-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 
 

 Hollow túra //Lezárva//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyHétf. Okt. 26, 2009 1:43 am

Hollow túra


Aizen-sama egy kisebb küldetést bíz rátok. Hueco Mundo nagy része még előtte is feltérképezetlen, pedig bizonyára sokkal többet rejteget a sivatag annál, mint amit ti is ismertek belőle. Három arrancar vállalja önként a feladatot, hogy egy kis kirándulás keretében kutassák fel Hueco Mundo ismeretlen területeit. Ez akár több heti gyaloglással is járhat, ugyanis nem a szomszédba fogtok menni. Wink Erről persze titeket is felvilágosítanak, legalábbis Gin utalgatásai valószínűleg tisztázzák előttetek a helyzetet.
A kijelölt találkozóhely az egyik toronynál van. Innen fogtok tovább utazni, s valami érdekeset találni, ami kielégíti Aizen-sama kíváncsiságát.




Résztvevők:
- Hrafn Zuniga
- Delora Hernandez
- Zia Ametru

Írás sorrendje az első postok alapján dől el. Remélem, elégedettek lesztek a kalanddal. ^^
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyKedd Okt. 27, 2009 2:47 am

-Újabb feladat. -ácsorogtam izgatottam az íróasztalom előtt. Rég volt már hogy lehetőséget kaptam arra, hogy bizonyítsam az elkötelezettségem Aizen-sama előtt. És ez is csak a szemfülességemnek köszönhető, hiszen tucatnyi kalandéhes arrancar elől sikerült elhappolnom a megbízatást.
-Lássuk csak mit is kellene magammal vinnem... -vettem szemügyre az asztalra kikészített holmikat. -Azt hiszem minden megvan. -kezdtem el szépen sorban elrakosgatni őket. Majd végül egy terebélyes sálat tekertem a nyakamba. Nem szerettem a sivatagba menni nélküle, mert nagyon nagy hasznát vettem a nap és a homokvihar ellen. Jónéhányszor köszönhettem már ennek azt, hogy nem fulladtam bele egy, a szél által hirtelen felkapott homokáradatba.
-Remélem nem hozok szégyent Tadeo-samára sem. -sóhajtottam egy nagyot, majd felvéve a munkamorált, határozott és nyugodt arckifejezéssel indultam el a megbeszélt találkozóhelyre.
Amint Las Noches folyosóin sétáltam, folyton az járt a fejemben, hogy vajon mennyi időre kell elhagynom ezeket a fehér falakat. Igaz, hogy nagyon rég mozdultam ki utoljára, szóval még akár hasznos is lehet ez a környezetváltozás. Sosem voltam az a túlzottan kényes fajta, tekintve az előző életemben űzött foglalkozásomat, ahol néha napokig kellett követni az áldozatot, és akár éjszakánként is egy fa tetején kellett aludnom, szóval a Végtelen sivatagban töltött éjszakáktól sem féltem. A társaságtól viszont annál inkább. Ismertem magam annyira, hogy tudjam, a munkához való hozzáállásom sokak számára ellenszenvessé tesz. Az, hogy ha egy feladatra koncentrálok, akkor hajlamos vagyok háttérbe szorítani a barátságosabb énem, akivel az ember mondjuk Las noches ebédlőjében összefuthat. És ez ilyen hosszú kimenetelűnek tűnő küldetés esetén nem lenne jó, ha konfliktusokhoz vezetne, amik meggátolják az eredményes csapatmunkát.
-Majd igyekszem megemberelni magam. -sóhajtottam egyet, amint kiléptem a főkapun, és célbavettem a nem sokkal előttem magasodó tornyot. Úgy láttam, egyelőre másik két csapattársamnak még nyomát sem láttam.
-Azt hiszem kicsit korán jöttem... -néztem fel a napra, hogy betájoljam mennyi idő lehet.
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyKedd Okt. 27, 2009 3:45 am

Megint csak sikerült az ebédlőben boldogítanom a konyhásokat, akiknek megint csak sikerült moslékot gyártani. Csodálnám, ha egyszer sikerülne valami értelmes burkolni valót összedobni a sok vadbaromnak. Mindenesetre most is, mint mindig üvöltések közepette lettem eltirhítva a konyha, és az ebédlő közéléből. Gondolom féltek, hogy jobb kaját tudnék csinálni, mint ők... Amint kimorogtam magam az ebédlő előtt, elvánszorogtam a szobámba, majd kicsit összerámoltam a rengeteg vackot, ami csodáltam, hogy még nem indult ki saját lábain a szobámból. Rohadtul nem volt kedvem két ismeretlen idiótával sétafikálni ebben a rohadt nagy homokozóban, de nem volt más választásom. Jó... volt más választásom, csak az épp nem tetszett... Meg hát nem szeretnék szégyent hozni a főnökömre se, ha már eddig képes volt elviselni a pofám.
~ Hogy miért mindig engem kell baszogatni az ilyenekkel...? Nem lehet mást, csak engem?
Morogtam magamban, majd kiléptem az ajtón. Szokásomhoz híven, rohadék módjára mentem bele mindenkinek, aki csak a közelembe jött. Még csak véletlenül se kerültem ki őket, vagy kértem bocsánatot. Ha meg belém kötött valamelyik seggarcú, akkor meg egyszerűen csúnyán néztem rá. Természetesen ha egy Espadával sikerült karambolozom, attól bocsánatot kértem, hiszen nem szerettem volna húskonzervként végezni a konyhán, már csak a rohadt nagy mosogatási kényszerük miatt se. Fogadok, hogy évente csak egyszer takarítják azt a rohadt konyhát, akkor is csak száraz törlővel... Pár perces séta után meg is érkeztem az indulási pontra.
- Ha jól gondolom, akkor te vagy Delora...
„Köszöntöttem” az ott állomásozó nőt. Na igen, mivel nagyjából egész Las Noches úgy gondolja, hogy egy tahó paraszt vagyok, ezért kénytelen vagyok úgy is viselkedni. Nem szeretném összetörni a rólam kialakult gyönyörűséges világképüket. Még a végén bőgve rohannának apucihoz, az meg rohadtul nem lenne frankó. Már csak egy emberre vártunk, aki remélhetőleg időben meg is érkezik, mert ha nem, cakkosra rúgom a seggét. Meg talán akkor is, ha időben jön... Majd attól függ, hogy mennyire lesz szimpatikus...
Vissza az elejére Go down
Zia Ametru
Arrancar
Arrancar
Zia Ametru

Hozzászólások száma : 9
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jun. 26.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Números 22
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te5000/10000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (5000/10000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyKedd Okt. 27, 2009 3:55 am

Ismét egy újabb eseménytelen nap. Fekszem a szobámban és azon gondolkodom, hogy valamit csinálni kéne, mert meg fog ölni az unalom. Erről nem tehetek, hetek óta nincs egy normális küldetés, vagy feladat a számomra. Aztán mintha meghallotta volna valaki a gondolataimat, kopogtak az ajtón.
-Gyere be. - mondtam hanyagul fel sem kelve az ágyamról. Mikor odanéztem egy alacsony Arrancar esett be lihegve.
-Aizen-sama keresi önt. - mondta. Erre egyből felpattantam és kiviharzottam a szobából, majd rögtön Aizen-sama trón terme felé vettem az irányt. Amikor odaértem nem találtam senkit. Félve beléptem, majd szembe fordultam Urammal, előhúztam a wakizashimat, majd fél térdre ereszkedtem, miközben a kardom hegyét a földnek szegeztem.
-Szolgálj velem Uram. - mondtam ki tiszteletteljesen.
-Állj fel Zia. Feladatom van a számodra. Szeretném feltérképezni Hueco Mundot, és erre nem akarom az Espadát kiküldeni. Te leszel az egyik aki elküldelek, a társaid már várnak téged. - mondta Aizen. Felálltam és meghajoltam, majd elindultam a találkozási ponthoz. Amikor odaértem már ketten álltak ott. Köszöntöttem őket.
-Ha jól értesültem, akkor Delora és Hrafn ugye? - kérdeztem.
-Zia Ametru. - böktem oda a nevem és vártam mi lesz ezután.
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyKedd Okt. 27, 2009 9:18 am

Mesélés

A következő körülbelül két hét az unalom jegyében telik el. Miután találkoztatok a kijelölt helyen, megcélozzátok a végtelennek tűnő sivatagot. A lelkesedést az idő próbára teszi, hisz immáron nem a kényelmes, Las Noches-i ágyatokban vagytok kénytelenek aludni. A két hét többnyire eseménytelenül telik el; ahogy egyre messzebb juttok a megszokott s ismert tornyoktól, egyre több hollow-t láttok. A táj is mintha elvadultabb lenne, mint az általatok ismert Hueco Mundo-i területek. A hozzátok képest gyenge hollow-k nem nagyon foglalkoznak veletek; egyszer-kétszer fordul elő, hogy néhány botor rátok támad, de nem jelentenek számotokra igazi fenyegetést. Valamint nagyon ritkán figyelhettek meg szervezettséget a hatalmi és túlélési harcukban; ami a leginkább jellemzi őket, az a káosz. Akik tegnap még közös erővel fogtak össze, hogy egy erősebb fajtársukat tiporják a földbe, ma egymás riválisai, s egymás életére törnek.
Egyik éjjel épp lefekvéshez készülődtök. Már valószínűleg mindannyian nyűgösek vagytok azért, mert nem történt semmi ilyen hosszú időn keresztül, s talán még örültök is annak, hogy alvás közben gyorsabban telik az idő. Egyszerre, ugyanabban a pillanatban mintha egy gondolat akarna befurakodni a fejetekbe. Egy szúró fájdalmat éreztek a homlokotok közepén, tényleg csak egy szúnyogcsípésnyit, ám az üzenet tartalma nem jut el hozzátok. Hrafn, te egyből felébredsz, s ha sikerül kicsit éberebb állapotba kerülnöd, észreveheted, hogy a távolban rengeteg hollow gyülekezik egy pont felé – s mások is oda tartanak. Egy pár kilométerre lehet az a pont, ám ami a leginkább zavar, hogy egy ösztön azt súgja neked, hogy te is menj oda.
Delora és Zia, ti szintén érzitek ezt a késztetést, miután felkeltek – s amíg alszotok, egy kidőlt torony homályos képe jelenik meg előttetek.
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Okt. 28, 2009 7:27 pm

