HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Error irremeabilis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Neliel Tu Oderschvank
Mesélő
Mesélő
avatar

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 46
Age : 26
Tartózkodási hely : :3
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

TémanyitásTárgy: Re: Error irremeabilis   Vas. Ápr. 06, 2014 8:20 am


Felétek veszi hát az irányt az eddig „hercegnőnek” vélt lány, aki megmentőire képes lenne akár halálos csapást is mérni, látszik rajta, hogy valóban nem viccel. Azonban, mintha csak a sors lenne kegyes hozzátok, arra lesztek figyelmesek, hogy egészen egyszerűen megbotlik saját lábában, a hosszú bot ismét rövidre vált, ő maga pedig elterül az út porában. Ez meglephet titeket, de ennél is furcsább dologra lesztek figyelmesek, ugyanis a gyermekekre jellemző lendülettel kezd fekve toporzékolni, és artikulálatlan hangon nyögdécselni.
- Tegyünk úgy, mintha ez nem történt volna meg! - Mondja, miközben lassan feltápászkodik a földről, miután kidühöngte magát. - Most pedig következzék a tánc! - Azzal ismét előre lendül, hogy támadást mérjen rátok.
A chigiri technika kissé lelassítja, azonban mit sem törődve a porral folytatja útját. Ekkor mintha sokkal hangosabban szólna a rovarok zenéje, akárha aláfestené az éppen készülődő harcot. A megidézett bakudo pedig képes megfékezni az újonnan megindult támadást, az agancsos lány egyszerűen térdre esik, ahogy kezeit derekára rögzíti a hat fényrúd.
- Átkozott, ne hidd, hogy ezzel vége! Sokáig fogsz még hallani rólam! - Kiabálta, arcán viccesnek is hatható kifejezéssel, hasonlatosan egyes rajzfilmek gonoszaihoz. - Vadász!
Ahogy kiejtette a szót a száján, felrepültek az addig békésnek tetsző bogarak, és egy hatalmas folyamként keringtek a levegőben, nem engedve átlátni sötétségüket. Mintha egy alakot is kivennétek belőlük, de nem lehet tudni, az vajon a korábban csapdába esett arrancar, akinek végül sikerült kiszabadulni, vagy egy teljesen új ellenfél.


______________

Új poszt?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wang Shui Long
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Libra Cat
Hozzászólások száma : 28
Age : 30
Tartózkodási hely : 3. osztag területén
Registration date : 2012. Nov. 11.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
8500/15000  (8500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Error irremeabilis   Hétf. Ápr. 21, 2014 4:18 am

Arcomon meglepettség bontakozik ki, ahogy a kisasszony saját lábában megbotolva esik hanyatt. Már-már megszánva engedném le védelmemet, ha a kötelesség nem lenne hangosabb tudatomban és ismételné egyre inkább azt, mi is a megfelelő cselekedet, amihez tartanom kell magamat. Hiszen emlékszem jómagam is ama bölcs szavaira, ki azt mondotta egykoron „Ne légy elfogult és ne feltételezz. Kételkedj mindenben.^_^
Türelmesen megvártam, míg a kisasszony összeszedi magát. Túlontúl faragatlan viselkedés lett volna tőlem, hogyha kihasználtam volna ezt az átmeneti tehetetlenségét, mely önön-hibáján kívül jött létre.
- Ahogy kívánja ^_^ – bólintok, ezzel jelét adva, hogy tudomásul vettem a kérését. Mindazonáltal megkönnyebbülés volt számomra, hogy a kardtechnikával és a bakudouval sikerült megállítanom a hölgyet, elejét vetve a fölösleges vérontásnak.
- Kisasszony, ha nem haragszik, szeretném megjegyezni, hogy lépései pontatlanok voltak, feszült vállaival ront a tánckompozíció egészén, erre legközelebb igyekezzen odafigyelni Smile – hívom fel eme aprócska hibájára, miközben lassan megközelítem, hogy a diplomácia hatalmával éljek. Igen, ez tűnt a megfelelő lépésnek, én személy szerint nem hajlottam se most, sem ezelőtt a gyöngébbik nem bántalmazására. S ez nem most szerettem volna elkezdeni, így megkíséreltem szép szavakkal elsimítani a feltűnt ellentéteket. Mindenesetre nem szerettem volna kiabálni, az olyan faragatlanság. Különben is, békés körülmények között, normál hangnemben bölcsebb megbeszélni a félreértéseket, szerintem. Smile
- Kisasszony, kérem, semmi szükség erőszakra, biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk emberi lények módjára, felnőtt fejjel megbeszélni a dolgokat – igazán reménykedtem abban, hogy talán szót tudok érteni a hölggyel, és kissé rosszul esett, hogy mondanivalóim egésze, mintha csak elpattogtak volna mellette úgy tett meggondolatlan lépéseket. Mélyről jövő sóhajjal emeltem Zhōut magam elé.
- Nem hagy más választást, Kisasszony – jegyzem meg szomorú hanghordozással, kardomat mindeközben visszahelyezve tokjába. Bár tudom, ezzel olyan hatást keltek, mintha feladnám a harcot, azonban erről szó sincs, mindez csupán szükséges a következő lépésem megtételéhez.
- Eien ni yumekara samero wo, Zhōu! – ejtem ki Lélekölőkardom parancsát számon, mely során zanpakutom, magába szívva a sayát ölt új alakot. Mintha csak az univerzum egy kicsiny szegletét látnánk kardpengém felszínén, úgy fénylenek rajta a csillagok, körülötte pedig a vízből álló sárkány alakja tekergőzik, akár egy kígyó. Tenyerem körül, mellyel a markolatot tartom stabilan, pillangókra hasonlító szárnyas, kicsiny lények repkednek, aranyszínnel ékesített szárnyaikkal körülötte.
- Tenten no hikari – a sárkány apró pikkelyekké bomol a parancsom elhangzására, miközben az alakot öltő bogarak irányába mutatok Zhōu pengéjével. Az aranyozott cseppek ekkor sebesen indulnak meg a megadott cél felé, remélve, hogy a Vadásznak nevezett dolgot elhárítva sikerül a kisasszonnyal szót értenünk és megbeszélhetjük ezt az apró félreértést. Én igazán szomorú vagyok, hogy ehhez erőszak útján kell eljutnunk.

Spoiler:
 

„A tapasztalat nehéz tanár,
mivel először jön a lecke és csak utána a teszt.”

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
avatar

Male
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

TémanyitásTárgy: Re: Error irremeabilis   Csüt. Jan. 01, 2015 10:24 pm

Ezennel LEZÁROM a küldetést.

Wang Shui Long: 1500 LP és 2000 ryou,
Wakahisa Shunsui: 500 LP és 1000 ryou,
a többiek inaktívvá válás, illetve a kevés körben való részvételük miatt nem kapnak jutalmat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Error irremeabilis   

Vissza az elejére Go down
 

Error irremeabilis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában-