HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A piramis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Május 07, 2014 10:09 am

- Aikawa Chiyo - hajoltam meg zavart mosollyal az idegen felé - Bocsánat a modortalanságomért... mentségemre legyen mondva, magával ragadott az ismeretlen izgalma, főleg mivel első alkalommal vagyok piramis közelébe. És azt hiszem igen...  kedvelem őket. - pirultam el még jobban -És ön? A bárkákat, vagy ezt a Ré nevű illetőt kedveli? - kérdeztem immár újra normál arcszínnel, mosolyogva.
Fel is battyogtam közben a bárkára. Lelkes mosolygással nyugtáztam ifjú osztagtársam mindegyre töretlen lelkesedését. Főleg, mert nem nekem kellett navigálnom, ami hát egyenlő lett volna a biztos eltévedéssel, még akkor is, ha egyenes volt az út, lévén tehetséges voltam, és vagyok mind e mai napig. 8)Mind kiderült, Ei~chan se volt sokkal ügyesebb, mint én... Még egy okom volt, hogy büszke legyek rá...  Így hát lelkesen halálmegvetettünk, lévén shinigamik voltunk, vagy mi a szösz... Ez alól egyetlen kivétel Suza~chan, aki aktívan adta tudtomra szép halkan a fülembe halálfélelmének különböző mozzanatait. Igaz, közbe páran hasonló hangokat hallattak, mint a kismadaram. Még az is megfordult a fejembe, hogy segítek a fiúnak, ám heveny kórus alakult a fejembe, tiltakozást eszközölve felém.
Szépen el is indult a futamunk, ám lássuk be, gyorsan elfogyott a lendület, ihlet, sebesség, ki minek hívja. Ezzel párhuzamosan hűlt az idő. Pedig alapvetően nem vagyok fagyos, és akkor még igen finoman fogalmaztam. Viszont szép lassan már elkezdtem valami kabátkát hiányolni, ami biztos nem én vagyok, szóval valaki mesterkedett velünk! Amikor meg feltűnt, vagyis alattunk nem tudom lehet~e olyat, szóval amikor megláttam magunk alatt azt a hatalmas izé árnyékát, akkor már biztos voltam a mesterkedésbe.
- Ide inkább kard kell, nem tűz Ei~chan! - vontam ki Gin~chant mindenre készen - Különben is, ha mozgunk, kimelegszünk, nem fogunk fázni! - biztattam a többieket is.  Ám a nagy lelkesedésemre semmi nem mozdult.
~ Szépen fogunk kinézni, ha csak riogatnak minket, aztán meg semmi... ~ füstölögtünk egyszerre Gin~channal.  
-Apofisz? Kraken? - értetlenkedtem kissé, lévén személyes útvonaltervezőm, és élő lexikonom épp halált félt, de azért így is igyekezett rekedtes suttogással magyarázatot adni, amit nagyra értékeltem. - Ha ő nem bánt minket, azt hiszem én se próbálom bántani őt... - sóhajtottam, hisz lássuk be, ekkora polipot én még sose láttam, nemhogy aprítottam volna... - Amúgy ebből az alattunk lévő valamiből lehetne szusit gyártani? Csak ha véletlen ránk támadna, gondoltam... megkérdem... - kezdtem éhes lenni azt hiszem.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Sojirou
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 26
Tartózkodási hely : 9. osztag
Registration date : 2014. Apr. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Május 07, 2014 10:52 am

Alig tudtam a többiek nyomába eredni. Annyira lemaradtam az Eichiro-channal folytatott beszélgetés miatt hogy mire felugrottam utánuk a ladikra már meg is beszélték hogy ki merre mit csinál. A bemutatkozásokat itt ejtették meg úgyhogy én is gyorsan hozzátettem az én részemet.
-Sojirou.-nem kell túlbonyolítani.
Mivel mindenki mindennel egyetértett ezért az én véleményem ismét nem nyomott semmit a latba. A szövegelés helyett inkább elrohantam az elejére és a palánknak támaszkodva néztem a vizet és az utat magam előtt. Az első kanyar elbátortalanított ugyan amikor majdnem felkenődött az orrom a falra de utána megjött a bátorságom. Nem hibáztatom a srácot. Az első alkalom ezen a fura szerkezeten. Nem feltétlen van minden az elképzelése szerint. Hosszasan hajóztunk majd megálltunk. Szokatlanul hideg volt és mindenki szörnyekről hadovált. Nem tudom mi az a szigony de ha szörnyek ólálkodnak a környéken akkor inkább a kardomban bízok. Előrántottam mind a kettőt és a palánkról lelógó kötélbe belehurkoltam a lábamat. A vizi alkalmatosságokon így lehet a legstabilabban megállni. Ez ugyan korlátozza a mozgásteret de inkább megsérülök mint meghalok ha lehet választani. Jöket a Kraken vagy az Apofisz vagy akár maga az istenük is. Itt fog meghalni mind.

______________

Watanabe Sojirou    9.osztag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Május 07, 2014 10:31 pm

Utolsóként szálltam fel a hajóra, s foglaltam el a trónt, miközben pedig így tettem, rágyújtottam egy jól megérdemelt cigarettára. Már az első néhány másodperc után egyértelművé vált, hogy rossz ötlet volt Eizo kezébe helyezni a kormányt, így cigarettám is majd kiesett a kezemből. Szerencséjére azonban kiemelkedő ügyességemmel sikerült megmentenem azt. Később is voltak hasonló jellegű akadályok, ám mindig sikerült megoldanom a helyzetet.
Az egyre hidegebbé váló levegővel viszont nem tudtunk mit kezdeni. Az efféle baljóslatú dolgok, főleg egy ilyen helyen, mindig rosszkedvvel töltenek el. Balsejtelmem pedig beigazolódott, amikor a kormányos hibáján kívül megremegett a fedélzet. Mivel a cigarettám már majdnem elégett, s nem volt merszem tovább csücsülni, a szálat a földre hajítottam, s a többiek felé fordítva tekintetem eltapostam.
Mind tanácstalannak és szétszórtnak tűntek, egyértelmű volt, hogy nekem kell előállni egy tervvel. A lény szerencsénkre nem bukkant elő a mélyből, így volt időm végiggondolni a helyzetet.
Tervemben jelentős szerepet vállalt a hajóban már kezdetektől fogva gazdátlanul heverő lándzsa. Azt a földről felvéve Chiyo-samnak nyújtottam.
- A terv a következő. Aki képes démonmágiát erős szinten alkalmazni, velem együtt felzavarja a vízből azt a lényt, akinek pedig olyan zanpakutouja van, amelynek távolsági skillje lehetővé teszik, hogy erős csapást mérjen a dögre, amint kibújik az, támadja meg! Aki pedig egyikre sem képes, fedezze a hajót, ha a szörnytámadásra készülne! – Intézem mindenkinek a szavaimat, s remélem, hogy ezután mindenki annak megfelelően fog teljesíteni.  Ezután pedig Chiyohoz fordultam, akit a legrégebb óta ismerek a csapatból, tisztelem, s bízom benne. – Arra kérlek, hogy amikor kibukik a tengerből, minden erőddel hajítsd a szeme közé a monstrumnak! – A terv természetesen tele van lyukacsokkal, s hibákkal, ám szedett-vedett csapatommal most nem tudok egyebet kitervelni.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szomb. Május 10, 2014 3:13 am