- Ha jól gondolom, akkor te vagy Delora... -hallottam meg egy hangot a torony aljáról.
-Te pedig Hrafn igaz? -ugrottam le mellé, hogy bólintva üdvözöljem.
*Ha jól emlékszem ő is Tadeo-sama fracciójában szolgál, ugyanúgy mint én. Nem volt nehéz megjegyezni az arcát, hiszen finom stílusa miatt már messziről hallható ha valahova betoppanni készül...*
Nem sokkal később megérkezett a harmadik útitársunk is.
-Üdvözöllek Zia. -bólintottam neki is.
Ezután elindultunk. Napokig gyalogoltunk a sivatagban, míg egyáltalán elértük azt a távolságot, ahonnan már a semmibe vesznek Las Noches fehér tornyai. Bevallom még sosem merészkedtem olyan messze, hogy ne nyújtott volna biztos támpontot Aizen-sama palotája. Innentől teljesen magunkra vagyunk utalva. Talán amiatt, hogy ide már nem ér el Las Nohes figyelő szeme, így lépten nyomon a fejlődésük és túlélés ösztöne által hajtott hollowokba botlottunk. Szerencsére hármunknak nem jelentettek nagy fenyegetést, bár néhány intelligensebb bandával majdnem meggyűlt a bajunk. Nagyon rég fanyalodtam már erre, de mivel itt a sivatagban étel híján, és szűkös vízkészletekkel nem nagyon volt lehetőségem finnyáskodni, egy-egy erősebbnek tűnő hollow lelkét nem hagytam az enyészetbe veszni, hanem inkább táplálékként használtam fel. Ironikus az élet. Mihelyst az ember kikerül a végtelen sivatagba, máris rákényszerül alkalmazkodni az ottani élethez, és gondolkodás nélkül dobja sutba az eddig kínos odafigyeléssel őrzött civilizált táplálkozási szokásait.
Komolyabb konfliktus egyelőre nem alakult még ki köztünk, legalábbis részemről nem, de a második hét végére már igencsak reményvesztettnek tűnt mindenki, hogy bármi Aizen-samának is érdekes dolgot találhatunk itt. Minden éjszaka egyre csalódottabban hajtottam álomra a fejem. De az egyik éjjel különösen nyugtalanul aludtam. Nem álmodtam ugyan, de mégis, mintha valami próbált volna utat nyerni magának az alvó elmémbe. Akármennyire is próbáltam, nem tudtam kiélesíteni a képet, ám egy szempillantásra kitisztult. Egy romos tornyot láttam, de amilyen hamar feltűnt, olyan hamar el is tűnt, így nem tudtam jobban szemügyre venni. Paranoiás gondolataim támadtak afelől, hogy ez talán Las Noches lehet. Ijedten riadtam fel és kapkodtam a fejem körbe. Zia ott volt mellettem, de Hrafn eltűnt.
-Zia, hol van Hrafn? -ugrottam talpra és kérdeztem tőle tanácstalanul. Az álmomat egyelőre nem akartam felhozni, előbb találjuk meg a társunkat.
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyCsüt. Okt. 29, 2009 1:34 am

Kisvártatva megérkezett a ha harmadik túrázó is.
- Ja... Én vagyok Hrafn, ő meg Delora.
Böktem „munkatársam” felé, majd elindultunk, hogy felfedezhessük ezt a csodálatos birodalmat... Mindig is utáltam ebben a rohadt sivatagban mászkálni. Egyrészt mert utáltam a homokot, másrészt meg folyton bele ment mindenembe. Ráadásul nem csak mászkálni kellett a rengeteg homokban, de még aludhattunk is benne... Két, dögunalmas hét, semmi izgalom... Egyik éjszaka lefekvéshez készülődtünk. Már épp jött volna a büdös manója, amikor valami szúró fájdalmat éreztem a homlokomba. Mint akit hideg vízzel öntöttek nyakon, úgy ugrottam fel, és csaptam magam homlokon, mintha valami bogarat akartam volna lecsapni. Igazából azt is hittem, hogy az szívja a vérem, de aztán rá kellett jönnöm, hogy mégse. Mivel sikerült felébreszteni, már nem tudtam visszaaludni, így inkább arra gondoltam, hogy őrködök kicsit. Ahogy néztem ki a fejemből, néhány méterre tőlünk megláttam valamit. A távolban nagy mennyiség hollow kezdett el gyülekezni egy pont felé.
~ Mi a jó isten történt már ott? ~
Kezdtem el gondolkodni. Egyre furcsább érzésem lett ezzel az egésszel kapcsolatban. Az ösztönöm azt sugallta, hogy nekem is csatlakoznom kell hozzájuk. Néhány pillanatig gondolkodtam, hogy tényleg jó ötlet lenne-e a két durmoló óvodást itt hagyni.
~ Majd ha akarnak, jönnek utánam... Semmi bajuk nem lesz, ha itt maradnak. ~
Gondoltam, és már indultam is a tömeg felé. Kezdett zavarni ez az érzés... Igaz, hogy általában mindennek nekirontok gondolkodás nélkül, mint valami vadállat, de ez akkor is kezdett furcsa lenni...
Vissza az elejére Go down
Zia Ametru
Arrancar
Arrancar
Zia Ametru

Hozzászólások száma : 9
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jun. 26.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Números 22
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te5000/10000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (5000/10000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Nov. 04, 2009 8:09 am

Elindultunk. Összesen hárman. Nem sok, de nem lehet akkora veszély a sivatagban, hogy ne legyen elég három erős Arrancar. A Las Noches-i szobákat felváltotta Hueco Mundo érdes homokja. Két nap után, már a tököm tele volt, hogy folyton homok meg minden ruhadarabomba és még tovább. Két hosszú hétig bolyongtunk a sivatagban. Eseménytelenül. Nem sok értelmét láttam ennek az egésznek és nagyon azon voltam, hogy fittyet hányok a dologra, visszafordulok és itt hagyom a másik kettőt. Ismét eljött a lefekvés ideje, természetesen megint a homokban. Remek. Végre álomra hajtom a fejem és alig telik bele pár perc szúró fájdalmat érzek a homlokomon. Nem nagyon aludtam még, így gyorsan oda csapol, hátha valami undorító rovarszerűség, már ha van egyáltalán olyan Hueco Mundoban. Na szóval, éreztem ezt a szúró fájdalmat, fel is keltem rá, hát persze. Körül néztem és egy hollow csoportosulást vettem észre a távolban. Ilyen nincs. Mi a fene történt ott? Már épp indulnék megnézni, mikor meghallom Hrafn hangját:
-Zia, hol van Hrafn? - úti társamra nézek, majd a harmadik Arrancart kezdem el keresni. Sehol senki. Csak mi ketten vagyunk.
-Na bakker. Már csak ez hiányzott. - akkor ismét a hollowok felé pillantok.
-Biztos elment lakomázni. Nem lehetnek olyan erősek. Nem nézzük meg? - kérdeztem Hrafn-t.
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Nov. 04, 2009 8:58 am

[mesélés]

Hrafn: Pár perc séta után azt látod, hogy rengeteg hollow, talán több százan is lehetnek, egy szabályos kör alakban gyülekezik. A legtöbb számodra gyengének tűnik, de akadnak magasabb reiatsuval rendelkezők is. Az biztos, hogy ha egyszerre támadnának rád, nem sok esélyed lenne, pláne úgy, hogy a két társadat magadra hagytad. Szokatlannak tűnik számodra, hogy nem támadnak egymásra; végtére is, volt időd ebben a két hétben ismét megtapasztalni a hollow-k életét. Ám ők csak békésen gyülekeznek, mintha csak teapartyra készülnének.Valamint ha balra nézel, talán 2-3 km-re a gyülekezők csoportjától, meglátsz egy tornyot. Nagyon hasonlít a Las Noches-ben megszokottakra, azonban biztos vagy benne, hogy elég messze vagytok Aizen-sama bázisától. Kicsit talán romosnak is tűnik; tény, hogy renoválásra van szüksége. Te döntesz, hogy melyik irányba indulsz. S ismét érzed a szúró fájdalmat a homlokod közepén, s vele együtt érzed a késztetést, hogy te is a gyülekezők közé vetődj. Azonban sikerül ellenállnod, s talán ebből le is esik, hogy valaki manipulálni akar. Vajon a gyülekezők közt találod az illetőt, vagy a toronyban bujkál?

