HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A piramis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Jún. 11, 2014 5:55 am

- Végül is, csak néhánytucatszor kellett lenyelnie egy óriáskígyónak, s megy minden a tervem szerint! - Dünnyögöm magam elé, remélve, hogy a többiek is hátha meghallják.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Sojirou
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 26
Tartózkodási hely : 9. osztag
Registration date : 2014. Apr. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Jún. 12, 2014 4:55 am

Amint a többiek támadásba lendültek én sem tétlenkedtem tovább.
-Izanagi!-kiáltottam és felfele kettéhasítottam a szörny szemét. Egy pillanat. Nem is hasadt ketté. Mi történt Izanagival? Mért nincs itt? Nem lehet. Hisz megváltozott a kardom alakja. Akkor mért nem sikerült átvágnom a szemet? Ennyivel erősebb nálam? Ahogy elnézem nemcsak nálam hanem a többieknél is jóval erősebb. Nem tudom mért próbálkozok egyáltalán. Valami azonban még egy próbára ösztökélt.-Izanagi!-újabb vágás most fentről le de most sem hatékony.No várjunk csak. A szörny hátrébb húzódik. Sikerült!
Egész addig gondoltam így amíg ki nem nyitotta a száját. Az egész hajót lenyelte mégis sértetlenek voltunk. Tehát ő sem bír velünk. De mi az ott? Csak nem egy második szörny? Ugyan akkora a szája. Ez is elnyelte a hajót. Mi ismét sértetlenek vagyunk. Ezek nem bírnak velünk. Ismét egy száj, ismét sértetlenül. És még egyszer és még egyszer! Ahogy hallom a vörös hajú kollégának már terve is van. Halálistenek vagyunk. Egy ostoba féreg nem fog ki rajtunk. Magasba löktem a kardomat és felkiálltottam:
-Gyere akár százszor is! Nem bírsz velünk!

/*Boccs a késésért.*/

______________

Watanabe Sojirou    9.osztag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagano Nobu
1. Osztag
1. Osztag
avatar

Male
Taurus Horse
Hozzászólások száma : 220
Age : 28
Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.*
Registration date : 2008. Oct. 29.
Hírnév : 26

Karakterinformáció
Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Jún. 12, 2014 11:58 am

Sűrű pislogással bambultam az eredménytelen kidou-ra, meg a többiek sikertelen támadására. Minden elveszett, mintha ott se lett volna. A sok ismétlődő képkockától, pedig azaz érzésem támadt, mintha beakadt volna a lemez. Viszont a kép csak előttünk ismétlődött, mi nem csináltuk ugyanazt, hanem szabadon jártunk-keltünk. Olyanok voltunk, akár a vászon előtt ragadt nézők, akik nem értik, miért nem megy tovább a film.
-Mit a ja, hogy, azonnal, Chiyo chan!-Hosszas felvakarászással bökdöstem az államat, mivel segíthetnék neki, amikor eszembe jutott, majd Taka chan odafújja! Elég nagy lendületet tud hozzá adni. Felcsillanó szemekkel elő is hívtam a shikai képességem, de mielőtt bármit tettem volna lefagytam hadnagy san mondatától. Millió kérdőjellel fejem fölött bambultam rá, vajon mire célozhatott, ha egyáltalán célzott bármire és miért nem avat be minket, ha van valamilyen ötlete a vész megoldására?
-Hogy az előbb mondta, amit, Hadnagy san?-
Fordítottam oldalra fejem teljes tanácstalanságban, mert szerettem volna segíteni Chiyo chan-nak, de így kissé megkavarodtam, mit csináljak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 52
Tartózkodási hely : 7. osztag területe
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis    Csüt. Jún. 12, 2014 11:07 pm

Hiába támadtunk, csapásaink semmi hatást nem mutattak a szörnnyel szemben, ugyanúgy folytatta végtelennek tűnő megevésünket. A sikertelen próbálkozásoktól nem éreztem magam jobban, csak rosszabbul. A különféle támadások között felismertem egy mágiát… magas szintű volt. Jómagam hiába használnék kidou-t nem érnék el vele semmit, az előbb az egyikünk egy Raikouhou-t lőtt el minek nem lett hatása. Én jelenlegi szintemen nem vagyok képes ilyen szintű mágiát használni, ezért értelmetlen lenne egy gyengébbel próbálkozni. Mintha meg lettem volna láncolva a módszereket illetőleg, egyedül kidou-ban mondhatom magam jónak, más képességeim el vannak maradva ahhoz képest. Mivel próbálkozzak? Hogy juthatnánk ki ebből a végtelen körforgásból? Hiába forogtak az agyamba a fogaskerekek semmi olyan ötlettel nem tudtam előállni mi hasznos lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szomb. Júl. 05, 2014 10:20 am

Arrancarok:
Egyedül Vex próbálkozik közületek azzal, hogy valahogy átjusson az utolsó próbán, de ő is hiába. Teljesen eredménytelennek tűnik a próbálkozása, talán a többieknek is kellene valamit csinálniuk, talán Vex próbálkozását sem értékelte a szfinx, azért nem nyílt ki az ajtó. Úgy tűnik, a feladat továbbra is adott.

Shinigamik:
Ahogy Chiyo a lénybe szúrja a lándzsát, az egy éles sikolyt hallat, ami visszaverődik a falakról, megremegteti a vizet rajta a hajótokkal, ti pedig úgy érzitek, hogy el kell takarnotok a fületeket, mielőtt a dobhártyátok berobbanna. A többi támadás továbbra is hatástalan, de a lámpa fénye felerősödik, megvilágítva a lényt, ami így elkezd szétszakadozni, a fény hatására elpusztul az árnyakból álló teste. Nem marad semmi a hatalmas kígyóból. Eloszlik a hideg, kellemetlen érzés, hirtelen úgy érzitek, hogy másodpercek teltek csak el azóta, hogy elindultatok, a bárkátok gyorsan körbe is ér. Ahogy közületek az első a partra lép, szétnyílik a földgömb, és egy híd csúszik elő belőle, amin át tovább haladhattok a piramis belseje felé.
Ezúttal egy széles, kör alapú teremben lyukadtok ki, ahol a megszokott kőszfinx fogad, és rögtön meg is szólít titeket.
- Megfizettétek a belépés árát, bebizonyítottátok, hogy a tudás fontosabb nektek, mint a földi javak, legyőztétek a kétségeiteket, és megtagadtátok a sötétséget. Méltók vagytok rá, hogy belépjetek a Bölcs király termébe. Már csak annyit kell tennetek, hogy itt hagytok valamit magatokból, hogy megőrizzünk titeket azon kevesek között, akik idáig jutottak- mielőtt bárki elkezdené kioperálni a különböző belső szerveit, a falak félrehúzódnak, hogy felfedjenek számtalan hangszert, eszközt, alapanyagot, illetve tintát és tollat, mindenki megtalálja, amit akar, mintha varázsütésre teremne ott.
/Elnézést kérek a hosszú késésért mindenkitől, akit megvárakoztattam! És szeretném megkérni azokat, akik nem írtak, hogy ne hagyják ki a következő kört!

