|
|
| Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Yukimori Momiji Bounto
Hozzászólások száma : 11 Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok.... Registration date : 2009. Apr. 16. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (4000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Hétf. Május 04, 2009 3:12 am | |
| - Én is szeretnék jelentkezni a küldire. - Mi is hogy kijavítsalak te ostoba asszonyállat! - Óh, fogd már be a cigibűzős pofádat Rob! - Miért mindig ln? He? Ribanc? erre válaszolj. - Ezért.. - sunyin előkap egy szájkosarat rárakja a kutyára. - Na szóval. Akkor JELENKEZÜNK a küldire^^ Közben Rob szerencsétlenkedik h levegye a szájkosarat de nem nagyon megy neki, ezért csak megpróbál rágyújtani egy cigire. |
| | | Jirame & Yanzen Xcution
Hozzászólások száma : 21 Age : 29 Tartózkodási hely : Észak-Rukongai Registration date : 2009. Apr. 24. Hírnév : -1
Karakterinformáció Rang: Bandavezér Hovatartozás: Lélekenergia: (1000/3000)
| Tárgy: Észak Rukongai banditái Hétf. Május 04, 2009 9:05 am | |
| Látom vagyunk egy páran . Nah szóval A JELENTKEZÉST LEZÁROM!!! Ha valaki lekéste volna a jelentkezést még jelentkezhet csak írjon rám egy PM-et .
Miután Aruya főkapitány kiadta a parancsot ti azonnal el is indultatok Észak Rukongai erdejébe, hogy fölkutassátok és végezzetek a banditákkal. Egy körülbelül 50 fős csoport is csatlakozik a küldetésetekhez. Azonban minél közelebb érve az erdő mélyére egyre erősödik az ellenséges lélekenergia nagysága, valamint úgy érzitek, mintha valaki folyamatosan figyelne benneteket. Már szinte eléritek az erdő szívét, de ekkor hátatok mögé pillantva észreveszitek, hogy abból az 50 fős társulatból már csak körülbelül 20an maradtak. Mi történhetett velük? Az hamarosan kiderül, ugyanis, ha valaki nem elég óvatos könnyen az ő sorsukra juthat.
A két fivér és ördögi bandája is érzi jelenléteteket, így nem éri őket váratlanul behatolásotok az erdőbe. Az őrök készenlétben állnak a meglepetés szerű támadásra, még 8 elit katonáját is elétek küldte, hogy ezzel is érezzétek magatokat megtisztelve, és mikor már pont kiértetek volna egy nagyobb tisztásra, a semmiből tűnnek föl a banditák serege. Lehettek vagy 100an is, de aligha érték el bármelyikőtök szintjét, bár volt köztük legalább 10 akiknek elképesztő lélekenergiájuk lehetett.
FIGYELEM JAVÍTÁS TÖRTÉNT !!! Kérésre elrendeztem a ki-kivel harcoljon kérdést . Tehát: Katai Siraseru - Elmira Guerrero Sorikaze Komoki - Amane Syneza Hiszame Roku Tatsuki - (NKJ) Zeke Kazame Hana Shuuhei Akamoto - (NJK) Keal Malefic Ueda Tomoko - Delora Hernandez Ninomiya Mitsuko - Momichi Kitsune Hanabi Shiori - (NJK) Lucius von Amagrand Kawaguchi Yasu - (NJK) Hejia Karuma Ninomiya Aiko - Nowa Shouryou Usake Tedeko - (NJK) Mina Debiru Masaki Sachi - Lala & Lily René Zubarán - (NJK) Luna Wakahisa Shun - (NJK) Aquila Gilugames Sierashi Yuusuke - (NJK) Angelo Yasuji Chiyoko - Saburo Kiyoshi Yukimori Momiji - Naito Suisen Chizuki Maya - Cyberus al Sakarl
Remélem mindenkinek megfelel így .
A hozzászólást Jirame & Yanzen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 19, 2009 2:51 am-kor. |
| | | Viola Kriess 9. Osztag
Hozzászólások száma : 96 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9.osztag 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Csüt. Május 14, 2009 7:31 pm | |
| Nem azért hogy beléd kössek de a Masaki Sachi - Lala & Lily harc teljesen kiegyenlítetlen Sachinak 10000ponttal több lélekenergiája van, és előre is elnézést szeretnék kérni hogy elbíráltalak mikor nem vagyok moderátor csak ez kicsit nagy hiba volt , habár szerintem csak azért követted el mert nem oda figyeltél. Tisztelettel Sorikaze Komoki 9.osztag 3.tiszt
A hozzászólást Sorikaze Komoki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 15, 2009 12:06 am-kor. |
| | | Katai Siraseru 8. Osztag
Hozzászólások száma : 146 Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda Registration date : 2008. Dec. 04. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 8. osztag - Hadnagy Hovatartozás: Lélekenergia: (9500/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Csüt. Május 14, 2009 7:39 pm | |
| Kellemes kis társaság verődött össze, erre a nem mindennapi felderítő akcióra. Számomra még mindig meglepő tud lenni, Soul Society hanyatlása. Gondolok itt arra, hogy a Yuusuke félékből manapság lehet kapitány, vagy hogy egy ilyen általános rossz fiúkat helyrepakoló küldetésre a földre száműzött shinigamik segítségét veszik igénybe. Miközben szörnyülködtem, hogy hová jutott a világ egy ismerős, ám ilyen helyen szokatlan lélekenergiát éreztem meg. ~René! Mit kereshet itt? Tudja jól, hogy ... - fordultam a reiatsuja irányába és legnagyobb megdöbbenésemre egy shinigamival érkezett. -Shun? - nyögtem ki hangosan a meglepetéstől. Ez volt az a pillanat, amikor elárulva éreztem egész lényem, és legszívesebben eret vágtam volna. Megkerestem a kapitányt és a magam közlési stílusában tudattam vele, hogy tisztes távolból tartok csak a társasággal. -Ugye nem baj? - kérdeztem némi gúnnyal, majd folytattam - Úgyis elboldogul egyedül! Ha kellek a fák tetejéről figyelem az eseményeket... - vártam, hogy rábólintson, hiszen ő is hasonló képen "kedvelte a társaságomat". Magányra volt szükségem, de nem tehettem meg, hogy otthagyom az egész bandát, mert feladatom is volt. Így a köztes utat választva megfigyelőként szemléltem a tájat. A jókora csapat hosszan elhúzódva haladt az erdőben. Elől többnyire a magasabb rangú tisztek, hátul az alacsonyabbak. Az erdő mélyére érve vettük csak észre, hogy a hozzánk csatlakozott bagázs jelentős része elkopott. Kisebb zavar támad a csoportban az elveszett társak miatt. -Visszamegyek, megnézem mi lehet velük. - jelentem be Yuusukénak a beleegyezésére várva, amibe ismét könnyelműen belemegy. -Valaki még?! - teszem fel a kérdést, hátha mást is érdekelnek a többiek. Majd az eddigi utunkon elindulok visszafelé... // Bocsánat, ha bárkinek a post egyes része ellen kifogása van, szóljon és javítom! Kissé fáradtan írtam már... // |
| | | Usake Tedeko Vaizard
Hozzászólások száma : 28 Age : 32 Tartózkodási hely : Jelenleg 70 méterre lebegek a földtől Registration date : 2008. Sep. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (15000/35000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Május 15, 2009 8:43 am | |
