Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| | Költözzünk - ne költözzünk | |
nyUff!
Igazából nem tudom, hogy korábban miért nem írtam ki, de no... most megteszem. xD
Ugyebár volt nekünk ez a "költözzünk - ne költözzünk" dolog, aminél jelenhelyzetben 8-4 az állás a költözés javára. Viszont felmerült egy másik dolog ezzel kapcsolatban a legutolsó Staff gyűlésen (ami azért nem tegnap volt... ). Mivel mindannyian kötődünk a jelenlegi fórumhoz (ki így, ki úgy), és nehezen szánjuk rá magunkat erre a nagy döntésre, úgy gondoltuk, hogy feldobunk még egy lehetőséget, ami pedig a skin csere lenne. Meghánytuk-vetettük a dologot, és arra a következtetésre jutottunk, hogy felajánljuk a döntés jogát nektek. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik ötlet lenne nektek szimpatikusabb. Persze az, hogy itt maradunk valamivel kényelmesebb, hiszen nem kell átvezetni a postokat egyik fórumról a másikra, viszont azt is számításba kell venni, hogy amit ezen a fórumon írunk, és kipostolásra kerül, az rögvest a fórumósön tulajdonába kerül, vagyis jogilag nekünk semmi közünk nincs hozzá attól, hogy éppenséggel a mi szellemi termékünk, és mások órákon/napokon/heteken keresztül izzadtak a megalkotásán. Ezért is vetődött fel korábban a költözés dolog. Tehát az a kérdésünk, hogy maradjunk egyelőre, és eszközöljünk egy skin cserét, avagy menjünk saját (esetleg frpg.hu) tárhelyre, ahol azért valamivel szabadabban mozoghatunk. Természetesen ha az utóbbit választjátok, a postokat átültetjük az új fórumra, illetve a jelenlegi is megmarad, ami csak akkor törlődik, ha végleg kinyiffan a fórumósön, vagy ha mi kérjük.
Tudom, hogy sok szavazósdi van mostanában, de mi azt szeretnénk, ami nektek jó, ezért döntöttünk ismét a savazás mellett, szóval kérnék mindenkit, hogy nyomjon egy szavazatot a neki szimpibb megoldásra. (szóismétlés 4ewa <3 xD)
Adás vége... ._. Yoru voltam Szerk.: FIGYELEM! A szavazásra 14 napotok, azaz két teljes hetetek van. Amint ez letelik, a fórum automatikusan lezárja a szavazást. | |
|
Pént. Május 16, 2014 1:10 am by Szayel Aporro Granz