Delora, Zia: Sikeresen elkerülitek társatokat, s elindultok a gyülekezők felé. Út közben még több hollow csapódik mellétek, s ezt teljesen természetes tényként veszitek tudomásul. Elkap titeket egy furcsa érzés, miszerint ti is a többi hollow közé tartoztok, s társként fogtok támaszkodni a nagy harc során. A racionalitást kezditek elveszíteni, s mire a gyülekezők felé indultok, az olyan kérdések, miszerint miért is jó ez nektek, már egyáltalán nem fontosak.
A többi hollow nem támad rátok, csupán egyszer végignéznek rajtatok. Talán százan is lehetnek, erősek és gyengék egyaránt.
A kör közepén egy emelvény áll; sikerül helyet kapnotok az emelvény előtt, miközben az álmotok egyes jelenetei újra és újra felrémlenek. Gyűlölet és izgatottság keveredik bennetek, ahogy a toronyra gondoltok, s kezd kiélesedni a kép is. Bár a személyiségetek megmarad, nem éreztek késztetést a tiltakozás iránt. Ti szeretnétek a nagy harc részesei lenni – bármit is takarjon ez.
A tömeg morajlása csak tovább fokozza az adneralin szinteteket. Mindenki a Prófétáról beszél. Különös, ez a név legalább annyi lelkesedést önt belétek, mintha Aizen-samáról lenne szó. Különben is, ki a fene az az Aizen, és mégis miért jutott eszetekbe ez a furcsa szó? Csak egy mocskos shinigaminak lehet ilyen neve, nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Nov. 04, 2009 8:19 pm

Zia javaslatára bólintva, sietve indultunk el a hollow gyülekező felé. Nagyon rossz előérzetem volt ezzel az egész helyzettel kapcsolatban, hiszen csak így, besétálni többszáz hollow közé, mégha csak egyszerű hollowok is, elég meggondolatlan cselekedetnek tartottam. És az is foglalkoztatott hogy hova tűnhetett Hrafn. Idegesen, az álmom utóhatásától feszengve sétáltam a tömeg felé, ugrásra készen hogyha valamelyik rámtámadna. Azonban roppantul meglepődtem, mikor a lidércek szó nélkül hagyva minket engedtek továbbhaladni az úton. Szinte megbabonázva bámultak egy emelvényt a tömeg közepén. El sem tudtam képzelni miféle gyülekező lehet ez.
*Talán Aizen-sama küldte őket errefelé? De ha ő tette mégis miért, és miért nem szólt róla nekünk? De ez a terület már bőven kívül esik Las Nocehs hatókörén? Akkor mégis miféle vezér csábítja ide a lidérceket?* -cikáztak a kérdések a fejemben.
Magam sem tudom miért, de valami ismeretlen késztetés egyre beljebb, és beljebb vonzott a tömegbe. Nem is tudom megmagyarázni miféle érzések hajtottak, de nem éreztem hogy tiltakoznom kellene ellenük. Főleg azért sem, mert ahogy egyre közelebb kerültem az emelvényhez, újra és újra bevillant az álmomban látott torony. Tudni akartam mi folyik itt, ki akartam deríteni mit láttam álmomban.
-Harcolni fogok a Prófétáért. -formálták meg ajkaim a szavakat önkénytelenül. Először nem értettem milyen harc ez, vagyhogy kicsoda egyáltalán a Próféta, de egyre biztosabb meggyőződést éreztem afelől, hogy ezt kell tennem. Egyáltalán nem tiltakoztam az érzés ellen, ami akkor töltött el, amikor a közelgő harcra gondoltam. Izgatottsággal vegyes várakozás lappangott bennem. Azonban arra nem emlékeztem miért jöttem eredetileg a végtelen sivatagba. Akárhogy próbáltam felidézni az indokot, mindig csak egyetlen név lebegett a szemem előtt.
*Aizen...* -Annyira semmitmondó névként hatott, hogy nem tudtam hova tenni. *Biztos egy shinigami akit nem sokkal korábban öltem meg...* -rendeztem le a kíváncsiságomat ezzel a gondolattal.
Zúgott a tömeg, ami csak mégjobban felkorbácsolta az így is szinte pattanásig feszült hangulatot. A szemmel folyamatosan Hrafnt kerestem, de nem láttam sehol. Ekkor a szemem az emelvényre tévedt.
-Hol van már a Próféta? -szólaltam fel hangosan.- Meddig akar még várakoztatni minket, akik érte gyűltünk itt össze, hogy az oldalán harcoljunk?
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyVas. Nov. 15, 2009 12:38 am

Kómásan, és ösztönösen indultam meg a tömeg felé. Úgy éreztem, valaki hív... Néhány perces vánszorgás után, végre megérkeztem a nyüves hollow csordához. Meglepetésemre szinte szabályos körben álltak. Voltak erősebbek, és gyengébbek is, ami kicsit zavart, főleg mivel ha mind rám vetik magukat, akkor tuti, hogy kinyuvasztanak. Vadbarom voltam, amiért csak úgy ott hagytam a pláza picsát, meg a másik fura fazont...
~ Mi a franc... Ezek a rohadékok miért nem támadnak egyáltalán egymásra? Elvégre hollowok lennének, vagy mi...
Néztem végig a körben állókon. Lényegében hollowok lennének, és csak simán gyülekeznek. Egyre inkább nem tetszett ez az egész rohadt helyzet. Már kezdtem nem érteni a dolgokat, és jobbra-balra fordítgattam a fejem, amikor a csoporttól pár kilométerre egy oszlopot vettem észre. Túlságosan is hasonlított a nyomortanyára, ahonnan elvánszorogtunk, de hótziher, hogy nem az a rohadt torony látszódott, hiszen már elég messzire elkerültünk onnan. Kíváncsiságom kezdett egyre inkább felülkerekedni rajtam, így elindultam a hófehér torony felé. Alig léptem ki a körből, szinte azonnal éreztem azt a kellemetlen, szúró érzést a homlokomon. Megint csak éreztem azt a furcsa késztetést, ami miatt ide jöttem, s hátra hagytam a két idiótát. Szerencsére érdeklődésem túl nagyra nőtt, így egyszerűen képtelen voltam engedelmeskedni. Mondjuk nem mintha arról lettem volna híres, hogy minden idióta parancsát tejesítem... Csak és kizárólag Tadeo-samának vagyok hajlandó úgy ahogy szót fogadni. Bár képes vagyok vele is összeveszni a parancsokon.
~ Faszom is kivan már a degenerált húgyagyúakkal, akik nem képesek felfogni, hogy nekem nem dirigálhatnak.
Indultam meg a romos torony felé erőteljesen ellentmondva annak a késztetésnek, hogy a csordával maradjak. Kezdett egyre jobban idegesíteni, ahogy lában belesüppedt az ezüstös homokba. Ki nem állhattam a homokot... Morogva, és talán kissé unottan bandukoltam a torony felé. Már egyáltalán nem érdekelt Delora és Zia. Felőlem aztán fel is fordulhattak a sivatag közepén. A lényeg már csak az volt, hogy minél hamarabb kiderítsem, hogy miért is van ott az a rengeteg idióta. Már az is megfordult a fejemben, hogy valószínűleg irányítani akarja őket valaki.
~ Remélem, hogy az az vadmarha, aki irányítani próbált itt kotlik ebben a toronyban.
Gondolkoztam, miközben egyre közelebb értem célállomásom felé.
Vissza az elejére Go down
Zia Ametru
Arrancar
Arrancar
Zia Ametru

Hozzászólások száma : 9
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jun. 26.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Números 22
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te5000/10000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (5000/10000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyVas. Nov. 22, 2009 1:52 am

Elindultunk Hrafne után és ahogy haladtunk folyamatosan hollowok csapódtak hozzánk és kerülgettek minket. Erősek és gyengék egyaránt. Minél közelebb értünk, annál furcsább érzés fogott el. Minden gondolatot kitöröltek a fejemből és amit tettem, azt önkéntelenül tettem. Hamarosan megpillantottunk egy emelvényt, ami körül a hollowok összegyűltek, majd egy torony képe kezdett be-be villanni a fejemben. Mintha láttam volna már ezt a tornyot. Legalábbis hasonlít rá. De tudtommal Hueco Mundoban csak egy épület van tornyokkal. Las Noches. Az pedig eléggé messze van ide. Egyre közelebb értünk és szóba került valami Próféta is. Talán nem Aizen-sama lett elnevezve Prófétának, de milyen Próféta lenne ő? És ki is ő valójában? Mintha már hallottam volna ezt a nevet, de fogalmam nincs, hogy kicsoda az az ember. Shinigami? Akkor mihamarabb végezni kéne vele.
- Harcolni fogok a Prófétáért. - Delora után én is önkéntelenül mondtam ki a mondatot, majd még párszor elhagyta a számat ez az egyszerű mondat. Még mindig azon gondolkodom, hogy ki lehet a Próféta. És hol marad már ennyi ideig?
- Sosem akar elő bújni a rejtekhelyéről? - kérdezem. Aztán valami bevillan amivel elő lehetne csalogatni.
- Talán fél, megijedt, hogy ennyi hollow veszi körül? - a hangsúlyra is figyeltem, hogy minél szemetebb legyen. Ha erre sem jön elő tovább próbálkozok.
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyVas. Nov. 22, 2009 3:30 am

[mesélés]

Delora: tudod, hogy bármelyik pillanatban megérkezhet a Próféta, és te felettébb jó színben akarsz feltűnni előtte. Szinte már együtt kántál a tömeg, azonban az izgalmas várakozást félbeszakítja valami, amire sose gondoltál volna ezelőtt. Külön szégyen, hogy ráadásul személyesen is ismered az illetőt, aki a Próféta nevét mocskolta be. Tudod jól, hogy a Próféta bőven felettetek áll, és nem fog megijedni tőletek – hisz ti inkább a Próféta oldalára állva szeretnétek harcolni. Ám ez úgy, hogy van köztetek valaki, aki semmibe veszi imádott, ám még ismeretlen vezetőtöket, nem fog menni. Benne nem él annyira a vágy a győzelem iránt. Provokálni akar valakit, aki nálatok sokkal felsőbbrendű. Egy Istent pedig nem lehet csak így kigúnyolni. Most kell megállítanod, hisz a Próféta bármelyik pillanatban megérkezhet. Nem lehet köztetek senki se, aki csak fél szívvel adja át magát neki, halállal kell lakolnia. Még a végén befeketítené a Te hírneved is.

