HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Városi Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Kamimaru Iratuza

Kamimaru Iratuza

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 59
Age : 25
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Mar. 03.
Hírnév : -2

Karakterinformáció
Rang: Ember/Helyettes Shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te3000/7000Városi Park - Page 12 29y5sib  (3000/7000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyKedd Jún. 01, 2010 8:01 am

oO Találkozás Rosa-channal Oo

- Nem tudom, egy éve, csak úgy összeszedték a holmijukat és sutty, leléptek... Azóta semmit nem hallottam felőlük... Viszont a gyerektartást a bíróság simán megítélte nekem... Különben átkerült volna a nagynénémékhez , akik nagyon nem kedvelnek egyikünket sem.
* mondta vállat vonva, mert ténylegesen nem érdekelte semmi ami a "Szüleivel" volt kapcsolatban, ha képesek voltak itt hagyni, akkor kik ők, hogy egyszer majd visszajöjjenek ha pénz kell vagy valami...
Iratuza akkor szépen elküldené őket egy melegebb éghajlatra.
De nem is baj, hogy így alakult, hisz az ő hétvégés keresletéből megélnek elég jól, és segélyekkel is támogatják őket rendesen.*
- Szóval most a tanuló diák, és a pénzkereső szülő is én vagyok egyben... Bár nem panaszkodom, sosem szűkösködtünk a pénzel, de természetesen mióta az a kettő lelépett, nagyon vissza kellett fogni a költekezésből.
* mondta és közben magában tényleg dühöngött a felelőtlen szülei döntésén, de ezt nem mutatta ki külsőre, ez egyáltalán nem látszott, csak az látszott rajta, hogy nem jó kedvű, mikor erre gondol.*
- Hát, családi házunk van... itt nem messze, két utcányira, bár sosem voltam a távolsági közlekedés híve, de néha messze lakom, ez most egy különleges alkalom, hogy pont itt kötöttünk ki.
* ezzel természetesen tényleg nem célozgatott, hisz tényleg nem tudta hogy a végén majd ide jutnak a parkból, mindenesetre egyenlőre nem szándékozott semmit mondani, de már gondolkodott a következő mondaton, és szép lassan ki is forrotta magát.*
- És mond csak, Rosa-chan, mit akarsz velem táncolni? Mint mondtam tangózom, de nem vagyok jó a többiben... Vagyis .... hát az alapokat ismerem de azokban nem vagyok jó.
* próbálta elterelni a szót a családja hosszú és unalmas történetéről, amelyben az egyetlen tényleges fényfolt jelenleg az, hogy most ő neveli az öccsét... *
- Amúgy a te családod is itt van? Itt lakotok már 1 éve... vagy egyedül jöttél?
* nézett kérdőn a lányra, majd zsebre dugta a kezét és várt séta közben, közben lassan közeledtek a cél felé.*//A következő üzenet mehet majd az "Iratuza háza" nevezetű részbe, most csináltam meg...//

______________

If you want to be a Shinigami, you need to have Zanpakuto. Smile
Városi Park - Page 12 Zanpakuto_www.kepfeltoltes.hu_
I have one! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuo Sachiaru
Shinigami
Shinigami
Kazuo Sachiaru

Female
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 80
Age : 36
Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town
Registration date : 2008. Sep. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyKedd Jún. 08, 2010 12:12 am

@~’~,~ Séta Karakurában, avagy hogyan ismerkedjünk össze fraccionunkkal? ~,~’~@
A kellemes tavaszi napsütés lágyan cirógatja az arcomat. Kellemes érzés. Valahogy, megnyugtat, és olyan érzésem van tőle, mintha élnék. Olyan érzés lenne, mintha hús-vér ember lennék, nem csak egy arrancar, aki a legjobbak közé küzdötte fel magát. Tekintetem Akki arcára siklik; érzem, hogy zavarban van. Igazából én is kicsit furcsán érzem magam emiatt az egész miatt, de muszáj kapcsolatokat létesítenem Las Nochesben. Nem ülhetek egész nap az erkélyemen, vagy sétálhatok a folyosókon egymagam. Nem azért, mert érdekel, hogy mások ezzel kapcsolatban mit gondolnak, csupán azért, mert szeretem a csendet és a magányt. Akkor úgy érzem, hogy önmagam lehetek. Elmerülhetek a gondolataimban.
Figyelmesen hallgatom Akkit, miközben beszél. Az, hogy elfelejti emberi életét normális, hiszen mindenki elfelejti egykori önmagát, amint hollowvá válik. Nálam is ez volt, és most épp ezért nem tudom, hogy ki is vagyok. Valahogy rossz érzéssel tölt el, ha azon gondolkodok, hogy ki is lehettem egykor. Talán volt egy szép családom, néhány apró kis lurkó, akik nevetgélve rohangáltak a házban, élettel feltöltve azt. A gondolattól egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon. Szeretem a gyerekeket… Olyan gondtalan az életük… Nem kell azon aggodalmaskodniuk, hogy hogyan is irányítsák az életüket, vagy mit tegyenek, hogy nyugodt, gondtalan életet élhessenek.
- Gyere, ülj le.
Húzódok arrébb a padon, hogy Akki is le tudjon ülni. Nem szeretek felnézni senkire, főleg ha úgy a nap is a szemembe süt. Talán félre értheti a helyzetet, de ez engem nem zavar, hiszen nem érdekel, amit mások gondolnak. Miért érdekelne? Hiszen úgy se tudnék változtatni azon, ami, vagy aki vagyok. Nem is igazán akarok, hogy őszinte legyek. Az nem mondom, hogy véletlenül nem mehet rajtam végbe valamilyen változás az évek során, hiszen már most is rengeteget változtam ahhoz képest, hogy milyen is voltam régen.
- Nem könnyíted meg a dolgom azzal kapcsolatban, hogy megismerjelek…
Sóhajtok, majd nézek fel a tiszta kék égre. Azon gondolkodva, hogy Akki vajon miért fél tőlem ennyire, hiszen ok nélkül senkit se bántanék. Vagy legalábbis úgy gondolom. Persze a verbális bántalmazás már más kategóriába tartozik.
Furcsa, hogy Hueco Mundohoz képest milyen szép itt, az Emberek világában. Vannak fák, csodálatosan kék az ég, ráadásul nem minden második ember akar megölni, hogy a helyedbe léphessen. Ez attól is függ, hogy milyen foglalkozása van az embernek, vagy hogy milyen a jelleme.
- Igazából én se emlékszem az emberi életemre, csupán csak képek villannak be néhanap. Furcsa, néha igazán megmagyarázhatatlan és ijesztő képek… De igazából nem is az érdekel, hogy milyen voltál emberként, hanem az, hogy most milyen vagy. Szeretném megismerni azokat, akikben meg kéne bíznom.
Mondom továbbra is az eget figyelve, ahol most szemeim előtt egy hatalmas felhő úszik át lomhán. Én is szeretnék ilyen nyugodt életet… Arra vetődni, amerre a szél fúj, azonban ez lehetetlen. Muszáj Aizen-sama mellett maradnom, hogy őt szolgálhassam, és igazából félek is, hogy ha elhagyom Las Nochest, és az Emberi világba menekülök, akkor már nem fogom olyan csodálatosnak tartani, mint amilyen. Akkor már valószínűleg börtönömnek tartanám. Egy csodálatos, nyüzsgő börtönnek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akki Enzeru
Arrancar
Arrancar
Akki Enzeru

Male
Aquarius Cat
Hozzászólások száma : 150
Age : 31
Tartózkodási hely : Magányosan Hueco Moundo területein
Registration date : 2008. Dec. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 90. Arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te13000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (13000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 11, 2010 1:55 am

@~’~,~ Séta Karakurában, avagy hogyan ismerkedjünk össze fraccionunkkal? ~,~’~@


Figyelve Sierra - samát furcsa jeleket fedeztem fel a tekintetében és az arc vonásaiban. egyszerre volt gondterhelt és felszabadult. Kicsit felengedtem, de teljesen nem bírtam így megmaradtam az a unalmas Arrancar aki voltam vagy akinek látszani akartam. Tekintetnem a minket körbevevő tájra futott. Egyszerűen megnyugtatott ez a látvány, de egyszerre nyugtalanított is mivel olyan érzést keltett bennem ami kétségbe vonta a hova tartozásomat.
- Gyere, ülj le!
Hirtelen vissza zökkentem a valóságba és tekintettem Sierra felé fordult. Láttam ahogy arrébb húzódik a padon amin helyett foglalt. Nem akartam sokat hezitálni ezért megpróbáltam minél határozottnak tűnni és rögvest teljesíteni a kérését, de nem tudom mennyire látszódott ez a tetteimen.
- Nem könnyíted meg a dolgom azzal kapcsolatban, hogy megismerjelek…feleli Sierra egy sóhaj kíséretében.
Nem kerültem még hasonló helyzetbe ezért elég kellemetlenül éreztem magam. Nem akartam feladni a magamra erőltetettet lényem, de nem is akartam őt megtéveszteni, valahogy most a bizalmat sugallta a tekintette és a tettei. A töprengésemből egy újabb monológ térített vissza a valóságba:

