-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Zelcsóó szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
Zel Syneza Ka'abel

Férfi
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Zelcsóó szobája Cl0te17500/30000Zelcsóó szobája 29y5sib  (17500/30000)

Zelcsóó szobája _
TémanyitásTárgy: Zelcsóó szobája   Zelcsóó szobája EmptySzer. Aug. 05, 2009 5:48 am

Hát már hogyne lenne nekem is szobám? Csak eddig lusta voltam megcsinálni Razz. De képeket most még nincs kedvem csatolni hozzá, úgyhogy csak leírom, mire is számítsatok.

Igen tágas, de berendezni, na hát azt nem tudok, csak azt tudtam milyen ágyam legyen. Jó strapa bíró szemöldökrángatás . Nappaliként egy jókora teret hagytam meg, először is egy baszott nagy kanapé a falnál, mellette egy jókora szekrény, tele kiváló minőségű alkohollal. A kanapé előtt egy dohányzó asztal és egy bazinagy síkképernyős tv. A kanapé fölött pedig egy kép az osztagról, valamint egy kép a legjobb barátaimmal.

Fürdőszobát is sikerült nagy nehezen kialakítanom. Egy kád és egy zuhanytálca is rendelkezésre áll, a többiről nem tudok mit beszélni... Hiszen egy wc, az egy wc, a kézmosó, az egy kézmosó ezen nincs mit szépíteni.

A hálóban egy hatalmas franciaágy található, amire függönyök vannak felaggatva. Mellette egy kis komód és a falon egy hatalmas ablak.

Hát erről csupán ennyit tudtam írni... Majd a képekkel nagyobbnak tűnik a post. Addig meg jó lesz így.
Vissza az elejére Go down

Zelcsóó szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 13. Osztag-