|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Anshel Zuniga Arrancar
Hozzászólások száma : 18 Age : 28 Tartózkodási hely : Even the hell-fire is lit Las Noches will pull my heart! Registration date : 2010. Oct. 11. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Doll Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5500/15000)
| |
| |
Luzbel del Admarth Pablo Privaron Espada
Hozzászólások száma : 74 Age : 28 Tartózkodási hely : Sátorbugyifalva! xD Registration date : 2008. Dec. 31. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: privaron espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (17300/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Jún. 26, 2012 8:52 am | |
| Üdv ^^ Küzdőtérre vagy ismerkedős játékra keresek jelentkezőt/ket |
|
| |
Tsukatani Midori Ember
Hozzászólások száma : 71 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town, szobám, valamelyik üzlet, suli Registration date : 2011. Jan. 29. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: Divattervező tanonc, Raion tag, Karakura Raizer Fantasy Girl Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7700/12000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Jún. 26, 2012 1:21 pm | |
| Sziasztok!
Akiket felkerestem még anno a labirintusos emberküldi ötletével, azokhoz szólok most. Mindenkit megkérnék, hogy jelezzen vissza nekem egy pü-ben, jön-e vagy sem, mert ha nem, új résztvevőt kell keresnem a helyére. Erre van több, mint két hetetek, mert jövőhét vasárnaptól egy hétig táborban leszek, nem tudok mesélni, de legjobb esetben előtte, jövőhét szombaton szeretném elindítani a küldit. Köszönöm szépen!
Érintett karik, ha esetleg valaki nem emlékezne:
- Spoiler:
Tsukatani Aoi, Miyake Diran, Hoshi Ikari, Daemon Nagai, Yuzuri Kouhei
És akkor most más téma, csak hogy ne postoljak egymás után majd kétszer, mert úgyis felesleges ^-^ A héten megírom és be is fogom tenni Midori születésnapi bulijának kezdőpostját a Red Dragon Karaoke Bárba, akik ismerik a karit és szeretnének jönni, boldogan várom őket ^^ (Aki jön, kérném, hogy dobjon meg a postja előtt egy pü-vel, mégis tudjam, úgy nagyjából hányan meg hogy leszünk, köszönöm >.<) |
|
| |
Amatsu Yukariko 4. Osztag
Hozzászólások száma : 122 Registration date : 2009. Mar. 29. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: hihetetlen, de hadnagy *.* Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7300/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Jún. 28, 2012 7:01 am | |
| Szép napot! *.*
Legelőször és elsősorban, elnézést mindenkitől, akiket ilyen rémesen sokáig várattam a postjaimmal T.T Viszont, azt hiszem, talán több időm lesz a nyáron, úgyhogy belevetem magam a posztolgatásba szépen lassan... *.*
Ezért is szeretném megkérdezni, valaki eljönne velem valamilyen, báááármilyen küldetésre? *.* *még sosem volt, de egyszer el kell kezdeni, na >.<* Főleg az lenne jó, ha olyan kísérne el, akit ismerek, és ismer, de ez annyira nem fontos, a lényeg, hogy jöjjön, ha szeretne *.* És mehetnénk akár többen is *.* Előre is köszönöm! *.* |
|
| |
Yamato Katsurou Vaizard
Hozzászólások száma : 30 Age : 28 Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town Registration date : 2009. Jul. 19. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11500/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Jún. 30, 2012 11:21 am | |
| Szervusztok Ismerkedős játékra, illetve küzdőtérre várok lelkes jelentkezőket! Jelentkezni PÜ-ben, illetve chaten lehetséges >.< |
|
| |
Hiroshi Kaito Quincy
Hozzászólások száma : 38 Age : 28 Tartózkodási hely : Csatatér Registration date : 2009. Aug. 30. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4900/12000)
| |
| |
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Júl. 06, 2012 8:34 am | |
| // Cölöpölő vol 2. \\ Szasztok gyíkok! Arra a kibaszott nagy fülzsír pitiszkára csüngettem ki a láblogatuszt, kurva poén volt a próba csicskák vergődtetése, szal összeröffentek újabb dínomdánomot! Buzgálkodó kispöcsök! Amelyikőtök retekre rá van gerjedve az ingyé szopató kúrára másszatok a pühhentő vakerra és toljatok egy cserkész csápolást! Tűztem terepet fellécelni! Rohadtul meg fogtok dögleni...~sátáni vigyor~ JAH! SELYEMPINCSI! TE MOCSKOS TÜKÖRBÚVÁR! NYISSAD KIFELÉ A CSIPÁD! ~képen borítja egy vödör vízzel Teruo-tXD~ //Sziasztok!:3 Az első kör után úgy döntöttem tartok még egy nyílt "aki, kapja marhaO_O" alapos zanjutsu edzést Masaki "bunkó" sensei-el! A megmérettetésre bárki jöhet, aki nem kap azonnali agyvérzést imádott tapló kapitánytól, valamint a fura feladatokkal sem áll hadilábon és nem kockáztatná meg egy őrült vaizard tapossa ki a belét!
Szóval, a kedves felvezetést követően várom minden buzgó lélek jelentkezését PÜ-ben! Kaszti hovatartozás nem számít! Egyedül azt kalkuláld bele az edzés Karakura-ban lesz. A sztoriról, hogy kerülsz oda, majd én gondoskodom. :3// |
|
| |
Hytari Takeda Kaelina Shinigami
Hozzászólások száma : 31 Age : 31 Tartózkodási hely : karakura Registration date : 2009. Dec. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Játszanék Hétf. Júl. 09, 2012 2:26 am | |
| Sziasztok. Újra másfél év kihagyás után. Visszatértem, és szeretnék játszani. Bármilyen sztorira vevő vagyok. PM rám ha kell játékostárs. |
|
| |
Isidro Chavez Arrancar
Hozzászólások száma : 7 Registration date : 2012. Jul. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5000/15000)
| |
| |
Lanven Alexander Stark Arrancar
Hozzászólások száma : 145 Tartózkodási hely : Budapest Registration date : 2012. Feb. 24. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (13100/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Júl. 17, 2012 7:50 am | |
| Halihó!
Ráérős renegát arrancar bonyolódna harcba, vitába, ismerkedős játékba, vagy amibe csak akar bárki legyen is az. Edzést is vállalok fajtól függetlenül! |
|
| |
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25250/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Júl. 20, 2012 7:33 am | |
| Ismételten a táncos est miatt írok. A határidőt újfent meghosszabbítom, ugyanis jelezték néhányan, hogy nem biztos, hogy fognak tudni időben írni, de szeretnének. Így az új határidő július 31. (plusz-mínusz néhány nap). Ha valakinek még mindig problémás lehet, hogy tud-e írni, de szeretne, küldjön nekem pü-t, kompromisszumképes vagyok. Remélem azért, hogy a plusz másfél hét mindenkinek elég lesz. ^^ |
|
| |
Shuko Hollow
Hozzászólások száma : 92 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2012. May. 02. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Karasu Vex fracciónja Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (15900/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Júl. 24, 2012 3:09 am | |
| 8. osztagos laza shinigami keresne ismerkedésre kapható játékost, esetleg KT-zni, de tulajdonképpen bármilyen más játék is jó!
PÜ ha mehet ^^ |
|
| |
Earl Insignis Reliquia
Hozzászólások száma : 43 Registration date : 2012. Jan. 07. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Sárkány Hovatartozás: Lélekenergia: (9000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Hétf. Aug. 06, 2012 2:04 am | |
| Játékostársat keresek, olyan valaki jelentkezzen, aki minimum 1 oldalt ír, és lehetőleg nem VP, köszönöm. Jelentkezni ezen a karin, vagy Karasu Vexnél, PÜ formájában. |
|
| |
Natalie Salazaar Granz Espada
Hozzászólások száma : 160 Age : 31 Registration date : 2011. Mar. 24. Hírnév : 31
Karakterinformáció Rang: Tudós Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40550/65000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Aug. 10, 2012 2:01 am | |
| Heyho!
Végre eljött az idő, hogy meghívjak valakit egy küzdőtérre. Lehet szó shinigamiról, espadaról...gyakorlatilag bármilyen karakterről. Annyi kitétel, hogy "normális" játékost keresek. Kellene egy kis pénzecske technikára...szóval jól jönne, ha valaki besegítene. Nem kezdő játékos lévén nem szabok meg LP limitet...mindenki kénye kedve hogyan szeretné haza vinni a karakterét. Vagy megoldjuk egyedi módon... köszöntem!
Primera Pillangócska *_* |
|
| |
Genki Takashi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 192 Age : 39 Registration date : 2011. Jun. 17. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Aug. 21, 2012 11:11 pm | |
| Sziasztok!
A 2. osztag edzőtermében zanpakutou edzés folyik. Aki szeretne részt venni az írjon nyugodtan. Maximum 9-es zanpakutouig. A gyakorlat két részből áll. jelenleg az első rész van ismertetve és feladva. Akinek óhaja-sóhaja, kérdése van az edzéssel kapcsolatban az zaklasson engem egy Pü formájában. |
|
| |
Kawashima Ichika Kidoushuu
Hozzászólások száma : 116 Age : 38 Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol Registration date : 2010. Jul. 12. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (26400/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szer. Aug. 22, 2012 9:46 am | |
| Nos, ez az idő is elérkezett. Meglepetésszerű támadással nyitottam egy Férfiegylet gyűlést ITT. Írni október végéig lehet, a játék pedig nyitott minden férfi karakter számára, aki szeretne tagja lenni az egyletnek, nem csak azoknak, akiknek a neve tagként szerepel az első posztban. És itt jön a feketeleves: kötelező a részvétel azoknak, akik a Férfiegyletből pontot szeretnének kapni, hacsak nincs valami nyomós OOC indoka arra, hogy ne írjon ez alatt a két hónap alatt. Nem szeretném ugyanis, hogy ha csak és kizárólag a pontért iratkozna fel valaki anélkül, hogy legalább egy minimális aktívságot mutat az egylet irányába, ami jelen esetben a megnyitó gyűlésen való JK-i részvétel. Ez az első és utolsó alkalom, hogy ilyen "követelésem" lesz a tagok irányába, szóval senki ne érezze magát úgy, hogy befogtam rabszolgasorba, ez az egy-két poszt remélhetőleg nem nagy fáradság azért az egy pontért. Megjegyzem, ha valaki nem szeretne a gyűlésen részt venni, attól az még maradhat az egylet tagja, csupán azt az egy pontot veszti el, ami járna alapesetben a tagságért. A részvétel hiányát ki lehet váltani bármilyen Férfiegylet témájú játékkal is, lényeg hogy mutasson valami aktivitást az egylet irányába, ami ki is van játszva. Köszöntem |
|
| |
Lanven Alexander Stark Arrancar
Hozzászólások száma : 145 Tartózkodási hely : Budapest Registration date : 2012. Feb. 24. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (13100/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Aug. 23, 2012 2:41 am | |
| Lanven magányos arrancar keresne játékos társat. Nem kell feltétlenül KT de mondjuk lehetnek KT szerű de nem KT játékok. Ismerkedős játékban is benne vagyok. Jellemet szeretnék fejleszteni, és az az igazság, hogy ehhez vagy valami durva ellenfél kell, vagy valaki aki hajlandó meghalni xD.
PÜben szóljon akit érdekel. |
|
| |
Hiroshi Kaito Quincy
Hozzászólások száma : 38 Age : 28 Tartózkodási hely : Csatatér Registration date : 2009. Aug. 30. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4900/12000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Aug. 23, 2012 8:17 pm | |
| játékostárs kerestetik!
