|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Kazuho Kira Daitenshi
Hozzászólások száma : 115 Age : 31 Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás) Registration date : 2012. Feb. 23. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 5:07 am | |
| „ Réges-régen, egy messzi messzi galaxisban, élt egy srác... Egy férfi, akinek mindenki ismerte a nevét. Olyasvalaki, aki egyaránt híres volt Soul Society-ben, Hueco Moundo-ban, az Emberek világában, s talán olyan dimenziókban, melyről sokan még csak nem is hallottak. (Hogy mit tett le ezért az asztalra, arról fogalmunk sincs, de valószínűleg nem kevés pénzt.) Akárhogy is, ez az isteni csoda, egy nap összehívta pár barátját, egy játékra.” A világ pengeélen táncol. Az élők gyorsan halnak. A halottak... életre kelnek. Nem volt ez ám mindig így. Mielőtt a gonosz bosz-mágus-sárkány feldúlta volna Celestia földjét, minden békés és nyugalmas volt. Ha most nem tesztek valamit, akkor a világ mély sötétségbe borul, és minden nyuszi, minden kiskacsa, de még az emberek is csak vonagló húscafatok lesznek egy pörköltes tálban. Épp ezért..... Ja majd elfelejtettem. Karakterlapok!
Hoztam ám mindet, átnyálazva, átnézve. Szóval.
- Spoiler:
Előszedi a karakterlapokat és szétosztja.
// BAROMIRA READ ME!!!! OTTAN LENT SPOJLÁRBAN! // - Spoiler:
No tehát. Akkor kis szösszenetek a játékról amit játszotok. Celestia világa egy fantasy-scifi-posztapokaliptikus-nyulas-horroros-mókás játék fő helyszíne, melynek neve: Fehérek és Farkasok. (Ne üssetek le, nem én találtam ki! XD) Szóval. Alapvetően ti a saját karaktereiteket játsszátok ki, ahogy leülnek asztali szerepjátékozni. Ennek okán pár változtatást eszközölök önhatalmúlag a játékban. Ad #1: általában a postokban szerepel a karakterek cselekedete is. Nos itt is, de kicsit másképp. Mivel jelenleg, játék a játékban a küldetés, így másképp alakulnak a postok kinézetei. Chek This Shit Out! Powa of the spojla' tag: Amit a karaktereitek, a Fehérek és Farkasok játékon kívül, az asztal körül ücsörögve cselekednek (pl.: belerúgnak valakibe az asztal alatt, előszedik az üdítőjüket, kockával dobálóznak) azt kéretik Spoiler tagbe beleírni. Ezek azok a cselekedetek, amiket a karakter mint user tesz meg (ide tartoznak a gondolatok is, amit a karakteretek csak magában morog, mint játékos. Ha valamit csak gondoltok, azt „//” ezzel jelezzétek a gondolatmenet elején és végén). Trükkös játék tudom. XD CIC (Character In Character): Na most amit ti a spoiler tagen kívül írtok, azt a játékostársaitok hallják, látják, mivel ezek azok a részek, mikor a karaktereitek elmondják, hogy az F&F-es karaktereik mit tesznek, mit cselekednek. A gondolataikat ne ide írjátok le. A párbeszédek, itt azt jelzik, mikor a karaktereitek karakterei megszólalnak, tehát ezt is hallani fogják a többiek. Magyarul, amit Spoiler Tagen kívül írtok, azt a többi játékos látja hallja. Pl.: Pléjer 1: Követem az utcán azt az édes kiscicát, és nem foglalkozok a többiekkel. Plájer 2: - Ez egy hülye! - Kiált fel a karakterem, amint meglátja, hogy Pléjer 1 mit művel. Remélem érhető. Ha nem keressetek fel ahol csak tudtok. Ellentétek a játékban: Egymással szemben ül egy önérzetes Hollow vadász, és egy Arrancar? Ez itt mit sem számít. A Bleach világának ellentétei megnyilvánulhatnak, de tartsuk ezt meg, a spoiler tag hatáskörében. Útálod az Arrancart? Rúgd meg a bokáját az asztal alatt. Tetszik a jóképű shinigami srác melletted? Írd meg Spoiler tagbe, hogy közelebb húzódsz hozzá. Ad #2: Milyen karakterekkel játszotok a Fehérek és Farkasokban? Nos ez a következő mesélésem témája lesz. Hinteket szívesen veszem a postokban, de azzal minden User számoljon, hogy a Karija önmagát játssza ki az F&F-ben, azonban én kissé kifordítom a dolgot. Megpróbálom megragadni azt, hogy mi fogott meg a karakterben illetve Userben, és azt kiparodizálva, humoros adalékkal fogom beleépíteni a Fehérek és Farkasok játékba. Ad #3: Random. Random. Random. A karaktered lovag karit alkotott akinek a fél kezében pallos, a másikban gépágyú? Első körben jelezd, és beleszövöm a játékba. Boomer (A Fehérek és Farkasok játék mesélője) azt mondta, hogy minden tiszta hó, és az orrotokig sem láttok a ködtől, majd két lépés múlva előadja, hogy milyen jó idő van a tó mellett ahova megérkeztetek? Tessék visszaszólni neki, hogy öreg, az előbb még hó volt bakker. Ad #4: Egy körnek akkor van vége, mikor mindenki írt a körben, azonban én mint mesélő bármikor beleírhatok a körbe. Lehet, hogy minden post után írok én is egyet, hogy mesélői instrukciókkal lássa el Boomer a karaktereiteket (mint egy valódi asztaliban). Tehát egy körnek akkor van vége, mikor én, mint mesélő nagy betűkkel Pirossal kiírom a post elejére, hogy KÖR VÉGE! Felhasznált színek: Narancssárga: Narrátor, egyedül a játék elején és végén lesz ilyennel kiírva bármi is, amolyan intro és outro, mikor a narancs szín felcsendül. Steelblue: Boomer színe. Minden amit ezzel a színnel írok, azt halljátok, látjátok érzékelitek. Amit így írok, az a Fehérek és Farkasok játék mesélése. A játék amit a karaktereitek játszanak. Ezeket a postokat ugyanúgy írom, majd, mint ti a sajátjaitokat, tehát ami spoiler tagben van azt Boomer cselekszi az aszal mellett mesélve, stb.