| Karakura városában ma is a vaizardok után kutattam. Amikor már úgy tűnt, hogy ma nem jutok düllőre a dologgal, érdekes pletykát hallottam. Az jutott a fülembe, hogy a shinigamik valami nagy dobásra készülnek, egy bandita testvérpár ellen. Ezután a jól ismert zöld-fehér kalapos fickó távozott. Ez a dolog engem is felcsigázott, valyon mennyire kemények ezek a banditák, és a shinigamik mekkora erejüket vetik be az ügy megoldására? Már nem tartoztam a shinigamikhoz, úgyhogy egy kicsit ostoroztam magam amiatt, hogy aggódok esetleg értük, de aztán nem bírtam tovább magammal. Kaput nyitottam Rukongaiba, és átléptem rajta. A már jól ismert táj tárult elém. Minden normálisnak tűnt, kivéve azt a tényt, hogy egy kisebb tucat ilyen-olyan lélekenergiáju egyént észleltem kis területen. ~Ezek a shinigami erők lesznek.~gondoltam magamban. Tisztes távolságból követtem őket. Eleinte nem történt semmi, de aztán az egyik shinigami pontosan oda nézett, ahol álltam. Tágra nyílt szemekkel bámúlt. A francba, bizonyára felismert, hogy ki vagyok. De szerencsémre megrázta a fejét, mint aki képzelődött, és ment tovább. Ezután megint pár percig nyugi volt. Ám nemsokára arra lettem figyelmes, hogy az alacsonyabb rangú shinigamik kezdenek eltűnni. Körül lettek véve. Ez egyértelmű volt. Amikor a kapitányok is észrevették, hogy a sereg meg lett tépázva, megálltak. Pár pillanat múlva már lépdelt is ki az ellenség a fák közül. Ezzel egy időben egy arrancar reiatsut észleltem a hátam mögött. Száznyolcvan fokban megperdültem a tengelyemc körül. Egy szőke hajú arranvar állt velem szembe. Az ereje figyelemre méltó volt. Egyszer csak sonidoval eltűnt. Én követtem őt. Egy tóhoz vezetett. Szép tisztás állt mellett, egyértelmű volt, hogy harcolni akar. Falálltam vele szembe és megszólítottam. -A nevem Usake Tedeko-kezdtem bele-Mivel úgy néz ki, nincs más választásom, ezért harcolni fogok veled. Ezért azt kérdezem, hogy mi a neved?- Kissé szúrós tekintettel néztem rá, és hogy valamelyest noszogassam a válasszal, szabadjára engedtem kapitányi reiatsum egy részét. Ám egy pillanat múlva leesett, hogy ez rossz döntés volt, mert a shinigamik fel fogják ismerni... |
| | | Chizuki Maya Vaizard
Hozzászólások száma : 595 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2009. Apr. 13. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: 3. osztag ex-taichou Hovatartozás: Független Lélekenergia: (36000/45000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 16, 2009 6:48 am | |
| Tekintve, hogy a gyakorlótérről lassan ki leszek tiltva az állandó ottartózkodás miatt, jobbnak láttam elkezdeni hisztizni egy küldetésért. Aztán végre, egy újabb nyomoréknak induló napon épp a zanpakutuommal szenvedtem, amikor egy pokollepke landolt a kardom tokján. Elégedetten kezdtem el vigyorogni, mikor jelentette a mondanivalóját. Jó kis balhénak tűnt, remélhetőleg jól meg leszek verve valami idegbeteggel, akit ki kéne nyírni.- alig bírtam ki mosolygás nélkül, és mikor a folyosón összefutottam Yukarikoval, hatalmasat csaptam szerencsétlen vállára, amitől majdnem orra esett. Néha már sajnáltam, hogy ennyit terrorozálom. - Szevasz, Yukkiii!- vigyorogtam rá. Még bőven időben voltam, így nem igazán aggódtam, hogy elkések. - I... Izé... Szia Maya... Mitől vagy ilyen felpörgött? - Küldetés, kislány... megyek pankrációzni. - intettem felé. A csajszi szeme nagyra nyílt. - De jó neked! Biztos élvezni fogod ha valakiket meggyepálhatsz. - mondta. - Igen, minden bizonnyal. Aztán meg hadnagy, kapitány is lesz velünk, szóval biztos nem lesz piskóta. De annál jobb... - Yuuhuuu.... ha megjöttél, mesélsz? - Persze. - intettem felé, majd shunpoval léptem a gyülekezőhely felé, és megkönnyebbültem, hogy nem késtem el.
A hozzászólást Chizuki Maya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 16, 2009 6:57 am-kor. |
| | | Viola Kriess 9. Osztag
Hozzászólások száma : 96 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9.osztag 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 16, 2009 6:52 am | |
| Reggel mikor felkeltem egy pokollepke szállt be az ablakomon. A küldetés hírét jelentette a gyülekezés jóval később volt, úgyhogy úgy gondoltam még elmegyek edzeni egy kicsit így is tettem. Majd miután végeztem az edzéssel elindultam a gyülekező tér felé. Ám előtte még bementem a szobába egy kis piáért. Körülbelül félúton lehettem a gyülekező tér felé, amikor megszólalt a hátam mögött Maya miközben ittam egy kortyot italomból. - Na de kérem ilyenkor inni? - Mondta nekem Maya és én hátra fordultam. - Szomjas vagyok, nem akarok szomjan halni a küldetés előtt. - Avval még egyet kortyoltam italomba. - Mondja, a vizet nem ismeri? - Kérdezte tőlem. - Esetleg üdítőt vagy valami mást?- Avval egy üveget vágott hozzám, amiben víz volt én elkaptam és visszadobtam neki. - A végén te halsz szomjan helyettem. Én ezt hoztam te vizet legyen ennyi elég okés? / ohh és megkérdezhetném hogy nem lehetne-e úgy intézni a harcot hogy mondjuk én elintézném azt a sereget amelynek nincs olyan nagy ereje?/ |
| | | Ueshima Asuka
Hozzászólások száma : 47 Age : 28 Registration date : 2009. Jan. 06. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szer. Május 20, 2009 8:49 am | |
| Mitsu-channal kézen fogva indultunk el, első közös küldetésünkre. Látszott Onee-chanon, hogy kicsit morcos, amiért elengedtek, de végül is én is tagja vagyok a Gotei 13-nak, és én is ki akarom venni a részem a harcból. Ezért is jelentkeztem. - Mitsu-cha~~~n! Ugye már nem vagy mérges, amiért jelentkeztem? Pislogtam rá könnyes szemmel, hiszen sosem szerettem, ha drága nővérkém morcos rám valami miatt, azonban nem válaszolt. Ettől kicsit én is mérges lettem rá, de nem tartott sokáig. - Miért van ilyen sok fura bácsi és néniii~~? Kérdeztem meg Mitsu-chantól, amikor megláttam az ismeretlen alakokat. Némelyikük kicsit ijesztő volt, ezért inkább elbújtam a nővérkém háta mögé. - Cs… Csókolom! Mondtam kicsit bátortalanul az idegeneknek, majd kicsit félve előjöttem Mitsu-chan háta mögül. Szép lassan tovább indultunk, és én továbbra is a nővérkém mellett mentem. Hirtelen ismeretlen lélekenergiát érzékeltünk. Mitsu-chan hátrébb küldött, hogy még véletlenül se legyek útba, és ekkor egy pillangó repült el előttem. Nagyon szép volt, és érdekelt, hogy merre repül, ezért követtem. Mitsuéktól nem messze, szem elől vesztettem, viszont találkoztam egy shinigamival, aki teljesen egyedül volt. - Csókolo~~~m! Kezdtem el ugrálva integetni, hogy észre vegyen. - Miért nem tetszik a többi shinigami bácsival és nénivel lenni? Pislogtam kérdő tekintettel. |
| | | Cyberus al Sakarl Arrancar
Hozzászólások száma : 10 Registration date : 2009. Apr. 24. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Május 22, 2009 10:12 pm | |
| Ma reggel nehezen keltem föl, fájó szemekkel. Tegnap egész este a papírok fölött görnyedtem, és keveset aludtam. De azért megembereltem magam és kiléptem Rukongai kora reggeli nedves füvére. Szokatlan volt ez a kellemes klíma Hueco Mundo perzselő melege után. Akármennyire ellenkeztem is ellene, ismét fejembe ötlött a tegnapi "beszélgetés" Cande-samaval. -Semmi hasznodat sem veszem! Unalmas vagy! Jó lenne ha végre kimozdítanád a cseszett segged ebből a lyukból!!-felkapott egy papírköteget az asztalról, ám mielőtt még hozzám vágta volna, megakadt rajta a szeme. Elmosolyodott. -Nézd csak, valami banditák segítséget kérnek a shinigamik ellen. Azonnal takarodj oda és csinálj már végre valami értelmeset!!-és, hogy nyomatékot adjon szavainak, a köteg papír a képemben kötött ki. Majd amikor már a lépcsőn haladtam lefelé, még utánam ordított. -Aztán szégyenbe ne hagyj, Aktakukac!!!- Szóval, történt ami történt, itt voltam a banditákkal Rukongaiban. Miután megbeszéltük a tervet, még maradt pár óra a shinigamik érkezéséig. Én ezt az időt kihasználtam, hogy alkalmas helyet keressek a harcokhoz. Nem sokkal később, több lélekenergia is feltűnt az erdőben. Többségük nem volt túl erős, de akadtak közötte kapitány szintűek is. A banditák az ötven fős légió felét eltették láb alól. Én egy shinigamira lettem figyelmes, aki egyedül haladt. Egy másik ágra ugrottam, hangos suhogást hagyva magam után. Ezt bizonyára meghallotta. Felugráltam a fa tetejére. Itt a lombkorona szint egy szinte sík harcteret adott. Most már csak várnom kellett, hogy ellenfelem követ-e. |