- Igazából én se emlékszem az emberi életemre, csupán csak képek villannak be néhanap. Furcsa, néha igazán megmagyarázhatatlan és ijesztő képek… De igazából nem is az érdekel, hogy milyen voltál emberként, hanem az, hogy most milyen vagy. Szeretném megismerni azokat, akikben meg kéne bíznom.
Tekintetem Sierrára vetül. Tekintete az eget fürkészi és látszólag teljesen nyugodt, velem ellentétben.
~ Ugyan mit kéne tennem? Mondjam el a céljaimat és fedjem fel való kilétemet? Az mire lenne jó? Ellenségből van egy pár, barátból nem tudok senkit aki hasonlónak tartana...jobb esélyem nem lesz kitárulkozni és legalább minél hamarabb tisztázhatom a dolgot és ha netalántán a mondandóm és az elveim megsértik hamarabb túl esünk az atrocitáson... ~
Ahogy eldöntöttem,hogy elmondom amit gondolok teljesen megnyugodtam és felkészültem bármilyen nemű folytatásra. Az eddigi összehúzódó testtartásomat felváltotta a kinyújtott hát és a leengedett váll. Lassan hátra dőltem a padon kezeimet a fejem alá raktam tekintettemmel én is felnéztem az égre lesve a felettünk kúszó bárányfelhőt. Egy kisebb sóhaj után belekezdtem a mesélésbe.
- Hát nem is tudom hol kezdjem Sierra - sama. Ha azt akarja hallani, hogy olyan vagyok mint bármelyik másik Arrancar vagy Hollow el kell keserítsem.Már azóta, hogy Arrancar lettem úgy érzem, hogy nem tartozom ide. először amikor Megpillantottam Las Noches külső falait, megláttam a bennük lévő lényeket azokat akik hasonlítanak rám keserű és megvető érzés öltöt el. Egy kis ideig megpróbáltam beilleszkedni, mindenkinek a kedvére tenni, de sehogy sem ment és minden próbálkozásom egy kudarc volt. Addig is úgy éreztem, hogy nem tartozom Hueco Mundo népeihez, de a sorozatos kudarcok felerősítették ezt az érzést. Elszállt belőlem minden olyan emberi érzelem - ha egyáltalán nekem van vagy esetleg volt hasonló - ami a beilleszkedést segítette volna elő. Emellett történt egy olyan esemény ami gyökeresen megváltoztatta a véleményemet az egész Nochesben lakókról és magáról Aizenről. - fejeztem be a mondatott és nyeltem egyet. A torkom kiszáradt és le kellett küzdjem a dühöt ami hirtelen végig szaladt rajtam.
- Ha jól emlékszek a harcunknál megkérdeztem, hogyan is vélekedik magáról Aizenről. Akkor olyasmit felelet, hogy Aizen adta önnek meg ezt az erőt amit most birtokol és szabadította fel abból a testből amit önerejéből elért és ezért tiszteli. Én azonban abszolút nem így vélekedek róla. - Lassan felkeltem a padról pár lépést tettem a szökőkút irányába és háttal álltam a beszélgető partneremnek.
- Én minden egyes lelket egyformának tekintek. Engem különösebben nem érdekel Hollow-e vagy Shingami, erős-e vagy nem, bunkó vagy esetleg tisztelet tudó. Kész vagyok a saját társaimért kiállni és meg védeni őket bárki ellen habár ez sosem mutatom ki, mivel ez nem egy olyan gondolat menet ami Las Noches-ben élők többsége pártolna. Természetesen vannak különbségek amik a hovatartozásunkat igazolják, ettől függetlenül semmi különbséget nem fedeztem fel köztünk. Talán épp ezért próbálom elkerülni az olyan konfliktusokat amelyben elkerülhetetlen hogy az egyik fél véglegesen eltűnjön az ismert világokból. - tekintetem az égről a szökőkútra szegeződött. A kezeimet levettem a tarkómról és a magam előtt kulcsoltam össze. - egyszer egy küldetésre küldött Aizen pár Arrancarral együtt. Örömmel fogadtam el a megbízatást, megtisztelve éreztem magam, hogy elég erősnek és megihatónak tart egy küldetésre. egy feltüzelt ifjú lelkesedésével indultam el. A vég kifejlett az lett, hogy minden társam elesett. Habár sose kedveltek engem és sose tiszteltek mégis elég kellemetlenül éreztem magam majd csalódottam tértem vissza Aizen elé. Ahogy elmondtam a küldetés részleteit gúnyos mosollyal jutalmazta és feleltéből egyértelművé tűnt számomra, hogy azok akik elesnek az ő nevében jelentéktelen áldozatok. - kezeimet magam mellé engedtem és akaratlanul is ökölbe rándultak. Testemmel félig Sierra felé fordultam. Éreztem, hogy a düh teljesen kiült az arcomra. Szemöldököm összeráncolódott.
- Ekkor fogadtam meg, hogy megpróbálok olyan szintre lépni ahol már a parancsait nem vagyok köteles teljesíteni és olyan erőre szert tenni amivel a végén letaszíthatom a helyéről és remélhetőleg egy olyan személy foglalhatja el a helyét aki akár csak egy kicsit is jobban törődik a saját fajtájával. - testemmel most már teljesen Sierra felé fordultam, arcomról megpróbáltam eltüntetni a felgyülemlett feszültség minden jelét.
- Arra volt kíváncsi, hogy bízhat -e bennem. Én elmondtam milyen is vagyok valójában,mit érzek és mi az értékrendem. A többit most már önnek kell eldöntenie Sierra - sama és elnézést ha a mondandóm zavaros és nem időrendi. Soha sem volt erősségem a beszéd emlékeim szerint. - Hangom most már teljesen barátságos és tisztelet tudó volt. kezeimmel megfogtam a derekamat és ösztönösen felkészültem egy támadás kivédésének a hárítási kísérletére miközben vártam miként reagál a válaszomra Sierra.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuo Sachiaru
Shinigami
Shinigami
Kazuo Sachiaru

Female
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 80
Age : 36
Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town
Registration date : 2008. Sep. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptySzomb. Jún. 19, 2010 2:30 am

@~’~,~ Séta Karakurában, avagy hogyan ismerkedjünk össze fraccionunkkal? ~,~’~@
Az eget figyelve hallgatom Akkit, olykor-olykor el is mosolyodom egy-egy mondatán. Annyira nem meglepő, hogy más a gondolkodásmódunk, és máshogy érezzük magunkat egyazon környezetben. Habár nekem mindig sikerült alkalmazkodnom, tekintve, hogy senkihez se fűz semmilyen érzelem. Egyáltalán az se biztos, hogy képes vagyok érzelmek kipréselésére. Legalábbis eddig nem úgy tűnt számomra. Az azonban még engem is meglepett, hogy Akki teljesen érzelmi analfabétának vallja magát. Érdekes helyzet… két érzelmileg teljesen vak arrancar ül egymás mellett, Karakura egyik parkjában, és arról beszélnek, hogy milyen emberek.
Pár pillanatig képek sorozata jelenik meg előttem, mint egy diavetítés. Szinte mindegyik az első néhány napomhoz, hónapomhoz kapcsolható. Emlékszem, hogy akkor kicsit magányosnak is éreztem magam Las Noches óriási épületében, hiszen senkit se ismertem. Még a saját felettesemmel se találkoztam az első néhány hónapban. Nem volt rám kíváncsi, és engem se érdekelt. Csupán az foglalkoztatott, hogy minél előbb erősebbé válljak, és hogy tiszteljenek azért, aki vagyok.
Néha-néha rápillantottam fracciónom arcára a szemem sarkából, s figyeltem, ahogy megrándul arca. Minden különösebb reakció nélkül hallgattam szavait. Olykor persze meglepődtem, vagy összeszorult a szívem, de nem mutattam. Rezzenéstelen arcal hallgattam végig monológját, majd amikor befejezte, felé fordítottam fejemet.
- Bátor dolog volt, hogy elmondtad mindezt. Igazán becsüllek érte, kedves Akki – mosolyodok el.
Szemem a derekára siklik, s egy pillanatig elidőzik zanpakutoján. Nem lep meg, hogy keze egyre közelebb kúszik hozzá, hiszen ki ne félne a felettesétől egy efféle beszélgetés alatt? Azonban hiába fél, hiszen nem bántom. Nincs értelme annak, hogy bántsam, hiszen azon kívül, hogy az érzéseiről és gondolatairól beszélt, nem tett semmi rosszat. Ráadásul mindezt én kértem tőle, így tényleg igazságtalanság lenne részemről, ha csak úgy letámadnám.
- Azt hiszem, valamennyire megértelek. Én is hasonlóképpen éreztem, mikor beléptem Las Noches kapuin. Megijedtem az óriási hófehér épülettől, ami később a lakhelyemmé vált. Furcsa, hogy most már mennyire kötődök ahhoz, amitől egykor féltem. Sőt, talán rettegtem. Attól féltem, hogy nem fognak elfogadni olyannak, amilyen vagyok. Olyan számító, és irányítani akaró személy voltam. Ha jobban belegondolok, nem sokat változtam azóta – mondtam keserű mosollyal arcomon.
Ugyan úgy meg van bennem az irányítás vágya, ugyan úgy szeretném, ha mindenki azt tenné, amit én mondok. Most már egyszerűbb dolgom van, mint akkor, hiszen a tíz legerősebb egyike vagyok. Teljesítik parancsaimat, és ettől olyan jó érzésem van.
- Aizen-sama mindannyiunktól erősebb, így rengeteget kell edzened, hogy legyőzhesd. Talán még a primera se lenne képes legyőzni őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akki Enzeru
Arrancar
Arrancar
Akki Enzeru