|
| | | Amewa Ruriko Ember
Hozzászólások száma : 126 Registration date : 2009. Dec. 01. Hírnév : 15
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3000/12000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 5:28 am | |
| Blöáh, pörkölt, fúj. - Spoiler:
Elundorodok a gondolatra. Utálom a pörköltet. Ránézek a faliórára, ha már zabáról van szó, hiszen már érkezésemkor rendeltem pizzát. Az egyiket úgy, ahogyan Boomer kérte. Mesélő lekenyerezése. 8)Mert ha megszivat, a képébe nyomom a pizzatésztát. >.>
Character sheet done... Boombro, kuksoltad a feltagelt F&F logot? - Spoiler:
felmutatom a karakterlapom, aminek kábé a negyed oldalát a gigászi Fehérek és Farkasok logo foglalja el, made by me. Szerintem egészen királyságos lett.
|
| | | Rosui Suzume Akadémista
Hozzászólások száma : 70 Age : 12 Tartózkodási hely : Papa vagy a mama mellett; Lélektovábbképző Akadémia Registration date : 2012. Oct. 12. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: másodéves tanuló Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (3500/5000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 5:47 am | |
| Mindent meg kell enni, mert attól növünk nagyra, ezt Hahaue mondta még nekem egyszer mikor nem akartam megenni a sárgarépácskát, pedig attól tud ez ember fütyülni! ^ . ^
- Spoiler:
//Tényleg egészséges! Bár én sem szeretem a karfiolt, de megeszem, mert meg kell enni. De ez most nem is lényegecske, vajon mikor kezdjük a játékot? Lesznek bárányocskák is? Én nagyon szeretem a bárányocskákat! *.*// Majd át is veszem a lapocskát, amit a kezecskémbe kapok, szerencsére el tudom olvasni, mert a mama megtanított rá, majd kíváncsian nézek a többiekre.
|
| | | Hidetada Nishigami 11. Osztag
Hozzászólások száma : 147 Age : 52 Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom Registration date : 2013. Jan. 09. Hírnév : 10
Karakterinformáció Rang: Alkoholista tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13400/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 5:49 am | |
| Lol, figyelj Boom! Vágom, hogy atomul jól hangzik az alkomon név, de végül is mit takar!? - Spoiler:
Miközben kérdeztem egy kést vágtam az első rekesz sörömbe, hogy meg tudjam nyitni a nejlont, majd elővettem egyet, stílusosan felbontottam és belekortyoltam. Na meg, én kérnék egy doboz sört a pörkölt mellé. - Spoiler:
Miközben a másodikat kortyolom eszembe jut, hogy egy egész asztalt foglal el a társaságom, akik hozzám hasonlóan szomjazhatnak ebben a melegben!? Hogy mekkora tróger vagyok, elnézést!? - Spoiler:
Ezekkel a szavakkal bevezetve kezdem el körbekínálni az italomat. |
| | | Takagi Akira 9. Osztag
Hozzászólások száma : 121 Age : 236 Registration date : 2013. Jul. 19. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13900/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 6:40 am | |
| Yay! Szia, szia, szia!
- Spoiler:
Kifulladva rongyol be a szobába, kéziféket behúzva vágódik be az asztal mellé. Lelkesen integet minden már ott lévőnek.
Miről maradtam le?
- Spoiler:
Sietve elmarja Nishi kezéből a sört, a nagy izgalomra nagyot kortyol belőle, majd mintha mi sem történt volna visszacsúsztatja azt kis gazdája kezébe, majd ő is lecsüccsen a többiek közé.
|
| | | Masachika Ryuutarou Daitenshi
Hozzászólások száma : 80 Age : 37 Tartózkodási hely : Ji'pó 10km-es körzetében Registration date : 2012. Mar. 14. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Yuu házi bolondja (Tenshi) Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (15600/30000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Szomb. Aug. 31, 2013 10:09 am | |
| Micsidi-hogyacsidi-szevacsidi! Fogalmatosan elpenderedett ötletelésem sincs mi a pacalpöresz vagyon itt, de lájkolom! Szal, itten ezt a Hájendem ruhakollekciót kékne eladni hentföldén?