| | | Sierashi Yuusuke Daitenshi
Hozzászólások száma : 914 Age : 31 Tartózkodási hely : Karakura városa Registration date : 2009. Jan. 19. Hírnév : 127
Karakterinformáció Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (68000/100000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Május 22, 2009 10:32 pm | |
| Díszes társaság verődött össze, az már szent igaz! Nem egy Vaizard is jelen volt, s ha jól érzékeltem még egy arrancar is megtisztelt minket jelenlétével. Ráérősen sétálok a másik kapitány mellett, jobb oldalamon Kataijal. Kapcsolatunk még mindig nem mondható épp felhőtlennek. Ez kissé túlzás, hisz' ki nem állhatjuk egymást. Túlságosan is merev, szabálytisztelő, ami gyökeresen ellentétben áll velem. Azonban feladatait több mint kielégítően végzi el, így nincs okom panaszra. Csupán irritáló stílusával kezdhetne valamit, mert az már az elejétől fogva az agyamra megy. Néhány pillanatra eltűnik, de később megint mellettem jelenik meg. ~Miért büntetsz engem, Uram?~ -kérdezem tekintetemet az ég felé emelve. Ez elégé paradoxon, mivel magam is halálisten vagyok. No, de mindegy is. Ekkor közli hadnagyom, hogy szeretné távolabbról követni a csoportot. - Ugye nem baj? - kérdezi gúnyosan, amitől felforr az agyvizem. Azért megpróbálom lenyugtatni magam és kedvesen válaszolni.- Úgyis elboldogul egyedül! Ha kellek a fák tetejéről figyelem az eseményeket... - Rendben van, Katai! - szóltam vissza, magamban örülve annak, hogy lelép. - Lehetőség szerint maradj a közelben, és ne nyírasd ki magad. Folytatom tovább utamat, miközben érzékelem, hogy csapatunk létszáma egyre csökken. Gondterhelten felsóhajtok, majd tekintetemmel a környéket kezdem pásztázni. Ahogyan egyre beljebb haladunk, érzékelem, hogy több, nagy lélekenergiával rendelkező egyén van a közelben. Ekkor ismét feltűnik Siraseru, és engedélyt kér, hogy felkutathassa az eltűnt tiszteket. Egy bólintással jelzem, hogy mehet. Kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Elgondolkodtató, hogy a shinigamik tudta nélkül sikerült ennek a bandának így megerősödnie. Veszélyesek lehetnek, főleg a magas reiatsuval rendelkezők. Vigyáznunk kell magunkra, különben még meglepetések érhetnek. |
| | | Delora Hernandez Arrancar
Hozzászólások száma : 37 Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town Registration date : 2009. Apr. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Május 22, 2009 10:55 pm | |
| -És ez biztos hogy a mi hatáskörünkbe tartozik? -néztem kicsit kérdőn, mikor a megkaptam a leírást a következő küldetésemről. De aztán megembereltem magam és elnézést kértem. -Ne haragudj Tadeo-sama, ezt nem az én dolgom eldönteni. -hajoltam meg- Akkor engedelmeddel indulnék is, mert úgy látom a shinigamik jelentős erőket készülnek mozgósítani. -néztem bele megint a papírba- Estére az asztalodon lesz a jelentés. -tettem le a papírt és távoztam. -Pedig azt hittem ma lesz egy szabadnapom.... -morogtam egy sort, miközben a folyosón sétáltam- De hát a munka az munka...majd lazítok máskor. -sóhajtottam egyet. Kiérve Las Nochesből megnyitottam a gargantát, és átlépdeltem benne a Rukongaiba. Mivel a pontos helyszínt nem tudtam, így a megérkezési helytől még kellett egy kicsit sétálnom a két fivér bázisáig. Még szerencse hogy előre figyelmeztettek a csapdákra, mert némelyik olyan jól el volt rejtve, hogy ha nem figyeltem volna különös tekintettel, akkor biztos észre sem veszem. Azonban mielőtt elértem volna a rejtekhelyet, shinigami lélekenergiát érzékeltem. -Máris itt vannak? Gyorsabban mozgósítanak mint gondoltuk... -ugrottam fel egy fa tetejére, és rejtettem el a lélekenergiámat. *A legfontosabb szabály, hagyd hogy először az ellenséged fedje fel magát.* -idéztem fel magamban a bátyám szavait. *Diego rengeteg dologra megtanított, és ezért örökre hálás leszek neki.* -sóhajtottam, és közben próbáltam kivenni a közeledő alakot |
| | | Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 23, 2009 12:06 am | |
| Az irodában kirobbanó életkedvvel pakolásztam a drága kislányocskám után maradt csatateret. Nagyon szereti a szívinfarktus szélére sodorni az anyukáját, na meg tornádóként felforgatni az egész helységet. Épp a bútorról próbálkoztam levakarni a zsírkrétát, amikor megjött a hír, hogy indulhatok küldetésre. Egy kicsattanó hurrá eleresztését követően vénasszony tempójával csoszogtam a gyülekezési pontra. Nem mondom díszes kis csapatocska csődült össze. Ráadásul a nagy részét nem is ismertem. A fejem meg belefáradt féltávnál a tereppásztázásba, szóval elordítottam egy "jó napot" kezdetű monológot megspékelve kisebb csápolással, hogy biztosra tudja mindenki én köszöngetek aztán közelebb merészkedtem hátha vaksi szemeimmel kiszúrok egy ismerőst a tömegben. Nem is kellett sokáig erőltetnem magam. Széles vigyorral utat törtem, erősen vigyázva a csend tartására(elefánt a porcelánboltban) és rávetődtem kedvenc kapitánykámra. Csak éppen a tervem végső fázisa dőlt kisebb fajta kudarcba, mivel egy álnok kavics pont rossz helyre keveredett. Természetesen megbukva a küszöbben vágódtam előre, de a haori tökéletes pozícióban pihent a kapaszkodáshoz megmentve szegény fejemet a földel való frontális ütközéstől. Garantáltan megrángatva és fojtogatva áldozatom nyertem vissza egyensúlyom. Aztán dolgom végeztével, na meg újult erővel szökkentem elé. Kicsit megigazgattam kinézetem, majd jöhetett a jól bevált üdvözlésem. Ez abból állt, hogy egyet ugorva pár centire a fülétől ordítozni kezdek sakál módjára. Persze tartom az ártatlan mosolyom, hátha sikerül elkerülnöm vele a szemmel történő gyilkolást. -SZIA ROKUCIIIIIIIIIIIIIIII!- visszhangzott az egész tisztáson. -Neked is...-dünnyögte túláradó pesszimizmussal, az életöröm egyetlen aprócska jelét sem mutatva. Muszáj volt kissé megbökdösnöm az arcát valóban itt van e vagy csak egy silány másolatnak műsoroztam. -Neeee? Hát veled meg mi törtéééént? Hosszú volt az éjszaka?-vonogattam a szemöldököm, amire újfent csak egy lufipukkasztóan szúrós pillantás érkezett. -Jaaaj! Ez tarthatatlan!-ragadtam karon és kezdtem el vonszolni magammal.- Na, majd mesélek neked mindenféle szépet!-zendítettem rá a szövegelésre, miközben a csoport lassan, de biztosan elindult. Annyira belemelegedtem a történetek boncolgatásába, hogy fel se tűnt a kísérőbrigád száma nullára fogyatkozott. Többszöri próbálkozás után a saját hadnagyi karszalagommal lettem elhallgattatva, aminek cseppet sem örültem. Szóval durcás fejjel odaslattyogtam a többi magas beosztású egyedhez és gyönyörűségesen végighallgattam mit szándékoznak tenni. Közben persze harcoltam az elemekkel, hogy kiszabadítsam a számat. Miután sikeredett a történelmi tett, azonnal megjegyzést is tettem. -Nem piskóta reiatsu van előttünk...Mégis milyen brigád ez? Az erejükből ítélve nem éppen unatkozó kisiskolások délutáni diákegylete...-vakarásztam a fejemet és pislogtam az éppen rágyújtani készülő Yuyu-ra, aki már ebből sejthette ledugom a torkán a cigijét, ha az arcomba fog pöfékelni. |
| | | Ueda Tomoko 9. Osztag
Hozzászólások száma : 23 Age : 96 Registration date : 2009. Apr. 27. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: 9. osztag hadnagya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 23, 2009 12:27 am | |