Male
Aquarius Cat
Hozzászólások száma : 150
Age : 31
Tartózkodási hely : Magányosan Hueco Moundo területein
Registration date : 2008. Dec. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 90. Arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te13000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (13000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyHétf. Jún. 21, 2010 10:41 pm

@~’~,~ Séta Karakurában, avagy hogyan ismerkedjünk össze fraccionunkkal? ~,~’~@


Pár pillanat telt el azóta amióta befejeztem az önéletrajzom elmondását és Sierra azonnal lereagálta egy magasztaló mondattal. Ekkor eszméltem fel, hogy a kezem a kardom markolatára kúszott. A szavak annyira megnyugtattak, hogy azonnal le emeltem róla a kezemet. Megpróbáltam leplezni azt az érzést ami átfutott rajtam. Azt a boldogságot, hogy nem vagyok teljesen egyedül.
eközben belekezdett a saját történetébe. Figyelmesen hallgattam, nem volt nehéz mivel érdekelt is a története. a mondata végeztével egy mosoly kúszott arcára azonban ez a mosoly nem a boldogságot sugallta. köze akartam vágni, de úgy éreztem még nem kell, mert mondani akar valamit. éreztem, hogy egy kisebb szellőhullám érkezik meg a hátamhoz és végig siklik rajtam. Ahogy befejezte Sierra a mondani valóját vissza sétálok a padhoz és leülök mellé. Evvel is szeretném kifejezni, hogy nem félek tőle hiszen nincs okom. Ha akarna akkor is könnyűszerrel el tudna intézni.
ahogy leültem térdeimre helyeztem alkarjaimat és előre dőltem. Pár pillantott vártam miközben élveztem a park szépségét és a benne uralkodó környezeti viszonyokat.

- Először is köszönöm a dicséretet igazán jól esett, bár nem hiszem, hogy megérdemeltem. Kicsit meglepődtem, hogy hasonlóan érezte magát mint én, de önnek jobban sikerült a beilleszkedés mint nekem. sajnos nem tudok mint mondani arra, hogy parancsolgató típus mivel nem igazán ismerem, de ha az is nincs benne semmi gond. Ha kérhetné elmondaná hogyan lett arrancar és miként sikerült Espadává válnia? Természetesen ha úgy gondolja, hogy nem tartozik rám megértem. Tudom, hogy Aizen sokkal erősebb mindannyiuknál. Nem bolond, hogy hozzá hasonlóan erős Arrancarokat hozzon létre. Nem veszélyezettné a tekintélyét és a hatalmát Las Noechesben. Avval is tisztában vagyok, hogy sem most sem később sem lesz nagy esélyem ezen pucs véghez viteléhez még akkor sem ha edzek, de úgy érzem nem nézhetem tétlenül amit ő csinál. - hangom nyugodt, néhol teljesen kiveszik belőle, hogy egy nálam erősebbel beszélek, néhol pedig ez a fajta lazaság eltűnik belőle.
- Elmondaná nekem mire emlékszik még abból a korszakból amikor ember volt? Elvégre ez most egy ilyen beszélgetés.
Szemem sarkából rápillantok Sierrára, hogy nem-e léptem át egy bizonyos határt. Hiába egy barátságos beszélgetés, még mindig a felettesem és jóval erősebb nálam, valamint nem akartam megbántani sem.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
Rajin Loraine

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptySzer. Jún. 23, 2010 9:00 am

Szétnézünk a parkban, találkozás

Hm… Érdekes emberrel találkoztam, bár elég gyorsan beszélt, már megszoktam. Hozzám képest, egy döglött mókus is sebesen beszélt, de nem foglalkozhattam most ezzel. Azokra a kérdésekre gyűjtöttem össze a mondandóm, amit ledarált nekem.
-Valahai, mert Aizen megölte a jegyesem, aztán velem is hasonlót akart elkövetni… Ó, igen Aizen: Lázadó Shinigami, aki az Arrancarokat készíti, miatta olyan fene erősek- magyaráztam. Reméltem, hogy már hallott róluk, ám ha nem arra is sort kerítek.- Amit csak tudok? Hát akkor sokat beszélgethetünk, mert az öcsém is egy ilyen drága teremtmény. Szóval kezdhetem az elején, bár a végén jobb lenne, hiszen te is harcoltál velük. Szóval az ő kardjuk a valódi erejüket rejti, és ami a technikáikat illeti, furák. Sok technikát láttam tőlük, ezek közül elenyésző az, amit néhány jó Kidou ne érne utol. Mert hát Mint Kidoushuu tiszt ismerem a technikákat. Azt ajánlom, ha legközelebb harcba bocsátkozol, foszd meg az ellenfeled a kardjától, ha tudod. Ez viszonylag jó stratégia, hiszen a valódi erejét nem tudja feloldani. Ekkor jön a távolharcos technikákkal, amiket ha hárítasz majdnem nyert ügyed van.
Szerettem magyarázni, hisz régen harmadik tisztként is be kellett járnom néhány Kidou órára előadást tartani. Elvigyorodtam séta közben, és feljebb rántottam a gitárom tokját, ami majd letépte a felső testem.
-Nos, a végén kezdtem, most jöhet a közepe!- Morogtam, és elgondolkoztam.- Az Arrancar hasonlít ránk Shinigamikra. Mivel a kardom is Hollownak hiszi magát, így én jól tudom mennyire is. Vannak, akik vakon bíznak Aizen őnagyfa… Mármint abban a patkányban.
Nem akartam káromkodni, hisz társaságban nem szoktam. Ez is Shikon hatása lehetett.
-És az eleje. Ha legyőzöd őket, akkor ne fordíts hátat, mert akkor annyi volt. Mindben van egy utolsó lövés, amit bosszúból elsüt.- Utána elgondolkoztam a korán.- Te idősebb vagy mint én… Legalábbis azt hiszem! Életem háromszáz évére emlékszek csak, így sajnos a pontos korom nem tudom megsaccolni. Nos, ami azt illeti még valami azokról a maszkos ördögökről! Ha valahol a testén számot látsz, fuss! Olyan gyorsan, ahogy bírsz, és ne rejtőzz el, mert megtalál! Nem viccelek, a fénykoromban elbírtam eggyel, de ma már elbuknék. Ők az Espada…
Elhallgattam, mert a szavaim engem is megzavartak. Könnyek szöktek a szemembe, hiszen bevillant a kedvesem arca, és ezzel együtt az a szörnyű nap, amikor meghalt. Felnéztem és elmosolyodtam.
-Nem félek, hogy a hangfalhoz nyúlsz… Csak most vettem a gitárom, és ez volt az, ami után epekedem már pár éve. A régi gitárom egy nagyszerű embernek adtam, és úgy érzem jól tettem.- A vigyor megint szétterült a képemen. Végre elértük a helyet, amit már rég kerestem, de a legutóbb eltévedtem.
-A pad? Szerintem jó lesz, legalább leteszem az erősítőt!- Mondtam, és mikor helyet foglaltunk felnyögtem. Rá néztem és bólintottam.- Engem az érdekel, hogy mi az a medve… Bocsánat, mármint az, hogy mi az ami csak úgy megjelenik, és a Bounto helyett harcol. És mire jó egyátalán az? Bocsánat, hogy így fejezem ki magam, de a legutóbbi harcom során csak azt tudtam meg rólatok, hogy ha a Bounto meghal, azaz izé is vele hal, ami harcolt… Amúgy, nyugodtan kérdezhetsz még!
A gondolataim közé merültem, és végignéztem a legutóbbi harcom egy fajtársával. Csúnya vége volt, bár túlélte súlyosan megsérült. Lassan elnyúltam a padon, és ásítottam egyet. A Friss levegő mindig ezt tette velem! A szem nyitva-tartó izmaimat zaklatta. Én végül a nehéz tokra tettem a kezem, és felnyitottam, a szemeimet gyönyörködtette a sötét csoda, ami ott volt. Aztán ránéztem a mellettem ülő férfire, és elvigyorodtam.
//előzmények: Karakura Town/ A Matsukura Kórház romjai. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zendo Salo
Bounto
Bounto
Zendo Salo

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 56
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town
Registration date : 2010. Jun. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Bounto
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/10000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/10000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyCsüt. Jún. 24, 2010 2:04 am