Arrancarok:
Wolloh egyik lövedéke elég közel halad el az árnyékhoz, talán súrolja is, a többi igazi pozitívuma, hogy nem a hajót lövi szét, csak a vizet csapja az arcába. Flavia mosómedvéjének csak arra van ideje, hogy megállapítsa, a valami a hajó alatt tényleg óriási, azután szertefoszlik, mintha támadás érte volna.
A következő pillanatban fekete, ködszerű anyag száll fel a vízről és lepi be a levegőt, ami a maradék fényt is nagyrészt elfedi előletek. Már csak egyetlen dolgot láttok, a gyengén pislákoló fényt a trón közelében. Ezzel szinte egy időben halljátok, ahogy valami hullámot vet a vízen, a hajó pedig enyhén megmozdul, ahogy egy hullám arrébb löki. Egy hatalmas, fehér szem nyílik ki arra, amerre a hajó orrát sejtitek, rögtön ezután pedig a párja. A szemek tipikus hüllőszemeknek tűnnek, egy-egy vékony vonal látszik csak a pupillából. A szempár enyhén világít, így már ez is jól látható pont a lámpáson kívül. A lény mély, lágy basszusán szólal meg.
- Gyermekeim, ti már ismeritek a sötétséget, az adott nektek új életet az előző, törékeny emberi létezés helyett. Hatalmasra nőttetek, gyermekeim, nincsenek kötöttségeitek, nem uralkodik felettetek semmi, szabadok vagytok. Miért hagyjátok hát, hogy irányítsanak titeket? A világ leghatalmasabb lényeinek nem szabadna feladatokat teljesíteniük valamiért, amit akarnak, egyszerűen csak vegyétek el! Nektek adok mindent, ami ebben a piramisban van, csak törjétek szét a lámpát!Shinigamik:
Fekete köd száll fel a vízről, és másodpercek alatt elfed mindent körülöttetek. Az egyetlen dolog, amit továbbra is láttok, a trón melletti lámpa, ellenben hallotok valamit: mintha megmozdulna a víz, és apró cseppekben, esőként potyogna vissza a felszínre, a hajó pedig enyhén megmozdul a lény által keltett hullámtól.
Egy hatalmas, fehér szem nyílik ki alig néhány méterre Sojiroutól, a vékony, fekete pupilla egyenes rá irányul, majd gazdája tovább indul, a fehér, enyhén fénylő szem tulajdonosa villámgyorsan járja körül a hajót, a pupilla sebesen cikázik, mindenki magán érezheti egy-egy pillanatra a lény pillantását, míg végül Toudou-n állapodik meg. Egy rendkívül mély, gúnyos nevetés visszhangzik a csatornában.
- Mit kerestek ti itt? Miért vagytok itt? Mi értelme van itt lennetek, gyerekek? Tudjátok, mit kerestek? Tudjátok, miért kell az nektek? Tudjátok, hogy nem tarthatjátok meg? Tudjátok, hogy kihasználnak, irányítanak titeket? Mindig így volt, így lesz halálotokig. De vége lehet. Szabadok lehettek, függetlenek, erősek. Ne teljesítsetek próbákat, ne kövessetek parancsokat! Oltsátok el a lámpát, ne vegyetek részt ebben az ostoba színjátékban!


Határidő: május 13.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shima Eizo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Valahol lófrál
Registration date : 2014. Jan. 21.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 11, 2014 10:37 am

- Matróz, maga nem tudja, hogy miket beszél! – ragadom meg a colos két vállát, aki megkérdőjelezte a parancsot. – Tudja maga, hogy mit eszik a Kráken? Hajókat eszik a Kráken! Azonban nem éri ám be csak a hajóval… MÉG A LEGÉNYSÉG IS KELL NEKI, szóval tegye a dolgát, és bökjön bele valamit azokba az óriás, emberevő csápokba! – ezzel megrángatom az ifjút, csak hogy lelket öntsek belé. Még elő sem dugta az orrát, de a polip máris Apofisz nevet kapott, tudós társunk jóvoltából, és Chiyo-chan is kijelentette, hogy ő sem szeretné őt bántani, csak szusit készíteni belőle, viszont Nishi-sama egy számomra is kedvező tervel állt elő, ennyi marhaság után.
- Oké, akkor én beállok a támadók közé, de ha gondoljátok, akkor végig is nézhetitek, hogyan intézem el ezt az Apofisz nevű krákent. Ne aggódjatok, hamar vége lesz, és ismét egy győzelmet írhatok majd dicső tetteim közé. Hake, Seitoyaiba! – ezután a vállamra csaptam a méretes csillag fegyvert. A sötétség hamar ellepett mindent, gyáva alak lehet ez a kráken, ha csak ilyen gerinctelen eszközzel képes nyerni, sért, amiért nem hajlandó tisztességesen elém állni. A következő pillanatban már csak azt vettem észre, hogy szemek repkednek körülöttünk, pontosabban csak egy, de az is óriási, majd nagyon is úgy tűnt, hogy nem vesz minket, bele értve engem sem komolyan, amitől igen felment a pumpa az agyamban. Oké, hogy a sötéttől majd összecsinálom magam, vagy legalábbis csak tettetem, mintha félnék, mert megjátszani is tudni kell, na de nekem ne jöjjön ide menőzni egyetlen polip sem, hát ki ez kérdem én.
- Hogy gyerekek?! Na ezzel most jól felhúztál, te béna szörny! Azt hiszed keményebb vagy, azt hiszed erősebb vagy én nálam?! Hát tudd meg, hogy személyemtől, a hatalmas Eizotól fogsz ma vereséget szenvedni! Összetörlek, mint fazekas a köcsögöt, hallod?! – emeltem fel egyre jobban a hangom, nekem ez itten ne adja a górét. A közös támadásig várok, viszont ha a többiek meggondolnák magukat, akkor eleget feszülve a dolgon, egyedül is megtámadom a Shurikennel.

Shuriken:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagano Nobu
1. Osztag
1. Osztag
avatar

Male
Taurus Horse
Hozzászólások száma : 220
Age : 28
Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.*
Registration date : 2008. Oct. 29.
Hírnév : 26

Karakterinformáció
Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 11, 2014 11:54 am

