Hadnagyi pályázat
Amint végeztem a Lélek Továbbképző Akadémián rögtön jelentkeztem a 6. osztagba. Már egy éve szolgálok a 6. osztagba mikor megtudtam, hogy a hadnagyunkat kinevezték a 9. osztag élére. Ezért elhatároztam, hogy elérem a hadnagyi rangot, ezért elhatároztam jó alaposan kiismerem a Zanpakutomat. Ezért sokat edzetem. Mígnem egyszer hazamegyek egy fárasztó edzés után, hogy alszok egy csöppet. Reggel hirtelen kopogásra ébredek. Lassan kivánszorgok az ajtóhoz. Mire egy ismeretlen hang szól:
-Jó reggelt!
-Jó reggelt!- köszöntem vissza.-A kapitányúr hívatja.
-Egy pillanat csak felveszem az egyenruhát.
-Mehetünk.Indultunk is. A kapitány már várt minket.
-Súlyos problémát kell közölnöm a peremvidéken elszaporodtak a Holow-ok. Valakit oda kéne küldeni.-Én vállalom.-itt a nagy lehetőség gondoltam.
-Rendben, de nem mehetsz egyedül veled megy Sajin és Miwako.-Én vagyok Miwako.-ő volt az ismeretlen-Én pedig Sajin.- Egy magas termetű férfi.-Rendben induljunk.
Elindultunk én mentem elől amint odaértünk rögtön is összefutottunk a Holow-kal. Csak Néhányan voltak pillanatok alatt elintéztük őket, de egyre többen jelentek meg.
-Ez csapda.-mondta Miwako.-Hívj segítséget mi addig fedezünk rendben?
-Rendben.- gyorsan rávágta mert egyre többen jelentek meg.
-Sain mindjárt jövök furcsa érzésem van szerintem van itt egy Arrancar. Tartsd a frontot, mert amennyiben a megérzésem csal akkor hátúról támadok rájuk.
-Oké csak siess vissza.-mondta Sain. Sajnos a megérzésem nem csalt tényleg volt itt egy Arrancar ő irányította a Holow-okat. Harcba keveredtem vele mindent megtettem és sikerült legyőznöm, de sok erőt felemésztet. Utána az ígéretemhez hűen hátba támadtam a Holow-okat amire már majdnem végeztünk velük mire megjött az erősítés.
-Hol késtél?-Kérdi Miwako és Sajin.-Bocs, de a megérzésem sajnos nem hagyott cserben.
Amint hazaértem nem vágytam másra csak egy jó kiadós alvásra.
-Daiki!-szólt a kapitány.-Igen?
-Nem akarsz a hadnagyom lenni?Hirtelen szóhoz sem jutottam.
-Nem kérdezem meg még egyszer!-Igen, óriási megtiszteltetés.
-Elmehetsz!