|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kamioka Rosa 5. Osztag
Hozzászólások száma : 219 Age : 31 Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén Registration date : 2010. Mar. 19. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16400/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Okt. 09, 2010 11:44 am | |
| Hello~!
Tyű és ha, hogy ide mennyien írtak. Azt hiszem ideje lenne nekem is >.>, hisz itt jó keresgélni. Na szóval, amit én keresek az egy ellenfél a Küzdőtérre. Lehetőleg, ha már szabad a választás, olyat kénék, aki eltűr ellenfélkén egy olyasvalakit akinek nem megy túl jól a harc leírása és ragaszkodik a realitáshoz. Remélem nem nagy kritériumok ><.
Bai-bai! |
|
| |
Anshel Zuniga Arrancar
Hozzászólások száma : 18 Age : 28 Tartózkodási hely : Even the hell-fire is lit Las Noches will pull my heart! Registration date : 2010. Oct. 11. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Doll Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (5500/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Okt. 16, 2010 4:12 am | |
| Szijjasztok! Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy be írok ide mert elszeretném kezdeni a játékot Anhelel. Aki kibírja a divatmániáját az PÜ-ben jelentkezzen. |
|
| |
Aterashi Teoro 1. Osztag
Hozzászólások száma : 7 Age : 29 Registration date : 2010. Oct. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 1. Osztag Tiszje Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Vas. Okt. 17, 2010 3:25 am | |
| Üdvözletem!
Most fogadták el az első karakteremet az oldalon, szeretnék játszani valakivel, valaki olyannal, aki nem profizmust vár, mert most játszom életemben először ilyen oldalon. Sajnos a játékkal kapcsolatban sincs ötletem, így a partneremre bízom, hogy milyen jellegű játékot akar játszani. PÜ-ben jelezze aki kedvet kapott ^^ Addig is Béke... |
|
| |
Hiroshi Kaito Quincy
Hozzászólások száma : 38 Age : 28 Tartózkodási hely : Csatatér Registration date : 2009. Aug. 30. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4900/12000)
| |
| |
Hayakawa Tasumi 8. Osztag
Hozzászólások száma : 143 Age : 26 Tartózkodási hely : Shiratorival, küldetésen, 8. osztag területén Registration date : 2010. Aug. 17. Hírnév : 8
Karakterinformáció Rang: Masaki tetkó-pádávánja *w* Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16300/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Nov. 02, 2010 11:21 am | |
| Sziasztok! Mostanában nincs nagyon mit csinálnom, így eldöntöttem, elnézek ide. Teljesen mindegy milyen játékra keresek párt/párokat! A követelmény csak annyi, hogy normál helyesírása legyen, ami annyit tesz, hogy nincs sok olyanja, mint pl.: únalmas és mijen stb. Remélem, nem túl nagyon az elvárások, jöhet kezdő, haladó profi, mindenki, akinek játszani lenne kedve! Ha netán kedvetek támadna játszani egy kicsit, akkor írjátok meg PÜ-ben! (amúgy nem szokott ilyen sok szóismétlésem lenni, csak nem találtam más kifejezéseket.) |
|
| |
Mazaki Kaito 7. Osztag
Hozzászólások száma : 36 Tartózkodási hely : hátt... ha én azt elmondanám meg kellene öljelek... Registration date : 2010. Oct. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Nov. 04, 2010 10:35 pm | |
| hello!
most fogadták el az előtörténetemet vkivel játszanék de nem vagyok profi most játszok először ilyen játékkal . |
|
| |
Akki Enzeru Arrancar
Hozzászólások száma : 150 Age : 36 Tartózkodási hely : Magányosan Hueco Moundo területein Registration date : 2008. Dec. 12. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 90. Arrancar Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Vas. Nov. 07, 2010 3:41 am | |
| Szép jó napot kívánok! Tudom nem vagyok a kedvenc játszótársatok. Még is avval a kéréssel fordulok hozzátok, hogy adjatok lehetőséget egy játékra Kitétel csak annyi, hogy eltudja viselni a személyiségem. ( Mind a karakter mind az azt irányító személyét. ) PÜ-ben várom azon karakterek jelentkezését akik szeretnének játszani egyet legyen az küzdőtér vagy egy mesélő által levezetett történet. |
|
| |
Ito Gorou 10. Osztag
Hozzászólások száma : 19 Age : 29 Registration date : 2010. Nov. 02. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Nov. 13, 2010 10:16 am | |
| Halihó! Szívesen játszanék valakivel. Bármire vevő vagyok, az ésszerű keretek között. Csak küldj egy PÜ-t ha játszanál. |
|
| |
Takamo Mitsugay 11. Osztag
Hozzászólások száma : 9 Registration date : 2010. Nov. 04. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Nov. 23, 2010 3:06 am | |
| Hello mindenkinek.Kezdő játékos.Ha valaki szeretne játszani velem akk írjon PÜ-ben. |
|
| |
Karasu Vex Espada
Hozzászólások száma : 479 Age : 36 Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is. Registration date : 2010. Aug. 11. Hírnév : 31
Karakterinformáció Rang: 4. Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (43000/45000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Vas. Nov. 28, 2010 5:34 am | |
| Öhmm, helló mindenkinek, szeretnék én is játszani. PÜ-ben jelezd az igényedet ha te is. |
|
| |
Adora Luna Arrancar
Hozzászólások száma : 57 Age : 101 Tartózkodási hely : Hueco Mundo, Eli nyomában *.* Registration date : 2010. Nov. 29. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 22. arrancar, Rinaaya kaguja *.* Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (8000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szer. Dec. 01, 2010 9:05 pm | |
| Sziasztok! 22. arrancar keres egy jó játszótársat! Bárki jöhet, csak tartsa be a 25 soros limitet! Ha kedved támadt hozzá, jelezz PÜ-ben! |
|
| |
Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Vas. Jan. 16, 2011 6:28 am | |
| Szép estét!
Nyílt titok belátható időn belül elhagyom az oldalt, ezért szeretném feltenni azt a kérdést, hogy valaki még számít rám játékban? Ez vonatkozik küldetésre, illetve karakterek közötti ismerkedésre is. Ha a válasz netán igen lenne, amit kétlek, akkor írjon nekem egy PÜ-t. Továbbá, a mesélésem alatt álló két küldetést (Hajtóvadászat, A shinto templom titka) kívánják a résztvevők folytatni? Illetve, ha igen fűzzék hozzá, kérik e a leváltásom és igényelnek e másik mesélőt.
Köszönöm, Abarai Renji, Hana Akamoto, Masaki Sachi, Tadeo Dellomeurtre, Amaya Uresii, Nagano Nobu, Elmira Guerrero, Nasi-Nuri, Hoshi Ikari, Sierashi Katsuo, Keiko Gross,Sukkecu Eiji, Eggther Balthasar |
|
| |
Kerino Hano
Hozzászólások száma : 2 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2011. Jan. 18. Hírnév : 0
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Jan. 18, 2011 8:54 pm | |
| Kérdés, ilyen kor mit kell csinálnom? 'Csak a privát engedéllyel rendelkező felhasználók nyithatnak új témát ebben a fórumban.' |
|
| |
Higoshi Takayuki 7. Osztag
Hozzászólások száma : 15 Age : 31 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2011. Jan. 20. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Jan. 22, 2011 5:45 am | |
| Hellosztok! Egy teljesen kezdő játékos szeretne játszani ^^. Mondhatjuk úgy is, hogy egy gyakorló játék kellene, hogy mindenbe bele tudjak rázódni. A jelentkezőt pü-n várom ^^ Köszönök mindent... |
|
| |
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Feb. 10, 2011 6:05 am | |
| Konichiwa! Egy unatkozó 11. osztagos(vagyis én) keres valakit, aki szívesen játszana vele. Pü-n várom az érdeklődőket. |
|
| |
Rinaaya Insignis Reliquia
Hozzászólások száma : 58 Age : 114 Tartózkodási hely : Sehol és mindenhol Registration date : 2010. Aug. 19. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Gonosz boszorka Hovatartozás: Insignis Reliquia Lélekenergia: (15000/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szer. Feb. 16, 2011 11:59 am | |
| Kagu kerestetik!
A világ legszebb és leggonoszabb boszorkánya hű csatlósokat (kagu) keres, mely afféle espada-fracción viszonyt takar. A jelentkezők a következő igényeknek kell, hogy megfeleljenek: - alázatos és tiszteletteljes viselkedés velem szemben - feltétlen engedelmesség - kellően romlott személyiség, gátlástalanság, etc. - egyéb (amennyiben szükségesnek látom)
Cserébe nem kezellek úgy, mint a cipőm talpára ragadt rágógumit, sőt, talán még feladatokat is teljesíthetsz a nevemben. Kasztfüggetlen a jelentkezés, de ellentétet nem tűrök meg, így csak akkor hajtsd iga alá a fejed, ha nem zavarnak az arrancarok. Fracciónság nem kizáró ok! Hűséges kaguim a HYL-történetszálban (már ha részt vesznek benne) a Pokol oldalára kell, hogy álljanak, hacsak nem akarnak haragommal szembenézni.
PÜ-ben vagy cseten jelezd szándékodat! |
|
| |
Yamato Katsurou Vaizard
Hozzászólások száma : 30 Age : 28 Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town Registration date : 2009. Jul. 19. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (11500/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Csüt. Feb. 24, 2011 7:04 am | |
| Bátor jelentkezőket várok ismerkedős játékra >.< Jelentkezni PÜ-ben lehet! |
|
| |
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Vas. Márc. 20, 2011 3:36 am | |
| Hali! Megint én vagyok. Nos, jelentkezőket várok ismerkedős játékra( vagy kőzdőtérre). A jelentkezőt pü-n várom. |
|
| |
Natalie Salazaar Granz Espada
Hozzászólások száma : 160 Age : 31 Registration date : 2011. Mar. 24. Hírnév : 31
Karakterinformáció Rang: Tudós Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40550/65000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Márc. 25, 2011 8:12 am | |
| Halihó!
Ismerkedős feeling játékra szívesen invitálnék valakit. PM a barátod =) |
|
| |
Ken Aruya Shinigami
Hozzászólások száma : 183 Age : 28 Tartózkodási hely : Szabolcsveresmart Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: Ex-shinigami Hovatartozás: Lélekenergia: (13300/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Pént. Ápr. 01, 2011 10:36 pm | |
| Helló! Szeretnék valakivel küzdőterezni, de csak olyannal, akit nem zavar, hogy hétköznap nem tudok írni ^^''
|
|
| |
Ebisawa Ninsei Shinigami
Hozzászólások száma : 34 Age : 37 Registration date : 2011. Mar. 31. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5100/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Hétf. Ápr. 04, 2011 8:58 am | |
| Szívesen harcolnék valakivel( bárkivel). Vagy ismerkedős játékra is szívesen jelentkezek elég merész jelentkezőkre várok. |
|
| |
Hishikawa Keiko 6. Osztag
Hozzászólások száma : 86 Age : 32 Registration date : 2011. Mar. 22. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7300/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Ápr. 12, 2011 12:26 am | |
| Szeretnék játszani valakivel akár küzdőtéren vagy ismerkedőben. Ha nem zavar az izgágaságom akkor nyugodtan írhat bárki. |
|
| |
River Arrancar
Hozzászólások száma : 106 Age : 46 Tartózkodási hely : Palace of dah Bigboss Registration date : 2009. Dec. 28. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Lemezlovas Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (8000/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Kedd Ápr. 12, 2011 4:21 am | |
| FIGYELEM!
Unatkozó, független arrancarokat keresek egy kis projectre, aminek a részleteit privát üzenet formájában osztanám meg. Kikötések:
- Nem lehetsz fracción
- Volt fracciónság, amennyiben már nem vagy az, nem akadály
- Nem lehetsz Privaron Espada
- Nem lehetsz Espada
- Las Nocheshez tartozz
- Hűség Aizenhez
- Rinaaya kagujának lenni nem akadály
Tudom, hogy keménynek tűnhet a lista, de megvan az okom, amiért ezeket a kitételeket meghoztam. Ha érdekel, akkor küldj egy privát üzenetet a további információkért. Legalább két aktív JK arrancarra van szükségem. Maximális létszám nincs. |
|
| |
Kawashima Ichika Kidoushuu
Hozzászólások száma : 116 Age : 38 Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol Registration date : 2010. Jul. 12. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (26400/30000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Szomb. Ápr. 16, 2011 11:23 pm | |
| Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
*fejet vakarász, köhécsel, általános zavarban van*
Réges-régen, egy messzi-messzi... idősíkban, Seireitei területén létezett két egyesület, mely örök rivalizálásban állt egymással. Az egyik, köszönhetően trükkös és nem egyszer tisztátalan módszereinek, az egyletek közül a legnagyobb költségvetéssel rendelkezett, míg a másik, a becsületes, a legkisebbel. Az előbbi minden egyes alkalmat megragadott arra, hogy ellehetetlenítse az utóbbi létezését, kiforgatták őket a vagyonukból, a székhelyükből, de még a büszkeségükből is az idők folyamán, és a préda végül eljutott addig a pontig, hogy tevékenységeit és működését kénytelen volt felfüggeszteni.
Talán ebből a hosszas bevezetőből már rájöttetek, kedves férfitársaim, hogy a két szervezet, amiről szó van, az a Shinigami Nőegylet és a Férfiegylet intézménye. Előbbi él és virágkorát éli, utóbbi pedig eltűnt a süllyesztőben, ez pedig nincs jól. Ezért úgy döntöttem, hogy megkísérelem feltámasztani közösségi életünk központját, így felvételt hirdetek a Férfiegyletbe. Khm...
*iszik, kiszáradt a torka*
Bármely bátor shinigami jelentkezhet, amennyiben az erősebbik nemhez tartozik, és vállalja, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni a Nőegylet praktikái által, mi több, hajlandó fellépni a nemességnél is korruptabb szervezet ellen, ha szükséges. Célunk a halálisten-lét jobbá tétele, és egy élhetőbb Seireitei felépítése, ahol nincs elnyomás vagy diszkrimináció.
Jelentkezés módja: PÜ, kidou vagy pokollepke (utóbbival óvatosan)
*levédi a plakátot egy megagigahipererős kidouval, körbeles, és távozik* |
|
| |
Ebisawa Ninsei Shinigami
Hozzászólások száma : 34 Age : 37 Registration date : 2011. Mar. 31. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5100/15000)
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ Hétf. Ápr. 18, 2011 3:26 am | |
| Ismét itt. Szívesen harcolok bárkivel. Akár erősebbekkel akár arrancarokkal de akár még espadakkal is ha meg ígérik nekem, hogy nem fognak megölni. Vagy akár ismerkedni is lehet jelentkezni nálam PÜ-ben. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszanék ^^ | |
| |
|
| |
|