Keresek egy olyan embert, aki képes elviselni a karakteremet bármiféle helyzetben. Ez a játék lehet KT, de lehet ismerkedős játék is. Tulajdonképpen mindenre vevő vagyok... természetesen kulturális keretek közt. Jelentkezni pü-ben lehetséges, illetve ajánlott.
|
|
| |
Kuchiki Samanuske 4. Osztag
Hozzászólások száma : 108 Age : 113 Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma. Registration date : 2012. Aug. 23. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/" Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (9000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Aug. 24, 2012 8:47 pm | |
| A karakter első játékához társat keresek, nem KT-ra, csak ismerkedni PÜ-ben lehet jelentkezni. |
|
| |
Chiruochiba Airisu 4. Osztag
Hozzászólások száma : 202 Age : 118 Tartózkodási hely : Talpa és haja között. Registration date : 2012. Feb. 01. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (17600/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Aug. 25, 2012 10:41 am | |
| Szép napszakot! ^^
Egy(-kettő) bátor jelentkező(ke)t keresnék, aki(k) asszisztáln(nán)a(k) Urufu Yashuhiro és Chiruochiba Airisu találkozásánál. Lehetőleg olyan játékos, vagyis karakter jöjjön, akit ismer legalább az egyik karakter. Valamint a játékos legyen elég bátor, hogy karakterét belekavarja egy nem mindennapi családi találkozásba. A játék arról szólna, hogy Yashu és menyasszonya, Sakura találkozni szeretnének, Risuval, mivel Sakura Risunak a rukongai nővére, s több, mint hat éve nem találkoztak, de a játékban, talán már az elején, kiderülne, hogy Yashu és Risu rokonok, mégpedig Yashu az Risu szépapjának a szépapjának a szépapjának a bátyja. Valamint talán az is felmerülne, hogy Yashu itt Seireiteiben újra alapítsa az Urufu klánt. Szóval tényleg olyan jelentkező(ke)t várok, aki(k) képes(ek) lenne(ének) belefolyni ebbe a "szappanoperába".
Jelentkezni legkésőbb aug 30-ig lehet pü-ben, vagy chaten, kettő jelentkező erejéig.
|
|
| |
Flavia nella Sinestesia Espada
Hozzászólások száma : 75 Age : 80 Tartózkodási hely : Szükség szobája Registration date : 2012. Apr. 22. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tres espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (20400/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Szept. 04, 2012 6:10 am | |
| Szeretnék találni egy játékost a gyűjteményembe ismerkedés céljából! ^_^ A bátor jelentkezőt PÜ-n keresztül várom. ^-^ |
|
| |
Shuko Hollow
Hozzászólások száma : 92 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2012. May. 02. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Karasu Vex fracciónja Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (15900/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Szept. 04, 2012 8:53 pm | |
| Ismerkedés céljából keresek egy játékost, vagy többet egyszerre, az úgy még jobb ^^ A groupen mindig jobb, mint a solo. Szóval tessék bátran jelentkezni ^^ |
|
| |
Raimaru Minashaku 6. Osztag
Hozzászólások száma : 201 Age : 25 Tartózkodási hely : Pont itt Registration date : 2012. May. 30. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 6. tiszt (érdemen alul) Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18700/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Szept. 07, 2012 4:36 am | |
| Helószkátusz bigyuszum nemértedmitmondtam mi?! (fordítás: sziasztok) Bármilynemű játékost keresek bármilynemű játékra, a bébicsőszködéstől kezdve bármeddig! Naponta vagyok fenn chaten, de ha ajánlatom oly ellenállhatatlan, hogy nem tudsz várni, akár PÜ-ben is zaklathatsz. |
|
| |
Baku Sadao 7. Osztag
Hozzászólások száma : 20 Tartózkodási hely : Leánykák dekoltázsában Registration date : 2012. Sep. 08. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Szept. 08, 2012 10:48 am | |
| *megropogtatja a hátát*
Rég harcoltam már egy jót. (soha) KT-ra társat keresek, lehetőleg olyat, aki userileg is tapasztalt a fórumon és ha valamit rosszul csinálnék kioktatna. Szint, lp, végkimenetel nem számít.
Ismerkedős játékra is vevő vagyok, az esetben: LÁNYOK ELŐNYBEN |
|
| |
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Szept. 08, 2012 11:51 am | |
| Üdv! Szeretném néhány karim játékra bocsájtani:
Anya Mikhaleva Gabriel Escamilla Kaibara Katsuhiko
Főképp ismerkedősre keresek játszótársat Illetve Gabinál egy KT-re*szeretné már harcban is kipróbálni a képességet*
Köszönöm a figyelmet. A jelentkezést a választott karinál Pü-ben várom. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ | |
| |
|
| |
|