Határidő: július 10, aki nem ír, annak NJK lesz a karaktere a körben./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szomb. Júl. 05, 2014 10:56 am

Ki gondolta volna, hogy ami nem megy Gin~channak, az majd egy elaggot öreg lándzsának menni fog. Na nem mintha Gin~chan nem lenne öreg, de akkor is! Kissé ledöbbenve potyogtam vissza a hajóra, naná hogy az amúgy is érzékeny füleimet igyekezve minél jobban befogni, mert a kígyó-izé nem tudott csöndben kimúlni. Amint elhalt a hang-zűrzavar, egyből elkapott a szomorúság, és mint olyat, ezt le is kellett vezetnem. Először Nishi~chanhoz mentem, majd Eizo~chant vettem sorra, végül Watanabe~sannal zártam a sort. Shunpo~val közlekedtem, utóképeket hátrahagyogatva, ne nagyon legyen idejük ellenkezni, és egy művészien kivitelezett sallert helyeztem mind a három kobakra.
- Most nézzétek meg, mire kényszerültem! - tártam szét a két kezem, miközben a csalódottságom szemmel láthatóan kiült az arcomra - Kellett nektek ilyen ellenségesnek lennetek, holott meg akartam szegényt szelídíteni, és haza vinni. Erre meg kellett ölnöm, mert amikor még szép szóval próbált magyarázni, ti csak a kardra tudtatok gondolni! Pedig Nishi~chan te is tudhatnák, hogy igazán kedves osztagőrző lehetett volna belőle! - Az átélt veszteségbe még majdnem el is könnyeztem magam. - Inkább induljunk tovább... - sóhajtgattam lemondó nagyokat, és jó példát állítva, el is indultam. Azért csendesen az ártatlan társaimra nézve megkérdeztem - Nem esett bajotok ugye? - ők kezdetbe nem voltak olyan ellenségesek, a majdnem házi démonommal, vagy kraizémmel, szóval értük inkább aggódtam, mint hogy haragudtam volna rájuk. Ám ahogy beléptünk csodaországba, elállt a szavam, és tovább duzzogni is elfelejtettem. Alig lépkedtem párat, olyan hangszerek tárultak elém, hogy egyből kedvet kaptam egy kész zenekart elvezényelni. Ám csak én voltam. Még mielőtt bármit is tehettem volna, a kezembe keveredett egy samiszen, és őszintén mondom, nem az én hibám volt, talán szimpatikus lehettem neki, de nem is akart onnan elkeveredni!... Így igaz lelkemre mondom, nem tehettem mást! Csendben leültem, egy reményeim szerint óvatlan sarokba, és egy kis hangolás után (szegény sokat állhatott a terembe) végig pengettem. Ezek után már nem voltam ura a pengetőnek. A zene szinte magától kerekedett szárnyra, saját élete volt, és olyan érzés fogott el, mintha én csak egy csatornája lettem volna a zenének, és nem bántam meg ezt az érzést. Az időérzékem kissé cserben hagyott. Nem tudom, órákig, vagy percekig voltam ebbe a különös bűvöletbe, mire sikerült felriadnom...

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 52
Tartózkodási hely : 7. osztag területe
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Júl. 07, 2014 9:00 pm

Aikawa-san második támadása sikeresnek bizonyult, az öreg fegyverrel mért csapást már megérezte. Nagyon is, mert oly’ hangosan kezdett el ordítani, amit már nehezen lehetett bírni. Sikítása annyira hangos volt, hogy még a befogott füleimen keresztül is hallottam a természetfelettien kellemetlen hangot.
~ Befejezhetnéd végre, mert mindjárt beszakad a dobhártyám a hangod miatt! ~ nagyon elviselhetetlen volt. Szerencsénkre nem tartott nagyon soká, habár még ez a röpke idő is több volt mint kellett volna. A hajó lámpásának fény egyre jobban erősödni kezdett, és ezzel egy időben a szörny teste kezdett szertefoszlani. Mikor teljesen eltűnt minden nyomasztó érzett vele együtt távozott, s olyan lett mintha csak most indultunk volna. Nagyot sóhajtottam, hogy végre egy gonddal kevesebb lett. Viszont hagyott hátra egy ajándékot, hála annak a sikolynak a füleim még mindig zúgtak, így nem halottam rendesen. Aikawa-san mondott vagy kérdezett valamit, amiből nem értettem túl sokat. A hajó nemsokára megállt és folytathattunk utunkat tovább gyalog ebben az elképesztő építményben. A következő teremben ismét egy beszélő szfinx fogadott.
~ Na végre hogy rájöttél hogy a tudás érdekel minket… legalább is engem biztos. A falak a szavai végén elmozdultak és szemünk elé tárult az a rengeteg dolog, amiket az előttünk járok hagyhattak itt.
~ Mit hagyhatnék itt? A csapatunk egyetlen női tagjának a kezében termett egy hangszer, min rövid hangolás után elkezdett játszani. A dallamokat hallgatta előttem megjelent egy festővászon és a többi festéshez szükséges kellék. Festeni kezdtem, megbabonázott ahogy
Aikawa-san játszott… elkezdtem lefesteni. Nem tudom mennyi ideig tartott, mert teljesen belemerültem a festésbe, de amikor elkészült egy mestermű lett kétségtelen. A tájat persze megváltoztattam egy mező lett a háttér, ahol egy cseresznyefa tövének dőlve játszik a lehulló szirmok között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 08, 2014 7:08 am

