-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Neameru Gin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Naemeru Gin
5. Osztag
5. Osztag
Naemeru Gin

Férfi
Libra Dog
Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2009. May. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Neameru Gin Cl0te5000/10000Neameru Gin 29y5sib  (5000/10000)

Neameru Gin _
TémanyitásTárgy: Neameru Gin   Neameru Gin EmptySzomb. Május 23, 2009 11:00 am

Név: Naemeru Gin

Kaszt: Shinigami

Rang: Az 5. osztag 8. tisztje

Nem: Férfi

Kor: 97 (20nak néz ki, de agyilag meghaladja a 4et xD)

Kinézet: Hosszú fehér haj, aranysárga szemek, körülbelül 195 centi magas, a rendes Shinigami öltözéket hordja, viszont az egyik kezét mindig a fekete kimonóján belül tartja.

Jellem: Elég kedves fajta, szeret játszadozni általában kapitánya, vagy a hadnagya nyomában lohol.

Zanpakuto:
Siroi Rjú (Fehér Sárkány)

Zanpakuto fajtája: Szél

Parancsszó: Szeld át eget, Siroi Rjú!

Shikai: https://media.photobucket.com/image/sword/phyreblade_blog/Tulip%20Collectibles/OrnateMedievalDragonSword.jpg

A Shikaiának képessége, hogy használóját hihetetlen gyorssá teszi, valamint képes egyetlen legyintéssel olyan szelet kelteni, amely darabokra szaggatja az útjába kerülő dolgot. Ám ennek a támadásnak attól függ, hogy a használója mennyi lélekenergiát ad bele.

Shikai támadás:
-Icsimaigiriszuru! (Szeletelj!)

Felszerelés:A Zanpakutoja, egy könyv, amit a kimonója belsejében tart, ezért van állandóan a keze a kimonón belül.

Előtörténetem:

Mint mindennap, most is azzal kezdtem a napomat, hogy betámadom imádott kapitányomat és hadnagyát. Ezúttal fölmásztam drága kapitányom irodája fölé és türelmesen vártam mikor szándékozik kijönni. Amint kijött én hatalmasat kiáltottam és rávetettem magam.
-Jóóóóóó reggeeeeelt Akane-samaaaaa!-hatalmasat nézett, mikor meglátott, bár már megszokhatta tőlem, hogy ezt csinálom, de fura lehetett, hogy már a saját irodájában sincs tőlem nyugta.-Hogy van?-kérdeztem tőle miközben rajta ültem és elégedetten mosolyogtam, amiért ismét siker koronázta a tervemet.
-Ehh...Szia Gin!...Jól leszek, de csak miután fölkeltél rólam.
-Ohh elnézést, de tudja mennyire szeretem meglepni magát.-vigyorogtam rá, majd föltápászkodtam szegény kapitányomról, mielőtt összenyomom.-Hova indult?
-Téged kerestelek volna meg, de így már azt hiszem nem kell messze mennem.
-Engem?-mutattam magamra.-És mi céllal?
-Előbb menyünk be az irodámba, ott beszélgessünk.
-Rendbeeeeen.-örvendeztem, amiért be lettem hivatva szeretett Akane kapitányomhoz. Szaladgáltam körbe-körbe, hogy alaposan megvizsgálhassam az irodát.-Szééép!-kiáltottam továbbra is idegbeteg módjára.
-Köszönöm.-szólt, majd leült a székébe.
-Foglalj helyet kérlek!
-Ugyan most be vagyok zsongva...Nem bírnék megmaradni a fenekemen.-vigyorogtam továbbra is, miközben matattam Akane-sama könyves polcán.
-Mond csak Gin...
-Igeeen?
-Elmesélnéd, hogyan is kerültél ide?
-Hmm...?
-Ha jól tudom itt vagy már egy ideje nálam, de még soha nem mesélted el, hogy például, hogyan is lett belőled Shinigami.
-Tényleg nem?!-lepődtem meg, csodálkozva azon, hogy ezt még soha nem szájaltam el neki.-Uhh, akkor azonnal neki is látok! Szóóóval...Umm...Huh hát sajna nem sokra emlékszem...-vakartam meg a fejem, nagyon zavarban éreztem magam, hogy csak alig pár dologra emlékeztem a múltamból.-Annyit tudok biztosan, hogy Karakurában születtem...És egy balesetben haltam meg...azt már viszont sajna nem tudom mikor.-miközben tovább elmélkedtem ezen az ügyön, föl-alá járkáltam, hátha serkenti valamicskét a visszaemlékezést.-Aztááán...Ha jól tudom Észak Rukongaiban kötöttem ki...Nem Dél!...Jaj várjunk nem is Nyugat!...
-Ugyan ez lényegtelen a lényeget értem így is.

-Nah tehát, mint mondtam Kelet Rukongaiban kötöttem ki, miután Maga megmentett egy csapat Hollowtól!-mutattam Akane-sama felé, aki csak meglepődve nézett vissza rám.
-Én? Biztos vagy te ebben?
-Száz százalékig!-győzködtem, majd fölidéztem azt a ,,szép" napot, mikor egy falka Hollow megtámadt engem és a drága hősöm Akane taicho az utolsó pillanatban betoppant és egy csapással elintézte az összeset.-Ha a többire nem is, de erre az egyre tökéletesen!-már szinte kiabáltam, hogy higgyen nekem, elég érdekes látvány lehetett számára.-Egy esős napon történt...vagy lehetett, hogy sütött a nap?...-eléggé zavarba estem, hogy most meghazudtolom saját magamat, így gyorsan fejet ráztam és folytattam a kis mesémet.-Tehát!...Egy őszi napon történt...éppen egy könyvesboltban kutakodtam boldogan, amikor egyszer csak egy falka Hollow tűnt fel a színen. Azonnal üldözni kezdtek és egészen egy sötét sikátorig kergettek...Már azt hittem mindennek vége, de ekkor váratlanul betoppant egy fekete kimonót és fehér haorit viselő, szép hölgy és egyetlen mozdulattal eltakarította őket. A nő pedig pontosan úgy nézett ki mint ön, taicho. Látja? Én még emlékszem arra a napra, számomra felejthetetlen volt.
-Hmm...Neharagudj, de sajnos még mindig nem dereng.-mosolyodott el zavarában Akane-sama.
-*Nyűűű*...-keseredettem el, amiért az én hősöm nem is emlékszik rám.-No nem baj!-pattantam föl, majd folytattam volna a sztorimat, amikor viszont megéreztem, hogy Mitsuko közelít felénk. Nagy vigyorral az arcomon bújtam az ajtó mögé, várva az érkező lányt. Amint belépett felcsillant a szemem.-SZIAAAAAAA MITSUKOOO!-kiáltottam rá, miközben rávetettem magam. Szegényre a frászt hoztam, de azért zavartan mosolygott felém.
-És aztán?-kérdezte Akane-sama érdeklődve.
-Aztán?-pillantottam föl.-Aztán csak azt tudom, hogy elvégeztem az akadémiát és hozzátok kerültem, aminek nagyoooooon örülök!-mosolyogtam a kapitányra, közben pedig fölkaptam Mitsukot és hozzá dörgölődztem.-Nah ennyi lenne az én kis történetem...Tudom nem sok, de engem nem zavar.-fejeztem be mondani valómat, majd leraktam Mitsukot, megragadtam a kezét, amjd Akane taicho kezét is és vígan kifutottam velük az irodából.-ÉS MOST MENNYÜNK JÁTSZANI!
Vissza az elejére Go down
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
Ootoribashi Roujuurou

Férfi
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

Neameru Gin _
TémanyitásTárgy: Re: Neameru Gin   Neameru Gin EmptySzomb. Május 23, 2009 10:06 pm

Szép előtörténet, természetesen ELFOGADOM.

Lélekenergiád 5000, kezdőtőkéd 4000 ryou és 1. szintű vagy. Ennek megfelelően választhatsz ingyenesen öt kidout az eredeti történetben szereplők közül, valamint az adatlapodat is elkészítheted.

Üdv az oldalon, jó játékot! Very Happy
Vissza az elejére Go down

Neameru Gin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Előtörténetek ::   :: Shinigami-