Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| | Költözés - közvéleménykutatás | |
Szép napot!
Rég volt, amikor utoljára ide írtam, de hát no... Nekem se árt, ha néha aktivizálom magam, mert hát azért még is... De most mondom inkább a lényeget:
Már elég rég óta feszegetjük a költözés gondolatát, mint ahogy azt már néhányan tudhatjátok. Rengetegszer előkerült már az ötlet, és mindannyiszor el is vetettük bizonyos okokból. Ráadásul az utóbbi időben nekem is elkezdett motoszkálni a fejemben a dolog. Most ismét témává vált, legalábbis köztem és Vera között chaten, hogy esetleg meg lehetne valósítani a dolgot. Persze nem arra gondoltunk, hogy önkényesen fogjuk magunkat és átcuccolunk, mindenki más meg le van pottyantva. Elsősorban minket az érdekel, hogy Nektek mi lenne a jó, és kényelmes, elfogadható, így arra gondoltunk, hogy előbb mindenféleképpen Titeket kérdezünk meg a dologról, hiszen számunkra a Játékosok az elsők. Tehát, hogy némi információt is közöljek a költözéssel kapcsolatban:
- lenne tárhelyünk, ahova csak egy fórummotort kell feltenni, és azt teljesen mi irányíthatnánk. Nincsenek forumotionos bugok, korlátozások. Az adminok is szabad kezet kaphatnának mindenben, nem lennének ennyire megkötve a beállítások. Emellett ugyebár a moderátorok is szabadabban mozoghatnának, több joguk lenne dolgokhoz, ésatöbbi...
- a weblap természetesen egyelőre még nem költözhető, hiszen még létre se jött. Ehhez elég sok idő kellene, és körülbelül nyár végén lehetne majd azt mondani, hogy: igen, kész az oldal, költözhetünk. Természetesen csak akkor, ha Ti azt mondjátok.]
- Ha költözés lesz a dolog vége, mindenki segítségére szükségünk lesz, hiszen a nulláról kell majd ismét felhúznunk az oldalt.
- a legnagyobb problémánk - amire sajnos eddig még nem sikerült normális megoldást találni - a postok áthelyezése. Sajnos a Forumotion fórumszolgáltatónak nem áll módjában átadni nekünk az adatbázist, így ha költözésre kerül a sor, minden hozzászólás ezen a fórumon marad, hacsak mi át nem másoljuk őket (vagy nem találunk más megoldást). Vagyis ez azt jelenti, hogy mindenki 0 hozzászólás számmal kezd. Természetesen ez nem hat ki az eddig elért lp-re, és más egyéb dologra. Csak, és kizárólag a post számra.
Öhm... azt hiszem ennyi. Mindenkit szeretnék megkérni, hogy ha teheti, szavazzon, hiszen ez mindannyiunk számára fontos kérdés. Menjünk, vagy maradjunk?
Ja, és másik dolog... Várom a visszajelzéseket akár támogatjátok az ötletet, akár nem. Ha nem, akkor pedig arra is kíváncsiak lennénk, hogy miért. | |
|
Hétf. Márc. 31, 2014 11:27 pm by Szayel Aporro Granz