-Se-semmi baj, Chiyo chan!*-* Örülök végre megismerhettelek...meg téged is Sojirou san és Toudou san és...-Akadtam meg a névsorban a hadnagynál. Hatalmas kérdőjel körvonalazódott fejem fölött, mert rá nem emlékeztem, ha egyáltalán volt mire emlékeznem.-Ré-mi-honnan? Oh! Nekem Horus-om van!*-*-
Paskoltam meg lelkesen az oldalamon pihenő zanpakutou-mat. Szívesen beszélgettem volna még Chiyo chan-nal, de félbe szakított a bárka kapitánya. Megszeppenten tekintettem le rá, mert nem értettem mivel vívtam ki haragját. Bocsánatot szerettem volna kérni illetlenségemért, de olyan erővel rázta meg vállaimat x-be fordult szemekkel puffantam földre. Harmonikaként távozott belőlem minden élet, hogy leeresztett lufiként terülhessek el a fedélzeten.@-@
-Érejetejem....sajbántam.-Mormoltam orrom alatt kivehetetlen szavakkal.
Némi időbe telt, mire újfent életet leheltem testembe és vigyázzba vágva magam, engedelmes matrózként kerestem fegyvert. Nagy erőkkel fürkésztem a szigony után, amikor tarkón csaptak a hadnagy szavai.
-Én, hogy tudok, szóval segítek a démonmágiában!-Emeltem fel félszegen a kezemet. Közelebb bukdácsoltam hozzá, mert sikerült belelépnem egy vödörbe, ami nem akart elereszteni. Makacsul ragaszkodott a lábamhoz, hiába próbáltam lerúgni.TAT
Mire a fedélzet széléhez értem már nem akartam vele foglalkozni. Fejvakarással gondolkoztam el, milyen technikát használhatnék. A kráken Apofisz elég nagy darabnak látszódott, de nem ismertük az erejét. Baj csak nem lehetett belőle, ha erősebb dologgal próbálkozom.O-o
-Mi-milyen színjátékban Krakopisz san?-
Úgy döntöttem egy raikouhou-val (hadou 63) kezdek, ha hadnagy san engedélyt ad rá, mert nem tudjuk az erejét és azt sem akartam baja essen kalóz kapitánynak, aki nagyon neki akart rontani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 11, 2014 9:20 pm

Őszintén elmosolyodtam, amiért egy ilyen kedves emberrel hozott össze ez a piramis. Közben persze azt is megtudtam élő lexikonná előléptetett Suza~chantól, hogy kis is ez a Hórusz nevezetű személy, és ettől mind a ketten még jobban szimpatizáltunk véle. Suza~chan a madár vonulat miatt, én meg úgy alapból. De nem igazán volt idő lelkesedni, lévén Ei~chan igen csak feltüzelt állapotba keveredett. Nem hibáztattam érte, extra fiatal volt még, és mint olyan bohó. Nishi~chan tervére elkuncogtam magam, majd mikor egy lándzsát nyomott a karomba, elbizonytalanodtam. Jobb szerettem Gin~chant holmi idegen fegyvereknél, és Gin~chan is igen csak heves féltékenykedésbe kezdett. Szóval pár pillanatig vacilláltam, valaki másra hagyományozom a fegyvert, még néhány pillanatra a kedves új ismerősöm is az eszembe jutott, majd meglátva a vödrös közlekedését, újabb jelentkező után lestem. Ám mielőtt lepasszolhattam volna alkalmi fegyverem, elsötétült minden, és egy gigantikus szem jelent meg. Tisztára, mintha az én kis szemecskéim anyukája lett volna, vagy apukája! Fogalmam sincs, hogy van~e neme ennek a Kraken izének. De alapvetően egész tüneményes volt. Végig vizslatott minket egyenként, bátorítóan ránk nevetett, nem mintha féltünk volna, végül megszólalt. Mondtam én, hogy a démonokat mindenki befeketíti, holott ez az Apó... izé, (Vagyis akkor fiú ezek szerint) szóval az előttünk sötétlő alak is csak figyelmeztetett minket, hogy ki vagyunk használva. Ei~chan kirohanására válaszképp én is beszédbe elegyedtem jelen pillanatbeli szívem második szörnyével. (Az első mindig Gin~chan lesz)
- Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünk, hogy ki vagyunk használva- hajoltam meg kicsit felé, noha le nem vettem róla a szemem, és a kezem igen csak Gin~chan markolatán pihent. A dárda vagy mi eleddigre már a vállamnak támaszkodott - De azt kell mondanom, hogy ezt eddig is tudtuk. Vagyis csak a magam nevében beszélek, de tudtam hogy kihasználnak. - elvégre már megint mi csináljuk a piszkos munkát a 12. osztag helyett, holott nekik kell ez a vacak... - Viszont amíg ők kihasználnak minket, mi is kihasználjuk őket! - folytattam mosolyogva - Erősebbek leszünk ettől, türelmet tanulunk, mértékletességet! - nem tettem hozzá hangosan, hogy amikor meg eljön az idő, a legkellemetesebb dolog viszonozni a szívességet, és borsot törni az orruk alá - Ahonnan én jövök, a mesterem mindig azt mondta, hogy a legnagyobb harcos az, aki képes harc nélkül győzni. Mivel még nem vagyok ilyen szinten, még egy darabig eltűröm azt, hogy kihasználjanak! - tettem hozzá. Úgy sejtettem, valamilyen szinten képes a buksinkba látni, hisz ezért pislogott át minket kezdésnek, szóval ha ez így van, akkor tudja az egész igazságot...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 52
Tartózkodási hely : 7. osztag területe
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 11, 2014 9:47 pm

Aikawa-sannal egyetértettem. Meggondolatlanság lenne úgy rátámadni, hogy nem tudjuk mit akarhat. Lehet, ha nem bántjuk, akkor egyszerűen elúszik mellettünk anélkül, hogy gondot okozna nekünk. Mindenképp jól járnánk ezzel, nem ismerjük a lényt, sem a képességeit, sem a szándékait. Ilyen esetekben az a legrosszabb stratégia, amit a „Hajó Kapitány” és a barnás-vöröses hajú srác tervelt ki.
Mikor megrázta a másik velem egy magas tagot és elkezdte mesélni mit eszik nem bírtam ki szó nélkül.
- Szerintem rossz ötlet csak úgy megtámadni! – emeltem fel hangomat a végén, ezzel nyomatékosítottam nemtetszésemet. Nem csak hogy túl sok a homályos rész a lénnyel kapcsolatban, hanem még a környezet sem nekünk kedvez, hazai pályán van Apofisz. Könnyű prédák vagyunk a számára a vízen ebben a kis ladikban. Ha elsüllyeszti, akkor nagyon nagy hátrányba kerülünk. - Nem teljesen de Aikawa-sannal értek egyet, ha Apofisz nem támad meg minket, akkor mi sem tegyük. Az a terv, amit kitaláltak nagyon kétesélyes, hiba lenne belekezdeni… még! Fogalmunk sincs mire képes, mi van ha azzal a cselekedettel, hogy megtámadjuk, miközben neki nincs ilyen szándéka magunkra haragítunk egy olyan teremtményt, amivel nem bírunk. Megmerik kockáztatni azt, hogy emiatt a cselekedetünk miatt a küldetésünket nem tudjuk befejezni és legrosszabb esetben itt halunk meg. Nekem nincs kedvem egy ilyen botor ötlet miatt az életemet veszteni. Ne támadjunk mi először. Ne mi kezdeményezünk, hanem Ez… - mutattam a vízbe - csak utána cselekedjünk az alapján, ahogy viselkedik. – szusszantam egyet és összehúztam a szemöldökeimet - A környezet sem kedvez nekünk. Mi van, ha nem egyedül van? Ha vannak társai, akkor még nehezebb dolgunk lenne! – olyan helyen vagyunk, ahol tényleg megtörténhetnek azok, amiket mondtam. – Csak a kezdők követnek el ily hibát ennyi ismeretlen tényező mellett, egy tapasztalt harcos nem így cselekszik!
Mire befejeztem monológom fekete köd telepedett a hajó köré, csak a lámpa adott némi fényt. A lény közben mozgolódni kezdett a hangokból és a bárka mozgásából ítélve, a rám cseppenő vízcseppekből ítélve már kiemelkedett. A semmiből megjelenik Apofisz hatalmas szeme Sojirou-san előtt, majd körbement és előttem állapodott meg. Felnevet, majd megszólal… közben kezem a lélekölőm markolatára helyeztem biztonságért. Eizo-san persze rosszul reagált a „gyerekek” jelzőre és elkezdett visszabeszélni neki. Nem tudhatjuk, hogy milyen idős lehet a szem gazdája, lehet, hogy a számára tényleg gyerekek vagyunk annyira idős.
- Fel akarjuk térképezni a helyet! – válaszoltam meg az első kérdését normális hangvétellel - Mi értelme azt kérdezed? Hát egyszerű a kíváncsiság hajt! – jött a következőre a válasz.
~ Hogy tudnánk, hisz a sem tudjuk mi ez a hely pontosan! ~ gondoltam magamban.
- Tudást, legalábbis én! – a végét alig halhatóan mondtam. Nem teljesen ezt volt a célunk ezért fogalmaztam tágabban. – Tudjuk azt viszont nem, hogy miért nem tarthatnánk meg! – a következő kérdésén elgondolkoztam mit válaszoljak. - Persze, ilyen az emberi természet. Akik ranggal rendelkeznek azok kihasználják, irányítják és elnyomják a gyengéket. – nem köntörfalaztam.
- Nem tudom kivagy vagy mi vagy, azonban ha azt hiszed nem vagyunk szabadok akkor tévedsz.. azok vagyunk és azok leszünk, a lelkünket senki sem zárhatja kalitkába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Május 12, 2014 5:52 am