Tanácstalanul néz a többiekre, meg a szoborra. Most akkor mi van? Okés, hogy a másik három látványosan szarik az egészbe, de azért Vex menne tovább, ha már idáig elszenvedett.
- Nem lehetne, hogy akkor csak én megyek tovább, ha már ez a három lustaság, nem csinál semmit?- igen, ez már a végső elmebaj jele, egy szoborral beszélget, sőt, még kér is tőle valamit. Itt a vég.
- Nah, akkor mit még? A vérem és a nevem itt van, mi más kéne? Hangszereken nem tudok játszani. Eh, hol egy kis tinta, meg egy papír.- megint ott volt, váratlanul, meglepetten. Akkor most rajzolt egyet, néhány pálcikaemberkét, mert jobbra nem futja. Aláfirkálja a nevét, és leteszi valahova.
- Remélem ez már elég lesz!- motyogta ingerültebben, hát nézze meg az arrancar, szívatják még itt.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 08, 2014 7:17 am

Megszólalásom jutalmául egy erőteljes buksisimit kaptam tisztemtől, minek hatására én rágyújtottam egy újabb cigire (hisz az előző kiesett a számból a taslitól >.>).
Mikor valamit ott kellett hagyni, nálam pedig nem volt más csak egy félig elszívott cigi csikk, én pedig nem féltem áldozni részemből, így tisztes emberként ellőttem egy sarokba, ahol remélhetőleg semmit sem gyújt ki és magabiztosan indultam meg az ajtó felé.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagano Nobu
1. Osztag
1. Osztag
avatar

Male
Taurus Horse
Hozzászólások száma : 220
Age : 28
Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.*
Registration date : 2008. Oct. 29.
Hírnév : 26

Karakterinformáció
Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
19000/30000  (19000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Júl. 09, 2014 9:58 pm

Mire észhelyembe kaptam, nem csak ácsorognom kéne, hanem tenni valamit, Chiyo chan már régen keresztül döfte szegény Mitrákent, ami hihetetlen szörnyűséges ordítást hallatott. A fülemet sértő ária nem akartam gonosz lenni, de annyira bántotta a hallásomat, hogy a kimono-m minden létező ujját belegyömöszöltem füleimbe, hátha tompít a zajon.
Egész jól bevált, mert azt sem észleltem Chiyo chan miért tart nevelő tockos osztogatást és én miért maradok ki, illetve, hogy le kéne szállni a hajóról. Némi késéssel esett le az lehet a probléma nem hallok, hát még az, mitől.
-Én jól, hogy vagyok, Chiyo chan, meg úgy igazán kedves, hogy kérdezed, de az a támadás nagyon húúú~h! Igazán bátor vagy!*-*-
Kicibáltam a ruhát és meglódultam a többiek után, bár kicsikét eltátottam a számat és csodás matricaként kenődtem fel a terem ajtófélfájára, vagy valami hasonlóra, aminek ugyanez a funkciója. Az a lényeg, kemény volt és fájt és teljesen ámulatba estem a látottaktól. Főleg, attól a csodaszép teremtől, ami teles tele volt szebbnél szebb dolgokkal. Eleinte közel se mertem menni hozzá, mert értékesek, szépek, meg ki tudja kinek a tulajdonában álltak. Nem szerettem volna bennük kárt tenni, de nem bírtam féken tartani a kíváncsiságom. Óvatosan közelebb lopakodtam a kincses szobához, csak, hogy valamilyen lábaim közé tekeredő zsinór kigáncsolt és beestem az egyik felhalmozott kupacba.
Gyorsúszó mozdulatokkal kanalaztam ki magam, minél hamarabb kikecmereghessek, bár lehet pont ezzel törtem össze mindent.TAT Szörnyen bántam tettemet és lehorgasztott fejjel kértem bocsánatot a szfinxtől, mielőtt feltettem nagy kérdésemet.
-De...de miért magunkból, ha ez nem is miénk, hanem már itt volt?-Tettem le a földre egy kimono-mban dugdosott pengőt, amit kabalaként mindig magamnál hordtam. Ez ténylegesen tőlem érkezett, már, ha nem értettem megint félre a kérést.@-@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shima Eizo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 54
Tartózkodási hely : Valahol lófrál
Registration date : 2014. Jan. 21.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Júl. 10, 2014 11:32 pm

-Háh, jól megjártad, ezt kapod, ha ujjat húzol Eizoval! Na meg persze ha a csapatával is! De főként Eizoval! – intéztem utolsó mondandóimat a sikoly után a szörnyhöz. Nem tudom hogy hallotta-e, de most már nem számít. Ezután Chiyo-chan-hoz fordultam, hogy gratuláljak neki, mert a kemény munkát ő végezte el, de ez csak az én jelenlétemnek volt köszönhető, azonban mintha ő akart volna nekem gratulálna, utána meg csatt egy saller. Hát jó, akkor nem állok neki hálálkodni… pedig neki még fizetnie sem kellett volna érte. A hídon túl, egy újabb megszokott szfinx várt minket, aki részletezte a következő feladatot.
- Pff, nem értem, hogy mik ezek a vackok itt, méltók sem arra, hogy kezem hozzájuk érjen. – nézek körbe megvetően a kacatokra. - Ellenben mióta képes vagyok a jövőbe látni, az ilyen helyzetekre is előre felkészültem már, és hoztam magammal otthonról készített aláírást a SAJÁT papírommal, a SAJÁT tintámmal. – ezzel elő is varázsoltam egy cetlit a belső zsebemből, majd leraktam. – Szerintem ebben senki sem találhat semmi meglepőt, furcsát, szokatlant, hiszen egyikőtök sem tudhatja előre, hogy mikor bukkan fel a sarokból egy rajongó tábor, akik autogramot szeretnének kérni a hőstől. Mellesleg… küldetés után bárkinek szívesen osztok, aki kér. – tettem hozzá, hiszen társaim számára is nyitva áll a lehetőség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Pént. Júl. 11, 2014 1:41 am

