|
|
| MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Vas. Május 10, 2009 5:20 am | |
| Ezen a ku*va meleg napon, amikor az agysejtjeim is nyugdíjaztatták magukat és még a mélyhűtőbe feküdve is meg akartam buggyanni az az elmebeteg ötletem támadt, hogy megajándékozom a fórum azon rühes tagjait, akik Istenként dicsőítenek vagy legalábbis kedvelik a sértően irritáló stílusomat (XD)!
A bigyó, amit hozzájuk szándékozom vágni egy póló lenne! A színét, méretét ők döntik el!Na meg, szívesen fogadok ötleteket a feliratot és a mintát illetően is, hogy nekem kevesebbet kelljen törnöm az amúgy is gondterhelt fejemet! Minden linket, tervet akármit ide várok tőletek! Ahol remélhetőleg meg is tudjuk dumálni, hogy mi lenne jó meg mi nem...
Ebben semmi kamu nincs! Aki ide ír, az kapni fog személyesen tőlem egy általa megálmodott pólót! Természetesen dedikálást is lehet tőlem kérni...*ego on*
-Mekkora egy haszonélvező seggfej vagy!-vágja kupán Hiyori papucsával. -Mér? Szerintem inkább egy nagylelkű sztár,aki törődik az imádóival...-felállva szónokol, orrát az ég felé emelve. -Napszúrást kaptál...-hozzávág egy hűtőből kivett ásványvizet, amitől a sértett felordít. -Ez kibaszott hideg volt! És kussolj el! Francnak károgsz itt! Figyeld csak meg! Imádni fogják az ötletem!-szanaszét spricceli a felrázott lötyit. -TE ISTENVERTE SZERENCSÉTLEN COLOSTOK!-toporog csurom vizesen, a háttérben meg Masaki sokkosan tátog. -A HAJAM!-kiviharzik a fürdőszobába pánikszerűen, közben erősen takarja a fejét nehogy meglássák a begöndörödő tincseit- -Fényképezzétek! MOST, MOOOOOOST!-ordítozik Hiyori, amire négyen előugranak sötét napszemüvegben a gazok mögül és heves vakuzásba kezdenek. Szerencsétlen Masaki a fények kereszttüzében elveszti a látását egy percre nekifutva teljes erőből az ajtófélfának...//Hogy hamisítatlan post legyenxDXDXD// |
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Hétf. Május 11, 2009 6:54 am | |
| Mivel eddig még senki se állt elő ötletekkel, én csináltam egy tervet, háta ettől ihletet kapnak a többiek.
Drága Masaki jellemének két véglete XD
És a hátuljára tervezett szöveg: https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/p94pl.png
(Csak mert szeretlek! ^^)
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 13, 2009 10:49 pm-kor. |
| | | Naito Suisen Arrancar
Hozzászólások száma : 113 Age : 40 Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD Registration date : 2009. Feb. 06. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 29. arrancar Hovatartozás: Lélekenergia: (9000/15000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Hétf. Május 11, 2009 11:22 pm | |
| Én is szeretnék pólót!!!!! -ordít fel meglátva az ajánlatot.- Izé, lehetne olyan, amin Masaki édesdeden alszik? Mondjuk egy buborékot fúj éppen a szájával! Mivel nem sokat láttam még ebben a pózban, úgy értve, abban a pillanatban, amikor nem szid senkit. ^^ Mellé szövegnek meg.. öö.. "Ne keltsd fel az alvó oroszlánt!" vagy vmi hasonló! Szóval, nekem ez lenne az egyik ötletem, majd ha lesz még, sikítok! :lol!:
Nah összegyűlt az Elmebeteg-tanács, így az ötlet kibővült a következőre: Eleje: 1. kocka: Mas alszik nyálcsorgatva 2. kocka: jön Hiyori, firkál bajuszt, szivecskéket és művarratokat az arcára, L betűt a homlokára, monoklit a szeme köré /ezt már érzékeli és felkel/ Hátulja: /a tükörben megpillantotta az arcát/ Mas üvöltözik, eltorzult arcán még mindig ott vannak a firkák, a haja szanaszét áll, és a felirat a kép alatt: "Ezen személy felébresztése súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét!" xD |
| | | Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Kedd Május 12, 2009 4:34 am | |
| |
| | | René Zubarán Privaron Espada
Hozzászólások száma : 89 Registration date : 2009. Mar. 04. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Privaron Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (10500/15000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Kedd Május 12, 2009 9:28 am | |
| Nos hát Naito kedves alapötletén felbuzdulva jött ugye a gondolat erről a pár képkockás kis szösszenetről, engem pedig hirtelen magával ragadott az ihlet, így vettem a bátorságot, és papírra vetettem egy vázlatot, ami a következőképpen festene: elejehátulja |
| | | Kawaguchi Yasu Vaizard
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Szer. Május 13, 2009 8:50 am | |
| |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! Szer. Május 13, 2009 11:10 pm | |
| - Kawaguchi Yasu írta:
- Izé... nekem is van egy pólótervem, bár csak egy oldalas ^^
Ilyenkor szeretlek a legjobban, Masaki *.* Ehhez csak egyetlen hátsó felirat passzol! ÁLMODIK A NYOMOR!(XDXD)
Örülök,h ilyen népes és ötletes a rajongótáborom *bevágja magát a bálványpózba*, bár az az alvóóóóós... *rángatózik a szemöldöke*
Mindenesetre magamnak is csináltam egy tervet^^ Ha valakinek esetleg még megtetszene, vagy ötlettel szolgálna csak nyugodtan tessék felhasználni^^
fórum családfaXD beza...ez lesz hátulXD
Előre pedig szerény személyemet képzeltem el*hatalmas átéléssel magyaráz*, amint tetőtől talpig maffia cuccban feszítek, de hogy rontsak az összképen egy plüssepret szorongatnék*.* Valahogy meg kell emlékeznem drága elsőszülött fiamról...TT.TT (XD) |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! | |
| |
| | | | MaSaKi PóLóT mInDeNkInEk!!! | |
|
1 / 1 oldal | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|