Szétnézünk a parkban, találkozás


- Nagyon köszönök mindent, jutalmadul elmondom amit kérdeztél. Az a bábja lehetett, nekem az egy sólyom. A bounto-knak az úgynevezett báb idézése a képességük, de az mindenkinek más. A báb rendelkezik különféle támadásokkal, egyszóval olyan mintha, egy bábjáték lenne az egész, hogy lecélszerűsítsem a bounto irányítja bábját, de ha a bounto-t annyira megsebzed, akkor a bábja ellene fordul, és megöli. Ziege dich, Aar! Látod? Ez az én bábom, de vissza is hívom. minden bábnak van egy médiuma, nekem ez a gyűrű, ami a mutatóujjamon van. Ha a médiumát elveszed a Bounto-nak, akkor képtelen előhívni a bábját, és onnantól megnyerted a harcot. Viszont, ha meglátsz egy olyat, amikor a bounto nem használ médiumot, akkor fuss, majdnem hasonlít az Espada-hoz ezek szerint, viszont tőlem, és akik nem használnak médiumot, nem olyan nagy az erő különbség, de ők a legerősebb bounto-k. Szóval ennyi lenne amit tudnod kell. - majd vártam mit szól ezekhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 12:13 am

// El és El - Eliana del Barros és Eliziana Aberquero első találkozása //

Karakura város szép, és egyre inkább szokom oda lemenni. Természetesen most testvérem fedezésével látogattam el a városba. A városi parkban finom virág illat volt. Nem is csoda, hisz tavasz van, és kinyíltak a cseresznye fák.
Fogtam magam, és leültem egy padra, és figyeltem az embereket.
~ Gyűlölöm őket. Őket mélységesen megvetem, viszont világuk szépségeit nem. Hisz még emlékszem, mikor kicsi voltam, és apa is lehozott a parkba. Játszottunk, és ilyenkor tavasszal mindig egy virágot tűzött a hajamba. De ezek múló emlékek. Arrancar lettem. Az előttem sétálókat mind meg kellene ölnöm. Hisz egyik kabzsibb, mint a másik. Csak rohannak.
Tulajdonképpen azért jöttem le ide, mert egy találkozóm lenne egy másik Arrancar-al, aki nem rég lett tagja a csapatunknak. Bár fogalmam sincs, hogy miért pont itt akar velem találkozni. Pontosan azt se tudom, hogy hogy nézni. De egy parkban az emberek világába csak kiszúrok egy társamat.
Nem is ültem sokáig egyedül a széken. Hátam mögött éreztem is a hasonló lélek energiát. Hátra fordultam, hogy meglássam őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 12:26 am

// Találka az Emberi Világban\\

- Táska? Rendben. Könyv? Rendben. Akkor mehetünk is.
Vizsgáltam meg a számomra fontos dolgokat, majd elhagytam a szobámat. Lehet, hogy előtte nem ártott volna rendet raknom, de most már mindegy. Így is késésben vagyok. Az egyik arrancaral lesz találkozóm az emberi világban pár perc múlva és ha nem sietek, megint késni fogok. Szabadabb részre érve egy csettintéssel nyitottam meg a fekete lyukat, majd végigfutva rajta sikeresen megérkeztem az Emberi Világba.
- De szép! *.*
Néztem körbe csillogó szemekkel miután megérkeztem. A melegen sütő nap sugarai kellemes időt biztosítottak, miközben a sok szép virág, növény és állat (kutyák *.*) a szemeimet kápráztatta. Miután ismét eljutott piciny kis agyacskámig, hogy tulajdonképpen nem azért jöttem, hogy egy helyben állva bámuljak ki a fejemben, látóidegeimet újabb munkára fogtam, hogy megtalálják azt akivel találkozni szerettem volna. Kisvártatva rá is akadtam. Az előttem lévő padon üldögélt és gondolom érkezésem óta nézett, csak elvoltam foglalva a bámészkodással.
- Elnézést a késésért.
Eresztettem el egy apró mosolyt, majd odasietve a padhoz leültem mellé.
- A nevem Eliziana Aberquero, de szólíts Elinek azt jobban szeretem.
Hadartam nagy sebességgel. Sajnos nálam ez gyakori probléma, hogy sikeresen hadarok olyan gyorsan, hogy abból egy szót se lehessen megérteni, de remélem azért neki sikerült. Ha nem akkor maximum újra elmondom neki most már lassabb tempóban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 1:24 am

// Találka az Emberi Világban\\

A lánynak hosszú fekete haja volt. Szék hosszú ruhája. Mondhatni, ha nem érezném, akkor annyit mondanék, hogy egy egyszerű emberrel van találkozom. Az arcán nem volt nyoma Arrancar mivoltának.
~ Biztos, hogy Arrancar? Velem ellentétben rajta nem sok minden látszik, ami arra utal, hogy ő is Arrancar.
Sokáig bámult a semmibe. Gondolom nézte a parkot, mely most legszebb szebb fényében tündökölt. Majd mintha összerezzent volna, felém nézett, majd sietve odajött hozzám. Leült mellém, majd hadarva, szinte érthetetlenül elmondta:
- Elnézést a késésért. A nevem Eliziana Aberquero, de szólíts Elinek azt jobban szeretem.
- Nem kell ennyire hadarni. Nem üldöz tudtommal senki. Jó? - nyugodtan hátra dőltem - Most ha észrevetted túl nyugodt minden. ... Szóval Eliziana? Az én nevem Eliana del Barros. 24. Arrancar - tüzetesebb vizsgálat után láttam, hogy az ő száma a 33-as - A könyvet miért hoztál magaddal? Már ennyire unalmas társaságnak gondolsz Eli? -néztem a tárgyra, ami a kezében helyezkedett el.
~ Könyvek. Míg életem nem igazán voltam könyv faló. Azt is mondhatnám, hogy azt olvastam el, ami nagyon muszáj volt, vagy igazán felkeltette az érdeklődésemet. De úgy látom ez a lány vagy nagyon szeret olvasni, vagy csak szimplán ezt a könyvet tartja olyan fontosnak, hogy egy percre le nem rakná. De engem úgymond nem hagy nyugodni.
- Ugye milyen szép a park? - néztem előre csillogó szemekkel - Emberként szerettem a parkba járni. De ezt a természeti csodát az emberek csak elrontják. - szötét emlékek suhantak végig a fejemen, és lehunytam a szememet - Te emlékszel hogyan éltél? - kérdeztem Eliziana-ra nézve - Sokan egyszerűen elfelejtik, vagy egyáltalán nincs mire vissza emlékezniük. Te emlékszel milyen volt emberként élni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 1:39 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Bo....bocsánat.
Pirultam el gyorsan. Mindig ez van... leszólnak mikor hadarok, hogy nyugodjak de. De én teljesen nyugodt vagyok. Lassan elraktam a könyvet a táskámba. Őszintén szólva már nem is emlékszem, hogy hogy került a kezembe.
- Nagyon értékes számomra ez a könyv. Egy számomra fontos embertől kaptam, miután arrancarrá változtattak.
Mondtam most már sokkal nyugodtabban. Fejemben újra feltűnt az a személy. Azóta, hogy a könyvet nekem adta nem is láttam. Talán nem ártana, majd valamikor meglátogatni őt. Bár lehet, hogy nem örülne nekem... vagy talán mégis?
- Te emlékszel hogyan éltél?
Ütötte meg hallókészülékemet beszélgetőtársam hangja. Behunytam a szemem, majd kutakodni kezdtem az emlékeimben. Először az adjucas lét, azután a Gilian lét végül pedig a normál hollow lét emlékei törtek felszínre. Emberi életemből viszont semmi. Mindössze csak két érzés. A félelem és a düh. Magamba kapaszkodtam, hisz ezektől az érzésektől most kirázott a hideg. De nem akármilyen hideg, még a nap meleg sugarai is mintha jégcsapként értek volna el. Legszívesebben csapot papot ott hagytam volna és rohantam volna vissza a szobám biztonságot nyújtó menedékébe, de nem tehettem. Mégsem hagyhatom faképnél szegény Elianát.
- Nem... Semmire sem emlékszem. Emlékeim csak hollowwá válásom után vannak. Emberi mivoltomból csupán érzések maradtak meg. Szörnyű érzések...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 1:58 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Bo....bocsánat - kért bocsánatot a hadarása miatt - Nagyon értékes számomra ez a könyv. Egy számomra fontos embertől kaptam, miután arrancarrá változtattak.
~ Szóval jól gondoltam. Akkor tényleg ezért hurcolja magával. ... Szóval miután Arrancar lett belőle. Mivel nem mondta a személy kilétét ezért úgy gondolom hogy Nem akarja megosztani velem kilétét. Vagy egy másik Arrancar az illető vagy pedig maga Aizen. De azt se tartom lehetetlennek, hogy nem tudja a nevét. Ahogy én se tudom a teljes nevét annak a lánynak - ismét gondolat süvített végig a fejemen.
A könyvet elrakta, és a kérdésemre válaszolás helyett előbb össze rázkódott, és magába kapaszkodva össze húzódott. Majd így felelt:
- Nem... Semmire sem emlékszem. Emlékeim csak hollowwá válásom után vannak. Emberi mivoltomból csupán érzések maradtak meg. Szörnyű érzések...
- Jaj bocsi! Szólhattál volna, hogy túl sok lélek energiát engedtem szabadjára gondolatokba merülve. Tudod néha elő fordul velem, hogy kicsit fagyos lesz minden. Tudod az erőm hó és jég típusú. - Próbáltam elviccelődni a dolgokat, majd ismét komoly hangot ütöttem meg - Értem ... Szóval te nem emlékszel. Néha én is azt kívánom, hogy semmire ne emlékezzek a múltamból. Nekem is elég fájdalmas. Tudod engem megöltek. Egy másik ember úgy döntött, hogy elveszi az életemet. Golyót repített az oldalamba, de nem haltam meg azonnal, hanem hosszan szenvedtem, és megfagytam. - éreztem, hogy ha eddig nem is volt, akkor most már biztos hideg a hangulat - Szóval ezért mondom, hogy jobb, ha nem is emlékszel. Se az emberi múltadra, se arra, hogy milyen volt hollow-ként. Most már nem vagyunk olyanok, mint akkor voltunk. ... Na de beszélgessünk másról. - gyorsan váltottam, nehogy meggondolja magát, és elszaladjon, és szobájába bezárkózzon. - A te erőd milyen típusú? Én már elárultam az enyémet. Most te jössz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
Rajin Loraine