Flavia megbántva érzi magát, amiért irigynek merték titulálni. Miért lenne ő irigy? Csak vigyázz arra, ami az övé, ez teljesen természetes reakció!
- Nem Vexy, ez a lámpás Flaviáé - jelenti ki határozottan. - Ahogy Orgo is ^_^ - fűzi hozzá. A lény reakciója nem lepte meg, számított erre, lévén az akaratos szörny nem kapta meg, amire vágyik. Igazából a szörnyeteg nem csinálta jól, nem ártana fejlesztenie némileg az üzleti érzékét, mielőtt alkudozásba kezd. A tipikus kezdők hibájába lovalt bele, amit gyakran vétenek, nem szabadott volna elvesztenie a fejét, lépnie kellett volna, nem kedveskedve kérnie. Nem is akarja igazából ezt a lámpást. Flavia jobbnak is vélte, hogy pártfogása alá vette a fényt adó eszközt. Drága gyűjteményében amúgy is sokkal jobb helye lesz, ez bizonyos.
- Csak várj türelemmel Wollcsi ^_^ - mosolygott az arrancar felé. Bízott benne, hogy a többiek uralják a helyzetet, s így is lett. Örül az ilyen lehetőségeknek, mikor nem kell bepiszkítania a kezét feleslegesen. Minek tenné? Abszolút túlerőben voltak a vizisiklóval szemben.
A fülsüketítő sikoly bántja a fülét, muszáj rátapasztania kezeit, mielőtt hallásának annyi lenne. Miután vége a fülfájdító halálsikolynak, mosolyogva néz végig a társaságon, s mikor megpillantja a ladikjuk kikötésének helyszínét...
- Nahát! Surprised - csodálkozik rá, hogy ugyanoda tértek vissza, ahonnan elindultak. Készségesen előreengedett valakit a társaságból, csak ezt követően szállt le maga is a hajóról, amennyiben mindent biztonságosnak ítélt és nem történt semmi.
- Hmmm, de rendes! Még hogy itt hagyni valamit, ti rablók! - ércelődik a szfinxszel. Fennhordott orral fejezve ki nem tetszését. Karba fonja kezeit, s elfordítja fejét. Ő nem akar ebben részt venni, ám amikor a fal félrevonódik és feltárul előttük számtalan csecsebecse, csodálva néz végig a kincseken. Ha nem is az egészet, de a felét elcsenné, lévén sokkal jobb helyen lenne nála, mint egy tolvajnál, az úgynevezett Bölcs királynál.
- Szerintem a tudásunkra feni a fogát, Vexy - jegyzi meg az espadának, kinek első próbálkozása sikertelenek lettek. Elgondolkodva lépdel végig a felhasználható tárgyak előtt, merengve azon, mit is hagyhatna itt. Végül maga is pergament és tollat, illetve tintát vett kezei közé, hogy levázlatolja egy általa kifejlesztett mozdulatsor lépéseit. Hat lépésből áll, de már így is többet árult el magáról, mint amennyit szeretne. A "Bölcs király" egyedüli szerencséje az, hogy számtalan más variáció él még tarsolyában.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Sojirou
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 26
Tartózkodási hely : 9. osztag
Registration date : 2014. Apr. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Júl. 14, 2014 10:30 am

A sárkánykígyódémonkraken fene egy lándzsától elterült. természetesen. A megfelelő fegyverrel a megfelelő helyen semmi nem tud túlélni egy támadást. Ismét egy lény tér nyugovóra. Egyenesbe rendeztem az állásomat és hosszan kinyújtottam Izanagit előre. Izanami a combom mellett volt leszorítva. Búcsút vettem a kardok isteneitől és csendesen megköszöntem a segítségüket. A kék füst ami eddig az alakját adta a kardoknak szertefoszlott és az istenek alakja elhalványult. Lehunytam a szemem és még egy pillanatig megtartottam a búcsú pozícióját. Ekkor érkezett a támadás hátulról. Egy női kéz csattanósan a tarkómra. Dühömben hátracsaptam a wakizashinal de csak a levegőt találtam el. A csapás fordulatától éppen a hisztiző Chiyo-san arcába néztem bele. Most vagy annyira ostoba hogy nem érti meg hogy a szörny meg akart minket ölni vagy én vagyok ostoba és az élve lenyelést én támadásnak vélem. Feltételezem bennem van a hiba. Rég jártam Serietiben. Megváltozhattak a szokások.
-Sume.-suttogtam magam előtt.
Leráztam a vért Izanagiról és a tokba tettem Izanamival együtt. kitekertem a lábamat a kötélből és lesétáltam az időközben kikötött hajóról. A csapat megállt és amikor észrevettem csak akkor emeltem fel a szememet a tabim orráról. Egy hatalmas köteg levélpapír állt előttem. Mellette tinta és toll. A szfinkszek tudnak a holtakhoz beszélni? Tudnak nekik levelet vinni? Mindegy is. mindenképpen írni kell Eichiro-channak. Mire a papírhoz értem megszólalt egy samiszel a távolban. Kellemes dallama volt. Nem hagyott fogalmazni. Folyton a sorok számát és a szótagokat számoltam.

Eichironak Sojiroutól a visszatérés emlékére

Vér áztatja a falunkat
Újabb halott hollowk hullnak
Izanagi hasít pusztít
Nincsen olyan ki megállít
Visszatérve a levél vár
Drága hölgyem érkezek már
Szélsebesen vágtat lelkem
Ma éjszaka drága szentem
Ismét együtt két holt lélek
Démon vadászatra térnek
Érkezik a nemes lovag
Csend és halál csak mi fogad
Kecses hölgyem vérbe fagyva
Sok éve már a holt sorba
Levelek mit írni véltek
Olthatatlan tűzbe tértek.
Serieti puszta sivár
Nincs már senki aki itt vár
Mért hát mért jött az a levél
Lelkek egész világa fél
Háború jön pusztulás vár
Szükséges minden harcos már
Védem sírod őrzöm lelked
Mint megfagyott tűzlehelet
Harcolok míg erőm tartja
Csak ez már mi élted adja
Vér és kard és gyilok s halál
Lássuk mi az ami még vár
Kardom pegéje vagy már te is drága egyetlen valaha is egyedül ismert Eichiro-chanom.

Az utolsó sor előtt abbamaradt a zene és kifutottam a szótagokból. Nem tudtam megállni hogy ne öltsem a lapra a lelkemet tinta formájában. Felemeltem és meglengettem előre hátra hogy mindenhol száraz legyen a tinta és feltekertem. Egy oldalt fekvő papírlappal összefogtam és egy zárópecsétet festettem a papírra.
-Ez vagyok. Egy harcos.-tettem le a szfinx elé a tekercset.-Vidd el Eichironak.

