Neliel Tu Oderschvank Mesélő
Hozzászólások száma : 46 Age : 32 Tartózkodási hely : :3 Registration date : 2012. Nov. 17. Hírnév : 4
| Tárgy: PostRoulette Szer. Jún. 18, 2014 12:39 am | |
| Üdvölet!
Egy kis játékot hoztam nektek, amivel fel lehet dobni a hangulatot! *o* Igen egyszerű történet, hasonló a chatroulette-hez, amiben az embert a rendszer random másik emberhez irányította egy kis beszélgetésre (jobb esetben ). Itt is pont erről van szó, csupán karakterekkel és posztokkal.
A játék menete, hogy egy általad kiválasztott karakterrel írsz egy posztot, de nem beszéled meg előre senkivel azt a játékot, majd ebben a topikban egy linkkel és rövid leírással jelzed, hogy várod a delikvenst, aki beszállna. A kezdő posztban az alapszituációt, és egy körülbelüli leírást is tehetsz a másikra, a vállalkozó szellemű játékos pedig saját posztjában igyekszik úgy alakítani a helyzetet, hogy azok a dolgok érvényesüljenek, és a találkozás is létre jöjjön.
Példa: Példa Gizi: Sziasztok! Itt a poszt (link), várlak a Vidámparkban! /A posztban egy hosszú hajú alakra figyelt fel, aki egy vattacukorral küzd./
Példa Géza pedig ír erre egy válasz posztot, amiben leírja, hogyan került a Vidámparkba, és evett bele egy hosszú hajú férfi vattacukrába, aki elől elfutva Példa Gizi mögé menekült. Ezután jelzi Gizinek egy PÜben, hogy írt neki.
Ha válasz érkezik egy posztra, akkor azt a korábban betett felhívásba be kell szerkeszteni, hogy a játék elkelt, ekkor lehet a topikba új felhívást elhelyezni. Az előbbi példával élve ez így nézne ki:
Példa Gizi: Sziasztok! Itt a poszt (link), várlak a Vidámparkban! /A játékom elkelt/
Néhány szabály:
- Egy hónapban minden karakter egyszer lehet felhívó, és egyszer válaszoló.
- A kezdő posztban jelzett dolgoknak meg kell jelenniük a válaszoló posztjában, és azokat a történéseket kell úgy alakítani, hogy a találkozás létrejöjjön.
- Az ilyen posztok nem lehetnek KT vagy Küldetés posztok, de edzés igen.
- Csak abban az esetben lehet új felhívást kitenni, ha az előzőnél jelezve van, hogy elkelt.
- User akkor tehet ki következő felhívást, ha az előzőben kezdett játékából már legalább 3 kör lement.
- User akkor válaszolhat újabb felhívásra, ha az előzőben kezdett játékából már legalább 3 kör lement.
A játék végeztével Shihouin Yoruichi-nek lehet jelezni, ugyanis az ötletes megvalósításra akár 1000 ryou jutalom is járhat.
Kellemes játékot! :3
ui.: Ha bármi gond, vagy kérdés van, engem is lehet PÜben keresni ^w^ |
|
Yato Chifuyu 13. Osztag
Hozzászólások száma : 37 Registration date : 2012. Oct. 29. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Shinimimi Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: PostRoulette Vas. Jún. 22, 2014 10:41 am | |
| Sziasztok! ^^
Én vagyok az első aki ide, meg oda írt. Ott meg itt a linkecske, amin az Állatos kertecske, vagyis Állatkertben lé- meg gyümölcsvő játékunkat találhatod!
/Fel is meg el is keltem! ^^/ |
|