Zia: több száz arc fordul hirtelen feléd; a Prófétát ezek szerint nem tudod ilyen könnyen provokálni, sőt! A többi hollow jó sokáig gyilkos szemekkel méreget, azonban nem mernek támadni. Még. Végül három kisebb – és nálad jóval gyengébb – hollow az, akik elsőként neked ugranak. Nem okoz nagy gondot neked a likvidálásuk, azonban hamarosan valaki más is rád támad. A próféta még sehol, s a saját útitársad támad rád. Hirtelen bevillan Aizen-sama képe, de nem tudod mihez társítani az arcot. Összezavaró lehet, hisz bár először emlékszel erre az arcra, mégis mintha már régóta ismernéd… Delora és a több száz hollow pedig egyértelmű erőfölényt jelentenek. Talán még ki tudod magad magyarázni. Vagy pedig menekülőre kéne fogni a dolgot?

Hrafn: ahogy eltávolodsz a gyülekező hollow csordától, úgy halkul el azoknak kántálása. A torony pedig egyre inkább kimagasodik előtted. Cseppet sem olyan magas, mint Las Noches-i társai, s közelebb érve észreveszed a szembetűnő különbségeket. Legalábbis számodra szembetűnő. Hiszen mégis csak Las Noches-ben laksz.
A torony mintázata és stílusa merőben eltér az általad ismertektől, s sokkal kisebb és több ablak van rajta.
Amikor már egészen közel érsz a bejárati ajtóhoz, érzed, hogy valaki a hátad mögé ugrik. Az ösztöneiden és az ügyességeden múlik, hogy kikerülöd-e a fejet irányába érkező, nagy erejű csapást. Egyértelműen a tornyot őrzi, különben lehet, nem támadott volna rád. Ha nem talál el, és sikerül megfordulnod, hogy lásd, kivel állsz szemben, akkor egy skorpiószerű lényt látsz. Nagyon hasonlít külsőben az arrancarok resurrección formájához, mégis hiányzik belőle az, amitől arrancarnak nevezhetnéd. Konkrétan a maszk s a hollow lyuk hiánya, ami elég feltűnő.
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyHétf. Nov. 23, 2009 7:26 am

Csak álltam a tömegben és átadtam magam a Prófétát követelő tömeg zajos vibrálásának. Teljesen elmerülni éreztem magam a forgatagban, mikor a hollowokkal együtt hangzott a fel a torkomból a hívószó. Nem is tudom éreztem-e ilyet valaha. Halvány emlékek derengnek fel egy helyről, amit mintha otthonomnak neveztem volna, tele barátokkal akik egy másik világról meséltek, ahol néha ugyanilyen összejövetelnek voltak szemtanúi. Egy arcot sem tudtam felidézni, csak néhány elmosódott foltot, és érzésfoszlányt azzal kapcsolatban, ha emlékezni próbáltam. Az elmémben szinte mindent teljesen elfoglalt a Próféta iránti feltétlen rajongásom és alázatom. Ahogy egyre türelmetlenebb lettem, elkezdtem azzal foglalatoskodni, hogy a lehető legjobb formámat hozzam mire megérkezik. Leporolgattam és megigazgattam a ruhámat, megtöröltem a sivatagi melegtől csatakos arcom és a hajammal kezdtem babrálni. Kicsit csodálkoztam is, hiszen eddig mintha nem törődtem volna ennyit azzal hogy mit gondolnak rólam az emberek.
*De a próféta más...ő a legjobbat érdemli.* -fogalmazódott meg bennem a gondolat, mikor szörnyű dolgot hallottam magam mellől. Zia káromolni kezdte őt.
-Idióta! Fogd már be a szád. -rivalltam rá zaklatottan.- A próféta mindjárt itt lesz, és te így akarod fogadni őt? -kezdtem el dühtől forrva üvöltözni vele. Rettentően felzaklatott, hogy ő ilyen félvállról és szemtelenül a szájára meri venni a mi imádott prófétánkat. Arcátlan, és szinte már vérlázító meggondolatlanság volt ez. Nagyon kis híja volt csak, hogy ott helyben rá ne támadjak, de nem akartam elszalasztani a Próféta megérkeztét egy ilyen verekedés miatt. Dühtől remegő, ökölbe szorított kézzel meresztettem gyilkos tekintet az arrancarra akit eddig csapattársamnak hittem. Szégyelltem hogy némelyek talán egy kalap alá vesznek vele.
Attól hogy így felidegesítettem magam, csak még türelmetlenebbül vártam a Prófétát.
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyPént. Dec. 04, 2009 9:40 am

Egyre csak távolodtam a Hollow csordától, ami valamilyen szinten meg is nyugtatott. Legalább már nem tudnak rám támadni. Vagy legalábbis nem úgy, hogy ne venném észre… Kántálásuk egyre halkul, és érzem, ahogy a csend egyre inkább elhatalmasodik a környéken. Valamiért mindig is utáltam a csendet. Inkább éltem zajos életet, minthogy egésznap a némaságot hallgassam. Egyszerűen idegesítő, és a frász kerülget tőle. Ahogy a hangok elnémultak, és a hollow csorda is egyre távolabb került, úgy láttam egyre tisztábban, és nagyobb méretben a tornyot.
- Eh… Ez meg milyen törpeviskó?
Vakarom meg tanácstalanul a fejem, amikor megláttam, hogy a torony mérete jóval alacsonyabb a las nochesi tornyoktól. Azonban nem csak ez az egy különbség tűnt fel. Szemmel láthatóan eltértek a rajta lévő krikszkrakszok, valamint a stílusizéje is más volt, mint a miénk. Kissé távolról nézegettem egy ideig, majd közelebb lépkedtem. A homok besüppedt talpam alatt, akárcsak eddig. Az ajtóhoz érve hirtelen furcsa érzés fogott el… Valaki volt mögöttem…
~ Fenébe… nem számítottam váratlan buckalakókra. ~
Morogtam magamban. Valahogy egyre inkább úgy éreztem, hogy nem épp haverkodni akar a titokzatos látogató, hiszen támadásba lendült. Ügyességemnek köszönhetően sikerült kikerülnöm a támadást, ám hajszál híja volt, hogy majdnem lekapta a fejem a helyéről. Pedig arra még igazán szükségem van, akárhogy is nézem, és akárki, akármit mond… Azzal a lendülettel, ahogy kikerültem a támadást meg is fordultam a tengelyem körül, hogy megtudjam, ki is az ellenfelem. Egy hatalmas, skorpiószerű lénnyel találtam magam szembe. Kinézete hasonló volt a ressurrection formához, azonban voltak eltérések, melyek csak akkor tűntek fel, amikor sikerült alaposabban szemügyre vennem a ronda ízeltlábút.
~ Mi a jó büdös franc ez? Mi a nyavaját jelentsen, hogy nem hogy lyuka, de maszkja sincs… ~
Morogtam magamban, miközben erőteljesen a skorpiót szuggeráltam. Két katarom kivettem a combjaimon lévő tokokból, majd felkészültem a harcra.
- Mégis ki faszom vagy, Frankenstein származék? Vagy rád borították az X-vegyszert?
Üvöltöttem felé. Igazából kételkedtem abban, hogy egyáltalán egy szó is eljut a csökött agyához, de azért próbálkozni lehet. Legalább addig sincs csend…
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyKedd Dec. 22, 2009 12:41 pm

[mesélés]

Tadeo: Aizen-sama kérése teljesen világos előtted, miszerint keresd meg fracciónjaidat a sivatagban. Azonban a fejed kiürül azon a napon, amikor a próféta hívása téged is megtalál. Hogy ki is az az Aizen-sama, és valójában miért is jöttél ide, lényegtelen dolgokká válnak, amikor a hatalmas tömeg részévé válsz, s rájössz arra, hogy te csak a prófétának élsz.
Az emelvényen meg is jelenik a próféta; hosszú, fehér köpenye éppen csak súrolja a földet, széles mellkasa s értelmet sugárzó tekintete egy igazi vezető képét vetítik eléd. Egy igazi Isten, kinek tervei csak valami felsőbb jót szolgálhatnak! Mintha a rangod is kezdenéd elfelejteni… Dereng még valami Las Nochesről, s persze arról, hogy espada vagy, mégis úgy érzed, hogy mindez most nem fontos – kivéve persze, ha a próféta annak tartja.