______________

Watanabe Sojirou    9.osztag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 15, 2014 8:26 am

Ahogy a régi-új espada-m parancsolta, csupán vártam, a hajó padlóján feküdve. Egészen addig, míg újra révbe nem értünk.
- Pf! - Horkantottam fel, ahogy észrevettem, hogy ugyan oda érkeztünk vissza. A zsáknyi zsákmányunkat vállamra vetettem, s partra léptem.
Nagy meglepetésünkre újra egy szoborral volt dolgunk. Felmerült a kérdés bennem, hogy ez a bölcs király, akit itt folyamatosan emlegetnek, a szobrok által ábrázolt lény lehet-e?
"Mit hagyhatnék itt?" Járt egészen végig a fejemben, és kezdett azaz érzésem lenni, hogy túlzottan is harc orientált vagyok, mert semmimáshoz nem értettem, legalábbis semmi sem jutott az eszembe. Kissé talán túlzottan is elmerenghettem, mert Karasu elégedetlenségére lettem egyszer csak figyelmes.
- Még hogy lustaság, Karasu? Hogyha valaki gondolkozik, az már lustaság? - Mint egy villámcsapás bevillant, hogy mi is kell nekem. Kisebb csodálkozásomra rögtön ott volt a közelemben egy kőtömb. Vettem néhány mélyebb lélegzetet, ujjaimat megropogtattam, s ütésekkel elkezdtem kifaragni az adjucans formámat, ahogy egy női alakot fojtogat. Erőteljesen elnagyolt, durván faragott lesz, azt előre tudtam, de mégis csak az én szobrom, és én vagyok ott. Vagyis még nem! Jobb kezemet a szobor én? mája elé helyeztem a mutató ujjamat, s a Dedo apuntado segítségével csináltam egy hollow lyukat.
- Kész is! - Mutattam széles vigyorral, büszkén a talán kissé nem túl szép munkámra.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 15, 2014 8:45 am

Arrancarok:
Vex az újabb próbálkozása után is ugyanúgy képtelen rá, hogy bejusson, Flavia és Wolloh viszont elsőre is nemes egyszerűséggel halad át az ajtón, számukra a láthatatlan fal nem jelenik meg.

Shinigamik:
A shinigamik egy része tovább halad, míg másik nem tudnak, elakadnak egy láthatatlan falban. A csapatból hárman tudnak átlépni az ajtón, Chiyo, Toudou és Sojirou, a többi shinigami kívül reked, valamit rosszul csináltak. Akárhogy próbálnak áthaladni, egy számukra áthatolhatatlan, láthatatlan falba ütköznek a nyitott ajtó helyén.

Azok, akik bejutottak:

Az első, amit észrevesztek a gigantikus méretű teremben, az a madarak csiripelése, és ahogy körülnéztek, rengeteg különböző fát pillantotok meg magatok körül, amiken madarak énekelnek, olyan sokféle, hogy talán nem is tudtátok, hogy ennyi különböző fajta madár van. A padlón fű nő, a falak és a plafon a kék különböző árnyalataival vannak befestve, úgy, ahogy az ég nézhet ki egy felhőtlen, nyári délutánon. A Nap egy, a bárkán látott lámpa gigantikus mása, ami beragyog mindent. Ami pedig a liget közepén található, az körülbelül ötven méter magas, üvegből épült piramis, ez talán a legérdekesebb része az egész helynek.
Ahogy elindultok, különböző, kisebb-nagyobb állatokat vehettek észre, amik békésen játszanak egymással- nyúl a rókával, jeges medve a jávor szarvassal, nem úgy tűnik, hogy bántani akarnák egymást. A számtalan állat némelyike kíváncsian megszaglász titeket is, amiből tudhatjátok, látnak titeket, bántani azonban egyik sem akar. Lassan észrevehetitek azt, akinek elkerülésében reménykedhettetek: Flavia megérezheti a három shinigamit, majd röviddel később megpillanthatjátok egymást nagyjából három-négyszáz méteres távolságra.
Egyszerre értek az üvegpiramishoz, amin gyönyörű mintákat fedezhettek fel, ha rászántok pár másodpercet, belül azonban rengeteg, különböző felhalmozott tárgyat láthattok. Ez a kisebb piramis is elég nagy, hogy kívülről ne lássatok mindent, azonban mind a négy oldalán van bejárata. A három shinigami és a két arrancar könnyen bemehet, egyetlen akadály áll előttük: egymás ellenségei. Rajtuk áll, hogyan akarják lerendezni a konfliktust.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Sojirou
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 26
Tartózkodási hely : 9. osztag
Registration date : 2014. Apr. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 15, 2014 10:38 am

A szfinx mellet ellépkedve egy kertbe jutottunk. Békés és csendes hely volt. Mindenhol kellemes illat és enyhe szellő. Az állatok teljesen barátságban éltek itt. Valami azt súgta hogy nem is az eddig megszokott világban élek. Most már biztos hogy van egy túlsó világ. Biztos hogy Eichiro békére lelt. Köszönöm hatalmas szfinxek.
Ahogy átvágtunk a tisztáson valami megzavarta az erdő nyugalmát. Minden olyan volt mint előtte mégis valahogy rossz érzésem támadt. A kezem már Izanagi nyelén volt mikor rájöttem hogy egy Hollowt érzek. Természetesen nem állítottam meg a kezemet és elővettem mindkét fegyveremet. Néhány lépés után a terem közepén magasodó üvegpiramis mögül előlépett a két alak. Majdnem emberi alakjuk volt. Ez meglepő hisz egy Hollow azért Hollow mert elveszti az emberi formáját. Ezek olyan erősek ezek szerint hogy meg tudták őrizni az alakjukat. Érdekes. Ilyen erős ellenfélről még álmodni sem mertem volna. Ilyenkor kellett mindig üzennem a segédcsapatoknak. Most azonban mi vagyunk a segédcsapat. Egy többen voltunk mégis egyenlő esélyekkel indultunk. Chiyo nagyjából a lány erejét közelíti. Ők ha ellesznek egymással akkor minden rendben. A férfi azonban jóval erősebb mint Toudou-san. Jelen esetben én nem osztok nem szorzok. Ha nem vagyok shikaiban akkor ugrálhatok shumpoval, de nem tudok túl nagy gondot okozni ellenben ha sikaiban harcolok akkor eléggé a földhöz vagyok szögezve. A lélekeneriám hiánya most mutatkozik meg igazán. Egyenlőre csak állok és magam mellett nyugtatom a kardjaimat. Az őrjöngő harcos állat kint ragadt. ez akár biztató előjel is lehet. Talán taktikázhatunk is. Mindenesetre nekem kell majd kardoznom. Egyetlen lehetőség hogy hasznos legyek. Ha a többiek a támadás mellett döntenek akkor pillanatok alatt sikaiba lépek és elsőként ugrok rá a férfire. Már készülök is hívni Izanagit. Egy rossz érzésem azonban van.
-Ne itt!-suttogom a mellettem álló shinigamiknak.-Be a piramisba. Gyorsan.
A rét túl békés. Ha itt állunk neki verekedni akkor az állatok biztos ellenünk fordulnak. Ők i szeretnék megőrizni a hely békéjét. A piramison van elég bejárat. Ketten nem tudnak lefogni négyet. Ott bent pedig csak a tárgyakat tudjuk összetörni. Feltehetőleg azok nem fognak ellenszegülni. És egy élettelen tárgy megjavítása könnyebb mint egy élő valamié. Egyetlen lehetőség ha bent harcolunk. Ezt azonban az előtt kell eldöntenünk hogy shikai kelljen lépnem. Különben velem fel tudják venni a lépést a Hollowk és kinti harcra kényszerülünk.kérdőn Chiyora néztem. Ő a legerősebb. Most ő dönt.