Már majdnem sikerül elaludnia, de nem, valami megint történt. Mozog a hajó, ami nem is meglepő, tekintve, hogy vízen vannak, de akkor se így kéne.
- De most tök komolyan. Ne már…- feltápászkodik, megropogtatja a végtagjait és meglepve nézi, hogy itt elég ködös az idő. Meg este is lett? Milyen hamar, bár bent vannak a piramisban… lehet Aizen innen csórta az ötletet otthonra. Napszakok változása, fasza. Csak nem emlékszik, hogy ott lett volna szem is, sőt, kettő. Inkább oda araszol a trónhoz. Ott még van fény.
- Oh, ugyan kérlek, túlzol.- legyintett a szem felé, lányos zavart mimelev.- Csak most találkoztunk, és már is sötételnél el? Rózsika, hallod? A lámpát kéne törni. Szerintem ne tört össze. Van egy tippem, hogy akkor a nyelescicit benyelnénk. Egy zsák krumplit rá, hogy ez a fekete valami, még nem az ucsó genya. Csak egy kis akadályozás. Hívjatok Jack Sparrownak, de tuti a kraken.- na ja, és most kellett oda adnia Flavinak Orgot, maradt a jóképűsége, mint fegyver. Habár… itt van a lándzsa is, na majd azzal megdobálja, ha kell.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Május 12, 2014 7:11 am

- ^_^… - Flavia roppantul elégedetlenül tekint a víz irányába. Bár úgy fest Ratatösk elvesztése miatt egy árnyalatnyival komorabb lett az arca, de a mosoly így sem tűnt el arcáról, tovább is ott leledzett rajta, csupán tekintete villódzik baljóslatúan.
- Wollcsi, gyere el a széléről ^_^ - mondja anyáskodóan játékosságból. Nem utasít, a fracciónra bízza, hogy mit tesz, csupán jó tanáccsal látta el az arrancart. Mindeközben a primera mellé somfordált, gondolván, ha valami baj történne, ott biztonságban lesz. Jobb az elővigyázatosság.
Flavia a szörny szavai során a lámpásra szegezi tekintetét, ha netán valaki szét kívánná törni a társaságból, odasurranva cseni el azt.
- Ez Flaviáé. Csak nem tennétek tönkre azt, ami másé? – mondja, amennyiben sikerül megkaparintania az egyik pillanatról a másikra értékessé vált fényforrást. - Flavia sajnálja tisztelt Szem Úr, de kérésedet nem teljesíthetjük, elvettük, amit akarunk ^_^ - néz a többiek irányába mosolyogva.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Sojirou
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 26
Tartózkodási hely : 9. osztag
Registration date : 2014. Apr. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Május 13, 2014 9:49 am

Ahogy a szem elhaladt előttem mindkét fegyveremet neki szegeztem. Kissé félelmetes ha egy ember méretű pupillába nézel vissza. Azt azonban megjegyezhetem hogy a lény nagyon elbizakodott. Kapásból kezdhetnék azzal hogy széles vágást metszek a szemére és többet sosem lát. Vakon a harc eléggé kellemetlen. Én már csak tudom. Volt már részem érdekes harcokban. Természetesen ez ostobaság lenne ha esetleg ellenfelem nem támadni akar. Természetesen nem támadok egészen addig míg más nem támad. Azonban nem habozok hogy másodikként csaphassak le.
-Watashi to isshoni odotte kudasai Izanagi to Izanami.-suttogtam magam elé. A két megszólított izgulva ugrott mögém. Azt hitték baj van. Ez félig meddig igaz is volt. Amikor viszont látták a helyzetet lenyugodva rendezték a harci soraikat és felkészültek. A többiek azt láthatják ebből hogy furán kékesen illetve vörösen csillognak a kardjaim. Éreztem ahogy az utolsó csepp lélekerőm is a kardjaimba áramlik. Most már ha akarnék sem tudnék shunpozni. Sebaj. Úgy sem akartam. Az ilyen hatalmas szörnyek egy mozdulattal utolérnek. Felesleges lélekenergia pazarlás a shunpo. Egyébként is. Vátjuk meg mit mond.
A hosszas szócséplés csak egy dologban győzött meg. Ez a valami semmit nem tud a shinigamikról. SOHA nem hagyunk fel semmivel. Mi vagyunk a halál istenei. Ha valaki minket halállal fenyeget az ostoba. A mi életünk mások kiszolgálása. Nem kihasználnak minket, hanem értelmet adnak az életünknek. Ha ez nem tetszik valakinek, az visszamehet a körzetekbe szenvedni.
-Továbbmegyünk.-jelentettem ki halkan. Éreztem hogy Izanagi keze az ideges szorításból átváltott a harc előtti kemény markolásra. Csak nem gondolta hogy elfogadom ezt az ostoba ajánlatot? Izanami lágyan körülölelt. Már semmi baj nem lehet. Mély támadóállást vettem fel és a fülemhez húztam a katana nyelét. Szinte hallottam Izanagi mély nyugodt lélegzetét. A szévverésünk összehangolódott. Az idő lelassult és minden mozdulat tisztán kirajzolódott a látóteremben. A kapitány erélyes kiáltása, a másik srác botladozása a vödrökben, a kissé tanácstalan lány lépései a szigonnyal. A kraken minden pikkelye külön mozgott és én éreztem mindet. A harctéri reflexek elárasztották a testemet. Most már jöhet bármi. Izanagi Izanami és Én megállítjuk, továbbmegyünk és megtudjuk mi a kincs. Ez a feladat. Ez a küldetésünk. Ezzel használnak ki minket. Ezzel szolgálhatunk másokat. Ez az életünk. Ez a halál. És itt én vagyok a halál istene.
ENYÉM A HALÁL!