| *Egész lényéből árad az a kelletlenség, amivel erre a küldetésre érkezett. Nem érti, miért is ragaszkodott annyira Abarai kapitány ahhoz, hogy ő is segítsen megfékezni ezeket a banditákat... Pedig jól tudhatná már azt, hogy Tomoko mennyire nem szeret harcolni...* ~ Biztos azt akarja, hogy eddzek... ~ *Próbálja megnyugtatni magát, de folyton eszébe jut az a lehetőség is, hogy inkább azért távolította el a kapitány erre az időre Seireitei-ből, hogy addig istenesen kirúghasson a hámból... Ha pedig ez a helyzet, akkor nem is akarja látni felettesét. Már előre azon gondolkozik, ez esetben miféle címszavakkal kobozza majd el az irodában lévő összes alkoholtartalmú dolgot... Beleértve ebbe akár az alkoholos filctollakat is... Ráadásul egy hétig olvashatja/hallgathatja majd szünet nélkül a beszámolóját erről a küldetésről... Időnként fel is üti a magánál hordott jegyzetfüzetet a különböző szankciók feljegyzése végett, és szó nélkül belefirkant valamit, majd továbbmenetel, néha-néha hátrapillantva a mögöttük lévő kisebbfajta seregre. Egyszer aztán szinte kővé dermed - az előbbi tömeg ugyanis egyik pillanatról a másikra eltűnt!* ~ Ez meg mi lehet...? ~ *Néz körül gyorsan, de nem vesz észre semmi különöset. Aztán hirtelen több magas lélekenergiát is megérez... Nem, az nem lehet, hogy ezek mindannyian a banditák közé tartoznak... Ráadásul arrancarok. Nem gondolkodik azon, hogy kerültek ide ennyien, sem pedig azon, hogy erről miért nem tudtak még az eligazításon. Egyelőre azt tartja a legfontosabbnak, hogy felkészüljön - ezért fél kezét oda is csúsztatja zanpakutója markolatára...* |
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 23, 2009 4:59 am | |
| Éppen kivételesen békésen ücsörögtem a raktárban és a nappaliban olvasgattam, mikor megcsörrent a mobilom. Hirtelen nem tudtam merre van, ezért a nagy keresésben levetődtem a kanapéról, de ennek hála ahogy levertem az egyik párnát, meg is találtam mögé becsúszva. Azonban igencsak különösnek tartottam, hogy miután felvettem további telefoncsörgést hallottam, nem is egy helyről a házban. De amit ránéztem a kijelzőre máris világossá vált minden. -Szia Kisuke. -szóltam bele. ám a vonal végén a többi telefoncsörgés elhallgatása után nem csak Urahara hanem a többiek hangját is hallottam. Nem tudom miféle kütyüvel szórakozik már megint, de sikerült összehoznia egy konferenciahívást. *Csak tudnám, hogy miért nem bízik abban hogy átadjuk egymásnak az üzeneteket....* -sóhajtottam egyet, majd próbáltam kivenni a dolgok lényegét Masaki szentségelése, Yasu nyafogása és Shun morgása mellett. Amint Kisuke bájos hangnemben elköszönt, máris nyitódtak a szobaajtók megjelentek az előbb érintett személyek. -Akkor azt hiszem el is kellene indulnunk nem? Mert ha késünk a végén még a nyakunkba sóz valami sokkal rosszabbat, mint ez a Rukongai kiruccanás... -tápászkodtam fel a földről, ahol azóta is kuporogtam, majd miután felcammogtam Shugotenshiért és a cipőmért, és a többiek is összekészülődtek elindultunk a kedvenc boltosunkhoz, hogy nyisson nekünk kaput. Soul societybe érve, naná hogy körülbelül egy két kilométerre a kijelölt céltól érkeztünk meg a Rukongai szélére, így nem kis morgások közepette indultunk el megkeresni azt két banditát akiről szó esett. De mivel az erdőben teljesen eltévedtünk ezért úgy döntöttünk szétválunk, és hívjuk egymást ha valaki talált valamit. Így esett hát, hogy egyedül barangoltam, mikor hirtelen azt vettem észre hogy a feje tetejére állt a világ. Beleléptem valami idióta csapdába, ami szépen fellógatott egy fára. -A fenébe már! -zsörtölődtem egy sort, hogy elérjem Shugotensit és elvágjam a kötelet, ám szörnyű tényként kellett konstatálnom, hogy ő szépen kicsúszott a hüvelyéből és alattam pihent a földön. -Eh, így még jobb.... -próbáltam úgy helyezkedni, hogy rálássak az engem fogva tartó kötélre. -Tiszta mázli, hogy bízom a démonmágiámban annyira, hogy elhiggyem hogy nem fogom lerobbantani a lábamat. -sóhajtottam, majd ellőttem egy Byakurait a kötélre. Azzal viszont nem számoltam hogy voltam vagy két és fél méter magasan, így szépen seggreestem. -A jóéletbe már, hogy én folyton ilyen szerencsétlen vagyok. -kászálódtam fel a földről sajgó tagokkal, és tettem vissza a helyére Shugotenshit. Azonban a fák közül mintha valami mozgolódást hallottam volna. *Lehet hogy a kidou idevonzott valakit? Na remek* -húztam elő inkább a zanapkutoum, és figyeltem a környéket, hogy ne érjen váratlanul egy esetleges rajtaütés. |
| | | Saburo Kiyoshi Arrancar
Hozzászólások száma : 26 Registration date : 2009. Feb. 09. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 56. Arrancar, Tadeo Dellomuertre fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 23, 2009 6:29 am | |
| A szokásos napi tevékenységemet folytattam éppen, vagy is nem csináltam semmit, mert nem volt semmi dolgom. Éppen tök jól elpiszkálgattam a szemöldökömet, de aztán észrevettem az asztalomon egy kicsiny levelet. Eleinte nem sok figyelmet fordítottam rá, de lassacskán előtört belőlem a kíváncsiság. Nyugodtan és férfiasan vettem föl a levelet az asztalról, szépen kibontottam és olvasgatni kezdtem. -Bla-bla-bla... sürgősen indulj el... bla-bla... aha... igen... Kommentáltam hangosan is amit olvastam, aztán hajtogattam egy helyes repcsit a levélből és kidobtam az ablakon. Olyan szépen vitorlázott, hogy öröm volt nézni szépen el is felejtettem, hogy mi is volt abban a levélben. Kicsit megrángattam a vállaimat és felálltam a székről. Bevonszoltam magam a konyhába ittam egy pohár vízet és csak ezután lett százszázalékos a feldolgozottságom. -Basszameg. Dobtam el a poharat és szedtem össze gyorsan a cuccaimat, olyan hiperszónikus sebességgel robogtam ki a szobámból, hogy csíkot is húztam magam után. Még az is csoda volt, hogy nem kavartam három forgószelet. Félúton kifogyott belőlem a benzin így szép lassan elkezdtem vontatottan és mászva húzni magamat a földön. De eszméletlenül hülye látvány lehettem így inkább fel is álltam a földről és inkább belekezdtem a tyúklépések hadába. Természetesen semmit nem haladtam előre, szinte már olyan voltam mint Michael Jackson amikor hátrafele sétál, tényleg nem sok kellett hozzá, hogy az előre haladás helyett hátrafele menjek. Végül leszakítottam egy szép nagy virágot egy kertből, de mivel gyűlölöm a virágokat elkezdtem vele játszadozni. Egyik szirmot a másik után szakítottam le. -Vissza megyek... nem megyek vissza... dög unalom... még nagyobb unalom... hülye vagyok... okos vagyok... Már kezdtek elfogyni a szirmok így témát válltottam. -Nyerek... nyerek... nyerek... nyerek... Tökéletes bíztatást kaptam saját magamtól, már csak az kellett volna hogy egy hatalmas rajongó tábor kezdjen el ugrálni mellettem, hogy úgy is én leszek a menő, meg a tuti befutó. Még megtettem 2 métert, de aztán valami beszédet hallottam magam elől így gyorsan behúztam a kézi féket, kidobtam a vasmacskát, kiengedtem az ejtőernyőmet is és úgy álltam az út közepén mint egy szobor, de aztán jobbnak láttam lehúzódni az útról. Gyorsan kidobtam a jobbra indexet és lehúzódtam az útról, hogy a mentősök meg a rendőrök nyugodtan elmehessenek mellettem. Ekkor kezdtem el gondolkozni azon, hogy meg kellene látogatnom egy elmeorvost, mert kezdek nagyon megbuggyanni egyedül. Végül a kezemet a fegyveremre tettem és vártam mint etióp kisgyerek a segélycsomagot.