- Spoiler:
Széles vigyor, csak, mert úgy kell. Nem, mintha vágnám egyáltalán milyen szekérről van szó. Simán levágódom az egyik székecskére a csini-mini fekete hölgyikéhez, hátha reám hagyományozza a bögyi tartója méretét. Max a teja partiról, édes!
- Spoiler:
Benyerő kacsintás a drágának! Sugárzom én Csernobilra a benyerő sárm faktort. Nesze, pöti! Maradt nasser a zsebesben! Aztán, nehogy nekem visongassá, milyen franya cukker bácsi vagyok!
- Spoiler:
Lepasszintom a fél zacsi gumi csócsát, amit még Cukszilánynak szántam. Kárba nem megy, csak pocsékba. Úti közértben, azért rája sandítok arra a karton lapra, amit elém tosznak, hogy érezzem a farkas vagy mitosz fílinget. Karesz-paresz? Ez osztán a skizó tájm! Héjehó! Azért szőrös vukik nem leszünk? Nehogy mán kicsesszé velem, aztán valami vérfarkasos übermutáns tróger legyek ágyékkötőben! Kicsit cinkes a hódra vonyítani manapság... |
| | | Kazuho Kira Daitenshi
Hozzászólások száma : 115 Age : 31 Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás) Registration date : 2012. Feb. 23. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 5:49 am | |
| Na akkor mindenki ücsörögjön le, semmiről nem késtél el, most indulunk. Szóval.
Hoztam a karikat. Elsőnek akkor Nishi, mert te kérdeztél rá. Alkomon leszel. Az alkomonok mentállények, tehát nincs fizikai testük, ennél fogva, mikor a saját alakjukban vannak láthatatlanok az avatatlan szem számára. Aki képes az alkomonokat meglátni - tehát lát mentál síkon – az láthatja, hogy a testük mintha aranyló folyadékból épült volna fel. A saját alakjukban képesek átmenni falakon, elmerülni a földben, nem akadály nekik a fizikai korlát. Viszont ebben a formában nem képesek semmit sem megfogni, megérinteni, és nincs súlyuk sem szóval általában kell nekik egy másik lény akit elfoglalhatnak. Így ugyan elvesztik a képességet, hogy gondtalanul átlebegjenek tárgyakon, de képesek lesznek mondjuk megfogni egy korsót, vagy akár ajtókat nyitni. Tudni kell az Alkomonokról, hogy a saját nyelvük civilizált lény számára értelmezhetetlen, mert egyszerre hat nyelven beszélnek, és összemosódik – ezért az alacsonyabb rendű lények nem értik a beszédüket. Éppen ezért jelbeszéddel kommunikálnak. Ha elfoglalnak egy testet, az átveszi minden tulajdonságukat, ezért könnyű kiszúrni a testben lévő alkomont – bizonytalan járás, furcsa mozgás, illetve itt sem képesek jelbeszéden kívül másképp kommunikálni. Szóval ez lestt a te karid.
Suzu~chan, neked jót hoztam. Egy lovag. Szép, nemes erényekkel, mindig mindent szabályosan csinál, és csak a rosszakat csapja le, mint anyud a serpenyővel. A fajod Stoney szóval a bőröd kemény akár a szikla – illetve inkább mint a kavics. Szóval nem lesz probléma egy ilyen édes kislánynak sem, hogy túléljen vele. Illetve a fegyverét szeretni fogod: egy kétkezes palloka. Ez kb egy pallos, aminek egy hosszú nyele van, a végén pedig egy nagy, kör alakú fehér alapon, piros spirálrajzolatú fegyver. Ha valaki csúnyán beszél, szájon tudod vele vágni.
Masachikano. Neked jófélét hoztam. Egy Nikka harcos. Nikkákról tudni kell, hogy nagyon nehezen tanulnak nyelveket, már ami eltér a sajátjuktól. A saját nyelvüket csak ők beszélik, de ők is több dialektusban és tájszólásban beszélik, szóval néha még egymást is nehezen értik meg. A külvilág számára nagyon nehezen tanulhatóak a Nikka nyelvjárások illetve maga a nyelv is. Viszont harcban menők. Szóval általában inkább harcra veszik be a csapatba – más kérdés, hogy többnyire nem bírják megállni a kommunikációt, mert rendkívül barátságos népek, és erős az igazságérzetük. Na persze ha éppen aznap úgy döntenek, hogy ez lesz a heti egy munkaórájuk. Eléggé lusta banda, de ha felpörögnek akkor ott szétkapják a kocsmát.
Akira, neked egy Misurát hoztam. Kicsi, pörgős kari, kis lopakodásra sem utolsó, mert mindig feketében jár, és baromira ért a gépekhez. Mondjuk többnyire inkább a bájosságukat, meg a kis termetüket használják ki, hogy moéskodjanak egy darabot. Szeretnek nagyobb lények hátára csimpaszkodva mászkálni. Kicsik aranyosak, hangosak és olykor hirtelen hangulatváltásaik vannak. Egyszerűen ilyen a természetük.
