélni. Persze biztos kézzel tartom a markomban a céget, senki sem tűnhet csak úgy el, mint én. Én dolgozok kérlek szépen máshol is. Nemes vagyok, és amúgy is kergetem a maffiákat. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Muszáj, mert tönkremegy a nemesek világa, ha tovább terjeszkednek. Amíg elvoltam a városból, simán nagyobb kárt okoztak, mint eddig valaha. No mindegy.
- A KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS- mondta be a hangszóró- KARAKURA ÓVÁROS- na az kell nekem. Öt perc még, és berobogok a megállóba. Megborzoltam lelapult hajamat, majd felálltam, és kimásztam utastársaim tömegén. Mikor kiértem már csak három perc volt. A házak már szemem előtt suhantak tovább. Egyik kezemben aktatáska, a másikkal még fogózkodtam. Unalmassá vált már az út, pedig nem volt hosszú. Azt mondják aki megélt már 70 évet türelmessé válik. Ez így van, ha a Lelkek Világában vagyok, itt az embereknél, akik állandóan sietnek, valami egészen mást tapasztalhatok: Jómagam is sietek, megállás nélkül. Le kéne lassítani. 18 percem van visszaérni a meló helyre. Dehogy fogok én visszamenni ennyi idő alatt... Ráérek nem? Én vagyok a boss! Amint lelassít a szerelvény, hirtelen megcsap valami, amit most nagyon nem akarok érezni. Egy arrancar... méghozzá iszonyat erős, és valami még bujkál ott, amitől még én is rettegek. Képtelen vagyok felismerni a reiatsut, de egy olyan érzésem van, mint a Mazoku támadása előtt... Mégis mi ez az érzés? Nem tudom érzékelni a személyt a reiatsu mögött. Ökölbe szorítom a kezemet, számban már egy kidou sorozat mormolódik, hiszen megtanultam már az utólagos megidézést. Megálltunk. Kilépek, és szememmel azonnal keresem a forrást. Merre vagy? És egyáltalán ki ez? Szemem megáll egy fehér hajrengetegen, onnan jön, érzem. A hatalmas tömegben egyre előrébb és előrébb araszolok. Markomban már világít is a százpengés kidou, csak bezárt kezemben annyira nem látszik. Amint mögé érek, csak egy suttogást hallatok.
- Az utad itt véget ért- és már nyomnám is belé, mikor arcáról felismerem az arrancart. Kezemből eltűnik a kidou, és gyomrom hirtelen ugrik egyet. Eszembe jutott a múlt, és egy mosoly került az arcomra.
- Bocsi, csak összetévesztettelek valakivel, iszunk valamit?- ajánlom fel egyből a lehetőséget, és megpaskolom a vállát. A jó öreg Karasu Vex. Egy nagy frászt fogok én 17 perc alatt visszaérni. Most iszunk egy jót. Kifelé menet egy kocsmát szúrok ki, közben elmesélem, hogy góré lettem a cégnél. Beülünk a kocsmába, és egyből két sört rendelek. Megvárom míg kihozzák, és egyből rágyújtok. Na vajon most miért találkoztunk? És miért van nekem ennyire baljóslatú érzésem ezzel az Arrancarral kapcsolatban.
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Férfi
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te43000/45000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 05, 2012 1:24 am

Csak óvatosssssan, me gyünek a dájtensinek
Avagy Vex Yuke harc újratöltve. Remélem, bírni fogja a májad.

Kérdezhetnék, hogy mit is keres itt, ülve egy padon? Mi dolga lehet egy arrancarnak egy pályaudvaron? Ha csak, nem lelkeket akarna enni, és ezzel feljebb lépni az evolúcióban? Nem, nem ez volt az oka annak, hogy Karasu Vex itt volt. Főleg, mert nem is az eredeti testében volt, hanem mint ember. Egy fehér rövidnadrágban, és egy fehér pólóban, lábfején pedig egy fehér sportcipő. Túlságosan is meleg volt ahhoz, hogy sötétebb ruhákban legyen. Ám még mindig nem ez volt a válasz. Azért volt itt, mert itt az emberek boldogok voltak, ha csak egy pillanatra is. A viszontlátás öröme. Amikor elfelejtik a haragjukat, és boldogan ugranak a másik nyakába, nem foglalkozva azzal, hogy mi volt, és mi lesz. Lehet hogy az a fiatal pár, akik most ölelkeznek, közülük az egyik megcsalta a másikat, de ez most nem számított nekik, hiszen újra együtt voltak, boldogan, és szeretetben. Bár több ilyen alkalom is lenne, akkor a Világ is békésebb hely lenne, és az arrancaroknak több finom lélek jutna. Legalábbis ez volt Karasu véleménye. S talán ideje is lenne valami ehető lélek után néznie. Néhanapján visszatér ehhez az étrendhez, hiába eszik egy ideje emberi ételeket. Nem tudja lerázni magáról az arrancar létet, szüksége van lelkekre is, ha nem akarja, hogy az ereje semmivé váljon, az enyészeté legyen, Ő maga pedig elpusztuljon.
Lassan kelt fel a padról, és előétel gyanánt hamburgerért indult. Szerencsére már terjeszkednek a gyorsétterem láncok. Vásárol egy dupla húsosat, megpakolva uborkával. Imádja az ilyen uborkákat. Kíváncsi, hogyan csinálják ilyenre, együtt rohadnak valami ízesítőben, vagy külön-külön pácolják? Örök rejtély marad a számára. Kivéve, ha nem fog betörni majd a receptért. Csak majd máskor, most inkább nekikezd az elfogyasztásának. Jóízűen beleharap és… és olyan, mintha Isten egyenesen a szájába élvezett volna, hihetetlenül finom… bár lehetne a lelkeket is ízesíteni. Egyik falat a másik után, amikor valaki megzavarja. Nem is annyira barátságos szavakkal. Pedig még nem is indult el, de már véget is kéne érnie a nagy utazásnak? Most mi legyen, dobja el az hambit, és harcoljon, vagy egye meg, és haljon meg? Ha már kifizette, akkor el is fogyasztja, maximum majd verekedés közben eszik. Ránézve a fenyegető alakra egy régi ismerős néz vissza rá, akit talán érzékelt is volna, ha nem az evéssel lenne elfoglalva.
Teli szájal néz felé, és egy hellot hümmög valahogyan, majd felemeli a balját, és a mutatóujját az ég felé nyújtja. Jelezve, hogy egy pillanat, még ezt leszeretné nyelni. Bár belül kicsit remeg a gyomra, sőt, inkább aggódik. Hiszen Yuke annak a szervezetnek a tagja, amit szépen megtámadtak. Esetleg lehet csapda is, akkor pedig csak arra várhatnak, hogy a támadásra egy alkalmasabb helyet találjanak… ez nagyon nem jó jövőkép. Bár Vex nem olyan személy, aki ilyeneken fennakadna. Főleg, mert a varázskérdés is elhangzott. Nagyot nyel, majd barátságosan elvigyorodik, és a hangja is közvetlen, haverkodos, annak ellenére, hogy majdnem kurvára meg van ijedve.
- Engem? Van más ilyen jóképű ismerősöd? S még kérdezel ilyen marhaságot? Naná, hogy iszunk… Te, a zanpucsaj nincs itt? Úgy ki innék a mellei közül valamit, a legutóbb nem sikerült. - kicsit elszomorodik az arca, mert a csaj maga… hát olyan farokdísz volt, a mellei meg egész világbajnokok, a ruhája… hát azt nem figyelte, érthető okokból. Csak tudná, hogy miért nem sikerül semmit se csinálni Paragonnal? Az utolsó emléke, hogy egy nagyrakás törmelék alatt fekszik, hányással maga mellett.
Mennek kifelé, amikor a férfiemberek szentélyét veszik észre, egy kocsmát. Természetes volt, hogy betérnek, legalább ihatnak arra, hogy Yuke lett a főnök. Ledobja magát egy székre, és várja a sört, persze Vex azonnal rágyújtott, és ahogy megvan a pia, már vedeli is.
- Hát az fasza, ha fejes lettél, de azért remélem, nem az a nagyon beképzelt fajta leszel majd. Maradj csak meg alkesznek, azok a tutik. Na, egészségedre.- koccintásra emeli a sört, majd ha megvolt, ismét iszik, utána egy slukk cigi, majd hamut a hamutálba. - És mesélj, mi van azóta, hogy Aizent levertétek… vagyis te nem, mert veled én foglalkoztam… öregem, utána annyira másnapos voltam. Marha jó buli volt, bárcsak minden harcom így menne. Nem magamat kéne foltozni, csak a fejemet jegelni.- szélesen elvigyorodik, majd nevetni kezd, és leküldi a maradék sört. Természetesen azonnal rendel két másikat, és mellé két konyakot. -Halál a májra!! Nem? Há de…- emelte a konyakot, és ha Yuke is megtette, akkor lehúzza az egészet. - Ej, ez már betyáros, de majd ha az Agyhalált megcsináltatom neked… na akkor végünk lesz, mint a hülye csigának az autópályán.- sör ívás, és cigizés, majd figyelés Yukera, nem akarja belefojtani a szót.
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Yukezo

Férfi
Cancer Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te52100/65000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyKedd Júl. 10, 2012 1:24 am

Az Aizen harc? Halovány foszlányok maradtak meg bennem, valahol, nagyon mélyen. Beléptünk Paragonba, és úgy kiütöttem magam, hogy gyakorlatilag a másnap mélyebb nyomot hagyott meg bennem, mint a leghosszabb vágás, amit Karasu leosztott nekem. Áhh... Még most is megszédülök, ha arra a napra gondolok. Agyilag összeesek és a betont kezdem el nyalogatni, hogy valami hígítsa a gyomrom tartalmát. Akkor sem fogok most bebaszni... remélem. Egy sör már lement, lemegy a második is lassan, és a rövidek. Baah. Közben megvitatom drága jó barátommal a kérdéseit, miután kitörlöm a royal vodka után a szememet. Nem emberek vagyunk, sokkal jobb a gyomrunk, a gigait meg nem éri sérülés, mert ez csak egy kabát, szóval lassan a kocsmáros, és pár jó alak meglepődik mennyit ittunk eddig, teljesen egyhuzamba.
- Mióta levertük Aizent? Majdnem megöltetek minket- utalok a gyűrűjére, hogy ismerős nekem a cucc, mégsem zavar annyira. Maximum az zavarna, ha összehívná a kompániát, de ismerem Vexet, még ha ősi ellenségeknek kéne is lennünk, mi elvedeljük a csatát-- Legközelebb gyere már te harcolni, és akkor iszunk, igaz van egy tenshim ugyebár, nagyon aranyos kiscsaj, igazán kedvelem. Képzeld leitattam az Andokban HÁHHÁ!- mondom, már kellően oldott hangulattal. Ha tudná Shizune, hogy így beszélek róla, lehet megölne. Mondjuk elég sok olyan dolog van, amit ha tudna, akkor megölne. Igaz ő az Aizen elleni harcot a szüleivel vívta azt hiszem, bár annyira nem értem rá körbenézni a terepen, inkább vedeltem. Rendeltem még két vodkát, de olyan istenes adagot, majd rágyújtottam egy cigire. Megborzoltam a hajamat. Kezdte simogatni valami a gyomromat, de még édes kevés volt hozzám a lőre. Vex szeméből is az értelem sugárzik, szóval még jó sokáig itt leszünk azt érzem... de utána a kocsma el fog tűnni a világból, ha mi elkezdünk bulizni. Majd elnézünk valahová. Elfogyott a söröm, is, így rendeltem egyet gyorsba, nehogy abbamaradjon az utánpótlás!
- Ja meg visszamehettünk a Lelkek Társadalmába... rohadtul ki fogom csalni az utolsó centig az összes pénzt onnan, és én leszek az abszolút nemes. Akkor majd eltörlöm a nemesi rendszert, és megmondom a királynak, hogy bekaphatja, de azt nagyon- mesélek tovább, és ördögi tervem mögé kuncogtam is egy halkat, majd megpillant a bal szemem a kocsmán kívül egy igen jó asszonyt, és megbökve Vexet ujjammal, rámutatok, hogy nézzen ki ő is az ablakon. Áhhááá... Ma este még csajozunk Vex! Körbenézek a kocsmába, és megpillantom, hogy annyira nem érdekeljük a kocsma népet, így lehet szabadon beszélgetni. Megmozgatom a vállaimat, és jöhetnek ismét a felesek. Szaké, gin, vodka nekem. A Jagerrel még várok egy pár másodpercet, nehogy visszaforduljon az eddigi. Ha ez meg volt, egy húzás a számba, egy gyors nyelés, és egy igen erőteljes sóhajtás. Hátra hajtom a fejem, hagyom, hogy hasson a cucc, mégsem érzem annyira még a hatását. Na majd mindjárt.
- Még két sört legyen szíves!- mondtam teljesen józan hangvétellel, igaz még nem nagyon vagyok becsípve. Miért is lennék. Az olyan olcsó dolog lenne. Tuti, hogy én már nem megyek vissza dolgozni. Sokkal fontosabb dolgom is van most. Merre kéne tovább menni az éjszaka. Biztos van valami jó hely, ahol a magam fajta gazdag ficsúr eltöltheti a éjszakáit. Sok olyan hely van, ahol lehúzzák az embert, csak engem nem tudnak, mert még részegen is körültekintő vagyok. Ájji. Kihozták a sört, és beleréved a szemem a buborék tengerbe. Shizune vajon szereti a sört? Nagyon jó lenne, bár azt nem tudom, hogy miért gondolok erre. Talán az alkohol hozta mámor? Még nem érzem úgy, hogy a vége felé tartanánk. Még csak most kezdődik el. Elnyomom a cigit, és körbenézek megint. Semmi olyan nincs, amitől tartanom kéne. Igaz bejött egy figura, magas galléros szürke ballonkabátos kalapos meg mindenes. Először engem szúrt ki, aztán rendelt egy sört a pultnál. Valami nem stimmel ennél a jó embernél. Odahajolok egy kicsit közelebb Vex-hez.
- Vágod, engem követnek. Nem vagyok paranoiás, mert ezt kerek perec megmondták, hogy figyelni fognak. Le kéne checkolni ezt az új fiút, majd lekapcsolni, ha úgy adódik a helyzet. Ha kiderül, hogy arrancar vagy, akkor nagyon rám fognak szállni. Ha shinigami, akkor nem mehet vissza Soul Societybe jelenteni- mondtam nagyon halkan, és visszapillantottam a tagra, aki megint egy pillantást vetett rám. Egy másodpercre, mintha még a tekintetünk is találkozott volna. Shinigami vagy igaz? Nem biztos. Lehet, hogy valami egészen más, esetleg ember. Őt békén hagyhatnánk, de az nem lenne mulatságos, ha egy shinigami megtudja, hogy itt vagyok. Kidumálni talán kitudnám, de nem sok értelme lenne. Meg ha Hitomi megtudja, akkor gondok lesznek, mert azt hiszem vele harcolt Vex. Nem érdekel, hogy mazokus, és az sem, hogy megtámadta egy társamat. Ha nagyon nagy veszélyt jelentene számomra, akkor már megöltem volna, de Hitomi is él. Amíg nem okoz nagyobb kárt, addig mindegy. Eliszogatunk itt csendesen magunkba, és temetjük a csatabárdot.
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Férfi
Sagittarius Cat

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te43000/45000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 12, 2012 2:34 am

Gyors egymásutánban tűnik el az elkohol a gyomrukba, mintha csak valami feneketlen kút, de legalábbis szivacs lenne bennük. Habár azt is meg kéne beszélni, hogy ki fog fizetni? Bár Vexet ez nem zavarja, ha kell, akkor simán le fog lépni, nem foglalkozik az emberi dolgokkal, főleg a fizetéssel. Meg itt van Yuke is, aki valami főnök lett, tehát nem lehetetlen, hogy anyagiakat tekintve, picit jobban áll, mint arrancarunk. S Vex olyan is, hogy lehúzz másokat, az első találkozásnál is Yuke volt az, aki a piát szerezte, ezt a hagyományt nem kellene megtörni.
Hm, na igen, Yukét és a társait pár huligán megakarta ölni… igaz, Vex is a tagja volt ennek a bandának, de mentségre szóljon, hogy nem ölt meg senkit… sajnos. Pedig szívesen megtette volna, főleg mert a hangját is elvették, így nagyon is hátrányba került. Elmélkedik ezen egy keveset, és közben az ujján lévő, elég randa gyűrűt nézegeti.
- Hát… ja, bocs már. Hülye vicc volt.- ez volt a nagy bocsánatkérése, és még ezt mondta, addig se nézet Yukéra, inkább rágyújtott, meg az itallal foglalkozott.- Hát, nem rajtam múlt a dolog, a két csajjal akadtam össze. Hm, veled meg egy csajjal, aki valami pincsi, vagy micsoda. És… megvolt már?- kérdezte perverzen vigyorogva, és bal mutató és hüvelyk ujjával egy kört formázót, és a jobbjában lévő cigivel imitálta a mozgást. Csak hogy egyértelmű legyen, mire is gondolt. Túlságosan is beleélte magát ebbe az egészbe, mert az egyik tolásnál, a kezébe nyomta a cigit, ami már a földön kötött ki.
- Akurvaéletbe!!- rázta a kezét, és közben fújta is az égés helyét, hátha elszédülnek a szájszagtól az éget részek, és már nem is lesz fájdalom. Nagyot nyelve nézet rá az újabb adag vodkára, hát akkor legyen. Másik cigire rágyújtás, pohár megfogva, koccintásra emelve, majd le a gyomorba. Olyan arcot vág, mintha az ördög pisált volna le a torkába. Integet, mint valami kapkodó idegbeteg, hogy sört ide, mert lehet nem lesz jó vége a dolgoknak.
Barátságosan megveregeti Yuke vállát.
- Na, ez aztán a fasza hír. Jól is teszed, a faszom nemesek bekaphatják, legalábbis azok a beképzelt fajták. Tényleg, megtennél valamit? Ha találsz olyan házat, vagy valamit, ami Ka… Kamaki, Maki, vagy Gami, Magamaki… megvan, Kagami Ai, vagy ilyesmi. Megtennéd, hogy odaszarsz a küszöbre? - szemétkedős fény csillant meg a szemeiben, ez az ötlet nagyon tetszik neki. Jelenleg máshogy nem tud odamondani, és a tudat, hogy Yuke lehet megteszi, sőt, ha igent mond, akkor a tudat, hogy megtette. Az kurva jó érzés lesz. A bökés miatt ugrik egy kisebbet, majd visszabök, és kinéz az ablakon. A látványtól elégedetten csettint a nyelvével. Nem rossz a húsika, ember, de inkább emberrel, mint shinigamival.
Integet a csaposnak, és rendel egy egész üveg, zöld abszintot, ez majd rendbe teszi a májukat, mi több, lehetséges, hogy agyhalált is okoz. A rendelt sörrel, és cigivel is elvan, egészen addig, míg Yuke nem hajol túl közel… meri remélni, hogy nem Belcizni akar, mert akkor kap a pofájára Yuke. Ám nem, csak paranoiás. Indiszkréten hátranéz, ami annyit tesz, hogy fordul a székkel, majd jó alaposan megnézi magának, majd vissza Yukeval szembe. Aki kb arra kéri, hogy ha shinigami az illető, akkor ölje meg. Na ilyet se mondanak mindennap az arrancarnak.
- És hogy képzelted az ellenőrzést? Odamegyünk, és az arcába üvöltünk, hogy fedje fel magát. Közben kiderül, hogy szatír, és a ruha alatt nincs semmi. De hallod mit kérsz tőlem? Oké, nem gond, ha kell kicsinálom, de ha ez kiderül… akkor nagyobb szarban leszel. Bár nekem aztán mindegy, csak szólj, és lerendezem az illetőt.- hanyagul vállat vont, majd, hogy tovább vagánykodjon, lecsavarta az abszint kupakját, és meghúzta az üveg tartalmát. Majd lerakta a pultra, pár pillanatig meg se rezzen az arca, majd eltorzul, rádől a pultra, köhögni kezd, és verni a pultot. Ennyit a vagánykodásról.

Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Yukezo

Férfi
Cancer Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Szept. 03, 2012 11:14 pm

A kis laza bocsánatkérésére, annyit köhhintettem ki, hogy okés, semmi gond, de a gyűrűjén nekem is fennakad a szemem. Ezek a Mazzhokusuk nem is annyira zsenik. Ha nem Rina jön, akkor megöljük az illetőt. Szerintem ezzel tisztában vannak. Lefogták az erőmet igaz, de Shizune van annyira erős már, hogy ketten taktikákkal kinyírjuk a tagot. Mikor azt kérdezi megvolt-e, én lehúzok egy felest, megpróbálom visszafogni a tüzetokádó tevékenységeket, majd megcsóválom a fejem.
- Nem emlékszem rá. Lehet, hogy megvolt de lehet, hogy nem. Azon a napon síkrészegek voltunk. Lehet megvolt- aztán kifakadok a röhögéstől, mikor megégeti magát. Egyszerűen nevetséges. Más kérdés, hogy az az alak, aki megfigyel, most már annyira maszatosnak tűnik, hogy simán akár shinigami is lehetne. Szarom le. Legyintek Vexnek, hogy most nem kell vért ontani. Maximum kifelé. Meg különben is a zöld abszint egy kicsit jobban megmozgatta a fantáziámat. Nagyszerű. Lehúzok belőle két-három kortyot, majd én is megpróbálok vagyánynak lenni. Először azt hittem, hogy sikerülni fog, de miután a torkom végig égett, és a gyomrom gyakorlatilag ki akarta adni magából, csak nagy küzdelem árán sikerült mindezt lent tartanom. Nem dobjuk ki az alkoholt, tuti nem. Értékes. Úgyis Vex fizet. Viszont kellenek lányok. Körbekémlelem a helyet. Pulzál már lassan minden számomra. Ekkor, mintha valami magasabb rendfenntartó létesítmény dolgozna, mert a világnak rendben kell működnie, benyit három igen elfogadható minőség. Rászólok Vexre, hogy most már moderálja magát, ha lehetne, mert széplányok kerültek be hozzánk. Másik három fiú csapat is szemet vetett a dologra. A három lány megállt, és körülnézett. Nincs sok hely. Vexnek odamondom, hogy invitálja majd ahhoz az asztalhoz őket, amit most megtisztítok. A lányokon látszik hogy egy hatos csapat miatt nem akarnak bejönni úgy igazán. Undorítóan viselkednek. Füttyögnek, kiabálnak. Ha nem siet Vex, és erőltet magába egy kis normalitást, akkor buktuk. Én odamegyek a hatos asztalhoz. Abszinttal a kezemben persze. Egy kortyot még lehúzok belőle, majd leteszem az asztalra.
- Most jött el a pillanat, hogy elhagyjátok ezt az épületet, és elmenjetek valahová- nyilván gondoltam, hogy ez nem fog tetszeni nekik, ezért kiinvitáltam őket az épület mögé. A tét az abszint. És ha Vex elintézte, hogy a lányok maradjanak, őt is kihívom. Ketten legyünk hat ellen. Ilyenkor mindenki tudja, hogy nem kell kijönni, mert balhé lesz. Ők már elregélték, hogy mit fognak velünk csinálni. Hagyom, hogy körbeálljanak minket. Majd egy halk nevetésbe kezdek.
- Három neked, és három nekem jó? Csak hogy egál legyen- mondtam hátra, amire ők nagyokat füttyögtek, hogy esélytelen. Futni kezdtek felénk. Én a két kezembe egy-egy kounkantenyt idéztem, aminek hatására ketten már el is repültek, majd egy igen lassú shunpoval, mivel a gigai nem bírja annyira, megkerülöm, és a fülébe súgom.
- A halál két angyalával szemben, te kevés leszel. Bakudou 64: Maindokonroru Sakkaku- és ezáltal a legrosszabb rémálma került a felszínre. Ő csak vérfagyasztóan üvöltözött, de ez annyira nem hatott meg. Míg Vex végez, én kínzom őt, majd miután már látom, hogy elájult, abbahagyom a dolgot. Együtt megyünk vissza a kocsmába, és visszaülünk a lányokhoz. Eltelhetett vagy 45 másodperc. Láthatják, hogy érintetlenek vagyunk.
- Hölgyeim, legyenek Tamachi Yukezo vendégei. Mit kérnek?- mondtam minden erőmet összeszedve, hogy teljesen normálisan beszélhessek. Rendelek, és közben elkezdek szédelegni. Belekapaszkodok az asztalba, és úgy próbálok egy kicsit magamhoz térni. Addig Vexé a terep. Nem annyira jó, hogy ha azt látják, hogy ittas vagyok. Én hamarabb kijózanodok, mint az emberek, de ez akkor is durva most. Úgyhogy iszok rá még egy kis abszintot. Józanra iszom magam. Ez a megoldás. Rágyújtok, megkínálom a hölgyeket is. Csak az egyik kért. Kérdezgették, hogy mennyit ittam már. Miután végigsorolni se nagyon tudom, Vex segítségét kértem, és ekkor ámultak csak el igazán. Kezd tisztulni a kép már. Nem ittam eleget. Megnézem a lányokat, és tényleg igen-igen csinosak. Vexre mosolygok, majd alig kivehetően de, bólintok egy elégedettet. Kijönnek a szakék és a sörök. Gyengék vagytok. Mi továbbra is az abszinttal öblögetünk. Kezd hozzászokni a gyomrom, lehet Vexé is. Kérni kéne még egy-egy üveg tequilát is. Így is teszek, majd ha kiérkezik, felbontom, és azokkal koccintva kezdjük el lehúzni. Azt mondtam a lányoknak, hogy ha tudják addig inni a sört, míg mi a tequilát, akkor kaphatnak még. Mókásnak találták, meg egyszerűnek. Nem nyertek. Ők megitták a fél liter sört, mi meg az egy litert toltuk. Vex-szel ment a verseny, de fenébe is. A háromnegyedénél kiguvvadt a szemem, és nem tudtam nyelni. Vesztettem. Mindenkinek egy sör. Hátrasimítom a hajam, és egy kicsit hátradőlök. Alig látok bármit is. A lányok beszéltek hozzám, de nem igazán értettem. Szedd össze magad! Jobban leszel a sörtől. Csak jöjjön már meg. Egy élet pereg le előttem, mielőtt kiérnek a korsók. Az enyémhez rögtön odanyúlok, és a torok égetést egy kicsit leüdítem. Gondolom Vex torka is ég. Miután ez letudva, egy kicsit normálisabban fordulok a lányokhoz, és becsatlakozok a társalgásba.

Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Férfi
Sagittarius Cat

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyVas. Szept. 09, 2012 11:40 pm

Kezd Karasu arca is olyan lenni, mint akinek a tésztalapítón nyomták át a fejét. Pedig még hol van az éjszaka? Talán még délután sincs, hát így elég rendesen szét lesznek majd csapva, de hát, na. Az ellenségek gyakran barátok is, akkor meg miért ne lehetne velük piálni? Habár csak Yuket ismeri abból a szervezetből, de pont elég Ő is. Az a két csaj nem volt szimpatikus, két csaj, inkább két nő kezdemény, mert hogy elég, eh volt mindkettő. Inkább figyel Yuke vallomására.
- Azért, azt hozzá kell tennem, hogy jó nagy farok vagy akkor. Nem emlékezni arra, hogy megdugtad, vagy se? Öregem, ez marha ciki. És ne röhögj, mert lepisálom a lábadat.- fenyegető akart lenni, de nem volt túl jó, mert vagy kétszer is összeakadt a nyelve, így inkább volt komikus, mint agresszív. S még Yuke nézeget, mint vak a moziban, addig Karasu a fogpiszkálókkal kezd játszani. Egyik végét az orrlyukába, a másikat az ajka és az ínye közzé rakja, és majd egy másikkal is megcsinálja ezt.
- Höhöhö, ork vagyok.- szólt volna Yukenak, de amaz már megelőzte. Mutogat itt csajokat, meg magyaráz valami olyasmiről, hogy takarító akar lenni. Bár fogalma sincs Vexnek, minek vált munkát Yuke, de hát az Ő dolga. Karasu inkább eleget tesz a kérésnek, és elindul, rendben, az túlzás. Lekászálódik a székről, a fogpiszkálók még mindig bent, de ettől néz ki jól. Odamegy a hölgyekhez, akik kicsit nagyon furcsállják a jelenetet. Mennének is, de elég volt emlegetni a meghívást, meg azt, hogy elsőnek le lesznek verve azok hatan, ja, meg azt, hogy Yuke pénzes. Már mentek is az asztalhoz, Karasu pedig követte Yuket.
Kiérve elsőnek kipiszkálja az „agyarait”.
- Oké, csak lehetőleg ne öld meg őket. Fasznak van kedve magyarázni a dolgot.- három Yukera, három meg Karasura támadt. Yuke teszi a dolgát, nem különben mint Karasu. Aki megmaradt a nyers erőnél, az egyik futó támadó arcába lépet, az már terült is. Ütés elől elhajolt, elkapta az ember karját, és kihasználva a fizikai erő fölényt, egy lendülettel a falnak dobta, a harmadik meg inkább már elszaladt. Irány befelé, ahol a csajok már várták Őket, habár lehet nem gondolták, hogy nyerhetnek, de így jártak. Most kettejük társaságát kell élvezni. Yuket pedig oldalba böki.
- Ne légy már geci. Én pedig Karasu Vex vagyok.- bemutatkozott, mert így illik, és valahogy sikerült leülnie, bár inkább esésnek mondaná, de a célnak megfelelt. S Yukera nem számíthat, így marad Karasura a helyzet. Becsületére legyen mondva, mindent megtett, elmondta, hogy kint hogyan intézte el a nagyképűeket, hazudozott a munkájáról. Pontosabban nem mondta el, hogy merre is katona, és mire majdnem kifogyott a témákból, Yuke mentette a helyzetet. Hálásan akart ránézni, de csak kacsintás lett belőle. A segítségkérést pedig megoldotta, egy vállvonás, és kész. Honnan tudná, hogy mit vedeltek? Sok volt, erős, és sajnos fizetett bele. Ám meghalva a versenyt, már majdnem le akarta csapni Yuket. Azért nem ilyen kemény a májuk, de hát nincs mese, a csajok belementek, ideje akkor keményen vinni a játékot. Karasu is elkezdi vedelni a tequilát, Yuke kiesett, de Karasu még nyomja tovább, és eltűnt az üveg tartalma, és Karasu tekintetéből is az értelem. Ezért hát egy hülye ötlet miatt, fogta a Mazokus gyűrűjét, majd miután azt mondta, hogy ez mutatvány. Bekapta, és lenyelte, holnap meg fogja magát szidni a hülyesége miatt. Nem baj, van még sör is, mehet az is lefele, kit érdekel az a rózsaszín balett ruhás, tündérszárnyas, varázspálcás borz? Az is csak mondja, hogy nyeljen, és biztos barát, mert olyan aranyos. S a sört pedig, mintha fizetnének érte, mert érzi, hogy ha nem küld le valami hideget, itt hányás lesz, és tűzhányás.
- Te Yuke, ha a hölgyek benne vannak, hozzád, vagy hozzám?- azért ezt jó lenne letisztázni. Mert az elfogyasztott alkohol miatt, a lánykák is kezdenek vigyorogni, és nevetgélni.

Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Yukezo

Férfi
Cancer Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyVas. Szept. 23, 2012 11:41 pm

Egy-egy pislantásom kicsit hosszabbnak tűnt a kelleténél, legalábbis szerintem. Voltak olyan emberek, akiknek az arcát már egyáltalán nem tudtam kivenni, ahogy a túlsó végen ülő lányka is akadéskodóan magyaráz valamiről, de nem igazán fogtam fel mit. Beszélj érthetően kislány! A többiek csak nevettek, jól gondolom nem eléggé ittas? No rajtam nem múlik, úgyis Vex fizet… Rendeltem egy tűzgolyót neki, születésnapja alkalmából. 2 cent rum 2 cent tequila. Meggyújtva, és szívószállal kell inni. Kegyetlen pia. Mikor elmeséltem neki, hogy ezt neki kell meginnia, azt mondta, hogy tuti nem, neki józannak kell maradnia. Ránézek, felhúzom a szemhéjamat. Felállok és mögésétállok, majd a nyakára teszem a kezem. Kérdően nézett rám, erre én lehajolok, kezem lejjebb simul rajta, és ujjaimmal a dekkoltja aljára simítok. Közben a fülébe súgok.
- Azt hiszem ez még nem árt neked ugye? Mi vagyunk a jófiúk, csak éppen fehér a hajunk. Igazándiból úgy gondolod, hogy a barátnőid szebbek, és miatta szúrtunk ki titeket, de ez nem igaz. Én nekem te kellesz. Aki könnyen ül asztalhoz, az annyira nem is bírja az italt. Neked a kedvencemet rendeltem, érezd magad megtisztelve- súgom, és elállok tőle, ugyanúgy végighúzom rajta a kezem, az arcánál végezve. Visszaülök… teleportálok a helyemre. Hú bazz, pedig nem is aktiváltam Paragont. Nem hiszem, hogy úgy is tudok teleportálni, szóval be vagyok baszva. Nagyon. Vexre nézek, aki lehet egy kicsit ledöbben, hogy felszörpentötte az italát az előbb. Elővettem a cigis dobozomat. Nem volt benne már sok. Jutott még mindenkinek. Körbekínáltam a luxus cikket, majd hátradőltem, és úgy szívtam el. Rendeltem még három-négy kört a libánknak, majd egy kicsit én szüneteltettem a dolgot. Utaltam rá Vexnek, hogy kezdek tisztulni egy kicsit, mert látom milyen leterhelt arcot vág. Felállok, és a pulthoz megyek. Még egy doboz Marlborót kértem, ki is rakta a pultra. Nyúltam utána, de megfogta, hogy ne vehessem el. Felpillantottam rá.
- Esetleg van valami gond?- kérdeztem, mire ő felhúzta a szemöldökét. Hogy gond? Végülis van egy jól fogyasztó vendég, de csak fogyasztottak eddig. Hmm… Lehet van.
- Kérem fizessék eddigi számlájukat, és akkor fogyaszthatnak tovább. 28060 yen lesz- vágta az orrom alá a vezetett bizonylatot. Semmit mondó arccal rátekintettem a papírlapra. Gondok lesznek itt. Intettem Vexnek, hogy jöjjön ide, fizetnie kellene. Mivel nem nagyon vett észre, így én mentem oda, de előtte még felkaptam a Marlborót, majd rámosolyogtam a pultosra. Mikor megfordultam a szememet forgattam. Baj szag van a levegőben, vagy csak sokat dohányoztunk, nem tudom már. A Baj szag érzete erőteljesen nagyvonalúnak hangzik, meg bölcsnek, szóval inkább az. Nem feszülök rá a dolgokra. Kicsit idegesnek tűnt mögöttem a pultos, de most ez van. Miután odaértem, gondok nélkül mondtam.
- Te Vex! Az úriember beszélne szeretne veled. Azt mondta sürgős. Addig mi elindulunk- mondtam, és szedelődzködni kezdtünk. Mikor kiértünk, Vex meghallhatta a szomorú hírt. Én csak kuncogtam halkan. Mondjuk Vexet ismerve, lehet, hogy sietnünk kell. Gyorsan el is haladtunk egy utcányit. Vártam, hogy beérjen Vex. Egyenest hozzánk vettük az irányt. Számban már az új doboz Marlboróból egy volt a számban. A három lányra néztem, majd gyorsan megkérdeztem.
- Ugye nem gond, hogy ha a party helyszínét átrakjuk hozzám. Tetszeni fog nagyon, szauna meg pipa, teázni is lehet, esetleg még inni az öregebbnél öregebb whiskeykből, kipróbálhattok sok olyat, amit eddig még nem- vázoltam a helyzetet előttük, de nem hiszem, hogy annyira felfogták. Kedvenc csitrim már a karomba kapaszkodott, és bújt hozzám, hogy ő most nagyon jól érzi magát velem, és nem bánja, hogy átviszem magamhoz. Esetleg még az ágyamban is szeretne nem aludni. Úgy látszik, hogy én profi vagyok ezen a téren. Csak érkezne már meg Vex. Mit tököl. Odaad 28100 yent, és a borravaló is megvolt. Csak van nála annyi… mondjuk. Most esik le, hogy ő egy arrancar, honnan lenne neki pénze. Elkerekedik a szemem. Sietősebbre fogtuk, az egyik utcán gyorsan lefordulunk, majd visszafele sasolok ki. Amint meglátom a szaladó espadat, intek neki, hogy erre jöjjön.
- Lányok, most egy kicsit futunk…- és így is teszünk, majd egy jópár utca után lelassítunk, és röhögve, cigizgetve hozzám vesszük az irányt.

Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Férfi
Sagittarius Cat

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptySzer. Szept. 26, 2012 4:16 am

[quote="Karasu Vex"]

Bamba tekintettel figyeli, hogy Yuke mit is ügyköd ott magának. Vex se akar lemaradni, ezért hát a mellette ülő hölgy combját kezdi simogatni, akinek majdnem tetszik is a dolog. De csak majdnem, mert azért lassan leveszi Karasu kezét. Kinek ez annyira nem nyerte el a tetszését, bár most visszafogja magát. Emberként van itt, és nem máshogy. Habár akkor is ciki, hogy itt ül az ellenséggel, és már nem csak azért az, mert shinigami, hanem valami… valami istentudja milyen szervezetnek a tagja. Ám ez marhára nem fontos, megesik az ilyen, meg a képregényekben is előfordul, hogy az ellenségek gyakran egyűt ütik el az időt, és nem egymást.
Nézi Yuket, bár nem érti minek ez a nagy szemezés, meg ízé, de a cigit elveszi, csak elsőnek fordítva rakja be a szájába, és csodálkozik, hogy nem akar meg gyulladni. Ám szerencsére észreveszi a hibát, és megfordítja, így már minden rendben lesz. Szívni is tud, meg inni is, és már csábos arcot is bevágja a hölgyeknek. Pont a megfelelőek, elég hülyék ahhoz, hogy némi pia után az ágyban kössenek ki. Bár csak emberek, erre a célra tökéletesek lesznek. De lehet Yuke is akar valamit, mert azt mondogassa, hogy tiszta. Érdekli a fenét ha tiszta, nem lesz ott semmi bedugva a seggébe. Még mi nem kéne Neki? A perverz shinigami fajtáját már. Még részeges felháborodott arcot is vágott Karasu, ami inkább volt olyan, mint amikor hányni akar, ám egy légy repült a szájába. Tehát nagyon nem jó az arca, de mindegy is, mert Yuke ment a pulthoz, és megint rendel. Jó sok pénze lehet, ha az egészet állni fogja, na mindegy, úgy is valami fejes. Addig is Karasu folytatta az udvarlást, az emelet szintű szavaival. Amik nagyjából; Hét, ízé… hőő már, figyelj. Tehát nagyon értelmes, kétség se fér hozzá.
- Velem? Miről már? Nem én loptam el a biciklit.- nincs mit tenni, odament, és amikor meghalja, hogy miért is akarnak beszélni vele. Elsőnek elkerekedik a szeme, majd a szája, hápogni kezd, majd hátranéz, de Yuke, és a csajok már sehol sincsenek. Most következik egy hülye vigyor, nézni jobbra-balra, hogy merre lehetne meglépni, de nincs esély, csak is az ajtón.
Dülöngélni kezd, majd hátrafordul és ellöki magát, ami olyan jól sikerült, hogy arccal a talajra, majd felpattan, és ki a csukott ajtón. Szerzett némi horzsolást, de miből fizetne? Inkább rohan az üldözök elől, meg a szitkok támadásait is kerüli. Ám szerencsére látja Yuket, és legszívesebben most átváltana lélektestbe, és lekaszabolná azt a parasztot, csak túl részeg, meg fáradt is ehhez. Inkább kanyar, majdnem kanyar, mert egy kukának megy neki, de legalább egyenesbe állt, és futás tovább, majd lassítás, és cigi.
- Hallod Yuke? Elmész a bácásbúsbüdőspicsába már he, te szaralak. Otthagysz, hogy fizessek? Neked van jó állásod annak ellenére is, hogy ilyen; Mentsük meg a Világot, mert fasza vagyok. Baromságokba benne, kapd be… paraszt. Meg messze laksz, fáradt a lábam, asszem akad pár szilánk amit ki kéne szedni, meg szomjas is vagyok.- elhadarta, majd megfogta a két szabad hölgy derekát, és szorosan magához húzta őket, és közben eregette a füstöt.

Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
Rinaaya

nő
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2010. Aug. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Gonosz boszorka
Hovatartozás: Insignis Reliquia
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te15000/30000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (15000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Aug. 19, 2013 9:59 am

Az idő kereke

Vonat zakatolt el mellettem, világítása megfestette sötét ruhákba burkolózott, napilap mögé bújó alakomat. Arcom savanyú fintorba fordult, a fülsiketítő zaj szörnyen megviselte érzékeny hallószervemet. Tűrőképességem határán táncolt az állomás környékének zajszintje, ám meg kellett állnom, hogy a tervezettnél komolyabban forgassam fel a békés hétköznapjait :/ Milyen kár... Felsóhajtottam és lejjebb eresztettem az újságot. Az újságot, melynek címlapja öles betűkkel hirdette a különös sorozatgyilkosság harmadik áldozatát. Négy közös dolog volt bennük: egytől-egyig férfiak voltak, shinto szerzetesek, hasi szerveik egy részét sebészi precizitással távolították el és a rendőrséghez a következő nap egy levelet juttatott el a tettes, melyben részletes körülményeket osztott meg a gyilkosságokról. Csalódott lettem volna, ha a média nem figyel fel a párhuzamokra, de a harmadik alkalom után végre modern kori Hasfelmetszőként emlegették a gyilkost. Megváltoztattam a történet néhány elemét, de úgy véltem így is elegendő nyomot hagytam a legendás detektívnek ahhoz, hogy legyen a világ bármely pontján, felfigyeljen a jelenségre és kikövetkeztesse a negyedik gyilkosság helyszínét és időpontját. Minő véletlen, a kereszt csúcsa a vasútállomás környéke.
Áldozatom mozgásba lendült. Csak tudnám, hogy képes ennyi időt elszöszmötölni azután, hogy leszállt erről a rettentő zajos közlekedési eszközről, ám végre elindult. Kecses mozdulattal összecsuktam az újságot, és talpra álltam aranyszőke hajzuhatagomat meglibbentve, majd üres pipámat az ajkaim közé véve eredtem a nyomába. Nyugodt, kimért léptekkel haladtam, céltudatosan sétálva a randevú pontos helye felé. Körülbelül két perccel később találta velem szemben magát egy kisutcában, pontosan ott, ahol terveztem. Végigmértem a szikár, középkorú férfit, békés mosolya gyomorforgató volt. Oly' szívesen csaltam volna arcára rémületet és szenvedést, bárcsak megkínozhattam volna, hogy átélhesse hite megrendülését és elöntse a kétségbeesés és méltatlan módon könyörögjön az életéért... Azonban célom egészen máshol rejlett ezúttal. Ha az a félkegyelmű dzsinn felfigyelt arra, ami ebben a városban folyik, akkor meg fogja tudni akadályozni, hogy a kezemben csillanó tőr elmerüljön a szerzetes gyomrában. Előreléptem, hogy gyorsan és csendesen végezhessek a férfival. Milyen megalázó, hogy ilyen unalmas módszerekre kényszerülök :/ Nocturn ezt még meg fogja keserülni... Neutral
Badru Sawalha
Különleges karakter
Különleges karakter
Badru Sawalha

Férfi
Hozzászólások száma : 19
Registration date : 2011. Apr. 25.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Dzsinn
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te7000/15000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Aug. 19, 2013 12:19 pm

Az idő kereke

Pezsgek. Hosszú idő óta most először van az, hogy a "nyomozós" falam előtt ülve vizsgálom a tényeket és a nyomokat. Két napja csak kávén, kenyéren élek. Nem mintha egyáltalán szükségem lenne a táplálkozásra vagy az ivásra, de ez olyan jól hat a helyzetemben. Az agyamban a gondolatok szinte fénysebességgel haladtak és szövögették össze a szépen lassan körvonalazódó megoldást. Szinte őrjöngve róttam a köröket mikor rájöttem a megoldásra. És mindvégig csak az volt a probléma, hogy rossz irányból közelítettem meg a dolgot. Először azt hittem, hogy csupán egy gyenge imitátor olcsó kis játéka, amit a gondolatmenetemmel meg is tudtam volna fejteni, viszont a nagy kép egy pillanatra nem jelent meg a lelki szemeim előtt, de végül csak sikerült a megfelelő ösvényre tévedni.
Izgatottam álltam fel a törökülésből és tűntem el a szekrényemben, hogy onnan a jó öreg detektív kerüljön elő teljes pompájában. Ezt követően némi házilag készített vegyszeres vizet töltöttem a fapipámba és egy kis fújás után meg is jelentek belőle az apró buborékok. Tökéletes.
Az ajtót feltépve rohantam ki a házból egyenesen az utcára, ahol taxi után kiabáltam és beülve a járműbe megadtam az úti célt. Hogy erre a hűhóra mi szükség van? Semmi, de nem ronthatom le az emberek nagy barátjának és életmentőjének az imidzsét nem igaz?
- Jack, drága barátom! - üdvözöltem széles mosollyal a rég nem látott ismerőst, miután az áldozatát még a végzetes szúrás előtt elküldtem egy kis gyors utazásra egy közeli parkba. Mégis csak az emberek legjobb barátja vagyok. Cool
- Megkaptam az üzenetedet, bár lehet, hogy át kellene szokjunk valami modernebb kapcsolattartásra, nem gondolod? Így még olyan szépen ki se tudod fejteni, hogy mit akarsz tőlem pontosan. - tártam szét a kezem beszédem alatt és pipámból csak úgy szálltak ki a színes gömböcskék körbelebegve kicsiny kis kettősünket.
- De mond csak, miért kellett ilyen sürgősen találkozni velem? - rugaszkodtam el a földtől finoman, hogy kis odébb szállás után helyet foglalhassak egy üres kuka tetején és kezeimet az állam alatt összekulcsolva figyelhessek öreg barátomra.
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
Rinaaya

nő
Pisces Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te15000/30000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (15000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Aug. 19, 2013 1:10 pm

Az idő kereke

Megérkezett. Mindezt mutatta, hogy a szerzetes kámforrá vált, és helyén csupán egy régimódi, de elegáns öltözetben feszítő férfi állt széles mosollyal a képén. Hosszú, befont hajába belekapott a szél, vörös íriszei szinte égettek még így is, hogy sapkája árnyékba vonta szemeit. Öltözékünk tökéletesen illett egymáshoz, viktoriánus korabeli fekete ruhám szemben az ő ódivatú lakkcipőjével, fehér ingével és fekete mellényével. Dr. Holmes, legalábbis így hívta magát, engem pedig réges-régi álnevemen szólított azóta is, pedig tudatába már ezeregyszer beférkőzhetett a tény, miszerint nevem nem Jack, de még csak férfi sem vagyok. A barátja pedig különösen nem. Irritált a stílusa, de kétségtelenül szórakoztató ellenfél volt, méltó hozzám minden dinkasága ellenére. Csak ne tettetné magát ennyire szertelennek és ostobának... A tőr megpördült kézfejemen, ahogy visszahúztam, ám rossz egyensúlyának köszönhetően megbillent, és pengéje felszántotta a bőrömet, mielőtt kicsiny sárga pillangókká esett volna. Kiserkent a vérem, és apró cseppekben hullott a betonra, miután végigfolyt kézhátamon. Felemeltem a kezem, és elégedetlenül szemrevételeztem a bosszantó sérülést. A sebnél jobban fájt az, hogy összevéreztem a kényes kelmét :/
- Éppen időben. Nem csalódtam benned, dzsinn - vetettem rája szúrós pillantásomat, immár mit sem törődve a kellemetlen balesettel, noha a ruhámra került pecsétet még vizsgálgattam egy keveset, mielőtt prüszkölve elengedtem volna a fodros, fehér ruhaszegélyt. Pipám, mely útközben visszakerült a zsebembe, most újra napvilágra került és miután néhány lépéssel elhaladtam a férfi mellett és ezzel arra kényszerítettem, hogy megforduljon, a számba tettem az antik ritkaságot.
- Valóban, túl sok erőfeszítésembe kerül, hogy felhívjam magamra a figyelmed... Ötven éve a füled botját se mozgattad, pedig elég nagy port kavartam... :/ Nem szeretem a szokásaimat megtörni, különösen miattad nem - pillantottam rá szemrehányóan. Pár lépés távolság volt köztünk, így fejemet nem kellett túlzott mértékben felszegnem. Megvolt a hátránya, hogy testem csupán a mellkasáig ért a dzsinnek, kényelmetlen volt túl közel tartózkodnom hozzá.
- Beszédem van veled - tértem a lényegre - Ám mindenekelőtt tudni kívánom, hogy jelenleg milyen célok motiválnak és elkötelezted-e magad valami vagy valaki mellett? - érdeklődtem a magam módján a hogyléte felől, miközben pipámat kivettem a számból, míg beszéltem. Nem azért, mert annyira hajtott a kíváncsiság, a bájcsevegést rühelltem tiszta szívemből. Eme tudásra szükségem volt jelenleg.
Badru Sawalha
Különleges karakter
Különleges karakter
Badru Sawalha

Férfi

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te7000/15000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Aug. 19, 2013 1:47 pm

Az idő kereke

Számomra az élet egy nagy játék. Én nem látom feketében és fehérben a világot, számomra színes és élvezetekkel teli. Ezért is érzem azt, hogy szabadabb vagyok, mint bármelyik lélek mind a három dimenziót egybevéve. Számomra nem léteznek határok csak olyanok amiket én magam szabok meg, nincs aki parancsolgatna nekem vagy maga mögé utasíthatna.
Dzsinn. Milyen rég volt, hogy valaki így szólított. A rég elveszett faj aminek a képviselője vagyok. Ez a szó most egy mély sóhajtást váltott ki belőlem. Nem értettem, hogy Jack miért kell a játékot még a leges legelején elrontsa. Kelletlenül ragadom meg a detektív ruhát és egyetlen mozdulattal tépem le magamról, ezzel megmutatva valódi öltözetemet. Sajnos a detektív egy kis ideig aludni kényszerül.
- Használd ezt. - szavaim bár ridegnek hatnak mégis valahol egy kis jó szándék lappang bennük, ezt mutatja az is, hogy a zsebdimenzióba betett ruhát egy telefonkészülékre cserélem le és nyújtom oda beszélgetőpartneremnek. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a vívmánya a modern technikának nem fogja elnyerni Jack tetszését, ráadásul használni sem tudja majd rögtön.
- Ha lehet próbáld meg nem tönkretenni. Majd mellékelek mellé egy bővített használati utasítást. - löktem ki magam alól a szemetest és immáron a levegőben lebegve ültem törökülésbe ezzel is kényelembe helyezve magamat.
- Célok? Nincsenek. Fenntartom a harmóniát, ez a feladatom és ezért élek. Az elkötelezettséggel kapcsolatban is csak az előbbit mondhatom és a magánéletemhez semmi közöd. - kissé unottan kotorásztam a felsőm rejtekébe, hogy az általam valamiért használhatatlannak vélt pálcát előhúzzam. Tisztában voltam vele, hogy mágikus ereklye és valamire jó, csak azt nem sikerült még kiderítenem, hogy pontosan mire is.
- Mit akartál megbeszélni velem? - emeltem fel a pálcát, majd egy kőrt leírva a hegyével tartottam Jack felé. Talán azt vártam, hogy gombává változik, kinő egy szarv a homlokán, tangót járnak a szemei vagy kihullik az összes haja, esetleg leesik az orra, de ez nem jött össze. Ezek szerint a pálca nem erre való. Mindegy...
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
Rinaaya

nő
Pisces Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyKedd Aug. 20, 2013 1:52 am

Az idő kereke

Szemöldököm felszaladt, ahogy az ősi faj egyetlen általam ismert képviselője megszabadult öltözetétől. A nosztalgikus ruha a jellegzetes kalappal és a pipával együtt eltűnik, és ami marad, az már egy másik kultúra része. Szóval befejezte a bohóckodást, milyen örvendetes, hogy nem kell a sületlenségeit hallgatnom, és azzal beszélhetek, akit valójában kerestem. Időt spórol, ami egy felettébb rokonszenves lépés. Az idő ugyanis számomra nagy kincs, minden pillanat, melyet unalomban kell eltöltsek, felér egy örökkévalósággal. Gyűlölök unatkozni, nincs is annál kínzóbb dolog ebben a világban. A fájdalom érzése eltörpül azon tehetetlen szenvedés mellett, amit a tétlenség állapota okoz. Különben is, a fájdalom az egyik legértékesebb érzés, ami csak létezik.
- Türelmetlenséged felborítja az idő áramlásának egyensúlyát. Mindent a maga idejében, dzsinn - torkolltam le a férfit, ki rövid időn belül immár másodszor merészelte felhozni találkozásunk miértjét. Méltatlan volt hozzá ez a viselkedés, idősebb teremtmény kellett legyen, mint én magam. Hasztalan a sürgetés, ezt az estét már az én felemelő társaságomban fogja eltölteni, akár tetszik neki, akár nem. Kezemben megforgattam a lapos dobozkát, mely hasonlított azokra a készülékekre, melyekből az emberfajzatok információkat csalnak ki, csupán jóval kisebb volt azoknál. Elfintorodtam, a modern eszközök mind mellőzték a szépséget, a stílust. Hideg, fémes vonalak és érzékenység jellemezte őket. Mi szép van egy ilyen fekete dobozkában, aminek egy műanyag lap van az elején? Tch... Ráadásul komplikált volt a működésük. Használati utasítás? Engem ne utasítsanak semmire, úgy használom, ahogy kényem s kedvem kívánja Arrogáns
Váratlanul azonban különös érzés kerített a hatalmába, hirtelenjében az esti szellő nem várt helyekre is beférkőzött ruhám alá. Meglepődve kaptam fel a fejemet és pillantottam a dzsinnre, aki egy pálcával mutatott felém éppen. Könnyedén kitaláltam, mi történt, noha számomra megmagyarázhatatlan volt egy olyan ereklye létezésének értelme, mely kioldotta a ruhámat összetartó zsinórokat, masnikat és gombokat. Felháborodott tekintetem lövelltem Badrura, miközben magam elé kaptam a kezem, hogy ne kerüljek még ennél is megalázóbb helyzetbe, és magamon tartsam meglazult öltözetemet. Következményként kiesett a kezemből a dobozka, és a földön landolt visszhangosat csattanva. Számomra értéktelen volt az eszköz, így nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.
- Mit művelsz, félkegyelmű? - kérdeztem sötét tónussal a hangomban - Követelem, hogy fordítsd vissza a varázslatot, vagy legalább segíts helyreállítani a kárt >.> - tettem hozzá sértődötten, miközben feszülten szorongattam a ruhámat, hogy ne csússzon le vállamról és hátamról még ennél is jobban. Tch... ostoba fajankó, szinte tapintható volt haragom növekvése irányába. Mi célja volt ezzel? Ha meg kívánt szégyeníteni, azért illő bosszút fogok állni >.> Egyszer garantáltan elpusztítom Nocturnt, amiért ilyen helyzetekbe kerülök neki köszönhetően...
- Hadd keltsek csalódást, a magánéleted cseppet sem izgat, felhozni is felesleges. Habár ezek szerint lenne mit mesélned - vigyorodtam el, de arcomra hamar komolyság költözött - Örömömre szolgál, hogy céljaid és függetlenséged nem változott. Oly' nagyra becsült harmóniádat ugyanis a varázsvilág egyensúlyának felborulása fenyegeti. Érdekelnek a részletek? - húztam el a mézesmadzagot a dzsinn orra előtt kacérkodó hangsúllyal, noha felettébb jól esett volna, ha öltözetem helyreállításában segédkezett volna, ugyanis felettébb nehéz volt így társalogni.
Badru Sawalha
Különleges karakter
Különleges karakter
Badru Sawalha

Férfi

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyKedd Aug. 27, 2013 10:56 pm

Az idő kereke

Ha képes lettem volna rá kivettem volna a szemgolyóimat és elkezdtem volna törölgetni őket unalmamban, de egyelőre csak annyit csináltam, hogy visszatettem a nem működő varázspálcát a ruhám rejtekébe.
- Az idő áramlása befolyásol engem a legkevésbé. Különben sem olyan egyenes az, mint ahogy te elképzeled, Jack. - csettintésemre nyílt egy lyuk a levegőben, mely egyenesen a zsebdimenziómba vezetett, onnan meg egy piacra és kis kotorászás után egy szépen vöröslő almát húztam ki és megtörölgettem a felsőmben. - Ami a gyenge öltözködési szokásaidat illeti... csináld magad. Senki sem mondta, hogy női ruhákban járj. - haraptam bele az almába egykedvűen. Ha komolyan sokáig akarja húzni ezt a dolgot akkor hamar bele fogok unni és elkövetek valamit amivel fel tudom dobni a mai napomat.
A boldogság pillanata viszont hamarabb eljött, mint gondoltam. Nevetésben törtem ki beszélgetőpartnerem szavainak hatására. Varázsvilág? És annak az egyensúlya? Szórakoztató.
- Azt hittem, hogy öregebb róka vagy te annál, hogy elhidd azt, hogy a varázsvilág egyensúlya létezik. A varázsvilág is úgy van, mint a hollowok és shinigamik harca, ha az egyik erősödik, a másik gyengül és fordítva. ha pedig az egyik túl erős lenne, akkor belülről robban szét, gyengül le és tér vissza a másik oldal. - tartottam egy kis szünetet a nevetgélésben, majd ott folytattam ahol abbahagytam. Nem érezhette túl jól magát Jack ettől a számomra üdítő dologtól, de legalább én jól szórakoztam és csak ez számít.
- Szerintem térj csak rá nyugodtan arra, hogy miért akartál találkozni velem, mert ha így folytatod ráncaim lesznek a sok nevetéstől. - túrtam bele a hajamba szövegelés közepette. Valóban nem lenne jó, ha szép és lélegzetelállító arcomat ráncok csúfítanák be. Ivela rám se nézne többet. :/
- Amúgy ha annyira aggaszt a varázsvilág egyensúlya akkor rossz dzsinnt kerestél meg. Az nem az én feladatköröm én a nagy képet kell nézzem. Viszont ha a kis varázsvilágod fenyegetné valóban az általam oly' nagyra becsült harmóniát, akkor félő, hogy sötét idők következnek a világodra. Feltételezem nem akarsz varázserő nélkül maradni. - szavaim kicsivel sötétebb és komolyabb tónust vettek. Engem semmi sem akadályoz meg abban, hogy megtegyem azt a lépést, amitől mások félnek. Évezredek óta nem akadt semmi amitől féltem volna, hogy mi lesz ha megteszem. Szabadságom van a tetteim felett, amit nem befolyásolhat senki. még Jack, vagy Ivela sem.
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
Rinaaya

nő
Pisces Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptySzer. Aug. 28, 2013 5:25 am

Az idő kereke

Lenéző, nemtörődöm attitűdje határozottan idegesítő volt. A kioktatást nehezen tűrtem, még az ő személye sem jelentetett kifogást. Még ha egy fokkal szórakoztatóbb is, mint a halandó emberfattyak, nem lehet vitás, hogy melyikünk bír nagyobb, jelentőségteljesebb hatalommal. Dzsinn mivoltának elenyésző jelentősége volt érdeklődésemben, csupán ritka intelligenciája mentette meg attól, hogy egy kupac porként végezze. Létezésének értelme az én szórakoztatásom volt, így ha ezzel a feladatával ellentéteset tett, az természetesen felbosszantott. Sötét tekintetem csontig hatoló hideget árasztott magából.
- Tch... és még férfinak nevezed magad, tökfilkó? >.> - emeltem fel szavam méltatlankodva, majd csettintettem egyet, mire aranysárga pillangók ezrei vontak burkot körém, s mikor felszálltak és tovatűntek az éjszakában, immár egy másik alakban tetszelegtem. Kevesebb energiát igényelt, mint öltözetemen megtörni a mágiát és rendbe hozni azt. Kisöpörtem ébenfekete hajamat felemás színű szemeimből, és felfedtem a talán legizgalmasabb külsőmet. Ritkán használom, kevés személy érdemes rá, hogy láthassa...
- Rendkívüli módon alábecsülöd a varázsvilág befolyását, Badru - kuncogtam fel - Több hatalmat tart a kezében, mint a halálistenek vagy a lidércek - említettem meg, miközben kezemben egy ereklye, pontosabban annak működésképtelen, alakra pontos mása jelent meg. A szelence, mely felkavarta a világot néhány hete.
- A történelembe bevonult egy nap nem is olyan régen. Bizonyára hallottál róla te is: egy teljes napig nem halt meg egyetlen halandó sem. A lelkek általad nagyra becsült körforgásának harmóniája felborult, és mindennek az oka ez volt - pillantottam a varázstárgyra - Létezik egy szervezet, mely kapzsi módon felhalmozza az ereklyéket, és ezzel túl nagy erőt összpontosít hozzá nem értő kezekben. Olyan erőt, mely könnyedén kettéroppanthatja az egyensúlyt, a legutóbbi esettel szemben akár véglegesen is. Ugyan a keletkező káosz minden bizonnyal rendkívül szórakoztató lenne, sajnálatos módon az én egzisztenciámat is fenyegeti, így a szervezet a szememben pusztulásra ítéltetett. Hasznát venném a segítségednek, dzsinn - nyújtottam feléje a kezemet, felajánlva az együttműködésünk lehetőségét. Részleteket nem szándékoztam elárulni neki, míg fel nem keltettem az érdeklődését. Cseppet sem tartottam attól az esetőségtől, melyet az imént elém tárt, túl nagyra tartotta magát. Azonban nem bántam volna, ha az Insignis Reliquiát közösen tesszük a földdel egyenlővé.
Badru Sawalha
Különleges karakter
Különleges karakter
Badru Sawalha

Férfi

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptySzer. Aug. 28, 2013 10:50 am

Az idő kereke

Alakváltás. Megszámolni se tudom, na jó mégis, hogy hányszor láttam már. Persze nem csak Jack-től, de eddig nem igazán emlékszem, talán egyszer ah volt előnyös alakváltása. A mostani sem az és nem értem, hogy miért szerelt egy óraművet az egyik szemébe. Pocsék kinézetválasztás.
Azt hiszem... sikerült megint kinevetnem ezt a varázslót. Cseppet sem becsülöm le a varázsvilágot, ugyan, miért tenném? Neutral Csupán tisztában vagyok, hogy milyen szinten folyik bele más dolgokba.
- Egyelőre ha nem tévedek a varázsvilág van alárendelve az általad gyűlölt két fajnak és nem fordítva. - legyintettem miután sikerült a röhögőgörcsömet magamba fojtanom. Még, hogy a varázsvilág több hatalommal bírna. igaz, hogy vannak komoly és erős varázslatok, de amíg a természet törvényei korlátozzák őket addig senki ne mondja nekem, hogy nagy hatalommal bír.
- Jack... Jack... Jack... Jack... - öltöttem magamra a fapofát és csóváltam meg a fejemet. - Ha az emlékezetem nem csal, és képzeld, nem csal, akkor feltételezem nem magától oldódott meg a dolog, hisz ezen az idő nem segít. Sőt, megkockáztatom teljes lelki nyugalommal a tényt, hogy a korábban említett két faj közül az egyik, talán egy kis földi segítséggel oldotta meg az ügyet. - vontam vállat. Valamiért imádtam a shinigamikkal és a többi fajjal húzni az agyát. Viszont Én nem álltam olyan távola valóságtól, hisz pontosan tudtam, hogy mikre képesek az emberekkel, quincykkel meg minden fajjal együtt. Megfelelő szituációk között még az együttes munkára is képesek lennének csak azért, hogy az örökkévaló háborújukat folytathassák. Nem egy túl intelligens bagázs egyik sem az igaz, viszont tisztelem az élni akarásukat.
- Az ereklye... számomra teljesen értéktelen. Pár évezreddel ezelőtt láttam azt a mágiát élőben, amelynek egy töredékét ebbe a tárgyba zárták. Ez semmi volt ahhoz képest. Pár shinigami képes volt megszüntetni a hatást. Amikor először láttam ezt a mágiát akkor azt, aki megidézte kérlelni kellett, hogy szüntesse meg. Gondolod, hogy egy doboztól megijedek? - tisztán emlékszem, hogy mekkora felfordulás volt. Akkor sem avatkoztam be, mint most se. még nem csalódtam a fajok azon képességébe, hogy megoldják a saját problémáikat. persze az említett mágus utána valamiért a föld középpontjában végezte. biztos egy rossz baleset, rossz helyre léphetett. Neutral
- Ami a kis szervezetedet illeti. nem zavar, hogy ereklyéket halmoznak fel. mint mondtam az ereklyék gyengék a valódi mágiához képest. meg különben is, dzsinn vagyok, az egész fajom megszállott ereklye és kincsgyűjtő, szerinted ez fog a leginkább zavarni? - tártam szét a karomat és ismét megcsóváltam a fejem. Gyakran van olyan érzésem, hogy Jack valahol teljesen alábecsül engem és elfelejti amit mondok neki. Biztos vénül. :/
- Az viszont érdekelne, hogy mi az ami piszkálja a csőrödet ebben a szervezetben. Talán találok valamit ami érdekes és hajlamos lennék eljátszogatni veled, még ha a szándékaid nem is tiszták és egyenesek. - álltam fel nyújtózódva ezzel is jelezve, hogy ha nem talál valami jó hazugságot vagy tényt minél hamarabb akkor távozok. Még arra is szakítottam időt, hogy nyugodtan felvegyem a földről a leesett telefont, kicsit megtakarítsam és odanyújtsam a tulajdonosának.
Rinaaya
Insignis Reliquia
Insignis Reliquia
Rinaaya

nő
Pisces Dog

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyPént. Aug. 30, 2013 4:53 am

Az idő kereke

Felhorkantottam ostoba, a tájékozottság teljes hiányáról tanúskodó megjegyzésén. Még hogy alá lenne rendelve? Ez nevetséges, azt hittem ennél jóval több információ van ennek a patkánynak a kezében. Ezek szerint túl sok bizalmat vetettem az elmeháborodott fejébe, a figyelmét bizonyára nem kötik le az apró részletek, amik a nagyra tartott harmóniájához tartoznak. Tenyerem tövét drámaian a homlokomhoz emeltem, és fájdalmasan felsóhajtottam.
- Alárendelve? Ne nevettess! Azoknak az alantas csúszómászóknak, mi? - felkuncogtam - Még csak azt sem tudják, hogy létezünk! Olyannyira el vannak foglalva egymással, mint két civakodó kisgyermek. Nincs rá okunk, hogy beavatkozzunk a szánalmas küzdelmükbe, de elhiheted, könnyedén összeroppanthatnánk mindkét oldalt. A mágiám képviselői egyedül képesek lennének rá, pedig csak heten vagyunk - pillantottam rá a férfira sötét tekintettel, majd őrült kacagás tört rám. Úgy tesz, mintha mindent tudna, miközben valójában még a saját hatalmával sincs tisztában. Félkegyelmű, a saját ereje vakítaná el? Ugyanabba a hibába esik, mint sokan mások, pusztán azért, mert hatalmat tart a kezében, azt máris abszolútnak képzeli. Fájdalmas bevallanom, de tisztában vagyok vele, hogy mágiámnak csupán a potenciáljában rejlik szignifikáns erő, és hacsak nem találok rá módot, nem is fogom kiaknázni a képességeimet. Ez a test túl törékeny és gyenge ahhoz, hogy elviseljen akkora hatalmat.
- Valóban. Szerencsések voltak, hogy a folyamatot vissza lehetett fordítani... Azonban a segítségünk nélkül talán még mindig bottal ütnék a nyomát annak a kapzsi féregnek, aki kiváltotta a jelenséget a felelőtlenségével, és az életével fizetett érte - nevettem fel újra, szórakoztató volt az a nap, igazán. Sajnáltam volna azonban, ha nem áll helyre a világ rendje, kedvenc szórakozásomat vette volna el. Ki szeretne olyan világban élni, ahol nincs halálfélelem?
- Oh? Ugyan, ez a doboz nem hordoz magában mágikus erőt, nincs miért tartani tőle - kuncogtam fel, majd apró pillangókká is esett a varázstárgy másolata. A következő pillanatban már más tárggyá álltak össze, ezt azonban egy tenyérnyi mágikus kör jelenléte is képviselte. A pálca ismerős lehetett a számára, az övének a pontos mása volt. Könnyedén leképeztem a mágiáját, végtelenül primitív volt. Egy apró mozdulattal fel is csaptam a segítségével a dzsinn mögött lévő konténer tetejét.
- Aranyos játékszer, honnan van? - szegeztem neki a kérdést, miközben megfordult a fejemben, hogy visszaadom neki a kölcsönt, ám az annyira méltatlan lett volna... Nem kívántam többet látni belőle, mint eddig Rolling Eyes
- A fajod megszállottsága eltörpül ezeknek a kapzsisága mellett. Tán nem bízol a szavamban, mikor azt állítom, veszélyesek? Képzelj el egy világot, ahol minden mágikus hatalmat egyvalaki tart a kezében és a magadfajta kincskereső kalandorok csupán az ereklyék hűlt helyére lelhetnének rá. Vagy a fajodat kirabolva, meglopva, minden jogos tulajdonuktól megfosztva. Képzeld el a fajodat... megfosztva az erejüktől, halandó emberekként - ejtettem ki a baljóslatú szavakat, majd groteszk mosolyt varázsoltam az arcomra - Ennek tetejében még engem is végtelenül felbosszantottak. Azonban kétlem, hogy a személyes bosszúmban támogatnál. Hacsak nem kívánod boldoggá tenni kedvenc játszópartnered - legyintettem nemtörődöm módon, majd a hajamat meglibbentve várakozó pillantást vetettem rá. Bemutattam az okaimat, innentől kezdve rajta múlik, kaphat-e érmét, vagy sem.
Gawin Lancaster
Különleges karakter
Különleges karakter
Gawin Lancaster

Hozzászólások száma : 39
Registration date : 2012. Aug. 16.

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: ...
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyHétf. Júl. 14, 2014 8:27 am

Kardvásár

Felsóhajtottam, ahogy végre leszálltam a metróról a kijelölt állomáson, és elkezdhettem magam átverekedni az embereken, hogy kiérhessek a szabadba. Nagyon utálom a tömeget, de ebben a napszakban nem tudok repülni, a naptejjel együtt is csúnyán leégnék, ha végig a felszínen mozognék. Igaz, hogy már lemenőben van a Nap, de amíg nem kezd el sötétvörösbe borulni a látóhatáron, addig még fáj az érintése. Fel is teszem a napszemüvegem a mozgólépcső alján.
Elég sok pillantást kapok, bár többnyire rövidebbeket, ahogy elhaladok a járókelők között. Furcsa lehetek a bokáig érő, fekete bőrkabátban, aminek két fémlapot helyeztem a vállára, hogy egyedibb legyen, ráadásul magasabb vagyok szinte mindenkinél, és a napszemüvegemmel együtt talán már mátrixos külsőm van, de ez itt Japánban annyira nem feltűnő, a fiatalok folyamatosan mesehősöknek öltöznek. Szörnyű lehet ebben a harminc fokos melegben még emberként is, ez a kabát még úgy is rám akad száradni, hogy csak egy fehér trikót vettem alá, és az sem segít igazán, hogy a farmeromba annyi lyukat szúrtam, hogy kevesebb benne az anyag. Nem segítene más, csak egy napernyő és egy kád jeges víz, és akkor talán kényelmesen tolnának el a boltig. A naptej és a vastag ruha megvéd a leégéstől, de ettől a szörnyű melegtől nem nagyon véd meg semmi.
Anya mindig mondta, hogy nyáron nem szabad kimenni addig, amíg közvetlenül rávetül valamire a napfény, amit meg tudunk fogni, de most muszáj volt kijönnöm. Egy olyan fegyverboltot találtam az interneten, ahol úgy adnak el élezett katanákat, hogy nem kérnek fegyvertartásit és személyit. Előbbi nincs, és az igazolványom szerint ebben az országban még kiskorú vagyok.
Megkönnyebbülten felsóhajtok, ahogy belépek az üzletbe, és a csilingelő hang után megérzem, hogy van légkondi, a hideg levegő sugárban ömlik a helyiségbe. Szüksége is van rá a tulajnak, aki valamiért szamuráj páncélba öltözve árul, és egy díszes, japán legyezővel próbálja hidegen tartani magát. Furcsa, hogy egy ilyen félig illegális üzlet ennyire ad a marketingre. Elég nagy is, rengeteg különböző dísz vagy kevésbé dísz fegyver lóg a falakon, biztos nagyon népszerű, nem tudom, hogy nem kapták még el őket. Nem helyeslem, hogy engedély nélkül fegyvereket adjanak el gyerekeknek, ha anya és apa nem engedte volna meg nekem, hogy vegyek Jamienek kardot, nem is tenném. Persze, sokkal biztosabban áll a kezében, mint a legtöbb felnőtt embernek, és hát öregebb is háromszor a legtöbb felnőtt embernél, és ha mégis baja lesz, azt kialussza.
- Jó napot, egy katanát szeretnék venni- egy pillanatra körülnézek az egyébként teljesen üres üzletben, hogy nem hall-e meg valaki, mielőtt közelebb lépek, és kicsit halkabban, szinte suttogva teszem hozzá, hogy „éleset.” Az eladó ezt valamiért nagyon viccesnek találja, de nem értem, hogy mégis miért. Ha valami olyasmit csinálok, amit nem szabadna, az a minimum, hogy odafigyelek, hogy ne kapjanak rajta, még akkor is, ha igazából rám nem igazán vonatkoznak a törvények, amiket az emberek hoztak.
Nagyjából tíz percig tart, amíg kiválasztok egy vörös színű, vízi sárkányos díszítésű katanát. Jamie imádja a vörös színt, meg a sárkányokat is, úgyhogy ez az ideális választás. Egy kicsit elhúzom azért a szám, amikor a tulaj bejelenti, hogy ez negyvenezer yen, ha megmutatom a személyim, ha nem, akkor hatvan. Talán kiszagolta, hogy kicsit tartok tőle, hogy bajba kerülök, aminek nem örülök. Nem azt a húszezer yent sajnálom, az elvileg aprópénz nekem, az zavar, hogy sikerült lúzerkednem. A kezébe csapom a pénzt, egy kicsit talán erősebben is a kelleténél, mert elfintorodik, és gyorsan lelépek. Csak az üzlet előtt jövök rá, hogy nem kértem csomagolást a kardnak, de ha most visszamennék, garantáltan a csomagolással is átverne. Csomagolás nélkül viszont nem igazán szállhatok fel a metróra, kénytelen leszek vonattal menni. Ezúttal még többen megbámulnak, ahogy sietős léptekkel haladok a vasútállomás felé, de gondolom, azt hiszik, hogy a kard dísz, vagy a „jelmezem” tartozéka. Az egy kilométeres séta végén kimerülten dőlök a fedett váróterem egyik falának egy pillanatra, mielőtt keresnék egy padot. Meglepő módon, nincs tömeg, szinte kihalt az egész váróterem.
Leülök egy padra, lefektetem magam mellé a kardot, leveszem a bőrkabátot és a szemüveget, és végre kevésbé érzem magam szaunában. Bár így is nagyon melegem van, ha ki tudnék pirulni, most biztos rákvörös lennék, folyik rólam a víz, meg sajnos, a naptej is valószínű. Egy örökkévalóság lesz hazajutni, legalább másfél óra, azután már biztos, hogy nem lesz energiám sehová menni. De legalább megvan a kard az öcsémnek.
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

nő
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Registration date : 2012. Feb. 21.

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te31700/45000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyKedd Júl. 15, 2014 4:24 am

Kardvásár
Zaklatott lelki állapotba leledzettem épp. Már csak azért is, mert se a magamfajta pár száz éves shinigamik, de még a youkaiok se utaztak soha vonaton. Hogy az emberekről ne is ejtsek szót. Egy szó, mint száz, idegenkedtem a dologtól, nem kicsit. Ráadásképp teljességgel jogosan. Egy jó emlékem se fűződőtt hozzá! Így aztán gondolom érthető mód, nem túl lelkesen mentem a közelébe. Naná, hogy megint egy szerencsétlen léleknek a kérését teljesítettem. Ráadásképp ott lógott a nyakamon, míg meg nem találtam az illetőt, akivel mindenképp kommunikálni valója akadt. Szóval kereshettem a fazont egy rakat ideig, mivel állítása szerint az alaknak vasparipán kellett volna jönnie. De sehol egy lélek se, nem hogy egy élő! Egy idő után eluntam a várakozást, és a kedves megboldogultat jobb létre szenderítettem, vagyis amikor nem figyelt oda, bele fejeltettem a kardom kashirijébe. Ilyentén képp, a melót letudva, jöhetett a szórakozás. Elvonultam átöltözni, ugyanis a hakama nem túl kényelmes rókafarkinca szempontjából, és nekem rögtön kettő is volt. Vagy legalábbis számítottam rá, hogy lesz. Táskából épp ilyes okból kifolyólag elő is bányáztam egy yukatát, ami lényegesen kényelmesebb viselet volt róka körökben, mint a hakama. Nem különösebben szégyenlősködtem, lévén úgy se látott senki, ha meg mégis, akkor az meg is érdemlette. Arról nem is beszélve, hogy mint már említettem, egy teremtett lélek se volt a környéken. Így hát átvedlettem, majd feloldottam a pecsétem, végül sapkát helyeztem a kobakomra, lévén a helyiek indokolatlanul sokan láttak indokolatlanul sokat. Ahogy a vérem a szegycsontomhoz ért, végig futott már-már ismert forró borzongás a gerincemen. Pár pillanatig behunytam a szemeim, hogy megszokjam a kitárult, sokkal élénkebb világot, majd egy halk nevetést eleresztve, bele pakoltam a shinigami egyenruhám Táskába. Vénusz lelkesen hozzá dörgölte a kezemhez a fejét, de nem zavart a dolog. Gin~chant újfent az oldalamra kötöttem, majd a nagyon vörösen lobogó Kasai~channak nyújtottam az ujjam. Most nem kellett neki se elbújnia, hisz ilyes formámban inkább élveztem a másokból kiváltott rőkönyt, semhogy zavart volna.
- Tudod hol vagyunk? - kérdeztem meg Suza~chant, lévén hiába lettem kitsune, nem tudtam tájékozódni egy fikarcnyival se jobban. Az más tészta volt, hogy nyomot követni, személyt követni így már tudtam, de csak úgy oda találni bárhová... legfeljebb követhettem volna a korábbi nyomaimat. De most inkább a kényelmes megoldást választottam. Főleg, mert jelen esetben Suzaku sem volt lekorlátozva semmilyen módon. Az előtt, és úgy beszélt, ahogy kedve tartotta.
- Mégis kinek nézel te engem? - kérdezte már-már durcásra hajazó hanggal.
- Egy jól tájékozódó pár dekás toll-labdának - siettem a válasszal, mire a fülembe csípett volna, ám elkésett vele. Kénytelen volt a haj húzni kissé. Kicsit se zavart a dolog. Főleg, mert megéreztem, hogy valaki közeledik. Egyből tűntem el, lehetőleg észrevétlen, lévén természetem része volt, hogy előszeretettel ijesztgettem az embereket, vagy hoztam őket zavarba, esetleg kergettem kétségek közé. Az érkező, egy nyúlánk kölyök volt, ám ami még jobban felkeltette a figyelmem, hogy egy méretes karddal érkezett. Egyből felhagytam gonoszkodási terveim, lévén a pengék igen csak közel álltak a szívemhez. Ez mit sem változott. Szóval mikor a srác elhelyezkedett, mellé libbentem, és remélve, hogy csak kicsit ijesztem meg, megszólítottam.
- Szia. Ne haragudj a zavarásért, de régóta lelkesedek a katanákért. Megnézhetem a tiedet? - Mondtam volna talán többet is, ám valami zavaró volt a fiúba. Éreztem rajta a vér szagát, de a halál szaga nem lengte úgy körbe, mint mondjuk engem. Meg az egész lénye. Valami nem volt rendben vele. Kissé talán én is kiélesítettem az érzékeim, reflexeim miközben az engedélyére, netalán elutasításár a vártam.
Gawin Lancaster
Különleges karakter
Különleges karakter
Gawin Lancaster

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 17, 2014 10:05 am

Kardvásár

Ahogy üldögélek a padon, megérzek valami furcsa szagot. Persze, rengeteg furcsa, sosem érzett szag vesz körül, de ez talán furcsább mindegyiknél, amit itt éreztem. Olyasmi szag, mint egy róka vagy farkas bundájának aromája, de sokkal baljósabb, veszélyesebb, és keveredik mellé valami más, fura dermedtség is, mintha halott lenne már. És a furcsa szagú valami egy lány, aki egyenesen hozzám jön. Az első, ami feltűnt, hogy kard van az oldalán.
- Szia!- egy kicsit megszeppenek rajta, ahogy a lány a kardot kéri, de végül egy kicsit tétovázva, de odanyújtom neki. Nem hinném, hogy el akarja lopni, vagy amint megkapja, elkezd vele felém vagdalkozni, vagy ilyesmi jutna eszébe. Különben sem tartok ilyesmitől különösebben, nem hinném, hogy komolyan tudna nekem ártani, ha kicsit figyelek rá, még így is gyorsabb kell, hogy legyek, hogy ömlik rólam a víz, és a pulzusom sokkal magasabb az átlagosnál. Anya mindig mondta, hogy nem szabad kimenni a napfényre még védőfelszerelésben, mert nem bírja a szívünk a hőt, s néha tényleg úgy éreztem már ma, hogy egyszer majd megáll.
Vettem egy mélyebb levegőt, miközben a szememmel is megvizsgáltam a lányt. Furcsa, japán ruha, baseball sapka, és olyan hajszín, ami a korához képest nagyon furcsa, bár az ősz hajnak sem ilyen az árnyalata. Nem tudom, hogy festett-e, vagy valami betegség mellékhatása, és nem is akarom megkérdezni. Anya mondta, hogy nem szabad megbántani a betegeket, és ha az, és rákérdeznék, akkor talán megsértődne. Ami még ennél is furcsább volt, az a szeme volt, ami talán macskáéra hasonlított, és amikor láttam a fogait, azok is olyanok voltak, mint a mieink, ha vacsorázni készülünk. A legfurcsább viszont az a két lény a vállán- az egyikre rá lehetett fogni, hogy papagáj, a másik viszont olyan volt, mint egy életre kelt lángcsóva.
- Ajándék az öcsémnek, imádja a kardokat- félig meddig neki, félig magamnak mondtam a szavakat, miközben gondolkoztam, kivel hozhatott össze a sors. Valószínű, hogy nem egyszerű ember, de a szaga alapján nem is vámpír- igaz, azt el lehet rejteni, ha ügyes. Talán apa mégis rám állított valakit, hogy figyeljen rám? Apa nem tudom, hogy tenne-e ilyet, de anyából kinézem. Letöröltem az izzadságot az alkarommal a homlokomról, de a szemeim végig a lányon tartottam, miközben kitaláltam, mi legyen. Ha nem ember, akkor gondolom, sejti, hogy én sem vagyok az, ebben az esetben pedig kár húzni az időt. Nem csináltam semmit, amúgy sem hiszem, hogy bántani akarna.
- Elárulnád, hogy ki vagy?- egy pillantást vetek a vállán ülő lángocskára, hogy jelezzem, nem csak egy nevet szeretnék hallani. Nem hiszem, hogy véletlenül futottunk össze. Apa azt mondta, hogy nem létezik véletlen, ha történik valami, annak oka van, annak meg kell történnie. Valószínűtlen, hogy csak mindketten vonatra várunk.

Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

nő
Scorpio Goat

Karakterinformáció
Lélekenergia:
Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Cl0te31700/45000Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 29y5sib  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyPént. Júl. 18, 2014 3:38 am

Kardvásár

Elmosolyodtam, persze kissé szadista mód sikerült, miközben a kezembe vettem a nevezetes kardot. Pár pillanatra még a hüvelyben forgattam, a súlyát figyeltem, a saya mintáját, illetve a keresztvasat szemléltem meg, majd kihúztam a pengéjét is. A korábbi érdeklődésem egyből lelohadt. Elhúztam a számat, miközben a penge élét nézegettem.
- Azt mondtad, hogy az öcséd szereti a kardokat... - hagytam egyelőre figyelmen kívül a személyem mivoltát firtató kérdését - Akkor azt tanácsolom, ezt oda ne add neki! Félre ne értsd, nem bántásból mondom, de ez legfeljebb díszkardnak, ha lehetne használni. Igazából nem is igazi japán acél, csak valami kard alakú fémdarab, egy kicsit kiköszörülve. Az első komolyabb használatnál valószínűleg kicsorbul, tönkre megy, nem védi meg a forgatóját, az is könnyen lehet, eltörik. Főleg ha igazi katanával kerül összetűzésbe - csendesen visszanyomtam a kacsójába a biliacél remekművet, majd előhúztam Gin~chant. Felé fordítottam a penge lapját, hogy ő is láthassa - Egy igazi, kézzel kovácsolt japán penge valahogy így néz ki. Nézd meg jól a mintáját. Ahogy a kovácsmester kézzel kalapálja, nem tud egyformán ráütni mindig, ezért lesz ilyen furcsán erezett mintája. Arról nem is beszélve, hogy kemény és puha acélt kovácsolnak eggyé, hogy egyszerre legyen rugalmas, de ellenálló. Azt a részt, amivel blokkolni kell az ellenfél kardját az kemény acéllal készítik, de benne van a kemény fémben a hajlékony is. - hirtelen észbe kaptam, hogy nem kard-továbbképző-tanfolyamot tartok. Inkább egy gonoszkásat villant a tekintetem. - És hogy ki vagyok? Ne haragudj, ezt én is kérdezni akartam, csak a pengével kissé elterelted a figyelmem. Körbe leng téged is a vér szaga, ám nem érzem a halált körülötted. Vagyis még nem öltél, még, ha már ontottál is vért. - vontam le a magam kis következtetést, miközben hirtelen mélyen a szemeibe néztem egész közelről - Ki vagy te? Vagy inkább kérdezzem úgy, hogy mi vagy te? Ismerem az itteni youkai~okat, de rólad nem tudom eldönteni, hogy ki vagy. - akarattal próbáltam kicsit összezavarni, lévén valamiért jó érzéssel töltött el rókaként minden ilyes sikerélmény. Mikor zavarba jöttek tőlem, netalán kissé megijedtek. A szaguk, a félelem a tekintetükben. Kellemes összhatás volt, az már bizonyos. - Amúgy szólíts Keiko~nak. - mosolyodtam el, talán nem teljesen akaratlanul villantva ki közben tűhegyes fogaimat. - Ja és a helyedbe visszavinném ezt a kardot az eladónak. Köze sincs egy valódi katanához. Csak a formája hasonlít kicsit...
Shinigamiként ezt sokkal tapintatosabban intéztem volna, ám valamiért most ez így sikerült. Persze Gin~chan, meg Kei~chan szemmel láthatóan extra mód élvezték az ilyes helyzeteimet...
Gawin Lancaster
Különleges karakter
Különleges karakter
Gawin Lancaster

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyVas. Júl. 20, 2014 10:46 am

Kardvásár

Egy kicsit értetlenül néztem, amikor a lány elkezdett arról beszélni, hogy Jamie kardja szerinte rossz minőségű. Elég keménynek tűnt, de amennyire tudom, minden kard eltörik egyszer, szerintem azért tíz használatot kibírna, mielőtt tönkremegy. Az otthoni kardjaink addig szokták bírni nagyjából, ha emberek kezébe adnánk, talán még tovább bírnák. Nem hiszem, hogy az öcsém ezt vívásra akarja használni, bár ha eltöri, szerzek neki másikat.
Ahogy a lány előhúzta a kardot az oldaláról, és elkezdett magyarázni a mintáról meg a kovácsmesterekről, vetettem pár pillantást arra is, amit a kezemben tartottam. Oké, tényleg kicsit más, de én még nem láttam két egyforma kardot, pedig apám ghoulja, aki már emberi életében is kovács volt mellette, fél évezrede készíti a kardokat. És nem láttam még olyat, hogy ne lenne legalább pár centivel hosszabb, ne lenne kicsit máshol a vércsatorna, bár én főleg a markolat alapján választottam. Mindig próbáltam zöldet vagy kéket szerezni arra a pár napra, amíg cserélni kell.
- Nem akarlak megsérteni, de szerintem ez a kettő ugyanolyan- egy kicsit csodálkozó arcot vágok, miután befejezi a monológját. Tényleg láttam valamit a Discoveryn a kardkovácsolásról, de én nem látok különbséget. Ez is vág, van éle, nekem hibátlannak tűnik, szerintem elég kemény is, mert egyértelműen acél, és jól néz ki, egyensúlyra sem rossz, nagyon könnyű. Egy kardnál szerintem ennyi a lényeg, egy számszeríjnál már rengeteg különböző tényező számít.
Ahogy elkezdett a vér szagáról beszélni, egy pillanatra elfordultam, hogy a tenyerem a szám elé tegyem, és megszagoljam, mit érezhetett meg, de szokás szerint tiszta fogkrém illata volt, mint mindig az evés utáni rövid időszagot leszámítva. Anya azt mondta, hogy mindig fogat kell mosni, hiába regenerálódunk, mert a szájszag nem túl jó, főleg, ha úgy táplálkozik valaki, ahogy mi. Akkor talán azt a vért érezte meg, ami előző napról maradt a szervezetemben, az viszont nem kis teljesítmény. Ahhoz olyan jó szaglása kell, hogy legyen, mint Trevis-nek, ezt még én sem érezném meg.
- Gawin-nek hívnak, örülök, hogy megismerhetlek, Keiko-san! Akkor te nem az apám családját szolgálod?- furcsa, majdnem biztos voltam benne, hogy vagy vámpír, vagy apám valami más szolgája. Úgy tűnik, nemcsak, hogy nem az, hanem nem is látott még vámpírt, hiába nem ember ő sem. Így viszont egyikünknek sincs fogalma róla, mi a másik. Apa és anya mindig mondták, hogy nem szabad lebuknom az emberek előtt, mert szörnyű sors vár rám. Helene nővérem két évig volt bezárva egy laboratóriumba, mire kiszabadult, és nem igazán hajlandó beszélni az ott töltött éveiről. Jamie-vel és Robin-nal egy hosszúra nyúló délelőttön beszélgettünk elalvás előtt arról, mit élhetett át, és utána elég nehezen tudtam aludni.
- Sajnos, nem igazán tudom visszavinni, csak tizennyolc vagyok. Amúgy sincs ezzel probléma, egyszer minden kard eltörik, az öcsém inkább gyűjteménybe akarja rakni, ha nagykorú lesz, kap majd egy rendes kardot- legalábbis, gondolom, hogy neki azt csinálnak, rajtam kívül szinte mindenki azt kér száznyolcvan évesen. Egy kicsit azért körülnéztem, hogy nem-e hallották meg azt valaki mások, hogy illegálisan van nálam a kard. Magától a lánytól nem féltem, nem hinném, hogy ő be akarna árulni engem a rendőröknél, főleg, hogy nem hiszem, hogy nála legálisan volt a kard. És mivel nem is ember, nem hiszem, hogy ilyen apróságok érdeklik. - Sajnos, azt nem igazán mondhatom el, hogy mi vagyok. Apa megtiltotta.

Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

nő
Scorpio Goat

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 EmptyKedd Júl. 22, 2014 9:45 am

Kardvásár

Mármint, hogy ez a biliacél izé, meg Gin~chan ugyanolyanok? Valami baj van a szemével? Egy pillanatra elvörösödött a szemem, és talán egy kicsit fel is morrantam, de türtőztettem magam, hisz szemmel láthatóan picit se konyított a dologhoz. Másképp tuti nem sózták volna rá ezt a vacakot. Inkább elraktam a kardom.
- Már miért lennék én bárki szolgája? - hangom éles volt, bár nem vittem bele fenyegetést - Vagy talán talpnyalónak nézek ki? - kissé belerúgott ezzel a kérdésével az önérzetembe. - Csak tizennyolc? - újfent közel hajoltam hozzá, és a szemeibe mélyesztettem a tekintetem. - Nyilvánvaló, hogy nem vagy ember. A vér szaga, a te szagod, meg úgy alapvetően a lényed elég gyorsan elárulja, hogy legfeljebb annyi a kapcsolatod az emberekkel, amennyire a vérük kapcsolatot jelent. Miért ontod? élvezetből? Netalán szükséged van rá? - találgattam - A hajad olyan vörös, mint a tengeren túliaknak. A szemed se épp idevalósit sejtet! - vigyorodtam el szadistán, hogy kivillantak a tűhegyes fogaim, mikor emlegette, hogy nem mondhatja el, hogy micsoda ő valójában - Lássuk csak. Egy tengeren túli szörnyet keresünk, ami vért eszik. Ha csak a szadizmusodat élnéd ki, lássuk be, még ha tényleg tizennyolc is lennél, nem bírtad volna eddig ki, hogy ne gyilkolj, szóval enned kell a vérből. Ha helyi lennél onira tippelnék, ámbár ők a húsát is megeszik az embernek.- elővettem a yukata ujjából a hosszú szárú pipám, és Kemurit ráfújtam, ám a füstöcske minden fennakadás nélkül foszlott látszólag a semmibe. - Vagyis lidércfajzék se vagy - vontam le a következtetést, majd folytattam a hangos eszmefuttatást - Vérevő nyugati szörnyek. Bárkinek tippje?
- Tényleg nem szoktál nyugati irodalmat olvasni, igaz? - vakarta a csőrét Suzaku a vállamon - Pedig érdemes lenne a nyugati lényekkel is megismerkedned. Lássuk csak. Vannak a szirének, ámbár ők meg is kajolják az egész embert, ráadásul nem is néz ki szárnyas kislánynak, aki a hangjával csábítana, vagy csak nagyon jól álcázza magát. Vannak a lidércek...
- Nem lidérc, Kemurival kipróbáltam! - akadékoskodtam.
- A nyugati lidércek nem olyanok, mint az itteniek, élő embereken élősködnek, nem lelkeken! - világosított fel - De lidércnek se nézném. Szellem, esetleg boszorkány? Alapvetően nyugaton minden vérivóra elsőre rámondják, hogy vámpír, szóval mi is rámondhatjuk, aztán ha nem az, akkor kikéri magának, ha meg tényleg az, akkor így járt ő is, meg mi is! futtatta eszméjét kicsiny madárkám, mintha társalgásunk személye nem ott ült volna velünk szembe.
- De ha nem is foglalkozunk azzal, hogy mi vagy, hisz nem árulhatod el, remélem tisztában vagy azzal, hogyha én érzékeltem egyből, hogy nem vagy ember, akkor itt lesznek jó sokan, akik egyből levágják a szitut. És lehet jobban értenek majd a nyugati szörnyológiához, mint én. És jobb esetben is kíváncsiak lesznek, hogy hogyan működsz - nem emlegettem neki a tizenkettedik osztagot, de erőst eszembe jutottak hőn szeretett szomszédaink, akik engem is tuti élve boncolnának fel, ha tudnák hogy működök - bár lehet az a rosszabbik, amikre képesek... a jobbik, ha csak simán beléd kötnek. És ők olyan kardokkal jönnek, mint ez itt - simítottam meg Gin~chant- Vagyis ami nem csak, hogy több száz év alatt nem törik el, de több ezer évet is kibír, mindennapos csaták mellett is, hogy nem törik, nem csorbul. És itt visszatérve a kardodhoz, ez a különbség, hogy az enyém majd 300 éves, mégis bármikor rábízom az életem, a tiedre pedig a hajam se bíznám! - bólogattam mosolyogva, készen rá, hogy ha dühös lesz, vagy ilyesmi, azonnal távozhassak. De eleddig jól szórakoztam vele.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Óvárosi Karakura Állomás   Óvárosi Karakura Állomás - Page 2 Empty

Óvárosi Karakura Állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Karakura Town ::   :: Óváros-