Delora: Zia pimaszsága nehezen hagy nyugodni, de úgy tűnik, hogy sikerül éreztetni vele, hogy ilyet nem kéne mondani. Viszont az, hogy nem támadsz rá, a többi hollowt is megnyugtatja; mindannyian megkegyelmeznek szánalmas kis életének. Elég nagy büntetés az neki, hogy a tömeg hátrataszítja őt, hogy minél messzebb legyen majd a prófétától.
Ekkor a nép elcsendesedik, s mindannyian az emelvény felé tekintenek. Akit most látsz, az nem fogható semmilyen látványhoz. A félistennek tűnő alak hosszú, fehér köpenyében magasztos tekintettel néz végig az összegyűlt tömegen, kiknek most egyszerre dobban a szívük, ugyanarra a ritmusra. Hosszú, keskeny arcát sátorszerűen keretezi vállig érő, fekete haja, macskás mozgása s hosszú, nyúlánk végtagjai leginkább egy párducra emlékeztetnek. Nem érted, hogy mi az, ami annyira magára vonja a figyelmedet, de ha körülnézel, észreveheted, hogy mások is ugyanilyen élményben részesülnek, mint te.

A Próféta megjelenését a kis csend és ámulat után üdvrivalgás fogadja. Persze az senkinek sem tűnik fel, hogy az, ki ekkora ámulatot vált ki belőletek, mindenkinek másképp jelenik meg. Hisz ez egy olyan dolog, amiről felesleges beszélni - egymásra néztek, és értitek, mit gondol a másik. Kapcsolódtok egymáshoz, a Próféta összeköt mindannyiótokat.
Kezét lassan felemeli, hogy csöndre intsen benneteket, s a nép hallgat rá, teljesítik kérését. Feszülten figyel száz meg száz szempár egy irányba; a Próféta szólni kíván.
- Társaim! - kezdi el beszédét, hangja végtelen bizalommal önt el benneteket.
- Fivéreim és nővéreim! Las Noches alapítása óta először hagytuk lebomlani védőfalunkat! A rend felbomlott, s néhány szökött shinigami az, akik megmondják, mit tegyünk!
Szavait hőbörgés kíséri, ahogyan mindenki Aizen-samáékra gondol. Eszetekbe is jut az arc, s egy pillanatra tán még a szégyenérzet is elkap benneteket, amiért az Ő parancsára jöttetek ide. Ám ha nem így történt volna, akkor sose szabadultok fel a rabszolgaságból - hisz most az egyszer végre tényleg szabadok vagytok.
- Társaink szenvednek, a régi espadáink pedig bukott csillagokként sínylődnek. Egy olyan háborúba vezettek minket, amihez nekünk nincs közünk; eszközökké, egyszerű sakkbábukká változtattak minket az erő s a hatalom ígéretével! Bárhová nézek, szenvedést látok. Kínoznak és megölnek, ahogy a szeszélyük diktálja.
A Próféta most hatásszünetet tart; egy-két gyengébb arrancart is megláttok a tömegben, akiknek ujjai automatikusan kardjuk markolatára fonódnak. Ők is szeretnének végre kitörni ebből a csapdából; végre önálló életet akarnak, amihez nincs szükség Aizen-samára.
- Ám ennek nem így kéne lennie! Bosszút állunk rajtuk! Mindent ezerszeresen kapnak vissza, s ők lesznek a mi szolgáink!
A nép felbömböl, s ti is érzitek, ahogy a mágikusan előidézett undor vérszomjba csap át. Hisz tenni kell ez ellen. A Próféta pedig hamarosan biztosan kitér arra, hogy mit is tudtok tenni a három megátalkodott shinigami ellen.

Hrafn: A skorpió szerű lény egy erőteljes csapással válaszol a kérdésedre; üveges tekintetét rád mereszti, járása pedig inkább emlékeztet valami robothoz. Kicsit talán lomhának tűnik a mozgása, ám ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy alá kell becsülni ellenfeled.
Végül megszólal olyan hangon, mintha csak egy beprogramozott gép lenne. A szemeiből csupán az üresség sugárzik, s szavai is a teljes jellemtelenségre utalnak.
- Raneos az Raneos, a 329. kiadás. Az idegent jeleztem a hálózatnak. A Próféta behatolni készül. Raneos nem hagyja ezt. Raneos megakadályozza.
Az érthetetlen zagyvának tűnő bemutatkozás után a lény a fullánkjával próbál beléd marni; valószínű, hogy erős mérget tartalmaz a fullánkja, és nem lenne jó, ha egy ilyen dolog miatt végződne a kalandod itt, a semmi közepén...

//Zia helyét Tadeo veszi át, mivel jelezte, hogy nem ér rá. A történet pedig ott folytatódik, ahol az előbb abbahagytuk. A sorrend annyiban változik, hogy Tadeo ír először. Jó szórakozást a kalandhoz! ^^//
Vissza az elejére Go down
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te25500/30000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (25500/30000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Dec. 23, 2009 9:25 am

A sivatag közepén ácsorgok rengeteg ismeretlen arc között. Meredten nézek egyetlen pontra. Valami fontos dolgot várok. De mégis mit? Kinek az érkése tölt el ennyi izgalommal? Szokatlan. Felettébb meglepődöm a miérten. Az eszem azt súgja ez nem én vagyok, de akkor ki lennék? Nem emlékszem. Nem vagyok képes szabadulni a testemet fogva tartó késztetéstől. Itt kell lennem! Csak ebbe a ténybe kapaszkodhatok. Mégis nyugtalanít a sötét verem, amibe hirtelen zuhantam. Szükségem van a fényre. Senki sem élhet világtalanul! Talán, ha végre megtörténik, ami ekkora várakozással tölt el megragadhatom a kulcsot. Bolondként reménykedem ebben. Elvégre élőlénynek sosem kívánnám kétes érzések közt vergődve sodródjon az élet árjával. "Ő lenne?" Dobban hirtelen szívem, amikor megjelenik egy égi teremtmény. Mással nem lehet párosítani. Könnyed léptek, hófehéren ragyogó kabát és oly egyszerűen befolyásol minden jelenlévőt mellyel földi szem nem találkozott még. Hangja orkánként hasít belém. Megbabonázva szólít fel engedelmességre. Kezeimet tapsra emelem és mély áhítattal kapkodom szavai után. Hűséges alattvalóként könyörgöm alamizsnáért.
Váratlanul hányingerem támad. Elítélem a tényeket. Lassan belefájdul fejem a kétarcú maszk látványába. Bosszant nem sejtem melyik mögött rejtőzik az igazi lényem. És a mondatók bűvös erejétől bevillanó képek. Ezek a valódiak? Honnan táplálkozik az Aizen sama iránti gyűlöletem? Minek küldött ide? Ha megvetem, miért engedelmeskednék neki? Túl sok az ellentmondás. Ebbe beleőrülök! Legszívesebben felszólalnék, de nem bírom megtenni. Gyilkolni akarok, de tiltakozom ellene. Felemészt a vér utáni vágyam és agyam monoton kattogása. A felbukkanó emlékek azt sugallják fordítsak hátat ennek az őrületnek. Zárjam ki őket falakkal bélelt világomból. Mennyire szeretném megtenni, de a Próféta érezte rabszolgaságom ideköt. Földbe gyökerezett lábakkal járatom ujjaim kardom markolatán. Ideges vagyok. Félek mi fog történni. Undorodom a harctól, rettegek a haláltól, tartok a jövőtől! Csapdába kerültem! Egyenlőre kiút nélkül közeledik a bizonytalanság.


Hollow túra //Lezárva// 2uivjus


A hozzászólást Tadeo Dellomeurtre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 24, 2009 12:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzer. Dec. 23, 2009 11:55 pm

Hatalmas elégedettséggel töltött el az, hogy ezt az alávaló árulót könyörtelenül megfosztották attól a kiváltságtól, hogy közelről figyelhesse a Próféta érkezését. Aztán a következő pillanatban a tömegben vibráló feszült várakozás egy szempillantás alatt köddé vált, és helyét valami megmagyarázhatatlan elégedettség, és ámulat töltötte el. Amint felnéztem az emelvényre szembesülhettem a forrásával is. Hinni sem akartam a szememnek amikor megláttam a személyt aki eddig oly epekedve vártam. Beváltotta, sőt túl is szárnyalta minden elképzelésemet. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a tekintetemet. Megjelenésének minden egyes részlete csodálattal töltött el. Ha álmomban elképzeltem, hogy hogy nézhet ki a számomra legtökéletesebb ember, pontosan ugyanilyen képet kaptam. Teljesen magával ragadott a látvány, és ahogy egy röpke pillanatra végignéztem a tömegen, mindenki szemében ugyanazt a csillogást láttam.
Aztán beszélni kezdett. A tömeg csak úgy itta a szavait, és szinte egy emberként zúgott fel az trónbitorló shinigami nevének hallatára. Különös, de mintha valami szégyenérzet árnyékolta volna be a dühöt amit a Próféta ellenségei iránt éreztem. Halvány képek derengtek fel a múltamból, ahogy egy magaslaton pihenő kőtrónus előtt térdepelek fejet hajtva. Nem tudom tényleg emlék-e vagy csak egy tévképzet, ami a felfokozott hangulat hatására férkőzött be a gondolataimba, de némiképp mégiscsak nyugtalanított, hogy én esetleg valaha annak a shinigaminak engedelmeskedtem. Azonban ezt a szégyenérzetet fogom felhasználni arra, hogy még hűségesebben szolgálhassam a mi Urunkat az elkövetkezendő háborúban.
-Bosszút állok... -formálták ajkaim a szavakat. -Las Noches régi fényének újra tündökölnie kell. -vesztek bele a szavaim a zúgó tömegbe.
Ahogy az emelvényen szónokló prófétát figyeltem, egyre és egyre képek villantak a fejembe arról a shinigamiról, és néhány elfeledett érzés villant fel egy-egy szívdobbanásnyi időre. Egyre jobban összezavarodtam.
-Meg kell ölnünk.... meg kell ölnünk és a Próféta jobbá teszi a világot.... Meg akarom ölni.... de miért érzek bizonytalanságot? Mi ez a habozás? Nem, nem kételkedhetek, különben akár kegyvesztett is lehetek, és a mi Urunk nem hagy részesülni a dicsőségben. -mormoltam magamban.
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyHétf. Jan. 25, 2010 10:08 pm

További morgások közepette próbáltam kiszedni az ízeltlábú bádogdoboz-utánzatból, hogy mégis mi a nyavalya akar lenni, ám a rohadék csak egy támadással volt képes kibökni a szememet. Hát enyhén szólva is kezdett már felhúzni a hulladékjelöltje - mert az lesz belőle, ha befejezem a bontási folyamatot…
Elég lassúnak tűnt, így azt gondoltam, könnyedén legyőzhetem. Talán túlságosan tökösnek hiszem magam, de akkor se tűnt valami gyorsnak a nyomorék. >.> Már épp támadni készültem, amikor csodák csodájára visszahozta a cica a nyelvét.
- He?
Pillantottam sokatmondóan ellenfelemre, aki mondott valamit. Igaz, nem sokat sikerült felfognom belőle, csak azt, hogy valami Raneosnak hívják. Jó’ van, mondjuk már a nevével tisztában voltam, meg azzal, hogy lényegében egy rakás ócskavas, ami megpróbál kinyírni. Szuper… már csak azt kellene kideríteni, hogy ki a rák az a Próféta… Szívesen kitaposnám a belét, ha esetleg köze lenne ehhez az alumínium hulladékhoz.
Éppen idejében sikerült elugranom egy támadás elől, ami pontosan engem vett célba. Mondjuk ki mást… elvégre csak én vagyok itt, vagy nem? Szóval… éppen hogy sikerült kikerülnöm a támadást. Már kezdett a frász kerülgetni ettől a benga fémhulladéktól, így arra gondoltam, hogy ideje lenne mihamarabb kinyírni.
- Na jó… Kezd tele lenni veled a hócipőm, és szerintem már ideje, hogy kinyiffanj! De előtte… Ki a fene az a Próféta?!
Kezdtem kikelni magamból, mint minden alkalommal, amikor valakinek rendesen sikerül felhúznia. Fegyvereimet szorosan megmarkoltam, majd egyenesen a skorpiószerű valami felé futottam. Ha már sikerült kellő közelségbe kerülnöm, felugrok, és hátába mélyesztem fegyvereimet. Remélhetőleg ettől kinyiffan, vagy legalább valami reakciója lesz.
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyPént. Jan. 29, 2010 3:20 am

[mesélés]

Tadeo, Delora:
A Próféta egyetlen szavára a tömeg megmozdul; mindannyian ugyanabba az irányba indulnak, ám egy égbekiáltó felszólalásával magához int benneteket ezzel jelezve számotokra, hogy külön feladatot szán nektek. Bevillan a fejetekbe a torony képe ismét, ami előtt rengeteg, skorpiószerű lényt is láttok. Mintha valami mutánsok lennének, százával vagy ezrével várakozva a Próféta hadseregére.
Az emelvényen várakozik rátok, és bár arról már volt alkalmatok megbizonyosodni, hogy nincs szüksége szavakra ahhoz, hogy megértesse veletek a helyzetet, most mégis lealacsonyodik arra a szintre, hogy ismét szólni kívánjon. Csak ti ketten és a Messiás, aki elhozza az igazi napfényt Las Noches városára.
- Tán feltettétek magatokban a kérdést, hogy vajon hogyan is képzelem el a mesterien kieszelt tervem, melynek Ti vagytok a kulcsszereplői. – produkál mellé egy drámai mozdulatot, áhítatot keltve ezzel bennetek.
- Én az igaz ügyért szolgálok, és Las Noches felszabadításáért. Ezt a legtöbb közrendű hollow még nem tudná teljesen felfogni, ám megértik, hogy szükség van rájuk, és örömmel áldoznák fel magukat a magasabb jó érdekében. Viszont ti… nektek méltóbb feladatot szánok. - *suhint egyet kezével előttetek, és lelki szemeitek előtt meg is jelenik nektek célpontotok. Szánalmas teremtmény, aki egy sötét szobában ücsörög. A kép kissé homályos, nem olyan tiszta, mint amikor a tornyot mutatta meg nektek, ám a lényeg, a célpontotok arca emlékezetekbe ivódik.*
- Valaha a társam volt, és együtt építettük fel tervünk miszerint igazi, shinigami mentes birodalmat építünk szeretett városunkból. Ám elárult, engem és a közös célunkat is. Amíg nem végzünk vele, a Nagy Terv vesztésre van ítélve. Kérdéseitek, ha vannak, hallgatom. A sereg eközben már ostromolja a tornyot. – mosolyodik el, és várja a kérdéseitek, ha vannak. Tekintetét nem emeli le rólatok, az isteni teremtmény most minden figyelmetek rátok szenteli.

Hrafn:
A skorpiószerű lény a kérdésedre már nem válaszol; hogy azért, mert nem akar, vagy nem tud, már nem derül ki, hisz legutolsó támadásod során Raneos lélekszemcsékké oszlik szét ezzel jelezve, hogy neki már vége van. A távolból mintha egy hollow üvöltését hallanád, ám rajtad múlik, hogy megnézed-e, mi volt a hang oka, vagy sem.
A tornyon egy ajtót fedezel fel; amikor megközelíted, a talpad alatt mozogni kezd a homok. Ha elég gyors vagy, sikerül bejutnod a toronyba, ahol némi világítás is látható.
Csupasz, komor falak, néhol egy-egy ablak egészíti ki a monotonságot. Az egyetlen folyosón járva pedig idegesítő hangokat hallasz, mintha valami járna a falon. A csoszogós hang végül megszűnik, ám rendesen felhúzhat a tény, hogy hirtelen egy ugyanolyan skorpiófajzat terem előtted, mint amivel a torony előtt is küzdöttél.
- Raneos, a 612. kiadás megtalálta a behatolót, amit Raneos, a 329. kiadás jelzett. Raneos 329 nem ad életjelet. Jelentem, a behatolót megsemmisítem. - *támad rád, és ha nem vigyázol, méreggel telített fullánkja válladba mélyedhet. Még az arcvonásai is ugyanolyanok ennek a Raneosnak, mint annak, akit nemrég elintéztél.
Vissza az elejére Go down
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te25500/30000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (25500/30000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyPént. Jan. 29, 2010 6:36 am

Feszült várakozásom hirtelen foszlik semmivé. A mágikus erő újra szólított és ellentmondást nem tűrve intett színe elé. Én pedig mentem. Oda sem figyelve saját akaratomra léptem fel az emelvényre, még a tiszteletet kijáró távolságra is ügyelve. Szánalmas. Felfordult a gyomrom és újfent összezavart a tornyot ostromló lények harca, illetve beosztottam felbukkanó jelenléte. Valószínűleg szokásos viselkedésemnek megfelelően csak némán biccentek az irányába, bár ott kavarog bennem a különös érzés. Nem hittem itt találok rá. Okosabbnak hittem. Mondjuk ezt kijelenteni őrültség. Ha nekem is lenne elég józan eszem nem álldogálnék itt egy idegen fennkölt szavaira várva. Ez a fokú megszállottságom semmi az Aizen-hez fűzött szövetséghez képest. Ott sosem irányítottak ekkora mértékben és érzelmi kényszer sem lett úrrá rajtam egy-egy undorítóan giccses mozdulatot követően. Tényleg csak egy gondolat nélküli marionett bábnak érzem magam. A legrosszabb pedig, hogy hiába működik az agyam és immáron tudom gondolataim jelentését a Messiás nevű alak ott van mindenhol. Rángat ahogy kedve tartja és ahogy lopva rá-rá pillantok Delora-ra már azt is tudom nem vagyok vele egyedül. Nála talán még erősebb a befolyás. Annyira mély áhítattal bámulta előadást tartó rabszolga hajcsárunkat, ahogy egy fanatikus teszi bálványozott szobrával.
Önmarcangolásom és rejtett tiltakozásom ellenére könnyedén eljut hozzám a semmiből bevillanó alak képe. Szinte fogható a gyűlölet és megvetés, amit kivált mindannyiunkból ez a röpke emlékfoszlány, de az a gnóm törpe mást nem is bírna előcsalogatni. Őszintén szólva ha magamba tekintek se éreznék bűntudatot megöléséért. Valóban egy feláldozható elemnek tűnik, azonban ha ennyire meg akarják ölni valószínűleg több lapul rémes külseje mögött. Igazából nem értek sokat az egész esetből. Nem hallottam a Próféta egész buzdítását, így a történet hézagos. Fogalmam sincs mit tett ez a torz alak. Hogyan képzelte el nagy tervét, egyszerű hollow írtással? És miért lenne ő jobb vezető? Nekem úgy tűnik a manipuláláson kívül semmivel sem ér többet, mint Aizen, de képtelen vagyok bármilyen úton ellenkezni. Tehetetlenül vergődöm és tudom teljesíteni fogom kérését.
-Mond, Próféta! Hogyan árult el társad?-
Teszem fel a legkézenfekvőbb és legkevésbé kutakodó kérdésem. Talán, ha ennyit megtudok máris világosabb képet kapok arról a különös alakról. Elvégre meg kell találnom, aztán pedig meg kell ölnöm...
Vissza az elejére Go down
Delora Hernandez
Arrancar
Arrancar
Delora Hernandez

nő
Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town
Registration date : 2009. Apr. 27.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te6500/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (6500/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzomb. Feb. 13, 2010 8:42 pm

A bennem tomboló bizonytalanság egy szempillantás alatt semmivé foszlott, mikor a Próféta magához intvén minket, újból abban a kegyben részesített, hogy szóljon hozzánk. Akárhányszor csak szólásra nyitotta ajkait, számomra úgy hatott, mintha egy égi teremtmény jött volna el hozzám. Teljesen a hatása alá kerültem. Úgy éreztem, ha nem hallhatom többet, vagy nem láthatom egy a csodálatos alakot, akkor élni sem tudok tovább. Az a kitüntetett helyzet, amiben részesített, pedig mindenek feletti büszkeséggel töltött el. Részese lehetek annak a kevésnek, aki ilyen fontos feladatokkal segítheti a Prófétát az új világ létrehozásában.
Majd a következő pillanatban megmutatta nekünk ki az, aki galád módon elárulta a mi urunkat.
*Szánalomra sem méltó, visszataszító alak...* -fogalmazódtak meg bennem hangok nélkül is a szavak, amint az elmosódó képet az elmémbe véstem. *Nem érdemel kegyelmet az, aki megtagadja a Prófétát...* -szítottam magamban a gyűlöletet, amit az áruló megöléséhez fogok felhasználni. A könyörületesség szemernyi szikráját sem mutatva fogok végezni vele, hogy teljesítsem a rám kiszabott feladatot. Szolgálnom kell az urunkat,és viszonozni neki azt a kegyet, amit arra áldozott, hogy személyesen hozzánk szóljon.
*Kérdés?... számomra az egyetlen kérdés, hogy mikor indulhatunk végrehajtani a részünket a Nagy Tervben... * -ismételtem meg magamban az elhangzott szavakat, ám Tadeo kihasználta az alkalmat, hogy tovább faggatózzon. Bevallom kicsit nehezteltem rá, amiért ilyen jelentéktelen kérdésekkel zaklatja az urunkat, hiszen teljesen mindegy az, hogy hogyan árulták el, csak az számít, hogy aki a Próféta szent célja ellen vétett, az az ellenségünk. De mivel az Urunk ajánlotta fel a kérdések felvetésének lehetőségét, nem mertem venni a bátorságot, hogy lehordjam a férfit a modortalanságáért. Csak annyit tehettem, hogy egy csúnya pillantással tudattam Tadeoval, hogy nem helyeslem a faggatózást. Amennyit tudnunk kell, hogy véghezvigyük a feladatunkat, azt úgyis megosztják velünk.
-És mondd Uram! Biztosan mi vagyunk a legalkalmasabbak, hogy ezzel a feladattal szolgáljunk téged? Nem kérdőjelezem meg a döntésedet, csupán csak irtózom a tudattól, hogy netán csalódást okozzak neked...-bukott ki belőlem szinte akaratlanul is a kérdés a következő pillanatban. Szörnyen szégyelltem magam miatta, de amint átfutott az agyamon a gondolat, irányítani sem tudtam magam, és szinte abban a pillanatban hangot adtam neki. Hiszen másra sem vágytam, csak a Próféta elismerésére.
Vissza az elejére Go down
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

nő
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 38
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te13300/15000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (13300/15000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyVas. Feb. 14, 2010 2:04 am

Oltári nagy pechemre nem sikerült kiderítenem, hogy ki a jó büdös nyavalya az a szarházi Próféta, mivel addigra már kinyiffant az a senki házi roncs. Kellett nekem nem bevárni azt a rohad választ… Dühömet egy közeli kristályfán töltöttem ki, aminek meg is lett az eredménye. Annyira sikerült belevágnom abba a rohadt fába, hogy felsértette a kezem, ráadásul miután bosszúból belerúgtam, még a lábam is megfájdult. -.- Csodás dühroham levezetés… >.> Kezdem unni, hogy folyton én járom meg ezeket a szarságokat, pedig rohadtul nem érdemlem meg ezt az egészet, hiszen én mindenkivel kurvára kedves vagyok.
Ahogy az a bádogdoboz lélekrészecskékké vált, a távolból egy hollow üvöltése hallatszott. Nagy ívben tojtam rá, hiszen végül is egy kibaszott sivatagban vagyok, ahol folyton rohangál néhány degenerált agyatlan zombi, hogy majd ők kinyírják a másikat, felfalják, és az hű de jó, mert erősebbek lesznek. Elkönyveltem ezt az üvöltést is valami bunyónak, szóval inkább megpróbáltam nem foglalkozni az ovisok játékával. Inkább az érdekelt, hogy miféle redvás tornyot találtam.
Néhány percnyi látásmentes nézelődés után végre megtaláltam egy ajtót, ami csakhogy nem a szememet ki nem bökte. Lassan azon veszem észre, hogy szódásszifon vastagságú szarral kel leélnem az életemet. Hogy néznék már ki, de most komolyan? Miután elértem azt a rohadt ajtót, éreztem, hogy valami mintha mozogna a talpam alatt. Gondoltam, hogy a homok lehet az, mivel más nem igazán járna szambát a praclijaim alatt. Aztán végül leesett… valószínűleg az ajtó próbál becsukódni, szóval kaptam a kufferem, és besprinteltem.
- Látom itt se járt még egy buzi se.
Nyögtem fel a csupasz és komor falak láttán. Legalább valami fasza kis képet kiakaszthattak volna a szoba egyik falára, de még ennyihez se volt eszük a nyomorékoknak. Szörnyű, hogy manapság milyen elcseszett fajzatok élnek ezen a környéken… Valami viszont még jobban idegesített, mint az, hogy az egész hely olyan, mint egy kibaszott kripta. Olyan hangokat hallottam, mintha valaki, vagy valami járkálna a falakon, és ez valamiért rohadtul kiakasztott. Már azt hittem, hogy kezdek bekattanni, és aztán mehetek a sárgaházba dámázni a többi nyomorékkal, de aztán történt valami… A hang elnémult, és egy újabb látogatóm akadt.
- Mi a…?
Néztem fel az újabb skorpiószerű roncshalmazra, ami vagy tényleg új volt, vagy meg az a rohadt szarkupac épült újra valami kibaszott nagy csoda folytán. Már kezdett felmenni bennem a pumpa, és már a vérnyomásom lassan az agyat verdeste, de még megpróbáltam nyugodt lenni, és próbáltam ellazítani magam, meg minden egyéb marhaság. Azonban mikor megszólalt, azt hittem felrobbanok…
- Mi a tökömről dumálsz, te nyomorék fasz?! Húzzál el a picsába amíg meg nem kóstoltatom veled az öklömet, te szarzsá…
Még be se tudtam fejezni a kibaszottul gyönyörűséges mondókámat, a nyomoronc már is rám támadt, és próbált kicsinálni. Én meg természetesen próbáltam előle időben eltéríteni fegyveremmel, mert hát a görénye már megint közbe vágott, és megint csak későn vettem észre. Sikerült eltérítenem a fullánkot, így az pont nem engem talált el, hanem a falat. Hát rohadtul nem fogom hagyni, hogy szétbassza a fejemet a rohadt nagy ízelt lábaival, meg a csökött fullánkjával. Tököm is tele van már azzal, hogy folyton ilyen gerinctelen műszarokkal találkozok.
- Na idefigyelj, Randerossz, vagy ki a tököm! Most azonnal húzd el az áramköreidet, különben megetetem veled, aztán meg nyakon öntelek egy vödör hideg vízzel! Vetted az adást, rohadék?!
Dühöngtem vöröslő fejjel, és dagadó érrel. Igaz, halvány lila fingom nem volt, hogy honnan kuncsorogjak majd jéghideg vizet egy kurva sivatag közepén, de megoldottam volna. Egyelőre viszont be kellett érnem egy sima, mezei, és dögunalmasan egyszerű támadással. Fullánkját megragadtam, majd megpróbáltam katarommal levágni, hogy ne tudjon megszúrni azzal a szarral. >.<
Vissza az elejére Go down
Desmond Phellera
Espada
Espada
Desmond Phellera

Férfi
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 63
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te48500/65000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (48500/65000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 3:45 am

[mesélés]

Tadeo: Kérdésedre az alak sejtelmes mosolyra húzza ajkait, értelmet sugárzó szemeit pedig a te íriszeidbe mélyeszti. Suhint egyet a kezével a fejed előtt, s iszonyatos fejfájás kerít hatalmába, amitől ordítani is tudnál. Különböző emlékképek villannak át agyadon, bár egyértelmű, hogy a Próféta az, aki ezeket az emlékeket megossza veled.
A képeket úgy látod, mintha valami drog hatása alatt lennél. Az egyik pillanatban minden csendes, amit hirtelen felváltanak a vibráló fények, elmosódott képek, majd ismét minden nyugodt. A hangok visszhangzása csak még kínzóbbá teszik a fejfájást, azonban a Próféta nyugtató szavai mintha gyógyír lennének a fájdalomra.
Látod Las Nochest, a Prófétát, s azt az alakot, akit nemrégiben megmutatott a Próféta, s célpontnak nevezte ki számodra. Meggyötörtségnek jelenleg nyoma sincs szemében, inkább az elhatározottságot, s ugyanazt az áhítatot látod tekintetében, ami Delorát is uralja. A bal csuklóján a 8-as szám szerepel, ami igencsak aggodalomra adhat okot.
Látod a tökéletesen kivitelezett tervüket, a szökésüket, s ahogyan a Próféta híveket szerez, hogy Aizen ellen törjön. Megtudod az emlékképekből, hogy ez a Rantai'ir nevű alak, az áruló képes saját magáról egyfajta másolatokat, klónokat létrehozni, s ezzel akarta erősíteni a seregét, s a Prófétával közösen valóban egy hatalmas hadtestet toboroztak és kreáltak, mindezt a nagyobb jóért, s az arrancarok szabadságáért, Aizen eltiprásáért. A kép újra és újra megváltozik, emlékfoszlányok jelennek meg elmédben, s a renegát Rantai'ir ama szándéka, miszerint vissza akar menni Las Nochesbe, miután megöli a Prófétát, egyértelmű számodra. Saját, skorpió kinézetű klónjait a Próféta ellen fordítja, miközben a józan észről prédikál. Egyértelmű tehát, hogy amíg Rantai'ir él, addig a bálvány nem képes előre haladni terveivel.

Delora: A Próféta egy gyönyörű mosollyal jutalmaz válaszodért, s innen megbizonyosodhatsz arról, hogy elégedett a válaszoddal. Ezután végignézed, amint a Próféta szóbeli válasz helyett suhint egyet a kezével Tadeo-sama arca előtt, s hogy pontosan milyen kínokat él át, azt nem vagy képes megmondani, hisz nem tudod, csak sejtheted, hogy pontosan mi történik. Hiszen hasonlóképp mutatta meg neked is a renegát arrancar szánalmas alakját.
Egy pillanatra ismét érzed a homlokod közepén a szúrós fájdalmat, s látod, amint a célpontod Syadvaadin-nak hívja a Prófétát. Aztán a Próféta alakja megváltozik, csupán a fehér köpeny marad meg a számodra mutatott külsejéből, a macskás kinézet viszont eltűnik, s egy széles vállú, jó kiállású, határozott, s magából erőt sugárzó, barna hajú férfit látsz a helyén, egészen megváltozott arcvonásokkal. Majd ismét megváltozik a külseje, s a rém, aki a helyén van, nem fogható azokhoz a dolgokhoz, amiket eddig megtapasztaltál. A kép csak pár pillanatra jelenik meg a fejedben, ezután minden elmosódni látszik, s ismét azt a félistent látod, aki előtt állsz.

- Ha nincs több kérdésetek, akkor utatokra engedlek. A híveim megkezdték a támadást, csupán kövessétek őket, majd elvezetnek titeket oda, ahol az áruló tölti szánalmas napjait. - *emeli fel ismét a hangját a Próféta, s látszólag úgy tűnik, mintha nem venné észre, hogy véletlenül sikerült Delorával is megosztania azokat az emlékeket, amiket inkább titokban tartott volna.
A fájdalom pillanatok alatt elmúlik mindkettőtöknél, s ha valóban nincs több kérdésetek, akkor elindulhattok. A távolban még látjátok a hollow csorda végét, s ha elindultok, néhány perc séta után meg is pillantjátok a szinte álombéli tornyot. A seregetek Rantai'ir klónjaival hadakoznak, s elég egyértelmű, hogy esélyük sincs bejutni a féltve őrzött épületbe, se szétrobbantani azt. Azonban ti erősebbek vagytok ezeknél a gyatra kis hollowknál, rajtatok múlik tehát, hogy hogyan is akartok bejutni a toronyba. Persze nehezíti a dolgotokat, hogy amikor már egészen közel érkeztek a csatamezőhöz, négy klón már rátok is támad, akik gyakorlatilag a földből jönnek elő.

Hrafn: Ez az ellenfeled sem olyan szívós, mint az előző, sikerül időben kitérned a támadása elől, majd levágnod a fullánkját. Fülsértő üvöltése megrázza a termet, kétség kívül nem ilyen borzalmas vonyításra számítanál egy ilyen kinézetű lénytől.
A levágott végtag lélekszemcsékre foszlik szét, Raneos viszont itt még nem adja fel, hanem egyszerűen egy hatalmasat csap a gyomrodra, te pedig a következő falnak repülsz. Aggodalomra, vagy inkább idegösszeroppanásra adhat okot, hogy a folyosó, ahova innen remek kilátásod nyílik, még több, feléd közeledő Raneossal van tele, körülbelül hatan lehetnek, s pillanatok alatt ott teremnek melletted, hogy végezzenek veled. Ha jól megfigyeled őket, akkor a tarkójukon láthatsz egy három jegyű számot is, s talán megmagyaráz egy-két dolgot.
Vissza az elejére Go down
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Hollow túra //Lezárva// Cl0te25500/30000Hollow túra //Lezárva// 29y5sib  (25500/30000)

Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// EmptySzomb. Feb. 27, 2010 10:28 am

Kissé rosszallóan fogadom beosztottam reakcióját. Megértettem hűséges követő vált belőle, de eddig úgy hittem ismer annyira nem teszek fel felesleges kérdéseket és sosem beszélek hiába. Micsoda tévedés, azt mertem feltételezni az ő esetében kivétellel találkoztam szembe, hogy létezik szótárában a szolidaritás. Komolyan hittem van benne annyi tartás megtartja büszkeségét és nem idomított háziállatként támad minden nem kívánatos mozdulatra vagy szóra. Ennyit a volt felettessel szemben mutatott bizalomról, mely úgy alakul, ahogy szeszélyeink diktálják. Tovább rágódnom ezen a problémám viszont nem sikerült, hiszen válasz rövidesen érkezett, fizikálisan kínzó módszer képében. Az egész arra hasonlított, amikor szikét döfnek bőrödbe, de előtte semmilyen fájdalomcsillapítót nem állítanak rendelkezésedre. Esetemben csak annyi különbség volt, hogy a bőr szerepét az agyam, a szikéét pedig a mesterségesen átadott emlékfoszlányok képviselték. A fellépő fájdalom leírhatatlan volt és előzetes utalás nélkül támadt rám. Az egy pillanat művének nevezhető, de annál drasztikusabb következményekkel járt. Fejemben szüntelenül növekedett a feszültség, már-már szét akart robbanni. A testem tiltakozott a nem kívánatos zaklatás ellen, így görcsbe rándultan kényszerültem térdeimre. Hirtelen reakcióként levegőm visszafojtásával reagáltam, majd hozzásimulva az állandósuló villámszerű gyötrelemhez vált szaporává. Majd a büntetés olyan gyorsan ért véget, ahogy elkezdődött. Helyében csak a fület bántó csend maradt és néma erőlködésem, hogy egyensúlyomat visszanyerve álljak fel, elvégre büszke voltam méltóságomra...
A rövid, zavaros filmként levetített eseményekből eleinte fel sem fogtam a lényegi tartalmat, csupán visszaidézésükkel lettem képes értelmezni őket. Az a tetovált szám! Már nyilvánvalóan tudom, espada volt. Ez némiképp aggodalomra ad okot, hiszen én is az vagyok és ugyanúgy manipulálnak, ahogy egykoron őt. Ismétlése lenne a múltnak? Lehet változtak a körülmények és személyek is, de néhány tényező határozottan egyezik. Bár átlátva az előttünk felkínált lehetőségeket semmiképp sem választhatunk nekünk előnyös utat. Vagyis teljesen mindegy mit teszek. Egyenlőre azonban az a leghelyesebb, ha hallgatok a belém ültetett szavakra és megkeresem a toronyban lapuló férfit. Ennek megfelelően engedelmesen meghajlok, jelezve nincs több kérdésem, majd egy röpke darabig követem az ostromló horda nyomait. Elérve a különösen giccses és sivatagból feltűnő építményt pillantok hátam mögé. Úgy gondoltam követett Delora és bár nem szerettem foglalkozni beosztottaimmal, most rákényszerültem. Ha be akarunk jutni nem fog ártani együttműködnünk. Épp szólni szándékoztam, hogy kiderítsem észrevételeit, amikor a földből előbújva támadt társaságunk. Micsoda meglepetés fogadóbizottságunk akadt, mintha nem lehetett volna rá számítani...Legalább annyi előnyükre volt írva, két oldalról támadtak és felmérve a helyzetet párokba rendeződve néztek velünk farkasszemet. Nem akartam rájuk vesztegetni az időt, így türelmesen kivártam, amíg a kettős megfelelő távolságba ér. A megfelelő pillanat bekövetkeztével kirántottam Kárhozott lelket és két vágással négyfelé szeltem nyeszlett testüket. Ekkor tárult szemem elé még hány ezekhez hasonló lélektelen váz keresztezi utunkat. Hasztalan csatározásba kezdve eltartana több óráig is mire beléphetnénk a toronyba. Gyorsabb megoldás kellett!
Viszonylag hamar rábukkantam egy lehetséges alternatívára, ami részsikerként is megtenné szolgálatát. Hezitálás nélkül hozzá is láttam tervem megvalósításához. Mutatóujjamat magam elé helyezve lőttem el erőteljesebb cero-mat, majd a pusztítást végző erő sávjában sonidoz-va próbáltam minél messzebb jutni. És mi lett Delora-val? Nem izgatott. Ha van némi esze a biztonsága érdekében sietni fog utánam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom




Hollow túra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Hollow túra //Lezárva//   Hollow túra //Lezárva// Empty

Vissza az elejére Go down
 

Hollow túra //Lezárva//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Küldetések Hueco Mundoban :: Lezárt küldetések-