- Spoiler:
Riverhez fordul, és nagy szemekkel lesi a logót a karilapon, majd Vigyorogva jelzi, hogy „fasza a cucc”
Na River, neked egy hozzád illő karit hoztam. Rain-boomer hang és fénymágus. Alapvetően jó dolgod lesz, mert pl a sötétben konkrétan világítasz – mondjuk lopakodásra teljesen alkalmatlan vagy, de ez más kérdés. Nem nagyon kell lopakodnod, mert bárkit legyalulsz ha lendületet tudsz venni. Szociálisan jók a Rain-boomerek, főként ha beszélhetnek. Ha nem, akkor általában maguktól öntik másoknak a rizsát, és be nem áll a szájuk többnyire. Viszont lazák nagyon, és hangokkal és fényekkel képesek bugolni az enemy-t. Szóval mocskosmód hasznosak.
Na de akkor. Mivel mindenki tudja, hogy mi a szitu, üdcsit elő, Kockát a kézbe. Allons-y! |
Hozzászólások száma : 70 Age : 12 Tartózkodási hely : Papa vagy a mama mellett; Lélektovábbképző Akadémia Registration date : 2012. Oct. 12. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: másodéves tanuló Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (3500/5000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 7:07 am | |
| Köszönöm… Suzume nagyon szereti a gyümölcslevecskéket!
- Spoiler:
Furcsán nézek a bácsi irányába, aki üdítőt nyújtott mindenkinek, de mivel többiek is beleiszogatnak még a néni is, aki majdnem elkésett. //És a nénikben meg lehet bízni.// Ezért én is belekóstolok, mert akkor biztosan nem ártalmas senkire sem még a Suzumékra sem. De olyan nem finom ízecskéje volt és hát, fúj T~T Visszaköptem az egészet a bácsira, pedig próbáltam lenyelni, de nem ízlett, fújocska volt. Nem volt finom T~T
- Spoiler:
Mondom csüggedten, pedig én mindent megeszek és megiszok. Majd a másik bácsira nézek, aki cukorkás zacskót rakott le az asztalkára. //A papa azt mondta, hogy nem szabad igenektől elfogadni semmicskét és lehet, hogy úgy járok, mint az előbb. >.<”// A zacskócskát végül az asztalocska közepére tolom, amennyire tudom, talán ha más eszik előtte belőle, úgy nem olyan veszélyesecske. K-köszönöm. Vegyetek ti is nyugodtan… ^.^
- Spoiler:
Andersen bácsi felé fordul, szemeiben lelkes csillogással. Lovagocska! *.* Nagyon szeretem a lovagocskákat! A Stoney-k látják az Alkomonocskákat? A pallokával a Alkomonocskákat is le tudom csapkodni, ha rosszacskák? *w*
A hozzászólást Rosui Suzume összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 01, 2013 7:27 am-kor. |
| | | Amewa Ruriko Ember
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 7:15 am | |
| Atomsirály. Hány manám van, Boombro? - Spoiler:
Napszemüvegem az asztalra teszem, hogy el tudjam olvasni, mi van a lapra firkantva. Aztán a zsebemből szivárványszínű figurát veszek elő, mert úgy tudom, a szerepjátékot ilyenekkel tolják. Nagyon komoly, mert világít a sötétben. Épp, mint a karakterem.
Nem, kösz, van kólám. - Spoiler:
Kibontok egy dobozos Pepsit, mert az az igazi. A sörnek nincs kúl íze, még csak nem is édes. Én azt hiszem, jobban jártam.
|
Hozzászólások száma : 121 Age : 236 Registration date : 2013. Jul. 19. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13900/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 7:31 am | |
| Még szerencse.
- Spoiler:
//Különben még itt égnék, hogy elkéstem.// Megrázza magát, végtére is nem így történt. A felkínált sörre tétovázás nélkül lecsap, ha már nem hozott magával semmit a nagy sietségben. Azt hiszem, mi itt jóban leszünk.
- Spoiler:
Bárgyú mosoly a válasz a villantott százas vigyorra, a kacsintgatós ipsétől félő, napestig ilyen fejjel marad. Új a szitu számára, sosem próbálták még elcsavarni a fejét, így meg még pláne nem. Csak nagy nehézségek árán sikerül Boomer mondandójára koncentrálnia, lassan ülepszik agyában a hirtelen jött rózsaszín köd. Neve hallatára kapja fel a fejét, igyekszik moderálni tejbetök arckifejezését, értelmes képet vágni.
Mi? Sura? Ennyi? Semmi speciális mütyür kütyü - se teleport, se egy icipici atombomba, vagy flux matrix? Fegyvere a cukiság?
- Spoiler:
Legyint, kicsi a bors, de erős, biztos ezzel is lehet világuralomra törni. Jobb híján majd rabszolgasorba hajtja vele a többieket, hogy kompenzáljon.
|
Hozzászólások száma : 80 Age : 37 Tartózkodási hely : Ji'pó 10km-es körzetében Registration date : 2012. Mar. 14. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Yuu házi bolondja (Tenshi) Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (15600/30000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 9:13 am | |
| Szívi, törpilla!