______________

Watanabe Sojirou    9.osztag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Május 14, 2014 6:56 am

Vizes lett az arcom, de többet nem értem el a lövöldözéssel. Az a valami nem akart a lövedékeim elé úszni, és szerencsére a hajó valami csoda folytán nem került célpontba. Ahogy espada-m megkért, el hagytam a hajó szélét, és oda álltam mellé. Engem nem riasztott a sötétség, bár... Borzongató volt, s taszító, viszont mégis csak RävFlavia nagy erejű, bátor fraccion-ja voltam.
Ahogy a hüllőszemek beszéltek hozzánk én az espada-k, főleg az én espada-m reakcióját figyeltem, s vártam, hogy nekik mi lesz az álláspontjuk. Flavia döntött, így én is.
- Ahogy mondtad, szabadok és erősek vagyunk, - léptem az espada-m elé, hogy mid őt, mind a lámpást takarjam a testemmel, - szóval a pikkelyeid alá dughatod a terved, ezt a lámpást nem törjük össze! Kotródj az utunkból, vagy véged! - Azzal energiáimat a nyitott szám elé kezdtem gyűjteni, hogy egy cero formájában pusztító erőt zúdítsak ennek a valaminek a szemei közé. Akár elkotródik, akár nem, én szabadjára engedtem pusztítási vágyamat megtestesítő cero-t.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natalie Salazaar Granz
Espada
Espada
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 160
Age : 25
Registration date : 2011. Mar. 24.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: Tudós
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40550/65000  (40550/65000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Május 15, 2014 6:41 am

*Felhúzott szemöldökkel állok a kőszobor szavaihoz. Valahogy nem akarok ezekhez a dolgokhoz lényegi szavakat hozzátenni, inkább mély csendben esek. Bár ez sem olyan csend, mint amire számítani lehet. Egyszerű kommunikációba kezdek Desmonddal. S míg ez történik, percek elteltével megborul a hajó. Eme jelenségre kicsit megingok a székben, de leginkább csak sóhajtok egyet azon, hogy csak most veszem észre a sötétséget. Majd megáll a hajó s a lámpásunk már majdnem ki is alszik. A megjelenő szempárra pillantok, de szavaira csak elnevetem magam. Karasunak természetesen előtte bólintok egyet.*
- Félre értesz. *Kitámasztom államat a karfára való könyökölés segítségével.* - Saját érdekem van ebben a piramisban. Ha adsz valami olyan dolgot, ami érdekel is..akkor megszabadítalak a szenvedésedtől. De ha nem teszed, akkor jobban teszed, hogy távozol. Mi úgy sem megyünk innen. Egyébként egyáltalán nem szép dolog így döntögetni a hajót. Nem ártana leszoknod róla, különben mutatok neked erősebb fényt is a lámpásnál ^.^ *Rámosolygok a lényre, de a kisujjamat sem mozdítom, egyelőre.*

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 18, 2014 6:35 am

- Mézes-mázos hangoddal tájékoztatsz bennünket, hogy el vagyunk tévelyedve, s irányítanak bennünket, mint a bábokat. Eztán arra utasítasz bennünket, hogy pusztítsuk el a lámpást. Így nekem sokkal inkább tűnsz manipulatívnak, mint akikre utalni próbálsz. Azok, akik közvetlenül ide vezettek bennünket, lehetőségeteket kínáltak nekünk, s csupán útmutatást nyújtottak. Ha pedig feletteseinkre próbálsz célozni, ők egy önálló döntésünknek mutatják meg a "hogyanját". Ezek után csak annyit mondanék neked, hogy ... - Ezen a ponton felveszem a földről a lámpást, vagy elveszem attól, akinél eddig volt, és a szemre irányítom a fényét. - Vakulj meg, de a biztonságot nyújtó fényt választjuk!

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Pént. Május 23, 2014 11:58 am

Arrancarok: A cero egy pillanatra megvilágítja a lényt, ami leginkább egy hatalmas kígyóra hasonlít, de a teste mintha árnyékokból állna, és több végtagot vagy kinövést is láthattok a hátából ágaskodni abban a másodperctöredékben, amíg az energia megvilágítja. A cero egy haragos szisszenést csal ki belőle, ezután pedig hangos, haragos kiabálással folytatja a mondandóját.
- Bolondok! Ostoba kölykök vagytok. Nagylelkű voltam. Nem kaptok több esélyt. - a hajó érezhetően megremeg, azután pedig kis híján oldalra borul, ahogy a szörny nekimegy a hajó oldalának. A szélen álló Wolloh elveszíti az egyensúlyát, de szerencséjére a hajó belseje felé esik, nem a vízbe, a többiek is nehezen maradnak csak talpon, de nekik sikerül. A fehér szempár a hajó orránál bukkan fel, a lámpa fénye emberméretű fogakon csillan meg, amik magasan a hajó fölé emelkednek, ahogy a szörny elnyeli a bárkát. Ezután újra ugyanaz a kép, a közeledő fogsor és szemek fogadnak, majd ismét, egyre gyorsabban kezd ismétlődni a látomás. A lámpa fényköre egyre jobban csökken, mintha készülne kialudni.Shinigamik:
A lámpa fénye megvilágít egy keveset a szörnyből: a feje egy része alapján egy hatalmas, fekete hüllő, ami mintha árnyékokból épülne fel. A szeme ellenben nem mozdul a fényre, mintha nem is látná rendesen, vagy legalábbis nem zavarná. Ahogy mindenki reagált arra, amit mondott, egy halk nevetés hagyta el a torkát, ami végig visszhangzott a csarnokban.
- Olyan ostobák vagytok, amilyennek tűntök. Semmik vagytok hozzám képest. Öregebb vagyok, mint az idő, hatalmasabb, mint a végtelen, a fény felvillanása számomra csak egy másodperce történt, hogy újra kialudjon. Ti annyira jelentéktelenek vagytok, hogy fel sem fogom a létezésetek.- a hajó megremeg, a lény erősen meglökte, mindenki küzd érte, hogy visszanyerje az egyensúlyát. Mire sikerül, a szörny már előttetek van, a fehéren izzó szempáron kívül láthatjátok az emberméretű fogakat, amik jóval a hajó fölé emelkednek, hogy elnyeljék azt. Ahogy a szörny lenyeli a bárkát, megismétlődik a kép, újra azt látjátok, hogy közeledik, lenyeli a hajót, és ez egyre gyorsabban ismétlődik, mintha a szörny gyomrában is elkapna egy újabb szörny. A lámpa fénye pedig egyre jobban gyengül.


Határidő: május 29.