|
| | | Yasuji Chiyoko 4. Osztag
Hozzászólások száma : 134 Age : 35 Registration date : 2009. Jan. 23. Hírnév : 20
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Vas. Május 24, 2009 5:56 am | |
| Előző este alig bírtam elaludni, teljesen hatalmába kerített a lázas izgalom a másnapi küldetés miatt. Banditák, lázadók, ármány, izgalom és fantasztikus hősök, lovagok és csodálatos hercegnők... Tisztára mintha egy romantikus kalandregény részese lettem volna, nekem meg persze ennél több se kell a boldogsághoz. Rózsaszín felhőből fejest ugorva merültem hát el az álmok hasonlóan káprázatos világába, hogy aztán másnap megélhessem a saját tündérmesémet. Reggel sec-pec elkészültem, olyan gyorsan, ahogyan talán soha, majd lihegve rohantam egészen a találkozóhelyig. Hát a lélegzetem is elállt, mikor odaértem. Rengeteg shinigami, és pár, egyéb kasztba tartozó lény... Még egy arrancar jelenlétére is figyelmes lettem, ami ismét felidézte bennem a tegnap esti romantikus gondolataimat, így ismét felhőcskéken szökelltem az idilli hangulattól. Már csak egyvalami hiányzott, hogy teljes legyen az összkép, az én daliás hercegem. Közel 10 perc lábujjhegyen nézelődés és kutakodás után végre meg is leltem... A hadnagya és egy másik kapitány társaságában. Hiába, mióta Yuu-chan kapitány lett, sokkal elfoglaltabb, más körökben mozog, én meg jelenleg a világért sem zavarnám meg, valószínűleg csak zavarnám a küldetés felügyeletében. Törékeny álombuborékom kidurrant, így új elfoglaltság után kellett nézni, amivel elfoglalhatom magam, amíg a végállomásunk felé bandukolunk. Mialatt azon gondolkodtam, hogy min gondolkodhatnék, észrevétlenül is lassítottam a tempón, majd arra kaptam fel a fejem, hogy jócskán lemaradtam. De ha lemaradtam az élen haladóktól, akkor a nagyobb létszámú shinigami csoportba csak belefutottam volna, és 50 egyenruha azért csak kiböki a szemem.... Rossz érzés lett úrrá rajtam, így megindultam visszafelé, majd hamarosan egy arrancar lélekenergiájára lettem figyelmes. Nagyon nem örültem neki, hogy leszakadtam, és hogy máris harcolnom kell, de már éreztem, hogy a kilóméterhiányos és minden lében kanál felem majd kiugrik a bőréből, hogy végre egy igazi csatában vehet részt. Izgatottan követtem a reiatsut, míg végül megpillantottam a feltételezett ellenfelemet. - Jó reggelt! - mosolyogtam felé kedélyesen, majd Nishibit kihúztam a sayából. - A nevem Yasuji Chiyoko, és azt szeretném megérdeklődni, hogy mi járatban van errefelé. Ha esetleg köze lenne azokhoz a fura figurákhoz, akik mint banditák dúlnak Rukongaiban, örömmel értesítem, hogy velem kell megküzdenie! - Mosolyogtam továbbra is vidáman Nishibit magam elé tartva. |
| | | Nowa Shouryou 13. Osztag
Hozzászólások száma : 87 Age : 33 Registration date : 2008. Dec. 12. Hírnév : -1
Karakterinformáció Rang: 13. osztag 4. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Kedd Május 26, 2009 4:32 am | |
| *Ma a reggelre egyáltalán nem emlékezett Nowa, mert valami furcsa történt vele még hetekkel ezelőtt. Járőrözésbe fogott egyedül Észak-Rugonkaiban, mert úgy gondolta, hogy minél kevesebben vannak annál kisebb a feltűnés. Vígan ment be a kocsmába álruhában és halhatta az alvilág pletykáit sunyiban egy kis shake kíséretében. Sosem ivott sokat, annyit se, hogy megszédüljön tőle. Halotta, hogy a farmján, amit pár hónapja megvédett, csődbe ment és az alkalmazottak a gengsztereknek dolgoznak. Azt pletykálták, hogy rabszolgaként művelik a földeket. S ez Nowanak nem tetszett. Pár perc múlva áttértek a két fivér cselekvényeiről, érzéseiről egymás irányt. A kocsmában szinte csak az 5 pletykálkodó férfi és Nowa volt bent, na meg a kocsmáros tisztán lehetett hallani a kocsma túlsó feléből, hogy mit mond az 5 kocsmatöltelék. A két fivérről jóformán semmit sem tudott meg Nowa, de az a semmi is felkavaró volt és aggasztó. Amikor kiballagott a kocsmából az éppen bejövő ember furcsán nézegette, talán felismerte. Másnap ugyanúgy este fele betért ugyanabba a kocsmába és a szokásosat kérte. Elkezdte iszogatni a sörét és a hangos népség is megérkezett pletykálgatni. Fél óra multán Shouryou rosszul érezte magát, nehéznek érezte a fejét, majd testét, közel volt, hogy elaludjon.* ~ Mi a franc, valami altatót rakhattak a sörömbe, de miért? … Felfedtek volna? ~ *Egy kora reggeli időben a Shinigami felébredt a mély álomból. Körülnézett volna, de teljesen sötét volt a szobában. Se ablakon, se ajtón nem jutott be fény. Nowa végig tapogatta magát és csak egy vászonnadrág volt rajta, semmi más. A fiú zavarban volt, de a zavar nem rendítette meg a kiszabadulásban. Lassan felállt, majd koncentrálni kezdett.* ~ Istenem… érzem, hogy gyenge vagyok, még pihennem kell, de nem nyugodhatok. Hadou 4: fehér villám höh. ~ *Összetette a kezeit maga elé és fehér villámmal robbantotta szét az egyik falat. A fal mögül fény világította meg a szoba egy részét. Nowa elmosolyodott, majd elájult. Másnap úgy ébredt fel, mintha egy strucc fejbe rúgta volna. Lélek ereje teljesen visszatért. Most a kimonojában találta magát egy nagyon díszes, gyönyörű szobában. Zanpakutója az ágyhoz volt támasztva. A függönyök hálózta ablak előtt egy férfi állt, talán 30 éves lehetett. Kezében egy kapcsoló. A 4. tiszt felült és a tarkóját akarta megmasszírozni, de egy furcsa, lapos szerkezetet vett észre. Próbálta leszedni, de bele volt építve a testébe. A férfi megszólalt, hogy hiába erőlködik, mert csak magának okozna fájdalmat, ami igaz is volt. A gúnyos beszólás után megemlítette a nevét. Nowa nem értette pontosan, de abból is megértette, hogy a férfi az egyik fivér. Gyorsan felkelt és felkapta a Zanpakutoját. Támadásba akart lendülni, félig meddig ki is húzta a kardot, de egy eléggé súlyos probléma aktiválódott. A férfi megszólalt, hogy azt rakja el Nowa, mert egy másik kardot kap, majd megnyomta a kapcsolót. Nowa nem bírt mozdulni, egy centit se. Ráadásul a férfi pihenésre parancsolta. Nowa akaratlanul teljesítette a férfi szavait. Később a Shinigami nyaka köré egy erős, vas rostélyt raktak, valamint a felső testre páncélzatot kivéve a karokat. Nowa a Zanpakutoja mellé egy másik lélekölő kardot kapott, amit fivérek kovácsoltattak.*
*Soul Society szolgája új urat kell szolgálnia kényszerből. A mai nap Nowa téglaként működött a 13. osztagban. Kitudódott a két fivér háborúja, ezért Seireitei Shinigamikat küld a két fivér megakadályozásában. Nem csinálhatott mást a 13. osztag 4. tisztje, minthogy elárulja Seireitei-t. A gazdájához sietett, és elárulta mennyi shinigami közeledik. A következő parancs az volt, hogy lopakodjon és öljön feltűnés nélkül. Ekkor találta meg Aiko-chan Nowát. Nowa átnézett a válla felett, majd megfordult. ~ Menekülj, vagy üss le mit bánom én, de tűnj el minél előbb! ~ Nowa csak gondolni tudta a mondani valóját, egy hang sem hagyta el a száját, csupán egy szó: „Öl!” Nowa előkapta a fivérek által kifejlesztett Lélek kardot //Rövidítésem SSD – Soul Sword Development – Lélek kard fejlesztés//, majd harc pozícióba állt.* |
| | | Atamagahen Haseru Hidari Ember
Hozzászólások száma : 115 Age : 39 Tartózkodási hely : 35f 41' ÉFSZ, 139f 46' KFH Registration date : 2009. Jan. 10. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: US-ARMY, Őrnagy Hovatartozás: Xcution Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szer. Május 27, 2009 1:19 am | |
| Totálisan fatálisan be voltam sózvaaaa! Mehettem küldikére és ráadásnak csupa helyeske, izmoska meg nyálcsorgatóan dögöske hímegyed közé kellett beesnem. Gyorsan ki is csiptem magam, nehogy már csunyácska legyeeek! Amúgy is szeriztem volna összefutizni az alkalmi munkaadócskákkal. Annyira, de annyira kivi voltam rájuk! Mindig is buktam a rosszfiúkákra és biztosra vettem, hogy irtó szexikék lehetnek. Egy-egy vágáska vagy hegecske nagyon bejövősen tud kinézni egy kidolgizott felsőtesen! Hát még,ha ezek a laza menőcsávócskáááák! Jaaaaj, teljesen elszaladt az eszecském tőlük! Persze a mindent a szemikémnek, semmit a mancsocskámnak elvet muszájka leszek tartani, mert macilacikám megnyuvaszt ha flötrizek szépségekkel! Érthető is ismerkézve a beszéd és öltikézési stíluskámat! Átlibbenve a régen látott lelkecskék világába azonnal megindiztam a báziska felé. Első a találka, aztán a munkácska! Ezért jó korán elindiztem! A táborkát nem volt nehézke megtalizni, csak ne lett volna egy erdő közepén! A csini ruhácskám és bőröcském rosszul viselte a terep viszonykákat. Ilyenkor azért szoktam emlegetni a perverzke Aizen bácsikát. Sose gondizott arra, hogy ezekben a rucikban zöldöveztbe is kell menni?! Tudizhatná mennyire kényeske a fehééééér! Évekig fog tartizni mire kiszedetem ezeket a foltokaaaat! Megtalálva a főnököcskéket nem kellet csalódnom. Tényleg észbontóan festikéztek. Elmehettek volna modelleknek. Remélhetőleg fehérneműsnek...Kiélve a romlott lányka szerepkémet lódultam neki körbenézegetni a shinigami felhozatalkát. Szerettem volna valami kanos állatocskát, aki azért nem is gyenguska. Uncsi lenne a játékocska, ha hamarka kifeküdne. Kihasználva a gyorsaságomat és a pillanatnyi figyelmetlenségeket méregettem végig szigorúan tenyérileg a férfitömeget. Volt ott mindenke! Mit ne mondjak a kapitánykák jól el vannak eresztve feszes alvázkával! Mindegyikre rácspiztam volna egy istenkéset, de az már kicsit nagy feltűnősködés lett volna a részikémről. Azért az agyikámba belevésikéltem egy kisebb rangsorocskát, mint a morci arcú bagós szívtiprót vagy a bambulós oroszlánsörényeskét, akiknek kifejezetten tökös, akarom mondszizni tökéletes volt a hátsója, de azért a tisztecskék sem panaszkodhattak! Sőt voltak ott ismik is! A vaizardkák is arrafelé menetelgettek! Az a cukker rondaszájú perverzke is ott riszálta a farát, meg a pöttömke vöröske. De akárhogy nézikéztem szívem csücskösségét nem taliztam sehol. Pedig kedvem lett volna a frászocskát hozni rá! Ismerve őt biztos dörmizett volna két sort. Nem találva egyenlőre ellenfélkét felkúsztam az egyik magaska fácskára és onnan sasoltam a tömegecskét. Már csak egy fotelke meg rágcsiga hiányzott volna a műsorkámhoz. Viszont kis időcske után szöszölést hallogattam alattam. Leskubizva egy eltévedt báránykát piliztem meg. Kicsit furika volt a megjelenése, de viselt karszalagocskét, szóval azaz izéke... Nem jut eszembe a neve! Szóval második emberke volt egy...öhm...ennek a nevére se emlékszem. Mindegyke! Nem lehetett gyengécske és ha már itt lófizott gondoltam meglepizem! A háta mögé sonido-ztam és a hátára ugorva ölelgettem félhullára. -Sziaaaaa szépfiúúúúúúúúúúúúúú!-ordítoztam földöntúli boldogságban. |
| | | Naito Suisen Arrancar
Hozzászólások száma : 113 Age : 40 Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD Registration date : 2009. Feb. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 29. arrancar Hovatartozás: Lélekenergia: (9000/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Május 30, 2009 1:19 am | |
| Túlságosan le voltam már eresztve, hiszen minden nap dög unalommal telt. Hiába mászkáltam minden héten át, mint akinek besózták a seggét, sehol sem találtam kedvemre való mókát Karakurában. Egyik este eléggé későn estem haza, és az ajtómon belépve egy papír hevert a földön. -Már megint ki a francnak hiányoztam? Ha megint egy idióta szarságról tudatnak, én komolyan elköltözök valamerre! -húztam fel az agyam, miközben széthajtottam a levelet. Olyan jól sikerült, hogy középen kettészakadt.- ku*va életbe! Miért nem bírnak normális papírt használni? -hajítottam el az alsó felét, úgysem volt rajta infó. ×Két bandita vezetésével fosztogatnak Rukongaiban. Seiretei támadást intéz ellenük. Mivel lehetőségünk van segíteni a testvéreknek, ki kell használnunk az alkalmat, hogy meggyengítsük Soul Society erejét. Holnap reggel menj át Rukongaiba és segíts a fivéreknek. Itt van egy térkép, hogy találsz oda, mivel nem voltál jelen az eligazításon. A csapdákat is jelöltem. Több arrancar is jelen lesz, és egy shinigami is az oldalukon áll, de meg fogod ismerni. Jó szórakozást. Aizen Sousuke× -Óhogyaztakibaszottmindenit! -eresztettem el jó kedvemben egy káromkodást.- Megint dirigál az a bugris Elvis-utánzat.. Legyen karácsony, elvonszolom a seggem! -dobtam le magam az ágyra. Fordultam kettőt, rávettem magam, hogy lezuhanyozzak, pizsibe bújtam és lefeküdtem horpasztani.