- Spoiler:
Vigyorgok kacsintóssal padlósuvickolóra. Nesze mán! Még egy ne parázz buksi simítást is letolok. Nem zabbantunk itten lurkókat. AsszemO-o. Azt meghiszem, aranyfonat! Ezután szerepezhetnénk duóban! Behatóbban megismernélek!
- Spoiler:
Lecsapatok néhány súlyos keresztet. VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE! Normális buksza! Nem ám, azok a karót nyelt satrafa dugeszok! Igazi, belevaló csini pipi! Jessz! Lészen mivel lecsapatni a sört. Viccelsz?! Naná, hogy félszemű kallerként csapatok le rája. Ingyé van! Meg szesz! Ide véle!*-* Egse, cimbi! Bestrigulázhatom a korhatáros fejadagokat is? Meg ne punnyadjon, mer itten nyomatok seppuku-t!
- Spoiler:
Kamu adó! Tiltja a vallásom! Gány lenne, ha kifércelném magam! Platty! Inkább pörgetek a szitun! Eztet úgy se kapirgálják! Vonogatom helyette a szemtelen öldököm, hátha a csórija kapcsol nekije krákogok. Én bevedelek mindent. Elég, ha "a" bötűvel kunkorodik az éteri csillámlásban. Meg, ecsím! Ehhez a hadara-madara bugylibicska karattyoláshoz...kő! Vazze! Betéptem a fószer vakerjától. Felíre se emlékszem, csak arra serpenyős rozsdamaratós lovas, meg setítben sájnoló csipogó kacsa, meg valamilyen süket-néma lúzer. Faszintos brigád! Erre osztán emelem a serecském. Mán, csak az a difi én se maradoztam le címke osztásból. Okkersára! Szal, nyomassam a stereo-t, min eddig! Nehéz meló! Be fogok szakadni...
- Spoiler:
Nyugtázom a napot bólintással megspékelt szandi asztalra lökéssel. Take it easy! Én mán érzem azt a lazulós stílust! Pöpecül menni fog itten domborítani a naplopót! Höhö! Naná! Mer az vok! Na, de lári-fári-ácsi-pácsi, kicsi bomcsikáváóváó! Nekem mostan azon túl majdan széjjel hullok a dialektikában, mitet tok? Léket csivitelek az ellen koponyájába? Na-na-na! Nem a bötmen! Tom mán! Leégetem a prociját a sok gyökkettes bla-blával! Zsírgeszti!
- Spoiler:
Dobbantom gamer górénak hüvelymattyert! Ezt csipázom! Passz, mi a tereferét tok abban a hírhedt kung-fu pandázásban, de érdekli a bödönöm szavatosságát...
|
Hozzászólások száma : 147 Age : 52 Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom Registration date : 2013. Jan. 09. Hírnév : 10
Karakterinformáció Rang: Alkoholista tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (13400/15000)
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 9:21 am | |
| Remek, kocsmákat fogok rabolni! - Spoiler:
Szólok közbe, még az első néhány mondat után, majd elszontyolodva bújok vissza a sörömhöz, s kortyolnék bele még egyet. Hát ez fura! Nem is emlékszem, hogy ennyit ittam! - Spoiler:
Azzal a lendülettel, amivel elhajítom az üveget a kukába, már nyúlok is a következő löttyért, majd egyetlen mellépislantás nélkül húzom le a felét. Akkor én a kocsmából indulnék mindenképp, úgyis félő, hogy nem lesz elég a sör! - Spoiler:
Szavaim mellé egy fancsali mosollyal jutalmazom a mellettem tornyosuló hat rekesz sört, majd miközben még egyért nyúlok, megiszom a kezemben lévő maradékát. Remélem nem haragszik senki ha rágyújtok! - Spoiler:
Miközben kérdezek, már el is kezdem körbekínálni az asztaltársaságot. |
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 10:38 pm | |
| Riv, te nem manázol, hanem fényből mágiázol. Minél fényesebb helyen vagy, annál jobban tolod a dolgokat. Suzu~chan te nemcsak lecsapni tudod, de látod is őket mindig, és téged nem tud megszállni sem.
No de akkor. Hol is tartottam? Ja igen!
A világ pengeélen táncol. Az élők gyorsan halnak. A halottak... életre kelnek. Nem volt ez ám mindig így. Mielőtt a gonosz bosz-mágus-sárkány feldúlta volna Celestia földjét, minden békés és nyugalmas volt. Ha most nem tesztek valamit, akkor a világ mély sötétségbe borul, és minden nyuszi, minden kiskacsa, de még az emberek is csak vonagló húscafatok lesznek egy pörköltes tálban. Épp ezért Everflame kikötőbe utaztok, ahonnan megkezdhetitek utatokat a város felé. Everflame városkáját már elérte a bosz-mágus-sárkány keze.
Amint leléptek a begördülő hajóról, megpillantjátok a napsütötte tájat, s az égbolton húzódó szivárvány elvarázsol titeket. Egy apró nyúlványa a kikötő a szigetnek, s az ösvény mellett, ami a városka felé húzódik, édes nyulak ugrándoznak. Tiszta idilli. |
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 11:19 pm | |
| Én megcsodálom a szivárványocskát és legnagyonagyon a nyuszikákat, amint leszálltunk a hajócskáról, és mivel nagyon aranyosak, vagyis védtelenek, ezért ha valaki megpróbálja megfogni őket, én nem fogom hagyni senkinek! *-* Ha kell a pallokával védem meg a nyuszik szabad jogocskáit!
- Spoiler:
Amint Andersen- bácsi befejezte a mondócskáját, a nyuszikák nagyon felkeltették a figyelmemet ezért rögtön hozzáfűzök valamicskét. //A nyuszik aranyoskák! *.* Csak tudnám mi is pontosan a szabad jogocska… // Elveszem Nishi-bácsitól a rágót, mert már ettem egyszer ilyet, bár icipicit félek megkóstolni, mert a gyümölcsszörpike se volt fincsi… és ez is fúj volt T~T Picit megrágcsáltan, de visszaadom Nishi-bácsinak, fúúúj T~T és közelebb húzódom a fekete hajú nénihez, Nishi-bácsi ugyanis ijesztőcske, sok fúj dolgot hordigál magánál! |
| Tárgy: Re: Atom Random! Vas. Szept. 01, 2013 11:56 pm | |
| - Spoiler:
az arcomba fröccsenő sörrel nem foglalkoztam, két okból kifolyólag. egyrészt, mert már rengetegszer történt velem ilyen, másrészt meg söööör *-*. Na, de hogy a cigimet megrágcsálva küldjék vissza, olyat még nem pipáltam. //Mia ...?// A feladóra pillantottam és felkiáltottam Jééé, egy kisgyerek :okérsz vodkát? - Spoiler:
Kacsintok a kis hölgyre, majd a mesélő felé fordulok. Megszállnék egy nyuszikát és innék vele egy sört! - Spoiler:
Azzal összegyűrtem az üres dobozokat , belehajítottam a kukába, aztán elkezdem húzni a következőt. Majd végre oda is eljutok, hogy meggyújthatom a cigimet, s jókora slukkot szívok belőle, a füstöt pedig a kör közepébe fújom.
|
| | | Amewa Ruriko Ember
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 12:01 am | |
| Nem manából varázsolok? Kúl! Mindig is utáltam a matekot. >.> - Spoiler:
Karilapot lengetek, aminek nagy részét még csak érteni sem értem, olyan bonyolult. @_@ De az F&F logo faszányos lett, úgyhogy azt hiszem, még jó vagyok. Zabából veszek, picilánynak pedig bontok egy pepsit, azt igya, ne a sört. És még én vagyok a felelőtlen, mert elhagytam a walkmanem Bigboss szobájában!
Ezt igyad, ez tetszeni fog! - Spoiler:
Remélem, picilánynak nem lesz baja azzal, hogy picit bubis. Én elsőre imádtam, amikor piacra dobták. Nem beszélve arról, ha teletömöd magad haribos gumimacikkal! Jól van na, mindig is édesszájú voltam! >.>
Szivárvány? Anyááááás! Akkor én most halhatatlan vagyok. - Spoiler:
Nekem van a legtutkóbb kasztom! Hiszen én a sötétben is világítok! Végtelen a fénymanám. Pláne így hogy szivárvány csüng lefele az égből. A szivárvány is fényből van.
Megyek a városba, úgy se tud senki megölni. |
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 12:43 am | |
| Duózni majd később, privátban, kispajtás.
- Spoiler:
Kacsint a buzgómócsingra, hogy vegyen vissza, tekintettel az aprólékra. Minden esetre a randimeghívást felfirkantja képzeletbeli jegyzetfüzetkéjébe. Irtó klassz képességet találtam ki neked. Lehetsz te az én...
- Spoiler:
//Alsóbbrendű?// Nem, ezt nem szabad hangosan kimondani. ...hős hátasom! A kis misura tétovázás nélkül Nikka kari hátára csimpaszkodik, „Ollé, előre!” felkiáltással.
- Spoiler:
A közelebb húzódó apróságnak kioszt egy buksisimit, a közéjük fújt füstöt gondosan ellegyezgeti a kicsike elől. A vodkás beszólásra feltűnésmentesen bokán rúgja Nishit az asztal alatt, a sörön és cigin túl már nem tartva viccesnek, hogy mivel kínálgatja a kislányt. Irány Rain-boomer után, mi se maradjunk ki a buliból!
- Spoiler:
//Napsütéses, szivárványos, hát mihez kezdek én így a nagy sötétbe burkolózós lopózkodással?// Ezen túltéve magát, fejben a cukisági faktor hasznosításán töri a fejét.
|
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 2:01 am | |
| - Spoiler:
Tartanám felfeléje a písz jelzést. Héjkas-méhkas! Lehagytál! Odass neki! Imprózom! Simán, cicamaca!