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 4:40 am

Szétnézünk a parkban, találkozás

Elgondolkoztam, mit is tudtam meg a Bounto népről, és bólintottam egy hatalmasat. Sebesen visszazártam a gitárom, és letettem magam mellé. Felsóhajtottam, és körbenéztem, ki figyelhet minket. Mikor arra a döntésre jutottam, hogy csak mi ketten vagyunk a parkban felkeltem, és megkértem, hogy tegye ő is.
-Megmutattad a „bábod” úgyhogy, nem lenne fair, ha én nem mutatnám meg, mivel ver a sors!- Motyogtam, közben a pad széléhez álltam, és kiléptem a póttestből, ami rongybabaként dőlt a padra. Én elmosolyodtam, és megmozgattam a végtagjaim, miközben az eget figyeltem. Elkaptam Kuromeru Shikon markolatát, és kirántottam a hüvelyéből.
~Mit akarsz verem, te férgek gusztustalan csemegéje? Megint azt akarod, hogy a kezedre kerüljek? Hát azt lesheted, te patkánykirály! Hasítson ketté, egy trágyaszállító autó!~ Üdvözölt Kuromeru Shikon. Én a Bounto felé kacsintottam, és eltörtem a kardom pengéjét.
-Kyouran, Kuromeru Shikon!- Mondtam, és a kardom két darabja füst kíséretében a kezemre olvadt. Két Kesztyű lett belőle. Kitines vázzal rendelkezett mindkettő. Ízeltnek tűntek az ujjaim, és minden ujjamon öt íz volt. Fekete volt az egész, kivéve néhány fehér mintát rajta. Én hevesen összedörzsöltem az ujjaim, és már hallatszott is a tücskök csodás nászdala. Én a távolba néztem egy fára, és szemmel kimértem a távolságot. Ellenőriztem a szelet, végül egy egész másfajta mosoly került az arcomra. Meglódítottam a kezem, és a megfelelő pillanatban megismételtem a kardom hívásának mondatát. Kattanás hallatszott, és az ízeknél szétvált a kesztyű az ujjaimon. Mindegyik ostorként indult el a fa felé, amit kiválasztottam. Egy tized másodperc sem volt, és a fa hat darabban széttört. Én elvigyorodtam, és megrántottam a kezem. Az ujjaim a helyükre kerültek, én meg koncentráltam az egyik fadarabra.
- Kyouran, Kuromeru Shikon!- Motyogtam, és kilőttem az egyik ujjam. A végén található penge beleállt a fába. Én visszarántottam a kezem, és így a fa pillanatok múlva ott volt nálam.- Tehát a lényeg, hogy elég gyorsan képes vagyok felhasítani dolgokat! Meg, magamhoz tudok rántani valamit!

De úgy tűnt ostoba módon túl sok lélekenergiát engedtem szabadon, mert megjelent egy Hollow, és mellénk huppant. Hatalmas négykarú valami volt. Én a Bounto mellé álltam, és a megjelenő lény felé intettem, ezzel átengedtem a lehetőséget, hogy elpusztítsa azt. Közben persze felkészültem, ha bármi rosszul sül el, megmentem az újdonsült ismerősömet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 5:54 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Nem, nem a te hibád. Csak újra átéreztem azokat az érzelmeket és szó mi szó nem épp kellemesek.
Kapálóztam miután saját magát akarta hibáztatni pillanatnyi hidegrázásomért. De tulajdonképp semmi különleges hideget nem éreztem amióta idejöttem. Lehet, hogy azért mert egy szinten állok vele? nem tudom, majd biztos kerül erre is válasz.
- Hogy az én erőm milyen tipusú?
Lassan ismételtem meg a kérdését. Ez egy érdekes kérdés. Soha nem gondolkodtam azon, hogy milyen tipusú erőm van. Talán mert még alacsonyabb szintű hollowként jobban érdekelt a bennem tomboló éhség csillapítása... azután meg... azután meg még nem használtam az erőmet. Az időmet jóformán a könyv olvasásával, valamint a szobámban való "életnek" szenteltem.
- Hogy egészen őszinte legyek hozzád nem tudom. Míg nem váltam arrancarrá nem érdekelt csak az, hogy éhségemet csillapítsam. Amióta pedig arrancar vagyok még nem használtam a ressurectiónomat és lehet, hogy nem is fogom...
Vázoltam fel a problémát. Úgy látszik, hogy valami lezajlott bennem miután Ggio-sama segítségével arrancarrá változtattak. Azóta még nem éreztem azt a szörnyű éhséget és kedvem sem volt valakivel konfliktusba kerülni. Főleg a harcokat kerültem. Soha nem értettem, hogy azok, akiket az ablakomból láttam harcolni, miért teszik? Értelmetlen vérontás az egész. Még az is undort keltett bennem, hogy csak néztem. De ha ilyen hamar meg akarnak "halni" akkor én nem szólok belé. Az ő életük ők játszanak vele. Lassan a sétáló emberekre néztem. A rohanó üzletemberekre, a nevető fiatalokra és a csak sétáló vagy épp kutyát sétáltató családokra. Az emberek gyakran csodálatot váltanak ki belőlem. Gyenge és törékeny teremtmények akiket egy szorítással el lehetne pusztítani. Mégis képesek úgy élni, hogy nem tudják mit hoz a holnap. Vagy éppen az a nap nem-e az utolsó számukra...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 6:56 am

// Találka az Emberi Világban\\

- Nem, nem a te hibád. Csak újra átéreztem azokat az érzelmeket és szó mi szó nem épp kellemesek. - szabadkozott - Hogy az én erőm milyen típusú? - hosszan gondolkozott, majd így felelt:
- Hogy egészen őszinte legyek hozzád nem tudom. Míg nem váltam arrancarrá nem érdekelt csak az, hogy éhségemet csillapítsam. Amióta pedig arrancar vagyok még nem használtam a ressurectiónomat és lehet, hogy nem is fogom...
~ Ő elhallgatott, és gondolataiba merült. Ennek mélyebb okai lehetnek. Kicsit érzelgősnek gondolom.
Végül megtörtem a csendet.
- Te még nem is használtad a Resurrection-odat? Akkor te végkép kerülsz mindenkit, vagy nem tudom. Mielőtt és miután Arrancar lettem muszáj volt harcolnom, különben nem lehetnék most itt. Nem mondom én se mindig szeretek harcolni, de csak így lehetek erős, így maradhatok életben. Márpedig én erősebb akarok lenni. Tudod eleve a testvérem miatt is helyt kell állnom, illetve van valaki, akit le akarok győzni. Nekem ez a célom. Én végezni akarok vele. ... Hagyott meghalni ... Megmenthetett volna ... De nem tette meg ... Na de neked mi a célod? Vagy csak fejet hajtasz Aizen előtt és vakon követed az utasításait? Egyébként soha nem voltál kíváncsi, hogy milyen erővel is rendelkezel? Látom, hogy büszke vagy a számodra.
~ Kicsit úgy érzem, hogy szeret magába fordulni. Szeret a gondolataiba merülni. Ép csak morzsákat árul el önmagáról. Igen néha én is így viselkedek. Harapófogóval sem lehet belőlem kiszedni dolgokat. Lehet, hogy nem emlékszik a múltjára, viszont ha arra gondol, akkor rossz érzések fogják el. Ez szerintem rosszabb, mert engem megölne a kíváncsiság, ha a múltam valamely részére nem emlékeznék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 7:57 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Még nem. De hát, csak alig egy rövid ideje vagyok arrancar. Aizen-samát mindössze csak egyszer láttam, mikor arrancarrá változtatott. Úgyhogy tulajdonképpen, csak Cephalus-samának tartozok most feltétlen hűséggel, hisz Aizen-samáról semmit sem tudok. De az, hogy milyen erővel rendelkezek különösebben nem izgatott, bár lehet, hogy a jövőben fog, hisz mégsem akarom cserbenhagyni az espada-t akinek a fracciója vagyok. Nem kérhetem, hogy folyton megvédjen.
Válaszoltam szépen sorban. Ezután áttért arra a számra amit "születésem" idején kaptam. Sokszor elmerengve csak néztem azt a két azonos számjegyet ami a testemet díszíti. Igaz eleinte valamiféleképpen megpróbáltam letörölni... és még lekaparni is próbáltam, csak a vérzés és a vele járó fájdalom megijesztett. Azóta beletörődtem, hogy ezzel a számmal kell élnem.
- Büszkének büszke vagyok rá, hisz arrancarrá válásom után kaptam. Igaz párszor megpróbáltam megszabadulni tőle nem sok sikerrel. Viszont a tiéd sokkal kisebb, mint az enyém. Gondolom ez a létrehozásunk idejének a különbsége miatt van.
Ez az utolsó mondat még nekem is fejfájást okozott. Nem vagyok hozzászokva ilyen magas fokú eszmefuttatáshoz. Az ilyesmit inkább hagyom azokra akik értenek is hozzá.
- Szóval van egy testvéred?
Tettem fel a tíz pontos kérdést, bár utána ha nem fogom vissza magam még azt is megkérdeztem volna, hogy mi az a testvér... De azt hiszem ezt a kérdést, majd az espadamnak fogom feltenni. Ő biztos tud majd választ adni erre az igazán érdekes dologra. Addigra biztos lesz még pár kérdésem. Mondjuk, hogy miért kék Las Nochesben az ég mikor a kastélyon kívül az örök éjszaka honol. Biztos, hogy valami trükk van a dologban és addig nem nyugszom míg meg nem tudom mi az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Zendo Salo
Bounto
Bounto
Zendo Salo

