Abakura Ryuu 5. Osztag
Hozzászólások száma : 32 Age : 34 Tartózkodási hely : 5.osztag területe Registration date : 2012. Apr. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5500/15000)
| Tárgy: Abakura Ryuu Pént. Ápr. 13, 2012 11:02 pm | |
| ~ Adatlap[color=green] ~ AdatlapNév: Abakura Ryuu Nem: Férfi Kaszt: Shinigami Rang: - Kor: 15-nek nézek ki, de 21 éves vagyok Szint: 1.szint Lélekenergia: 5000 LP Tőke: 2000 ryou Kinézet: Szemem színe barnás kék, hajszínem barna, normális a bőröm színe, 180 cm magas vagyok és mindig az egyenruhát viselem. A kardom hüvelyét egy sárkányminta díszíti. Jellem: Az én jellemre a legjobban jellemző szó, a lobbanékonyság. Igaz, hogy szeretek egyedül lenni, de harcolni talán még annál is jobban szeretek. Ám a barátaimat nem bántom, csak ha felhergelnek. Amúgy meg a szabályokat betartom. De azért néha velem is elszalad a ló. Még azért meg kell ismernem az 5. osztag szabályait. És remélem, hogy be tudom tartani. Na ennyit a jellememről. ~ Zanpakuto/képességDémonláng Sárkány (Onihonoh Ryuu)/Tűztornádó (Hitaifuu), Lángkard (Honohken) ~ Technikák/eszközökHadou 33: Soukatsui Hadou 50: Rei no kuron Hadou 58: Tenran Bakudou 39: Enkosen Bakudou 61: Rikujoukourou Bakudou 63: Sajou Sabaku Keikatsu ~ Felszerelés(ek)dobókések, füstbomba, mérgezett tűk és fenőkő ~ Ajándékok, jutalmak5 ingyenes technika, + 500 ryou KT-ért ~ Kiadások- 1000 ryou Hadou 50: Rei no kuron (lélekklón) megvásárlása - 1500 ryou Bakudou 61: Rikujoukourou (Hat rudas fénybörtön) megvásárlása ~ Küldetések, küzdőterekOmote vs. Ryuu (KT) ~ Lezárt küldetések~ Lezárt küzdőterekLaez vs. Ryuu (Laez) ~ DokumentumokElőtörténet: https://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t2314-abakura-ryuuWiki: - |
|
Kon
Hozzászólások száma : 333 Registration date : 2011. May. 01. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Abakura Ryuu Csüt. Ápr. 26, 2012 9:22 pm | |
| Összesen: 18 pont
- 5 pont jár minden képzettségre összesen
- 10 pont az LP után
- 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:
3 pont zanjutsu 3 pont hakuda 5 pont kidou 3 pont shunpo 4 pont zanpakutou |
|