-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Katsuya Youko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Katsuya Youko
Bounto
Bounto
Katsuya Youko

nő
Hozzászólások száma : 54
Registration date : 2009. Jul. 09.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Bounto, 8. osztag tagja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Katsuya Youko Cl0te7500/10000Katsuya Youko 29y5sib  (7500/10000)

Katsuya Youko _
TémanyitásTárgy: Katsuya Youko   Katsuya Youko EmptySzomb. Júl. 11, 2009 6:37 am

Név: Katsuya Serena

Nem:

Kor: 719 { 20-nak látszik }

Kaszt: Bounto

Születésnap: december 17.

Pénz: 500 ryou

Reiatsu: 5500

Kinézet, jellem: 174 cm magas, karcsú, hosszú vörös hajjal rendelkező, vöröses - lilás szemű lány vagyok. Kicsit idegbeteg is vagyok, feszültségem a körülöttem levőkön vagy a bábomon töltöm le, amit néha Deze nem igazán tűr, és visszapofázik. ( olyankor jön a simogatás, amit utál ) Szeretek olvasni, szeretem az intelligens "embereket" ( inkább bounto legyen... XD ). Bár nem látszik, könnyen meg lehet bántani, és sérülékeny vagyok. Mellesleg egészen jól bánok a karddal. Ha valakit megszeretek, bármit megteszek érte. Mellesleg szeretek visszapofázni, és dühöngeni...

Báb neve: Sakrisch Wolf { veszett farkas }, becenevén Deze

Báb formája: Egy aranyos, ennivaló kis farkaskölyök, akinek nagy pofája van. Ha valamit el akar érni, hízeleg, aminek általában bedőlök. { A fényes kivételből kevés van... } Mellesleg óriási egója van. Deze

Báb előhívása: Ziege dich, Sakrisch Wolf! { Mutasd magad, Veszett Farkas! } Sakrisch Wolf
Egy három méter magas, két méter húsz centi hosszú farkas, amelynek lehelete megfagyasztja az "embert", hátán, a szőrszálai közül képes jégtüskét kilőni. A bőre emellett elég kemény, nehéz megsebezni, és rendkívül gyors is.

Báb fajtája: Jég

Technikák:

- Obake cubu kjusuri // Szellemi részecskék elszívása
- Rai odori // Villám tánc
Vissza az elejére Go down

Katsuya Youko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Adatlapok-