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 56
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town
Registration date : 2010. Jun. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Bounto
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/10000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/10000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 8:42 am

Szétnézünk a parkban, találkozás

Ehh.. valami hollow merészkedett erre, Loraine meghagyta nekem a lehetőséget, hogy végezzek vele, ezért újból elő kell hívom a bábom.
- Ziege Dich! Aar! Strahl! -azzal a hollow elszállt a végtelen vadász mezőkre. De most, hogy én is kiengedtem a lélekenergiám, még több hollow jött erre, és eléggé sokan lettek, szinte teljesen körbevettek minket.
-Loraine, most védd a gitárod. -majd a sasom felszállt, és sorba írtotta a hollowokat, de ez így eléggé kevés lesz, mert nagyon sok jött ide, Loraine-nek is segítenie kell, ha el akarunk innen menni.
- Loraine! Te is öld őket! Akkor talán kicsináljuk mindet! -majd sorba lövöldöztem a Strahl-okat, a csúnya hollowokra. Nem is tudom, hogy miért, vagy, hogy hogyan keveredett ennyi gonosz teremtmény, de az biztos, hogy tömegestöl támadnak. A lényeg, hogy ezek nem olyan erősek, vagyis elég egy gyenge Strahl is, hogy megöljem ezeket a csúnya hollowokat. Már-már unom, hogy sorba lövöldözöm ezeket a ,,csúnya teremtményeket". Úgy látom, hogy Loraine is belelendült a harcba, tehát a hollowoknak annyi. Nem is tudom, hogy minek erőlködnek, hiszen óriási az erőkülönbség, de mondjuk ezek a hollowok szerintem nem érzik, hogy mekkora a lélekenergiám, vagyis fejjel rohannak egy fának, vagy mondjuk egy bábnak. Már az én ,,teremtményem" is kezdi unni, ezt a sok teremtményt. Loraine védi a gitárját, nem lennék a hollow helyében, amelyik megkarcolja, vagy esetleg elrontja azt a szépséget, hiszen láttam az ex-shinigami erejét, biztos, hogy kikapnék ellene. Az újdonsült barátom aprítja a kicsi hollowokat, de folyamatosan csak jönnek-jönnek, soha sem fogynak el. Mondjuk nekem mindegy, legalább ezekből a hollowokból nem lesznek Arrancarok. Nem is láttam még ennyi lidércet egy helyen, biztosan a lélekenergiára jöttek ide, mint ,,étel", viszont eléggé benézték, mert én nem akarok vacsi lenni. Már-már kezdenek fogyni ezek a lények, úgyhogy pánikra semmi ok. A tömegbe egy erősebb Strahl-t lőttem, és az sokat kiírtott, összesen maradt 4 hollow, akik Loraine gitárja felé vették az irányt, de újabbak tűntek fel előttem, így nem tudok segíteni újdönsült barátomnak. Vajon mekkora lesz Loraine haragja, ha valamelyik elrontja azt a gitárt? Majd kiderül..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyPént. Jún. 25, 2010 8:58 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Még nem. De hát, csak alig egy rövid ideje vagyok arrancar. Aizen-samát mindössze csak egyszer láttam, mikor arrancarrá változtatott. Úgyhogy tulajdonképpen, csak Cephalus-samának tartozok most feltétlen hűséggel, hisz Aizen-samáról semmit sem tudok. De az, hogy milyen erővel rendelkezek különösebben nem izgatott, bár lehet, hogy a jövőben fog, hisz mégsem akarom cserbenhagyni az espada-t akinek a fracciója vagyok. Nem kérhetem, hogy folyton megvédjen.
- Szóval akkor te is egy espada fracciónja vagy. Akkor hasonló cipőben jársz. Engem biztonsággal tölt el, hogy Adán fracción-ja vagyok - mosolyodtam el - Aizen-sama-val én se sokat találkoztam, bár a hozzánk hasonlókkal nem is nagyon foglalkozik. Szóval te nem vagy igazán nagy harcos lélek. Persze ez nem baj, de így elég nehéz úgymond Arrancar-ként. Nem?
- Büszkének büszke vagyok rá, hisz arrancarrá válásom után kaptam. Igaz párszor megpróbáltam megszabadulni tőle nem sok sikerrel. Viszont a tiéd sokkal kisebb, mint az enyém. Gondolom ez a létrehozásunk idejének a különbsége miatt van.
- Őszintén megvallva nekem nem ez lenne az eredeti számom. De a miénk nincs is teljesen bebetonozva. Bár szerintem a tiéd meg lett rendelve a sors által. Én nagyon friss Arrancar vagyok, a számot meg azért kaptam meg, mert legyőztem azt, aki birtokolta. De igen mondhatni születésünk alapján kapjuk ezeket. Nincs semmi plusz dolog ebben.
- Szóval van egy testvéred?
- Igen van egy testvérem. Tudod ő hozott el Aizen-samahoz, és ő segített hozzá, hogy az legyek, aki most vagyok. Léón del Barros-nak hívják. Testvéréül fogadott, és így tagja lettem egy családnak. Tisztára úgy viselkedik, mint ha az igazi bátyám lenne, és vigyáz rám, amikor csak teheti. Egyébként aranyos. Találkoznod kellene majd vele. Kicsit lehet, hogy ijesztőnek hatna, de nem az. Legalább is, ha nem potenciális vetélytársnak tekint.
~ Nem tudom mi van velem. Olyan csendes, és belőlem meg kihozza a kis cserfes lányt. Vagy lehet, hogy az idő teszi? Vagy az a tudat, hogy egy új barátra tehetek szert? Nem tudom pontosan.
- Ha gondolod bemutatlak neki. .... Gondolom még nem sok küldetésen voltál. Akkor általában mivel tengeted az egyforma napokat? Vagy volt egyáltalán úgymond időd tengődni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptySzomb. Jún. 26, 2010 11:48 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Másképp is lehet számot szerezni?
Ült ki a mély csodálkozás és döbbenet az arcomra. Eddig úgy tudtam, vagy legalábbis abban a hitben éltem, hogy a számot akkor kapjuk amikor születünk és itt véget is ér a nagy matematikai fejtörő, de ezek szerint..... tévedtem? Várjunk csak... a tévedés az egy olyan dolog ami akkor lép fel amikor valamiről kiderül, hogy ha eddig igaz volt most már nem az és fordítva... Ezek szerint... nem... nem bocsátkozom újabb feltevésekbe, mert akkor talán újra tévednék. Őszintén szólva nem kellemes érzés rájönni, hogy tévedtem.
- Újabb rossz érzés. Rossz tévedni.
Szöktek meg a fejemből a gondolatok hál'istennek félhangosan tehát ha szerencsém van akkor nem hallotta meg. Szerencse... még egy dolog ami ugyan olyan, mint a tévedés. Miért nem lehet az élet egyszerűen könnyű és rózsaszín? Miért kell túlbonyolítani tévedésekkel, érzelmekkel és színekkel? Habár ha nem lenne mi furcsa érzést keltsen bennem akkor nem éreznék késztetést azok megfejtésére, nem igaz? Talán ő is?
- És mond csak... Neked is szoktak olyan gondolatok járni a fejedben mint, hogy egyes dolgok miért és mi célból vannak? Vagy, hogy egy dolognak mi az értelme? Esetleg, hogy van-e értelme?
Biztosra veszem, hogy a kérdezősködésemmel együtt járó arckifejezés, szemcsillogás és kezemmel való hadonászás a frászt hozhatja szegény lányra. De mit tehetnék? A természetemen nem tudok változtatni... vagy talán mégis? Cephalus-sama segíts. T.T Ez már túl sok információ és azt hiszem, hogy hamarosan ki fog sülni az agyam. De hogy néznék ki kisült aggyal? Egy sétáló fekete hajú lány akinek füstöl a feje. Na igen elég figyelemfelkeltő és vonzó látvány az szent. Vagy esetleg, ha a fejeb egyik fele hiányozna? Majd mondanák, hogy orrhangon énekelek. De hogyan, hogyha nincs is orrom. Nem ártana valami értelmesebb dologra terelni a témát.
- Szerinted mire vagyunk hivatottak? Nem hinném, hogy az lenne a célunk, hogy Aizen-samát vakon kövessük. Ne...Nem mintha hátba akarnám támadni, vagy ilyesmi... csak érdekelne, hogy van-e valami célunk. Vagy azt magunknak kell megtalálnunk?
Témaváltoztatás was failure. Legközelebb azt hiszem, majd inkább a beszélgetőpartnereimet fogom megkérni, hogy témát váltsanak, vagy különben ők is elmehetnek díszokleveles filozófusnak. Akárcsak én. Lassan már Nobel-díjat kéne kapjak fantasztikus és megválaszolhatatlan kérdéseimre. Mondjuk abból elég jól lehetne profitálni. Még Aizen-samának is jutna belőle. Biztos büszke lenne rám és Cephalus-sama is. Az milyen csodás dolog lenne. Hallani a dicsérő szavakat espadam szájából. Biztos, hogy hyperaktívitásba szenvednék tőle és köröket futnék a szobámban.

______________

Városi Park - Page 12 Eli_sign
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptySzomb. Jún. 26, 2010 11:53 pm

// Találka az Emberi Világban\\

-Másképp is lehet számot szerezni? - majd olyan halkan, hogy szinte alig hallottam meg - Újabb rossz érzés. Rossz tévedni.
~ Most ismerkedik meg a tévedés érzésével? Lehet, hogy még magukat az érzelmeket is elfelejtette. Az örömöt, a bánatot, a csalódást, szerelmet, reményt? Most ezeket újra fel kell fedeznie?
- Mint mondtam nekem se ez volt az eredeti számom. Bár a miénk kicsit be van határolva. Hisz 10-100-ig vagyunk számozva, és szerintem ez a szám már régen betelt. De ahogy úgymond fogynak a társaink, úgy szabadulnak fel egyes számok. Így úgymond bármilyen számod lehet. Tudod vannak, akik folyamatosan keresik a harcokat, és olyanba is belekötnek, akik egyértelműen erősebbek náluk. Ekkor előfordulhat, hogy életüket vesztik. Így az általuk birtokolt szám szabaddá válik. Vagy legalábbis én így tudom.
- És mond csak... Neked is szoktak olyan gondolatok járni a fejedben mint, hogy egyes dolgok miért és mi célból vannak? Vagy, hogy egy dolognak mi az értelme? Esetleg, hogy van-e értelme?
~ Úgy látom elég mely kérdéseket feszeget amellett, hogy sok dolgot esetleg nem tudhat. Érdekes kérdés.
- Szerintem mindennek van értelme, csak meg kell találni. A mi létezésünknek is van értelme. Mindennek és mindenkinek meg van a maga feladata. De így úgymond még nagyon nem mélyültem el ilyesmibe. Hisz elég sok időt tölthetnék el azzal, hogy mindennek megtaláljam az értelmét. A céllal kapcsolatban meg mindenkinek meg kell találnia a sajátját. Csak élnél a vakvilágba, ha nem lenne célod. Valaki nagy dolgokat tűz ki maga elé valaki meg sok kis apróbb célokat. De cél nélkül élni értelmetlen és unalmas lenne. Nem véletlen, hogy mindenki igyekszik célt találni magának, és értelmet adni a létezésének.
- Szerinted mire vagyunk hivatottak? Nem hinném, hogy az lenne a célunk, hogy Aizen-samát vakon kövessük. Ne...Nem mintha hátba akarnám támadni, vagy ilyesmi... csak érdekelne, hogy van-e valami célunk. Vagy azt magunknak kell megtalálnunk?
- Aizen-sama sok céltalan hollow-nak adott célt. Ő úgy mondja, hogy egy nagyobb cél elérése érdekében lettünk azok, amik most vagyunk. Valakit követni és tisztelni, és akár életünket adi a szentebb cél érdekében ez is lehet egy élet cél. De hogy mindenkinek ez legyen a célja? Azt nem hiszem. Én képtelen vagyok vakon megbízni benne. Nem tudom. Vele kapcsolatban furcsa érzéseim támadnak. Feltétlen hűséggel tartozunk neki, amiért Arrancar-ok lettünk, és birtokába lehetünk ennek az erőnek. De mint mondtam mindenkinek magának kell megtalálnia a célját. Aizen-sama csak lehetőséget adott nekünk. Nekem van célom, és ezt el akarom érni, és Aizen-nek nem lehet beleszólása ebbe. Tudtommal hiába erős, de nem isten. Megteszem, amit kér, de a célomba ne szóljon bele.
~ Kicsit mérges vagyok. Harcolni akarok vele. Megkeresem, és legyőzöm azt, aki hagyott meghalni, mikor akár meg is menthette volna az életemet. Dühít. Aizen szava szent, de ezt nem tilthatja meg. Akkor is végre hajtom a célomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
Eliziana Aberquero

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 107
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te21950/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (21950/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyVas. Jún. 27, 2010 12:46 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Értem.
Szólaltam meg miután végighallgattam a lányt. Bár az egészből egy vak hangot sem értettem meg. Azt hiszem még túl hülye vagyok az ilyesmihez, vagy nem is tudom. Talán ha.... várjunk csak mi az ott? Láttam meg egy lányt valami magazinnal a kezében és a címlapon egy magas szőke hajú férfi volt. A szemem megcsillant.
- Meg kell szereznem.
Már nem törődtem, hogy hallja-e valaki vagy nem. Csendben felálltam és beszélgetőpartnerem felé fordulva egy halk "pillanat" szót formáltam az ajkaimmal. Lassan lopakodó mozdulatokkal haladtam ahhoz a padhoz ahol az említett magazinos lány ült. Szerencsémre épp maga mellé rakta le a magazint, mert sürgősnek tűnő telefonhívása lett. Csendben elvettem a folyóiratot, majd újra megnéztem a címlapfotót. Szemeim gonoszan felcsillantak. Most már biztos, hogy megvan az első két kérésem Cephalus-samahoz és ettől senki nem tántoríthat el. Visszasomfordáltam a padhoz ahol Eliana ült, közben a magazint elrejtettem táskám gyomrában. Először halkan, majd egyre hangosabban kezdett hallatszani valahonnan egy harangszó.
~ Á! Tökéletes időzítés.-gondoltam magamban, majd hangosan folytattam. - Ne haragudj meg, de eszembe jutott egy fontos dolog amit még el kell intézzek. Remélem még lesz alkalmunk találkozni. Szia.
Egy apró mosolyt ejtettem, majd miután kicsit távolabb mentem megnyitottam a Gargantana-t és már léptem is bele. Minél hamarabb Las Nochesben akartam lenni, bár ez a túlzott sietség azzal járt, hogy párszor, majdnem a fekete lyukban hagytam a fogam, de megérte. Miután "sikeresen", felnyalva Las Noches mellett a homokot, megérkeztem és sikeresen megszabadultam a számba és a ruhám alá került homoktól, behatoltam az épületbe és száguldottam egyenesen Cephalus-sama szobája felé. Nem érdekelt ki került az utamba, bár többnyire megpróbáltam kikerülni mindenkit, de egyeseket mégis sikerült fellöknöm. Végül elértem a várva várt ajtóig és... és... és most nem tudom mit tegyek...

//köszi szépen a játékot ^^//

______________

Városi Park - Page 12 Eli_sign
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te25900/30000Városi Park - Page 12 29y5sib  (25900/30000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyVas. Jún. 27, 2010 2:04 am

// Találka az Emberi Világban\\

-Értem. - bárszeméből nem teljesen ez tükröződött.
~ Én túl filozofáltam a dolgokat. De hát ő kérdezett rá erre. A számokhoz visszatérve nem teljesen tudom, hogy Aizen miért így osztotta be így őket. De ha egyszer már így van, akkor így van. Én vagyok a 24. Numeros, és ez már hozzám tartozik. Mondhatni névjegyemmé vált. Mindenki a számra kíváncsi, de nálunk az ilyesmi aztán végkép nem számít. Nálunk teljesen mindegy, hogy most a 11. vagy, vagy a 32., vagy a 99. Túl fiatal vagyok, és a sors úgy hozta, hogy magaménak mondhatom ezt. De ettől se jobb se rosszabb nem leszek. Most kis szám vagy nagy szám? Az viszont többet ér, hogy kihez tartozol. Adán Fracción-ja lettem Léón miatt. Ezért nagyon meg kell húznom magam, hisz nagy szó.
- Meg kell szereznem. - pattant fel hirtelen Eliziana.
Odament egy közeli padhoz egy emberhez, majd elvette annak egy pillanatra félre rakott újságát.
~ Olvasni akar? Mire készül? Most komolyan ellopott egy egyszerű magazint? Minek az neki? Tele van minden fajta pletykával, megy hamis dolgokkal. Meg egy Arrancar nem sok hasznát veszi az ilyesminek.
Táskájába sülyésztette, majd felém fordult:
- Ne haragudj meg, de eszembe jutott egy fontos dolog amit még el kell intézzek. Remélem még lesz alkalmunk találkozni. Szia.
Se köpni se nyelni nem tudtam, csak értetlen fejel pislogtam.
~ Most el megy? Megijesztettem? Valami rosszat mondtam? Nem értem. ... Az ember csak úgy nem hagyja faképnél a másikat.
- Ja. Persze menny csak nyugodtam majd még remélem beszélgetünk. - szóltam utána, de már el is tűnt az átjáróban.
Még ültem egy kicsit a padon, és a találkozáson elmélkedtem. Mikor már lassan kezdett esteledni, akkor én is kinyitottam az átjárót és visszamentem Las Noches-be. Majd a szobámba hanyatt fekve tovább elmélkedtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuo Sachiaru
Shinigami
Shinigami
Kazuo Sachiaru

