|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Kagari Zekka Quincy
Hozzászólások száma : 93 Age : 36 Tartózkodási hely : műterem, pláza, idolok környékén Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Edzőtermek Hétf. Szept. 15, 2008 8:37 am | |
| Itt lehet csiszolni a technikákat és újabbakat kifejleszteni. |
| | | Kagari Zekka Quincy
Hozzászólások száma : 93 Age : 36 Tartózkodási hely : műterem, pláza, idolok környékén Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Quincy Hovatartozás: Független Lélekenergia: (10000/12000)
| Tárgy: Re: Edzőtermek Hétf. Okt. 20, 2008 7:30 am | |
| Épp az udvaron sétálgattam mikor az edzőterem lejárata felől hangokat hallottam. -Nahát valaki gyakorol? -álltam meg, majd elindultam lefelé a lépcsőn és megláttam Arashit amint épp célba lövöldöz. -Milyen jó megy neki.- álltam meg az ajtóban és néztem, nem akartam megzavarni, de észrevett és üdvözölt. -Szia Zekka! -tűnt fel mellettem egy hirenkyakuval. -Szia Arashi ^^ Nem akartalak megzavarni, de hallottam hogy valaki gyakorol és kíváncsi voltam ki ilyen szorgalmas. Öhm igazából azt akarom kérdezni zavarna ha csatlakoznék? -kérdeztem félszegen- Rám is rám férne az edzés -néztem rá a kezemen lévő Sanrei kesztyűre-Ebben az izében még mindig nem tudok rendesen lélekszemcséket formázni, de látom neked már egész jól megy -mosolyogtam rá- gondoltam segíthetnél.
A hozzászólást Kagari Zekka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 20, 2008 8:02 am-kor. |
| Tárgy: Re: Edzőtermek Hétf. Okt. 20, 2008 8:11 am | |
| Figyelmesen hallgattam Arashi magyarázatát a Sanrei kesztyűről. Nekem még mindig elég sok újat lehet mondani a quincy léttel kapcsolatban, hiszen csak néhány évem volt bepótolni azt amit másba egész gyerekkorában nevelnek bele. -Igen, tudom hogy Uryuu testére vagy, habár főképp csak a nevedből ^^" -válaszoltam a kérdésére.
-Most, pedig jöhet a párbaj? -kérdezte -Kezdjük. -bólintottam, majd megidéztem az íjamat, ami már egész jó eredmény tekintve hogy néhány hete még erre sem voltam képes a kesztyű miatt. hiába el kellett volna kezdenem az egyhetes intenzív tréninget se a suli miatt erre nem nagyon tudtam időt szakítani. Miután elfoglalta a helyét, én egy hirenkyakuval gyorsan pozíciót változtattam és ellőttem egy nyilat felé. |
| Tárgy: Re: Edzőtermek Kedd Okt. 21, 2008 2:19 am | |
| A támadásomat sikeresen kivédte, és máris ellentámadásba lendült. Hirtelen egy hatalmas energiával teli nyíllal jelent meg felettem *Ugye nem az a célja hogy kicsináljon* -nyeltem egy nagyot, majd kitérő manőverbe kezdtem, de hirtelen megbotlottam és egyensúlyomat vesztettem. A nyíl nem talált el de a nyomában távozó törmelék rendesen beterített. Néhány élesebb darab össze vissza karcolt. Úgy néztem ki mintha egy macskával hadakoztam volna. Köhögve prüszkölve pattantam fel és poroltam le gyorsan a ruhámat.Majd elővettem egy ezüstkapszulát és felé hajítottam. -Heizen: "Feel the wrath of battle and accept this sacred chalice - Sacred Bite!" -és máris száguldott felé az energiadárda. *Ennek már csak hatnia kell, igaz ez az egyetlen ezüstkapszulás technika amit tudok, és ezt is csak nemrég tanultam, de egész jól ment már* |
| Tárgy: Re: Edzőtermek Kedd Okt. 21, 2008 8:00 am | |
| Nem igazán gondoltam bele ebbe a támadásba. Arashi ugyanis egy Seele Schneiderrel hárította, amitől egy hatalmas robbanás keletkezett ami őt a falnak repítette. Mielőtt elért volna a lökéshullám gyorsan előkaptam egy Seele Schneidert én is leszúrva a földbe abban kapaszkodtam meg. Így a támadás nem tántorított hátra, de egy újabb adag törmelékkel lettem beterítve. Mikor kezdett eloszlani a porfelhő meghallottam arahi hangját. -Ugye jól vagy? -kérdezte -Igen megvagyok ^^" -mondtam, ám ekkor észrevettem hogy apró vércseppek hullanak elém a földre. Megtapogattam az arcom és észrevettem hogy vérzik a homlokom. Nem komoly seb, de azért be kellene majd kötöznöm rendesen -Hopsz, ezt azt hiszem be kellene kötöznöm- nyomtam a homlokomra a kezem- De te jól vagy? -kérdeztem felé nézve mikor már kitisztult a levegő. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Edzőtermek | |
| |
| | | |
1 / 1 oldal | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|