/Bocs a késésért! Mivel már kicsúszunk az egy hónapból, nem kell kapkodni, nincs lélekenergia, de cserébe várható valamilyen IC kárpótlás./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Vas. Május 25, 2014 4:36 am

Erre mit lehet mondani? Drága megboldogult Atyám mindig arra oktatott, hogy inkább becsüljenek alá, mit fölé, mert akkor még talán esélyünk is lehet. Ámbár a démonkába csalódtam kissé... Az is igaz, hogy a többi démon, akikkel eleddig össze hozott a sors, és a vakszerencse (tuti vak,ez nem lehet vita tárgya...) valamennyien ilyen kedvesen fogadtak. Nem egy közülük meg akart ölni. Most pedig a legjobb puszi pajtásaim, ámbár nem szoktunk puszizkodni. De lehet, hogy a démonok is olyanok, mint az emberek, meg a shinigamik, meg a lidércek. Van köztük aranyos, és van köztük kevéssé. De ez itt a kevéssé kategóriába tartozott. A kinézetével semmi baj nem volt, félre értés ne essék, szívesen haza vittem volna, ámbár arra még nem jöttem rá, hogy hol is lehetne tartani, egy ekkora valamit, ám fel akart borítani minket. Felettébb szellemesen meglendült a hajó, mi meg hanyatt-homlok csúszkáltunk rajta. Szerencsétlen dárdád próbáltam beakasztani hirtelen valami szűkebb helyre, hogy valamennyire stabilizáljam magam. Kissé csúszós-nedves volt amúgy is a padló, ahol álltam, hála Ei~chan kormányozási képességeinek. Szóval lendült velem a világ, és komoly akrobatikus bravúr,  illetőleg egy időben beakasztott dárdának volt csak köszönhető, hogy ha nem is túl délcegen, de a hajón maradtam.  Ezt még vehettem volna véletlennek, hisz méretileg óvatoskodnia kellett, és ha nem tette, könnyen ilyes balesetek előferdülhettek, ám az, hogy le is nyelt minket bárkástól... na az már szín tiszta neveletlenség volt a részéről! Arról nem is beszélve, hogy ezt elkezdte végteleníteni, ami egy idő után, még az én birka türelmemet is kikezdte. Igaz, hogy méretes fogai voltak, ám nekem meg volt egy méretes, és igen csak súlyos Rókám! Halkan, bizalmasan hívtam elő Gingitsunét. Majd mikor legközelebb volt oly kedves, és lenyelt minket, pár száz kilós pengével megpróbáltam kivágni magunk a szájából. Úgy sejtettem, hogy ha nem sikerül, következő alkalommal újra próbálhatom. Ráadásképp még a szusi ötletéről se mondtam le teljesen...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 52
Tartózkodási hely : 7. osztag területe
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Május 26, 2014 10:13 pm

Egyikünknek sem nyerte el a tetszését, amit mondott a lény. Persze ez érthető volt, úgy tett mintha mindent tudna, pedig nem. A lámpa fénye, mit egyikünk a lény szemébe „nyomta” megvilágítást adott róla. Egy hüllőszerű valamire hajazott, mit fekete pikkelyek borították és mintha árnyékból lenne a teste.
~ Legalább már valamennyivel előrébb vagyunk, ismerjük már valamennyire ezt a valamit! ~ szememet közben le nem vettem a megvilágított részről. Nevetni kezdett azon, amit válaszoltunk neki. Kacagása után elkezdte fényezni magát, hogy idősebb mint maga az idő, meg hatalmasabb mint a végtelen, s még ilyenek. ~ Valaki itt elég beképzelt. Én meg azt hittem, hogy a vezető hajókapitány az, pedig ehhez a valamihez képest ő semmi.
- Már megbocsáss, azt mondtad előbb idézem „Ti annyira jelentéktelenek vagytok, hogy fel sem fogom a létezésetek.” ugye? - direk szóról szóra mondtam el újból azt, amit ő. - Akkor ezek szerint most te olyanokhoz beszélsz akik nem léteznek, más szóval magadban beszél! De furcsa vagy! – nevetem el magam a végén, kicsit felidegesített a lenézése, ezért nem hagyhattam magamat. A szörny közbe elég erélyesen meglökte a hajónkat, minek köszönhetően megmutathatunk mennyire jó az egyensúly érzékünk. Normál esetben talán nem lenne gond, de a vizes fa még jobban megnehezítette talpon maradásunk. Fél térdre esve kapaszkodtam meg a hajó oldalában és úgy próbáltam védeni magam az eleséstől.
- Na most már jöhet a tervetek! – szóltam a többiekhez, bőven eleget halottam ahhoz, hogy tudjam, nem barátkozni akar. Mikor már talpra tudtunk állni előttünk bukkant ki a vízből, s nagyra tátott szájal nyelt le minket. A hatalmas fogak elhaladnak az árboc fölött és mögöttünk záródik össze. Ha ez nem lett volna elég megrázó élmény, újból ismétlődött az egész esemény, és újból, és újból, egyre gyorsabban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Május 27, 2014 1:24 am

Jól gondolta, hogy nem lesz itt semmi megadás, meg lámpa eloltás. A nagy kraken bizony megszívta. Habár az is igaz, hogy nem feltétlen kellene felhergelni, ha már az arrancarok vannak a hajón, még az a nagy dög a vízben. Nem annyira jó a pálya leosztása.
- Héhéhéhé Flavcsi… egyszerre csak egyet. Most Orgot akarod magadnál tudni, vagy a lámpát? Tessék választani, ne legyél ennyire irigy.- bár megrovásnak szánta, de játékosan mosolyog.
- Na, azt kell mondanom, elég nagy itt az összhang. De hé, Rózsi… miből gondolod hogy szenved?- kérdezte kérdően pislogva. - Ha csak ránézel, láthatod, hogy el van mint hal a vízben… hehe, hal a vízben… ez kurva jó volt. Nem? Szerintetek?- kérdezte vigyorogva, hátha a többieknek is vannak fáradt pillanataik, és ez tetszett nekik.
Volt egy tippje, hogy nem lesz elég ennyi, és ez a dög nekikezd a keménykedésnek. De hogy elsőnek a hajó oldalát támadja meg… reméli a rumot nem kell majd beáldozniuk. Aztán meg kezdi zabálni a hajót. Hajaj, ez nem lesz így jó.
- Na, remek, forgács lesz a ladikból, és ahogy nézem, a lámpa is kezd kimenni…- gondolkozik erősen, de semmi okos nem jut az eszébe, de helyette valami más igen. - Hajajaj, hogy mindig ilyen hülyeségek jutnak az eszembe. Majd halásszatok ki…- rákészült a sonidozásra, és amint alkalma is nyílik, már megy is. Be a dög szájába, irány a nyelőcsöve, amikor úgy gondolja, hogy elég jó helyen van, a kezében tartót lándzsával/dárdával mélyen beleszúr a húsba, hogy lehetőleg megtartsa, még egy kézzel kapaszkodik benne.
- Pfej de büdös vagy…- szabad kezével céloz lefelé, és egy cerot készít elő, beleadva egy jókora reiatsut, szóljon egy nagyot, és utána mehet. Hátha bentről robban szét ez a dög.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shima Eizo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Valahol lófrál
Registration date : 2014. Jan. 21.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Május 28, 2014 2:19 am

