Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: 4. osztag Hétf. Május 11, 2009 12:41 am | |
| Itt találhatók a 4. osztag épületei, és gyengélkedői. |
|
Hokorashii Hito
Hozzászólások száma : 108 Age : 33 Tartózkodási hely : Kiskunbüdösfütykös XD najó nem, hanem Győr :P ^^ Registration date : 2008. Dec. 26. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: 4. osztag Kedd Május 12, 2009 7:57 am | |
| Gondolkoztam nagyban, hogy hogyan fogjam el a régi önmagam… igaz nem tudtam, hogy valójában milyen nap is van. Nem keresem meg egész Soul Societyt felkutatni önmagamért, kockázatos. Szerencse, hogy mindig készítek feljegyzéseket, naplót a napomról és a következő napi teendőkről. Így hát el kell mennem a szállásba, ahova könnyű volt bejutni főleg, hogy nem érzékelik a lélek energiámat. A szoba két ágyból, egy irodai asztalból mellékesen egy székkel, pár kép is lógott a falon, valamint egy női és egy férfi szekrény állt egymással szembe. A szoba közepén egy hatalmas szőnyeg volt leterítve, körülötte az előbb felsorolt tárgyak. A naplót nem az irodai szekrényben találtam, hanem a szoba mind a 4 sarkában bambusz oszlopok álltak beleépítve félig meddig a falba, mintha valami tartó oszlopszerűség lenne. Az egyik bambusz oszlop egy része kivehető volt. Egyfajta bambuszból készített tartó volt, ahova a feljegyzéseimet tartottam. Szabad volt a terep így könnyedén megszereztem az információt. Egyre többet olvasva belemerültem az itt töltött emlékekbe, majd halk cipőkopogást hallottam meg. Kirohanni nem volt idő, ezért elbújtam a szekrényembe. Egy kis résen keresztül bevilágító fényesség által próbáltam elolvasni az írásomat, de nem nagyon tudtam, túl kevés fény szűrődött be. Viszont elég nagy volt a rés, hogy lássam ki merészkedett be. Egy lány shinigami volt az, az akkori 3. tiszt, Kyoei Nyuushuu. Fekete vállig érő haja még mindig megszédített egy kicsit. Majd láttam, hogy az irodai asztal egyik fiókját kinyitja és valamibe beleharap. Már lassan hunyorogtam, mikor megláttam, hogy egy sütit fal. - Most már tudom hova lett az emberi világból hozott sütim… - szinte suttogva mondtam, de nem is akartam, hogy meghallja, de sajnos meghallotta. Lélegzetemet visszafojtva próbáltam mozdulatlan lenni. Kyoei szépen lassan közelített a szekrényem felé és furcsa arc mimikát vett fel. - Hé, nyuszikám! Elkésünk! - Nyuszikád az anyaszomorító Zanpakutod az… //akkoriban nem használtam a Zanpakutom, cspán orvoslással foglalkoztam// Felismertem a hangot, az én voltam. Mikor Kyoei kilépett a házból, előbújtam a rejtekhelyemből és részletesen elolvastam, csak egy alkalmat láttam időpontban, az méghozzá a könyvtár. Itt a 4. osztagnál olyan kis könyvtár volt, ahol orvosi feljegyzések voltak. Szépen eltüntettem a nyomaimat, majd távoztam.
//A kis könyvtár – 4. osztag Gyengélkedő eldugott helyén.//
Szépen be tudtam surranni a Gyengélkedőbe és az ottani vegyszerekből nagyon erős altatót készítettem. Sietnem kellett elrendezni a csapdát, hiszen amíg a múltbeli énem olvasgat, tanulgat, addig el kell készítenem a csapdát. Az altatót a ruhába rejtettem, majd hoztam pár gerendaféleséget, azzal a két folyosó ajtókat eltorlaszoltam/kitámasztottam és a Könyvtár egyetlen ajtaját. Az ajtó mellé kiöntöttem az altató felét, majd Hakuval a könyvtárba tereltem. Egy hatalmas huppanás után az egyik folyosóajtót és a könyvtár ajtaját szabaddá tettem, az múltbeli magamat felkaptam és kirohantam, majd Snupoztam egyet Rugonkaiba, hátha valaki képes volt követni. Közben egy szövetet találva átitattam az altatóval és időnként szagoltattam vele. Raktárba érve ledobtam a kanapéra és felvettem a hadnagyi jelvényt. - De nincs kedvem a múltat eljátszani… Kyoei sorsa aggaszt, nem változtathatok, és ez bánt. Ki tudja milyen következmények lennének. Egymás ellen fordulnánk Soul Society parancsára. ~Megszakadna a szívem, habár így is meg fogok mindenképp jelenni Nyuushuu halálánál.~ Most mi a következik? |
|
Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Re: 4. osztag Pént. Május 15, 2009 8:07 am | |
| Sikeresen becserkészve és elkábítva régi önmagad sikerült visszasietned az elhagyott épületbe. Útközben egy éjszakai őrjárat észrevett, de rövid időn belül lemaradoztak mögüled, és elvesztették a nyomod. Nagyon megfontoltnak és elővigyázatosnak kell lenned, ha nem szeretnéd hogy a hozzád látszólag nagyon közel álló Kyoei tudomást szerezzen a helycseréről, és a szükségesnél nagyobb bajba keverd.
A következő postot az elhagyott raktárépületbe írd, ahol összegyűlik a csapat. A sorrend újralalkul, nem kell betartani a régit.
|
|