Female
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 80
Age : 36
Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town
Registration date : 2008. Sep. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyCsüt. Júl. 01, 2010 1:05 am

@~’~,~ Séta Karakurában, avagy hogyan ismerkedjünk össze fraccionunkkal ~,~’~@

Hangosan sóhajtva álltam fel a padról, és fordultam Akki felé. Kérése nem igazán döbbentett meg, számítottam arra, hogy érdeklődni fog a múltam iránt, habár elmondtam neki, hogy nem sokra emlékszem. Csupán képek jelennek meg olykor-olykor, amiket nem tudok hova tenni. Kétségbeesett, vagy épp dühös arcok, vértől csöpögő kések. A mai napig nem tudom mire vélni ezeket a képeket, és sose beszéltem róla szívesen. Ha tehettem, inkább jó mélyen eltemettem magamban az effajta emlékképeket, és próbáltam folytatni úgy az életem, ahogyan elkezdtem hollowként. Sajnos ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy most sokkal jobb életem van, mint akkor volt. Kitudja, talán túlságosan hasonlítanak egymáshoz, vagy épp egymás szöges ellentéte…
- Az emberi életemből semmire nem emlékszem – már a képeken kívül, amik néha előtűnnek a semmiből. Azonban jobb, ha ezeket te nem tudod. – erőltettem arcomra mosolyt. Talán tényleg így van… Valahogy most úgy érzem, hogy ha elmondanék minden apró részletet arról, amire emlékszem, már nem úgy tekintene rám Akki, ahogy eddig. Persze nem az a dolgom, hogy megvédjem őt, és fracciónjaimat saját magamtól, de úgy vélem számomra ez a legjobb döntés. Nem fogom magam emészteni amiatt, hogy mit is gondolhat rólam azok miatt, amit elmondok neki.
- Az espadává válásomról viszont szívesen beszélek, bár nem valami hatalmas történet. – mondom kedvesen, majd próbálok összeszedni minden apró morzsát, ami fontos lehet ebben az egész történetben. Erről már sokkal szívesebben beszélek, mint az emberi életemről, hiszen még nem is olyan régiek az emlékek, ráadásul már itt létem során szereztem őket, így nem törlődtek memóriámból.
- Amikor arrancarrá váltam, próbáltam megfelelni a követelményeknek, beleolvadni társaim közé, és sikerült is. Az espadam igazán kedves volt, ám voltak alkalmak, amikor teljesen kibírhatatlan volt, és senki se tudta az okát. Egyik alkalommal követtem, amikor elhagyta Hueco Mundot, és az Emberek világába ment. Mivel semmiféle küldetést nem kapott akkoriban, így gyanakodni kezdtem, hiszen abban az időben nem nagyon mászkáltunk az emberek közé, tehát utána mentem. – mondtam a pad előtt oda-vissza sétálgatva. Nem azért, mert ideges voltam, csupán így sokkal könnyebben ment a visszaemlékezés, a gondolkozás.
- Lehet, rosszul cselekedtem, amiért nem bíztam benne, de talán mégsem… Egy nővel találkozott, még pedig egy emberrel, aki teljesen tisztában volt vele, hogy ki is az a férfi, akivel összeszűrte a levet. Látta a szellemeket, így a felettesemnek nem kellett trükközni, hogy láthassa a nő. Hallásomnak köszönhetően kitűnően hallottam, hogy miről is beszélnek. A nő miatt akarta ott hagyni Las Nochest és elárulni Aizent. Akkoriban igazán rajongtam Aizen-samáért, és úgy éreztem, hogy Aizen-sama elárulásával engem, és többi társamat is elárul – na meg persze saját fajtáját, így rá támadtam, és legyőztem. Las Nochesbe visszatérve elmondtam mindent Aizennek, aki cserébe nekem ajándékozta a 4. espada címet. – fejeztem be történetemet. Tényleg nem nagy dolog, mással is bármikor előfordulhat ez, ráadásul a legtöbben harc által szerzik meg helyüket, akárcsak én. Habár espada akartam lenni, és azt akartam, hogy elfogadjanak, mégse akartam pont az ő helyét elfoglalni… Csupán így alakult, és én megragadtam az alkalmat, hogy magasabb szintre léphessek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konami Rika
10. Osztag
10. Osztag
Konami Rika

Female
Pisces Buffalo
Hozzászólások száma : 39
Age : 22
Registration date : 2010. Jun. 17.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/15000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/15000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 10:44 pm

∙ ~∙ ~∙ ~∙ ~ ∙ Első találkozás Zendoval ∙ ~∙ ~∙ ~∙ ~ ∙

Mára szabadnapot vettem ki, szét akartam nézni Karakura townban és vásárolgatni szerettem volna. Sajna Chikának ma nem volt szabadnapja, ezért egyedül kellett mennem, nem baj nem lehetünk mindig együtt.
˝Nem tudom, mit vegyek fel Á hagyom, a fenébe felveszek egy farmerszoknyát, hozzá egy toppot és a kedvenc csíkos harisnyámat és egy cipőt.˝
Kiléptem az ajtón és találkoztam Chikával, beszélgettünk egy kicsit és mondtam neki ,hogy megyek Uraharához és mondta ,hogy kérjek neki is egy póttestet. Adott egy térképet is, amiért visszaszaladt a szobájába, majd továbbindultam. Elmentem az emberek világába, de senki sem látott. Erről sajnos senki sem világosított fel, de nem baj. Hallottam, hogy van valahol egy vegyesbolt, azt hiszem Urahara vegyesboltja, és hogy ott lehet póttestet kérni.
Elmentem kértem 2-t és kértem h a Chikáét helyezze raktárba. Párórahosszás várakozás után megkaptam a póttestet, megháláltam és továbbmentem. Elmentem egy pár boltba nézegettem a kirakatokat ittam egy forró csokit, amit imádtam. Mikor már úgy éreztem elég sok mindent vettem, leültem a parkba ahol volt egy szökőkút és pár pad. Leültem és néztem a gyerekeket, akik éppen a szökőkútban pancsoltak, hisz elég meleg volt. Hét ágra sütött a nap, egy felhő sem volt az égen. Csodálatos volt, csak kicsit furán éreztem magam, de nam baj volt időm gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zendo Salo
Bounto
Bounto
Zendo Salo

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 56
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town
Registration date : 2010. Jun. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Bounto
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Városi Park - Page 12 Cl0te5000/10000Városi Park - Page 12 29y5sib  (5000/10000)

Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 11:13 pm

---> Első találkozás Rikaval <---

Ohh.. Sosem sikerül nyernem, manapság már nem vagyok a legerősebb, sőt a leggyengébb vagyok. Legutóbb egy szánalmas shinigami ellen, azelőtt pedig egy arrancar bánt el velem. Az utóbbi időkben eléggé vesztesnek érzem magam, kezdek szánalmassá válni. Na mindegy, ma biztosan nem vesztek, mivel egy csodafegyverrel készülök ellenfelem ellen, általában ilyenkor sosem találkozok ellenféllel, mikor készülök egy kis hadi csemegével. De legalább leszek egy kicsit a friss levegőn. Tehát a parkban kezdek ellenfelet keresni, aztán majd még meglátjuk. Egy kicsit meleg van, de ez kibírható, úgyis gyorsan akarok végezni az ellenfelemmel, feltéve ha találok egyet. Mikor kiléptem az ajtón, a nap a szemembe sütött, és nem láttam semmit, majd a szemem megszokta, és jobb lett. Elindultam a park felé, tőlem egy kicsit messze van, így hát elég sokáig tart az út. Remélem, hogy egy kezdő shinigamival sikerül találkoznom, és az is, hogy én nyerek. Már távolról láttam, hogy a városi park szökőkútjában kisgyerekek játszanak, a melegség ellen. A madarak halkan énekelnek, nem is sejtik, hogy én most harcolni fogok, ismét szétveretem a képem.. na mindegy, egyszer majd rosszul járok. Már elég sokat mentem, közel járok a városi parkhoz, egyenlőre nem igazán érzek semmi lélekenergiát, még beljebb megyek, teljesen a parkba, hogy hátha lenne valami, ha itt szerencsétlenül járok, akkor legközelebb nem ide jövök, hanem valami keményebb helyre. Arrancarokkal nem igazán szeretnék összefutni, mivel eléggé rosszul sikerült a múltkori eset, nem kéne még egyszer olyat játszani. A parknak a közepén vagyok, és észrevettem egy pót testben lévő shinigamit, aki egy lány volt, és mi tagadás elég jól néz ki. Elindultam felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Városi Park - Page 12 _
TémanyitásTárgy: Re: Városi Park   Városi Park - Page 12 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Városi Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Karakura Town ::   :: Belváros-