Amint a szörnyre több fény derült, nem sok polip hasonlóságot véltem benne felfedezni, sehol egy nyálkás csáp, meg tapadó korongok, csak sötét szmötyi az egész, de még így is majdnem kráken. A szörny reakciója nem lepett meg, sem a modora, hiszen az egész szófosás alatt senki sem akadt, aki behúzott volna neki egyet. A hajó ismét instabil lett, én pedig erőt véve, a padlóba szúrtam fegyveremet, hogy az szolgáljon támasztékul. Egyensúly hiányában épp hogy nem a lábfejemet szúrtam át vele, pedig odarögzítve mégsem akartam lenni, mert kínos lett volna, ha végül a kráken bogárgyűjteményében végzem. Ekkor az okos tojás társunk felé fordultam, fogaimat vicsorítva:
- Na ez a vége annak, ha megpróbálsz teadélutánra invitálni egy szörnyeteget. A harcos az harcos, a szörny pedig szörny, a barátságos előítéleteidet meg hagyd otthon!
A hajó már kezdi visszanyerni stabilitását, majd kirántom a padlóból Seitoyaiba-t, és készülnék valami megsemmisítő csapást mérni a krákenre, amikor hírtelen előttünk terem.
- De hisz ez jó nagy. blink  – jegyzem meg ledermedve, és mikor a hajót is lenyelte teljes egészében, akkor fogtam rémületemben padlót. Úgy tűnik beigazolódott, amitől mindig is tartottam, az univerzum még nem volt felkészülve rám, és túl korán születtem meg, úgyhogy viszlát édes élet, vár a túlvilág… már megint. Chi-chan próbálkozása bátorított csak fel újra, ő még nem adta fel, és az úgy nagyon nincs rendjén, ha ő harcol, miközben a főhős pedig fetreng, úgy hogy szájfelmetsző hadműveletében besegítettem a Shurikennel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Május 29, 2014 9:50 am

Vex viccén talán nevettem volna, hogy jelezzem felé szimpátiámat, csakhogy elvoltam foglalva a cero-mmal, ami... annyi hatással volt, mintha zseblámpát kattintott volna valamelyikünk a hüllő képébe. Ez némileg letörte az egomat, főleg hogy totálisan hatástalannak bizonyult a technikám.
Ámbár a csapatunk egyértelmű elutasítása legalább az ő egoját is megpiszkálta, amit némi örömféleként konstatáltam. Csak hagyta volna békén a hajót! Számomra nem szimpatikus természetességgel csak én dőltem ki, mert hát, magasságilag én voltam a legnagyobb négyünk közül. Talán, ha szélesebb terpeszben álltam volna... De ki a shinigami gondolt volna arra, hogy neki fog menni a hajónak, mert hogy én nem, az biztos.
Óvatosan igyekeztem feltápászkodni, de csakhamar újra padlóra kerültem. Viszont most direkt. Valami reflex rántott vissza, ahogy megláttam, hogy nyitott szájjal felénk ugrik, s aztán újra, és újra... Szédítő látvány volt. @.@
- Thres, mi a parancsod? - Kérdeztem az espadam-ra vigyorogva, s türelemmel vártam válaszát a fedélzeti padló biztonságban, hiszen innen nincsen lejjebb... Legalábbis ezzel nyugtattam magam.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagano Nobu
1. Osztag
1. Osztag
avatar

Male
Taurus Horse
Hozzászólások száma : 220
Age : 28
Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.*
Registration date : 2008. Oct. 29.
Hírnév : 26

Karakterinformáció
Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Pént. Május 30, 2014 12:15 am

Nem kifejezetten értettem a beszélgetést, mert a vödörrel bűvészkedtem, hogy legyen kedves szabadon ereszteni, mert nagyon aranyos, ennyire megkedvelt, de így nem tudtam arra figyelni, mikor adja ki a tüzelési parancsot Hadnagy san.
-Lehet le kéne állnod az LSD-vel, csak, mert nem valami egészséges meg úgy egyáltalán nem tesz jót a szervezetednek, Mitráken, ha ennyire belassulsz, aztán mindenfélét képzelsz éhéhé~s...-
Kicsiny oktató előadásom már nem tudtam befejezni, hála az újabb imbolygásnak, amit hatalmas gyorsúszó karcsapásokkal próbálkoztam nem éppen kivédeni, csak annyi lendületet szerezni megkapaszkodhassak az árbocban. Továbbra se tűnt biztató lehetőségnek a vízben végezni. Hát, még az állat gyomrában!((OAO))
Azt sem tudtam hova eshetne tovább az állam, amikor egyenesen felénk tátotta száját és egyszerűen bekapott minket, szőröstől-bőröstől. Arra se volt ötletem ezután a sokk generálta bennem az érzést, hogy folyamatosan ismétlődik a szörnyű végzetünk, vagy én is kaptam némi drogocskát a sós tenger felől, de határozottan pörögtek a filmkockák, ahogy hamm és nyamm befal minket.@-@
Jó néhány körön keresztül, csak kőkemény fejkörzéssel követtem az állandóan gyorsuló mozdulatot, aztán inkább feladtam, mielőtt üdvözölni támad kedve a reggelimnek. Próbáltam követni merre vannak a többiek és láttam, vagyis gondoltam, hogy láttam, amint Chiyo chan és  kalóz kapitány megrohamozni készülnek. Tettem egy villámgyors kereső kísérletet, merre van Hadnagy san, de rájöttem, hogy mire megtalálom, addigra a többiek már bajba kerülhetnek, vagy egyáltalán ki se kerülünk innen.T_T
-CHIYO CHAN! KALÓZ SAN! SEGÍTEK KIDOU-VAL! VIGYÁZZATOK EL NE TALÁLJON! MEGPRÓBÁLOM CHIYO CHAN ELÉ, MELLÉ A KÖZELÉBE!-Kiáltottam a szörnynek rontó lány felé, hátha sikerül meghallania mit szeretnék és véletlenül sem én fogok neki sérülést okozni, meg Kalóz kapitánynak is adok némi támpontot, merre próbálkozzon. Persze közben siettem, ahogy tudtam és ügyesen elrugaszkodtam az árboctól, hogy a már ellövésre várakozó raikouhou-val becolozhassam a Mitráken száját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natalie Salazaar Granz
Espada
Espada
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 160
Age : 25
Registration date : 2011. Mar. 24.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: Tudós
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
40550/65000  (40550/65000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Pént. Május 30, 2014 12:44 am

*Maga a lény az intelligencia egy alapvető fokát sem mutatta meg nekem, amitől bizony elszomorodtam. Hát miért kell nekem folyvást ilyen lényekkel találkoznom és cuki, csillogó pillangóbábba belehempergetnem? Csillogni azt biztosan fog, de inkább majd csak elcsillámlik, ha jól feldühíti Veximust. Nézek is a többiekre, aztán egy hatalmas kiáltás, majd a ladikunk már döcögni kezd. Szerencsére én a székben jól megtudok ám kapaszkodni, így csak jobb, balra vágódom neki a karfának.*
- Most miért kell ezt csinálnia? T^T *Szomorú arccal fordulok a lassan teljesen besötétedő dolgok irányába, aztán egy elég érdekes esettel találom szembe magam. Azt már tudtam eddig is, hogy Veximus nem az a nyugton ülök fajta, de hogy maga vesse be magát a "kódszörnyetegecskébe" az még engem is meglep.*
- Hát ez egy sötét lényecske, mint egy denevér. Fáj neki biztosan, de úgy ám! *-* *Jut eszembe nekem is, ezért mikor a lény jól behammol bennünket, akkor feloldom a fénylőmet, hogy úgy világítsam ketté ezt a kis aranyos, ámbár rendkívülien idióta lényt, mint egy csodálatos pillangó királylányka.*

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Jún. 02, 2014 11:52 am

Arrancarok:
Ahogy Vex a lénybe szúrja a lándzsát, hangos, fülsüketítő sikoly ráz meg mindent, ezzel arra késztetve mindenkit, hogy takarja el a füleit. Bár a többi támadás lepattan, és semmi másnak nincs hatása, a lámpa fénye hirtelen felerősödik, megvilágít mindent maga körül. A hatalmas, árnyékokból álló kígyó rángatózik, ahogy a már vakítóan erős fény rávilágít, a teste pedig néhány másodperc leforgása alatt elolvad. Eloszlik a hideg, a kellemetlen érzés, hirtelen úgy érzitek, hogy csak néhány másodperc telt el azóta, hogy elindultatok a kikötőből, ahová vissza is értek. Ahogy az első közületek partra lép, kettényílik a földgömb, és egy híd jelenik meg előttetek, amin át tovább haladhattok a piramis belseje felé.
Ezúttal egy széles, kör alapú teremben lyukadtok ki, ahol a megszokott kőszfinx fogad, és rögtön meg is szólít titeket.
- Megfizettétek a belépés árát, bebizonyítottátok, hogy a tudás fontosabb nektek, mint a földi javak, legyőztétek a kétségeiteket, és megtagadtátok a sötétséget. Méltók vagytok rá, hogy belépjetek a Bölcs király termébe. Már csak annyit kell tennetek, hogy itt hagytok valamit magatokból, hogy megőrizzünk titeket azon kevesek között, akik idáig jutottak- mielőtt bárki elkezdené kioperálni a különböző belső szerveit, a falak félrehúzódnak, hogy felfedjenek számtalan hangszert, eszközt, alapanyagot, illetve tintát és tollat, mindenki megtalálja, amit akar, mintha varázsütésre teremne ott.


Shinigamik:
Minden támadásotok, függetlenül attól, hogy erős vagy gyenge, kidou, fizikai vagy zanpakuto képesség, megáll, és nem ejt sebet a szörnyön, aki továbbra is szédítő sebességgel folytatja a hajó lenyelését, a lámpás halovány lángja pedig meg-megremeg már, nem fog tovább kitartani néhány másodpercnél. A fegyvereitek viszont nem sebzik meg a démont.


Határidő: június 14.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Jún. 02, 2014 10:20 pm

Totálisan eredménytelenek voltunk... nem csak én. Se Gin~chan, se Ei~chan se Nobu~san nem sebezte meg ezt az Apó kígyót. Kissé csalódottan pottyantam vissza a bárkára. Elraktam a Rókát minden némű tiltakozása ellenére, és neki láttam filózni. Ez az izé nem tett bennünk komolyabb kárt eleddig, hisz csak nyeldekel, ámbár azt vég nélkül.  Viszont mégis lenyelt minket újra, és újra és újra... A lámpás, ami a hajón van valamiért félelemmel töltötte el, mindenképp el akarta oltatni velünk, de se Nobu~san kidouja, se Kasai~chan nem zavarta meg egy csöppet sem a lelkecskéjét! Első kérdés, mije van a bárkának, és a lámpásnak, amink nekünk nincs? Második kérdés, miért csak őket érinti, minket miért nem, és viszont. Kör kérdés volt ez a buksimban, a bennem tanyázókhoz. Ötleteket vártam. Elvégre, ha annyira böknénk a csőrét.... mármint a szemét, szóval akkor egyszerűen lecsapna minket, és probléma megoldva. Mérete és az ereje, a korábbi bárka-hintából kitűnt, meg volt hozzá! Így viszont nem volt értelme a dolognak! ... Ha csak nem volt tényleg oda-vissza a játék. Mi nem tudjuk megérinteni őt, ő nem tud megérinteni minket. Elgondolkodva pislantottam végig a bárkán. Már itt volt, mikor mit ide értünk, és szemmel láthatóan, ezzel nem volt problémája, hogy hozzá érjen!
Megakadt a szemem a korábbi kapaszkodómon. Némán húztam ki onnan, ahova korábban magam illesztettem. Semmi felesleges dolgot nem láttam a hajón. Egy lámpás, mert sötét lett, kormány, hogy ne szenvedjünk hajótörést, vödör, ha netalán szükség lenne rá, és egy lándzsa. Időnk annyi volt, mint a tenger, szóval egy próbát megért.  Hirtelen lendületet vettem, mikor egy újabb megevési hullám jött, elhajítottam a lándzsát bele az állat torkába.
-Követem, szóval ha van valami ötletetek, amivel segítetek a lendületben, azt őszintén megköszönném - hadartam a többieknek - Azért ne öljetek meg, ha lehet... - tettem hozzá kissé bizalmatlanul, majd magam is a lándzsa után lendültem, hogy ha becsapódik, teljes súlyommal rá érkezzek, ezzel is beljebb hasítva a fegyvert a húsba. Csak remélni mertem, hogy a logikámban nem volt hiba, és nem kenődök fel valami úton-módon vagy a bárka oldalára, vagy a kígyó valamelyik szervére...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Jún. 03, 2014 4:09 am

Tudta, hogy ez egy nagyon hülye ötlet volt, de van, hogy a leghülyébb ötletek jönnek be a legjobban. Hogy most is ez történt, vagy se, arról fogalma sincsen, csak azt tudja, hogy az a dög már nincs, és vehetett egy fürdött. De még így se takarodott le róla minden mocsok, ami a kígyó elolvadásánál keletkezett. Még szerencse, hogy valahogy vissza tudott ugrani a hajóra.
- Pfje… máskor se csinálok ilyet.- négykézláb volt, törölgette az arcáról azt a gennyet, ami ráfolyt, meg a hajából is szedte kifelé.
- Na remek, ott vagyunk, ahol kezdtünk. Éééés itt is van a szobor…- lehettek volna ötletesebbek az építészek, mindenhova csak ezt rakták, de legalább, most nem kérdez semmit, inkább kér. Már arra gondolt Vex, hogy ideszarik egyet, és marad is belőle valami. Mert kicsit ki lett a töke attól, hogy ráfolyt egy kígyó, vagy akármi is volt az. De a jelek szerint nem kell ilyet tennie. Amint meglátja, hogy mik is tűntek fel a, már tudja a dolgát. Keres egy darab papírt, elvesz egy tollat, belemártja a tintába, és leírja a papírra a nevét, majd a nála lévő dárdával megszúrja az ujját, és még egy csepp vért is otthagyott. Utána gondosan összetekerte a papírt, kereset valamit, amivel átkötheti, majd lerakta. Részéről ez meg is van.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A piramis   

Vissza az elejére Go down
 

A piramis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában-