Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| | Tavaszi friss | |
Sziasztok!
Mint azt már néhányan tudjátok, a tegnapi nap egy újabb Staff gyűlés folyt le, melynek több pontja is volt. Ezek közül néhányat meg is említenék, melyeket fontosnak tartok (ha még van valami, úgyis szólnak ):
[~] Mivel vannak néhányan, akik rengeteg avaalanyt lefoglaltak egyetlen egy karakternek, ezért kénytelenek voltunk ezt is bekorlátozni. Hiszen ha egyvalaki lefoglal egy csomót, a többi játékosnak nem marad szinte semmi. Persze van rengeteg anime és manga, melyek közül válogatni lehet, de nem mindenki ismerhet olyan sokat. Mindenki maximum 3 darab avataralanyt választhat magának, indokolt esetben 5 darab avataralany is megengedett. Tehát kérnék mindenkit, hogy válogassa ki azt a három darab avataralanyt, aki valóban hasonlít karakterére, és tényleg használja is.
[~] A post "versenyes" játékunkban is történt egy kis változás. Eddig még ugyan kérdéses volt, de most már biztos, hogy a pályázatok is beleszámítanak a postba. (Igazából csak én nem számoltam bele, de... mindegy. xD) Gondoltam ezt is beírom, hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen.
[~]Következő dolog a tábor lenne. Igen, szervezünk egy táborszerű talit, mely köbö 3-4 napig tartana. Természetesen addig nem kezdek el szállást keresni, és foglalni, meg tervezgetni, amíg nem biztos, hogy jön néhány ember. Bárki jöhet, aki az oldal tagja, nincs megkötve, hogy most XY nem jöhet, mert nem kedveljük. Időközben, ha valami kiderül, feltétlenül értesítek mindenkit.
Jelentkezni lehet: nálam ebben a topikban, chaten, vagy a köv. e-mail címen: bleachszerepjatek@mailbox.hu
Ööö... azt hiszem, hogy ennyi egyelőre, ha valamit kifelejtettem, úgyis szólnak. ^^
További kellemes játékot mindannyiótoknak, Shihouin Yoruichi | |
|
Kedd Márc. 22, 2011 2:55 am by Tamachi Rei