- Spoiler:
Ez ám a dörrentés! Részemről surranhattunk volna a messzeségbe. Minden lurkó tente adagolás arról recseg szexperencián túl. Höhö! Csak becsekkolnám, télleg így van a szitu. Na, de ha mán cenzúra vagyon életben. Betoszom a satuféket. Nyúlok apafejtől energia löttyöt. Komáltam! Aztat mán kevésbé a törpillát nyüstöli véle. Nem a pia van a kezemben, kajak leosztom a benevelő tockost. Ebben a szituban be kellett érni gumicukker katapulttal. Behajigáltam néhány boccsal. Azér, nem ide, főleg oda Tokió, itten ártalmatlan bimbókat fertőzzön felnőtt korral. Embeee~r! Azér mán kapd elő az okulárét! Tipegős ehhez...
- Spoiler:
Chilis hangsávon lökettem keresztbe a mancsaimat. Nem poén. Ahogy az a jelenet se túros batyu, ahogy a bögyike reám pattant. Hohoo~h! Vágeszolom túlteng a tesztoszteron, meg buborékok a levegőben, vagy mi fene, na, de szívi-mivi! Azé otp banknak halluzni. Ez osztán a brutál vaksiság! Hohahóóó~h! Hátrébb a vérmes vadcica ösztönökkel, gyöngyvirág! Lazán, hogy elcihellek, csak nehogy pityeregi legyen a menőzés vége!
- Spoiler:
Hopika-lopika! Oda pakeszolom a praclim, ahova kényúri elnyomottságom tartja. Jessz! E van! Nem visongtam rám cuppanjon. Innentől egyéni szocpól problematika. Én tartom a mancsom. Tutkernyákra formás hátsó spoiler! Mekka!*-* Mevan?
- Spoiler:
Aza! Bámeszolok ezzel, mint Rozka a mozkában. Ez a buzi bázis nem valami pöpec, amirol Boomsákáláká elvtárs csivitel. Komcsi? Hát-aj-a-okkersára! Nekem nyóc! Ügetek a 69-es leánykával, beléje a szivárványosan vadregényes tájba. Naplemente vagyon? Az úgy nagyon adná a romantik csöpögést. Pöpec! Az ellen a sájnoló Tungsram ellen meg feltoszok napszemcsit. Hentelő cukifaktornak pedig kurjongatok, nehogy nekem likba másszon valami szőrmebundás után, osztán elvesződjön, mint az Alíz picsa. |
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 6:57 am | |
| Na laza. A kicsilány nekivetül a nyuszkóknak és kifejezetten élvezi is a dolgot. A többiek pedig öles léptekkel ügetnek a város felé. Leszámítva az alkomonunkat, aki kifejezetten barom ötlettel áll elő, és mint jó megszálló, beleköltözik a picike nyúltestbe. Azonban így nemhogy itőkát nem tud magához venni, de négy lábon járni sem tud. Annyira futja a skilleskedésből, hogy lehuppansz a földre, és próbálsz haladni, de a lábaid összeakadnak, mert a mozgásod nem négy lábúakra van tervezve.
A többiek megpillantják a várost, melyre komor árnyak borulnak. A hatalmas falakat megerősítették, a városkapu becsukva, de valahogy várvédőket nem láttok. Csak és kizárólag a városfal mellett szambázó csontvázkatonákat. |
| | | Amewa Ruriko Ember
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 7:19 am | |
| - Spoiler:
Köhécselni kezdek a füsttől, sosem értettem, miért szeretik annyira. Pedig egyszer én is próbáltam, mert mindenki csinálja, még a reklámokban is, de nem komáltam. Borzadály volt, fúj!
Még egyszer megfújsz füsttel, befújlak kannával! - Spoiler:
Meglengetem az egyik festékszórós kannámat, bekékítem én a fejét, és még nyakon sem kell szorongatnom érte! Még a festéknek is jobb szaga van, mint a füstnek.
Na szal, Boombro, megvuduzhatom a Nikka harcost és az alkomont? Szivárvány van az égen, végtelen az erőm. Hangmágiával megcsinálom, hogy mindenki számára érthetően beszéljenek. - Spoiler:
Igazából édesmindegy, mert akkor is megcsinálom, ha nem engedi. Meg aztán én csak a karakterem játszom. Jobb úgy pofázni, ha a másikat is értem, ő mit vakerál.
Én betöröm az ajtót. - Spoiler:
Haver! Halhatatlan vagyok! Meg tankolok is, Boombro aszonta! Tehát ajtót látok, betöröm. Ilyen egyszerű.
|
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 7:28 am | |
| Ez finom! *w*
- Spoiler:
Kicsit félve veszem át a szivárvány hajúcskától az innivalót, Nishi bácsi szörpikéje után már nem nagyon merek mást megkóstolni, de mivel mindenki iszogat valamit én se maradhatok ki, mert az még milyenecske lenne már! // Bár egy bögre kakaócskának jobban örülnék // De talán a szivárványocska hajúcska lányban megbízhatok, mert a tündérecskéknek szokott ilyen hajacskájuk lenni. Szóval belekortyolgatok az üdítőcskébe, ami nagyon fincsi volt és nyami~ *.* Nem, nem kérek vodkácskát…
- Spoiler:
Oldalra billentett fejecskével szürcsölgetem a szörpikét, nem tudom, hogy Nishi-bácsi miről beszél, de biztos nem lehet jó még a rágócska sem volt rágócska ízű. Mássz ki a nyusziból! T^T Különben megcsapkodlak pallokával! ^.^ Nyomatékosítácskából még meg is lengetem a nagy pallokát felé.