Másnap korán kipattantak a csipáim, felvettem az arrancar-ruhámat, Kishit a derekamra kötöttem, a ruhámba raktam a térképet és elindultam Rukongai felé. Elég morcosan keltem ahhoz, hogy amíg végigértem a folyosón leordítsak minden szembe jövő alakot, pedig én mentem nekik félálomban. Végre sikerült kiérnem a homokrengetegbe, megnyitottam az átjárót és végre kezdetét vette a küldetés. Dühösen szemléltem a papírfecnit, hogy merre tették le azokat a szar csapdákat, de szerencsére egyet se találtam meg. Beértem a házba, ahol már sok arrancar tanyázott a fivérek társaságában. -Jó reggelt mindenkinek! -ordítottam el magam dúlva-fúlva.- Mikor kezdünk neki ennek a szarságnak? Csak mert két bal lábbal keltem fel, és nagyon nincs kedvem traccspartizni veletek. -dobtam le magam egy székre. Miután beavattak a részletekbe, teljesen megfordult a hozzáállásom, felpattantam a helyemről és vigyorogva vártam a támadást. |
| | | Yukimori Momiji Bounto
Hozzászólások száma : 11 Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok.... Registration date : 2009. Apr. 16. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (4000/10000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Vas. Május 31, 2009 10:10 pm | |
| Shoko fülébe jutott, hogy nagy dolog van készülőben. Küldetés. Természetesen egyből jelentkeztem, mivel nem unatkoztam az idő tájt. Persze Robnak nem volt ínyére a dolog, de kénytelen volt velem jönni. Sokat morgolódott is ezen. leghátul ballagtunk, vagyis elkéstünk, és nélkülünk indultak el, s mire beértük őket már az út egy jó részét megtették. Éreztem, hogy egy shinigami jócskán le van maradva a többiektől. - Mi a ku*va életért kellett ilyen messzire kijönni? Csak jöjjenek elő, széttépem mind! - kiáltott fel Rob, a szájából majdnem a cigi is kiesett. - Maradj már csöndben! nem igaz, hogy ennyire nem tudod befogni a pofádat?! - förmedtem az állatra. Ezzel sajnos a shinigami figyelmét magunkra vontuk, de nem csak ez volt a gond. A csapat több mint a fele eltűnt. Senki se tudta, hogy hova lettek. A shinigami vállalkozószelleműen fa felkutatásukra indult volna. - Valaki még?! - kérdezte. Hát mivel nem nagyon volt kedven a többiekkel tartani, ezért jelentkeztem. - MI szeretnénk veled menni! - álltam a shinigami elé. Rob mögöttem állt, hátha nem lesz olyan feltűnő. A férfi bólintott, majd a hozzá csatlakozókkal elindultunk fölkutatni az elveszetteket. Sajnos a kutyám nem bírta 5 percnél tovább és beszólt valamit neki. - Mivan fatökű?! Kussolsz? Legalább a nevedet áruld már el ha te játszod a nagyvezírt!! - készült volna ráfricskázni a cigit, de gyorsan fejbe vágtam. - Kussolsz mint szar a fűben baszdmeg! - a shinigami megállt, hátranézett. Eléggé meglepődött fejet vágott. - Elnézést. EZ a kis szarrágó elég morcos ma. - kivettem a szájából a cigit. - Nincs cigi amíg kusban nem maradsz! - Rob szemei elkerekedtek - Te ribanc! Add vissza!!! - elkezdett ugrálni. Kész műsort csapott le. MIndenki csak nézte. Hát igen. Nem mindennapi egy beszélő, cigiző kutya, aki mellesleg egy csöppet agresszív.
|
| | | Momichi Kitsune Privaron Espada
Hozzászólások száma : 79 Age : 33 Tartózkodási hely : Pont ott. Registration date : 2009. Mar. 17. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (9000/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Hétf. Jún. 01, 2009 4:17 am | |
| Aizen-sama aznap unatkozhatott, mikor tudomást szereztünk az SSben garázdálkodó bandáról, hiszen az arrancarok jelentős részének kézzel írt levelet küldött, vagy egyesével tájékoztatta őket az elvégezendő feladatokról. Jómagam éppen fürödtem amikor megkaptam a levelet. Bubi a szobámban punnyadt, ezért ő vette át, majd egyenesen a fürdőszobámba rontott vele, felvidult arccal, aminek a vége az lett, hogy egy zacskó jéggel a fején kellett megvárnia míg kimászok onnan, mert hozzávágtam a kezem ügyében lévő legsúlyosabb tárgyat. - Na mutasd! - jötten ki egy törölközővel körbetekerve. Bubi átnyújtotta a levelemet, amit én is felvidult arccal olvastam. - Végre valami kis izgalom! - leraktam a levelet, visszamentem, felöltöztem, összepakoltam minden szükséges holmimat. Reggel minden elvégezendő munkát a fraccionomra bíztam, majd elindultam SSbe, megkeresni a két fivért. Viszonylag hamar megtaláltam őket, csak a hullaszagot és a piszkos pénz émelyítő illatát kellett követnem. Pár ügyes kis gargantai trükkel könnyedén átjutottam a falakon, majd a főépületben kötöttem ki, ahol éppen Naito hangoskodott. előtem érkezhetett nem sokkal. - Jó reggelt mindenkinek! - ordítozott. - Mikor kezdünk neki ennek a szarságnak? Csak mert két bal lábbal keltem fel, és nagyon nincs kedvem traccspartizni veletek. Közelebb mentem hozzá. Már pár arrancar is ott volt. - Nyugalom. Korán reggel így kiabálni. - mosolyogtam, majd rá is kacsintottam. A vezérre néztem. - HMból vagyok. Részleteket... - arcom kicsit elkomolyodott, de amint meghallottam a lehetséges harci variánsokat, egyből felcsillant a szemem, Naito is teljes önkívületben mászkált föl s alá, várva az összecsapást. |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Kedd Jún. 02, 2009 4:51 am | |
| A rohadt nagy dínomdánomot, amit kerek negyvennyolc kibaszott homokórával ezelőtt vedeltem végig, még mindig rohadt árnyék pacaként kísértett. Olyan készen voltam...sőőőőt még mindig rohadt búgócsiga effektben nyomultam, mint a részeg matróz, ha partot ér és a protkójával vési a kikötő kövébe a monogramját. De legalább valami tanulság féle gyerekmesébe illő rémséget el tudtam raktározni a határidőnaplómba. A debil fogmanó verővel többet sehova se nem gebesztem el a kis lábujjamat se! Az ártatlan betört vigyorával annyi szeszt képes eltüntetni a mellesleg nem is létező púpjában, (amit megeshet, hogy alkohol mérgezés következtében képzeltem a bemcsis hátára) ahány puffancsos köcsög báránykát tud szemmel verni egy állatkínzó, mert a tetűláda zöldfanok bezárták egy szíjjel nyálazott üvegszobába. Szóval csak keményen folytam szanaszét a ku*va nagy ágyamon és lestem ki a tonnadonna súlyával megáldott fejképződményemből. Cseszettül nem esett jól a hajszálamat se libbenésre erőszakítani, még a levegőt is kivert kutya módjára nyöszörögve szedtem. Maga volt a hétszáznyolcvanadik baszott csoda, hogy egyáltalán túléltem azt a ramazúrit! De nehogy mán megússza az utolsó szem agysejtem a teljes irtást! A szemét ordító minihangszóróm torka szakadtából kezdett el házibulira verni a picsáját. Percekig tartó szörvájvőr show kiszívott vízihulláját alakítva a fejemhez kezdtem mesteri munkával pöckölgetni a szarságot. Viszont a nyomorék mobilja nem akart rájönni, hogyan kell köcsög tücsök módjára ugrálni. Szóval kénytelen voltam valamelyik nehézbombázó tőgyes macát beképzelni magam elé, hogy fel is tudjam emelni magam és meg tudjam fogni azt a fejfájást gerjesztő pöcsöt. -Eh?-nyögtem bele végét járó tengeri bálna módjára. De kész evolúciós fejlődést mutattam be! Mire letettem érkezett is a fenomenális kérdés, hogy ki a f*sz is keresett. Padlót fejelve kanalaztam el magam valamiféle nyílászáró felé, de a buzi szekrény nem fogta fel, hogy ki akarok menni a baszott szobából, szóval kapott egy istenes rúgást, ami a stabil lábakon álló végtagomnak köbö három töréssel járt. Épp a kilincset tapogattam messiás módjára, amikor beveretett valaki gorilla hangzavarral és arról kezdett el követhetetlen tempóban rizsálni, hogy indulni kéne valami boltba. Há nekem kutyaszalámira se volt jelen állapotomban szükségem szóval csak próbáltam látni is valamiféle fényt magam előtt, de rá kellett jönnöm a csukott fürdőszobaajtótól még a steppelő csincsilát se fogom lencsevégre kapni. Éles fordulás után kibotorkáltam a szobából, tartva a stílusos bowling hatást. Ütöttem minden vackot, ami az utamba került. Minek jönnek szembe?! Tartsák be a menő csávók a szembejövő sávos maszlagot! Ezt a rendíthetetlen bádogember és úttakarító tacskó ferde éjszakájából született menetelést a dzsuvás bozótosban se fejeztem be. Éppenséggel csak az volt a difi, hogy a remete fapalánták oltári nagyokat kúrta vissza az üdvözléseimre. Meg beestem valami rohadt chilis bokorba is. Úgy marta a seggemen a bőrt, hogy könnyek szöktek a szemembe! Ráadásnak ebben a pöcegödörben úgy eltévedtem mint lecsóban a nyerítés! Az összes faszom zöldség ugyanúgy nézett ki, nekem meg amúgy is mínuszban bútolt az agycsökevényem. Azon se lepődtem volna meg, ha fél napja rajzolgatnám ugyanoda Superman fantáziadús jelét. -Hol a ku*va ÉLELELET...ANYÁDAT! VAGYOK?- ordítoztam repedt fazék módjára, de még egy sült galamb se pottyant le. Síri csend volt az egész őserdőben. Már csak egy parkinzon kóros T-Rex felbukkanására vártam, aki járókerettel kezdene bökdösni, hogy húzzam arrébb a belemet. |
| | | Ninomiya Mitsuko 8. Osztag
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.* Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Jún. 05, 2009 5:37 am | |
| Miután a főkapitány kiadta a parancsot, azonnal elindultunk Rukongaiba, hogy felderítsük a bandát, és végezzünk velük. Amint megtudtam, hogy hugicám is jelentkezett a küldetésre, elég morcos lettem, hiszen ő még gyerek, és még nem igazán lenne okos dolog, ha ilyen veszélyes dolgokat csinálna. Egy ideig úgy döntöttem, hogy nem is szólok hozzá, csak hogy kicsit rosszul érezze magát, de szokásához híven nem is érdekelte, vagy csak úgy tett, mintha nem érdekelte volna. - Sziasztok. Köszöntem az érkezőknek, akik kicsit megleptek jelenlétükkel, hiszen nem csak vaizardok, de egy Privaron espada, és egy bounto is társult a shinigamik csapatához. Mikor már mindenki összegyűlt, indultunk is tovább. Már eléggé bent voltunk az erdőben, mikor megéreztem egy ismeretlen lélekenergiát. - Aiko, menj kicsit hátrébb. Majd a nagyok elintézik. Mondtam neki, ő pedig úgy tett, ahogy mondtam. Már most elkezdtem izgulni hugicám miatt, és sejtettem, hogy amíg nem figyelek, elmászik valamerre. Nem tudtam rendesen a küldetésre koncentrálni, ezért valószínűleg elég könnyű célpontnak tűnhettem bárkinek, aki épp ránk akart támadni. - Ai… ko… Szólaltam meg, mikor hátrafordultam, és sehol se láttam Aikot. A szívem azonnal a torkomba ugrott, és még inkább úgy éreztem, hogy a szüleink megölnek, amiért nem vigyáztam rá eléggé. Folyamatosan nyugtatgattam magam, hogy Aiko okos, és ügyes kislány, és hogy nem lesz vele baj, hiszen rekord idő alatt végezte el az Akadémiát is, de mégis úgy éreztem, hogy bajban van…
|
| | | Lala & Lily Arrancar
Hozzászólások száma : 44 Registration date : 2008. Sep. 08. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 57. Arrancar, Slarin fracciónja(i) Hovatartozás: Lélekenergia: (8500/15000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Pént. Júl. 03, 2009 11:33 pm | |
| *Kelletlenül baktatnak a megjelölt helyszín felé. Már messziről is süt a két apró alakról, hogy mennyire utálják ezt az egészet... De hát Alegra-sama parancsait követniük kell, akármennyire nem is tetszik. Mégiscsak ő az egyetlen Las Nochesben, aki eltűri őket maga körül, szóval nem ártana legalább ezt az egy biztos pontot megtartaniuk, hiszen ki tudja, nélküle hol kódorognának éppen a sivatagban...* - Vigyázz már, a fenébe is! - Te löktél bele abba a gödörbe majdnem... - De hiszen én mentettelek meg onnan, te szerencsétlen... - Viszont elfelejtetted megemlíteni, hogy csapdák is vannak errefelé... *Kezdik el a szokásos módon a zsörtölődést, melynek ezúttal az az apropója, hogy Lala kis híján belerohan egy jól elrejtett csapdába figyelmetlensége miatt. Ezek után azonban beáll a "pillanatnyi" csendszünet - de aki egy kicsit is ismeri az igencsak különös arrancar-párost, tudhatja, hogy ez csak a környezetkímélő változata veszekedésüknek. Ugyanis a gondolatok csatamezején vívják ekkor szócsatáikat... De nem tarthat sokáig egy gyanútlan harmadik fél nyugalma, mivel bármelyik pillanatban ismét kitörhet az ikrek bármelyikéből a szó, tovább idegelve mindenkit, aki megközelíti őket. De miért is vannak itt, azon kívül, hogy felettesük ideküldte őket? Nos, egyelőre ők maguk sem tudják pontosan. Valami banditákat emlegettek nekik, azonban természetesen nem figyeltek az eligazításra - ezért is pottyanhatott bele Lala az ominózus csapdába. Hamarosan szerencséjükre végül megérkeznek a banditák főhadiszállására, ahol már több más arrancart is meglátnak; többségüket ismerik is legalább látásból. Az eligazítást tőlük teljesen szokatlan csendben hallgatják végig, és utána is szó nélkül ácsorognak tovább - éppen azt tárgyalják meg gondolatban, melyik ellenfelet pécézzék ki maguknak...* |
| | | Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// Szomb. Júl. 04, 2009 3:15 am | |
| *Éppen aludni próbálna - elvégre ki kell használni az időt, amíg mind Masaki, mind a többiek viszonylag csendben vannak az előző éjszaka hatásaként -, amikor telefonja kezd el a közelben lévő éjjeliszekrényen vitustáncot járni a rezgő üzemmódnak köszönhetően... Majd pedig, kis ráhagyással teljes hangerőből rázendít a legzavaróbb csengőhang is, amit csak talált a ketyerén. Így ugyanis a szokottnál jóval gyorsabban képes felvenni a telefont, csak azért, hogy minél gyorsabban elállítsa az ideg- és fültépő zörejt...* - Konferenciabeszélgetés? Nem vagy semmi, Kisuke... *Sóhajt fel unottan, amikor a hangszóróból visszaordít még pár másik hang és további zsörtölődés is. Rezignáltan hallgatja végig a magát folyton bokornak álcázni akaró exkapitány legújabb agymenését, majd egy erőtlen tiltakozás után - ami csak a szokásos "nem közösködöm shinigamikkal!" felkiáltások változó hangnemű ismétléséből áll - gyors köszönéssel lecsapja a kagylót, majd igyekszik összekaparni magát. Ez többé-kevésbé sikerül is, néhány perc múlva pedig már teljesen éberen és ráérősen battyog ki a nappaliba, a többiekhez. Uraharához érve természetesen azonnal kap baráti köszöntésként egy nagy csapást a fejére a legyezővel a telefonbeli akciója miatt, így látványos morgás közepette lép be az átjáróba. Rukongai-ba érve pedig még morgósabban konstatálja, hogy a puszta közepén vannak, látszólag mindentől távol... Ugyan próbál tiltakozni a szétválás ellen, de hamarosan beletörődik, és rövid gondolkodás után végül elindul a választott irányba. Eléggé elszokott a bozótban járkálástól - ami mezítláb, egy szál papucsban még kevésbé kellemes élmény -, és hangos káromkodás közepette halad előre, időnként még jobban felemelve hangját, amikor épphogy sikerül kikerülnie egy-egy ügyesebb csapdát. Azonban hamarosan elhallgat, amikor valami szokatlan zörejt hall a közeli bokrok mögül, kezét pedig kardjának markolatára helyezi, hogy bármikor előránthassa a fegyvert...* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// | |
| |
| | | | Észak Rukongai banditái //Inaktívásg miatt lezárva// | |
|
| |
|