Kada Kazuki Quincy
Hozzászólások száma : 6 Age : 36 Tartózkodási hely : Karakura Registration date : 2012. May. 08. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 5.Dan Renshi mester. Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
| Tárgy: Kada Kazuki Kedd Május 08, 2012 11:26 pm | |
| ~ Adatlap
Név: Kada Kazuki Nem: Férfi Kaszt: Quincy Rang: 5.Dan Renshi mester. Kor: 24
Szint: 1. szint Lélekenergia: 4000 LP Tőke: 4000 ryou
Kinézet: 190 cm magas, 90 kiló, edzett testalkat. Rövid, fekete hajamat felzselézve hordom. Szemem színe barna. A ruházatom a rock irányát követi sötétbarna bőrdzseki, minta nélküli sötét színű pólók, fekete és kék farmerok és fekete sportcipő, télen barna bakancs.
Jellem: Nem szeretek sokat hencegni inkább a tettek embere vagyok. Mindig próbálok a becsület útján járni – még ha erről az útról néha le is térek-. Mindig megvédem a magam igazát és nehezen tűröm el, ha ellent mondanak nekem és az őszinteségemmel gyakran megsértem az embereket. Emiatt van, hogy páran nem szeretnek. Nem szeretem, ha a hátam mögött kibeszélnek és sértegetnek. Ha valakinek baja van, velem az álljon elém és mondja a szemembe.
~ Technikák/eszközök
Név:Hirenkyaku Leírás: Lényegében az alapja ugyanaz, mint a Shinigamik shunpo nevű technikájának, vagy az Arrancarok sonidojának, azzal a különbséggel, hogy amíg a Shinigamik és az Arrancarok a saját erejüket használva hoznak létre lélekszemcséket, amiket "meglovagolna" utaznak, elképesztő sebességgel, addig a Quincyk, a tőlük megszokott módon, a környezetben fellelhetőket használják, s mivel a Quincyk a lélekszemcse formázásának igazi mesterei, ezért a három technika közül a hirenkyaku a leggyorsabb.
~ Felszerelés(ek) - Quincy kereszt (bal csuklón) - 6 db. Gintou kapszula (zsebben) - 5 db Seele Schneider (dzseki belsejében ezekre kifejlesztett belső zsebekben) - 3 db. Hollow bajt kapszula (zsebben) - Egy fekete 1967-es Chevy Impala - Egy fekete Gibson elektromos gitár piros lángokkal.
~ Ajándékok, jutalmak
~ Kiadások
~ Küldetések, küzdőterek
~ Dokumentumok
Előtörténet:Quincy-vé válás Wiki: - |
|
Kon
Hozzászólások száma : 333 Registration date : 2011. May. 01. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Kada Kazuki Kedd Május 22, 2012 11:10 pm | |
| Összesen: 17 pont
- 4 pont jár hirenkyaku képzettségre
- 4 pont jár minden más képzettségre összesen
- 9 pont az LP után
Képzettségek:
4 pont fegyveres harc 1 pont pusztakezes harc 2 pont gintou technikák 4 pont hirenkyaku 6 pont íjhasználat |
|