______________

Watanabe Sojirou    9.osztag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flavia nella Sinestesia
Espada
Espada
avatar

Female
Aries Monkey
Hozzászólások száma : 75
Age : 74
Tartózkodási hely : Szükség szobája
Registration date : 2012. Apr. 22.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tres espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
20400/30000  (20400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Kedd Júl. 15, 2014 11:50 pm

- Hmmm, igazi remekmű, Wollcsi. Flavia szerint otthon is csinálhatnál egy-két ilyet, a hetes folyosó olyan kihalt amúgy is, nem gondolod? - hozzáértően bólogatva veszi szemügyre a fracción kezének munkáját. Flaviát amúgy is érdekli a művészet, ezt pedig kifejezetten elnyerte tetszését, kár, hogy nem vihetik haza, bár amúgy se tetszik ez, a magát Bölcsnek mondó uralkodó. Ha lehetne, minden apróságot felszabadítana, amit itt lát.
Flavia végül inkább úgy dönt, hogy nem fájdítja tovább a szívét, s tovább halad, Wollcsival az ajtó mögötti területre, melybe ahova belépnek, igazán lenyűgözi. Felcsillanó szemekkel néz végig az eléjük táruló tájon, egy kíváncsiskodó szarvasnak hagyva, hogy közelebbről is szemügyre vegye őt.
- Ejnye, a többiek vajon hol késlekednek már ennyi ideig? - pillant vissza a hátuk mögött hagyott átjáró irányába, majd holmi villámcsapásként éri a váratlan pillanatban érzékelt halálistenektől származó lélekenergia egyveleg. Széles vigyor jelenik meg az arcán.
- Azt hiszem, szórakozni fogunk, Wollcsi - pörgeti meg a kezében Orgót. - Menjünk ^_^ - majd elindul az reiatsuk irányába, hogy jól megnézhesse magának a fekete ruhásokat. Pár lépés múlva már messziről is láthatják a méterekkel távolabb álló shinigamikat. Fülig érő mosollyal integet nekik, Flavia imád velük játszani!
- Flavia reméli, hogy a többiek is mielőbb ideérnek, kár lenne, ha kihagynák ezt a bulit - nevetgélve lépdel be a piramisba, mikor látja, a halálistenek is ezt teszik. Igazándiból nagyon tetszik neki ez az építmény, úgy hazavinné! S mikor belépnek, eltátja a száját az odabent tornyosuló értékek láttán.
- Flaviának ez kell! *_* - csillogó szemekkel, elhűlten jelenti ki az alábbit. A halálisteneket már nem is tartja annyira érdekesnek. Ám nem felejtkezett meg róluk, ha esetleg meg akarják támadni őket, védekezésből könnyedén elröppen Luftfararen segítségével. S ha nagy kellemetlenséget okoznak nekik, Ojo de arańa képességgel a halálistenek számával egyenlő pókokat idéz meg, s azokat úgy irányítja, hogy a lehető leghatékonyabban meg tudják közelíteni a halálisteneket és mérgüket alkalmazhassák rajtuk. De ezt csakis végszükség esetén, ha esetleg Wollcsi nem tudja kezelni a helyzetet. Flavia amúgy szívesen eljátszogat velük, imád cigánykereket és szaltókat hányni és azzal idegesíteni ellenfeleit, hogy nem képesek hozzáérni. Minek törné magát feleslegesen? ^_^ Neki amúgy is a kincsek kellenek.

Spoiler:
 

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 11 pont Hollow k.: 13 pont Sonido: 11 pont Resurrección: 11 pont
RÉGI PONTOZÁS:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Júl. 16, 2014 3:23 am

Morogva vette tudomásul, hogy nem mehet tovább. Meg azért valamennyire ez fel is cseszte az agyát. Részéről bekaphatja a szfinx. Ellépdel a szobortól, felemelte a kezét, és gyűjteni kezdte az erejét. Majd egy cerot lőtt a szfinxre, ha ezután se mehet be, akkor csak megrázza a fejét, és motyog magának.
- Na, akkor itt lehet sorba állni, és könyörögni, hogy le lehessen cumizni. Tuti, hogy nem fogok több tudást átadni.- beintett csak úgy a nagyvilágba, majd leült egy kőtömbre, és halkan dúdolgatni kezdett egy saját maga költött dalt, majd szavalja is a nem éppen nyomdafestéket tűrő dalt.


Talpra Lányok….

Talpra lányok, hív mamátok,
Ugye szívesen basznátok?
Lányok vagyunk és nem kurvák,
Szűzhártyánkat még nem fúrták.

Kurvák vagyunk, vagy asszonyok,
Ez a kérdés válasszatok!?
A sértetlen szűzhártyánkra esküszünk,
Hogy szüzek tovább nem leszünk.

Szüzek voltunk mostanáig,
Basztak helyettünk anyáink.
Kik szabadon adtak, kaptak,
Minket baszni sose hagytak.

Kurvák vagyunk vagy asszonyok,
Ez a kérdés válasszatok!
A férfiak nagy faszára esküszünk,
Hogy szüzek tovább nem leszünk.

Sehonnai bitang ember,
Ki kuplerájba nem jár el.
Kinek nem kell lány pinája,
Annak szarnak a faszára.

Levágatjuk dús hajunkat,
Jól kibasszuk majd magunkat.
Dicsőséget mi úgy szerzünk,
Minden férfinak befekszünk.

Kézbe fogjuk derékfaszát,
Azzal töltjük ki a pinánk.
A nagy faszú férfiakra esküszünk,
Hogy szüzek tovább nem leszünk.

Csendes nyári éjszakán,
Minden férfi ránk talál.
Kielégítjük óhajukat,
Jól kibasszuk majd magunkat.

Kurvák lettünk és szabadok,
Baszhatunk jól és szabadon.
Széjjel baszott nagy pinánkra esküszünk,
Hogy eztán csak kurvák leszünk.


Befejezte, majd gondolkozni kezd, hogy merre is menjen ki. Jó neki az érme és ez a dárda, szigony akármi is. Később meg majd visszakéri Flavcsitól Orgot. Ha meg valami baja lenne a kaszájának, hát akkor tenni fog arról, hogy Flavcsi pár dolgának is baja legyen.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Júl. 16, 2014 5:21 am

- Köszönöm. - Bár nekem kevésbé tetszett a szobrom, viszont a hetes folyosó beszobrozása már vicces ötletnek tetszett, amit kicsit tovább fontam. - Remek ötlet lenne be szobrozni. Mihez szólnál, hogyha a többi espada-t is meglepnénk szobrokkal? Az ajtajuk előtt hagyva?
Mondhatni kellemes változás volt az erdő. Bár békésnek tűnt az erdő, és állatai, de mégis bajt fürkészve lépdeltem R... Flavia mellett. Túl békésnek tűnt minden. Mikor a hatalmas üvegpiramisra vetettem pillantást, már előre láttam a kapujában álldogáló mozgó szobrot.
- Nem baj, hogyha késnek, miénk lesz a dicsőség, és a többi kincs. - Feleltem espadam-nak, miközben követtem. Figyelmesebben tekintgettem körbe, hogy rájöjjek, mit értett azalatt, hogy szórakozni fogunk.
Egy fa gólemet, vagy egy újabb szobrot szívesebben pillantottam volna meg, mint Chiyo-t. A torkom fájni kezdett, ahogy csak megláttam. Még túl élénken élt bennem a találkozásunk emléke. Főleg az, ahogy a torkomat átvágta. Nem volt kedvem újra olyan állapotba kerülni.
- Én is remélem, hogy ők is ideérnek. - Jegyeztem meg őszinte reménnyel, még mindig tartottam a vörös shinigami nőtől. - Azt a vörös hajút Chiyo-nak hívják és rendelkezik a shinigamik hírhedt képességével, a bankai-jal. - Tájékoztattam Flavia-t.
- Megszerezzük! - S azzal bele is fogtam kettő garganta megnyitásába,az egyik Hueco Mundo sivatagjába, a másik a hármastoronyhoz terveztem nyitni. Ahogy megnyilt a szám elé emeltem a silbido-mat, hogy azzal közlidérceket hívjak át, hogy a tárgyakat a tornyunkhoz vigyék.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szer. Júl. 16, 2014 10:48 am

A zene végeztével csendesen tovább indultam, ám az elém táruló látványtól elfelejtettem népszámlálást tartani, hogy ki tartott velem. Igazi paradicsomba kerültem. Pár pillanatra gyanakodva lestem szét, mikor fog Gin~chan a nyakamba ugrani. Igaz bennem nem bárkázik a Nap, lévén általános a naplemente különböző fázisai, de apróságokon ne akadjunk fent. Viszont amin nem csak én akadtam fent, hogy az állatok, a ragadozók a prédáikkal, szokatlanul békés elfoglaltságot találtak.
~Kikérem, minden Róka nevében, hogy ez nem normális dolog! ~ hőbörgött hol az egyikük, hol a másikuk, ám ritka nagy egyetértésben. Szóval inkább nem fűztem kommentet a dolgokhoz, egész addig, míg meg nem láttam a lidércfajézkokat. Főleg az egyikük, akivel már találkoztam korábban, noha reménylettem akkor, hogy csak a porhüvelyét hagytam a találkozás után magam mögött. Úgy tűnik tévedtem...
~ Ha bármi fölöslegesről kezd el csacsogni, letagadom, hogy valaha is ismertem volna. Tuti, csak összetéveszt valakivel! ~ határoztam el magam, és lássuk be, a két róka újfent lelkesen helyeselt.
- Elsősorban nem verekedni küldtek minket, hanem hogy... - egy pillanatra elgondolkodtam, miért is kellett nekem ide jönnöm - Szóval nekünk meg kell csinálnunk, amit a 12. osztagos, extra "bátor" srácoknak kéne, és csak... ismétlem CSAK akkor támadunk, erre benneteket is kérlek, csak akkor támadjatok, ha ők is ezt teszik! - a 12. osztagosok nem voltak érdemesek rá, hogy a vérünk hullajtsuk értük, merő ügybuzgalomból, és arra se találtam méltónak őket, hogy lelepleződjek miattuk.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 52
Tartózkodási hely : 7. osztag területe
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Csüt. Júl. 17, 2014 3:14 am

A hatalmas teremben nem várt látvány fogadott: állatok, különböző fák s növények. A számtalan különböző madár éneke nagyon szép volt. A mennyezet úgy volt festve mint a felhőtlen ég, és a nap… a nap helyén egy a bárkán látott fényforrás helyezkedett el, csak sokkal méretesebb méretben. Az erdő közepén egy üvegből készült piramis állt.
~ Piramis a piramisba… milyen furcsa, ám egyedi ötlet. ~ mosolyodtam el. A hely nyüzsgött a különböző állatoktól, amik nem támadtak egymásra, úgy viselkedtek mint a jó barátok. Az idilli tájat azonban megzavarta néhány lidérc lélekenergiája. Arrancar szintűek voltak mind a ketten, az egyik sokkal erősebb volt a másiknál. Mindketten erősebbek nálam.
- Értettem Aikawa-san! Azonban én bemennék az üvegpiramisba körülnézni ha nem lenne gond!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 46
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13400/15000  (13400/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szomb. Júl. 26, 2014 6:41 am

