Takagi Akira 9. Osztag
Hozzászólások száma : 121 Age : 236 Registration date : 2013. Jul. 19. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13900/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Kedd Szept. 24, 2013 9:13 am | |
| Ha River úgy is jobban tudja a járást, javaslom, őt kövessük. Lemondok a túravezetői posztról. Meg amúgy is ő van képben a szituval. Feltéve, ha nem robban fel. Ha sokat babrálod a Quaggabotot, felrobban. Ha magától nem, majd segítek neki.
- Spoiler:
Mielőtt bárki tovább akarná nyúzni, felvési a lapra is, szép nagy betűkkel, le is rajzolja a piros karikában áthúzott praclit. A firkálás végeztén, hogy mindenki jól lássa, körbemutatja. Birizga és tapivédelemmel ellátott önmegsemmisítő ketyere. Na, ez van benne, tehát nem nyúlkapiszka. Ha mégsem robban fel, akkor sem marad kezed, amivel maceráld. A biztonság kedvéért megpörgetem az orra előtt a cukiságos mordályt, amit találtam.
- Spoiler:
Lenézve a visszakapott feltét nélküli pizzára rezignáltan megpaskolja Suzu-chan buksiját. //De legalább hagyott nekem is valamit.// Attól, ha befogod a fülét, még hallja…
- Spoiler:
Rosszalló fejcsóva kíséretében két adag gumicukrot markol fel az asztalról és nyújtja aktuális etalonja felé. Az egyik párat a kezébe nyomja, füldugó gyanánt a kicsinek, a másikat, nem zavartatva magát a páciens szájába igyekszik tömködni. Csak addig jó pasi, amíg nem üvöltve szentségel. A kurjongatást tartogasd későbbre, másholra.
- Spoiler:
Gyorsan teszi hozzá, mielőtt még mielőtt durcára venné a gumimaci-támadást.
|
|
Hidetada Nishigami 11. Osztag
Hozzászólások száma : 147 Age : 52 Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom Registration date : 2013. Jan. 09. Hírnév : 10
Karakterinformáció Rang: Alkoholista tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13400/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Csüt. Okt. 03, 2013 12:02 am | |
| Az ivászatot folytatva bánkódtam a helyben hagyott sör felett, meg a kiömlött rossz minőségű bor miatt! Bár elég rossz minőségű volt a a bor, meg egyébként sem szerettem, mégis csak pia! Rengeteg gondolat futott át az agyamon, mígnem elfogyott az italom. A pálinka a vodka a tequila (Bár azt se kedveltem meg még mára se) az a fura piros lötty, meg a fekete színű izé, és még oly sok dolog, amelyek emlékezete homályába merültek. - Spoiler:
Felkelek a padlóról és labilis lábaimon megtámaszkodva csak egy kis friss levegőre vágyok, így egy kidouval szétrobbantom az ajtót, majd a fogva tartóimmal nem foglalkozva, kimegyek levegőzni miközben egy cigarettát szívok! |
|
Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Atom Random! Szer. Okt. 23, 2013 1:04 am | |
| Mivel a mesélőnek nincs ideje, így megkért, hogy zárjam le a küldetéseit. Hidetada Nishigami - 400 LP és 400 ryou mindenki más: 500 LP és 500 ryou |
|