|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Urahara Kisuke Globális moderátor
Hozzászólások száma : 210 Age : 31 Registration date : 2011. Aug. 03. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: Kalapos tudós Hovatartozás: Független Lélekenergia: (0/0)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Márc. 22, 2012 8:06 am | |
| Sziasztok!
Egészségügyi, valamint magánéleti problémák okán nem vagyok teljesen posztképes. Így, aki esetleg szeretné felmondani velem a dolgait, vagy átlépni..mert tartom a sort; az nyugodtan tegye meg, nem fogok érte haragudni. Multik:- Kagami Ai
- Natalie Salazaar Granz
- Tachibana Shizune
- Heinrich Haydn
- Fon Seiran
- Mizushima Takeo
- Illiame (szentem)
|
|
| |
Wang Liu Mei 3. Osztag
Hozzászólások száma : 158 Age : 30 Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán Registration date : 2011. Sep. 10. Hírnév : 48
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (24000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Márc. 29, 2012 6:29 pm | |
| Úgy néz ki, én is kénytelen vagyok ide írni: mától előreláthatólag hétfőig nem leszek elérhető. Elnézést kérek attól, akivel játékom van, amint hazajövök igyekszem majd válaszolgatni. ^^'
Karaktereim: Kiyo Phellera Yoshida Yoriko |
|
| |
Genki Takashi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 192 Age : 39 Registration date : 2011. Jun. 17. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Márc. 29, 2012 10:45 pm | |
| Sziasztok!
Öhm... van némi problémám. Szóval azt hiszem el fogok tűnni hamarosan, mint szürke szamár a ködben. Nem tudom, hogy mikortól, de lehet számítani arra, hogy egyik napról a másikra meg nem határozott ideig nem leszek. Nem tudom, hogy sikerül-e addig mindent lezárnom, igyekszem, hogy ne maradjon elvarratlan szál.
Ha eltűnnék érintett karaktereim Sirenia de Rose Genki Takashi |
|
| |
Hiraikotsu Omote 6. Osztag
Hozzászólások száma : 108 Age : 35 Tartózkodási hely : Seireitei Registration date : 2009. Jan. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7600/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Ápr. 06, 2012 3:39 am | |
| Sziasztok!
Hétfő estig nem igazán leszek elérhető, ezért elnézést ha feltartom a játékaimat! Ez elsősorban a "Családi kalamajka"-t érinti. |
|
| |
Justin Awesome Ember
Hozzászólások száma : 106 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Nov. 22. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Ember, Dobos (Devil Smile), Pincér (Trinity Nightclub) Hovatartozás: Független Lélekenergia: (8500/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Ápr. 08, 2012 4:10 am | |
| Sziasztok!
Ebben a hónapban, azaz áprilisban nem leszek (vagy csak nagy ritkán) elérhető, mert elkezdtem érettségire készülni. Akinek esetleg hiányoznék, az drukkoljon, az aktív játékaimat pedig hamarosan folytatom.
Legyetek rosszak!
(Karaktereim: Justin Awesome, Namie Fujishima, Cande Jaegerjaques, Riichi Sato, Annabelle Kemp, Kurosawa Fumiko, Kamilia Yumi, Clarie Toshihiko, Kei Gross, Gabriel Bello, Maki Kenta, Noa North és Kinjo Sora Yasushi) |
|
| |
Atarashi Miyoko 11. Osztag
Hozzászólások száma : 93 Age : 26 Registration date : 2010. Aug. 09. Hírnév : 35
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (51900/65000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Ápr. 21, 2012 5:54 am | |
| Az érintett kérésére szeretném jelezni, hogy vasárnaptól szerdáig (tehát 22. és 25. között) a következő karakterek usere nem lesz elérhető:
Eliziana Aberquero Kamioka Rosa Kamioka Miyako Gouto Asuka Teshigawara Shinobu Amatsu Shin Oichi Reika
Játékospartnereitől kis türelmet és elnézést kér a késlekedésért. |
|
| |
Yamanaka Sozen 11. Osztag
Hozzászólások száma : 54 Age : 34 Registration date : 2012. Feb. 08. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5900/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Ápr. 27, 2012 9:42 pm | |
| Üdv!
Sajnos, úgy néz ki, hogy egész májusban nem leszek elérhető az OKJ vizsgáim miatt, viszont, ha haladunk a küldetéssel, arra még talán fogok tudni írni. |
|
| |
Hiraikotsu Omote 6. Osztag
Hozzászólások száma : 108 Age : 35 Tartózkodási hely : Seireitei Registration date : 2009. Jan. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7600/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Ápr. 29, 2012 7:35 am | |
| Sziasztok!
Május 1-ig nem leszek, utána pedig csak nagyon lassan fogok tudni írni, mivel dolgozok, ráadásul mellette még fősulis záróvizsgára is készülnöm kell! |
|
| |
Kaminari Taka 3. Osztag
Hozzászólások száma : 128 Age : 32 Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár Registration date : 2012. Feb. 02. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18000/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Május 06, 2012 9:56 am | |
| kicsit utólag jelentem be, de most nem megy az írás, és most utolsó zh-k is jönnek, eddig próbáltam összekaparni magam, de most már biztos, hogy hétvégéig nem tudok írni, bocsánat, ott ha bele halok is összehozom a reagokat. |
|
| |
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25250/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Május 14, 2012 11:16 pm | |
| Mától kezdve valószínűleg határozatlan ideig nem tudok lenni. Ha feltartok egy küldit, akkor írjatok ki, sajnálom, ha berekednek a játékaim. |
|
| |
Flavia nella Sinestesia Espada
Hozzászólások száma : 75 Age : 80 Tartózkodási hely : Szükség szobája Registration date : 2012. Apr. 22. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tres espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (20400/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Május 24, 2012 9:17 pm | |
| - Megtaláltam a többieket és ezúton is kijelentem, hogy nem fogom visszaadnia őket a júzernek, mert ők az enyéim, én találtam őket! ˇ^ˇ
Az elmúlt időben sem voltam túl aktív... ez az iskola miatt van; sajnos a hosszú hétvégén sem leszek gépközelben, ha pedig igen, akkor sem úgy, hogy postolni tudjak, és az utána lévő héten is eléggé tele vagyok pakolva iskolai dogákkal meg ilyenekkel, átkozott év végi hajrá. :/ Szóval ezúton is elnézést kérek azoktól kikkel játszom, hogy ennyit kell várniuk a válaszomra. Amint felszabadultam az iskolai teendőktől igyekszem pótolni az elmaradásaimat!
A karik, amelyekre vonatkozik ez, a multi listában megtalálható. |
|
| |
Nakano Kanade Quincy
Hozzászólások száma : 64 Age : 31 Tartózkodási hely : Pfff... közöd? :/ Registration date : 2010. Jul. 18. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Diák || Énekes idol Hovatartozás: Független Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Jún. 10, 2012 8:54 am | |
| Ismét azért vagyok itt, hogy bejelentsem másvalaki hiányzását. Gépmeghibásodás következtében meghatározatlan ideig Tasu csak ritkásabban tud lenni. A nevében is elnézést kérek, ha feltart egy-egy játékot a hiányával.
Érintett karik: Hayakawa Tasumi Adora Luna Tsukatani Midori Asari Chinami Masachika Ryouji |
|
| |
Hozzászólások száma : 75 Age : 80 Tartózkodási hely : Szükség szobája Registration date : 2012. Apr. 22. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tres espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (20400/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Jún. 14, 2012 6:49 am | |
| Kavics~
Ismét hiányzást jöttem jelenteni... a gépem tegnap tragikus körülmények között kék halált halt *kínos mosollyal rejtegeti a háta mögött megbúvó gép romjait* és mivel fogalmam sincs, hogy mikor kerül vissza épen hozzám, addig nem tudok nett közelben lenni és még kevésbé postot írni (lehetetlenség ilyen hangok között -_-"). Ráadásul nagy teherként nehezedik vállamra a puszta tudata, hogy öt teljesen megírt post veszett oda a gép elhalálozása miatt.
Remélhetőleg még ebben a hónapban tudok jelentkezni saját gépről, addig is elnézést kérek mindenkitől, akit megvárakoztatok a postokkal. T-T |
|
| |
Lanven Alexander Stark Arrancar
Hozzászólások száma : 145 Tartózkodási hely : Budapest Registration date : 2012. Feb. 24. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (13100/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Jún. 18, 2012 7:35 am | |
| Aikawa Chiyo helyett üzenem, hogy nem lesz várhatóan egy darabig, mert meghalt a gépe ^^ R.I.P. |
|
| |
Quibelez de Saporán Exequias
Hozzászólások száma : 29 Age : 69 Tartózkodási hely : itt-ott-amott-emitt Registration date : 2010. Jan. 03. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 99. Arrancar, Exequas tag, Eras helyettese Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5500/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jún. 20, 2012 12:29 am | |
| Nem fogtok szeretni, de be kell jelentenem, hogy internet szolgáltatónál történt félreértés miatt egy időre kikapcsolták a net kapcsolatot, így a következő pár hétben nagyon kérdéses, hogy egyáltalán fel tudok-e nézni ide. Sajnálom, a hsz-eket kimásolom és próbálok válaszolni rájuk, hogy ha lehet, tehessem fel, de türelmet kérek. Érintett karakterek: Yurenai Mistique Quibelez de Saporán |
|
| |
Nuri Wong Módosított lélek
Hozzászólások száma : 59 Age : 31 Tartózkodási hely : TOP SECRET! Registration date : 2008. Nov. 18. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: Módosított lélek/Karakura hőse! Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jún. 20, 2012 2:59 am | |
| Anyahajó!
Gondolom mennyire hiányoztam... Azért írok egy gyors közérdekű közleményt! Államvizsga - gratulációs leveleket minden formában várok, mert szépséges négyessel letudtam *rádől egy meteor, rápottyan az érme, ráesik a tizedikről egy zongora* - és MA felvételi miatt kicsit nincs agyam post-olni, de jövőhét végétől szabadulok!
Szóval nem kell aggódni nem felejtkeztem el a WW-ről, kedvem sem ment el tőle, csak a suli most fontosabb! Még egy kicsike türelmet mindenkitől!
Köszike!:3
(Multiknál be vagyok jelentve. Keressetek ki!X"D ~lusta dög~) |
|
| |
Sakai Hitomi Daitenshi
Hozzászólások száma : 242 Age : 35 Tartózkodási hely : Karakura, Tokió, vagy ahová Yuu-chan rángat Registration date : 2010. Mar. 02. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: A Daitenshi és a Raion tagja Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (33500/40000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Jún. 24, 2012 10:36 am | |
| Sajnálatos módon nekem is írnom kell ide, ugyanis nekem is meghalt a gépem. Szerencsés esetben csak egy pár napig fogok hiányozni, rossz esetben viszont csak július közepe táján tudok visszajönni. Igyekszem megoldani, hogy minél kevesebb ideig tartson a kényszerszünet.
T_T
Úgy tűnik megoldódott, de ha mégis eltűnök, akkor mégsem .__.
|
|
| |
Allen Obrien Különleges karakter
Hozzászólások száma : 26 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2010. Jul. 22. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vérfarkas Hovatartozás: Független Lélekenergia: (8000/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Jún. 28, 2012 12:17 pm | |
| Üdv ^^ A holnap (mai) nap folyamán, illetve nagy rá az esély, hogy szombaton se leszek számítógép közelben! Tudom, hogy nem nagy hiányzás, de azért gondoltam bejelentem! Karakterek - Spoiler:
Anshel Zuniga, Allen Obrien, Luzbel del Admarth Pablo, Akihiro Haruya, Yamato Katsurou, Fukuyama Hidekazu, Miyake Ichiro, Hiroshi Kaito, Minamoto Muramasa és Hitoshi Retasu
|
|
| |
Tsukatani Midori Ember
Hozzászólások száma : 71 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town, szobám, valamelyik üzlet, suli Registration date : 2011. Jan. 29. Hírnév : 14
Karakterinformáció Rang: Divattervező tanonc, Raion tag, Karakura Raizer Fantasy Girl Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7700/12000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 02, 2012 4:32 am | |
| Sziasztok ^-^
Sikerült kiharcolnom még tíz percet lapinál, hogy most ne Hitomit kelljen bezargatnom vele, írjon a nevemben >.< Lévén a gépemet helyettesítő kölcsönlapit anyumék nagyjából egész nap bebirtokolják mától, nem tudom, mikor fogok tudni írni (maximum éjszaka leszek csak, valószínűleg, meg néha nappal, ha nincsenek otthon). Valamint 8.-tól 14.-ig egyáltalán nem leszek gépnél, mert táborba megyek. Őszintén elnézést kérek, hogy így alakult, azt hittem, már lesz saját laptopom a héten T^T Mesélést meg nagyon sürgős posztokat igyekszem megírni, de a helyzetből adódóan fogalmam sincs, mikor kerül rájuk sor. Köszönöm a megértést és mégegyszer bocsánat >.< Érintett karikat multilistában megtaláljátok *lusta és siet* |
|
| |
Chiruochiba Airisu 4. Osztag
Hozzászólások száma : 202 Age : 118 Tartózkodási hely : Talpa és haja között. Registration date : 2012. Feb. 01. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (17600/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 03, 2012 7:28 am | |
| Elnézést a zavarásért! ^^' Jöttem, hogy még időben tudassak minden kedves játékos társamat, illetve játéktársamat, hogy úgy e-hó 7-8. napjától úgy nagyjából 15-16. napjáig nem leszek gép és internet közelében, mivel a Pécs-Malomvölgy helyszínen megrendezésre kerülő rockfesztiválon leszek, mint user meglelhető, így ebben az intervallumban egyik játékomba se tudok írni, sajnálom. T.T Mive nem sürget az idő, és annyira lusta nem vagyok, illetve egyelőre csak 2 karakterem van ezért íme a karakterek, akiket érint a "befagyás": Chiruochiba Airisu és Wolloh Del Desierto
- GyK:
Rockmaratonon leszek, csak nem akartam, hogy reklám vagy valami ilyesmi legyen ^^
|
|
| |
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 03, 2012 10:31 am | |
| Hali!
Nos hát az van, hogy Anyám ma elő állt azzal, hogy vasárnap nyaralni megyünk így 8.- ától 15.-éig nem leszek post képes. A multiaimat a Multi bevallás topicban megtaláljátok. |
|
| |
Diego Canino Espada
Hozzászólások száma : 304 Age : 32 Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches Registration date : 2012. Jan. 04. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40100/45000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Júl. 06, 2012 6:46 am | |
| Holnaptól (7.) egy hétig (15.) nem leszek elérhető semmilyen formában, egyáltalán nem tudok feljönni, még a pü-k olvasásának erejéig sem. Elnézést kérek mindenkitől, ma igyekszem mindenhová posztolni. |
|
| |
Eliziana Aberquero Espada
Hozzászólások száma : 167 Age : 113 Tartózkodási hely : Hueco Mundo Registration date : 2010. Jun. 22. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Quinta Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (21950/30000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 09, 2012 10:39 am | |
| Hiányozni fogok >< ...ugye?... holnaptól/mától egészen vasárnapig nem leszek egyáltalán gépközelben >< sajnálom, majd igyekszem haza ><
(karik megtalálhatóak a multis topicban ><) |
|
| |
Yuzuri Kouhei Fullbringer
Hozzászólások száma : 50 Age : 29 Tartózkodási hely : Karakura Registration date : 2010. Jun. 09. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Seitokai titkár Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Júl. 10, 2012 11:41 pm | |
| Hahó!
Nagyon valószínű, hogy július 23. és augusztus 2. között nem nagyon leszek elérhető, legfeljebb este vagy délután egy-két órára (fórumtábor alatt értelemszerűen még ennyit se). Ez alatt az időszak alatt legfeljebb egy-két poszt fog becsúszni tőlem, ha egyáltalán be fog, szóval ha valaki nagyon szeretne tőlem posztot addig, akkor szóljon és igyekszek írni |
|
| |
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Júl. 16, 2012 1:46 am | |
| Kavics~
Ehh, ismét itt. T-T~ Holnaptól három napig (lehet csütörtökön már jelentkezem, de ha nem, akkor csak pénteken) nem leszek. Elnézést kérek azoktól, akik postot várnak tőlem, határidős játékokba egyértelműen nem fogok írni, bár nem tudom, hogy tartozok e olyan helyre.
Karik a multi listán megtekinthetőek. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
|
| |
|