- Spoiler:
Mutogatok Nishi-bácsira, ami nem szép dolog, de most akkor is, csak hogy tudja, neki mondom és nem másocskának, ha nem lenne egyértelműcske. Én is utazhatok Masa Chicagón (Masachikano)? Mert ha igen és az Alkomonocska elhagyta a védtelen nyuszicska testecskéjét, akkor követem őket, mert szóltak nekem és engem is érdekel, hogy mi van a városkában. |
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 7:53 am | |
| Te Boom…
- Spoiler:
Szemöldökráncol, fejvakar. Az előbb még kiesett a szemünk, olyan napsütéses szivárványos hóbelebanc volt itt, erre csak úgy besötétítesz?
- Spoiler:
Egyből kötekedni kezd, ahogy megüti a fülét a hirtelen csavar. //Biztos River kariját akarja kivonni a forgalomból. Pedig az a vudu a későbbiekben igazán jól jönne.// Bár nekem egykutya az időjárás, én csak így lógok, hurcolásznak, a többit majd intézitek. Az enemy eldózerolása azt hiszem nem az én posztom.
- Spoiler:
Bár nem örülne neki, ha a pöttöm kisajátítani kiszemeltjét, őrá bízza a döntést, osztozkodnia kell-e vele spéci csatapaciján. Hátradől, sört kortyolgat, jobb dolga hirtelen nem lévén.
|
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 7:59 am | |
| Nincs sör T__T - Spoiler:
Elszontyolodva szívok még egyet a cigibe amit, a felszólításnak megfelelve, immár a átfordulva a hátam mögé fújok, hogy véletlenül se szívják be az ettől undorodók a füstömet. Majd, levezetésképp, még egy sört hajítottam a többi mellé, s bontottam a következőt, miközben folytattam. Akkor kimászok a nyuszikából, a pallossal nem foglalkozva ,a csontvázak és városfal mellett simán átszellemülök 8)Benn pedig keresek piát! - Spoiler:
Közben már húzom is a következő italt.
|
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 9:28 am | |
| - Spoiler:
Ecsím! Alap felvonyítok! Ekkora röhejt! Ez a csákesz elvedelte az ucsó agysejtecskéjét. Fülesnek felcsapni...önként és danolászva? Dikk! Ez oszt fáj! Ne-te-ne! Távozz tőlem sántán, neoncső! Engem csak ne kuruzsojjá sehová se! Vegyé szótárt, vazze!
- Spoiler:
Kapálózom ezerrel! Kitet hoz zseblázba nem értenek? Bettos lészen mindegyik sarki közértben az a nikromanta vagy mikromantra két nyelves lexikon. Aztat sájnolja befeléje, ne az én látképem. Bettos arra hajaz, pofára vágódjak! Háh!
- Spoiler:
Némi filmszakadás a szitu közepén. Ezen mán elfilózom. Öööö....lehet beborulunk a susnyásba, szivi! Napellenzőben kissé cinkes ez az uccu nekije szánoff! Nem para! Leszek az abs-ed! Felfogom a puffanást!
- Spoiler:
Vállast rántok. Mit nekem a rőzse! Kemíny vok! Azt a kis prücsköt is lájtosan elcihelem. Jöhet a suhanca! Nem gazolok be plusz kolompéros zsáktól. Csüccse, cukkerfalat! Elfuvarollak tégedet is! Majdan az a faltörő led lámpa kigyakolja az utat. Azok a csontkukacok meg....hája mittom. Nekem gyün, befejelem! Tod kivel kötögesse a nagyi pulcsi. Kezeim, am is fullosak. Csak nem hajigálom elfelé a hölgyeményeket...Ja, télleg-télleg! Pötifalat! Azzal a túlméretezett klopfolóval sózz oda, ha gyün valami kalcium kollekció. Tiedé a védelmi szekció! Én majdan vágtázok. Csodacsibe, te meg légy szexi és pörkölj odass azoknak a csíragizdáknak, akik Szivárványka körül koslatnak. OFF! Aki nem vételezte, vegyen vókitokit!
|
| Tárgy: Re: Atom Random! Hétf. Szept. 02, 2013 10:10 pm | |
| Oops. Jogos amit mondasz. Na akkor mondjuk, csontvázak el. Ajtó kinyit, őrök a kapu elé, katonák a falakra. Napsütés az égre.
- Spoiler:
Kezdtem fejvakargatva a mesélést.
Szivárvány, szép lassan eloszlik...éééés.... Ja megvan. Szóval, megközelítitek a várost, s tlán csak egy pillanatra néztek vissza a hajó felé, mikor meglátjátok, hogy begördül egy másik csónak, s hangosat koppanva megáll a dokkban, majd zörgést hallotok a belsejéből. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Atom Random! | |
| |
| | | |
| |
|