Egy lélekgömböt teremtettem, amellyel egy egyszerű fényjátékot szolgáltattam, erősebb-gyengébb világításra késztettem a játékszert, majd néhány másodperces szórakozás után letettem egy asztalra a játékszert, s ezután újból próbálkoztam az átjutással.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Szomb. Aug. 02, 2014 12:55 am

Vex:
A kőszfinx kinyitja a száját, és nemes egyszerűséggel lenyeli a cerodat, hogy azután egy másodperccel visszalője rád, teljes erővel, sőt, talán még valamivel erősebben is, mint ahogy te csináltad. A hierrod részlegesen, a cero a mellkasod jobb oldalán csapódik be, és robban fel, nekirepítve a falnak. A legsúlyosabb égési sérüléseket itt szerzed, de a vállad, az oldalad, a hasad, a karod, sőt, még az arcod jobb oldala is kap belőle.
A verssel átjutsz abba a szobába, ahová a társaid már átmentek. Már rögtön, ebből a távolságból is megérzed a shinigamikat, még az erejüket és a pontos számukat is (csak azokat, akik már bejutottak).

Nishi:
Nem igazán van arcmimikája, mégis úgy tűnik, hogy a kőszfinx érdeklődéssel figyeli az árnyjátékot, de nincs megelégedve vagy a hosszával, vagy a minőségével, mert továbbra sem tudsz átmenni. Azonban érzed, hogy jó úton haladsz.

Azok, akik bejutottak:
Wolloh-nak és Flavia-nak kellemetlen meglepetésben lehet része. A Wolloh által nyitott garganták gond nélkül kinyílnak, de amint az első csontos karmok átnyúlnak, egy éles visítással megremeg körülöttetek minden. Négy hollow bújt át, és egy ötödik dugta át a fejét, amikor a garganta hirtelen bezárult, lefejezve az éppen érkezőt. A piramis eldugott zugaiból különböző ókori fegyvereket forgató múmiák jelennek meg, és rávetik magukat a hollowokra, másodpercek alatt darabokra kaszabolják őket. A láthatatlan szemek, amik a pólyába bugyolált holttestek ijesztő halotti maszkjai mögül a két arrancarra merednek fenyegetően, cseppet sem bíztatóak, de azután a múmiák visszateszik a fegyvereiket a helyükre, és hátraugranak, újra eltűnve az árnyak között.
Az arany és ezüsttárgyak, elefántcsontszobrok, nagyon drága, fából faragott holmi és az öreg, de valószínűleg hihetetlenül értékes tekercsek között felfedezhettek valamit, ami nem illik oda: a piramis közepén egy ronda, ormótlan fémfelvonó áll, ami sehogy sem illik oda. Nincs oldala, nincsenek falai, vagy teteje, csak egy fémdarab a padlón, a közepén pedig egy kar, amit talán egy kar, ami a csörlő láncához van kapcsolva. Valószínűleg a tekerése húzza fel, és engedi le.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Aug. 04, 2014 12:16 am

Füstcsíkot húzva maga után siet a többiek felé. Nem foglalkozva azokkal az élőlényekkel, amik bent mászkálnak.
- Francfranc… lehet az én húsom szaga, de marha éhes lettem. Tuti sütök otthon valamit.- nem haladt túl sokat, de már érezte, hogy a társai nincsenek egyedül, viszont a shinigamik elég apró erővel rendelkezhetnek. Nem fognak gondot okozni. Akkor toppant be, amikor a fáslisok eltűntek a fenébe. Végignéz a bentieken, és két ismerős arcot lát. A vörös shinigamit egyszer már látta, igaz, inkább a melleire emlékszik. A másik pedig… hát egy fehér hajú shinigami, aki cefet jóképű, bár neki csak az arca ismerős. Majd ránéz a két arrancarra, és égett arcát vigyorra húzza.
- Bocsi a szagért, volt egy kis gondom odakint. Na! Akkor mi legyen? Daraboljunk, vagy mi?- bár Orgo nincs nála, szerinte ezzel a dárdával is tud pár komoly sebet okozni.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
31700/45000  (31700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: A piramis   Hétf. Aug. 04, 2014 9:41 am

A piramis maga vegyes érzéseket váltott ki belőlem. Mármint a belseje. Tetszettek, tényleg őszintén szemet gyönyörködtetőek voltak, ám nem vágytam rájuk. Néhány érdekesebb tekercs felkeltette ugyan az érdeklődésem, ám eszembe ötlött, hogy nem szülőhazámba vagyunk, vagyis nem valószínű, hogy érteném elolvasni. Így aztán úgy jártattam körbe a tekintetem, mint valami kiállításon, ám nem nyúltam semmihez. Azután meg főleg nem, mikor láttam, hogy a lidércfajzékok miként jártak, mikor mohóskodtak. Nem vágytam múmia barátokra szert tenni. Még ha kiváló edzőpartnerek lettek volna, akkor sem. Meg valamiért a rókáim se rajongtak az ötletért. Aztán a nevezetes múmiás küzdelem után egy újabb letagadni való érkezett. Megérkezett az a csontipofa, amelyik elvitte annak idején Shuko~chant. Először ugyan megfeszült minden porcikám, ám hála a két róka pusmogásának a fülembe, meg a többiek lelkes zarkatásának, önuralmat gyakoroltam. Mit önuralmat, eldöntöttem, hogy ha emlékezne is rám, őt is letagadom, nem csak a másik lidércfajzékot. Hívatalosan is kijelentem, ha kell, hogy egyiket se láttam még életembe. Azért készenlétben voltam, hisz nem bíztam az idegenekbe, kicsit se. Persze közbe nem kicsit bíztattam a társaim, hogy már igazán ide pottyanhatnának, hisz kezdett kisebbségi komplexus elkapni a lidércségek miatt. Nem elég, hogy ők hárman voltak, míg én egyedül, de két újoncra is vigyáznom kellett volna! Többszörösen hátrányban voltam. Így aztán igazán óvakodtam. Akkor is, mikor azt a fém valamit felfedeztem. A többi drága anyag között furcsán hatott, hát érdekelt közelebbről is. Gondoltam, ha lehet megszemlélem. Óvakodva lépkedtem közelebb, de közelebbről se tudtam rájönni, mi is lehet.

______________


spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A piramis   

Vissza az elejére Go down
 

A piramis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában-