Nuri Wong Módosított lélek
Hozzászólások száma : 59 Age : 31 Tartózkodási hely : TOP SECRET! Registration date : 2008. Nov. 18. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: Módosított lélek/Karakura hőse! Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Itt a szuperhős! A világmegmentő! A leghelyesebb tag! NASI Kedd Nov. 18, 2008 6:32 am | |
| nÉv: Nasi //egy átkozott körtéről neveztek el- -" ÉÉÉÉÉS NÁSZI nem nasi...hiába akarnak páran megenni nem vagyok finom!// kAsZt: módosított lélek rAnG: nincs //világmegmentő szuperhős...egy plüssbe zárva!// nEm: férfi //szexi, izmos, Adonisz!// fElsZeReLéS: nincs //néha megtámadnak a bolhák...ja, nem így? Akkor... Egy nyakörv radarral ellátva, hogy ne kószáljak el túl messzire az ádáz gonosztevők legyőzése közben. *PILLANATKÉP: egy sípoló plüssmacska oltári sikítozás közepette kivágódik a játékbolt ajtaján. Mögötte hömpölyög a gyerektömeg* Egy hőst is hazavárnak...mit tehetek...// kÜlÖnLeGes kÉpEsSéG: nincs //gyorsaság, éles ész, megtévesztés...*valaki rálép*// kInÉzEt: barna plüss macska nagy szemekkel //Egy görög isten!//
Történet Életemnek hosszú és megrázó története van. Oh, nem bírom ezt a stresszt. Érem, ahogy a felszakított sebek okozta fájdalom végigjár! Ez borzalmas. Képtelen vagyok elmondani! -MÁR MEGINT DRÁMÁZOL!- fogja meg valaki a fejét és dobja egyenesen a szemközti falnak. -HOGY GONDOLTAD EZT?!- pattan fel azonnal felháborodottan beszélve a merénylet elkövetőjének. -Nem a lényegről beszéltél...- ül nyugodtan mintha semmi sem történt volna. A kis macskának több sem kellett. Kihúzva magát ugrott az alak arcának. A műanyag karmokkal igyekezte "móresre" tanítani a férfit, aki könnyedén hámozza le magáról a plüssállatot. - Kezdesz idegesíteni...-vigyorodott el és csillant fel úgy a szeme, hogy Nasi rögtön gondolta rossz dolog fog következni a számára. Hősiesen tiltakozni kezdett, hogy szabaduljon fogságából, de csak saját magát fárasztotta ki. Az emberpalánta egy ronggyal betömte a száját és szigetelőszalaggal rögzítette a tömést, hogy biztosan tartson. A pici plüss igyekezett tudtára adni, hogy ezzel meg fogja szakítani a bajszaitól, ezért ne csinálja, de ezzel sem ért célt. A mesélést egy fejvakarás után a férfi vette át, miközben az udvarról kétségbeesett dörmögés szűrődött be a szobába. Pár percig tűrte, de megunva a ricsajt becsukta az ablakot. *Nasi egy kötélen az udvarra lett lógatva. Hátán egy csábítóan finom csonttal. Pár kóbor kutya már körbevette és igyekeznek lehámozni.* -Szóval. Ez az idegesítő plüss egy módosított lélek. Körülbelül két hónapja bukkantam rá egy M&M-s zacskójában. Meg akartam enni, de az ajtót meglökve rontott be hozzám valaki. Nem fontos, hogy ki ezért nem mondom...-némi szünet, hogy megtalálja merre járt.- Ahogy meglökött a kerek cukorka kirepült a kezemből valahogy annak a nyamvadt plüssállatnak a szájában kötött ki. Aztán az állatka felállt és elkezdett beszélni megállás nélkül. Azóta nem tudom magamról levakarni...itt eszi a penész és élvezi, hogy elfogyasztja az idegszálaimat.- még szerette volna folytatni a szemöldöke rángásából ítélve, de egy reccsenést lehetett hallani. A férfi rögtön gondolta, hogy a faág megadta magát és Nasi padlót fogott. Némi szitkozódást produkált és az ablakhoz csoszogott. A plüssmacska a kötelet maga után húzva futott lélekszakadva az őt üldöző kutyák elől. Egy lemondó fújtatás után nekiindult, hogy kimentse szorult helyzetéből a "szuperhőst". |
|
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Itt a szuperhős! A világmegmentő! A leghelyesebb tag! NASI Kedd Nov. 18, 2008 6:47 am | |
| Nagyon tetszik az előtörid. Jókat nevettem rajta. XD
Természetesen ELFOGADOM!
Lélekenergiád: 1,000 Tőkéd: 4,000
Jó játékot! ^^ |
|