|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Vas. Nov. 30, 2008 4:04 am | |
| -Látom sikerült teljes zavarba hoznom téged, ne haragudj!-szégyellem el kicsit magamat és közelebb lépve hozzá kicsit oldalba lököm a vállammal.- Amúgy a többiek előtt csak óvatosan ezzel a témával....-Namie kérdő pillantását látva kicsit belezavarodtam a dolgokba.-Rajtatok kívül még senki sem tudja, de Kaien-t látva ez nem marad így sokáig.- -Szólok neki!- -Hagyd csak! Hátha jobb kedvre deríti Hisagi-t, mostanság túlságosan feszült, egy kis kikapcsolódás kijárna neki...És azt hiszem Kaien-nél nincs jobb ellenszer.- -Na, igen...- -Nehogy félreértsd! Csak őt mindenki így szereti, azt hiszem, ha megkomolyodna már nem is ő lenne. Szerintem ti szép páros vagytok együtt, bár van, aki azt mondja, hogy csak barátok vagytok...Öhm...most melyik az igazi hír?-bököm kicsit oldalba szegényt pedig más így is épp elég zavarban volt.-Naaaa...-ölelem át oldalról. -Ne vágj már ilyen kivégző osztag elé állított bárányka fejet. Inkább megtömlek sütivel, csak ne legyél már ilyen.-kezdtem el magam előtt tolva araszolni a sütik felé. Útközben Renji és Kuro jött velünk szembe, akik eltűnését észre se vettem. Az ő céljuk is az asztal volt, ezért azonnal rávágtam, hogy mi is megyünk. Azért a két férfinek is hátraszóltam, hogy jönnek e. -Pfúúú...nem tudom, hogy bírok e még enni, de annyira jól néznek ki.-simogattam a pocakomat nagyokat fújtatva. -Majd besegítek!- kacsintott rám Namie.- Nagyon szívesen kisegítelek majd, a szorult helyzetedből.- -Ebben nem kételkedem...Jesszus, mennyit ettünk Ukitake-nál. Szegénykém! Szerintem nem várja a következő alkalmat, amikor beesünk.- -Szerintem szívinfarktust fog kapni és kimenekül az épületből a haját tépve...-kezdtünk el nevetgélni az elképzelt jeleneten. -Jééj, tényleg felszedtél pár kilót...-pillantott fel Renji a kókuszgolyóiról, de nem időzött túl sokat egyet felkapva fordult Kuro felé.- Na, mond, hogy ááá! Ha nem sietsz én fogom megenni.- -Ne siettess! Még van a számban...- -Hóóóóóó!- -Ne gondolj már megint rosszra!-üti mellkason a lehajoló Renjit, aki sértődött képet vágva maga kapja be a sütit. -Lekéstél róla!-kacsint rá a lányra. -Szépen elvannak ők is...-mosolyodtam el látva, hogy mit szenved össze a vörös-fehér páros. -Nem akarsz leülni?-ölelt át hátulról Hisagi és adott egy puszit a nyakamra. -Még bírom, köszönöm. És te? Hogy érzed magad? Kicsit úgy érzem valami nem tetszik neked...Beavatnál?- |
| | | Hisagi Shuuhei Globális moderátor
Hozzászólások száma : 121 Tartózkodási hely : Híd alatt, híd alatt a Margit híd alatt... XD Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : -1
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Vas. Dec. 28, 2008 12:04 pm | |
| Hisagi inkább csendben maradt és nézte az egyre nagyobb tömeget. Kis csetepaték a sütiért vagy esetleg másért. Aztán Kaien letámadta Hisagit elég rendesen. -Nahát, Hisagi! Mizus felétek? Kjááá! Nem is tudom mióta nem beszéltünk! Kezdett el pattogni, mint egy hülyegyerek, mire Hisagi csak egy legyintéssel válaszolt. -Szia neked is Kaien! Felénk? Nem sok... szinte semmi... de azért éldegélek a feleségem mellett! -Most mivan? Nem is örülsz, hogy itt vagyok? T_T Látod, még a halálból is feltámadtam, hogy lássam a régi arcokat... najó ennek a fele sem igaz, de.... naaa értsd úgy ahogy én! Oké ez most értelmes volt... Inkább iszom valamit! -Persze, hogy értem... minden tökfilkó beszédjét megértem! Kezdett el nevetni aztán a kezébe vett egy pohár sakét. -Egészségünkre Hisagi! -Egészségünkre! A koccintás után mindketten meghúzták az itókát, de Kaien öt percre nem tudott elhallgatni. -Hana hogy van? Minden okés velük? Mikorra is várható a kicsi? -Jól van szerencsére és remélem ez így is marad! Eddig minden rendben van velük, de egyre közelebb van a szülés... ohó... az szakmai titok, hogy mikorra várható... -Ja és egyébként, Namieval gondoltunk azon, hogy Hanat meglepjük egy üdvözlő partival, de kéne a te segítséged is! Ha nem veszed tolakodásnak! -Egyáltalán nem veszem tolakodásnak... -Szóval, ha benne vagy akkor szólj és maaajd szervezzük! -De azt előrre leszögezem, hogy az első hetet csak hármasban szeretnénk tölteni... azt hiszem kell is nekik annyi nyugalom és nekem sem ártana egy kis pihenő, mert rettenetesen... aggódok! -Ejnye... ennyire elkapott az apai aggodalom? Kezdett el nevetni Kaein, mire Hisagi csak belekortyolt a sakéba. -Akár hiszed akár nem... igen rámtört az apai aggodalom. -Na igen... ezt megértem. Ez már igen komoly kapcsolat! -Valóban az. Kortyol bele ismét az italába. -Na és ti hogy vagytok Namiéval? Továbbra is csak barátok vagytok, vagy már mutatod az érzelmeket felé? -Mi? Öhm... mi csak... tényleg... komolyan... -Mi tényleg? És mi komoly? -Hát tudod... az van, hogy ... hát igazából... -Tudod mit? Inkább elmondod máskor! Nem faggtlak tovább! Kezdett el neveti Hisagi aztán letette a poharat. -Inkább megnézem a feleségemet. Átvergődött a tömegen, aztán óvatosan átkarolta Hanát hátulról és adott a nyakára egy puszit. -Nem akarsz leülni? -Még bírom, köszönöm. És te? Hogy érzed magad? Kicsit úgy érzem valami nem tetszik neked...Beavatnál? -Én bírom még... reggelig is kibírnám csak... őszintén szólva érted aggódok! -Aggódsz értem? -Igen. Nem akarom, hogy bajotok legyen... különben is megint a hasad simogatod, mert rengeteg sütit ettél... -De... de... nem is ettem sokat! -Igazán? -Öhm... ^^"" ... persze! Hisagi egy mosollyal elintézte a dolgot, aztán a tálcán lévő kókuszgolyóért nyúlt, de természetes módon Renji nem hagyta szó nélkül. -Hisagi-Hisagi... elhízol ettől a sok édességtől! -Ugyan maradj már! Nem is eszek sok édességet! -Ne hidj neki Hana... mikor nincs otthon folyton egy cukrászdában tölti az idejét! Hisagi a kezében lévő kókuszgolyót Renjihez vágta aztán felvett egy másikat a szájába vette, de aztán megcsókolta Hanát, így lényegében mindketten ettek a kókuszgolyóból. -Úr isten!! Mások azzal enni szoktak!! Köpitek ki!! Hajolt közelebb hozzájuk, de Hisagi felemelte a kezét és Renji arcára tette aztán ellökte onnan. |
| | | Kuro Umes 3. Osztag
Hozzászólások száma : 183 Age : 34 Tartózkodási hely : 3. osztag/ 9. osztag Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 3. osztag Hovatartozás: Lélekenergia: (11800/15000)
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Szomb. Jan. 17, 2009 2:38 am | |
| Miután megérkeztünk a sütikhez, mindenki megtalálta a számára leggusztább falatokat. Renji nem hazudtolta meg magát, a kókuszgolyókra támadt, de meglepő módon nem falta fel mindet. Megkínált belőle engem is. -Finom! Majdnem olyan jó, mintha te készítetted volna! Kóstold meg! -nyújtotta felém a tálat. -Ohh, ez igazán kedves volt! -vettem el egyet.- Egy kis cukor hiányzik belőle. -Cukor? -karolt át és megcsókolt.- Még mindig? -Nem, így tökéletes lesz. -mosolyogtam rá, és egy újabb darabot vettem el. Eközben Renji nem bírta ki, hogy ne szóljon bele Hana és Namie beszélgetésébe. -Jééj, tényleg felszedtél pár kilót... -fordult Hana felé és elröhögte magát.- Na, mond, hogy ááá! Ha nem sietsz én fogom megenni. -lépett elém a kezében egy kókuszgolyóval. -Ne siettess! Még van a számban... -próbáltam meg beszélni két rágás között. -Hóóóóóó!- -Ne gondolj már megint rosszra! -ütöttem mellkason Renjit, aki sértődött képet vágva maga kapja be a sütit. -Lekéstél róla! -kacsintott rám. -Na jól van, ezt megjegyeztem! -Te eszel lassan, tehetek én róla? -Én eszek lassan? Minden falatot 32-szer kell megrágni, nem tudtad? -De tudtam.. -karolt át, és megharapta a fülem... - ez egy volt, még van 31. -Ugye nem akarod a többiek előtt folytatni? -Miért? Szerinted érdekel valakit, hogy mit csinálunk? -Öhm.. igen. Engem. -mosolyogtam. -Hm.. akkor majd később folytatjuk, nem úszod meg! -Ki mondta, hogy meg akarom úszni? -kacsintottam Renjire, aki ettől fülig pirult. Eközben Hisagi visszatért közénk, és épp kókuszgolyót szeretett volna venni, mikor Renji rátámadott, de ő csak egy karnyújtással leállította és ellökte onnan. -Ezek a mai fiatalok... -morgolódott, miközben észrevett az asztalon pár francia krémest.- Kurocica! -keresett a tekintetével, majd megtalált az üdítőknél, hiszen eléggé megszomjaztam, így egy pohár őszilevet kortyolgattam. -Itt vagyok! -intettem felé. Ő csak legyintett a kezével, hogy térjek vissza a sütikhez, én pedig két pohárral a kezemben (hiszen neki is öntöttem őszilevet ) próbáltam magam átverekedni a tömegen. -Megérkeztem, ez a tied! -nyújtottam felé az egyiket. -Nézd, milyen kincset találtam! -mutatott az asztalon lévő édességre. -Jajj, a kedves régi emlékek! -vigyorogtam. -Még emlékszel rá? -Persze, hogy ne emlékeznék a kis akciódra. -Ehm.. -vakarta meg a fejét. -Na jó, nem ez a legmegfelelőbb hely erre. Együnk inkább! -Na mi az fiatalok? KRÉMES!!! -vetődött mellénk Hana, szegény Hist magával rántva. -Nem akarlak megsérteni, de tényleg sok lesz Szívem. -Csak egyet!! KÉÉÉRLEK! -Rendben. De szólj, ha nem bírod, majd besegítek! -Nem hiszem, hogy szükségem lesz rá. -nyújtotta ki a nyelvét, majd beleharapott a sütibe.- Ez isteni! Kóstold meg! -nyaggatta a férjét, aki nem ellenkezett.
A hozzászólást Kuro Umes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 01, 2009 1:03 am-kor. |
| | | Abarai Renji Globális moderátor
Hozzászólások száma : 394 Age : 41 Tartózkodási hely : Pont ott! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 40
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Hétf. Jan. 19, 2009 3:58 am | |
| A buli eddigi része körülbelül azzal telt, hogy ettünk...ettünk...és...ettünk! Fantasztikus program! Én őszintén már azt vártam ki fog elsőként kidőlni a sorból. Meg kezdtem aggódni, hogy elég lesz e a kaja. Elnézve egyesek étvágyát, szerintem egy komplett cukrászda is kevés lenne. -Még a végén nekünk nem marad krémes...-dünnyögtem látva, hogy Hana üvöltésére elég sokan az asztalhoz gyűltek. -Ugyan. Sikerült párat megmentenem!-vigyorgott Kuro a egy tányért szorongatva. -Mi lenne, ha összeszednénk még párat és gyorsan eldugnánk valamerre?- -Azért szerintem ennyire nem vészes a helyzet...- -Gondolod? Mindegy! Adj abból a kemény habból, had meózzam le az állagát!- -Halkabban! Nem kell mindenkinek hallania...- -De vörös lett valaki arca!- -Szörnyen vicces!- -Tudod, hogy nem gondoltam komolyan.-oroztam el a villát és operáltam le a krémes sarkát.-Akkor majd én etetlek kiengesztelésül.- -Nem kell sokáig. Szerintem még ez az egy süti és kidőltem.- -Hajaj, elveszítjük a faló versenyt!- -Ki mondta, hogy ez verseny??- -Senki, de jól esett kimondani.- -Biztos. Néha téged követni rejtély.- -Hohóóó! Rejtélyes vagyok?-vonogattam a szemöldökömet. -Ezt nem mondtam.-kortyolt bele ártatlan fejet vágva az őszilébe. -Whoaaaaaa!-jelent meg közöttünk Hana feje, amitől Kuro majd nem belefulladt az üdítőbe, én pedig majdnem a tányérba szúrtam a villát.-Jaj, bocsesz! Csak láttam, hogy mit iszik, Kurooo! Az az amire gondolok?- -Kicsim, mi lenne ha öt percre egy helyben maradnál és békén hagynád szegényeket?- -Végem lenne, édesem...nagyon végem mint a botnak!- -Hjaaaj...-sóhajtott nagyot a "boldog" férj. -Akkor legalább annyit kegyelmezz neki, hogy szólsz, ha megindulsz.- -Szerintem sem ártana. Szegény Hisagi lassan levegőt se mer venni, mert nem tudja mikor rántod el valamerre.- -Tényleg?-T.T -Jaj, szívecském. Semmi bajom.- -Ne hazudj!-TT-TT -Oké-oké! Tényleg örülnék, ha nem rohangásznál ennyit.- -Áhám! Ő azt szeretné, ha egy helyben maradjak!-jelent meg a lámpácska Hana feje felett, amire mindenkitől egyszerre érkezett lemondó sóhaj. -Amúgy igen, Hana. Azt iszunk, amire gondolsz.- -Ooooh!-csillogtak a szemei hír hallatán.-Szabad elmennem odáig?- -Istenem! Persze, hogy szabad.- -De te mondtad az előbb...-vonultak el az őszibarack üdítők irányába. Egy fejcsóválás után visszatértem az "etessük meg Kuro-t" akciómhoz. Ha már csak ketten voltunk legalább élvezzük ki a helyzetet.
|
| | | Namie Fujishima 13. Osztag
Hozzászólások száma : 131 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Oct. 28. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: 13. osztag hadnagya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (12000/15000)
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Szomb. Jan. 24, 2009 4:41 am | |
| -Namieee! -Ezt gyorsan lezavartátok Hisagival Oo -Csak egy gyors megbeszélés és ennyi... -Információcsere? -Olyasmi... Na jössz valami fincsit inni? -Mehetünk... látom a többiek is arra veszik az irányt.-léptünk közelebb Hanaék felé. -Milyen jó kedved van, Hana!-kezdett bele Kaien szokásos mondókájába. ~Jajj szegény Hana, most tuti szívatni fogja agyba-főbe...-csaptam hangosan a homlokomra egy jó nagy sóhajtás kíséretével. -Igen, buliban vagyunk, mért ne lenne jó kedvem!-válogatott a tök egyforma barackos üdítők között -Aha, csak meg ne ártson azaz üdítő!-gúnyolódik tovább Kaien. Erre Hana morcosan kinyújtja rá a nyelvét amin csak kuncogni tudtam. -Te csak ne nevess itt mellettem! -Miért inkább sírjak? -Én azt egy szóval nem mondtam -Na azért! Gyere, mi is válogassunk ebből a nagy választékból!-húztam a pult elé, és tanakodni kezdtem. -Hmm, Hana neked mi a véleményed? Melyik a jobb? Ez vagy a Lift? -Természetesen a Lift!-simítja végig kezével az állát.-Bár lehet ez jobb lenne!-mutogat egy ismeretlen italra. -Mi ez? Oo -Honnan tudjam! Kipróbáljuk?-bökdösött oldalba, szemöldök rángatva. -Nem is tudom... Mi ez a sok halandzsa rajta?-vizsgálom meg közelebbről az itókát. -Szerintem ez arabul van!-állapítja meg végül a közelembe lévő Kaien. Bár erősen vakarászta fejét, biztosan állította, hogy ez arabul van ráírva. -Neeem neeem, emberek ez tuti biztos, hogy nem arabul van! -Akkor mégis hogyan? Kínaiul? -Majául...-szólal meg végül a háttérből Hisagi. Erre a kijelentésre mindenki ránéz, majd az üdítőre... aztán megint His-re és megint az üdítőre... aztán egymásra nézünk egy óriási nevetés közepette. -Úgy van, Hisagi! Ez tuti majául van! -Egy ősrégi írás... egy elfeledett nép hagyatéka az utókornak... -Ahogy mondod, Kaien! Jajj, szívecském, te egy lángész vagy! -Most mi rosszat mondtam? -Semmi rosszat nem mondtál... teljes mértékben igazat mondtál-kóstolgatta tovább Hana Hisagit. -Na akkor leteszteljük ezt a valamit? -Én bevállalom! Hisagi? Te is iszol? -Óh, én hősöm, Kaien! Mi lesz ha balul sül el? Mi lesz velem nélküled, drága fekete-lovagom? T_T -Ne félts, hercegnőm! Nem olyan könnyű eltenni láb alól!-öntött ki egy pohárral abból a szénsavas, elméletileg barackos üdítőből. -Legalább a fehér lovadat hagyd rám!-szólalt meg Hana, csak hogy visszaszívassa Kaient. -Nem, neki fekete lova van-helyesbítem ki. -Ferrari-val nyomulsz? Ejje, nem aprózod el! His, te mikor veszel Ferrarit nekem?-bociszemek. -Hogy mit?! -Hé nem adom a lovamat!-húzta le egy kortyra az innivalót. Aztán elkezdett fulldokolni, még a pohár is kiesett a kezéből. -Jesus Christ! Kaien, mi bajod?-léptem mellé, s a szívinfarktus kerülgetett. -Hehhee, bevetted!!! Be-be-beee!-nevet ki végül, s ujjal mutogat. -Hülye!-ütöm kupán-Azt hittem valami bajod van! -Nekem? Sosem! -Na és milyen volt? -Fincsííí! Nyugodtan ihattok belőle! ^^-kacsint oda, mintha nem számított volna, hogy épp mindenki halálra rémült a buta akcióján. |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Szomb. Jan. 24, 2009 6:29 am | |
| -Te még egyetlen masniban sem lennél szép meglepetés, hogy a picsába jössz, ahhoz, hogy engem elbírálj?- -Úgy, hogy a ku*va anyád pont erre a kibaszott helyre pottyantott le téged!- -Inkább menj vissza a tanyára ganét lapátolni, PARASZT!- -Legalább ott értelmes állatok vesznek körül és nem amőba agyú városi kurvák!- -Amőba agyú a....Ez mi a faszom volt?- -Honnan a rohadt életből tudjam?-vitatkoztunk még azon is, hogy közénk csapódott be elég nagy sebességgel egy papírgalacsin, ja nem, egy retkes arrancar volt. Szerintem azt hitte ő a Miss Univers, legalábbis ahogy dobálta a tetves haját, már mér is ne az én pofámba. Rángatózott is rendesen a szemöldököm a wasabi-val túladagolt tűzcsóvákról nem is beszélve, amik a füleimet hagyták el. Egy kék hajú, festett tahó vágódott a hármasunkhoz. Úgy méregetett végig mint egy ku*va infrakamera. -Mi a faszt bámulsz pingvin? Nem láttál még élőlényeket? A kibaszott, rinyáló gépedet meg dobáld a jó, édes baszott anyádra!-az idiótája még mindig csak méregetett minket.-Gyönyörűek a fogaid kisköcsög, de mi lenne, ha egy tükörben vakítanád a saját leprás képedet vele? Csak azt ne mond, hogy ezzel akarod elcsábítani a népet és a térdeid elé kényszeríteni.- -TE KIS NYOMORÉK! GARANTÁLOM, HOGY TÉRDELNI FOGSZ, MERT ÚGY KIHERRÉLLEK, HOGY ÁTMÉSZ CSESZETT SZOPRÁNBA...te anyaszomorító kis g*ci!- -Látom nagyon megy a szefós fej kékség! Mit szólnál, ha letépném azt a rusnya fejedet és feldugnám a seggedbe?!-ezt követően tipikus sárgaházi, kényszerzubbonyos sorozatgyilkos hahota következett. A csurkás vadorzó csak koncerzkaja volt ehhez a kétajtós szekrényhez képest. A talán röhögésnek beazonosítható előadása pedig olyan idegsokkot váltott ki bennem, hogy kénytelen voltam ellenállni a késztetésnek, mely szerint betörlöm a cipőm talpát a degenerált képébe. Talán egy szőrszálnyi hely volt az áhított cél és a lábam között, amikor a folyamat egyszerűen csak megállt. Egy fridzsiderből kilépett jégcsap markolászta a lábamat. -Ne itt verekedjetek. Ha ragaszkodtok ehhez a gyerekes viselkedéshez intézzétek el a szabad levegőn kettesben.- a fagyosszent oldalra pillantott bádogdobozra, hogy húzza arrébb a páncélját. -A fasznak kellett idetolni a képedet. Elintéztem volna ezt a hangyapöcsöt egy perc alatt!- -Nem itt!-engedte el végre a lábamat. Ez a giliszta vékonyságú idióta úgy elszorította szerencsétlen végtagomat, hogy már szó szerint elzsibbadtam. -Akkor húzzatok sütizni a dedóba, köcsögök!- -Örülnék, ha békén hagynál minket az este további részében.- -Mert mi lesz betonarc?- -Nem fogok a behemót útjába állni.- -Jaj, de félek! Remegek mint egy kocsonyaaa!- -A szentségit, te idióta!-vágott kupán a piros papucs.-Le lett csekkolva, hogy nem balhézunk, vagy három éven keresztül akarsz Uraharaa-nal robotlni???- |
| | | Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: Ünnepi parti Szomb. Jan. 24, 2009 12:35 pm | |
| -Minden rendben ment odabent? -kérdeztem miközben a szendvicset eszegettem. -Úgy ahogy. -ácsorgott mellettem és bámulta a csillagokat- Gin megállított és rólad kérdezett, de ha nem mondanak neki semmit, egy idő után abbahagyja a faggatózást. Még szerencse hogy megszokták a szűkszavúságom -villant át egy félmosoly az arcán Mikor befejeztem az evést letettem magam mellé a tányért és felálltam. Ulquiorra szokás szerint zsebretett kézzel álldogált előttem. Én odabújtam hozzá, majd nem sokkal később ő is átölelt. -Tudod már nem is tudom mi lenne velem nélküled.Ha nagyon nagy távlatokban nézzük talán már nem is élnék. -jegyeztem meg- Jó lenne ha nem kellene elmenned. Soha nem tudunk elég időt együtt tölteni. -sóhajtottam egy nagyot. -Szeretnéd ha maradnék még ha véget ér ez parti? -bámulta továbbra is a csillagokat -Nincs ellenvetésem -mosolyogtam az ölelésébe temetkezve- Bár nem is muszáj megvárnunk a parti végét.... -tettem hozzá -Akkor nem ártana egy kevés időt odabent is eltöltenünk, ha nemsoká távozunk... -dörzsölte meg a fejét -Igaz. -emeltem fel a fejem- De hogy addig is kibírjam... -felnyújtózkodtam és megcsókoltam. Olyan hosszúra sikeredett hogy egy hétig ellennénk vele. -Mehetünk? -kérdezte utána -Így már talán kibírom -sóhajtottam mosolyogva. Egy elegáns mozdulattal leugrottunk a tetőről majd visszasétáltunk a nagyterem felé. Mihelyst az ajtóba értünk eltávolodtunk kicsit. -És most akkor merre? -kérdeztem tőle az ajtóban állva a tömeget kémlelve-Mondjuk nézd ottvan a hadnagyom, meg Hanaáék. Szerintem köszönjünk oda nekik. -Ahogy gondolod. -tette ismét zsebre a kezét. Majd odasétáltunk hozzájuk, ügyelve a természetes távolságra. -Sziasztok, leülhetünk? -üdvözöltem őket mosolyogva -Üdvözletem, Ulquiorra vagyok. Hanae mondta hogy bemutat pár embernek. -intett nekik. *jobban csinálja mint vártam* -néztem rá mosolyogva mikor a mondókája végén rámpillantott. -Szóval nem baj ha csatlakozunk? *Szeretnék velük beszélgetni, de szeretnék mát mihamarabb szabadulni innen Ulquiorrával. Remélem ez nem fog nagyon meglátszódni rajtam* -fogtam meg kicsit a piruló arcomat. -Hú, hűvös van odakint, itt meg elég meleg ^^" -huppantam le Namie mellé, mellém pedig Ulquiorra. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ünnepi parti | |
| |
| | | |
| |
|